Sävy Nordgrén, laulajatar ja pianonsoiton opettaja
Sävy (nykyään eläkeläinen) kuuluu Liedon seurakuntaan.
Lisäksi hän pitää nykyään musiikkisaarnoja useissa eri kirkoissa ja seurakunnissa.

Raamatun tutkiskelu ja kirjoitukset - Liedossa 1985-2014 (kirjoituksissa on korostuksia yms. jotka ovat kirjoituksessa jääneitä apuvälineitä)

Yksi Jumala Jumalan salaisuus (5-9.4.1985) LOPUNAJAT: 01 Pyhä kaupunki   5:12 min
Nimi Jeesus Kristus Kymmenyssäädökset Maailmanvallan muutoksen vaih. 02 Syvä virta   2:22 min
Pyhä Henki ja PH ihmisessä Mitä on synti ja saastaisuus Ahdistuksen aika 03 Olen kuin orpolapsi   2:17 min
Jumalan kasvot, Jeesuksen kasv. Mitä on vanhurskaus Apt. ja Juuda lopunajan sanoma 04 Itkevä Maria   1:20 min
Sateenkaari, armon merkki Rukous Matteus lopunajan sanoma 05 Sinä näitkö, Herrani ristiinnaulittiin   3:43 min
JYVÄ Anteeksianto ja pyytäminen Markus lopunajan sanoma 06 Kun oon tehnyt parhaimpain   3:45 min
Laki Muuttuiko vanhan liiton laki? Luukas lopunajan sanoma 07 On valoni Herra   3:48 min
Laki ja Usko Ajatuksia ja kokemuksia: Johannes lopunajan sanoma 08 Niin armias ja laupias on Herra   2:21 min
Uuden liiton seurakuntajärjestel. Lampaan keritseminen Matt. ja Mark. tark. lopunajalle 09 Herra, armahda mua   2:28 min
Pietarin näky ja avaimet Mooseksen ja karitsan virsi  UUSI 5.3.2014
Messiaan ilmestyminen
10 Vain Herraa sieluni odottaa   2:31 min
Sapatti uudessa liitossa Unet puhuttelevat ja opettavat   UUSI 1.6.2014
Ensimmäinen päivä
11 Pitkäperjantaina   2:47 min
Uutta kuuta ja sapattia koskevaa  Katsooko Jumala kelloa sapattina?
  12 Rukous   3:21 min
Jumalan liitot     13 Sinä valkea Vapahtaja   3:58 min
Ilmestyskirjan 12. luku     14 Ruthin laulu   4:19 min

Vapaamuotoisesti Jarmon esittämänä, kuka on Sävy Nodgrén:
Sävyllä on takanaan yksi aikaisempi avioliitto, josta kaksi lasta, joista toinen olen minä, s. 1964 -jarmo- ja vuotta vanhempi sisareni Anne, joka asuu USA:ssa Texasin osavaltiossa Dallasin lähellä. Lisäksi meillä on velipuoli, jota emme koskaan kutsu siten, koska tietenkin hän on veljemme. Hänkin asuu tätä nykyä kaukana jossain, Kaukoidässä Hongkongissa. Me äidin kanssa vain asumme täällä rakkaassa pohjoisessa kotisuomessa.
Sävyllä oli pitkä musiikkiura ja hän harjoitteli hyvin paljon. Muistan kerran kun tulin kotiin kaverini kanssa, oltiin noin 9-10 ikäisiä ja avain minulla roikkui kaulassa. Asuimme
pienkerrostalon ensimmäisessä kerroksessa. "Voi naapuri parat sitä aikaa". Tulimme oven taakse ja rappuun kuului jo äidin keuhkojen, pallean voimalla äänihuulille tuova paino, joka muodosti sellaisen Jumalan pasuunan, että koko rappukin raikui. Kaverini oli ihmeissään ja kuunteli, sitten kommentoi, että tuleeko tuo teiltä? Sanoin että äiti se vaan harjoittelee. Tähän kaverini vastaa, ettei usko ennen kuin näkee, että se tulee jostain isoista stereoista. Minä nauroin ja avasin oven, tervehdin että "moi äiti".

Musiikkiura Sävy ja Esa Nordgrén (ulkopuolisten ihmisten kirjoittamaa tekstiä)

Sävy Nordgrén on opiskellut Sibelius-Akatemiassa suorittaen musiikinopettajan ja pianonsoitonopettajan tutkinnot, sekä diplomin yksinlaulussa 1968 että pianonsoitossa 1972. Ulkomaisia opintoja Nordgrén on harjoittanut Itävallassa, Saksassa ja Unkarissa mm. professori Rita Streichin ja Walter Raningerin johdolla. Sävy Nordgrén on pitänyt liedkonsertteja paitsi Suomessa, myös Ruotsissa ja Kanadassa. Helsingissä hän konsertoi ensi kerran vuonna 1973 ja sai vuotta myöhemmin Saltzburgin kaupungin laulajapalkinnon II sijan; kilpailu pidetään kansainvälisten oopperakurssien yhteydessä. Sävy Nordgrén on esiintynyt myös ooppera-, orkesteri- ja oratorisolistina ja tehnyt useita radionauhoituksia. Laulajataruransa ohella Sävy Nordgrén tunnetaan maassamme taitavana pianopedagogina, jonka oppilaita on menestynyt niin kansallisissa kuin kansainvälisissäkin pianokilpailuissa.


Esa Nordgrén
, pianotaiteilija, diplomipianisti, urkuri, pedagogi, kuoronjohtaja, director musicies. Sibelius-Akatemiassa suorittamiaan monipuolisia opintoja Nordgrén on täydentänyt Itävallassa, Salzbugissa professori Erik Werban ja Paul Schilhawskyn johdolla keskittyen erityisesti liedstyöskentelyyn. Esa  Nordgrén on konsertoinut runsaasti liedspianistina ja kamarimuusikkona kotimaassa ja ulkomailla (Ruotsi, Norja, Unkari, Israel, USA, Kanada). Hän on tehnyt lukuisia radionauhoituksia ja lyvytyksiä.
 
Ovat kaikki omakustannelevyjä 1970-80 luvuilta, eli vapaasti kopioitavissa. (Masteroitu uudelleen) Tämä kaikki on tarkoitettu yksin Jumalan kunniaksi.

Hengellistä musiikkia
39 Mt

Musiikkia matkan varrelta
32,7 Mt

nordgren.svy@gmail.com