Pelastussanoma

 



 
 
14.12.2020
 

Stockmann kiinni, uni

Näin jo vuosia sitten unen, jonka tulkitsin Stockmannin konkurssiksi tai lopettamiseksi kokonaan. No sitähän tämä nyt näyttää olevan, koska nyt he myyvät Stockmannin alkuperäistä legendaarista tavaratloaan Helsingin Mannerheimintiellä.

https://www.iltalehti.fi/talous/a/e22dc567-d3a8-4a6b-9a9e-48bd46c15722

Uneni on ehkä vuodelta 2014 kun kukaan ei voinut vielä uskoa, että Stockmann joskus lopettaisi Mannerheimintien liikkeensä.

Kävelin unessa siis, Erottajan suunnalta Espan puiston ohi Stokkalle päin ja kun tulin Stokkan kohdalle, niin jokaiseen ikkunaan oli kiinnitetty A4 lappu, jossa oli otsikko ”tavaratalo suljettu” ja alla pitkä rimpsu tekstiä, jota en lukenut. Tämä lappunen oli siis kiinnitetty kaikkii ikkunoihin ja kun kävelin Aleksanterinkadun kulmalle, jossa ns. pääovet ovat, niin niissäkin oli tuo sama lappu ja ovet olivat kiinni keskellä arkipäivää. Tähän uni päättyi, eikä se sen isompi ollut.

Tulkitsin tuolloin uneni merkitsevän Stockmannin konkurssia tai lopettamista. Muttei unessa selvinnyt syytä Mannerheimintien liikkeen sulkuun, vaan ainoastaan se, ettei se enää ollut auki ja syy selvisi ko. lappusesta.

Noh, mitä tämä tarkoittaa, on hengessäni saanut ymmärtää, että kun profetiat alkavat toteutua, niin lähtömme on lähestymässä.

Michael Schumacherista saatu uni on tätä samaa sarjaa, samoin kuin lento MH-70 hylyn löytyminen. Schumacher tulee antamaan jonkinlaisen haastattelun, jossa hän kertoo käyneensä syvässä koomassa jossain siellä ja se on askarruttanut häntä. Tämän hän tulee kertomaan tavalla tai toisella.

Profetiat kun alkavat toteutua, niin lähtömme on samana kalenterivuonna.

 

Takaisin etusivulle

 
 
13.12.2020
 

Maskin alla liskopappi

Kuvassa ev.lut. pappi Kari Kanala, joka pitää "ensitreffit alttarilla" ohjelmaa.

Pitkästä aikaa lehdessä on taas selvääkin selvemmin Jumalan sormi näyttämässä ja profetoimassa.

Eräs nyttemmin kadonnut ystäväni Jari näki unen joskus 15 vuotta sitten, että hän istui kirkossa, jossa pappi piti saarnaa. Väkeä oli kohtuullisesti ja hän istui jossain takaosissa. Pappi paasasi normaalisti, kunnes se alkoi muuttua hirviömäiseksi ja kirkkokansa ei huomannut mitään, vaikka pappi oli jo aivan täysin hirviön näköinen. Muistaakseni hän kuvaili sen juuri lohikäärmeen näköiseksi, joka on liskon näköinen.

Kirkkokansa kuunteli kuin lumottuna pappia, joka suorastaan karjui ja kiroili edessä täysin muuttuneena.

Kaverini oli kauhuissaan ja katseli ympärilleen kuin etsien, etteikö kukaan huomaa mitä oli tapahtunut, kunnes edessä vanha nainen kääntyi häneen päin ja sanoi, näetkö sinä saman kuin minä. Kyllä näen, vastasi Jari ja he lähtivät kirkosta, kun muut jäivät lumoutuneena kuuntelemaan hirviön saarnaa.

Tähän uni päättyi…

Tänä päivänä kirkkomme on jo niin liberalisoitunut, ettei ainakaan minulla tee mieli mennä yhteenkään luterilaiseen kirkkoon. Mutta sen sijaan tämä Kari Kanala, joka on ev.lut. kirkon pappi ja juontaa viihdeohjelmaa ”Ensitreffit alttarilla”, elikkä hän vihkii avioliittoon pareja, jotka tulevat sinne ensitreffeille tuntemattoman kanssa. Kauhistuin ensi kerran kun tätä ohjelmaa oltiin aloittamassa, kuinka Jumalan ihmiselle antamaa liittoa halvennetaan tällä tavalla. Avioliitto on pyhä instituutio, jota ei saa halventaa. Nykyään kun ihmiset pitävät jo melkein selvänä, että kaikki avioliitot jossain kohtaa rikkoutuvat ja heille avioerot ovat normaalia elämää. Uutta matoa koukkuun ja nettitreffeille, tai jopa ensitreffeille alttarille, ohjelmaan, jossa liskomies Kanala heidät vihkii.

Lisko on raamatullisesti sammakon kanssa moraalittomuuden symboli, kuten ilmestyskirjassa mainitaan, että pedon suusta lähti kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista. Nämä ovat nimenomaan moraalittomuuden henkiä.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
10.12.2020
 

Miten IDF kohtelee palestiinalaisia?

Tuossa joku aika sitten tapasin näyttelijäkollegan, joka on kuten heistä näyttää lähes kaikki olevankin, näitä viherpuna-vasemmistolaisia liberalisteja, jotka puhuvat olevansa vapaamielisiä ja demokraattisia eivät tajua olevansa todellisuudessa täysin umpimielisiä totalitaristeja.

No tämä kollega alkoi minulle puhua kun tuntemansa kaveri palasi Israelista, että hän on nähnyt ja kuullut mitä siellä oikeasti tapahtuu ja miten oikeasti IDF suhtautuu palestiinalaisiin, niin jouduin kristisoimaan väitettä, koska se ei alkuunkaan kuulostanut loogiselta.

Nimittän kaveri väitti tietävänsä, kuitenkin kuulemansa perusteella, että israelilaissotilaat huvikseen ammuskelevat palestiinalaisien jalkoihin vartiopisteiltään ja siksi he heittelevät kiviä niiden niskaan, kun ei muutakaan ole.

No tämä tarina menettää loogisuutensa heti alkumetreillä, koska todellisuudessa jos joku ampuu kovilla ketä tahansa aseetonta jalkoihin, niin tämä hakeutuu suojaan, eikä suinkaan etsi kiviä joilla muka siten vastaisi tuleen. Ei se niin mene… Mutta menee päin vastoin hyvinkin loogisesti, jos palestiinalainen kävelee ohi ja heittää kivellä vartiopistettä, niin saapa hyvinkin varoituslaukauksia jalkoihinsa. Eivät he titenkään tähtää osumia, vaan jalkojen viereen. Tämä on hyvin loogista ja palestiinalaislta kysyttynä, tämä järjestys menee helposti päin vastoin, eikä se enää ole loogista.

Alla juttu, kuinka IDF:n sotilaat oikeasti toimivat siellä alueella:

 

Takaisin etusivulle

 
 
9.12.2020
 

USA:ssa oma portto pedon selässä

Katselin tuossa monia vaihtehtomedioita ja kummastelin jumalattomuuden heijastumista monien raamatupaikkojen kautta, kuten ylpeys käy lankeemuksen edellä jne. koska he kulkevat niin syvällä valheessa, etteivät he näe olevansa osa sitä. Usa:n demokraatit liputtavat kovasti demokratiaansa ja kaikkea sitä ihanuutta, joka siihen heidän iloiseen sateenkaariväriseen vapausaatteeseen kuuluu, mutta he ovat jo nyt vakavasti naimisissa Kiinan ja Iranin totalitarismin kanssa, sananvapauden rajoittamisen kanssa ja kaiken sellaisen, joka uhkaa sitä vapautta, jonka Benjamin Franklin USA:lle rakensi vuonna 1976 ja jota he satoja vuosia itse vaalivat. He taistelivat koko WW2 jälkeisen ajan kommunismia vastaan ja nyt he ovat ottamassa sen, kuin Troija hevosen vastaan.

He hyppäävät oman petonsa selkään, joka vihaa heitä jo valmiiksi ja lopulta kun peto päättää, niin se heittää porton alas selästään, riisuu sen paljaaksi ja raatelee se, kuten sanassa sanotaa.

 

Takaisin etusivulle

 
 
8.12.2020
 

Covid19 on selvästi tarkoituksellinen virus

Olen tässä tutkinut ja kuunnellut monia lähteitä Covid19 viruksesta ja olen tehnyt johtopäättelyitä vanhan kaavan mukaan, joka ei ole kehäpäätelmä, vaan potentiaalisten ongelmien analyysi. Kaikki johtavat yhteen päämäärään, talouden romahdukseen jota seuraa uuden maailmanjärjestyksen täysi taloudellinen kontrolli. Mihinkään muuhun lopputulokseen en ole voinut päätyä, koska tämä Covid19 selvästi on ohjattu kaatamaan pienyritykset ja suuryritykset ovat jo tämän pedon hallussa, joten vain ne tulee selviämään tästä. Maailman rahapolitiikkaa ollaan siis haluamassa ohjata yhden suuren sisäpiirin haltuun, jossa ei ole pelkästään ihmisiä, vaan maita ja valtoja, jotka selkiemme takana ovat niin päättäneet. Tästä johtuu mm. Trumpin länsimainen vaino, koska hän on ollut koko ajan kansallisvaltion asialla. Hän on maailman suurimman kansallisvaltion asialla ja se ei globalisteille käy. Maailma halutaan ”New World Order” aatteen haluun ja koko maailman talous on siis romahdettava kokonaan, jotta tämä voisi tapahtua.

Tähän väliin, ennen tuota vanhaa näkyä, haluan valottaa tämän päivän tilannetta median ja todisteiden suhteen. Et enää voi olla varma videoista. Ennen vanhaa video oli vahvin todiste kaikessa mutta tilanne on käänynyt toisenlaiseksi. Video ei enää vakuuta, koska niitä voidaan retusoida niin monelle tavalla. Maailma on siis täysin erilainen kuin ennen ja PAHA!

Todistusaineistojakaan ei enää voi välttämättä esittää todisteena, koska todisteita on nykytekniikalla niin helppo väärentää. Enää ei voi uskoa mihinkään!

Lisään tähä alle näkyni sykysllä 2008

24.10.2008

Näky potilas maailmantaloudesta ja sen jatkosta (näky tuli 23.10. klo 23 jälkeen, nukkumaan laittaessa)

Aluksi laitan Bryan Huppertsin näky 3.11.1997 talouden kuolemasta  
 Herra näytti minulle sairaalan vuoteella makaavan potilaan, jonka nimi oli Talous. Jalkopäässä oli hänen potilaskorttinsa, jossa erilaiset käyrät ja viivat menivät terävästi ylös- ja alaspäin. Potilas eli keinotekoisen hengityksen avulla, josta hän oli täysin riippuvainen. Monet asiantuntijat olivat ympärillä tekemässä monia asioita pitääkseen potilaan hengissä. Juuri silloin ylilääkäri astui sisään, katsoi potilasta ja julisti: ”Tämä potilas on kuollut. Antaa sen mikä on kuollut, kuolla.” Ylilääkäri katkaisi oman sormensa liikkeellä kytkimestä elintoimintoja ylläpitävät toiminnot. Talous oli oksentamaisillaan, haukkoi henkeään ja kuoli hirveän kuoleman. Loppu.

Sitten alan uuden näyn, siis valvetilassa… (Herra auta minua tulkitsemaan näky oikein)

Näin aluksi valtavan lihavan ja muodottoman potilaan, jolla oli kasvoissa paiseita, hänellä oli sian kärsä ja kissan korvat, kaula oli yhtä läskiä rinnasta leuan yli saakka ja paksua ihraa. Potilaalla oli toinen käsi aivan surkastunut ja toinen oli suht normaali, maha oli epäkesko ja siinä koko torsossa oli paljon haavoja ja mustelmia. Potilaan jalat olivat vain osin näkyvillä ja näin niissäkin epämuodostumia. Tuosta potilaasta näkyi ihmisen muodot mutta se oli aivan selkärankaa myöden vinossa, jalat vasemmalle ja pää oikealle hieman yläviistoon. Potilas hikoili koko ajan ja näin hänen sänkynsä alle laitetun punaisen altaan, jonne kirkas punaisen lilavärinen neste tippui. Lääkäreitä oli valtavasti ympärillä ja potilas vääntelehti. Ovi avautui takaseinällä ja sieltä tuli lääkäri valkoisessa takissa, eikä paljon puhunut, vaan nykäisi yhdellä kädellä piuhat irti potilaasta. Muut lääkärit poistuivat heti paikalta. Potilas alkoi tehdä kuolemaa ja laihtui ohueksi luurangon näköiseksi hyvin nopeasti ja lopulta näin potilaan nousevan istumaan kouristuksesta ja sitten hän ravisteli itseään, kuin olisi ravistanut itsestään pois jotain. Siihen potilas kuoli ja hän oli todellakin enää vain luuranko.
Näky jatkui, koska en voinut keskittyä, koska häirintää ympärilläni oli valtavasti. Välillä näin kummia hirviöitä ja paljon erilaisia kasvoja kuin filminauhalta. Kuulin välillä itkua. Sitten sain taas näyn takaisin ja potilas palasi kuvaan, kun hän makasi kuolleena viitan alla. Alla olevaan altaaseen ei enää tihkunut mitään, koska potilas oli jo ilmeisesti kuihtunut kokonaan. Ylilääkärikin oli poistunut ja kaikki oli hiljaista. Sitten näin matelijan, joka oli kooltaan pienen alligaattorin kokoinen, ulkomuodoltaan kuin Varaani ja sillä oli kuin lohikäärmeen pää. Tuo peto tuli määrätietoisesti, mutta varovaisesti, aivan kuin se ei haluisi kenenkään huomata itseään ja veti hitaasti tuon vadin potilaan alta ja lähti raahaamaan vatia pois. Tähän näky katkesi pitkäksi aikaa ja en saanut enää lankaa takaisin. Pyörin sängyssä ja tuntui ettei tässä ole järkeä ja yritin taas nukkua. Uni ei tullut.
Kesti entis-täkin kauem-min saada näyn lanka kiinni. Näin jopa jäätynei-den ihmisten ruumiita, joiden päälle oli satanut lunta. Mutta sitten näky kumminkin jatkui selvänä, koska siinä oli se sama allas.
Altaassa oli nestettä, sitä samaa kirkasta nestettä, johon alkoi ilmestyä selviä kolikoita ja ne muodostuivat altaan nesteestä pinnalle ja siinä hetken kelluttuaan, ne nousivat nesteestä ylös. Yksitellen hitaasi ne tulivat yhteen rivistöön. Tunnistin monen kolikon valuuttasymbolin ja osaa en taas tuntenut. Huomasin myös ettei sieltä noussut läheskään kaikkia tuntemiani valuuttoja ja kun niitä pikkuhiljaa nousi riviin, ne muodostivat tasaisen rintaman, yhtä suurina ja niiden valuuttatunnukset ikään kuin häipyivät ja menettivät merkityksensä. Ne olivat siinä näkyvissä mutta ei niin selvästi ja ne kaikki olivat tasapäistetty. Sitten yhtäkkiä huomasin että jokaiseen kolikkoon tuli numero valuuttatunnuksen yläpuolelle ja kun katsoin numeroita, niin melkein kaikissa oli nolla ensin ja pilkku sen jälkeen, jota seurasi ainakin viisinumeroinen epämääräinen luku. Kolmessa kolikossa oli etunumerona jokin suurempi, eli yksi tai sitäkin suurempi. Niidenkään pilkku ei ollut sitä yhtä numeroa kauempana, vaan kaikissa pilkku oli ensimmäisen numeron perässä ja sitten pitkä rivi epämääräisiä desimaalilukuja.
Hetken kuluttua tapahtui niin, että kolme suurinta meni ihan vähän oikealle ja loput myös hieman vasemmalle ja niiden väliin ilmestyi katkoviivajana, kuin piirtyen kolikoiden välistä ylöspäin, jonne muodostui suurempi kolikko, mutta se ei ollut kolikko, vaan jotain muuta, joten en osannut kuvata, koska se näytti myös seteliltä, mutta ei ollut sitäkään. Rahaksi sen silti tunnistin ja sen yhdenmukaisuus muiden kolikkojen kanssa oli sama. Sitten siihen uuteen rahaan tuli myös luku ja se oli 666 mutta valuuttamerkintä puuttui kokonaan. Lopuksi näin tekstin joka kuvaan piirroksessa. Pedon luku on 666 ja sille annetaan nimi. Sekä janan, jossa on numeroita 1-1000 alkaen vasemmalta oikealle.Oma tulkintani on lyhyt, koska ymmärsin näyn samaan aikaan, en vaan huomannut alkuunkaan tätä symboliikan vahvistusta näyssä. Esimerkiksi rahan kelluminen, että kaikki valuutat tulevat kohta kellumaan vapaasti ja annetaan niiden pudota täysin vapaasti pohjaan. Ne nousevat sieltä yhtenä rintamana ja sitten tehdään pedon merkki ja annetaan sille yhteinen nimi ja ainoa valuutta minkä tuo raha hyväksyy on pedon valutta, ilman käteistä rahaa. Käteinen raha kerätään kokonaan pois, eli se kelpaa niin kauan kuin sitä enää on ja sitä nuo kolikot tarkoittavat ja niihin verrattava desimaaliluku, suhteessa pedon lukuun. Kuoleva potilas myös ravisti kehoaan ennen kuolemistaan ja siinä se yritti vielä ravistaa valuuttoja altaaseen, mutta kuoli sitten. Se on myös mielenkiintoinen juttu, koska en nähnyt kaikkia valuuttoja altaassa.Sain ystävälleni profetaalisen viestin samalla kun tuon näyn ja lohdutuksen sanoja, jossa ilmeni sellainen seikka, että tuo pedon valuutan arvo tulee olemaan neljä kertaa huonompi kuin yksi euro. Eli jos sinulla on 500 euroa, sinulla on 2000 edestä pedon valuttaan nähden, vaikket koskaan pedon valuuttaa voikaan saada käsiisi ilman merkkiä/sirua. Pedon valuutta ei tule koskaan tule myöskään muuttumaan käteiseksi ja eurot sitä ovat, kunnes lakkaa nekin.
 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
28.11.2020
 

Raamatullinen syy, miksi Venäjä tulee Suomeen:

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8690cd17-85c2-4d75-84a9-299b5dbe67d0

Tällä hetkellä Suomessa on sellaisia arvo-omaisuuksia maaperässä, että kaikki ne haluaa:

Nyt marraskuisena harmaana iltapäivänä kaksi ulkomaisen kaivosyhtiön edustajaa tutkii keskittyneesti kivipötköjä. Välillä he pälyilevät olkansa yli.

Emme tiedä, keitä he ovat. He eivät halua sanoa mitään, emmekä missään nimessä saa kuvata kairasydämiä sisältävien laatikoiden koodeja.

Niistä voisi paljastua, mitä mineraalia ja mistä he etsivät.

– He haluavat pysyä mysteerimiehinä, sanoo ryhmäpäällikkö Tauno Rautio Kairasydänarkistoa ylläpitävästä Geologisesta tutkimuskeskuksesta (GTK).

Kilpailevien kaivosyhtiöiden edustajat eivät ole ikinä arkistossa yhtä aikaa.

– Eivät he pystyisi suojaamaan löydöksiään, jos naapurifirman geologi olisi vieressä katsomassa.

Raamatussa lukee Hesekiel 38 legendaarisessa ennustuksessa, jonka nimenomaan olen kohdistanut Suomeen. Se on ainoa Raamatun paikka, jonka voi liittää suoraan Suomeen. Siihen on montakin eri syytä ja yksi on siinä, että se kansa asuu maailman navassa, napapiirillä rauhassa ja kansa joka on toipunut raunioista, kuten WW2:n jälkeen Suomi on sen tehnyt. Toiseksi, ettei sillä ole ovia, salpoja, muureja, eikä vallihautoja. Lapissa nimenomaan niin on, nimittäin tätä on aina verrattu Jerusalmiin, mutta Lapissa nimenomaan on luuta oven päällä merkkinä siitä, ettemme ole kotona. Se on iso mittapuu kaikelle mitä Hesekiel tuossa sanoo ja asuu maailman navassa vailla hätää, rauhassa ja turvassa. Näin ei voi Israelista koskaan puhua.

Venäjä siis tulee maahamme rikkaudet kiiluen silmissä, kun USA ja NAto ei enää ole uhkana heille. Tämäkin tapahtuu silloin kun USA:ssa tapahtuu nykyhetken jälkeinen valtataistelu, joka on Danielin 11. luvun profetian täyttymys. Kauris menettää suuren sarvensa ja se hajoaa neljään osaan. Moni sanoo, että tämä tapahtui jo Aleksatneri suuren aikaan ja niin tapahtuikin, muttei moni näe lukea mitä tuon ennustuksen päätteksi sanotaan: Tämä tapahtuu viimesinä päivinä. Okei, siis nyt.

 

Takaisin etusivulle

 
 
25.11.2020
 

Kaikkein vaikeimmat puheenaiheet

Olen jo monta päivää ja viikkoa pyöritellyt mielessä näitä asioita ja niputan ne yhteen lauseeseen, josta tein otsikon. Uskovillekin, ne kaikkein vaikeimmat ja kipeimmät puheenaiheet.

Näitä voi olla enemmänkin ja onkin mutta nämä minä listaan tähän:

Luominen ja aikamäärät, Isä ja Poika, syrjintä ja tasa-arvo, kaste ja Pyhä Henki, syntisyys ja armo, alkoholin ja nautintoaineiden käyttö, syöminen ja elämäntavat, sapatin merkitys, kymmenykset, Jeesuksen paluun käsitys viimeisistä vuosista sekä lopuksi tuhatvuotiskausi.

Tässä ne tärkeimmät, joista moni vetelee isoja herneitä nenään, jos koittaakin kyseenalaistaa jonkun mielipidettä näistä.

Joskus olen nähnyt käytävän valtavan suuria riitoja ja kiistoja näistä aiheista ja varsinkin sillä fanaattisella asenteella, ei siis järjellä eikä Paavalin opettamalla uskoville kuuluvalla esimerkillisellä hillityllä käytöksellä.

Olen siis miettinyt, että jos tekisin lyhyen videon näistä yksi kerrallaan tämän talven aikana. Katsotaan minun voimavarojani, kuinka niitä jaksan tehdä, kun tämä kirjoittaminenkin on jo niin työlästä. Olen niin enää keskittynyt Jeesuksen odottamiseen ja välillä tuntuu, että kaikki on jo sanottu. Kuitenkin näitäkin asioita Pyhä Henki minulle puhuttaa ja koittaa minua ohjata selittämään.

Lähinnä tässä kaikessa syynä on se, että ihmiset haluaisivat olla esimerkillisen hyviä mutta toinen osa heistä saa heidät tekemään kaiken päinvastoin. Olemalla esimerkillisen hyvä, oletkin esimerkillisen kova ja tuomitsevainen. Emme helposti anna toisen olla sellainen kuin hän on, vaan tuppaamme olemaan häntä parempia ja ehjempiä uskossa ja kilvoittelussa.

Saatamme tuomita spurgun kadulla yhden raamatunlauseen vuoksi, vaikka emme tiedä mitä Pyhä Henki tämän sydämessä näkee. Me olemme yleensä vain armottomia, vailla rakkautta. Esimerkiksi näistä haluaisin puhua hieman, aihe kerrallaan.

Antakoon Herra Jeesus siihen voimia, jos minun kuuluu näin tehdä.

-jarmo-

 

Takaisin etusivulle

 
 
22.11.2020
 

Usko vs. tieto = teoria, ei fakta

Sain vain tällaisen ajatuksen päähäni erään toimittajan videota katsellessani, että teoriassa filosofisesti ajateltuna, mikään maailmassa ei voi olla faktaa, kunnes Jeesus palaa!

Matematiikkamme on lähimpänä faktaa, elikkä 1+1=2 on kiistattomasti fakta, mutta siihen se sitten jääkin. Heti kun alamme matematiikkaan liittämään fysiikkaa ja kemiaa, niin faktasta muodostuu teoriassa edelleen mahdollisesti muuttuva tilanne. Tämä vaikkapa siten, että pudotamme kiven kädestämme, niin se putoaa maahan. Kyllä, ehkä, jne. mitä jos ei putoakaan, vaan lentää kädestämme taivaan tuuliin, miten selitämme tämän? Tai maapallo ei enää kiertäisikään aurinkoa. Teoriassa sekin mahdollista, kuten painovoimankin katoaminen. Se ei ole välttämättä ikuisesti pysyvä fakta, että niin menee loputtomiin.

Humanismin tiedealue on sitten pelkästään teoriaa, eikä siellä ole oikeastaan mitään asiaa, mistä ei edelleen käydä jonkinlaista keskustelua, joten keskustelun käyminen jo osoittaa sen, ettei asia ole niin yksinkertainen, vaikka suurin osa onkin jotain mieltä. Elikkä periaatteessa 7 miljardia ihmistä voi olla väärässä ja vain yksi oikeassa, niin kauan, kunnes Jeesus palaa maan päälle.

Tämän ajatuksen saatan lukijoilleni vain työkaluksi, miten kannattaa suhtautua mihinkin asiaa. Usko Jeesukseen, on fakta, mutta hyvin horjuva. Meillä ei ole uskomme kalliolle rakennettu, vaikka se onkin Jeesus kalliolla. Meillä on jatkuvasti epäuskon kipinä ja sitten taas valtava maallinen tiedon jano sydämessä. Mutta emme pääse asiasta puusta pitkään, me roikumme Jeesuksessa kiinni, kuin viimeisessä oljenkorressa ja Jeesus tietää tämän ja siksi Hän arvostaa meitä uskossamme kamppailevia todella paljon. Niin paljon, että Hän antoi henkensä puolestamme.

Raamatussa on ainoat faktat, joita ei voi verrata mihinkään, koska kyse on Jumalan sanasta, johon meidän on syytä luottaa. Perustuu uskoomme!

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |