Pelastussanoma

 

Israelin rauha 
 
10.12.2020
 

Miten IDF kohtelee palestiinalaisia?

Tuossa joku aika sitten tapasin näyttelijäkollegan, joka on kuten heistä näyttää lähes kaikki olevankin, näitä viherpuna-vasemmistolaisia liberalisteja, jotka puhuvat olevansa vapaamielisiä ja demokraattisia eivät tajua olevansa todellisuudessa täysin umpimielisiä totalitaristeja.

No tämä kollega alkoi minulle puhua kun tuntemansa kaveri palasi Israelista, että hän on nähnyt ja kuullut mitä siellä oikeasti tapahtuu ja miten oikeasti IDF suhtautuu palestiinalaisiin, niin jouduin kristisoimaan väitettä, koska se ei alkuunkaan kuulostanut loogiselta.

Nimittän kaveri väitti tietävänsä, kuitenkin kuulemansa perusteella, että israelilaissotilaat huvikseen ammuskelevat palestiinalaisien jalkoihin vartiopisteiltään ja siksi he heittelevät kiviä niiden niskaan, kun ei muutakaan ole.

No tämä tarina menettää loogisuutensa heti alkumetreillä, koska todellisuudessa jos joku ampuu kovilla ketä tahansa aseetonta jalkoihin, niin tämä hakeutuu suojaan, eikä suinkaan etsi kiviä joilla muka siten vastaisi tuleen. Ei se niin mene… Mutta menee päin vastoin hyvinkin loogisesti, jos palestiinalainen kävelee ohi ja heittää kivellä vartiopistettä, niin saapa hyvinkin varoituslaukauksia jalkoihinsa. Eivät he titenkään tähtää osumia, vaan jalkojen viereen. Tämä on hyvin loogista ja palestiinalaislta kysyttynä, tämä järjestys menee helposti päin vastoin, eikä se enää ole loogista.

Alla juttu, kuinka IDF:n sotilaat oikeasti toimivat siellä alueella:

 

Takaisin