Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
9.12.2020
 

USA:ssa oma portto pedon selässä

Katselin tuossa monia vaihtehtomedioita ja kummastelin jumalattomuuden heijastumista monien raamatupaikkojen kautta, kuten ylpeys käy lankeemuksen edellä jne. koska he kulkevat niin syvällä valheessa, etteivät he näe olevansa osa sitä. Usa:n demokraatit liputtavat kovasti demokratiaansa ja kaikkea sitä ihanuutta, joka siihen heidän iloiseen sateenkaariväriseen vapausaatteeseen kuuluu, mutta he ovat jo nyt vakavasti naimisissa Kiinan ja Iranin totalitarismin kanssa, sananvapauden rajoittamisen kanssa ja kaiken sellaisen, joka uhkaa sitä vapautta, jonka Benjamin Franklin USA:lle rakensi vuonna 1976 ja jota he satoja vuosia itse vaalivat. He taistelivat koko WW2 jälkeisen ajan kommunismia vastaan ja nyt he ovat ottamassa sen, kuin Troija hevosen vastaan.

He hyppäävät oman petonsa selkään, joka vihaa heitä jo valmiiksi ja lopulta kun peto päättää, niin se heittää porton alas selästään, riisuu sen paljaaksi ja raatelee se, kuten sanassa sanotaa.

 

Takaisin