Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
8.12.2020
 

Covid19 on selvästi tarkoituksellinen virus

Olen tässä tutkinut ja kuunnellut monia lähteitä Covid19 viruksesta ja olen tehnyt johtopäättelyitä vanhan kaavan mukaan, joka ei ole kehäpäätelmä, vaan potentiaalisten ongelmien analyysi. Kaikki johtavat yhteen päämäärään, talouden romahdukseen jota seuraa uuden maailmanjärjestyksen täysi taloudellinen kontrolli. Mihinkään muuhun lopputulokseen en ole voinut päätyä, koska tämä Covid19 selvästi on ohjattu kaatamaan pienyritykset ja suuryritykset ovat jo tämän pedon hallussa, joten vain ne tulee selviämään tästä. Maailman rahapolitiikkaa ollaan siis haluamassa ohjata yhden suuren sisäpiirin haltuun, jossa ei ole pelkästään ihmisiä, vaan maita ja valtoja, jotka selkiemme takana ovat niin päättäneet. Tästä johtuu mm. Trumpin länsimainen vaino, koska hän on ollut koko ajan kansallisvaltion asialla. Hän on maailman suurimman kansallisvaltion asialla ja se ei globalisteille käy. Maailma halutaan ”New World Order” aatteen haluun ja koko maailman talous on siis romahdettava kokonaan, jotta tämä voisi tapahtua.

Tähän väliin, ennen tuota vanhaa näkyä, haluan valottaa tämän päivän tilannetta median ja todisteiden suhteen. Et enää voi olla varma videoista. Ennen vanhaa video oli vahvin todiste kaikessa mutta tilanne on käänynyt toisenlaiseksi. Video ei enää vakuuta, koska niitä voidaan retusoida niin monelle tavalla. Maailma on siis täysin erilainen kuin ennen ja PAHA!

Todistusaineistojakaan ei enää voi välttämättä esittää todisteena, koska todisteita on nykytekniikalla niin helppo väärentää. Enää ei voi uskoa mihinkään!

Lisään tähä alle näkyni sykysllä 2008

24.10.2008

Näky potilas maailmantaloudesta ja sen jatkosta (näky tuli 23.10. klo 23 jälkeen, nukkumaan laittaessa)

Aluksi laitan Bryan Huppertsin näky 3.11.1997 talouden kuolemasta  
 Herra näytti minulle sairaalan vuoteella makaavan potilaan, jonka nimi oli Talous. Jalkopäässä oli hänen potilaskorttinsa, jossa erilaiset käyrät ja viivat menivät terävästi ylös- ja alaspäin. Potilas eli keinotekoisen hengityksen avulla, josta hän oli täysin riippuvainen. Monet asiantuntijat olivat ympärillä tekemässä monia asioita pitääkseen potilaan hengissä. Juuri silloin ylilääkäri astui sisään, katsoi potilasta ja julisti: ”Tämä potilas on kuollut. Antaa sen mikä on kuollut, kuolla.” Ylilääkäri katkaisi oman sormensa liikkeellä kytkimestä elintoimintoja ylläpitävät toiminnot. Talous oli oksentamaisillaan, haukkoi henkeään ja kuoli hirveän kuoleman. Loppu.

Sitten alan uuden näyn, siis valvetilassa… (Herra auta minua tulkitsemaan näky oikein)

Näin aluksi valtavan lihavan ja muodottoman potilaan, jolla oli kasvoissa paiseita, hänellä oli sian kärsä ja kissan korvat, kaula oli yhtä läskiä rinnasta leuan yli saakka ja paksua ihraa. Potilaalla oli toinen käsi aivan surkastunut ja toinen oli suht normaali, maha oli epäkesko ja siinä koko torsossa oli paljon haavoja ja mustelmia. Potilaan jalat olivat vain osin näkyvillä ja näin niissäkin epämuodostumia. Tuosta potilaasta näkyi ihmisen muodot mutta se oli aivan selkärankaa myöden vinossa, jalat vasemmalle ja pää oikealle hieman yläviistoon. Potilas hikoili koko ajan ja näin hänen sänkynsä alle laitetun punaisen altaan, jonne kirkas punaisen lilavärinen neste tippui. Lääkäreitä oli valtavasti ympärillä ja potilas vääntelehti. Ovi avautui takaseinällä ja sieltä tuli lääkäri valkoisessa takissa, eikä paljon puhunut, vaan nykäisi yhdellä kädellä piuhat irti potilaasta. Muut lääkärit poistuivat heti paikalta. Potilas alkoi tehdä kuolemaa ja laihtui ohueksi luurangon näköiseksi hyvin nopeasti ja lopulta näin potilaan nousevan istumaan kouristuksesta ja sitten hän ravisteli itseään, kuin olisi ravistanut itsestään pois jotain. Siihen potilas kuoli ja hän oli todellakin enää vain luuranko.
Näky jatkui, koska en voinut keskittyä, koska häirintää ympärilläni oli valtavasti. Välillä näin kummia hirviöitä ja paljon erilaisia kasvoja kuin filminauhalta. Kuulin välillä itkua. Sitten sain taas näyn takaisin ja potilas palasi kuvaan, kun hän makasi kuolleena viitan alla. Alla olevaan altaaseen ei enää tihkunut mitään, koska potilas oli jo ilmeisesti kuihtunut kokonaan. Ylilääkärikin oli poistunut ja kaikki oli hiljaista. Sitten näin matelijan, joka oli kooltaan pienen alligaattorin kokoinen, ulkomuodoltaan kuin Varaani ja sillä oli kuin lohikäärmeen pää. Tuo peto tuli määrätietoisesti, mutta varovaisesti, aivan kuin se ei haluisi kenenkään huomata itseään ja veti hitaasti tuon vadin potilaan alta ja lähti raahaamaan vatia pois. Tähän näky katkesi pitkäksi aikaa ja en saanut enää lankaa takaisin. Pyörin sängyssä ja tuntui ettei tässä ole järkeä ja yritin taas nukkua. Uni ei tullut.
Kesti entis-täkin kauem-min saada näyn lanka kiinni. Näin jopa jäätynei-den ihmisten ruumiita, joiden päälle oli satanut lunta. Mutta sitten näky kumminkin jatkui selvänä, koska siinä oli se sama allas.
Altaassa oli nestettä, sitä samaa kirkasta nestettä, johon alkoi ilmestyä selviä kolikoita ja ne muodostuivat altaan nesteestä pinnalle ja siinä hetken kelluttuaan, ne nousivat nesteestä ylös. Yksitellen hitaasi ne tulivat yhteen rivistöön. Tunnistin monen kolikon valuuttasymbolin ja osaa en taas tuntenut. Huomasin myös ettei sieltä noussut läheskään kaikkia tuntemiani valuuttoja ja kun niitä pikkuhiljaa nousi riviin, ne muodostivat tasaisen rintaman, yhtä suurina ja niiden valuuttatunnukset ikään kuin häipyivät ja menettivät merkityksensä. Ne olivat siinä näkyvissä mutta ei niin selvästi ja ne kaikki olivat tasapäistetty. Sitten yhtäkkiä huomasin että jokaiseen kolikkoon tuli numero valuuttatunnuksen yläpuolelle ja kun katsoin numeroita, niin melkein kaikissa oli nolla ensin ja pilkku sen jälkeen, jota seurasi ainakin viisinumeroinen epämääräinen luku. Kolmessa kolikossa oli etunumerona jokin suurempi, eli yksi tai sitäkin suurempi. Niidenkään pilkku ei ollut sitä yhtä numeroa kauempana, vaan kaikissa pilkku oli ensimmäisen numeron perässä ja sitten pitkä rivi epämääräisiä desimaalilukuja.
Hetken kuluttua tapahtui niin, että kolme suurinta meni ihan vähän oikealle ja loput myös hieman vasemmalle ja niiden väliin ilmestyi katkoviivajana, kuin piirtyen kolikoiden välistä ylöspäin, jonne muodostui suurempi kolikko, mutta se ei ollut kolikko, vaan jotain muuta, joten en osannut kuvata, koska se näytti myös seteliltä, mutta ei ollut sitäkään. Rahaksi sen silti tunnistin ja sen yhdenmukaisuus muiden kolikkojen kanssa oli sama. Sitten siihen uuteen rahaan tuli myös luku ja se oli 666 mutta valuuttamerkintä puuttui kokonaan. Lopuksi näin tekstin joka kuvaan piirroksessa. Pedon luku on 666 ja sille annetaan nimi. Sekä janan, jossa on numeroita 1-1000 alkaen vasemmalta oikealle.Oma tulkintani on lyhyt, koska ymmärsin näyn samaan aikaan, en vaan huomannut alkuunkaan tätä symboliikan vahvistusta näyssä. Esimerkiksi rahan kelluminen, että kaikki valuutat tulevat kohta kellumaan vapaasti ja annetaan niiden pudota täysin vapaasti pohjaan. Ne nousevat sieltä yhtenä rintamana ja sitten tehdään pedon merkki ja annetaan sille yhteinen nimi ja ainoa valuutta minkä tuo raha hyväksyy on pedon valutta, ilman käteistä rahaa. Käteinen raha kerätään kokonaan pois, eli se kelpaa niin kauan kuin sitä enää on ja sitä nuo kolikot tarkoittavat ja niihin verrattava desimaaliluku, suhteessa pedon lukuun. Kuoleva potilas myös ravisti kehoaan ennen kuolemistaan ja siinä se yritti vielä ravistaa valuuttoja altaaseen, mutta kuoli sitten. Se on myös mielenkiintoinen juttu, koska en nähnyt kaikkia valuuttoja altaassa.Sain ystävälleni profetaalisen viestin samalla kun tuon näyn ja lohdutuksen sanoja, jossa ilmeni sellainen seikka, että tuo pedon valuutan arvo tulee olemaan neljä kertaa huonompi kuin yksi euro. Eli jos sinulla on 500 euroa, sinulla on 2000 edestä pedon valuttaan nähden, vaikket koskaan pedon valuuttaa voikaan saada käsiisi ilman merkkiä/sirua. Pedon valuutta ei tule koskaan tule myöskään muuttumaan käteiseksi ja eurot sitä ovat, kunnes lakkaa nekin.
 

Takaisin