Pelastussanoma

 



 
 
20.11.2020
 

…ja koko maa seurasi ihmetellen pedon nousua…

Isis-sisältöpalvelu tunkee kaikilta kanavilta kuolemaa saarnaavia videoita!

Terroristijärjestö Isis voi hyvin koronan varjoissa ja ahtaa omaa sanomaansa kaikille verkon sisältöalustoille. Tutkijat löysivät netistä ja somesta jopa 90 000 Isis-videota ja viestiä, kertoo BBC.

Daniel 7:

19 Senjälkeen minä tahdoin saada varmuuden neljännestä pedosta, joka oli erilainen kuin kaikki muut ja ylen hirmuinen; jolla oli rautaiset hampaat ja vaskiset kynnet, joka söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa;

20 sekä pedon pään kymmenestä sarvesta ynnä siitä sarvesta, joka puhkesi ja jonka edestä kolme putosi; jolla sarvella oli silmät ja herjauksia puhuva suu ja joka näytti suuremmalta kuin ne muut;

21 se sarvi, jonka minä näin sotivan pyhiä vastaan ja voittavan heidät,

22 siihen asti kunnes Vanhaikäinen tuli ja oikeus annettiin Korkeimman pyhille ja aika joutui ja pyhät saivat omaksensa valtakunnan.

23 Hän vastasi näin: ”Neljäs peto on neljäs valtakunta, joka syntyy maan päälle, erilainen kuin kaikki muut valtakunnat. Se syö kaiken maan ja tallaa ja murskaa sen.

24 Ja ne kymmenen sarvea ovat kymmenen kuningasta, jotka nousevat siitä valtakunnasta. Ja heidän jälkeensä nousee eräs muu, ja hän on erilainen kuin edelliset, ja hän kukistaa kolme kuningasta.

25 Hän puhuu sanoja Korkeinta vastaan ja hävittää Korkeimman pyhiä. Hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain, ja ne annetaan hänen käteensä ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi.

26 Sitten oikeus istuu tuomiolle, ja hänen valtansa otetaan pois ja hävitetään ja tuhotaan loppuun asti.

27 Ja valtakunta ja valta ja valtakuntien voima kaiken taivaan alla annetaan Korkeimman pyhien kansalle. Hänen valtakuntansa on iankaikkinen valtakunta, ja kaikki vallat palvelevat häntä ja ovat hänelle alamaiset.”

28 Tähän loppuu kertomus. Minua, Danielia, peljättivät minun ajatukseni suuresti, ja minun kasvoni kalpenivat, ja minä kätkin asian sydämeeni.

 

Takaisin etusivulle

 
 
19.11.2020
 

Elämme valheen täyttämiä pimeitä aikoja!

Musta ei ole enää mustaa, eikä valkoinen valkoista, vihreä ei vihreää, eikä punainen punaista. Nyt eletään suurten valheiden verkoissa ja saatana on saanut suuren vallan ja se myös käyttää sitä tehokkaasti.

Tänä päivänä puhutaan, ettei saa uskoa sellaisiin tietolähteisiin, joiden tausta ei ole varmistettu ja yleisesti tunnustettu. Juuri tätä ne valheet haluavat, että uskomme autoritäärisiin valheensyöttäjiin. Valtaapitävät valehtelevat meille enemmän kuin radikaalit, joten nykyään ei kannata edes katsoa valtamedian tuotoksia, vaan keskittyä katsomaan eri tietolähteisiin ja mitä sieltä löytyy.

Valtamedia ja liberalismi ovat yhteenliittyneet ja ohjaavat suurta osaa ihmisiä, kuin sätkyukkoa ja syöttävät niille vain sen tiedon, jonka he ovat päättäneet oikeaksi. Kirkko on tässä myös vahvasti mukana ja tekee kokonaisuudesta porton pedon selkään. Se ihailee ja palvoo petoa, joka kantaa porttoa selässään ja portto juopuu pyhien verestä ja pilkkaa Jumalan alkuperäistä sanaa, muutellen ja repien Raamattua.

Mutta kun aika tulee, jolloin peto saa kaiken vallan ja joka on kantanut porttoa selässään, on kasvattanut sitä kohtaan valtavan vihan ja kaunan, koska se joutui näyttelemään porton edessä muuta mitä se todellisuudessa oli. Niinpä eräänä päivänä peto riistää porton selästään ja riisuu tämän vaatteista, häpäisee ja repii riekaleiksi. Näin päättyy liberaallisen porton elämä ja se saa kohtalonsa.

Mistä peto sitten saa niin suuren vallan? No siltä vanhalta lohikäärmeeltä, saatanalta, joka antaa sen rahan ja vallan muodossa. Kiina ja arabimaat yhdessä luovat melkoisen Israel vastaisen rintaman, kun USA on poissa pelistä sisäisten ristiriitojensa ja taloutensa mahdin romahdettua. Maailman poliisi kun väistyy, alkaa pedon aika, jonka seurauksena valkoiset valheet paljastuvat sysimustiksi ja verisiksi totuuksiksi.

Tämä kaikki tapahtuu syvässä ahdistuksen ajassa!

 

Takaisin etusivulle

 
 
17.11.2020
 

Tästä syystä Trump ei voi olla vallassa:

Trump on Israelin suuri ystävä ja uskova, vaikka hänen ulkokuvansa antaa ymmärtää jotain toista. Media vääristää ja tahtoo poimia hänen esiintymisistä vain tietyt pointit ja titeyt otokset. Niillä Trump nimenomaan maalataan mustaksi.

Mutta nyt kun Biden alkaa säätää Lähi-Idän alkanutta rauhanprosessia, niin tämä on oikein looginen selitys Raamatun ennustuksille.

 

Takaisin etusivulle

 
 
13.11.2020
 

Trump profetioista huomioitavaa

Itse mukaan luettuna on moni uskova saanut profetian Trumpin vaalivoitosta ja nyt näyttää siltä, ettei se toteudu.

Oma profetiani oli sellainen, että Trump seisoi jonkinlainen musta kolmiohattu päässä adjutanttiensa ja henkivartioidensa keskellä ja minulle sanottiin, että Trump on voittanut vaalit. Trump seisoi hiljaa keskellä hyvin vakava ilme kasvoillaan, tuo omituinen päähine päässään. Adjutantit kommentoivat ja Trump seisoi hiljaa vakavana keskellä.

No mitä tästä voisi päätellä, on että kolmiohattu on kapinalaismerkki ja sieltä 1700 luvulta peräisin, jota mm. Benjamin Franklin piti nuorempana päässään. Kuulostaa siis vallankumoukselta tai joltain vastaavalta.

Toisaalta tämä oma näkyuneni voisi tarkoittaa myös sitä, että Trump todellisuudessa voitti vaalit, mutta huijaus pisti hänet hiljaiseksi ja kapinalliseksi. Muutama päivä sittenhän tämän profetian palanenhan toteutuikin jo, kun Trump vaalien jälkeen tuli ensimmäistä kertaa julkisuuteen ja hänen piti pitää puhekin, niin hän ei kaikkien yllätykseksi sanonut sanaakaan, ei ainoatakaan sanaa. Niinpä uni toteutui ainakin siltä osin.

Mutta mitä tulee Trumpin valtaan maan päällä ja koko USA:ssa, niin Trumphan on osoittautunut suureksi Israelin ystäväksi ja koko maailma tulee kääntymään sitä vastaan. Siksi Trump ei voi hallita ainakaan pitkään, vaikka voittaisikin lopulta vaalit. Vallankumousta osoittava kolmiolakki voisi merkitäkin juuri sellaista.

Joka tapauksessa, Israel on aina kaiken keskiössä ja siksi meidän on syytä tarkastella kaikkea profetiaa sen valossa ja Raamatun profetian valossa. Näin ollen Trump ei voisi hallita sellaisella vallalla enää, millä hän tähän saakka on voinut asioita viedä. Trumphan on saanut aikaan Israelin ympärillä kolmessa ja puolessa vuodessa suuremman rauhansopimusvyyhdin kuin kaikki muut maailman päämiehet ja peresidentit yhteensä sataan vuoteen.

Ennen kaikkea nyt on huomioitava, ettei Trumpin kaltaiset todelliset Israelin ystävät voi hallita ainoatakaan maata, koska Raamattu sanoo niin.

 

Takaisin etusivulle

 
 
29.10.2020
 

Loppu on hyvin lähellä!

En ole enää jaksanut edes kirjoitella, koska seuraan enenevässä määrin tilannetta, joka kytee Lähi-Idässä ja muualla. Israelin ympärille rakennetaan rauhaa muistuttavaa tilannetta, kuitenkaan luopumatta vihaamasta Israelia. Samoin USA:ssa tilanne on äärimmäisen huolestuttava. Amerikanjuutalaiset tuskin kykenevät enää asumaan siellä turvallisesti BLM mellakoiden ja siihen liittyvien seurausten vuoksi. BLM ryhmittymät ovat siirtyneet lähes kokonaan islamistiseen otteeseen ja siellä juutalaiset kokevat jatkuvasti suurta uhkaa ja he ovat joutuneet jatkuvasti erilaisten rikosten uhreiksi, väkivallan, sillä uhkailun ja syrjinnän muodossa.

En jaksa kirjoittaa pidempään, vaan jään odottamaan jälleen mitä tuleman pitää. Koitan jaksaa tehdä vielä ainakin yhden videon jossain vaiheessa.

Siunausta kaikille lukijoille -jarmo-

 

Takaisin etusivulle

 
 
9.10.2020
 

Raamatun ennustama Israelin rauha vain syvenee

Konekäännös: https://www.israelunwired.com/saudi-writer-reveals-a-massive-secret-about-palestinian-arabs/

Saudi-kirjailija kaataa totuuden

On vaikea piilottaa totuutta. Saudi-kirjoittaja Abdulhameed Al-Ghobain ilmaisee sen selvästi: Saudi-Arabialaiset eivät halua enää olla palestiinalaisten rinnalla. He näkevät, mitä Israel on, mitä Israel on saavuttanut, ja he haluavat liittyä mukaan. He haluavat saavuttaa myös suuria asioita. Ja ”palestiinalaiset” eivät ole osoittaneet lupaavaa tulevaisuutta. Saudit ovat valmiita. He vain eivät tunne voivansa edistää maata tukemalla ”palestiinalaisia”. Ehkä se ei ollut kerran niin julkinen, mutta nyt se on. Totuus on ulkona, äänekäs ja selkeä.

Saudit katsovat – miksi muut eivät?

Luulisi, että Saudi-Arabiat tukevat ”palestiinalaisia” arabeja. Mutta he eivät enää tee. Ja jos he alkavat nähdä totuuden Israelista, miksi muut eivät voi? Miksi länsimainen tiedotusväline puoltaa edelleen ”palestiinalaisia”, vaikka edes ”palestiinalaiset” omat veljet ja sisaret eivät? Miksi niin kutsutut ”ihmisoikeusaktivistit” tukevat edelleen ”palestiinalaista” terrorismia sen sijaan, että näkisivät kuinka Israel hyötyy maailmasta? Kysymyksiä on paljon eikä vastauksia. Se on vain hämmentävää.

Malli Lähi-idän maasta

Tässä on totuus Israelista . Israel on Lähi-idän ja maailman valomerkki. Se on esimerkki miltä Lähi-idän maan tulisi näyttää. Demokratia, ihmisoikeudet, kulttuuri, luonto, lääketieteelliset saavutukset ja paljon muuta. Israel antaa yhtäläiset oikeudet kaikentyyppisille uskonnoille, väreille ja uskonnoille. Kuinka monesta muusta Lähi-idän maasta voit sanoa niin?

Israel ei ole Lähi-idän ongelma, se on ratkaisu ongelmiin. Saudi-Arabia on ymmärtänyt sen. Entä muu maailma?

 

Takaisin etusivulle

 
 
8.10.2020
 

Kuka tätä maailmaa johtaa?

Mä uskon, ettei maailmassa ole yksiselitteistä johtajaa, eikä edes valtioita, joiden päämiehet johtaisivat tätä kaikkea, vaan suuryritysten muodostamat verkostot, jotka maailmaa johtaa.

Trump on tämän suuryritysten muodostaman verkoston ulkopuolella, eikä hän kykene sääntelemään mitään salaliittoja. Sen sijaan Billi Gatesin kaltaiset suuryritysjohtajat ja USA:n demokraattinen puolue, on luonut tämän verkoston, joka hallitsee median kautta koko maailmaa.

Tämän kaiken huomaa mm. siitä, että kun maailmalla tapahtuu asioita, niin siitä nostetaan joko hirveä meteli pikkuasiasta, tai sitten jättisuuresta asiasta vaietaan kuoliaaksi saakka. Tästä näkee missä mennään ja kuka naruja vetelee. Tässä kohtaa huomaatte, että Trump on aina paitsiossa ja tämän hyvät teot vaietaan, mutta jos hän sanoo jotain mitä tahansa, niin siitä nousee kauhea äläkkä.

Sama pätee meillä Suomessa tahot, jotka hallitsevat, ne löytyvät tällä hetkellä hallituksesta mutta ne eivät välttämättä siellä aina ole, jos niitä ei sinne ole valittu. Henkimaailma nimittäin on taustalla se suurin tämän salaliittoteorian arkkitehti. Se kykenee tuomaan historiaa ja tulevasisuutta ihmisten tekemisiin ja suunnitelmiin. Henkimaailma johtaa ihmisiä ja heidän mielitekojaan etenkin syntiin. Tästä johtuu, että hyvä näyttää pahalta ja päin vastoin. Henkimaailma on siin voimakas väline ihmiselämän taustalla.

Ilmestyskirja puhuu pedosta joka saa valtansa lohikäärmeeltä ja siksi se kykenee niin suuriin tekoihin. Juuri tästä minä puhun, kun puhun ihmisten johtamisesta, joka ei ole varsinaista johtamista, vaan taustaohjailua. Tämä kaikki saa aikaan sen, että samanhenkiset ihmiset puhaltavat aivan tajuamattaan samaa hiileen, kohti pelastusta tai turmiota. Sillä erolla, että Jumalan oma tajuaa, että näin on mutta jumalaton luulee itse omassa voimassaan sen näin suunnitelleen ja itse toimien. Jumalaton palkitsee itsensä, vaikka taustalla on saatanan joukot, jotka ohjailevat heitä kaikkia siihen suuntaan.

Nyt on kuulemma Venäjä ja Syyria aloittamassa Israelin kanssa rauhanneuvotteluja. Tämä tietää, että me lähdemme kohta. Saa nähdä lähdetäänkö jo tänä syksynä, vai mennäänkö VIELÄ KERRAN omeriin saakka. Uskon itse omerin olevan ainoa oikea MORSIAMEN ylösoton päivä. Tämän todistaa Israelin kuninkaan Daavidin pojan, Salomonin laulu.

Laulujen laulu: 2:10-13 Rakkaani lausuu ja sanoo minulle: ”Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule. Sillä katso, talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan. Kukkaset ovat puhjenneet maahan, laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme. Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnökset ovat kukassa ja tuoksuavat. Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule.

Sekä omerin laskennan esikuva.

3. Mooseksen kirja 23:17-17 Sitten laskekaa sapatin jälkeisestä päivästä, siitä päivästä, jona toitte heilutuslyhteen, seitsemän täyttä viikkoa, laskekaa viisikymmentä päivää seitsemännen sapatin jälkeiseen päivään asti; sitten tuokaa Herralle uusi ruokauhri. Sieltä, missä asutte, tuokaa heilutusleiväksi kaksi kakkua, jotka on leivottava happamena kahdesta kymmenenneksestä lestyjä jauhoja, Herralle uutislahjaksi.

Omer osuu ensi keväänä todennäköisesti 23. päivälle toukokuuta, klo 18:00 jonka jälkeen 24h aikaa viettää ko. päivää ja odotella ylösottoa. Todennäköisesti se osuu maanantai aamupäivälle 24.5.2021 klo 10 aikaan. Näitäkin esikuvia on kaksi ja hassusti myös, toinen suuntaa antava ja toinen tarkka. Nimittäin Jeesus lähti pilvissä maanantaina aamupäivällä ja Olav Rodgen näyssä taas, se tapahtuu Norjan aikaan klo 9:00 joka on meillä klo 10 aikaan aamupäivällä. Elikkä näin, kumpikin esikuva vastaavat toisiaan kaiken lisäksi. Näissä tapahtuu nimenomaan profetia, joka tulee monille ristiriidaksi, koska tässä tiedetään päivä 3. Mooseksen kirjan kautta ja tarkka hetki tiedetään Olav Rodgen näyn kautta. Raamattu sanoo Matteus 25:13 jakeessa (huom 13. on aina Raamatussa ollut se numero, joka muodostuu meille ansaksi) Valvokaa siis, sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä. Elikkä tässä ei viitata mihinkään suoraan, mistä päivästä onkaan kyse. Sen näkee vasta sitten, kun kaikki on tapahtunut.

Sen sijaan Aamos 3:7 puhuu suoraan, että Herra, Herra, ei tee mitään, ellei ensin ilmoita siitä palvelijoilleen profeetoille. No niinhän tässä nimenomaan yllä lukee profetia MORSIAMEN ylösoton päivästä JA hetkestä, jolloin se tapahtuisi.

Miksi sitten tämä ristiriita ja mikä on se päivä, josta ei tiedä, kuin yksin Isä, ei edes poika, eikä taivaan enkelit. Se lukee Matteus 24:35-36 jakeissa. Se on se päivä, kun tuhatvuotiskausi on ohi ja koko maailma tuhotaan kivi ja tulisateeseen, jossa kaikki menee, saatan ja sen joukot mukanaan. Sitten maailma luodaan uudeksi.

Jeeusksen näkyvä paluu on myös mysteeripäivä, johon en ole varma, tuleeko profetiaa kenellekään siitä varmuudella. Nimittäin vaikka Aamos 3:7 sanoo, että Herra ei tee mitää ensin siitä ilmoittamatta, niin Jeesuksen saapuessa profetia katoaa, tieto katoaa ja kielillä puhuminen katoaa tarpeettomina. Jeesus kun tulee hallitsemaan maailmaa, niin kaikilla on sama puheenparsi, tiedolla emme tee mitään, koska meillä on Jeesus ja monella kielelläkään emme enää tarvitse höpötellä, vaan puhumme enkelten kielellä. Niinpä profialla ei tee mitään, kun Jeesus saapuu näkyvästi, jonka Raamattu kuvailee sanoin ”se suuri ja julkinen päivä jolloin Herra tulee kaikkine pyhinensä ja joka näkyy kujin salama, joka leimahtaa hamasta idästä hamaa länteen saakka”. Tuo hetki ei enää Aamos 3:7 sido pitämään, koska aika on muuttunut toiseksi.

 

Takaisin etusivulle

 
 
7.10.2020
 

Välihuomautus

Teen taas tällaisen välihuomautusjutun, joka ei liity pelastussanoman varsinaisiin aiheisiin. Tämä juttu vaan antaa valoa ymmärtämään tämän hetken maailmaa paremmin:

Miksi vaikuttaa siltä, että Vihreä liike käyttäytyy, toimii ja elää kuin natsit aikanaan? Siksi koska useat natsit toisen maailmansodan aikana olivat ympäristönsuojelijoita. Lajien suojelu ja eläinten hyvinvointi olivat merkittäviä kysymyksiä natsihallinnossa. Heinrich Himmler yritti kieltää eläinten metsästyksen. Göring oli tunnustettu eläinten rakastaja ja luonnonsuojelija, joka Hitlerin ohjeiden mukaan sitoutti natseja eläinten hyvinvointia koskevia lakeja rikkoneita saksalaisia ​​keskitysleireihin. Yksityiselämässään päiväkirjat, natsipropagandan ministeri Joseph Goebbels kuvattu Hitlerin kasvissyöjä, jonka viha juutalaisten ja kristittyjenuskonnot johtuivat suurelta osin eettisestä erosta, jonka nämä uskonnot tekivät ihmisten arvon ja muiden eläinten arvon välillä; Goebbels mainitsee myös, että Hitler aikoi kieltää teurastamot Saksan valtakunnassa toisen maailmansodan päätyttyä. Ei siis ihme, jos Vihreän liikkeen syntyhetkellä, siihen osallistui entisiä natseja ja äärivasemmistolaisia.

Tässä on perin juurin selvä yhteys myös Hitlerin henkimaailmaan, joka edelleen on voimissaan. Hitlerhän oli loppupeleissä juutalaissukuinen, vaikka hän katkeruuttaan halusikin tuhota koko juutalaisen rodun. Itsevalhe ja äärimmäinen epärehellisyys on tunnusmerkistö, joka tässä taustalla on. Raamattuhan sanoo, että heissä on valheen henki, eivätkä he edes osaa muuta kuin valehdella. Sen äärimmäisen ristiriidan ja päinvastaisuuden näkee hyvin, koko vihervasemmiston edesottamuksissa. Heidän puolustama sananvamaus onkin sananvapauden totaalista rajoittamista. Heidän suvaitsevaisuus onkin totaalista suvaitsemattomuutta, jota vaalitaan kaikin laittominkin keinoin. He toitottavat oikeusvaltion periaatteita mutta heidän keinonsa on laittomuuden puolella. He puhuvat täysin päin vastaista kuin tekevät jne. jne. Ei siis ole ihme, että on vaikeaa pysyä perässä kun puhuu näistä ihmisistä. He ovat kaikkea muuta, mitä he sanovat. He vihaavat natseja, kantavat kylttejä natseja vastaan, kutsuvat vastustajiaan natseiksi ja ovatkin itse nimenomaan oikeita natseja. Heitä erottaa toisen maailmansodan natsien toimintamalleista vain ja ainoastaan totaalisen vallan puuttuminen. Mutta sen he ilmeisesti tulevat saamaan, jos minä ilmestyskirjaa oikein ymmärrän ja silloin alkaa taas se sama totalitarismi, joka oli 80 vuotta sitten vallassa.

Voi Herra Jeesus, vapahtajamme, tule ja päästä meidät jo pois!

 

Takaisin etusivulle

 
 
4.10.2020
 

Ollaan vissiin lähempänä pedon merkkiä kuin arvaakaan

https://www.youtube.com/watch?v=67vj8FlFht0&feature=youtu.be

Videolla oli eräs merkillinen asia, joka kiinnitti heti suomiota: LUCIFERASE

Suomi on lopunaikojen selittäjämaa! Suomi on kuin pienois Israel, joka tulee julistamaan viimeisen evankeliumin. Suomen kieli siis on jo yksinään merkittävä seikka, se on nähty aiemminkin. Suomen englanninkielinen nimikin jo kertoo muulle maailmalle, mistä maasta on kysymys Finland!

Sana Luciferase voidaan lausua siis Luciferin lopuajan ase, pedon merkki.

Klo 16 lisään tämän: Nimittäin olen aina ilmestyskirjassa ihmetellyt yhtä perin outoa seikkaa, joka liittyy pedon merkkin ottamiseen. Miten joku siru voisi mitenkään olla Kristuksen veren voittaja? Sen ottamistako ei voisi enää katua, miten se olisi mahdollista, koska kaikki synnit paitsi Pyhän Hengen pilkka on anteeksiannettavissa? Miten siis jonkin tavallisen mikrosirun ottaminen ihon alle, voisi muuttaa asian toiseksi. No voi, jos kuuntelet tätä videota, mitä tapahtuu jos otat tämän ”rokotteen”. DNA ei enää vastaa omaasi ja ajatuksesi muuttuvat haluttuun suuntaan jne. joten sinulta viedään ilmeisesti omatunto tässä, joka estää sitten sinua katumasta enää mitään. Anteeksi varmasti saisit, mutta jos sinulla ei enää ole katumusta, niin miten voit enää pyytää Jeesusta pelastamaan sinua? Et vissiin mitenkään, ellei sitä tee läheiset jos niidenkään rukoukset auttavat. Onhan meille luvattu, että mitä ikinä pyydätte, te sen saatte, joten en tiedä sitten. Vakavaksi vetää kuitenkin tämä video. Armahda meitä suomalaisia tältä rokotteelta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
3.10.2020
 

Epäoikeudenmukaisuus

Nyt kun Donald Trump sairastui koronaan, paljastuu hyvin, kuinka epäoikeudenmukainen onkaan ihmisten käyttäytyminen. Trumpista tehdyt meemit ja twiitit ja muut postaukset, ovat täynnä tämän kuolemaa toivovia ja sillä mässäileviä kirjoituksia. Silti jokainen noista kirjoittajista pitää sanomisiaan oikeutettuna ja itseään hyvänä, suvaitsevaisena ja ihmiselämää kunnioittavana. He jopa kirkastavat kilpeään, sanomalla että jokainen elämä on tärkeä ja arvokas. Silti he kannattavat aborttioikeutta, he kannattavat mm. elämää tuhoavaa Islamia, sekä toivovat kuolemaa niille, jotka eivät ole heidän kanssaan samaa mieltä, kuten Donald Trump.

Suurelta osin maailma on täynnä omaa etuaan ja omia aatteitaan ajattelevia, joilla ei ole oikeaa empatiaa, eikä oikeaa ja aitoa ymmärrystä muille kanssaeläville. Ja eräs asia heissä on erityisen huomioarvoinen, on se, että he kimmastuvat äärimmäisen herkästi aatteestaan kritisoiville, jopa siinä määrin, että he sortuvat väkivallantekoihin koska eivät sulata toista osapuolta. Ja kuinka ollakaan, he nimenomaan syyttävät sitä toisinajattelijaa väkivaltaiseksi, vaikka totuus on täysin päin vastainen.

Meitä aitoja Kristittyjä kutsutaankin fundamentalisteiksi, koska olemme ja elämme uskomme mukaan. He tekevät meistä fanaatikkoja, joita saa vainota ja vaikka surmata, kun aika siihen on kypsä. Niin tulee tapahtumaan, koska Raamattu on sen ennustanut. Ja nämä itsensä hyväntekijöiksi kutsuvat tulevat sen tekemään ja meitä Kristittyjä aikanaan ilmiantamaan, koska joudumme piilottelemaan uskomme vuoksi.

Tämä sama joukko, joka toitottaa ihmisarvon puolesta, tasa-arvon puolesta ja yhdenvertaisuuden puolesta, he tulevat olemaan se joukko, joka meitä tulee vainoamaan, koska meistä tehdään kaikkien silmissä yhteiskunnalle vaarallisia ja siksi vainottavia. He sanovat, että kun heidät kaikki on lahdattu viimeiseen sieluun, niin rauha tulee maahan.

Aikoinaan Hitler loi imperiumin, jota nyt ollaan hämmentämässä uudelleen eloon ihmisten päiden sisällä. He näkevät natseja joka paikassa ja koska me olemme heidän silmissään natseja, me olemme heidän pään sisällä juuri niitä natsihirviöitä, joita saa vaikka tappaa. Tämä malli on jo nyt näkyvissä ja siksi mm. Trump saa tuta jatkuvasti suurta vihaa päällään, juuri liberaalisten demokraattien tahojen riveistä. Pian me olemme Kristittyinä kaikki siinä maalitauluna.

Aika ei ole vielä kypsä mutta se on silloin ja pian sen jälkeen, kun maailmaa kohtaa suurin katastrofi sitten vedenpaisumuksen. Elikkä miljoonia ihmisiä katoaa ja eri ikäisiä lapsia, lähinnä kaikki vauvat. Sellainen aiheuttaa maanpäällisen infernaalisen liikekannallepanon, jota seuraa selvä syy/seuraus ilmiö, syypäänä tähän on Kristityt. Aivan samalla tavalla kuin Hitler poltti 1933 valtiopäivätalon, jonka jälkeen syytti siitä Juutalaisia, lukuisien muiden syytteiden myötävaikutuksesta, kuten Saksan ensimmäisen maailmansodan tappiota. Näin nykyliberaalitkin tulevat asian oikeuttamaan itselleen syyttämällä Kristittyjä vauvojen ja pikkulasten katoamisesta, suuresta katastrofista, koska selvästi se on juurikin tämän ryhmän tekosia.

Me olemme Krituksen morsian ja meitä tullaan syyttämään aivan samalla tavalla kuin juutalaisia, koska heissä oli Jumalan valitun kansan ja morsiamen leima. Yhtälö on tässä!

Kovat ajat siis tulee olemaan pian sen jälkeen, kun morsian lähtee!

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |