Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
28.11.2020
 

Raamatullinen syy, miksi Venäjä tulee Suomeen:

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8690cd17-85c2-4d75-84a9-299b5dbe67d0

Tällä hetkellä Suomessa on sellaisia arvo-omaisuuksia maaperässä, että kaikki ne haluaa:

Nyt marraskuisena harmaana iltapäivänä kaksi ulkomaisen kaivosyhtiön edustajaa tutkii keskittyneesti kivipötköjä. Välillä he pälyilevät olkansa yli.

Emme tiedä, keitä he ovat. He eivät halua sanoa mitään, emmekä missään nimessä saa kuvata kairasydämiä sisältävien laatikoiden koodeja.

Niistä voisi paljastua, mitä mineraalia ja mistä he etsivät.

– He haluavat pysyä mysteerimiehinä, sanoo ryhmäpäällikkö Tauno Rautio Kairasydänarkistoa ylläpitävästä Geologisesta tutkimuskeskuksesta (GTK).

Kilpailevien kaivosyhtiöiden edustajat eivät ole ikinä arkistossa yhtä aikaa.

– Eivät he pystyisi suojaamaan löydöksiään, jos naapurifirman geologi olisi vieressä katsomassa.

Raamatussa lukee Hesekiel 38 legendaarisessa ennustuksessa, jonka nimenomaan olen kohdistanut Suomeen. Se on ainoa Raamatun paikka, jonka voi liittää suoraan Suomeen. Siihen on montakin eri syytä ja yksi on siinä, että se kansa asuu maailman navassa, napapiirillä rauhassa ja kansa joka on toipunut raunioista, kuten WW2:n jälkeen Suomi on sen tehnyt. Toiseksi, ettei sillä ole ovia, salpoja, muureja, eikä vallihautoja. Lapissa nimenomaan niin on, nimittäin tätä on aina verrattu Jerusalmiin, mutta Lapissa nimenomaan on luuta oven päällä merkkinä siitä, ettemme ole kotona. Se on iso mittapuu kaikelle mitä Hesekiel tuossa sanoo ja asuu maailman navassa vailla hätää, rauhassa ja turvassa. Näin ei voi Israelista koskaan puhua.

Venäjä siis tulee maahamme rikkaudet kiiluen silmissä, kun USA ja NAto ei enää ole uhkana heille. Tämäkin tapahtuu silloin kun USA:ssa tapahtuu nykyhetken jälkeinen valtataistelu, joka on Danielin 11. luvun profetian täyttymys. Kauris menettää suuren sarvensa ja se hajoaa neljään osaan. Moni sanoo, että tämä tapahtui jo Aleksatneri suuren aikaan ja niin tapahtuikin, muttei moni näe lukea mitä tuon ennustuksen päätteksi sanotaan: Tämä tapahtuu viimesinä päivinä. Okei, siis nyt.

 

Takaisin