Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
13.12.2020
 

Maskin alla liskopappi

Kuvassa ev.lut. pappi Kari Kanala, joka pitää "ensitreffit alttarilla" ohjelmaa.

Pitkästä aikaa lehdessä on taas selvääkin selvemmin Jumalan sormi näyttämässä ja profetoimassa.

Eräs nyttemmin kadonnut ystäväni Jari näki unen joskus 15 vuotta sitten, että hän istui kirkossa, jossa pappi piti saarnaa. Väkeä oli kohtuullisesti ja hän istui jossain takaosissa. Pappi paasasi normaalisti, kunnes se alkoi muuttua hirviömäiseksi ja kirkkokansa ei huomannut mitään, vaikka pappi oli jo aivan täysin hirviön näköinen. Muistaakseni hän kuvaili sen juuri lohikäärmeen näköiseksi, joka on liskon näköinen.

Kirkkokansa kuunteli kuin lumottuna pappia, joka suorastaan karjui ja kiroili edessä täysin muuttuneena.

Kaverini oli kauhuissaan ja katseli ympärilleen kuin etsien, etteikö kukaan huomaa mitä oli tapahtunut, kunnes edessä vanha nainen kääntyi häneen päin ja sanoi, näetkö sinä saman kuin minä. Kyllä näen, vastasi Jari ja he lähtivät kirkosta, kun muut jäivät lumoutuneena kuuntelemaan hirviön saarnaa.

Tähän uni päättyi…

Tänä päivänä kirkkomme on jo niin liberalisoitunut, ettei ainakaan minulla tee mieli mennä yhteenkään luterilaiseen kirkkoon. Mutta sen sijaan tämä Kari Kanala, joka on ev.lut. kirkon pappi ja juontaa viihdeohjelmaa ”Ensitreffit alttarilla”, elikkä hän vihkii avioliittoon pareja, jotka tulevat sinne ensitreffeille tuntemattoman kanssa. Kauhistuin ensi kerran kun tätä ohjelmaa oltiin aloittamassa, kuinka Jumalan ihmiselle antamaa liittoa halvennetaan tällä tavalla. Avioliitto on pyhä instituutio, jota ei saa halventaa. Nykyään kun ihmiset pitävät jo melkein selvänä, että kaikki avioliitot jossain kohtaa rikkoutuvat ja heille avioerot ovat normaalia elämää. Uutta matoa koukkuun ja nettitreffeille, tai jopa ensitreffeille alttarille, ohjelmaan, jossa liskomies Kanala heidät vihkii.

Lisko on raamatullisesti sammakon kanssa moraalittomuuden symboli, kuten ilmestyskirjassa mainitaan, että pedon suusta lähti kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista. Nämä ovat nimenomaan moraalittomuuden henkiä.

 

Takaisin