Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
14.12.2020
 

Stockmann kiinni, uni

Näin jo vuosia sitten unen, jonka tulkitsin Stockmannin konkurssiksi tai lopettamiseksi kokonaan. No sitähän tämä nyt näyttää olevan, koska nyt he myyvät Stockmannin alkuperäistä legendaarista tavaratloaan Helsingin Mannerheimintiellä.

https://www.iltalehti.fi/talous/a/e22dc567-d3a8-4a6b-9a9e-48bd46c15722

Uneni on ehkä vuodelta 2014 kun kukaan ei voinut vielä uskoa, että Stockmann joskus lopettaisi Mannerheimintien liikkeensä.

Kävelin unessa siis, Erottajan suunnalta Espan puiston ohi Stokkalle päin ja kun tulin Stokkan kohdalle, niin jokaiseen ikkunaan oli kiinnitetty A4 lappu, jossa oli otsikko ”tavaratalo suljettu” ja alla pitkä rimpsu tekstiä, jota en lukenut. Tämä lappunen oli siis kiinnitetty kaikkii ikkunoihin ja kun kävelin Aleksanterinkadun kulmalle, jossa ns. pääovet ovat, niin niissäkin oli tuo sama lappu ja ovet olivat kiinni keskellä arkipäivää. Tähän uni päättyi, eikä se sen isompi ollut.

Tulkitsin tuolloin uneni merkitsevän Stockmannin konkurssia tai lopettamista. Muttei unessa selvinnyt syytä Mannerheimintien liikkeen sulkuun, vaan ainoastaan se, ettei se enää ollut auki ja syy selvisi ko. lappusesta.

Noh, mitä tämä tarkoittaa, on hengessäni saanut ymmärtää, että kun profetiat alkavat toteutua, niin lähtömme on lähestymässä.

Michael Schumacherista saatu uni on tätä samaa sarjaa, samoin kuin lento MH-70 hylyn löytyminen. Schumacher tulee antamaan jonkinlaisen haastattelun, jossa hän kertoo käyneensä syvässä koomassa jossain siellä ja se on askarruttanut häntä. Tämän hän tulee kertomaan tavalla tai toisella.

Profetiat kun alkavat toteutua, niin lähtömme on samana kalenterivuonna.

 

Takaisin