27.12.2013

Todellinen rehellisyys ja hyväntahtoisuus, onko sitä?
Vai sortuuko se jossain kohtaa aina oman ylpeyden alle?

Teemat:
-hyväntahtoisuus/tavoite/itsekkyys
-suvaitsevuus/tavoite/itsekkyys
-rehellisyys/tavoite/itsekkyys

Raamattu sanoo, että tee sellaisia tekoja toiselle, jota toivoisit itsellesikin tehtävän. Tässä on asian toinen puoli hyvän tekemisestä, josta on vain jätetty pois itsekkyys ja ahneus. Lause olisi täydellisempi, mikäli siihen liitettäisiin pari muutakin Raamatun totuutta rehellisyydestä, ahneudesta ja itsekkyydestä, koska ihminen on taipuvainen lukemaan kirjoitettua aina kuin piru Raamattua, etsien siitä koko ajan aukkoja jotka antaisivat tilaa itsepetokselle. Lyhyesti kuvattu asia on herkkä lisä kysymysmerkeille, jotka taas saavat vastaukset saivartelijan suusta, kun taas pitkä vastaus jättää paljojen sanojensa vuoksi loputtomiin uusia porsaanreikiä porsaanreikien etsijälle. Eli mitään ei voi sanoa kattavan perusteellisesti ja siksi vain rehellisen sydämeen on kaikki kirjoitettu lyhyesti ja oikein, epärehellisen jääden edelleen panetellen ja saivarrellen etsimään lukemastaan porsaanreikiä.
Jeesuksen opit ahneudesta Eli jos joku aikoo oikeasti sanoa olevansa muille ja itselleen rehellinen, hän aina valehtelee riippumatta siitäkään, onko uskovainen vai ei. Yksikään ihminen ei kykene täydellisyyteen rehellisyyden saralla, ei yksikään! Meitä kristittyjä vain kutsutaan rehellisiksi, koska pyrimme siihen Jeesuksessa Kristuksessa, vaan kykymme siihen täydellisenä on aina säälittävän vajavaista. Sen sijaan aitoon hyväntahtoisuuteen meistä toki sydämessämme monikin on ja kykenee siihen perin rehellisestikin.
Hyvää siis voimme hyvinkin haluta voida tehdä mutta rehellisyys onkin se kompastuskivemme ylpeytemme ja itsekkyytemme kanssa yhdessä. Vaikka haluaisimme tehdä hyvää, sen tekeminen on lähes poikkeuksetta itsekästä. Esimerkiksi tässä Joulun alla vanhukselta katkaistiin sähköt Turussa ja kaikki iltapäivälehdet paukuttivat lööpit kuumina asiaa ja tuntui että kaikki ihmiset olivat valmiit heti maksamaan vanhuksen sähkölaskun, koska olisivat saaneet siitä itselleen hyvän mielen, mutta vain ympärillään olevien ihmisten kautta, eli täysin itsekkäin perustein. Sen sijaan ihan naapurissa seinänkin takana voi olla joku toinen vielä pahemmassa jamassa oleva vanhus, joka syö Jouluateriaksi kissan ruokapurkin. Se ei lue lööpeissä, eikä siksi kukaan häntä auta 90,- €:n sähkölaskun suuruisella summalla, eikä edes kymmenyksen verran, yhdeksällä eurolla jolla saisi kaupasta pienen valmiskinkkupaketin.
En haluaisi olla pessimisti ihmisten rehellisyyden ja hyväntahtoisuuden kanssa mutta tiedän tämän liian hyvin ammattini kautta, koska olen Helsingissä vartijana toimiessa nähnyt saman aina uudelleen ja uudelleen. Jos joku makaa vaikka maassa, oli verissäpäin tai ei, hänet ympäröi kohta kaikenkarvainen asiantuntijoiden joukko, joilla kaikilla on vähintäinkin tärkeää sanottavaa "uhrin/potilaan/sammuneen, what ever.." joka tapauksessa maassa makaavan henkilön terveyteen liittyvistä seikoista. Lisäksi liian usein nuo ulkopuolisten sanat ovat ammattisanastoa, jonka ovat joko lukeneet tai kuulleet tai sitten ne ovat oikeasti auttavien paikallaolijoiden arvostelua. Esim. "ei noin saa tehdä, tuo on ihmisarvoa alentavaa, sinähän olet pelkkä vartija etkä ammattilainen, onko joku soittanut.., oletko varmistanut että hengittääkö se, onko kokeiltu pulssia... tyyliin". Joskus on jopa aivan pakko itse väistyä pois tilanteesta ja antaa sivullisten auttaa, koska juuri silloin on niin paljon erilaisia ammattiauttajia liikkeellä. Sivullisilla tuntuu olevan kovin paljon on auttamisen tarvetta ja siksi on parempi joskus odottaa vain sivustalla niitä oikeita ammattiauttajia virantoimituksessa, elikkä pelastuslaitosta. Kun pelastuslaitos sitten viimein tulee, katsoivat kaikki ihmiset närkästyneinä kellojaan, että kestipä kauan ja sen jälkeen tietävät vielä paikalle tullutta ensihoitajaakin paremmin mitä pitäisi sitten tehdä ja kuinka sitten pitää toimia. Joskus ensihoitajalle kerrotaan runsain omahyväisin elkein vaikka näin että "potilas vaikuttaa voimakkaasti denaturoituneelta ja sillä on suturoimaton vuotava haava päässä". Eikä tämä ole satua, vaan todellista totta! Eivät ihmiset varsinaisesti tule auttamaan, vaan saamaan omalle huonolle omalle tunnollensa vastinetta olemalla näyttämön keskipisteenä.
Suvaitsevaisen suvaitsemattomuus Sama paha pätee ihmisten suvaitsevuudessa, joka on ylitsepursuavaa, kun kyseessä on eriarvoisuus, seksuaalinen tasa-arvo tai muuten vähemmistöjen suojeleminen. Tämä kaikki pätee suvaitsevuuden nimissä yhdellä ehdolla!!! Kunhan se ei koske itseään. Jokaisella ns. "suvaitsevalla" ihmisellä on varsin hyvä käsitys omista oikeuksistaan, joista pidetään kiinni kynsin hampain vaikka tapellen niistä verissäpäin, eikä niihin saa kukaan milloinkaan puuttua. Eli toisin sanoen on absoluuttisen suvaitsematon, jos suvaitsevuuden jakaminen kohdistuukin henkilöön itseensä. Mikäli suvaitseminen kohdistuu toisiin, ihminen on toisten puolesta erittäin suvaitseva, jopa vaatii toisilta ääretöntä suvaitsevuutta.
Oletetaanpa että "suvaitsevainen ihminen" kävelee jalkakäytävällä, sisäpihan parkkipaikalta, talossa olevasta porttikäytävästä työntyy auton keula jalkakäytävälle. Autoilija ei tietenkään voi nähdä jalkakäytävälle ennen kuin on keula jalkakäytävällä ja näkökenttä avautuu kokonaan. Ulos tultaessa auton on siis madeltava hyvin hiljaa ja varovaisesti, ettei kukaan jäisi alle ja näinhän autoilija luonnollisesti tekee. "Suvaitsevainen ihminen" joutuu pysähtymään kun auton keula työntyy ulos porttikäytävästä ja tekemään väistöliikkeen kulkusuunnassa, joka muuttui auton takia. "Suvaitsevainen ihminen" joutuu koukkaamaan auton keulan ympäri kiertääkseen auton ja sättien tätä aggressiivisin käsimerkein ja näyttämään etusormellaan ohimolleen merkiksi "suvaitsevuudestaan" yhteiskunnassa. Autoilijan jäädessä miettimään syntyjä syviä, miten muuten olisi ikinä voinut tulla ulos tuosta porttikäytävästä.
Oikeaa Raamatun mukaista suvaitsevuutta on juuri ihmisten tahattomien vahinkojen suvaitseminen, anteeksianto ja virheellisyyden ymmärtämys. Mikäli ihminen alkaa suvaita syntiä, tahallista, katumatonta ja jälkikäteen seliteltyä puhdasta syntiä, ihminen hyväksyy pahuutta. Se ei ole suvaitsevuutta, vaan pahuuden hyväksymistä ja laittomuuden valtaan tulemista. Tätä on nykyaikainen suvaitsevuus, se ei johda hyväntahtoisuutta, eikä hyvän tekemistä, vaan lankeemusta ja lihanhimoja, ahneutta ja itsekkyyttä. Sen takana on oman edun tavoittelu, omien oikeuksiensa vaaliminen ja itsekeskeinen protektoiminen, sekä voimakas kunnianhimo joka vaatiikin sitten kaikilta muilta suvaitsevuutta, nöyryyttä ja alamaisuutta.
RAY hallitus Hyväntekijä RAY:n hyväntahtoisuus, SPR, WWF, Sotaveteraaniyhdistys, Lastenklinikka jne. Mannerheimin Lastensuojeluyhdistys/säätiö, mitä nämä oikein nykyään ovat?
Kaikilla suurilla oli joskus ollut pieni ja hyvä lähtökohta, kuten vaikka Paavin kirkollakin on esikuvanaan suuri marttyyri itse Paavali. Tämä kaikki on kuitenkin korruptoitunut nimenomaan edellä mainituista syistä, eikä 
Paavali ole enää edes esikuva, vaan esikuva on pelkkä paavi ja sen järkyttävän suuri omaisuus- ja kansanvalta. Sama koskee kaikkia maailman hyväntekeväisyysjärjestöjä, joiden auttamisen ja rattaiden pyörittämisen välinen ero on hämärtynyt ahneuden edessä, jossa tullaan lähtökysymykseen, Jeesuksen sanoihin, tee sellaisia tekoja, joita toivoisit itsellesikin tehtävän. Tämän jälkeen rehellisyys itselleen on hävinnyt taistelun ja ahneus on saanut vallan, eli laittomuus on saanut vallan.
Nokian johto
Timo Ihamuotila, Risto Siilasmaa ja Stephen Elop esiintyivät syksyllä tiedotustilaisuudessa, jossa ilmoitettiin Nokian matkapuhelinyksikön myynnistä.
Maailman suurimmissa bisneksissä, päivittäistarvikealalla, yleishyödyllisten tuotteiden alalla ja elintarvikealalla on kaksi tapaa tehdä bisnestä, raamatullisesti toimivat pienyksiköt tai jumalaton globalisaatio.
Elintarvikeala on erityisesti se toimiala, jota ilman kukaan ei tule toimeen, ilman omaa tai lähiviljelyä. Mikäli ympärilläsi ei ole kaikkia elintarvikealan pientoimijoita, olet täysin näiden suurten tukkurien ja niiden alla olevien kauppojen varassa, Se on toki simppeliä ymmärtää, vaan ei kukaan tunnu 
kunnolla tajuavan että tällä tavalla pelataan yhden kortin varassa. Raamattu on jo tuhansia vuosia sitten 
varoittanut globalisoitumisesta: Jesaja 5:8 Voi niitä, jotka liittävät talon taloon, yhdistävät pellon peltoon, kunnes ei jää enää tilaa ja te yksin asutte maassa!

Yksityisvetoinen kauppias saa tehdä hyvää, keskusvetoinen tekee kuten käsketään. Yksityisvetoinen saa ostaa periaatteessa ainakin sen muualta mitä keskusjohto ei voi tarjota mutta taas keskusjohtoinen saa ostaa vain keskusvarastosta, mitä sieltä on tarjolla. Kauppias saa lahjoittaa hävikin, kun keskusjohtoinen Alepa lukitsee jopa jäteastiat, ettei kukaan niihin yölläkään pääse hakemaan ruokaa.
 
Kauppiaalta koskettava vuodatus - "Tässä on ruokakaupan suurin vihollinen"
IL - Perjantai 27.12.2013 klo 10.33

Helsingissä sijaitsevan K-supermarket Lauttasaaren kauppias Ali Tikkala jakoi Facebookissa pysäyttävän päivityksen.
Ruokakauppojen hävikki
Joululta jääneen hävikin arvoksi kauppias arvioi noin 2-3th.€
Tapaninpäivänä jaetussa kuvassa on jättimäinen määrä ylimääräistä ruokaa joululta, joka ei sovi enää myyntiin.
- Tässä on ruokakaupan suurin vihollinen, hävikki, Tikkala aloittaa pitkän tekstinsä.
Hän kertoo kaupan tasapainoilusta erityisesti joulun alla: kaikkea pitäisi olla tarjolla, mutta liikaa ei saisi jäädä ylitse. Tikkala kertoo, että K-kauppiaat ovat yhdessä henkilökunnan kanssa vastuussa siitä, mitä kauppaan tilataan ja mitä heitetään pois.
- Jos kävit ruokakaupassa aattona 24.12. ja hyllyt olivat täynnä tavaraa, voit olla varma, että hävikin määrä on massiivinen. Kukaan 
ei osta laatikoita, rosolleja tai kinkkuja joulun jälkeen, ja loput tuotteista ehtivät vanhentua liikaa lomien kiinniolon aikana ja jäävät myöhemmin helposti myymättä, kauppias muistuttaa kirjoituksessaan.

Ruoka päivittäin hyväntekeväisyyteen
Ruoka ei kuitenkaan päädy Tikkalan kaupassa roskiin, sillä mies on lahjoittanut ylimääräisen ruoan koko kahdeksanvuotisen kauppiasaikansa Lauttasaaressa Hyvä arki -yhdistykselle. Aiemmassa kaupassaan hävikkiruoka meni niin ikään hyväntekeväisyyteen.
Kauppias kertoo Iltalehdelle, että Lauttasaaren kauppiastoimintansa alussa hän sai vinkin hyväntekeväisyysyhdistyksestä, joka toimi lähettyvillä. Hän otti yhteyttä yhdistykseen, jonka jälkeen hävikkiruoat on annettu hyväntekeväisyyteen.
päivittäin vuoden ympäri, mutta Tikkalan mukaan perinne korostuu erityisesti joulun aikaan.
- Onneksi K-kauppiaat saavat itse päättää mitä hävikilleen tekevät, Tikkala kirjoittaa.
Hyvä arki -yhdistyksen tarkoituksena on auttaa espoolaisia vähävaraisia perheitä. Hyvä arki jakaa kaupoista saatavia tuotteita kolmesti viikossa, ja kertoo nettisivuillaan jakavansa elintarvikkeita vuodessa lähes 200 000 kiloa.
 
Jarmo jatkaa... ja tämän 200 tonnia ruokaa elintarvikealan globaalit toimijat, kuten S-ryhmän johtajat näkevät suoraan heihin kohdistuvana liiketappiona, eivätkä näin ollen halua antaa muruakaan, vaan mieluummin lukitsevat sen mätänemään, kun taas K-ryhmässä kauppiasvetoisten liikkeiden keskusjohtokaan ei noteeraa tappioina, jotka kauppias itse omassatunnossaan joko kantaa ne kymmenyksinä Jumalalle tai ahneudessaan ei kanna. Keskusjohto ei näe tappioita tappioina siinäkään tapauksessa, vaikkei heillä itsellä olisi mitään myötätuntoa, puhumattakaan kristillisistä arvoista. Tämä johtuu täysin kauppiasvetoisesta liiketavasta, joka on Raamatun mukainen, koska ahne kauppias ei anna ja hyvä kauppias taas antaa.


24.12.2013

HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUA KAIKILLE !!!


23.12.2013

Täydellinen luottamus Jumalaan rukouksen kautta, Jeesuksessa Kristuksessa

Tämä on tarina eräästä pitkän linjan uskovasta, vanhan kansan ammattilaisesta, ns. pienyrittäjästä josta hitaasti ja monen mutkallisen matkan kautta, yrityksensä erilaiset kasvujen ja kipuvaiheiden kautta kasvoi merkittäväksi yritykseksi. Vanha yrittäjä ajautui monen ulkopuolisen silmin liikemiehen asemaan ja porvaristoon, vaikka itse kokee olevansa vain töissä. Yrittäjä tässä tilanteessa joutuu monesti mittaamaan omaa osuuttaan ja Jumalan osuutta niinkin maallisessa asiassa, kuin yritystoiminnassaan. Kaiken takana oli kuitenkin rukoukset ja usko. Yrittäjän rukoukset!
Yrittäjän rukoukset Mies on koko ikänsä tehnyt pyyteettömästi töitä, hän on uskovana ihmisenä aina ajatellut sydämessään kaikkien muiden parasta, onnistumatta siinä kuitenkaan kovin usein, koska Suomessa pienyrittäminen on kova ja hankala laji. Kaikki työntekijän oikeudet ja AY-liikkeiden läpiajamat toimet sen murskaavan vallan alla, ovat muuttaneet ja muovanneet pienyrittäjästä hänen tahtomattaan puun ja kuoren välissä pyristelevän hermoheikon raunion, jolla ei ole enää kuin rukouksensa. Hyväsydäminen vanha yrittäjä ei jaksa yksin taistella pikkufirman pystyssä pitämisen ja muutamien läpiahneiden ja kiittämättömien työntekijöiden jatkuvien vaatimustensa 
puristuksessa. Kyllähän työnantaja tahtoisi antaa, vaan ei ole mistä voisi antaa ja näiden muutaman työntekijän tähden koko työyhteisö luulee että tuo uskova työnantaja kylpee rahassa jonka vain he ovat sen tälle selkänahkansa kautta tehneet. Kyseessä on aina saman vanhan saatanan työskentelyn ABC koulukirjahomma taustalla.
Muutama joka tunsi miehen paremmin, yritti auttaa tätä neuvomalla, ettei maailmassa voi elää uskovanakaan sinisilmäisesti, vaan aina pelätä pahinta ja petosta. Mies mietti noita sanoja ja asiaa, joka kovettaisi miehen aidon sydämen, lapseuden hengen ja siitä mies ei ikinä halunnut luopua. Näinpä mies päätti elämässään luottaa vain Jumalan hyvyyteen ja kristilliseen elämänkatsomukseen.
Yrittäjää siunataan viimein rukouksen voiman kantautuessa Jeesuksen Kristuksen kautta Isän eteen, joka alkaa siunata kaikkivoipaisuudellaan tuon uskollisen pienyrittäjän maallista arkea, lähettämällä tälle yhtiöön osakkaan.
Pienyrittäjä tapaa henkilön, jolla on ammattitaidon lisäksi johtamiskokemusta ja taitoja juuri niillä alueilla, jotka pienyrittäjä on kokenut olevan itselleen pelkkää rutiinia ja ajankäytöllistä taakkaa. Uusi kumppani ei kuitenkaan ole uskovainen kristitty, eikä tällä siis ole samat peruspelisäännöt, kuin vanhalla yrittäjällä. Kuitenkin tämän uuden kumppanin tuleminen yhtiöön avaisi yrittäjälle aikaa suunnata voimavarojaan yhtiön pyörittämisestä sen kehittämiseen. Yhtiö on vielä tuossa vaiheessa sen verran pieni  ja vähäarvoinen, että mitään suurempaa rahanvaihtoa ei tarvita, vaan uusi yhtiökumppani pääsee ns. optio-ohjelman kautta yhtiön omistajaksi.
Kuluu vuosia ja yrittäjäkaksikko on kasvattanut yhtiön nelinkertaiseksi ja sen toiminnot ovat paisuneet ihan eri kokoisiksi. Kaikki tämä on kuitenkin vain vanhan yrittäjän ansiota, koska uusi osakas otti tehtäviä haltuunsa, jotka mahdollistivat laajentumisen.
Vanha yrittäjä näkee jo unelmiensa toteutuvan ja kiittää siitä Herraa, joka kuitenkin on hiljaa Taivaassa ja katsoo tätä lastaan syvä Rakkaus kostuneissa silmissään ja vain huokaa hiljaa.
Vanha yrittäjä jo unelmoi yhtiön tulevaisuudesta ja saa sen verran omaa elämäänsä kuntoon, että voi alkaa tekemään hyvin pienimuotoista hyväntekeväisyyttä, auttamalla hädänalaisia, koska on aina haaveillut voivansa todistaa ja näyttää muille olevansa hyvä ihminen. Yrittäjän sydämessä olisi valtava palo saada tehdä hyvää yhteiskunnassa, muttei hänelle tunnuta sallivan sitä ja kaikki tuntuu niin epäreilulta, koska hänet vaan puristetaan aina vielä syvemmälle puun ja kuoren väliin, jolloin yrittäjälle jää aina lopuksi vain pelkkä rukous Jeesuksen Kristuksen kautta uudelleen Isän eteen.
Vanha yrittäjä on jo pitkään huomannut kuinka uusi kumppani jumalattoman sielun viemänä tekee ymmärtämättä itse asioita, joita pienyrittäjä itse ei koskaan tekisi. Kaikki alkaa uuden kumppanin aseman pönkittymisellä yhtiössä, joka taas tarkoittaa työntekijöihin nähden autoritääristä asemaa, jossa työnjohtaja valitsee parhaat lomat kalenterissa, pitää kaikki työaikansa tip top tallessa, eikä tee enää ns. ylimääräistä. Näin vanha yrittäjä on joutunut aika ajoin taas kenttätyöhön lattiamieheksi, kun toiset lomailee. Aluksi tämä auttoi yritystä kyllä, mutta yhtiön kasvun myötä kaikki sunnuntai ja loma-ajan yrittäjän itsensä tekemät tunnit jäävät vähemmän ja vähemmän tärkeiksi kokonaistaloudessa mutta vanha yrittäjä tajusi tekevänsä jopa kymmenkertaisen työmäärän kumppaniinsa verrattuna. Häntä oli siis surutta alettu käyttää hyväksi, ahkeran ja periksiantamattoman luonteensa takia.
On pian viisi vuotta siitä kun uusi kumppani tuli taloon, joka on jo vakiinnuttanut suhteensa työympäristöön, joka sekin on muuttunut jo taakaksi. Se ei ollutkaan enää siunaus, kuten vanha yrittäjä oli kiitellyt jo Herraa heti alku metreillä, sillä tämä uusi yrittäjä oli jakanut juuri ne samat työtehtävät päteville alaisilleen ja jätti itselleen vain kaikkein miellyttävimmät ja helpoimmat vastuualueet ja vapauden vapaa-aikaan.
Tämä jumalaton uusi yhtiökumppani alkoi laiminlyödä työtehtäviään asemansa takia ja häntä näkyi tuotannollisissa töissä aina vaan harvemmin ja harvemmin. Palkka hänellä oli sen sijaan ruhtinaallinen ja kaiken lisäksi yhtiö oli hankkinut mökin, jossa tämä kumppani vietti aikaa perheineen hyvin runsaasti sekä käytti yhtiön polttoaineita ja muita etuisuuksia. Näin tämä kumppani tuli kovin raskaaksi yhtiölle ja tämän tuottama tappio alkoi olla jo kymmeniä tuhansia vuodessa. Yrittäjä oli jo monta kertaa joutunut tekemään satoja ja satoja työtunteja ylimääräistä tappioiden pönkittämiseksi.
Vanha yrittäjä käpertyi jälleen kerran rukoukseen ja kysyi Herralta, miksi sinä teit näin, ensin annoit ja autoit mutta se johti vielä suurempaan hätään korkean hyvältä näyttäneen nousun kautta. Sitten yrittäjä pyysi apua ja armoa päästä tästä tilanteesta. Lopuksi kuin itsestään, yrittäjän suusta tulivat sanat "Herra, äläkä saata minua kiusaukseen, vaan päästä minut pahasta". Sitten yrittäjä muisti erään saarnan rukouksesta ja sen voimasta suhteessa Jumalan tekoihin, jonka hän oli kuullut:

Eräs uskovainen mies oli joskus -80 luvulla lähdössä elämänsä tärkeimpään kokoukseen, jossa hänen uransa olisi ollut huikea nousu ylöspäin. Hän oli huolellinen ja pakkasi tavaransa tiukan tarkistuslistan mukaan ja lähti hyvissä ajoissa lentokentälle Denverin lentokentälle josta tarkoitus oli lentää Chicagoon. Auto kuitenkin sammui keskelle moottoritietä ja höyry nousi konepellin alta, tuulettajan hihna oli katkennut. Mies yritti epätoivoisesti liftata ja pääsikin siitä pian kyytiin, mutta vain läheiseen pienempään taajamaan pois moottoritieltä. Mies pääsi kuitenkin huoltoasemalle, josta koetti saada taksia. Huoltoaseman yleisö puhelimen raha-aukko oli tukittu täyteen paperisilppua, eikä sillä voinut soittaa. Aika alkoi käydä vähiin, eikä takseja näkynyt missään, vaikka normaalisti niitä on haitaksi saakka joka paikassa. Tuntui epäonni jo kerta kaikkiaan uskomattomalta ja mies puristi kätensä ristiin ja lausui "Jeesus Kristus päästä minut tästä tilanteesta ja auta minua pääsemään lentokentälle" ja sitten hän lausui sanat "tapahtukoon sinun tahtosi, niin maan päällä, kuin Taivaissa, sillä sinulla on voima ja kunnia, iankaikkisesti, amen". Tämän lausuttuaan taksikuski käveli tupakka suussaan sisään huoltoasemalle ja mies sai heti kyydin. Matka kentälle alkoi sujua mutkattomasti mutta kello oli armoton, eikä se antaisi hetkenkään pysäytystä anteeksi. Sitten moottoritien jono hitaasti pysähtyi ja ruuhkautui, joku oli ajanut toisen perään ja oli vain yksi kaista enää käytössä. Aika kului ja kului, mies sydämessään jo vihastui Jumalalle ja huusi mielessään, että miksi teet tämän minulle, Herra miksi? Tahallaanko kiusaat minua? Et voi olla näin julma minulle, se on minun elämäni tärkein palaveri.
Autojono liikkui vääjäämättä lennolta ohi, eikä mies ehtisi. Kun mies viimein saapui kentälle, oli kone jo kuuluttanut viimeisen kerran ja mies jäi koneesta. Mies kysyi vielä korvaavaa lentoa mutta ne olivat joko täynnä tai muuten epävarmoja aikatulujen suhteen. Sitten mies soitti rautatieasemalle, josta varmistui että hän pääsisi jos heti lähtisi nopeaan pikajunaan, joka olisi seuraavana aamuna vain 15min ennnen kokousta Chicagon keskustassa ja riippuen aamuruuhkasta, hänellä olisi siis vielä aivan teoreettinen mahdollisuus ehtiä.

Junassa mies istuen tuijottaa ikkunasta ulos ja puhelee itsekseen Jeesukselle, että miksi ihmeessä sinun pitää minua näin juoksuttaa, kiusata ja stressata minua, miksi ihmeessä en saanut mennä sillä lentokoneella? Samassa vierustoveri oli avannut sylissään pitämänsä pienen radion, josta kuului uutiset: "Denveristä Chicagoon lennolla ollut lentokone on joutunut lento-onnettomuuteen ja suurin osa koneessa olleista matkustajista on ilmeisesti kuollut onnettomuudessa. Miehen sydän kramppasi, "se oli minun kone, johon koko sydämestäni rukoilin pääseväni" mutta mies ei tajunnut kuin vasta myöhemmin, että hän lausui ikään kuin tahtomattaan nämä sanat, "tapahtukoon sinun tahtosi, niin maan päällä, kuin Taivaissa, sillä sinulla on voima ja kunnia, iankaikkisesti, amen".

Palataan siis takaisin päätarinaan, jossa yhtiön vanha yrittäjä muisti tämän kertomuksen Jumalaan luottamista ja sen tärkeydestä muistaa että Jumala hallitsee myös jumalattomia ja henkiolentoja ja jopa saatanaa, joka ei sekään saa tehdä ihan mielensä mukaan. Lausu siis rukouksessa sanat, "tapahtukoon silti sinun tahtosi, ei minun".

Yhtiö tuotti siis selvää tappiota ja kumppanista oli tullut laiska, ahne ja peräti rikollinen, eikä hyväsydämisellä johtajalla ollut mitään keinoja päästä enää eroon hyväksikäyttävästä entisestä hyvästä yhtiömiehestä, joka jopa juopotteli ja kävi ulkomaanmatkoilla firman kustannuksella. Tämä johti siihen että kohta koko työyhteisö taas käytti hyväkseen työnantajan kiltteyttä, tajuamatta että kohta yhtiö menee konkurssiin, ellei jotain joku tee. Konkurssiin meneminenkin olisi vain ollut yhtiön vanhan johtajan syytä, koska tämä oli antanut asioiden lipsua siihen mihin se oli menossa.Kukaan ei olisi nostanut käättän syyllisyyden merkiksi, vaan syyttävän sormen vanhaa yrittäjää kohti.
Niinpä johtaja taas vaipuu hartaaseen rukoukseen ja lausuu lopuksi tahtomattaan sanat, "älä saata minua kiusaukseen, vaan päästä minut pahasta". Tätä samaa rukousta yrittäjä pyytää Jeesukselta useita ja useita kertoja, joka sitten viimein vie rukouksen Isän eteen, joka taas alkaa siunata vanhaa yrittäjää, katsoen tätä surumielisin silmin sydän täynnä myötätuntoa ja Rakkautta tuota uskollista maan korvessa rämpivää, itsensä loppuun ajanutta, lietteestä nostettua ja taas sinne langennutta, kiukuttelevaa mutta kuitenkin aina uskollista ihmistä, joka on tehnyt liiton Hänen poikansa kanssa. Poika ei petä tätä luottamusta ja tuo tämän pyynnöt hänen eteensä mutta kuitenkin Jeesuksen itsensä tahtomana, kuten ihminen oli pyytänyt omaksi parhaaksensa.
Jumala kaikkivaltiudessaan, kaikkivoipaisuudessan ja viisaudessaan näkee hyväksi lähettää vanhalle yrittäjälle kivikovan liikemiehen. Tämä liikemies on kaksinverroin jumalattomampi ja häikäilemättömämpi kuin oli tuo laiskaksi käynyt yhtiökumppani.
Yrittäjä uskoo tällä kertaa johdatukseen, eikä enää itseensä ja antaa tämän liikemiehen hoitaa yhtiön taloutta kuntoon. Liikemies huomaa heti yhtiökumppanin edesottamukset ja työntekijöiden aiheuttamat ylimääräiset kulut, joten liikemies ehdottaa palaveria vanhan yrittäjän kanssa. Piinkova liikemies tuo madonluvut pöytään ja näyttää paperilla, kuinka yhtiöltä on vuosittain pumpattu lähes satatuhatta euroa, josta pikkuhiljaa on kertynyt ylitsepääsemätön maksukierre. Liikemies ehdottaa yrittäjälle, että hän hoitaa kaiken laillisesti ja virallisesti oikein, mutta se edellyttää että yhtiö pannaan eräänlaiseen selvitystilaan, jossa tilanne putsataan kaikilta osin. Tämä tarkoittaa että toinen yhtiö ottaa koko yhtiön haltuunsa määräajaksi ja yhtiö ns. rakennetaan uudelleen. Vanha väsynyt yrittäjä suostuu tähän ja näkee kuitenkin ettei kaikki mene moraalisesti oikein mutta antaa yhtiön liikemiehen haltuun. "Anna se sille, kenen nimi on sen rahan päällä".
Nyt vanhasta yrittäjästä olikin tullut siis jonkin sortin liikemies, joka luotti vain rukouksen voimaan, joka on ihmismielen ja älykkyyden ulottumattomissa. Mies antoi koko omaisuutensa sellaisen ihmisen käsiin, joka on selvääkin selvempi "se huono vaihtoehto" mutta luottaen että kyllä Jumala on kaiken takana, eikä voi enää olla omavoimainen ja luulla että hänen suunnitelmansa olisi parempi kuin Jumalalla.
Tuo liikemies sai tuon yhtiökumppanin kiinni monista rikoksista, jotka ovat osakeyhtiölain ja rikoslain piirissä. Niistä johtuvat sanktiot olivat lain mukaan niin suuret, että tuo yhtiökumppani päätti suosiolla luopua omistuksestaan ja näin koko yhtiö päätyi lopulta tuon liikemiehen käsiin, siten että vanha yrittäjä saisi yhtiössä omistuksensa kun yhtiö olisi taas kunnossa, eikä tarvinnut olla missään vastuussa, ei moraalisessa, sen koommin laillisessakaan.
Yhtiössä kelkka kääntyi kerralla suuren yhtiön mallien mukaiseen työvoimapolitiikkaan, laiskoja pomoja irtisanottiin ja avainhenkilöt valittiin uudelleen, sekä koko konsepti sai uuden alun perusmaalliseen yhtiömäiseen tyyliin, jossa työntekijä on työntekijä ja työnantaja on toimistossa nahkatuolissa ja hoitaa talouden ja laskennan. Yhtiössä vuosiin toimittamatta jääneet indeksikorotuksetkin laitettiin ajan tasalle.
Paha sai palkkansa ja joutui ahneutensa kanssa yksin, vanha yrittäjä sai pitää kaikki etuisuutensa, palkkansa ja kaiken oleellisen yrityksessä, tehden juuri sitä josta eniten tykkää ja jossa eniten on yhtiölle hyödyksi. Yhtiön vanhalle omistajalle on siis koittanut hiljaiselon ajat, jossa ei tavoitella suuria, koska yrittäjä oli oppinut näiden vuosien aikana, että vaikka mitä tapahtuisi, niin RUKOILE Jeesuksen Kristuksen kautta ja LUOTA aina että sana kulkee Jumalan eteen, sillä yksikään ei tule eteeni, kuin poikani kautta.Tuo vanha yrittäjä ei enää haikaile mitään, eikä tavottele turhia haaveitaan, vaan sen sijaan odottaa mitä Jumalalla on seuraavaksi antaa hänelle. Se on varmaan jotain suurenmoista!

Jumalalle ei ole ongelma kääntää pahuuttakaan palvelevat tekemään pahuuksiaan ja julmuuksiaan Jumalan etujen hyväksi, koska kyseessähän on hyvän ja pahan valtataistelu, jossa ihminen on ottanut vapaantahdon roolin syötyään siitä hedelmästä Paratiisissa, luullen olleensa yhtä viisas sen jälkeen kuin Jumala.
Vaikka kaikki elämä onkin aina kesken, ei se tarkoita ettei se olisi Jumalan hallussa ja hänen kaikkivoipaisuutensa tiedossa ja kontrollissa. Tärkeintä on että meillä on kiinteä rukoussuhde välittäjään... korostan sanaa VÄLITTÄJÄÄN joka vie rukouksemme Isän eteen. Tämä ei tarkoita minkään neitsyt Marian kautta, Pietarin tai Johanneksen, Mooseksen tai Eliaan kautta eikä edes suoraan Jumalaa, kuten moni tekee, vaan vain Jeesus Kristus voi viedä sanan Jumalan eteen. Vasta sitten voi alkaa tapahtua, eikä itse tarvitse huolehtia asioiden kulkusuunnasta.
Anna asian mennä, kuten se on mennäkseen, rukoile Jeesusta Kristusta ja luota!


22.12.2013

Markku mailas linkin jossa todetaan - ON AIKA MENNÄ KOTIIN!

IT IS TIME TO GO HOME = ON AIKA MENNÄ KOTIIN
 
http://youtu.be/n98rpml1er8
 
Mies kertoo videon alussa:
 
Sain Sanan teille kaikille.......
Hän (Jumala) kertoi minulle, että tämä tulee olemaan minun viimeiset sanat mitä tulen julkaisemaan.
En tiedä mitä se merkitsee...se ei välttämättä tarkoita, että tämä on minun viimeinen video, mutta tämä on viimeinen kerta, kun Hän käyttää minua video viesteihin.
 
VIESTI MENEE SUUNNILLEEN NÄIN:
 
Rakastan teitä kaikkia! Pysy Hänen ilossa ja rauhassa!
 
"Ensimmäiset tulevat viimeisiksi ja viimeiset ensimmäiseksi.!
Pysy polullasi
Katumus johtaa vanhurskauteen
Pysy vahvana heikkoudessasi
ja älä pelkää!
Sillä minä puhdistan sinut
jotta tulisit Minun kaltaisekseni
Näet muutokset itsessäsi hyvin pian
tavalla miten näin sinut ennen alkua.
Kaikki mitä kuulit Minusta on totta.
Älä painu alas.
Älä epäile minun ääntäni.
Älä tuomitse itseäsi.
Tuomitseminen voi vain pudottaa sinut Jumalan kädestä.
Enkö jo valmiiksi todistanut sinulle armoni laajuuden?
Lapseni on aika tulla kotiin.
 
Videon kommenteissa joku oli huomannut, että videon pituus on 4:44 ja kommentoijan mielestä luku 444 tarkoittaa "You're going HOME" (Sinä tulet kotiin).
 
-Markku  


17.12.2013

Kuunnelkaa ja katsokaa video: Rauno Helppi 06.12.2013 Toimiksella


Rauno Helppi 2013 Rauno puhui mm. siitä kuinka nyt hän ja moni muukin rukoilee Suomen vapautumisen puolesta (tässä hän viittasi mm. homolakiin mitä nyt haetaan) . Rauno muistutti, että kun Jumala vapauttaa maan SE ON VAPAUTETTU.

Näin mailasi Markku aamulla ja itselleni katseltuani tuon videon, muistui mieleeni syksyllä 2006 saamani sanoma, jonka kuulutin mikrofoniin kaikille seurakunnassa, jossa Rauno oli puhujana.
Sain sanoman joka kuului näin "helppi saapuu Tukholmasta ja sitoo Isebelin hengen". Kerroin tämän Raunon kuullen, joka noteerasi asian, muttei osannut tietää mitä ja koska.
Vasta myöhemmin Rauno tuli lopullisesti Suomeen ja jäi asumaan Pohjois-Pohjanmaalle. Rauno tuli usein Canadasta Suomeen Tukholman kautta, koska sitä kautta lennot tulivat halvemmiksi. Raunohan on asunut Suomessa siis jo muutaman vuoden.
Wilkerson taas tutki aikoinaan mm. eri suurkaupunkien henkiolentoja ja totesi että Suomessa ja etenkin Helsinkiä riivaa itsensä Isebelin henkiolento, joka on saatanan henkiolentojen suuri enkeliruhtinas, jolla on suuri valta pimeyden voimissa. Tämän takia koko eteläinen Suomi on haureudessaan poikkeuksellisen paatunut, etenkin samaa sukupuolta olevien kesken.
Juuri tuon Isebelin hengen sitominen yhdessä ylösoton kanssa, vapauttaa koko Suomen kansan silmien avautumisen, aivan kuten Rauno saaranssaan sanoi, "kukaan ei Suomen Talvisodan aikana hävennyt rukoilla apua, silloin eduskunnassa Risto Rydin vaimo johti rukouspiiriä". Niin suuri oli aikoinaan Suomen hengellisen valveutuneisuuden tila. Tänä päivänä asiasta halutaan vain vaieta ja vaihtaa puheenaihetta, tai ilmaista asia sen ajan mukaiseksi ilmiöksi, joka ei ole enää nykyaikaa. Ei olekaan nykyaikaa, koska nykyaika on luopunut siitä voimasta, joka varjeli Suomen kansaa vaikeina aikoina.

Kuunnelkaa muutenkin koko saarna koska Rauno tietää rukouksesta ja henkimaailmasta aivan älyttömän paljon ja hänellä on uskomaton armolahja käsitellä sitä. Olen itse nähnyt ja kokenut itseni lisäksi muita tapauksia. Suosittelen!


16.12.2013

Kaikki alkaa tuntua niin toivottomalta - oman elämän vuodatukseni ja tunteeni paloa..

Ristinkanto
Vaikka elämä on monesti pelkkää ristinkantoa, niin siitä on syytä olla enemmän kuin kiitollinen.

Olen ehtinyt elämässäni nähdä vähän vaikka jos mitä ja kokea sitä sun tätä. Vertaan tätä vaikka siihen, kun eräs yli viiskymppinen ikänsä Pellossa, pienessä Lapin kylässä asuneen miehen päähän tuli kerran elämässä käydä "isolla kirkolla" Helsingissä ja mies kun ei ollut koskaan Kemiä alempana ollut edes käynyt. Siinä mies sitten junasta pois hypättyään seisoi asemalla ja joku ohjasi taksitolpalle postitalon uloskäynnin kautta Elielin aukiolle. Taksijono oli jokseenkin pitkä, koska oli pyhäajat alkaneet ja mies meni jonon päähän. Hetken siellä päällisteltyään isoja taloja, hän tokaisi lapinmurteella, että "ompas täällä pitkiä taloja", johon sai

vastaukseksi kummastuneita katseita. Hetken meni taas odotellessa jonon lyhenemistä, jolloin hän sanoi edessä jonottavalle pariskunnalle että "laulethaan yhessä ettei aika tuu pitkäksi" ja alkoi vetään jotain väsynyttä Souvarikamaa. Kun lopuksi hän pääsi taksiin ja taksikusi oli tunkenut lapinmiehen matkalaukun takaboksiin, niin mies kaivoi lapun taskusta ja luki että "menemmät Sokos Hotelli Vaakunhaan", jonka jälkeen taksikuski ajoi tielle ja kurvasi 20m päähän Vaakunan eteen parkkiin ja sanoi että "se on tässä", matka tekee 6,80€.
Tämä pellolaisisäntä oli elänyt yli 50 vuotta näkemättä muuta kuin jokaisen jäänlähdön Tornion joesta ja omalla pihalla käyneet hirvet ja porot. Hänellä ei ollut aavistustakaan siitä, mitä muualla elämä oikein on.
Toinen voi siis hyvin elää elämänsä näkemättä juuri mitään, kuollen siihen onnellisen tietämättömänä sen enempää synnistä kuin armostakaan.
Ystäväni Jari juuri oli mailaillut tutustumansa advarin kanssa, jonka elämä oli vähän sama kuin Kauniaisissa asuvan ruotsinsuomalaisen ero Kontulassa asuneen rekkakuskin elämään. Ero on liian suuri, jotta toinen edes voi hahmottaa mitä toinen on voinut elämässään nähdä. Sama tässä turvallisuusalalla, toinen on ajanut välillä autopiiriä, päässyt yöllä käymään nykimässä ovenkahvoja ja seissyt vartijana Halosella ja Louis Vuittonilla, kun toinen on nähnyt Helsingin rautatieaseman viikonlopun yövuorot ja seissyt portsarina Malmin "tissibaarissa". Ero on kuin yöllä ja päivällä, jos aletaan puhumaan näkemyksestä ja perspektiiveistä.
Sitten on Raamatussa myös samoja piirteitä, siellä on myös kaksi osaa, joista toisen ovat luterilaiset omineet itselleen kokonaan ja repineet loput palasiksi. He ottavat kaiken minkä Johanneksen evankeliumi vaan antaa armosta mutta kaiken Paavalin ja Mooseksen välillä olevan tuomion he sulkevat pois. Johannes itse on kirjoittanut ns. rakkauden kirjan, Johanneksen evankeliumi, mutta myös tuomion kirjan joka kulkee nimellä Johanneksen ilmestyskirja. Kumpikaan ei ole ilman toista ja se tekee elämästä toisenlaisen, mitä Lapinmies näkee ja miten Kauniaisen ruotsinsuomalainen näkee maailman myrskyn. Jeesus ei tullut maailmaan pelastamaan vanhurskaita, vaan syntisiä ja synnin taas on tultava suureksi ja näkyväksi, ennen kuin syntinen herää syntisyyteensä.
Maailma on aivan hirvittävä paikka loppujen lopuksi. Täällä ei ole paljoa hyvää, se kaikki hyvä on pelkästään joidenkin kristittyjen pienten piirien omaisuutta ja sekin tapahtuu vain Jeesuksessa Kristuksessa, ei missään muussa tilassa ja tilanteessa. Mekin kaikki kuulemme/kuuluisimme siihen kauheaan hornankattilaan, jonka kohtalona on helvetin kuilu, josta ei ole poispääsyä. Voimme tuottaa hyvää ainoastaan Jeesuksen Kristuksen armossa.
Olen nähnyt lapsuudessa hurskaita sukulaisia, jotka ovat minua pahoinpidelleet ja rankaisseet tekemättömistä asioista, jota jatkui aina nuoruusvuosille saakka. Olen istunut poliisikuulustelussa hurskaitten uskovaisten keksimien tarinoiden takia. Minut on leimattu varkaaksi ja roistoksi koko suvun keskellä kaikkien kymmenien silmäparien edessä ja vain yksi sanoi, että hän ei moiseen usko.
Minulla on sisko, joka kavalsi minut ja vastapalvelukseksi hän on keksinyt reippaasti erilaisia syitä jolla syyttää minua, vain jotta oma omatunto saisi rauhan, vaan ei saa. Samoin veljeni kavalsi minut ja sen toimesta jouduin hullujen huoneelle, eikä hänkään saa sielulleen millään rauhaa. Kukaan ei tunnu millään ymmärtävän ettei synti ole tullut tarpeeksi suureksi, jotta se voisi herättää heidät näkemään syntisyytensä. Kyllä minun on ollut helpompaa antaa anteeksi, muttei se auta kuin itseäni.
Elämässä on ollut paljon uskon saaneita, sen kynnyksen ylittäneitä, joilla periaatteessa on etsikkoaikansa jo ollut ja sitten sellaisia, joilla ei ole mitään ymmärrystä uskonelämästä, joka on totta.
Vain kaikkein eniten elämässä on voinut luottaa sellaisiin ihmisiin, jotka ovat nähneet paljon. Sellaisiin, ihmisiin joiden synti on joskus elämässä ylittänyt sen kynnyksen, jonka yli astui aikoinaan mm. Rauno Helppi tai vaikkapa nuorempi versio, Late Johansson. He ovat nähneet mitä siellä toisella puolella todellakin on. Heihin voi luottaa, koska he eivät enää ole matkalla armontiellä, vaan he ovat jo armossa.
Hurskaita neuvojia on myös pilvin pimein, kuvottavin kokemukseni oli kun eräs adventistisukulaiseni oli kuullut että olin puhunut uskonasioista ja luullut että olen tullut katumapäälle synneistäni ja ehkä jonkin sortin uskoon. Hän tuli hurskaana minulle sanomaan että voisi tarjota minulle Taivasten valtakunnan avainta. Minä en enää muista mitä sanoin hänelle, mutta minua kuvotti ja kieltäydyin ottamasta vastaan. Olen ollut uskossa koko ikäni, vaan hän ei nähnyt ketään muuta kuin itsensä vapahtajana. Sellainen on hyvin surullista ja enkä tiedä miten suhtautuisin sellaiseen.
Elämä on täynnä lupauksia, jotka ovat valehtelijoiden huulilta lähteneet. On aviovaimoja, jotka ovat vannoneet ikuista rakkautta, kunnes kuolema erottaa, eikä kuolema ole tullut edes lähimaillekaan, kun eropapereita ollaan täyttämässä ja lupaukset unohdettu.
On loputon jono lupauksia, jotka pitävät sisällään asioiden hoitamista ja huolehtimista, oikeuden puolustamista mutta yhtä kaikki, ne ovat muuttuneet omien etujen ja oikeuksien puolustamiseen ja eteenpäin viemiseksi.
Maailma on täynnä hylkäämistä ja laiminlyömistä, kiittämättömyyttä ja itsekeskeistä saivartelua, vääristelyä ja asioiden manipulointia, vailla armahtajaa... he lupaavat ja pettävät, he kertovat puhuvansa aina totta ja he senkin valehtelevat, he vannovat ja vakuuttavat verivaloja tehden, senkin vain toista petoksella pettääkseen.
Ei löydy ihmisestä totuuden pitäjää, vaan vain lupauksia jotka on petetty jo luvattaessa.

Siksi! Jeesus sanoi, ettei ole tullut tänne hurskaita varten, vaan syntisiä varten.
 
Mitä sitten itseeni tulee, kun olen todennut kaikki muut niin kauheiksi ihmisiksi, eikä ympärillä paljon muita tunnu olevan, niin on pakko sanoa, että eniten sitä näistä kaikista on pettynyt itseensä, pahimpaan pettäjä Jaakobiin ja joka kerta kun voimantunto palaa, palaa myös oma ylpeys komeassa roihussa.
Ihanteeni olivat hyvät, lupaukseni kauniit, kasvatukseni oli kelvollinen, vaan ei kummoinen. Isovanhempani antoivat toivoa ja rakkautta joka kantoi rukouksen siivin. Löysin Jeesuksen jo lapsuusvuosina, enkä irti hänestä ole koskaan päästänyt, vai olikohan se sittenkin toisin päin. ...eli jälleen omavoimaisuus kääntyi itseään vastaan.
Elin elämää ja unohdin asemani, minä lankesin ja nousin, vain langetakseni uudelleen ja noustakseni taas uudelleen ..mutta kenen voimasta? Pyysin Jeesus kantamaan minua, hän kantoi ja kantaa vieläkin... enhän minä itse kykene mihinkään!
Tässä olen, olen paljon nähnyt, paljon pilalle laittanut ja he, joista niin paljon pahaa kerroin, eivät ole vielä nähneet syntisyyttään, voitte kuvitella, minä olen ja olen saanut ne anteeksi. Siksi olen etuoikeutettu armossa ja saanut kaikista eniten anteeksi! Tuntuu että Jeesus Rakastaa juuri minua eniten... Tämän saman koki myös Johannes ja toivon että sinä myös, koska se ei ole itsekyyttä, vaan Taivasten valtakunnan nöyryyttä.

Tule Herra Jeesus ja hae minut!


15.12.2013

Jarmon SURULLINEN MYÖTÄTUNNON OSOITUS - Harri Veijoselle, jonka äiti nukkui pois

Veijosen sivuilta:

RAKAS ÄITINI KUOLI
Laila Annikki Veijonen o.s. Lempiäinen
29. 7. 1928 - 15. 12. 2013


Johannes 8:
51 Totisesti, totisesti minä sanon teille: jos joku pitää minun sanani, hän ei ikinä näe kuolemaa."

Paavalin kirje Filemonille 1:21
Sillä elämä on minulle Kristus, ja kuolema on voitto

Johanneksen ilmestys 1:
17-18 Ja kun minä hänet näin, kaaduin minä kuin kuolleena hänen jalkojensa juureen.
Ja hän pani oikean kätensä minun päälleni sanoen: "Älä pelkää! Minä olen ensimmäinen ja viimeinen, ja minä elän;
ja minä olin kuollut, ja katso, minä elän aina ja iankaikkisesti, ja minulla on kuoleman ja tuonelan avaimet.


Myös Olli mailaa tänään samojen kuolemaa koskevien uutisteemojen muassa profetian:

Kyllä, Billy Grahamin kuolema on nyt lähellä ja sitä myöten uskovien ylösotto!
Cutting Edge uutisoi Grahamista eilen uutissivullaan.


Rev. Billy Graham Close to Death: Grandson >linkki<

 
Billy Grahamista profetia: Billy Graham kuolee juuri ennen tempausta!

http://youtu.be/2Uej-Memvqc
 
-Olli


14.12.2013

Bannit tuli mulle, -jarmo- :lle Suomi24 sivustolla :) ...kato käy.. vieläkö joku?

Bannit tuli Suomi24 sivustolle Onkohan Tuhat ja yksi nimimerkki tietoinen asiasta ja mahdollisesti vaikuttanut jollain tavalla asiaan? Ei sen väliä, koska kaikki mitä tässä maailmassa tapahtuu, on Jumalan hallussa ja minä seuraan sivusta.
Se minkä huomaan tuossa lauseavauksessa, on että "huh! vihdoin voimme jatkaa... -jarmo- on poissa kommentoimasta" samoin on käynyt Piholle, samoin Jyrkille. Jumalaton meininki saa jatkua, koska totuuden puolustajat ovat bannattu kertomasta mikä on totta ja jota toiset eivät halua kuulla.
Tähän onkin hyvä jättää Suomi24 taas hyvästit, toivottavasti en ikinä enää palaa. Varmaan tämä toivotus otetaan avosylin vastaan Suomi24:llä, jossa tasajalkaa hyppivät IR:t, 234gfr, kekkek-kekkek, KTS:t ja muut tuhikset, jotka vihaavat Jeesusta Kristusta vapahtajaamme sydämensä pohjasta ja kyllyydestä. Toivotan heille vielä kuitenkin armoa ja ymmärrystä.

Toivottavsti tämä päättyy pikaiseen ylösottoon ja Taivaskotiin kokoontumiseen lähihetkinä.
Kaikille kannustajilleni ja muille seurailijoille toivotan hyvää ja rauhallista Joulua! t. -jarmo-

Markulta:


Mies kävi hautausmaalla poikansa kanssa ja hänen poikansa näki kuolleet valohahmoina hautansa päällä. Ne hohtivat ihmeellistä valoa. Sitten hän haistoi miellyttävää tuoksua. He menivät tunnin päästä uudestaan ja poika sanoi, ettei nähnyt niitä enää. Nousivatko kuolleet haudoistaan nyt!

 
Julkaistu 13.12.2013
 
We went back an hour later but Jacob said he didn't see the lights anymore and that they must be all gone....our turn next!! God Bless Each And Every One :)
 
He isn't making it up..we were just walking and all the sudden he says I see lights daddy! Seems to good to be true but this is what he told us
 
http://youtu.be/8u0ff7FRr7U

He puhuivat suunnilleen näin:
 
Isä:
Poikani ja minä kävelimme tänään (13.12)  hautausmaalla…se on ihan meidän talomme vieressä. Kävelimme sieltä takaisinpäin kotia kohti, kun poikani näki valoja tulevan esiin haudoista. Tässä se mitä hän näki…..
 
Poika:
Minä näin palloja hautojen yläpuolella, ne loistivat Jeesuksen värejä.. Hautojen yläpuolella näin ihmisten ruumiita (tai kehoja).
 
Isä:
Mitä valoja ne loistivat
 
Poika:
Siellä oli keltaista vihreää ja punaista….. kaikki sateenkaaren värit…
 
Isä:
Haistoitko mitään?
 
Poika:
Kaikki sateenkaaren värit…ja tuoksui… kullalta….hyvältä niin kuin kukat


11.12.2013

Ihmeellinen tempausprofetia Suomi24 sivustolla, South Park videossa

Morsiamen tempaus South Parkissa Suomi24 profetiasivustolle uusi profetia:
http://keskustelu.suomi24.fi/node/11914125#comment-65021665

Voiko Jumala puhua television välityksellä..?
Eeva 11.12.2013 00:01
 
Hei! Olen vast'ikään tullut uskoon ja olen hämmentynyt yhden illan tapahtumasta, haluaisin kysyä teiltä näkemyksiä voiko Jumala puhua television välityksellä..

Minulla oli tuona iltana mielenpäällä ylöstempaus ja ahdistus siitä otetaanko minutkin. No, siinä menin laittamaan tyttären yöunille, yleensä siinä menee aikaa puoli tuntia-tunti. Tällä kertaa tyttö kuitenkin nukahti samantien, ihmeissäni olin kun näin ei ole ikinä ennen käynyt. Otin sitten Raamatun käteen että alan lukemaan ja toivoin saavani sieltä jotakin "rauhoittavaa" (kerran aikaisemmin olen ahdistuneena avannut Raamatun ja saanut samantien juuri siihen ahdistukseen vastauksen) Menin sohvalle alkaakseni lukemaan, mutta istuin
kaukosäätimen päälle ja siitä tuli mieleen, että vilkaisempa olisiko Alfa-Tv:llä mitään. Sitten kun aukaisin TV:n siellä oli menossa piirretty ohjelma jossa kirkkohäät menossa. Jostain syystä jäin katsomaan. Yhtäkkiä ohjelmassa kirkko alkoi tärähdellä ja kirkon kattoon repesi aukko josta valonsäde osui morsiameen ja morsian nousi valonsäteessä ylös. Minulla tuli epätodellinen olo, voiko tämä olla sattumaa vai Jumalan puhetta?

Videossa on osapuilleen kaikki olennainen paikallaan, verraten sitä esimerkiksi ilmestyskirjaan. Kaiken ironian kunniaksi, eräs palstan pahimpia pilkkaajia laittoi ilkikurisen viesti, koska oli löytänyt ko. videon South Parkista. ... video vain vahvisti profetiaa:

"24rtfg" 11.12.2013 08:58
Eeva taisi katsella tätä: http://vimeo.com/54320394
Tuo kirkon tärähtely ja morsmaikun äkkilähtö noin kohdasta 3.25 eteenpäin :)
Web of Trust
Luotettavuus
http://suomi24-static.fi/b/img/wot/excellent.pnghttp://suomi24-static.fi/b/img/wot/c_5.png
Asioinnin turvallisuus
http://suomi24-static.fi/b/img/wot/excellent.pnghttp://suomi24-static.fi/b/img/wot/c_5.png
Tietosuoja
http://suomi24-static.fi/b/img/wot/excellent.pnghttp://suomi24-static.fi/b/img/wot/c_5.png
Lapsiturvallisuus
http://suomi24-static.fi/b/img/wot/excellent.pnghttp://suomi24-static.fi/b/img/wot/c_5.png


Katso itse ja hämmästy! Lopuksi lapsi jää itkemään TV:n ääreen... aivan kuin itku ja hammasten kiristys ilmestyskirjassa, mutta tuttuun South Park tyyliin.

Käskyhuuto, "leikkaa maa" = Sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa. Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.

Johanneksen ilmestys 6:13-17
Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi, ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa,  ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa.  Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"

Johanneksen ilmestys 20:6

Autuas ja pyhä on se, jolla on osa ensimmäisessä ylösnousemuksessa; heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he tulevat olemaan Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat hänen kanssaan ne tuhannen vuotta.


5.12.2013

Markku aamulla mailaa Nostredamuksen ennustuksesta

Ei kai vaan Mandela ollut Nostradamuksen Mabus? Löysin tuollaisen kohdan jossa kerrotaan Mandelan monista nimistä...
Mandelalla oli kahden etunimensä lisäksi myös muita kutsumanimiä, muun muassa Madiba, Tata, Khulu ja Dalibhunga.

http://yle.fi/uutiset/nelson_mandela_1918_-_2013/6517087

Nostradamus: Mabus kuolee pian, tulee ihmisille ja eläimille kauhea tuho
Sitten nähdään äkkiä kosto, pötypuhetta, väkipakko, jano, nälkä kun komeetta kulkee.

-Markku


5.12.2013

Nelson Mandela on kuollut.

Asiasta kertoi Etelä-Afrikan presidentti Jacob Zuma televisiolähetyksessä Suomen aikaa myöhään torstai-iltana.
Mandela oli kuollessaan 95-vuotias. Presidentti Zuman mukaan hän nukkui pois rauhallisesti.
Aiheesta lisää hetken kuluttua.

Profetia toteutuu???? 3 viikon kuluttua!

Lue lisää päivittäispalstalta 26.6.2013

4.12.2013

Oma käsitykseni ja julistamani pelastussanoma ei aivan natsaa edellisen profetian kanssa

Kymmenen neitsyttä Olen toimittanut tätä pelastussanoma sivustoa jo monta vuotta ja ensi Pääsiäisenä tulee täyteen seitsemän vuotta, enkä koskaan ole muuttanut mitään PH:lta saamistani peruskivistä. Pelastussanoman kulku on pysynyt siis samanlaisena, enkä ole löytänyt mitään uutta, joka olisi rikkonut suuren sadonkorjuun toimintakaavan.
Alla oleva profetia rikkoo tuota kaavaa siten, että siellä mitätöidään mm. neljän enkelin maailman suojelusanoma, Johanneksen ilmestys 7:1-3 Sen jälkeen minä näin neljä enkeliä seisovan maan neljällä kulmalla ja pitävän kiinni maan neljää tuulta, ettei mikään tuuli pääsisi puhaltamaan maan päälle eikä meren päälle eikä yhteenkään puuhun. Ja minä näin erään muun enkelin kohoavan auringonnoususta, ja hänellä oli elävän Jumalan sinetti, ja hän huusi suurella äänellä niille neljälle enkelille, joille oli annettu valta vahingoittaa maata ja merta, ja sanoi: "Älkää vahingoittako maata älkääkä merta, älkää myös puita, ennen kuin me olemme painaneet sinetin Jumalamme palvelijain otsaan".
Tämä Raamatun kohta on luettavissa heti kuudennen sinetin jälkeen, joka mielestäni on välitön tapahtuma juuri morsamen ylösoton jälkeen.
Alla olevassa profetiassa taas kerrotaan heti kolmannesta
maailmansodasta, joka alkaa yhtäkkiä Israeliin syöksyvästä ydinkärkiohjuksesta. Nuo enkelit siis estävät sen tapahtuman, mutta pelastussanoma on kautta koko matkan kertonut että nuo enkelit menevät pidättämään sodan tuulia, ettei yksikään puu vielä vahingoittuisi. Tässä kohtaa Suomi mm. miehitetään ja suurvallat asettuvat "Red Alert" valmiuteen.
Tämän jälkeen uskoville suodaan yhden hetken menestys, jossa pääsee säkkipukuiset todistajamme suurin ja hämmästyttävin teoin liikkeelle. He ovat ne kaksi lampunjalkaa jne. ja he saavat niin suuren vallan, ettei heitä päihitä mikään, eikä kukaan.
Sen verran sanon, että vaikka puhutaan noista säkkipukuisista todistajista, niin helposti kaikki ajattelee että ne ovat koko ajan kimpassa kuin veljekset. Ei ollenkaan, vaan toinen aloittaa työnsä Inarin järven rannalta, kävelee eteläiseen Suomeen ja saa siellä ja matkallaan sinne, paljon seuraajia ja uusia julistajia. Räjähdysmäinen julistus alkaa, kun säkkipukuinen mies saapuu Turun seudulle. Silloin herätys leviää joka suuntaan ja kauas itään ja kauas länteen.
Tätä kestää siihen asti, kunnes peto saa täyden vallan ja kaikki uskovat joutuvat erittäin ahtaalle ja pakenemaan vuorille ym. piileskelemään kuin juutalaiset taosen maailmansodan aikoihin, vainoojat kannoillaan.
Säkkipukuiset menevät lopulta Israeliin ja Jerusalemiin ja siksi profeetan ei sovi kuolla muualla kuin Jerusalemissa. Jumalattomat juhlivat voittoa, kun nämä kaksi makaa kuolleina Jerusalemin kaduilla mutta hepäs nousevatkin kolmantena päivänä taivaaseen. Tuona päivänä on kulunut 1260 päivää Israelin rauhasta ja kun on kulunut 1290 tapahtuu vasta se merkki, milloin peto asettuu Pyhälle paikalle ja julistaa olevansa Jumala. Silloin vasta alkaa hirvittävä sota ja hävitys. Sitä ennen olevat kauhut ovat ihmismetsästystä, uskovien ja karkureiden, sekä toisinajattelijoiden loputonta lahtaamista ja hävittämistä, pahempaa kuin ikinä Saksan tai Jugoslavian etnisissä puhdistuksissa.
Kolmas maailmansota syttyy juuri noin, Israeliin hyökätään, mutta Jumala puuttuu väliin.
Sitten kun on kulunut 1335 päivää Israelin rauhasta, saadaan toinen ylösotto, häävieraiden ylösotto ja siellä ovat viisi viisasta ja viisi tyhmää neitsyttä lamppuineen, koska silloin ylkä ei tule varkain, vaan kaikki ymmärtävät että nyt ylkä tulee ja silloin he ottivat lamppunsa ja alkoivat laittaa sitä kuntoon, mutta toisten lampuissa ei ollut öljyä jne. He lähtivät ostamaan öljyä ja kun he palasivat lamput täynnä öljyä, (heillä oli Pyhä Henki) ylkä oli jo mennyt. Mutta Jeesus tulee takaisin kaikkine pyhinensä, joita onkin paljon, koska nämä ovat ne kaikki ylösotetut, joiden kanssa Jeesus saapuu perustamaan maan päälle tuhatvuotista valtakuntaa.


28.11.2013

Suomi24:n profetiapalstalle on tullut merkittävän oloinen profetia - "pakkojulkaisu"

Alkuvuodesta 2014 se alkaa!
 
Nimimerkillä: Ylistys 27.11.2013 06:33
 
Tämä enneuni on kerrottava heti! Viime yönä näin unen, jossa oli alkuvuosi 2014. Televisiosta tuli ylimääräinen suuri uutislähetys: Iran, Israel, Palestiina ja USA solmivat täyden rauhansopimuksen. "Nyt on rauha, ei mitään hätää" sanoivat USA:n presidentti ja paavi, joka myös oli läsnä kun tilaisuus oli näin tärkeä. Pian tämän jälkeen, keskikeväällä kuitenkin tilanne nopeasti kärjistyi ja Iran lähetti ydinohjuksen Tel Aviviin. Israel vastasi heti suurella ydiniskulla, jolloin Venäjä lähetti ydinohjuksia Israeliin. USA:n automaattiset järjestelmät vastasivat tähän ydiniskuun josta seurasi Venäjän automaattinen ydinisku. Kaikki maailman suuret kaupungit tuhoutuivat samana päivänä ydiniskuissa ja kolmasosa ihmiskunnasta kuoli. Hiukan ennen tätä tuhoa tunsin nousevani yläilmoihin ja näin loput tapahtumat Taivaasta käsin. Uskovien ylöstempaus oli siis tapahtunut, uskovat pääsivät kotiin pois hirvittävistä kärsimyksistä, itkusta ja hammastenkiristyksestä joka maassa tulisi jatkumaan vielä seitsemän vuotta. Suomessa nähtiin tulen ja välähdyksen valon eteläluoteesta. Se oli Pietari joka tuhoutui. Venäjän uusi kiilusilmäinen, mielipuolisen näköinen presidentti määräsi heti hyökkäyksen Viroon ja Suomeen. Hyökkäyskiilat iskivät Suomen halki, kunnes Venäjän sotilas oli Kemissä, Torniossa ja Kuopiossa. Suomi miehitettiin puoliksi Kotka-Mikkeli-Iisalmi-Oulu -linjaa pitkin. Suomen eteläkärjen edustalle putosi jotakin, ehkä meteori tai harhautunut ydinohjus, joka tapauksessa tulvavedet vyöryivät koko Lounais-Suomen yli. Veden alle jäi kaikki aina Kouvola-Jämsä-Raahe-linjaa pitkin. Suomesta jäi siis jäljelle vain kapea kaistale Keski-Suomen seudusta, Jyväskylä sen keskellä. Kaikki tämä alkaa tapahtua 2014 heti alkuvuodesta. 3,5 vuotta sen jälkeen Antikristus saa aikaan rauhan, ja lopullinen taistelu on vuonna 2021 ja sen jälkeen alkaa Tuhatvuotinen valtakunta.

Nyt on niin vahvat merkit ja useilla henkilöillä toistuvat enneunet, että nyt tämä varmuudella tapahtuu. Aika on nyt koittanut.

Jyrki (Yurki1000) kommentoi asiaa näin:


Olen miettinyt mikä tapahtuma lopettaisi ISRAELIN hallinnan JERUSALEMIIN. Nimittäin jos se olisi kiinni temppelin häpäisystä vaivanajan puolivälissä, voisi GOOGIN SOTA alkaa vuonna 2014.
Mieti allaolevaa infoa.

http://2010rapture.org/wpimages/wp0a9e3f52_0f.jpg

The Prophecy of Jubilees by Rabbi Judah Ben Samuel

http://2010rapture.org/8jubilees.html


Markku ja Olli
sen sijaan ovat jo monta päivää laskeskelleet melkoisia laskelmia, joista en valitettavasti ole kunnolla perillä. Mutta heidänkin saama päivämäärä on tarkentunut jonnekin 3.12.2013 paikkeille, jossa voisi olla mahdollinen morsiamen ylösotto.
He puhuivat että ISON komeetta hajotessaan aiheuttaisi auringon pimennyksen kolmeksi päiväksi, josta voisi tulla Joonaan merkki, 3 päivää kalan vatsassa pimeydessä.
Komeetassa on ilmeisesti jokin vahva sähköinen varaus, koska aurinko on reagoinut jo jonkin aikaa ISONin lähestymiseen. Eli mitä jos huomenna ei päivä koittaisikaan ja sitä kestäisi kolme päivää. Saisi ison uutisen aikaan, mistä moinen johtuu.

Eräs laskelma oli tällainen, tukee pelastussanoman vanhaa teoriaa Matteus 27:45-47 jakeita. Kuudennesta hetkestä alkaen laskeutui pimeys ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen. (siis huomaa kolmen päivän/hetken pimeys) Ja jossain yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi ristillä "Jumalani, miksi hylkäsit minut". Tämä huuto kuuluu siis tänne jääville, kun morsian on poistunut ja ylkä mennyt ja ovi suljettiin. Se on kovin lohduton hetki heille, jotka eivät jaksaneet odottaa yljän tuloa.

Joku oli laskeskellut tästä 28.11. päivästä, että se on 9. päivä, "yhdeksäs hetki". (toinen 911)
28.11.2013= (2+8+1+1+2+0+1+3)=18=(1+8)=9
Tulee näinkin: 28+11+2013=2052=(2+0+5+2)=9

Mielenkiintoisia joka tapauksessa ja jokainen taas ottakoon ja pitäköön sen mikä hyvää on!


Laittomuus ON SAANUT VALLAN ja valhe voittaa jo lapsellisellakin tavalla oikeuden

Sakot valehtelemalla välttäneen tapaus: "Käräjäoikeutta huijattiin nololla tavalla"
Torstai 28.11.2013 klo 11.56

Peltipoliisi
Asiasta puhutaan mediassa kuin sankarillisena läpimurtona,
jota se toki onkin moraalittomassa saatanan hallinnossa.
Prosessioikeuden emeritusprofessorin mukaan Varsinais-Suomen käräjäoikeus joutui peltipoliisitapauksessa nolon huijauksen kohteeksi.
Iltalehti uutisoi keskiviikkona turkulaismiehestä, joka oli ylinopeutta ajaessaan saanut tien varressa päivystäneeltä peltipoliisilta sakot. Sakon postilaatikkoon tipahtaessa mies oli päättänyt valittaa sakostaan epärehellisin keinoin. Varsinais-Suomen käräjäoikeus katsoi, että poliisin kameran kalibrointivirhettä ei voida täysin sulkea pois ja rikesakko kumottiin.
Tietysti olin ajanut ylinopeutta, mutta ajattelin, että aina pitää yrittää. Sanoin, että minulla on autossa gps-laite, joka 
todistaa minun ajaneen rajoitusten mukaan, mies kertoi.

Prosessioikeuden emeritusprofessori Jyrki Virolainen ottaa blogissaan tapaukseen kantaa. Hänen mukaansa sekä tapausta hoitaneen syyttäjän sekä tuomarin toiminta oli jäänyt lepsuksi.
- Nyt tapahtui niin, että Turussa istuvaa Varsinais-Suomen käräjäoikeutta huijattiin varsin ikävällä ja nololla tavalla. Autoilija oli siis puijannut oikeutta ja väittänyt, että peltipoliisin kameralaite olisi ollut jollakin tavalla viallinen. -- Syyttäjän olisi pitänyt näyttää syyte toteen eikä tyytyä ainoastaan toteamaan, että "peltipoliisi on aina oikeassa", hän kirjoittaa.
Virolaisen mukaan syyttäjän olisi pitänyt näyttää myös toteen se, että sakot välttäneen miehen autossa tosiasiassa olisi ollut mainittu toimintakuntoinen gps-laite.
- Tuomarin samoin kuin syyttäjän on pitänyt tietää, että peltipoliisin kameralaitteet ovat osoittautuneet käytännössä varsin luotettaviksi. Jos nyt väitettiin muuta, asia olisi kannattanut ehdottomasti selvittää tarkemmin. Jos autoilijan väite menisi sellaisenaan läpi, tulisivat vastaavanlaiset väitteet lisääntymään roimasti.
Autoilija ei ole valehdellessaan syyllistynyt mihinkään rikkeeseen. Virolaisen mukaan hänellä kuitenkin olisi ollut väitteestään selvitystaakka, sillä se vaikutti alan yleisen kokemuksen ja käytännön perusteella epäuskottavalta.

Valheesta on tullut normaalin elämän työväline päästä ongelmista eroon tai tavoitella jotain haluamaansa. Mikä asiassa on pahinta, niin se on selvästi hyväksyttyä oikeusprosessissa ja moraalikäsityksissä. Tämä on ollut jo pitkään tällä tavalla, että syytetty ei saa sanktioita valehtelemisesta mutta sen sijaan todistaja saa valheestaan tuomion.
Varsinkin työpaikoista taistellessaan, valhe on yksi yleisimmistä keinoista saada työpaikka ja jopa työ- tai koulutodistuksen väärennös on yleistymässä. Väärennös oli vielä -70 luvulla melkoinen uutispommi ja nykyään se on hyvinkin yleistä.
Kauhealta kuulostaa myös lehdistön suhtautuminen valehtelijaan lähes sankarinomaisella tavalla, joka tekee "kusetuksesta" yleisesti hyväksyttävää.
Olen monesti kertonut tämän tosiasian: Kun Jumala teki Adamin ja Eevan, heillä oli lihasydän, jossa oli kaikki käskyt kirjoitettuna valmiiksi, eikä niitä ollut kuin yksi ainoa, eli se sama minkä Jeesus toi maailmaan. Sitten kun Jumala antoi Moosekselle kymmenen käskyä kivitauluissa, ei Mooses ehtinyt edes vuorelta alas kun kansa oli rikkonut niistä jo ensimmäisen, palvoen kultaista vasikkaa. Kun käskyjen noudattamista oli vannomalla vannotettu tehtävän ja uhrimenoin niiden rikkomista saatu anteeksi, alkoi moni etsiä niistä porsaanreikiä, jolloin Mooses joutui lisäämään käskyjä laeiksi, joita lopulta Toorassa oli 613 kappaletta. Joku oli lyönyt toista ja väitti ettei lyöminen ole kiellettyä. Niinpä Mooses joutui kirjoittamaan käskyn "älä tapa" alle että lyöminen on tappamisen ensiaste, eli syntiä.
Tänä päivänä Suomen laki koostuu paksuista kirjoista, joissa on kymmeniä tuhansia lakeja ja pykäliä, asetuksia ja momentteja. Tarvitaan lainoppineita käymään oikeutta, koska lakiviidakko on niin sotkuinen, ettei sieltä tavallisella järjellä voi löytää itselleen oikeutta.
Kaikkein kauheinta on silti huomata se, että yksikään laki ei ole tehty rehellistä varten, vaan epärehellisiä varten, jotka yöt ja päivät miettivät miten rikkoa lakia rikkomatta lain kirjainta.


26.11.2013

Sarasvuo Kallion kirkossa - 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.

'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko. Sarasvuolle tuhti määrä palautetta kirkkoillasta: "Se on ollut poikkeuksellista"
 
Sarasvuon mukaan illan suurin lahja on se, että niin suuri joukko ihmisiä kokoontui yhteen ja koki "yhteisen ykseyden hetken".
Hän kertoo odottaneensa ehkä 500 ihmistä johtuen ajankohdasta. Maanantai-ilta marraskuun lopulla kun ei ole otollisinta aikaa ihmisten saamisessa liikkeelle. 

- Mutta siihen 1000 paikkaa vetävään kirkkoon tulikin 1600 ihmistä. Kaikki eivät mahtuneet. Ihmiset kuuntelivat kirkon ulkopuolella pakkasessa. Se oli tosi erikoista. Maanantaisen saarnan sisällössä ei sinänsä ollut uutta asiaa. Sarasvuo kertoo puhuneensa samoja asioita bisnesyleisölleen jo 20 vuoden ajan.
Oman jumalasuhteensa hän sanoo olevan "kriittinen ja kipuileva".

- Tämä minun kriittisyyteni ja kipuiluni liittyvät Raamatun Jumalaan ja siitä tehtyihin uskonnollisiin fundamentalisti- tulkintoihin sekä sen hahmon nimissä harjoitettavaan hengelliseen väkivaltaan.
Sarasvuo kertoo, että hänellä itsellään ei 
ole ongelmaa asian kanssa, sillä hän on selvittänyt sen itselleen.
- Pointtini on, että en itse ole uskonnollinen.  Itse asiassa kavahdan taikauskoa. Se ei kuitenkaan estä minua lähestymästä näitä teemoja, hän muistuttaa.

Videossa ote Sarasvuon haastattelusta:

Haastattelija: Tuli kuunnellessa sellanen tunne, että luet kuin piru Raamattua, pitääkö se paikkansa?

Sarasvuo: Ei pidä, mä oon tietenki kriittiseen ajatteluun kykenevä ihminen ja mä osaan lukea mitä siellä lukee ja mä ymmärrän sen kulttuuritaustan ja ymmärrän hengelliset pohjavirtaukset mutta en mä sille voi mitään, että se vanhan testamentin Jumala on julma ja kohtuuton ja Jumalan valitut usein epäoikeudenmukaisia ja vielä niinku sellasia astetta ankarampia ja sit ku mennään kohti sitä uutta testamenttia niin se Jumalan tunne-elämän evoluutio muuttuu enemmän niinku sellaseks minkä mää pystyn hyväksymään. En mä hyväksy sitä mitä se vanhan testamentin Jumala tekee, en mitenkään.

Haastattelija: Tää ilta on ollut täynnä isoja teemoja ja koko ilta on perustunut radikaaliselle lähimmäisen rakkaudelle ni mitä tällä termillä tarkoitetaan?

Sarasvuo: No sillä esimerkiks tarkoitetaan sitä anteeksantoa jossa pidättäydytään kostosta ja oikeuden jakamisesta, koska siitä on enemmän haittaa lopulta myös uhreille ja sille ympäröivälle yhteisölle. Ja se mun ajatus että radikaali lähimmäisen rakkaus, se on meidän viettien vastaista, mutta kun sitä toteuttaa, niin kaikille käy paremmin, myös sille joka luopuu siitä kostosta ja oikeudenmukaisuudesta.
 
Jarmo jatkaa: Aikaisemmin päivällä videossa oli vielä Sarasvuon kommentti, joka kuului äärimmäisen halveksuttavalla tavalla vanhan testamentin Jumalasta ja varsinkin hänen valituistaan, joita hän vihaa ja halveksuu melkein koko sydämestään. Tässä videossa hän sanoo asian kauniimmin, kuitenkin korostaen, että Jumalan valitut ovat usein epäoikeudenmukaisia ja astetta ankarampia.
Saarnassa oli muutenkin kauheita käsitteitä, kuten Sarasvuon sanoin: "anteeksiannon ytimessä on tuhlaajapojan isän (Jumalan) päätös luopua korskeudestaan ja arvostaan sen surkeasti eksyneen poikansa puolesta". Nämä olivat hyvin ovelasti valittuja sanoja, joita Sarasvuo suustaan toi ulos tajuamattaan niiden todellista merkitystä.
Sitten on vielä sellainen peruskysymys kuin hän kehui nykymaailmaa anteeksiantavuudesta ja suvaitsevuudesta. Olisi mukava tietää millä tavoin suvaitsevuus ja anteeksianto liittyvät toinen toisiinsa Saravuon mielestä, koska anteeksianto ja suvaitsevuus eivät ilmeisesti voi koskea mitenkään samaa yksittäistä asiaa. Raamattu sanoo anteeksiannosta muutamia asioita, joista yksi ehdoton on se että anteeksi voi- ja tulisikin antaa pyytämättä mutta sen saaminen ei ole sama asia. Kuten Jeesus sanoi Pietarille, jos veljesi rikkoo sinua ja pyytää sitten sinua antamaan anteeksi ja vaikka tämä tapahtuisi 70 kertaa 7 kertaa, hänelle pitää antaa anteeksi, kun tämä sydämestään pyytää.
Tässä tulee anteeksisaamisen peruskivi, eli... 1. tajuaa tehneensä väärin 2. tuntee syyllisyyden 3. pyytää anteeksi 4. saa anteeksi. Tämä jatkumo voi jatkua melkoisen ikuisuuden, eikä armo lopu. Armo lakkaa vasta sitten kun synnin paatumus voittaa ja sydän ei enää tunne syyllisyyttä, jonka jälkeen anteeksianto lakkaa.

Suvaitsevuus ei ole sama asia, vaan suvaitsevuus on sitä että sallii jonkin synnin. Eli tilanne muuttuu oleellisesti, koska syntisyys sallitaan siis molemmin puolin. Voisihan sen ajatella näinkin: Suvaitsevuuteni antaa periksi naapurilleni, joka varastaa minulta esim. polttoainetta tankista lähes joka yö. Minä tiedän että naapuri sitä tekee, mutta olen suvaitsevainen ja annan niin tapahtua. Itsekin olen suvaitsevainen työntekijöitteni suhteen monesti ja he kirjoittelevat minulle ajamattomia kilometrikorvauksia. Annan sen tapahtua, koska summat ovat pieniä ja riita aiheuttaisi isompaa vahinkoa. Tämä on siis suvaitsevaisuutta.

Kaiken kaikkiaan Sarasvuon saarna, jumalattoman suulla Jumalalle pyhyhitetyssä paikassa on kauhistus Jumalalle, eikä näin saisi tapahtua. Sarasvuo kiistää olevansa uskossa, eikä hänellä siis ole minkäänlaista mandaattia puhua kirkossa Jumalan sanaksi kutsuen ja lopussa amen sanaa dramaattisesti käyttäen. Se on pyhän häpäisyä kaikenkaikkiaan.

Matteus:24:23-26 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko. Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin. Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut. Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko.


24.11.2013

Iranin ydinohjelmasopua kiiteltiin laajasti - nyt on rauha, rauha, ei mitään hätää

Iranin ydinohjelma sopu 2013 Iranin ja ulkovaltojen välistä ydinsopua on yleisesti kiitelty ympäri maailmaa. Israel sen sijaan pitää sopimusta historiallisena virheenä.
Iranin korkein johtaja, ajatollah Ali Khamenei on ylistänyt sopua suurena saavutuksena.
-Neuvotteluryhmää tulee kiittää ja arvostaa tästä saavutuksesta. He onnistuivat, koska Jumalan armo ja Iranin kansan tuki olivat heidän takanaan, Khamenei sanoi Fars-uutistoimiston mukaan.
Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman mukaan sovun myötä otettiin ensimmäinen askel kohti Iranin ydinohjelmasta syntyneen ongelman lopullista ratkaisua.
Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov oli vielä toiveikkaampi. Lavrovin mukaan neuvotteluissa saatiin aikaan sopimus, jossa kaikki voittivat.
-Iran tulee tekemään hyvää yhteistyötä Kansainvälisen atomienergiajärjestön IAEA:n kanssa, Lavrov vakuutti.
Kiinan ulkoministerin Wang Yin mukaan sopu turvaa rauhan ja vakauden Lähi-idässä.
Israel tyrmäsi sovun kovin sanoin.
-Eilen Genevessä ei saatu aikaan historiallista sopimusta, vaan tehtiin historiallinen virhe, kommentoi Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu Twitterissä.

"nyt on rauha, ei mitään hätää" ...silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.
Ja pian kaikki maailman maat kääntyvät Israelia vastaan.


19.11.2013

Nokian pilkkominen ja Mellerin profetia - ja aina mahdollinen tempaus, jota odotamme

Nokian puhelimet myyty Microsoftille – ylivoimainen päätös

Nokia myyty
Nokian ylimääräinen yhtiökokous on odotetusti hyväksynyt ja vahvistanut yhtiön matkapuhelinliiketoiminnan myynnin amerikkalaisyhtiö Microsoftille.
Yhtiökokouksessa oli esitetty 5,44 miljardin euron kaupan hylkäämistä, joten kaupasta äänestettiin. Osakkaat olivat ylivoimaisesti kaupan puolella: 99,5 prosenttia yhtiökokouksessa annetuista äänistä kannatti esitystä.
 
Kuvassa näkyy kuinka ylimielisiä ja rahanahneita ihmiset ovat, he aivan kuin kuola valuen odottavat miljooniaan, eikä yksikään heistä murehdi Salon tai Oulun työttömyyttä, joka jäi kaiken taakse.
Näiden ahneiden käy kaikkein huonoimmin kun talous romahtaa.
Heidän elintasonsa ja elämäntyylinsä on jo niin ylellistä että se tekee putouksesta aika kauheaa, kun menettää kaiken, eikä apua tule mistään. Mitä hyötyä sinulla on omistaa Helsinki, jos ei sinulla ole ruokaa, sähköä, polttoainetta, eikä mitään. On vain pala paperia, joka todistaa sinun omistavan Helsingin. Mitä se sinua auttaa?

Tempaus olisi sopiva kohta tähän paikkaan, kun vielä Olli tuossa mainitsi eräässä toisessa keskustelussa että P5+1 maat aloittavat kokoustamaan huomenissa 20.11. ja sieltä voi tulla POMMI UUTINEN Israelin tilanteeseen, kukapa vielä tietää. Ainakin vahvat vaikuttajat siellä takana tekee työtä.
 
Leo Mellerin profetia:
Joensuussa vuosia sitten Joensuun Cityseurakunnan kesätapahtumassa. 
Juuri ennen iltapäiväopetukseni alkamista permannon eturivistä tuli Hengen sanoma. Sanoma kytkeytyi aamun Karjalaisessa olleeseen uutiseen vaikeuksista Nokian liiketoiminnassa.
Hengen sanomassa kehotettiin seurakuntaa rukoilemaan voimallisesti pelastusta ja tulevaisuutta Nokialle.
Kuin Herran äänellä vakuutettiin, että "Suomen kansan tulevaisuus eläkkeitä myöten on Nokian varassa".
Kuuntelin. Yritin olla hartaasti mukana, mutta se ei onnistunut. Profetian sijasta kuulin jotakin muuta. Olin mielestäni harjaantunut kuulemaan Herran äänen kun Hän puhui sisimmässäni.  Tämä oli sellainen hetki.
Ja mikä sanoma!
Kiteytettynä Herra puhui hengessäni ja sanoi seuraavia asioita:
- Älkää rukoilko Nokian pelastumista.
- Rukoilkaa kansanne ja ennen kaikkea kristittyjen silmien avautumista käsittämään, että turvanne ja eläkkeenne ei ole Nokiassa vaan ainoastaan Minussa, Herrassa, Jumalassa.
- Olette tehneet Nokiasta valheturvan, joka pyyhkäistään pois kun työttömyyden ja maailman talouden suuret ongelmat tulevat kohdallenne.
- Olette poistuneet talous- ja siunausliitosta luopumalla kymmenyksistä, uhreista ja anneista.
- Nokia on teille epäjumala.  Minä, Herra, Sebaot, kaadan epäjumalat.
Hengen syvässä rauhassa mutta inhimillisessä jännitteessä kerroin mitä olin kuullut.
Totesin nopeasti, että seurakunnan valtaosa luotti enemmän oman veljensä profetiaan kuin siihen, että Herra olisi puhunut kauttani.
Laahustin opetukseni loppuun vastahengen ympäröimänä. Poistuin salista mutta matkan varrella moni otti minut puhutteluun. Minua tuomittiin kielteisten uhkakuvien maalaamisesta kuuntelijoitten mieliin.
 
Jarmon ja Ollin mailit lyhyesti tänään 19.11.2013:
 
Jarmo:
Tänään myydään Nokia mutta kauppa kloussaantuu vasta ensi vuoden alussa paperilla, joten siihen asti Nokia on virallisesti edelleen pilkkomattomana.
 
Haluan lähteä täältä heti ja just nyt, mutta tuo näyttää siltä Mellerin profetiaankin että kevääseen taidetaan sittenkin mennä vielä ja TAAS! Pahus! :(
 
Omerin laskenta sentään osuu mielenkiintoisella tavalla toukokuun 5. päivälle, joka on kuukautta normaalia aikaisemmin, johtuen siitä että tammikuussa 2014 on kaksi uutta kuuta eikä helmikuussa yhtään. Sama tupla uusikuu toistuu vielä maaliskuussa. Pitkäperjantaikin on Raamatullisesti vissiin ainakin näennäisesti oikeassa kohdassa, vaikka Jeesuksen kuolinpäivä olikin ilmeisesti aikoinaan torstai ja jatkui tuplasapatilla pe-la ja se kolmas päivä oli sunnuntai. (noh tämä on oma keskustelunaiheensa) Mutta anyway, itse alan ihan kohta kallistua kevään odottamiseen. Katsotaan nyt tuo 22. päivä vielä :) toivottavasti olet Olli oikeassa, koska sillä ei ole merkitystä, kuka arvas tai tiesi tai miten tahansa, sillä vain on merkitystä että pääsemme kotiin. Taivaassa nauramme monille hassuille asioille, joita olemme täällä ollessamme pyöritelleet ja murehtineet :D
 
Olli:
Mutta eikö tuo lopullinen päätös Nokian pilkkomisesta tehdä tänään ja sitä ei voi enää perua?? Meller on voinut tarkoittaa juuri tätä ajankohtaa. Muuten laskeskelin että kun Nokian hallituksen ilmoitus Nokian kännykkäpuolen myymisestä tapahtui 3.9.2013 niin siitä on tänään kulunut mielenkiintoiset 77 päivää eli 11 viikkoa. Luku 11 on tuomion luku Raamatussa ja seiska tarkoittaa täydellistä Kristusta.
 
3.9.2013 (ti) -> 3+9+2+0+1+3=18 -> 1+8=9
19.11.2013 (ti) -> 1+9+1+1+2+0+1+3=18 -> 1+8=9
 
Että näin. Jumala on tuominnut Nokian.

Katos mitä Meller puhui 11.9.2013:
Nokian aikakauden Suomi Danielin kirjan viitteissä
http://www.kuvajasana.fi/fi/tuotteet/?id=18&selProduct=3667&selGroup=61
 
Jarmo:
No maailman kauppaa valvova elin voi määrätä suurkauppoja peruuntumaan, (olikohan viimeinen tapaus joku lentoyhtiöiden fuusio) mutta ei varmasti koske tätä, jossa surkea Nokia myydään sellaiselle jätille joka ei valmista puhelimia. Vastaavasti jos Apple ja Samsung yhdistäisi voimansa yhdeksi, niin tuo instanssi puuttuisi kartellin pelossa. Muutenhan tuossa on vain paperien tekeminen lakimiesten toimesta ja allekirjoitus, joka oli siis määrä tehdä tammikuussa.
 
Luku yhdeksän on hyvin kiinnostava, koska se on (jossain yhdeksännen hetken vaiheilla) Jeesuksen huuto ristillä, "eeli eeli lama sabaktani", joka siis oli suomeksi "Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit". Tämä Isän sydäntä silmittömästi särkevä huuto ei ole turhaan kirjoitettu, eikä Jeesus sitä turhaan ristillä huutanut. Olen aivan varma siitä!
Olen ymmärtänyt että vertauskuvallisesti Jeesus ristillä kuvasi kristikuntaa kärsimysten aikaan, ahdistuksessa ja vihassa, jossa sen ruumis runneltiin ja lopulta tapettiin. Näin käy niille kristityille ihmisille tempauksen jälkeen, jotka jäävät tänne ns. tyhminä neitsyinä, tai miten vaan. Kun morsian lähtee, "yhdeksännen hetken vaiheilla" muu "kristillinen" maailma huutaa, Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit.
 
Mielenkiintoisia aikoja ollaan saatu elää jo monta vuotta ja koko ajan paketti ikäänkuin vaan tiivistyy. Kaikuja Israelin rauhasta ollaan kuultu, vaan ei mitään konkreettista. Uskon että se juuri tuleekin kuin salama taivaalta, oikea UUTISPOMMI !!! Lööpit hehkuttaa punaisena "ISRAEL JA PALESTIINA SOPUUN!!! tms. Hieman sama kuin tämä Nokian kokouskin, että saadaan aiesopimus, mutta ei vielä virallista. Sitten sopimuspapereihin tulee rauhansopimuksen pituus 7 vuotta jne. ehdot.

Olli on näyttänyt meille laskelmin, kuinka on mahdollista että tempauspäivä olisi perjantai 22.11.2013 jota minä ja moni muukin innolla odotamme. Ei sen väliä kuka tietää, arvaa tai on tietämättä, on parasta vain päästä kotiin.


10.11.2013

Maailman rahavalta on äärimmäisessä päässä, aivan räjähdyksen loppupisteessä !!!

Maailman s-rikkaat laskettiin ja tulos yllätti
Sunnuntai 10.11.2013 klo 10:17

Maailman rahavarannot
Kauppalehti tänään: 
Koko maailmassa on tänä vuonna 2 170 dollarimiljardööriä, laskevat
Wealth-X  ja sveitsiläinen varainhoitotalo UBS
Maailman superrikkaiden määrä kasvaa nyt nopeinta vauhtia Aasiassa, jossa heidän määränsä lasketaan nousevan tänä vuonna 18:lla. Kasvuprosentiksi siellä tulee 13.
Toiseksi eniten heidän määränsä kasvaa Pohjois-Amerikassa, 11 henkilöllä.
Rikkauden määrän kasvu on Aasiassa nyt sitä luokkaa, että tämä maanosa lasketaan saavuttavan Pohjois-Amerikan viidessä vuodessa. Raportin mukaan tämä kertoo maailmantalouden painopisteen yleisemmästäkin muutoksesta. Kasvun veturit tulevat nyt idästä.
Raportti kertoo myös, että miljardöörien määrä on kasvanut 810:llä sitten vuosien 2008 ja 2009 finanssikriisin. Samaan aikaan miljardöörien kokonaisvarallisuuden määrä on kasvanut 3,1 biljoonasta 6,5 biljoonaan dollariin. Se kattaisi Yhdysvaltain budjettialijäämän vuoteen 2024. Yhdysvaltoja ja Kiinaa lukuunottamatta summa on suurempi kuin minkään muun maailman maan bruttokansatuote.
Vuodessa maailman miljardöörien määrä on kasvanut 0,5 prosenttia ja heidän varallisuutensa kokonaismäärä 5,3 prosenttia.
Superrikkaita on yhä eniten Euroopassa, 766 ihmistä. Eniten yhteenlaskettua varallisuutta on kuitenkin Yhdysvaltain rikkailla, 2 158 miljardia.
Surkein tilanne superrikkaiden kannalta on Latinalaisessa Amerikassa, jossa heidän määränsä kasvaa 2,3 prosenttia.
Keskimääräisen miljardöörin varallisuus on kolme miljardia, mutta vaihtelu on suurta. Maailmassa on 111 sellaista ihmistä, joiden varallisuus nousee yli kymmeneen miljardiin dollariin. Yhteensä he ovat keränneet sellaisen potin, että se ylittää Kanadan 1,9 biljoonan bruttokansantuotteen.
Ökyrikkaista ajatellaan, että he viettävät päivänsä kiitäen jetsetin riennoissa mantereelta toiselle. Totuus on kuitenkin ihan muuta: Suurin osa viettää aikansa synnyinseudullaan.
Ryysyistä rikkauteen -kuva saa vahvistusta selvityksestä, sillä 60 prosenttia todella rikkaista on luonut varallisuutensa itse.
Naisissa tilanne on kuitenkin toinen. Heistä 71 prosenttia on perinyt miljardinsa.

Ei tästä montaa johtopäätöstä enää voi tehdä. Rahat ovat jakautuneet jo reilusti kipukynnyksen yli, rikkaille ja kun köyhille ei ole koskaan ennenkään jäänyt mitään, niin räjähdysalttiiksi ilmiön tekee se, kun keskiluokkaisillakaan ei enää ole ostovoimaa.
Ja se oli myös huomiotava, että muutamassa vuodessa nämä superrikkaat tuplaavat omaisuuksiaan. Ei raha kasva puissa, joten jos joku rikastuu kohtuuttomasti, niin joku köyhtyy myös kohtuuttomasti. Maailmassa on oltava varantojen kesken balanssi, muuten alkaa sota. Ei siis ole ihme, miksi Yhdysvalloissa ostetaan jo yksityisarmeijoita ja liittovaltio rakentaa keskitysleirejä omille kansalaisilleen.


6.11.2013

Kuinka vaikeaa on uskoa, uskotko lähimmäistäsi ja mitä uskominen on ja mitä se vaatii ?

Oikeudenkäynti
Kuvassa Silvio Berlusconin oikeudenkäyntiprosessista
Minua jäi askarruttamaan muutaman keskustelun ja ajatusleikin jälkeen kysymys, kuinka vaikeaa on oikeastaan uskoa ketään. Nyt kun kysymys on uskonasiasta, tulee mukaan taustavoimat, joiden olemassaolo vielä perustuu juuri tuohon samaan, uskotko niiden olemassaoloon vaikuttavana tekijänä vai et. Eli kun ei usko Jumalaan, ei usko myöskään Jeesukseen, eikä silloin usko myöskään henkimaailmaan, joka taustalla voi vaikuttaa ratkaisevalla tavalla juuri uskoosi. Tässä sitä sitten ollaan uskomattoman uskon kanssa, kun ei uskota sitten enää todellisuuteenkaan, jos se pelottaa.
Oikeudenkäynneissä oikeuden luottamuksen saaminen saattaa ottaa monta todistajaa, jotta tuomio saataisiin täytäntöön. Kukaan ei usko välttämättä keneenkään heti ja siksi oikeudenkäynti on oiva esimerkki uskomisen peruspilareista.
Ihannelähtökohtahan olisi, mikäli ihminen ei osaisi valehdella, on että jokainen voisi uskoa jokaisen lähimmäisensä sanaa täysin vuoren varmana ja vain muistamattomuus sekä ehkä väärinymmärrys tai -käsitys voisivat olla ainoat virhemarginaalit sanojen välittymisellä suusta suuhun varmana tietona. Silloin jokainen voisi vain kertoa toiselle totuuden.
Nyt kun joku kertoo tarinan, joka kuulostaa uskomattomalta, saattaa kuulija ottaa asian siten epäillen ettei heti ainakaan niele noita sanoja. Hän tarvitsee lisävahvistusta, toisenkin todistajan sanoille, jotta uskoisi siihen. Sitten ilmaantuu toinen, joka näki tai kuuli saman. Tässä kohtaa taas, jos joku kuuli, niin missä hän kuuli ja keneltä kuuli ja oliko kuuleminen uskon väärtti jne. ??? Näin syntyy kuulopuheiden perusteella esim. urbaanilegendoja, jotka kerrotaan tosina. Uskominen ei ole siis ihan helppo juttu.
Kysyin tuolla Suomi24 palstalla kysymyksen, uskoisitko jos:

Usko muuttuu tiedoksi vasta kun usko on todistettu todeksi. Mutta jos et itse ollut todistamassa, niin uskotko todistajiin? Tässä on se suurin syy, miksi on ateismia.
Mikäli Taivaan enkeli eräänä iltana tulisi kotiisi, seisoisi edessäsi, kertoisi sinulle totuuden Taivaasta, Jumalasta ja Jeesuksesta, veisi sinut käymään Taivaassa, saisit koskettaa Jeesuksen naulanreikiä kädessä ja pistohaavaa kyljessä ja saisit käydä helvetissä, joka on varattuna niille jota itsekin edustat ja sitten toisi sinut takaisin olohuoneeseesi. USKOISITKO??? Muuttuisiko kuulemasi jonkun toisen usko sinussa todellisuudeksi? Ole rehellinen ja vastaa kysymykseeni rehellisesti.
Sinulle kaikki onkin yhtäkkiä uutta ja täyttä totta! Kaikki silti onkin yhtäkkiä sinun sanaasi uskomisen varassa, koska olit vain itse paikalla kun kaikki sinulle tapahtui. Miten ystäväsi suhtautuvat sinuun kun alat kertoa kokemuksestasi, vai alatko etsiä itsestäsi syytä kokemukselle jonkinlaisena hallusinaationa, vaikka tiedät että aivan aidosti koskit Jeesuksen haavoja, tunsit niiden ihon pinnan sormissasi ja haistoit rikinkatkun sekä tunsit kuumuuden helvetissä.
Kaikki onkin nyt vain sinun sanaasi uskomisen varassa.

Vastauksia arvata saattaa, tuli vaikka mitä, lähinnä kysymykseen näsäviisaita kysymyksiä, koska ei osata vastata järkevästi oleelliseen. Mutta tämä vastaus hieman hämmensi:

-
En välttämättä koska ensimmäiseksi epäilisin omaa mielenterveyttäni ja menisin psykiatrille. Jos sitten osoittautuu, että en ole vinksahtaut, niin epäilisin antikristuksen ja humanoidien eksytystä, sillä mitä todisteita minulla olisi siitä, että kyse on juusi SIITÄ Jeesuksesta ja NIISTÄ enkeleistä.

Sitten kun hämmennyksestä sain selvyyden, homma olikin sitten ihan selvää, taustalla on vahvat henkimaailman joukot, jotka käyttivät kirjoittajaa hyväkseen kuin marionettinukkea. Nämä saastaiset henget riepottelevat tätä ihmistä kiertämään kaiken ja millä tavalla tahansa, joka tekisi Jumalasta ja Jeesusksesta todellisia ja eläviä olentoja. Mieluummin antikristus ja humanoiditkin, kuin Jeesus Kristus ja hänen haavat.
Länsimaissa monesti riittää yksikin varteenotettava todistaja, jolla ei siis ole rikollista taustaa jne. tai muuten subjektiivisesti jääviytyvän todistahekilön ominaisuutta, todistamaan oikeaksi tai vääräksi oikeudessa esitetyn asian kulun. Länsimaissa siis uskotaan jopa yhteen varteenotettavaan todistajaan, jotta tuomio voidaan panna täytäntöön.
Muslimimaissa pitää usein olla kahdeksankin todistajaa mm. seksuaalirikoksen tapahduttua. Siis kahdeksan silminnäkijää tarvitaan, jotta tuomio saadaan täytäntöön. Siinäpä on Islamistisilla mailla huono luottamus kansalaisiinsa ja uskovaisiinsa. Tämä jo yksistään selittää uskonasioiden vaikeutta.
Kun Jeesus nousi kuolleista, hän ilmestyi yli viidelle sadalle henkilölle ympäri sen aikaista Israelin aluetta ja nämä ihmiset joutuivat sanasta sanaa vastaan taistelemaan näkemänsä puolesta, kun Jeesuksella oli paljon vihamiehiä, jotka keksivät erilaisia valheita kumoamaan noiden viiden sadan henkilön väitteet.

Ajatelkaas tätä vielä siellä viimeisinä päivinä, kun ei ole enää juuri mitään kohtaa mihin lyödä, ei yhtään tervettä paikkaa, kuten sanassa sanotaan. Ja kumminkin...
Seitsemäs malja vuodatetaan maan päälle: Ja suuria rakeita, leiviskän painoisia, satoi taivaasta ihmisten päälle; ja ihmiset pilkkasivat Jumalaa raesateen vitsauksen tähden, sillä se vitsaus oli ylen suuri.
Ihmiset siis pilkkasivat edelleen Jumalaa! Se kuulostaa kauhealta ja uskomattomalta. He eivät siis saaneet uskoa vaikka henki menisi.
Usko ei siis ole saatavissa, eikä opeteltavissa, vaan se on lahja Jumalalta.
Jeesushan on sanonut että vaikka hän herättäisi kaikki jo pois nukkuneet profeetat ja nämä tulisivat maailmaan tekemään kaikki ne samat ihmeteot, jotka olivat ennen tehneet, he eivät saisi yhtään sen enempää uskoa maan päälle, vaan vain kaikki ne, joilla usko on, heidän uskonsa vain vahvistuisi ja profeetoille se koko kokemus olisi pelkkä kärsimys. Eli Jeesus ei herättänyt turhaan profeettoja, koska tiesi ettei usko ole kaupan hyllytavaraa.
Pitäkäämme uskostamme kiinni, se on kruunumme ja lahjamme Jumalalta. Se on hyvä lahja ja se on tärkein lahja, jonka koskaan voimme saada, siitä on paljosta kiittäminen.19.10.2013

Terveisiä Barcelonasta, olin siellä noin viikon!

Barcelonan kuvia 2013


Sitten juttuun kiinni, joka on käsittämätön maailmaa koskettava ilmiö - Lapsen oikeus!

Lapsikaappaus 1 Tämä ilmiö, fyysinen lapsen sieppaus, on se ainoa, minkä yhteiskunta ymmärtää väkivaltaisena ja lapsen tahdonvastaisena loukkauksena yhteiskuntaa ja ihmisyyttä vastaan, mutta ylistää samalla täsmälleen samojen oikeuksien viemistä lapselta, kunhan viejä on oikea kohde, eli seksuaalivähemmistö. Sekin on laspentahdon vastainen teko, jossa lapselta ei ole kysytty haluaako hän eroon vanhemmistaan. Sama koskee avioeroja, kysyhän keneltä tahansa lapselta, jolla on molemmat vanhemmat kotona, haluaisiko tämä että vanhemmat eroaisivat? Luultavasti tilasto olisi aika karua luettavaa. Silti Suomessa eroaa jopa puolet parisuhteista, ennen kuin lapset ovat aikuisia. Kaikki lapsiin kohdistuva ero on hajoittamista ja saatanan tahdon läpiajoa! MUISTAKAA SE!

Kreikkalaiselta romanileiriltä löydettyä lasta tukevan The Smile of a Child -järjestön edustaja kertoo Iltalehdelle, että poliisi ei ole löytänyt kaikkia sieppaajiksi epäillyn pariskunnan lapsia.
Rekisteritietojen mukaan pariskunnalla on yhteensä 14 lasta. Smile of the Child -järjestön tiedottaja Panagiotis Pardalis
Dresios kertoo Iltalehdelle, että hänen tietojensa mukaan Kreikan poliisi on löytänyt heistä vasta viisi. 9 lasta olisi siis vielä kateissa.
Poliisi selvittää myös sitä, ovatko 39-vuotias nainen ja 40-vuotias mies muidenkaan lasten biologisia vanhempia. Marian kohdalla DNA-testi osoitti jo sukulaissuhteen perättömäksi.
Pardalis kertoo, että Mariaa pidetään tarkkailussa sairaalassa. Häntä hoitavat lääkärit, psykiatrit, sosiaalityöntekijät ja Smile of the Child -järjestön lastensuojelun ammattilaiset.
- Hän vaikuttaa olevan melko terve, mutta pahasti laiminlyöty. Leiri, jossa hän asui, oli ahdas ja epähygieeninen. Hän on huonossa kunnossa niin fyysisesti kuin psyykkisesti, Pardalis kertoo. Hyvä uutinen on se, että tytön tila on kohenemaan päin.
- Hän voi jo paremmin. Aluksi hän oli hyvin pelokas ja shokissa. Nyt hän alkaa ymmärtää, että hän on turvassa.
Lapsenoikeus_vanhempiinsa2

Toivola kertoo asiasta Twitter-tilillään.

-Musta tulee loppuvuodesta isä! Kiitollisena häkeltyneenä astun uuteen, Toivola twiittasi.

Kansanedustuja on toistuvasti puhunut julkisuudessa vauvakuumeestaan ja halustaan tulla isäksi. Hän kertoi jo vuonna 2009 Iltalehden haastattelussa haaveilleensa omasta lapsesta niin kauan kuin muistaa.

Facebookissa hän kertoo vaalineensa pitkään vauvauutista.

-Ajat muuttuvat ja elämä ottaa uusia muotoja. Onneksi suoritin ala-asteella lastenhoito-passin, Toivola kirjoittaa.

Asiasta ensimmäisenä uutisoineen Kaksplus-lehden mukaan vauva syntyy loppuvuodesta.

- Ydinperhe ei ole enää se ainoa oikea tapa olla perhe. Erilaiset muodot ja tavat hyväksytään yhä paremmin. Turvallisuus ja yhteisöllisyys kuuluvat kaikille, Toivola sanoo lehdeelle.

Kaksplussan mukaan hän jää isyyslomalle kansanedustajan työstään vuodenvaihteen jälkeen ainakin puoleksi vuodeksi. Toivola erosi pitkäaikaisesta kumppanistaan viime keväänä.

Keskustelupalstalta poimittua:
 
Olen sateenkariperheen lapsi. En sano elinkö kahden äidin vai isän kanssa, sillä yritän pysyä parhaani mukaan anonyymina.

Mulla oli jotenkin todella vaikea lapsuus alusta alkaen. Aikuiset joiden kanssa kasvoin, olivat raittiita, työssäkäyviä ja viettivät aikaa kanssani. Periaatteessahan siis kasvoin ihan hyvässä perheessä. Musta on ihan pienestä asti tuntunut, ettei mulla ole vanhempia. Niin kauan kuin muistan, asetelma tuntui hyvin luonnottomalta. Vaikka mulla olikin niin, että toinen oli äiti/isä ja toinen nyt oli sirkka/pentti. Teininä aloin kutsumaan biologista vanhempaakin etunimellä. Vaikka koti oli turvallinen, mun olo oli turvaton.
Asiasta koulukiusattiin mua. En edes koskaan pysty sanoin kuvailemaan sitä kiusaamisen määrää ja rajuutta jota koin koko peruskouluni ajan.
Lukiossa muutin pois kotoa ja katkaisin väliaikaisesti välit kotiini. Musta tuntui että "vanhempani" olivat pilanneet mun elämäni täysin.
En edelleenkään ole kovin paljon tekemisissä näiden aikuisten kanssa, joiden kanssa kasvoin.
Olen kärsinyt pitkiä masennusjaksoja. Eikä mun elämä ole vieläkään kovin raiteillaan.
Ihan yhtä kauheita kokemuksia olen kuullut kaikilta sateenkaariperheen kasvateilta.

Ongelmani: Olen 22-vuotias, eli nuori vielä. Sain esikoiseni vuosi sitten. Mä pelkään kauheasti pilaavani oman lapseni elämän. Vaikka olemmekin ihan normaali ydinperhe. JOkainen äiti varmaan pelkää vähän, mutta mulla se pelko on ihan 24/7.

Mua oksettaa ihan hirveästi ajatus sateenkaariperheestä. Toisaalta haluaisin kasvattaa lapseni suvaitsevaisemmaksi. jos hän joskus kohtaa sateenkariperheen kasvatin, ettei oma lapseni kiusaisi.

Kohtalotovereita kaipaisin, tai jotain apua..

Jarmo jatkaa... Katsokaa itse keskustelua, kuinka ristiriitaisesti ihmiset suhtautuvat ja millä asenteella sateenkaarihomojen palvojat asian ottavat, se on hyvin tuttua:

http://kaksplus.fi/keskustelu/plussalaiset/mitas-nyt/2065039-olen-sateenkaariperheen-lapsi/

Maailman kasvatusmetodit kävelevät silmät sidottuina ja ne ovat yhä symemmälle sokeuteen manipuloidut, lisäksi tätä on jatkunut jo yli uutta kasvattavan sukupolven, joten tämä juna ei tule pysähtymään hetkessä, se vaatii Jumalan käden pysäyttävän koko maailman etenemisen.


10.10.2013

Tää on nyt pysyny tässä Nooa ja arkkiaiheessa, niin jatketaan siitä... Kaksi Nooan arkkia!

Arkki 1948 Ararat vuorella Suomi24 sivustolla käydessäni, kävi poisto aina kun kirjoitin tämän sisältöisen tekstin. Luulenpa että Suomi24 seriffeillä ei riitä tähän sivustoon valtuudet, ellei sitten näe vaivaa oikein hakkeroida tänne itseään.

Ystäväni Jyrki kysyi mitä mieltä olen näistä kahdesta arkista jotka ovat löytyneet, ensimmäinen jonka Ronald Wyatt löysi Araratin vuorelta 1948 kun maanjäristys avasi vuoren ja työnsi arkin ikäänkuin esille. Jäännösten oletetaan olevan noin 4800 vuotta vanhoja, eli juuri sama aika, jonka arvellaan vedenpaisumuksenkin olleen. Jotkut tutkijat väittävät että alus on tyypillinen Mesopotamialainen kaisla-alus, eikä puuta olisi koskaan ollutkaan. Jumalahan sanoi Nooalle että tee itsellesi arkki honkapuista.
Nooan arkki 2009 Toinen arkki löytyi hitaalla havaintokaavalla. Ensin vuonna 1949, siis vain vuotta myöhemmin yhdysvaltalainen vakoilukone kuvasi Ararat vuorta yli 4000 metrin korkeudella ja havaitsi siinä eriskummallisen muodon. Tämä raportoitiin luottamuksellisena tietona kansioon "Ararat Anomaly" nimellä ja jätettiin sitten vuosiksi arkistoon. Vuonna 1997 hallitus julkaisi niitä mutta kukaan ei noteerannut, ennen kuin vasta 2002 Porcher Taylor kiinnoostui asiasta ja pyysi saada tarkkoja satelliittikuvia mahdollisesta aluksesta vuorella. Viimein vasta nyt, vuonna 2009 Nooan arkkiin on alettu tekemään kaivauksia ja löydetty jopa hurjia todisteita sen aitoudesta.

Lehtijuttu:
Nooan arkin jäännökset Ararat-vuoren rinteellä Itä-Turkissa? Näin uskoo jotakuinkin varmasti kiinalais-turkkilainen evankelisten tutkimusmatkailijoiden ryhmä, joka on löytänyt puisen rakennelman
jäännöksiä 4000 metrin korkeudesta Araratin rinteellä. Puun iäksi arvioidaan 4800 vuotta.
Ei ole 100-prosenttisen varmaa, että se on Nooan arkki, mutta meidän mielestämme se on 99,9 prosenttisen varmaa, sanoo hongkongilainen dokumentaristi Yeung Wing-cheung, joka kuuluu Nooan arkin kohtaloa jäljittäneeseen ryhmään.
Paikallisviranomaiset ovat innostuneet löydöstä niin, että sille aiotaan hakea Unescon maailmanperintökohteen arvoa. Sen turvin löytöä voitaisiin rauhassa tutkia arkeologissa kaivauksissa.

Kahden arkin tarinassa piilee sitten vertauskuvaa koko täyskädellinen, eli kyseessä on pelastussanoman mukainen sadonkorjuu. Sadossa vilja on uskovat ihmiset maailmassa ja lusteet niitä jotka poltetaan kelpaamattomana roskana pois.
Toinen rinnakkainen vertauskuva piilee juutalaisen kuninkaan pojan häissä ja tämän hääseremonioissa ja vanhasta juutalaisessa hääperinteessä.

Pelastussanoman mukainen sadonkorjuuhan lähtee siitä että ensin, ikään kuin varkain otetaan morsian, eli tosiuskovat pois, josta alkavat suuren ahdistuksen ajat. Israel tekee seitsemän vuoden rauhan palestiinalaisten kanssa joka sitten rikotaan sen puolessa välissä, eli 3,5 vuoden kohdalla. Morsiamen lähtö on siis ensimmäinen arkki.
Toinen ylösotto tapahtuu 1335 päivää rauhasta, joka on ns. häävieraiden ylösotto, jossa häävieraat tulevat häätaloon morsiusparin kutsumana. Tämä kuvataan ilmestyskirjassa suurena valkopukuisten joukkona joka ilmestyi Taivaaseen ja kun kysyttiin, että mistä nämä kaikki tänne tulivat, niin vastaukseksi saatiin, että he tulevat suuresta ahdistuksesta ja he ovat pesseet vaatteensa karitsan veressä. He olivat siis se Laodikean seurakunta, jolle Jeesus sanoi, ostakaa minulta kultaa, tulessa puhdistettua ja heistä sanottiin näinkin: he käyvät ikään kuin tulen läpi pelastukseensa. He tulevat toisella arkilla.

Aikoinaan juutalaiset hääperinteet menivät sillä tavalla että ensin ylkä haki morsiamen tämän kammiosta ja vei isän kotiin, tämän takapihalle, jossa oli vain lähimmät sukulaiset. Takapihalle oli pystytetty Chuppa jonka alla hääpari vihittiin. Seremonian jälkeen hääpari lähti kylään hakemaan häävieraita hääjuhliin. Ylkä kutsui tien varteen tulleita  ihmisiä, jotka antoivat onnentoivotukset hääparille ja pyysi heidät syömään ja juomaan heidän kanssaan juhlapäivän illalliseen varattuun häätaloon. Kutsutut muodostivat hääparin perään ikään kuin letkan ja kulueen, jossa ylkä ja morsian olivat jonon edessä ja kutsuivat lisää ja lisää ihmisä juhlimaan heidän kanssaan.
Siihen aikaan oli aina köyhyyttä ja ruuasta oli puute, joten monet nuoret tytöt tulivat innoissaan tien varteen odottamaan, josko hekin pääsisivät juhliin. Ilta oli jo pitkällä kun hääkulkue kulki kaupungin halki ja tytöillä oli siksi lamput mukanaan, jotta ylkä voisi nähdä heidät pimeällä tien varressa ja hekin sasivat näin kutsun juhliin.

"Silloin taivasten valtakunta on oleva tällainen. Oli kymmenen morsiusneitoa, jotka ottivat lamppunsa ja lähtivät sulhasta vastaan. Viisi heistä oli tyhmää ja viisi viisasta. Tyhmät ottivat lamppunsa mutta eivät varanneet mukaansa öljyä. Viisaat sitä vastoin ottivat lampun lisäksi mukaansa öljyastian. Kun sulhanen viipyi, heitä kaikkia alkoi väsyttää ja he nukahtivat.
Mutta keskellä yötä kuului huuto: 'Ylkä tulee! Menkää häntä vastaan!' Silloin kaikki morsiusneidot heräsivät ja panivat lamppunsa kuntoon.
Tyhmät sanoivat viisaille: 'Antakaa meille vähän öljyä, meidän lamppumme sammuvat.' Mutta viisaat vastasivat: 'Emme me voi, ei se riitä meille kaikille. Menkää ostamaan kauppiailta.' Mutta kun he olivat ostamassa öljyä, sulhanen tuli. Ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssaan häätaloon, ja ovi suljettiin.
Jonkin ajan kuluttua toisetkin saapuivat sinne ja huusivat: 'Herra, Herra, avaa meille!' Mutta hän vastasi: 'Totisesti, minä en tunne teitä.'"
 

Tässä olivat kaksi hääjuhliin tullutta joukkoa, ensin morsian ja sitten häävieraat. Vielä jos muistamme, mitä maailmassa silloin tapahtuu, kun häävieraat saapuvat Taivaaseen, valkeine karitsan veressä pestyine vaatteineen. Maailmassa on silloin kauheimmat ajat, jossa ei mikään liha tunnu enää selviävän ja siksi Jumalan on lyhennettävä niitä aikoja. Ylkä on siis kutsunut enemmänkin kuin olisi pitänyt tai olisi soveliasta, mennyt kadun kulmille ja kutsunut ketä tahansa. Raamattu sanoo muutamista hääjuhlijoista silloin näin:

"Mutta kun kuningas meni katsomaan pöytävieraita, näki hän siellä miehen, joka ei ollut puettu häävaatteisiin. Ja hän sanoi hänelle: 'Ystävä, kuinka sinä olet tullut tänne sisälle, vaikka sinulla ei ole häävaatteita?' Mutta hän jäi sanattomaksi. Silloin kuningas sanoi palvelijoille: 'Sitokaa hänen jalkansa ja kätensä ja heittäkää hänet ulos pimeyteen'. Siellä on oleva itku ja hammasten kiristys."
Eli Taivaasta heitetään vielä pois, alas maailmaan, jossa on itku ja hammasten kiristys, sellaisia ihmisiä, jotka eivät kuitenkaan olleet sydämessään täysin ottaneet Jeesusta Herrakseen, eli heillä ei ollut häävaatteita.


7.10.2013

TARINA NOOASTA - niin kuin oli Nooan aikana, niin on oleva nytkin...

Kun ihmiset alkoivat lisääntyä maan päällä ja heille syntyi tyttäriä, huomasivat Jumalan pojat ihmisten tyttäret ihaniksi ja ottivat vaimoikseen kaikki, jotka he parhaiksi katsoivat.
Silloin Herra sanoi: "Minun henkeni ei ole vallitseva ihmisessä iankaikkisesti, koska hän on liha. Niin olkoon hänen aikansa sata kaksikymmentä vuotta."
Siihen aikaan eli maan päällä jättiläisiä, ja myöhemminkin, kun Jumalan pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia; nämä olivat noita muinaisajan kuuluisia sankareita.
Mutta kun Herra näki, että ihmisten pahuus oli suuri maan päällä ja että kaikki heidän sydämensä aivoitukset ja ajatukset olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat, niin Herra katui tehneensä ihmiset maan päälle, ja hän tuli murheelliseksi sydämessänsä.
Ja Herra sanoi: "Minä hävitän maan päältä ihmiset, jotka minä loin, sekä ihmiset että karjan, matelijat ja taivaan linnut; sillä minä kadun ne tehneeni".
Mutta Nooa sai armon Herran silmien edessä.
 
Tämä on kertomus Nooan suvusta. Nooa oli aikalaistensa keskuudessa hurskas ja nuhteeton mies ja vaelsi Jumalan yhteydessä. Ja Nooalle syntyi kolme poikaa, Seem, Haam ja Jaafet.
Mutta maa turmeltui Jumalan edessä, ja maa tuli täyteen väkivaltaa. Niin Jumala näki, että maa oli turmeltunut; sillä kaikki liha oli turmellut vaelluksensa maan päällä.
Silloin Jumala sanoi Nooalle: "Minä olen päättänyt tehdä lopun kaikesta lihasta, sillä maa on heidän tähtensä täynnä väkivaltaa; katso, minä hävitän heidät ynnä maan. Tee itsellesi arkki honkapuista, rakenna arkki täyteen kammioita, ja tervaa se sisältä ja ulkoa. Ja näin on sinun se rakennettava: kolmesataa kyynärää olkoon arkin pituus, viisikymmentä kyynärää sen leveys ja kolmekymmentä kyynärää sen korkeus. Tee arkkiin valoaukko, ja tee se kyynärän korkuiseksi, ja sijoita arkin ovi sen kylkeen; rakenna siihen kolme kerrosta, alimmainen, keskimmäinen ja ylimmäinen.
Sillä katso, minä annan vedenpaisumuksen tulla yli maan hävittämään taivaan alta kaiken lihan, kaiken, jossa on elämän henki; kaikki, mikä on maan päällä, on hukkuva. Mutta sinun kanssasi minä teen liiton, ja sinun on mentävä arkkiin, sinun ja sinun poikiesi, vaimosi ja miniäisi sinun kanssasi. Ja kaikista eläimistä, kaikesta lihasta, sinun on vietävä arkkiin kaksi kutakin lajia säilyttääksesi ne hengissä kanssasi; niitä olkoon koiras ja naaras. Lintuja lajiensa mukaan, karjaeläimiä lajiensa mukaan ja kaikkia maan matelijoita lajiensa mukaan tulkoon kaksi kutakin lajia sinun luoksesi, säilyttääksesi ne hengissä. Ja hanki itsellesi kaikkinaista ravintoa, syötäväksi kelpaavaa, ja kokoa sitä talteesi, että se olisi ruuaksi sinulle ja heille."
 
Ja Nooa teki näin; aivan niin kuin Jumala hänen käski tehdä, niin hän teki.
Ja Herra sanoi Nooalle: "Mene sinä ja koko perheesi arkkiin, sillä sinut minä olen tässä sukukunnassa havainnut hurskaaksi edessäni.
Kaikkia puhtaita eläimiä ota luoksesi seitsemän paria, koiraita ja naaraita, mutta epäpuhtaita eläimiä kutakin yksi pari, koiras ja naaras.
Niin myös taivaan lintuja seitsemän paria, koiraita ja naaraita, että siemen säilyisi elossa koko maan päällä. Sillä seitsemän päivän kuluttua minä annan sataa maan päälle neljäkymmentä päivää ja neljäkymmentä yötä ja hävitän maan päältä kaikki olennot, jotka olen tehnyt." Ja Nooa teki näin, aivan niin kuin Herra oli hänen käskenyt tehdä.
 
Nooa oli kuudensadan vuoden vanha, kun vedenpaisumus tuli maan päälle. Ja Nooa ja hänen poikansa, vaimonsa ja miniänsä hänen kanssaan menivät arkkiin vedenpaisumusta pakoon. Puhtaita eläimiä ja epäpuhtaita eläimiä, lintuja ja kaikkia, joita maassa matelee, meni Nooan luo arkkiin kaksittain, koiras ja naaras, niinkuin Jumala oli Nooalle käskyn antanut. Ja niiden seitsemän päivän kuluttua tuli vedenpaisumus maan päälle.
 
Ja sinä vuonna, jona Nooa oli kuudensadan vuoden vanha, sen toisena kuukautena, kuukauden seitsemäntenätoista päivänä, sinä päivänä puhkesivat kaikki suuren syvyyden lähteet, ja taivaan akkunat aukenivat. Ja satoi rankasti maan päälle neljäkymmentä päivää ja neljäkymmentä yötä.
Juuri sinä päivänä menivät Nooa sekä Seem, Haam ja Jaafet, Nooan pojat, ja Nooan vaimo ja hänen kolme miniäänsä heidän kanssaan arkkiin; he ja kaikki metsäeläimet lajiensa mukaan ja kaikki karjaeläimet lajiensa mukaan ja kaikki matelijat, jotka maan päällä matelevat, lajiensa mukaan ja kaikki linnut lajiensa mukaan, kaikki lintuset, kaikki, mikä siivekästä on. Ja ne menivät Nooan luo arkkiin kaksittain, kaikki liha, kaikki, jossa oli elämän henki. Ja ne, jotka menivät sisälle, olivat koiras ja naaras kaikesta lihasta, niinkuin Jumala oli hänelle käskyn antanut. Ja Herra sulki oven hänen jälkeensä.
 
Silloin tuli vedenpaisumus maan päälle, tuli neljänäkymmenenä päivänä; ja vedet paisuivat ja nostivat arkin, niin että se kohosi korkealle maasta. Ja vedet saivat vallan ja paisuivat suuresti maan päällä, ja arkki ajelehti veden pinnalla. Ja vedet nousivat nousemistaan maan päällä, niin että kaikki korkeat vuoret kaiken taivaan alla peittyivät. Viisitoista kyynärää vesi nousi vuorten yli, niin että ne peittyivät. Silloin hukkui kaikki liha, joka maan päällä liikkui: linnut, karjaeläimet, metsäeläimet ja kaikki pikkueläimet, joita maassa vilisi, sekä kaikki ihmiset. Kaikki, joiden sieramissa oli elämän hengen henkäys, kaikki, jotka elivät kuivalla maalla, kuolivat.
Niin Herra hävitti kaikki olennot, jotka maan päällä olivat, niin hyvin ihmiset kuin myös karjaeläimet, matelijat ja taivaan linnut; ne hävisivät maan päältä. Ainoastaan Nooa sekä ne, jotka olivat hänen kanssansa arkissa, jäivät henkiin.
Ja vedet vallitsivat maan päällä sata viisikymmentä päivää.
 
Silloin Jumala muisti Nooaa ja kaikkia metsäeläimiä ja kaikkia karjaeläimiä, jotka olivat hänen kanssansa arkissa. Ja Jumala nosti tuulen puhaltamaan yli maan, niin että vesi laskeutui. Ja syvyyden lähteet ja taivaan akkunat sulkeutuivat, ja sade taivaasta taukosi. Ja vesi väistyi väistymistään maan päältä; sadan viidenkymmenen päivän kuluttua alkoi vesi vähentyä.
Niin arkki pysähtyi seitsemäntenä kuukautena, kuukauden seitsemäntenätoista päivänä, Araratin vuorille. Ja vesi väheni vähenemistään aina kymmenenteen kuukauteen asti. Kymmenentenä kuukautena, kuukauden ensimmäisenä päivänä, tulivat vuorten huiput näkyviin.
Neljänkymmenen päivän kuluttua Nooa avasi arkin ikkunan, jonka hän oli tehnyt, ja laski kaarneen lentoon, ja se lenteli edestakaisin, kunnes vesi maan päältä kuivui. Sitten hän laski luotansa kyyhkysen nähdäksensä, oliko vesi vähentynyt maan pinnalta. Mutta kyyhkynen ei löytänyt paikkaa, missä lepuuttaa jalkaansa, vaan palasi hänen luoksensa arkkiin, sillä koko maa oli vielä veden peitossa; niin hän ojensi kätensä ja otti sen luoksensa arkkiin.
Ja hän odotti vielä toiset seitsemän päivää ja laski taas kyyhkysen arkista. Ja kyyhkynen tuli hänen luoksensa ehtoopuolella, ja katso, sen suussa oli tuore öljypuun lehti. Niin Nooa ymmärsi, että vesi oli vähentynyt maan päältä. Mutta hän odotti vielä toiset seitsemän päivää ja laski kyyhkysen lentoon, eikä se enää palannut hänen luoksensa.
 
Ja Nooan kuudentenasadantena yhdentenä ikävuotena, vuoden ensimmäisenä kuukautena, kuukauden ensimmäisenä päivänä, oli vesi kuivunut maan päältä. Niin Nooa poisti katon arkista ja katseli; ja katso, maan pinta oli kuivunut.
Ja toisena kuukautena, kuukauden kahdentenakymmenentenä seitsemäntenä päivänä, oli maa aivan kuiva. Ja Jumala puhui Nooalle sanoen: "Lähde arkista, sinä ja vaimosi, poikasi ja miniäsi sinun kanssasi. Ja kaikki eläimet, jotka ovat luonasi, kaikki liha, linnut ja karjaeläimet ja kaikki matelijat, jotka maan päällä matelevat, vie ne ulos kanssasi. Niitä vilisköön maassa, ja ne olkoot hedelmälliset ja lisääntykööt maan päällä." Ja Nooa ja hänen poikansa, vaimonsa ja miniänsä hänen kanssaan lähtivät ulos, niin myös kaikki metsäeläimet, kaikki matelijat ja kaikki linnut, kaikki, mikä liikkuu maan päällä, lähtivät arkista suvuittain. Ja Nooa rakensi alttarin Herralle ja otti kaikkia puhtaita karjaeläimiä ja kaikkia puhtaita lintuja ja uhrasi polttouhreja alttarilla. Ja Herra tunsi suloisen tuoksun ja sanoi sydämessänsä: "En minä koskaan enää kiroa maata ihmisen tähden; sillä ihmisen sydämen aivoitukset ovat pahat nuoruudesta saakka. Enkä minä koskaan enää tuhoa kaikkea, mikä elää, niinkuin nyt olen tehnyt.
 
Niin kauan kuin maa pysyy, ei lakkaa kylväminen eikä leikkaaminen, ei vilu eikä helle, ei kesä eikä talvi, ei päivä eikä yö." Ja Jumala siunasi Nooan ja hänen poikansa ja sanoi heille: "Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää ja täyttäkää maa. Ja peljätkööt ja vaviskoot teitä kaikki eläimet maan päällä ja kaikki taivaan linnut ja kaikki, jotka maassa matelevat, ja kaikki meren kalat; ne olkoot teidän valtaanne annetut. Kaikki, mikä liikkuu ja elää, olkoon teille ravinnoksi; niinkuin minä olen antanut teille viheriäiset kasvit, niin minä annan teille myös tämän kaiken. Älkää vain syökö lihaa, jossa sen sielu, sen veri, vielä on. Mutta teidän oman verenne minä kostan; jokaiselle eläimelle minä sen kostan, ja myöskin ihmisille minä kostan ihmisen sielun, toiselle toisen sielun. Joka ihmisen veren vuodattaa, hänen verensä on ihminen vuodattava, sillä Jumala on tehnyt ihmisen kuvaksensa.
Ja te olkaa hedelmälliset ja lisääntykää, enentykää maassa ja lisääntykää siinä." Ja Jumala puhui Nooalle ja hänen pojillensa, jotka olivat hänen kanssansa, sanoen: "Katso, minä teen liiton teidän ja teidän jälkeläistenne kanssa ja kaikkien elävien olentojen kanssa, jotka luonanne ovat, lintujen, karjaeläinten ja kaikkien metsäeläinten kanssa, jotka luonanne ovat, kaikkien kanssa, jotka arkista lähtivät, kaikkien maan eläinten kanssa. Minä teen liiton teidän kanssanne: ei koskaan enää pidä kaikkea lihaa hukutettaman vedenpaisumuksella, eikä vedenpaisumus koskaan enää maata turmele."
Ja Jumala sanoi: "Tämä on sen liiton merkki, jonka minä ikuisiksi ajoiksi teen itseni ja teidän ja kaikkien elävien olentojen välillä, jotka teidän luonanne ovat: minä panen kaareni pilviin, ja se on oleva liiton merkkinä minun ja maan välillä. Ja kun minä kokoan pilviä maan päälle ja kaari näkyy pilvissä, muistan minä liittoni, joka on minun ja teidän ja kaikkien elävien olentojen, kaiken lihan välillä, eikä vesi enää paisu tulvaksi hävittämään kaikkea lihaa.
Niin kaari on oleva pilvissä, ja minä katselen sitä muistaakseni iankaikkista liittoa Jumalan ja kaikkien elävien olentojen, kaiken lihan välillä, joka maan päällä on." Ja Jumala sanoi Nooalle: "Tämä on sen liiton merkki, jonka minä olen tehnyt itseni ja kaiken lihan välillä, joka maan päällä on".
 
Ja Nooan pojat, jotka lähtivät arkista, olivat Seem, Haam ja Jaafet. Ja Haam oli Kanaanin isä. Nämä kolme ovat Nooan pojat, ja heistä kaikki maan asukkaat polveutuvat.
Ja Nooa oli peltomies ja ensimmäinen, joka istutti viinitarhan. Mutta kun hän joi viiniä, niin hän juopui ja makasi alasti majassansa.
Ja Haam, Kanaanin isä, näki isänsä hävyn ja kertoi siitä molemmille veljillensä ulkona. Niin Seem ja Jaafet ottivat vaipan ja panivat molemmat sen hartioilleen ja menivät selin sisään ja peittivät isänsä hävyn; ja heidän kasvonsa olivat käännetyt toisaalle, niin etteivät he nähneet isänsä häpyä.
Kun Nooa heräsi päihtymyksestänsä ja sai tietää, mitä hänen nuorin poikansa oli hänelle tehnyt, niin hän sanoi: "Kirottu olkoon Kanaan, olkoon hän veljiensä orjain orja". Vielä hän sanoi: "Kiitetty olkoon Herra, Seemin Jumala, ja olkoon Kanaan heidän orjansa.
Jumala laajentakoon Jaafetin, ja asukoon hän Seemin majoissa, ja Kanaan olkoon heidän orjansa." Ja Nooa eli vedenpaisumuksen jälkeen kolmesataa viisikymmentä vuotta.
Niin Nooan koko ikä oli yhdeksänsataa viisikymmentä vuotta; sitten hän kuoli.
Tämä oli suoraan Raamatusta, vain jätetty jaenumerot pois.


6.10.2013

Kuun sirppi nähty Jerusalemissa tänään - se mahd. toinen Rosh Hashana on siis alkanut

Rosh Hashana 2013

On Sunday sunset October 6, 2013 the new moon was sighted in the Land of Israel!! The eighth Biblical month is here!!

 
The new moon was sighted by Yoel Halevi at 6:23 pm from Israel.
Please see his picture here!!!
 
It was also sighted by David Cachicas at 6:28 pm and later by two other witnesses with David by the side of Jaffa Gate in Jerusalem.

Vahvistusta asialle:

Tämä mies sai heinäkuussa voimakkaat sanat "LOKAKUUN KUUDES."
http://youtu.be/p_GX2H1Ddsw

Jotain tässä päivässä täytyy olla kun useampi on saanut saman sanoman.
 
viime yönä klo 4 saatu sanoma:
http://youtu.be/Cf_tx-A3EjA
 
konekäännös:
" Olen tulossa. En enää viivy, Minun tosi seuraajat ovat valmiita, pukeutunut, puhdas, ja odottaa. Häät on valmis ja nyt tulen sinua vastaan, lapset. Sinua suojellaan ja hoidetaan samalla kun maata ravistellaan kovemmin kuin koskaan ennen. Minun Sanani ei ole turhaa eikä myöskään lupaukseni. Ne, jotka odottavat ahdistuksen saavat sen. Miksi minä vuodattaisin vihani uskollisille ja valituille? minä rakastan teitä lapset ja rakkaus ei koskaan epäonnistu. Pidä luja ja pysyä rukouksessa. Toivon ettei kukaan jää jälkeen. Isäni on valmis. Minä Olen valmis. Pyhät ovat Valmis. Enkelit ovat valmiina. KAIKKI oN VALMIS! Iloitse nyt ja älä anna pelon saada sinua. Tämä on rakkautta sinuun Lapseni, ei rangaistus. Etsit minä ja sinä löysit minut, etsivälle, löytää. kaikki, jotka kolhi kunovi on se avasi heille. en koskaan kääntyä pois, joka tulee Me. I AM armollinen ja minä olen armollinen. Siunausta odottavat sinua, lapset! Siunausta vailla vertaa! Ei mieli on kuvitellut, mitä isäni on luvassa niille, jotka rakastavat meitä kaikkien niiden mielessä, henki, sydän ja kehon. Ilo on aivan nurkan takana! Pysykää minussa, sillä minä tulen pian - vuonnasilmänräpäyksessä.
Minä rakastan sinua aina.
Herran Jeesuksen / Jesus :)
(Vastaanotettu 06.10.13 klo 04:00)

Merkille pantava yksittäinen juttu, oli se mistä olen varovasti puhunut jo vuosia, on se että ketkä lähtee ja ketkä jää. Tuossa yllä oli maininta siitä, mihin Raamattukin vihjaa "tapaan hänet valvomasta". Siis: "Minun Sanani ei ole turhaa eikä myöskään lupaukseni. Ne, jotka odottavat ahdistuksen saavat sen. Miksi minä vuodattaisin vihani uskollisille ja valituille?"
Ne jotka eivät odota Jeesusta tulevaksi, vaan odottavat antikristuksen ilmestymistä ja ahdistuksen aikojen alkamista, jäävät tänne ahdistuksen aikaan, kun morsian lähtee.
Näin se vaan taitaa mennä, että sitä saa mitä odottaakin saavansa.


5.10.2013

Vielä yksi mahdollinen tälle vuodelle, Rosh Hashana juhla on 13 kk vuodessa ensi maanantai

Nooan pilkka Markku mailaa tänä aamuna:

Tuli muuten aamulla, mieleen, kun 3. päivä meni eikä järistystä tullut...... mikä kolmas päivä se oikeastaan on.... lokakuussa oleva kolmas päivä..... voisiko olla "juutalaisen kalenterin kolmas päivä", 3 Cheshvan, joka on tuleva maanantai. Nyt alkava juutalainen kuukausi on kaikenlisäksi mahdollinen oikea Rosh Hashana juhla..........
 
http://www.chabad.org/calendar/view/month.asp?tdate=10/28/2013
 
-Markku

Kaikki lopunaikojen varoitussanoma, "Jeesus tulee" kommentit, kaikki pelastustien- evankeliumin julistamisten aikaansaamat kommentit, sarkastisine huumoreineen, pilkallisine mukana elämisineen ja suoranaisine "mene hoitoon" "ota lääkkeet" kommentteineen kaikki tämä on suoraan Raamatussa ennustettu kirjaimelleen. Maailma on täynnä vain itseään kunnioittavia ihmisiä, jotka elävät itsekeskeisessä maailmassaan, pilkaten uskovia. Niin on ihmisen pojan tulemus, kuin oli Nooan aikana, he joivat söivät ja menivät miehelle, kunnes tuli tulva ja hukutti heidät kaikki. Silloin ei enää kukaan pilkannut, eikä saivarrellut sanoja ja muunnellut totuutta.
Pyysin Markulta lisäselvitystä tuosta mahdollisesta ylimääräisestä kuukaudesta, joka päättyy pasuunansoiton juhlaan:
 
An October 2013 RAPTURE Hope REVEALED! - Sound the Trumpets... AGAIN!
 
http://youtu.be/4fGvqfU-jEo
 
Kaikki on oikeastaan selitetty tuossa Scottin videossa, se vaan on englanniksi.
 
No pääpointti siinä on, että voiko syysjuhlat olla ennen syyspäivän tasausta, nimittäin tämän vuoden Rosh Hashana oli ennen sitä ja auringon asennon mukaan se oli käytännössä kesän puolella. Onko siis odotettava ensin että aurinko siirtyy pohjoiselta pallonpuoliskolta eteläiselle (joka on merkkinä syksyn tulolle), ennenkuin Rosh Hashanaa voi juhlia?!
Rosh Hashanan aikaan juhlitaan sadon korjuun päättymistä ja kesällä sato on vielä korjaamatta, on siis päästävä ensin syksyyn!
Syyspäivän tasaus oli 22. syyskuuta ja vasta sen jälkeen voidaan olla syksyssä!
 
http://fi.wikipedia.org/wiki/Syysp%C3%A4iv%C3%A4ntasaus
 
Raamatun ensi lehdillä kuvataan lisäksi, että nimenomaan aurinko ja kuu näyttää ajan merkit.
 
"Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, kolmas päivä.
Ja Jumala sanoi: "Tulkoot valot taivaanvahvuuteen erottamaan päivää yöstä, ja olkoot ne merkkeinä osoittamassa aikoja, päiviä ja vuosia,"
 
Voidaan siis Sanan mukaisesti katsoa aurinkoa.. näyttäisikö se meille oikean ajan!
 
Juutalaisethan korjaavat kalenteriaan silloin tällöin ylimääräisellä kuukaudella sovittaakseen kuukalenterin auringon mukaiseen kiertoon.
 
Tänä vuonna kuukautta ei lisätty...olisiko pitänyt, koska silloin Rosh Hashana olisi tullut syyspäivän tasauksen jälkeisen uuden kuun aikaan, mikä on 6.10.
Sirppi täytyy tietysti näkyä, joten tuota päivää ei voi ihan tarkasti tietää. Rosh Hashana (uusi vuosi) päivä voi siten olla 6,7 tai 8.10, riipuen siitä milloin sirppi näkyy.
 
Scott tuossa videossa lisäksi todistaa, että juutalaisia kalentereita on lukematon määrä ja kaikki poikkeaa toisistaan. Ainoa luotettava kalenteri on siis aurinko ja kuu taivaalla!
 
-Markku
Arkki

Näin ollen, maanantain jälkeen kuvannollisesti tilanne maailmassa voi hyvinkin näyttää tältä.


3.10.2013

Toivomme Eero Jaakkolalle voimia, siunausta ja elämme myötä Jeesuksessa Kristuksessa

Eero Jaakkola Kohupappi Eero Jaakkola kirjoitti eilen blogissaan, että hän on saanut potkut saarnan takia. Hän julkaisi kaikki asiaan liittyvät asiakirjat ja teki siitä jopa videon youtubeen. Nyt hän on kuitenkin poistanut kaiken, ilmeisesti vastapuolen käskystä! Ystäväni Markku oli kuitenkin nopea ja kopioi kaikki asiakirjat heti kun raportti ilmestyi ja lähetti ne minulle julkaistavaksi.Eeron blogi mistä kirjoitus on poistettu
http://pastorieerojaakkola.blogspot.fi/
 
Eero Jaakkola tiedostot

Alla kaikki dokumentit:

Eero Jaakkolan saarna
Eero Jaakkolan saarna
Eero Jaakkolan saarna
Eero Jaakkolan saarna
Eero Jaakkolan saarna


Eero Jaakkolalle lähetetty lausuntopyyntö:


Eero Jaakkolan saarnaEero Jaakkolan saarna

Eero Jaakkolan vastaus:


Eero Jaakkolan saarna
Eero Jaakkolan irtisanominen:


Eero Jaakkolan saarnaPappislupaus:

Eero Jaakkolan saarna


21.9.2013 (klo 10:50)

Tämä video on aika kauhea, mutta katsokaa silti, koska siinä näkee kuinka "joku" on todella onnistunut asiassaan kieputtaa koko maailman pikkusormensa ympärille ja jos joku kysyy että miksi, niin nämä vastaavat että "hei, täähän on vaan läppää, ei kai kukaan nyt tosissaan..."
Niinpä! Kauheaa! Tämä on kyllä jo täysin globaalisoitunutta eksytystä.


http://youtu.be/6aqpa3vVKAs

Kiinnittäkää huomiota erityisesti kaikkiin symbolisiin juttuin. Minua esim. tuo silmä kolmiossa
laittoi muistelemaan pedon tunnusmerkkejä. Sakarjan kirjassa on asiaa tuosta silmästä. Eli oikea silmä on sokea (tarkoittaa ettei näe oikea väärästä tms.) ja käsivarsi on surkastunut. Peto siis katsoo kolmionsa takaa vasemmalla silmällä. Voidaan kutsua vääräksi silmäksi?

Sak. 11:17 Voi hullua paimenta, joka lampaat hylkää! Käyköön miekka hänen käsivarteensa ja oikeaan silmäänsä. Hänen käsivartensa kuivettukoon, ja hänen oikea silmänsä soetkoon."

21.9.2013

Paavi luopuu Jumalan sanasta! Kari Mäkinen ja Irja Askola kiittää!

Paavi luopuu laista Paavin yllättävä lausunto: Kirkon unohdettava oppinsa abortista ja ehkäisystä
 
Paavi Franciscus vaatii katolista kirkkoa unohtamaan pakkomielteiset oppinsa abortista, ehkäisystä ja homoseksuaalisuudesta.
Hän toteaa, että kirkon on muututtava armeliaammaksi tai sen moraalikäsitys hajoaa "kuin korttitalo".
- (Katolinen kirkko) on lukinnut itsensä pieniin asioihin, pikkumaisiin sääntöihin. Rippituoli ei ole kidutuskammio vaan  
paikka, jossa Jumalan armo kannustaa meitä olemaan entistä parempia.
Franciscus kertoi ajatuksistaan italialaisen lehden haastattelussa eilen. Kyseessä oli hänen ensimmäinen lehtihaastattelunsa paavina.
Papistolta paavi toivoi vieraanvaraisuutta, ei kylmää ja dogmaattista byrokratiaa.
- Naisia tarvitaan kaikkialla, missä teemme tärkeitä päätöksiä, Franciscus sanoi mutta ei ottanut kantaa naispappeuteen.
Franciscus valittiin paavin virkaan maaliskuussa. Hänen kannanottonsa ovat poikenneet suuresti edeltäjän, paavi Benedictuksen linjauksista.
(MTV3 - STT - AFP - Reuters)

Paavin kirkkokin on siis luopumassa... näin pitikin. Tämä paavi vain näyttää nielleen vieheen, siiman ja vavan ja kaikki, rikkovan kaikki rajat kerralla, johon luterilaisuudessa meni vuosikymmeniä.
Seksuaalisessa vapaudessahan ei lopulta ole rajoja ja siksi Jumalan raja on mies ja vaimo, thats it. Seksuaalisuuden kaikille eri "värisävyille" annetaan jokin hieno nimi, kuten biseksuaali ja transseksuaali. Nämä ovat jo hyväksytyt seksuaalivähemmistöt. Sitten alettiin kutsua seksuaalihaluttomia aseksualeiksi, jotta saataisiin perspektiivit kuntoon. Seuraavaksi esiteltiin demiseksuaali, joka on kerrottu negatiivisena ilmiönä, on sulkeutunut seksuaalisuutensa kanssa ja harrastaa seksiä vain tutun ja turvallisen aviopuolison kanssa. Tämmöiselle henkilölle kun joku huikkaa, "hei kato mitkä muodot" hän ahdistuu siitä. Haa, lähelle siis liippaa jo Jumalan luomaa perustaa, eli nyt tuodaan selkeesti ihan oikeeta Troijan hevosta tupaan. Salakavalasti tuodaan malli, että hetero ei tarkoitakaan raamatullista yksiavioista "normaalia" ja se luotettava demiseksuaali on äärimmäisen fobioitunut seksuaalisuuteensa ja on siis seksuaalisuusketjun toisessa ääripäässä.
Heteroseksuaali sen sijaan pomppisi sen käsityksen mukaan tosta vaan sängystä toiseen harrastaen seksiä useiden henkilöiden kanssa, kyeten mm. parinvaihtoon. Se tuon käsityksen mukaan lähempänä normaalia mutta sekään ei riitä normaaliin vapaan seksin ajatusmaailmassa. Normaali nimittäin tässä koko vapaassa seksuaalisuusilmiössä on lähinnä biseksuaali, jota ei haittaa kenen kanssa milloinkin tai kuinka monta. Tämä on vapaassa seksuaalisuudessa se "kultainen keskitie", ei väliä sukupuolikumppanilla, puhumattakaan sukupuolesta. Se on se keksistandardi.
Tästä on hyvä taas tuoda uusia nimikkeitä paljon puhuttamalleni Olli Aalto mallille, mies joka haluaa olla lesbonainen ja leikkauttaa itsensä sellaiseksi. Meillähän on jo paljon naisia jotka ovat leikkauttaneet itseään miehuuteen ja seurustelevat silti naisen kanssa, joka on sama asia. He selittävät syntyneensä väärään sukupuoleen. Osa heistä on katunut leikkauksiaan, koska lopputulos on ihan sama, paitsi huonompi, koska he ovat itsekin huomanneet että kyse oli vain seksuaalisesta vietistä voida olla mies, vaikka oli alunperin lesbonainen.
On siis monta syytä, miksi Jumalan tehtäväksi jää tuhota nuo porttokirkot.

Myöhemmin: Markku mailasi luettuaan tämän jutun ja naulasi hauskan ajatuksen, että kun on näitä hybridiautoja, niin seuraava seksuaalistandardi on varmaan hybridiseksuaali. No se juttu hieman rönsyili, mutta hybridiseksuaali voisi olla niin universaali seksuaalisuutensa suhteen, että sille kävisi kaikki, kuten vanha sutkautus kuuluu, "kaikki kanasta tikapuihin".

Lopuksi harvinaisen hyväsanaista puhetta Vladimir Putinilta, jolta en odottaisi ihan näin pitkältä haettua uskonnollisfilosofiaa, tosin, eihän Putin tyhmäkään ole:

Presidentti Vladimir Putinin mielestä samaa sukupuolta olevien parien laillistaminen on verrannollinen saatananpalvonnan laillistamiseen.
Putin kertoi tuoreimman homokantansa Valdain klubin kokouksessa.
- Olemme nähneet, miten monet euroatlanttiset maat ovat käytännössä hylänneet omat juurensa, muun muassa kristilliset arvot, jotka ovat länsimaisen sivistyksen perustana, Putin kritisoi länsimaita.
- On meneillään politiikka, jossa asetetaan samalle tasolle monilapsinen perhe ja samaa sukupuolta olevien henkilöiden yhteisasuminen, usko Jumalaan ja usko saatanaan, Putin vertasi uutistoimisto Ria Novostin mukaan.
Putinin mielestä homoliitot ja niiden mahdollinen laillistaminen vaarantavat koko yhteiskunnan tulevaisuuden.
- Se tie vie suoraan kohti hajoamista ja primitiivisyyttä, syvään demografiseen kriisiin ja arvokriisiin, Putin lausui.
Venäjällä homoseksuaalien vastustajat perustelevat kantaansa julkisuudessa usein juuri demografialla - eli siis käytännössä syntyvyyden laskulla. Väestön väheneminen on yksi Venäjän kansantalouden suurimpia huolia.


19.9.2013

Nokialais Ollilta asiaa, Syyrian rauhasta ja 21.9. YK:n päivästä ja YK:n yleiskokouksesta

Kirjoittelen tähän alkuun ensin omia mietteitäni ja sitten parin lehtijutun jälkeen kirjoittelen hieman lisää ja luon mahdollista skenaariota, uskovien iloksi ja pilkkaajienkin riemuksi. Lopussa Ollin hämmästyttävä tutkimus YK aiheesta.

Jos YK:n meneillään olevasta yleiskokouksesta jossain vaiheessa kuulemme nämä sanat "nyt on rauha, ei mitään hätää" ja isot suurvaltojen päämiehet taputtelevat toisiaan ystävällisesti selkään, niin tiedämme että aikamme on tullut.
Silloin jokainen uskova käsittää nuo kuuluisat sanat ja sydän rinnassa hypähtää. Saattaa vielä olla että erään lopunaikojen merkkihenkilönkin ilmestyminen tulee samoihin aikoihin. Kukapa sen voisi tietää? Joka tapauksessa YK:n 68. yleiskokouksen tärkeimmät päivät sijoittuvat 26.9. ympärille ja arvioitu ylösottomahdollisuus voisi olla periaatteessa milloin vain. Tosin nuo sanat "nyt on rauha, ei mitään hätää" on oltava silloin lausuttu.
Iran ja Syyria sopua Lehdistö hehkuttaa jo rauhankelloja:
 
Iranin presidentti Hasan Ruhani kuvailee Yhdysvaltain presidentiltäBarack Obamalta saamaansa kirjettä positiiviseksi ja rakentavaksi.
- Kirje saattaa olla hienovarainen ja pieni askel kohti todella tärkeää tulevaisuutta, Ruhani sanoo NBC Newsin haastattelussa.
Haastattelussa Ruhani myös vakuuttaa, ettei hänen hallituksena tule koskaan valmistamaan ydinaseita.
Obama kertoi viime viikolla aloittaneensa kirjeenvaihdon maltillisena pidetyn Ruhanin kanssa. Valkoisen talon mukaan Obama on kertonut Ruhanille haluavansa antaa Iranille mahdollisuuden todistaa, ettei ydinohjelman tarkoituksena ole rakentaa ydinaseita.
- Tässä on mahdollisuus diplomatialle. Toivon, että iranliaiset käyttävät sitä hyväksi. On viitteitä, että uusi presidentti Ruhani hakee avointa vuoropuhelua lännen ja Yhdysvaltojen kanssa - tavalla, jota emme ole nähneet aiemmin. Meidän pitäisi siis kokeilla sitä, Obama sanoi aiemmin viikolla espanjankieliselle Telemundo-kanavalle.
Obama ja Ruhani osallistuvat molemmat ensi viikolla YK:n yleiskokoukseen. Presidenttien välille ei ole ainakaan toistaiseksi sovittu tapaamista.
Assad: Syyria tarvitsee vuoden aikaa tuhota kemialliset aseet
Haastattelussa Assad kuitenkin sanoo, etteivät hänen joukkonsa olleet vastuussa kemikaali-iskusta Damaskoksessa elokuun lopulla.
Amerikkalaiselle Fox-televisiokanavalle antamassaan haastattelussa Syyrian presidentti Bashar al-Assad kertoo sitoutuvansa tuhoamaan maassa olevat kemialliset aseet.
Hän kuitenkin varoittaa, että siihen voi kulua noin vuosi aikaa.
Haastattelussa Assad myös kiisti, että kemiallisten aseiden tuhoamisessa olisi kyse Yhdysvaltojen hyökkäyksen uhkasta. Assadin mukaan aseiden tuhoaminen maksaa noin miljardi dollaria.

Jarmo jatkaa: Kaikki asetelmat on kuin pedattu tuota lausetta varten "nyt on rauha, ei mitään hätää" ja sitten heidät yllätti turmio. Tuon skenaarioon tukea monista profetioista, myös Raamatullisen profetian, joiden mukaan rauha jää lyhyeen ja Israel iskeekin Syyriaan ja Iraniin. Israel saa koko maailman vihat päälleen... Venäjä aikoo välittömästi hyökätä kaikella voimalla Israelin kimppuun, mutta sitten tapahtuu jotain... se miehittääkin Suomen sekä pohjoisen kalotin ja syntyy väliaikainen, antikristillinen rauha, rauhanruhtinaineen.

YK_ja_rauhankyyhky Nokialais Olli kirjoittaa sivuillaan näin:
 
Rauhaa ystävät ja Jeesuksen toisen tulemuksen odotusta, Maranata!

Tein mielenkiintoisen havainnon tuossa äskettäin. Ensi lauantaina 21.9.2013 nimittäin vietetään 32. kertaa YK:n vuonna 1981 säätämää kansainvälistä rauhanpäivää. Ensimmäisen kerran sitä vietettiin noitien 
Mabon-sapattina 21.9.1982 (ti). Nytkin rauhanpäivä on 21. syyskuuta ja wicca-noidille tärkeä syyspäiväntasaus on 22.9.2013 (su). Huomautan että YK:n maapallologossa on 33 lokeroa (katso yläpuolella) ja YK:n päämajassa on 39 kerrosta (3x13). YK-logon keskellä oleva ympyrälokero voisi kuvata vuotta 1981, jolloin päätöslauselma kansainvälisestä rauhanpäivästä hyväksyttiin ja sitten 32 muuta lokeroa kuvastavat 32 peräkkäistä rauhanpäivää vuodesta 1982 lähtien, jonka jälkeen YK:lle käy kuten Kansainliitolle 2. maailmansodassa. Kolmas maailmansota syttyy jonkun false-flagin seurauksena ja meidät valvovat kristityt temmataan tuuliin ja pilviin?! Luku 33 (1+32) on vapaamuurareiden pyhä luku (ylin 33. aste). Huom. katso tarkasti tuota rauhanpäivän kyyhky-logoa yläpuolella ja seuraavassa linkissä. Sen sisällä näkyy maapallologo jossa on 33 lokeroa. (International Day of Peace logo)

http://en.wikipedia.org/wiki/International_Day_of_Peace

Nyt tämän Syyrian kriisin välirauhan valossa voitaisiin hyvinkin julistaa “Peace and safety” (1 Tess. 5:3; KJV-käännös) kun YK:n turvallisuusneuvosto käsittelee tällä viikolla lopullista Syyria-päätöslauselmaa. Raamatun ilmoittama valerauha on hyvinkin mahdollinen nyt syyskuussa YK:n yleiskokouksen alkaessa, kuten tapahtui myös v. 2001 WTC-iskujen aikana kun PeaceDay oli juuri 11.9.2001!

http://yle.fi/uutiset/yk_etsii_sopua_syyria-paatoslauselmasta/6836479

Seuraava tekstikatkelma Raamatusta kuvaa Herran päivää eli Jumalan tuomiota maailmalle uskovien (=Kristuksen morsian) ylösoton kanssa. Tämä kohta viittaa jonkinlaiseen rauhantilaan maailmassa, jonka rikkoo yhtäkkinen turmio (sudden destruction, KJV) kun Jeesus tulee kuin varas yöllä.

Ensimmäinen Tessalonikalaiskirje 5:1-6

1. Mutta aikakausista ja määrähetkistä ei teille, veljet, ole tarvis kirjoittaa;
2. sillä itse te varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä.
3. Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.
4. Mutta te, veljet, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää teidät niinkuin varas;
5. sillä kaikki te olette valkeuden lapsia ja päivän lapsia; me emme ole yön emmekä pimeyden lapsia.
6. Älkäämme siis nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit.


Vaikka nyt tulevana viikonloppuna ei tapahtuisikaan mitään, niin YK:n logon salainen okkulttinen merkitys voi ylipäätään olla se että Yhdistyneitten Kansakuntien rauhanpäiviä olisi yhteensä 32 ynnä se vuosi 1981 jolloin siitä alunperin säädettiin (32+1=33). Näin antikristillisen YK:n taru olisi lopussa ja ehkä Kolmas maailmansota syttyy vielä tämän vuoden puolella kun “rauhaa” kuulutetaan nyt syksyllä. Meidän lähtömme tuuliin ja pilviin on tällöin lähellä (Ilm. 3:10). Pitää muistaa lisäksi että elämme vuotta -13 ja luku 13 on tärkeä Illuminatille. Ja onhan tämä niin hyvä maailmanlopputeoria ettei sitä kannata jättää mainitsematta, jotta kukin voisi varautua tuleviin tapahtumiin. Uskon että okkultistit ja illuminaatit demonien myötävaikutuksella suunnittelivat vapaamuurarillisen YK-logon.

http://lampuri.fi/numerologia.htm
http://www.conspirazzi.com/the-united-nations-flag-decoded/
http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/united_nations_index.htm

Vielä kerron että juutalaisten Sukkot-juhlaa eli lehtimajanjuhlaa (sadonkorjuujuhla) vietetään 19.-25.9.2013 Israelissa, mikä sopisi myöskin hyvin tempauskuvioihin.

http://fi.icej.org/ty%C3%B6muodot/lehtimajanjuhlat-jerusalemissa-0

Syyspäiväntasauksena 22.9.2013 WTC-iskuista on muuten kulunut 4394 pv. (4394=2x13x13x13!) Nähdäänkö jälleen rauhanpäivän tienoilla Amerikkaa kolauttava isku joka panee liikkeelle sodan tuulet ja Ilmestyskirjan punainen hevonen lähtee liikkeelle, jonka ratsastajalle annetaan suuri miekka (ks. 2. sinetti, Ilm. 6:3-4)? Ilmestyskirjan 1. sinetin valkoisella hevosella ratsastaja lienee Barack Obama (rauhanmies), joka syrjäytetään poikkeustilassa ja tilalle tulee NWO-sotilasdiktatuuri USA:han?!

Jäämme odottamaan miten käy.

Lähettänyt Olli-R klo 18.9.2013


17.9.2013

Jumalasta luopuminen on ennen kaikkea hänen pelkäämättömyyttä

Jumalan pelko ja luopuminen Pikkulapsille on alussa kaikki ympärillä oleva eräänlaisia auktoriteetteja, jota he pelkäävät kunnioittamalla. Isä ja äiti asettavat omat rajansa, jossa lapsen on syytä pysyä, eikä lapsi niitä riko, kuin uhmatakseen ja kokeillakseen vanhempiensa reaktioita. Siinä vaiheessa lapsikin on omaksunut mahdollisuuden voida uhmata aikuisen auktoriteetteja, huomaamalla että kyllä niitä rajoja vaan voi joskus rikkoa.
Niin kauan kuin pelkää rikkoa rajoja, niin kauan on vielä terveellä puolella rajaa.
Tällä samalla tavalla muodostuu koulussa opettajat autoriseksi, pian myös poliisi ja muut. Jos kotona on saanut hyvän kasvatuksen, niin kaikki itseä vanhempasi ovat myös kunnioitettavassa asemassa.
No tätähän on Herran pelko näkyvimmillään tässä maailmassa ja siksi Jumalan pelkoa on myös tämän maailman auktoriteettien luonnollinen kunnioittaminen. Onhan Jumala esivallan meille itse määrännyt ja asettanut, sitä on kunnioitettava niin kauan, kunnes se ei kunnioita eikä pelkää taas Jumalaa. Tässä pisteessä olemme olleet jo kymmeniä vuosia ja se näkyy kaikkialla, kuinka luopumus Herran pelosta on hiipinyt jo lastentarhaan saakka.
Nämä ilmenevät siten, että kun aluksi yhteiskuntamme luopui Jumalan pelosta, se alkoi tehdä ihan itsestään sellaisia moraalisia ja kasvatuksellisia keinoja, jotka johtavat lapsemme harhaan. Me olemme kasvattaneet lapsista oikeuksiemme puolustajia ja samalla poistaneet sen lähimmäisen kunnioituksen sen tieltä.
Olet varmasti itsekin nähnyt kuinka joku alkaa raivota toiselle kokemastaan vääryydestä vedoten oikeuksiinsa. Samalla tämä polkee lokaan toisen oikeudet, koska hän ei osaa arvostaa että meillä onkin molemmilla oikeuksia ja ennen kaikkea velvollisuuksia. Ihmisiltä on siis lähinnä poistunut luonnollinen empatia kokonaan ja ihmisistä on tullut läpi-itsekkäitä omien etujensa ajajia. Kun vielä oletetaan että episodiin paikalle saapuu poliisi, vartija, tullivirkailija tai vaikkapa vain konduktööri tai busskikuski tilanteeseen selvittäjäksi, niin jopa poliisille äksyillään ja tiuskitaan, eikä kunnioiteta hänen luonnollista asemaansa sen hetken herrana paikalla. Monesti kuulee sanottavan lauseen "minä tiedän kyllä oikeuteni". Onko tuttua?
Pahinta tässä on se, että mihin tällainen lopulta johtaa, kun kukaan ei tunnu välittävän mistään muusta kuin omista oikeuksistaan, puhumattakaan velvollisuuksista, on siinä että näemme vuosi vuodelta kauheampia tilanteita kouluissa ja tarhoissa tämän saman herran pelon puuttuessa. Vuosi toisensa jälkeen jo kauan sitten vahingoitettu lapsi on kasvanut nuoreksi aikuiseksi ja näitä empatiattomia psykopaatteja kasvaa lisää ja lisää. Jos me haluamme, me voimme peilata tätä lähes suoraan rikollisuuden kasvuun, väkivallan raaistumisena ja yhä nuorempien lastemme tekeminä väkivaltaisina käyttäytymisinä, jotka myös raaistuvat joka vuosi entisestään. Yhä nuoremmat ja nuoremmat tekevät aina raaempia ja raaempia rikoksia, eikä heillä ole minkäänlaista kunnioitusta luonnollisiin auktoriteetteihinsä.
Tämän kierteen katkeamiselle emme enää mahda, se on mennyt jo yli sukupolven rajan, joten vain jokin ylivoimainen, yliluonnollinen voi enää sen pysäyttää maailmansotana ja nälänhätänä jonka senkin on jatkuttava vähintään sen 7 vuotta, jotta tuo kauhea ketjureaktio katkeaa.


4.9.2013

Irja Askola johdattaa sanomallaan ihmiset kadotukseen

Piispa Askola KL:lle: "Kirkko on sössinyt"

Keskiviikko 4.9.2013 klo 12.31

Irja Askola eksyttäjä
Piispa Irja Askolan mielestä kirkko on sössinyt kristityn identiteetin tuomitsevalla brändillään, kirjoittaa Kauppalehti.
Piispa Irja Askola puhuu Kauppalehden haastattelusta kirkosta kovin sanoin. Askolan mukaan kirkko on sössinyt kristityn identiteetin tuomitsevalla brändillään.
- Olen kritisoinut instituutiota tästä, eikä näkemykseni ole muuttunut. Muutoksen hitauteen on kuitenkin pakko sopeutua, vaikka välillä tuskastuttaa, Askola myöntää.
Askolan mielestä juuri kristityn identiteetti - eli oikeudenmukaisuus, armo, välittäminen, yhteisön edun pistäminen edelle - soveltuu tähän aikaan paremmin kuin koskaan. Askolan mukaan tarjolla on "oikeasti kiehtova elämäntapa".
Askola sanoo olevansa tiukka juuri siinä, että kirkon viesti on armo eikä tuomio.
- Mikään syyllisyys tai riittämättömyys ei ole niin suurta, että se veisi oikeuden täyteen ihmisarvoon ja Jumalan rakkauteen.

Suomeksi sanottuna Irja Askolan mielestä Kirkko ei ole tarpeeksi nopeasti syöksynyt tuhoonsa ja päästänyt kaikkia saastaisia henkiä kirkkoon tekemään siitä luurankokalmiston.

Ihan aluksi huomautan, että kun Irja Askola tai Kari Mäkinen puhuvat, ihan mistä asiasta tahansa, he eivät ota Jeesusta Kristusta puheisiinsa, eikä se tule myöskään tässä haastattelussa. Jeesus ei saa heidän suussaan edes sivuroolia, vaan heidän omat arvonsa ja heidän oma armonsa on kaiken edellä, josta tulee heidän itsensä julistama elämäntapa.

Jos puran hieman paloiksi tuota juttua, niin tuomitseva brändi on siis huono asia. Tämä on hieman paradoksaalista, eli niinhän se olisikin, jos kyseessä olisi ihmisen tuomiolla uhkaaminen, mutta kun tuomiot tulevat Raamatusta ja niiden täytäntöön panija on itse suuri ja kaikkivoipa Jumala. Miten tähän peilaten Irja Askola uskaltaa lausua moista? Hänen on siis pakko ottaa tuomiot ja armo ihmisten käsiin, jotta hänen sanansa olisivat jokseenkin totta. Kaiken lisäksi tässä tapauksessa armo otetaan vanhan katolisen uskon tavalla kirkon käsiin sanoen, että "juuri kristityn identiteetti, eli oikeudenmukaisuus, armo, välittäminen, yhteisön edun pistäminen edelle, soveltuu tähän aikaan paremmin kuin koskaan", ollen vieläpä "kiehtova elämäntapa". Kaikki tämä mielipiderakenne tulee kirkon johdolta ei Raamatusta.

Nämä kaikki sanat kuulostavat valtavan hyvää tarkoittavilta, mutta yhtä kaikki, juuri ne ovat polkuja helvettiin, koska kirkolla ei ole Jumalan mandaattia ja valtaa päättää kuka menee taivaaseen ja kuka sinne alakertaan.

Peruskysymys on että Askola meinaa tässä nimenomaan ohittaa katumuksen, asettamalla armon synnintekijälle automaattina, näin tarjoten kaikille ihmisille riippumatta yhtään mistään, taivasten valtakunnan avaimia.

Lopussa Askola sanoo suoraan ja hyvin tiukkaan sävyyn, ettei mikään syyllisyys tai riittämättömyys ole niin suurta, ettei sillä olisi oikeutta Jumalan rakkauteen. Näinhän se Raamattu asian kertoo, vaan Askola ohittaa katumuksen ja Jeesuksen Kristuksen koko ajan, vieden murhaajaa ja raiskaajaa kirkon päätöksellä, ilman Jeesusta suoraan kaiken syntisyyden polttavan Jumalan eteen, joka johtaa syntisen ihmisen tuhoon.

Minun on siis pakko todeta, että Irja Askola johdattaa ihmisiä pois ristin juurelta, tai ainakin ohjaa ne ristin ohi. Näin ollen hän on eksyttäjä, siinä missä Kari Mäkinenkin on, sillä synnin palkka on aina kuolema, eikä Jumala ole sitä poistanut. Vain katumuksen kautta, hyväksymällä Jeesuksen Kristuksen vapahtajanaan, pääsee eroon tuosta kuolemantuomiosta, ei ilman sitä, eikä varsinkaan kirkon armon kautta.


2.9.2013

Tuli edelliseen juttuun vastauskin kuin tilauksesta - Kaksi suurinta operaattoria yhdistyy

Verizon & Vodafone

Yksi maailman suurimmista yrityskaupoista varmistui

Brittiläinen Vodafone myy Verizon Communicationsille 45 prosentin osuutensa Yhdysvaltain suurimmasta matkapuhelinoperaattorista Verizon Wirelessista. Kauppahinta on 130 miljardia dollaria eli noin 100 miljardia euroa.

Verizon Wireless on Vodafonen ja Verizonin yhteisyritys.

Yrityskaupan on arvioitu olevan maailman kolmanneksi suurin.

(MTV3-STT-Reuters-AFP)


1.9.2013

Kuvallista videoklippiprofetiaa USA:sta - taustalla enteilevästi VeriZon haarakonttori

Myrskypilvet Video on kuvattu varmaan jossain USA:n keskilännen osavaltiossa, Missour tai Kansas ehkä, ei sen väliä. Joka tapauksessa kammottavan pelottavat pilvet vyöryvät pikkukaupungin ylle joka kuvattiin oikealta vasemmalle, päättyen vas. olevaan kuvaan. Kuva pysähtyy joksikin aikaa tuohon kuvaan, jossa näkyy selvästi VeriZon konsernin haarakonttori. Yhtiö on maailman laajuinen monipuolisia mobiili- ja internetpalveluita toimitava yhtiö, jolle mikään ei taida olla enää kovin mahdotonta.
Sitten jokainen varmaan muistaa VeriChip nimisen yrityksen ja sen ihonalaista sirua valmistavan tuotteen. Verichip on tätä nykyä PositiveID niminen yhtiö, joka varoo enää kovaan ääneen puhumasta ko. sirusta.
Yhtiö vaihtoi nimeään vuonna 2009 koska koko kristillisen maailman uskovaisväestö älähti sirulle niin voimakkaasti.
Sana "Veri" tulee sanasta "verification" eli siis sanasta "varmistaminen" /henkilövarmennus.
Varsinkin netin kautta anonyymisyys ja jälittämättömyys on tullut tutuksi. Monet käyttävät netin takaa koskemattomuuttaan ja jäljittämättömyyttään hyväkseen käyttäytymällä säädyttömästi ja asiattomasti. Sitten suurempi ja pahempi ongelma on identiteettien kaappaus ja anonyymi rikollisten sekä terroristien tiedonkulku. Nämä yhdessä saattavat tavalliset ihmiset vaaraan joutua syyllistetyksi identieettikaappauksen vuoksi ja taas rikollisilele loistava keino johtaa viranomaiset harhaan.
Tämä jäljittämättömyys siis kiinnostaa kovasti hallituksia, jotka ovat varsinkin keskeisessä asemassa maailman vaikuttajina. Näitä ovat tietysti suurvallat ja EU ylipäätään.

Vericon puolestaan on maailman johtava kansainvälinen henkilötietoja, niiden taustatutkimuksia, luottotutkimuksia, rikosrekisterihakuja, sekä opiskeluun ja työllisyyteen kysyttyjä tarkastuksia tekevä yhtiö. Vähän kuin asiakastieto Suomessa, joka on kuin pyhäkoululainen tähän verrattuna. Yhtiö kerää raportteja kuin FBI mutta niitä on saatavilla maailmanlaajuisesti. Tällaisessa yhtiössä mm. tietovuotaja Snowden työskenteli, keräten mm. CIA:lle salattua tietoa. Yhtiö myy tietoja, erilaisia sovelluksia ja laitteita kaupallisessa tarkoituksessa periaatteessa varmaan kenelle tahansa. Ehkä video nyt kertoo loput, mitä tuleman pitää ja missä tilanteessa USA:n kansalaiset ovat. Herra Jeesus Kristus heitä auttakoon! Vastaanhangoittelijoita on varmasti paljon ja heitä kaikkia odottaa Fema Camp. Onneksi elämme Suomessa, vaikka VeriZon onkin jo rantautunut tännekin. Lisäksi voin uskaltaa sanoa tämänkin ääneen, Jumala on varjellut Suomen kahden pahan väliltä ja antaa meidän maan venäläisten käsiin mieluummin kuin antaa sen pedon käsiin. Venäjän miehityksestä tulee kaikille laiha pelastus, mutta pelastus silti.


29.8.2013

Entistä varmempaa on se tosiasia, että Israel joutuu iskemään samaan aikaan Iraniin...

Israel iskee Iraniin ensin

28.8.2013

Lähi-Itä skenaario syksylle 2013

Tomahawk Vuonna 2006 kesällä kun sain pelastussanoman, siinä samalla tuli paljon muutakin, kuten minulle annettiin ymmärtää sen hetkinen maailman tilanne, kun ylösotto tulee tapahtumaan. Mielenkiintoista on se, että se on niin prikulleen, kuin sen Jeesus sanoikin, että ajan merkit te kyllä huomaatte muttette aikaa ymmärrä. Paavali puki ohimennen saman näin, että se päivä ei tule teille yllätyksenä, koska olette valon lapsia, ettekä vaella pimeydessä, niin kuin muut.
Minulle siis kerrottiin silloin minkälainen maailman tilanne on, no siinähän on käynyt niin että maailman tilanne on ollut tasan samanlainen nuo kaikki seitsemän vuotta. Joka vuosi vieläpä joku kertoo kuinka kauas Israel enää takarajansa laittaa hyökätäkseen jo viimein Iraniin. Nuo takarajat ovat moneen kertaan menneet menojaan historian kalenterin menneisyyteen. Profetiat ovat toinen toisensa jälkeen epäonnistuneet ja jumalattomien pilkkalaulut vain suurentuneet.
Moni alkaa olla jo väsynyt odottamaan sitä päivää mikä piti tulla jo vuosia sitten, tempauspäivää, jossa Jeesus hakee omansa pois.
Armon määrämitan täytyy näköjään olla toivottoman pitkä ja tietysti, kuten eilen jo ystävälleni kerroinkin, että ei ne profetiat sinänsä vielä tee sitä päivää, vaan oikea ajankohta. Profetioiden merkitys on ihan 
toinen, ei ne vahvista odottajaa, vaan jäävät todistuksena niille, jotka eivät uskoneet tai jopa pilkkasivat profetioita. Ajankohta täytyy olla se oikea ja maailman on mentävä niihin lähtökuoppiin, jossa kaikki on valmista.
Skenaario voisi olla seuraavanlainen: Ensinnäkin, muutama profetia kuuluu Iranista siten että kun Israel sinne hyökkää, se tapahtuu iranilaisille täytenä yllätyksenä ja Israelin onnistuminen on melkeinpä täydellinen. Itse näin kyllä hieman erilaista unta muutama yö sitten. Israel oli hyökännyt Iraniin, tuli uutisista mutta siellä sanottiin ettei pommit olleet tuhonneetkaan kaikkia ydinkäsittelylaitoksia maan alla, vaan sinne olisi jäänyt vielä jotain.
No mutta joka tapauksessa, nyt USA uhoaa hyökätä Syyriaan. Tämä olisi se oivallinen tilaisuus Israelin iskeä samaan aikaan Iranin ydinvoimalaitoksia vastaan ja sen kaikkeen ilmapuolustukseen. Se saisi täydellisen yllätysmomentin, kun kaikkien katseet kohdistuvat USAN ohjusiskuun Syyriaa vastaan. Siinä kuin siivellä Israelin isku Iraniin voisi onnistua täydellisesti.
No tämähän johtaisi siihen että koko maailmanrauha joutuisi vaakalaudalle ja kaikkien presidenttien kädessä on ydinohjussalkku ja punainen nappi, sen kannen ollessa auki painamista varten.
Tällaiseen tilanteeseen siinä kohtaa vääjäämättä koko planeetta joutuisi ja kaiken lisäksi, Raamatussa on ennustettu tuo tilanne heti ylösoton jälkeen. Neljä enkeliä menee maan neljälle kulmalle pitämään sodan tuulista kiinni, ettei se vielä vahingoittaisi maata, ennen kuin kaikkien Jumalan lasten otsaan on painettu sinetti. Siis ahdistuksen ajat alkaisivat, toisin sanoen morsiamen ylösotto olisi silloin jo tapahtunut, jopa samana päivänä.
Olav Rodgen näystä: He kolkuttavat suljetun oven takana: "Herra, Herra, avaa ovesi meille!" Kaiken lisäksi kuuluu hirveä huhu, että kolmas maailmansota saattaa puhjeta milloin tahansa. Diplomaattiset suhteet Idän ja Lännen välillä ovat katkenneet.

Tähän vielä Lisään Libyan diktaattori Gaddafin ja Egyptin diktaattori Mubarakin poistuttua, jää Assad kolmanneksi poistujaksi pedon tieltä. Pedon edestä reväistään kolme sarvea tai hammasta, anyway. Näin jäisi vielä Paavalin sanoille selitys, ...kunhan ensin otetaan pois se joka pidättää, eli morsian. Sitten ilmestyy tuo laiton, joka korottaa itsensä Jumalaksi.


Tässä siis saattaisi olla ihan muutaman päivän sisällä tuleva tapahtumaketju.


22.8.2013

Tämä pelastussanoma (ylösottoteoria) täytti tänään 7 vuotta (julkaistu 22.8.2006)

Tämän perussanoman takia jouduin kolmeksi päiväksi suljetulle osastolle mielentilatutkimuksiin, joka osoitti minulle sieltä päästyäni että tämä sanoma on aito Jumalan ilmoitus.

Alla liitteenä paloja mielentilatutkimuksiin määräämisestäni uskonnollisen psykoosin takia:

Amneesi
Peijas


16.8.2013

Poistin jutun.. kuvani jne. En yleensä koskaan tee niin, mutta tein sen syystä

En mä halua olla mikään profeetta, mä oon aina sanonu et mä oon sellanen pilipaliprofeetta, vähän ku leikkiprofeetta. Jos HV ja Piho tahtovat olla suuria sellaisia, minä haluan olla se kaikista pienin. Haluan tehdä tilaa sille suurelle tulevalle profeetalle, joka tulee julistamaan tätä pelastussanomaa niin että jopa Venäjällä se kuullaan.
Mä teen enimmäkseen skenaarioita ja joskus saan kyllä unia ja näkyjä. Ne on hurjia ja niistä joudun olemaan aika vankkana, kuten Pohjolan Valo profetia ja ennen kaikkea pelastussanoma, joka on ihan käsittämätön ilmoitus. Ajatelkaas että mä hyväksyin pitkän hylkäämisprosessin jälkeen pelastussanoma ja sitten yhtäkkiä mulle kerrotaan kuka on se iso profeetta, eikä siinäkään mitään, vaan että se profeetta on toinen säkkipukuinen joka mainitaan Raamatussa. Se oli hurjaa!
Se miksi kirjoitan nimeni -jarmo- haluan korottaa Jeesusta Kristusta ja alentaa itseäni. Tiedän toki että Jeesus Rakastaa minua, kuten sinuakin ja se riittää minulle.
Se miksi poistin itseni ja maininnat yrityksestäni, ei tee yhtään tilaa pelastussanomalle ja siksi otin sen pois. Tämä on pelastussanoma eikä minun itseäni esiin tuova sivusto.


11.8.2013

Kun Rakkaus on kylmennyt, minkälainen yhteiskunta jää jäljelle?

Laittomuuden ihannointi ja sen asteittainen hyväksyntä tuhoaa rakkauden.
Matteus 24:12 Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.
Mikäli rakkaus poistettaisiin nyt kokonaan, me olisimme toisillemme vain seksuaalisen, sosiaalisen ja taloudellisen hyväksikäytön objekteja. Voimme kokea lähimmäisestä pelkästään välinpitämättömyyttä, kapitaalista tai seksuaalista himoa, hyväksyntää tai vihaa, kateutta tai jonkin sortin riippuvuutta. Yhteiskunnalle taas me olemme joko veronmaksaja tai yhteiskunnan kuluttajia. Terveys- ja sosiaaliviranomaisille sekä tieteelle ylipäätään me taas olemme pelkkä sosiaalinen olento ja kliinisesti pelkkä ruuansulatus- tai energian polttojärjestelmä.
Yhteiskunta ilman Jumalaa ja rakkautta voi toimia jonkin aikaa siten että on olemassa sääntö, joka suojelee yksilöä ja näin noudatamme jonkinlaista moraalista lakia. Kaikki tämä johtuu ihan jostain muusta kuin tunneperäisistä syistä. Se johtuu rodun eloonjäämisestä ja selviytymissyistä mutta siitä on lyhyt matka säännösteltyyn elämisenhallintaan. On siis joku hallinnollinen yksikkö, joka päättää kuka saa elää ja kuka ei.
Aadolf Hitler Kyllä ihmiskunta on sen verran viisas, että se tajuaa ettei anarkia johda muuhun kuin kaaokseen ja lopulta sukupuuttoon. Hallinnollinen järjestelmä johtaa taas tietenkin äärimmäiseen kontrolliin ja vääjäämättä säännösteltyyn elämiseen.

Tunteeton ja laskelmoiva yhteiskunta taas ei voi toimia demokraattisella tavalla, jos sekään nyt ei ole ollut hyvä yhteiskuntamalli kaikkine korruptoituneisuuksineen. Demokratia antaa hallinnon tai yksilön sijaan kansalle vallan päättää ja silloin tunteille annetaan aina suuri rooli. Enemmistön tunteita taas voidaan helposti hallitaan propagandan ja mainonnan kautta, jotka eivät ole läheskään aina totuudenmukaisia lupauksia. Demokratiaa on siis aika turha 

enää rakentaa sellaiseen yhteiskuntaan, jossa rakkaus on kadonnut.
Ihminen tekee äärimmäisiä päätöksiä ja tekoja silloin kun sen elämisen edellytykset ovat menossa poikki. Kun yhteiskunnassa on enää yksi ovi jäljellä, joka sekin johtaa taloudelliseen kaaokseen, silloin historia alkaa toistaa itseään, veri virtaa kaduilla ja diktatuurin aika on käsillä. Silloin lähes jokainen haluaa luottaa karismaattiseen johtajaan ja sen lupauksiin huomisesta. Vielä kun johtaja kykenee näyttämään kyntensä heti alkumetreillä, häntä aletaan suorastaan palvoa. Näin kävi Hitlerin valinnan suhteen, eikä se tarkoittanut sitä, että koko Saksan kansa olisi yhtäkkiä tyhmentynyt tai sokeutunut hetkeksi, vaan aivan pelkästään siksi, koska Hitler saattoi lunastaa kansalle tekemiään lupauksia. Hänen valtansa pysymisen takia oli tehtävä eräs välttämättömyys, eliminoitava toisinajattelu.
Maailmaan on tulossa se viimeinen diktaattori, joka tekee nimenomaan edellä mainitsemani asiat, eikä varmasti ole rakkaus ja myötätunto niitä sanoja joita hän tulee käyttämään, vaan "yhteiskunnallisesti tuottavaa ja hyödyllistä".


8.8.2013

Uusi profetia, tai oikeammin sanoma - Suomi24/profetiat sivuilta

Pohjolan valo Tukholman profetia toteutuu rutosti
 
Nimimerkillä: Vesa Y.
8.8.2013 17:09
 
http://johannesleijona.blogspot.fi/

Taivaan Isän kirje suomalaisille 8.8.2013

On kulunut lähes 30 vuotta siitä, kun annoin palvelijalleni Tukholman kaupungissa profetian Suomelle. Tämä profetia kertoi siitä, että lähetän Venäjän armeijan ruoskimaan Suomea. Minun on pakko tehdä niin, koska muuten ette herää ja turvaudu Minuun. Muutama ruoskan isku selkäänne on pieni kipu siihen verrattuna, ettei teidän tarvitse kärsiä ikuisia aikojan helvetissä. En halua luovuttaa yhtään teistä saatanalle ilmaiseksi, ilman hyvän ja pahan välistä taistelua.

Tämä profetia kertoi myös miehestä, jonka lähetän väkeväksi profeetaksi Suomeen ja hän tulee kääntämään monet teistä Minun puolelleni. Kun annoin tämän profetia Tukholmassa aikanaan, niin tämä mies oli silloin vielä nuorukainen, kuten oli Daavid, kun kukisti Goljatin. Olen kouluttanut tätä suomalaista miestä läpi koko hänen elämänsä. Hän on nyt karaistunut ja valmis tähän tehtävään, jonka määräsin hänelle ennen, kuin hän oli syntynytkään. Olen luonut hänet tätä tehtävää varten.


Kun hän astuu esiin, niin hän tekee Minun nimessäni väkeviä tekoja. Hän on Minun suuni ja hänellä on kädessään Minun antama aamutähti. En salli silloin sitä, että yksikään tekee hänelle pahaa ja rankaisen sellaisen yrittämisestä välittömästi.


1.8.2013

Viimeinen lammas

Viimeinen lammas Markku veljeni laittoi mailia. Joku on saanut profetian jossa olisi enää yksi lammas, kaiketi viimeinen joka löytyi ilman kaitsijaa. Jeesus pelasti siis viimeisen. On muutenkin mielenkiintoiset ajat kaikenkaikkiaan, koska maailman tilanne näyttää siltä että kohta morsian on otettava pois. Pakko! Israelalkaa tehdä rauhaa palestiinalaisten kanssa ja me saamme ehkä kuulla ensimmäiset myönnytykset. Israel tekee Jumalan tahdon vastaisesti rauhaansa.

http://youtu.be/KvOjlRR_K_A

Paula sai näyn, missä Jeesus käveli paimenen asussa ja Hänen seurassaan oli vain yksi lammas. Jeesus nousi mäelle, missä Paula seisoi. Paula ihmetteli, miksi Jeesuksen kanssa oli vain yksi lammas?! Jeesus vastasi: "tämä on viimeinen eksynyt lammas".

Sitten sivummalla näkyi lammaslauma, mihin Jeesus ohjasi tämä yhden lampaan.
 
Onko kaikki siis "paikoillaan" tempausta silmälläpitäen?!
 
-Markku


28.7.2013

Korjaan ja koetan selventää edellä olevaa juttuani homoudesta ja taivaaseen pääsystä

Nokialais Olli lähestyi minua maililla ja hän hämmentyi lauseesta, jossa väitän joidenkin homojen pääsevän ylösottoon. Kliinisesti ottaen he pääsevät ylösottoon vain homoutta pidättäytyvinä ja siitä luopuneina. Ei se poista sitä mahdollisuutta, että heissä olisi edelleen tuo leima. Sen taas haluan kertoa suoraan, ettei yksikään synti pääse taivaaseen. No miksi sitten homo voisi päästä ylösottoon? Siksi koska me kaikki jotka olemme ylösotossa, olemme syntisiä. Jeesushan sanoi, ettei hän tullut tänne hurskaiden takia, vaan syntisten, eli homo samoin kuin murhaajakin ovat mukana ylösotossa ja sillä piste, mikäli he ovat katuneet ja luopuneet synneistään. Sen sijaan homo ja murhaaja eivät pääse taivaaseen. No miksi sitten he voivat olla ylösotossa, mikäli eivät pääse taivaaseen? No siksi koska me matkalla muutumme, emmekä enää ole homoja, emmekä murhaajia.

Sitten se toinen asia, joka liittyi värillisyyteen ja vammaisuuteen suhteessa syntisyyteen. Homoushan ei ole syntiä, vaan synnin seuraamusta, vaikka äkkipäältään emme erotakaan niitä toisistaan. Homouden harjoittaminen, "homostelu" on se synti. No samalla tavalla vammaisuus tai värillisyys ei ole syntiä, vaan syntisyyden seuraamusta joka on saattanut olla jopa viidennessä sukupolvessa seuralaisena.
Sen sijaan Nooan häpäisseen pojanhan Jumala kirosi ja karkoitti Afrikkaan. Lisäksi hänestä sanottiin että tämä ja tämän jälkeläiset saavat olla muiden orjia. Näin syntyi pitkäaikainen synnin seuraamus, joka on seurannut koko kansakuntaa afrikkalaisia. Ei mustaksi syntyminen ole syntiä, vaan seuraamusta synnistä.
Homoksi syntyminen ei ole sen kummempi seuraamus, kuin mielisairaus tai muu vammaisuus, joissa kaikissa saattaa olla syntisyys taakkana, kuten mielenvikaisella saattaa olla montakin seksuaalista vääristymää, joista syntyy hänelle orjuus ja syntikierre, rikoskierre ja lopulta mitä tahansa kauheutta, kuten jokin lasten sieppaaja. Sen sijaan jokin fyysinen vammaisuus saattaa olla autuaaksi tekevä, kuten Raamattu sanoo, että autuaita ovat hengellisesti köyhät. Tällä Jumala tahtoo kertoa tästä monimutkaisesta kokonaisuudesta.
Siksi sanon että homo ja vammainen voivat olla mukana ylösotossa, koska minäkin olen syntinen ja sitä olet sinäkin. Mikäli et tunnusta syntisyyttäsi, et ole mukana myöskään ylösotossa ja se tekee meistä samanvertaiset. Armahdettuina syntisinä kelpaamme.

Kerroin Ollille tuntevani erään homon, joka pidättäytyy koko seksuaalisesta elämästä, tismalleen Raamatun mukaisesti. Kaikista meistä ei ole avioliittoon. Tämä ei voi homoudelleen mitään, eikä sitä huomaakaan kuin pienistä asioista, mutta sen silti huomaa. Hän on silti hyvin elävä kristitty ja haluaa elää Kristukselle, sillä oikealla tavalla.
Olli sanoi ettei voi uskoa etteikö tämä silti harjoittaisi homouttaan. Minun täytyy sanoa, että noh, heittäköön sitten joku synnitön ensimmäisen kiven. Oletko sinä langennut syntiin ja sen jälkeen pyytänyt jälleen katumusta synnistä? Kyllä minä ainakin olen. En siis mene takuuseen hänestäkään, mutta parhaansa hän yrittää ja kunnioitan sitä. Sen sijaan olen aina ollut jyrkkä homousasian edessä, enkä peräänny millään saralla taaskaan. Homous on vammaisuutta ja sen harjoittaminen on syntiä.


27.7.2013

YLE - Desmond Tutu: Menen mieluummin helvettiin kuin palvon homovastaista Jumalaa

Desmond Tutu Etelä-Afrikan entisen arkkipiispan mukaan taistelu homojen oikeuksien puolesta on samanlainen kuin taistelu mustien oikeuksien puolesta.
Etelä-Afrikan entinen arkkipiispa Desmond Tutu on verrannut taistelua homojen oikeuksien puolesta ja taistelua mustien oikeuksien puolesta. Nobelin rauhanpalkinnolla palkitun Tutun mukaan kyseessä on samanlainen kamppailu.
- Suhtaudun tähän kampanjaan yhtä intohimoisesti kuin suhtauduin rotuerottelun vastaiseen kamppailuun, Tutu sanoi 
homojen oikeuksia edistävän YK:n tukeman kampanjan avaustilaisuudessa Kapkaupungissa.
Samalla Tutu painotti, ettei koskaan suostuisi palvomaan homovastaista Jumalaa.
- Kieltäytyisin menemästä homofobiseen taivaaseen. Pahoittelisin ja sanoisin meneväni mieluummin siihen toiseen paikkaan, Tutu totesi helvettiin viitaten.
81-vuotias Tutu on kampanjoinut homojen oikeuksien puolesta jo kauan.

Voi hyvä viisaus sentään, mitä tyhmyyttä!! Tässä se nähdään, kuinka vähän kirkonmiehet tuntevat elävää Jumalaa.
No jos minä nyt kuitenkin yrittäisin jotenkin ymmärtää tätä logiikkaa, niin törmään vain vääjäämättä aina siihen, kuinka vähän nämä pappismiehet Raamattua tuntevatkaan. Eivät he voi millään olla edes lukenut sitä, eivätkä ainakaan ymmärtäneet lukemaansa.
Aivan aluksi tietenkin se, että "homosteleminen on Jumalalle kauhistus"... (3. Mooses 18:22) no tästä voi kukin itse päätellä, onko Jumala kuinka homovastainen ja mitä sillä tarkoitetaan. Eli ymmärsikö joku ylipäätään Jumalan asenteen homosteluun, suhteessa siis homoihin?
Jos Jumalalle "homostelu" on kauhistus, niin se ei tarkoita että hän olisi homovastainen. Jos joku haluaa nähdä Jumalan jonkin vastaisena, niin hän on enimmäkseen synninvastainen. Vieläpä joku täysidiootti kuvittelee Jumalaa fobiseksi, siis pakkomielteiseksi pelkääjäksi, homofobiseksi, joka tarkoittaisi että Jumala olisi silloin vajavainen. Fobia kun on esim. Araknofobia, eli hämähäkkikammoinen. Nämä ovat siis hallitsemattomia johonkin kohdistuvia pelkotiloja, joita kaikkivaltiaassa Jumalassa ei koskaan voisi olla.
Jumala on itse sallinut joistain ihmisistä tulleen homoja, joten miksi hän olisi homovastainen? Päin vastoin, Jumala rakastaa kaikkia sellaisena vajavaisena kuin he ovat. Sen sijaan Jumala vihaa syntiä ja homoilu, eli makaaminen miehenä miesten kanssa, kuin naisten, on syntiä Jumalan edessä ja jopa kauhistus. Sitä Jumala vihaa, siis syntiä, eli siis homostelua.
Sen sijaan olen täysin varma siitä, että näemme ylösotossa mukana olevan myös homoja ja muutaman muukin seksuaaliselle alueelle helmasyntinsä saaneen ihmispolosen.
Me muutumme silmänräpäyksessä. Me muutumme, emmekä me enää ole homoja, emmekä värillisiä, erirotuisia, vammaisia tai mielisairaita. Me muutumme ja olemme täydellisiä.

Tutu ei siis ymmärrä, ettei hän mene Jumalan eteen mustana miehenä, vaan ihmisenä, joka on tuotu Jumalan, luojansa eteen. Me emme mene edes miehenä tai naisena Jumalan eteen, vaan Jumalan luomana olentona. On siis kauheaa lukea, kuinka vähän nämä kirkon oppineet miehet tuntevat Raamattua, jossa selvästi on kerrottu kaikki edellä mainitsemani asiat.


26.7.2013

Päivi Räsänen viisaampi ja enemmän ajantasalla kuin koko Suomen muu hallitus yhteensä

Päivi Räsänen Suomen hallitus on jo vuosia romuttanut Raamatun sanaa, jota mm. Paasikivi vielä kunnioitti. Raamatun ohjeiden lyttäämisen etuvartio Erkki Tuomioja vertasi Raamattua hallituksen ohjenuorana Koraaniin tai Mein Kamphiin ja Räsäsen puheita Ruokolahden leijonaan julkisuuden hakuisena puheena. Tällaiset puheet ovat Suomen kannalta äärimmäisen vaarallisia ja siksi teistä, rakkaat lukijani, moni tietää mihin tämä johtaa. Luopumus Jumalan sanasta hallituspolitiikassa on tapahtunut. Päivi Räsänen on näköjään se viimeinen patriootti, joka uskollisesti vielä jaksaa hallituksessa aukoa päätään oikean asian puolesta.
Tulokset sen sijaan on nähtävillä, eikä maamme hallitus sitä vielä ymmärrä. Oikeuslaitoksemme on täysin epäonnistunut, se ei saa rikollisia telkien taakse, eikä poliisivoimat saa tutkintoja siihen pisteeseen, että kaikki kiinni jääneetkään rikolliset saataisiin oikeuden eteen. Tutkinnat jäävät resurssipulassa tekemättä ja rikos vanhenee jo tutkimuspöydälle.
Ulkomaalaiset ammattirikolliset ovat jatkuvasti askelen edellä Suomen poliisivoimia ja Suomen laki takaa heille esteettömän pakotien ja rikoksien tehtailuun tarvittavan koskemattomuuden oikeusturvan.

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Petteri Orpo vaatii sisäministeri Päivi Räsäseltä (kd.) selvitystä kohua herättäneistä lausunnoista, kertoo Yle Uutiset.

Julkaistu: 14.7.2013 
 
Hänen mukaansa Räsäsen pitäisi selvittää lausuntojaan ja käydä kehityskeskustelu pääministeri Jyrki Kataisen (kok.) kanssa.
Räsänen sanoi puheessaan Kansanlähetyspäivillä, että kristitty joutuu miettimään jopa toimimista vastoin lakia, jos laki on ristiriidassa Raamatun opetusten kanssa.
Orpo katsoo, että ministeri Räsänen on toiminut harkitsemattomasti.


Helsingin käräjäoikeus hylkäsi 45-vuotiaan miehen syytteen Suomen suurimmasta kultaryöstöstä. Julkaistu: 26.7.2013 14:24
 
Käräjäoikeus määräsi miehen heti päästettäväksi vapaaksi. Liki kolmen miljoonan euron saalis on yhä kateissa. Malmin Korupajan ryöstöstä on tuomittu aiemmin kaksi miestä, mutta kahden osalta syytteet on jo aiemmin hylätty. 
Syyttäjän mukaan 45-vuotias mies olisi ollut yksi liikkeeseen kommandopipoilla varustettuna tunkeutuneesta kolmikosta. Mies kiisti tämän. Hän kiisti myös ylipäänsä olleensa Suomessa ryöstön tekohetkellä 22. tammikuuta 2011.
Rikospaikalta ei löytynyt miehen dna-tunnistetta eikä mieheltä ole tavattu rikoksella anastettua omaisuutta. Käräjäoikeus ei löytänyt näyttöä miehen osallisuudesta tekoon. Toinen ryöstöstä tuomituista ilmoitti, ettei ole koskaan edes tavannut 45-vuotiasta miestä.
Poliisi epäilee, että Suomen suurin kultasaalis päätyi sulatettavaksi Latviaan.

 
 
Espoon käräjäoikeus on antanut vapauttavan tuomion usealle Helvetin enkelien syytteisiin
Julkaistu: 24.7.2013
 
-jäsenelle, joita syytettiin jäsenyytensä takia osallistumisesta järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaan. Oikeus katsoi, ettei Helvetin enkelien Helsingin osasto ollut tässä tapauksessa vakavien rikosten tekemistä varten järjestäytynyt rikollisryhmä. Oikeus ei löytänyt näyttöä siitä, että jäsenet olisivat ryhmänä tehneet tai yrittäneet tehdä vakavan rikoksen. Ilmi ei myöskään tullut, että jäsenten todellisena tavoitteena olisi tehdä määrätty vakava rikos, jonka tekotapa ja tekoaika olisivat selvillä.
Myös salakapakkaa koskenut alkoholirikossyyte hylättiin. Oikeus määräsi takavarikoidut jengiliivit palautettaviksi Helvetin enkeleille.
Niin sanotun jengipykälän perusteella ei ole tuomittu ketään Suomessa. Tuomio voisi olla sakoista kahteen vuoteen vankeutta.
Vyyhdessä tuli kuitenkin tuomioita muun muassa väkivaltarikoksista, törkeästä huumausainerikoksesta ja ampuma-aserikoksesta. Ankarin rangaistus on 2 vuotta vankeutta, joka langetettiin Jouni Antero Pasaselle, 30. Jengiläisiltä löytyi seitsemän ampuma-asetta ja runsas määrä patruunoita. Vastaajia oli yhteensä 25. Heistä 11:n syytteet hylättiin.


25.7.2013

Ateistiset pilkkaajat ja liberaalit näennäisuskovat tarvitsevat pieleen menneet profetiat

Aivan sama asia käytiin läpi joskus 2000 vuotta sitten kun Jeesus sanoi, en minä tullut tänne hurskaita varten, vaan syntisiä varten. Siksi pieleen menneet profetiat ovat se todistus niille, jotka niiden ulkonäköä, lihaa ja verta solvasivat, kuin Jeesusta aikoinaan. En tarkoita että vialliset profetiat millään tavalla olisivat Jeesuksen rinnalla, vaan vertauskuvallisessa asemassa. Pieleen menneet profetiat puhuvat totta, ne toteutuvat ja ne varmasti jopa tarkentuvat toteuduttuaan. Ainoa ongelma niissä oli, että niissä oli päivämäärä tai joku muu ajanjakso, joka ei toteutunut. Myöhemmässä vaiheessa ne ovat vain sarja toteutuneita profetioita ja niiden pilkkaaja joutuu juuri niiden takia vaikenemaan. Hänellä ei ole mahdollisuutta enää kommentoida, vain nöyrtyä totuuden edessä häpeään.
Mutta ilman noita lukemattomia pieleen menneitä profetioita niitä nyt pilkanneilla ei olisi ollut mitään mihin ilvehtiä ja mitä panetella, joten heillä olisi mahdollisuus vaatia Jumalalta hyvitystä. Toisaalta he pilkkaamalla näyttäytyvät enkeleille, joilla on Jumalan sinetti kädessään, että tuohon en merkkiä laita. Elonleikkuun aikaan kun on kiire, enkelit löytävät vain juuri ne oikeat. Siksi pieleen menneillä profetioilla on merkitys.


21.7.2013

Näky tänän alkuyöstä 21.7. klo 01-02 välillä (siis tosi pitkä näky, kirjattu heti ylös)

Minulla on ilmennyt välilevyvaivaa, siis alaselän nikamien välissä sellainen pullistuma joka sitten pitkien työpäiväputkien jälkeen vaivaa. Oikea reisi tai pakara saattaa puutua jne. vihloo, painaa ja sattuu hieman.

Menin siis nukkumaan tuossa 23:45 tai jotain sinnepäin, enkä alkanut saada millään unta, koska vaiva alkoi olla tuskainen. Pyörin ja nukahtelin välillä pätkiä ja sitten aloin nähdä niitä asioita mitkä olivat tuttuja minulle, kun alan nähdä näkyjä. Silmiini leimahtelivat erilaiset "flash" tyyppiset kohtaukset jostain ihan oudoista asioista, kuten näen ihmisten hyvinkin tarkkoja kasvoja, ilmeitä tai erilaisia asioita. Tätä kesti tosi pitkään, ehkä jopa tunnin.
 
Sitten alkoi eteeni muodostua selviä viestejä jostain joka käsitti itseäni ja jotain ystävääni. Me olimme kuin erossa toisistamme, mutta toteutimme samoja juttuja. En aluksi käsittänyt mitä ne olivat, mutta ymmärsin että siinä oli kalenteri, josta laskimme päiviä. Joka kerta kun löysimme jonkun päivän, se katkesi siihen että sain kipuvihlaisun, joka keskeytti näkykuvan ja vavahdin sängyssä kivusta. Tämä sama tapahtui muutaman kerran ja niiden välissä näin aina jonkin elokuvan DVD kannen, jonka ensi-ilta oli tulossa.
 
Sen jälkeen tuli tauko, jossa taas näin jotain merkityksetöntä. Sitten kohta kuvakin muuttui värilliseksi ja näin kahden elokuvan DVD kansikuvat, joissa oli oikein nykyaikaiset mainoskuvitukset ja tekstit. Toisen elokuvan nimi oli "Kadonneet ihmiset" ja toisen taas "Portin kahdeksan sulkua". Nämä olivat edessäni tässä järjestyksessä mutta käsitin silti että ne ilmestyvät samaan aikaan.
 
Sitten eteeni ilmestyi elokuvan näyttelijöiden ja ohjaajien nimiä, joissa luki vain kolme riviä. Ne olivat elokuvatyyliin ladottu fontilla Times Roman, varmaan jokainen tietää fontin. Ylimmällä rivillä teksti oli mustalla, keskimmäinen rivi oli punaisella ja alin taas mustalla.
 
Ensin oli jokin numerosarja, sitten luki sana "nainen" sitten oli jokin väliviiva tai muu merkkijono joka erotti seuraavan, jossa luki "varas minä olen" jonka perässä oli taas numerosarja.
 
Keskimmäisellä rivillä oli sama numerosarja punaisella mutta teksti parin tabuloinnin jälkeen kuului AHDISTUS ja sitten samalla tavalla pari tabulointia ja numerosarja.

Kolmas rivi oli täsmälleen sama kuin ensimmäinen rivikin oli. Eli näin:

123456          NAINEN              ---+---            VARAS MINÄ OLEN            123456
123456                                    AHDISTUS                                                       123456
123456          NAINEN              ---+---            VARAS MINÄ OLEN            123456

Kysyin että mitä tämä tarkoittaa ja samalla yritin vaan nukkua. En saanut nukutuksi, koska selkä vihoitteli ja kaiken maailman flash kuvia vilisi näyn taukojen välissä.
Kirkkoalttari
Mistään ei löytynyt niin ikivanhaa alttaria eikä kirkkoa, joka
olisi lähellekään vastannut näkemääni visiota. Tässä lähin?
Sitten eteeni ilmestyi vanha mies, joka oli arkistoinut kaksi isoa korkeaa pinoa papereita, joista toinen pino ei ollut minun mutta toinen pino oli. Se levitettiin eteeni kuin A4 kokoiset pelikortit ja niitä oli satoja. Siellä oli vuosien takaisia sähköposteja ja artikkeleita ja taas erilaisia kirjoitelmia ja kirjeenvaihtoa. Kaikki käsittivät samaa, näinhän minä sen ymmärsin ja liittyivät tuohon edelliseen näkyyni. Toista pinoa minulle ei näytetty.
 
Taas jouduin hetken tauolle, jossa kysyin taas Jumalalta että kyllä minä ymmärrän mitä nämä ovat mutta miksi nämä minulle näytetään? Johon aika heti minulle näytettiin: Yhtäkkiä olin takuulla tuhat vuotta vanhassa pienessä puu kirkossa, jonka käytävällä minun eteeni työnnettiin 
hitaasti jokin kummallinen hirsilankuista tehty häkkyrän näköinen musta koroke. Sen puu oli vanhempaa kuin koskaan olen nähnyt, se oli patinoitunut ja lohkeillut kaikkialta mutta yhtäkaikki vankkaa tekoa. Tuo häkkyrä tuotiin eteeni hitaasti ja samalla myös aloin hitaasti tunnistaa mikä se oli. Se oli vanha kirkon alttari, jossa pappi on saarnannut ja siunannut ihmisiä niin avioliittoon kuin haudan lepoonkin. Siinä oli jopa etukoroke, jonka päällyste oli ollut pehmustettu jollain ikivanhalla tavalla, jonne ihmiset saattoivat polvistua rukoilemaan. Tuo koko alttarikokoelma ei ollut iso, siis vain 3-5 metriä leveä ja pari metriä korkea sen takaosasta, jossa pappi perinteisesti saarnasi. Sitten tuo alttarin kuva silmissäni yhtä hitaasti häipyi kuin sumentuen jonnekin historiaan. Ensin kuva sumeni ja sitten se muuttui läpinäkyväksi ja häipyi silmistäni.

Lopuksi näin edessäni suuren kasan vanhanaikaisia sirppejä, joista oli kahvatkin jo lahonneet pois ja ihmettelin näkyä ja sen tarkkuutta kun tarkastelin käyttämättömiä mutta ajan patinoimia sirppejä. Sitten eteeni ilmestyi käsi joka ojensi minulle keksipaketin, jossa oli sen etuosassa päällekäin kolme keksiä. Ne olivat pahan ja rumankin näköisiä mustia keksejä. Sitten minulle sanottiin että ota ja syö. Otin kolme keksiä, söin keksin joka maistui tosi hyvälle ja makealle. Käteeni jäi kaksi keksiä ja katselin pakettia, jossa oli vielä kolme keksiä paketin perällä jäljellä, eikä ne ollut minulle.
 
Kysyin vielä siinä maatessani Jumalalta että mikä ihmeen leffa on "portin kahdeksan sulkua". Tähän Hän antoi myöskin mieleeni heti vastauksen, että saatanan valtakunnan luku on kahdeksan ja siksi Taivaan portissa pitää olla sulku joka numerolle. Ymmärsin heti molempien leffojen merkityksen ja näky päättyi.
 
Aika on siis nyt todella lähellä, koska tällainen näky minulle annettiin. Olen profetoinut nyt seitsemän vuotta tätä samaa, JEESUS TULEE aihetta ja tällä näyllähän ei olisi merkitystä muuten, kyllähän minä sen ymmärrän, vaan siksi että kaikki aika on nyt annettu ja jokainen ruostunut sirppi on merkityksensä ansainnut.
 
Joosef sai seitsemän rikasta viljavaa vuotta, jolloin sirppi sai kyytiä, viljavarastot kasvoivat ja sitten tuli vuoron vaihdos. Tuli seitsemän laihaa vuotta, jossa ei enää ollut viljaa, jota leikata. On tullut leikkuuhetki käsille.

Tulkitkaa ja etsikää siitä omanne...

-jarmo-


7.7.2013

Profeetan tunnistaminen ja kaikenlaiset väitteet, minkälainen hänen pitäisi olla

Tuolta netistä poimittuna löysin kolme erilaista lauselmaa, minkälainen profetia jonkun mielestä on oikea ja minkälaista profetiaa profeetan olisi julistettava, ollakseen se oikea. Taas ihmiset ovat itsekkäin perustein laatikoimassa kaikkivaltiasta Jumalaa haluamaansa muottiin. Kerron oman näkemykseni jokaisen kolmen väitteen jälkeen, omin sanoin.

Profeetan merkit Väite 1.
Profetia pitää olla rohkaiseva eli, rakentava tai kehottava tai lohduttava, että se on oikea!
Masentavat alas painavat tuomion pasuunan profetiat eivät ole oikeita. Siksi kun kaikissa uskovissa on Uudessa Liitossa Pyhä Henki, sen tähden täytyy kunnioittaa sitä, että kukin ihminen itse kykenee kuulemaan Pyhää Henkeä, ja profetia on vain täydentävä rohkaisu. Se ei ole pakko-ohjaus. Vanhan Testamentin aikana oli eri, koska Pyhä Henki ei ollut kuin profeettojen ja kuninkaiden päällä. Mutta koska kaikissa uskovissa on nyt Pyhä Henki, niin täytyy kunnioittaa sitä, että kukin ihminen kykenee itse kuulemaan Pyhän Hengen äänen. 1 kor 12 armolahjat sitten vielä helpottavat merkittävästi, ne ovat merkittävä Jumalan tiedotus ja avustuskanava ihmiselle, jossa on tarkoitus, että armolahjoja omaava henkilö palvelee toisia ihmisiä rakkaudessa. Ei tuomiossa, vihassa jne.
http://www.jeesusonherra.se/profetian_tutkiminen.htm

Väitteessä profetian kuuluisi siis olla täysin päinvastainen, kuin Raamatussa se kerrotaan aina olleen. Profeetta ei nauti kansalaisluottamusta, sitä ei äänestetä virkaansa, eikä sanoma ole koskaan kenenkään mieleen. Tästä niin kuin lähdetään. Lauseiden seasta voidaan poimia mm. vähättelyä "profetia on vain...jne." Sekä että ihmiselle asetetaan kykeneväisyyttä armolahjojen kautta ymmärtämään Jumalan tahto ilman tuomioita ja ilman Jumalan vihaa. Tämä kaikki on täyttä valhetta, joka ei oikeastaan missään yhteydessä vastaa Raamatun ilmoitusta. Väite yksi sammuttaa profetiat ja luo ihmiselle pehmeän ja mukavan huomaamattoman liukumäen suoraan helvettiin.

 
Väite 2.
Edelleen netissä, mutta käännämme sivua. uusi osoite.
http://www.saunalahti.fi/vpekki/raamattu/prof1.htm

Asenna ilmainen WOT-lisäosa selaimeesi 1. Kristus-kriteeri: profetian täytyy kirkastaa Kristusta ja johtaa kuulijat Raamatun ilmoituksen yhteyteen.
2. Hengen kriteeri: profetian hengellinen lähde on voitava aistia oikeaksi hengessä.
3. Rakentumisen kriteeri: profetian pitää rakentaa yksilöä ja seurakuntaa ja sisältää nostovoimaa.
4. Uuden liiton kriteeri: profetian täytyy vahvistaa uuden liiton (Uuden testamentin) armoa ja totuutta, ei julistaa vanhan liiton (Vanhan testamentin) sanomaa.
5. Totuuden kriteeri: profetian ilmoittaessa salattuja tai tulevia asioita tai ihmeitä niiden totuudenmukaisuudesta on varmistuttava.
6. Nöyryyden kriteeri: profetoivan täytyy alistaa kaikki sanomansa seurakunnan arvioitavaksi.
7. Vanhurskauden kriteeri: profetian on moraalisissa ja opillisissa kysymyksissä oltava Raamatun sanan mukainen.

 
Toinen väitekokonaisuus on analyyttisempi, jossa on lista erilaisia asioita, joita oikean profetian ja profeetan tulisi täyttää. En voi liputtaa kaikissa kohdin tämänkään puolesta. Kaikissa eksytyksissä on riittävän paljon hyvää, jotta eksytyskin menisi kaupaksi, kuin muun seassa. Tässä eksytyksessä nostetaan seurakunta profeetan ja profetian yläpuolelle arvioimaan sen oikeellisuus. Turmeltunut seurakuntahan on melkein aina turmioksi puhtaalle yksilölle, mikäli yksilö ei tajua poistua seurakunnasta. Jää siis uppoavaan laivaan. Kohdat yksi ja kaksi ovat ne joilla täky syötetään ja kolmas kohta jo vie aavistuksen sivuraiteelle. Profetiaa ja profeettaa ollaan taas laatikoimassa turmeltuneelle seurakunnalle, joka ei halua pois tilastaan. Profeetalle käy aina samalla tavalla... ja vain harva ymmärtää, että profeetalla ei ole ystäviä, profeetta ei tuo ruusuja polullesi, vaan orjantappuroita. Sen sijaan Jeesukseen Kristukseen täysin kiinni hitsautunut kuuntelee profeettaa mielellään, koska hänen ei tarvitse pelätä tuomioita, eikä Jumalan tuomioita. Hän vain odottaa innolla vapautustaan, hän vihaa tätä maailmaa ja iloitsee tulevaa Herrassa.
Kohdassa neljä, profeetalta mm. poistetaan mahdollisuus julistaa Sodoman ja Gomorran tuomioita, koska aivan yksinkertaisesti se on niin että Kristuksessa sovittamattomia syntejä mukanaan kanniskeleva pelkää profeetan sanaa, jonka takia hän haluaa rajoittaa sanomisia. Tällä tavalla syntyvät "väärät profeetat" ja "valhe profetiat", samalla kun kuulija itse luo liukumäkeään helvettiin. Siksi ahdistuksen ajat ovat Jumalan B suunnitelma ihmiselle, joka ei usko ensimmäisellä kertaa, jotta tällä olisi mahdollisuus korjata virheensä.
Seitsemäs kohta taas palauttaa totuudenmukaisuuteen, jotta illuusio selitykseen säilyisi ja profeetta taipuisi laatikkoonsa, mitä Pyhässä Hengessä saa sanoa ja mitä ei, koska turmeltunut seurakunta sen lopulta päättää.
 
Väite 3.
Profetoimisen kolme lähdettä
Ihminen voi tuoda profetian esille useassa hengellisessä tilassa. Kaikissa tapauksissa vaikutusmekanismi on kuitenkin samankaltainen: ihminen kokee välittävänsä sanomaa toisen persoonan puhetorvena. Vaikutus on sukua taiteelliselle luomisprosessille ja muistuttaa musiikillista improvisointia tai eläytyvää dramatisointia, jossa persoonallisuus antautuu profeetalliselle innoitukselle.
Pohdiskeluun ja analyyttiseen ajatteluun taipuvaiset ihmiset voivat saada profeetallisen ilmaisulahjan yhtä hyvin kuin impulsiivisemmat, taiteelliset ja temperamenttisetkin luonteet. Sellaisissa tapauksissa profetia saattaa muotoutua osa osalta sisimpään - kuin maalaus tai runo - ja kypsyä ajan myötä joko suusanallisesti tai jossakin muussa muodossa esitettäväksi

Kaikissa tapauksissa profeetallinen innoitus voi virittyä kolmesta eri lähteestä:
1. Pyhästä Hengestä
2. ihmisen sielusta
3. valheellisesta demonihengestä.

 
Kolmas selitys onkin sitten jo oikeata lähestymistä profeetan ja profetian tunnistamisessa. Juuri näin! Sanallakaan väitteessä kolme, ei rajoitettu profeetan tuomaa sanaa, vaan analysoitiin mistä hengestä profetia voisi tulla, eikä niitä ole kuin kolme lähdettä. Muistettakoon että demoninen henkimaailma osaa varsin hyvin esittää aitoa Pyhää Henkeä ja syöttää mitä ovelampia valheita eksyneen profeetan päähän. Muistettakoon, että aito Jeesukseen Kristukseen sitoutunut ihminen ei voi profetoida väärää profetiaa, vain vajavaista. Toinen seikka minkä aidossa profetiassa voidaan aina nähdä, on se että profetia vie ihmistä lähemmäs Jeesusta Kristusta. Mikäli profetia ei vie Jeesusta Kristusta kohti, voidaan pelätä profetian aitoutta. Sama asia profeettaa mitattaessa, mikäli tunnettu profeetta kirjoituksissaan selvästi saa ihmisiä kääntymään Jeesuksen Kristuksen puoleen, hänen profetiansa voidaan pitää raittiina ja terveinä. Mikäli profeetta on tuntematon, tai hänen sanoissaan ei ilmene evankeliumin selvät piirteet, voit alkaa punnita profeettaa ja pidä se mikä hyvää tunnet olevan. Karta epäraamatullista profetiaa ja sellaista, joka selkeästi vie pois ristin juurelta, esim. omavoimaisuuteen tai vieraiden jumalien puoleen. Monesti myös profetia puetaan jumaliseen asuun mutta sanomasta puuttuu Jeesus kokonaan, silloin kavahda profetiaa, sillä jos ei ole Poikaa, ei voi olla Isääkään.
Profetia voi myös olla itsekeskeinen, eli väitteen kolmen, sen kakkososassa jossa kuvataan ihmissielun itsensä tuomasta profetiasta, jonka innoittajina saattaa olla vaikka huomionkipeys tai himo saada kunniaa.
Aidossa profetiassa keskeisimpiä seikkoja on profeetan itsensä halu jäädä mahdollisimman taka-alalle, nostaa sanoma esille lisäämättä ja värittämättä sitä. Profetiassa pitää olla sanoma Jeesuksen Kristuksen neuvoista ja sitä kautta pelastautumismahdollisuudesta. Profetian ei tarvitse välttämättä toteutua, niin on tapahtunut myös Raamatun profeetoille, esim. Joona. Myös profetian toteutuminen ei tarvitse olla yleisen tulkinnan mukainen, se voidaan tuomita vääräksi profetiaksi ja vasta myöhemmin huomataankin sen olleen aito, kun sen tulkita on uudelleen ymmärretty oikein.

Profetoimista älkää siis sammuttako, älkääkä sen enempää Hengen paloa.


2.7.2013

Puhutaanpa pelastussanoman mukaisesta toisesta ylösotosta hieman

Pakanain ajat päättyvät Oletetaan nyt ihan aluksi, että ensimmäinen ylösotto on mennyt, jota seuraa Venäjän hyökkäys Suomeen ja samalla "yhden hetken menestys", joka on käsitykseni mukaan suuri herätysliikehdintä joka alkaa Suomen Lapin perukoilta peittäen lopulta koko maailmaa kattavaksi, kunnes antikristus/peto sen lopulta tuhoaa (hän on voittava heidät) ja sen rippeet pakenevat vuorille piiloon. Daniel lopputekstit, "autuas se joka kestää ja odottaa 1335 päivää". Se tarkoittaa pakana- kansojen päättymistä, toista ylösottoa.
Tätä edeltää kaksi asiaa, 1260 päivän kohdalla säkkipukuiset, toinen kotimaisesti ja tuttavallisesti Inarinjärven mies, "Pohjolan Valo" ja toinen joku alkuperäisjuutalainen, en tiedä, Room. 11. puhutaan näin: "Siionista on tuleva pelastaja, hän poistaa jumalattoman menon Jaakobista". Heidät kaksi lopulta tapetaan Jerusalemin kaduille ja kolmantena päivänä he nousevat kutsusta ylös Taivaaseen Isän luo. Kuukauden kuluttua 1290 päivän kohdalla  koko Israelin on piirittänyt kaikkinaiset sotajoukot ja peto itse asettunut Pyhälle paikalle julistaen olevansa Jumala.

Luukkaan evankeliumi 20:24 Mutta kun te näette Jerusalemin sotajoukkojen ympäröimänä, silloin tietäkää, että sen hävitys on lähellä. Silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille, ja jotka ovat kaupungissa, lähtekööt sieltä pois, ja jotka maalla ovat, älkööt sinne menkö. Sillä ne ovat koston päiviä, että kaikki täyttyisi, mikä kirjoitettu on. Voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä! Sillä suuri hätä on oleva maan päällä ja viha tätä kansaa vastaan; ja he kaatuvat miekan terään, heidät viedään vangeiksi kaikkien kansojen sekaan, ja Jerusalem on oleva pakanain tallattavana, kunnes pakanain ajat täyttyvät.
 
Pakanakansojen ajat eivät siis ole päättyneet vielä siinä kohdassa kun Israel joutuu alakynteen ja laukaisee ydinohjuksensa hyökkääviä kansoja kohti, aloittaen 3-4 kk kestävän ydinsodan ja tappaen tällä tavalla kymmeniä miljoonia arabeja muutamassa minuutissa.
Tuosta hyökkäyksen alkamisesta kestää siis vielä 45 päivää, eli 1,5 kk kohtaan, jossa pakanakansojen ajat tosiaan lopultakin päättyvät mutta keskellä aivan toivotonta ydinsotaa. Aivan hirvittävässä tilanteessa siis lopulta tapahtuu satojen miljoonien uskovien poistuminen ja tässä kohtaa vasta pakanakansojen ajat päättyvät.
Samalla kun on jo alkanut Jaakobin ahdistukset ja Jumalan vihan maljat
, Jaakobista on jo Jumalaton meno kadonnut, tai ainakin katoamassa ja nöyryys alkaa hiljalleen palata ahdistuksen saattelemana. Palaa halu Jumalan jalkojen juureen anomaan armoa. He ovat nähneet säkkipukuisten todistajien työn, heidän surmat ja heidän nousemisensa ylös. Osat ovat siis vaihtuneet, pakanat eivät enää julista sanaa, vaan juutalaisten vuoro alkaa siitä!

Tässä kohtaa pakanakansojen TÄYSI LUKU on SISÄLLE TULLUT ja niiden ajat päättyneet.

Täysi luku sisälle tullut
 
Roomalaiskirje 11:25-27 Sillä minä en tahdo, veljet-ettette olisi oman viisautenne varassa-pitää teitä tietämättöminä tästä salaisuudesta, että Israelia on osaksi kohdannut paatumus-hamaan siihen asti, kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut, ja niin kaikki Israel on pelastuva, niinkuin kirjoitettu on: "Siionista on tuleva pelastaja, hän poistaa jumalattoman menon Jaakobista. Ja tämä on oleva minun liittoni heidän kanssaan, kun minä otan pois heidän syntinsä."
 
Alkaa siis Israelin kansan lunastus... Jumala itse poistaa jumalattoman menon Jaakobista sen ahdistuksen aikana ja lopuksi koko Israelin kansa lausuu yhtenä suuna "tule Herra Jeesus" ja silloin Herramme Jeesus Kristus ei aikaile, vaan tulee näkyvällä tavalla, suurella voimalla pasuunoiden pauhatessa kaikkien pyhiensä kanssa, jotka olivat kahdessa ylösotossa jo otettu. Siksi maassa ei juurikaan enää uskoa löydy, kun Herramme saapuu, koska olemme hänen selkänsä takana ylösnostettuina Taivasruumiissamme.
 
Palaan vielä takaisin siihen alkuperäiseen aiheeseen, kun 1335 päivän kohdalla keskellä ahdistusta ja vihan aikakin on jo 1,5 kk sitten alkanut, ensimmäinen vihan maljakin on laskettu, joka saa aikaan pedon merkin ottaneisiin kauheita paiseita jne. Maailmassa raivoaa kaiken lisäksi täysimittainen ydinsota, jonka keskellä tapahtuu satojen miljoonien ylösottotapahtuma.
 
Johanneksen ilmestys 7:9-14 Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeihin vaatteisiin, ja heillä oli palmut käsissään, ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Pelastus tulee meidän Jumalaltamme, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsalta". Ja kaikki enkelit seisoivat piirissä valtaistuimen ja vanhinten ja neljän olennon ympärillä ja lankesivat kasvoilleen valtaistuimen eteen ja kumartaen rukoilivat Jumalaa, sanoen: "Amen! Ylistys ja kirkkaus ja viisaus ja kiitos ja kunnia ja voima ja väkevyys meidän Jumalallemme aina ja iankaikkisesti, amen!" Ja yksi vanhimmista puhui minulle ja sanoi: "Keitä ovat nämä pitkiin valkeihin vaatteisiin puetut, ja mistä he ovat tulleet?" Ja minä sanoin hänelle: "Herrani, sinä tiedät sen". Ja hän sanoi minulle: "Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.
 
Tässä kohtaa kaikki pakanakansat olivat sisälle tulleet. He, entiset penseät, joita Laodikean seurakunnaksikin kutsuttiin, jotka Jeesus oksensi suustaan, kävivät ostamassa häneltä kultaa, ikään kuin tulessa puhdistettua ja he kävivät ikään kuin tulen läpi pelastuakseen. Taivaassa on silloin iloinen jälleenkohtaaminen, jossa perheet jäsenet jälleen näkevät toisensa. Toiset joutuivat vain käymään pidemmän kaavan kautta, ahdistuksen aikojen läpi, Taivaaseen kun ei voi tulla yksikään, joka ei ole pessyt itseään Karitsan veressä.


1.7.2013

Älä halveksu profetioita ja sen tuojia!

Raamatun heitto Yksikään profetia, josta tunnistaa sekä halun johtaa Jeesuksen luo, että uskon Jeesukseen Kristukseen, että rakkauden Häneen, ei voi olla väärä. On todella tuskaista huomata kuinka moni odottaa jonkun antaman päivämäärän täyttymistä vain pilkatakseen ja päästäkseen nimittämään valheprofeetaksi ja -profetiaksi. Mitä luulet, miten Jeesus suhtautuu tällaiseen?
Jeesus itse kertoi aikoinaan lusteesta, joka piti saada kimppuihin ennen sadonkorjuuta, eli ennen leikkuumiehiä, ettei lustetta tulisi vahingossa mukaan. Näen vahvasti että juuri tämä on lusteiden erottamista. Eihän luste ole kuin vertaus... todellisuudessa kyse on siitä TOSITAPAHTUMASTA, YLÖSOTOSTA, kun ja joka tapahtuessaan jättää maailman täyteen kysymysmerkkejä. Jokaisella ihmisellä on sinä päivänä sydän karrella ja kysymysmerkki päänsä päällä, varsinkin niillä jotka kuvittelevat olevansa sekä hyviä, että uskovia ihmisiä. He eivät millään muulla tavalla olisi erottuneet leikkuumiesten käsissä, ellei heille olisi tehty taivaallisesta vaikutuksesta tullutta testiä, lyövätkö he kanssapalvelijaa vai eivät lyö, vaan 
kannustavat. Jeesus sanoi vertauksessaan hakkaavansa kappaleiksi sellaiset jotka hän tullessaan tapaavat lyömästä kanssapalvelijaansa. Tuo kappaleiksi hakkaaminen tuskin on kirjaimellista, vaan sen saattaa kirjaimellisesti tehdä joku jumalaton ylösoton jälkeen, kun auot päätäsi ja kerrot olevasi uskovainen ja kuuluisit oikeasti siihen joukkoon joka juuri lähti.
Ei siis ole turhaan lausuttu sanoja: "Henkeä älkää sammuttako, profetoimista älkää halveksuko, mutta koetelkaa kaikki, pitäkää se, mikä hyvää on; karttakaa kaikenkaltaista pahaa."Nykyään kun lähes tulkoon kaikilla tuntuu olevan päällimmäisenä valmiiksi laatikoitu Jumala tai Jeesus, joka siunaa kaiken, antaa kaiken anteeksi kyselemättä ja vaatimatta yhtään mitään ihmiseltä. Tätä koristaa seuraava Raamatun paikka, joka tekee Jeesuksesta kummallisen päähänsilittelijän: Rakkaus ei tee lähimmäiselle mitään pahaa. Sentähden on rakkaus lain täyttämys... joten näillä sanoilla siunataan kaikki synnit. Ei nuo näennäisuskovaiset muista enää lähimmäisen merkitystä, koska nuo sanat, jotka olivat tarkoitettu yksinkertaistamaan aidon kristityn linjaa suhteessa lakiin, väärissä käsissä tappaa koko lain.
Jeesus on myös sanonut, ettei hän tule pelastamaan hurskaita, vaan syntisiä, tarkoittaa että oikeastaan vain syntinsä tunnustavat syntiset ja täysin pakanalliset ateistit ovat lähinnä Jeesuksen pelastavaa kättä. Väliinputoajat ovatkin fariseukset ja kirjanoppineet, eli ne jotka ovat ottaneet Jumalan lain käteensä ja muokanneet sekä lain, että Jumalan haluamansa kaltaiseksi. Poislukien ehkä sittenkin satanistit, jotka ovat vannoneet hänelle sielunsa.
Viime viikonloppuna täällä Helsingissä, Suvilahdessa (asun tässä ihan vieressä ja kuulen kyllä) oli Tuska festivaalit. Sehän on Heavy Metalli musiikin tapahtuma, jossa on satanisteja sitten oikein olan takaa paljon. Heistä on viime aikoina tullut merkillinen käsite, heistä puhutaan joka paikassa että he ovat rauhallisinta, siisteintä ja väkivallattominta festarikansaa. Heidän käyttäytymistään kehutaan baareissa ja ravintoloissa. Festarijärjestäjät ovat heidän edesottamuksiinsa tyytyväisiä, osalla heistä on selkeitä kangasmerkkiviestimiä, joissa lukee huumevastaisia tekstejä jne. he kiillottavat kilpeään. Mutta minua ne eivät voi täysin hämätä tuolla julkikuvalla, koska näen heidät paljon myöhemmin järjestyspartiossa Kalliossa myös ravintolasulkemisajan jälkeen. Eräskin porukka sai baarin ulkopuolella sellaisen tappelun aikaan että sinne jouduttiin tuomaan 2 ambulanssia ja useita poliisiautoja. Ei ole "hevaria" aina karvoihin katsomista, vai onko sittenkin?
Eräässä yökebab-pizzeriassa hevimies nimitteli turkkilaista hiekkaneekeriksi kun ei saanut pitsaansa haluamassaan aikataulussa, vaikka kaikille kerrottiin että nyt on jo yli puolen tunnin jono, ennen kuin tilauksesta saa pitsansa.Siitähän se soppa syntyi, tappelu, vaan ei pitsaa. Elikäs, ei ne hevarit nyt niin hyvin osaa käyttäytyä, kuin niitä mainostetaan.
No joo, siis tärkeintä ettet anna hämätä itseäsi. Monissa tärkeissä raamantunpaikoissa lukee aluksi "älkää eksykö".
 
Mutta hei... Markku laittoi profetiaa taas tulemaan:
 
tuore näky tempauksesta:

Rapture Signs in the Sky
http://youtu.be/IB0TAkvxOuw
 
Käännös: Kesäkuun 26 päivä 2013
Herra Jeesus antoi minulle unen (näyn) siitä kuinka lähellä olemme tempausta. Näyssäni oli yö ja minä istuin lattialla ikkunan äärellä mieheni ja kahden poikani kanssa. Katsoin ulos ikkunasta ja näin kuun, joka oli kuin palava aurinko. Kuun yläpuolella oleva tuli ei liikkunut…se pysyi paikoillaan. Kuun vasemmalla puolella oli sateenkaari. Olin hyvin innoissani, koska tiesin, että se tietää Jeesuksen tulemista millä hetkellä hyvänsä. Televisio oli päällä huoneen kulmauksessa ja siinä hallituksen edustajat puhuivat jostain asiasta, mitä en ymmärtänyt, mutta se saattoi liittyä jonkinlaiseen riviin… linjaukseen (planeetat linjassa?).
Sitten menin ulos odottamaan ja ajattelin meneväni takaisin sisälle hakemaan ”jotain”, mutta sitten sydämeni sanoi minulle: Jeesus olen valmis lähtemään ja jättämään kaiken taakseni.
Tämä uni oli yhdenmukainen yhden mieheni näkemän näyn kanssa, mitä hän näki yhteensä seitsemän samana yönä. Hän näki myös minut näyssään ja meidän kaksi poikaa oli myös siinä. Me kaikki katsoimme taivaalle keskiyöllä tietäen että se aukeaa millä hetkellä hyvänsä.
-Markku 

Päivittäistä seurantaa 1.1.2013 - 30.6.2013
Päivittäistä seurantaa 1.1.2012 - 31.12.2012
Päivittäistä seurantaa 1.11.2010 - 31.12.2011
Päivittäistä seurantaa 12.3.2010 - 30.10.2010
Päivittäistä seurantaa 1.10.2009 - 11.3.2010
Päivittäistä seurantaa 1.6.2009 - 31.9.2009
Päivittäistä seurantaa 1.1.2009 - 31.5.2009
Päivittäistä seurantaa 1.8.2008 - 31.12.2008
Päivittäistä seurantaa 15.4.2008 - 30.7.2008
Päivittäistä seurantaa 1.1.2008 - 14.4. 2008
Päivittäistä seurantaa 2007 loppuvuosi
Pääsiäinen 2007 alkaen...