1.1.2008

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA -> vaikkakin uusi 2008 vuosi alkaakin vasta 1.4.2008
Liekö se 1.4. sekään ihan tarkka aika, mutta sinne päin ainakin, eli me eletään Nooan ajan ja Raamatullista syksyä nyt. Jeesuskin syntyi syksyllä.

Henkimaailman kanssa olet kuin nettipelissä anonyymina, sinä et näe ketään, mutta sinut nähdään jopa alastomana

Jumala on pelin luoja ja sen kehittämisen sivustaseuraajat ovat henkiä ja enkeleitä. Sinä olet pelaaja, joka olet pelisi netistä löytänyt, luulet olevasi muutaman harjoituskerran jälkeen hyvä, koska tunnet jo hieman pelin ominaisuuksia ja kentät.  Pelissä on "HELP" painike, mutta et välitä sitä käyttää, koska olethan niin hyvä. Luulet että vastassasi on kaltaisesi pelin itseoppinut pelaaja mutta pelissä vastustajat ovatkin henkiä, jotka ovat nähneet koko pelin bittirakenteen, koodin, sekä olleet mukana katsomassa kun sen ominaisuudet luodaan. Luulet että nuo vastustajasi ovat kaltaisiasi aloittelijoita, jota nämä vastustajasi erehdyttävän hyvin myös esittävät ja sinua niin bluffaavat. Valehtelet itsellesikin, että olet hyvä pelaaja ja hallitset pelin paremmin kuin muut. Totuus paljastuu sinulle vasta kun olet murskaantumaisillasi, etkä voi enää vastustaa.
Olet armottomasti mennyttä miestä, koska nämä vastustajasi pelaavat tätä peliä 1 000 000:1 paremmin kuin sinä, joten mahdollisuutesi ovat sen mukaiset. Näin toimit, kun luulet että itse osaat kaiken, hallitset kaiken ja kaikki pelaavat tätä peliä siten kuin sinä sen näet. Kaikki mitä ympärilläsi tapahtuu, se on tarkoitettu vain sinun tuhoamiseksesi, jos niin kerran haluat tätä peliä pelata. Halu uskoa ja muuttaa pelin sääntöjä on sinun kädessäsi, painamalla HELP painiketta, joka on Jeesus Kristus. Usko puolestaan tulee pelin kehittäjältä, Jumalalta. Tämän pelin kehittäjä, ei sinua auta, jollet käytä tuota HELP painiketta. Tässä on tämän pelin todelliset säännöt. Sillä mitalla sinulle mitataan, millä sinä itse mittautat. Usko HELP painkkeeseen. Vain luja Usko Jeesukseen Kristukseen, vapauttaa sinut mittamaljasta, jolla tämän pelin tuomiot sinulle kaadetaan. Käytä siis HELP-painiketta.

Halonen on huolissaan hyvinvoinnin säröilystä
Julkaistu 01.01.2008, klo 12.11 (päivitetty 01.01.2008, klo 21.26)

Tarja Halonen
Kuva: YLE

Tasavallan presidentti Tarja Halosen nosti uudenvuodenpuheessaan esille hyvinvoinnin ongelmia ja kehotti pitämään huolta peruspalveluista. Presidentti palasi puheessaan myös Jokelan tragediaan.

Voi elämä, "säröilyä hyvinvoinnissa?" voi, mitä huolenaiheita tämä nainen kantaa ja samalla hänen pitäisi pitää kantaa meidän puolia maailmalla. Tässä sitä nyt sitten ollaan, kun koko maailma on syttymässä tuleen, ydinaseita varustellaan uhkaavammalla tavalla kuin koskaan. Koko maailma on tukehtumaisillaan paskaan ja tämä nainen kertoo meille että me emme saa tarpeeksi sossusta fyrkkaa. Se on hänen päällimmäinen huolenaihe. Voi äitien päivät, mikä tyyppi. Noh, kohta Muumimamma saa oikeita huolenaiheita, kun venäläiskoneet käyvät Helsingin edustalla pelottelemassa Suomea. Sitten voi Muumimammakin jo huolestua muustakin kun siitä, kuinka sosiaalipuoli pelaa. Minun tyttäreni sanoi minulle tänään, että minkälainen ihminen oikeen on sellanen tyyppi joka haluaa sossuks, visiin joku joka kattoo salkkareita.

Halonen oli huolestunut hyvinvoinnin jakautumisesta Suomessa.
- Hyvinvoinnissamme on kuitenkin havaittavissa säröilyä. Vaikka kansantulo on kasvanut, eivät väestöryhmien väliset hyvinvointierot ole hävinneet, vaan päinvastoin erot etenkin ääripäiden välillä ovat jatkaneet kasvuaan. Erityisen huolestuttavaa on, jos annamme lasten joutua kärsimään tästä, Halonen muistutti. Halonen kehotti pitämään huolta kaikkien kansalaisten hyvinvoinnista.
- Sosiaalinen eheys ja taloudellinen vahvuus kulkevat käsi kädessä. Jos toinen murtuu, ei toistakaan voi taata. Niin kauan kun onnistumme pitämään huolta siitä, että kaikkien väestöryhmien elintaso kohentuu ja erot tasoittuvat, olemme vahvalla pohjalla, Halonen sanoi.

29.12.2007

Mielipahaa vai elämänohjeita
Kun kristitty antaa tarpeellisia elämänohjeita sellaiselle, joka ei tunne Jeesusta, tämä yleensä jää arvottomaksi mielipahan aikaansaannokseksi. Varsinkin jos mielipahan sai aikaan kristilliset arvot, kuten Rakkaus ja luottamus johonkin korkeampaan voimaan. Tällainen henkilö yleensä vain ärsyyntyy ja peilaa kaikki oman viisautensa kautta, joten ei voisi koskaan omaksua mitään kristillisistä arvoista, koska ainoa hyväksyttävä ulkopuolinen opetus voisi olla jonkin tunnustetun psykologin tai filosofin ajatelma tai muu oppi. Toisin sanoen, hyvin siteerattuna Raamattuun, voi sanoa: ”helmiä sioille”.
Huomattavin asia ihmisen järjettömyydessä on nöyryyden puute, eli yksinkertaisesti hulluuteen ja kuolemaan johtava ylpeys. Sanalla sanoen, se ongelma olen: minä... minä... MINÄ... MINÄ.... ja MINÄ! ja minun EGONI!
Sitten tulemme tilanteeseen, missä annamme elämänohjeita ja jopa moitteita uskonveljelle tai sisarellemme. Loukkaantumisten ja mielipahan välttämiseksi, on molempien lähtökohtaisesti ymmärrettävä se tosiasia, ettei toinen halua pahaa toiselle. Tämä on alku, jonka molempien on heti ymmärrettävä. Rakkaus ei ole vihaa, eikä katkeroitunutta kostoa, eikä muutakaan sellaista. Mikäli toinen kristitty arvostelee toisen kristityn tekemisiä, kannattaa aluksi ajatella niin, että hänellä täytyy olla jokin oikea syy tehdä se. Ajatellaanpa esimerkiksi sitä niin, että jos toinen kristitty saa päähänsä arvostella jonkin toisen kristityn tekemisiä, hänen sisäänsä on tullut jokin tunne, että tuo toinen tekee nyt jotain väärin. Nyt siis jää arvostellun henkilön tehtäväksi tunnistaa mistä hengestä on arvostelijan tuntemus lähtöisin. Onko henki ollut hyvä vai paha. On jokseenkin turhaa lähteä kinaamaan tai loukkaantumaan kristitylle veljelle tai sisarelle sanomisesta, koska ethän sinä halua että tuo veli tai sisar valehtelee tuntemuksensa sinulle. Etkä sinä myöskään halua tuon uskonveljen tai sisaren myöskään jättävän tuntemaansa viestiä kertomatta. Ei tuo viestin kertoja välttämättä tunnista, mistä hengestä sanoma tuli, vaan sanoo sen reilusti veljelle tai sisarelle suoraan, sanomana, jonka sai jostain. Hyvä on sanoa myös että sen jokin henki minulle antoi. Ei tätä kannata siitä loukkaantua, koska eihän tuo pahaa todellakaan halunnut. Eläkää siis rauhassa ja miettikää lähinnä sitä, mikä henki milloinkin teitä puhuttelee.

Tyttäreni muuten osti minulle uuden pipon Joululahjaksi: EPÄJÄRJESTYSMIES

28.12.2007

Kylä pääsi eroon pirullisesta suuntanumerosta
Julkaistu 28.12.2007, klo 21.36

Yhdysvalloissa Louisianan osavaltiossa pieni kylä on vuosien taistelun jälkeen päässyt eroon sitä piinanneesta suuntanumerosta.

Kylän puhelimien suuntanumero on ollut 666, joka tunnetaan yleisesti myös paholaiseen liitettävänä "pedon lukuna". Tästä kuusta alkaen kyläläiset ovat voineet vaihtaa puhelinnumeronsa 666-alkuisista 749-alkuisiksi. Reevesin kylän pormestarin Scott Walkerin mukaan taistelu suuntanumerosta on kestänyt neljä vuosikymmentä, jona aikana kylän toive on torjuttu ainakin neljä kertaa. Nyt Walker on helpottunut, sillä pirullinen suuntanumero on ollut häpeämerkki syvästi uskonnolliselle yhteisölle.

Kaikki yhteisöt ja kansat joutuvat odottamaan 40 vuotta mikäli kyseessä on pääsystä Jumalan siunaamaan johonkin seuraavaan vaiheeseen, kuten Israelin kansa luvattuun maahan.

Kävin tänään Prismassa ja silmiini pisti aiemminkin minulle ominaisia puhuttelevia asioita, joita ovat erilaiset sattumanomaiset asetelmat. Tässä hyllyssä olevat kirjat eivät olleet aseteltu aihepiireittäin, vaan ilmeisesti tarjouksena. Kuvassa oli kolme kirjaa yllä, vasemmalta oikealle, Caesar, Iivana Julma ja Musta Torni. (Musta torni - Baabel). Alla oli kirjat: Valkeiden kukkien lehto, Lusiferin liittolaiset ja joku "ihme ruokakirja". Se kertoi minulle selvääkin selvempää kieltä, yllä historian meno ja alla miten se aina tapahtuu. Valkoiseen vaatteeseen puetut saatanan liittolaiset syöttävät sinut sokeaksi. 

27.12.2007

Elian tuliset vaunut ja perintövoima Elisalle

2 Kuningasten kirja 2. luku
9. Kun he olivat tulleet yli, sanoi Elia Elisalle: "Pyydä minua tekemään hyväksesi jotakin, ennenkuin minut otetaan pois sinun tyköäsi." Elisa sanoi: "Tulkoon minuun sinun hengestäsi kaksinkertainen osa."
10. Hän vastasi: "Pyyntösi on vaikea täyttää. Mutta jos näet, kuinka minut otetaan pois sinun tyköäsi, niin se täytetään; jollet, niin se jää täyttämättä."
11. Kun he niin kulkivat ja puhelivat, niin katso, äkkiä ilmestyivät tuliset vaunut ja tuliset hevoset, ja ne erottivat heidät toisistansa, ja Elia nousi tuulispäässä taivaaseen.
12. Kun Elisa sen näki, huusi hän: "Isäni, isäni! Israelin sotavaunut ja ratsumiehet!" Sitten hän ei enää nähnyt häntä. Ja hän tarttui vaatteisiinsa ja repäisi ne kahdeksi kappaleeksi.

Näin käy nytkin, kun me lähdemme, jäljellejäävälle seurakunnalle jää kaksinkertainen voima, meidän voimastamme, jolla käännetään koko maailma nurin. Sen voimasta koko maailma herää ja sen kaltaista herätystä ei koskaan ole ollut. Mutta viha syttyy tuona aikana myös ja sen kaltaista vihaakaan ei koskaan ennen ole ollut. Maailmassa loppuu penseys ja hienostelu. Ei ole enää ihmisiä, jotka tulee kirkkoon vain siksi kun on tapana käydä kirkossa. Sinne tullaan tunnustamaan syntejä, pyytämään armoa ja katumaan.

23.-26.12.2007

Jouluevankeliumi 2007

Johanneksen ilmestys 21:10-13. Ja hän vei minut hengessä suurelle ja korkealle vuorelle ja näytti minulle pyhän kaupungin, Jerusalemin, joka laskeutui alas taivaasta Jumalan tyköä, ja siinä oli Jumalan kirkkaus; sen hohto oli kaikkein kalleimman kiven kaltainen, niinkuin kristallinkirkas jaspis-kivi; siinä oli suuri ja korkea muuri, jossa oli kaksitoista porttia ja porteilla kaksitoista enkeliä, ja niihin oli kirjoitettu nimiä, ja ne ovat Israelin lasten kahdentoista sukukunnan nimet; idässä kolme porttia ja pohjoisessa kolme porttia ja etelässä kolme porttia ja lännessä kolme porttia.

Apostolien teot 11:5-10
"Minä olin Joppen kaupungissa ja rukoilin; silloin minä näin hurmoksissa näyn: tuli alas astia, ikäänkuin suuri liinavaate, joka neljästä kulmastaan laskettiin taivaasta, ja se tuli aivan minun eteeni. Ja kun minä katsoin sitä tarkasti, näin minä siinä maan nelijalkaisia ja petoja ja matelijoita ja taivaan lintuja. Ja minä kuulin myös äänen, joka sanoi minulle: 'Nouse, Pietari, teurasta ja syö'. Mutta minä sanoin: 'En suinkaan, Herra; sillä ei mitään epäpyhää eikä saastaista ole koskaan minun suuhuni tullut'. Niin vastasi ääni taivaasta toistamiseen ja sanoi: 'Minkä Jumala on puhdistanut, sitä älä sinä sano epäpyhäksi'. Ja tämä tapahtui kolme kertaa; sitten vedettiin kaikki taas ylös taivaaseen.

Matteus 7:13
Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät;

Matteus 25:34-46
Silloin Kuningas sanoo oikealla puolellaan oleville: 'Tulkaa, minun Isäni siunatut, ja omistakaa se valtakunta, joka on ollut teille valmistettuna maailman perustamisesta asti. Sillä minun oli nälkä, ja te annoitte minulle syödä; minun oli jano, ja te annoitte minulle juoda; minä olin outo, ja te otitte minut huoneeseenne; minä olin alaston, ja te vaatetitte minut; minä sairastin, ja te kävitte minua katsomassa; minä olin vankeudessa, ja te tulitte minun tyköni.' Silloin vanhurskaat vastaavat hänelle sanoen: 'Herra, milloin me näimme sinut nälkäisenä ja ruokimme sinua, tai janoisena ja annoimme sinulle juoda? Ja milloin me näimme sinut outona ja otimme sinut huoneeseemme, tai alastonna ja vaatetimme sinut? Ja milloin me näimme sinun sairastavan tai olevan vankeudessa ja tulimme sinun tykösi?' Niin Kuningas vastaa ja sanoo heille: 'Totisesti minä sanon teille: kaikki, mitä olette tehneet yhdelle näistä minun vähimmistä veljistäni, sen te olette tehneet minulle'. Sitten hän myös sanoo vasemmalla puolellaan oleville: 'Menkää pois minun tyköäni, te kirotut, siihen iankaikkiseen tuleen, joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleillensä. Sillä minun oli nälkä, ja te ette antaneet minulle syödä; minun oli jano, ja te ette antaneet minulle juoda; minä olin outo, ja te ette ottaneet minua huoneeseenne; minä olin alaston, ja te ette vaatettaneet minua; sairaana ja vankeudessa, ja te ette käyneet minua katsomassa.' Silloin hekin vastaavat sanoen: 'Herra, milloin me näimme sinut nälkäisenä tai janoisena tai outona tai alastonna tai sairaana tai vankeudessa, emmekä sinua palvelleet?' Silloin hän vastaa heille ja sanoo: 'Totisesti minä sanon teille: kaiken, minkä olette jättäneet tekemättä yhdelle näistä vähimmistä, sen te olette jättäneet tekemättä minulle'. Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään."

Johanneksen ilmestys 3:7-13
Ja Filadelfian seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Pyhä, Totinen, jolla on Daavidin avain, hän, joka avaa, eikä kukaan sulje, ja joka sulkee, eikä kukaan avaa: Minä tiedän sinun tekosi. Katso, minä olen avannut sinun eteesi oven, eikä kukaan voi sitä sulkea; sillä tosin on sinun voimasi vähäinen, mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanastani etkä ole minun nimeäni kieltänyt. Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan. Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat. Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi. Joka voittaa, sen minä teen pylvääksi Jumalani temppeliin, eikä hän koskaan enää lähde sieltä ulos, ja minä kirjoitan häneen Jumalani nimen ja Jumalani kaupungin nimen, sen uuden Jerusalemin, joka laskeutuu alas taivaasta minun Jumalani tyköä, ja oman uuden nimeni. Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.'

Johanneksen ilmestys 14:13-20
Ja minä kuulin äänen taivaasta sanovan: "Kirjoita: Autuaat ovat ne kuolleet, jotka Herrassa kuolevat tästedes. Totisesti-sanoo Henki-he saavat levätä vaivoistansa, sillä heidän tekonsa seuraavat heitä." Ja minä näin, ja katso: valkoinen pilvi, ja pilvellä istui Ihmisen Pojan muotoinen, päässänsä kultainen kruunu ja kädessänsä terävä sirppi. Ja temppelistä tuli eräs toinen enkeli huutaen suurella äänellä pilvellä istuvalle: "Lähetä sirppisi ja leikkaa, sillä leikkuuaika on tullut, ja maan elo on kypsynyt". Ja pilvellä istuva heitti sirppinsä maan päälle, ja maa tuli leikatuksi. Ja taivaan temppelistä lähti eräs toinen enkeli, ja hänelläkin oli terävä sirppi. Ja alttarista lähti vielä toinen enkeli, jolla oli tuli vallassaan, ja hän huusi suurella äänellä sille, jolla oli se terävä sirppi, sanoen: "Lähetä terävä sirppisi ja korjaa tertut maan viinipuusta, sillä sen rypäleet ovat kypsyneet". Ja enkeli heitti sirppinsä alas maahan ja korjasi maan viinipuun hedelmät ja heitti ne Jumalan vihan suureen kuurnaan. Ja kuurna poljettiin kaupungin ulkopuolella, ja kuurnasta kuohui veri hevosten kuolaimiin asti, tuhannen kuudensadan vakomitan päähän.

Johanneksen ilmestys 3:14-22
Ja Laodikean seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Amen, se uskollinen ja totinen todistaja, Jumalan luomakunnan alku: Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä palava; oi, jospa olisit kylmä tai palava! Mutta nyt, koska olet penseä, etkä ole palava etkä kylmä, olen minä oksentava sinut suustani ulos. Sillä sinä sanot: Minä olen rikas, minä olen rikastunut enkä mitään tarvitse; etkä tiedä, että juuri sinä olet viheliäinen ja kurja ja köyhä ja sokea ja alaston. Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit. Kaikkia niitä, joita minä pidän rakkaina, minä nuhtelen ja kuritan; ahkeroitse siis ja tee parannus. Katso, minä seison ovella ja kolkutan; jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, niin minä käyn hänen tykönsä sisälle ja aterioitsen hänen kanssaan, ja hän minun kanssani. Joka voittaa, sen minä annan istua kanssani valtaistuimellani, niinkuin minäkin olen voittanut ja istunut Isäni kanssa hänen valtaistuimellensa. Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.'"

Daniel 12:12 Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää.

Johannes 3:16-18
Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi. Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.

Luukas 2:1-20
Ja tapahtui niinä päivinä, että keisari Augustukselta kävi käsky, että kaikki maailma oli verolle pantava. Tämä verollepano oli ensimmäinen ja tapahtui Kyreniuksen ollessa Syyrian maaherrana. Ja kaikki menivät verolle pantaviksi, kukin omaan kaupunkiinsa. Niin Joosefkin lähti Galileasta, Nasaretin kaupungista, ylös Juudeaan, Daavidin kaupunkiin, jonka nimi on Beetlehem, hän kun oli Daavidin huonetta ja sukua, verolle pantavaksi Marian, kihlattunsa, kanssa, joka oli raskaana. Niin tapahtui heidän siellä ollessaan, että Marian synnyttämisen aika tuli. Ja hän synnytti pojan, esikoisensa, ja kapaloi hänet ja pani hänet seimeen, koska heille ei ollut sijaa majatalossa. Ja sillä seudulla oli paimenia kedolla vartioimassa yöllä laumaansa. Niin heidän edessään seisoi Herran enkeli, ja Herran kirkkaus loisti heidän ympärillään, ja he peljästyivät suuresti. Mutta enkeli sanoi heille: "Älkää peljätkö; sillä katso, minä ilmoitan teille suuren ilon,
joka on tuleva kaikelle kansalle: teille on tänä päivänä syntynyt Vapahtaja, joka on Kristus, Herra, Daavidin kaupungissa. Ja tämä on teille merkkinä: te löydätte lapsen kapaloituna ja seimessä makaamassa." Ja yhtäkkiä oli enkelin kanssa suuri joukko taivaallista sotaväkeä, ja he ylistivät Jumalaa ja sanoivat: "Kunnia Jumalalle korkeuksissa, ja maassa rauha ihmisten kesken, joita kohtaan hänellä on hyvä tahto!" Ja kun enkelit olivat menneet paimenten luota taivaaseen, niin nämä puhuivat toisillensa: "Menkäämme nyt Beetlehemiin katsomaan sitä, mikä on tapahtunut ja minkä Herra meille ilmoitti". Ja he menivät kiiruhtaen ja löysivät Marian ja Joosefin ja lapsen, joka makasi seimessä. Ja kun he tämän olivat nähneet, ilmoittivat he sen sanan, joka oli puhuttu heille tästä lapsesta. Ja kaikki, jotka sen kuulivat, ihmettelivät sitä, mitä paimenet heille puhuivat. Mutta Maria kätki kaikki nämä sanat ja tutkisteli niitä sydämessänsä. Ja paimenet palasivat kiittäen ja ylistäen Jumalaa kaikesta, minkä olivat kuulleet ja nähneet, sen mukaan kuin heille oli puhuttu.

HYVÄÄ ja RAUHALLISTA JOULUA 2007

Toivottaa -jarmo-

22.12.2007

Yhdysvallat jatkaa joukkojen vähentämistä Irakissa
Julkaistu 22.12.2007, klo 03.56 (päivitetty 22.12.2007, klo 14.32)

Yhdysvaltain joukkoja Irakissa
Kuva: Samuel Bendet / US Department of Defence
Yhdysvaltain puolustusministerin Robert Gatesin mukaan Yhdysvallat voi jatkaa ensi vuonna joukkojensa vetämistä Irakista maan parantuneen turvallisuustilanteen myötä.

Yhdysvallat aikoo vähentää joukkojaan heinäkuuhun mennessä 20 000 sotilaalla. Tavoitteena on, että ensi vuoden loppuun mennessä maalla olisi Irakissa enää satatuhatta sotilasta. Suunnitelman toteutuminen riippuu Irakin oman armeijan kyvystä huolehtia turvallisuustilanteesta sekä hallituksen kyvystä johtaa maata. Yhdysvalloilla on Irakissa tällä hetkellä 158 000 sotilasta. Kuluneen vuoden aikana joukkoja lisättiin 30 000 sotilaalla. Gates varoitti perjantaina, että Yhdysvaltain armeijalta loppuvat rahat Irakin ja Afganistanin operaatioiden takia. Ministerin mukaan kongressin lupaama rahoitus on riittämätön ja budjetin asettamat rajoitukset horjuttavat suunnitelmia, kertoi BBC.

Yhdysvaltain kongressi myönsi tällä viikolla sotaoperaatioille 70 miljardia dollaria eli 48,6 miljardia euroa, mikä oli puolet presidentti George Bushin esittämästä summasta.

Leijona oli se Danielin kauris, joka tuli lännestä koskettamatta maata ja hyökkäsi oinaan kimppuun, joka puolestaan oli Irak, joka jäi muiden käsiin, ei omien.
Nyt leijona on tullut määränsä päähän, kun se samalla on kauris, se sama joka on koko Irakin ja Afganistanin alueella vallannut voima, Iran on vielä jäljellä. Kauriin yksi suuri sarvi on hajoamassa juuri parasta aikaa. Se hajoaa neljäksi uhkeaksi sarveksi ja neljäksi osaksi, josta nousee esiin yksi pieni sarvi, joka kasvaa suureksi, aivan taivaisiin asti. Tuo sarvi korottaa itsensä jumaluuteen saakka. Tämä pieni sarvi on henkilö, Osama Bin Laden, joka sai miekan haavan ja ikäänkuin kuoli. Sitten on toinen peto, mutta valtio, joka on myöskin samankaltainen ja se on Venäjä, joka samoin työntää edestään kolme muuta. Siinä on myös miekanhaava (Tzar Nikolai II) Näistä kahdesta elementistä kehittyy ja nousee kohta sellainen peto, jota vastaan ei voi sotia. Vain lopuksi Jeesus sanallaan tuhoaa tämän pedon.
Leijona on siis USA joka vetäytyy, siltä reväistään siivet ja sitten se asetetaan pystyasentoon seisomaan kahdelle jalalle ja sille annetaan ihmisen sydän.

Kiltteyden ääripäässä kiltteys eksyttää kiltin Kristityn
Uskoontulon aiheuttaa aluksi tuska omasta sielusta ja pelastuksesta. Sitten tulee katumus ja nöyryys, sekä anteeksiannon halu. Tämän kaiken jälkeen tulee halu tehdä hyvää, olla hyvä, parempi, paras ja lopulta eksyy, kun ei saanutkaan junaa pysähtymään tasaiselle maalle. Kristitty alkaa olla jossain kohtaa liian kiltti ja suvaitsevainen kaikille. Monesti huomaan varsinkin naisten keskuudessa, että suvaitaan asioita ihan liikaa, kuten juurikin vastakkaisen sukupuolen kiinnostusta samaan sukupuoleen, eli homouden. Naiset ajattelevat usein, että homous on kaunista, tai että juuri silloin mies on vähiten sitä, joka naista yleensä on hallinnut ja ohjaillut, eli ei ole enää niinkään vaarallinen. Mies on naiselle ikäänkuin luonnollinen pomo, joka asettaa naisen tietyllä tavalla alempiarvoiseen asemaan. Nainen on asettanut itse itsensä ristiriitaiseen asemaansa ja mies on hyväksikäyttänyt vastaavasti asemaansa. Tässä koko syy vastakkainasetteluun. Mies on naisen silmissä nyt ikäänkuin aseeton, jos tämä on homo. Aseeton mies on taas naisen silmissä avuton ja kun naisen luontainen tarve on hoivaamisessa, hän alkaa heti sääliä ja ikäänkuin nauttia miehen säälittävästä asemasta olla homoseksualistinen mies. Tämä ilmiö valitettavasti on eksyttänyt koko luterilaisen maailman. Homous ja Rakkaus, ovat nyt täysin sekaisin. Naispappeuskin pyörii samojen asioiden ympärillä ja se juuri on tuonut homoparien vihkimiset kirkkoihin, jonka tyyppiset asiat oli ihan varmasti Paavalinkin suurin pelon aihe naispappeudessa. Naispappeus toi kirkkoon monen muunkin antikristillisyyden ja vanhojen tosi-arvojen raiskaamisen, kuten ehtoollisen nauttimisen kummalliset variaatiot. Nyt varmasti monet naislukijat älähtävät ja kieltävät sanomani, mutta kun tutkitte itseänne rehellisesti, uskon olevani lopulta silti oikeassa. Niinpä juuri tuo kiltteys eksyttää suvaitsemaan sellaisia asioita, jotka Jumala on aikaa sitten jo kieltänyt. Monet suvaitsijat selaavat Raamattua ohi näiden kohtien ja kun heitä kritisoi, he sanovat ettei sellaista Raamatussa ole, vaikka se siellä selvin suurin kirjaimin lukee, jos viitsii vähän katsoa tarkemmin. Raamattu jopa kuvaa heitä halveksuvasti, niitä ihmisiä, jotka makaavat saman sukupuolen kanssa. Luterilaiset pomppivat tiettyjen Raamatunkohtien yli ja Adventistit taas toisten, puhumattakaan niistä, jotka jopa repivät Raamattua omalla tavallaan sopivaksi, tekemällä vääriä selitysteoksia tai peräti Raamatusta versioita, kuten on tehty Kirkkoraamatusta 1992 jossa on paljon kamaluutta, kuten ensimmäisen Mooseksen kirjan heti alkuosissa lukee "kun Jumalien pojat yhtyivät", lauseessa sana "Jumalien", joka on käsittämätöntä ja perustavaa laatua oleva antikristillinen oppi. Minä olen kiltti, mutten halua olla mikään liian kiltti, enkä sitä olekaan koska en halua että Jumalan sanaa raiskataan miten sattuu, enkä aio sallia sen lyttäämistä alkuunkaan.

21.12.2007

Se minua kiinnostaa tietää tämän galaksien törmäyksessä, että muuttuuko valo kirkkaammaksi ja ennen kaikkea suureneeko ilmiö peräti paljain silmin näkyvään kokoon muutaman vuoden päästä. Joka tapauksessa taivaalla tulee näkymään ihmisen pojan muotoinen merkki. Yle vei nopeasti pois tämän jutun esiltä, varmaan juuri siksi, jottei se herättäisi kiihkomielistä kansaa, eli meitä :) heh. Tyhmiä neitsyitä se ei saa missään nimessä vielä herättää.

Tutkijat kuvasivat kolmen galaksin yhteentörmäyksen
Julkaistu 21.12.2007, klo 13.15 (päivitetty 21.12.2007, klo 13.35)

Galaksin anatomia
Kuva: ESO

Suomalaistutkijat ovat onnistuneet kuvaamaan kolmen galaksin yhteentörmäyksen. Tutkijaryhmä on tarkkaillut läheisessä maailmankaikkeudessa harvinaisia ns. kirkkaita infrapunagalakseja.

Näillä galakseilla on jo pitkään arveltu olevan tärkeä asema galaksien kehityksessä. Suomalaisryhmässä on mukana Tuorlan observatoriossa työskentelevä Seppo Mattila. Havainnot on tehty Euroopan eteläisen observatorion Chilessä sijaitsevalla yli kahdeksan metrin läpimittaisella suurteleskoopilla. Laitteella päästään kuvaustarkkuuteen, joka vastaa kolikon kuvaamista 40 kilometrin etäisyydeltä.

Kuva on kuin Jeesus ristillä, aivan kuin Rakas Jeesuksemme ristillä riippuen, haava kyljessä, jalat ristissä päällekkäin.

Katsokaa Rakkaat veljet ja sisaret. Me tiedämme että Herramme saapuu meitä noutamaan hyvin pian, HYVIN PIAN.

Matteus 24:30 Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.

Johannes 4:48 Niin Jeesus sanoi hänelle: "Ellette näe merkkejä ja ihmeitä, te ette usko".

Psalmit 56:4 Jumalaan minä luotan ja ylistän hänen sanaansa, Jumalaan minä turvaan enkä pelkää. Mitä liha minulle tekisi?

Uskokaa tai älkää, mutta se alkaa nyt... neitsyet herää ja toiset nukkuu... pian kaikki neitsyet herää ja toiset tajuavat, että öljy onkin päässyt loppumaan, tai se ei riitä.

"Antakaa meille teidän öljyänne, sillä meillä ei ole tarpeeksi".
"Emme voi, sillä meidänkään öljy ei riittäisi molemmille".

20.12.2007

Luopumuksen merkitys kilpistyy yhä enemmän homous asian ympärille


Suuresti arvostamani Jumalan palvelija, Osmo Pöysti kirjoittaa kotisivuillaan näin:

Venäjän arkkipiispa puhui suoraan Euroopan Neuvoston edessä Strasbourgissa
Venäjän arkkipiispa Aleksij II puhui 02.10.2007 Euroopan Neuvostolle Strasbourgissa, mutta yllätys, yllätys, hän ei laulanutkaan sitä tavanomaista papukaijakuoron laulua pahoista kristityistä ja hyvistä homoista.
Hain arkkipiispan puheet Moskovan patriarkaatin sivuilta, osoitteesta
www.mospat.ru. Oli suoraa tekstiä, jollaista isokenkäisten suusta harvoin kuulee. Neljänkymmenen seitsemän maan edistyksellisille edustajille tilanne oli vaikea, sillä he eivät voineet tehdä juuri muuta, kuin kiristellä hampaitaan, tömistellä nyrkillä pöytään ja polkea jalkaa lattiaan. Puheen jälkeen edustaja lordi Russell-Johnston kysyi kirkon kantaa homoiluun. Vastauksessaan Aleksij II (engl. "Alexy") sanoi mm: "Jos jossakin harjoitetaan sitkeää erityisesti nuorisoon kohdistettua propagandaa homoseksuaalisuuden puolesta, on meillä oikeus esittää yhteiskunnalle kysymys siitä, mikä oikeuden ja politiikan tasolla on kannatettavaa, ja mikä ei". Arkkipiispan lausunto oli sitäkin merkittävämpi, kun kohta hänen puheensa jälkeen yksi Yhdysvaltioiden osavaltioista jo velvoitti valtion koulut mainostamaan homoutta lapsille hyväksyttävänä ilmiönä, ja Englanti laati lain, jonka nojalla homouden vastustamisesta voi joutua seitsemäksi vuodeksi vankilaan.
Venäjän Federaatio on yksi Euroopan Neuvoston 47 jäsenmaasta. Kun melkein kaikki muut Euroopan Neuvoston jäsenmaat ovat alistuneet Uuden Maailmanjärjestyksen moottoreina toimivien Yhdysvaltojen ja Englannin tahtoon, on mielenkiintoista seurata, miten kauan Venäjä pystyy vastustamaan pahojen henkien yhä uhittelevammaksi käyvää markkinointityötä. Ennen jees-miehenä tunnetun Solanankin aggressiivisuus tuli esiin heti, kun EU:n reformisopimus joku päivä sitten melkein hyväksyttiin.
Maailmassa, jossa PACE, YK, EU, NATO, AoC, UNESCO, OSCE ja WEU ovat tosiasiallisesti kaikki samaa Venäjän vastaista liittokuntaa, arkkipiispan puhe oli rohkea ja kertonee siitä, että Putin ei ole aikeissa myydä maata halvalla. Ei ainakaan niille, jotka patrarkalle buuasivat. Venäjän ortodoksikirkon patriarkan puhe PACE:n istunnossa 02.10.2007 Strasbourgissa on myös selvä vastaus siihen yleisen mielipiteen harhauttamiseksi tehtyyn huutoon, jonka Rooman kirkon päämies esitti väittäessään, että vain Rooman kirkon jäsen on kristitty. Kristittyhän on se, joka seuraa Kristusta; jos joku seuraa paavia, seuratkoon, sillä heitä on jo varoitettu enemmän kuin Raamatun vaatimat kaksi kertaa.
Jos löydän Aleksij II puheen suomennoksen, laitan linkin; jollei, niin yritän kääntää sen itse.

Jumala hävitti nimenomaan Sodoman ja Gomorran samoista syistä, eli ihmiset kulkivat hallitsemattomissa lihanhimoissaan, vailla mitään Jumalan sisäämme rakentamaa moraalia. Tästä samasta syystä mennään nyt, kun maailma täyttää synnin mitan kun yhteiskuntamme sallii myös kirkoissa tämän siveettömyyden, luonnollisena asiana. Se on synnin mitan täyttymisen raja. Luopumus on luopumista Jumalan säätämästä miehen ja naisen välisestä avioliitosta. Avoliitto, sekä homoliitot. Hyväksytään kaikki.

Synti on kuin äärimmilleen viritetty auton moottori ja kymmenen käskyä on sen kierroslukumittari. Kokenut kuljettaja kuulee katsomatta mittariin, moottorin äänen perusteella, mikä on turvallinen kierrosluku. Kokeneen kuljettajan ei tarvitse tuijottaa mittaria, vaan voi keskittyä tiellä itse ajamiseen ja vain välillä vilkaista mittareita. Toinen vaihtoehto on katsoa ajaessa koko ajan mittariin, jolloin tie saattaa olla toissijainen tarkkailun kohde, jolloin löytää itsensä helposti ojasta. Niinpä meidän kannattaa ihan aluksi opetella. Aluksi tarkkailla mittaria ja kuunnella moottorin ääntä, sitten yrittää tunnistaa äänestä ja vertailla sitä mittarilukemaan, milloin on liikaa kierroksia. Lopuksi ei tarvitse enää kuin luottaa ääneen ja antaa hanaa.

19.12.2007

Talentit kerskailuksi ja siunaukset kiroukseksi

Kuulin ikävän mielipiteen Toivonlinnan Kristillisestä koulusta ja heidän nykyisestä johdostaan. Heidän mukaansa he eivät edes tarvitse Jeesuksen Armoa enää, koska he ovat jo vanhurskautetut. Näin oli julkisesti puhunut Juha Nurminen, joka on koulun talousihmisiä. Kauheata puhetta, eikä voi kuin hämmästellä. Olen törmännyt muutenkin tuolla Adventtikirkon piireissä ihmisiin, joiden päämäärä ja Jumalan siunausten mittari on pelkkä hyvinvointi. Äitinikin ennen Adventti-kirkosta eroamistaan, kävi kuuntelemassa adventistipuhujaa, joka oli tullut USA:sta ja tämä hehkutti Rolex ranteessa, liituraitapuku päällä, adventistien olevan
maailman eliittiä ja Jumalan erityisesti siunaama seurakunta. Tämä oli jatkanut juttuaan, että me adventistit olemme pääasiassa lääkäreitä ja muita korkeasti koulutettuja akateemikkoja. Me olemme huomattavasti muita vauraampia ja sanalla sanoen, Jumalan siunaamia. Kummallista, että ihmisen silmät menevät kiinni ja eivät huomaa ollenkaan, kuinka he kävelevät ohi Kristuksen haavojen merkityksen. Aivan kuin he olisivat jonossa, jossa heille annetaan kullekin vuoron perään Taivastenvaltakunnan avain ja sanottaisiin "morjens, nähdään sitten siellä". Kilvoittelu on enää pelkkää lepopäivän pitämistä ja kunhan muistaa ettei tapa ketään. Muuten kaikki onkin sallittua... tai siis sydämen tasolla jokainen voi tappaakin, kunhan ei tee sitä fyysisesti. Liian moni adventisti luulee että nyt kun minulla menee näin hyvin, olen hyvin vanhurskas ja olen ansainnut Jumalan siunauksen. Sitten taas jos joku yhtäkkiä kokee onnettomuuden, tai vakava sairaus yllättää jonkun. Kohta hänestä jo sanotaan, että "no nyt se on tehnyt jotain syntiä, kun Jumala on noin joutunut häntä rankaisemaan". Tässä on suuri ero siinä, miten Jumala toimii ja miten ihminen toimisi, koska se keskeinen asia tekee ihmisen ymmärrykselle mustasta valkoisen ja valkoisesta mustan. Jumalalle aika ei merkitse mitään, niinpä hän ei tee ihmiselle mitään välittömässä aikataulussa, vaan antaa ihmisen itse hölmöillä ja koittaa ottaa opikseen. Jumalan Sanassa on sen voima; ja kun Jumala tietää hetken täyttyneen, hän sanoo sanansa ja sitten alkaa tapahtua. Eli synti muuttuu aluksi seurauksiksi, mutta se ei ole oleellista, vaan se kohta kun Jumala sanoo sanansa, jolloin alkaa tapahtumaketju, joka pysäyttää henkilön. Niinpä Jumala käytti syntiä ja sen luonnollista seurausta hyväkseen, jotta ihminen osaisi yhdistää seurausten summan lopputulokseen. Näin syntyy siunaus, joka pelastaa sielun. Niinpä Jumala ei syyllisty koskaan julmaksi sivustaseuraajaksi, eikä varsinkaan toimeenpanijaksi, vaan nimenomaan Armon antajana.
Jos Jumala sallii jollekulle mammonaa ja omaisuutta, hän sallii jonkin pahan tapahtua, joka on hyvin vaarallista sielulle. Luultavimmin juuri tuo vauraus johtaakin aina jonkin sortin sielun kadotukseen, koska ihminen ei kykene olemaan enää nöyrä Jumalan silmien alla. Syy siihen on sekin että kukaan, jolle Jumala antaa siunaukseksi vaurautta, hänen ei saisi pitää vaurauttaan, vaan jakaa se heti tasapuolisesti köyhille. Samoin seurakunnissa kun on nöyrät ja köyhät seurakuntalaiset, heillä johtajana pappi. Tämän papin tehtävää toimittavan seurakuntalaisen kuuluisi olla noista nöyristä ja köyhistä se kaikkein nöyrin ja köyhin. Tätä kautta Jumala sanoo jälleen sanan ja seurakunnalta ei enää puutu yhtään mitään. Sama siis pätee talentteja, eli vaikkapa leivisköitä, kuten Matteus 25. luku kertoo. Helluntaiseurakunta on mielestäni viimeiseksi vetänyt tuosta siunauksesta pohjan pois, eli vaatii seurakuntalaisiltaan armonlahjoja, jotta voisi olla armoitettu Jumalan lapsi. Minä en tiedä itselläni olevan yhtään kunnollista armonlahjaa, mutta yksi minulla on ja se on Rakkauden ja anteeksiannon armonlahja, sen minä itsessäni tunnistan. Miten sitten selitän Helluntaiseurakunnan ihmisille että on minulla lahja. Se on se että osaan antaa anteeksi. Olen nähnyt monissa Sanan ja Rukouksen illoissa armonlahjoilla varustettuja ihmisiä, jotka taitavat vain kehua lahjoillaan, kellä mitäkin. Olen kuullut ja nähnyt yhtä sun toista lahjankantajaa, mutta nöyrä kantaja tunnetaan sen hedelmistä. Tämä ei tarkoita että lahja pitäisi jättää käyttämättä ja kaivaa talentti maahan, vaan tehdä sillä Herralle Kunniaa OMASSA sydämessä, eikä vain helisevissä sanoissa. Kun armonlahjoja saadaan, on se suuri vastuu sen saajalle, miten sitä sitten käytetään. Eikä siinä kaikki, vaan armonlahja on myös suuri riski sen kantajalle. Se riski piileekin juuri ylpeydessä. Matteus 25. koskee mielestäni silti tuhatvuotista valtakautta, jonne mentäessä armonlahjoja oli seitsemän, mutta jonka jälkeen profetoimisen ja kielillä puhumisen armonlahjoja ei enää tarvita, jää viisi leiviskää jäljelle. Jumala itse on se joka jättää viinitarhan ja menee levolle.

TIEDOTUS!

Hei! 
Olkaa tietoisia tästä! Tiedottakaa tästä kaikkia! Älkää viekö lapsianne katsomaan tätä! 
Joulukuun 7 päivä sai maailmanlaajuisesti ensi-iltansa elokuva Kultainen kompassi (The Golden Compass). Elokuva perustuu Philip Pullmanin trilogia-fantasiakirjaan Universumin Tomu (His Dark Materials). Elokuvan tarkoituksena on markkinoida kirjoja niin että lapset haluavat niitä joululahjaksi. 
Tämän viestin alla asiaa tästä elokuvasta englanniksi mutta tässä jotain tosi lyhyesti suomeksi. Kirjojen kirjoittaja on ateisti ja on kirjoittanut kirjat kristinuskon tuhoamiseksi. Kirjan lopussa lapset tappavat Jumalan. Kirjat ja elokuva opettavat että meillä jokaiselle on oman daimoni (demoni..?). Daimoni on sielumme joka asuu meidän ulkopuolellamme eläimen hahmossa. Jos tämä ei vakuuta teitä elokuvan vaaroista, käykää katsomassa elokuvan kotisivuja: http://www.goldencompassmovie.com/.

Taivaan Isin taskuun!
Jani

(Jani on eräs hyvä adventistiveli)

Hauska yhteensattuma
Tänään kun tein yhden vartiointikeikan, juttelin yöpiirikuskin kanssa viime lauantaista. Hänen silmät kirkastuivat kertomuksestani, koska oli nähnyt sen poliisiautosaattueen piirikierroksillaan yöllä. Hän oli ihmetellyt miksi yksi poliisi tuli pillit päällä lujaa paikalle mutta sitten auto pysähtyi juhlapaikalle vievään tienristeykseen ja jäi siihen odottamaan. Piirikuski sanoi että auto odotti siinä useita minuutteja, jopa toistakymmentä, ennen kuin sitten lähti liikkeelle, kun neljä muuta poliisiautoa tuli takaa. Tämän jälkeen poliisi tulikin paikalle kuin suuret sankarit, torvet pauhaten. Tilanne valitettavasti oli jo aikaa sitten mennyt ohi suun. Poliisin ainoa tehtävä oli enää kerätä nimmareita ja puhelinnumeroita. heh... ja taltuttaa kaksikko jolta toiselta oli sormikin jo irti poikki.

17.12.2007

Kun kerran tuli puheeksi turvallisuusalaDramaattinen tositarina Barry Maysonista, joka johti Helvetin Enkeleiden alaosastoa.
Langennut enkeli
Turvallisuusalaan kuuluvat kaksi pääsektoria, turvallisuudestamme vastaavat viranomaiset ja yksityinen turvallisuus. Valtion verorahoillamme ylläpidettävät maamme turvallisuuden pääsektorit ovat poliisi, pelastuslaitos ja armeija. Yksityisellä puolella vartiointiliikkeet, turvalukitusliikkeet ja siihen usein myös turvatekniikkaliikkeet sekä järjestyksenvalvontaa tarjoavat yritykset. Näitä kaikkia osa-alueita valvoo sisäministeriön ylläpitämä yksityisen turvallisuuden valvontayksikkö, jonka pääpaikka on Mikkelissä. Miten tämä sitten liittyy pelastussanomaan, niin merkillepantavaa on se, että yksityisessä turvallisuudessa olen löytänyt ammattina kaikkein vähiten Uskoa. Itse asiassa tunnen Jarin lisäksi tältä alalta vain kaksi muuta, yhden poliisin ja yhden vartijan. Jarilla ja minulla on portsaritaustat, tosin itselläni on lisäksi myös vartijataustaa mutta hänen Uskoon tulemisensa oli ihmeellinen tarina. Siinäkin synnin oli tultava suureksi ja järkytys valtava, jotta Jari lopetti määrätietoisen kävelynsä helvettiin. Jari koki mullistavan herätyksen ja sai monia terveitä veljiä ympärilleen, jotka osasivat ravita häntä juuri niin kuin karuun elämään tottuneen raavaan miehen kuuluukin saada. Lisäksi tunnen erään adventistipoliisin, jonka uskon taustaa en oikein tiedä. Tunnen hänet vain Kallioniemen leirin kautta, joka on adventtikirkon ylläpitämä leirikeskus Laukaassa, lähellä Jyväskylää. Tony Halmeen tunsin myös, jotenkuten. Hauska mies suustaan, joka myös kääntyi Uskoon, muttei sitten ilmeisesti jäänyt. Pyhä Henki yksin tietää ja tuntee miehen sydämen. Sen sijaan, tunnen yksityisestä turvallisuudesta hirvittävän paljon Kristittyjen vihaajia. Olin aikoinaan Helsingin rautatieaseman vartijana ja siellä varsinkin, kun yksi ylivartijoistamme julkisesti palvoi Norjalaisjumalia Odinia ja Thoria, kantoi samanlaista ylösalaisin olevaa vasaraa kaulassaan, jota Tony Halmekin kantoi. Se tarkoittaa Odinin vasaraa ja tuo kultti ei tunne sanaa rauha, vaan elämä on vahvimman jatkuvaa taistelua heikkoja vastaan. Ei taida noudattaa ihan Kristillisiä arvoja. Vartijakopissa soi natsimusiikki, jos sitä nyt musiikiksi voi kutsua, karjuntaa käheällä äänellä, jossa huudetaan Hitlerin kliseitä ja käsketään päästää etnisiltä vähemmistöiltä ilmat pihalle. Kuten huomaat minun kielenkäytöstä, etten kauhistele tätä. Se on pahuutta silmästä silmään. Meidän on sanottu voida mennä ja talloa käärmeitä ja skorpioneja vahingoittamatta itseämme. Usko Jeesukseen Kristukseen antaa voiman vastustaa noita kamaluuksia, itse vahingoittumatta. En halua kenenkään menevän tieten tahtoen noihin paikkoihin, se ei ole Jumalan tahto, eikä se minullekaan hyväksi ollut. Minut on vaan johdettu tietoisesti sinne, jotta nytkin voisin niistä todistaa. Olen joutunut työskentelemään Herran palvelijana ja järjestyksenvalvojana Cannonball moottoripyöräjengin juhlissa, joutunut olemaan tekemisissä  Helvetin Enkeleiden ja Banditos jengien kanssa ja monissa muissa
huumerikollisten sekä väkivaltarikollisten kanssa, monissa eri ominaisuuksissa kiinniottotilanteissa, sekä myös valvoa heidän edesottamuksiaan monella eri tasolla. Kun joutuu olemaan lain keskellä, eikä edusta viranomaista, eikä silti rikollisiakaan, sitä on täysin omillaan ja yksin. Poliisi tulee suurella ylivoimalla paikalle, jos portsari on pulassa. Ne eivät useinkaan edes uskalla tulla sinne kaksistaan, jos jossain on isompi kahakka, vaan odottavat apujoukkoja ja vasta sitten saapuvat, aivan kuin se viime lauantaikin, jolloin kaikki oli jo ohi. Niinpä rikolliset itse tajuavat, että tuo portsari tekee vain työtään ja rikollisetkin kunnioittavat meitä enemmän kuin viranomaiset. Miten minä sitten vaikutan tätä kautta? En kait mitenkään, vaan saan enemmänkin siitä itse, jotta näen maailman pahuuden ääripäät ja tunnistaisin näin paremmin tämän tilanteen, jotta voisin nytkin niistä kertoa. Portsareista suurin osa suosii enemmän rikollisuutta kuin lakia, juuri edellä kertomistani syistä ja siksi tunnen monia portsareita, jotka itse ovat rikollisia. He myyvät mm. hormoneita ja huumeitakin. He suojelevat jopa niin paljon rikollisia, että poliisikin ei edes haastattele meitä, koska ne tietävät, ettei portsari kerro. Tällä sektorilla on yksi Jumalalle otollinen asia ja se on synti. Kun synti tulee suureksi ja tämä henkilö kokee suuren järkytyksen, siinä on Pyhän Hengen tilaisuus tarttua ihmiseen, joka on jo raunioina, kuilun partaalla kävelemässä helvettiin. Jumalan Pyhä Henki on myös tuolla, moottoripyöräjengeissä ja vartijakopeissa sekä huumeliigojen keskellä, jopa enemmän kuin poliisilaitoksilla, missä poliisimiehet tuntevat olevansa hyväntekijöitä. Kalaa tulee pikkuerissä vielä hetken, kunnes keskiyö yllättää ja sen jälkeen kestää pieni kaaoksenomainen hetki, kunnes herää suurin herätys koko ihmiskunnan historiassa. Tuomaksen rooli on silloin suuressa osassa, vaikken ymmärräkään miksi hän jäisi tänne. Se aika on Jumalan silmissä ilo, vaikka se on ihmisten silmin kauhun, pelon ja ahdistuksen aikaa. Tuo aika kestää tasan 1335 päivää Israelin rauhasta laskettuna. Rauhasta 1260 päivän kohdalla nuo kaksi suurta nöyrää todistajaa otetaan hengiltä Jerusalemin kaduilla ja siitä kuukausi, eli 1290 päivää, asettavat äärimuslimit teltan Pyhälle paikalle, jonne he asettavat jonkin ensimmäisen pedon jumalankuvan tai jotain sellaista, jolle he alkavat uhrata. Sitten he rikkovat rauhan, Egyptin hyökätessä Israeliin. Tuosta hetkestä 45 päivää, pääsee tuo piinattu seurakuntakin viimein pois. Siitä hetkestä vielä lapsen odotusaika, muutama kuukausi eteenpäin, alkaa se oikea ja hirvittävä ydinsota, joka päättyy hyvin nopeasti, kuin oli alkanutkin. Loppu onkin sitten pelkkää Harmageddonia ja lopulta Jeesus tulee kaikkine Pyhinensä Kirkkaudessaan.

16.12.2007

Missä tämä maailma makaa…

Koko päivän olen miettinyt, että kirjoitanko ikävistä eilisistä kokemuksestani mitään, vai en. Tapasin tuossa pihalla Tuomaksen, joka oli lastensa kanssa menossa viemään heitä äitinsä luo. Juteltiin hetki ja Tuomas kysyi, että tulisiko hän käymään, mutta mainitsin olevani henkisesti aika lopussa, etten ehkä jaksa tänään jutella. Kerroin pienen palan mitä eilen tapahtui.
Minua on jo pitkään Jumala halunnut ohjata pois noista synnin pesistä, joissa ei enää minulla ole muuta tekemistä, kuin katsoa pahuutta silmästä silmään. Olen tehnyt todella kauan portsarin työtä ja osaan sen homman hyvin. Se sopii rauhalliselle nallekarhumaiselle luonteelleni. Kun kadulla tulen vastaan, lukee otsassani ”portsari” vaikka siinä ei niin oikeasti luekaan, vaan kaikki mieltää heti, "tuo on portsari". Osa kollegoistani nimittääkin minua mesikämmeneksi. Hauskaa sinänsä mutta nyt alkaa olla maailma siinä kulminaatiopisteessä, että väkivalta ja pahuus ovat ryöstäytymässä villiksi anarkiaksi.

Olin eilen eräässä yksityistilaisuudessa, johon oli kutsuttu yli 600 henkeä ja paikalle tuli reilusti yli 400, joille tarjoiltiin ilmaista viinaa koko illan. Paikalla olijat eivät olleet mitään päivätanssiporukkaa, vaan oikeastaan suuri osa eräänlaisia konnia ja jonkin sortin sekakäyttäjiä. Huumeita löytyi aika nopeasti ja kahden eri moottoripyöräkerhon jäseniä kävi myös paikalla, joten arvaatte varmaan, keistä ihmisistä silloin on kyse. Ei sinne kukaan järki-ihminen vapaaehtoisesti tullut, vaan suurimmalla osalla oli jonkin sortin rikollistausta. Paikalla käväisi jopa pari kuuluisaakin rikollista. Minä olin siis paikan järjestyksenvalvoja. Osaan kyllä homman ja olemukseni usein jo rauhoittaa, olenhan sentään noin 190cm pitkä ja painan balttiarallaa alta 150 kg ja kun siihen lisätään Jarin kanssa vitsillä heitetty ”hormoonikirkonmiehenä” voimailutausta, josta juontaa muutakin kuin läskiä. Tarkemmin sanottuna ”myöhempien aikojen voimanostajien hormoonikirkko”, jonka Jarin kanssa aiomme vielä myöhempinä aikoina perustaa. Näinpä en ole ihan eilisen teeren poika noissa hommissa, mutta koska ihmisiä on paljon, kaikki lähestulkoon väkivaltataustaisia ja siihen taipuvaisia, ei homma enää ole yhtään mielekästä. Niinpä lopulta meni laskut sekaisin, montako pienempää ja suurempaa tappelua illan aikana oli. Lopussa minulla oli kädet kyynärpäitä myöden veressä, kun heitin porukkaa pihalle enemmän tai vähemmän verissä päin. Loppujenlopuksi koko sakki oli yhtä tappelua, kun piti poistua paikalta. Uhkasin sitten kaasulla, kaikki loput ulos. Yhdeltä meni sormi, lähes irti poikki ja sille piti tilata ambulanssi. Yhden nuoren pojan pelastin kovanaamojen kynsistä tuurilla kun huomasin, että he repivät tätä nurkan taa, jotta saisivat hakata poikaparan piilossa. Selitin humalaiselle pojalle mitä oli tapahtua, vaikkei hän varmaan edes tajunnut ja pyysin häntä pakenemaan heti paikalta, koska henkikulta on nyt löyhässä. Lopussa kun ratsuväki saapui viidellä poliisiautolla paikalle, olin saanut koko saastasakin linja-autoon ja sitten poliisi kyseli mitä tapahtui. Sanoin vain, että olette noin 15-30 minuuttia myöhässä. Turpaansa saaneita oli varmasti ainakin 20 henkilöä ja väkivaltamiehiä ei ollut kuin yhden käden sormissa, jotka saivat sitten paljon pahaa ja äkkiä aikaiseksi.

Voi hyvä Taivaallinen Isämme, tämä maailma on nyt kuin Sodoma ja Gomorra. Tule ja tee mitä sinun on tehtävä. Minä en enää jaksa tehdä tuota kamalaa työtä, vaikka se onkin ollut jonkin sortin kutsumus, mennä leijonan luoliin, edustaa sielläkin Herra, Sinua ja sinun Sanaasi, sinun Sanasi voimaa. Minäkin olen sen kautta oppinut Sinun voimasi, Sanan ja Totuuden voiman, jolla siirretään ne vuoret mereen.

Danielin kuvapatsas ja neljä aikaa, jonka lopussa tulee synti suureksi

Daniel 2:31-35 Sinä näit, kuningas, katso, oli iso kuvapatsas. Se kuvapatsas oli suuri, ja sen kirkkaus oli ylenpalttinen. Se seisoi sinun edessäsi, ja se oli hirvittävä nähdä. Kuvan pää oli parasta kultaa, sen rinta ja käsivarret hopeata, sen vatsa ja lanteet vaskea. Sen sääret olivat rautaa, sen jalat osaksi rautaa, osaksi savea. Sinun sitä katsellessasi irtautui kivilohkare-ei ihmiskäden voimasta-ja iski kuvapatsasta jalkoihin, jotka olivat rautaa ja savea, ja murskasi ne. Silloin musertuivat yhdellä haavaa rauta, savi, vaski, hopea ja kulta, ja niiden kävi kuin akanain kesäisillä puimatantereilla: tuuli vei ne, eikä niistä löydetty jälkeäkään. Mutta kivestä, joka oli kuvapatsaan murskannut, tuli suuri vuori, ja se täytti koko maan.

Jälleen tuo kummallinen numero neljä, jolla kuvataan: "joko? ei vielä. No joko? No ei vieläkään. No joko nyt? No ei ihan vieläkään, mutta kohta." Me olemme se neljäs, rauta ja savi, se erilainen kuin muut edelliset. Me olemme huonoimmista aineksista ne kaikkein huonoimmat, pedoista pahin, joten siinäpä sitten hurskastele. Meidän ainoa armomme on Usko Jeesukseen Kristukseen. Nuo ihmiset, jotka olivat hopeaa, heillä oli jotain tekojakin, joilla kehua, kuten Ilmestyskirjan seurakunnille sanotaan. Pronssikin on kultaa saven rinnalla, jota me edustamme. Rautaa ja savea me olemme, emmekä mitään kultahippuja. Meidän Uskomme on heikko kuin savi ja yhtä ruostuva kuin rauta. Kehu siinä sitten itseäsi ja kerro itsellesi aikuismaisista viisauksistasi, kuinka meidän keksinnöt vievät jopa kuuhun, yli taivaan. Meidän Baabelin tornimme ohitti pilvet jo sata vuotta sitten ja silläkö me kehumme itseämme. Jumala sallii meidän tyhmyydessämme luulla itsestämme vaikka mitä, mutta ei enää kauaa. Kuvan kivi putoaa ja hajottaa koko patsaan, jonka tilalle kasvaa suuri vuori. Sen tilalle kasvaa Uusi Usko, jolla ei ole kuin yksi Herra, jota palvella, Jeesus Kristus. Se valon lähde, Jeesus Kristus tulee patsaan romahtamisen jälkeen uudelleen päästä. Tällä kertaa patsas on Suomineito ja sen päästä valo nousee ja se on Pohjolan Valo, itkuherätys, joka kulkee tulen lailla yli koko maan ja kerää yhdeksi vuoreksi kaikki jotka haluaa sitä kuulla. Se ei ole enää Helluntaiseurakunta, eikä Luterilainen sen enempää Jehova, kuin Adventtiaatekaan. Se on yksi Jumalan Suuri Ihme, yksi suuri vuori.

Galatalaiskirje 2:16
mutta koska tiedämme, ettei ihminen tule vanhurskaaksi lain teoista, vaan uskon kautta Jeesukseen Kristukseen, niin olemme mekin uskoneet Kristukseen Jeesukseen tullaksemme vanhurskaiksi uskosta Kristukseen eikä lain teoista, koska ei mikään liha tule vanhurskaaksi lain teoista.

15.12.2007

Voihan sakramentti sentään, mihin uskoa

Näin lukee Wikipediasta kaapatussa tekstissä sakramentista.
Sakramentit ovat kirkon asettamia pyhiä toimituksia. Sakramentissa kirkko tuo erilaisten aineiden ja vertauskuvallisten tekojen avulla esille Jumalan armoa. Sakramentaalit ovat sakramenteissa käytettäviä Jumalan armon näkyviä merkkejä, konkreettisia aineita tai tekoja, joihin liittyy aina tietty kristillinen sanoma.
Hyvin merkillepantavaa on ihmisen teot ja niiden tuoma arvo.
Katolisessa kirkossa on seitsemän sakramenttia: kaste, vahvistus (konfirmaatio), papiksi vihkiminen, avioliitto, eukaristia (ehtoollinen), parannus (rippi) ja sairaiden voitelu.
Ei muuta voi sanoa kuin että HUOKAUS... Nuo teot kun pidämme, olemme varmaan jo Jumalia.

Ortodoksisessa kirkossa sakramenttien lukumäärä ei ole vakiintunut, mutta sakramenteiksi luetaan samat toimitukset kuin katolisessa kirkossakin: kaste, mirhavoitelu (vastaa konfirmaatiota), ehtoollinen, katumus, pappeus, avioliitto ja sairaanvoitelu. Lisäksi sakramentteina voidaan pitää mm. hautausta, vedenpyhitystä, mirhan valmistusta, munkiksi tai nunnaksi vihkimystä ja kirkon vihkimistä. Ortodoksisessa kirkossa mysteeriot ovat armon näkyviä välikappaleita, joiden kautta ja avulla saamme Pyhän Hengen lahjan. Sakramentteina on pidetty myös munkiksi vihkimistä, hautauspalvelusta, vedenpyhitystä, mirhan valmistusta ja kirkon vihkimistä. Mikään kirkolliskokous ei ole määritellyt eikä vahvistanut ortodoksisen kirkon mysteerioitten lukumäärää.
 
Luterilaisuus ja Ortodoksisuushan erosivat samaan aikaan mädäntyneestä Katolisuudesta. Kun Ortodoksisuus erosi Katolisuudesta, se vei mukaan saastaa ja sakramentteja niin paljon että aivan kuin Katolinen kirkko kokisi silloin pienoisuskonpuhdistuksen.
Jotkut kehtaavat välillä puhua jopa Pyhistä kuvista ja Sakramenteista. Voi äitien päivät sentään.
 

Evankelis-luterilaisessa kirkossa sakramentteja ovat vain ne toimitukset, jotka kirkko katsoo Jeesuksen asettaneen, eli kaste ja ehtoollinen. Luther piti varhaiskautenaan myös rippiä sakramenttina. Koska rippiin ei sisälly Augustinuksen määritelmään sisältyvää ainetta, sitä ei myöhemmin luettu sakramentteihin. Luterilainen teologia seuraa sakramentin pätevyyden suhteen yleistä läntistä teologiaa: sakramentin pätevyys ei riipu sen toimittajasta tai sakramentin aineellisen olomuodon laadusta. Sakramentin pyhyys syntyy Jumalasta, joka on läsnä konkreettisessa armonvälineessä. Luterilainen kirkko edustaa sakramenttirealismia: sakramenteissa Jumalan armo on näkyvässä aineessa läsnä, eikä kyseessä ole pelkästään symbolinen toimitus. Augsburgin tunnustuksen 5 artiklan mukaan pappisvirka on evankeliumin opettamisen ja sakramenttien jakamisen virka. Lisäksi 14. artiklan mukaan sakramenttien hoitaminen edellyttää julkista kutsumista tehtävään. Sakramentit on annettu kirkon omaisuudeksi. Vaikka yleisen pappeuden periaatteen mukaisesti jokaisella kastetulla on hengellinen pätevyys toimittaa sakramentteja, kenelläkään ei ole lupaa ottaa niitä omavaltaisesti toimitettavakseen. Kutsu hoitaa evankeliumin ja sakramenttien virkaa tarkoittaa vihkimistä pappisvirkaan.
Augsburgin 5. artikla on kuin suora esimerkki Naton jäsenmaiden 5. artiklan orjuutuksesta, pakollinen velvoite jatkaa tätä, kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta.

Kun kalastusveneen pohjaa aletaan puhdistaa, se käännetään ensin ympäri. Sitten otetaan taltta, vasara, sikli ja teräsharja. Aluksi taltalla ja vasaralla otetaan suurimmat kamaluudet pois. Lakaistaan harjalla pohja ja katsotaan. Näyttää paremmalta, muttei kelpaa vielä, koska saastaa on vielä vaikka millä mitalla. Otetaan sikli käyttöön ja sillä kaavitaan pohjaa, josta lähtee irti kokonainen kerros kaikenlaista pinttynyttä kuonaa. Lakaistaan pohja, ehkä jopa hieman vedelläkin voidaan huuhdella sitä. Tarkastellaan ja näyttää nyt jo paljon paremmalta, kun vanha kunnon alkuperäinen tervattu pohjakin jo näkyy. Silti siellä täällä on vielä paikkoja joita ei saanut ihan puhtaaksi. Veneen lankkujen väliin jäi poimuja, joihin sikli ei yllä, vaan ne täytyy lopuksi hangata teräsharjalla. Siispä töihin. Lopuksi näyttää jo tosi hyvältä ja missään ei näy enää selviä kuona jätöksiä vaan pohja alkaa muistuttaa alkuperäistä veneen pohjaa, jollainen se oli esi-isien höylän jäljiltä tervattuna. Lisätään vain vähän tervaa niihin kohtiin, joiden alta puu paljastui ja kalastusveneen pohja on jälleen kunnossa. Kuten huomaatte, kuonaa riittää vaikka kuinka monen tarkkailijan arvioitavaksi, milloin veneen pohja oli valmis. Aina on mahdollisuus kaataa vene takaisin ympäri ja lähteä kalastamaan. Se mihin tällä tarinalla pyrin, haluan huomauttaa, etten itse usko noihin sakramentteihin alkuunkaan, sen sijaan Uskon Jeesukseen Kristukseen, Jumalan Poikaan, joka kuoli Golgatalla meidän syntiemme puolesta. Häneen minä uskon, enkä sakramentteihin, vaikka ne pitäisivät mitä tekstiä sisällään. Tuossa muutama päivä sitten kuuntelin paljon ihailemaani Lasse Norvantoa ja hänen Raamattu kannesta kanteen, ohjelmaansa. Lasse puhuu rauhallisella Pyhän Hengen täyteisellä äänellä ja sitä on mukava kuunnella, kunnes hän kiinnitti huomionsa sakramettiin, hänen äänensävynsäkin muuttui ja siitä tuli jotenkin kiivas. Aivan kuin hänen olisi puolusteltava jotain joka olisi ollut ihmisen mielipide, eikä Jumalan säätämä asia, aivan kuten niin olikin. Sakrametti on ihmisen luoma asia, jolla korotetaan joitain sellaisia asioita, jolla tehdään sakramentista Taivaan portti. Kuten jo sanoin, minä en usko sakramentin olevan yhtään sen parempi tie taivaaseen kuin Jehovienkaan palvelusäännöksetkään.
Jos ihmisille tuodaan eteen jokin muu kuin Jeesus Kristus, korotettuna jollain "muka" tärkeydellä, hän lankeaa siihen, tekee siitä kohta epäjumalan ja lopulta jopa hukkuu siihen. Tämä ei ole minun sanani, vaan tämä on Jumalan sana ja totuus.

14.12.2007

12.12.2007

Ruotsin kirkko hyväksyy homoavioliitot NYT TAISI LUTERILAISILLA JÄÄDÄ JUMALAN SANA TOISEKSI
Julkaistu 12.12.2007, klo 17.38 (päivitetty 12.12.2007, klo 19.09)

Ruotsin evankelisluterilainen kirkko hyväksyy samaa sukupuolta olevien kumppanien avioliitot ja on valmis vihkimään mies- ja naispareja. Tämänpäiväisessä lausunnossaan kirkkohallitus sanoo, että avioliitto ja kahden samaa sukupuolta olevan henkilön parisuhde ovat samanarvoisia yhteiselämän muotoja.

Ruotsin kirkko katsoo, että näin ollen samaa avioliittolakia voidaan soveltaa sekä miehen ja naisen että samaa sukupuolta olevien kumppanien muodostamiin pareihin. Termiä avioliitto (äktenskap) kirkko käyttäisi kuitenkin vain miehen ja naisen virallistetusta suhteesta. Kirkkohallituksen enemmistö oli tällä kannalla, vaikka vastakkaisiakin näkemyksiä esitettiin. Kirkkohallituksen puheenjohtaja, arkkipiispa Anders Wejryd perusteli kantaa sillä, että lukuisille ihmisille kautta maailman käsite "avioliitto" merkitsee itsestään selvästi miehen ja naisen välistä suhdetta. Ruotsin kirkon lausunto oli vastaus mietintöön, jonka pohjalta on määrä muotoilla lakiesitys avioliittolain ja parisuhdelain yhdistämiseksi. Samaa sukupuolta olevat kumppanit ovat voineet rekisteröidä parisuhteensa Ruotsissa vuodesta 1995.

KIITOS ja anteeksiPYYNTÖ sukulaisia
Anteeksianto on tärkein sisäinen asiasi, jotta sinun sielusi pelastuu. Sen on tapahduttava Jeesuksen Kristuksen sovitusveren kautta. Ei ole muuta keinoa koko maailmassa. Anteeksipyyntö on taas hieman eri asia. Se ei olekaan enää niin tärkeää, MUTTA! Ilman katumusta, ei ole anteeksiantoa kaipaavaa mieltä ja ilman katumusta ei ole pelastusta. Synnintunnustus on taas katumusprosessin seurausta. Anteeksi pyyntö on siis pelkästään katumuksen ja synnintunnustuksen jatke, jonka Jeesus voi sydämeen astuessaan havaita ja laittaa toimeksi. Tästä kaikesta huolimatta, anteeksi pyyntö ei ole oleellinen asia. Anteeksianto sen sijaan on täysin välttämätöntä ja siksi tämä rikos josta syystä kaksi osapuolta on keskenään riidoissa, voidaan jättää anteeksipyytämättä, kunhan rikoksen uhri antaa sen tekijälle anteeksi. Anteeksisaaja puolestaan ei saa koskaan ottaa asemaa, joka asettelee anteeksiantonsa, sen pyytämisen edellytykseksi, koska juuri tämä tekee anteeksipyytämisestä koston välikappaleen. Täsmälleen sama asia koskee kiittämistä. Antamisen ilo ja kiitollisuus on paljon kiittämistä tärkeämpää. Kiittäminen on usein vain antajan aseman korottamista, jota käytetään usein jopa orjuuttamiseen. Hyvin usein tuttavat ja sukulaiset kinastelevat toistensa antamisilla, kuka antoi ja kenelle, jotta kuka muisti kiittää sekä keneltä unohtui kiittää. Tämä on liian usein täysin antajan asemaa kohottavaa toimintaa, jolla ei oikeastaan ole antamisen ilon kanssa tekemistä. Luonnollinen kiitos on eläimen antama kiitos talipallosta pakkasella, tai maitokupista. Se eläin on onnellinen saamastaan, osoittamalla siitä kuitenkaan antajalleen paljon mitään muuta kuin elossapysymisen merkiksi. Antajan on itse tiedettävä, mitä antoi ja miksi. Anteeksi pyyntö ja kiitos, eivät siis ole asioita, joihin kannattaa asettaa mitään vaatimuksia. Eläkää enneminkin kiitollisuudessa ja anteeksiannossa.

10.12.2007

Ei yksikään, joka Häneen uskoo, huku
Kun tuomitsee, on varottava ettei itse tule tuomituksi. Nyt täytyy heti sanoa, että nyt aion puhua sellaista, mitä kaikki ei hyväksy, eli pelastuksen kriteerit. Minä en tuomitse ensinnäkään ketään helvettiin, sen koommin kadotukseen, kuin mihinkään muuhunkaan. Mielestäni on vain erilaisia tapoja pelastua.

 Se mitä tapahtuu sinä päivänä kun ihmisiä katoaa ja huomaatkin yllätykseksesi jääneesikin tänne. Aluksi olet aivan kauhuissasi, etkä ehkä usko sitä todeksi. Sitten alat miettiä miettiä, mikä minussa oli sellaista, joka esti pääsyn ensimmäisten joukossa, kilvoitellen ahtaasta ovesta ja mieleesi palaa mahdollisuus vielä päästä, tai kolkko epäilys hiipii, että onko nyt on kuolema enää ainoa jäljellejäävä vaihtoehto. Meissä Kristityissä on hyvin paljon ihmisiä, joiden ei saisi tuomita toisia, vaan jättää mieluummin asia Jumalalle, koska paljon liikkuu puheita, joissa on tuomitseva sävy. Tuomio sinne, tai tuomio tänne, kun silti huomaatkin yhtäkkiä, olevasi niiden ihmisten joukossa joille jää enää luu käteen, on se katastrofi, henkinen romahdus, jota ei sanoin voi kuvailla. Alkaa ihmiskunnan historian suurin ahdistuksen aika. Niinpä alat etsiä syytä, miksi sinä ja joku toinen jäitte tänne mätänevälle planeetalle.

Aluksi tietysti mietiskelet että keitä ihmisiä olivat ne, jotka pääsivät pois ja alat syytellä heitä, jos heistä joitain tunnet, etsit kiihkeästi erehdysmahdollisuutta, kunnes nopeasti huomaat, ettei Jumala erehdy. Ajattelet tietysti, että Jumala oli epäoikeudenmukainen, mutta senkin pian hylkäät, koska tiedät hyvin, ettei niin ole. Vertailet pelastuneita itseesi ja huomaat olleesi monen rinnalla paljon parempi ihminen ja silti jäit tänne, eli erehdyit taas arviossasi. Niinpä sinä joudut peilin eteen, halusitpa tai et, pyristelit vastaan tai et. Luulen ja uskon, että maailmassa on vielä paljon vähemmän kilvoittelevan ahtaan oven kulkijoita, mitä minä aiemminkin esitin, eli ½ tai 1% väestöstä. Minulle on tullut kumma tunne ettei heitä ole paljon mitään, ehkä jopa promille tai muutama promille. Perustelut sille ajatukselle löytyvät siitä, että portti on todellakin ahdas ja rikkaankin on yhtä mahdoton mennä siitä sisälle, kuin kameli neulansilmästä, joka on lausuttu itsensä Jeesuksen suusta. Toisin sanoen, portti ON OIKEASTI AHDAS. Neitsyet ovat siis todellakin viisi ja viisi, eli neitsyistäkään ei pääse kuin puolet. Neitsyet ovat siis morsian ehdokkaita, joilla on kaikki edellytykset olla morsian. Ero on vain siinä ettei nämä olleet hereillä. Yhtä pieni ero kuin syödä viaton omena tai jättää syömättä. Ero on hiuksen hieno.

Mitä sitten on neitsyen, Kristuksen morsiamen perusvaatimukset, prosessi prosessilta lueteltuna järjestyksessä: (1.) Synnintunto ja herääminen (2.) katumus, itsetutkiskelu ja kaiken synnin tunnustus (etsiskely ja tutkiskeluvaihe saattaa kestääkin jopa kuukausia) (3.) Usko Kristuksen sovitusvereen Golgatalla (4.) Ylhäältä uudesti syntyminen ja Kaste Pyhässä Hengessä. Tässä kaikki ja tässä järjestyksessä. Jokin toinen järjestys ei toimisi ollenkaan, eikä minkään näistä puuttuminen. Väärä järjestys tai jonkin osan puuttuminen veisi myös mahdollisuuden perusvaatimuksiin, olla edes neitsyt. Perustelu väärän järjestyksen osalta on selvä, mikäli sitä tarkkaan mietit. Aivan samalla tavalla kuin nuori, jonka tarpeet luonnollisesti heräävät tutustua vastakkaiseen sukupuoleen. Menetkö siis ennen seurustelua kumppaniehdokkaan kanssa kihloihin, vai päättääkö joku muu sen puolestasi ja vasta sitten tutustut tähän kihlattuun. Eli järjestys on oltava luonnollinen järjestys. Monet kirkot ovat mädättäneet normaalin luonnollisen tavan tutustua tulevaan puolisoon, samalla tavalla kuin monissa maissa toimitaan niin, että vanhemmat valitsevat tyttärelleen puolison, jopa heti syntyessään ja ennen kuin tämä edes on naimaikäinen. Niinpä ihmisen vapaa tahto murskataan. Normaalin tavan mukaan sinun on ensin tunnettava tarvetta pariutumiseen, sitten tutkiskella itseäsi, oletko jo valmis menemään suhteeseen ja vasta sitten etsiä, tutustua ja tunnustaa kumppani, joka johtaa lopulta rakkaudentunnustuksien jälkeen myöhemmin kihlaukseen. Tämä on täysin looginen järjestys, aivan kuten me itse toimisimme ja haluamme toimia. Flirtti tulee silti aina pojalta.

Tästä viivalta alkaa vasta kilpailu ahtaasta ovesta. Kuten Herra puhui minulle eilen, Joh. 15:16 Hän valitsi minut, en minä Häntä. Hän myös näkee sinut ja minut, keitä me olemme ja mitä meidän sydämessämme oikeasti on. Onko sydämesi vain omien valheidesi ruokkima ja uskottelema, vai oletko oikeasti katunut syntisyyttäsi ja vajavaisuuttasi. Onko sydämessäsi jokin sopukka, jota et olekaan puhdistanut, vai onko sen sopukan ovikin vielä lukittuna. Oletko oikeasti istunut nuotion pohjan päällä ja heittänyt tuhkaa päällesi voimattomana syntiesi taakan alla ja saanut niihin lievityksen ja armon. Oletko ihan todella uskonut syntisi Jeesukselle ja antanut kaikille anteeksi sinuun kohdistetut muiden synnit? Oletko myös antanut itsellesi anteeksi? Miten on? Oletko ylpeä, kerskailetko, pöyhkeiletkö? Etkö kykene hyväksymään muita, vai hyväksytkö vain heidän syntisyyden ja asetat itsesi muiden edelle? Oletko sekoittanut tärkeysjärjestyksen elämässäsi, jonka Jumala on sinulle lahjoittanut? Laitan sinut miettimään, mutta se on vaan totuus, että yllätys tulee monille olemaan vakava paikka. Mitä tein väärin? Missä tein väärin? Ainoa onnellinen tosiasia on se, että jos Jeesus ei sinua kutsunut, tai sitten et kuullut kutsua, Jumala järjesti sinulle pelastus-suunnitelman, jonka avulla portteja onkin vielä kaksi lisää ja ne ovat paljon edellistä suuremmat.
Lopulta palataan alkuun... EI YKSIKÄÄN JOKA HÄNEEN USKOO, HUKU. Aamen.

Jari kertoi tarinan puutarhurista
Puhimme ihmisestä, joka ei todellakaan ole vielä valmis luomus, eikä varmaan vielä kunnolla edes kuva Jumalasta. Adam ja Eeva paratiisissa kertoo kaiken, kuten tämä tarina: Puutarhuri on Herran palvelija ja teki kovasti töitä puutarhassa päivästä toiseen. Hän oli ahkera ja kuuliainen, niinpä Herra huomasi tämän hyvän työn, tullen eräänä päivän puutarhurin luo puhumaan. Herra sanoi puutarhurille: "Olet ollut hyvä palvelijani ja haluan palkita sinut. Haluaisitko minulle tuonne palatsiin sisälle palvelemaan minua?" Se oli suuri kunnia ja puutarhuri iloitsi päästessään pois pihatöistä. Palatsissa oli hienoa ja ruokaa yllin kyllin. Herra saneli hänelle ohjeet: "Saat syödä ja juoda, käyttää kaikkea mitä palatsissa on, omiin tarpeisiisi, mutta yhden asian hän kieltää". Palvelija kysyi, "Mikä se on Herra?" Herra sanoo: "Tähän rasiaan, tässä pöydällä älä koskaan ikinä koske. Kaikki muu on sallittua". Niinpä palvelija nautti viikkoja ja kuukausia, talon antimista, koskematta pöydällä olevaan rasiaan. Mutta joka päivä palvelija näki rasian pöydällä, muttei uskaltanut siihen koskea. Rasia alkoi silti päivä päivältä kiinnostaa enemmän ja enemmän palvelijaa. Niinpä hän eräänä päivänä meni rasian luo, katsoi ympärilleen, ettei kukaan näkisi ja sitten raotti rasian kantta. Kannen alla oli lappu, jossa luki "TAKAISIN PIHATÖIHIN".

9.12.2007

Herra vastasi minulle näin :) 21:30 (tämä on taas suoraan nettiraamatusta, jonka nyt vasta ehdin lukea)
Johannes 15:16
Te ette valinneet minua, vaan minä valitsin teidät ja asetin teidät, että te menisitte ja kantaisitte hedelmää ja että teidän hedelmänne pysyisi: että mitä ikinä te anotte Isältä minun nimessäni, hän sen teille antaisi.
Hän vastasi, jotta tietäisin missioni ja miksi ansaitsen vasta lopuksi palkkani. Jari sanoi tänään hienosti: "Enhän minä mitään ylösottoa ole ansainnut, tällainen syntinen. Kuoleman minä vain olen ansainnut, niinkuin me kaikki"

Lapsen mieli keksii tavan muuttaa näkymätön näkyväksi

Kun lapsi leikkii vaatimattoman perheen tavoin, ilman barbeja ja muovisia taisteluleluja, hän keksii monet hahmonsa ihan itse ja antaa niille hassunkurisia nimiä ja kuvittelee kiven koiraksi, kävyn lehmäksi. Näin lapsi leikkii luonnostaan ja luonnossa ollessa vailla "oikeita" leluja, jotka ovat aikuisten tekemiä. Jumala on nuo lelut lapselle antanut. Aikuinen jäljittelee lapsille lelunsa ja aikuinen tekee lapselle kaupallisen Joulun ja syntymäpäivän, jossa ei ole sijaa Jumalan tahdolle. Lapsi silti saattaa hylätä hienon leluauton ja alkaa käyttää omaa mielikuvitustaan, tekemällä taloja hiekasta, lehdistä tai vakkapa kaisloista. Lapsen mieli antautuu leikin mukana leikin todellisuuteen, unohtaen maailman ympäriltään.
Lapsille annetaan nykyään yhä enemmän ja enemmän virikkeitä, jotka eivät annan Jumalan puhua lapselle, vaan heille tyrkytetään muovia ja elektroniikkaa. Lapsi on kumminkin lapsi, niin kauan kunnes lapsi alkaa kapinoida ja aikuistua. Lapsi lopettaa lapsen uskonsa, kadottamalla pyyteettömän ehdottoman uskonsa vanhempiinsa, sekä myös ympäristöönsä. Lapsesta on tullut aikuinen. Tässä kohtaa tulee valtava ero lapsen ja lapsen välillä, mitä ruokaa lapselle on annettu. Lapsi on saattanut uskoa pelkästään Joulupukkiin, johon hänen usko meni jo 7 vuoden jälkeen, jonka jälkeen uskoa ei ehkäpä ole edes isään ja äitiin, riippuen täysin siitä, miten lapsi kasvoi ja millä leikki, sekä millä äiti ja isä lasta ruokki. Lapsi on saattanut oppia pelkästään puolustautumaan, jolloin lapsi on menettänyt jo rakkautensa olemassaolon mahdollisuuden, jos hän ei tee muuta kuin puolustautuu vihollisia vastaan. Sen sijaan, jos lapselle on annettu paljon Rakkautta, kerrottu koko lapsuusikä Jeesuksesta ja Jumalasta, hänellä on leluinaan luonnon rauha ja eikä liikaa kaikkea yltäkylläisyyttä, myös Pyhä Henki on asettanut lähtökohdat lapselle. Tästä syntyy lapsen mieli, luonnollinen vuoropuhelu ja vastaanottokyky sellaiselle, jota ei normaalisti näe. Lapsi ei epäile, vaan uskoo, koska hänelle on lapsesta asti ollut luontevaa keskustella kivien ja käpyjen kanssa Taivaan Isälle ja Hän puolestaan lapselle, ilman muovia ja 1,5 voltin sähköä. 

Lopuksi Sanan vahvistus, jonka sain eilen Taivaan Isältä, nettiraamatun kautta, Päivän Sanana, joka minulle on paljon puhunut.
Johannes 15 (koodi: JaE 15 A 7)
1 "Minä olen totinen viinipuu, ja minun Isäni on viinitarhuri.
2 Jokaisen oksan minussa, joka ei kanna hedelmää, hän karsii pois; ja jokaisen, joka kantaa hedelmää, hän puhdistaa, että se kantaisi runsaamman hedelmän.
3 Te olette jo puhtaat sen sanan tähden, jonka minä olen teille puhunut.
4 Pysykää minussa, niin minä pysyn teissä. Niinkuin oksa ei voi kantaa hedelmää itsestään, ellei se pysy viinipuussa, niin ette tekään, ellette pysy minussa.
5 Minä olen viinipuu, te olette oksat. Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä.
6 Jos joku ei pysy minussa, niin hänet heitetään pois niinkuin oksa, ja hän kuivettuu; ja ne kootaan yhteen ja heitetään tuleen, ja ne palavat.
7 Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen.
Hoosianna
, haluan perheeni takaisin…

Vangitun sorsan tarina
Erämaamökissä, ”taukotuvassa” on monta päivää kiipelissä ollut sorsa, nälissään ja janoissaan. Tulet sinne ja avaat oven ja yllätykseksesi se lennähtää nenäsi edestä kiivaasti pois. Sorsa oli hetken iloinen ja onnellinen vapaudestaan, mutta tiesi silti pian, että nyt olisi heti etsittävä ruokaa hengissä pysymiseksi. Ruuan etsinnässä sorsaa oli kumminkin joku jo ehtinyt opettaa, eli äitisorsa. Niinpä sorsa tiesi mistä ruokaa saisi, eikä siis kuolisi heti vapaaksi päästyään, niinkuin nuori sorsa olisi tehnyt. Nuori kokematon sorsanpoikanen olisi kuollut, koska kukaan ei olisi sille ehtinyt opettaa ruuanetsintätaitoja. Niinpä tämä sorsa meni oikeille ruokapaikoille, josta sai kunnollista ruokaa ja sorsa tuli kylläiseksi, jonka jälkeen se lensi erämaalampeen uimaan, jossa kolme kaunista joutsenta olivat tovin jo onnellisena uiskennelleet.

Entäpä se toinen tarina samasta sorsasta, eli jospa sorsa olisikin ollut vasta poikanen. Jos olisit päästänyt sorsan lentoon, etkä olisi välittänyt siitä, se olisi todennäköisesti kuollut. Niinpä menitkin oven eteen, etkä päästänytkään sorsaa karkuun, joka tietysti tyhmänä pelkäsi sinua ja yritti kaikin keinoin paeta sinulta. Moneen kertaan jopa kyllästyit sorsaan, joka ei antanut itseään kiinni, vaan juoksi pitkin tuvan lattiaa. Jossain vaiheessa ajattelit, että olkoon tyhmä sorsa, jos haluat kuolla, niin mene ja kuole sitten. Mutta etpä tehnytkään niin, koska tunsit tuota rumaa sorsaa kohtaan jotain sydämessäsi ja halusit sen kuitenkin pelastaa. Sait sen ajettua nurkkaan, vaikka se pyristeli kovasti vastaan. Lopulta kun yritit syöttää sorsaa, se sylki ja rimpuili mutta et hellittänyt, koska sorsa ei tajunnut, että sen henki oli sinun kärsivällisyytesi varassa. Sinä tiesit senkin, että sorsa ei tiennyt ja siksi sait voimaa jaksaa yrittää. Sorsa kiivastuksissaan jopa purikin sinua moneen kertaan todella kipeästi mutta et hellittänyt, etkä antanut periksi. Sotkit jopa omat vaatteesikin sorsan sylkiessä ja ulostaessa päällesi. Sorsa ei edes vettä juonut ja meni sitten lopulta heikkoon kuntoon.

Vasta kun sorsan voimat heikkenivät, sen itsetunto ja puolustuskyky väheni, kykenit sorsaa jo hiukan ruokkimaan. Se joi lopulta vähän vettä, lähes viimeisillä voimillaan ja siitä hieman virkosi. Vihdoin kun sorsa ymmärsi, ettei sen henkeä uhattu, se rauhoittui ja alkoi ottaa itsekin ruokaa. Ruoka oli aluksi pelkkää maitovelliä, mutta vähän myöhemmin jo leipäpaloja, jyviä ja pähkinöitäkin. Niinpä lopulta sorsa kasvoi ja voimistui, niinpä aloit opettaa sitä, mistä ruokaa saisi ja miten. Kun sorsasta kasvoi aikuinen, se lensi lampeen, jossa sen rakkaat sukulaiset jo odottivat sitä. Siellä sorsa oppi heiltä lisää ruuanhankintakeinoja ja sukulaiset olivat onnellisia jälleennäkemisestä.
 

8.12.2007

Ensin lämmintä ruokaa, sitten kylmää ruokaa ja lopulta on kylmää ja pilaantunutta ruokaa
Kertomisen, eli julistamisen ja todistamisen arvoiset profetiat tulevat tulevat näin, kuten nämä viimeiset. Ne tulevat toisilleen tuntemattomilta, eri ihmisiltä, eri puolelta maailmaa ja eri ajankohtina, mahdottomina kenellekään selittää inhimillisellä tavalla mahdolliseksi. Mutta yksi asia, joka yhdistää meitä, on vain sinulle ja minulle, on se, että tähän kaikkeen liittyy aina kumminkin Usko. Ilman Uskoa tämäkin todistus tulevasta, on vain joidenkin "hörhöjen" juttuja.
Eilen yöllä, kun olin pokena ravintolassa, Jari soitti yllättäen, koska tiesi minun olevan töissä. Hän ei ollut tietoinen ollenkaan aiemmista tapahtumista, joissa puhuttiin kylmästä ruuasta, eikä alkuunkaan ollut lukenut kirjoitusta unesta, jonka Tuomas minulle toimitti Kirkko Cafe Chatin keskustelun päätteeksi. Toisin sanoen, Jari ei tiennyt  halaistua aavistusta edellisestä.

Jari alkoi kertoa kummallista untaan, jonka hän oli saanut 7.12. aamuyöllä. Hän aloitti unen kerronnan jostain kummallisesta tilanteesta, jossa hän ja muutamia muita, tekivät jotain lain vastaista ja yrittivät peitellä tekojaan suurin elein, kuten maansiirtokonein, kaivellen tunneleita ja räjäytellen asioita, siis jotain todella suurpiirteistä toimintaa. Minulle tuli hänen kertomuksensa mukana syvä mielenymmärrys, että nyt puhutaan syvästä ahdistuksen ajasta, jossa ollaan varmaan jo neljännellä, ellei peräti jo viidennellä vuodella, eli jo toisen 42 kk puoliskon aikaa, jolloin rauha Israelissa on jo ohi.
Jari kertoi että heidän yksi tehtävä oli halkaista ihmisiä rangaistuksen toteutuksena neljään osaan. Tuo neljään osaan halkaiseminen toteutettiin myöskin suurten köysien ja nelivetomaastureiden kanssa. Sitten Jari kertoi että hänelle tuli sellainen olo, että nuo ihmiset olisivat pitäneet halkaista vieläkin useampaan osaan. Aikamoista puuhaa. Sitten Jari jatkoi, että heillä oli myös jääkaappi, tai oikeastaan useitakin jääkaappeja, joissa oli ruokia, mutta ne olivat jo menneet täysin pilalle ja vain viinirypäleet olivat jokseenkin syötäviä vielä, vaikkei nekään enää mitään hyviä olleet.

Aluksi ajattelin, että no olipa outo uni ja että liittyyköhän tuohon mitään todellista. Tänään kumminkin palautui mieleeni uni, kun katselin kaupassa viinirypäleterttuja ja kaupan tyttöä joka heitteli hyvää ruokaa pois, koska päiväys oli mennyt umpeen. Niinpä ajattelin ensin lähettää jutun tekstiviestinä Tuomakselle, muttei hän vastannut (ainakaan vielä). Niinpä tulin töiden jälkeen kotiin ja ajattelin tehdä saman kaavan mukaan kuin kaikki muukin, pelkällä Hengenjohdatuksella.
Olen tullut siihen tulokseen, että kyllähän nämä kaikki asiat ennenkin on pilalle saatu. Saatana saa vääristeltyä kaiken. Se on vähän sama kun insinööri ja ratakisko kun kohtaavat, niin viisaampi taipuu. Kyllä tämä ja kaikki muukin sana saadaan pilaantumaan. Valitettavasti. Sen sijaan viinirypäleet olivat syötäviä, eli ne tarkoittavat ihmisiä. Kristittyjä ihmisiä, jotka lopuksi senkin jälkeen, kun toinenkin ylösotto on tapahtunut, jäävät tänne. He ovat ne 12 vakallista leipää ja kalaa, jotka jäivät tähteeksi, kun ne viisituhatta ihmistä saivat ravintonsa, kylmästä ”piknik” ruuasta. Tämä varsinainen ruoka tulee olemaan jo pilalla, kuten kirkot, mutta viinirypäleet vielä levittävät sanaa ja syntyy vielä yksi herätys, ennen Jeesuksen näkyvää paluuta, jonka hedelmät hän ottaa ylös turvaan takaisintulonsa hetkellä. Siinä hetkessä hän sanansa henkäyksellä tuhoaa, sekä pedon, että väärän profeetan, eli nuo kaksi maallista saatanan kätyriä, jotka ovat ottaneet paikan Pyhällä Paikalla.
Mitä ihmisten repimiseen tulee, ne ovat tietysti selvää, että mitä kovempi ihminen, sen rikkinäisemmäksi heidät on rikottava ja sen kovemmin keinoin. Jumala yksin tietää, missä raja kulkee.

Iran luopui dollarista öljykaupassa
Julkaistu 08.12.2007, klo 14.25

dollareita
Kuva: AP Graphics Bank

 

IN GOD WE TRUST

Iran on lopettanut Yhdysvaltain dollarin käytön öljykaupan valuuttana.

JÄLLEEN VAHVISTUS LUOPUMUKSESTA!

Jos olet viisas, älä lue näitä juttuja.
Jos sinulla on lapsen mieli, LUE NE!

Maan öljyministeri Gholam Hossein Nozari kertoi iranilaiselle ISNA-uutistoimistolle, että dollari on epäluotettava valuutta, koska sen arvo on alentunut ja tuonut tappioita öljynviejille. Iran on toiseksi suurin jäsen öljynviejämaiden järjestössä Opecissa. Iran on vähentänyt Yhdysvaltain dollarin käyttöä viime aikoina ja nyt se on siirtynyt kokonaan muihin valuuttoihin. Öljyministeri ei kuitenkaan kertonut, millä valuutalla Iran nyt vie öljyään. Toinen syy dollarista luopumiseen on, että Iran yrittää pitää Yhdysvaltain taloudellisten pakotteiden vaikutukset rahoitusjärjestelmäänsä mahdollisimman pieninä.
Iranin ja Yhdysvaltain suhteet ovat olleet jäissä vuoden 1979 islamilaisen vallankumouksen jälkeen. Suhteita on kärjistänyt entisestään kiista Iranin ydinohjelman luonteesta.

1. Mooseksen kirja 8:6-8 Neljänkymmenen päivän kuluttua Nooa avasi arkin ikkunan, jonka hän oli tehnyt ja laski kaarneen lentoon, ja se lenteli edestakaisin, kunnes vesi maan päältä kuivui. Sitten hän laski luotansa kyyhkysen nähdäksensä, oliko vesi vähentynyt maan pinnalta.
1986-1993 Reykjavik -> Washington
1. Mooseksen kirja 8:9
Mutta kyyhkynen ei löytänyt paikkaa, missä lepuuttaa jalkaansa, vaan palasi hänen luoksensa arkkiin, sillä koko maa oli vielä veden peitossa; niin hän ojensi kätensä ja otti sen luoksensa arkkiin.
1. Mooseksen kirja 8:10
Ja hän odotti vielä toiset seitsemän päivää ja laski taas kyyhkysen arkista.
1993-2000 Washington -> Uuden ajanlaskun alku
1. Mooseksen kirja 8:11
Ja kyyhkynen tuli hänen luoksensa ehtoopuolella, ja katso, sen suussa oli tuore öljypuun lehti. Niin Nooa ymmärsi, että vesi oli vähentynyt maan päältä.
1. Mooseksen kirja 8:12
Mutta hän odotti vielä toiset seitsemän päivää ja laski kyyhkysen lentoon, eikä se enää palannut hänen luoksensa
2000-2007 Seitsemän lihavaa vuotta jona aikana Herra kerää viljaa aittaan ja jonka lopulla pimeys laskeutuu maan päälle
(Matteus 27.)
1. Mooseksen kirja 8:13-16 Ja Nooan kuudentenasadantena yhdentenä ikävuotena, vuoden ensimmäisenä kuukautena, kuukauden ensimmäisenä päivänä, oli vesi kuivunut maan päältä. Niin Nooa poisti katon arkista ja katseli; ja katso, maan pinta oli kuivunut. Ja toisena kuukautena, kuukauden kahdentenakymmenentenä seitsemäntenä päivänä, oli maa aivan kuiva. Ja Jumala puhui Nooalle sanoen: "Lähde arkista, sinä ja vaimosi, poikasi ja miniäsi sinun kanssasi.
Nooan kalenterivuosi alkaa 1.4. ja toinen kuu on toukokuu ja sen 27. päivä maa oli aivan kuiva. Ja Jumala puhui Nooalle, sanoen: ”Lähde arkista”.

Helluntai on ensi keväänä 11. päivä ja maanantait 12. ja 26. voisivat olla ne hetket.
(Nooan maailma 27. toista kuuta, oli aivan kuiva, voisi hyvin tarkoittaa ylösoton jälkeistä päivää)
Laulujen laulu 2:10-13
Rakkaani lausuu ja sanoo minulle: "Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule. Sillä katso, talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan. Kukkaset ovat puhjenneet maahan, laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme. Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnökset ovat kukassa ja tuoksuavat. Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule.
3. Mooseksen kirja 23

9 Ja Herra puhui Moosekselle sanoen:
10 "Puhu israelilaisille ja sano heille: Kun te tulette siihen maahan, jonka minä teille annan, ja leikkaatte sen viljaa, niin viekää papille viljastanne uutislyhde.
11 Ja hän toimittakoon sen lyhteen heilutuksen Herran edessä, että hänen mielisuosionsa tulisi teidän osaksenne; sapatin jälkeisenä päivänä pappi toimittakoon sen heilutuksen.
12 Ja sinä päivänä, jona teidän lyhteenne heilutus toimitetaan, uhratkaa virheetön, vuoden vanha karitsa polttouhriksi Herralle,
(Kuvaa Jeesusta ristillä) HUOMAA! VIRHEETÖN vuoden vanha karitsa.
13 ja siihen kuuluvaksi ruokauhriksi kaksi kymmenennestä lestyjä jauhoja, öljyyn sekoitettuna, uhriksi, suloiseksi tuoksuksi Herralle, sekä siihen kuuluvaksi juomauhriksi neljännes hiin-mittaa viiniä.

(ylösotto, uutislyhde, eli esikoiset, Matt. 27 ...ja haudat aukenivat...)

14 Älkääkä syökö uutisleipää, paahdettuja jyviä tai tuleentumatonta viljaa ennen sitä päivää, jona tuotte Jumalallenne uhrilahjan. Se olkoon teille ikuinen säädös sukupolvesta sukupolveen, missä asuttekin.
15 Sitten laskekaa sapatin jälkeisestä päivästä, siitä päivästä, jona toitte heilutuslyhteen, seitsemän täyttä viikkoa,

(neljäkymmentä yhdeksän eli Helluntai)

16 laskekaa viisikymmentä päivää seitsemännen sapatin jälkeiseen päivään asti; sitten tuokaa Herralle uusi ruokauhri.

(Helluntain jälkeinen maanantai, mutta tässä ei mainita, monesko päivä se on, mutta 1. Mooseksen kirja 8:14 mainitaan 27. päivä
ja tämä 50 päivää korjaa sen Helluntain jälkeiselle maanantaille)
17 Sieltä, missä asutte, tuokaa heilutusleiväksi kaksi kakkua, jotka on leivottava happamena kahdesta kymmenenneksestä lestyjä jauhoja, Herralle uutislahjaksi.

(Viittaa Pyhinä kuolleiden ylösotto ja elossa oleva morsian)
Tästä alkaen voimme odottaa ylösottoa käytännöllisesti katsoen joka maanantai... mielenkiintoista mutta näin sen voi nyt vaan tulkita.
HUOMAA! Uutislahja tässäkin kohtaa, eli tämä on vasta ylösottojen alku.
Oletan itse, siis oletan että ylösotetut eivät ole suuren suuri joukko ½ tai kokonainen 1% väestöstä. Kristillisistä länsimaista suurempi ja jumalattomissa maissa luku on häviävän pieni. Mikäli 6 miljoonaa juutalaistakin upposi keskitysleireissä muistamattomiin, niin kristittyjen ylösotto unohdetaan kyllä hyvin nopeasti ja keksitään jokin hyvä selitys sille.
Olaf Rogdenin näystä käy ilmi paljon yksityiskohtia, joista yksi on juuri maanantai.

Kristittyjen piirissä on tilanne masentava. Eilen sunnuntaina olivat rukoushuoneet ja kirkot täynnä ihmisiä.
Kello on 9 aamupäivällä. Norjassa klo 9.00 eli Suomessa klo 10.00 Rouva Andersen istuu radion ääressä ja kuuntelee lastentuntia.

Laodikean penseän seurakunnan ylösotto tapahtuu syksyllä, koska 1290 päivää rauhasta, nostetaan (3. ylösotto) kuolleet ja 1335 päivää rauhasta (4. ylösotto) elossa olevat. Tämän jälkeen ajanlasku muuttuu ja viimeisestä ei voi kukaan olla varma. Se on Herran päivä ja Jeesuksen näkyvä paluu maailmaan, josta alkaa jonkinlainen "puoliaikaa" pituinen ajanjakso. Arvelin sen olevan noin 21 kk pituinen, eli puolet 42 kk, joka on ennustettujen aikojen pituus. Sinä aikana Jeesus sotii Israelin edestä ja ajaa viholliset vuorille ja sitoo henkiolennot maan päälle. Siitä alkaa tuhatvuotinen kausi.

6.12.1007

Kim Jong-Il sai kirjeen George Bushilta
Julkaistu 06.12.2007, klo 13.59 (päivitetty 06.12.2007, klo 16.40)

Yhdysvaltojen presidentti George Bush on lähettänyt kirjeen Pohjois-Korean johtajalle Kim Jong-Ilille sekä neljälle muulle maalle koskien maiden ydinaseohjelmia.

Pohjois-Korean virallisen uutistoimiston mukaan Bushin henkilökohtaisen kirjeen toimitti kommunistivaltion johtajalle yhdysvaltalaislähettiläs Christopher Hill. Lähettiläs vierali Pohjois-Koreassa tällä viikolla tarkkaillakseen maan keskeisen ydinlaitoksen tekemistä toimintakyvyttömäksi Yongbyonissa. Valkoinen talo kertoi, että kirjeessään Bush kehottaa Pohjois-Koreaa paljastamaan lupauksensa mukaisesti kaikki yksityiskohdat ydinaseohjelmastaan. Bush on lähettänyt samansisältöisen kirjeen myös neljälle muulle maalle, jotka ovat mukana kuuden maan neuvotteluryhmässä.

Tätähän tämä meinaa... sotaa!

Aamulla nostelin Suomen lippuja salkoon yli 20 kpl ja kirjoitin hyväntoivotukset Itsenäisyydestämme. Illalla laskin Suomen liput ja nyt on taas tuomioiden aika. Tämän profetia on Tuomas saanut häneltä, "Jumalkielteinen" (muutettu nimi) eilen illalla netin kautta Kirkkocafe Chatissa. Hänen puolestaan rukoillaan ja se alkaa selvästi tuottaa hedelmää. Kiitos Herralle. Nyt hän tietämättään toimii todistajana ja profetoiden tulevaa. Rukoilkaa siis vielä lukijani tämän ”Jumalkielteinen” puolesta.
Keskustelu kulki näin:
Jumalkielteinen.
: Näin muuten hullun unen viime yönä ja muistan sen vielä...
Jumalkielteinen.: Olin bussilla tulossa kotiin, kun kuski ilmoitti, että nyt kierretään toisen valtion kautta....
Jumalkielteinen.: Kun päästiin sinne, niin siellä oli Jackie Chan diktaattorina ja Jackie ajoi jotain asiaa mikä suosi lämmittämätöntä ruokaa
Tuomas 1/12 => Jumalkielteinen.: muistatko siitä jotain muuta?
Jumalkielteinen. => Tuomas 1/12: En
Tuomas 1/12 => Jumalkielteinen.: ok
Tuomas 1/12 => Jumalkielteinen.: ajattelin jotain yksityiskohtia, mutta kiitos näin
Jumalkielteinen. => Tuomas 1/12: Paitsi, että kuulemma USAA ei haitannut Jackien diktatuuri
Tuomas 1/12 => Jumalkielteinen.: kuka sen kertoi ettei haitannut?
Jumalkielteinen => Tuomas 1/12: Taisi olla itse Jackie
Tuomas 1/12 => Jumalkielteinen.: pääsit sitten Jackien kanssa bussiin
Jumalkielteinen. => Tuomas 1/12: Ei vaan ei Jackie ollut bussissa
Tuomas 1/12 => Jumalkielteinen.: ai
Jumalkielteinen. => Tuomas 1/12: Ja aloin ihmettelemään, että miksi Jackie suosittelee kylmää ruokaa
Jumalkielteinen. => Tuomas 1/12: Päättelin, että valtio on niin köyhä ettei ole varaa lämmittää ruokaa
Jumalkielteinen. => Tuomas 1/12: Tänään muuten tulee Jackien elokuva
Jumalkielteinen. => Tuomas 1/12: Olen kait siitä saanut vaikutteita uneeni
Tuomas 1/12 => Jumalkielteinen.: kuka tietää..
Tuomas on viisas julistaja, koska huomaa jättää asiat mietintään. Minä olen kurja syntinen, mutta Puhun NYT HERRAN NIMESSÄ, koska Hän antoi tänään, kaiken selityksen HERRAN SANANA tuohon uneen, kun laskin noita lippuja saloista. Jouduin jopa kokemaan suurta kipua, vahvistuksen päälle, niin että vedet kirposivat silmistä, jotta sen täysin itsekin uskoisin. En siis nyt enää pelkää tätä kirjoittaa.

Ihan aluksi lyhyt pala Tukholman profetiasta 1984: Suomessa sinulla on oleva leiri Norjaa ja sieltä lännestä nousevia kuninkaita vastaan, mutta sinä et saa vahingoittaa Suomen kansaa, etkä häpäistä sen pyhiä arvoja. Sinä saat pitää leiriä tässä maassa, mutta sinä et saa turmella öljyä etkä viiniä. Suomen kansalle nousee profeetta, joka seisoo sinua vastaan ja profetoi määrätyt hetket. Profetoimisensa lopussa hän tekee Suomen kansassa profeetan merkit ja poistuu minun tyköni. Hänet kutsutaan kotiin. Tämä profeetta julistaa Suomessa väkevän pelastussanoman, jonka sinä myös kuulet, sinä mahtava Roosin poika. Tämä profetia ja profeetta, jonka Minä kutsun Suomen maasta, tulee olemaan väkevän pelastussanoman julistaja ja tuo monta Minun tyköni, sanoo Herra. Jumalan Sana tulee olemaan voimakas ja vahva Suomessa ja kutsuu paljon ihmisiä pelastukseen ja tuo esille paljon suuria asioita: sinä Roosin poika, sinä näet sen ja sinä hämmästyt. Sinun halusi on karata Suomen kimppuun, mutta Minä olen paneva esteen sinun eteesi. Vaikka monet jumalattomat Suomen maassa lankeavat sinun miekkaasi, sinä et turmele öljyä etkä viiniä, sanoo Jumala. Minä olen nostanut sinut, sinä mahtava Roosin poika, sinä saat kävellä Suomen halki, mutta sinä et saa turmella öljyä etkä viiniä, sanoo Herra Herra. Minun Poikani, Jeshuan Messiaan morsian, tekee morsiamen merkin Suomessa, sinä näet sen, sinä Roosin poika ja Sinä hämmästyt. Ja kun tämän profeetan päivät ovat päättyneet, sinä palaat takaisin Venäjän maalle ja kerrot siellä niistä suurista asioista, joita olet Suomessa nähnyt. Sinä Venäjän sotilas, Minä olen nostanut sinut ruoskaksi juopuneelle ihmiskunnalle. Minun Sanallani sinut nostettiin voimaan, valtaan ja taistelemaan, mutta Minun Sanallani sinut myös kaadetaan, sanoo Herra. Sanoma Suomen kansalle on tämä, sanoo Jumala, kun ahdistuksen päivät tulevat ja portti avataan idästä nousevalle kuninkaalle ja sen sotilaille, teillä ei ole yhtään ystävää Euroopassa. Teillä ei ole yhtään kansaa, joka nostaisi asetta teidän puolestanne Venäjää vastaan. Sinä Suomen kansa tulet olemaan yksin, yksinäisempi kuin talvisodan päivinä, mutta sama enkeli, joka taisteli teidän rinnallanne talvisodan päivinä, tulee taistelemaan teidän rinnallanne ja Minä tulen huolehtimaan siitä, että se Venäjän sotilas, joka nousee teidän maahanne, ei häpäise teitä eikä ota eikä turmele öljyä eikä viiniä. Ruokatavarat tulevat nousemaan arvaamattomiin hintoihin teidän maassanne. Koiniks-mitta nisuja tulee maksamaan denarin ja kolme koiniksia ohria denarin, mutta öljyä ja viiniä ei turmella. Öljy on Jumalan Pyhä Sana ja viini on Jumalan Sana. Teille jää vain yksi paikka, mihin te voitte paeta, kun ahdistuksen päivät tulevat, sanoo Jumala ja se paikka on Jumalan Sana.
Bussilla mennään ikään kuin Venäjälle ja Jackie Chan on karatemestari Vladimir Putin, joka toimii Venäjän, mutta ennen kaikkea Suomen diktaattorina. USA myös hyväksyy Putinin vallan Suomeen nähden.

Kaikki lähtee liikkeelle ruuasta
ja mitä se ruoka oikein on...

Kun lapsi on imetysiässä, hän saa äidiltään maitoa, joka on äidin ruumiin lämpöistä ja vauvan vatsalle sopivaa. Näin olen minä ”Jarmo Onnekas” Uskoni saanut. Tuomas ja Jari, kuten moni muukin saivat ruokansa vasta aikuisiässä, mutta lämmitettynä, vähissä erin Pyhässä Hengessä ja ajalla valmistettuna. Kristuksen Morsian on siis saanut Uskon syömällä lämmitettyä, huolella valmistettua ruokaa. Olen aiemminkin antanut sinun ymmärtää, että kun sanon ”minä olen”, olen silloin www.pelastussanoma.fi enkä Jarmo. Jeesus Kristus ohjatkoon Jarmoa, näissä hetkissä. Kutsun itseäni siis nyt kolmannessa persoonassa pelastussanomana. Minä en ole lämmin ruoka, enkä ole pakanoita varten, vaan olen kylmää ruokaa ja hapanta viiniä. Olen täällä siksi jotta jokaisella, joka erämaassa nälissään vaeltaa, olisi vielä toivoa. Kun Mooses vei Israelin kansan erämaahan, olivat he siellä hirveässä nälässä, eikä ollut lihaa, eikä muutakaan kypsennettävää ruokaa, heille satoi Mannaa. Kypsentämätöntä ruokaa, joka ravitsi. Tämä sanoma on KYLMÄ RUOKA ja tämä sanoma on HAPAN VIINI. Tämän sanoman julistaja tulee vielä olemaan suuri Profeetta, Pohjolan Valo, joka saa aikaan sellaisen herätyksen, jonka kaltaista ei ole vielä koskaan ollut. Venäjä ottaa profeetan sanan todesta, eikä yritä hävittää sitä. USA ottaa myös Profeetan sanan kuuliaisena vastaan ja hyväksyy sen kylmän sanan sanoman Jumalan vihan pelolla ja kunnioituksen sekaisella kauhulla. Ylösottosuunnitelma on valmis, kunhan kadut, otat Jeesuksen Kristuksen häävaatteet vastaan ja puet ne päällesi, luopuen kaikesta muusta hapatuksesta. Mikäli niitä ei ole päälläsi, etkä ole luopunut synneistäsi ja epäjumalistasi, kuten tallissa oleva BMW tai Ferrari. Pääset ehkä silti näkemään Pyhien kirkkauden, sinut heitetään takaisin Ferrariisi ja helvetilliseen maailmaan, sen jälkeen kun kaksi Suurta Profeettaa on jo poistunut Isän luo häihin.

Jarikin on nähnyt unen kylmästä ruuasta, jota satoi synkältä taivaalta, jossa suuret pommikoneet mustanaan kulkivat yli. Jarin unessa se oli kuin tuhkaa, jota suuhun laitettuaan, ravitsi ja tuli voimakas olo. Kylmä ruoka on ruokaa, jota on syötävä hengissä pysymiseksi hädässä, kun ei ole mitä valmistaa kunnolla ravinnoksi.

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ, vaikka menetämmekin sen pian seitsemäksi pitkäksi vuodeksi. Älä silti ole pahoillasi siitä, koska se on Jumalan Siunaus ja vain Uuden rukoilevaisen Suomen synty.
Sibelius Finlandia (kuuntele ja rauhoitu hetkeksi) Tällä hymnillä on vielä paljon käyttöä ja on kansallisaarre.

5.12.2007

Yhdysvaltalaiset uskovat Jumalaan - ja ufoihin
Julkaistu 05.12.2007, klo 00.24

Suuri enemmistö Yhdysvaltojen aikuisväestöstä uskoo Jumalaan, kertoo tiistaina julkaistu tutkimus. Tilaston mukaan Yhdysvalloissa uskotaan myös ufojen, paholaisen ja aaveiden olemassaoloon.
Jumalaan uskoo 82 prosenttia yhdysvaltalaisista, kun taas 79 prosenttia uskoo ihmeisiin. Yli 70 prosenttia uskoo taivaan ja enkeleiden olemassaoloon ja yli 60 prosentin mukaan myös helvetti ja paholainen ovat olemassa. Darwinin evoluutioteoriaan uskoo 42 prosenttia väestöstä. 39 prosentin mukaan taas kreationismi - eli oppi siitä, että maailma ja elolliset oliot syntyivät Jumalan luomina, on totuudenmukaisempi. Noin yksi kolmasosa tutkimukseen vastanneista uskoi myös ufoihin, noitiin ja astrologiaan. Harris Onlinen tekemään tutkimukseen vastasi marraskuussa 2 455 aikuisiässä olevaa yhdysvaltalaista.

Luopumus on tapahtunut siis jo Amerikassakin, jonka rahassa jopa lukee "we thrust God". Sen saa siis muuttaa: "we lost God". Maailmassa ei taida enää olla yhtään paikkaa, missä enemmistö uskoisi Jumalaan. Pyhän Hengen johtamasta Uskosta puhumattakaan. Se on hävinnyt jo promilleihin maailman väestöstä. Asun siis Liedossa ja täällä asuu noin 15 th. ihmistä, joista oletukseni mukaan 3:1000 henkeä on se luku, (Jeesus otti kolme opetuslasta mukaansa Getsemanessa ja muut jäivät nukkumaan) joten täällä olisi tuon laskukaavan mukaan 45 Uskovaa. Perustan lukuni vain alueellisesti perinteisen kristinuskonnollisesti vireään keskukseen, jossa ei ole paljon ns. maahanmuuttajia, jotka laskisivat prosenttia oleellisesti. Kun katselet ympärillesi, huomaat kyllä, mikäli sinun sisälläsi on ikuinen sija Jeesuksen Hengellä, että siellä ympärilläsi ei enää olekaan niitä Hengen Uskovia. On vain nukkuvia, hyvänolontavoittelijoita ja itsensä orjuuttaneita laintaulujen palvojia. Sain eräältä ystävältä tekstiviestin, jossa luki näin: "mulla ei ollu sapatin alkamisen takia aikaa lukea kuin 15 min. kokeeseen ja se meni silti ihan hyvin, Jumalan siunaus". Kyllähän se varmasti niin on, että Jumala häntä sillä teolla siunasi ja uskon jopa niin, että jos hän olisi rikkonut sapattikäskyä, hän olisi myös heti siitä teosta rangaistu, huonolla arvosanalla. Juttu vaan ei saisi mennä ihan niin, koska ei Jumala halua meitä orjuuttaa lain alle, mutta hyväksyy sen vapaaehtoisena. Hän tekee juuri niinkuin itse haluat, eli jos haluat olla lain orja, antaa Hän sen lain mukaisella tuomiolla. Jos haluat Jeesuksen Veressä anteeksi kaiken, et ole enää lain orja. Tähän joku lainpuolustaja heti sanoo, että haluan siis tehdä syntiä ja sallin. Jeesus sanoi, ettei ihminen tehty sapattia varten, joten se 15 minuuttia sinne tänne, ei oikeasti merkitse hevon... kkaa. Anteeksi! Suurin osa ihmisistä joka tapauksessa nukkuu. Jos sinä ja minä olemme menossa isän talosta hääjuhliin, nukkujat tulevat sinne myöhemmin, yksin morsian voi omistaa sukulaisia jopa kymmeniä. Siihen tuttavat ja muut kutsutut, jotka tuovat sinne juhliin myös omat perheenjäsenensä, kuten hääjuhliin on tapana tuoda, sitä kansaa on melkoinen määrä, yhden morsiamen takana. Ymmärsitkö mistä puhun? Puhun siis suhteesta, joka mahdollistaisi kaikkien pelastumisen. Morsian on yksi ja vaikkapa se kolme tuhannesta. Sitä morsianta seuraa ainakin kymmeniä, ellei jopa satoja ihmisiä, niinpä jos Liedossa on 15 tuhatta ihmistä, joista vain 45 olisi morsiamia, niinpä morsiamella pitäisi olla 333,33 tuttavaa ja sukulaista. Näin ollen yksi morsian pelastaisi aina riittävän monta, jotta koko Lieto pelastuisi. Tämän kaltainen suunnitelma tuo hääjuhla joka tapauksessa on ja tästä samasta syystä, Jeesus antoi lähetyskäskyn, jottei kenelläkään olisi mahdollisuutta saivarteluun, kun tuomiot jaetaan.

2.12.2007

Universumin huonoimman profeetan näkemys viimeisistä vuosistamme
Älkää te minun aikahömpötyksistä niinkään välittäkö. Ne eivät ole edes tarkkoja, vaan suuntaa antavia osioita. Teen tätä aikaa vain siksi niin lähelle omaa hetkeämme, kuin mahdollista, koska tosiaankin odotan Jeesusta täydestä sydämestäni joka ikinen aamu. Mutta katsokaa, kuinka Sakarja 14 ja Danielin aika, kaksi aikaa ja puoli aikaa saavat merkitystä. Jeesus tulee näkyvällä tavalla jossain kohtaa, kun kaksi aikaa ovat kuluneet ja sitten hänen jalkansa seisovat Öljymäellä. Sitten hän alkaa vasta sotimaan Israelin kansan edestä. Näin ollen Israelin kansa huutaa yhteen ääneen, kutsuen Jeesusta Kristusta avukseen, eikä Jeesus viivyttele, vaan Hän tulee HETI. Tätä loppuaikaa, erotteluaikaa kestää puoli aikaa, tuolla kaiken lopussa, ennen astumista tuhatvuotiskaudelle, kuten Sakarja jatkaa luvun 14 jälkeen jakeesta 16. Mutta kaikki niiden pakanakansain tähteet, jotka ovat hyökänneet Jerusalemia vastaan, käyvät vuosi vuodelta sinne ylös kumartaen rukoilemaan kuningasta, Herraa Sebaotia, ja viettämään lehtimajanjuhlaa. Eli heitä ei tapeta, vaan he joutuvat alistumaan hyvyyden Herran valtaan, kumartaen Häntä ja palaamaan joka vuosi sinne takaisin.
Huomaa ylempi ja alempi kalenteri. Nooan uusi vuosi alkaa huhtikuun ensimmäisestä päivästä, eli meidän kalenteri on kolme kuukautta etuajassa. Tästä hassunkurisesta syystä myös Jeesus syntyi oikeasti syyskuussa, eli Nooalle Jouluna.

Sakarja 14
1 Katso, Herran päivä on tuleva, ja sinun saaliisi jaetaan sinun keskelläsi.
2 Minä kokoan kaikki pakanat sotaan Jerusalemia vastaan. Kaupunki valloitetaan, talot ryöstetään, naiset raiskataan, ja puoli kaupunkia lähtee pakkosiirtolaisuuteen, mutta jäljelle jäävää kansaa ei hävitetä kaupungista.
3 Ja Herra on lähtevä liikkeelle ja sotiva näitä pakanoita vastaan, niinkuin sotimispäivänänsä, taistelun päivänä.
4 Hänen jalkansa seisovat sinä päivänä Öljymäellä, joka on Jerusalemin edustalla itää kohti. Ja Öljymäki halkeaa kahtia idästä länteen hyvin suureksi laaksoksi: toinen puoli mäkeä siirtyy pohjoiseen ja toinen puoli etelään päin.
5 Ja te pakenette minun mäkieni väliseen laaksoon, sillä mäkien välinen laakso on ulottuva Asaliin asti. Te pakenette, niinkuin pakenitte maanjäristystä Ussian, Juudan kuninkaan, päivinä. Ja Herra, minun Jumalani, tulee; kaikki pyhät sinun kanssasi.
6 Sinä päivänä ei ole valoa: loistavat tähdet sammuvat.
7 Se on oleva yhtämittaista päivää-Herralle on se tunnettu-ei vaihdu päivä ja yö; ja ehtoolla on oleva valoisata.
8 Sinä päivänä elävät vedet virtaavat Jerusalemista: toiset puolet niistä Idänmerta kohti, toiset puolet Länsimerta kohti. Niin on tapahtuva kesät ja talvet.
9 Herra on oleva koko maan kuningas. Sinä päivänä on Herra oleva yksi ja hänen nimensä yksi.
10 Koko maa muuttuu tasaiseksi kuin Aromaa Gebasta Rimmoniin asti, Jerusalemin eteläpuolelle. Ja tämä on oleva korkea ja oleva asuttu, paikallansa, Benjaminin portista entisen portin sijaan asti, Kulmaporttiin ja Hananelin-torniin asti, kuninkaan viinikuurniin asti.
11 He asuvat siellä, eikä vihitä sitä enää tuhon omaksi, ja Jerusalem on oleva asuttu, oleva turvassa.
12 Ja tämä on oleva vitsaus, jolla Herra rankaisee niitä kansoja, jotka sotivat Jerusalemia vastaan: hän mädättää siltä kansalta lihan, kun se vielä seisoo jaloillaan, sen silmät mätänevät kuopissansa, ja sen kieli mätänee sen suussa.
13 Sinä päivänä on tuleva Herralta suuri hämminki heidän sekaansa, niin että he käyvät kiinni toinen toisensa käteen ja toisen käsi kohoaa toisen kättä vastaan.
14 Myös Juuda on sotiva Jerusalemissa, ja kaikkien pakanakansojen rikkaudet kootaan joka taholta: kullat ja hopeat ja ylen paljon vaatteita.
15 Samoin on vitsaus kohtaava hevosia ja muuleja ja kameleja ja aaseja ja kaikkea karjaa, mitä niissä leireissä on-samankaltainen vitsaus.

Juudaksen antievankeliumi

Jos haluatte katsoa jotain todella Raamattua ovelasti pilkkaavaa, löydät sitä uskomalla Juudas Iskariotin evankeliumista, joka kirjoitettiin ilmeisesti vuoden 180 jKr. paikkeilla. Jumala sanoi lähettävänsä väkevän eksytyksen ja tässä sitä nyt sitten ainakin on. Tämä koko tarina on pala palalta murrettavissa, mutta joka tähän löpinään uskoo, hän myös tähän tarinaan hukkuu. Tärkein pointti, joka todistaa koko Juudaan evankeliumin vääräksi, on siinä, ettei se kerro Jeesuksen ristinkuolemasta sanaakaan, eikä ylösnousemuksesta, vaan pelkästään korostaa ruumiin ylösnousua, sekä Juudaksen tehtävää, joka olisi liitto saatanan ja Jeesuksen välillä. Väitän tämän siksi näin koska lopussa väitetään, että vain Juudas ymmärsi taivasten valtakunnan ja vain hänelle Jeesus kertoi salaisuuden. Tämän tarinan sisältö korottaa Juudaksen ohi muiden opetuslasten ja Juudaksen kavallus olisi tärkeämpi asia kuin itse ristinkuolema. Tämä kertoo mm. Jeesuksen nauraneen pilkallisesti opetuslasten uskolle ja vain Juudas Iskariotilla olisi aito usko, jolle Jeesus uskoi maailman suurimman tehtävän. Juudas tehtiin tämän mukaan pyhimykseksi vailla vertaa. Tässä ylistetään taas kerran ihmisen tiede, ohi Jumalan aidon suunnitelman. Ei Raamattuakaan, eikä Jeesusta tarvittu koskaan tieteellä todistaa aidoksi, kuten tämä Juudas.
Aivan järkyttävää katsottavaa, josta tuli pahalle mielelle. Samansisältöistä Jeesuksen pilkkaamista, kuin oli Da Vinci koodikin. Laitan videon kannen tähän, jotta osaat varoa tätä valhetta, jota tämä pitää sisällään.

1.12.2007

Galileo ja yhteiskunnan pedot
Ne tulevat olemaan hirveätä aikaa. Aluksi niin kaunis ajatus, joka pilaa vain ja ainoastaan Jumalan puute. Se ajatus tuodaan ihmisille Jumalan tilalle, turvallisen elämisen edellytykset johdetaan siihen, että pedon merkki otetaan kokonaisena, vailla rajoituksia käyttöön. Ihmiset luottavat vain tekniikkaan kuin Jumalaan ja tekniikka heidät pettää, Jumala ei pettäisi. Epäjumala osoittautuu taas kiviseksi paaluksi maassa. Ihmiset luottavat aina vaan epäjumaliinsa. Ihminen nykyään ei usko kiviepäjumaliin, koska he eivät tiedä kuka on oikea Jumala, eivätkä siis tajua epäjumalankaan päälle. Ihmiset ovat tyhmempiä kuin olivat Nooan ajoilla. Nykyihminen uskoo tieteeseen, kirjailijoihin, poliitikkoihin, tutkijoihin, tohtoreihin, insinööreihin, lääkäreihin, opettajiin ja jokaiseen sellaiseen, jonka yhteiskunta on antanut malliksi olla uskottava. Niinpä ihminen uskoo mikrosiruun, joka asennetaan ihmiseen, jotta kaupankäynti olisi turvallista. Tämä epäjumala asennetaan ja tuodaan ihmisiin injektioruiskulla. Ensimmäisen kolmen vuoden aikana, ne laitetaan vain sellaisissa maissa, kuten Venäjä ja Kiina. Vasta myöhemmin Euroopan maat ovat pakotettuja ottamaan pedon merkki, kun Galileo saa täyden vallan, joka riippuu mikrosirusta, minkälainen se on, eli Galileo säätelee sirua, eikä pain vastoin, koko ihminen on silloin pelkkä kone, jos Galileo saa täyden vallan sirusta... siis sinusta. Kun mikrosiru osoittaisikin pelkän henkilötiedon saannin ihmisestä, muutaman metrin päästä, asia olisi jotakuinkin siedettävä, mutta koska satelliittisetti taivaalla, nimeltä Galileo, ottaa arvoilta 30 satelliittia käyttöön ja ne ovat suunniteltu niin, että ne ottaisivat myös katvealueet kaupungeista. Nyt kun menemme vielä pidemmälle tekniikassa, on kaupoissa valmiina ulkopuolella tukiasema, joka ottaa vastaa kaupassa olevan signaalin. Näin ollen kaupassa, virastoissa ja mihin ikinä menet, jossa on tukiasemayhteys sirun ja satelliitin välillä, se ohjaa sirua, ohjaamaan ihmistä, jopa sisätiloissa betoniseinien takana.  Mikrosirun aktiiviosa, eli se osa, joka voi ottaa käskyjä vastaan, myydään oikeushallintoon siten, että esimerkiksi eksynyt paikallistettaisiin. Katoamiset antavat sille heti siunauksen. Ihminen, joka kantaa sirua, ei voi vaikuttaa siruun millään tavalla ja siksi yhteiskunnan on annettava sirulle lupa tulla aktiiviseksi. BANG! Siinä se. Kun ihminen luottaa liikaa tällaiseen, Jumala vihastuu. Häneen ihmisen pitäisi luottaa, eikä mihinkään mikrosiruun.
Täällä Suomessa tapahtuu heti vallanvaihdos, ei silti sisäinen vaan se johtaa Suomen miehitykseen ja osa nuorista miehistä kaatuu, jotka ovat armeijassa ja noissa varuskunnissa, joissa on ilmapuolustusta, koska ne tuhotaan ensin. Tämä valta ei ulotu kuitenkaan Helsinki-Turku-Tampere akselille, joten kauppa käy, vaikka sitten kalliilla. Uskon silti ettei pedon merkki asetu Suomeen väkipakolle, juuri siksi koska keskusjohtoisuus poistuu ja Venäjä tekee Suomelle siinä palveluksen. Muualla on tilanne aivan toinen. Esimerkiksi Ruotsi, Tanska ja Norja saavat kyllä tuntea pedon merkin nahoissaan. Se minun täytyy kertoa profetiana, että isoisäni, joka profetoi jonkin verran, kertoo seuraavaa, toistellen sitä aina iltaisin, kun luki raamattua ja puhui minulle lopunajoista: Venäjän presidentti katselee jonain päivänä valtakuntansa rajoja Kremlin muurilta, niin pieneksi heidän valtakuntansa menee. Sitten hän sanoi, että nämä maat, joilla on ristilippu, saavat siunauksen ja varjeluksen pahimmilta vitsauksilta, kuten säästyivät nekin perheet, jotka piirsivät Mooseksen aikana verellä merkin oviensa ulkopuolelle: pysty, oikea ja vasen veto karitsan verellä. Ristin merkki. Nämä maat säästyvät paljolta ja Englantikin kuuluu niihin, vaikka sekin saa paljon tuhoa osakseen. Ulkoinen merkki, jota liputtaa, on siis kuitenkin siunaus.

Johanneksen ilmestys 9
1 Ja viides enkeli puhalsi pasunaan; niin minä näin tähden, taivaasta maan päälle pudonneen, ja sille annettiin syvyyden kaivon avain;
2 ja se avasi syvyyden kaivon, ja kaivosta nousi savu, niinkuin savu suuresta pätsistä, ja kaivon savu pimitti auringon ja ilman.
3 Ja savusta lähti heinäsirkkoja maan päälle, ja niille annettiin valta, niinkuin maan skorpioneilla on valta;
4 ja niille sanottiin, etteivät ne saa vahingoittaa maan ruohoa eikä mitään vihantaa eikä yhtään puuta, vaan ainoastaan niitä ihmisiä, joilla ei ole Jumalan sinettiä otsassaan.
5 Ja niille annettiin valta vaivata heitä viisi kuukautta, vaan ei tappaa heitä; ja ne vaivasivat, niinkuin vaivaa skorpioni, kun se ihmistä pistää.
6 Ja niinä päivinä ihmiset etsivät kuolemaa, eivätkä sitä löydä; he haluavat kuolla, mutta kuolema pakenee heitä.
 
7 Ja heinäsirkat olivat sotaan varustettujen hevosten kaltaiset, ja niillä oli päässään ikäänkuin seppeleet, kullan näköiset, ja niiden kasvot olivat ikäänkuin ihmisten kasvot;
8 ja niillä oli hiukset niinkuin naisten hiukset, ja niiden hampaat olivat niinkuin leijonain hampaat.
9 Ja niillä oli haarniskat ikäänkuin rautahaarniskat, ja niiden siipien kohina oli kuin sotavaunujen ryske monien hevosten kiitäessä taisteluun.
10 Ja niillä oli pyrstöt niinkuin skorpioneilla ja pistimet, ja pyrstöissänsä niillä oli voima vahingoittaa ihmisiä viisi kuukautta.
11 Niillä oli kuninkaanaan syvyyden enkeli, jonka nimi hebreaksi on Abaddon ja kreikaksi Apollyon.
12 Ensimmäinen "voi!" on mennyt; katso, tulee vielä kaksi "voi!" -huutoa tämän jälkeen.

28.11.2007

Minkä siemen, sen hedelmä


Vauvat todistavat selvääkin selvemmin,
pahan siemenen olemassaolon. Kiistatta. Jotkut vauvat valitsivat pahat, siis vauvat.
Paratiisin hedelmäpuusta kaikki juontaa. Ensin oli kuusi luomisen päivää ja joka kerta kun Jumala sanoi, se tapahtui. Jokaisen luomistyönsä lopuksi Jumala katsoi, sanoi, ja totesi että se oli hyvä. Mitä tapahtui Adamin kohdalla? Ei mitään, koska se ei ole vielä valmis, eikä Jumalakaan ole vielä levännyt. Olemme kylläkin jo kuudennen päivän päässä, vieläpä sydänyössä sitä päivää ja ihan pian vaihtuu uusi aamu. Vaihtuu se aamu, jona Jumala oikeasti lepää. Seitsemäs päivä. Jumalan luomistyön tuote, nimeltä ihminen, ei siis ole vielä valmis, vaan itse asiassa sen toiminnalliset kuoret ovat vasta valmistuneet. Jumalan suunnitelma on niin monimuotoinen ja monivivahteinen, ettemme monesti ymmärrä alkuunkaan, edes perusasioita. Me mittaamme uskoamme, todistelemalla itsellemme että Jumala on, tai ei ole olemassa. Riippuu mikä siemen sinuun on kylvetty. Kaikkiin ihmisiin kylvettiin joka tapauksessa epäilyksen siemen ja ylpeyden siemen, joka ilmenee mm. häveliäisyytenä. Kuinka vapaaehtoisesti sinä voit kertoa itsesi kaikkein synkimmätkin salaisuutesi kaikille, tarkoitan ihan kaikille? Entäpä jos teet virheen ja olet yrittänyt peitellä virhettäsi, tekosi kuulutetaan maailman suurimmalla videoscreenillä maailman jokaisesta televisiosta jossa sinä jäät housut kintuissa kiinni. Adam ja Eeva olivat kaksin. Sitten siellä oli käärme ja Jumala. Eeva söi kielletystä puusta ja antoi Adaminkin syödä. Sitten Jumala paljasti heidät housut nilkoissa kielletyn hedelmän mehu vielä suupielissä. Jumala kysyi ensin perheen päältä, Adamilta, että mitä on tapahtunut. Adam vyöryttää heti syyt Eevan niskaan ja Eeva heti kaiken käärmeen niskaan. En usko että tämän kummempi se ensimmäinen synti olisikaan ollut, koska moni väittää, että paratiisin synti on vain vertaus. Tämä vertaus ei tarvitse vertausta, koska se tekona oli Jumalan sanaa vastaan. Älkää tästä puusta syökö, muuten te kuolemalla kuolette. Sitä paitsi, kun Adam ja Eeva näkivät Jumalansa, he eivät voineet olla Jumalasta kaukana, koska kun mennään vaikka Mooseksen aikoihin, ei Mooseskaan voinut lähestyä Jumalaa, koska se poltti kaiken. Puhumattakaan Israelin kansasta, joka ei voinut edes koskea siihen vuoreen, jossa Jumala oli. Synti ja Jumala, olivat siis hyvin, hyvin kaukana toisistaan, jo silloin. Nykymaailman ihminen ja Jumala ovat kuin Pluto ja Aurinko. Kun Jumalan pojat toivat siemenen maailmaan, syntyi jättiläisiä. Todennäköisesti hyvin itsekeskeisiä ja pahoja olentoja. Tätä pahaa siementä on silti maailmassa edelleen, joka näkyy monella tavalla, mädättäen senkin, joka olisi muuten hyvää. Tämä on yksi Jumalan viimeisen vaiheen perusopetus ihmiskunnalle. Ennen kaikkea sen, että Jumalan on tuhottava pahuus joukostamme, eikä sille saa antaa sijaa taivaassa. Kukaan ei ole turvassa, jos on yksikin sellainen, joka ei noudata Jumalan tahtoa. Jumala ikäänkuin siirtää tahtonsa meidän tahdoksemme, joka on ainoa viisas tapa elää. Tätä Jumalamme tekee nämä viimeiset kuusi tuhatta vuotta, kunnes hän saa ansaitun levon, ja jättää viinitarhansa palvelijoilleen, joille hän antoi kullekin talentteja, heidän omien avujensa mukaan. Lepopäivän lopulla hän palaa takaisin ja näkee, mitä ihmiset olivat tehneet tuon lepopäivän aikana ja antaa palkan kullekin ansioiden mukaan. Siemen on jo siis vauvoissa, jotka syntyvät. Heihin on kylvetty jo siemen, joka kertoo, mitä kukin tulee hakemaan elämältään ja Jumala yksin on tämän tiennyt. Nyt Amerikkalainen yliopistotutkimuksen tulos on pystynyt osoittamaan saman, joka rivien välistä on Raamatussa luettavissa, jos Pyhä Henki antaa avaimen, lukea ja avata tekstejä.

Lehtileike: HS 26.11.2007

27.11.2007

Iranilta uusi pitkänmatkan ohjus
Julkaistu 27.11.2007, klo 09.13 (päivitetty 27.11.2007, klo 13.36)
 

Iranin ohjuksia
Kuva: Reuters-TV

Iran kertoo valmistaneensa uuden pitkänmatkan ohjuksen. Iranin mukaan ohjuksen kantomatka on 2 000 kilometriä.

Vaikka USA hyökkäisi ydinaseella, kuten voisin olettaa. Näin ollen suhteet idän ja lännen välillä katkeaisi lopullisesti, välittömään ydinsodan uhkaan. Älkää ainakaan te, jotka minun sanojani uskotte, pelätkö koska ei kenenkään tarvitse pelätä ydinsodan ihan vielä syttyvän. Tämä on Raamatun lupaus, jolloin on se hetki, jolloin neljä enkeliä siirtyy maailman neljälle kulmalle pidättelemään sodan tuulia. Siitä hetkestä alkaa ahdistuksen ajat, joka päättyy vihan aikaan. Periaatteessa sama asia, mutta minä itse ajattelin erottaa nämä ajat kahteen osaan, koska ne ovat kaksi erillistä osiota vihan ajassa. Mielestäni on hyvin kuvaavaa erottaa ahdistuksen aika, hirveästä lopusta, joka tulee toisen ylösoton jälkeen.
Jos ja kun USA iskee Iraniin, Venäjä iskee heti Suomeen. Venäjä ei voi odottaa hetkeäkään, koska pelkästään hätävarjelun liioittelu ei salli viivytyksiä ja mikäli he viivyttelisivät, se antaisi USA:lle uuden syyn.

Ashura-ohjuksen kantomatka riittäisi Iranin vihollismaahan Israeliin sekä Yhdysvaltain tukikohtiin Lähi-idässä. Iran kertoi viimeksi syyskuussa uudesta ohjuksesta. Ghadr-1-ohjuksen kerrotiin tuolloin kantavan 1 800 kilometriä. Iranilla on myös hieman lyhyemmän matkan Shahab-3-ohjus, jonka kantomatkaksi kerrottiin alun perin noin 2 000 kilometriä, mutta nyt matkaa on lyhennetty 1 300 kilometriin. Iranin ohjusten kantomatkasta on ollut paljon epäselvyyksiä. Länsimaisten sotilasasiantuntijoiden mukaan Ghadar-1-ohjuksen kantomatka ei olisi juuri Shahab-3:a pidempi. Iran on usein ylistänyt ohjustensa voimakkuutta silloin, kun jännite maan ydinohjelmasta on kasvanut. Länsimaiden mukaan Iran suunnittelee ydinasetta. Iran kiistää väitteen. Yhdysvallat ei ole sulkenut pois mahdollisuutta hyökätä Iraniin ydinasekiistan vuoksi. Iran on puolestaan sanonut, että se käyttää aseistustaan vain puolustustarkoituksiin. Iran on kuitenkin varoittanut iskevänsä voimakkaasti takaisin, mikäli Yhdysvallat hyökkäisi Iraniin.

23.11.2007

Galileo sai EU:lta rahaa

Julkaistu 24.11.2007, klo 01.25

  EU on päässyt sopuun ensi vuoden budjetista. Ratkaisu on syntynyt muun muassa Galileo-hankkeena tunnetun satelliittipaikannusjärjestelmän rahoituksesta.

Galileon rahoitusvajeeseen tarvittavista 2,4 miljardista eurosta suurin osa otetaan maatalouteen tänä vuonna tarkoitetuista, mutta käyttämättä jääneistä tuista. Saksa vastusti loppuun saakka ratkaisua, mutta sen äänimäärä ei riittänyt kumoamaan päätöstä. Espanja ja Tanska äänestivät tyhjää. EU-maksujen määräksi sovittiin 0,96 % jäsenmaiden BKT:sta. Yhteiseen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan päätettiin 285 miljoonan euron lisärahoituksesta, josta iso osa menee Kosovon poliisioperaatioon.

Tämä on ensimmäinen vitsaus, kun toinen ylösotto on tapahtunut. Tätä Galileon tuomaa vitsausta ihmiset joutuvat kestämään viisi kuukautta, jonka vasta ydinsota lopettaa. Sota ei kestä kuin kolmisen kuukautta, mutta tuhot ovat sitäkin hirvittävämmät. Nämä kaksi vitsausta kestävät siis vain alle yhdeksän kuukautta. Loppu ajasta on pelkkää anarkiaa, joka päättyy Harmageddoniiin. Sitten Jeesus tulee näkyvällä tavalla.

22.11.2007

Herran tiet ovat suorat ja kun hän tulee, ne ovat asvaltoitu, mäet ja mutkat poistettu
Jesaja 40:3-5
Huutavan ääni kuuluu: "Valmistakaa Herralle tie erämaahan, tehkää arolle tasaiset polut meidän Jumalallemme. Kaikki laaksot korotettakoon, kaikki vuoret ja kukkulat alennettakoon; koleikot tulkoot tasangoksi ja kalliolouhut lakeaksi maaksi. Herran kunnia ilmestyy: kaikki liha saa sen nähdä. Sillä Herran suu on puhunut."

Ei ole vaikeaa arvata... Tuomaksen kanssa tänään puhuimme ennustuksista, jotka voidaan tulkita vain Jumalan lasten silmissä nykyhetkeen. Monet profetiat, parhaana päällä norjalaisnaisen näky vuodelta 1968, jossa tämä selvästi näkee sellaista, jota ei TODELLAKAAN uskottu tulevan. Jesaja 40 alku todistaa tätä samaa jo tuhansien vuosien takaa, missä kerrotaan teiden olevan suorat ja mäetkin poistettu. Helsinki - Turku moottoritietä olen ennenkin käyttänyt esimerkkinä. Vanha pätkä, Helsingistä Lohjanharjulle, jota elettiin tehdä jo -50 luvulla. Siinä nähdään vielä hyvin, ettei mutkia olla vielä poistettu, eikä mäkiäkään tasoitettu. Sen sijaan Turun päässä alkava moottoritie on ihan toista maata. Siellä mäet on vedetty tasaiseksi ja mutkat ovat todellakin poistettu. Kaikki tämä tiedettiin jo tuhansia vuosia sitten. Tämä teksti puhuu suoraa puhetta, minkälainen on maailmassa maantiet, kun Herra tulee.

21.11.2007

USA:n korkein oikeus pohtimaan oikeutta aseisiin
Julkaistu 20.11.2007, klo 21.43 (päivitetty 20.11.2007, klo 21.43)

Yhdysvalloissa maan korkein oikeus aikoo ottaa kantaa perustuslaissa säädettyyn oikeuteen omistaa aseita. Oikeus ilmoitti ratkaisevansa, rikkooko pääkaupungissa Washingtonissa 31 vuotta voimassa ollut käsiasekielto perustuslakia. Liittovaltion vetoomustuomioistuin on aiemmin linjannut, että kielto olisi perustuslain vastainen.

Mikäli korkein oikeus antaa asiassa ratkaisunsa, kyseessä on ensimmäinen kerta liki 70 vuoteen, kun se tulkitsee perustuslain kohtaa, jonka on katsottu takaavan kaikille yhdysvaltalaisille oikeuden kantaa asetta. Washingtonissa viranomaiset ovat arvioineet kyseistä perustuslain 2. lisäystä siten, että se ei anna aseenkanto-oikeutta yksityisille ihmisille vaan ainoastaan osavaltion poliiseille tai kansalliskaartin jäsenille. Korkeimman oikeuden odotetaan käsittelevän asiaa helmi-maaliskuussa ja antavan päätöksensä mahdollisesti kesäkuun loppuun mennessä. Ratkaisu saattaa myös heijastua ensi vuoden presidentinvaaleihin ja kongressivaaleihin.

Vaikka ei millään uskoisi George Bushien yms. johtajien jälkeen, että tällä maalla olisi mitään tulevaisuutta siunaantua millään hyvällä, on tälle maalle ennustettu siipien repimisen ja pystyasentoon nostamisen jälkeen sille annetaan ihmisen sydän. Siipien repiminen tarkoittaa kauaskantoista valtaa, joka poistetaan. Pystyasentoon kahdelle jalalle on puolustuskannalle laittamista ja kun tämä maa saa ihmisen sydämen, se tarkoittaa tämänlaisten lakien voimaan astumista. Kuolemanrangaistukset poistetaan ja aselaki tulee voimaan jne. USA saa tuta vielä kovat ajat kun vihan maljat lasketaan senkin syntien palkaksi, mutta sitä ennen kolmen ja puolen vuoden ajan, tapahtuu tällaista. USA saa ihmisen sydämen.

20.11.2007

Evankeliumin tie, perässä kulkija: saatana
Kun Paavali julisti evankeliumin Eurooppaan vieville teille, päätyen itse Roomaan, teki saatana heti perään omat johtopäätöksensä ja pyrkimyksensä tuhota ja mädättää Paavalin sormenjälki. Kaikki ei tapahdu voimalla ja väkivallalla, vaan osa tapahtuu viekkaudella ja jopa avustamalla Paavalin työtä. Taka-ajatuksena on tuhota Paavalin päämäärät, jotka ovat itse asiassa Jeesuksen itsensä asettamat tavoitteet. Katsokaas kun Paavali lähti heti aluksi ja kokosi nuo seitsemän seurakuntaa, joista koko nykykristillisyys on ja näkyy. Tosin täytyy myös muistaa, että niissä seitsemässä seurakunnassa on kaikki kristillisyys ja kaikki kristillisyyden vajavaisuus, joka voi täydentyä vain ja ainoastaan pysymällä Kristuksessa. Pysymällä Kristuksessa, seurakunta pysyy myös noissa seitsemässä seurakunnassa. Nuo seurakunnat ovat kaikki, aivan kaikki.

Paavali päätyi Roomaan ja kuoli siellä. Saatana tuli perässä ja teki mitä? Perusti Papal Statesin ja vei valtaistuimensa Pergamoon.

Tämän jälkeen kristityt eivät voineet hyvin, eikä koko kristinusko voinut toimia. Paavi teki kristinuskosta bisneksen ja haureuden viini vuosi. Tämän jälkeen 1300 luvulla oli aika siirtää puhdas Usko pohjoisemmas, eli Saksaan. Niin syntyi Uskonpuhdistusten ajanjakso, joka päätyi Augsburgin tapahtumiin Martti Lutherin toimesta, jolloin myös aavistus tulevasta siirrosta tapahtui Mikael Agrikolan toimesta.
Sen jälkeen saatana tuli perässä ja siirsi valtaistuimensa Berliiniin, hirvittävin seurauksin.

Usko oli puhdistunut, Raamattu painettu, juutalaisennustus oli toteutumassa, joten saatana oli raivoissaan. Hänen suunnitelmansa tuhota kristinusko, oli joka kerta mennyt pieleen. Maailmassa riittää pahoja ja taivuteltavissa olevia ihmisiä, joten saatana otti kiinni miehen nimeltä Adolf Hitler, joka tekosista juutalaiskansa oli tarkoitus eliminoida viimeiseen mieheen. Ratkaiseva askel, oli otettu ja annettu käsky tuhota kaikki juutalaiset Euroopasta. Saatana näki ja tiesi mitä tuleman pitää ja hän tietää myös sen, että kun viikunapuun oksa vihertää, hänen aikansa on lopullaan. Kun viikunapuu tekee keväthedelmää, hänen aikansa on päättymässä. Hän tietää tuhonsa, mutta ei voi enää pysäyttää mitään, minkä on aloittanut, koska armo ei koske häntä.

Mitä sitten tämän jälkeen? Vuonna 1946 muuttaa 70 000 juutalaista luvattuun maahan, kirjakääröt löytyvät ja arkki paljastuu maan povesta. Kestää 40 vuotta ja lähtee ensimmäinen kyyhky, kuluu seitsemän vuotta ja lähtee toinen kyyhky. Lopuksi kolmas vuonna 2000, joka ei palaa. Arkkia aletaan lastata ja seurakunta jakaantuu penseisiin ja Jeesuksen omiin. Uusi uskonpuhdistus alkaa, penseään ja kuvottavan oksettavalle haisseelle "uskolle", tapahtuu uudistus sydämen kautta. Puhtaan Uskon lähde siirtyy pohjoisemmas ja saatana tulee sinne perässä. Saatana hyökkää Puhtaan Uskon kimppuun Idästä, Venäjältä. Tästä alkaa viimeinen taisto, ilman rukoilevaa seurakuntaa. Se on viety pois.

19.11.2007

Viimeinen eläin arkkiin
Israel on ajan merkki ja siihen voimme luottaa. Israel on Jumalan valitseman kansa, joka myös saa tuta sen vuoksi. Kun Israel tekee rauhaa, tiedämme ajat tulleeksi täyteen. Viemme viimeistä muulia arkkiin ja lopuksi Jumalan käsi sulkee arkin oven, eikä sinne enää ketään oteta. Nämä eläimet ovat kävelleet arkkiin vapaaehtoisesti, heitä ei olla peloteltu taivaasta satelevin kivin, eikä heitä peloteltu sodalla, eikä millään muullakaan pelolla. Nämä eläimet vain kävelivät kutsusta arkkiin sisälle ja siksi ne pelastuvat. Jumala ei ole sadisti, eikä Jumala ole sanojaan syövä valehtelija, joten Hän on tehnyt myös pelastussuunnitelman niille, jotka eivät olleet viisaita, eivätkä siis kävelleet arkkiin, kun oli aika, vaan menivät menojaan. Pelastussuunnitelma sisältää kolme porttia taivaaseen. Sinä saat kolme mahdollisuutta, kuten sai Pietari yöllä, kun hän Jeesuksen kielsi. Mahdollisuudet ovat joko elävänä tai kuoleman kautta. Ylösottoja on varattu kaikkiaan kolme kappaletta, joista kaksi ensimmäistä ovat kuin kopio toisistaan. Erona on vain jäljellejääneiden sanktiot tyhmyydestään. Ensimmäisen ylösoton Pyhät säilyvät pyhinä, eikä heihin toinen kuolema enää kosketa. Mutta jäljelle jääneet kokevat kauhuja uskottomuudestaan, ensin pelkät pasuunat ja sitten pasuunan mukana tuleva vihan kitkerä malja, eli voi-huutopasuunat. Myös toisen ylösoton kohdalla tapahtuu taivaassa jotain, eli hääjuhlassa, jonne kutsuttiin häävieraiksi tyhmät neitsyet. Sieltä heitetään alas pimeyteen ihmisiä, joilla ei ole häävaatteita, he näkevät taivaassa Pyhille katetun pöydän ja sitten heidät heitetään pimeyteen, jossa on itku ja hammasten kiristys, eli vihan maljat, jotka parasta aikaa vuodatetaan maan päälle. Pysy siis kiinni Jeesuksessa, ettei niin kävisi.

17.11.2007

Venäjällä uskonlahko linnoittautunut luolaan
Julkaistu 16.11.2007, klo 20.46
 

Joukko tuomiopäivää odottavan uskonlahkon jäseniä on linnoittautunut luolaan Etelä-Venäjällä. Ryhmä odottaa maailmanloppua, jonka se uskoo koittavan toukokuussa.
Viranomaiset ja ortodoksisen kirkon papit ovat yrittäneet suostutella lahkolaisia ulos tuloksetta. Joukko uhkaa räjäyttää luolan, jos heidät yritetään pakottaa ulos. Keskellä talvista metsää sijaitsevassa luolassa on 29 ihmistä, joista osa on pieniä lapsia. Joukko vakuuttaa ruuan ja veden riittävän kevääseen asti. Luola sijaitsee metsässä Penzan alueella lähellä Volgaa, noin 650 kilometrin päässä Moskovasta. Uskonlahko nimittää itseään Venäjän todelliseksi ortodoksiseksi kirkoksi. Sitä johtaa profeetaksi julistautunut 43-vuotias entinen insinööri Pjotr Kuznetsov, joka on joutunut välirikkoon varsinaisen ortodoksisen kirkon kanssa. Kuznetsov ei itse ole luolaan linnoittautujien joukossa. Häntä vastaan on nostettu syyte väkivaltaisen uskonnollisen järjestön perustamisesta ja hänet on määrätty mielentilatutkimukseen. Kuznetsov on värvännyt tukijoita Venäjällä ja Valko-Venäjällä. Lahkon jäseniä on kielletty katsomasta televisiota, kuuntelemasta radiota ja käsittelemästä rahaa.

No, jopas jotakin. Mielenkiintoinen yhtälö, kuin dejá vu oman itseni kanssa, vaikka hedelmät ovat se, josta te tunnette kuka on kunkin takana. Mutta tuo ensi toukokuu, herätti minut heti, koska sen helluntain jälkeinen maanantai, voisi olla ensimmäinen seuraava, SOPIVA, ylösoton päivä. Nyt täytyy muistaa, ettei ylösotto tarkoita meille mitään hysteriaa, vaan iloa, suurenmoista iloa pelkästään. Meitä on niin äärimmäisen pieni prosentti, etteivät Venäjän kaltaiset jumalattomat maat edes huomaa kadonneita. Helluntain jälkeinen maanantai tulee suoraan Jumalan itsensä Moosekselle määräämistä perinteistä, jotka kuuluu seurata juutalaisia läpi historian tähän aikaan saakka. Nuo uhriseremoniat, muistuttavat meitä monista asioista ja äitini löysi eräänä päivänä selvän yhteyden ylösottoihin, kun olin itse esittänyt ensin hänelle ylösottoteorian, eli pelastussanoman. Olen tehnyt jutun, helluntain jälkeen on aina maanantai. Kaikki palikat alkoivat loksahdella paikalleen ja niinpä pelastussanoma alkoi saada puhtaat kasvot. Valtava määrä Raamatun eri kohtia antoivat yllättäen tukensa pelastussanomaan. Tuolla olevat venäläiset saattavat siis hyvinkin olla oikeassa sen ensi toukokuun kanssa. Ihmeellistä. Se mitä tuo uutisointi muuten antaa ymmärtää kyseisestä profeetasta ja hänen tekemistään ennusteista, jotka eivät ole yhtään hullummat, on vaikeaa lähteä sanomaan, mihin suuntaan uutisointi asiaa on värittänyt ja kuinka profeetta on asiaan sekaantunut. Nopeasti voisi olettaa, että profeetta on syyllistetty ja hänelle on käynyt samoin kuin minulle. Harmi vaan jos noita fanaattisia hulluja on sotkeentunut tapaukseen linnoittautumalla johonkin pöhköön luolaan. Lapsellista puuhaa, jos Jumalaan pitäisi luottaa paremmin kuin johonkin typerään luolaan, vai onko tässä kumminkin kyse oikeasta vainosta. Vaikeaa sanoa mitään jos ei tiedä totuutta. Joka tapauksessa tuo ennustus olisi mukava tietää sensuroimattomana koko kuvauksena, eikä vain maailman loppuna, aivan kuten oma vaimoni sanoi kesällä 2006 ja kysyi äidiltäni tyhmänä, tuleeko hänen mielestään maailmanloppu ensi syksynä. Se on vähän sama asia jos tietäisit juomaveden tulon katkeavan huomenna asunnosta, niin joku luulisi siitä heti kaikkien talon asukkaiden kuolevan. Aikaisempi juttuni aiheesta lokakuun aluissa: Ensi toukokuu on kyllä mielenkiintoinen ajankohta... Ja sen 12. päivä etenkin. Luku 12 kuvastaa opetuslasten määrää ja toinen kuukausi, toista ylösottoa, koska kuolleet otettiin ensin. Minulla on pieni lievä syy olettaa, että ensimmäinen ylösotto on jo tapahtunut ja se tapahtui nimenomaan 28.5.2007 ja siitä syystä sille on vieläpä vahvistus: Juttuni USA:sta ja Plymouth Belvederestä vm. 1957 vaikka kyllä täytyy sanoa, että tunnen itseni täydelliseksi idiootiksi välillä, kun näitä kirjoitan. En nyt kuitenkaan haluasi, enkä missään nimessä halua kenenkään ottavan tästä kaikesta mitään hysteriaa, kuten Venäjällä, vaan odottavan autuaan iloisella mielellä Herraamme Jeesusta Kristusta. Hän tulee kun on sen aika, eikä meidän tarvitse olla muuta kuin VALMIS.

1. Mooseksen kirja 8
6 Neljänkymmenen päivän kuluttua Nooa avasi arkin ikkunan, jonka hän oli tehnyt,
7 ja laski kaarneen lentoon, ja se lenteli edestakaisin, kunnes vesi maan päältä kuivui.
8 Sitten hän laski luotansa kyyhkysen nähdäksensä, oliko vesi vähentynyt maan pinnalta.
9 Mutta kyyhkynen ei löytänyt paikkaa, missä lepuuttaa jalkaansa, vaan palasi hänen luoksensa arkkiin, sillä koko maa oli vielä veden peitossa; niin hän ojensi kätensä ja otti sen luoksensa arkkiin.
10 Ja hän odotti vielä toiset seitsemän päivää ja laski taas kyyhkysen arkista.
11 Ja kyyhkynen tuli hänen luoksensa ehtoopuolella, ja katso, sen suussa oli tuore öljypuun lehti. Niin Nooa ymmärsi, että vesi oli vähentynyt maan päältä.
12 Mutta hän odotti vielä toiset seitsemän päivää ja laski kyyhkysen lentoon, eikä se enää palannut hänen luoksensa.
13 Ja Nooan kuudentenasadantena yhdentenä ikävuotena, vuoden ensimmäisenä kuukautena, kuukauden ensimmäisenä päivänä, oli vesi kuivunut maan päältä. Niin Nooa poisti katon arkista ja katseli; ja katso, maan pinta oli kuivunut.
14 Ja toisena kuukautena, kuukauden kahdentenakymmenentenä seitsemäntenä päivänä, oli maa aivan kuiva.
15 Ja Jumala puhui Nooalle sanoen:
16 "Lähde arkista, sinä ja vaimosi, poikasi ja miniäsi sinun kanssasi.
Huomatkaa käänteinen järjestys...

Ensimmäinen kyyhky: Gorba ja Reagan Reykjavikissa 1986, eikä öljypuun oksaa kyyhkysen suussa, eli ei messiaanisuutta Israelissa.
Toinen kyyhky: Rabin ja Arafat kättelevät Washingtonissa vuonna 1993, jolloin kyyhkyllä oli oksa suussa, merkkinä messiaanisista juutalaisista.
Kolmas kyyhky vuonna 2000 ei palaa, vaan tulee vain varoitusilmoitus laskennasta Adam ja Eeva symboloivat kuuden päivän sotaa ajan merkkeinä, loppuvuodesta ensimmäistä kulunutta vuosituhatta kun he 2001 kuolevat, putoamalla sijoilleen. Tätä edelsi jo kutsu tulla valmiiseen arkkiin, josta alkoi seitsemän vuoden mittainen arkin lastaus. Samalla tavalla Nooan aikana kesti 7 päivää lastata arkki. Se aika on nyt päättymässä, mielenkiintoiseen siirtymäaikaan..

Luterilainen kirkko ei huolehdi seurakuntansa sydämestä
Ihan aluksi minun on pakko sanoa, että minulla on oikeus kritisoida luterilaista kirkkoa, koska se yritti muuttaa vanhemman lapseni käsitystä lapsikasteesta, jonka hän oli ottanut ennen rippikoulua. Sitä en voi hyvällä katsoa. Lisäksi, vuonna 1991 kun minut vihittiin, ei luterilainen kirkko suostunut minua vihkimään, koska minua ei ole kastettu luterilaisen kirkon mukaan, enkä ole käynyt rippikoulua. Kirkko suostui kumminkin antamaan kirkon käyttööni, jonka jälkeen adventisti pappi vihki minut. Kummallisen ristiriitaista ja täysin minun kristillistä moraaliani vastaan. Luterilainen kirkko siis noudattaa itsekeskeistä rahastus- ja protokollapolitiikkaa, jolla ei ole itse kristinuskon, eikä varsinkaan Uskon Jeesukseen Kristukseen ja Hänen Verensä kautta hänessä itsessään olevina ruumiin osina olemisen kanssa mitään tekemistä. Suomalaisista yli 80% kuuluu luterilaiseen kirkkoon, eikä kasvatus, jota kasteen yhteydessä vannotaan lapsen kasvaessa tapahtuvan, saa minkäänlaista katetta kristillisen lupauksen takaa, joka on lupaus Jumalalle. Kaikki mitä pappi lapsikastehetkellä sanoo, eivät vanhemmat muista edes kymmenen minuutin kuluttua siitä, mitä tähän lupaukseen liittyi. Sama tuntuu pätevän niiden kaikkiin muihinkin lupauksiin Jumalan edessä. Kaikki mitä luterilaiskristillisyyden ympärillä tapahtuu, on pelkkää ulkokultaa, jos ihmiset tulevat avioeroprosessin yhteydessäkin ehtoolliselle, kierot ajatukset sydämessään. Eli ehtoollinenkin on heille vain pelkkä rituaali, jota voidaan rinnastaa vaikkapa rakettien ampumiseen uutena vuotena tai Pääsiäis-munien maalaamiseen pääsiäisenä. Nyt puhun koko kirkosta yleensä, enkä yksittäisistä seurakuntalaisista. Ota lukijani huomioon, että minun äitini erosi adventtikirkosta ja liittyi luterilaiseen. Miksi? Koska se olisi alkuperäisopiltaan lähinnä jotain sellaista, johon hän itse katsoo hyväksi kuulua. Siis kirkon arvot ja perinteet yleensä, ovat hyvät, jos niitä joku edes enää noudattaisi. Luther itse oli uranuurtaja, hyvin vakaa ja Pyhä mies, jonka perään tuli pilaajia ja uusia pilaajia. Mistä johtuu? Se mikä on puhdasta, sen saatana pilaa heti kuin suinkin mahdollista. Äitini on itse minulle tuonut ajatukset seitsemän seurakunnan keskeisistä merkityksistä ja olen tutkinut sen hyväksi aatteeksi. Vajavaiset Jeesuksen ja Paavalin seitsemän seurakuntaa, on totta. Kirkot mätänevät ja suurimmat ensin. Kristuksen oma seurakunta kävelee arkkiin ihan itse ja muut jäävät noihin kirkkoihin. Tämä ei tarkoita sitä, että erotaan kirkosta, vaan sitä että sydän kävelee arkkiin, se missä kirkossa paperisi on, sitä Jeesus ei noteeraa miksikään. Pian loppuu rikkaat ja yltäkylläiset lihavat vuodet ja alkaa Suuri nälänhätä. Ruoka loppuu noista kirkoista ja ruokaa saa vain muutamista pisteistä, ympäri maailmaa. Ihmisillä on niin suuri nälkä, että leipää ja kalaa tarjoavien ei tarvitse huudella torien kulmilla että täällä sitä nyt on. Leipä ja kala loppuvat kirkoista, vaikka moni sinne silti jää, luullen, että se paikka, joka kulkee nimellä kirkko, on se mistä ruokaa saa, nämä tyhmät tulevat huomaamaan, että he jäävät uppoavaan Titaniciin. Nykyään ihmiset luulevat, että nuo rippikoulut ja muut, tekevät ihmiselle pelastustien, mikäli sellaista nyt sitten on, he ajattelevat. Ei ole aikaa edes miettiä sellaista, mutta on pääasia että saa hienot kirkkohäät, kun sen aika tulee. Hengellisyys on siis kadonnut ja tilalle on tullut välinpitämättömyys. Elämän tarkoitusta ei ehditä miettiä, eikä sitä kuka ja mikä on elämä itsessään. Kuka minä olen ja miksi? Ihmisille tärkeintä on pelkät tulevaisuuden näkymät, ammatissa, asumisessa ja lasten kasvamisessa. Ihmiset ovat sukeltaneet viimeiset kolmekymmentä vuotta läpi sallimusten ja luopumisen maailmanennätyksen. Lähestulkoon kaikki kristilliset arvot olemme lakaisseet roskatunkiolle. Toisen maailmansodan aikoihin aivan kuusikymmenluvulle asti, olemme luterilainen kirkko etunenässä, lähes kaikissa kodeissa rukoilleet, kouluissa pitäneet aamuhartauden ja ruokarukouksen, kunnes kaikki valui hetkessä muutamassa hiekkaan. Tämän kaiken seurauksena suomalaiseen, luterilaiseen kirkkoon kuului rikollisia, joista osa on jopa henkirikoksen tehneitä ja raiskaajia, monia muita seksuaalirikollisia. Kaikki johtuu siitä, että luterilainen kirkko itse, kantaa suurinta osaa ihmismassaa mukanaan, välittämättä keitä he ovat ja mitä heistä rippikoulun jälkeen tuli, kunhan maksavat veroa. Ei ole väliä kuinka hengellinen luterilainen on, hän saa nauttia ehtoollisen ja kirkkohäät vaikka suoraan bordellista, tai mistä tahansa gaybaarista tullessaan, kunhan maksavat veronsa. Ymmärrät varmaan, miksi kritisoin, koska se on totta ja pyrin myös perustelemaan kritiikkini. Katsokaa itse noita kehnossa hapessa olevia kirkkoja, älkää niinkään seurakuntia, joihin kuulutte. Aluksi on yksilö, sitten seurakunta ja sitten tulee kirkko. Uudelleen samassa järjestyksessä sanottuna: vajavainen, vajavaisempi ja mätäpaise.

16.11.2007

Budolajeissa mukana saatananpalvonta
Jos olet lukenut aiempia tekstejäni, olet huomannut että olen ammatiltani vartija ja järjestyksenvalvoja, eli portsari. Tosin järjestyksenvalvontaa voi suorittaa myös vartijan ominaisuudessa, lain yksityisestä turvallisuudesta pykälien mukaisella tavalla. Muutama vuosi sitten luin "vanhoilla päivillä" olenhan reilusti jo yli nelikymppinen, itseni turvallisuusvalvojaksi ja taas kokemukseni pitää sisällään aika laajaan skaalan ns. kovia kohteita, kuten Helsingin rautatieasema, jonka ympäristöalueella tapahtuu yli 90% koko Helsingin rikoksista. Näin ollen minulla on oikeus kouluttaa vartijoita voimankäyttötilanteissa. Tässä kohtaa Jumala varmaan on aika iloinen siitä, että hänen oma lapsensa kouluttaa hyvin arveluttavia asioita Jumalan näkökulmasta, koska voimankäytön ja väkivallan ero on kuin veteen piirretty viiva.
Turun seudulle tultuani, on ollut hankala löytää paikkansa turkulaisesta vartiointiliikkeestä, koska olen silti aina "hesalainen" joka puhuukin tuolla tavalla. Kokemukseni taas puhuu puolestaan ja näkyy kaikessa mihin kosken. Näin ollen minusta tehtiin kouluttaja, joka ei taas pääse "leikkimään johtajaa" muiden kanssa. Tätähän minä oikeastaan halusinkin, koska valtataistelut ovat kamalinta katsottavaa, mitä firmojen sisällä yleensä tapahtuu. Siellä kävellään kieli ruskeana huoneesta toiseen ja seuraavaan mentäessä haukutaan joku ressukka maan rakoon. Tätähän se käytännössä tuppaa olemaan.
Vartijoille annetaan ns. kertaava voimankäyttökoulutus kerran vuodessa, koska on paljon kohteita, joissa ei kerta kaikkiaan ole minkäänlaista viitettäkään edes sanailusta, joka johtaisi mahdolliseen voimankäyttötilanteeseen. Näitä kohteita oivat mm. porttivahdit ja valvomot. Sitten taas myymälöissä, voimankäyttötilanteita tulee näpistelytapausten yhteydessä useinkin. Vartijan on hyvä treenata sekä psykologista, että varsinaista käytännönharjoittelua, jotta ei sitten kun tapahtuu, mene sormi kokonaan suuhun ja syntyy ns. stressireaktio, joka lamauttaa mahdollisesti koko vartijan toiminnan. Nämä vartijan voimankäyttökoulutukset annetaan useinkin, näissä saleissa, joissa harrastetaan budolajeja, eli Karate ja Judo kaikkein tunnetuimmat. Vuoden 2000 taiteessa rantautui Suomeenkin pahuuden yksi pahimpia ilmentymiä, eli vapaaottelut ja muut väkivaltalajit, eli "full kontact" tyyppiset ottelut ja niiden opettelu. Tästä lähti levenevä tie kohti tv-sarjaa "duusonit" joka on masokismia. Väliristeyksiä ja tienhaaroja on ollut mm. Iiro Seppäsen taikashow muuttuminen extreamiksi. Siitä alkoi taas uusi tapa saada vahvoja kokemuksia ja adrenaliiniaddikti, eli tarve saada lisää näitä vahvoja tunteita. Siitä alkoi linja-autojen väistäminen, sairaalareissut, base-hypyt ja kuolemat. Itsepuolustuslajit muuttuivat toisen ihmisen tappamiseksi ja jos ei aivan tappamiseen mennä, niin ainakin murretaan luita ja murskataan jäseniä muuten, pääasia on että sattuu. Sitten aletaan nauttia kivusta ja kaivataan kipua. Tämän jälkeen ollaan täysin saatanan koukuissa ja aletaan nauttia kivun tuottamisesta. Viranomaiset suhtautuvat näihin saleihin, joissa opetetaan "nykybudolajeja", eli juuri tätä itsepuolustus nimikkeellä valheellisesti tappamistaitoja, vähän ristiriitaisesti. Näin käy, kunnes todistetaan jotain vakavaa tapahtuneen. Israelin turvallisuusjoukot, kehittivät sellaisen lajin, kuin Krav Maga. Tässä lajissa on kaikki keinot sallittuja ja perimmäinen tarkoitus on opettaa, miten tappaa joku paljain käsin. Kaukoidästä tulee lajiin myös jotain, kuten hermopistetekniikat. Filosofia näihin tulee myös Kaukoidän uskonnoista, kuten luova ja tuhoava kierto, jossa kuvassa oleva kaava esittää. Kaikki tämä nivoutuu yhteen, kuin lumi ja vesi, kun katsomme kuka takana toimii. Miksi kauan sitten luodut asiat, toisella puolella maapalloa saavat saman symbolin aikaan, saatanan symbolin, "pentagrammin".

Otin kuvan, kännykkäkamerallani, joka ei ole mikään hyvä kamerana mutta muuten ajaa tässä tapauksessa asiaa.

Kuvassa syntyy siis pentagrammi, kuten huomaat molemmissa tapauksissa ja hyvin myös valhe, joka edustaa saatanaa itseään. Vasen pentagrammi osoittaa pahuutta ja tuhoavaa. Oikea pentagrammi valhetta, eli luovaa (onkohan lumen luonnista kyse). Yhtäkaikki, molemmat sakaroiden kärjet, kertovat ihmisen elintoimintojen oleellisimmista osista, sisäelimistä ja niiden tuhoamisista. Valheena on nimenomaan hermopisteiskut, jotka mielletään "luovana". Kyllä se niin on, että saatanan luominen on lähinnä juuri lumen luontia, eikä hän muuta osaa luoda. Sen sijaan saatana osaa tuhota, kuin Hornet, eli hävittää kuin hävittäjä, hävittäjän siivin. Kuvassa oleellisin asia orastavalle himomurhaajalle, kuten Jokelan koulun 18 vuotias ampuja, kerrotaan viisi iskua ja potkua, jolla saadaan lähimmäinen, jota piti Rakastaa, tapettua.
Minun puolestani, Herra Jeesus, TULE ja hävitä nämä pois. - Hyvä on, tiedän. Synti on ensin tultava täydelliseksi.

13.11.2007

Oletan vahvasti, että ihan kohta kuulemme talouden romahtaneen USA:ssa
24.-29.10.1929 Pörssiromahdus, kuten moni muukin pörssialamäki oli sidoksissa "pikkuihmisen" kulutusvoimaan, Kaukoitään, jossa on paljon "pikkuihmisiä" ja asuntomarkkinoihin. Niin nytkin. Kaikki viittaavat noihin tapahtumiin, jota historia opetti; mutta: "Kun ilta tulee, sanotte te: 'Tulee selkeä ilma, sillä taivas ruskottaa', ja aamulla: 'Tänään tulee rajuilma, sillä taivas ruskottaa ja on synkkä'. Taivaan muodon te osaatte arvioida, mutta aikain merkkejä ette osaa. Jeesus ei sanonut, ettemme tietäisi hänen paluunsa ajankohtaa, vaan tarkkaa hetkeä, emme tiedä, koska emme aikaa ymmärrä. Meillä on vain menneisyys, muusta emme voi olla varmoja. Tunnemme kaiken pelkästään historian kautta ja siinä olemmekin jo melko hyviä. Turhaa hommaa, on luulla, että Jumala on säätänyt kaiken niin, että kun laskemme tuosta historiassa tapahtuneesta tsunamista, tasan sekunnilleen 7 vuotta eteenpäin, sillä samalla sekunnilla tapahtuu näin. Toisin sanoen, aliarvioit Jumalan laskupään suuruutta, luulemalla sen niin yksinkertaiseksi. Jumalalle tarkka on meille epätarkka, Hänen vitsauksensa on meidän pelastumisen Armo, hänen profeettansa ovat läpivajavaisia, ollakseen täydellisiä hänelle. Aabraham, joka on meille uskomattoman täydellisen tuntuinen, oli epäjumalanpalvoja, siis Jumalan silmissä täydellinen yhden oikean Jumalan palvoja. Varokaa arvostelemasta profetioita mutta muistakaa, kuinka vajavaisia myös profetiat ovat. Oikea profeetta ei halua kenellekään pahaa, vaan hyvää. Tuomiot tulevat profeetan suusta pelastustien portin avaimella. Tutkikaa ja pitäkää se, mikä on hyvää.

Reijo Ojaniemi:
Ajaessani 15.04.1999 kotiini Tottijärvelle torstai-illasta, ilta oli pilvinen. Vain yksi tähti näkyi yöllisellä taivaalla, ja tie oli kuiva. Kääntyessäni kotitielle näin pohjoisella taivaalla kahdeksan pilaria, jotka olivat vihreitä. Kello oli noin 22.35. Seitsemän pilaria oli suoria ja varsin korkeita. Ne ylettyivät taivaan rannalta ylös korkeuksiin. Pilarit olivat kookkaita, ja niiden välillä oli pimeys. Kahdeksas pilari oli lyhyt, melkein puolta lyhyempi kuin muut. Ajattelin, että onpa hyvin erikoiset revontulet. Ne olivat kuin pystysuorat pilarit. Kotona vaimo sanoi, että nyt siellä kumminkin sataa. osiaankin, ulkona oli alkanut sataa.
Aamulla muistuivat revontulipilarit mieleeni. Ihmettelin itsekin vielä näkyä. Mieleeni muistui myös profeetta Jesajan taivaallinen näky Jeesuksesta. Päivän askareita tehdessäni rupesin rukoilemaan Herraa ja kysyin, oliko näky taivaallinen vai olivatko ne olleet aivan tavalliset revontulet. Silloin Jumalan Pyhä Henki alkoi antaa ymmärtää, että näky oli taivaallinen. Pieni pilari kuvaa tämän vuosituhannen viimeisintä vuotta, seitsemän ensi vuosituhannen seitsemää ensimmäistä vuotta. Henki jatkoi: Tällä ajalla minä rakennan seurakuntani, en rakenna luterilaista enkä helluntailaista enkä mitään muutakaan maanpäällistä seurakuntaa, vaan oman seurakuntani, jonka tulen ottamaan pois maan päältä, sillä minä tulen pian. Tämä on oleva se seurakunta, jonka minä olen itse valinnut, ja johonka minä vieläkin kutsun ja valitsen kaikki ne, jotka minua etsivät ja avuksi huutavat.

Tämän profetian kun laskette ja liitätte yllä olevaan monimutkaiseen kaavaan, saatte hämmästyttävän ja uskomattoman "ahaa" elämyksen. Lisäksi kun katsotte Kirka Babitzin profetian uudelleen, huomaatte, että Kirka kuoli ennen viimeisen hetken alkamista Nooan kalenterin mukaan, mutta kumminkin meidän kalenterin mukaan 31.1.2007 joka on silti samaa vuotta kuin Nooan kalenterin lähi tulevaisuus, eli näin ollen Kirka saattoi ostaa kalenterin, josta katsoi "hetkeen viimeiseen". Hän siis saattoi nähdä hetken viimeisen vaikka keikkakalenteristaan, mikäli hän oli myynyt keikkojaan 1.4.2007 jälkeen, josta alkoi "hetki viimeinen". Mietihän ystäväni tarkkaan. Rukoile hetki ja mieti uudelleen. Lisäksi tuon erään elementin lisää Kirkan profetiaan. Elias/Johannes Kastaja valmisti tietä Jeesukselle. Eikös vaan. Johannes kastajaa kutsuttiin John Babtist, aivan kuin siinä olisi Babitzin, joka valmistaa myös tietä omalla tavallaan. Älä ystäväiseni pelkää, se on meidän paras ystävämme, joka on tulossa, eikä meillä ole sydämellämme mitään sellaista, mitä emme voisi Hänelle kertoa. Iloitkaamme siis Herrassa.

12.11.2007

Liedon nöyrä Herran profeetta, Sävy Nordgrén, piti musiikkisaarnan Betel Kirkossa Turussa (aiemmin juttu aiheesta)

27.10.2007 musiikkisaarna Betelkirkossa – Sävy ja Esa Nordgrén

Haluan tervehtiä teitä, rakkaat Jumalan lapset, Paavalin sanoin: ”Jumalan armoa ja rauhaa”. - Jumalan armo, jota psalmit kuvaavat, ”ulottuu hamaan taivaisiin” ja jopa ”ylitse taivasten”; siis jokaiselle, joka Jeesuksen Kristuksen nimessä Jumalaan luottaa ja Häneen panee kaiken toivonsa. Kun meillä on Jumalan armo, silloin meiltä ei totisesti mitään puutu ja silloin voimme myös riemullisesti Jumalaamme Herramme Jeesuksen nimessä kiittää.

G. Nordqvist: Ps. 103
J. Nyvall: Aamun aurinko
A. Maasalo: Tuhansin kielin

Psalmeissa kehotetaan: Kiittäkää Herraa kaikki te Herran palvelijat. (Ps. 134: 1)
Minä osaltani tahdon kiittää häntä, saadessani jälleen laulaa Jumalan kunniaksi.
Marraskuussa tulee kuluneeksi 10 vuotta siitä, kun toinen korvani alkoi sairastua ääniyliherkkyyteen. Oli vaikea jopa keskustella ihmisten kanssa, koska joidenkin puhetta ei korvani oireilematta kestänyt; enkä edeltä voinut tietää mitkä äänet tuottivat korvan sisäistä tuskaa, joka taas aiheutti unettomuutta. Musiikin kuuntelua edellyttävä työ tuli jättää sen rasittavuuden tähden. Siihen aluksi oli ikävä sopeutua, mutta ajattelin sen kuitenkin olevan Jumalan tahto. Eihän meille voi mitään tapahtua Jumalan sitä sallimatta, ei yksikään hius päästämme putoa hänen sitä sallimatta. Kaikki pahakin on meille tarkoitettu tuottaman vain hyvää. Olemmehan hänen kasvatettavinaan ja hänen opetettavinaan; - siis lapsia ja oppilaita.
Halusin kuitenkin selvitä tavallisesta elämästä. Siihen apua rukoilin. Päätin lähteä Israeliin ja Jerusalemiin saakka, koska koin siinä jotakin vastaavaa, kuin sokea, jonka Jeesus käski mennä peseytymään Siiloan lammikossa ja sitten hän paranisi. Niin kävi minullekin. Heti Israeliin tultuani loppui unettomuus, joka oli vaivannut minua jo vuosia. Eikä minun enää tarvinnut pelätä ihmisten puheääniä. Ne eivät vihloneet korvassani ja siitä olen ollut kovin onnellinen.
Jerusalemissa eräät henkilöt rukoilivat vielä puolestani ja kävimme myös itkumuurilla sikäläisen tavan mukaan kukin jättämässä rukouksensa Jumalan huomaan Jeesuksen rakkaassa nimessä. Korvani oli parantunut aivan toivomukseni mukaiseen kuntoon, eli niin, että selvisin tavallisesta elämästä. Uskalsin Jerusalemissa myös eräänä iltana jopa laulaa yksin, matkatovereiden yhdessä ollessa koolla ja heidän sitä kovasti toivoessaan.
Jeesus sanoi myös parantuneille: "Menkää ja näyttäkää itsenne papeille todistukseksi heille”.

Samoin todistukseksi teille haluan kertoa - Jerusalemissa vuonna 2005 parantuneeni aivan toivomukseni mukaisesti. Halusin selvitä tavallisesta elämästä, mutta Jumala on sallinut minun myös laulaa Hänen kunniakseen. Sitä haluan tehdä Jumalan avulla ja vain Hänen kunniakseen ja kiitokseksi.
- Kulkekaamme uskoen myös taivaallista Jerusalemia kohti, jota odotamme.

Venäläinen kansansävel: Laulu taivaasta
L. Madetoja: Ei mitään multa puutu

Matkatessamme kohti taivaan kotia, tulee Sakari Topeliuksen kertomus mieleen ”Koivu ja tähti”, jossa lapset kohti kotia vaelsivat tietämättä miten sinne osataan kulkea. Enkelit lintuhahmoissa ohjasivat heitä ja lapset luottivat Jumalan johtavan heidät perille kuten itämaan tietäjätkin. Kointähti ohjaa meitä kotiin, kun vain uskomme. Kuka onkaan se kirkas ”Kointähti”, joka johtaa meitä Jumalan lapsia perille kotiin; - Jeesus Kristus, kuten Hän sen Ilmestyskirjassa itsekin ilmaisee. Seuraavassa säestäjäni Esa Nordgrénin säveltämässä laulussa on lietolainen runon tekijä Maj-Lis Gummerus tavoittanut puhuttelevan sisällön runoonsa juuri Jeesuksen kuvaannollisten sanojen, ”minä olen se kirkas Kointähti”, ajatuksesta. 

Esa Nordgrén: Sä johda mua
Thomas A. Dorsey:   Kun oon tehnyt parhaimpain 

Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa Isä Jumala teki kaiken hyvän ja myös meissä ihmisissä, jotka turvaudumme Jeesuksen nimeen ja uskomme Häneen, Hän tekee puolestamme kaiken, niin että kerran perille päästyämme ihmettelemme ”milloin me olemme” hyvää tehneet ja kaiken sen ansainneet. Huomaamme saaneemme Jeesuksen teot hyväksemme, koska olimme Hänet Herraksemme ja Vapahtajaksemme ottaneet ja Häneen luottaneet. Silloin vain saamme kiittää, ylistää ja kunnioittaa Jumalaamme ja pelastajaamme armosta, joka on annettu pelastuneille lahjaksi. - Paavalin sanoo: ”… ne, jotka saavat armon ja vanhurskauden lahjan runsauden, tulevat elämässä hallitsemaan yhden, Jeesuksen Kristuksen, kautta. –” Myös Ef. 2: 8 ” Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta - se on Jumalan lahja - ette tekojen kautta, ettei kukaan kerskaisi.” Tästä kaikesta nousee ylistysmieli. 

Brent Chambers: Sinun kiitostasi 

Sanon jälleen teille: rakkaat Jumalan lapset. Olkaa mielellänne lapsia. Lapset luottavat Isäänsä täysin, rakastavat ja kunnioittavat häntä. Jeesus antoi siitä esimerkin, vaikka hän on yhtä Isän kanssa. Jumala on Kaikkivaltias ja suuri rakkaus ja käsittämätön armo. Häneen on hyvä lapsen lailla luottaa.
- Lyhennän viimeistä lauluryhmää ja laulan vain viimeisen laulun. Toivotan sillä laululla teille hyvää lapsen mieltä Herran Jeesuksen, Jumalan oikean käsivarren, Hyvän Paimenen johdossa.

Jeesus neuvoi: ” rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi ja kaikesta voimastasi'.”
Siihen rakkauteen, Jumalan pojan rakkauteen, tahdomme itsemme uskoa ja kasvaa Hänessä. Ylistys, kiitos ja kunnia Jumalalle ja Karitsalle; Aamen.

I. Hannikainen: Tule luokseni Herra Jeesus

11.11.2007

Kasteen merkitys vielä uudelleen
Tuomas oli eilen huolissaan minun kirjoituksen aiheuttamasta ahdistuksesta, joka liittyy ilmeisesti kasteeseen. Joku luterilaisalkuperää oleva ihminen oli pahoittanut mielensä. Pyydän sitä mielipahaa anteeksi, mutten voi pyytää seurausta, koska jos seuraus tulee olemaan pelastuksesi, enhän minä voi anteeksi sinulta sellaista pyytää, jos se on siunaus. Laitan aluksi kuvan jonka väänsin tuossa aamulla, kun olin ensin nostellut parikymmentä lippua salkoon. Lyhyesti sanottuna, vain kasteen kautta tulet Kristuksen morsiameksi, joka ei tarkoita vielä lopullista pelastusta, koska aikuiskaste ja lapsikaste sotii periaatteina toisiaan vastaan. Usko ilman kastetta, on vähän sama kuin Isä ilman Poikaa ja jolla ei ole poikaa, sillä ei ole pelastustie avoinna. Toisaalta ethän sinä voi ottaa Jeesusta vastaan, ellet ensin usko Jumalaan. Tässä on se looginen järjestys ja Jumalamme nimen omaan on looginen Jumala.

Sitten lisään alkuperäisen tekstini takavuosilta:
Apostolien teot 19.
1 Kun Apollos oli Korintossa, tuli Paavali, kuljettuaan läpi ylämaakuntien, Efesoon ja tapasi siellä muutamia opetuslapsia.
2 Ja hän sanoi heille: "Saitteko Pyhän Hengen silloin, kun te tulitte uskoon?" Niin he sanoivat hänelle: "Emme ole edes kuulleet, että Pyhää Henkeä on olemassakaan".
3 Ja hän sanoi: "Millä kasteella te sitten olette kastetut?" He vastasivat: "Johanneksen kasteella".
4 Niin Paavali sanoi: "Johannes kastoi parannuksen kasteella, kehoittaen kansaa uskomaan häneen, joka oli tuleva hänen jälkeensä, se on, Jeesukseen".
5 Sen kuultuaan he ottivat kasteen Herran Jeesuksen nimeen.
6 Ja kun Paavali pani kätensä heidän päälleen, tuli heidän päällensä Pyhä Henki, ja he puhuivat kielillä ja ennustivat.

Baabelin (valtion) valtakirkko:
Kirkon jäseneksi tullaan kasteen kautta. Kasteessa ihminen liittyy kotipaikkansa paikallisseurakuntaan ja maailmanlaajuiseen kristilliseen kirkkoon. Kastepäivästä alkaen ihminen on oikeutettu pitämään itseään kristittynä ja turvautumaan Jumalan rakkauteen ja Kristuksen sovitustyöhön. Kasteessa on kysymys yksin siitä, mitä Jumala tekee. Kastetta eivät tee kasteeksi ihmisen ansiot tai usko. Siksi kirkossa on aina kastettu lapsia. Kasteeseen liittyy varhaisvuosista alkava kristillinen kasvatus.

Alkuseurakunta:
Kasteessa tunnustamme uskomme Jeesuksen Kristuksen kuolemaan ja ylösnousemukseen. Uskomme hänen verensä vuotaneen syntiemme puolesta ja saaneemme syntimme anteeksi uskostamme, emme hyvien tekojemme kautta. Tarkoituksestamme vaeltaa uudessa elämässä Jeesukseen turvaten. Siten me tunnustamme Kristuksen Herraksi ja Vapahtajaksi, liitymme hänen kansaansa ja meidät otetaan jäseniksi hänen seurakuntaansa. Kaste on vertauskuva yhteydestämme Kristukseen, syntiemme anteeksiantamisesta ja Pyhän Hengen vastaanottamisesta. Kaste tapahtuu veteen upottamalla ja sen edellytyksenä on kastettavan antama henkilökohtainen vakuutus uskostaan Jeesukseen ja syntien tunnustaminen ja armon lahjan vastaanotto. Kaste seuraa Raamatun opettamista ja sen opetusten vastaanottamista.

Päätelmä:
Lapsikasteen ja aikuiskasteen eroavaisuus on siinä, että lapsi ei voi tehdä alkuseurakunnan opetusten mukaisia ratkaisuja, josta syystä alkuseurakunta ainoastaan siunaa lapsensa jotka kulkevat alkuvuotensa omista synneistään vapaana ja viattomana, kantaen silti perintönä isiensä ja äitiensä syntejä senkin jälkeen kun itse osaavat tehdä ratkaisunsa. Perintösynnit ilmenevät ympäristövaikutteina, luonteenpiirteinä, heikkouksina ja sairauksina, sijaiskärsimyksenä, eli syntien kantaminen vanhempien virheistä silti viattomana niihin. Kaikessa tulee vastaan sama, kun katsotaan raamatun pääsanomaa, se on rakkaus, toistemme murheiden kantaminen ja anteeksianto. Jos Jeesus olisi halunnut opettaa meille lapsikasteen, niin hän olisi meille sen varmasti opettanut. Sen sijaan Jeesus opetti meille selvästi kyllä aikuiskasteen.

Loppukaneetti:
Lapsikasteen ja aikuiskasteen oppiero on ihan selvä. Raamatussahan lukee: ”se joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu”. Eihän kukaan 1,5kk vanha lapsi voi uskoa vielä mihinkään. Kun katsotaan vielä lauseen sanajärjestys, ensin uskoo ja sitten kastetaan, se pelastuu.
(Mark. 16:16 Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.) Eikä samassa lauseessa voida sanoa että uskoo ja kastetaan kun ei kukaan vielä tiedä lapsen uskosta mitään ennen kuin lapsi itse oikeasti uskoo. Minä tekisin lapsikasteen saaneena ratkaisun varmanpäälle ja ottaisin omaehtoisessa USKOSSANI aikuiskasteen lapsikasteeni lisäksi. Mutta mahtaako tällä enää olla paljonkaan merkitystä. Ihmisille opetettiin mm. ehtoollisesta, ettei ehtoolliselle saa mennä jos on sydämellä keskeneräisiä välienselvittelyitä ja riitoja. Eihän kukaan voisi koskaan mennä siinä tapauksessa ehtoolliselle.

Lopuksi totean, että on hyvin paha asia, että luterilainen kirkko yrittävät estää mm. rippikouluissa lapsikasteen saaneita harkittuaan aikuiskastetta, ottaa aikuiskaste. Tämä on Uskoa tuhoavaa toimintaa, pelkän kirkkoprotokollan ja sen traditioiden pönkittämistä, jota Jeesus ei koskaan pyytänyt meiltä tekemään ja niitä tukemaan. Sitä paitsi jos tarkkoja ollaan, Jeesus lähes vihasi kaikkea sellaista. Eikä rippilasten kasteharkinnan kampittaminen ole Uskoa rakentavaa, koska jokainen joka sydämessään  kokee tarpeensa tulla kasteelle, hänen on syytä antaa tulla. Kaste on paatuneen elämän päättymisen päivä, josta nousee Uusi Luomus ja vanha on kadonnut. On täysin eri asia, millä mielellä kukin tulee, kasteelle, tai ehtoolliselle. Sen tuntee vain Pyhä Henki, joka tietää ja näkee kaiken.

10.11.2007

Plymouth Belvedere 1957 kultaa, nousi haudastaan 15.6.2007
Tämä juttu minun piti tehdä jo kauan sitten aiemmin, mutta koska unohdin sen jo parikin kertaa, teen sen nyt heti muistin aikana. Olen olettanut vahvasti, että ylösottopäivä olisi ollut jo viime helluntain jälkeinen maanantai ja uskon vieläkin niin olleen. Väitin siis jo aiemmin, että ylösotto tapahtui, mutta me emme sitä tietenkään ole nähneet. Olisihan se ollut jotain käsittämätöntä ja pelottavaa, ei niin Jumala toimi. Mutta tässä jutussa on jotain perää, joka voisi olettaa niin tapahtuneen. Nuo kolmannessa taivaassa olevat, eivät enää ole aikaan sidottuja, joten he voivat hyvin pitää tulleensa sinne aivan juuri, tai sitten jo kauan sitten, eli yksi lysti, me emme ehdi ennen heitä: 1. Tessalonikalaiskirje 4: 15-17 Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta (1. ylösotto) käskyhuudon, (2. ylösotto) ylienkelin äänen ja (3. ylösotto) Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa. Ylösottoja on 2 + 2 + 2 ja kuolleet nousevat aina ensin. Mitä sitten tapahtuu pyhinä nukkuneille tuon viime Helluntain ja nykyhetken välillä? On erään vanhurskaan hautajaiset, muutamia vuosia sitten. Kaikki olivat yhtä mieltä siitä, että tämä mies oli Herran nöyrä palvelija ja yksin Herraan aina turvannut. Eräs hautajaisvierasta kuuli tämän vainajan puhuneen juuri ennen kuolemaansa, näystä unessa, jonka hän itse oli nähnyt. Tämä vainaja näki näyssään omat hautajaisensa, jossa hänen arkkunsa laskettiin hautaan ja juuri kun arkku oli kolahtamaisillaan haudan pohjalle, hänet nykäistiin arkusta pois ja hän kohosi yläilmoihin, katsellen hautaan siunaus tilaisuuttaan yhä korkeammalta ja korkeammalta. Herra otti hänet pois, ennen kuin hänet oli edes laskettu hautaan. Me emme koskaan kuole, vaan saamme elää Herrassa aina. Johannes 8:51 Totisesti, totisesti minä sanon teille: jos joku pitää minun sanani, hän ei ikinä näe kuolemaa."

Tulsan kaupungissa Amerikan Yhdysvalloissa haudattiin vuonna 1957 uusi Plymouth Belvedere. Mukaan laitettiin bensaa, olutlaatikko, Tulsan karttoja ym sen ajan tavaraa. Nyt Plymouth on nostettu pois haudastaan.
Hautaan lasku tapahtui 15.6.1957:

HAUDASTA NOSTETTU AIOTAAN ENTISÖIDÄ ALKUPERÄISEEN KULTAISEEN ASUUNSA

Tämä tarina kertoo puolestaan...

Totuuden julistaminen ja sen vastustaminen
Kun minä tai Tuomas, molemmat omalla tahollamme ja tavallamme julistamme Väkevää Sanomaa, ihmiset saavat erilaisia vaikutteita laajalla alueella, lähipiirin tutuista kauas tuntemattomiin, kukin tavallaan. Usein käy niin, että tutut henkilöt arvostelevat ja kyseenalaistavat puheemme, koska he tuntevat kuka ja keitä minä, tai Tuomas olemme. He tuntevat meidät inhimillisenä ihmisenä vikoinemme ja vajavuuksinemme, eivätkä koskaan voisi yhdistää meihin  Pyhää Henkeä ja Jumalan Armon kosketusta. Kasvottomina voimme julistaa, eikä meillä ehkä ole suurempaa uskottavuusongelmaa, kuin pelkästään paljaan sanomamme sisällön kautta. Kyse on jälleen samasta asiasta, jossa viittasi Leo Meller näyssään, jossa amerikkalainen puhuja julistaa ja Venäjä hyökkää, jota hän yrittää väliin seurakunnalle ilmoittaa kesken saarnaa, kunnes lopulta alkaa rukouspalvelu, jonka jälkeen hän itse menee puhujan pönttöön ja julistaa, että Venäjä todellakin nyt hyökkää. Seurakunta kääntyy häneen päin ja nostaa sormen huulilleen "sssh", kohta saamme parantua. Meller tunsi suurta tuskaa, koska seurakunta todellakin haluaa vain nähdä ja kuulla ihmeitä, sekä tuntea vahvaa parantamisen ihmettä, mieluummin kuin kuulla totuutta. Toiset ihmiset tekevät kaikkensa haavoittaakseen ja vahingoittaakseen meitä, koska pitävät meitä kajahtaneina, kun kerromme kuka on Jeesus ja millä tavalla pelastumme oikeasti. He eivät halua kuulla oikeaa totuutta, vaan vääristeltyä, heidän oman mieltymyksensä mukaan, sillä yltäkylläisellä tavalla johon kaikille kuuluu oikeus tehdä ja ajatella kuinka ikinä haluavat, piittaamatta Jeesuksen todellisesta lupauksesta ja varsinkaan hänen antamasta laistaan, Rakkauden laista. Nämä ihmiset estävät meitä, viemästä sanomaa niille, joihin heillä on vaikutusta ja koittavat muuttaa noiden toisten vastaanottokykyä. Lopulta kun on liian myöhäistä: Mietihän TARKKAAN näitä, kun ensin luet tämän ja muutaman muun profetian: Eli seitsemän vuotta aikaa, jotka ovat nyt loppuun kulutettu. Tuossa "LIVE" näyssä Reijo Ojaniemi ei hoksannut päivämäärää, jolloin tuo tapahtui. Päivämäärä 15.4.1999 osuu Titanicin tuhoon tasatunnilleen 87 vuotta sitten tuon näyn saamisen ja koska oli ilta, se oli siis myös sama vuorokauden aika päivälleen kolmetoista vuotta siitä, kun tapaus täyttäsikin jo sen 100 vuotta. Arvaatko mitä tarkoitan tällä laskennallani? Seitsemän vuotta eteenpäin Nooan valmistamaan Arkkiin hiljalleen kävelevät eläimet. Ensi keväänä 15.4.2008 tulee kuluneeksi 96 vuotta Titanicin uppoamisesta ja siitä neljä vuotta eteenpäin, voisi hyvin olla kulunut vihan aikojen puoliväli umpeen ja vihan maljat alkavat vuotaa. Olen puhunut 1. ja 2. sekä 3.sta kyyhkystä Rauhan ja Messiaanisuuden ilmoituksen tuojat, kyyhkyt. Tämä sukupolvi ei vaihdu, ennenkuin nämä kaikki ihmeelliset asiat tapahtuvat. Ensimmäinen kyyhky lähti 1986 ja toinen 1993 ja kolmas vuonna 2000 jonka jälkeen eläimet tulivat ulos arkista ja nyt ne menevät saman kaavan mukaan käänteisessä järjestyksessä pyytämättä takaisin arkkiin, koska ne eläimet vaistoavat, että on tulossa tuli, joka polttaa. Seitsemän vuotta Joosef keräsi viljaa varastoon ja sitten alkaa 7 laihaa vuotta. Lue vielä tämäkin, järkyttävän vakuuttava profetia "hetki lyö, viime hetki lyö", kuvastaa "nään jo sen, hetken viimeisen" Kirka kuoli 31.1. ja näki juuri ilmestyneestä keikkakalenteristaankin viimeisen hetken. Raamatussa vuosi alkaa 1.4. ja toinen kuukausi on toukokuu. Raamatussa kerrotaan Nooan menneen arkkiin toisen kuun 17. päivä, jonka jälkeen JUMALA ITSE sulki arkin oven. Olemmeko siis viimeinkin tulleet ihan OIKEASTI matkamme päähän, sen kertoo vain yksi ainoa asia, pedon ilmestyminen esiin.
Mitä tällä kaikella haen, on se, että aika on oikeasti loppumassa ja nämä ihmiset jotka pilkkaavat ja estävät Jumalan Armon Sanan leviämistä, joutuvat kokemaan HIRVITTÄVIMMÄN henkisen tuskan mitä voin kuvitella, huomattuaan tehneensä sen. Ensinnäkin he tuntevat olleensa TODELLA KÄSITTÄMÄTTÖMÄN TYHMIÄ. He hakevat ja anovat armoa monin verroin enemmän kuin kuolemaan tuomittu konsanaan, koska he tajuavat että tässä leikissä ei ollut kyse pelkästään fyysisestä kuolemasta, vaan koko heidän sielunsa kuolemasta ikuisiksi ajoiksi. Voisiko suurempaa hätää ja ahdinkoa ihminen enää kokea, huutaen Jumalalle ylös: "ANNA ARMOA, EN VOINUT TIETÄÄ". Jospa he olisivat edes kerran nähneet afrikkalaisten tavoin yliluonnollisia ihmeitä, mutta koska he eivät uskoneet, elivät yltäkylläisyydessään, ajellen autollaan työpaikalle ja kaupan kautta sisäfilee mukanaan takaisin kotiin. Tai sitten he elivät vaatimattomasti, muttei heillä silti ollut Henkeä, koska he elivät vaatimattomasti ja siksi kuvittelivat olevansa hyviä ihmisiä, olihan heidät lapsena kastettukin. Nuo hölmöt yrittivät vakuutella omalta lapseltaankin varmistusta, että olenko minä hyvä vai paha ihminen, koska pieni epäilys on ja omatunto ei anna suoraa varmuutta, koska sydän on jo niin pilaantunut. Pelkkä ehtoollisen nauttiminen, vailla sen tarkoituksen ymmärrystä on jo Pyhän Hengen pilkkaa, saati nauttia ehtoollisleipä sekä viini viha ja pahuudenteot sydämessä. Olkaamme siis varovaisia, kun arvostelemme Herraa ja hänen teille antamia palvelijoitaan.

Höh, ja minulle puhuu monesti aina nettiraamatun päivän sana ja tänään näin, vasta kun olin tehnyt päivän kirjoitelmani. Päivän sana kuuluu: Matteus 5:11-12 Autuaita olette te, kun ihmiset minun tähteni teitä solvaavat ja vainoavat ja valhetellen puhuvat teistä kaikkinaista pahaa. Iloitkaa ja riemuitkaa, sillä teidän palkkanne on suuri taivaissa. Sillä samoin he vainosivat profeettoja, jotka olivat ennen teitä.

9.11.2007

Kohti rauhaa
Minkälaista rauhaa tämä uutisointi mieleesi tuo? Mielestäni pikemminkin vihan syttymistä. Kuka on vielä niin tyhmä ja sokea, ettei näe kuinka Jumalan viha syttyy, joka puolella maailmaa yhtä aikaa. Valta vaihtuu joka puolella tasapainosta epätasapainoon, joka johtaa lopulliseen täystuhoon muutamassa vuodessa. Vuosi sitten oli monin verroin rauhallisempaa ja ensi vuonna monin verroin tätäkin levottomampaa. Juttu vaan menee niin, ettei kukaan tunnu ymmärtävän, että esimerkiksi kymmenen vuotta sitten, vuonna 1997 tähän samaan vuodenaikaan oli koko vuodessa tapahtunut yhtä paljon väkivallantekoja kuin nyt pelkästään tässä ja viime kuukausissa. Kaikki tapahtuu niin siksi, koska ne ihmiset, joilla on katto päänsä päällä ja toimeentulo, he luottavat siihen että niin on myös huomenna. Näin tämän kaiken kulku on kylläkin jo ennustettu. Jeesus kulki Getsemanen puutarhassa ennen kuin hänet kavallettiin, jatkuvasti herättelemässä opetuslapsiaan, eivätkä he heränneet. Kaikki nukkuivat. Nooalle puolestaan naurettiin kun hän rakensi arkkiaan kuivalle maalle ja varsinkin kun kukaan ei edes tiennyt mitä on sade. Lopulta ihmeteltiin kun seitsemän viimeistä päivää, alkoi yhtäkkiä eläimiä kulkea pareittain hiljalleen arkkiin, vailla kenenkään asiaan puuttumatta. Lopuksi, kun arkki oli täynnä, Jumalan käsi tuli ja sulki arkin ainoan oven.
Näin käy nytkin Matteus 24.
37 Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva.
38 Sillä niinkuin ihmiset olivat niinä päivinä ennen vedenpaisumusta: söivät ja joivat, naivat ja naittivat, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin,
39 eivätkä tienneet, ennenkuin vedenpaisumus tuli ja vei heidät kaikki; niin on myös Ihmisen Pojan tulemus oleva.
40 Silloin on kaksi miestä pellolla; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään.
41 Kaksi naista on jauhamassa käsikivillä; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään.
42 Valvokaa siis, sillä ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee.


8.11.2007

Lasten kasvatusta Herrassa
Koulusurmat puhuttivat ihmisiä kouluissa hyvin paljon. Puheet pidettiin saleissa, jonne oppilaat tulivat kuuntelemaan mitä rehtorilla oli sanottavaa. Useissa kouluissa puhuttiin lasten kasvatuksesta, kasvuympäristöstä, syytellään tietokonepelejä, kuten jo aavistin eilen. Olen tässä tänään joutunut miettimään sellaista asiaa, kun nuorempi lapsistani käveli itse muutama viikko sitten sosiaalitoimistoon ja oli kirjoittanut 15 eri syytä miksi hän haluaa muuttaa isänsä luo. Olihan tuomarikin Järvenpäässä huomioinut lasten edun ja heidän äitinsä nimenomaan sanonut oikeudessa, etteivät lapset edes halua muuttaa minun luo asumaan. Silti toinen, joka on vanhempi ja saa itse päättää, aikoo ensi kesänä muuttaa minun luo ja toinen nuorempi, joka ei vielä saa päättää, marssii itse sosiaalitoimistoon vaatimaan sitä. Eli lasten etu ei ole lasten etu aikuisten maailmassa. Tästä on kysymys. Kun aikuinen sanoo uskovansa Jumalaan, hän muuttuu heti kyseenalaiseksi, muttei lapsen silmissä, vaan rakastettavaksi. Aikuisten silmissä Raamatun sanaan uskova on peräti lapsellisen tyhmä, ellei sitten satu olemaan luterilainen, joka on lapsikastettu, eikä käy kirkossa kuin oman lapsen, tai kummilapsen konfirmaatiossa, isoisän hautajaisissa, omissa tai muiden häissä. Kirkko on heille paikka jossa pidetään niin sanottuja tärkeitä tilaisuuksia ja Raamattu annetaan koristeeksi. Kastevesi on sitä varten, että se heitetään ilmaan, jotta voidaan ottaa valokuva muistoksi. Pilkkaan heitä aiheesta, koska eiköhän tuo ampujakin ollut luterilaisen seurakunnan kastettu jäsen.
Kun lasta aletaan kouluttaa, siihen oleellisin resepti on Jeesuksen Kristuksen kautta tuleva Rakkaus, eikä muuta enää tarvita, koska loput tulevat itsestään. Nyt kun tavallinen luterilaisperhe kasvattaa lastaan, he laskevat tarkasti, mitä lapselle uskaltaa missäkin iässä puhua ja keksitään satuja sinne väliin, koska lapsihan kyselee, eikä lapselle saa kertoa raadollista totuutta, vaan valehdellaan hänelle ja päätetään kertoa totuus sitten joskus. Lopulta se ”joskus” on tietysti silloin, kun lapselle selviää, että hänelle valehdeltiin.

Nuorempi lapseni, 12 v. lähetti eilen tekstiviestin ja näin keskustelu eteni: 

Julia: Mua hirvittää se jokelan kouluammuskelu katoin kaikkien kanavien uutiset ja olin purskahtamaisillani itkuun  
Jarmo: Tiedän, Kulta. Sinä olet suojattu Jeesuksen veren kautta ja niin voit olla turvallisella mielellä. Kuolema on monille kamalaakin kamalampi juttu, mutta Jumala yksin tietää, mikä on parasta, eikä hän anna tapahtua mitään, ellei hän itse sitä ensin salli. Ole siksi huoletta, koska voit luottaa Jumalaan. 
Julia: Juu huomenna meillä menee varmaan tunti siihen ku reksi puhuu siitä 
Jarmo: Se tulee puhumaan ääriliikkeistä, natseista ja muista radikaaliryhmistä. Se ei tule puhumaan isän ja äidin Rakkaudesta ja kodin yhtenäisyydestä mitään, vaan kasvatuksesta ja ympäristötekijöistä. Kato vaan, niin huomaat. Maailman viha sytyy koko ajan ja kaikki johtuu siitä, ettei ihmiset Rakasta toisiaan. 
Julia: Hm pässii. Ois ollu kamalaa jos se ampuja mis päässy karkuun eikä ois ampunu itteensä vaan ois siirtyny seuraaviin kouluihin kerava on ihan vieressä 
Jarmo: Noi tollaset tekee yleensä lopuks itsarin. Meitä jokaista kiusaa pahat henget. Meillä jokaisella on myös suojaava Jumalan Enkeli. Sinun oma mieltymys ja tahto, tai tahdottomuus ja asenne, vaikuttaa siihen kuka saa lopulta vallan. Jokaiselle ihmiselle käy niin. Tuossa tapauksessa paha henki sai kaiken vallan ja lopulta teko oli tämä, eikä tekijä enää ole tärkeä, koska sen sielu on jo menetetty. Niinpä se paha henki laittaa tekijän lopettamaan itsensä.
 

Puhun myös pahoista hengistä kaksitoistavuotiaalle. Miksi? Koska hän kykenee jo vahvaan ruokaan ja saa rehellisen vastauksen, eikä mitään selityksiä. Sosiaalitoimistossa ollaan aivan kauhuissaan, jos he kuulevat, että puhun lapselleni sellaista ja estävät ja vääristelevät varmasti lapseni mahdollisuuksia tulla luokseni asumaan, olenhan minä aivan hirveä, kun puhun enkeleiden lisäksi jopa pahoista hengistä lapsirukalle. Sosiaalitoimiston haastattelussa voin kysyä heiltä, uskotko Jumalaan. Ei ole kovin väliä, sanovatko he ”uskon” tai ”en usko”, koska vaimoni on ainakin luterilainen ja sanoo uskovansa, joskin ei enää varmaan edes uskalla sanoa sitä. Mutta jos on luterilainen ja uskoo Jumalaan, täytyy myös uskoa Raamattuun ja jos uskoo Raamattuun, on uskottava koko Raamattuun, eikä vain osaan sitä. Raamattu on pullollaan pahoja henkiolentoja Mooseksen kirjan ensimmäisestä luvusta alkaen ja viitteitä sekä niitä koskevia kertomuksia, jotka tekevät milloin minkäkin asteisia ihmisen hallinnan kaappauksia. No eihän kukaan nykyään usko sellaiseen. Eipä niin, koska heissä jokaisessa on jokin henki, joka kiusaa ja ne oikeat riivatut istuvat tätä nykyä hullujen huoneella. Ennen vanhaan ne kävelivät vapaalla, kun ei ollut laitoksia, eikä tällaista infrastruktuuria, joka huolehtii kaikista tavallaan. Sitä paitsi, jos tarkkoja ollaan, niin joka puolella on näkyviä avohoitopotilaita, joissa on heidän omaa luonnetta ja käyttäytymistä vaivaava henkiolento. Nämä rauhoitetaan vain Diapameilla ja Domicumeilla, kuuppa himmeeksi ja sängyn pohjalle, tai kotiin kävellen lyhyin askelin kaupan, apteekin ja kodin väliä. Heitä kutsutaan useilla lääketieteellisillä termeillä, joita aina todistellaan lääketieteen nimissä taudeiksi ja sairauksiksi, vaikka jokainen sairaus, on syntivelan takaisinmaksua. Kun kasvatan lastani Jeesuksen opettamalla tavalla, voin verrata sitä vaikka muuten hyödylliseen sähköhellaan, jonka kuuma levy polttaa. Sanon lapselleni että varo ”poppa, poppa” ja näytän kuumaa levyä. Mutta jos en koskaan tekisi liedellä ruokaa, enkä näyttäisi sen hyödyllisyyttä tai vaarattomuutta. Entäpä jos vielä huijaisin lasta ja liioitellen kiertelisin hellaa aina kaukaa kun lapsi näkee? Vain salaa kävisin valmistamassa siinä ruokaa. Lapsi oppisi, että hellahan on peräti vaarallinen ja hän pelkäisi kuollakseen hellaa, koko lopun elämäänsä, kunnes hänelle joskus paljastuisi totuus hellasta, ettei se olekaan vaarallinen. Siitä lapsi suuttuisi isälleen ikihyviksi. Miksi kusetit minua? Sama pätee henkimaailman olemassaoloon. Henkimaailman hyöty on niin suuri, ettei sitä voi sanoin kuvata. Siinä valmistuu se perusruoka, mitä me syömme päivittäin. Henkimaailmalla on puolensa, mutta kun me turvaamme Jumalaan, meillä ei ole hätää sen kanssa. Tämä on totuus, mitä lapselleni kerron, enkä halua häneltä totuutta pimittää. Kun Rakkaudessa lapsen kasvattaa, Rukouksessa pyytää siihen ohjeet, ei lapsella ole mahdollista tulla kouluampujaa. Ei ole väliä mitä pelejä lapselle annat, mitä televisio-ohjelmia lapsi katsoo, tai mitä musiikkia lapsi kuuntelee, koska lapseni eivät pidä hevimusiikista, inhoavat Lordia, eikä heitä kiinnosta mitkään Duusonit tai tosi-tv showt. En minä ole sanonut heille, että ne ovat pahasta. No kuka sitten? Jeesus, Hallelujaa!!

7.11.2007

Koulusurmat herättää kovasti uusia ajatuksia mutta enpä ala kommentoimaan, muuten kuin, että tätähän me olemme sanoneet, että näin tulee ennemmin tai myöhemmin käymään.
Mitä isot maat edellä, sitä seuraavat pienet perässä. Pahuus ottaa alaa ja ei tätä tee mitkään tietokonepelit, vaan musiikki, televisio, vanhempien välinpitämättömyys ja rakkauden surkea puuttuminen maailmasta. Lasse Norvannon luokkakaveri ja vanhempi pastori käveli kadulla ja tyttö tuli vastaan, pukeutuen järkyttävällä tavalla kuin musta riikinkukko, paljastaen enemmän kuin peittäen. Pastori nuhteli tyttöä, sanoen: Häpeäisit, jos olisin isäsi, saisit kyllä ympäri korvia. Tyttö vastaa: Rakastaisitko sinä tosiaan minua niin paljon?

Tämän verran minusta itsestäni, kun kerran Tuomas aloitti sen eilen
Ostin toissapäivänä hyvän ja ison paistin ja leuhkin sillä, aivan kuin itsekkään omahyväisen ihmisen pitääkin tehdä, pyytäen Tuomasta taka-ajatuksien kera syömään, odottaen tietysti pelkästään vesi kielellä kehuja, et ”onpa hyvää” näyttäen sitten paistin hintalappua et ”kato, miten kalliskin se oli” ja et oon muuten sit paljon parempi ihminen kun hän. Enkö olekin hyvä ihminen kun kutsuin sut syömään.
Eilen Tuomas mailas ja näin se keskustelu eteni:

Lähettäjä: Tuomas [mailto:xxxxx.xxxxxx@kolumbus.fi]
Lähetetty: 6. marraskuuta 2007 12:20
Vastaanottaja: 'Jarmo'
Aihe: odotan nälkää

terve taas.
kerro jos duunaat sen paistin, lupaan auttaa syömisessä


From: Jarmo [mailto:xxxxxx.xxxxxx@xxxxx.fi]
Sent: 6. marraskuuta 2007 14:02
To: 'Tuomas'
Subject: VS: odotan nälkää

Juu, hyvä. Se onki aika buli biitti ja siin on paljon sgruudaamista jopa kahdel sgrodel stadilaisjannul. Tuutsä duunaan mun kaa tsenappii? Samal vois tunkee ton steikkibiitin uuniin ja tsiigailla inest samal fönärist ku fogelit tsungaa.


Lähettäjä: Tuomas [mailto:xxxxx.xxxxxx@kolumbus.fi]
Lähetetty: 6. marraskuuta 2007 14:07
Vastaanottaja: 'Jarmo'
Aihe: odotan nälkää

tutkin ”H”erran kanssa sanaa ja se mitä siitä ymmärsin on: Tuutsä ja sitten siellä oli kysymysmerkki...
ilmestyn kohtapuolin; 10-30 minsaa


No ei siel mitään fogeleita oo tähän vuodenaikaan, eikä ne paljoo muutenkaan tsungaile, eikä se niitten stungaus muutenkaan kuuluis kolminkertasten fönäreitten läpi mut kunhan bamlaa stadii, se oli pääasia. J Et saan leuhkii ku naapuri ei snaijaa, eikä bonjaa, vielä vähemmän bamlaa sitä. Hiffaaminen ei ole ymmärtämistermi vaan hoksaamista. Katsokaas ja huomaattex ku mä, oon paaaaljon parempi ihminen ku Tuomas. Nonniih… köh, "virkayskäisy" ja asiaan.
Söimme paistia ja juttelimme tyypilliseen tapaan Jumalasta, luomistyön ihmeistä ja evankeliumista. Sanoin Tuomakselle, että ihailen hänen tervettä Jumalakäsitystä. Se ei ole niin yksinkertainen juttu, että Jumala olisi sitä tai tätä, kosketeltavissa, rajoitettavissa jollain tapaa, tai mitä vaan, minkä sanoiksi puet. Tämän kaiken ymmärtämisen takan piileekin Jeesus itse. Jumalan Poika, Jumalan itsensä ilmentymä, käsitteenä, jota me voimme käsittää. Hyvä… No Tuomas kysyi minulta sellaisen kysymyksen, jota en toivonut hänen koskaan minulta kysyvän. Tiedätkö itse, että teet jotain sellaista, josta on jo ennustettu ja joka ei ole ihan mitätön asia? Tässä kohtaa hiljenin, koska tätä olen pelännyt. Aloitin näin: Kun oma maailmani kaatui päälleni kesällä 2006 ja kaikki näytti päättyvän kertakaikkiseen epäreiluun, epäoikeudenmukaiseen ja epäinhimilliseen tapaan, rukoilin kokonaisen viikon ja näin aluksi mitättömän mutta kaikkea seuraavaa vahvistavan unen:
Unet (kursivoidulla fontilla) ovat kirjoitettu kaikki tuoreeltaan, eikä niitä ole muokattu jälkeen päin.

UNI 1. aamuyöllä 22.6.2006
(Rukousvastaus, todistus ja uskon palauttava Jumalan näyttö Jarmon epätoivoon)
Jarmo oli Ogelin kauppakeskuksen siipirakennuksessa sijaitsevassa Old Stone nimisessä ravintolassa joka oli Security Arsenalin asiakas. Jarmo seisoi omistajan vieressä baaritiskin päässä. Ravintolaan tuli kolme uhkaavan näköistä miestä vihan ilme kasvoillaan ja aikoivat selvästi pahaa tälle omistajalle. Jostain syystä Jarmo lähti pois ja siirtyi kauppakeskuksen puolelle jossa oli myös kolme pahantekijää, narkomaanin näköistä joka yksi roikotti pikkulasta niskasta ja pudotti tämän jonkin telineen päälle. Sitten uni yht´äkkiä päättyi ja Jarmo heräsi. Jarmon puhelin soi klo 05:21 ja Turvatiimin vartija soitti. Vartija kysyi että onko Old Stone meidän valvontakohde, johon vastain myöntävästi. Hän kertoi että ko. ravintolaan oli murtauduttu ja sen ovet oli rikottu sekä myös kauppakeskukseen oli murtauduttu ja sielläkin oli aiheutettu vandalismia. Jarmo kysyi että oletko soittanut jo poliisin? johon hän vastasi, ettei vielä. Jarmo pyysi soittamaan poliisin ja soittaisi itse Old Stonen omistajalle. Näin tapahtui ja vasta siinä vaiheessa Jarmo tajusi että oli juuri äsken itse nähnyt unta tuosta tapahtumasta 100%:n tarkasti. Tämä oli vastaus Jarmolle todistuksesta jota hän oli pyytänyt.
 

Tämän jälkeen heti seuraavana yönä toisen: 

UNI 2. aamuyöllä 23.6.2006
Jarmo ajaa Ellin moottoriveneellä ja kaasuttelee sekä kurvailee sillä huolettomasti. Pian Jarmo kääntää kaasuvipua vielä enemmän auki jolloin vene hyppää ja potkuri ei osukaan enää veteen, jolloin kierrokset ovat hetkellisesti liian kovat ja kone leikkaa kiinni. Jarmo saa savuavan veneen rantaan jonka jälkeen Elli itkee katkerasti että olet rikkonut hänen veneen. Jarmo lohduttaa Elliä ja sanoo että ostetaan uusi ja vie Ellin veneliikkeeseen jossa on veneitä eräänlaisissa hyllyissä päällekkäin ja riveittäin. Elli aloittaa tutkimisen mutta Jarmo huomaakin, ettei Ellille käykään mikä tahansa vene, vaan juuri sellainen kuin hän itse halusi, hänellä oli jopa paperilappu missä oli veneen malli ja tyyppinumero. Elli käy nopeasti veneet läpi rivi kerrallaan ja Jarmo seuraa sivusta. Venettä ei kumminkaan löytynyt jonka jälkeen Elli purskahtaa valtavaan itkuun uudelleen. Elli juoksee Jarmo kannoillaan ulos liikkeestä. Veneliikkeen ulkopuolella Jarmo alkaa ravistella hysteeristä Elliä olkapäistä mutta tuloksetta. Jarmo ravistelee oikein kunnolla, jolloin Ellin pää osuu johonkin kovaan jolloin päähän syntyy kauhean kokoinen kuhmu. Jarmo pyytelee anteeksi, että loukkasi, ”ei ollut tarkoitus, anna anteeksi, ei ollut tarkoitus” ja painaa päähän syntynyttä kuhmua. Elli on tämän jälkeen tiedottomassa tilassa ja Jarmo vie hänet liikkeeseen ja etsii hyvin tarkasti veneen veneeltä kumminkaan löytämättä sitä. Elli purskahtaa jälleen itkuun ja Jarmo yrittää lohduttaa ja yrittää valaa keinolla millä hyvänsä toivoa veneen löytämiseen. Lopulta Jarmo ohjaa Ellin varaosaliikkeeseen jossa on henkilö tiskin takana joka voisi auttaa. Jarmo antaa myyjälle lapun jossa on tuo veneen tyyppinumero ja kysyy että löytyisikö sellainen. Myyjä sanoo, ettei sellaista venettä kyllä enää valitettavasti löydy. Jarmo anelee että jotain täytyy nyt keksiä, ihan mitä tahansa jotta vene saataisiin taas toimimaan. Lopulta myyjä sanoo että katsotaan löytyisikö sellaiseen malliin varaosia. Mies etsii kirjastaan koodin perusteella ja sanoo että kyllä tähän löytyy varaosat ja antaa tiskille kaksi monimutkaisen ja omituisen näköistä osaa, toinen on hieman isompi ja toinen pienempi, muuten aika samannäköisiä osia ne kummatkin olivat. Osat olivat jotenkin muovisia mutta harmahtavia joissa oli ikään kuin paljon pieniä lokeroita jotka kiersi osaa ympäri spiraalimaisesti, palaten sitten takaisin lokerikkosarjan kierrettyään koko osan ympäri ulkoreunoja pitkin. Jotenkin ne muistuttivat DNA:ta tai jotain sen kaltaista koodisto rakennelman palaa. Myyjä ilmoittaa hyvin selkeästi että näillä te saatte veneen taas toimimaan. Jarmon eteen tiskille annettiin ne molemmat osat. Elli lakkasi itkemästä ja enää vain nyyhkyttää mutta on tyytyväinen tähän tulokseen.
 

Lopuksi kolmas uni jälleen seuraavan yönä: 

UNI 3. aamuyöllä 24.6.2006
Uni oli nopea eikä kestä oikeastaan kuin välähdyksen. Elli istuu yksin kotona Keravalla keittiöpöydän penkin päässä. Hän on pukeutunut kokonaan mustiin, värjännyt hiuksensa ihan mustiksi ja maalannut huulensakin mustiksi, muttei kuitenkaan Goottityyliin, vaan ilman mitään muuta meikkiä. Kasvot ovat alistuneen näköiset ilman ilmeitä, toivoa tai taistelua, ikään kuin kohtaloonsa luovuttaneen ihmisen kasvot jotka vain odottaa mitä tapahtuu. Kasvoissa ei ollut surua, muttei iloakaan.
 

Nämä unet nähtyäni tiesin, etten tule jäämään yksin. Aloin tehdä portaita Lietoon, äitini luo, koska hän oli kaatunut niissä jo kerran ja loukannut itsensä. En ole mikään ammattilainen, mutta osaan yleensä kaiken mitä haluan alkaa tehdä, se on Jumalan antama lahja. Niinpä aloin valaa tukevat betoniportaat äitini takapihalle, koska talo sijaitsi jyrkän kalliorinteen päällä ja takapiha useita metrejä alempana. Kaikki oppaat kertoivat, että portaat kuuluu tehdä aina ja poikkeuksetta alhaalta ylös, mutta minä rakensin portaat ylhäältä alas. Portaiden tekemisessä ei ollut mitään vaikeuksia, kaikki sujui kuin rasvattu ja portaat valmistuivat kuudessa päivässä, alkaen perjantaista, kun hankimme ensimmäisen koe-erän betonia ja yhden, eli heti seuraavan lauantaipäivän, me lepäsimme. Portaat loppuvaiheessa valmistui hirveällä kiireellä juuri ja juuri seuraavan perjantain iltaan.
Tämän jälkeen menin kotiini Keravalle, josta vaimo oli lähtenyt kotipuoleensa lasten kanssa. Keravalla tein aviohuoneemme pintaremontin, josta vaimoni pelkästään kauhistui, koska oli jo päättänyt että hän aikoo erota minusta. Tuona aikana kävin eräänlaisen erämaamietiskelyjakson läpi, jonka loppuvaiheessa kävin kuuntelemassa Rauno Helpin saarnan Tuusulassa. Rauno puhui koko saarnan ajan, kuin minulle ja minä ihmettelin, kuten myös Rauno jälkeenpäin, kun keskustelimme monen kuukauden kuluttua uudelleen, jolloin minulla oli hänelle sanoma ja profetia: Rauno Helppi tulee Tukholmasta ja täyttää profetian. Hän tulee sitomaan Isebelin, langenneen enkelin kädet. Rauno oli hieman ihmeissään, kuten nöyrä Herran palvelija kuuluukin ja sanoi: ”Halleluja, Jeesus Kristus” jättäen asian Herran käteen. En ole sen koommin Raunoa tavannut, hän lienee Canadassa. Tuon Raunon saarnan jälkeen tapahtui aluksi hirvittävä saastaisen henkien rynnäkkö minua kohti ja tulostin joka ikiselle seinälle suuren lapun, jossa oli sama teksti: Häivy saatana, sillä Herraa sinun Jumalaasi sinun tulee kumartaman ja Häntä yksin palvoma”. Tulostin niitä ja teippailin joka seinään, kunnes tunsin, ettei enää ole yhtään matelijaa sisällä. Sitten voitelin ikkuna ja ovenpielet siunatulla öljyllä ja rukoilin paljon. Profetioita olin jo lukenut, mutten jostain kumman syystä lue koskaan niitä kuin kerran. Vain kahta tai kolmea profetiaa olen tutkinut, eikä niistä yksikään ole Tukholman profetia, johon Tuomas viittasi. Luin Tukholman profetian ja näytin vaimollekin monia kohtia siitä, joka ei noteerannut niitä miksikään.

Sitten näin tämän unen:
Uni aamuyöllä 4.8.2006 - (kirjattu noin klo 11.00)
Näin viime yönä unen jossa pelastus-sanoma annettiin ihmisille. Ne kiinnitettiin peräkkäin selkeään järjestykseen kuin ilmoitustaululle. Ne olivat kauniina tauluina siinä peräkkäin ihan selvästi kaikkien luettavina. Niissä oli kaikki pelastuksen kohdat vaihe vaiheelta kuvin luettavissa jotta kaikki ymmärtäisi. Silti vain peni osa ihmisistä ymmärsi sen kaiken. Sitten Jumala puhui meille jotka ymmärsimme taulujen sarjakuvallisen tarinan kunnolla: ”Älkää te, huolehtiko noista muista, nuo taulut jää tänne noille muille ja suurin osa niistä ymmärtämättömistä tulee kauhun pakottamana ne lopulta ymmärtämään”.
Mielsin jo unessani että taulut eivät olleet edes oikein tarkoitettukaan meille, koska tiesin jo entuudestaan mitä niissä kerrottiin ja oli kyse. Eli ne taulut, olivat todella yksinkertaisia ja kuvallisia jotta kaikki voisi pelastus-sanoman ymmärtää ilmoitustaulun oloisena niille jotka tänne jäävät. Tämä valkeni minulle ja vahvistui vielä lisää, kun sain ystävältäni viestin, jossa hän kysyikin että no mitä niissä tauluissa sitten sanottiin.
Silloin vastasin siihen näin: ”Ne oli vaan tauluja, joihin minun annettiin ymmärtää niiden sanoma kuvakirjana. En voi selittää tauluja yksikerrallaan mitä mikäkin tarkoitti. Sen unen sanoma oli ihan selkeä ja pääasia siinä kyllä selittyi”.
Olen miettinyt jo pitkään että miksi Herra kokoaa selvästi oman seurakuntansa ikään kuin itsensä valitsemista henkilöistä. Näyttää joskus siltä että nuo jotkut ihmiset ovat ihan kuuroja ja sokeita vaikka ei niissä muuten mitään vikaa ainakaan armon kautta olisikaan. Itseäni paljon parempia ihmisiä tänne jää, ilman kunnollista uskoa. Sain siihen myös vastauksen joka kuulostaa kait ihan järkevältä. Herra kokoaa joukon ihan omista näkökulmistaan ja vain ne ymmärtävät lopun ajan sanoman. Siitä joukosta kuolleiden pyhien kanssa tulee ne tuomarit joille annetaan valta tuomita eläviä ja kuolleita. On varmaan niin että meidän sydän on jo elämämme aikana eri tavoin muokattu antamaan oikeudenmukaista tuomiota kunkin liiton mukaisesti oikein. Näin ollen jos me tuomitsemme ihmisiä niin pelastukseen kuin kadotukseenkin niin on aika selvää että sillä hetkellä vihassa elävät puhdistautuvat itse ja ovat sitä joukkoa sen hetken elossa olevia joita emme tuomitse. Tämä sama pienisuuri joukko jää myös tuomitsemaan sen tietämämme Jeesuksen tuhatvuotiskauden loppuun josta meillä on annettu vähiten tietoa, mutta on silti jotain siitäkin.
Minulle on monta kertaa tullut kamala sääli ja hätä läheisten ihmisten puolesta jotka vaan kävelee onnensa ohi, enkä voi tehdä mitään, siihen sain vastaukseni.


Kuten huomaat, olen silloin jo kirjoittanut pelastussanoma, sanan väliviivalla. Eräänä päivänä pian noiden hyökkäystapahtumien jälkeen, minulle avautui Matteus 27 enkä muista mistä kohtaa mutta sen muistan, että tutkin silloin Jeesuksen verta, joka valui norona kallionkoloon, josta suoraan sen alapuolella olevaan Liiton Arkkiin. Tämä symboloi koko pelastustapahtumaa, eli Jeesuksen veri tuli lasten ja lastenlastemme päälle, eli Liiton Arkin. Jeesuksen pelastusarmo koskee siis kaikkia luomakunnan jäseniä ja että Matteus 27 hautojen avautuminen tarkoittaa myös sitä että ylösotto tapahtuu myös toisen kerran. Koska Matteus 27 menee kronologisesti, järjestyksessä herätysliikkeineen väkevää viiniä kepin nokassa, päätyen Jeesuksen kuolemaan. Tästä voi helposti päätellä, luettuani muutamia profetioita lisää, että VOI HYÄNEN AIKA, ylösottojahan on kaksi, lähes samankaltaista. Tästä alkoi kuin dominopalikkajono olisi kaatunut, ketju, jonka lopputulos, oli pelastussanoma. Tätä edelsi valtava epäusko, kirjoitusten lukematon deletointi, poiskävelyt, hylkäämiset, itseni hulluksi julistamiset, palaten aina koneelle takaisin kirjoittamaan pelastussanomaa. Aluksi aloin kirjoittaa vain vaimolleni, sitten ajattelin että kai tätä voisi kirjoittaa kenelle vaan, joka haluaa pelastua. Olinhan saanut jotain arvokasta. Huomasin pian, että kirjoitin tätä kaikille. Sitten lopulta ymmärsin, että nyt pidä jäitä hatussa ja aloin joka ikinen päivä rukoilla nöyryyttä, taas nöyryyttä, koska kukaan ihminen maailmassa ei saa kantaa tällaista, eikä kukaan voisi kantaa tätä elävänä. Jumalan on kunnia, ei ihminen kykene. Ihminen turmeltuu heti, jos hänelle annetaan liikaa kunniaa ja mitä enemmän kunniaa, sitä enemmän ihminen turmeltuu. Ihminen aloittaa kunnian ottamisen pienistä asioista ja kaivo on pohjaton. Siksi vain ja yksin Jumala voi kantaa kunniaa. Hyväksyin siis itselleni, että jos tässä minulla on suuri tehtävä, annan sille tehtävälle lihani, en voi muuta antaa, minulla ei ole muuta annettavaa. Kaikki muu tulee Jumalalta. Tiesin ja tiedän, että pelastussanomani on aito ja se tuli Jumalalta. Tiedän myös sen, että minun on vaikea puhua sen saannista ja mitään, koska se on Jumalan, ei minun. Minä olen ja haluan olla yhtä mitätön, kuin sinä, Tuomas ja Jari olette. Älkää siis koskaan puhuko minusta yhtään mitään, puhukaa Jumalasta ja Hänen teoistaan. Aamen. 

Pelastussanoma on aito, koska olen istunut kaksi päivää hullujen huoneella sen takia ja kolmantena päivänä päässyt sieltä pois ja avioero-oikeudenkäynnissäkin tuomari kysyi: Onko tämä sinun kirjoittamaa tekstiäsi: Ylösottoja on yhteensä kuusi, kaksi plus kaksi plus kaksi on kuusi, ensin kuollet ja sitten elossa olevat. Ne ovat pelastussanoman keskeisimmät osat, vastasin, että ”kyllä on” ja vastaus maksoi varmaan lasteni menetyksen äidille. 

Lopuksi äitini tekstiviesti: Katso Ps. 84 sain sen sinua varten tänä aamuna.
Psalmit 84
1 Veisuunjohtajalle; veisataan kuin viininkorjuulaulu; koorahilaisten virsi. Kuinka ihanat ovat sinun asuinsijasi, Herra Sebaot!
2 Minun sieluni ikävöitsee ja halajaa Herran esikartanoihin, minun sydämeni ja ruumiini pyrkii riemuiten elävää Jumalaa kohti.
3 Löysihän lintunen majan ja pääskynen pesän, johon se poikasensa laskee: sinun alttarisi, Herra Sebaot, minun kuninkaani ja minun Jumalani.
4 Autuaat ne, jotka sinun huoneessasi asuvat! He kiittävät sinua alati.
5 Autuaat ne ihmiset, joilla on voimansa sinussa, joilla on mielessänsä pyhät matkat!
6 Kun he käyvät Kyynellaakson kautta, he muuttavat sen lähteitten maaksi, ja syyssade peittää sen siunauksilla.
7 He käyvät voimasta voimaan, he astuvat Jumalan eteen Siionissa.
8 Herra, Jumala Sebaot, kuule minun rukoukseni, ota se korviisi, Jaakobin Jumala.
9 Jumala, meidän kilpemme, käännä katseesi, katso voideltusi kasvoja.
10 Sillä yksi päivä sinun esikartanoissasi on parempi kuin tuhat muualla; mieluummin minä olen vartijana Jumalani huoneen kynnyksellä, kuin asun jumalattomien majoissa.
11 Sillä Herra Jumala on aurinko ja kilpi; Herra antaa armon ja kunnian, ei hän kiellä hyvää niiltä, jotka nuhteettomasti vaeltavat.
12 Herra Sebaot, autuas se ihminen, joka sinuun turvaa!

Pyydän lopuksi kaikilta anteeksi, että kehtasin kirjoittaa mitään itsestäni, koska olen niin mitätön Kaikkivaltiaan Jumalan ja Hänen Poikansa Jeesuksen Kristuksen Suuruuden edessä, etten kuulu tänne missään muodossa muuten kuin viestin tuojana.

4.11.2007

DVD elokuvasarja Kadotettu maailma 1, 2 ja 3

Keräsin tuossa eräälle sukulaiselleni Joululahjaa ja kopioin Lasse Norvannon koko tuotannon Raamattu kannesta kanteen, MP3 pakettina, joka mahtui mukavasti kahdeksaan DVD levyyn. Sitten kopioin koko Raamattu elokuvasarjan sekä yksittäisiä muita Kristillisaiheisia elokuvia. Ostin heille oikein hienon DVD säilytyskansion ja tulostin hienon ja kattavan sisällysluettelon sille kokonaisuudelle. Harvinainen kokonaisuus on siis kyseessä. Tuossa läjässä on kolme osaa DVD elokuvista Kadotettu maailma, joka kertoo hyvin ”ämerikkäläisittäin” kuvauksen tempaamisen jälkeisestä elämästä, joka on enemmänkin draamaa, kuin ilmestyskirjan totuuksia, samoin kuin Raamattu sarjankin ilmestyskirjan osa. Noita elokuvia on siis kolme ja kaksi ensimmäistä ovat julkaistu vuonna 2002 ja kolmanteen onkin jo pantu rahaa ja pommeja, joka on julkaistu vuonna 2005. Tästä erikoista teki sen, että kun ostin nuo elokuvat, katsoin ne vuoron perään. Osat yksi ja kaksi katsoin hyvin suurella mielenkiinnolla, vaikkei niissä tuo teologia menekään aivan oikein. Esimerkiksi valkoinen ratsastaja oli kuvattu täysin väärin, eikä myöskään kukaan hyökkää aluksi Israeliin vaan vasta puolessa välissä, joten kaikkea pientähän tästä löytyy. Oleellista oli sen elokuvan dramatiikka, mitä sitten tapahtuu ihmisissä. Se oli koko elokuvan suola ja se herätys, usko ja toivo, vaikkei heillä ollutkaan mitään pelastussanomaa käsissään vaan pelkän uskon varassa jäivät maan päälle. No nämä kaksi elokuvaa katsottuani, kolmantena iltana aloin katsoa kolmatta ja nukahdin. Nukahtelin koko leffan ajan, enkä oikein edes muista sitä kunnolla. Nyt kun aikaa on kulunut, hämmästyin kun Citymarketissa olikin myynnissä sama elokuvan kolmas osa, mutta en mistään löytänyt sarjan ykkös-, enkä kakkososaa. Mielenkiintoista, ajattelin. Kaiken huipuksi, nyt kun yritin liittää tätä kolmososaa näihin Raamattuaiheiseen kokoelmaan, eipä tuo onnistunut, vaikka tunnen jonkun verran videokopioinnin saloja. Se ei suostunut, ei sitten millään kopioitumaan. Sisällysluetteloon kirjoitin Copyright: Kaikkivaltias Jumala. Eikä Jumala halua minun liittävän tuota Maailman loppua kuvaavaa kolmatta osaa kokoelmaan ja minä hyväksyn sen niin. Se ei kuulu joukkoon, vaan se kuuluu Citymarketin videokokoelmaan, mistä puuttuvat osat yksi ja kaksi. Näin toimi Pyhä Henki tänään.

1.11.2007

Kiinassa luottokorttihuijausten määrä lisääntynyt nopeasti
Julkaistu 01.11.2007, klo 09.56


Luottokorttihuijausten määrä kasvaa nopeasti Kiinassa. Poliisin mukaan luottokorttipetokset yleistyvät nopeaa tahtia. Poliisi sanoo, että kansalaisten kannattaa harkita tarkasti, millaisessa kaupassa luottokorttejaan käyttää. Huijaukset ovat olleet erityisen suuri ongelma jättikaupunki Shanghaissa.

Lisäksi poliisi varoittaa, että kansalaisten tulee pitää yhä tarkemmin huolta henkilötiedoistaan ja salasanoistaan toimiessaan nettipankkeissa ja automaateilla. Kiinan poliisin tilastoissa näkyvät myös tuoteväärennösten ja ala-arvoisten tuotteiden valmistuksen ja myynnin kasvu. Tiedot tuoteskandaaleista ovat kiirineet myös ulkomaille mm. myrkyllisten hammastahnojen ja lelujen tapauksissa. Kiinan poliisi on yrittänyt vähitellen kiristää valvontaa ensi vuoden olympialaisten lähestyessä.

Poliisi esti arvokuljetusryöstön Liedossa
Julkaistu 01.11.2007, klo 00.53 (päivitetty 01.11.2007, klo 09.17)

Ja mitäs minä sanoin jo aiemmin arvokuljetusryöstöstä. Itse valvoin eilen ja katselin livenä ikkunastani kun kymmenittäin poliiseita parveilivat autoineen ja koptereineen, komposiittikypärät päässä ja MP5 automaattiaseet olallaan, täydessä ampuma-asevaristuksessa ykkösluokan suojaliivit päällä, aivan kuin jenkkileffoissa. Meillä täällä Liedossa otettiin kiinni kymmenkunta rahakuljetusryöstäjää ja joku heistä kai pakeni tuohon läheiseen metsikköön, jonne keittiönikkunani osoittaa. Siellä on vesitorni ja korkeahko mäki, jonne tämä konna ilmeisesti piiloutui. Sitä seuraillessa tuli mieleen, että tämä on nyt kummallinen tilanne, mutta ihminen tottuu kaikkeen, eikä enää kohta ole mitään kummaa, että tuollaista tapahtuu ulkosalla. Maailman rauhallisimmatkin maat ovat jo pahuuden ilmentymien peitossa. Voimme odottaa Jeesuksen ensimmäistä seulontaa aivan koska tahansa. Eli "Jahka tulee poistetuksi se joka vielä pidättää", eli "me", rukoileva seurakunta. Sitten tulee loppu.

31.10.2007

Rakkaan Äitini ylistys Kaikkivaltiaalle Jumalalle ja Hänen Pojalleen Jeesukselle Kristukselle
Laulajatar, Sävy Nordgrén Lieto - Pyhä Kaupunki

Uni aamulla 4. 4. 2007

Taustatiedot:
Iltayönä 3. 4. on ollut juutalaisen pääsiäislampaan uhraaminen ja sinä samana tiistai-iltana lauloin Liedon kirkossa kaksi pääsiäisaiheeseen liittyvää laulua Margit Muurisen säestyksellä. Olin mielessäni epätietoinen, mitä Jumala laulamisestani ajattelee; onko se ollut sopiva tehdä vai ei. Olen kuitenkin ajatellut sen olevan kiitokseni Jumalalle siitä, että olen saanut vihdoin selvitä tavallisesta elämästä Jumalan avulla pelkäämättä enää puheääniä ja puhumattakaan kaikkea muuta ja voin jopa laulaa.

Uni, johon heräsin:
4. 4. aamulla olin unessani jossakin Liedon kirkon katon korkeudella ja katselin ympärilleni. Joka paikassa kirkon ympärillä oli vettä, mutta näin kuitenkin veden alle pohjaan. Näin pohjassa laajalla alueella veden alla ihmisiä vierivieressä makaavan kyljellään ikään kuin istuvassa asennossa ja peitto korville vedettynä. Vesi aaltoili heidän päällään.
Herätessäni tajusin selityksen: ihmiset ovat kyllästyneet istumaan kirkossa passiivisina ja elämän laineet ovat sen jälkeen pyyhkineet heidän ylitseen jo kauan. He ovat nukkuneet ja nukkuvat; heidän sielunsa tila nukkuu edelleen sikeää untaan, huomaamatta vaaraa, että he samalla hukkuvat. He eivät huomaa, että heillä on Jumalan sana ja Jumala koko ajan lähellä saatavissa. -SN-

Uni lauantai- aamuna 27. 10. 2007

Taustatiedot:
Sain loppukesästä kutsun tulla Betel-kirkkoon pitämään musiikkisaarnan. Lupauduin, mutta olin siitä lähtien epävarma, onko se Jumalan tahto vai ei. Rukoilin ja odotin Jumalalta vastausta. Raamatun jakeita välillä tuli kohdalleni, joissa kehotettiin kiittämään ja ylistämään Herraa. Olinhan Jumalalta saanut laulun lahjan syntymälahjana, sitten korvasairaus, ääniyliherkkyys, esti minua jo 10 vuotta sitten laulamasta, mutta olin saanut armon parantua Israelissa 2 vuotta sitten ja juuri toivomukseni mukaisesti, että selviäisin tavallisesta elämästä. En pyytänyt saada vielä laulaa, se tuntui itsekkäältä ja tunsin sisälläni Jumalan odottavan minulta nyt jotakin muuta.
Kokosin suurista epäilyistä huolimatta kuitenkin lauluohjelman alkusyksystä, olinhan saanut jo muutamia kokemuksia laulaa Jumalan kunniaksi ja kiittää häntä. Mieheni soitti ohjelman ja lauloin mukana tunnustellen uskaltamistani laulaa, peläten korvieni puolesta; tarkoitus oli katsoa ohjelman kesto. Heti seuraavana yönä uneni oli tosi vaikeaa, aivan kuten ennen paranemistani. Äänen voima ja korkeus olivat vaikuttaneet uneni vähenemiseen. Sen jälkeen koin myös alkavaa oireilua korvassani ja sen ympäristön hermostossa kipuina. Päätin, etten laula ollenkaan, en harjoittele. Rukoilin apua siihen, että tietäisin voinko mennä laulamaan vai en. Vastausta ei tullut, mutta en perunut tilaisuutta mennä kertomaan paranemisestani, puhumaan ja laulamaan. Ajatukseni oli vain mennä uskoen, että Jumala auttaa sen tilaisuuden onnistumisessa niin puheen kuin sävelten sanomassa. En laulanut enkä harjoitellut mitenkään, paitsi kolmen laulun tekstit luin läpi.

Uni aamulla:
Tuli lauantaiaamu 27. 10. jolloin heti aamupäivällä tuli mennä hoitamaan tehtävä, johon olin lupautunut. Olin yöllä valvonut paljon, todennäköisesti yksi pitkä puhelu oli rasittanut korvani ja seuraukseksi vei unen. Aamulla lopulta nukahdin. Näin oudon unen. Katselin suurta, tyhjää autiomaan näköistä aluetta ja sen takana näkyvää kaupunkia ja siellä kohoavia rakennuksia, erityisesti erästä rakennusta, joka sieltä nousi esiin. Mietin: olisi kiinnostavaa mennä siellä käymään ja näkisi samalla, millaista aluetta ja luontoa se on. Kuulin puhuttavan, että sinne tarvitaan passi ja viisumi.
Katselin kuinka sen tyhjän alueen läpi joku ihminen juoksi sinne yli toiselle puolelle. Seuraavaksi olinkin jo itse jotenkin joutunut erään rakennuksen eteen, joka osoittautui olevan tulli. Tajusin meneväni Venäjälle. Tullimiehet istuivat huolettoman näköisinä portailla ja näyttivät ruskean taitetun aaltopahvinpalan olevan passi. He sanoivat: tänne täytyy tehdä omatekoinen passi. Näin minulle esitetyn passin sisällä olevan alkeellisesti liimatun valokuvan, ei mitään painettua, vaan henkilötieto-osakin oli käsikirjoituksella omatekoisesti tehty. Surkean näköinen. Mikään ei näyttänyt aidolta. Olin sitä mieltä, etten voi tuollaista tehdä.
Siihen heräsin ja saman tien sain selityksen. En voi omalla luvallani, omatekoisella luvallani mennä laulamaan ja puhumaan, tarvitsen Jumalan luvan. Se on virallinen ja oikea. Minun on otettava pois liiat laulut ohjelman lopusta. Se ei ole konsertti, oman tekemisen tuloksen näyttämistä, vaan Jumalan ylistystilaisuus. Sitten minulle tuli ajatussisältö, joka tulee puhua niiden kolmen poistettavan laulun sijasta ja loppuun liittää vain viimeiseksi tarkoitettu laulu. Näin koin jälleen, kuten lauluja sitovien tekstiosuuksien aikaisempien ajatusten yhteydessä, että tekstiosuuskin tuli Jumalalta.
Korjattuani tietokoneella tekstiosaan sisällön, joka täytyy puhua, niin menin Betelkirkkoon ja ajattelin: nyt vain Jumalan johdolla teen sen mikä on tarkoitus. Oli heittäydyttävä vain uskon varaan. Olin jopa itse suuresti hämmästynyt, että ääneni soi hyvin ja helposti puheäänestä lähtien, mikä ei valvomisen jälkeen tapahdu. Esityssisältö laulujen sanomaan tuntui menevät luonnollisen kauniisti ja sydämestä, samoin puheosuuskin. Ohjelman loppuosa oli juuri sopiva ja sisältöä täydentävä sekä viimeinen laulu hyvin koko ohjelman päättävä, kuvaten sitä kuinka suuri on meidän tarpeemme turvautua vain Jumalaan.
Tilaisuuden jälkeen sain kertoa luokseni tulleille ihmisille, etten harjoitellut ollenkaan, vaan tulin täysin uskon varassa Jumalaan tänne. Kaiken on tehnyt Herra Jeesus, minä vain tulin. He olivat tavattoman vaikutettuja siitä, että Pyhä Henki oli niin voimakkaasti koko ajan mukana.
Seuraavina päivinä sain huomata, etteivät korvani vioittuneet eikä unirytmini häiriintynyt. Sekin, mikä oli korvassani kipeytynyt viikkoja sitten tehdyn yhden laulukokeilun jälkeen, oli poissa. Herrani Jeesus oli halunnut koetella minun uskoani häneen ja halusi minun saavan vakuutuksen siitä, onko Hän antanut minulle luvan musiikkisaarnan hoitamiseen. Omalla luvalla ei ole syytä mennä Jumalan asialle, vaikka toiset niin tekisivätkin. Lupa tulee saada ylhäältä Valkeuksien Isältä. Suuri kiitos ja ylistys Jumalalle ja Karitsalle, Herralleni. -SN-

Eeron kanssa juttusilla
Serkkuni Eero, joka on pahoin kohdeltu lapsena ja vielä aikuisenakin, oli minun luona käymässä, koska omien sanojensa mukaan tuntee olonsa kotoiseksi. Hyvä niin. Niinhän minä hänet haluankin olla, kuten tyttäreni, jonka äitinsä on siepannut väkivalloin, sanoi että "isi mä haluun sun luo, ku sun luona on aina niin lepposaa ja täällä äitin luona niin kireetä". Lapsen suusta kuuluu totuus. Totuutta ei kukaan muu vääristele kuin saatana ja sen hän voi tehdä jos se sallitaan tehtävän, kuten vaimolleni kävi, että hän jopa luuli että hänen omaa ansiotaan on lasten ilo ja onni, vaikka juuri kaikkea muuta se on.
No palataanpa aiheeseen Eero. Eero ei halua katsoa esimerkiksi elokuvia, joissa on surullinen loppu, eikä hän halua kuulla surullisia tarinoita eikä keskustella asioista, jossa jollekin käy huonosti. Hän on itse niin päähän potkittu, ettei hän halua nähdä mitään mitä muut ovat kokeneet sellaista samaa. Eero ei voi sietää eriarvoisuutta, joka käy esimerkiksi juutalaisten kanssa, josta jo aiemmin puhuin. Jouduin selittämään Eerolle ettei juutalaiskansa ole kadehdittavassa asemassa, jos ajattelee heidän erikoisasemaansa Jumalan silmissä. He ovat valittu kansa, mutta saavat sillä samalla mitalla korvilleen, koska ovat valittuja. Eero sanoi ettei hän voi hyväksyä, että heidän sotimistaan pitäisi sallia ja heidän tappamistaan hyväksyä millään tavalla. Sanoin että olet oikeassa, mutta nyt vain on niin että se on pakko hyväksyä. Hän kritisoi, ettei usko Raamattua niistä kohdin missä Jumala olisi sanonut juutalaisille, että tappakaa koko kansa. Ei se voisi olla Jumalasta. Tässä kohtaa kerroin taustaa, joka itse asiassa alkoi jo Edenin puutarhassa, jossa Eeva sai Jumalalta lupauksen, että hänelle syntyisi jälkeläinen, joka polkee rikki käärmeen pään. Näin tuli tapahtumaan vaikkei se vielä rikki olekaan poljettu, mutta pakoonkaan käärme ei enää pääse vaan riehuu viimeistä päivää.
Sitten aloin Eerolle kertomaan vertausta korista, jossa oli omenoita ja siinä yksi paha omena joukossa. Tuttu kuvio siis, paha pitää poistaa. Mutta muutinkin tarinan konkreettiseksi pienemmässä mittakaavassa kuin meidän koko planeetta on. Sanoin Eerolle, että mitäpä jos meillä olisi yksi pieni kommuuni, vaikkapa saaressa, tai sellaisessa paikassa jonne ei muita ulkopuolisia koskaan tulisi. Tuolla saarella asustaisi tuhannen hengen joukko toisiaan täydestä sydämestä rakastavia ihmisiä, jotka eivät takuulla haluaisi toisilleen mitään pahaa, mutta joukossa olisikin yksi ainoa ahne ja ylpeä. Mitä nämä muut tekisivät sille joka osoittautuu ahneeksi ja pöyhkeileväksi? Nämä muut rakastivat toisiaan rajattomasti, eikä rakkaus kohdistu vain toisiinsa, vaan myös tähän, joka ei ollut rakastava, vaan ahne ja pöyhkeä. Tuota ei siis voinut heittää ulos kommuunista. Eero tuumasi, että jospa siitä tehtäisiin kuningas ja sille annettaisiin kaikki mitä se haluaa. Hyvä idea, annetaan sille kaikki mitä se haluaa. Näin menee monta vuotta, kunnes tuo pöyhkeä on nähnyt ja kokenut kaiken. Hän on raiskannut jo naapureiden tyttäret ja vaimot, tappanutkin muutaman ja edelleen nälkä jatkuu vihan saralla. Muut kyläläiset joko jaksavat antaa anteeksi ja rakastaa tätä, tai sitten heistä osa ei enää rakasta ja nämä alkavat juonitella kuningastaan vastaan. Ehkäpä he suunnittelevat salaliittoa, koska kaikki hyvät keinot olivat jo käytetty. Tämä paha mies oli saanut jo kaiken, nähnyt muiden tuskan, eikä pahuus tästä kaikkoa. Eli siis näin käy, että joko viha ja katkeruus tarttuu, tai sitten täytyy tapahtua ihme. Onneksi en edes puhunut vaihtoehdosta, joka tarkoittaa elämän puusta syöminen, eli mitäpä jos kuolema ei olisi vaihtoehto. Kuolema on siis muiden ihmisten armo. Mitä jos parantumaton paha ei kuolisi. Ajatteles jos Adolf Hitler ja Josef Stalin, olisivat eläneet tuhat vuotta, eikä kukaan voisi heitä tappaa. No Eero laukaisi kumminkin kyläläisille sopivan ratkaisun. Tuo mies otetaan kiinni, sidotaan puuhun ja jokainen 999 ihmistä heittää kiven, jolloin synti "älä tapa" jakaantuisi näiden kaikkien kesken. Kummallinen ratkaisu Eerolta, jolla oli kumminkin vakaumus olla hyväksymättä tappamista. Olen itsekin pasifisti, joten enhän minäkään sitä voisi hyväksyä, mutta jos Venäjä hyökkää Suomeen, minä kyllä tartun aseeseen ja on täysin mahdollista että siihen kaatuisin, mutta tartun puolustaessani oikeuksiamme asua ja olla suomalaisia. Siinä ei mielestäni ole mitään pahaa, jos siis meidän kimppuumme hyökätään. Ennakkotapauksena vielä totean isoisäni veljen, jolla oli hyvin vakaa adventistipohja, kieltäytyi talvisodasta ja joutui siksi vankilaan. Vankilassa ollessa syttyi jatkosota ja hän passitettiin Pärmin komppaniaan, joka on se surullisen kuuluisa "pääkallokomppania", joka meni etulinjaan, pahimpiin paikkoihin. Isosetäni taisteli eräänkin Pirunsaaren valtauksen, niin ettei heitä jäänyt koko komppaniasta eloon kuin hän ja Seppäsen Viljo Lapista. Vain yksin Luoja tietää, montako miestä Veikko elämänsä aikana on ehtinyt tappaa, oman henkensä uhalla. Eikä takuulla ole niistä ylpeä, muttei kanna syyllisyyttäkään.
Eero joutui kovaan mietintään tapauksen tiimoilla ja ehkäpä olet sinäkin asiaa osallasi miettinyt. Olemme syöneet hyvän ja pahan tiedon hedelmän ja valinneet tien, joka johtaa meidät hirmutekojemme itsenäiseen syyntakeeseen ja planeettamme tuhon vastuuseen, sekä monen muun asian eteen kaikota Jumalan yhteydestä. Osamme on siis kuuden tuhannen vuoden kärsimys. Onneksi se on kohta ohi.

30.10.2007

Pienen pojan eväät

Kun Jeesus oli vuorellaan, sinne tuli pieni poika, jolla oli mukanaan viisi leipää ja kaksi kalaa. Ei tuo pieni poika tiennyt, kun sinne tuli, miksi oikein sinne tuli ja mitä niistä eväistä seuraisi. Jeesus seisoi vuorellaan ja ympärillä oli valtavan nälkäinen ihmislauma, peräti 5000 ihmistä. Nuo luvut viisi ja kaksi, eivät ole merkityksettömiä, kuten ei yksikään Jeesuksen sana, jonka hän lausui. Vuorisaarnan kertomuksessa kansojen ruokkimisesta, kertoo kaksikin Kiinan muurin kokoista profetiaa, joista ensimmäinen toteutui heti muutaman vuoden sisään ja toinen yhtä suuri on toteutumatta, mutta virittäytyy parasta aikaa eloon. Silloinen maailma, oli huomattavasti pienempi ja 5000 ihmistä oli suuri määrä. Leipiä oli vain viisi ja kaloja kaksi. Tämän koko tarinan opetus oli se, ettei ruokkimiseen tarvita kuin ne samat pienen ja viattoman pojan tuomat eväät, viisi leipää ja kaksi kalaa kyytipojaksi, jolla ruokitaan 5 miljardien ihmisen joukko. Viaton Jeesus lapsi toi aikoinaan nuo eväät Pietarille ja Paavalille ja jokainen jolla on sydämessään lapseuden Henki on viaton lapsi. Jeesus haluaisi että olisimme kaikki, jokainen meistä hänen kaltaisiaan ja hän antaa niin olla hänessä. Olkaamme siis kaikki pieniä poikia eväinemme.

Profetiat ovat kummallisia, koska ne aina poikkeuksetta arvostellaan lyttyyn ja kun ne toteutuvat, ne ylistetään Jumaluuteen saakka. Näin tyhmästi ihmispolo toimii, koska maailma vie heitä ja jokainen haluaisi kunniapaikan mutta kun joku saa kunnian, kaikki haluaa olla kunnian läheisessä seurassa.

Tuolloin Jeesuksen kuoleman jälkeen maailma oli pieni ja pojan tuomat leivät olivat silti ne samat, mutta kyytipojat lähempänä toisiaan, toinen kala Jerusalemista ja toinen tarsolainen pakana, siis Turkista eli siis kartalla suoraan kohti pohjoista. Nämä kalat olivat se liha ja öljy, jotka toivat ne viisi leipää nälkäisille ja ne raivittuivat siitä. Silloinen maailma oli ehkä 5 miljoonan ihmisen kokoinen, jonka Pietari ja Paavali ravitsivat. Pietari ja Paavali kohtasivat Jerusalemissa ja erosivat omille suunnilleen, mutta kumminkin kuolivat samana vuonna samassa kaupungissa, jonka nimi oli Rooma. Heidät molemmat telotettiin marttyyreina. Jälleen tulee pieni poika, jolla on eväät. Tällä kertaa toinen kala onkin jo etäämmällä vesillä, suuren ja syvän veden rannalla, kaukana Suomen suuren Lapin, alla Pohjan Tähden. Toinen kala on edelleen Jerusalemissa. Leivät ovat edelleen ne samat leivät ja niitä on viisi. Siellä on Pietarin avaimet, siellä on Danielin sinetit ja Johanneksen syödyt kirjakääröt. Siellä on kaikki Raamatun salaisuudet viidessä osassa joilla jälleen ruokitaan minkälainen joukko tahansa nälkäisiä.
 

Kun Pietari ja Paavali erosivat, nyt ympyrä sulkeutuu ja he kohtaavat ja kuolevat Jerusalemin kaduille, marttyyreina tapettuina, koska enää ei sovi profeetan kuolla muualla kuin Jerusalemissa. Mutta koska Johannes tämän on jo kirjoittanut nähtyään näyn, he kolmantena päivänä nousevat Jerusalemin kadulta elossa, eikä heihin enää koskaan mikään satuta. Kun he ovat nousseet kolmanteen taivaaseen Isän luo, heiltä jää kaksitoista vakallista ruokaa tähteeksi. Heiltä jää siis vielä kalaa ja leipää, joilla ruokkia vieläkin nälkäisiä, jos heitä vain vielä enää on. Se on viimeinen herätys, koska jos Jeesus tullessaan näkee jonkunkaan häntä vielä uskovan, hän sen tulee pelastamaan.

29.10.2007

Ruotsin kokoomus hyväksyi homoavioliitot
Julkaistu 28.10.2007, klo 07.04 (päivitetty 28.10.2007, klo 07.23)

Fredrik Reinfeldt
Kuva: AP Graphics Bank
Fredrik Reinfeld

Ruotsin maltillinen kokoomus on puoluekokouksessaan hyväksynyt avioliitot samaa sukupuolta olevien henkilöiden kesken.

Luopumus Jumalan sanasta, teen teistä miehen ja vaimon. Luopumusta: homouden salliminen, lesbouden salliminen ja luopumusta sanasta, on sallia kaikenlainen muu seksuaalinen suhde, joka ei ole miehen ja naisen välinen. Kaikki muu on synnin aiheuttamaa lieveilmiötä, samoin kuin kehitysvammat, diabetes, epilepsia jne. Kaikki ovat synnin tuomaa tuskaa ja häpeää. Älkää Rakkaat ihmiset hyväksykö homoutta, ei siksi että pitäisi vihata, ethän sinä vihaa diabetespotilaitakaan. Auta heitä, auta, koska he ovat sairaita..

Samalla puolue otti myönteisen kannan lesboparien oikeudelle saada hedelmöityshoitoja julkisissa sairaaloissa sekä homoparien oikeudelle adoptoida lapsia. Päätökset syntyivät selvällä ääntenenemmistöllä. Puolueen puheenjohtaja Fredrik Reinfeldt kertoi olevansa puoluekokouksen kannanotoista hyvin iloinen.
- Tämä on suuri asia monille Ruotsin homoseksuaaleille. Päätöksellä tunnustetaan, että ihmiset voivat rakastaa toisiaan eri tavoilla, Reinfeldt sanoi. Reinfeldt on kannattanut homojen avioliitto-oikeutta jo vuodesta 1994 lähtien, jolloin asia oli ensi kertaa esillä maan valtiopäivillä. Tuolloin vain yksi hänen puoluetoverinsa kannatti Reinfeldtin ohella homojen oikeuksien laajentamista. Homoparien avioliitto-oikeutta kannattaa nyt Ruotsin seitsemästä valtiopäiväpuolueesta kuusi. Ainoastaan kristillisdemokraatit vastustavat sitä. Asia on nyt lausuntokierroksella. Hallitus tehnee asiaa koskevan lakiesityksen ensi vuoden alussa. Homoseksuaalien laajennetut oikeudet hyväksyttäneen valtiopäivillä selvällä enemmistöllä.
 

Ei ole olemassa mitään syytä rakastaa eri tavoin. Ei Raamattu opeta ihmistä rakastamaan eri tavoin, eikä se eritavoin rakastaminen ole mitään Rakkautta, vaan kieroa seksuaalista himoa. Tunnen yhden ja tiedän kaksi Kristittyä, jotka tietävät mitä se on. He ovat homoja ja elävät sen kanssa, pärjäävätkin jotenkin, kun hylkäävät itseltään seksuaaliset oikeudet joka päivä. Eräs nykyään Kristitty homo alkoi taistella vaivaansa vastaan oikein tosissaan ja rukoili. Hän jätti poikaystävänsä joka ei ollut Kristitty, nimittäin on totta, että vain harva homo on AITO Kristitty. Homous ajaa väkisinkin aidon Kristityn vaakakupille, jossa on hänen homoutensa ja TOTUUS. Arvaat vaan kumpi on painavampi ja siksi tämäkin Kristitty aluksi antoi periksi ja palasi homouteen, mutta sydän ei antanut periksi, koska Jeesus oli tullut sinne ja hänen oli yritettävä uudelleen. Tämä Kristitty mies kertoi rukoilleensa valtavasti ja hän pyysi asiaa, joka on persoonallisuuden syvimmissä sopukoissa särönä terveen ihmisen ja sairaan välillä, koska kyse ei ole fyysisestä vammasta, vaan SIELUN. Vaikein korjattava. Henkiäkin on helpompaa ajaa ihmisestä kuin korjata sielun vamma. Jeesus kumminkin asui miehen sydämessä ja eräänä päivänä Pyhä Henki oli koskettanut tätä miestä. Hän näki ensimmäistä kertaa elämässään heteroeroottisen unen ja nautti siitä. Hän heräsi omien sanojensa mukaan kuin teinipoikana, jolla oli hormonit alkanut hyrrätä. Hän kuulemma nautti katsella naisia ja he näyttivät kuulemma IHANILTA. Tämä on totuus.
Älkää siis hyvät, Rakkaat ihmiset hyväksykö homoutta luonnollisena asiana, vaan pitäkää se vain pakollisena synnin tuomana ihmisen kirouksena. Hän joka sitä kirousta kantaa, ei varmasti ole itse siihen syyllinen, vaan me kaikki. Säälikää homoja ja jos mahdollista, kertokaa heille mitä Jumala sanoo tuosta vaivasta. Sekä kertokaa heille, ettei ole mahdotonta parantua siitäkään ja kun siitä paranee, se tuntuu kuulemani mukaan sanoinkuvaamattoman ihanalta.

Laitan tähän vielä Osmo Pöystin kirjoituksen tästä samasta aiheesta kovemmalla linjalla. Katso ja hämmästele, koska Sodoma on jo valmis:
Maailman suurin nahkatapahtuma

Osmon YÖKIRJA


- arvioita maailman tapahtumista päivän päättyessä


2006-08-12, Kuru, Finland
Lisäyksiä 2007-10-24

 

Osmo Pöysti

Syyskuun lopulla pidettiin San Fransiscossa maailman suurimmaksi mainostetut perverssin pornon messut. Folsom Street Fair -pornofestareitten teemaksi oli tänä vuonna valittu Viimeinen ehtoollinen. Festareitten mainoksessa noin 12 vähäpuheista henkilöä on ryhmittynyt nahkakaluilla katetun pöydän ympärille samaan tapaan, kuin Leonardon taulussa "Viimeinen ehtoollinen". Homo- ja lesbokultin asianajajat Suomessa ovat markkinoineet kulttiaan suvaitsevaisuuden nimessä. Väitteellä on petetty myös tyhmiä neitsyitä kristittyjen joukosta, sillä kaikki eivät ole ymmärtäneet eroa, mikä on Jumalan pitkämielisyydellä ja Saatanan suvaitsevaisuudella. Jumala odottaa kärsivällisesti ihmisten mielenmuutosta kasvukauden loppuun asti, mutta sitten tulee loppu. Sadonkorjuun viimeisessä vaiheessa sato korjataan talteen, akanat poltetaan ja maa käännetään nurin. Vihollisen uhittelu on merkki siitä, että Jumalan tuomiot ovat lähellä. Eihän Jumalankaan kannata odottaa sellaisen ihmisen kääntymistä, joka on selvästi ilmaissut kantansa pilkkaamalla Armon Henkeä. Kun maan tai presidentti tai pääministeri kannattavat pilkkaamista, rangaistus kohtaa koko maata tai kansaa. Kannattaa seurata, millaisen kannan YK on ottanut, sillä kun globaali kattojärjestö käy sotimaan Jumalaa vastaan, ovat rangaistuksetkin "viimeinen taisto". Jop/2007-10-24

Kuten huomaat, kuvassa ovat sinivalkoiset värit häväistävänä, jota musta raita sotkee, johtaen kuvassa muutenkin yhdistämään punaisen sydämen pöydällä olevaan hävityksen kauhistukseen, joka mielestäni kuvastaa ehtoollispöydän leipää ja viiniä..

28.10.2007

S-merkki = S-Ryhmä - Saatanan ryhmän muutos

Häikäilemättömät yritykset pärjäävät tässä maailmassa parhaiten ja sillä tavalla S-Ryhmä on kerännyt tuottonsa.

Muutos hyvästä pahaksi käy selkämme takana palvelun parantamisen nimellä. Turvallista varainsiirtoa, keskitetty tuotteiden hankinta takaa laadun, varmaa palvelua ja bonusta ostoksista. Kaikki karitsan vaatteet puettu päälle. Emme vain helposti huomaa mitä taustalla tapahtuu ja kuinka jättiyritys on todellisuudessa hankkinut tuottonsa.

Hedelmistä he tuntevat, mikä on hyvää. Ensin hedelmäsadon on kypsyttävä ja sitten sadon laatu on kaikkien nähtävissä.

S-Ryhmä on Suomen ensimmäinen päivittäistavaraketju, jolla on oma pankki, eikä periaatteessa enää tarvitse mitään muuta asiakkaan orjuuttamiseksi, kuin oman turvallisen tavan ottaa raha asiakasomist... orjltaan. Se on RFID mikrosiru, jonka kone lukee jo sisään tullessa.

Tähän on tekniikka valmiina, tarvitaan vain tyhmiä asiakkaita, jotka hyväksyvät mallin, joka on "turvallinen". Onhan moni asiakas huijattu kadonneilla pankkikorteilla ja turvattomilla pankkiautomaateilla. Toisen puolen tarkkailu, pikkurikollisia kohtaan on jo alettu merkkaamaan, heille asennetuin rannekkein. Tosin he ovat nuoria vasta ja eivät voi päättää omista asioistaan. Ihonalainen aktiivinen mikrosiru ratkaisisi kaiken, mikäli laki antaisi aukon. Moraalinen oikeutus tälle olisi jo vapaaehtoisuus, kuten asennetaan antabuskapseli. RFID-aktiivisiru varmentaa henkilöllisyyden jo sisään tullessa ja kirjaa ostokset suoraan pankkitililtä kaupan lukijan läpi kassalla. Helppoa ja yksinkertaista. En ole pelkästään olettaja, vaan uskon järkähtämättä, että tämä suunnitelma on jo tehty täysin valmiiksi S-Ryhmän pankkiosaston tekniikkaosastolla.

Toiselta puolen, rikolliseen asennettu siru laukaisisi hälytinjärjestelmän ja vartija pääsisi heti lainrikkojan perään seuraamaan.

Tämä kaikki tarvitsee ensinnäkin vapaaehtoisryhmän, joka kokeilee sirun toimivuutta muutaman kuukauden ja sitten se julkistetaan valtavalla kiitoksella, onnellisten asiakkaiden tuomin suosituksin, koska laite toimii epäilemättä kiitettävän varmasti. Jotta tähän päästään, tarvitaan rikoksia ja taas ovelampia rikoksia, ehkä vielä ensin 50 miljoonan ihmisen katoaminen taivaan tuuliin. Suomen eduskunta sorvaa parhaillaan perustuslakia uusiksi, jossa on viitteitä myös yksilönvapaudesta. Lainrikkojiin kohdistuva tarkkailu tehtäisiin täysin pimennossa julkisuudelta. Täytyy seurata tilannetta, koska lakimuutokset, ovat se porsaanreikä, jota liikemaailma hyödyntää heti ja armotta. Mitä ei kielletä, se on sallittua ja aluksihan työntekijöitä ei vähennetä kassoilta, mutta pian kassat korvataan itsepalvelutiskeinä, koska maksamaton tuote hälyttää.

Pedonmerkkiä otetaan alussa pitkään vapaaehtoisesti, lähes koko tuon 3 ja puoli vuotta, mutta sitten kun taas katoaa ihmisiä, "häävieraat" eli nyt puhutaan ehkä jo sadoista miljoonista, vaikka osa näistä on tapettu Kristittynä. Kun tuo joukko Pyhiä katoaa, laitetaan kaikkiin ihmisiin väkisin pedon merkki, jotka vaivaavat ihmistä Galileosatelliittien voimin 5kk ja sitten syttyy ydinsota ja järjestelmä lopulta tuhoutuu. Vihan maljat vuotavat maan päälle.
Näitä S-Ryhmiä on nykyään kai joka maassa, jossa on sivistys ja tekniikka siihen, joten taidanpa lopettaa kokonaan käymästä S-Ryhmän liikkeissä lopullisesti ja siirrän rahani muualle kiertämään.

26.10.2007

Katsokaa mitä alkoholismista syyttäminen saa aikaan

Mikäli alkoholismi sanotaan julkisuudessa ja siihen liitetään vielä kristillinen herännäisyys, on soppa valmis syyttää miestä mihin vaan. Näin nyt tietysti kävi George Bushinkin.
Voi kun olisi Suomessakin valtion päämies, joka sanoisi kansalle: ”God bless as” ja sitä ei leikattaisi poikki ja pistetäisi miestä mielenterveystutkimuksiin. Näin lausuu parjattu ja herjattu George Bush. Onko siis mies läpipaska? EI. Mies kumminkin on kuin Amerikan raha: ”We thrust God”, ja näin se on. Siksi tuo ihmemaa Fucking Ameriikka on siitäkin huolimatta kantanut siunausten ja taas siunausten Hannu Hanhen manttelia.
 

Serkkuni kysyi mm. siitä, että miksi hänen muka pitää kunnioittaa ja pitää juutalaisten puolta. Onneksi minulla on häneen aika hyvä auktoriteetti, sillä hän on niin pahasti päähän potkittu äitinsä ja sen miesten toimesta, etten edes itse tiedä niin paljoa saaneeni siipeen. Minä sentään kun täytin 13 vuotta, hakkasin jo setäni kädenväännössä, eikä sen jälkeen kukaan sukulaispaskiaisista uskaltanut ryppyillä. Sanoin serkkupojalle, että mietihän kuka syntyi siitä suvusta: Jesse. Eihän Eero siitä heti moksiskaan ollut, mutta minun piti hiukan tuoda esiin, tuota historiaa, joka lähti itse asiassa jo paratiisista liikkeelle. Jumala sanoi Eevalle: ”sinun siemenestäsi tulee se, joka on rikkipolkeva käärmeen pään”. Näin Jumala sanoi ja siitä alkoi viha. Mutta ketä kohtaan viha alkoi? Ei ennen Abrahamia kukaan ihminen saanut olla rauhassa saatanalta. No ei tosin Abrahamin jälkeenkään, mutta kun Abraham vei poikansa vuorelle, saatana tajusi, että tässä se on. Tästä suvusta se syntyy, jonain päivänä ja minä tapan ne kaikki. Eero ymmärsi, Halleluja.
George Bush, kuten minä paskansurkea profeetankuvatus, olemme samalla viivalla, Eerokin siinä vieressä. Kaikki me haluaisimme taivaskotiin ja yritämme tehdä ja olla avuksi. Bush on todella pahoissa lähtökuopissa, kuin neulansilmästä kameli. Eero ei tajua edes, että hänen on taivasten valtakunta. Minä tiedän, koska minä olen saanut siihen jo profetiani ja kaksikin. Bush hämmästelee, mikä meni pieleen… se oli nöyryys.
Onko alkoholismi siis syntiä? Jaaha… Nooa aikoinaan, kun häntä pilkattiin vedenpaisumuksen jälkeiseen aikaan, hän kirosi erään miehen, joka oli hänen pojanpoikansa. Hän kirosi sen koko suvun, koska oli pilkannut miestä, joka pelasti Uskollaan ja Arkin teollaan koko ihmiskunnan. Rankka juttu siis, älä halveksu alkoholistia. Itselläni on edelleen tietoinen muisto, eräästä tapauksesta Helsingin rautatieasemalta, jossa olin vartijana. Heitin yhden pummin junasta ulos ja homma meni ihan siististi siihen saakka, kunnes postitunnelin päässä irrotin otteeni miehestä. Mies lennähti pari askelta minun isokokoisen ruhoni ansiosta kadulle päin ja takaani tuli eräs aggressiivinen vartijakollega, joka niittasi miehen katuun kovalla voimalla, sellaisin seurauksin, että pää aukesi. Käännyin katsomaan ja hämmästyin, mitä tapahtui. Silti yritin puolustaa poliisin tullessa vartijakollegaani sanoen, että poisto tapahtui aggressiivisen henkilön poistona, joka pitikin paikkaansa, mutta voimankäytön ylilyönti oli selviö. Tätä en ilmoittanut ja siitä syystä, tänä päivänä kannan kynttä, joka halkeaa ja halkeaa uudelleen. Se syntyi sinä iltana, siitä samasta juoposta.
Eräänä päivänä kauan sitten, kun olin vielä lapsi, isäpuoleni, joka oli alussa hyvin väkivaltainen minulle ja siskolleni, sai aikaan monia henkisiä vammoja meille. Eräänä päivänä hän tapasi minut parvekkeelta ja hän ei omasta mielestään ollut antanut lupaa edes mennä parvekkeelle (huvittavaa, koska me emme saaneet mennä parvekkeelle ilman lupaa) isäpuoli heitti voimalla minut alle kymmenvuotiaan, ulos sieltä ja reiteni osui johonkin pöytään ja meni ihan mustaksi. Isäpuoli veti vihoissaan oven kiinni ja hänen urkurinsormi, jäi väliin ja meni ihan mustaksi. Minun reisi parani, mutta urkurin sormi ei koskaan. Tänä päivänä hän hieroo tunnotonta sormeaan, jonka sai palkaksi.
Juopot on juoppoja, hurskaat ovat hurskaita, julmat julmia, sydämettömät sydämettömiä. Kuka voittaa Taivastenvaltakunnan? Sen kertoo Raamattu.

24.10.2007

Turkin armeijan kerrotaan pommittaneen raja-alueen kurdikohteita
Julkaistu 24.10.2007, klo 12.10 (päivitetty 24.10.2007, klo 20.51)

Turkin rajalta
Kuva: Reuters-TV

Turkin asevoimien hävittäjät ja helikopterit ovat hyökänneet jälleen keskiviikkona kurdikapinallisten kohteisiin maan kaakkoisella Irakin vastaisella raja-alueella.
Asiasta kertoi turkkilainen Anatolia-uutistoimisto, jonka mukaan hyökkäyksessä tuhottiin useita Kurdistanin työväenpuoleen PKK:n vuoristoalueilla sijaitsevia tukikohtia.

Kun sota syttyy, on valerauha aika kimurantti. Tosin se ei koske kuin Israelia.

Erdogan: Turkki voi hyökätä milloin hyvänsä
Julkaistu 23.10.2007, klo 10.05 (päivitetty 23.10.2007, klo 19.06)


Kuva: EPA / Sedat Suna

Osa mielenosoittajista näytti nationalistisen MH-puolueen nuorisojärjestön käsimerkkiä. Bozkurtlar-järjestön nimi tarkoittaa harmaasusia.

Jaahas. Nyt taitaa olla susi päässyt omiin vaatteisiinsa, eikä tarvitse enää noilla kulmilla kulkea lammasten vaatteissa.
Tuttu merkki, tuttu merkki!!

Turkin pääministeri Recep Tayip Erdogan muistuttaa maan voivan hyökätä Irakin pohjoisosaan milloin tahansa.

- Juuri nyt olemme odottavalla kannalla, mutta Irakin pitää ymmärtää että voimme käyttää rajantakaiselle hyökkäykselle annettua mandaattia koska tahansa, Erdogan totesi Lontoossa tavattuaan Britannian pääministerin Gordon Brownin. Turkki suunnittelee sotilasoperaatiota Irakin rajan yli Turkkiin iskuja tekevien kurdikapinallisten lyömiseksi. Irakin hallitus aikoo puolestaan määrätä kurdijärjestö PKK:n toimistot suljettavaksi pohjoisen kurdialueella. Pääministeri Nuri al-Malikin ilmoituksen sanoin hallinto pyrkii myös estämään sissiliikkeen terroritoimet, jotka uhkaavat Irakia ja Turkkia. Irakin ulkoministeri Hoshiyar Zebari sanoi virkaveljelleen Turkin Ali Babacanille, että Irak osallistuu terrorismin vastaiseen taisteluun. Zebarin mukaan mikään osapuoli ei saa myrkyttää maiden suhteita. Turkin ulkoministeri Ali Babacan saapui aamulla Bagdadiin neuvottelemaan yhteistyöstä Irakin johdon kanssa. Ministerit pitivät Irakin pääkaupungissa yhteisen lehdistötilaisuuden.

Turkissa äänekkäitä mielenosoituksia
Kymmenettuhannet turkkilaiset ovat osallistuneet kurdijärjestö PKK:n vastaisiin mielenosoituksiin eri puolilla Turkkia. Äänekkäimmät mielenosoitukset liittyivät kahdentoista viikonlopun iskussa kuolleen turkkilaissotilaan hautajaisiin. Kansallismielistä henkeä uhkuneisiin hautajaisiin osallistuivat myös hallituksen ja armeijan edustajat, ja hautajaisia näytettiin suorana lähetyksenä useilla valtiollisilla TV-kanavilla. Turkin punavalkoisia lippuja valmistava yritys kertoi lippujen myynnin jopa 200-kertaistuneen viime viikkojen aikana. Lippuja heiluttavat turkkilaiset ovat lähes päivittäisissä mielenosoituksissa vaatineet armeijan hyökkäystä PKK:n tukikohtiin Pohjois-Irakissa. Kaduille lähteneet syyttävät myös Irakin kurdialueen johtoa PKK:n sissitoiminnan hyväksymisestä. Turkin tärkeimmän kurdipuolueen toimistoja on kivitetty ja tärvelty.

Turkki tyytymätön USA:n toimettomuuteen

kartta
Kuva: YLE

Turkki on tyytymätön Yhdysvaltain ja Irakin joukkojen haluttomuuteen tuhota Turkin kieltämän PKK:n asemia Pohjois-Irakissa. PKK:n vastainen hyökkäyssuunnitelma onkin viilentänyt läheisten Nato-liittolaisten välejä. PKK on väläyttänyt tilanteen ratkaisemiseksi tulitauon solmimista. Ulkoministeri Babacan ilmoitti kuitenkin Turkin torjuvan PKK:n ehdotuksen tulitauosta. Hänen mukaansa Ankara ei neuvottele terroristikapinallisten kanssa. Yhdysvallat, Euroopan unioni ja Venäjä ovat vedonneet Turkin suunnitteleman operaation peruuttamiseksi. Pohjois-Irakin kurdialue on kaaokseen ajautuneen Irakin turvallisimpia seutuja. Turkin armeijan työntymisen alueelle pelätään horjuttavan alueen vakautta.

Yhdysvaltain presidentti George Bush ja Irakin pääministeri al-Maliki keskustelivat Turkin suunnitelmasta videokonferenssissa maanantai-iltana. Bush ja al-Maliki sopivat yhteistyöstä, jolla yhteistyössä Turkin hallituksen kanssa estetään PKK:ta käyttämästä Turkin maaperää terrorihyökkäyksiin tai niiden suunnitteluun. Turkin parlamentti hyväksyi kurdisissien vastaisen operaation viime viikolla. Rajan tuntumaan on siirretty lähes 100 000 turkkilaissotilasta. Amerikkalainen The Chicago Tribune -lehti on kertonut Yhdysvaltain hallituslähteisiin viitaten maan harkitsevan ilmaiskuja Pohjois-Irakiin.

Kurdiuutistoimisto julkaisi kuvia siepatuista sotilaista
Kurdiliike PKK:ta lähellä oleva uutistoimisto kertoo julkaisseensa kuvia siepatuista turkkilaissotilaista. Sotilaat näyttivät kuvissa uutistoimisto Firantin mukaan melko hyväkuntoisilta. Kurdien itsehallinnon puolesta taistelevan PKK:n sissit ilmoittivat siepanneensa kahdeksan sotilasta Irakin rajan tuntumassa sunnuntaina tekemänsä iskun yhteydessä. Turkin armeija on kiistänyt sotilaidensa joutuneen panttivangeiksi, mutta on myöntänyt kahdeksan sotilaan olevan edelleen kateissa. Iskussa kuoli 12 sotilasta.

22.10.2007

Liedon vaakuna ja muovipussillinen kultaa,
Liedon Kunnan vaakuna on peräisin vuodelta 1960. Vaakunassa on "Punaisessa kentässä nouseva Pyhä Pietari pidellen oikeassa kädessään avainta ja vasemmassa kirjaa, kaikki kultaa."
Näin lukee Liedon kunnan verkkosivuilla.

Liedossa asuu eräs hyvin nöyrä ja näkymätön Jumalan profeetta. Hän on kirjoittanut näillekin sivuille useita kirjoituksia, jotka ovat selvästi tarkoitetut fariseuksille ja Raamatuntuntijoille, jotka ovat asettaneet itsensä hullunkuriseen asemaan, omien tekojensa ja väärän Jumalakäsityksen kautta, tukkien taivaspaikkatiensä itse itseltään. Tämä nainen, on syntyperäinen adventisti ja lisäksi äitini, joka minulle antoi Uskoni perustan. Hän itse on saanut hyvin vanhoillisen adventistikasvatuksellisen perusopin isovanhemmiltani.

1980 luvulle asti hän tutkiskeli paljon Raamattua, saamatta silti siitä kuitenkaan paljoakaan irti, mutta luotti ja uskoi, että se päivä tulee, kun tuo kirja hänelle avautuu...

Tähän kohtaan lopetan, koska pyysin häntä kirjoittamaan sen itse: 

Pietarin avaimet - Jumalan sanan aarreaitta
Siskoni Ulpu tuli käymään Suomessa kesällä -84 Kanadasta. Keskustelimme eräästä raamatun tekstistä, joka oli meistä kummastakin omituinen suhteessa muuhun Raamatun kokonaisajatukseen.  Päätimme rukoilla ja rukoilimme polvistuen yhdessä, että Jumala selvittäisi yöllä jommallekummalle meistä noiden jakeiden sisällön. Oli ilta ja menimme nukkumaan.
Aamulla kumpikin meistä kertoi mitä oli siihen mennessä kyseisestä sisällöstä kokenut. Minä olin aamulla herännyt sikeästä unesta, tilasta, jossa en vielä yhtään mitään ajatellut enkä nähnyt unta, sisälläni kuulemaani ääneen. Kuulin sanottavan: Jeesus oli ylösnousemuksensa jälkeen 40 päivää vielä ihmisten keskuudessa ilmestyen heille. Ja sitten lisäksi sanottiin; Jumala heitti enkeleitä syvyyteen, pimeyden kuiluihin tuomiota varten säilytettäviksi.
Siis 1. Piet. 3: 18- sisältö selvisi minulle niin, että Jeesus puhui taivaasta poistetuille enkeleille eli hengille ylösnousemuksensa jälkeen 40 päivän ajan ja ilmestyi välillä ihmisille puhuen Jumalan valtakunnasta. Ne enkelit olivat henkiä, joilla oli armonaikansa Nooan päivinä ennen vedenpaisumusta, jossa hävitettiin mm. ihmiset, jotka olivat syntyneet näiden ns. ”Jumalan poikien” yhtyessä ihmisiin. Mainitut ”Jumalan pojat” olivat syntiin langenneita enkeleitä, jotka nousivat Jobin päivinä vielä Jumalan eteen syyttämään ihmisiä ja myös Jumalaa hänelle uskollisten ihmisten, kuten Jobin suojelemisesta. Jumalan eteen nousemisen oikeuden he menettivät Jeesuksen kuoleman ja ylösnousemuksen yhteydessä. Siitä kertoo Ilm. 12: 7-13. Heidät lukittiin silloin taivaan ulkopuolelle juuri siksi, koska syyttäjää ei enää taivaassa tarvittu Puolustajan, Jeesuksen Kristuksen saapuessa synnin voittajana taivaaseen hoitamaan ylimmäispapillista tehtäväänsä. 
Ne sanat joihin heräsin kyseisenä aamuna, selvensivät myöhemmin kokemani perusteella mm. edellä mainitun Ilmestyskirjan sisällön. Se ja paljon muuta avautuivat seuraavana pääsiäisenä suurena pakettina. 
Kuitenkin ennemmin, joskus ennen joulua tai alkuvuodesta näin erikoisen unen, joka jäi siksi hyvin pysyvästi mieleeni.
Olin unessa Turun rautatiepuistossa. Siellä oli penkki, jonka vierellä oli valkoinen muovipussi. Ei ketään ihmisiä ollut paikalla. Se näytti hyljätyltä ja unohdetulta. Lähestyin sitä ja otin sen katsoakseni mitä se sisältää.
Näin siinä ensimmäisenä kauniin kultasormuksen, jossa oli jokin loistava kivi. Seuravana oli paksu rannerengas, sekin kokonaan kultaa ja sitten kultainen, suuri viinikannu, jollainen on kirkoissa, koristeellinen ja jalokivillä kaunistettu. Aloin innolla penkoa kassia. Alla oli aina ja aina vain uusia kauniita, kultaisia esineitä, joita en selvästi tunnistettavina esineinä edes tajunnut ja lopulta vain kultaharkkoja loppumattomiin aivan taivaanrantaan asti kapenevana jonona, loppumattomana tievanana, joka pieneksi pisteeksi katosi horisonttiin. Pussin pohjaa ei löytynyt.
Unessa jäin vielä ihmettelemään kenelle tämä kassi kuuluu. Seisoin ja mietin vienkö sen jollekulle, poliisiasemalleko? Siihen heräsin. 

Tuli sitten pitkäperjantai 1985. Menin hiihtelemään upean kirkkaille keskipäivän keväthangille. Äkkiä sieluni alkoi itsestään koota yhteen erilaisia Raamatun tekstejä ja koin suuren kirkastumisen riemun, jolloin myös sisäisesti koin ”nämä ovat Pietarin avaimet” hänelle annettuihin ja lukittuihin tai vaikeaselkoisiin sisältöihin. Lähdin suurta intoa ja iloa täynnä kiireesti kirjoittamaan kaikkea kirjoituskoneella paperille. Aiheeksi minulle sisäisesti vakuutettiin nimeä Jumalan salaisuus. Sainkin niinä pääsiäispäivinä valtavan määrän tekstejä, jotka avasivat aina eteenpäin kyseistä aihetta, josta koin tarvetta kirjoittaa. Jeesushan on Jumalan salaisuus ja Jeesuksen salaisuus on evankeliumin salaisuus. Kun olin jo kirjoituksen saanut valmiiksi ja eräänä päivän sen jälkeen katsoin raamattuani, joka oli niin ihmeellisesti auennut minulle, muistui mieleeni uni valkoisesta aarrepussista. Ajattelin silloin; tämähän se aarrepussi onkin, jonka unessani näin. Raamattuni oli valkoinen ja muovikantinen. Se oli siis se valkoinen muovipussi ja aarrekätkö, joka oli unessani julkisella paikalla, kaikkien saatavana, hyljättynä ja unohdettuna.
Mitkä olivat niiden esineiden merkitykset? En ihmetellyt sitä enää; ne selvisivät heti. Jumala oli minut jo kauan sitten ottanut omakseen ja kihlannut itselleen. Sen merkkinä on sormus ja rannerengas, joista raamatussakin on esimerkkejä. Evankeliumin salaisuus kertoo sen, kuinka hänen morsiamensa kootaan.
Viinikannu oli kuvauksena Kristuksen sovintoveren ja armon kaiken kattavasta laajuudesta, jonka Jumala oli tahtonut näillä sisällöillä opettaa ja johon Pietarin avaimet antavat kaukoputken tavoin näkymän. Se avautuu Pietarin näyn, että hänen kirjoitustensa kautta sekä hänen kolminkertaisen lupautumisensa kautta Jeesuksen lain, rakkauden lain liittoon; Pietari, rakastatko sinä minua, rakastatko sinä minua, rakastatko sinä minua. Annammeko anteeksi myös kaiken? Rakastammeko kaikkein syntisintäkin? Se on Jeesuksen rakkautta. Hänen armonsa ulottuu ”ylitse taivasten” Ps. 108: 4. Pietarin nimi tarkoittaa kalliota, mutta Jeesus on seurakunnan peruskallio, varma ja vakaa. Häneltä tulee lahjana pelastus ja elämä. Myös opetuslapseus on suurta lahjaa. Se tie Kristus-tietä myöten johtaa iankaikkiseen elämään.

Meille kaikille valkeni noiden Pietarin avaimien kautta mm. se, että taivaassa syttynyt sota, pudotti enkeleitä maanpäälle, eli lohikäärmeen pyrstö pudotti kolmanneksen tähdistä alas taivaalta, juuri Jeesuksen kuoleman jälkeen. Jeesus sai saaliikseen henkiä, kun hän kävi tuonelassa. Osa enkeleistä vangittiin syvyyksiin joten toisin sanoen, nämä henget ovat noissa merien syvänteissä, koska henget, enkelit ja ihmiset ovat hyvin samankaltaisia olentoja. Vain ruumis on eroavainen, eikä sekään paljon, koska Jumalan pojat ovat siittäneet lapsia. Näin ollen henkimaailma ja meidän ihmisten välinen ero ei ole kovin suuri.
Pian näiden tapahtumien jälkeen hän erosi Adventtikirkosta, koska näki jokaisen seitsemän seurakunnan alastomuuden, kirkon ja uskonsuunnan luopumuksen tulemisen. Seurakunnista eroaminen on alkanut jo kauan sitten, vaikkei syy edes ole Jumalan kieltäminen, vaan juuri päinvastoin. Minä olen edelleen adventtiseurakunnan jäsen ja niin aion pysyäkin, koska en katso sen vaikuttavan tällä haavaa omaan pelastumiseeni millään tavalla. Tosin, ei minua niissä jumalanpalveluksissa koskaan näy.
Lopuksi tapahtuu luopumuksen huipennus, eli suuren Babylonin kukistuminen, kaikkien uskonlahkojen ja uskontojen sekä kirkkojen luhistuminen, aina protestanttisesta kirkosta hinduihin saakka. Sitä edeltää ihmisen penseän, omahyväisen viisastelun loppu ja suurten ihmeiden ajat alkavat, tiede potkaisee tyhjää, eikä silloin kenellekään jää enää epäselväksi kuka ja mikä on Jeesus Kristus ja kuka ja mikä on peto, antikristus ja saatana. Kenenkään ei kannata jäädä kirkkoihin kun Pyhät on nostettu pois, koska pian kirkko kokee uskomattoman mätänemisen. Paluu alkuseurakuntaan pitää tulla ryminällä ja pappeusinstituutio, sekä sen hirveä hierarkia romuttuu. Enää jää vain nöyriä, nöyrempiä ja säkkipukuisia todistajia. Lopulta, joka kirkkoon jää, se tulee maistamaan Jumalan vihan maljan täytenä niiden kanssa, jotka hylkäsivät Jumalan, sen jälkeen kun Laodikean penseä seurakunta otetaan Kristuksen morsiamen hääjuhlin vieraaksi.
Pietarin avaimet ovat siis Liedossa, missä olen minäkin ja Tuomas naapurissa.

21.10.2007

Häpeään joutuminen Raamatussa
Raamatussa puhutaan häpeään joutumisesta, joka ei tarkoita samaa paikkaa kuin itku ja hammasten kiristys, johon sen voi nopeasti verrata. Raamattu kuvaa nimittäin rangaistukset, kuin pelastautumisetkin monin eri tavoin, koska ne ovat eri rangaistuksia, samoin kuin eriaikoina pelastautumisetkin, eri tavoin, jotka olisivat muuten ristiriitaisia mustavalkoisella ajattelutavalla. Monet kristityt käyttävät, "me ja he" ajattelutapaa, joka jakaa ihmiset kylmästi kahteen osaan, joka on mustavalkoista, me Jumalan lapset ja he jumalattomat. VÄÄRIN. Täysin väärin. Jumala ei ensinnäkään ole yksinkertaisen julma, joka viipaloi kansan kahtia hyviin ja pahoihin. Jumalani tuntee jokaisen sydämen ja Hän on on pitkämielinen, anteeksiantava Jumala, joka haluaa pelastaa jokaisen keinolla millä hyvänsä, jonka hän itse vain hyväksyy. Hän haluaa pelastaa jokaisen, joka hänen poikaansa uskoo. Uskoa on jo se, sinapin siemenen verran, jolloin uskoo Jeesuksen edes eläneen joskus. Hän osaa piirtää veteenkin viivan, jota ihminen ei kyennyt. Niin se on. Missä sitten on häpeä ja missä hammastenkiristys? Häpeä tulee ensimmäisen ja toisen ylösnousemuksen välissä, jossa viisaat ja tyhmät neitsyet erotellaan toisistaan. Viisaat pääsevät pyhinä taivaskotiin ikiajoiksi ja tyhmät pääsevät sinne myöhemmin 1335 päivän kuluttua ensimmäisistä, mutta häpeän kautta. Osa häävieraista, "tyhmistä neitsyistä" otetaan sinne puoliväkisin, eikä heillä siksi ole häävaatteita, koska hehän tulevat suuriin juhliin, eli häihin. Kristuksen ja hänen morsiamensa, ensimmäisenä ylösotettujen Pyhien häihin ja osa heistä tavataan siellä ilman häävaatteita, siis Kristuksen veren voiman kieltäneitä, joten heidät heitetään ulos. Eli siis minne ulos, missä olisi hammasten kiristys? No maan päälle tietenkin, jossa kaatuu parasta aikaa viimeiset vihan maljat. HIRVEÄÄ, eli aivan kamalaa. Vieläpä jos on jo päässyt näkemään Pyhien loiston ja sen heille katetun pöydän. Huomaatko kuinka monta Raamatun paikkaa tässä nivoutuu yhteen kuin lumi ja vesi. Tuhatvuotiskaudelle annetaan kunkin ansionsa mukaan kruunuja ja talentteja. Tuhatvuotiskausi on sellaista aikaa, missä me osaamme kantaa valtaa ja vastuuta oikealla Rakkaudella, eikä ole häpeä sanoa että hallitsemme maailmaa silloin. Ensimmäisen ylösnousemuksen ruumis, on erilainen kuin toisen ja viimeisen, koska Pyhät elävät ikuisesti ja heitä ei toinen kuolema kosketa. Lisäksi ihmisiä siellä syntyy ja kuolee, kuten ennenkin. Tätä asiaa sopii miettiä tarkkaan ja tutkia niitä Raamatusta. Tuhatvuotiskausi, on ihmisen siirtymävaihetta takaisin paratiisiin, jossa ei ole enää kuolemaa.

20.10.2007

Häpeä on synnistä juopuneen krapulaa, eli syntiä sekin edelleen.
1. Tess. 5:7
  Sillä ne, jotka nukkuvat, ne yöllä nukkuvat, ja jotka juovat itsensä juovuksiin, ne yöllä juovuksissa ovat.

Häpeä koituu synniksi, koska synnin tehtyään, ei kukaan halua jäädä kiinni, vaan piiloutuu häpeältä tavalla tai toisella. Jos synnistä jää kiinni, on se jo osatunnustusta, koska syntiä ei voi muuttaa miksikään, vaan se on pakko tunnustaa. Varsinkin jos kerran on housut kintuissa kiinni jäänyt. Kuolokohta tunnustamisen ja katumisen välille muodostuu sillasta, jonka synnin tekijä rakentaa mahdolliseen synninpäästöön. Jonkinlainen synninpäästö on pakko tehdä, ei siinä voi koko ajan elää, eli vaihtoehdot on lukita synti sydämeen valhein ja verukkein, tai katua tekoa ja nöyrtyä sen edessä, pyytäen anteeksiantoa. Siinäpä kimurantti silmukka, jonka luulen olleen Adamin ja Eevankin kohtalo. Ylpeys ja häpeä, sekä niiden käsittely.
Moni päällepäin nöyrä, saattaa olla juuri näissä asioissa äärettömän ylpeä, eikä koskaan voisi tunnustaa tekoaan, vaan keksii viimeisimmänkin tekosyyn, jotta ei tarvitse tuntea synnintekijän häpeää. Niinpä tuo ihminen, joka ei nöyrry, ei myöskään ota vastaan Jumalan tarjoamaa armoa. Ihminen on jopa yhtä tyhmä kuin sammakko keittolevyllä, antaen keittää itsensä, tosin ihminen usein jopa tietää lopputuloksen ja sammakko astiassaan ei tiedä. Lopputulos on silti sama. Tuomittu kuolemaan. Rukoile itsellesi nöyryyttä, jottei kävisi synnin kanssa tunnustaessa samalla tavalla.
Matteus 25:1-13
"Silloin on taivasten valtakunta oleva kymmenen neitsyen kaltainen, jotka ottivat lamppunsa ja lähtivät ylkää vastaan. Mutta viisi heistä oli tyhmää ja viisi ymmärtäväistä. Tyhmät ottivat lamppunsa, mutta eivät ottaneet öljyä mukaansa. Mutta ymmärtäväiset ottivat öljyä astioihinsa ynnä lamppunsa. Yljän viipyessä tuli heille kaikille uni, ja he nukkuivat. Mutta yösydännä kuului huuto: 'Katso, ylkä tulee! Menkää häntä vastaan.' Silloin kaikki nämä neitsyet nousivat ja laittoivat lamppunsa kuntoon. Ja tyhmät sanoivat ymmärtäväisille: 'Antakaa meille öljyänne, sillä meidän lamppumme sammuvat'. Mutta ymmärtäväiset vastasivat ja sanoivat: 'Emme voi, se ei riitä meille ja teille. Menkää ennemmin myyjäin luo ostamaan itsellenne.' Mutta heidän lähdettyään ostamaan ylkä tuli; ja ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssansa häihin, ja ovi suljettiin. Ja myöhemmin toisetkin neitsyet tulivat ja sanoivat: 'Herra, Herra, avaa meille!' Mutta hän vastasi ja sanoi: 'Totisesti minä sanon teille: minä en tunne teitä'. Valvokaa siis, sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä.
Niinpä, sydänyönä juovuksissa olevat eivät ehdi selvitä, koska krapulakin on syntiä, eivätkä viisaat neitsyet voi antaa näille helpotusta elämäänsä. Aivan samalla tavalla, kuin on alkoholin nauttimisen jälkeinen päivä, jota mikään ei voi muuksi muuttaa, on kokeiltu saunaa, mehuja, piristeitä, Asperiiniä, Buranaa ja kaikkea mikä vain lievittäisi, mutta ei. Aika on krapulan ainoa lääke ja sydänyönnä kun ylkä tulee, ei olekaan sitä aikaa enää jäljellä.

15.10.2007

Kivisydän ja Lihasydän
Anteeksiantamattomuus on synti. Kun tarkastelee Raamattua paremmin ja pidemmällä ajalla, huomaa, ettei siellä mainita ainoatakaan kertomusta anteeksipyytämisestä. Raamatussa on kyllä senkin edestä lukemattomia kertomuksia anteeksiannosta. Kun ihminen ongelmineen lukee maallisia kirjoja, hän usein törmää kirjailijan itsekkääseen näkökulmaan, "anna itsellesi", "helli itseäsi" ja "pidä puoliasi". Katsokaa mitä Raamattu sanoo moisesta.... Juuri päin vastoin. Niitäkin kirjoja on olemassa, joissa lukee, että "älä odota toiselta muutosta, vaan muutu itse". Niinpä juuri, muttei sekään toimi, koska liian usein käy niin ettei se itse muutos tarkoita sitä että lukija todella itseään muuttaisi miksikään, koska tämä muuttaa vain itseään usein huonompaan suuntaan ja palaa takaisin, kirjan pariin muuttumattomana sen ongelman edessä, johon olisi pitänyt itseään muuttaa. Pitäisi muuttaa itseään hyväksymään toinen vikoineen, eikä muuttumaan itsekin samanlaiseksi vialliseksi. Mikäli Rakkaudella kykenee toista hoitamaan, ei pitäisi muuta odottaa kuin toisen muuttumista, koska kukaan ihminen maailmassa, ei voi elää ilman rakkautta. Mitä sitten on kärsimys ja kärsiminen? Miksi Rakkauden on kärsittävä? Siksi jotta se jota Rakastaa, huomaisi aiheuttamansa kärsimyksen. Ei ole mitään muuta keinoa, EI AINOATAKAAN keinoa, millä muuten saat Rakastamasi henkilön huomaamaan kärsimyksesi, kuin kärsimällä ja Rakastamalla siitä kaikesta huolimatta. Lopulta tuo palkitaan ja onni on vielä suurempi, koska se joka saa paljon anteeksi osaa eniten Rakastaa.
1. Korinttolaiskirje 13
1 Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä, mutta minulla ei olisi rakkautta, olisin minä vain helisevä vaski tai kilisevä kulkunen.
2 Ja vaikka minulla olisi profetoimisen lahja ja minä tietäisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon, ja vaikka minulla olisi kaikki usko, niin että voisin vuoria siirtää, mutta minulla ei olisi rakkautta, en minä mitään olisi.
3 Ja vaikka minä jakelisin kaiken omaisuuteni köyhäin ravinnoksi, ja vaikka antaisin ruumiini poltettavaksi, mutta minulla ei olisi rakkautta, ei se minua mitään hyödyttäisi.
4 Rakkaus on pitkämielinen, rakkaus on lempeä; rakkaus ei kadehdi, ei kerskaa, ei pöyhkeile,
5 ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaansa, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa,
6 ei iloitse vääryydestä, vaan iloitsee yhdessä totuuden kanssa;
7 kaikki se peittää, kaikki se uskoo, kaikki se toivoo, kaikki se kärsii.
8 Rakkaus ei koskaan häviä; mutta profetoiminen, se katoaa, ja kielillä puhuminen lakkaa, ja tieto katoaa.
9 Sillä tietomme on vajavaista, ja profetoimisemme on vajavaista.
10 Mutta kun tulee se, mikä täydellistä on, katoaa se, mikä on vajavaista.
11 Kun minä olin lapsi, niin minä puhuin kuin lapsi, minulla oli lapsen mieli, ja minä ajattelin kuin lapsi; kun tulin mieheksi, hylkäsin minä sen, mikä lapsen on.
12 Sillä nyt me näemme kuin kuvastimessa, arvoituksen tavoin, mutta silloin kasvoista kasvoihin; nyt minä tunnen vajavaisesti, mutta silloin minä olen tunteva täydellisesti, niinkuin minut itsenikin täydellisesti tunnetaan.
13 Niin pysyvät nyt usko, toivo, rakkaus, nämä kolme; mutta suurin niistä on rakkaus.

Kun kaksi ihmistä elää yhdessä ja toinen vain tuntee Jeesuksen, voi usein käydä näin, mikäli molemmat eivät kohtaa Jeesusta. Aikaa myöden toinen kivettää kaiken sydämeensä, eikä enää edes tiedä miten ne voisi purkaa. Tämä ihminen joutuu niin koville, että sen sydän on rikkouduttava täysin pirstaleiksi lopulta. Pahat muistot eivät enää edes vaivaa mieltä, koska ne on kivettyneet jo kammioidenkin seinämiin ja lopulta paha olo tuottaa syöpää tai sydänsairauksia. Elämä päättyy lopulta fyysisiin tuskiin. Kun luottaa Jeesuksen PUHDISTAVAAN Vereen, jonka Hän Golgatalla antoi meidän syntiemme edestä, on Jeesus astunut sydämemme huoltomieheksi ja avaa välillä luukut, josta vanhat pahat muistot pääsevät pois. Tilalle tulee USKO, TOIVO ja SUURIN KAIKISTA, RAKKAUS!

14.10.2007

Eveliina Lappalaisen ja itäsuomalaisten siskostyttöjen surmat profetoivat selvästikin myös aikaa ja kolmen maan loppua, jotka Venäjä ottaa haltuunsa
Kaisa Eveliina Lappalainen oli 14-vuotias koulutyttö, jonka Otto Aleksi Martikainen surmasi Imatralla 14. marraskuuta 2000. Tapaus on yksi tunnetuimmista henkirikoksista Suomessa.

Eveliina Lappalainen syntyi, Nooan lähettämänä kyyhkynä, joka palaa pian takaisin, siis vuonna 1986, jolloin Reagan ja Gorba neuvottelivat Reykjavikissa. Eveliina oli sittemmin 7 vuotias kun Nooan lähettämä toinen kyyhky palaa kotiinsa lehvä suussa, kun Bill Clinton sai Rabinin ja Arafatin jopa kättelemään. Eveliinan surmalla kaikki alkoi 7 vuotta sitten, kun Nooan arkista lähetettiin jälleen Eveliina-kyyhky joka ei enää palannutkaan kotiin. Tämä oli varoitus, jotta tietyt henkilöt ymmärtäisivät laskea yhtälön itäsuomalaisesta nuoren ”Suomineidon” murhasta, jonka entinen poikakaveri ”Neuvostoliitto” surmasi.
Nyt puolestaan Eveliinan kotiin palaamattomuuden jälkeen 7 vuotta kun on kulunut, itäsuomalainen isoveli surmaa kaksi siskoaan. Entinen Neuvostoliitto surmaa kaksi entistä IVY maata. Tämä kaikki tapahtuu kuin viimeinen varoitus olisi annettu. Pian enää ei kukaan saa Pyhän Hengen kosketusta ja sitä tässä ajassa kaipaamaansa öljyä. Aika on tullut täyteen, sen viimeinen 6 kk on enää jäljellä ja sitten murhaaminen alkaa toden teolla. Lokakuun alusta kuusi kuukautta on huhtikuun alku, eli Raamatullinen vuodenvaihde 2008, tai mitä sitten lie todellisuudessa. Kuitenkin 1.4.2008 josta puolestaan 40 päivää on helluntai ja sen jälkeinen maanantai on 11.5.2008 (3. Moos. 23.) ja kello meillä olisi noin 10.00 aamupäivällä (norjalaisnäky). Tätä ennemmin odotan jo ensi keväällä Venäjän vale/peloteilmaiskua Helsingin edustalla, jolla Venäjä näyttää voimiaan ja kokeilee maailmalla tapahtuvaa reaktiota. Kokeilu on testattu jo Georgiaan ja pian siis Suomeen. Vahinkona Anteeksi tapahtuneestahan Venäjän on helppo pyytää, koska eihän kukaan halua sille ryppyillä, vaan antaa asian olla.

Venäjä hyökkää Suomeen heti ensimmäisen ylösoton jälkeen, systemaattisen täsmällisillä ilmaiskuilla sotilastukikohtiimme ja astuvat pian Suomen rajan yli nimenomaan juuri Vaalimaalla ja tulevat lopulta ihan Pyhtäälle asti. Samaan paikkaan missä Ruotsin ja Venäjän raja kauan sitten oli, eli Ruotsinpyhtää jää Suomen puolelle. Venäjällä on varmasti ollut jo toisesta maailmansodasta alkaen päivitettävä suunnitelma, siitä, kuinka Suomi miehitetään, tarvittaessa. Sitä kaikkea miehitystä ennen, NATO ja EU kärjessä yrittävät tehdä kaikkensa, jottei Venäjä tulisi Suomeen. Tätä vastustetaan aluksi diplomaattisin keinoin. Nato ja EU kykenevät vain hieman hidastamaan Venäjän aikeita. Pari kolme kertaa Venäjä pysähtyy, kunnes saa Kremlistä jälleen luvan jatkaa miehitystään. Lopulta Venäjä saavuttaa Pyhtään ja Kymijoen, jonka jälkeen he tekevät kompromissin Suomen miehityksestä. Kymijoen rannalta, Venäjä päättää lopulta ottaa puolet Suomesta, eli pohjoisen, kiilamaisen vinosti Ouluun ja siitä länsirajaa aivan Kilpisjärvelle saakka. Venäjä ei tee eteläsuomella yhtään mitään, koska se ei ole sotilaallisesti oleellinen kohde, sen sijaan Ahvenanmaa saattaisi heitä kiinnostaa, vaikkei konkreettisesti niin tulekaan tapahtumaan, mutta paperille se on varmasti merkitty haluttuna kohteena.

Tutka-asema sijoitetaan Kolarin eteläpuolelle, koska siitä kun piirtää 800 km harpin viivan, se tutka saa aivan hämmästyttävän hyvän peiton, eli koko Skandinavian-niemi Atlantilta Jäämerelle asti. Tämä on selkeä selitys sille, että NATO Norjassa sijoittaa joukkojaan ja puolustusjärjestelmiään nimenomaan Narvikin seudulle. Sinnehän ne siirsivät jo komentokeskuksenkin takaisin, kylmän sodan aikaiselle paikalle.

Naapurin surmaama Eveliina Lappalainen kuvastaa Suomineitoa 7 vuotta sitten ja nämä isoveljen surmaamat siskokset kuvastavat kahta muuta IVY maata, jotka NL on aikoinaan päästänyt irtoamaan itsestään, kuten pikkusiskot konsanaan. Venäjä ottaa kolme maata raa'asti ja väkivalloin. Kuka voi taistella sitä petoa vastaan, koska USA on ajettu jo ahtaalle.
Voi meitä, ihmispoloja. Voi, VOI ja VOI niitä, joilla ei ole Jumalan sinettiä otsassaan.

13.10.2007

S-Pankki aloittaa toimintansa
Julkaistu 13.10.2007, klo 03.23

S-market
Kuva: YLE
 

Osuuskauppojen S-pankki aloittaa toimintansa. Tänään siirretään asiakasomistajien nykyiset tilit S-Pankkiin. Käytännössä uuteen pankkiin siirtyvät jäsensijoitusvarat, kunten s-tilit ja määräaikaistilit.

Saatanan ryhmä – Orjuuttaa, pakottaa keinoja kaihtamatta. En omista moista korttia, enkä tule koskaan sitä ottamaankaan. S-ryhmä on muutenkin se kaikkein häikäilemättömin ja tunteettomin.

S-tilejä on noin 1,4 miljoonaa. Niillä on varoja yhteensä noin 800 miljoonaa euroa. Pankkitilille maksetaan jatkossa S-ryhmän bonukset, joita siis ei voi enää kerätä ilman pankkitiliä. Tilille maksetaan myös korkoa. Asiakkaiden rahan nostoon, tallettamiseen ja lomakkeiden vastaanottoon on käytössä 1 500 asiointipistettä.

Tunnen S-ryhmän jo entuudestaan ja he käyttävät kaikkia mahdollisia keinoja siirtää maksuvastuu kenelle tahansa jolle voivat, riippumatta siitä, mitä tapahtui. Vartiointialalla kulkeutuu näitä viestejä, eivätkä ne olleet kivaa kuultavaa, tuon ryhmän osalta. Sitä paitsi, jos yksi ainoa vähittäistukku hallitsee kaikkea majoituksesta, ravitsemukseen ja siitä kokonaisvaltaisesti kuluttajahyödykkeisiin, kaikella skaalalla mitä löytyy. Tässä on eräs pedon merkki pienoiskoossa S-Ryhmän kortti, jolla on nyt sitten kaikki rahasikin omassa taskussaan, eikä sen tarvitse antaa sinulle enää mitään muuta kuin sirun ihosi alle, koska mitä sinä rahalla enää tekisit, koska saathan sinä S-Ryhmältä kaiken tarvitsemasi. Tarjoamme siis S-Ryhmässä saatanaa sirumuodossa.

12.10.2007

Putin uhkaa vetäytyä ydinohjussopimuksesta
Julkaistu 12.10.2007, klo 10.57 (päivitetty 12.10.2007, klo 12.46)
 

Venäjän presidentti Vladimir Putin uhkaa vetäytyä lyhyiden ja keskipitkien matkojen ydinohjukset kieltävästä sopimuksesta.

Tuuli nousi, idästä, toi synkkiä pilviä, isoja lonkoja, ne laskeutuivat alaspäin. Minulle tuli tunne, että tulossa on hirmumyrsky. Juuri silloin lähtivät vanhanaikaiset vankkurit liikkeelle. Tuli miehiä, jotka nostivat hirmuisella kiireellä lyhteitä vankkureille, leikattua viljaa, pilvien alla, tuulessa, mustien pilvien alla. Siihen päättyi näky.

Maailma menee käsikirjoituksen mukaan ja Finlandia hymnin taustalla kuuluu itku, aivan kuin Aino sen on kuvaillutkin. Taustalla kuuluu itku ja valitus. "hymni" koska suomalaiset hylkäsivät Jumalansa, joka sitä varjeli.

Putinin mukaan Venäjän on vaikea pysytellä sopimuksen piirissä, ellei sitä laajenneta koskemaan myös muita maita. Putin viittaa vuonna 1987 Neuvostoliiton ja Yhdysvaltain tekemään INF-sopimukseen, jossa maat lupasivat kieltää keskipitkien matkojen ydinohjukset Euroopassa. Putin pitää sopimusta vanhentuneena, koska se koskee vain Venäjää ja Yhdysvaltoja. - Muilla mailla on lupa näiden aseiden kehittelyyn ja sitä ne myös onnistuneesti tekevät. Luotamme amerikkalaisiin kollegoihimme siinä, että tämä sopimus pyritään laajentamaan koko maailmaa koskevaksi, Putin sanoi. Putin kertoi asiasta ennen tapaamistaan Yhdysvaltain ulkoministerin Condoleezza Ricen kanssa Moskovassa. Venäjä on suhtautunut hyvin epäluuloisesti Yhdysvaltain aikeisiin rakentaa Puolaan ja Tshekkiin ohjuspuolustusjärjestelmä. Putin sanoi toivovansa Yhdysvalloilta malttia asiassa ja antoi ymmärtää, että järjestelmän rakentaminen uhkaa vaarantaa maiden väliset suhteet. Ennen Moskovan-vierailuaan lentokoneessa toimittajille puhunut Rice puolestaan toisti Yhdysvaltain kannan tukikohtien tarpeellisuudesta ja korosti, että Yhdysvallat ei uhkaa Venäjää eikä Venäjä Yhdysvaltoja. 

Putin näyttää saavan Googin hengen, kuten suuresti arvostamani ja paljon arvostelua saanut Leo Meller on hieman veikkaillutkin. Rehellisesti sanottuna, kun Boris Jeltsin luovutti paikkansa Putinille, minulle tuli tunne, kumma tunne jota en osaa edes selittää. Boris Seltsiniähän kutsuttiin Tsaari Borikseksi, joka oli Iivana Julman kasvatti, kuten nyt on Putin Jeltsinin kasvatti, joten käänteisesti ajateltuna myös takaisin tsaarinvaltaan Putinin johdolla voitaisiin olla hyvinkin nyt menossa. Putin ei halua luopua vallastaan, mutta hän on periaatteen mies, eikä siis ilman periaatteitaan luovu ydinsopimuksista, eikä tavanomaisten aseiden sopimuksista, kuten huomasimme. Hän siis löytää aasinsillat siunata päätöksensä. Se mitä kokonaistilanteeseen tulee, voin vain todeta että vanha Niilo Ylivainion näky alkaa olla täysin päällä. Niilon näky oli totta kuin vain voi olla mutta hänen selitys sille ontuu, koska vankkurit tarkoittavat tietysti ensimmäistä ylösottoa. Siihen aikaan kun lopunajat olivat vielä hämärän peitossa, kuten Daniel kirjoissakin sanotaan ”lukitse nämä sanat jne.” luultiin että Jeesus tulee yhdellä kertaa ja näkyvällä tavalla kesken kaiken. Sittemmin monikin on huomannut että miten joku voi nukkua kaikessa rauhassa, toinen olla pellolla töissä ja kolmas tekee työtään käsikivillä, kun ympärillä on maailman historian vakavimmat katastrofit, niin ettei ilmaakaan voisi enää hengittää. Niin työnarkomaaneja ihmisiä ei voi enää olla ja sitä paitsi ei kyllä ole viljeltävää peltoakaan. Toisin sanoen, ylösottoja on enemmänkin. Mutta oma pelastussanomani kilpistää ne kahteen näkymättömään ja yhteen näkyvään. Käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasuunan ylösottoihin, jotka kaikki kuvastaa juuri sitä minkä pelastussanomani on ilmoittanut, eli enkelien komennot, eivät näy ja Jumalan pasuuna puolestaan näkyy ja kuuluu yli koko maan.

Niilo Yli-Vainion näky v.1956 Alajärvellä (Mauno Saaren kirjasta Saarnaaja, s. 266-267)

Nämä tapahtumat selvisivät minulle tavallaan jo vuonna 1956 Alajärvellä, kun seurakunnan rukoushuonetta rakennettiin. Olin sairas jo, 36-vuotiaana. Tuli ilmoitus, "pääni näky", ei ilmestys eikä uni, vaan näky, yöllä!
Näin suunnilleen hehtaarin kokoisen viljavainion. Seisoin sen reunassa. Minulla oli halu ruveta sitä leikkaamaan, mutta vainio oli vihreä. Kuva katosi niin kuin filmi katoaa. Sitten ilmestyi sama vainio taas. Nyt se näytti kypsältä, mutta kun katsoin sitä, siinä oli ohdakkeita ja juolaa. Taaskin minulla oli tunne, että pitäisi ruveta leikkaamaan. Mutta tämäkin kuva katosi. Sitten tuli kolmas kerta. Pelto oli muuttunut kullankeltaiseksi. Sellaiseksi kuin pellon pitää leikkuuaikana olla. Taas kuva katosi ja tuli sitten neljännen kerran. Tuuli nousi, idästä, toi synkkiä pilviä, isoja lonkoja, ne laskeutuivat alaspäin. Minulle tuli tunne, että tulossa on hirmumyrsky. Juuri silloin lähtivät vanhanaikaiset vankkurit liikkeelle. Tuli miehiä, jotka nostivat hirmuisella kiireellä lyhteitä vankkureille, leikattua viljaa, pilvien alla, tuulessa, mustien pilvien alla. Siihen päättyi näky. Olin hereillä ja tajusin sellaisen päivän tulevan, jona Jumalan viljaa kootaan kiireesti, myrskyn alta, aivan samanlaisin vanhanaikaisin keinoin kuin aikaisemmin, kuin alkuseurakunnan aikana.

Eli nämä sanat ovat kovasti ristiriidassa keskenään… koska ylösotto on tässä.

Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, ajattelin, että herätys alkaa myöhään, niin että pelto on ja vilja on jo kasvanut ja ollut, leikkuuta on mietitty. Ja kun herätys alkaa, se alkaa nopeasti, ihmein, merkein ja tunnusteoin. Sen vuoksi se etenee niin, että kuuroille ei tarvitse huutaa. Ei tarvitse temppuilla eikä keksiä konsteja, ei tarvitse kuin antaa mennä, vanhanaikaisilla vankkureilla, ei tarvitse kuin vain julistaa evankeliumia Jeesuksesta.

Eli lähetyskäsky saatetaan valtavalla ryminällä loppuun vasta 1. ylösoton jälkeen, kuten hyvin voidaan huomata, Niilo ei ottanut sitä huomioon. Aivan samoin kuin monet minulle tutuksi tulleet adventistien opit, luomistyöstä kuin tästä lopunajasta, eli sekaisin ovat A ja O sekä pitävät vieläpä Mooseksen lakia Jeesuksen lain yläpuolella. Hohhoijaa… No joo. Adventisteilla on koko maailman paras lastenkasvatuksellinen oppijärjestelmä, koska se on juuri sitä Mooseksen lakia ja kun katsoo maailman historiaa kokonaisuutena, maailma oli Mooseksen aikoihin lapsi. Maailma on nyt aikuistumassa ja menossa Jeesuksen kanssa avioon ja paluu paratiisiin on tapahtumassa, eikä kirjoitettua lakia saisi missään nimessä enää olla.

7.10.2007

Bysanttien paluu - Iivana Julman maailmaan. Kts. Turun Sanomat 3.10.2007 Leikki kovenee ja saa pian Helvetilliset mittasuhteet.
Oma Profetiani kesältä 2006
ja Tsaarin paluu 2007

Ensimmäinen itsensä tsaariksi kruunauttanut oli Iivana IV (Julma) 1547 joka tappoi oman poikansa.

Saksa ja uskonpuhdistaja, saatanan vihaama kansa, esikuvana kuin Israelin kansa jonka peräsimessä saatana itse, silti Jumala on tuon kansan suojana.
Luvut 6 ja 7 sekä vuodet 1914 – 1918 varoittavat, kuten 2004 – 2006-7 ja 2008 se alkaa, koska Jeesus tulee kuin varas yöllä ja ME emme ole pimeydessä vaan valossa, koska olemme valon lapsia, eikä meitä mikään yllätä.

Lutherin Raamattu julkaistiin Saksassa. Täydellinen saksankielinen Raamattu ilmestyi vuonna 1534.

Koko Raamattu julkaistiin suomen kielellä vuonna 1642 jonka käänsi Agricola.

Mikael Agricola (s. noin 1510, Pernaja–9. huhtikuuta 1557, Uusikirkko) oli Turun piispa ja uskonpuhdistaja, joka raamatunsuomennoksellaan kehitti pohjan suomen kirjakielelle sekä oli myös Martin Lutherin oppilas.
Kuinka siis joku voi väittää, ettei saatana vihaisi Saksaa ja Suomea, sekä olemalla sitä mieltä, että koko muu maailma olisi ollut oikeassa, kun ensimmäinen maailmansota syttyi. Saatanan lonkerot ovat koko ihmiskunnan ympärille kietoutuneet, ei ole USA hyvä, eikä Iran paha tai päin vastoin. Siellä kulkee saatanan joukot, jotka villitsee noita ihmisparkoja. Iranissakin on satoja ja tuhansia kristittyjä, jotka eivät uskalla sanoa ääneen olevansa Jumalan lapsia. USA:ssa on satoja, tuhansia ja peräti miljoonia saatanan palvojia jotka palvovat lukemattomia saatanaa edustavia asioita, kuten rahaa ja valtaa, suklaata ja hampurilaisia, autojaan ja kotieläimiään, välittämästä Jumalastaan pätkän vertaa. Esimerkiksi Afrikassa tai Pakistanissa tai missä tahansa köyhässä maassa, ei tule yhtään ihmistä vastaan, joka ei Jumalan olemassaoloa tunnustaisi. Kyse on vain siitä, kuka on Jumala, koska hän on liian Suuri meille kaikille, siksi Jumala antoi POJAN. Tässä tulee se juttu, joka kaiken sekoittaa, koska saatana vihaa tuota "junioria" joka ottaa hänen paikkansa maailman Herrana ja mikä pahinta, tämä on polkeva hänen päänsä rikki.

Katso mitä tapahtui ensin:

Palestiinan kansallisneuvosto, maanpaossa oleva palestiinalaisten parlamentti, julisti 15. marraskuuta 1988 Palestiinan valtion perustetuksi kokoontuessaan Algerissa, Algeriassa. Palestiinan itsenäisyyden on tunnustanut 114 valtiota.
Suomi, Yhdysvallat ja Israel eivät ole kuitenkaan tätä tehneet.
Perin kummallista, tai siis ei oikeastaan, koska Jumalahan on kaiken suunnitellut jo etukäteen. Yhdysvallat on raskaana olevan vaimon auringonlaskussa oleva turvapaikka ja Suomi on sen kadonnut sukukunta. Ei ole yhtään ihmeellistä, ettemme siis tunnusta.
Ja sitten, vuonna.... 1993 alkoi tapahtua

1993 perustettiin Oslon sopimuksella palestiinalaishallinto
9. syyskuuta
– Israel tunnusti PLO:n palestiinalaisen kansan edustajaksi.
13. syyskuuta – PLO:n johtaja Jasser Arafat ja Israelin pääministeri Jitzhak Rabin kättelivät Washington D.C.:ssa rauhansopimuksen allekirjoituksen jälkeen. (Nooan toinen kyyhkynen lähti) jolla oli jo öljypuun oksa suussa.
Mutta merkillisiä päivämääriä. Tasan seitsemän vuotta siitä, WTC tornit putosivat sijoilleen. Adam ja Eeva kuolivat, josta tuli nyt kuluneeksi tasan kuusi vuotta. Toiset seitsemän vuotta on täynnä 9. syyskuuta 2008.

Kuusi poisnukkunutta sukupolvea ja sitten Hanok???
1. Mooseksen kirja 5:23-24 Niin oli Hanokin koko elinaika
kolmesataa kuusikymmentä viisi vuotta. Ja kun Hanok oli vaeltanut Jumalan yhteydessä, ei häntä enää ollut, sillä Jumala oli ottanut hänet pois.
Kolmesataa kuusikymmentäviisi on yhtä kuin tasan vuosi, siis erittäin tarkasti tasan, koska siinä on huomioitu karkausvuosikin.

KUKA RATKAISEE KIMURANTIN YHTÄLÖN: info@pelastussanoma.fi ja antakaa minulle anteeksi, koska annan monesti kuvan että olisin täysin 100-0 oikeassa. Tiedän hyvin, kuinka vajavaista profetoiminen on ja nöyränä sen edessä alistun kerjäläisen vaatteisiini. Jumalalla ei ole profeettaa, joka olisi täydellinen, koska täydellisyys tulee vain hänessä. Me kaikki olemme säälittäviä ihmisiä ja kunniaa emme kukaan jaksa kantaa.

1914
9. heinäkuuta - Ensimmäinen maailmansota alkoi lämpötilavaroituksena Turusta 9. heinäkuuta jossa mitattiin Suomen kaikkien aikojen korkein lämpötila 35,9°C.
23. heinäkuuta - Ensimmäinen maailmansota alkoi 28. heinäkuuta: Itävalta-Unkari julisti sodan Serbialle heinäkuun 23. päivän ultimaatumin umpeenmenon jälkeen.

1915
13. tammikuuta – 6,8 richterin maajäristys surmasi 32 610 ihmistä Italian Avezzanossa. -> Kuin tsunami 2004 lopussa

1916
1. heinäkuuta – 18. marraskuuta – yli miljoona sotilasta kuoli Sommen taistelussa. (Libanon VS. Israel 2006)

Sommen taistelun ensimmäinen päivä 1916
Kuinka joku voi väittää, että Jumala ei Saksaa olisi noina päivinä suojellut? Katsokaa lukuja. Aivan kuin joku yrittäisi Israeliin hyökätä. Aivan samalla tavalla kuin Venäjälle kävi toisessa maailman sodassa pientä siniristilippuista Jumalan rakasta kansaa, Suomea vastaan. Luvut kertovat kaiken, kenen puolella seisoi Itse Suuri Jumala. Kaikki ei ole aina miten historiankirjat ovat meille opettaneet ja varsinkaan siten kuinka Hollywood on myöhemmin maailmanhistorian kuvan luonut. Israel tehdään valheella syntipukiksi muutaman vuoden kuluttua, jonka seurauksena koko maailma hyökkää liittouman lailla sinne. Voin sanoa, että olen nähnyt vakuuttavan unen tapauksesta: Näin aamuyöllä unta, jossa Israelia vastaan tehtiin erilaisia kyhäelmiä maahan, kuin pienoismalleja, ne kaikki kuvastivat kuin asetelmia Israelia vastaan. Kyhäelmä koostui pienistä tikuista, kävyistä, laudankappaleista jne. Sitten tuli Jumalan henkäys ja puhalsi asetelman taivaan tuuliin. Heti perään tehtiin uusi kyhäelmä, hieman erilainen ja jälleen Jumalan henkäys, kuin tuulenpuuska heitti koko roskan edestään. Uni jatkui uudella ja taas uudella kyhäelmällä. Kaikki olivat turhanpäiväisen tuntuisia viritelmiä, jotka lapsikin olisi voinut potkaista edestään. Jumalan henkäys puhalteli noita hetkessä pois edestä, sitten uni päättyi. Tiesin kyllä mitä uni merkitsi, mutten tiennyt sille syytä, koska tiesin sen jo ennestäänkin, miten Jumala tulee kansaansa suojelemaan. Yksi Saksalainen vastasi melkein kuutta liittouman sotilasta. Suomen sodassa yksi suomalainen vastasi aina kymmentä ryssää.

 

Libanon ja Israel kesällä 2006
Miten kävi Libanonissa: 600-1000 VS: 30 000 sotilasta on peräti 1:37 taistelijaan ja tämä on vasta näyttö Israelin voimasta. Tervetuloa vaan Harmageddoniin,  meillä on ollut ennenkin Jumalan lähettämä, niinkutsuttu "kuoleman enkeli" apunamme. Haluatte maistaa sitä miekkaa, niinkö? Jumala on meille luvannut opettaa sotimaan ja sitähän me olemme tehneet, ei ole yhtään ainoaa sukupolvea, joka ei olisi miekkaan tarttunut. Sanalla sanoen, olemme sodan kansa, emme rauhan. Kun meille rauha annetaan, sitten se vasta sota syttyy. Matteus 24:15-18.

1917
31. tammikuuta – Saksa ilmoitti rajoittamattomasta sukellusvenesodasta.
3. helmikuuta – Yhdysvallat katkaisi diplomaattisuhteet Saksaan.
11. maaliskuuta – Helmikuun vallankumous: Petrogradissa lakkoja ja levottomuuksia, armeijan rykmenttejä siirtyi mielenosoittajien puolelle.
15. maaliskuuta – Keisari Nikolai II luopui vallasta.
6. huhtikuuta – Yhdysvallat julisti sodan Saksalle.
16. huhtikuuta – Lenin saapui Petrogradiin.

1917 loppuvuosi ja tästä eteenpäin on varmaan merkittäviä tapahtumia historian esikuvina (on hyvä muistaa historian käänteinen mahdollisuus, kun on kyseessä tapahtumaketju)
7. marraskuuta – Lokakuun vallankumous: Leninin bolševikit ottivat vallan Kerenskin hallitukselta.
7. marraskuuta – Britit valtasivat Gazan osmaneilta.
6. joulukuuta – P. E. Svinhufvudin senaatin ehdotuksesta Suomi julistettiin itsenäiseksi.

6. joulukuuta – 1 635 ihmistä menehtyi Halifaxin räjähdysonnettomuudessa Kanadan Nova Scotiassa.

1918 Muualla rauhanvuosi, Suomessa aloitetaan sota, sisäinen sota (en oikein voi poistaa riviäkään, koska tulevaisuus osoittaa, mikä historiassa toistaa itseään)
27. tammikuuta – Suomen sisällissota alkoi.
14. helmikuuta – Neuvosto-Venäjä siirtyi gregoriaaniseen ajanlaskuun, edellinen päivä oli 1. helmikuuta juliaanisen kalenterin mukaan.
16. helmikuuta – Liettua julistautui itsenäiseksi Saksasta ja Venäjästä.
24. helmikuuta – Viro julistautui itsenäiseksi.
25. helmikuuta – Jääkärien pääjoukko saapui Vaasaan, Vaskiluodon satamaan, jäänsärkijä Sammolla.
3. maaliskuuta – Ensimmäinen maailmansota: Saksan keisarikunta, Itävalta-Unkari ja Neuvosto-Venäjä solmivat Brest-Litovskin rauhan. Venäjä vetäytyi sodasta.
5. maaliskuuta – Venäjän pääkaupunki siirrettiin Petrogradista Moskovaan.
7. maaliskuuta – Valkoinen Suomi liittoutui Saksan kanssa.
21. maaliskuuta – Toinen Sommen taistelu alkoi Länsirintamalla.
25. maaliskuuta – Valko-Venäjä julistautui itsenäiseksi.
1. huhtikuuta – Royal Air Force perustettiin Britanniassa yhdistämällä Royal Flying Corps ja Royal Naval Air Service.
26. toukokuuta – Demokraattinen Georgian tasavalta perustettiin.
28. toukokuuta – Armenia sai itsenäisyytensä Osmanien valtakunnasta.
1. kesäkuuta – Ensimmäinen maailmansota: Belleaun metsän taistelu alkoi.
1. elokuuta – Brittijoukot miehittivät Arkangelin. Komentajan käskettiin tukea valkoisia joukkoja.
8. elokuuta – Amiensin taistelu: kanadalais- ja australialaisjoukot aloittivat hyökkäyksen Saksan linjoja vastaan. Kenraali Erich Ludendorff kutsui päivää myöhemmin "Mustaksi päiväksi Saksan armeijalle".
30. elokuuta – Sosiaalivallankumouksellinen Fanja Kaplan ampui Leniniä. Petrogradin Tšekan päällikkö murhattiin samana päivänä.
3. lokakuuta – Keisari nimitti Max von Badenin Saksan kansleriksi.
28. lokakuuta – Tšekkoslovakia sai itsenäisyyden Itävalta-Unkarista.
3. marraskuuta – Itävalta-Unkari solmi aselevon Ympärysvaltojen kanssa.
6. marraskuuta – Uusi Puolan hallitus perustettiin Lublinissa.
8. marraskuuta – Saksan armeija poisti uskollisuutensa keisarilta.
9. marraskuuta – Saksan keisari Vilhelm II luopui kruunusta.
11. marraskuuta – Saksa solmi aselevon Ympärysvaltojen kanssa.
11. marraskuuta – Itävallan keisari Kaarle I luopui kruunusta.
16. marraskuuta – Unkari julistautui itsenäiseksi Itävallasta.
18. marraskuuta – Latvia julistautui itsenäiseksi Venäjästä.
1. joulukuuta – Islannista tuli Tanskan alainen autonominen kuningaskunta.
1. joulukuuta – Transilvania liittyi Romaniaan liitettyään itseensä maaliskuussa Bessarabian ja Bukovinan.
1. joulukuuta – Serbien, kroaatien ja sloveenien kuningaskunta julistettiin perustetuksi (myöhemmin Jugoslavian kuningaskunta).
1. joulukuuta – Ruotsissa siirryttiin mies ja ääni -periaatteeseen.
27. joulukuuta – Poznańin suurherttuakunnan puolalaiset nousivat saksalaisia vastaan liittyäkseen Puolaan. 

Lopuksi on hauska todeta, että seuraavassa sodassa Saksalla olikin jo ihan toinen rooli, koska saatana astui sen johtoon ja vei saksaa kuin litran mittaa, tuhkasi 6 miljoonaa juutalaista. Tämäkin on Jumalan varoitus, siitä kuinka pahuus kiemurtelee, tekee lonkeroitaan, sekoittaen meidän silmissämme hyvän ja pahan. Vain hedelmistä voimme ne tunnistaa kumpi on kumpi. Voimme nöyränä todeta vain, että olemme syöneet puusta, jolla halusimme tyydyttää uteliaisuutemme nälän ja söimme puusta josta ei olisi pitänyt. Se on hyvän ja pahantiedon puu. Herra sinä joka viisaudessasi näet meidät, palauta meidät takaisin Paratiisiin, koska emme tienneet mitä maistoimme. Aamen.

6.10.2007

Venäjä kaavailee tutka-asemaa Suursaareen, eikä vaan kaavaile, vaan toteuttaa hankkeen
Me olemme nähneet miten suuri voima on sillä jolla on käyttämätöntä energiaa hallussaan. USA on tuhlannut omansa ja Venäjä on ladannut akkuja. Nyt se lähtee...

Daniel 8 toteutuu kirjaimellisesti... Katso itse alla olevasta kuvasta kuinka looginen siirto Venäjän aie on yksinkertainen ja melko riskitön. Kukaan ei pane hanttiin, koska kuka haluaisi oikeasti taistella tuota petoa vastaan. Alkaa siis asemasodan kaltainen aika, jolloin pedot keräävät kiukkuaan, Pohjolan Valo herää henkiin, antikristus herää henkiin ja sitten kun se herää, alkaa vainot. Ihmiset kumartaa ja palvoo tuota saatanan poikaa, rauhan ruhtinaana ja pian alkaakin lopullinen sota. Suomen miehitys on osittain myös Jumalan siunaus Suomen kansalle, koska täältä puuttuu keskushallitus ja valtaa pitävä koneisto, joka muuten työntäisi väkipakolla seurantasirut joka hemmoon. Venäläiset eivät ehkä rupea siihen, koska heillä on kädet täynnä työtä lännen kanssa.

Mitä Venäjä tarvitsee ja mitä sanoo siitä Raamattu: Daniel 8:9 Ja yhdestä niistä puhkesi esiin sarvi, alussa vähäpätöinen. Se kasvoi suuresti etelään päin ja itään päin ja Ihanaan maahan päin. Kuka olisi kuvitellut Venäjän, joka oli konkurssin partaalla, voivan enää nousta suurvaltojen joukkoon. Kaikki jo tiesivät että jopa Ydinohjuksetkin ovat ruostuneet siiloihinsa. Ihana maa on tässä kohtaa Suomi, joka on mielestäni kuin toinen Israel, valittu Jumalan kansa, josta nousee valo, joka pelastaa vielä miljoonia, tarkoitan satoja miljoonia sieluja. Venäjällä on hyvä ja vanha asema päin Eurooppaa, eikä sen ehkä tarvitse lähteä Valkovenäjälle, sen enempää kuin Ukrainaan. Georgian länsimielisyys, sen sijaan saattaa muuttaa sen halun ottaa maa haltuunsa. On vanha sanonta, "jos et sinä ota, sen ottaa joku toinen". Strategisesti erinomaisessa paikassa sijaitseva pieni Georgia, voi hyvinkin olla Venäjän Suomen lisäksi, ensimmäinen miehityskohde. Mutta aluksi Suomeakin vain pelotellaan, samalla tavalla kuin Georgiaa taannoin.

Tässä se suurin piirtein sitten lopulta on...

Raskas kalusto on vaikea liikutella Lapin teillä, joten varsinkin Scud ohjukset ovat sellaisia, jotka on ajettava kunnollisilla tieosuuksilla perille. Soisessa Kittilän maastossa ne uppoaisivat heti, mikäli käyttävät Ylläsjärven ja Äkäslompolon pikkuteitä. Kittilän ja Ylläsjärven välille rakennettiin vajaa parikymmentä vuotta sitten varalaskukettä, jota Venäläiset tulevat hyödyntämään ahneesti. Lisäksi Kittilän lentokenttä on erinomainen ja suunniteltu suuremmillekin turistikoneille, kuten maailman suurin kuljetuskone Antonov, voisi sinne hyvinkin laskeutua.

4.10.2007

Keitä ja minkälaisia ihmisiä ovat Pyhät
Pyhä Jumalan Lapsi elää jo ikuista elämää, juuri tässä hetkessä, tänäkin päivänä. Se taas joka ei tunne Jeesusta, on nyt ehkä elossa, juuri niin kauan kuin Jumala hänen katsoo voivan olla, odottaen etsikkoaikaansa ja kutsua elämään, mutta on silti edelleen kuoleman oma.  1. Johanneksen kirje 3:13-15 Älkää ihmetelkö, veljeni, jos maailma teitä vihaa. Me tiedämme siirtyneemme kuolemasta elämään, sillä me rakastamme veljiä. Joka ei rakasta, pysyy kuolemassa. Jokainen, joka vihaa veljeänsä, on murhaaja; ja te tiedätte, ettei kenessäkään murhaajassa ole iankaikkista elämää, joka hänessä pysyisi. Kumminkin on aluksi muistettava ettei suora ja selkeä vapautus toisesta kuolemasta koske kuin ensimmäisessä ylösotossa olevia. Jumalan pelastussuunnitelma ja tuhatvuotinen valtakunta seuloo jyviä akanoista edelleen, koska tässäkin kohtaa vain Pyhät loistavat taivaassa ikuisesti. Viinitarhuri lähti kauas pois ja jätti tarhansa... jne. Matteus 20. jossa Jeesus hoitelee tarhaansa ja palkkaa lisää väkeä määrähetkillä jne...
Kuten Tuomas näki yöllisessä näyssään, keitä ovat nuo Pyhät jotka loistavat ja saavat olla Jeesuksen kanssa ikuisesti? Tuomaksen unessa he olivat katuvia, nöyriä ja köyhiä. Silti täytyy muistaa että he ovat kristittyjä. Heitä on jokaisesta kansasta, kielestä ja maasta. Heitä on Jeesuksen kaikista seitsemästä seurakunnasta. He ovat luterilaisia, helluntailaisia, adventisteja, vapaaseurakuntalaisia ja muita kristillisiä, Jeesuksen nimeen syntinsä sovittaneita. He ovat Jeesuksen puolesta ristiä kantaneet ja hänen kirkkauttaan ylistäneet, jopa oman maineensa tai asemansa menettämisenkin uhalla. Osa heistä on tapettu Jeesuksen nimen tähden, osaa heistä on pidetty vankina Jeesuksen sanoista, kuten minua. Siitä olen pelkästään iloinen, koska tiedän joutuneeni Hänen nimensä takia kärsimään. Tämä joukko on jopa kutsuttavissa vaikka Jesseduusoneiksi :) jotka pistivät itsensä likoon Rakkaan Jeesuksemme nimen takia. No entäpä näiden ihmisten synti? Minä olen varmasti oikea synnin mätäpaise, mutta minä en anna sen häiritä, koska Jeesus on minut puhdistanut lumivalkoiseksi ja minkä Jumala on puhdistanut, älä sinä kutsu sitä saastaiseksi. Toisin sanoen synnillä ei ole tämän asian kanssa yhtään mitään merkitystä. On pelkästään nöyryys ja katumus. Sitten on puhuttu paljon myös viattomien ylösotosta. Kyllä. Juuri sellainen tulee tapahtumaan, eihän Jumala halua viattomien kärsivän, koska Jeesus oli jo siksi kuollut. Hän ottaa viattomat ja syyntakeettomat pois samaan aikaan kuin Pyhät. Nämä viattomat puhdistetaan ja heille annetaan uusi taivasruumis, kuten esimerkiksi vaikeavammainen, joka on maannut jonkin sortin pyörävekottimessa, vailla syntiä. Hän saa uuden ruumiin, jossa ei ole noita hirvittäviä vammoja ja kuten huomaatte, Jeesus sanoi, autuaita ovat juuri tuollaiset vajaat, jotka eivät ole vastuussa, eivätkä syntiä kykene itse tekemään. Heidän on taivasten valtakunta. Se on sitten taas Jumalan viisaudessa, ovatko he mahdollisesti kaikki, vai vain osako heistä juuri näitä Pyhiä, jotka ikuisesti hallitsevat Jeesuksen kanssa yhdessä ja tuomitsevat hänen kanssaan kaikkea elävää. Sitten tulee viattomat lapset ja vastasyntyneet, jotka todennäköisimmin puhdistetaan ruumiistaan ja siirretään tuhatvuotiskaudelle taivastenvaltakuntaan jatkamaan opettelua takaisin paratiisiin muuttuneessa maailmassa, jossa ei ole pahuuden villitsijää, saatanaa.

2.10.2007

Matteuksen sanoma lopunajan seurakunnille: (Vertauskuvien sanoma vaikeusjärjestyksessä)

Matteus 24 (Helppo) SELITYKSET
1 Ja Jeesus lähti ulos pyhäköstä ja meni pois; ja hänen opetuslapsensa tulivat hänen tykönsä näyttämään hänelle pyhäkön rakennuksia.
2 Niin hän vastasi ja sanoi heille: "Ettekö näe näitä kaikkia? Totisesti minä sanon teille: tähän ei ole jäävä kiveä kiven päälle, maahan jaottamatta."
3 Ja kun hän istui Öljymäellä, tulivat opetuslapset erikseen hänen tykönsä ja sanoivat: "Sano meille: milloin se tapahtuu, ja mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki?"
4 Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä.
5 Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta.
6 Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu.
7 Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.
8 Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua.
9 Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden.
10 Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan.
11 Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.
12 Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.
13 Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.
14 Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu.
15 Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa-joka tämän lukee, se tarkatkoon-
16 silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille;
17 joka on katolla, älköön astuko alas noutamaan, mitä hänen huoneessansa on,
18 ja joka on pellolla, älköön palatko takaisin noutamaan vaippaansa.
19 Voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä!
20 Mutta rukoilkaa, ettei teidän pakonne tapahtuisi talvella eikä sapattina.
21 Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule.
22 Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään.
23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
25 Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
26 Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko.
27 Sillä niinkuin salama leimahtaa idästä ja näkyy hamaan länteen, niin on oleva Ihmisen Pojan tulemus.
28 Missä raato on, sinne kotkat kokoontuvat.
29 Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät.
30 Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.
31 Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin.
32 Mutta oppikaa viikunapuusta vertaus: kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat, niin te tiedätte, että kesä on lähellä.
33 Samoin te myös, kun näette tämän kaiken, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä.
34 Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin kaikki nämä tapahtuvat.
35 Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa.
36 Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin.
37 Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva.
38 Sillä niinkuin ihmiset olivat niinä päivinä ennen vedenpaisumusta: söivät ja joivat, naivat ja naittivat, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin,
39 eivätkä tienneet, ennenkuin vedenpaisumus tuli ja vei heidät kaikki; niin on myös Ihmisen Pojan tulemus oleva.
40 Silloin on kaksi miestä pellolla; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään.
41 Kaksi naista on jauhamassa käsikivillä; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään.
42 Valvokaa siis, sillä ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee.
43 Mutta se tietäkää: jos perheenisäntä tietäisi, millä yövartiolla varas tulee, totta hän valvoisi, eikä sallisi taloonsa murtauduttavan.
44 Sentähden olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee.
45 Kuka siis on se uskollinen ja ymmärtäväinen palvelija, jonka hänen herransa on asettanut pitämään huolta palvelusväestään, antamaan heille ruokaa ajallansa?
46 Autuas se palvelija, jonka hänen herransa tullessaan havaitsee näin tekevän!
47 Totisesti minä sanon teille: hän asettaa hänet kaiken omaisuutensa hoitajaksi.
48 Mutta jos paha palvelija sanoo sydämessään: 'Minun herrani viipyy',
49 ja rupeaa lyömään kanssapalvelijoitaan ja syö ja juo juopuneiden kanssa,
50 niin sen palvelijan herra tulee päivänä, jona hän ei odota, ja hetkenä, jota hän ei arvaa,
51 ja hakkaa hänet kappaleiksi ja määrää hänelle saman osan kuin ulkokullatuille. Siellä on oleva itku ja hammasten kiristys."

Matteus 25 (Vaikeampi)
1 "Silloin on taivasten valtakunta oleva kymmenen neitsyen kaltainen, jotka ottivat lamppunsa ja lähtivät ylkää vastaan.
2 Mutta viisi heistä oli tyhmää ja viisi ymmärtäväistä.
3 Tyhmät ottivat lamppunsa, mutta eivät ottaneet öljyä mukaansa.
4 Mutta ymmärtäväiset ottivat öljyä astioihinsa ynnä lamppunsa.
5 Yljän viipyessä tuli heille kaikille uni, ja he nukkuivat.
6 Mutta yösydännä kuului huuto: 'Katso, ylkä tulee! Menkää häntä vastaan.'
7 Silloin kaikki nämä neitsyet nousivat ja laittoivat lamppunsa kuntoon.
8 Ja tyhmät sanoivat ymmärtäväisille: 'Antakaa meille öljyänne, sillä meidän lamppumme sammuvat'.
9 Mutta ymmärtäväiset vastasivat ja sanoivat: 'Emme voi, se ei riitä meille ja teille. Menkää ennemmin myyjäin luo ostamaan itsellenne.'
10 Mutta heidän lähdettyään ostamaan ylkä tuli; ja ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssansa häihin, ja ovi suljettiin.
11 Ja myöhemmin toisetkin neitsyet tulivat ja sanoivat: 'Herra, Herra, avaa meille!'
12 Mutta hän vastasi ja sanoi: 'Totisesti minä sanon teille: minä en tunne teitä'.
13 Valvokaa siis, sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä. 

Matteus 27 (Vaikein)
45 Mutta kuudennesta hetkestä alkaen tuli pimeys yli kaiken maan, ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen.
46 Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: "Eeli, Eeli, lama sabaktani?" Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?
47 Sen kuullessaan sanoivat muutamat niistä, jotka siinä seisoivat: "Hän huutaa Eliasta".
48 Ja kohta muuan heistä juoksi ja otti sienen, täytti sen hapanviinillä, pani sen ruovon päähän ja antoi hänelle juoda.
49 Mutta muut sanoivat: "Annas, katsokaamme, tuleeko Elias häntä pelastamaan".
50 Niin Jeesus taas huusi suurella äänellä ja antoi henkensä.
51 Ja katso, temppelin esirippu repesi kahtia ylhäältä alas asti, ja maa järisi, ja kalliot halkesivat,
52 ja haudat aukenivat, ja monta nukkuneiden pyhien ruumista nousi ylös.
53 Ja he lähtivät haudoistaan ja tulivat hänen ylösnousemisensa jälkeen pyhään kaupunkiin ja ilmestyivät monelle.
54 Mutta kun sadanpäämies ja ne, jotka hänen kanssaan vartioitsivat Jeesusta, näkivät maanjäristyksen ja mitä muuta tapahtui, peljästyivät he suuresti ja sanoivat: "Totisesti tämä oli Jumalan Poika".
55 Ja siellä oli monta naista, jotka olivat Galileasta seuranneet Jeesusta ja palvelleet häntä; he seisoivat taampana katselemassa.
56 Heidän joukossaan oli Maria Magdaleena ja Maria, Jaakobin ja Joosefin äiti, ja Sebedeuksen poikain äiti.
57 Mutta illan tultua saapui rikas mies, Arimatiasta kotoisin, nimeltä Joosef, joka hänkin oli Jeesuksen opetuslapsi.
58 Hän meni Pilatuksen luo ja pyysi Jeesuksen ruumista. Silloin Pilatus käski antaa sen hänelle.
59 Ja Joosef otti ruumiin, kääri sen puhtaaseen liinavaatteeseen

1.10.2007

Big Ben lyö jälleen lontoolaisten iloksi
Julkaistu 01.10.2007, klo 21.30

Lontoon maailmankuulun Big Benin kellot soivat taas seitsemän viikon tauon jälkeen. Elokuun puolivälissä alkanut huoltotauko vaiensi Big Benin kellot täysin ensimmäisen kerran yli 50 vuoteen.
Kellotornin kellot kajahtelivat ensimmäisen kerran huoltokatkon jälkeen maanantaina keskipäivällä Britannian aikaa. Britannian yleisradioyhtiö BBC välitti lyönnit televisiossa suorana lähetyksenä. Britannian parlamentin yläpuolelle kohoavan kellotornin viisarikello näytti lontoolaisille oikeaa aikaa myös korjauksen aikana - muutaman tunnin taukoa lukuun ottamatta. Huollon aikana viisareita pyöritti erillinen koneisto, kun kellon omasta koneistosta vaihdettiin laakerit. Britannian parlamentin alahuoneen välittämän tiedotteen mukaan kyseessä lienee ensimmäinen kerta, kun vuonna 1859 käynnistetyn kellon laakerit vaihdettiin. Asiaa ei kuitenkaan ole pystytty varmistamaan, sillä suuri osa kelloon liittyvistä dokumenteista tuhoutui toisen maailmansodan aikana. Kaiken kaikkiaan päättynyt huoltourakka on Lontoon keskustan symbolina pidetylle Big Benille neljäs lähes puoleentoista vuosisataan.

Hiljaisuus, joka kestää puoli hetkeä… Kellot soivat tänään, lokakuun 1. päivä puolivälin hetken merkiksi + marras, joulu, tammi, helmi, maalis-, huhtikuun 1. 2008 = Raamatullinen 2008 alkaa siitä.
EIVÄT KELLOT SOINEET TURHAAN – Siitä 40 päivää on Helluntai ja seuraava päivä on maanantai. Näyttäsi ajat sikäli täsmäävän. Samaan aikaan aletaan laskea puolta vuotta myös Israelin rauhaan. Pian on sekin käsillä... Kaikki viittaavat nyt konkreettisesti poistumiseemme... voi vitsi mikä dorka mäkin oon, en ees kalenteria kato kun luulin et Helluntai olis 26.5. ja eikä oo, ku 11.5. höh!

Mahdollisen ylösoton ja kellonajan, viikonpäivän sekä vuodenajan saadaan niin älyttömän monesta suunnasta, etten usko enää sillä olevan yllätysmomenttia. Olemme valon lapsia, emme pimeyden, sanoo Herra.

30.9.2007

Väkevä eksytys
Jos Jumala itse lähettää Väkevän Eksytyksen, eikä sitä voi kukaan, sitä ymmärtävän ja siihen uskovan vähätellä. Tämä sanoma on sanottu SUORAAN LAODIKEAN SEURAKUNNALLE. Te olette se viiniköynnös, joka nousee suuremmaksi kuin Usko maanpäällä on koskaan ollut. Herätysliike tulee olemaan niin valtaisa, ettei sen kaltaista ole koskaan ollut, eikä tule olemaan, edes tuhatvuotiskaudella. Ihmiset suorastaan JANOAVAT JEESUKSEN SANAA. Hänen Lihaa ja Vertaan. Tätä aikaa edeltää Pyhien ylösotto ja tämä aika tulee olemaan 1335 päivää pituudeltaan, jonka 1260 päivän kohdalla tapetaan levittämisen alulle panneet Profeetat. Nämä Uskovat saavat aluksi väkevän eksytyksen nähdäkseen ja kokeakseen. Rauhanruhtinaan nousun ja rauhan tuhon, ruhtinaan kohotessa ohi pilvien aina taivaaseen saakka. Noiden ensimmäisten kuukausien aikana puhutaan rauhasta, juhlitaan rauhaa ja ylistetään rauhanmiestä, joka toi rauhan maailmaan. Ensimmäiset kuukaudet saavat ihmiset valita jälleen kerran vapaasti, mikä hyvää on... ja kummallista, monet valitsevat maallisen suun, taivaallisen Rakkauden suun sijasta. Tuona aikana maailma muuttuu Jumalepäilysten ja tieteelliseksi maailmaksi muuttuneesta Telluksestamme, ihmeiden maailmaksi, jossa eräät "AIKUISET" ihmiset löytävät viimein kadonneen lapseutensa. TV uutisissa nähdään tunteenpurkauksia kovakasvoisilta toimittajilta, joiden jälkivitsailut vaihtuvat vuosikymmenten taakse jääneisiin, Jumala teitä siunatkoon sanoihin. Maailmaan tulee kokolailla yliluonnollinen aspekti, joka rikkoo kaikkien ateistien ajatukset, vetäen heidät suoraan päätä helvettiin. Vain osa tulee ymmärtämään, että Raamattu oli se kirja, josta löytyi vastaus, jopa tälle eksytykselle, jolloin kaikki mikä näyttää hyvältä, onkin pahuuden keijukaisasu ja kaikkien sairauksien, onnettomuuksien, nälän ja köyhyyden seasta löytyy tie Jumalan luo. Kun herätys on muutamassa kuukaudessa levinnyt ympäri maailmaa, alkaa Kristuksen seuraajien systemaattiset vainot ja paluu siihen aikaan kun kristittyjen Rakas merkki "kala" otettiin käyttöön. Olin tänä iltana jälleen portsarina eräässä paikallisessa baarissa ja huomasin, kuinka ihmiset vihaavat ja syyttävät jo nyt kristittyjä kaikesta sydämestään ja jos tämä tapahtuu pikkupaikkakunnan suomalaisravintolassa, niin voin kuvitella, kuinka he suorastaan haluavat heti tappaa kaikki kristityt EU:n suurkaupunkien yöelämän ajatusmaailmassa. Vainot siis odottavat ja viinitarha kypsyy, jonka jälkeen tulevat leikkuumiehet ja heittävät kypsät marjat suureen kuurnaan jossa ne poljetaan, niin että niiden mehu roiskuu hevosten kuolaimiin asti. Näin sanoo Herra. Herra on puhdistava Laodikean penseyden ja tekee siitä meitäkin kirkkaamman seurakunnan, kärsimysten ja Uskon kautta.

Pohjantähti oli koko täysikuun ajan poikkeuksellisen kirkkaana taivaankannessa ja eilen tuli tieto että juurikin Lapissa on pudonnut poikkeuksellisen kirkas meteoriitti maahan, tai sitten se ehti palaa jo ilmakehässä. Meteori oli noin 250 kg painava ja sellainen möykky kun tulee alas niin jo ilmekehän stratosfäärin alla, se tuottaa kondenssivettä ja rakeita ympärilleen. Näin tulee jossain yhdeksännen hetken vaiheilla tapahtumaan, sellaisessa mittakaavassa, että koko maailma huutaa polvillaan Jumalaa avukseen. Maahan jytisee noita kiveä ja jäätä, samanlaisia muutamasta kilosta muutamaan tuhanteen kiloon ja miljoonia. Mutta tämä ei ole vasta kuin varoitus tulevista vihan maljoista, jotka Jumala vuodattaa maan päälle. Pohjolan valo syttyy kun sen aika tulee. Sydäntä särkevän katuva mies, lyhyt ja tanakkakin kuin Paavali aikoinaan, ottaa reppunsa selkään, menee metsään, asuu siellä muutaman viikon, istuu nuotion pohjalla tuhkassa ja sitten se alkaa. Pohjolan valo syttyy.

29.9.2007

Afganistanin presidentti haluaa tavata kapinallisjohtajia
Julkaistu 29.09.2007, klo 07.31 (päivitetty 29.09.2007, klo 15.50)

Hamid Karzai
Kuva: EPA

Afganistanin presidentti Hamid Karzai haluaa tavata korkeita kapinallisjohtajia keskustellakseen heidän kanssaan rauhasta. Karzai on valmis myönnytyksiin, mutta ei aio neuvotella Al-Qaidan kanssa. Afganistanin pääkaupungissa Kabulissa tehtiin aamulla tuhoisa itsemurhaisku, jossa kuoli ainakin 31 ihmistä.

 

Ja tämäkin vielä. Juuri näin Osama nostetaan piilostaan.
Huvittavaa ettei Osamaa mainittu artikkelissa, vaikka puhutaankin ylimmän johdon tapaamisesta. Osaman ilmestyminen on enää vain hetkien kysymys.

 

26.9.2007

TÄMÄ EI SANOJA KAIPAA...

25.9.2007

LUOPUMUS ON TAPAHTUNUT !!!

Euroopan neuvosto pui luomisteorian opetusta (Sakari Topelius oli oikeassa, myös kielellisesti Jumala on tehnyt Suomesta merkityksellisen suun)
Julkaistu 25.09.2007, klo 20.10 (päivitetty 25.09.2007, klo 20.21)
Euroopan neuvosto pui luomisteorian opetusta (palindromikin kertoo jo kaiken - EU LUOPUI LUOMISTYÖN TUNNUSTAMISESTA)

Jumala loi taivaan ja maan. Jumala loi puun, Elämän Puun. Jumala loi ihmisen kuvakseen ja puun josta ihmisen ei ollut hyvä syödä, koska se oli hyvän ja pahan tiedon puu. Luopumisen salaisuus alkoi jo Paratiisista. Jumalasta luopuminen on Jumalan työn kieltämistä, joka vie ihmiseltä pois Elämän Puun, jonka jumala loi ihmiselle, jotta tämä voisi elää ikuisesti.

Gustave Dore, Valon luominen
Kuva: Gustave Dore / Public Domain

Euroopan neuvosto äänestää ensi viikolla luomisteorian vastustamisesta koulujen luonnontieteen opetuksen yhteydessä. Neuvoston parlamentaarikot keskustelevat ehdotuksesta, jonka mukaan kehitysopin vastaiset hyökkäykset perustuvat erilaisiin uskonnollisiin äärimmäisyyksiin ja johtavat vaaralliseeen tieteen ja ihmisoikeuksien loukkaukseen.

Nyt mennään alueelle, jota en ole ajatellutkaan näin käyvän. Siis tämä sivuaa sitä kuviota missä pikkupokana ollessani eräs adventistipappi saarnasi meille sapattikoulussa, että kun nämä tapahtumat joskus alkavat, ne eivät ole mitään vertauksellisia kuvia, vaan totista totta, silmiemme edessä, näköjään nyt sitten tätä luopumista myöden. Olen varma mitä tästä seuraa, LUOPUMUS. Se tästä seuraa, luopumus Jumalan luomistyöstä.

Niin ikään päätöslauselmaluonnoksessa todetaan, että Euroopan koulujen pitäisi vastustaa luomisteoriaan liittyvien ajatusten esittämistä muun kuin uskonnon opetuksen yhteydessä. Päätöslauselmaluonnos pitää niin sanottua älykästä suunnittelua luomisteorian uutena muotona. Euroopan neuvoston asiaa koskevasta päätöslauselmaluonnoksesta oli määrä äänestää jo kesäkuussa, mutta äänestystä lykättiin, koska muutamat parlamentaarikot katsoivat alkuperäisen ehdotuksen loukkaavan uskonnollista vakaumusta. Nyt äänestykseen tulevan uusitun ehdotuksen laatija, luxemburgilainen Anne Brasseur, sanoo, että päätöslauselmaluonnos haluaa tehdä selväksi, että luomisteoria ei ole tiedettä eikä sitä pidä sellaisena opettaa. Ehdotuksen hyväksyminen ei sido Euroopan neuvoston 47 jäsenmaata

2. Tessalonikalaiskirje 2:3-12 Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala. Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille? Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

20.9.2007

Saksalainen poliitikko esittää avioliitoille 7 vuoden aikarajaa
Julkaistu 19.09.2007, klo 20.57 (päivitetty 19.09.2007, klo 21.53)

Tiimalasi ja avioparia esittävä kakunkoriste
Kuva: YLE, lähteet: AP Graphics Bank

Saksalainen konservatiivipoliitikko on heittänyt ilmaan ajatuksen, että ilman uusimista avioliittosopimus raukeaisi seitsemän vuoden päästä avioon astumisesta. Itse kahdesti eronnut Gabriele Pauli esitteli ehdotuksensa keskiviikkona enemmistöltään katolilaisen Baijerin pääkaupungissa Münchenissä.

…ja lisää luopumusosastoa Jumalan säädöksistä. Kristillinen luopuminen on tässä juuri kysymyksessä. Jos tämä olisikin jonkin ateistin keksintöä, olisi saatana ilman kunniaa. Mutta kun tässä sattuu olemaan kristilliset ainekset takana, tämä on saatanan voitto, Jumalasta luopumisesta.

LUOPUMUS ON TAPAHTUNUT JA TÄSSÄ TULEE VIELÄPÄ PARODIAA PIAN SYNTYVÄSTÄ SAATANALLISESTA 7-VUODEN LIITOSTA

- Ehdotan, että avioliitot raukeaisivat seitsemän vuoden jälkeen. Tämä tarkoittaisi, että ihminen sitoutuu vain määrätyksi ajanjaksoksi. Sen jälkeen valat pitäisi uusia, jos haluaa jatkaa avioliitossa, Pauli esittää. Ehdotus on osa Paulin kampanjaa päästä Baijeria hallitsevan, äärikonservatiivisen kristillissosiaalisen unionin (CSU) johtoon. Kristillissosiaalinen unioni on liittokansleri Angela Merkelin johtaman kristillisdemokraattisen unionin (CDU) baijerilainen sisarpuolue. CSU:n johdossa on Merkelin läheinen liittolainen Edmund Stoiber, joka on kuitenkin ilmoittanut luopuvansa vallasta syyskuun lopussa Gabriele Paulin johtaman kapinan jälkeen. Pian Stoiberin eroilmoituksen jälkeen Pauli herätti huomiota esiintymällä aikakauslehdessä dominaksi pukeutuneena.

Avioliitto on Jumalan yksi Pyhimmistä liitoista, koska se koskettaa liittoa Jeesuksen kanssa. Tämä 7 vuoden liitto kuvastaa nyt hienosti kumpaakin, luopumusta ja 7-vuotista liittoa joka jaksottuu kahteen 3½-vuotiseen jaksoon. Jälkimmäisellä jaksolla liiton rikkoo saatana. Menkää vaan naimisiin tämän kaavan mukaan, niin voin minäkin taata teille feikki-onnea tasan 3½ vuotta ja sitten tulee loppu.

19.9.2007

Halonen: Venäjä myönteinen haaste
Julkaistu 19.09.2007, klo 13.33 (päivitetty 19.09.2007, klo 13.43)

Tarja Halonen
Kuva: YLE

Presidentti Tarja Halosen mukaan Venäjä on Suomelle ennen kaikkea myönteinen haaste. Venäjä on mahdollisuus paitsi venäläisille itselleen, myös Suomelle ja Euroopalle, Halonen sanoi tiedotustilaisuudessaan.

Halonen ei naamansa perusteella oikein ole itsekään vakuuttunut myönteisyydestä, venäjäkysymykseen. Vanhat pressat, jotka rukoilivat Jumalaansa ja tekivät hallituspäätöksiä, kääntyvät haudassaan. Tähän on tultu, vaikkei sitä tavallinen rahvas ymmärräkään, koska Jumala ei merkitse ihmisille enää mitään. Ei ihmiset Jumalaa mihinkään tarvitse, kun on ruokaa, vaatteita ja pelit sun pensselit. Laodikean seurakunta on tällainen.

Hän kertoi keskustelleensa Venäjä politiikan kehittämisestä useaan otteseen ulkoministeri Ilkka Kanervan kanssa. Hyödyllisiä hankkeita olisivat muun muassa tutkimusyhteistyön kehittäminen Venäjän kanssa, oppilasvaihto ja elinkeinolelämän yhteistyön parantaminen, investoinnit syvemmälle Venäjälle sekä yhteistyö kolmansien maiden kanssa. - Paljon, paljon enemmän voitaisiin tehdä, presidentti Halonen sanoi. Halonen oli tutustumassa Kaakkois-Suomen rajavartioston toimintaan tutustunut Lappeenrannassa.

Kohta tulee aika, jolloin ei tarvitse houkutella ihmisiä kuulemaan Jumalan sanaa, vaan ihmiset JANOAVAT sitä. Ihmisiä jotka olivat uskossa, katosivat taivaan tuuliin, ovatkin nyt muuttuneet Laodikean seurakunnan silmissä, halviksutusta hölmöstä, viisaaksi neitsyeksi, johon hekin olisivat halunneet kuulua. Lohduttautukaa, te jotka kuulutte tuohon jälkimmäiseen ryhmään, teille on laadittu suunnitelma, jota muutama henkilö Suomessa alkaa vetämään ja tietä näyttämään, kaiken kärkenä on Pohjolan Valo. Suomineito on kuin Israelin kadonnut sukukunta, ja sen päästä lähtee valo, joka valaisee lopulta koko Euroopan, sekä levittää valoaan pian myös Venäjälle, sekä länteen Atlantin taa. Olkaa huoletta siis, mutta ensin käy kipeää ja tulee ahdistus, jota ette ole edes voineet kuvitella, tulee pelot ja kauhut, meteorisade, pedonmerkki jne. mutta olkaa valveilla ja rukoilkaa.

Pasuunansoitonpäivä ja silmälasit
Äitini, joka on kirjoittanut näillekin sivuilleni varmasti yhtä paljon kuin minä, tuli eilen käymään luonani kylässä. Uskonasioista jälleen aloimme höpötellä ja luimme Raamattua. Sitten hän kehui saaneensa ensimmäiset lasit, joilla näkee sekä kauas että lähelle, ne tummenevatkin kun menee liian suureen valoon. Hän sanoi ostaneensa ne pasuunansoiton päivänä ja hätkähti kun silmälasit maksoivat yllättäen kuusisataa kuusikymmentä kuusi euroa. Ei hän hintaa hätkähtänyt sen suuruuden takia, vaan luvun, jonka lasit maksoivat. Tuon sanottuaan, minulla tuli outo olo, koska olin itsekin hankkinut elämäni ensimmäiset lasit, lukulasit, tosin vaan halvat mutta aivan kunnolliset, jotka maksoivat kaksitoista euroa. Kun ajattelin että minäs päivänä minä ne ostinkaan, varmistuikin yllättäen, että ostin ne 13.9. eli samana pasuunasoiton päivänä. Jaaha, mitähän Henki haluaa meille taas puhua tällä. Ehkä parempi että kerron kun tiedän.


Pääsiäinen 2007 alkaen...