27.6.2013

Mandela joutui hengityskoneeseen...

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013062717197751_ul.shtml


Voisin lisätä tähän ennakkoon päivämäärän tasan 7 vuoden takaa, siis huominen 28.6. jolloin vuonna 2006 aloitti Israel sotatoimet Gazaan ja myöhemmin (14 päivän kuluttua) 12.7. myös Libanoniin. Näillä päivillä saattaa olla merkitystä, koska ne ovat tasan 7 vuoden takaisia, joka on profetaalisesti ja raamatullisesti merkittävä luku, ohittamaton oikeastaan.
Jos Mandela kuolisi huomenna, siitä 7 päivää häntä surtaisiin lasiarkussa, jolloin ei ehkä tapahtuisi vielä mitään. Mandelan kuoleman jälkeen profetiassa puhutaan että jo yhden tunnin kuluttua siitä he alkavat rakentaa barrikadeja. Tuon 7 päivän aikana pitäisi ainakin minun tulkintani mukaan tempauksen tapahtua. Heinäkuun alkupäivinä, jos Mandela siis kuolisi nyt.

Katsotaan nyt mitä huomenna tapahtuu, enteellinen päivä joka tapauksessa.


26.6.2013

Profetia Etelä-Afrikasta: Kun Mandela kuolee, tulee kaaos ja tempaus

http://pub37.bravenet.com/forum/static/show.php?usernum=3138553015&frmid=8247&msgid=1272571&cmd=show

Nelson Mandela profetia
Profetia 1800-luvulta: kun Mandela kuolee tulee tempaus ja kaaos, ensin etelä-afrikkaan ja sitten myös muualle.

KONEKÄÄNNÖS SIVUSTA: 

Hei John


Kirjoitan Etelä-Afrikasta koskien hyvin merkittävää profeettaa mitä meillä on historiassa. Raamattu sanoo pelkää miestä, jonka profetiat tapahtuu ja älä pelkää miestä jonka profetiat ei tule tapahtumaan.

Profeetta Van Rensburg syntyi vuonna 1864 ja ennusti 700 profetiaa maastamme ja ulkomaista. Ne kaikki ovat tähän mennessä toteutuneet.
Joukossa hänen viimeinen profetioita hän sanoi, että kun se tulee kylmä Etelä-Afrikassa, kuten ei ole ollut vuosiin, kansallinen lakko tapahtuu joka lamauttaa maan. Tällä hetkellä merkittävä poliittinen hahmo maamme kuolee ja hänet sijoitetaan lasi arkkuun niin ihmiset valittavat häntä 7 päivää. Hän sanoo lakko ei lopu ja johtaa sisällissotaan ja kun tämä poliitikko kuolee mustat maassamme tunnin kuluessa hänen kuolemasta tekevät barrikaadeja tärkeimmissä kaupungeissa ja teurastavat kaikki valkoiset ihmiset. Hän sanoo että samaan aikaan Euroopassa alkaa kiehua ja kolmas maailmansota tulee kannoilla näistä tapahtumista. 
Hän sanoo vain tosi Afrikaner (buuri) selviävät kun hetkeä aikaisemmin ne yliluonnollisesti ["TEMPAUS" (oma kommentti)] viedään turvalliseen paikkaan. Hän uskoi että Afrikanerit olivat Jumalan valittuja Etelä-Afrikan kansalaisia. Tämän jälkeen tuhoa ja kuolemaa kuin maailma ei ole koskaan nähnyt seuraa.

Liitteenä Adriaan Snymans kirja hänen profetiat ja uutisia leike, jossa todetaan, kun Nelson Mandela kuolee he panivat hänet lasi arkku Union Buildings Pretorian sovelias maailman tunnettu valtiomies.

Olemme tällä hetkellä keskellä kylmin talvi useita vuosia 56 kaikkien aikojen uusia sää kirjaa maamme. Maanantaina 2 kesäkuu koko julkisen sektorin menee strike. This lamauttaa maamme. Puhumme 4000000 + ei toimi.


Näyttää siltä, ​​että profeetan sanat ovat tulossa totta ja että Jumala nimitti joku maamme antaa meille varoituksen. Ystäväni sai sähköpostia viime viikolla sanomalla, että ihmisiä on nopea ja rukoilla, koska seuraavan 5 päivän kulmat ovat menossa näyttää ihmisille kaikkialla.

Olemmeko partaalla suuren ahdistuksen / tempauksesta? Jokainen on sanonut tämä on vuosi tempauksen, ehkä se aika on nyt.

Tiedän vain tällä viikolla tulossa näyttää olevan yksi, joka tuo paljon muutoksia, jos uskomme Jumalan mies, joka osasi lukea ainoastaan ​​Raamattua, jotka ennustivat 700 profetioita ja he kaikki tapahtui. 

En ole Juutalainen joten en voi etsiä juutalaisten merkki (Israelin rajojen ympäröimänä), olen Etelä-Afrikkalainen ja voin vain katsoa merkkejä antanut meille Jumalan peläten mies, siitä aikoja ja me elävät tuumaa

Voi lunastuksen yhteydessä hyödyntää hyvin lähellä! Haleluljah! 

Shalom

Hayley


Jo vuonna 2004 pelättiin Mandelan mahdollista kuolemaa, koska tietoon tuli vallankaappaus suunnitelma Mandelan kuoleman jälkeen!!! Näyttäis olevan profetian mukainen.........
 
http://www.wnd.com/2004/02/23169/
 
KONEKÄÄNNÖS:
 
Published: 02/09/2004 at 1:00 AM
 
Vaikka entinen Etelä-Afrikkalainen presidentti Nelson Mandela, 85, pilkkaa huhuja sairauden, suunnitelmia on tehty maan kommunistisen puolueen teurastaa kaikki valkoiset maassa hänen kuolemansa jälkeen, G2B lähteet sanovat.
 
Yksi toiminnan tarkoitus liittyy 70000 aseellisen mustaa miestä "kuljetetaan Johannesburgin keskustaan ​​tunnin" in taxicabs hyökätä valkoiset.
 
Suunnitelmat ovat vaihtelevasti puhuttu "Operation Vula", "Night of Long Knives", "Operation White Clean-up", "Operation Iron Eagle" ja "Punaisen lokakuun kampanja."
 
Operaatio "Meidän Rainy Day" oli tarkoitus suorittaa kuoleman jälkeen Nelson Mandela ja olisi aiheuttanut mustat kuljetetaan suurimpien kaupunkien taksit.
 
Väkivallan tekijöitä odotetaan "ottaa haltuunsa" polttoaineen pistettä ja verilöyly valkoiset. Hyökkäyksiä johtaisi vallankaappaus.
 
Lähteet sanovat useimmat mustat maassa ovat tietoisia suunnitelmista. Kun rotuun riitoja esiintyy, mustat usein kertoa valkoiset, "Odota, kunnes Mandela kuolee."
 
"Valkoiset Etelä-Afrikassa voi kieltää sen maan ääriin, mutta olemme todellisessa vaarassa", yksi asukas sanoi. "Tämä ei ole vitsi ja henkilön, jolla puoli aivot voivat nähdä, että tämä huhu on riistäytyivät hallinnasta."
 
Monet valkoiset ovat nyt vakuuttuneita, ilkeä kampanja etnisen puhdistuksen seuraa Mandelan kuoleman kun se tulee. Jotkut valmistautuvat retriittejä.
 
"Olen valmistautunut ja meillä on kokoontumispaikka, jossa voimme vahvistaa neljän viikon kuluttua Mandelan kuoleman", sanoi yksi valkoinen Etelä-Afrikkalainen. "Jos mitään ei tapahdu, se on ihme."
 
Punaisen lokakuun kampanja on väitetysti kommunistinen juoni syrjäyttämään presidentti Thabo Mbeki. Mbeki korvattaisiin Cyril Ramaphosa.
 
"Aloin ajatella, olin menossa hullu!", Sanoi toinen Etelä-Afrikan valkoinen asukas. "" Operation Uhuru "tai" Operation White Clean-up "ei varmasti ole huhu. Puhuin joku kertoi minulle, että jotkut mustat Zimbabwessa on myös vahvistanut, että tämä "tapahtuma" tapahtuu. Serkkuni pysyy maatilalla Mpumalangan, ei liian kaukana Johannesburg. Musta poliisi, että piirin kertoi valkoinen kollegansa, että he aikovat tappaa meidät kuin kärpäsiä, ja ei ole mitään emme voi tehdä asialle. Ja että he eivät myöskään välitä, jos tiedämme. "
 
Samaan aikaan, Mandela, ilmeisesti tietoinen kasvava huhuja, viime viikolla vakuutti yleisölle hän on hyvin.
 
"Minun terveys on kunnossa", hän kertoi Kapkaupungissa. "Olen oikein hyvin. Toiset ovat menneet pidemmälle ja sanoi olen aattona menen hautaan. Jos se päivä tulee, aion mennä ja koputtaa taivaan ovi. ... Niissä tarkastellaan lista ja sanoa: "Nimesi ei ole täällä ... voit kokeilla vieressä? '"
 
Huoli Mandelan terveyttä esiin viime kuussa, kun hän perui suunniteltua kokousta vierailevat Saksan liittokansleri Gerhard Schröder. Entinen presidentti oli tuolloin rentouttava Intian valtameren saarella Mauritius.
 
Mandela vitsaili, että kun hänen aikansa tulee, "Minä etsiä haara ANC (tuomio Afrikkalainen National Congress) että maailman (ja) aijon sitä."
 
Tilaa Joseph Farah n G2 Tiedote

20.6.2013

Sananen Juhannukselle: "ei Jeesus tullut tänne pelastamaan hurskaita, vaan syntisiä"

Nöyrämielistä ja HYVÄÄ JUHANNUSTA !!!
                                           -jarmo-

Palataan vielä kerran aiheeseen morsian ja tapauskovaisuus
 
Tuon tuosta tapaa ja näkee ihmisiä, joille Taivasten valtakunnan ymmärtäminen on melkoista hepreaa. Suurimmaksi osaksi hämärän peitossa ovat meidän omat kykymme, jotka sokaisevat anteeksiannon jälkeen uskovan luulemaan itsestään jotain kyvykästä ja samalla myös sitten sisimmässämme alamme vaatia itseltään jotain ylivertaista. Paavali varoitti monessakin kohtaa vapauttamasta itseään uuteen orjuuteen, eli kun pääsee yhdestä, haksahdamme heti kohta toiseen. Uskovalle käy näin hyvin helposti, koska kun tulee se helpottava anteeksisaamisen tunne ja syyllisyyden tilalle tulee synnistä vapautumisen tunne, se nostaa entuudestaan heikkona anteeksisaaneen ihmisen uudelleen itsetunnossaan vahvistuneeseen asemaan, joka on kuin kävelisi heikoilla jäillä. Silloin uskova on heikoimmillaan, kun hän tuntee itsensä vahvaksi ja päin vastoin.
Meille nöyryys on nimittäin yhtä vaikeaa käsitellä kuin jonglööraaminen kolmella villikissalla. Se ei millään tahdo onnistua, ei ainakaan kovin pitkään. Ennen pitkää vahvuuden tuntemukset pääsevät voitolle ja alamme jälleen yrittää itse polkea ilman apupyöriä... ja muks!
Joillekin näyttää olevan oikea pakkomielle voida olla "se Jumalan spesiaalivalittu" jolla on erityisasema sekä Taivaassa että maan päällä. Heistähän Raamattu varoittaa, jos ylennätte itsenne maan päällä, teidät Taivaassa alennetaan ja jos alennatte itsenne maan päällä, teidät Taivaassa ylennetään. Tämä sama käänteinen laki toimii vähän kaikkialla, kuten ensimmäiset tulevat viimeiseksi ja viimeiset ensimmäisksi.
Moni myös kantaa turhaan huolta omista synneistään ja orjuuttaa sitä kautta itsensä. He eivät oikein ymmärrä, että Jeesus antaa kaiken anteeksi. Sitten toisaalta jotkut taas ymmärtävät sen päin vastoin, että Jeesus tosiaan antaa kaiken anteeksi, eikä heidän tarvitse välittää siis syntisyydestään. Nämä kaksi vastakohtaa ovat ne suurimmat ja yleisimmät eroavaisuudet, joihin törmää. Ei Jeesus ole päähän silittelijä, eikä anteeksiantoautomaatti, muttei myöskään vaadi ihmiseltä muuta kuin katumusta ja uskoa hänen verensä puhdistavaan voimaan. Näin ollen moni liberaali, joka ymmärtää mm. senkin että homous on syntiä, ei tee parannusta koska uskoo että Jeesus rakastaa kaikkea ja kaikkia riippumatta mistään mitään, vaikka Hän itse on sanonut vihaavansa syntiä, ei syntisiä. Jeesus ei tullut tänne pelastamaan hurskaita itsensä korottajia, Jumalan parhaita saunakavereita, jotka nimittävät itsensä profeetoiksi ja joilla on profetioita ja armolahjoja vaikka muille jakaa, vaan hän tuli pelastamaan syntisiä, joilla on katumus ja usko.
Toiset uskoon tulleet ottavat kuin kertarokotuksena anteeksiannon vastaan ja päättävät sen jälkeen vakaasti elää synnittömänä lunastuspäivään saakka. He pettyvät aika karsaaasti, mikäli lukisivat vaikka vuorisaarnan ja peilaisivat itseään sen läpi syntisenä ihmisenä. Silloin he tajuaisivat ettei kukaan kykene herättyään aamiaispöytään saakka istumaan, tekemättä syntiä ajatuksen tasolla. Niin heikko on ihmisen vastustuskyky todellisuudessa, joten me tarvitsemme sitä anteeksiantoautomaattia katumuksemme kautta joka päivä. En usko että Jeesus kyllästyy antamaan anteeksi, vaikka joutuukin olemaan eräänlainen anteeksiantoautomaatti, vaan ei rahasta, vaan katumuksesta ja vilpittömästä sydämen halusta saada se, nöyränä ja katuvana.
Tämän kaltainen on morsian. Olen puhunut siasta, jolla on nenärengas. Sika on saastainen eläin ja pakanakansoilla oli tapana merkata morsian nenärenkaalla. Eli olemme symbolisesti se saastainen kansa, saastainen eläin, jolla on kuitenkin kihlauslupaus merkkinä sitoutumisestaan. 3. Moos. 23:15-17 vertauksessa 1:20 osaa lestyjä jauhoja leivottuna happamena, Herralle uutisleiväksi. Siinä on kuvausta morsiamesta ja tapauskova luottaa enemmänkin omiin kykyihinsä ja taitoihinsa selvitä. He tekevät mielessään kauppaa syntisyydestään oman tuntonsa kanssa siten että he vakuuttelevat itsellensä olevansa hyviä, tehneensä paljon hyvää, jolla he vaihtavat pahoja tekojaan mutta omatunto ei anna periksi ja se vaatii aina lisää uusia tekoja. He pysyvät tekojensa kautta orjana synnille, koska he eivät kadu nöyrinä Jeesuksen ristin juurella. Toinen tapauskova taas lokeroi sekä Jumalan että Jeesuksen sellaiseen kaavaan, jossa koko maailmaa rakastetaan kaikesta huolimatta, vaikka mitä tapahtuisi. He ovat ristiriitaisessa asemassa myös, koska he itse tuomitsevat kyllä laajalla haarukalla ihmisiä, mutta silti luulevat että Jumalan ääretön Rakkaus riittää pelastamaan koko syntisen maailman, vaikka Raamattu ilmoittaa asian aivan toisin. He eivät ymmärrä että Jumala vihaa syntiä ja jos ihminen roikkuu kiinni synnissä, hänet heitetään synnin mukana kadotukseen, koska syntiä ei voi Taivasten valtakuntaan viedä, muuten olisimme heti sillä sekunnilla lähtöruudussa, josta Adam ja Eeva aloitti.
Pysykäämme siis nöyrinä ja syntisinä... toki katuvina sellaisina, se on paras.


19.6.2013

Pauliinan profetiasta "13.6. hyökkäys Suomeen"

En haluaisi spekuloida toisten profetioita tällaisesta näkökulmasta, kun profetia ei ole toteutunut. Mielestäni ei ole ollenkaan olennaista että nämä nykyprofetiat toteutuisivat, vaan se on oleellista että niitä tulee ja tulee ja niitä julkaistaan. Spekuloin asiaa puhtaasti nyt siksi koska minua säälittää Pauliinan puolesta, kun saa lokaa niskaansa. Toisaalta sekin tosin on Jeesuksen Kristuksen ristin kantamista ja jokainen joka sitä joutuu/saa kantaa on ehdottomasti etuoikeutetussa asemassa.
Pauliina on siis saanut profetian tammikuussa, jonka Piho sivustollaan julkaisi näin:
Venäjä hyökkää Suomeen Nimimerkin "Pauliina" saama näky ja sanoma 19.1.2013

Sapattina 19.1.2013 istuskelin kiitoksessa, rukouksessa ja ylistyksessä, välillä Raamattua lukien. Yhtäkkiä minä näin silmieni edessä tummanvihreitä kangaspäällysteisiä kypäriä silmänkantamattomiin. Se neliönmuotoinen kuva, joka silmieni eteen tuli, oli täynnä kypäriä kuvattuna päältäpäin. Minulta kysyttiin: "Mitä näet?" Vastasin: "Paljon vihreitä kypäriä." Sen jälkeen tuli sanat: "Suomi varustautuu sotaan Venäjää vastaan. Venäjä hyökkää Suomeen kesäkuun 13. päivä tänä vuonna."
Monesti on Isä puhunut jo viime syksystä asti, että Hänen vihanmaljansa on nyt tullut täyteen Suomen syntien tähden.

Jouko Pihon kommentti 27.1.2013
Kuten kaikki hyvin tietävät, minun profetiasivustoillani on paljon sanomia siitä, että Venäjä tulee jossain vaiheessa miehittämään osan Suomea, eli Itä- ja Pohjois-Suomen. Olen samaa mieltä näiden profetioiden kanssa eli uskon, että näin tulee tapahtumaan.
Tämä nimimerkki "Pauliinan" sanoma on samassa linjassa monien muiden profeettojen ja Jumalan ihmisten saamien varoitusviestien kanssa.
Kun Pauliina sanoo saaneensa ilmoituksen, että Venäjä hyökkää Suomeen 13.6.2013, niin tuon sen esille kaikille tiedoksi, että tällainen sanoma on tullut. En tiedä, hyökkääkö Venäjä Suomeen juuri tuolloin eli 13.6.2013, vaikka tiedän, että joskus näin tapahtuu.

 
15.6.2013 kun päivämäärä oli umpeutunut, Piho kysyy Pauliinalta:

”Pauliinan” vastaus, miksi Venäjän hyökkäystä ei tullut 13.6.2013

Lähetin 15.6.2013 nimimerkki ”Pauliinalle” seuraavan kysymyksen:
Profetoit tammikuussa 2013, että venäläiset hyökkäävät Suomeen 13.6.2013. Minä laitoin sanomasi omille sivuilleni ja eri foorumeille. Laitoin loppuun oman kommenttini, että minulla ei ole tietoa eikä varmuutta siitä tapahtuuko juuri 13.6.2013 venäläisten hyökkäystä, mutta että uskon kyllä siihen, että jossain vaiheessa näin käy.
Nyt on käynyt ilmi, että 13.6.2013 ei tullut venäläisten hyökkäystä.
Mitä sanot tähän, Pauliina? Miksi profetiasi ei toteutunut?

Pauliina vastasi 15.6.2013 seuraavalla viestillä.
Luojalle kiitos, että näin ei tapahtunut. Itse koen, että rukous on kantanut. Kuten Joonalle kävi Niinivessä. Kansa otti sanoman vastaan ja Herra pyörsi uhkauksensa. Tiedän olleen paljon rukoilijoita, jotka ovat Suomen rajoille rukoilleet enkelivartiota ja Pyhän Hengen tulimuuria. Joona 3:1-10
 
Jouko Pihon kommentti 15.6.2013
Tässä tilanteessa on kaksi mahdollisuutta: joko ”Pauliinan” sanoma oli alunperinkin väärä tai sitten kävi niin kuten Joonan aikaisessa Niinivessä, että Jumala peruutti 13.6.2013 päivälle ajatellun Venäjän hyökkäyksen Suomessa tapahtuneiden monien rukousten ja mielenmuutosten takia.
En tiedä miten on, mutta olen enemmän jälkimmäisen vaihtoehdon kannalla, eli että Jumala muutti aikataulua lukuisten esirukousten takia.
Sanottakoon tässä vielä selvyyden vuoksi se, että olen yhä sitä mieltä, että jossain vaiheessa Jumalan tuomio kohtaa Suomea sen syntien takia, ja silloin rangaistusruoskana on Venäjä. Kyse on vain aikataulusta, milloin se tapahtuu. Se tapahtuu silloin kun on Jumalan aika.
 
Suomi24 sivustolla kun on heitetty lokaa, niin sitten Harri Veijonen sivustollaan:
 
VIRHEELLISET PROFETIAT HUOMATAAN - OIKEITA EI NOTEERATA
 
"Pauliina" vastasi Piholle, miksi Venäjän hyökkäystä ei tullut 13.6.2013. Vastasi puutaheinää eikä pyytänyt edes anteeksi. Minä kirjoitin Piholle, että olisit Piho laittanut sivuillesi profetiani, että Venäjä ei hyökkää Suomeen 13.6. 2013. Olen iloinen, että uskot sentään, että Venäjä vielä hyökkää Suomeen, voisit laittaa sivuillesi profetiani, että vasta Jerusalemin valerauhan ylösottoineen jälkeen.
Piholla on kaiken maailman profetiat siitä, että Venäjä hyökkää ennen ylösottoa. Haluaako Piho tulla tunnetuksi väärien profetioiden suosijana, eikä koskaan julkaise oikeita profetioita, joita Harri Veijonen tarjoaa!
Minun profetiani löytyvät sivulta http://wwnet.fi/users/veijone/profetiat.htm ja ne ovat aina osuneet hyvin tai erittäin hyvin. Virheinä on muutama odotus Jerusalemin valerauhalle ylösottoineen ennen sen toteutumista, mutta minun profetianihan aina sisältää ennen ylösoton tuloa antikristuksen tulon ja ilmestymisen Jerusalemin valerauhaa vahvistamaan, joten pieni virhe, joka aina korjataan paremmaksi esityksessä ei tee profetiaani vääräksi. Nyttemmin olen keskittynyt vain Raamatun profetian esittämiseen tärkeimpänä odotuksena Antikristuksen tulo. HV

VEIJO LINDROOS: Oikeat profeetat tunnistat siitä, että he sanovat kaikki "venäjämiehittääsuomen" -profetiat valheprofetioiksi.


HARRI VEIJONEN: Oletpa Veijo huono profeetta kun et usko lainkaan, että Venäjä miehittää Suomen. Kyllä se tapahtuu mutta vasta valerauhan ylösottoineen jälkeen.

Jarmo jatkaa: Kyseessä on vilpittömin mielin ja Jumalan pelossa annettu profetia. Kenekään on turha tulla Pauliinalle sanomaan, että hän on valheprofeetta tai että on saanut  ja tuonut julki valheprofetian. Pauliina on takuulla halunnut vilpittömästi tuoda esille sen, minkä hän koki saaneensa. Veijonen vaatii anteeksipyyntöä.. mistä? ja miksi? ...ihmettelen!
Jouko Piho kohteli pauliinaa oikeudenmukaisesti ja kunnioittavasti. Ei kristitty ihminen joka pelkää Jumalaa, kerta kaikkiaan voi antaa valheprofetiaa, itse keksimää ja toisaalta Jumala ei salli tosikristityn eksyvän sielunvihollisen valheprofetioille. Sehän on vähän kuin isä hylkäisi lapsensa petojen keskelle, ei Jumala sellaista salli. Kyllä Jumala sallii koettelemukset, muttei ylipääsemätöntä ja siksi kristityn suusta ei voi tulla valheprofetiaa. Profetia on vajavaista, kuten tämäkin, vain päivämäärä on nyt väärin, kaikki muu taas on oikein. Voi jopa olla, että pelkkä kuukausi on väärin, vaikka elokuun 13. päivä.
Kaikki profetiat ovat Joonan merkin alla, meillä on lukematon kasa profetioita, jotka toimivat Niiniven kaltaisella tavalla varoituksena ihmisille, jotka pilkkaavat vain ja nauravat kun profetiamme eivät toteutuneet. Heillä riittää epäonnistuneista profetioista iloa vain niin kauan kunnes tulee "SE PÄIVÄ" ja siitä päivästä alkaen kaikki naurut muuttuvat itkuksi ja katumukseksi. He etsivät Herraa joka paikasta ja heittävät kultansa ja hopeansa kadulle, kuin ne olisivat saastaisiksi tulleet. Kaikilla on halu löytää Jumala! Siinä kohdassa ei kukaan enää naura Pauliinan profetialle.

Hmm. ja merkillepantavaa oli taas huomata se että itsensä ylentänyt Lappeenrannan mies, joka on antanut itselleen jopa valtuudet nimittää kuka on perofeetta ja kuka ei, odottaa kuvaavasti antikristusta. Näillä sanoin:
"Nyttemmin olen keskittynyt vain Raamatun profetian esittämiseen tärkeimpänä odotuksena Antikristuksen tulo. HV"
Niin ja mikähän Veijosen mielestä se sellainen profetia on jossa profetoidaan ettei Venäjä hyökkää Suomeen 13.6. joka olisi ollut se sanojensa mukaan oikea profetia? Sehän on yhtä hölmöä kuin Suomi24 näkee päivät päästään pilkkaasien kertomana. Voinhan minäkin julkaista 99,9% varmuudella sellaisen profetian ettei huomenna Venäjä hyökkää Suomeen muttei siinä profetiassa mitään profetoitavaa ole.

Ei ehkä ollut viisasta kirjoittaa koko aiheesta, kute jo alussa vihjaisinkin... Anteeksi nyt..

Minä odotan joka päivä Jeesusta Kristusta, vapahtajaani Herraa, joka antoi itsensä puolestani.


6.6.2006

Ennen ja nyt - lieneekö moniko ajatellut miten nykymaailma, "hyvinvointiyhteiskunta" toimii?
Ihmiset puhuvat suureen ääneen suvaitsevuudesta, mutta yksikään ei luota lähimmäiseen.
Hmm.. tämä teksti ei ole omaani, enkä allekirjoita sitä sen enempää. Fiksu tajuaa kuitenkin.

Ennen ja nyt
 
TILANNE: JUHANI PARKKEERAA AUTON KOULUN PIHALLE. TAKAPENKILLÄ ON KIVÄÄRI KAUNIISTI KOTELOSSAAN.
 
Ennen: Rehtori tulee paikalle, tutkiskelee Juhanin asetta ja näyttää sitten omansa.
 
Nyt: Koulussa tapahtuu yleishälytys. Oppilaat lukitaan luokkiinsa. Rehtori hälyttää paikalle poliisin Karhu-ryhmän, joka vie Juhanin pois. Tunnin kuluttua paikalla on Punaisen Ristin, kirkon, lasten- ja nuortenpsykiatrian kriisiryhmät antamassa kriisiapua järkyttyneille oppilaille ja opettajille. Loppuviikosta Suomi24 avaa vielä oman kriisichattinsa.
 
TILANNE: JORMA JA MATTI TAPPELEVAT OIKEIN KUNNOLLA KOULUN JÄLKEEN.
 
Ennen: Porukkaa saapuu paikalle katsomaan. Matti voittaa ja Jorma myöntää asian. Pojat kättelevät ja ovat tästedes parhaita kavereita. Ketään ei syytetä, ei tuomita eikä eroteta koulusta.
 
Nyt: Soitetaan poliisille, joka saapuu paikalle koirien kanssa. Molemmat pidätetään ja erotetaan koulusta määräajaksi. Molemmat saavat syytteen vaikka Jorma aloitti koko tappelun.
 
TILANNE: PIKKU VILLE EI PYSY PAIKALLAAN LUOKASSA VAAN HÄIRITSEE KOKO AJAN.
 
Ennen: Ville lähetetään rehtorin kansliaan, missä rehtori soittaa vanhemmille. Isä hakee Villen kotiin ja antaa Villelle selkäsaunan. Seuraavasta päivästä lähtien Ville istuu kiltisti luokassa eikä häiritse muita. Villestä tulee isona menestyvä lääkäri.
 
Nyt: Oppilashuolto on huolissaan Villen käyttäytymisestä ja selvittää asiaa kolme vuotta. Villellä todetaan ADHD ja opettajat ihmettelevät miksei Villelle saatu koko peruskoulun aikana henkilökohtaista avustajaa. Onneksi Ville kuitenkin siirretään erityisopetukseen, joten kunta saa Villestä enemmän rahaa valtiolta. Villestä tulee isona sosiaalitukien käytön ammattilainen.
 
TILANNE: PEKKA RIKKOO TAHALLAAN IKKUNAN. ISÄ ANTAA PEKALLE ISÄN KÄDESTÄ KAIKKIEN NÄHDEN.
 
ENNEN: Pekka oppii olemaan tahallaan rikkomatta ikkunoita. Isona Pekasta tulee ikkunatehtailija.
 
NYT: Pekan isä pidätetään ja hän saa rangaistuksen lapseen kohdistuvasta väkivallasta. Pekka otetaan huostaan. Kuulusteluissa Pekan sisko itkee hätääntyneenä ja sanoo haluavansa isän takaisin, koska rakastaa tätä. Kuulustelua suorittava sosiaalityöntekijä tulkitsee tämän hyväksikäytöksi ja Pekan isä joutuu vankilaan. Pekan siskokin otetaan huostaan. Myöhemmin Pekan äidillä on suhde naapurin kansanedustajan kanssa, josta 7-päivää-lehti saa hyvät lööpit.
 
TILANNE: MAIJA KÄRSII PÄÄNSÄRYSTÄ, KANTAA KOULUUN OMAT LÄÄKKEET JA OTTAA NE VÄLITUNNILLA
 
ENNEN: Maija pystyy olemaan koko koulupäivän koulussa ja oppii uusia asioita.
 
NYT: Rehtori soittaa paikalle poliisin ja huumekoiran. Maijalle tehdään huumetesti, jonka tuloksia ei kerrota kenellekään. Maija ja vanhemmat velvoitetaan käymään huostaanoton uhalla perheterapiassa. Maijan äidin määräaikainen työsuhde jätetään uusimatta, koska perheneuvolasta saa aikoja vain sellaiseen aikaan, jolloin Maijan äidin pitäisi olla töissä.
 
TILANNE: 8.-LUOKKALAINEN JENNI HUOMAA OLEVANSA RASKAANA.
 
ENNEN: Viisi poikapuolista luokkatoveria samoista bileistä ovat hiljaa ja huomaamattomia koko kevään ja muuttavat lopulta toiselle paikkakunnalle.
 
NYT: Kouluterveydenhoitaja ja sosiaalityöntekijä keskusteltavat Jennin kanssa. Koska keskustelut ovat luottamuksellisia asiasta ei kerrota Jennin vanhemmille. Kouluterveydenhoitaja aloittaa Jennin kanssa sukupuolivalistuksen, joka opettajankokouksen jälkeen kohdennetaan kaikkiin kunnan 7. ja 8. -luokkalaisiin. Jenniä opetetaan käyttämään kondomia. Vanhemmat soittavat huolestuneena kouluterveydenhoitajalle Jennin jatkuvasta pahoinvoinnista ja lihomisesta. Kouluterveydenhoitaja ei kerro asiasta mitään vanhemmille, vaan sosiaalityöntekijä tekee lastensuojeluilmoituksen ja Jenni otetaan huostaan, josta hän siirtyy ensikotiin hoitamaan lastaan. 31-vuotiaana isoäitinä Jenni saa peruskoulun päästötodistuksen kristillisen opiston 10. luokan jälkeen.
 
TILANNE: VALDE SAA EHDOT ENGLANNISTA.
 
ENNEN: Valde lähtee isänsä mukaan Ruotsiin, jossa alkaa kasvattaa ravihevosia.
 
NYT: Eduskunnan vähemmistöasiamies syyttää koululaitosta vähemmistöjä syrjiväksi. Englanninopettaja joutuu burnoutlomalle, jolta ei enää koskaan palaa töihin. Sijainen antaa oppilashuoltotyöryhmän pyynnöstä Valdelle englannista 6, jotta Valde pääsisi haluamalleen linjalle ammikseen. Kun ammattikoulua on käyty viikko, Valde lähtee isänsä kanssa Ruotsiin, jossa alkaa kasvattaa ravihevosia.
 
TILANNE: PETTERI OSTAA LENTOKONEEN PIENOISMALLIN JA PAPATTIMATTOJA. KOOTTUAAN KONEEN PETTERI LATAA SEN PAPATEILLA JA HEITTÄÄ KONEEN RÄISKYVÄNÄ KATOLTA ALAS.
 
ENNEN: Kone särkyy, kaverit hurraavat je menevät tekemään samaa.
 
NYT: Naapuri ilmoittaa asiasta sosiaalityöntekijälle, joka ilmoittaa asiasta myös SUPO:lle, joka puolestaan ilmoittaa asiasta Finnairille. Perheen lomamatka Kalifornian Disneylandiin peruuntuu, sillä Petterin luokalla ovat myös Ahmed ja Mohammed -nimiset pojat, joiden kanssa Petteri on lentokoneleikkejään leikkinyt. Niin perheelle kuin heidän muillekaan sukulaisille ei enää koskaan myönnetä viisumeita USA:han
 
TILANNE: EKALUOKKALAINEN SOHVI KAATUU KOULUN PIHALLA, NAARMUTTAA POLVENSA JA JÄÄ PAIKALLEEN ITKEMÄÄN. VÄLITUNTIA VALVOVA OPETTAJA ANTTI HUOMAA ASIAN JA MENEE LOHDUTTAMAAN ITKEVÄÄ SOHVIA PUHALTAMALLA NAARMUUN JA KANTAMALLA SOHVIN LUOKKAAN.
 
ENNEN: Noin minuutin kuluttua Sohvi on unohtanut kipeän polvensa ja pitää Antti-opettajaa maailman parhaimpana ja kilteimpänä opettajana. Isona Sohvista tulee ortopedian erikoissairaanhoitaja.
 
NYT: Sohvin äiti näkee tapahtuman. Keskusteltuaan luokan muiden lasten vanhempien kanssa ja kuultuaan Antin tehneen vastaavaa ennenkin, päättää Sohvin äiti nostaa kaiken varalta jutun opettajasta joka käyttää hyväkseen oppilaitaan. Antin tuomitsemiseen ei kuitenkaan riitä näyttöä ja Antti vapautetaan kaikista syytteistä kaikissa oikeusasteissa. TV:ssä esiintyy kuitenkin samoihin aikoihin lasten seksuaalisesta ahdistelusta väitellyt psykiatri, joka kertoo vain 1 %:n todellisista tapauksista tulevan esille ja valittavan sitä, kuinka vaikeaa on selvissäkään tapauksissa saada tuomiota aikaiseksi. Pikkujouluista palaava vanhempainyhdistyksen miesjoukko pahoinpitelee Antin. Antti ei saa mitään töitä mistään ja hänen vaimonsa ottaa hänestä eron. Antti päättää elämänsä istumalla junanraiteille. 18 vuotta myöhemmin 25-vuotias Sohvi käy vieläkin terapiassa. Hoitavan psykologin mukaan menee vielä vuosia, ennen kuin Sohvista tulee työkykyinen


1.6.2013

Niin ne päivät taas menivät, eikä siinä sitten sen kummempaa

Elämä jatkuu ja odotus jatkuu, tosin kaihoisin mielin. Viime vuonna tähän aikaan sanoin näin: Pelastussanoma ole ylösoton ennustussivusto. Se mitä tulee minun henkilökohtaiseen päivien laskemiseeni, mitä moni pitää epäraamatullisena ja epäkristillisenä harrastuksena, etenkin päivien julki tuominen. Oletko ajatellut, mitä jos en koskaan kertoisi mitä odotan...? Mitä jos ei kukaan toisi julki sitä mitä odottaa, vaikka Meller, Wilkerson tai vaikka Harri Veijonen, Pihon profetioista puhumattakaan. Mitä siis??? KUKAAN EI PUHUISI SIITÄ. Ymmärrättekö siis mitä pieleen menneet profetiat ovat? Ne ovat armonaikaa ja herätystä, ne ovat todisteina kärsivällisyydestä niille, jotka purnaavat kun eivät muka saaneet mahdollisuutta. Pieleen menneet, tai ei- profetiat olivat se mahdollisuus syttyä palavaan odotukseen, jonka he missasivat. Ei kukaan sellainen henkilö, jonka kirjoituksia lukemalla tajuaa, mihin sanoma johtaa, eksytä ketään, eikä voi eksyttää. Eihän Jeesusta odottava voi eksyä!

Ilman profetioita, ei olisi puhetta eikä herätystä! Kaikki nukkuisivat kuin murmelit...

En tietenkään taaskaan voi sanoa muuta kuin että TULE HERRA JEESUS!


22.5.2013

Yksi mahdollinen päivä vielä lisää

Omerin laskentaan tuli siis yksi mahdollinen helluntai lisää, eli tuo parin päivän takainen 19.5. joka on siis joidenkin laskujen mukaan mahdollinen Omerin päätöspäivä. Siihen voidaan vielä laskea 10 päivää lsiää, jotka ilmestyskirjan seurakunnille kertova enkeli on sanonut että joudumme ahdistuksessa olemaan nuo 10 päivää.
Ahdistuksen alkamisen merkkinäkin voidaan pitää Oklahoman pyörremyrskyä, joka aika hyvin voisi kuvastaa koko ahdistuksen alkojen alkamista pyörremyrskyn lailla. Tuo pyörremyrsky iski juuri 19.5. päivälle. Noh, tämä nyt oli olettamusta mutta toisaalta miks ei olisi tottakin? Olihan tuo pyörremyrsky USA:ssa maailmanhistorian voimakkain tunnettu myrsky, joka siis rikkoi kaikki ennätykset.
Omerin laskentaan tuo 19.5. mukaan siis voidaan lisätä ne 10 päivää, joka osuu 29. päivälle mutta 3. Mooseksen 23:15-17 puhuu yhden päivän ylittävästä, (seitsemän viikkoa, eli 50 päivästä) eli mentäisiin 30.5. saakka.
Noh, tämä kaikki on siis aina pelkkää spekulointia, eikä kenekään ole edes syytä ottaa lukuja vakavasti. Nämä laskelmat ovat vain omaksi ilokseni ja kyllä minä tiedän että moni muukin haluaa kuulla mitä joku on saanut laskettua. Odottamistahan tämä oikeasti on.
Joidenkin ystävien kanssa minulla on tapana hieman filosofoida mitä odottaminen on. Monet nimittäin tuomitsevat päivämäärien tutkimisen ja se on minusta peräti pöyristyttävää, etteikö muka saisi tutkia ja etsiä ratkaisua sille rakkaimmalle hetkelle mitä koko elämältä toivoo.
Moni ajattelee ettei se tapahdu minun aikanani, koska onhan tuota jo odotettu kohta 2000 vuotta eikä sitä ole vielä tapahtunut jne. pessimistisesti. Mutta ajatteles näin: Jos sinä tunnustat että se 100% varmasti tapahtuu joskus, jonain päivänä yllätyksellisesti, niin miksi luulet ettei se voisi sinun aikanasi tapahtua ja juuri tänä keväänä, jos kerran uskot 100% varmasti että se jonain päivänä tapahtuu. Jos et usko että se tapahtuisi sinun aikana, et voi uskoa että se tapahtuisi koskaan. Tämä johtuu siitä, että mitä pidemmälle odotusaikamme pitenee, sitä lähempänä sen todellinen päivä tulee ja "poks" se tulikin yhtäkkiä.
Vertasin sitä mm. Markulle venäläisenä rulettina, jossa rullarevolverissa on yksi panos ja viet sen ohimolle, vedät liipaisimesta ja kuuluu "klik", sitten vielä "klik" ja vielä "klik" ja vieläkin kerran kuuluu vain "klik"... tämän jälkeen ei ole enää odotettavissa kuin maksimissaan yksi "klik" ja sitten viimeistään se yksi ainokainen "PAM". Niin yksinkertaista se on. Mitä pidemmälle me menemme, sitä lähempänä sitä päivää me olemme.
Meillä on siis käsillä laskennallisisa päiviä huominen 23.5. ja sitten se 10 päivää juutalaisen kalenterin helluntain jälkeisestä päviästä joka on 25.5. ja lopuksi vielä ilmeisesti 30.5.2013

Moni taas kysyy tyhmänä sitä samaa kysymystä, mitä sitten jos se ei tapahdukaan? Noh, sitten jatkamme odottamista, mitäs muuta luulet tapahtuvan? Lähdetkö sinä välittömästi pois asemalta, jos juna ei tulekaan ajallaan? Toisin sanoen, pilkkaajien on aivan turha viritellä joka vuotisia samoja klahnutettuja vitsejään, joille kukaan ei enää jaksa edes nauraa. Me jatkamme odottamistamme ja heitä sapettaa juuri se, että me jaksamme odottaa Herraamme, jolle olemme sydämemme antaneet. Hän sentään kuoli puolestamme, jotta saisimme elää.


19.5.2013

Hyvää virallista Helluntaita ja Omerin laskennan päätöspäivää

Helluntai Eilen Euroviisut saivat nolon päätöksen ja minäkin kuulin tuon Ding Dong biisin ensimmäistä kertaa. Olen ammattimuusikon poika ja ymmärrän kyllä jotain musiikista, ainakin sen että mikä toimii. Mielestäni tämä biisi on jonninjoutava renkutus ja kopio jossa ei ollut mitään Euroviisumenestykseen edellyttävää sisältöä. Suomessa vellova homosuvaitsevuusliikehdintä on tehnyt vain biisistä lähes kulttimaisen palvonnan kohteen, eikä sen puolestapuhujat millään ymmärrä miksi biisin sisältämä sanoma jotenkin toisi pisteitä. Aivan kuin biisin sanoma olisi se osa jota jokaisen kuuluisi kunnioittaa ja ihannoida, eivätkä ymmärrä että biisi itse on aivan mitäänsanomaton renkutus. Krista Siegfrids itse sanoi hyvin aisan kiteyttäen ja yleisen Suomen mielipiteen "totta kai hän on pettynyt, mutta enemmän sen takia, että Eurooppa ei ole valmis tähän".
Samoin Euroviisujen Suomen lähetyksen selostajat eivät millään voineet ymmärtää, ettei naapurimaatkaan antaneet pisteitä. Ei naisten välisestä suutelemisesta Euroviisuissa pisteitä pidäkään saada. Biisi vain oli huono, thats it, lähes yhtä huono kuin oli aikoinaan Kojon "Nuku pommiin". Se biisi onkin nyt hyvä muistaa, näinä päivinä kuinka koko Suomi nukkuu pommiin ja ovi menee kiinni, tulee valtava hätä kun ylkä onkin mennyt. Kojo itse ainakin nukkui pommiin kun varas kävi... Tämän päivän lehdestä:

Iltalehti: Taiteilija Timo Kojo, 60, sai vastikään virkavallalta tiedon miehestä, joka murtautui Kojon kotiin ja vei huomattavan saaliin mukanaan. Murtautuja iski Timon ja hänen puolisonsa Irman kotiin viime elokuussa arkiyönä. Taiteilija oli kotiutunut sairaalasta pari päivää aiemmin, minne hänet oli kiidätetty vakavan sairauskohtauksen takia. Tuolloin vielä vahvalla lääkityksellä ollut Kojo nukkui sohvalla niin sikeästi, ettei herännyt murron ääniin. Vieressä humisi tuuletin. Tekijä oli tunkeutunut Eiran kaupunginosassa olevaan asuntoon avoimesta ikkunasta. Hän kiipesi puolentoista kerroksen tasalle tikkaita pitkin. Saalis oli huomattava. Tietokoneet, puhelimet, kellot, korut ja mummolta perintönä saadut arvotavarat vietiin. Rahaa hävisi useita satoja euroja. Varastettu omaisuus on edelleen kateissa. Onneksi ei käynyt pahemmin. Hyvä, etten herännyt kesken murron, pohtii Kojo murtautujan mahdollisia aikeita.

Tämä on hyvä hetki lähteä, koska koko maailma makaa juuri otollisessa pisteessä, kun ihmiset tavoittelevat hyvinvointiaan, maailman suurimmat hakevat valta-asemaansa ja Israel neuvottelee ympärinsä, millä keinolla saisi rauhan taattua alueelle ja kenen kanssa sen olisi hyvä liittoutua jotta rauha säilyisi. Tässä tilanteessa on juuri se oikea hetki.

Myös luste on selvästi erottumassa kimppuina ja morsiamen katse on käännettynä taivasta kohti. Morsian on hiljaa kammiossaan kädet ristissä ja odottaa herkeämättä kun toiset julistavat olevansa koko maailmankaikkeuden suurimpia profeettoja ja Tukholman profetiakin on vain ilmoitus hänen tulemisestaan. Tuo kyseinen herra, Harri Veijonen sivustollaan nimitti itse itsensä Suomen profeetaksi, vieläpä lievästi uhkaillen lukijakuntaa ajatukseen pakolla tottumisella, joka sekään ei ole Jumalan tapa ilmaista itsensä nimittämän profeetan kansikuvaa. Hui, kuinka Lappeenrannan miehen mopo keuliikin taas ja pahasti. Miten miehen lie käy kun ovet sulkeutuvat, olen miettinyt sitäkin tässä ja ollut jo pitkään hyvin huolissani, lähinnä säälien häntä. Olen oikeasti huolissani H.Veijosesta hyvin vakavasti ja toivon hänelle kaikilta lukijoiltani esirukousta, jotta hän pääsisi eroon itsensä korottamisen ikeestä. Onhan hän sentään julistanut Jeesuksen Kristuksen tietä julkisesti koko ajan, enkä siksikään voi ymmärtää H.Veijosta kyseisessä edesottamuksessaan. Hänhän korottaa itsensä aivan käsittämättömän ylimielisen röyhkeällä tavalla ohi Jumalan asettaman harmonisen luonnollisuuden, joka tulee olemaan sen oikean profeetan tulemisen merkkinä.

Sen oikean Suomen profeetan nousu tulee täysin puun takaa kaikille yllätyksenä ja kun hänen julistuksensa alkaa, ei kenellekään jää epäselväksi kuka kyseessä tulee olemaan. Häntä alkaa seurata valtava herätys sekä toisia uusia julistajia mihin ikänä hän meneekin. Silti kukaan ei häntä ennen sitä päivää ole seurakunnissa koskaan nähnyt, hän ei ole internetissä kirjoittanut riviäkään minnekään uskonnollisväritteisille sivuille, eikä hän ole yhdessäkään mediassa koskaan puhunut sanaakaan. Hän nousee itsensä Jumalan asettamana täysin puskista mutta täydessä Jumalan sotavarustuksessa ja sellaisessa hengen voitelussa, jota kaikki vain hämmästelevät heti alkumetreiltä alkaen. Hän on nöyrä, nöyristä nöyrin, hän on menettänyt enemmän kuin kukaan voi kuvitella ja hän tietää myös miksi niin on ja se tekee hänestä vielä nöyremmän. Hän ei julista itse olevansa mitään eikä mikään, päin vastoin, hän julistaa mitättömyyttään, korottaa Jeesusta Kristusta ja hän teoillansa sen näyttää, missä hengessä hän on. Hän ei tule Lappeenrannasta, vaan Inarin järven rannoilta. Hän on se toinen säkkipukuinen profeetta josta puhutaan Raamatun viimeisessa kirjassa. Pohjolan valo.

Johanneksen ilmestys 11:3-12
Ja minä annan kahdelle todistajalleni toimeksi säkkipukuihin puettuina profetoida tuhannen kahdensadan kuudenkymmenen päivän ajan." Nämä ovat ne kaksi öljypuuta ja ne kaksi lampunjalkaa, jotka seisovat maan Herran edessä. Ja jos joku tahtoo heitä vahingoittaa, lähtee tuli heidän suustaan ja kuluttaa heidän vihollisensa; ja jos joku tahtoo heitä vahingoittaa, on hän saava surmansa sillä tavalla. Heillä on valta sulkea taivas, niin ettei sadetta tule heidän profetoimisensa päivinä, ja heillä on valta muuttaa vedet vereksi ja lyödä maata kaikkinaisilla vitsauksilla, niin usein kuin tahtovat. Ja kun he ovat lopettaneet todistamisensa, on peto, se, joka nousee syvyydestä, käyvä sotaa heitä vastaan ja voittava heidät ja tappava heidät. Ja heidän ruumiinsa viruvat sen suuren kaupungin kadulla, jota hengellisesti puhuen kutsutaan Sodomaksi ja Egyptiksi ja jossa myös heidän Herransa ristiinnaulittiin. Ja ihmiset eri kansoista ja sukukunnista ja kielistä ja kansanheimoista näkevät heidän ruumiinsa kolme ja puoli päivää, eivätkä salli, että heidän ruumiinsa pannaan hautaan. Ja ne, jotka maan päällä asuvat, iloitsevat heidän kohtalostaan ja riemuitsevat ja lähettävät lahjoja toisilleen; sillä nämä kaksi profeettaa olivat vaivanneet niitä, jotka maan päällä asuvat. Ja niiden kolmen ja puolen päivän kuluttua meni heihin Jumalasta elämän henki, ja he nousivat jaloilleen, ja suuri pelko valtasi ne, jotka näkivät heidät. Ja he kuulivat suuren äänen taivaasta sanovan heille: "Nouskaa tänne!" Niin he nousivat taivaaseen pilvessä, ja heidän vihollisensa näkivät heidät.

Uskokoon ken uskoo... "kellä korva on, se kuulkoon" ja henki sen jokaiselle todistaa.


18.4.2013

Luopumus Sodomassa ja Gomorrassa, Suomessa ja Ruotsissa

Euroviisu 2013 FIN suudelma Lehti: Suomen euroviisuedustajan Krista Siegfridsin lesbosuudelma ei ole jäämässä ainoaksi kohusuudelmaksi euroviisulavalla. Perjantaina euroviisuharjoitukset vedettiin läpi ensimmäisen kerran väliaikanumeroineen, ja siitä paljastui yllätys.
- Juontaja Petra Mede esittää kabareetyyppisen shown, jossa hän laulaa ironiseen sävyyn ruotsalaisista kliseistä kuten hirvistä ja kansantanssista, kertoo Yle Uutisten toimittaja Ville Vedenpää Malmösta. Shownsa aikana Mede asettautuu kahden käsikkäin olevan miehen väliin todeten: "You may kiss the groom" (voit suudella sulhasta). Kehotuksen jälkeen miehet suutelevat toisiaan.
Krista Siegfrids päättää esityksensä 

suutelemalla naispuolista taustatanssijaansa. Suudelma on herättänyt kohun, ja esimerkiksi viisuihin niin ikään osallistuvassa Georgiassa kahden naisen välistä suudelmaa on kauhisteltu.
Siegfrids totesi mm. tänään perjantaina Twitterissä, että nyt on vuosi 2013 ja hän voi suudella, ketä haluaa.

Luopumalla luonnollisuudesta, luopumalla vanhoista neuvoista ja laeista, he väittävät olevansa viisaita nyt vuonna 2013, he ovatkin tulleet tyhmiksi, koska ovat vaihtaneet  meille jo tuhansia vuosia katoamattoman Jumalan sanan kirkkauden tämä vuoden 2013 katoavaisten ihmisten ja lintujen, nelijalkaisten ja matelijoiden kuviin. Sen vuoksi Jumala on jättänyt heidät mielihalujensa valtaan sellaiseen saastaisuuteen, että he keskinäisissä suhteissaan häpäisevät oman ruumiinsa. He ovat vaihtaneet Jumalan ikuiseksi totuudeksi ja viisaudeksi antamat ohjeet valheeseen, he ovat ryhtyneet palvelemaan ja kunnioittamaan luotua eivätkä Luojaansa. Siksi Jumala on jättänyt heidät häpeällisten himojen valtaan. Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen, ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan. Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan. Koska he eivät ole antaneet arvoa Jumalan tuntemiselle, on Jumala jättänyt heidät arvottomien ajatusten valtaan, tekemään sellaista mikä ei sovi.

Arkkipiispa Kari Mäkinen puhui homoliittojen puolesta kirkolliskokouksen työskentelyviikon avajaisissa Turussa 13.5. maanantaina. Hän puhui luotuna olemisen salaisuudesta, jossa ihminen tarvitsee toista ihmistä, läheisyyttä, rakkautta ja lämpöä. Olen oppinut, että juuri siinä on Jumalan ihmiselle antaman seksuaalisuuden tärkeä merkitys, Mäkinen sanoi. Tässä katsannossa ei ole eroa heteroseksuaalisen ja homoseksuaalisen parisuhteen välillä. Molemmat parisuhteet ovat osapuolille yhtä tärkeitä, yhtä herkkiä ja yhtä haavoittuvia, hän lisäsi. Hänen mielestään sekä heterot että homot tarvitsevat pysyvyydelleen ja kestävyydelleen tukea. Siksi on merkittävää, että yhteiskunnassa luodaan lainsäädännöllä rakenteita, jotka antavat turvaa ja suojaa parisuhteelle ja sen osapuolille. Niitä tarvitsevat sekä heteroseksuaaliset parit että homoseksuaaliset parit, Mäkinen sanoi.

Paavalin sanat viisaista jotka ovat tyhmiksi tulleet; voi että, kun on totta kuin rotta... Arkkipiispakin on niin tyhmäksi tullut, ettei erota seksuaalisuuden ja rakkauden eroavaisuutta toisistaan. Ymmärrän sen kyllä hyvin ettei tavallinen radio- tai tv toimittaja voi ymmärtää rakkauden ja seksuaalisen halun ja himon eroavaisuutta toisistaan. Eihän ne mymmärrä yksinkertaisempiakaan asioita, kuten tasa-arvo, luomisprosessi tai suvaitsevaisuusilmiöt, jotka ovat yhtä mahdottomia kuin ikiliikkujan, aikakoneen tai ikuisen elämän keksiminen. Ne ovat vain Jumalan lapsen hallussa olevaa salattua tietoa ja ymmärrystä.

12.4.2013

HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ JA erään laskukaavan mukaista HELLUNTAITA sekä OMERIN laskennan spekulaatiota

Kummalliseksi meni tämän kevään Omerin laskenta ja ylösoton ennustelu
 
Jo viime kesänä kun puheet silloisesta ylösotosta oli laantunut, aloitin tutkia seuraavan kevään kalenteria ja totesin että nyt se menee sinne toukokuun 12-19 paikkeille. Jossain foorumilla sain heti palautetta, että älä Jarmo ennustele, lopeta sellainen, se ei ole Jumalan sanan mukaista. Kysyin itseltäni että onko Jumalan sanan mukaista seurata ja vartioida, ettei se päivä yllättäisi minua. Kyllä, tosiaankin jatkan seuraamista, enkä koskaan lopeta, ennen kuin Herrani Jeesus Kristus minut hakee, tai henki minun ruumiista lähtee, eli minä ilman ruumistani odottamaan Herran päivää ja ruumiini haudataan typerin menoin, aivan kuin minä olisin kiinnostunut enää tästä roskaläjästä, jossa joudun synnissä asumaan. Kuulostaako kamalalta? Minusta ihan luonnolliselta.
Jaaha, meni sivuraiteelle :) nooh.. se on minua se...
Kuluneen talven aikana minulle on valjennut mahdollisuuksien jakautuvan jo kahden viikon ajalle neljään eri mahdollisuuteen ja moni on löytänyt vielä lisää päiviä, kuten Markku alla mailaa:
 
Noissa keskusteluissa näyttävät vääntävän kättä milloin omer päättyy, osa pitää 14-15 päivää todennäköisenä osa sanoo että 19.5 olisi helluntai.
 
http://raptureintheairnow.com/rita-main-discussion-forum/may-2013-high-rapture-watch-time-pentecost-encouragement-for-the-bride
 
Mites tuo 19.5 onko mahdollista venyä sinne asti...mitenhän se on laskettu... oisko niin että Jeesus nousi ensimmäisenä arkipäivänä ylös (maaliskuu 30-31, lauantai sunnuntai). Siihen jos lisää 50 päivää tullaan 19.5. kohdalle. Onko siis koko viikko otettava huomioon, koska laskutapoja on niin monta?!
 
-Markku
 
Jarmo jatkaa:
On todella loistavaa ja vahvistavaa nähdä, kuinka koko morsiusseurakunta tarkkailee kohti taivasta. Morsian on hereillä juuri nyt ja tarkkailee erityisen tiiviisti, eikä se ole hiljaa, vaan odottaminen tarkoittaa myös spekulointia. Olemme kuin opetuslapset konsanaan kinastelivat yhteisestä ihanasta asiasta. Olemme kuin nuoret tytöt ennen ensitreffejä, kiistelemme mutta yhtä kaikki ihanasta asiasta, josta siinä kaikki ovat tismalleen samaa mieltä. Onko sillä väliä tuleeko ylkä klo 18:00 vai 18:45 tai vasta klo 21:00?? Kunhan hän tulee!
Joka tapauksessa meillä alkaa heti tästä päivästä lukien erityisen mielenkiintoiset kaksi viikkoa.
 
Tuomaksen uni tulee heti mieleen: "yöllinen varas tulee aurinkolasit päässä, hänellä on t-paita ja hellehattu". Nämä kuvaukset ovat jääneet mieleeni koska se kulkee käsi kädessä Laulujen laulun 2:10-13 kanssa, jossa Kuningas Daavid kutsuu morsiantaan, rakkaimpaansa sanoin, "talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, kesä on tullut maahamme, nouse sinä kaunokaiseni ja tule". Sana "maahamme", on minunkin mielestäni kadonnut Israelin sukukunta SUOMI.
Tämä kevät on jäänyt maassamme vaille kevättä ja kesä tulee talven päähän, juuri lumet sulavat, Kittilässäkin vielä 68cm lunta ja pohjanmaa vasta sulaa. Seuraavat kaksi viikkoa ovat siis käsittämättömän mielenkiintoisia päivä.
 
Tätä ja sitä kaikkea jäämme seuraamaan ja minä lähden muutamaksi päiväksi tyttäreni luo Pohjanmaalle ja vietän 15.5. siellä 49v syntymäpäiväni (ehkä, toivottavasti silloin jo ylösotettuna), josta alkaa minun elämäni riemuvuosi 7x7= 49 vuotta :) (toivottavasti ylösotto toteutuu, koska silloin se olisi todellinen riemuvuosi) hauska yhteensattuma kuitenkin minulle toivossa ja silläkin vahvistettuna eläen, tämän vuoden Omerin päätökselle joka on ihan sama laskukaava.

SITTEN LOPUKSI (Uusi Suomi) SÄÄUUTISET:
Sää lämpenee ensi viikolla koko maassa, ennustaa Forecan meteorologi Ilkka Alanko.
- Sää on edelleen hyvin vaihtelevaa, sateita saadaan eri puolilla maata. Mutta loppuviikolla lämpenee Lappia myöten, Alanko sanoo Uudelle Suomelle.
Erityisesti viikon päästä lauantaina päästäneen lähelle hellelukemia. Jopa 25 astetta eli helleraja voidaan saavuttaa, Alanko sanoo.
- Suomen eteläpuolelta nousee lämmintä ilmamassaa. On kiinni sateista, miten korkeaksi lämpötila nousee. Helle on mahdollinen, Alanko arvioi.
Alangon mukaan kaikkein lämpimintä on Etelä- ja Keski-Suomen sisäosissa. Esimerkiksi pääkaupunkiseudulle ja Riihimäelle luvataan ensi viikonlopuksi 23 asteen lämpöä.


11.5.2013

Pieni puhe jälleen vertauksesta ruoka/sananjulistus ja ruuanlaittaja/sanajulistaja

Lammasateria Johanneksen evankeliumista löytyy mm. lause "Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä minun nimessäni, hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa teitä kaikesta, minkä minä olen teille sanonut" joka  tarkoittaa, ettei meidän tarvitse tarkistaa sanasanasta Raamatusta miten se siellä taas oli. Itse teen valtavasti tällaista siteeraamista, jopa pidän sellaisesta. Silloin vähän rapatessa roiskuu ja se on vain oikeastaan mukavaa, vaikka joku onkin eri mieltä. Sekään ei ole hassumpaa, koska silloin asiaa vasta aletaan kunnolla spekuloida.
Toinen tähän samaan seikkaan Raamatussa Jaakobin hyvin vertauskuvallisesti 
kuvailemana mutta myös monen kavahtama lause kuuluu osapuilleen näin "olkaa sanan tekijöitä älkääkä vain sen kuulijoita, sillä tavalla pettäen itsenne". Tässä se tärkeys tulee, ottakaa ja pitäkää mikä hyvää on ja kuinka Pyhä Henki sisällänne sanan todistaa sekä oikoo ja hioo. Hän jatkaa tuolla vertauskuvalla, kuinka sanan kuulijat ovat miehen kaltaisia, (kaltaisia on sana jota Jeesus käytti aina vertauskuvissaan) elikkä siis miehen kaltaisia, ei ollenkaan morsiamen osassa, vaan oman perheensä päänä. Jeesus ei ole homo, vaan rakastaa nöyrää kihlattua tulevaa vaimoaan, morsiantaan. Myös tästä tärkeästä syystä Raamattu kehottaa naista olemaan miehelleen alamainen ja miehen perheensä pää, muihin syihin ko. asiassa en usalla puuttua. Huomatkaa te joilla on silmät ja korvat, tämä on vertausta kaikki.

No niin, tästä alkaa sitten :) "mehukas" päivällisenne:
 
Ruoka on siis sanan kertojan julistama sanoma ja ruoan laittaja (kokki) on itse sanoman kertoja. Kenenkään ei tietenkään ole pakko syödä saati maistaa, voivat jopa kävellä aterian saatuaan ulos ravintolasta ja jopa tumpata tupakkansa koskemattomaan ateriaansa halveksuen tällä tavalla sekä kokkia että ateriaa. Joten aterioitsijat ovat vapaaehtoisia sanan kuulijat ja varsinaiset sitä syövät ja siitä kiittäen nauttivat ovat sanan vastaanottajia. Viini on aina Pyhä Henki, joka vahvistaa, todistaa, oikaisee ja siunaa syödyn ruuan.
Nämä seikat ovat vertauksen ainoat peruskoodit.
 
Ystäväni ja tuttavani kutsuvat minua lahjakkaaksi kokiksi ja ovat jopa monesti kutsuneet minut tekemään ruokaa juhliinsa. On todella palkitsevaa saada kokkaamisen lahja ja miellyttää ihmisiä silminnähden hyvällä ruualla. Minulla on pari oikeaa bravuurireseptiä joita teen silloin tällöin ystävilleni. Toinen niistä on pääsiäislammas, joka tehdään saviruukussa, monen tunnin pituisella työllä.
Viime pääsiäisenä ostin harvinaisen ison pääsiäislampaan ja aloin tehdä tuota ruukkuruokaa kutsuen ystäviä syömään. Ketään ei tullut, pääsiäislammasta oli jääkaapissa vielä viikon pääsiäisen jälkeenkin ja lopulta jouduin heittämään sen kokonaan roskiin. Kukaan ei halunnut tulla syömään, heillä oli omia kiireitä ja menojaan. Lammasta meni roskiin 2/3 osaa.
Itse olen sellainen ruokailija, että syön joskus paljon, joskus vain tosi vähän, pidän kaikenlaisista lihoista, kanasta, porosta, naudasta aina possuun saakka. Kala kelpaa melkein joka muodossa mutta mihinkään verituotteisiin, enkä sisäelimiin en koske. Mutta yksi hauska piirre minussa on, melkein joka aterialla sotken paitani. Vaikka mitä yrittäisin, niin jossain vaiheessa huomaan että paidassani on taas joku tahra. Tämä kertoo minulle siitä, että kun otan vastaan sanaa ja syön sitä, niin siitä jää jälkiä aina myös minusta ulospäin, ikään kuin näytän kaikille että, hei olen syönyt mm. tätä, koska hieno uusi kauluspaitani on taas jossain kastikkeessa tai rasvatahrassa. Minusta se vain todistaa sen mitä olen, haluan tahtomattani näyttää ulospäin "värini" ja omaksumani asian, joka on Jeesus Kristus kokonaisvaltaisena sanomattomassa muodossa tekoina ja tapana toimia rehellisesti ja avoimesti.
Pieneksi lisäksi pilke silmässä, on lisättävä että aterioituani oikein kunnolla ja nautittuani muutama lasillinen viiniä, niin senkin jälki löytyy rinnuksiltani. Olivathan opetuslapsetkin helluntaina "humalassa", hengestä humaltuneet. Näin käy Jarmollekin aina välillä, viinitahra rinnuksilla ja sen muutama välillä huomaa ja huomauttaa.
 
Että tällaista tuli tänään ajatuksen päälle. Hyvää Omerin laskennan päättymisen hetkiä ja Helluntain aattoa.

-jarmo-


10.5.2013

Lisää juttua Krista Siegfridsistä, kappaleesta "Marry me" ja seitsemän vuoden jaksosta

Lordi toukokuussa 2006 Olli kirjoitti minulle mailin 4.5. jossa hän toi esille Kristan euroviisujen sen puolen, jonka julkaisin vasta eilen siksi koska jouduin miettimään pitkään.
Tässä Ollin lisäys heti perään:

Tuossa on Suomen viisun sanat: http://4lyrics.eu/esc/2013/krista-siegfrids-marry-me/
 
Löydätkö niistä mitään erikoista? Ainakin odottamisesta puhutaan (“This is the day, I don’t wanna wait much longer now”). Muuten kyllä aika tyhjänpäiväistä riimittelyä.
 
Tytön nimi on muuten Siegfrids eikä Siegfrieds ja hän on 
Kristan symboliikka rokkimimmi. Hän ylistää haastatteluissa Lordia ja mieleeni tuli, etteikö kappaleessa voitaisi viitata myös saatanan morsiameen eli Suomi-neidon vihkimiseen saatanan morsiameksi NWO:n aikana (Sauli Niinistö ja Jyrki Katainen ovat NWO-miehiä). Mutta asioilla on aina käänteinenkin puolensa ja vihollisen hurratessa tapahtuu vastaavia Jumalan taivaassa. Nämä tapahtumat ovat kuin toistensa peilikuvia. Antikristuksen aika alkaa seurakunnan (morsian) tempauksesta. T: Olli

Myöhemmin Olli mailasi näin:

Hei, saatoin erehtyä pahastikin Kristasta, Suomen euroviisuedustajasta. Olisiko pukeutunut valkeuden enkeliksi? Nimittäin luin seuraavan uutisen:

http://www.iltasanomat.fi/euroviisut/art-1288556893232.html
Suuteli siis naista lavalla ja varmasti oli kannanotto homoliittojen puolesta Suomessa.


Jarmo jatkaa:

Kristahan on koko Euroviisujen ajan tuonut esille tahtoaan saada sukupuolineutraali avioliittolaki Suomeen ja tietysti koko Eurooppaan. Vastasin Ollille parissa mailissani nimenomaan siitä että vaikka nämä kaksi, Lordi ja Krista, ovat edustajina ja ihmisinä paljon enemmän saatanan palvelijoita ja tämän maailman perään haikailevia ihmisiä kuin että olisivat jollain tavalla meille esikuvia tai meidän pitäisi jotenkin olla pitämättä heistä tai vastaavasti kannustaa ja pitää heistä. Tarkoitin että he eivät vaikuta minun eikä sinun, rakas "aidosti uskova seisar tai veli" uskonelämäämme millään tavalla. He ovat maailman pelinappuloita, joita saatana tämän maailman herrana ohjailee ja Jumala säätää sallimuksen kaikelle tapahtua. Siksi jos olemme nähneet Jeesuksen veressä oman pelastumisemme, ei saatanalla ole meihin mitään valtaa. Näihin sitten taas on ja siksi heissä näkyy myös Jumalan ovela puhe. Vaikka he ovat moneltakin osin täysin saatana vietävissä, on Raamattu opettanut monta asiaa lukea Jumalan puhetta jumalattomienkin kautta.

Ajatelkaas nyt esimerkiksi kokonaisuutta, jossa näitten poloisten kautta käy Joosefin tarina hyvin toteen, jossa oli mm. Israelin yhdentoista pojan ja isän pelastus nälkäkuolemalta. Lordi symboloi vuonna 2006 Jumalan varoitusta että saatana ja hänen hirviöt saavat vallan. Sitten taas Krista tuo häät tasan seitsemän vuoden kuluttua ja se turmelluksen täyttymisen myötä 2013 jossa käy Sodoman ja Gomorran tapahtumaketjukin läpi, mies menee miehelle ja naiset syttyvät toisiinsa. Näiden Euroviisujen viesti on aika selvä, ensin on 2006-2013 seitsemän lihavaa vuotta ja sitten alkaa kaikua synkät tuulet jotka tuovat ne toiset 7 laihaa vuotta.

Mitä tulee esim. Kristan symboliikkaan, niin Markku huomasi yllä kuvassa yksisilmä symbolin, johon Ollikin maileissaan viittasi. Krista viestii tajuamattaan myös antikristuksen tulon ja toisen pimeäksi menneen OIKEAN silmän edessä on sopimusliiton merkki, kädet lyövät yhtä. Hän esiintyy kuvissa suurinpiirtein porttomorsiamena, ristin symboli korvassaan. Oikein selvää kieltä mitä tuleman pitää, vain punainen asu ja viinimalja enää puuttuu.

Tästä yhteydestä tuntuu löytyvän vaikka mitä, mutta nyt en paneudu tähän tämän enempää.


9.5.2013

Laulujen laulun kohta: "laulun aika on tullut" - New Yorkin Laulukaskaat


Laulukaskaat New Yorkissa 2013 Markku veljeni mailas taas huomioitaan:

New Yorkiin ja sen lähettyville kuoriutuu miljardeja laulukaskaita nyt ja ne pitivät melkoista ääntä. Nämä kaskaat ovat siitä erikoisia, että ne ovat piilossa maan alla 17 vuotta, jonka jälkeen ne kömpii esiin. Kaskaat elävät maan pinnalla vain hetken. Ne munivat uuden sukupolven ja uusi polvi odottaa taas 17 vuotta. Hyvin erikoinen tapahtuma siis. Seuraava kaskaiden invaasio on siten vasta vuonna 2030.
Nuo hyönteiset ovat nimeltään laulukaskaita ja ne tulevat esiin vain 17 vuoden välein, erittäin harvinainen ilmiö siis. Voidaan sanoa "laulukaskaan aika on tullut".
http://fi.wikipedia.org/wiki/Laulukaskaat
 
Tuossa uutisjuttu: http://youtu.be/9hA8RazgGjE
 
Tässä video laulukaskaan äänestä: http://youtu.be/-97lTN8TMTw
 
-Markku


6.5.2013

Nokialaisolli kirjoitti mailia ja ehdotti julkaisemaan seuraavan Euroviisuun liittyvän jutun

Euroviisut 2013
Hei Jarmo,
 
Olet varmaan tietoinen Suomen tämänvuotisesta euroviisukappaleesta “Marry Me”. Siinähän esittäjä Kristin “Krista” Siegfrieds (vrt. Kristin ja “kristinusko tai kristus”) on pukeutuneena valkoiseen hääpukuun esityksen aikana (ja myöskin muulloin omien sanojensa mukaan) ja anoo sulhastaan tai ylkäänsä menemään naimisiin kanssaan. Kun nyt Suomi tunnetaan Suomi-neitona ulkomuotonsa takia ja Suomi on eräänl. pikkuisrael eli Jumalan valittu pakanamaa, josta olen kirjoittanut blogiini (http://nokialainen.blogspot.fi/2010/04/suomi-on-jumalan-valittu-pakanamaa.html), niin olisiko mahdollista että Jumala puhuu nyt euroviisujen kautta pian tulevista Karitsan häistä joissa Suomella olisi joku erikoisasema? Puhe on siis Karitsan morsiamesta joka temmataan tuuliin ja pilviin tänä keväänä vieläpä helluntain aikoihin kun euroviisujen loppukilpailu järjestetään 18.5.2013 Ruotsin Malmössa vain päivää ennen virallista helluntaipäivää 19.5.2013 (su). Olen aina pitänyt mahdollisena että morsiusseurakunnan ylösotto tapahtuisi helluntaina ja nyt tänä vuonna se osuu sopivaan aikaan kevättä Kirjoituksia ajatellen kun puiden lehdet puhkeavat silloin (vrt. Jeesuksen viikunapuuvertaus, Matt. 24:32) ja maa alkaa 
tuottaa hedelmää ja kukkaset ovat puhjenneet maahan (ks. Korkea Veisu ja luku 2). Krista Siegfrieds itse on mielestäni jotenkin puhdas ja viaton kuvaten Jeesuksen morsianta (tempausseurakuntaa) jossa ei ole ryppyä eikä tahraa (lue http://keskustelu.suomi24.fi/node/11329410). Kaiken huippu olisi jos Suomi voittaisi euroviisut tuolla kappaleellaan “Marry Me”, joka on ikäänkuin kutsuhuuto Jeesus-yljällemme. Olen seurannut euroviisuja jonkin verran ja voittajakappaleissa on useimmiten ollut jotain hengellistä sanomaa mukana, esim. vuonna 2000 Olsen Brothersin voittokappaleessa “Fly on the Wings of Love” (viittaa tempaukseen). Lordin voittokappaleessa “Hard Rock Hallelujah” laulettiin että “narreista (uskovia haukutaan näiksi) tulee uusia kuninkaita” ja eikö tuo “Hard Rock” tarkoita “lujaa Kristus-kalliota” ja sille ylistys eli Hallelujah?! Ei ollut sattumaa että Suomen Lordi voitti euroviisut vuonna 2006. God speaks in many ways!
 
T: Olli


29.4.2013

Sammy Babizinin kuolemasta 40 vuotta - ja Kirkan "viimeinen hetki lyö"

Sammy Babiztsin ja viimeinen hetki
Sammy Babitzin Syksyn sävelessä vuonna 1972.
Sammy Babitzin elämä päättyi hirvittävässä auto-onnettomuudessa suosion huipulla, vapun alla 40 vuotta sitten.
Veikko Sandelin tiesi jo paikalle kiiruhtaessaan, että nyt on käynyt pahasti.
Lauantai-ilta, 29. huhtikuuta 1973. Rantasaunasta Äänekosken Hietamalla nousee savu. Kiimasjärvestä Naarajärveen laskeva Suojoki höyryää, sillä ilta on jäähtynyt. Räntääkin tihuuttaa. Rannalla ollaan jo miinuksen puolella. 300 metrin päässä alajuoksulla joen ylittää valtatie 13. Kylmä hohkaa vaneripintaiselle Suojoen sillalle, mutta Veikko Sandelin, 39, ei kanna siitä murhetta. Ravimies nauttii perheineen vapaaillasta kotitilallaan. Kello on muutamaa minuuttia vaille yhdeksän, ja ilta alkaa hämärtää. Veikko lopettelee saunomista ja lähtee nousemaan kolmen vähän yli 
kymmenvuotiaan poikansa kanssa saunapolkua ylös. Joenuoma kantaa ääniä tieltä päin maaseudun hiljaisuudessa. Yhtäkkiä kuuluu jotain, johon Veikko kiinnittää huomiota.
- Ensin kuului pohinaa ja hetken päästä rysähti, Veikko muistelee nyt, 40 vuotta vanhempana.

Sammyn kuolemasta 40 vuotta, eikä se ole turha luku... Israelin kansa vaelsi 40 vuotta ennen kuin pääsi luvattuun maahan. Jeesus 40 päivää ennen hänen 3,5 vuoden aikaansa.

Kirka Babizinin biisi:

 

HETKI LYÖ

 

Hetki lyö, viime hetki lyö,

kukaan aikaa lahjomaan ei käydä voi milloinkaan.

Hetki lyö, meille hetki lyö,

en vaan päivää seuraavaa mä tiedä, milloin kohdataan.

 

Kellon seisahtuvan tahdon, hiljentyvän lyöntien.

Kauas lähteä mä saan, tunti kuluu viimeinen.

Tahdon ennenkuin on myöhäistä,

mä kuulla sen: kun taas saavun, luotas löydän kaiken entisen.

 

Nään jo sen, hetken viimeisen,

enää aikaa sulla on vain kyyneliin katkeriin.
Hetki lyö, riittänyt ei yö,

Mukaan tulla et sä voi, nyt lausun sulle "Näkemiin".

 

Kellon seisahtuvan tahdon, hiljentyvän lyöntien.

Luotas lähteä mä saan, tunti kuluu viimeinen.
Vaan nyt tiedän, että sulle kuulun ainiaan.

Muistan kyynelsilmät, jotka jäivät katsomaan.

 

Hetki lyö, viime hetki lyö,

kukaan aikaa lahjomaan ei käydä voi milloinkaan.
Hetki lyö, meille hetki lyö,

en vaan päivää seuraavaa mä tiedä, milloin kohdataan.

 

Kellon seisahtuvan tahdon, hiljentyvän lyöntien.

Kauas lähteä mä saan, tunti kuluu viimeinen.
Tahdon ennenkuin on myöhäistä,

mä kuulla sen: kun taas saavun, luotas löydän kaiken entisen.

 

Sammy Babizinin kuolemaa seurasi heti kesän tultua koko maailmaa vakavasti stressannut ja ahdistanut öljykriisi. TULOSSA ON UUSI, ERILAISTA AHDISTUSTA TUOVA ÖLJYKRIISI28.4.2013

Omerinlaskenta länsimaalaisittain ja juutalaisen kalenterin mukaan on 2 päivän ero

Omerin laskenta 2013 Moni asia tänä vuonna on vieläkin herkullisemmin kuin oli aiempina vuosi- na. Tänä vuonna esim. kuudenpäivän sodan päättymisen merkkipäivä 3. Sivan kuuta on 3 päivää ennen Omerin laskennan päätty- mistä ja vain päivää ennen länsimaalai- sen Omerin lasken- nan päättymistä.
Nuo Omerin päätty- misethän ovat vertausta 3. Moos. 23. luvun uutisviljan tuomista Jumalan eteen näytteenä
sadon kypsymisestä jota kutsutaan heilutuslyhteeksi vanhassa Israelilaisessa perinnerituaalis- sa, jonka Jumala on säätänyt juuri tuossa 3. Moos 23 luvussa. Kun käännetään symboliikka tosielämäksi, niin saamme selkeän laskukaavan, joka on profetiaksi annettu kaikille kansoille ja aikakausille Jeesuksen toisen takasintulemisen ensimmäisenä osana, ns. morsiamen ylösottotapahtumana, jossa tuon samaisen 3. Moos 23 luvun mukaan 1:20 osasta lestyistä jauhoista leivotaan happamena (synnissä) kaksi kakkua (elävät ja kuolleet) jotka uhrataan Jumalalle uutisviljan näytteenä. Valmis leipähän on valmis leivottu tuote = morsian, joka on synnistä otettu 1:20 osaa siitä viljajauhosta joka pitäisi olla puhtainta osaa viljaa, eli tuossa kerrotaan määrä, joka kristittynä itseään pitävistä lähtee morsiamen osana ensimmäisessä otannassa, ns. morsiamena isän kotiin, jossa heidät vihitään Chupan alla Jumalan kodissa Jumalan pojalle vaimoksi. Tämän jälkeen taivaasta lähtee kulkue (sulhanen ja morsian) hakemaan häävieraita maailmasta, jossa tapahtuu tuo 10 neitsyeen tarina, jossa oli viisi viisasta ja viisi tyhmää neitsyttä lamppuineen.
No se mitä halusin tällä kalenterilla sanoa, niin että nuo kaksi päivää jotka korostin sinisellä värillä, voivat periaatteessa kumpikin olla ylösoton päiviä. Huom, siis tänä vuonna! Minä ja moni muukin rukoilee joka vuosi että pääsisi pois ja tänä vuonna tuo Omerin laskenta, joka hyvin perustellusti voi olla se päivä jolloin ylösotto voisi olla täysin mahdollinen.
Sitten täytyy muistaa vielä Paavalin erikoinen sanoma, "te ette suinkaan ehdi ennen heitä, poisnukkuneet" ja Johanneksen ilmestyksessä "joudutte olemaan kymmenen päivää ahdistuksessa", nuo jakeet jotka merkitsevät varmasti jotain. Ei noita turhaan kirjattu Raamattuun, vain siksi että se olisi vain joku hauska pikku nyanssi, jolla ei ole merkitystä. Noilla jakeilla on oltava jokin merkitys ja sitä me emme vielä tiedä. Siksi kalenterissa on vielä kaksi päivää lisää, jossa tuo ns. ylösottotapahtuma voisi täyttyä ja se lasketaan suoraan 10 päivää lisää molempiin päivämääriin, elikkäs 23. ja 25.5. päivät.
Loppujen lopuksi meillä on vielä Daavidin laulu, jossa sanotaan suoraan Salomonin, Israelin viisaimman kuninkaan (kaikki tietävän Jumalan) pojan, (Jeesus Kristus) Daavidin (jolla oli aikanaan paljon morsiamia) sanoilla hänen morsiamellensa kesän kynnyksellä, "nouse sinä kaunokaiseni ja tule".


27.4.2013

Vasta kun talvi on väistynyt ja sateet ovat ohitse, silloin nouse sinä kaunokaiseni ja tule

Vappusää 2013 Laulujen laulu 2:10-13 Rakkaani lausuu ja sanoo minulle: "Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule. Sillä katso, talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan. Kukkaset ovat puhjenneet maahan, laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme. Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnökset ovat kukassa ja tuoksuavat. Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule.
Edelleen säätilakin noudattaa samaa kaavaa, räntää tulee ja sadetta, kunnes talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan... Sulhanen hakee kihlattunsa!

Ystäväni Markku mailas uutta siihen tapahtumaan liittyvää asiaa:

10. toukokuuta rengasmainen (sormuksen muotoinen) auringon pimennys. Suomen aikaa se on täydellisimmillään 10.5. klo 3.23 yöllä. Pimennys näkyy tyynen valtameren yllä. Kolme päivää ennen Omerin päättymistä. 
Tuossa animaatio: http://www.timeanddate.com/eclipse/solar/2013-may-10

-Markku


Rengaskuu siis näkyy Tyynen valtameren yllä. Valtamereksi kutsutaan Raamatussa maailman myrskyjä ja ihmiskuntaa. Mielenkiintoisia päiviä siis eletään, koirat haukkuu ja karavaani kulkee :) eikä kukaan asialle mitään tee, ennen sitä päivää.

Seuraavalla jutullani en halua kersakailla, se ei ole minun asiani, vaan Jumalan teko.
Tämän seuraavan Markku oli itse laskenut ja mailasi huomionsa. Sain siis 4.8.2006 pelastussanomasta ennakkoon unen, ennen pelastussanoman sisällön saamistani, joka johti minun viemistäni suoraan suljetulle osastolle Peijaksen hullujen huoneelle. Sekin todistaa että juuri tuo teksti oli liian vahvaa saatanalle ja hänen alaisilleen.

Uni aamuyöllä 4.8.2006 - (kirjattu noin klo 11.00)

Näin viime yönä unen jossa pelastus-sanoma annettiin ihmisille. Ne kiinnitettiin peräkkäin selkeään järjestykseen kuin ilmoitustaululle. Ne olivat kauniina tauluina siinä peräkkäin ihan selvästi kaikkien luettavina. Niissä oli kaikki pelastuksen kohdat vaihe vaiheelta kuvin luettavissa jotta kaikki ymmärtäisi. Silti vain peni osa ihmisistä ymmärsi sen kaiken. Sitten Jumala puhui meille jotka ymmärsimme taulujen sarjakuvallisen tarinan kunnolla: ”Älkää te, huolehtiko noista muista, nuo taulut jää tänne noille muille ja suurin osa niistä ymmärtämättömistä tulee kauhun pakottamana ne lopulta ymmärtämään”.
Mielsin jo unessani että taulut eivät olleet edes oikein tarkoitettukaan meille, koska tiesin jo entuudestaan mitä niissä kerrottiin ja oli kyse. Eli ne taulut, olivat todella yksinkertaisia ja kuvallisia jotta kaikki voisi pelastus-sanoman ymmärtää ilmoitustaulun oloisena niille jotka tänne jäävät. Tämä valkeni minulle ja vahvistui vielä lisää, kun sain ystävältäni viestin, jossa hän kysyikin että no mitä niissä tauluissa sitten sanottiin.
Silloin vastasin siihen näin: ”Ne oli vaan tauluja, joihin minun annettiin ymmärtää niiden sanoma kuvakirjana. En voi selittää tauluja yksikerrallaan mitä mikäkin tarkoitti. Sen unen sanoma oli ihan selkeä ja pääasia siinä kyllä selittyi”.

 

Pelastussanoman keskeisimpiä kohtia Raamatusta on Matteus 27:45-46 ja Markku sen oli juuri nyt laskenut että tuolloin 8.4.2006 ---> 13.5.2013 on tasan 6 vuotta, 9 kuukautta ja 9 päivää. Matteus 27:45-46. kuuluu että pimeys laskeutui kuudennesta hetkestä alkaen (2006 /6 vuotta) ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen (9 kuukautta) ja joskus yhdeksännen hetken vaiheilla (9 päivää) Jeesus huusi ristillä "eeli eeli lama sabaktani" joka tarkoittaa "Jumalani Jumalani, miksi minut hylkäsit". Joka pelastussanoman mukaan tarkoittaa maailmaa ristillä huutaen, Jumalani miksi minut hylkäsit. Ylösotto on tapahtunut ja koko maailma on tuskissaan ja alkaa suuri ahdistus, joka koko maailmaa on koskaan kohdannut.

Alkuperäisestä (2006) pelastussanomasta ote:

VERTAUSKUVAT TULKINNASSA JEESUKSEEN

JEESUS = MAAILMAN KRISTINUSKOA TUNNUSTAVAT

JEESUKSEN RUUMIS = FYYSINEN MAAILMA

 

 

Mutta kuudennesta hetkestä alkaen tuli pimeys yli kaiken maan,

KUUDES HETKI = KESÄKUU 6/2006 = 666

JUMALAN KUUDES PÄIVÄ = ENSIMÄINEN KUUTONEN (PIMEYS LASKEUTUU)

 

ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen.

YHDEKSÄS HETKI = Syyskuu 2006 saakka kestää Israelin sotaa valerauhan tekoon.

Suomi saapuu lippuineen todistamaan valerauhan EU:n puheenjohtajamaana.

 

Ja yhdeksännen hetken vaiheilla

PYHÄT LÄHTEE! 1. YLÖSOTTO TAPAHTUU, PÄIVÄMÄÄRÄSTÄ EI TIETOA

 

Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: "Eeli, Eeli, lama sabaktani?" Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?

MAAILMAAN JÄÄNEET HEIKKOUSKOISET VAIKEROIVAT KUN PYHÄT LÄHTEVÄT!

 

Sen kuullessaan sanoivat muutamat niistä, jotka siinä seisoivat: "Hän huutaa Eliasta".

TODISTAJA NOUSEE SUOMESTA ENNAKOIMAAN ELIASTA

 

Ja kohta muuan heistä juoksi ja otti sienen, täytti sen hapanviinillä,

ENNEN NÄKEMÄTÖN SANANJULISTUS ALKAA PIAN.

SIENI TÄYTEEN HAPANVIINIÄ = VAHVA JA VOIMAKAS SANANJULISTUS

 

pani sen ruovon päähän ja antoi hänelle juoda.

RUOVON PÄÄSSÄ = KAUASKANTOINEN SANANJULISTUS

 

Mutta muut sanoivat: "Annas, katsokaamme, tuleeko Elias häntä pelastamaan".

ELIAS SAAPUU PIAN ISRAELIIN TODISTAMAAN JEESUKSEN TOTUUTTA

 

Niin Jeesus taas huusi suurella äänellä ja antoi henkensä.

VIHAAN JÄÄNEET KRISTITYT PUHDISTAUTUVAT KUOLEMALLA

 

Ja katso, temppelin esirippu repesi kahtia ylhäältä alas asti, ja maa järisi, ja kalliot halkesivat, ja

ENSIMMÄINEN 1290 PÄIVÄÄ TÄYTTYY JA HÄVITYKSEN KAUHISTUS ASETETAAN

 

haudat aukenivat, ja monta nukkuneiden pyhien ruumista nousi ylös.

VIHAN AJASSA KUOLLEET PYHÄT NOUSEVAT YLÖS TAIVAASEEN

 

Ja he lähtivät haudoistaan ja

ONNELLISET 1335 PÄIVÄÄ ODOTTANEET PYHÄT TULIVAT ULOS PIILOISTAAN

 

tulivat hänen ylösnousemisensa jälkeen pyhään kaupunkiin

ELOSSA OLEVAT PYHÄT NOSTETAAN MARTTYYRIEN JÄLKEEN MYÖS YLÖS

 

ja ilmestyivät monelle.

ONNELLINEN JÄLLEENTAPAAMINEN MONILLE VIHAN AJASTA POIS PÄÄSSEILLE

 

Mutta kun sadanpäämies ja ne, jotka hänen kanssaan vartioitsivat Jeesusta,

MAAILMAN TILANNETTA VALVOVA PETO JA SEN TOIMEENPANIJAT

 

näkivät maanjäristyksen

HE NÄKIVÄT KUN SEITSEMÄS ENKELI LASKI MALJANSA = VIIMEISET TUHOT

 

ja mitä muuta tapahtui, peljästyivät he suuresti ja sanoivat: "Totisesti tämä oli Jumalan Poika".

JUUTALAISET TUNNUSTIVAT = HUUSIVAT JEESUSTA AVUKSEEN

 

Ja siellä oli monta naista, jotka olivat Galileasta seuranneet Jeesusta ja palvelleet häntä;

TAIVAASSA NAINEN = JUMALAN MORSIAN 144 000 SINETÖITYÄ JUUTALAISTA

 

he seisoivat taampana katselemassa.

HE OLIVAT TAAEMPANA KOSKA OLIVAT VIIMEISENÄ TULLEET

 

Heidän joukossaan oli Maria Magdaleena ja Maria, Jaakobin ja Joosefin äiti, ja Sebedeuksen poikain äiti.

KAIKKI JUUTALAISTEN SUKUKUNNAT

 

Mutta illan tultua saapui rikas mies, Arimatiasta kotoisin, nimeltä Joosef, joka hänkin oli Jeesuksen opetuslapsi.

LOPUN TULON HETKELLÄ, RIKAS MIES = JOLLA RIKKAUTENA VAIMOT, JEESUS ITSE

 

Hän meni Pilatuksen luo ja pyysi Jeesuksen ruumista.

JEESUS MENI JUMALAN LUO, PYYSI MAAILMAA ITSELLEEN

 

Silloin Pilatus käski antaa sen hänelle.

JUMALA KÄSKI ANTAA MAAN JEESUKSEN HALTUUN TUHANNEKSI VUODEKSI

 

Ja Joosef otti ruumiin, kääri sen puhtaaseen liinavaatteeseen.

JEESUS PUHDISTI MAAILMAN JA ALKOI HALLITA SITÄ26.4.2013

Nokialais Olli kirjoittaa lopunajan eksytyksistä sivustollaan - haluan ehkä hieman tasoittaa

Marko Selkomaa "Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?' Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät.'"
Poiminto Marko Selkomaan kirjasta: Askeleet yliluonnolliseen - Luku "Tulta" PDF

En ihan noin jyrkkää kantaa ottaisi kuin Olli mutta kavahdan toki hieman tätä kirjoitusta, jossa hyvääkin varmasti paljon on, kunhan ottaa sen. Pidä se mikä hyvää on ja jätä loput koska siinä on hieman eksytyksen siemeniäkin mutta ehkä vielä enemmän Mooses-ilmiötä. Tarkoitan Moosesta joka löi kalliosta vettä omassa voimassaan ja kiivaudessaan, ei Jumalan.
En tiedä huomasiko Olli tosiaan sen että nimi Jeesus korvataan jatkuvasti sanalla Herra. Olli ainakin otti Matteuksen 7 luvun "Herra Herra" jakeet siteeraukseensa aivan 100% tietoisesti, vai oliko se pikku sattuma, koska henkien tunnistamisessa tunnetila on ensimmäinen osa sitä ja sanojen tai kirjainten tunnistaminen on se toinen osa henkien tunnistamista. Nyt kun esimerkiksi katsot vaikkapa Rauno Helpin sivustoa, (hänkin Canadassa ja tekee ihmetekoja) hän ylistää joka käänteessä sanoilla "Halleluja Jeesus Kristus", "Jeesus Kristus on voittaja" jne. jne. kulkee julkisilla paikoilla suuri teksti rinnassaan "JESUS CHRIST IS WINNER" kuten tekee moni muukin. Sillä tavalla pyrin itsekin tekemään kirjoituksissani ja eipä se pahalta tunnu, Jeesuksen ylistäminen tuntuu AINA HYVÄLTÄ! Joka kerta kun joku sanoo "Halleluja Jeesus Kristus" tuntuu sydämeni hyppäävän rinnassa. Sellainen on henki, jos se on Herramme Jeesuksen Kristuksen hallinnassa.
Sen sijaan jos kirja on täynnä sanoja "Herra Herra", se ei merkitse mitään koska mikä vaan voi olla herra kenelle tahansa. Mitä herraa siis palvelet? Selkomaan kirjan tuossa PDF:n lopussa vasta kahdessa viimeisessä kappaleessa puhuttiin Jeesuksesta, muualla vain herrasta, Jumalasta ja Pyhästä Hengestä. Sellainen on toki arveluttavaa, aivan kuten Ollikin on tuonut julki okkultistisena ihmetekojen hakemisena, jota tuo ehkä hieman onkin. Siksi puhunkin enemmän Mooses-ilmiöstä kuin eksytyksestä. Minä tunnen tuon tapauksen hyvin ja olen siitä puhunutkin varsin syvällisesti Ollin kanssa. Kyllä Selkomaa Jeesus julistaa, eikä vie yksinomaan ihmeiden luo, joka vie helposti mennessään ihmisen kuin ihmisen uskomaan, että henkimaailma on pelastaja; ei koskaan ole.. vaan se on yksin Jeesus Kristus.

Olen aina pyrkinyt eksytyksien sokkeloissa tuomaan esille melko varman työkalun löytää eksytys evankeliumin seasta ja se on yksinkertainen kaava: kun luet tai kuuntelet puhujaa/kirjoittajaa, ole tarkkana, älä eksy koska sanoma kertoo sinulle totuuden. Mikäli sanoma ei vie sinua Jeesuksen Kristuksen ristin juurelle, se on turhanpäiväistä höpötystä ja tarinaa mutta jos sanoma vie sinut pois Jeesuksen Kristuksen veren vaikutuksesta, hänen ristinsä juurelta, se on eksytystä. Kyllä jokainen nämä asiat erottaa, jos on hereillä sen ymmärtämään, eikä anna sanojen ja kielen viedä tai lumota itseään. Sitä varten kannattaa rukoilla hetki ja paneutua sitten uudelleen.

1. Johanneksen kirje 4:2-3 Tästä te tunnette Jumalan Hengen: jokainen henki, joka tunnustaa Jeesuksen Kristukseksi, lihaan tulleeksi, on Jumalasta; ja yksikään henki, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta; se on antikristuksen henki, jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on jo nyt maailmassa.


Ollille haluaisin siis muistuttaa, että kyllä monissa asioissa voi olla hyvääkin, ei se vaan ole aina tarkoitettu sinulle tai minulle. Voi olla että Selkomaallakin on paljon paljon janoisia ja nälkäisiä kuulijoita, jotka ovat hänen vaikutuksensa kautta löytäneet Jeesuksen Kristuksen ja se ei silloin ole turha teko. En sen enempää miestä tunne, enkä hänen saarnojaan, joten paha mennä sen eteen sanomaan juuta eikä jaata, jokainen sen saakoon itse päättää.

2. Korinttolaiskirje 11:4-15 Sillä jos joku tulee ja saarnaa jotakin toista Jeesusta kuin sitä, jota me olemme saarnanneet, tai jos te saatte toisen hengen, kuin minkä olette saaneet, tai toisen evankeliumin, kuin minkä olette vastaanottaneet, niin sen te hyvin kärsitte.
Mutta minä en katso itseäni missään suhteessa noita isoisia apostoleja huonommaksi. Jos olenkin oppimaton puheessa, en kuitenkaan tiedossa; olemmehan tuoneet sen teille kaikin tavoin ilmi kaikissa asioissa. Vai olenko tehnyt syntiä siinä, että-alentaessani itseni, jotta te ylenisitte-olen ilmaiseksi julistanut teille Jumalan evankeliumia?
Muita seurakuntia minä riistin, ottaessani heiltä palkkaa palvellakseni teitä. Kun olin teidän luonanne ja kärsin puutetta, en rasittanut ketään. Sillä mitä minulta puuttui, sen täyttivät veljet, jotka tulivat Makedoniasta; ja kaikessa minä varoin olemasta teille rasitukseksi, ja olen vastakin varova. Niin totta kuin Kristuksen totuus on minussa, ei tätä kerskausta minulta riistetä Akaian maanäärissä. Minkätähden? Senkötähden, etten muka rakasta teitä? Jumala tietää sen. Mutta mitä minä teen, sen olen vastakin tekevä, riistääkseni aiheen niiltä, jotka aihetta etsivät, että heidät siinä, missä kerskaavat, havaittaisiin samankaltaisiksi kuin mekin. Sillä semmoiset ovat valheapostoleja, petollisia työntekijöitä, jotka tekeytyvät Kristuksen apostoleiksi. Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi. Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen.24.4.2013

Merkitseekö (2. Tess.) luopumus sittenkin Jumalan ihmiselle tarkoittamaa liittoa, avioliittoa

Homoavioliitot Ranskan parlamentti hyväksyi tiistaina lain, joka mahdollistaa samaa sukupuolta olevien avioliitot. Laki antaa samaa sukupuolta oleville aviopareille myös adoptio-oikeuden. Laki hyväksyttiin äänin 331-225. Presidentti Francois Hollanden on vielä vahvistettava laki. Ranskasta tulossa 14:s homoliitot salliva maa.
Mies- ja naisparit voivat jo avioitua Hollannissa, Belgiassa, Espanjassa, Kanadassa, Etelä-Afrikassa, Norjassa, Ruotsissa, Portugalissa, Islannissa, Argentiinassa, Tanskassa, Uudessa-Seelannissa sekä Uruguayssa.
Yhdysvalloissa homoliitot on sallittu 9 osavaltiossa ja pääkaupunki Washingtonissa. Myös Meksikon pääkaupungissa sekä osassa Brasiliaa nämä liitot on sallittu.
Useat parisuhteen rekisteröinnin sallivat maat, kuten Suomi, Saksa, Tshekki, Sveitsi, Irlanti ja Kolumbia antavat samaa sukupuolta oleville pariskunnille lähestulkoon samat oikeudet kuin heteropareille.

2. Tessalonikalaiskirje 2:3-4 Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.

Luopumusta on jo tapahtunut luomakunnan lankeemuksesta asti, kuten Paavalikin kertoi, että luopumus on jo vaikuttamassa ja on ollut.. mutta jotenkin tuntuu siltä että tämä näkyvin luopumisen osa on tarkoitettu ennen pedon ilmestymistä ja avioliitto miehen ja naisen välillä on myös symboli Jeesuksen ja hänen pelastustiehen uskovan ihmisen välillä, joka on vertauksessa morsian. Näinpä kahden morsiamen ja kahden sulhasen väliset liitot ovat Jumalan järjestämän pelastustien pilkkaa ja sen häpäisyä. Samoin kuin toinen symbolinen pahojen murhan henkien aiheuttama päiden katkomisen himo, mestaamalla tai muuten pään irroitus ja kaulan katkaisu, joka on muslimeille hyvin tuttu halu. Pää on symbolisesti Jeesus Kristus ja ruumis ovat uskovat, joten tuon pään irroittaminen ruumiista on pahojen henkien himojen tyydyttämistä. Samalla tavalla tuon avioliiton häpäisy pois miehen ja naisen välisestä liitosta on henkimaailman tyydyttämistä saastaisista haluistaan turmella Jumalan luomusta.


22.4.2.013

Se aika on kuin Nooan aikana ja siitä annetaan vain Joonaan merkki

Nooan arkki Nooan arkki sijaitsi mäen rinteellä ja varsin kaukana mistään vedestä. Se oli varmaankin paikallisten mielestä varsin huvittavaa.. jopa matkojen päästä ihmisiä kävi vierailemassa hullun Nooan arkilla katsomassa sitä ihmettä ja nauramassa tämän työlle.
Näin tapahtuu tänä päivänä koko ajan. Arkki on Jeesus Kristus ja hänen evankeliuminsa, eli ilosanoma pelastusmahdollisuudesta hänen sovitustyönsä kautta, joka on täysin vapaaehtoinen. Kyllä Jumala Nooan aikanakin tiesi, ettei olisi kuin kourallinen niitä jotka pelastuisi mutta kun pilkkalaulut ja vähättelyt tosiasioiden edessä veivät ihmiset naurut naurettuaan pois pelastustieltä, arkin avoimelta ovisuulta.
Nooan aikana Joonaan merkki oli ilmeisesti arkin oven sulkeminen seitsemää päivää ennen tulvaa. Tämä tulva tapahtuu tänä vuonna 27.4. Raamatun mukaan laskettuna ja sitä ennen 3 päivää aiemmin on toinen pääsiäinen, joka on selvääkin selvemmin se pääsiäinen, joka on tarkoitettu Israelin ulkopuolella asuville ja eläville. Näin ollen lähestymme sellaisia aikoja, jotka ovat ennen kaikkea uskoville merkkinä, Joonaan merkkinä. Joonahan aikanaan sai merkiksi sen mitä yksikään muu profeetta ei saanut, kansa kääntyi uskoon sankoin joukoin kuningasta myöden, jonka seurauksena he alkoivat katua tekojaan ja kääntyä Jumalan puoleen. Tämä Joonaan merkki on sekin minkä uskon saavamme todistukseksi siitä, että lähdemme pian pois. Arkin ovi on jo suljettu mutta sankoin joukoin meiltä tullaan pyytämään öljyä sammuvaan lamppuun. He menevät ostamaan kultaa tulessa puhdistettua mutta kun he tulevat takaisin lamput täynnä öljyä, ylkä on jo mennyt ja ovi on suljettu.
Tästä alkaa suuri ahdistuksen aika, joka päättyy 1335 päivän kuluttua toiseen suureen ylösottoon, jossa lähtee noin 20 kertaa enemmän väkeä kuin ensimmäisessä.


20.4.2013

Mika Häkkisen elämä pyörii yhden asian ympärillä: "Perhe on tärkein"

Perhe on tärkein Kiireistään huolimatta Häkkinen kertoo olevansa lapsilleen läsnä ja viettää heidän kanssaan mahdollisimman paljon aikaa.
Tänä vuonna 13 vuotta täyttävä Hugo seuraa isänsä autoharrastusta ja pian kahdeksan vuotta täyttävä Aina-tytär puolestaan tykkää hevosista. Uudesta suhteestaan Marketa Remesovan kanssa syntynyt 2,5-vuotias Ella-tytär tykkää autoista ja hevosista.
Kaikki lapset puhuvat suomea.
Mikalle Suomi on edelleen ylivoimaisesti tärkein maa. Hän myöntää kaipaavansa kotimaataan paljon.
- Ulkomailla asuva suomalainen, joka sanoo, ettei kaipaa Suomeen, valehtelee, ellei hän ole rikollinen, hän naurahtaa.
Omaa yksityiselämäänsä Häkkinen ei  
halua paljon avata. Hän on elänyt jo vuosia yhdessä tsekkiläissyntyisen Marketan kanssa ja heidän Ella-tyttärensä menee pian samaan kouluun, jota myös Aina ja Hugo käyvät.
- Parisuhde on kenelle tahansa eräänlainen elämänkatsomus, ja tärkeintä ovat lapset ja itse suhde. Marketalla on vahva luonne. Minulle on tärkeää, että naisella on omia, vahvoja mielipiteitä.
- Suhteessa on myös hyvä olla omaa aikaa, toiselle tulee osata antaa tilaa, hän raottaa.
Entä haluaisitteko te lisää lapsia Marketan kanssa?
- Jos Luoja suo, Häkkinen kuittaa.
- Tärkeimmät ovat koti ja perhe; jos kotona on kaikki hyvin, elämässä on kaikki hyvin, Häkkinen lisää.

Hyvä että toimitus on laittanut "sitaatteihin" sanat perhe on tärkein, koska se on juurikin oikein päin silloin. Tismalleen sama asia jos puhutaan että homoparisuhde on oikein ja täysin tervettä elämää. Eroaminen on Raamatun vastainen teko, kun Mika erosi perheestään, vaimostaan Erjasta jättäen perheensä ja hajottaen perheensä. Yhtä paljon Mika Häkkisellä on tällä hetkellä ehjä perhe, kuin on homosuhteessa kestävä ja terve liitto kysymyksessä, joka tuottaa hyvää hedelmää. Kaikki tämä pelkkää ihmisen luomaa illuusiota ja selitystä aivan samoin kuin uhkapelaaja selittää mahdollisuuttaan vielä korjata kaikki tappiot ja juoppo selittää juomistaan ja alkoholinkäytön hallintaansa.
Ihminen luulee tekevänsä asioista faktaa, vaikka koko ajatus on kuolleena syntynyt. Ihminen olettaa selviävänsä tilanteesta, johon omat mieltymykset ovat johtaneet. On pakko selittää itselleen syy tekemisilleen ja saada siihen hyväksyntä. Onhan se niinkin, että kun kaikki hyväksyy yhteen ääneen jotain, niin siitä tulee yleisesti hyväksyttyä muttei se tarkoita sitä että se olisi koskaan ollut Jumalan hyväksymää saati hänen mieleen.


15.4.2013

Kevätvuodenaika jää väliin!!

Sadetta ja yöpakkasia Laulujen laulu 2:10-13 Rakkaani lausuu ja sanoo minulle: "Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule. Sillä katso, talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan. Kukkaset ovat puhjenneet maahan, laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme. Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnökset ovat kukassa ja tuoksuavat. Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule.


Näillä sanoilla Kuningas Daavid kutsui morsiantaan ja näillä samoilla sanoilla Daavidin ja Jumalan poika, Jeesus Kristus kutsuu morsiantaan.
Ainoan poikkeuksen ja epätietoisuuden tekee tämän kutsun ajankohta, milloin tämä kutsu annetaan. Jeesus sanoi että aikaa ette ymmärrä mutta taivaan merkit kyllä. Lisäksi Paavali sanoi ettette ole pimeyden lapsia, vaan valon lapsia ettekä vaella pimeydessä joten se päivä ei tule teille yllätyksenä. Näin ollen seuraamalla aikaa, kuten isoisäni oli tapana sanoa, olemme aikain vartijoita ja seuraamme herkeämättä mitä maailmalla tapahtuu, jotta tietäisimme milloin vapautuksemme on lähellä.
Miellän Suomen pikkuisraelina ja se tarkoittaa sitä, että Suomi on Jumalan merkinantopaikka.
Eräs Jumalan Suomelle antama taivaan merkki on juuri tämä Laulujen laulu, jossa Daavid sanoo lauseessaan "maassamme". Ylösotto on suunnattu nimenomaan pakanakansoille ja siksi Suomi toimii Israelin sijasta, jossa monilla ihmisillä on silmät avoinna ja korvat joilla he kuulevat, ilmoituskanavana koko maailmalle. Siksi meidän säätilanne voi tänä vuonna olla merkittävä yhtymäkohta jakeisiin, jossa Daavid kutsuu morsiantaan.
Kevät jää väliin, talvi on väistynyt ja kesä puhkeaa keskeyttäen ja katkaisten talven, jolloin morsian kutsutaan kuninkaan kotiin Isän luo.

Markku muistutti mailissaan että
Omeria laskiessani huomasin, että 50 päivää on 72000 minuuttia. Jeesuksen ristinkuoleman yhteydessä oli ylösotto (Matteus 27:51-53 Ja katso, temppelin esirippu repesi kahtia ylhäältä alas asti, ja maa järisi, ja kalliot halkesivat, ja haudat aukenivat, ja monta nukkuneiden pyhien ruumista nousi ylös. Ja he lähtivät haudoistaan ja tulivat hänen ylösnousemisensa jälkeen pyhään kaupunkiin ja ilmestyivät monelle.) ja silloin oli myös Omerin laskenta, vaan vasta ylösoton jälkeen, jolloin Jeesus jätti perinnöksi henkensä, Pyhän Hengen. Nämä kaksi tekee luvun 144 000 valittua.

Toinen huomio: 
Nooan ajan sateet alkaa tänä vuonna 27.4. siitä kun peruutat kolme päivää saat vastaukseksi 24.4. joka on Pesach Shenin eli toinen pääsiäinen. Toinen pääsiäinen oli tarkoitettu sellaisille juutalaisille, jotka ovat matkanneet tai matkalla kaukomailla eivätkä olleet voineet viettää oikeaa pääsiäistä. Näille oli annettu vaihtoehto viettää sitä toisena päivänä. Siitä siis kolme päivää ja Nooan aikojen vesi alkoi sataa.


9.4.2013

Valheella yhtä täydellisiä piirteitä kuin Jumaluudella

Valheen maailma Suuret valkeahohtoiset valehtelijat sulautuvat silmiesi verkkokalvoille kauniina ja hyväsydämisinä, lempeinä sieluina kuin isä-aurinkoinen. He ovat miellyttäjiä, luottamusta ja lupauksia täynnä, kokeneita, itsevarmoja, marttyyrimäisesti uhrautuvia, suvaitsevaisia ja anteliaita. He ovat suuria ammattilaisia, osaavia taitajia ja kaikki heitä suuresti aina rakastavat... samoin kuin kaikki edellä mainittu on yhtä suurta valhetta ja kuoren takana olevaa synkkää mustaa pahuutta, yhtä mustaa kuin Jumala olisi kirkkautta.
Tällaisen ihmisen kanssa puhuminen voi kuulostaa aivan normaalilta mutta siinä on ominaispiirteensä, 
joka pyörii valehtelijan huonon itsetunnon pönkittämisen ympärillä, tai ainakin palaten siihen aika ajoin, joko kehuen tätä tai sitten vastaavasti säälien tätä. Mikäli sinussa on hyviä ominaisuuksia, joita olet esittänyt niin että saat kehuja valehtelijan läsnä ollessa muilta ympärillä olevilta ihmisiltä, tällainen valehtelija jaksaa kehua sinua kyllä vaivalloisesti muutamalla sanalla mutta tarvitseekin sitten tuplasti tilaa oman egonsa pönkittämiseen. Tällainen henkilö tarvitsee yhtä aikaa sekä sääliä, että kehuja tasapuolisesti. Hänen marttyyriutensa tarve on olemassa koko ajan ja se vaatii päivittäisen annoksensa kurjuutensa korostamista muiden takia.
Jos valehtelijalta lähdetään kysymään hänen persoonallisen käyttäytymisen syistä, niin saa vastaukseksi usein vain vastakysymyksen tai jos saa vastauksen, niin sekin pohjautuu edellä mainittujen tarpeiden lisäpönkittämiseen, väistäen totuutta kaikella voimalla.

Mikäli valehtelijalle esitetään vaatimus, hän kääntää sen heti vastavaatimukseksi ja jos tälle esitetään suora syytös, hän kiistää sen rajulla hyökkäyksellä sinua vastaan, johon on turha enää vaikuttaa. Tällaisen ihmisen kanssa väittely on vähän sama kuin nyrkkeilisi paljain nyrkein pyörivän sirkkelin kanssa, joka lyönnillä satutat vain itsesi ja mitä lujemmin yrität lyödä, sitä pahemmin itsesi siihen satutat. Järjetön Jaakobin paini.

Valehtelija vaistoaa monesti jos häntä ei uskota ja siksipä hän yllätyksellisesti kääntää oman heikkoutensa sinun heikkoudeksi ja syyttää sinua omista virheistään. Jäät suu auki katsomaan, koska olet tosiaan sanaton tällaisen ihmisen edessä. Jos olet jossain asiassa hyvä, hän kääntää asian juuri toisin päin ja jos sinulla on arvomaailma josta pidät kynsin hampain kiinni, koska arvostat sitä, hän kääntää senkin tiedostettavasti toisin päin, jossa suurin piirtein olet jo virtsannut muiden silmin arvostamasi elämän arvon päälle. Nämä ovat pahuuden puolustusmekanismeja, jotta eivät jää kiinni valheistaan, sitten on toiset keinot joilla pahuus vie asiaansa eteenpäin ottaen haltuunsa ihmisiä rakkaudellisesti ja avoimesti kuin isä-aurinkoinen.

Epäkohtiin valehtelijalla on yleensä aina monisanaista sanottavaa muttei koskaan mallia, miten epäkohta korjattaisiin järkevästi. Sen sijaan mikäli valehtelija ei siedä jotakuta esim. tämän luonnonlapseutensa takia, niin jälki on peräti kauheaa. Luonnonlapsella tarkoitan avointa kirjaa, joka on valehtelijan täysi vastakohta, joka on kirja jossa lyijypanssarikuoret ja suuri munalukko päällä. Tällainen luonnonlapsi yleensä luonnostaan saa valehtelijan karvat nousemaan pystyyn, johtuen henkimaailman äärieripuolilla olemisesta. Valehtelijan syytökset ovat yleensä perusteettomia, koska valheellehan on tunnetusti vaikea rakentaa. Se ei sulje pois ettei valehtelijan syytökset olisi vakuuttavia, NE ON! Valehtelija ei anna tilaa kenellekään korjata tai puolustautua syytöksiin, vaan jääräpäisesti pitää kiinni, haukkuen perustelijat mieluummin vaikka hulluksi. Näin jyrkkä kannanotto saa monet uskomaan että valehtelija vaan puolustaa kertomustaan ja näkemystään voimakkaasti, vaikka todellisuudessa kaikki syytös on pelkkää valhetta. Valehtelija siis peräti varoo perustelemasta ja kieltäytyy perustelemasta tekemällä jälleen puolustusmekanisminsa kautta vastaperusteluvaatimuksen, joka pistää rehellisen ihmisen ajatukset pois omasta perusteluvaatimuksestaan.

Huomaatteko, tässä oli vain pieni raapaisu, kuinka kauheaa on pimeällä puolella vankina oleminen. Tunnen muutaman tällaisen ihmisen, se on kauheaa.6.4.2013

Älkää eksykö! Tätä toistoa Raamattu meille on joka käänteessä varoituksena vihjannut

Sen jälkeen kun Raamattu on kirjoitettu ja julkaistu, sen sisältöön on myös saatana silmänsä pannut ja paulansa sillä puinut. Raamatun ja sen jälkeen opetukseksi tuotujen tulkintojen myötä, yhä enemmän ihmisiä eksyy oikealta tieltä, vedoten silti vain Raamatun sanaan. Tällä tavalla alistetaan esim. naisia, samalla tavalla kidutetaan toisinajatteilijoita ja tapetaan heitä, koska he ajattelavat usein miten samalla saatanan juonia vastaan.
Eräs silmiinpistävimmistä huomioista jonka olen havainnut, tuon tässä nyt julki toivottavasti monelle apuvälineeksi tunnistaa henkiä. Kun Paavali oli maininnut sanat, "te olette valon lapsia", huomasi saatana hienon keinon kiertää sekä Jumala, että ennen kaikkea Jeesus. Hän alkoi itse valoksi ja kaiken lisäksi ollen itse valheen herra, hän sai täydellisen eksytyksen itselleen, "valon herra" ja "valon ruhtinas" jne. Tuo sana valo viittaa siihen mihin kaikki pyrkii luonnollisesti, ilman Jumalaa ja ilman Jeesusta Kristusta. Näin ollen tuo sana valo sai vastakohtaisuuden = valhe: "pimeyden herra" tai "pimeyden ruhtinas".
Ajatelkaas tätä: Hitler on kirjoittanut, että valon enkeli käski häntä kirjoittamaan juutalaisen rodun olevan käärmeen siementä, saatanan jälkeläisiä Eevan ja saatanan seksiaktin kautta, josta syntyi Kain. Siksi juutalaiset kuuluu hävittää.
Jeesus Kristus Karitsa, käveli teuraaksi kaksipäisen kotkan teurastajien eteen synnittömänä.
Juutalainen kuusimiljoonainen kansa käveli myös kuin lampaat jonossa kaksipäisen kotkan teurastasjien teuraaksi, eli jos kerran Jeesus oli Daavidin poikia, hän olisi samalla myös saatanan poika, juutalaisena itsekin.
Lisäksi eksytyksiin kuuluu uskon lisäksi vaatimus uskollisuuteen. Valon, kirkon tai minkä tahansa muun uskon ohittaen Jumalan, vaatii tunnustuksen lisäksi uskollisuutta. Siitä on hyvä tietää... jos kirkko vaatii ikuista uskollisuutta ja ikuista vaitioloa tai muuta sen jäsenistöön tai johtoon, komissioon tms. liittyvää valaa, he ovat aina eksytyksen tuojia.
Israelin ja Abrahamin Jumala vaatii vain uskon hänen ainokaiseen poikaansa Jeesukseen Kristukseen ja lupaa itse olla sen jälkeen ikuisesti uskollinen. Vissi ero, eikö?
Usein näihin eksytyksiin liittyy salaisuuksia, joita ei saa paljastaa, Jeesus Kristus sen sijaa antoi lähetyskäskyn levittää sana ympäri maailmaa.
 
Kun kuulet jonkun puhuvan valon herrasta, valon tuojasta tai muuten vaan valosta ilman Jeesusta Kristusta, se on eksytys. Ketun häntä kainalossa tuodaan Troijan hevosta eteesi. Sellainen ihminen joka haluaa antaa sinulle jotain aitoa, haluaa sinun löytävän Jeesuksen.

Olemme takuulla tulleet maailman historian siihen päähän, jossa vapautuksemme on tässä!


22.3.2013

Onko Paavalin matkoilla Eurooppaan jotain yhteistä EU:n hajoamiseen? Talousromahdus

Paavalin ensimmäinen matka Olen jo vuosia sitten saanut jostain päähäni että Paavalin matkoilla on myös purkava vaikutus lopunajan alkuvaiheessa. Yhtymäkohta liittyy käsitteeseen "minä olen alfa ja omega, alku ja loppu. Eikä missään tapauksessa vähimpänä, "ensin  juutalaisille ja sitten vasta kreikkalaisille", joka kruunaa tuon alkuosan vertauksessa. Lähetyskäskyn alku ja loppu. Eli tavallaan kun pelastus/ evankelioimisen alku kulki hänen mukanaan, kulkee evankelioimisen loppu/lopunaika samaa polkua, kun se alkaa. David Wilkersonhan puhui Välimeren maasta, joka menee konkurssiin, jonka jälkeen kaikki kaatuu kuin dominopalikat. Toki Paavali alkoi evankelioimisen Antiokiasta, mutta sen jälkeen hän lähti Kreetalle ja siitä vasta 
Kreikkaan... Näin olettaisin käyvän myös talousmahdin romuttumiselle, joka lopulta kaataa suuren ja mahtavan USA:n pörssin ja kaikki Euroopan talousmahdit. Olen itse saanut profetian loka-marraskuussa 2008 juuri ennen USA:n talousromahdusta, jossa minulle näytettiin potilas joka kuihtui luurangoksi ja pienen Varaanin näköinen eläin kävi salaa varastamassa altaan, johon tuo potilas oli hikoillut. Käsitin että tuo potilas oli maailman talous. Profetia on luettavissa kun selaat 2008 syksyn kirjoituksiani.

Petri Paavola kirjoitti sivustollaan näin Paavalin matkasta: (kuva samalta sivulta)

Paavalin ensimmäinen lähetysmatka
Ensimmäinen lähetysmatka alkoi Antiokasta, josta Pyhä Henki lähetti Paavalin, Barnabaksen sekä Johanneksen Seleukiaan, josta he purjehtivat Kyprokselle. He saapuivat Salamiiseen, jossa he julistivat Jumalan sanaa juutalaisten synagoogissa. Seuraavaksi he saapuivat Pafoon, jossa he julistivat Jumalan sanaa mm. käskynhaltija Sergius Paulukselle. He purjehtivat välimeren yli ja saapuivat Pamfylian Pergeen, josta Johannes palasi takaisin Jerusalemiin. Paavali ja Barnabas vaelsivat Pisidian Antiokiaan, jossa he julistavat sanaa synagoogassa sapatinpäivänä. Seuraavaksi he vaelsivat Ikonioniin, jossa he julistivat juutalaisten synagoogassa. Ikonionissa tuli uskoon suuri joukko kreikkalaisia ja juutalaisia. Tämän jälkeen he matkustivat Lystraan ja Derbeen. Derbestä he palasivat Lystraan, Ikonioniin ja Pisidian Antiokiaan. Tämän jälkeen he matkustivat Pergeen, josta he vaelsivat Attaliaan. Attaliasta he purjehtivat takaisin Antiokiaan, josta he olivat matkalle lähteneet.


21.3.2013

Tänään on se päivä, jolloin Joosua, Liiton Arkki ja Israelin kansa kulki Jordan joen poikki

Joosua Jordan joen yli Tänään saattaa olla viimeinen päivä, jolloin armo on vielä otettavissa ennen ylösottoa. Noh, sen todellisuuden mahdollistaa vain että ylösotto tosiaan on kuin onkin tänä keväänä. Sitten vertauksen esikuvana voidaan pitää sitä että Joosua pakeni vainoajiaan luvattuun maahan ja Jumala aukaisi koko tulvivan Jordan joen, aivan kuten hän oli tehnyt Moosekselle aiemmin. Tällä kertaa vain vainoojat jäivät toiselle rannalle ja pelkäsivät israelilaisia, koska tiesivät mitä Jumala oli tehnyt taannoin samalla tavalla Israelin edestä. He pelkäsivät siis Jumalaa, ei Israelilaisia. Siksi tässä on vähän sama yhtälö, koska Jumalan kansasta on jälleen kyse ja sen vainoojista. Morsian on Jumalan pojan kihlattu, joka pakenee...
Vertaus kylväjästä joka löysi lustetta pellostaan käy myös toteen. Luste jää toiselle rannalle ja tavallaan Arkin ovi on 22.3. suljettu, koska Liiton Arkki on viety toiselle rannalle... Jeesus ja siihen liittyvä armo-oikeus. Pelastumisen mahdollisuus on pian toisella rannalla ja vesi palaa joen uomaan. Vainoojat ja jumalattomat silti muistavat mitä heille on joskus kerrottu ja huomaavat mitä on tapahtunut. He alkavat pelätä Jumalan kostoa ja vihaa. Alkaa herätys!

Joosua 3
1 Niin Joosua nousi varhain seuraavana aamuna, ja he lähtivät liikkeelle Sittimistä ja tulivat Jordanille, hän ja kaikki israelilaiset; ja he olivat siellä yötä, ennenkuin menivät virran yli.
2 Mutta kolmen päivän kuluttua kulkivat päällysmiehet halki leirin
3 ja käskivät kansaa sanoen: "Kun te näette Herran, teidän Jumalanne, liitonarkin ja leeviläiset papit sitä kantamassa, niin lähtekää tekin liikkeelle paikoiltanne ja seuratkaa sitä.
4 Kuitenkin olkoon noin kahdentuhannen kyynärän välimatka teidän ja sen välillä-älkää menkö sitä lähelle-että tietäisitte tien, jota teidän on käytävä, sillä te ette ole ennen kulkeneet sitä tietä."
5 Ja Joosua sanoi kansalle: "Pyhittäytykää, sillä huomenna Herra on tekevä ihmeellisiä tekoja teidän keskuudessanne".
6 Mutta papeille Joosua sanoi näin: "Ottakaa liitonarkki ja kulkekaa kansan edellä". Niin he ottivat liitonarkin ja kulkivat kansan edellä.
7 Silloin Herra sanoi Joosualle: "Tästä päivästä alkaen minä teen sinut suureksi koko Israelin silmissä, jotta he tietäisivät, että niinkuin minä olin Mooseksen kanssa, niin minä olen sinunkin kanssasi.
8 Käske pappeja, jotka kantavat liitonarkkia, ja sano: 'Kun tulette Jordanin veden ääreen, niin pysähtykää Jordanin rantaan'."
9 Sitten Joosua sanoi israelilaisille: "Tulkaa tänne ja kuulkaa Herran, teidän Jumalanne, sanat".
10 Ja Joosua sanoi: "Tästä saatte tietää, että elävä Jumala on teidän keskellänne ja karkoittaa teidän tieltänne kanaanilaiset, heettiläiset, hivviläiset, perissiläiset, girgasilaiset, amorilaiset ja jebusilaiset:
11 katso, kaiken maan Herran liitonarkki kulkee teidän edellänne Jordanin poikki.
12 Ottakaa siis kaksitoista miestä Israelin sukukunnista, kustakin sukukunnasta yksi mies.
13 Niin pian kuin papit, jotka kantavat Herran, kaiken maan Herran, liitonarkkia, laskevat jalkansa Jordanin veteen, katkeaa Jordanin vesi, ylhäältä päin virtaava vesi, juoksussaan ja pysähtyy roukkioksi."
14 Kun kansa sitten lähti liikkeelle teltoistaan mennäksensä Jordanin poikki, liitonarkkia kantavien pappien käydessä kansan edellä,
15 ja niin pian kuin liitonarkin kantajat tulivat Jordanille ja liitonarkkia kantavien pappien jalat painuivat rantaveteen, niin vaikka Jordan koko elonleikkuuajan on tulvillaan yli kaikkien äyräidensä,
16 pysähtyi ylhäältä päin virtaava vesi ja seisoi yhtenä roukkiona hyvin kaukana Aadamin luona, sen kaupungin, joka on Saaretanin vieressä; ja se vesi, joka virtasi alaspäin Aromereen, Suolamereen, hävisi kokonaan. Niin kansa kulki virran yli Jerikon kohdalta.
17 Ja Herran liitonarkkia kantavat papit seisoivat alallaan kuivalla pohjalla keskellä Jordania, kaiken Israelin kulkiessa kuivaa myöten, kunnes koko kansa oli ehtinyt kulkea Jordanin yli.
 
Joosua 4
1 Ja kun koko kansa oli ehtinyt kulkea Jordanin yli, sanoi Herra Joosualle näin:
2 "Ottakaa kansasta kaksitoista miestä, kustakin sukukunnasta yksi mies,
3 ja käskekää heitä sanoen: 'Ottakaa itsellenne tästä, keskeltä Jordania, siltä kohdalta, missä papit seisovat alallaan, kaksitoista kiveä ja viekää ne mukananne ja asettakaa ne siihen paikkaan, mihin jäätte ensi yöksi'".
4 Niin Joosua kutsui ne kaksitoista miestä, jotka hän oli määrännyt otettaviksi israelilaisista, yhden miehen kustakin sukukunnasta,
5 ja Joosua sanoi heille: "Menkää Herran, Jumalanne, arkin eteen keskelle Jordania, ja nostakoon kukin kiven olalleen israelilaisten sukukuntien luvun mukaan,
6 että ne olisivat merkkinä teidän keskellänne. Kun lapsenne vastaisuudessa kysyvät ja sanovat: 'Mitä nämä kivet merkitsevät?'
7 niin vastatkaa heille: 'Sitä, että Jordanin vesi katkesi juoksussaan Herran liitonarkin edessä, kun se kulki Jordanin poikki; Jordanin vesi katkesi juoksussaan, ja siitä ovat nämä kivet muistona israelilaisille ikuisiksi ajoiksi'."
8 Ja israelilaiset tekivät, niinkuin Joosua oli käskenyt, ja ottivat israelilaisten sukukuntien luvun mukaan kaksitoista kiveä keskeltä Jordania, niinkuin Herra oli puhunut Joosualle, ja veivät ne mukanaan yöpaikkaan ja asettivat ne sinne.
9 Ja Joosua pystytti kaksitoista kiveä keskelle Jordania sille kohdalle, jossa liitonarkkia kantavat papit seisoivat; ja ne ovat siellä vielä tänäkin päivänä.
10 Ja papit, jotka kantoivat arkkia, seisoivat keskellä Jordania, kunnes oli suoritettu kaikki, mitä Herra oli käskenyt Joosuan puhua kansalle, kaikki tyynni, mistä Mooses oli Joosualle käskyn antanut, ja kansa kulki nopeasti virran yli.
11 Ja kun koko kansa oli ehtinyt kulkea virran yli, menivät Herran arkki ja papit yli, kansan eteen.
12 Ja ruubenilaiset, gaadilaiset ja toinen puoli Manassen sukukuntaa kulkivat taisteluun valmiina israelilaisten etunenässä, niinkuin Mooses oli heille puhunut.
13 Noin nelikymmentuhantinen sotaan varustettu joukko heitä kulki Herran edellä taisteluun Jerikon arolle.
14 Sinä päivänä Herra teki Joosuan suureksi koko Israelin silmissä, ja he pelkäsivät häntä kaikkena hänen elinaikanansa, niinkuin olivat Moosesta peljänneet.
15 Ja Herra puhui Joosualle sanoen:
16 "Käske pappeja, jotka kantavat lain arkkia, astumaan ylös Jordanista."
17 Niin Joosua käski pappeja sanoen: "Astukaa ylös Jordanista".
18 Kun nyt Herran liitonarkkia kantavat papit astuivat ylös Jordanista, niin tuskin olivat pappien jalat nousseet kuivalle maalle, kun Jordanin vesi palasi paikoilleen ja juoksi niinkuin ennenkin yli kaikkien äyräidensä.
19 Kansa astui ylös Jordanista ensimmäisen kuun kymmenentenä päivänä. Ja he leiriytyivät Gilgaliin, Jerikon itäiselle rajalle.
20 Ja ne kaksitoista kiveä, jotka he olivat ottaneet Jordanista, Joosua pystytti Gilgaliin.
21 Ja hän sanoi israelilaisille näin: "Kun lapsenne vastaisuudessa kysyvät isiltään ja sanovat: 'Mitä nämä kivet merkitsevät?'
22 niin ilmoittakaa se lapsillenne ja sanokaa: 'Israel kulki tämän Jordanin poikki kuivaa myöten,
23 koska Herra, teidän Jumalanne, kuivasi Jordanin veden teidän tieltänne, kunnes olitte kulkeneet virran poikki, samoinkuin Herra, teidän Jumalanne, teki Kaislamerelle, jonka hän kuivasi meidän tieltämme, kunnes olimme kulkeneet sen poikki,
24 jotta kaikki maan kansat tulisivat tietämään, että Herran käsi on väkevä, ja jotta te pelkäisitte Herraa, teidän Jumalaanne, ainiaan'".


19.3.2013

Kansalaisaloitteella homoavioliitto käsittelyyn hetkessä - näinköhän Suomi lankeaa..

Sellainen ihminen, joka nauraa "huumorituotteelle" WC paperirulla, johon on painettu raamatunlauseita, tai vastaavasti heittelee Raamattua olan yli luettuaan halveksuen siitä jakeen pari (Jari Tervo Uutisvuodossa). Tälläinen ihminen ei voi ottaa minkäänlaista kantaa avioliittoasiaan, koska se on ennen kaikkea Kristillinen ja uskonnollinen liitto, eikä näin ollen kunnioitusta Jumalan sanaan ei ole. Avioliitto on liitto, joka tehdään Jumalan edessä, joten sellainen liitto ei kuulu ihmisille joilla ei ole Jumalaa, tai sellaiselle jolla sellainen jossain muodossa olisikin, niin he eivät silti kunnioita Raamattua Jumalan sanana. Raamatun kautta itse Jumala nimittäin omistaa koko avioliittoinstituution. Jumalan puuttuessa ei ole koko avioliittoa. Jumalattoman on siis aivan turhaa mennä alttarille vihittäväksi olemattoman jumalansa eteen. Eli kokonaisuudessaan avioliittoon mentäessä, ihminen tarvitsee uskon lisäksi Raamatun sanan absoluuttisen kunnioittamisen Jumalan sanana, tai sitten ei ollenkaan edes koko avioliittopuheitakaan ja Raamattuun kuuluu avioliittosäännöt, joka on Jumalan tahdon mukaisesti lainvoimaiset ja moraalisesti kaikin puolin oikein. Kaikki edellä mainittu on painettu Raamattuun jo tuhansia vuosia sitten, joten siitä ei voi olla kiinni, että mitä siellä lukee ja mitä ei. Vanhanaikaisina sääntöinäkään noita ei voida pitää, joten jää aina vain kaksi vaihtoehtoa, uskotko vai et, mistä siis on kysymys?
Homoavioliittolaki 1 Moos 1:26 –28: Ja Jumala sanoi: "Tehkäämme ihminen kuvaksemme, kaltaiseksemme; ja vallitkoot he meren kalat ja taivaan linnut ja karjaeläimet ja koko maan ja kaikki matelijat, jotka maassa matelevat". Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät. Ja Jumala siunasi heidät, ja Jumala sanoi heille: "Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää ja täyttäkää maa ja tehkää se itsellenne alamaiseksi; ja vallitkaa meren kalat ja taivaan linnut ja kaikki maan päällä liikkuvat eläimet".
 
1. Mooseksen kirja 2:21-25 Niin Herra Jumala vaivutti ihmisen raskaaseen uneen, ja kun hän nukkui, otti hän yhden hänen kylkiluistaan ja täytti sen paikan lihalla. Ja Herra Jumala rakensi vaimon siitä 
kylkiluusta, jonka hän oli ottanut miehestä, ja toi hänet miehen luo. Ja mies sanoi: "Tämä on nyt luu minun luistani ja liha minun lihastani; hän kutsuttakoon miehettäreksi, sillä hän on miehestä otettu". Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja he tulevat yhdeksi lihaksi. Ja he olivat molemmat, mies ja hänen vaimonsa, alasti eivätkä hävenneet toisiansa.

1. Mooseksen kirja 3:17-23 Ja Aadamille hän sanoi: "Koska kuulit vaimoasi ja söit puusta, josta minä kielsin sinua sanoen: 'Älä syö siitä', niin kirottu olkoon maa sinun tähtesi. Vaivaa nähden sinun pitää elättämän itseäsi siitä koko elinaikasi; orjantappuroita ja ohdakkeita se on kasvava sinulle, ja kedon ruohoja sinun on syötävä. Otsasi hiessä sinun pitää syömän leipäsi, kunnes tulet maaksi jälleen, sillä siitä sinä olet otettu. Sillä maasta sinä olet, ja maaksi pitää sinun jälleen tuleman." Ja mies antoi vaimolleen nimen Eeva, sillä hänestä tuli kaiken elävän äiti. Ja Herra Jumala teki Aadamille ja hänen vaimollensa puvut nahasta ja puki ne heidän yllensä. Ja Herra Jumala sanoi: "Katso, ihminen on tullut sellaiseksi kuin joku meistä, niin että hän tietää hyvän ja pahan. Kun ei hän nyt vain ojentaisi kättänsä ja ottaisi myös elämän puusta ja söisi ja eläisi iankaikkisesti!" Niin Herra Jumala ajoi hänet pois Eedenin paratiisista viljelemään maata, josta hän oli otettu.
 
Roomalaiskirje 8:20-21 Sillä luomakunta on alistettu katoavaisuuden alle-ei omasta tahdostaan, vaan alistajan-kuitenkin toivon varaan, koska itse luomakuntakin on tuleva vapautetuksi turmeluksen orjuudesta Jumalan lasten kirkkauden vapauteen.
 
3. Mooseksen kirja 18:22 Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on kauhistus.
 
1. Korinttolaiskirje 6:9-10 Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset, eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa.
 
Roomalaiskirje 1:22-28 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi. Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia
 
Näillä jakeilla sivallettuna ja avioliittoinstituution sinetöiden Jumalan omaksi liitoksi ja vain Jumalan hyväksymin ehdoin, joita yllä mainittu homoliitto ei voi koskaan olla, on homon aivan turhaa haikailla liittoaan saman sukupuolen kautta Jumalan edessä, saati Hänen kirkkautensa siunauksesta. Jumala toki rakastaa kaikkia ihmisiä mutta yhtä kaikki, hän on myös synnin vihollinen numero yksi, eikä näin ollen syntiä koskaan tule siunaamaan, eikä sitä hyväksymään. Taas se, joka väittää ettei homous ole syntiä, palaa jutun alussa olevaan yhtälöön, hän ei kunnioita Raamattua Jumalan sanana.

Jos tarkkoja ollaan tässä asiassa, niin homoliitto on jumalanpilkkaa... saatanalle mieleistä.
 
Aiheesta netissä hieno ja hyvin kattava juttu:
http://koti.phnet.fi/petripaavola/Homoseksuaalisuus_Raamatun_valossa


16.3.2013

Lastenkasvatuksesta


Lastenkasvatus Tämä maailma noudattaa niin perusteellisesti tämän maailman sääntöjä, ettei nekään ihmiset, jotka jollain asteella ainakin kunnioittavat Raamattua ja jollain tasolla edes uskovatkin siihen, tai ainakin se moraalisiin kannanottoihin, eivät noudata omien lasten kasvatuksessa sen antamia neuvoja, vaan mieluummin taipuvat noudattamaan yleismaailmallisesti hyväksyttyjä ja siihen luotettuja metodeita. Näillä arvoilla, joita tämä maailma selvästi ylistää ja suosittaa, saadaan aikaan ikuisesti kiihtyvä oravanpyörä, jossa loppu tulee, kun liitokset eivät enää kestä. Sama pätee yhteiskunnassa ikuisesti vaadittuun ns. talouskasvuun, joka sekään ei voi
ikuisesti kasvaa, jotta meillä voisi mennä aina hyvin. Yksinkertaisesti on alettava ajamaan alas tällaista ikuista pyramidiajattelua, joka johtaa vain katastrofin kautta muutoksen tielle.
Sama siis koskee lastemme kasvatusta, joka tekeekin tästä kaikesta vielä potenssiin kolme viiva viisi hurjempaa. Tämä johtuu siitä, että kun olemme opettaneet lapsillemme tavan elää, heidän on opittava tyhjästä paluu entiseen, johon kokonaiset sukupolvet ovat jo haudattu. Sieltäkään ei löydy hyvää mitenkään, koska hehän sen uuden sukupolven suohon ajoi, eli he opettelevat paluun kantapään kautta. Ajatukseni meni ehkä vaikeaksi, mutta ehkä joku tästä perusasian noukkii omakseen.
Ongelmista yksi suomeksi sanottuna on esimerkiksi tällainen, että isä on kokenut kovia ja nähnyt elämän kovuuden, ottanut opikseen ja kasvanut itse tämän maailman säännöille ja varauksille. No eihän hän halua tyttärensä kokevan samaa minkä itse on kokenut ja alkaa valmistaa tytärtään tämän maailman kovuuteen, kovettamalla tämän itse. Näin tytär kyllä varmaan välttääkin isän opetusten mukaisesti pahimmat sydänsurut ja petkutukset mutta onkin kovettanut itsensä. Hän kokee saaneensa hyvän kasvatuksen isältään ja on varsin kiitollinen siitä... maailma sen sijaan on kovettunut entisestään ja vääristynyt pois luonnollisen avoimuuden tieltä, kasvatettuaan itselleen naamion, jonka takana on kylmiä sydämiä kivikasvoineen. Näin lapset saavat entistäkin epäluuloisemman ja varauksellisemman kasvatuksen, jopa sellaisen, jossa yksinkertaisesti isät opettavat lastaan epärehelliseksi, tai ainakin moraalisesti sulkeutuneeksi. Hän opettaa että maailma on tällainen ja et voi pärjätä siinä, ellet muutu sellaiseksi itse. Näin tuo alussa mainitsemani oravanpyörä kiihtyy ja kiihtyy, kunnes joku liitos ei enää vain kestä ja kaikki romahtavat.
Moni kasvattaa lapsiaan mm. siten että he sanovat toiselle vanhemmista, joka yrittää suojella alle 5 vuotta vanhaa lastaan, kun tätä ollaan kiusattu, että anna olla, sen on opittava pärjäämään omillaan. Näin sinä teet suuren karhunpalveluksen.. lapsi toki aikuisena luulee että se oli hyvä että isä tai äiti sanoi noin, vaan vain siksi koska ei muusta tiedä. Aikuistuttuaan aikuinen luulee että isät ja äidit ovat antaneet hänelle hyvän kasvatuksen ja siirtävät sen entistäkin jyrkemmin omiin lapsiinsa. Itse olen saanut äärimmäisen huonon kasvatuksen, en oikeastaan kasvatusta ollenkaan. Omillaan me siskon kanssa jouduttiin aina olemaan. Ajattelin vain näin, kun aloin kasvattaa omia lapsiani, että kyllä sydän kertoo, koska siellä asuu Jeesus jonka otin sinne asumaan. Näinpä olen vain antanut lapsilleni rakkautta tarpeeksi ja kaikki muu on mennytkin sitten ihan itsestään.
Mielestäni on hyvin tärkeää että te naiset olisitte köyhyyden uhallakin kotona ainakin siihen saakka kunnes lapsi on sosiaalinen perheen ulkopuolella oleville ja alkaa leikkiä ja etsiä omia leikkikavereita.


14.3.2012 klo 21:50 lisäys...

Markulta tuli vielä yksi sähköposti, joka liittyi aiheeseen

laitoin ollin vieraskirjaan tämän:

Tämän linkin uninäky on siinä mielessä mielenkiintoinen että se on marraskuulta 2012. Siinä kerrotaan, että jotain merkittävää tapahtuu 13.3.2013. No nyt tiedetään että kyse oli uudesta paavista. Näyssä oli vielä että 25.3. tapahtuu jotain.

http://www.fivedoves.com/letters/nov2012/robertr1129.htm

uninäky siis jo marraskuussa ja päivämäärä 13.3 meni oikein. Näyssä Herra osoitti vielä almanakan kohtaa 25.3. mutta ei sanonut mitään. Unen näkijä huomasi kuitenkin että siinä luki maanjäristys. 25.3. on muuten 14. Nisan

-Markku


14.3.2013

Kaikki hurjaakin hurjemmat enteet ovat nyt ilmassa - säkkipukuinenkin ruokoilemassa

Säkkipukuinen Ystäväni Markku on löytänyt jo vaikka mitä tämän valitun Paavin ympärille ja asiaa vahvisti vielä Nokialais Olli omissa laskelmissaan ja ajatuksissaan.
Valitun Paavin maine on määrätietoinen ja periaatteellinen, silti nöyrä ja vaatimaton. Paljon hyviä piirteitä siis samassa paketissa. Kun katsoo hänen valokuviaan, saa sellaisen käsityksen että hän on vähän liiankin kiltti ollakseen äärimmäisen suuri johtaja katolisessa kirkossa... puhumattakaan tästä tittelistä jonka kaveri juuri pokas.
Sattumia tuli joka tapauksessa ja enteitä. Salama iski Vatikaanin Pietarin kirkon kattolle kun edellinen Paavi erosi ja nyt ilmeni että tämä säkkipukuinen kävi 12.3. siellä samalla Pietarin kirkon aukiolla rukoilemassa. Tämä säkkipuku on Paavin nutun vastakohta, eli toinen ääripää Kristinuskossa. Onhan siinä
ollut ihmettelemistä roomalaisilla ja Vatikaanin papistolla kun säkkiin verhoiltu mies, takuulla äärimmäinen protestantillinen kristitty saapuu sinne ja menee polvilleen sydän täynnä huolta. Lopuksi juuri kun äänestys oli 13.3. alkanut, istui epäpuhdas lintu, Lokki savupiipun hatun päällä, kuin merkiksi että epäpuhdasta henkeä on kohta tulossa, valkeissa vaatteissaan.

No niin, mutta nyt siihen Markun mailiin:

Tulipas ikäviä lauseita uuden Paavin nimestä, Gematria laskimessa: 

Paavin kutsumanimi on: "pope franciscus i" Katso mitä laskin antaa: 

http://www.gematrix.org/?word=pope+Franciscus+I

Muutamia kohtia siitä:
the son of perdition = kadotuksen lapsi
bottomless pit = pohjaton kaivo
last days = viimeiset päivät
these lies are of satan = nämä valheet on saatanasta

Gematrix toimii siten että tietty lause antaa tietyn luvun, kun kirjaimet muutetaan numeroiksi. Tuo ohjelma näyttää mitkä muut lauseet antaa saman luvun. Uuden paavin nimi antoi luvun 706 ja laskin löysi sitten lauseita jotka antavat saman luvun, nuo pahaenteiset lauseet siis antoivat myös luvun 706.

706 luvusta saisi myös 13 (7+0+6=13.)

Nokialais Olli huomasi vielä että paavin ikä on 76.....7+6=13

seuraava lause siis antoi saman kuin uusi paavi (luvun 706): "the son of perdition" 

englannin kielinen Raamattu sisältää täsmälleen saman lauseen 2.Tess 2:3 kohdassa.

2. Thess 2:3 Let no man deceive you by any means: for that day shall not come , except there come a falling away first, and that man of sin be revealed, the son of perdition;

Katso tuo Ollin juttu, kelloaika on 7:06, sehän on taas se sama Gematria luku 706 !!!!!! Taitaa todellakin olla "kadotuksen lapsi"

Nimi : Olli

Viesti : Lisää numerologiaa, jossa esiintyy luku 13:

http://beforeitsnews.com/alternative/2013/03/new-pope-elected-at-706-pm-13-italian-time-on-31313-2592100.html

Siis valkoinen savu ilmestyi 7:06 PM Italian aikaa. 

-Markku


13.3.2013

Hyvä päivä valita uusi paavi 13.3.-13 melkein kuin Aku Ankan auton rekkari - huono enne!

Kardinaalien munaus Tänään sain oikein raamatunpaikankin tälle paavinvalinnalle, Roomalaiskirje 3:13
Heidän kurkkunsa on avoin hauta, kielellänsä he pettävät, kyykäärmeen myrkkyä on heidän huultensa alla;
Raamattu tuntee hyvin numeron 13 joka viestii aina kauheuksia ja ikävyyksiä. Lue vaikkapa Johanneksen ilmestys 13. luku, niin sehän kertoo nimenomaan pedosta koko luvun mitalta.
Tänään sain juuri ennen Paavin valintaa tämän Roomalaiskirjeen jakeen 3:13 tämän päivämäärän mukaan ja kun huomaat vielä että valintahan tehtiin keskellä Roomaa.
Kuka on sitten uusi Paavi, en minä vielä tiedä sitä... odotellaan kello on nyt vasta vajaa kahdeksan...
Kardinaalien munaus valittu ..savu piipusta ja ehdin nippa nappa kaapata sen tähän sivuille tuoreeltaan livenä.
Veikkaan kuitenkin että hyvää tästä ei seuraa, koska tuo luku 13 esiintyy kahteenkin kertaan ja väitän että jostain tulee vielä kolmas.
Paavin valintoihinhan osallistui aika monta henkilöä, jopa USA:stakin oli oma ehdokkaansa. Vahvoja ehdokkaita oli selvästi, koska eilen emme saaneet valintatulosta vielä...
Kun kuuntelen noita kirkonkelloja, jotka ovat ilmeisesti Pietarin kirkon kellot, hirveä ääni.
Nyt vaan odotellaan... klo on nyt 20:20
Siellä ne huutaa kuin "we want Barabbas"...
Nonniih.. tässä se sitten on... klo 20:13 Italian aikaa, eli 13.3.2013 klo 20:13
Uusi Paavi

10.3.2013

Markku huomasi laskuvirheeni pari päivää vanhaan vuodenvaihdetta koskevaan juttuun

Korjaus alla olevaan juttuun Huomisesta tulee siis tavallaan uudenvuoden aattopäivä raamatullisesti laskettuna, joka lasketaan alkavaksi siitä uudenkuun päivästä jolloin keväällä yö ja päivä ovat yhtä pitkät. Uusi kuu taas mitataan siitä kun kuun reuna ensimmäisen kerran pistää esille. Elikkäs, tämän nykyisen ajanlaskumme uusivuosi raamatullisesti alkaa vasta 12.3. joka olisi kuin ensimmäinen päivä tätä vuotta.
Tuosta päivästä kun lasketaan, sen toisen kuun seitsemäntenätoista päivänä, niin taidetaan mennä jopa sinne 28.4. vai laskenko taaskin väärin? Tuossa kohtaa on Nooan aikan se hetki kun taivaan akkunat aukesivat ja maa alkoi pulputa vettä...
No nyt jos unohdetaan osittain skenaariot, jotka heitin tuossa pari päivää sitten ja spekuloin hieman tätä Markun korjaamaa päivää, huomataan että Omerin laskenta on
vielä täydessä käynnissä, joka taas alkaa 1.4. ja päättyy 13.5. kun taas juutalainen versio alkaa 3.4. ja päättyy 15.5.
Jos verrataan noita Nooan ajan aikajanaa tähän tilanteeseen Omerin laskennan päällä, niin jotain on laskennassa pielessä tai sitten nämä ei liity tällaisenaan toisiinsa. Toisaalta taas, me olemme olleet arkissa jo hyvän tovin, joten Jumalan käsi panisi luukun arkin ovet kiinni tänä vuonna 21. päivä huhtikuuta. Siitä päivästä eteenpäin käsittääkseni morsiamen rooliin tie katkeaa ja mahdollisuus siihen junaan on mennyt. Jäljelle jää enää kutsu, ostakaa minulta kultaa, tulessa puhdistettua ja menkää ostamaan öljyä sitä myyviltä kauppiailta. Ahdistuksen ajat jäävät enää ainoaksi pelastustieksi sinne 1335 päivän päähän, mistä laskettuna, niin en ole varma tietenkään mutta ehkä rauhasta uskoisin.
No mutta jos taivaan akkunat aukeaa vaikkapa sitten 28.4. niin siitähän on jopa 15 päivää Omerin laskennan päähän ja sellaista tulosta Raamattu ei taas tue missään kohtaa. Noh.. mutta tärkeintä tässä oli jälleen se, että saan jakaa ajatuksia joita kukin miettii tahollaan.

Nokialais Olli voisi olla riittävän taitava laskemaan vaihtoehtoja... Onhan siis tuo 1335 päivääkin 45 päivää 1290:stä lisää, joka taas on yksi kuukausi ja 15 päivää. Ja kun ajattelee, että pedon ilmestyminenkin ja se päivä saattaa olla melkoinen mittari myös tässä sopassa. Siellä on tietenkin muitakin kortteja, kuten paavi ja moni muu... kuten vaikka norjalaisprofetia vuodelta 1968 jossa sota alkaa yllättävältä taholta, joka päättyy ydinpommeihin. Sekin on siis kolmannen maailmansodan ansipamaus, eli voisi hyvin kuvata jotain tärkeää, kuten tuo Nooan ajan vedenpaisumuksen ensimmäinen pisara taivaalta.


10.3.2013

Kaikki haluavat vain lisää ja lisää suvaitsevuutta "hyveenä" - synnin sallimista siis


Suvaitsevuus on vaarallinen kuin tuli Eräs mies käveli vastaan erikoinen matkalaukku kädessään ja joku tuttava vastaantulija kysyi tältä, että mitä tuossa laukussa on. Mies vastasi että se on täynnä suvaitsevuutta. Kuulostaa hyvältä ja ylevältä, eikö vaan?
Siitä huolimatta suvaitsevuus ei ole mikään hyvä juttu. Suvaitsevuus terminä tai pikemminkin käsitteenä on vähän sama asia, kuin tuli. Molemmat ovat hyviä renkejä, mutteivät isäntiä. Tulen pitämiselle on annettu paljon erilaisia määritteitä ja sääntöjä, miten sitä tulee käsitellä missäkin tilanteessa. Tulta on jopa käytetty tuhoamaan asioita, joka on sen hallittua irtipäästämistä. Sen sijaan suvaitsevuudelle ei olla annettu ohjeita, koska ne tavallaan ovat jo, ovat hyvin vanhoja ja niitä kutsutaan laeiksi. Suvaitsevuushan on laittomuuden sallimista tietyissä suvaitsevuuspiireissä. Sallimusta. Olikohan se niin, että Matteus 24 luvussa puhuttiin jotenkin näin, että kun laittomuus saa vallan, monen rakkaus kylmenee.
Jos sanon että minulla on laukullinen suvaitsevuutta, joka olisi määrällisesti valtava määrä ja pidän sen laukussa, 
anniskellen sitä vain pieninä paloina, se olisi ihan hyvä, mutta auta armias kun päästän koko suvaitsevuuden massan valloilleen. Samoin tuli, jos sitä pidetään valjastettuna, se on joka muodossa oikein hyvä apuväline, vaan jos se päästetään irti, siinä palaa kaikki poroksi.
Ongelma on siinä, että jokainen tietää mitä tulen irti päästäminen merkitsee ja mitä se tuo tullessaan. Sen sijaan vain harva tietää mitä suvaitsevuuden lisääntyminen tuo tullessaan.
Pieni roskispalohan ei vielä paha juttu ole, mutta aiheuttaa ikävää savuhaittaa, ehkä seinien sotkeutumista ja ainakin pientä vahinkoa. Samoin suvaitsevuuden irrottaminen hallinnasta esim. sallimalla vaikka ravintolatupakointi vaikka se onkin kielletty. Käyttäähän Jumalakin syntiä hyödykseen, mm. siten että ilman syntisyytensä huomaamista, ihminen ei näe olevansa syntinen, joten synnin on tultava ensin suureksi, jotta ihminen itse näkee syntisyytensä. Siitä voi alkaa vasta katumus ja anteeksiannon etsiminen, joka on pelastustien pään etsimisen ensimmäinen askel.
Suvaitsevat ihmiset saattavat olla erittäinkin uskovaisluonteisia ja kirkossa käyviä, aivan kuten Olli Aalto, joka vaihtoi sukupuoltaan näkemättä itseään synnintekijänä. Samoin moni muu, joka kirkon sisällä siunaa ja rukoilee muiden puolesta, ollen itse koko muuta seurakuntaa paljon syntisempi. He ovat sokeita syntisyydelleen ja luulevat tekevänsä oikein.
Sodoman ihmiset olivat silloin Aabrahamin elinaikoina niin syntisiä monella tavalla, kyeten silti elämään sovussa keskenään, että he jopa kerskailivat synneillään ja pitivät niitä arvokkaina ominaisuuksiaan. Aivan kuten tänäänkin.
 
Luin pari päivää sitten lehdestä pikkutytön raakalaismaisesta surmasta ja sen tutkinnassa tehdyistä kuulusteluista. Huomasin että mies syytti naista, joka oli kertonut miten tyttöä kuuluu kohdella ja rangaista. Nainen puolestaan syytti olosuhteita ja tyttöä. Tämä syynsiirtämisketju pani minua miettimään Adamin ja Eevan tapausta silloin kun he lankesivat. Siellä tapahtui tismalleen sama asia... Jumala kysyi Adamilta, että miksi sinä söit siitä puusta? Adam vastaa heti yksoikoon, että tuon nainen, jonka sinä minulle annoit, houkutteli minut. Eeva puolestaan syytti olosuhteita, jossa käärme oli häntä houkutellut siihen, sanoen että tulisimme yhtä viisaiksi kuin sinä olet ja että silloin tietäisimme mikä on hyvä ja paha.

No se kynnys sitten, missä se kynnys on, tai raja kulkee? Adam ja Eeva söivät kielletyn hedelmän. Eipä ollut iso asia? 

Kerron erään osuvan oman kokemukseni tuolta baarimaailmasta jossa olin ovella portsarina. Henkilökunta tulee sanomaan että kolme miestä polttaa vessassa tupakka, eikä suostuneet poistumaan saati sammuttamaan. Menin paikalle, jossa tosiaan kolme kaveria tuprutteli savukkeitaan. Komensin heti että nyt tupakat sammuksiin ja ulos sieltä. Yksi alkoi kertomaan minulle ihan pokkana, että ei kai tämä nyt niin paha rikos ole, etteihän se ollut kuin yksi tupakka. Katsoin miestä melkein suu auki, että onko hän teolleen siis noin paatunut käsittämään. Aloitin sanomalla että säännöt ovat lakeja ja niitä joko noudatetaan tai sitten ei noudateta, josta tulee sitten sanktioita ja ettei ole mitään lieviä välimuotoja, joita voi jättää noudattamatta. Mies sanoo, ettei poliisikaan sakota aina jos kävelee punaisia päin... Niinpä! Hyvä kysymys, miksi ei? 
Sanoin vain että täällä pidetään säännöistä vielä kiinni ja sillä piste. Koska vastaukseni edelleen sai vähättelyä, käänsin asian toisin päin. Mitä jos minä teen sinulle jotain joka on sekä sinulle ikävää, että samalla laitonta. Mies kysyi että "niinkuin mitä?" Sanoin sitten ihan ohimennen, kuin asiaa vähätellen, ettet kai panisi pahaksesi vaikka vain niinkuin lievästi ja varovasti tappaisin sinut? Kaverilla silmät leimusi ja sanoi ettei sitä voi verrata tupakointiin. Sanoin että no entäpä sitten jos vaikka ihan pikkuisen lirautan, siis kusasen sun kaljamukiis? Eihän se niin paha juttu ole? Silloin mies alkoi ymmärtää ainakin uskoin niin, tosin purnasi. Siis lainrikkominen ei ole mikään raja tai näkyvä reuna, vaan veteen piirretty viiva, sitä joko rikkoo kirjallisena luettavan lakipykälän kautta tai sydämen kautta. Lainrikkojan ensimmäinen askel on varmaan valtava asia, joka tapahtuu monilla niinkin nuorena, ettei edes muista. Se tapahtuma on varmasti sellainen, että aivan kuin nuoren tytön neitsyys katoaisi, kun taas paatuneen rikollisen pääässä suurikin rikos ei ole rikos eikä mikään.
 
Näillä tarinoilla haluan yhdistää nämä kaksi asiaa, suvaitsevuuden ja hyvän- että pahan oppimisen tähän kaikkeen tulevaan. Adam ja Eeva eivät oppineet, heidän lapsensa eivät oppineet, seuraavat sukupolvetkaan eivät oppineet, koko ihmiskunta vuosituhansissakaan ei koskaan sitä oppinut. Miksi joku voi vielä luulla että suvaitsevuudella me saadaan Jumalan lain rikkomisesta jotain hyvää aikaan? Noh... koko sana, suvaitsevuushan on saatanan äärimmäisen ovela keino saada pahuudelle suuret siivet ja täysi valta. Siihenhän tämä maailma on jo itsensä syössyt.


9.3.2013

Olen hieman päässyt jo tämän HTML ohjelman kanssa lähemmäs sinunkauppaa :)

Raamatullinen vuodenvaihden lähestyy 11.3. jälkeen uuden kuun tullessa näkyviin

Luukas 17:26-30 Ja niinkuin kävi Nooan päivinä, niin käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä: he söivät, joivat, naivat ja menivät miehelle, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin; ja venpaisumus tuli ja hukutti heidät kaikki. Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat, mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki, samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy. Kaikki tapahtuu siis täysin puun takaa yllätyksellisesti.
Raamatulllinen vuodenvaihde 2013 1. Mooseksen kirja 7:11 Ja sinä vuonna, jona Nooa oli kuudensadan vuoden vanha, sen toisena kuukautena, kuukauden seitsemäntenätoista päivänä, sinä päivänä puhkesivat kaikki suuren syvyyden lähteet, ja taivaan akkunat aukenivat.

Eli toukokuussa, katsotaas... toisen uudenkuun jälkeen tuosta hetkestä osuu 27.5. kohdalle. UUPS! Likelle menee... ja sitä ennen Nooa perheineen on jo mennyt arkkiin, joten mitä johtopäätöksiä voimme vetää? Sitä ennen oli arkin ovi suljettuna
jo viikon päivät, eli 7 päivää, kuten Raamatussa sanotaan. Se päivä taas osui 20.5. kohdalle. Kyllä tämä kevät taas mielenkiintoiselta näyttää :) Odottakaamme siis vaan rauhassa levollisin mielin Herran enkeliä, olemme arkissa jo. Ihmisen pojan muotoinen, terävä sirppi kädessään antaa käskyhuudon enkeleille "korjatkaa sato" jolloin enkeli nostaa meidät kotiin, jossa voimme levätä raskailta haavoiltamme. Herra pesee ruumiimme, öljyää sen ja vaatettaa meidät Taivaan asuun ja saamme sitten ikuisen rauhan sydämiimme, joihin tämä maailma ei koskaan saanut otetta ja sijaa meissä. Nostakaa päänne, sillä vapautuksenne on lähellä.

Uusi paavi "musta paavikin" ?? ...toisaalta tullaan nimittämään tuossa uuden kuun tullessa. Millainen rooli hänellä sitten on maailman rauhan "antikristuksen rauhan" osalta, saa nähdä, varmaan karmiva. Hänkin liittyy rotuna tietyllä tavalla Nooan aikaan ja tähän lopunaikaan, koska Raamatussa on eräs vendenpaisumuksen jälkeinen tarina, jossa Nooan eräs pojanpoika yllätti Nooan ilmeisesti hänen ollessa viljelemänsä viinin tähden hieman avuttomassa tilassa. Kutsun sitä suomenkielellä näin: sammunut alasti johonkin.. hmm. varmaan "hauskaan" asentoon. Onneksi silloin ei ollut kännykkäkameroita, koska silloinkin ihmiset oli vain ihmisiä. Nooahan oli aika turhautunut tekemänsä pelastustyön jälkeen, mutta silti hänelle oli järjestetty varsin rauhallinen vanhuus viininviljelijänä, viinikin oli hänelle varmaan ihan hyväksi lohduksi. Eihän Jumala muuten olisi Nooaa siihen ohjannut. Mutta.. silloin Nooan ollessa juuri sillä hetkellä alemuustilassa, tämä pojanpoika pilkkasi tai teki ehkä vanhalle Nooalle jonkun häpäisevän käytännön pilan, kunnioittamatta tätä. Raamatun paikkaa muistellen, Nooan häpy näkyi jota tuo poika pilkkasi. Häpy näkyi myös Jeesuksella ristillä roikkuessaan ja häntä pilkattiin.. jopa juotettiin hapanviiniä, joten samankaltaisuutta aidon pelastustyön tekijää kohtaan on aina paljon, koska peto-saatana vihaa sitä. Tällöin Jumala kirosi tuon pilkkajapojan (muutti ihon mustaksi) ja karkoitti pojan ja hänen koko sukunsa, lapsensa polvesta toiseen asumaan kehittymättömänä. Raamattu kertoi ilmansuunnankin sieltä Persian suunnalta kauas etelään ja olemaan hamaan loppuun asti toisten orjina... on kai varsin helppo arvata... afrikkalaiset.
Ajatelkaas, kun tämäkin kivi on käännetty ympäri, eli Obama johtaa jo puolta maailmaa ja nyt tulee "ehkä siis" musta paavi. Siinä kääntyy maailman kirjat ympäri, koko poliittinen maailma ja lopulta puolet uskonnollista maailmaa.
Entäpä tuo pilkka jatkossa... portolla (mustalla paavilla?) pilkkaavia nimiä yltympäri ruumiissaan ja yllätys, yllätys... päihtyneenä (ironisesti viinimalja kädessään) pyhien verestä. Kyse on pelastuksen pilkkaamisesta, pelastusta oli aluksi fyysinen Nooa, sitten Jeesus jota seurasi hänen Henkensä, verensä ja lihan evankeliumi ja sen jälkeen pieni pala sitä, tässä nyt osaltaan tämä pelastussanomani, jonka koen saaneeni suoraan tehtäväkseni julistaa. Pelastustyö on halua aidosti tuoda jokainen mahdollinen ihminen Jeesuksen ristin luo, uskomalla siihen kaatamaan jokainen syntitaakka siihen ja saamaan ne anteeksi. Ei ole enää paluuta Isaraelin uppiniskaiselle esimerkille, Nooan kaltaiseen tekojen pelastukseen.

Eilen oli mm. uutisissa Jari Sillanpäästä, joka aikoi Jaakobin vaellukselle, "aikamoista jaakobinpainia" :) jonka senkin puolivälin Sillanpää aikoo lintsata kulkemalla sen junalla. Matkahan on satoja, ellei yli tuhannen kilometriä ja jalan, Jaakobin haudalle, jonka tietysti katoliset ovat nimittäneet pyhimykseksi. Jaakobin haudalle päästyään pyhiinvaeltajat saavat kuulemma kaikki syntinsä anteeksi. PÖH! Lantti kirstuun kilahtaa, sielu taivaaseen vilahtaa ja paavi saa taas uuden Rolls Roycen tai Rolexin.
Minulla on paljon vähemmän jalkoja rasittava keino, jonka löydät näiltä sivuilta ja miljoonilta muilta... Tarkoitan tarinalla vaan sitä, ettei Jeesuksen veri kelpaa juuri kellekään, vaan oma liha ja nahka täytyy vaikka grillata tai liemessä keittää mieluummin ja pilkata ja halveksua Jeesuksen tarjoamaa ainoaa oikeaa reittiä: "minä olen tie,totuus ja elämä", eikä sillä voi olla isää, jolla ei ole poikaa, välittäjää isän luo. Se tie on Jeesus Kristus! Halleluja Jumalan poika!

8.3.2013

Kokeilen erään ystävän lähettämän linkin kautta NVU ilmaisohjelmaa... Mutta asiaan:

Ydinsota

Juuri uutisoitiin Pohjois-Korean julistus tehdä ydinisku ja rikkoa Koreoiden välinen rauha. Tämän skenaarion toteutuminen johtaisi mitä luultavimmin sellaiseen asetteluun että... okei, yksi, pari tai muutama maksimissaan ohjusta tuhoaisi laajoja alueita Koreoiden niemimaasta ja luultavimmin koko sen pohjoisosan, eli Pohjois-Korean.

Se mikä saisi homman lakkaamaan heti alkuunsa, on suurvaltojen pakkorauha. Tässä kohtaa haluaisin heti sanoa että minä puhun omin sanoin nyt vaikka siteeraan Raamatun kohtiin.

Pakkorauhan tullessa toivon että kiinnittäisit huomiota Raamatun kohtaan ilmestyskirjassa, jossa neljä enkeliä siirtyi maan neljälle eri kulmalle pitämään sodan tuulia kiinni, ettei maa vielä vahingoittuisi tulella. Uskon vahvasti että tilanne aikajanalla on juuri tuossa.

No mitä tätä ennen oli tapahduttava? Raamatussa kerrotaan että Jeesus tulee kuin varas yöllä ja kuvailee monissa kohdin, kuinka maa ei ole herännyt mihinkään, päin vastoin, kuin Getsemanen puutarhassa, jossa 9 opetuslasta nukkui kauempana ja vain kolme Jeesus otti lähemmän mukaansa rukoilemaan ja hekin lopulta nukahtelivat. Tilanne täytyy olla siis saman kaltainen, se tulee täydellisenä yllätyksenä pientä henkilömäärää lukuun ottamatta, joista Paavali taas puhui näin: "se päivä ei tule teille yllätyksenä, koska te olette valon lapsia". Aamos 3:7 sanoo ettei Herra tee mitään, ennen kuin on kertonut siitä, joten Jumala ei tosiaan tee mitään, ei ylösottoa, eikä mitään muutakaan, ellei ole kertonut siitä palvelijoilleen profeetoille.

Näin ollen morsiamen poisottaminen tapahtuu yllättäen, äkkiarvaamatta ja vasta sen jälkeen, ehkä jo samana päivänä Koreaan isketään ydinohjuksin, samalla Syyriaan ja jopa Iraniin samana päivänä sekasorron keskellä. Idän ja lännen välit katkeavat ÄÄRIMMÄISEN HERKKÄÄN JA VAARALLISEEN TILANTEESEEN, jossa järki voittaa, "neljä enkeliä menevät maan neljälle nurkalle ja pitävät kiinni sodan tuulista, kunnes JUMALAN SINETTI ON PANTU HÄNEN OMIENSA OTSAAN". Siis siihen asti, eli minne?

Jos nyt oletetaan että Jeesus tosiaan haki 1:20 osaa kristitystä kansasta morsiamena, "heilutuslyhteenä" pois, niin pelastamattomia ihmisiä jäisi maailma ääriään täyteen, joilla on oma suunnitelma Jumalan takataskussa.

Room. 11 kirjeessä puhutaan että Israelia on osaksi kohdannut paatumus hamaan siihen asti, kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut. Miksi siis tarvitsee sanoa "täysi luku", jos kerran olisi vain yksi ylösveto?

Näinpä ollen, uskallan väittää että Danielin kirjojen viimeisessä luvussa ja sen viimeisissä jakeissa kerrotaan jopa päivien lukumäärä, jonka pakanakansat joutuvat olemaan ahdistuksessa. Se luku on 1335 päivää, joka autuas voi saavuttaa,  koska marttyyrien lukumäärä on varsin muhkea, josta siitäkin puhutaan ilmestyskirjassa, jossa alttarin kannen alla odottelivat marttyyrit Jumalan kostoa verensä vuodatuksesta ja heille sanottiin odottaa vielä vähän aikaa, koska marttyyrien luku olisi pian täysi.

Mutta palataas takaisin siihen hetkeen, kun morsian on juuri otettu pois ja ydiniskut tehty, neljä enkeliä mennyt maan neljälle eri kulmalle. Tiedättehän te että antikristus/peto tuo rauhan maailmaan, johon kaikki taipuvat. Tässähän se kohta on, eli maailmalla ei voi tuossa hetkessä syttyä globaalimpaa sotaa, ehkä juuri tällainen asemasotavaihe, johon liittyy vahvasti Venäjän Suomen ja koko pohjoisen kalotin miehitys ja USA:lla varmaan omat asetelmat. Israelkin olisi saanut rauhansa Iranista, jonka keskusjohtokin olisi pois pelistä. Eikös Jesajan kirjoissakin puhuta tien valmistamisesta hänelle ja/tai toisaalla taas idän kuninkaille. Sieltähän olisi koko tie auki idän kuninkaille. Raamattuhan kertoo tuon armeijan koonkin, laskennallisena lukuna, koska kukaan ei osannut siihen aikaan laskea satoja miljoonia. Se luku oli siis 200 miljoonaa miestä käsittävä armeija joka kootaan lopulta Israelia vastaan, siellä aivan lopussa, juuri ennen Jeesuksen näkyvää paluuta.

Menin taas tuonne 7 vuoden lopulle, mutta palataas vielä kerran takaisin...

Jos länsimaat ja itämaat molemmat alkavat pistää kaiken Israelin ja Kristittyjen syyksi, joka on aika luonnollista, alkaa melkoinen ihmismetsästys. Suomi pelastuu tavallaan Venäjän miehityksessä suurimmilta kristittyjen vainoilta, koska on eräänlainen kahtia jaettu autonomia Etelä-Suomessa ja miehitetty pohjoisosa, jossa Venäjällä on muuta puuhaa kuin etsiä joku kristitty kiven takaa.

Mikä on siis tänne jäävien osa ja perustelu? Se löytyy myös monesta paikasta Raamatun lehdiltä. Esimerkiksi kun puhutaan kymmenestä neitsyestä joista puolet oli tyhmiä ja silti puhutaan ahtaasta portista josta vain harva menee. Ajatteles onko tämän tyyppinen vertauskaksikko samasta aiheesta? Ei voi olla. Eli kyse on morsiamesta, joka on vain 1:20 osa ja tänne jäävistä häävieraista, jotka ovatkin se pääjoukko "loputkin pakanakansat sisälle tulleet". Lisäksi he ovat ilmestyskirjassa se suuri joukko, jota kukaan ei voinut laskea lasimerellä. Heistä kyseltiin, mistä nämä tänne tulivat? He ovat puhdistaneet itsensä ahdistuksessa ja tulivat juuri sieltä. No mitä siis Jeesus oli sanonut Laodikean seurakunnalle? Menkää ja ostakaa minulta kultaa, tulessa puhdistettua ja että he pelastuvat ikään kuin tulen läpi sielunsa.

 

Puntaroi tarkkaan ja tutki mitä sanoin, en halua ketään eksyttää pois Herrani Jeesuksen Kristuksen ristin juurelta, jonne vuosi Hänen kallisarvoinen verensä, joka on niin arvokasta että sillä pelastaa koko maailman.. JOS NIIN USKOT JA NIIN TAHDOT. 

Näillä sanoilla haluan kehottaa sinua, punnitsemaan ja koettelemaan tämä kaikki mahdollisena todellisena tapahtumaketjuna? Puimatantereen 7 vuoden tyhjennyksenä, jossa ihmisä on pian 8 miljardia ja ikähaarukka 0-120 vuotta, eri uskontokuntia ja kulttuureja, oppeja ja sosiaalisia erilaisuuksia, arvoja ja vaurautta, asemaa ja terveydellistä tilaa. Siksi uskon ettei edes Jumalalla ole mahdollisuutta pistää kaksi kättä keskelle kaikkea kansaa yhteen ja jakaa levittämällä kädet siirtäen toiset helvettiin ja toiset paratiisiin.


-jarmo-


3.2.2013

 

UUTINEN, tästä se voisi kaikki alkaa... veljet nostakaa päänne, sillä vapautuksenne on lähellä

Detroit vajoaa kohti konkurssia

 

Pilvenpiirtäjät, tehtaat ja kodit kumisevat kaupungissa tyhjyttään. Rikollisuus rehottaa, eikä kaupungilla ole varaa pitää kaikkia katuvaloja päällä.

Yhdysvaltalaisen autoteollisuuden synnyinkaupunki Detroit on uppoamassa kohti vararikkoa. Michiganin osavaltio aikoo ottaa kaupungin talouden hallintaansa, kertoi kuvernööri Rick Snyder perjantaina. Tätä on pidetty ainoana keinona saada haltuun kaupungin ongelmat. Monet kuitenkin arvelevat, että sekään ei riitä, vaan Detroitia uhkaa konkurssi. Kaupungilla on velkaa noin kymmenen miljardia euroa, ja sen käteisvarantojen on arvioitu kuivuvan kuukausien kuluessa. Samalla Detroitin asukasluku vähenee jyrkästi. Detroitilla on kymmenen päivää aikaa valittaa kuvernöörin ratkaisusta, mutta lopullinen päätäntävalta on Snyderilla. Tarkoituksena on tuoda kaupunkiin hätätilajohtaja, jolla olisi valtuudet muun muassa lakkauttaa kokonaisia osastoja, muuttaa työehtosopimuksia ja myydä kaupungin omaisuutta. Kuvernööri haluaa välttää vararikon, mutta joidenkin mielestä se on vääjäämätön. - Olisi epätodellista ajatella, etteikö se olisi osa ratkaisua, sanoo yksi osavaltion pitkäaikaisimmista hätätilajohtajista Lou Schimmel National Public Radio:n haastattelussa. Detroitin julistaminen maksukyvyttömäksi olisi suurin kunnallinen vararikko Yhdysvalloissa. Lähteet: Reuters, AFP

1.3.2013

KYSELY: Oliskohan jollain tiedossa hyvää HTML sivujen tekemiseen soveltuvaa ohjelmaa? Itselläni oli käytössä aiemmin Front Page 2003 versio, joka oli helppo ja hyvä. Nyt se ei tässä Windows 7:ssä toimi.

Olen kokeillut Wordia mutten kyllä oikein ole sinut tämän kanssa. Laita linkki mikäli sinulta löytyy joku ilmainen ja toimiva HTML editori, info@pelastussanoma.fi


25.2.2013 (ONGELIMIA ON.. ) SELVITTELEN ASIAA,,, Olkaa kärsivällisiä.

Olis ollu vaikka mitä kerrottavaa mutta tietokoneeni päivitykset vähän toi ongelmia

Kuukalenteri tyhja 2013

Yllä kuukalenteri 2013 joka taas näin keväällä alkaa saada oman roolinsa pelastussanoman sivustolla, koska Omerin laskenta alkaa jälleen. Tänä vuonna ns. raamatullinen vuosi alkaa maaliskuun 11. päivän jälkeen ja pääsiäinen on viikolla 13 joten taas voidaan virittää 3. Mooses 23 luvun jakeet: "Sitten laskekaa sapatin jälkeisestä päivästä, siitä päivästä, jona toitte heilutuslyhteen, seitsemän täyttä viikkoa, laskekaa viisikymmentä päivää seitsemännen sapatin jälkeiseen päivään asti; sitten tuokaa Herralle uusi ruokauhri. Sieltä, missä asutte, tuokaa heilutusleiväksi kaksi kakkua, jotka on leivottava happamena kahdesta kymmenenneksestä lestyjä jauhoja, Herralle uutislahjaksi."

Moni varmaan ei huomaa miksi noissa jakeissa on selvästi mainittu ylösottotapahtuma ja kaikenlisäksi määritelmä kuinka monta ja kenestä on kyse. Siinä se silti vertauksen sisällä on ja kaikenlisäksi siinä on seissyt Mooseksen ajoilta asti ajankohta, jolloin tuo tapahtuu. Tänä vuonna se osuu Juliaanisen kalenterin mukaan 13.5. ja juutalaisen 15.5. ja kun meillä on Paavalin sanat jotenkin näin, "te ette suinkaan ehdi ennen poisnukkuneita" ja Ilmestyskirjassa Johanneksen näyssä sanat joudutte olemaan kymmenen päivää ahdistuksessa ja joitakin teistä vangitaan sen kymmenen päivän aikana". No noihin 13. ja 15. päiville kun laskee nuo kymmenen päivää, saadaan neljä mahdollista päivää 1.5. 15.5. 23.5. ja 25.5. Noh, siinäpä vasta toukokuu.

 

21.1.2013

Pelkkä Raamatun lukeminen ja sanan kuuleminen kirkoissa ei ole autuaaksi tekevää

Jaakobin kirje 1:16-27 (Jaakobin sanat alkavat kuin lukemattomat muutkin, "älkää eksykö")
Älkää eksykö, rakkaat veljeni. Jokainen hyvä anti ja jokainen täydellinen lahja tulee ylhäältä, valkeuksien Isältä, jonka tykönä ei ole muutosta, ei vaihteen varjoa. Tahtonsa mukaan hän synnytti meidät totuuden sanalla, ollaksemme hänen luotujensa esikoiset.
Te tiedätte sen, rakkaat veljeni. Mutta olkoon jokainen ihminen nopea kuulemaan, hidas puhumaan, hidas vihaan; sillä miehen viha ei tee sitä, mikä on oikein Jumalan edessä.
Sentähden pankaa pois kaikki saastaisuus ja kaikkinainen pahuus ja ottakaa hiljaisuudella vastaan sana, joka on teihin istutettu ja joka voi teidän sielunne pelastaa.Mutta olkaa sanan tekijöitä, eikä vain sen kuulijoita, pettäen itsenne. Sillä jos joku on sanan kuulija eikä sen tekijä, niin hän on miehen kaltainen, joka katselee kuvastimessa luonnollisia kasvojaan; hän katselee itseään, lähtee pois ja unhottaa heti, millainen hän oli.
Mutta joka katsoo täydelliseen lakiin, vapauden lakiin, ja pysyy siinä, eikä ole muistamaton kuulija, vaan todellinen tekijä, hän on oleva autuas tekemisessään.
Jos joku luulee olevansa jumalanpalvelija, mutta ei hillitse kieltään, vaan pettää sydämensä, niin hänen jumalanpalveluksensa on turha. Puhdas ja tahraton jumalanpalvelus Jumalan ja Isän silmissä on käydä katsomassa orpoja ja leskiä heidän ahdistuksessaan ja varjella itsensä niin, ettei maailma saastuta.

Kirkon kuulija 

Huomaatko kuinka Jaakob käyttää miehen ja naisen vertausta kristittynä ihmisenä, jossa mies on kuin narsisti ja nainen nöyrä kuuliainen. Kyseessä on siis myös ristinkantamisvelvollisuus. Meidän on kaikkien kannettava ristiämme. Se on velvollisuutemme! Moni pettää itsensä, sanomalla olevansa jo "well done", valmis Jumalan eteen. Moni sanoo jopa niin itsevarmaan sävyyn, etten enää koskaan syntiä tule tekemään ja että Jeesus kerran minut armahti, en enää tarvitse Kristusta mihinkään, selviän lopun matkaa itse.
Se joka vertaa itseään lakiin taukoamatta, jopa vuorisaarnan tiheän seulan läpi, tajuaa olevansa joka päivä yhtä syntinen ja siksi nöyrtyy Jeesuksen Kristuksen ristin juureen joka ilta ennen nukkumaan menoa.
Näin todellinen morsian, josta tässä Jaakobkin sivuaa ja vertaa mieheen, onkin yhtäkkiä sanatekijä ja Raamatun tutkiskelija, sellainen joka saa ylhäältä ja nöyrtyy saamansa edessä.

Tämä maailma on kovin, kovin täynnä ihmisiä, jotka tosiaankin puhuvat "yläkerran herrasta", Jumalasta, kaikkivaltiaasta jne. monin nimin, mutteivät tunne poikaa, Jeesusta Kristusta. Näin ollen heillä ei voi olla isää ja siten pettävät itsensä, koska sydän ei todista tätä, se täytyy valehdella itselleen. Tästä samasta syystä moni joka on uskosta täysin osaton, ei

kykene koskaan ymmärtämään mitä kristitty tarkoittaa sillä ja niillä sanoilla, että Pyhä Henki on sydämessäni todistanut olevansa konkreettinen ja Jeesus konkreettisesti olemassa.

Näistä kaikista yhteenvetona jälleen, että mitäpä Uskomme olisi ilman uskoa, se olisi tietoa. Jumala ei vaadi ihmisiltä mitään muuta kuin "uskoa poikaani Jeesukseen Kristukseen". Jos joku tiedemies olisi kyennyt todistamaan Jeesuksen olemassaolon ja Pyhän Hengen voiman, ei tässä olisi enää uskosta kysymys ollenkaan, vaan puhtaasta Jumaltieteestä ja me kaikki olisimme uskosta osattomia ja näin vain pelkäisimme Jumalaa, emmekä vapaaehtoisesti haluaisi armoa.

Kun Adam ja Eeva lankesivat syntiin, he olivat kuin Jumalan (isän) kaksi lasta, jotka eivät tienneet mistään vielä paljoa mitään ja olivat pahoittaneet isän, tehneet jotain pahaa ja oli anteeksipyynnön aika... mutta mitä tapahtuikaan? Ensin Adam syytti Eevaa ja sitten tämä vielä käärmettä... ei anteeksipyyntöä. Mitä isä voi tehdä lapsille, jotka eivät tajua pyytää anteeksi? Synnin ei saa levitä paratiisiin, eikä synnissä voi elää ikuistesti. Eli panokset olivat korkeammat kuin yhdenkään tiedemiehen aivot kykenevät tajuamaan. Moni uskosta osaton tätä samaa dilemmaa pohtii, samalla ihmetellen Jumalan "armottomuutta ja jopa julmuutta". Onhan silti totta että äärimmäisen suurten panosten ollessa pöydällä, on tehtävä äärimmäisen suuria uhrauksia ja jos panos ylittää kaiken tietämäsi tärkeyden, niin kuinka suuriksi luulet Jumalan asettaneen uhrausmääritteensä? Tästä oli kysymys, kun Adam ja Eeva lankesivat.

Perussetti siis taas... AVAINSANA ON JÄLLEEN NÖYRYYS!!! Mikään muu ei auta, ei oman profetian voima, ei uskommekaan voima riitä siihen, puhumattakaan teoistamme maailmassa, mielipiteistämmekään, saati maailman muut vetkuttimet, puolueet tai muut oravanpyörät. Yksinkertaisesti joka ilta Jeesuksen Kristuksen edessä nöyrtyminen avaa puhtaan sydämen, joka alkaa hitaasti aktivoida näivettynyttä omaa henkeäsi avaamaan tietä Kristuksen tullessa sydämeen asumaan ikiajoiksi. Se alkaa verrata lakia itseesi ja pitää sinut Paavalin tiellä, tuntien joka ikinen ilta "piikin lihassasi" ja nöyrän mielen, joka vie joka ilta ristin juureen.
Se on ainoa vetoapu Taivasten valtakuntaan! 


16.1.2013

Sain nopean flach-tyyppisen näyn - vanhat ja uudet suhteet, pettämiset ja me Taivaassa

Suhteet taivaassa 

Raamatussa selvästi sanotaan että pettäminen, seksuaalinen elämämme ja uudet suhteet ovat hankalia myös Jeesukselle, hänen hoitaessaan meitä valtakunnassaan. Siksi meidän tulee tuhatvuotisessa valtakunnassa hoitaa maallisia suhteitamme, jottei meidän tarvitse tehdä lopullista tiliä Jumalan edessä viimeisenä päivänä siellä tuhannen vuoden mentyä.
Jokainen ihmissuhde on tuon tuhannen vuoden aikana käytävä läpi ja hoidettava aukottomana sellaiseen kuntoon, joka vie meidät sen ajan jälkeen puhtaana Jumalan kasvojen eteen. Tämä johtuu myös sanasta,

"yhtyessänne toisiinne, te tulette kuin yhdeksi lihaksi, toistenne kaltaisiksi". Miten mahtaa sitten olla homosuhteiden hoitaminen Jumalan eteen kelpaavaksi suhteeksi? Vaikea varmaan.
Tämä näky oli nopea, mutta kertoi minulle asian ytimen.


10.1.2013

Norjalaisnäyn spekulaatiota taas...

Kiinan laivasto

Norjalaisen naisen näky vuodelta 1968
Pieni palanen näystä: Kolmas maailmansota syttyy tavalla, jota kukaan ei ole odottanut ja odottamattomalta suunnalta, ja me olemme yhtä valmistautumattomia kuin olimme 9. huhtikuuta 1940.

Lähde: Verkkomedia
Japanin valojuovaluodit vievät lähemmäs Kiinan ja Japanin välistä sotaa
Kiinan ulkoministeriön tiedottaja Hong Lei sanoi keskiviikkona, että Kiina on johdonmukaisesti vastustanut Japanin suorittamia aluerikkomuksia, jotka ovat loukanneet Kiinan suvereniteettia Diaoyun saarilla. Kiina "pysyy valppaana Japanin yrittäessä kärjistää jännitteitä", hän totesi.
Tiedottajan lausunto ei riitä ilmaisemaan kyllin selvästi kiinalaisten päättäväisyyttä

taistella Japanin häikäilemättömiä toimia vastaan, kirjoittaa maan virallinen media.
"Uskomme, että jos Japani alkaa käyttää valojuovaluoteja, se laukaisee sotilaallisen vastakkainasettelun Kiinan ja Japanin välillä. Kiinalaiset pyytävät varmasti hallitustaan lähettämään meri- ja ilmavoimiaan vastatoimiin."

Tosin, yhtä hyvin lause "
syttyy tavalla, jota kukaan ei ole odottanut ja odottamattomalta suunnalta" voi tarkoittaa Venäjän salamahyökkäystä ja Suomen Lapin muutamissa tunneissa miehittämistä. MELKO YLLÄRI VAI?? Niin olisi... yllättävä suunta ja yllättävällä tavalla.


Päivittäistä seurantaa 1.1.2012 - 31.12.2012
Päivittäistä seurantaa 1.11.2010 - 31.12.2011
Päivittäistä seurantaa 12.3.2010 - 30.10.2010
Päivittäistä seurantaa 1.10.2009 - 11.3.2010
Päivittäistä seurantaa 1.6.2009 - 31.9.2009
Päivittäistä seurantaa 1.1.2009 - 31.5.2009
Päivittäistä seurantaa 1.8.2008 - 31.12.2008
Päivittäistä seurantaa 15.4.2008 - 30.7.2008
Päivittäistä seurantaa 1.1.2008 - 14.4. 2008
Päivittäistä seurantaa 2007 loppuvuosi
Pääsiäinen 2007 alkaen...