31.12.2012

En oikein jaksa uskoa enää hyvästä uudesta vuodesta tälle maailmalle, mutta
toivotan sitä silti, koska jokainen uusi vuosi tuo taivastenvaltakuntaa lähemmäs


24.12.2012

HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUA KAIKILLE LUKIJOILLE

Luukas 2:1-7 Ja tapahtui niinä päivinä, että keisari Augustukselta kävi käsky, että kaikki maailma oli verolle pantava. Tämä verollepano oli ensimmäinen ja tapahtui Kyreniuksen ollessa Syyrian maaherrana. Ja kaikki menivät verolle pantaviksi, kukin omaan kaupunkiinsa.
Niin Joosefkin lähti Galileasta, Nasaretin kaupungista, ylös Juudeaan, Daavidin kaupunkiin, jonka nimi on Beetlehem, hän kun oli Daavidin huonetta ja sukua, verolle pantavaksi Marian, kihlattunsa, kanssa, joka oli raskaana.
Niin tapahtui heidän siellä ollessaan, että Marian synnyttämisen aika tuli. Ja hän synnytti pojan, esikoisensa, ja kapaloi hänet ja pani hänet seimeen, koska heille ei ollut sijaa majatalossa.

Augustuksen hauta

En yleensä tee mitään matkakertomuksia, ne ovat ärsyttäneet muidenkin kertomina itse luettuani niitä, joten se jääköön väliin. Ilmoja piteli Roomassa ja silleen...
Sen sijaan kun Roomassa on valtavasti nähtävää, joka pikkukujan päässä on jonkinlainen aukio, josta avautuu aivan monumentaalinen näkymä tai muu kolosseumi. Keisari Augustuksen hauta oli mielestäni kaikkein vaikuttavin, vaikka kaupunki on pullollaan nähtävää. Kaikki siksi, että tuo hauta muistuttaa eniten minulle vapahtajamme, Jeesuksen Kristuksen todellista syntymätapahtumaa.
Vasemmalla kuvassa Augustuksen hauta.

Denaari
Jeesuksen aikainen hopeadenaari (“Caesar, jumalan poika”).

Paavalin elämäkin olisi kiinnostanut ja nähdä missä, mitä ja onko jäljellä enää.. ei ollut, enkä löytänyt Paavalista mitään jälkiä.
Sen sijaan juuri nämä Rooman vallan pahikset kyllä ovat saaneet monumenttinsa ja palatsinsa, jopa heidän jumalanpojan kolikotkin ovat jääneet jäljelle muistuttamaan kuinka epäjumalanpalvonnan kulmakivi Rooma on historiassa ollut.
Ei ollut turhaan lausuttu Jeesuksen sanat, kun fariseukset kyselivät veronmaksusta keisarille. Jeesushan vastasi kysymyksellä, kenen kuva kolikossa on? Maailman jumalan pojan kuva siinä oli ja se mikä kuuluu maailmalle,

antakoot sen sitten maailman jumalan pojalle mikä hänelle kuuluu. Sen sijaan se mikä kuuluu Taivaan Jumalalle, antakaa se hänelle. Jeesus julisti siis aikanaan tismalleen oikealla hetkellä. Viimeinen faarao, Kleopatra oli mennyt, vanha aika oli väistynyt taakse ja uusi aika, Rooma oli tullut. (Julius Caesar ei ollut keisari) Ensimmäinen keisari Augustus oli saanut periä vallan ja tähän väliin syntyi puusepän poika, Jeesus Kristus.

Tähän väliin haluan sijoittaa ilmestyskirjan profetian, luku 17:9-13 Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu; ne ovat myös seitsemän kuningasta; heistä on viisi kaatunut, yksi on, viimeinen ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, pitää hänen vähän aikaa pysymän. Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen.
Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa. Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle.

Jeesus siis syntyi täydelliseen kulminaatiopisteeseen, jossa kaikki vanha väistyi ja lähes kaikella tavalla uusi aika oli saanut alkuvuotensa, josta ei ollut paluuta enää entiseen.
Paavalista syntyi alkuseurakunta Roomaan, joka myöhemmin luhistui nimenomaan rahanpauloihin ja anekauppaan. Lisäksi aito myöhemmin protestanttiseksi kutsuttu alkuseurakunta joutui piiloutumaan maan alle Rooman Katakombeihin pysyäkseen elossa. Heidän oli käytettävä salatunnuksia, jotta tunnistaisivat toisensa. Heitä vietiin Colosseumiin tapettavaksi, leijonien raadeltavaksi mutta Jeesuksen Kristuksen ruumisseurakunta vain vahvistui ja kasvoi, kunnes Rooma luhistui julmimman keisarinsa Neron käsissä. Kirkkohistoria on siis huikeaa luettavaa ja siitä saa paljon, joskin kahtiajakoisesti, toiset lukevat sitä tieteellisesti ja eksyvät, toiset hengellisesti ja saavat siunauksena uusia ovia avattavaksi. Kirkkohistoriaan uppoaisi vaikka vuosikymmeniksi lukemaan eri aikakausien tapahtumia, liittäen siihen juutalaishistorian ja paavilaisuuden.

Nonniihh.. Ei sitten tullut maailmanloppua "taaskaan" :) ja mikäs ihme se sitten oli?

RAUHALLISTA JOULUA KAIKILLE!


-jarmo-


13.12.2012

Ilmoituksen luontaisena tiedoksi - tänään siis tasan 5kk jos hyvin käy

En henkilökohtaisesti usko 21.12. päivän kummallisuuteen, epäraamatullisena ja kaikenlisäksi Maya, eli pakanauskonnollisena ilmoituksena. Uskon mieluummin siihen, mihin uskoin jo kauan sitten, eli  Omerin laskentakaavaan, jolla on pitkät raamatulliset perinteet odottaa Jeesusta Kristusta, joka oikeasti tulee hakemaan meidät häntä odottaneet pois maan päältä.
Tämä vuosi on tänä tulevana alkavana vuonna seuraavan kaltainen odotus... tätä tukee myös Laulujen laulu 2 10-13 jossa kerrotaan tempauksesta ja siihen liittyvästä vuodenajasta.

Omerin laskenta 2013


11.12.2012

Ohjenuoraa profeetoista ja eksytyksestä - Matteus 7

Matteus 7:13-20 Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät; mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät.

Kavahtakaa vääriä profeettoja
, jotka tulevat teidän luoksenne lammastenvaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia. Heidän hedelmistään te tunnette heidät. Eihän orjantappuroista koota viinirypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita?
Näin jokainen hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, mutta huono puu tekee pahoja hedelmiä.


Ei saata hyvä puu kasvaa pahoja hedelmiä eikä huono puu kasvaa hyviä hedelmiä.Jokainen
puu, joka ei tee hyvää hedelmää, hakataan pois ja heitetään tuleen.
Niin te siis tunnette heidät heidän hedelmistään.


Älkää siis kaikkia suutansa avanneita ja väärin ennustaneita kutsuko vääriksi profeetoiksi, ennen kuin huomaatte heidän yrittävän eksyttää, tai jopa eksyttäneen jonkun pois Jeesuksen Kristuksen vapahtajamme ristin juurelta. Ei Raamattukaan sano että väärin profetoinut olisi väärä profeetta, päin vastoin, Raamattu opettaa profetoimisen olevan aina vajavaista, ei suinkaan täydellistä. Tapahtumat saattavat olla aikajanalla ihan eri paikassa, sen sijaan tapahtuma sinänsä pitää paikkansa jne. josta syntyy "väärä profetia" joka olisi kyllä muuten..


8.12.2012

Mietteitä päivästä jolloin Suomineito vihittiin saatanalle...

Ensin haluan tuoda Nokialais Ollin vastauksen pyyntööni tuoda omat ajatuksensa, ne tässä:

Hei, tutustuin nyt tuohon uutiseesi (http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012120516414466_uu.shtml) ja vakavalta kyllä näyttää jos ovat kerran vihkimässä Suomea vihtahousulle tänä viikonloppuna. Musta Suomi-morsian vihittiin saatanalle “ensimmäisen kerran” Lordin euroviisuvoitossa 20.5.2006 (la) ja kyllä tapahtumat tuon jälkeen ovatkin viitanneet jonkinlaiseen hengelliseen muutokseen maassamme. Minä ainakin tunnen sydämessäni etten elä enää samassa Suomessa johon synnyin v. 1967. Vuodesta 2006 lähti liikkeelle mm. tämä metallimusiikin suuri suosio nuorison keskuudessa ja entisestä alakulttuurista tuli mainstream’ia yleisön keskuudessa. Paljon muutakin hengellisesti pahaa on tapahtunut Suomessa, esim. homoseksuaalisuuden voimakas julkinen puolestapuhuminen ja kirkostaeroamiset kun ei uskota enää Raamatun Jumalaan. Suomi on muutamassa vuodessa maallistunut selvästi tilastojenkin mukaan. Kokoomus-puolueen esiinmarssi alkoi myös v. 2006 Niinistön presidentinvaaliehdokkuudella (mukamas työväen presidentti, hah hah!). Minusta Niinistö ja Katainen ovat petkuttajia ja NWO-miehiä. Niinistö kuuluu mm. roomalaiskatoliseen salaseuraan joka muistuttaa vapaamuurareita. Jyrki Kataisen isä on todistettavasti vapaamuurari (ks.
http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=7818233). Niinistöstä lue http://nokialainen.blogspot.fi/2012/01/suomen-presidentinvaalien-petosjytky.html. Tämä Kokoomus-puolue ajaa Suomea yhä tiiviimmin EU:hun ja kyykyttää vähäosaisia sekä ajaa rikkaiden ja suuryritysten etuja. Suomen maaseutua kurittavan kuntauudistuksen härkäpäinen eteenpäinvieminen Kokoomuksen taholta on kansainvälisen eliitin tahto. Jos Lucifer kuuluisi johonkin puolueeseen nykyään, se olisi kyllä Kokoomus Suomessa. Alexander Stubb on Luciferin opetuslapsi. Näin ikävällä tavalla asiat ovat siis nyky-Suomessa. 

Nyt sitten numeroihin. Laskin että Lordin euroviisuvoitosta 20.5.2006 (la) on kulunut tänään 8.12.2012 (la) 2394 päivää eli 342 viikkoa. Luku 9 paistaa läpi sillä 2+3+9+4=18 (6+6+6 ja 2x9) ja 3+4+2=9. Lisäksi 342=9x38->3+8=11 eli viittaus 911:een. 

T: Olli

, jotka julkaistaan lehdissä joka päivälle omansa. Tässä 8.12.2012 Fingerpori ja IS:n Kamala Luonto: Sitten vielä päivälle osuneita "sattumantapaisia" suosituimpia sarjakuvia

Fingerpori ja Kamala Luonto

 


Sisältö on siis kuvaavasti täyttä pilkkaa Jeesuksen veren pelastavasta voimasta ja saatanan fyysinen ilmestyminen hieman avuttomassa asussa, sääliä hakien, kuten arvata saattaa.7.12.2012

Pilapuhelu- Seuraus että sairaanhoitaja riisti itseltään hengen - koska meillä sama?

Voi kuinka monta kertaa olen päivitellyt ihmisille, kuinka röyhkeitä ja loukkaavasti radiotoimittajat raadollista elämää käsittelevät. He ovat kuin Kerberosseja, jotka eivät kavahda mitään muuta kuin rahaa ja julkisuutta. Kaikki muu on enemmän tai vähemmän merkityksetöntä. Tarkoitan vain yksinkertaisella tavalla että nykyään tunneäly puuttuu ihmisiltä melko karmaisevalla tavalla. Eihän tästä ole aikaa kuin hetki, kun Suomessa pilkottiin avioliitto palasiksi yhden pilapuhelun takia. HELVETIN HYVÄ KU EI OLLUT OMA! Näin se on.

Pilapuhelu

Australialainen radioasema ilmoittaa olevansa syvästi järkyttynyt radioaseman huijaamaksi joutuneen hoitajan kuolemasta.
Radioasema hyllytti kaksi juontajaa, jotka soittivat pilapuhelun herttuatar Catherinea hoitaneeseen sairaalaan. 2Day FM -radioaseman mukaan juontajapari pysyy poissa radioaalloilta toistaiseksi. Syynä hyllytykseen on Britanniassa tapahtunut kuolemantapaus. Pilapuhelun kohteeksi joutuneen lontoolaisen yksityissairaalan hoitaja löydettiin kuolleena kotoaan tänään. Poliisin mukaan hoitajan kuolemaa tutkitaan, mutta siihen ei epäillä liittyvän rikosta.

Australialaisjuontajat soittivat ohjelmansa aikana sairaalaan pilapuhelun, jossa toinen juontajista esiintyi kuningatar Elisabetina. Puheluun vastannut hoitaja ei ymmärtänyt pilaa, vaan yhdisti puhelun kollegalleen, joka kertoi yksityiskohtia raskaana olevan herttuattaren voinnista. Radiokanavan mukaan molemmat juontajat ovat syvästi järkyttyneitä tapahtuneesta. Prinssi William ja herttuatar Catherine välittivät suruvalittelunsa hoitajan kuoleman johdosta hovin tiedottajan välityksellä. Hovin mukaan pari on "syvästi murheissaan" tapahtuneesta.

Tästä syttyy tietynlainen sota/keskustelu, jossa viimein laitetaan piste säädyllisen huumorin ja journalismin perään. Tätä tämän kaltaista toimittajadiktatuuria on katseltu jo aivan liikaa... Prinsessa Diana kuoli tämänkaltaisten valjastamattomien toimittajien takia. Sen luulisi hieman prinssiinkin vaikuttavan. Hehän eivät asialle sinänsä mitään voi, mutta Englannin hallituksen on alettava tekemään asialle jotain. Ei kaikki vapaus ole hyvästä...


7.12.2012

Kunpa he pian tajuaisivat ettei henkien kanssa leikitä

Ilkka Kanerva

Kansanedustaja Ilkka Kanerva (kok) löysi itsensä makaamasta ravintola Teatterin lattialta hämmentävän tapahtumasarjan jälkeen.

Linnan juhlien jatkoja vietetään parhaillaan Ravintola Teatterissa. Aivan Ylen lähetyksen lopussa nähtiin erikoinen tilanne, kun mentalisti Noora Karma hypnotisoi Ilkka Kanervan.
Karma laittoi pillin lasin päälle ja pyysi Kanervaa siirtämään pilliä ajatuksen voimalla. Tämä ei onnistunut. Sen jälkeen Karma pyysi lupaa hypnotisoida kansanedustaja.
- Tämä on vastoin sitä, mitä sovittiin, Kanerva vastasi, mutta antoi kuitenkin luvan hypnoosille. Kanervan hengiteltyä ensin Karman ohjeiden mukaisesti hän kaatui lopulta Karman ja avustajan tukemana ravintolan

lattialle. Kun Kanerva avustettiin ylös, hän vaikutti hieman poissaolevalta. Hypnoosin jälkeen Karma kokosi laseista ja tupakka-askista tornin, jonka päälle hän laittoi kynän. Karma vakuutti Kanervan, että tämä pystyy nyt pudottamaan kynän ajatuksen voimalla. Kynä putosikin, ja Kanerva näytti hämmentyneeltä.
Tämän jälkeen Karma heilautti kättään, ja lasit menivät sirpaleiksi.

Tällä tavalla on jotenkin pakko huomauttaa, että olen ollut IK:n kanssa tekemisissä ja en koskaan oleta hänen olevan "mukana" feikissä. Miten nyt tän ilmaisisin...? Homma jatkuu... Tämä kaikki on vain alku ja kaikki mitä seuraavaksi tapahtuu, on pilkkaajien kyykytystä...

Mutta... henkien kanssa ei leikitä, miksi muuten Niilo Yli-Vainio sai ihmiset kaatumaan?

 
26.11.2012

Media koettaa selittää Mayakalenteria ja valmistaakin omilla selityksillään tietä tulevalle

Mayakalenteri

Mayojen seuraava ennustus: Ruokaa ja juomaa

Mayakalenterin väitetty maailmanlopun ennustus päivämäärälle 21.12.2012 on saanut maailmalla laajat kansanjoukot kavahtamaan.
Mayat ovat ennustaneet ajanlaskunsa syklin päättymiseen monenlaisia tapahtumia, kuten tiettyjen lintujen saapumista, keltatautia, verioksennusta, sulkakäärmeen saapumista ja muita negatiivisia asioita.
Mayatutkija, Latinalaisen Amerikan tutkimuksen dosentti Harri Kettunen muistuttaa kuitenkin mayojen seuraavasta ennustuksesta, joka osuu 20 vuoden päähän tästä hetkestä.
– Vuodelle 2032 on tiedossa muun muassa paljon ruokaa ja paljon juomaa. Ennustuksessa on myös

paljon kryptisiä kohtia, kuten "me tulemme pitämään heidän vaatteitaan" ja "tulemme laittamaan heidän hattunsa päähän" sekä "me tulemme puhumaan heidän kieltään", luettelee Kettunen.
– Mitä tämä tarkoittaa, sitä ei tiedä kukaan. Mutta minusta se on hieno ajatus jonkunlaisesta monikulttuurisuudesta.

Ihan aluksi: Perin huvittavaa, ettei muka tiedä kukaan... Raamattu sanoo, että kielillä puhuminen menee tarpeettomaksi ja profetointi lakkaa. Johtuu siitä, että alkaa Jeesuksen hallinto ja silloin ei ole kuin yksi kieli. Heidän vaatteiden pitäminen tarkoittaa (Jumala teki vaatteet Adamille ja Eevalle) mielen avoimuutta, kilpeä eli yksinkertaisesti mielellistä läpinäkyvyyttä. Se keitä ovat ns. "heidän", he ovat morsian ja häävieraat yhdessä. Mitä heidän päähineiden pitäminen tarkoittaa, on arvokkuus.. lievä kompa, eli taivasten valtakunnan asukkailla on niin nöyrä asenne asemaansa, että heidän päähineensä on nöyryys, eli heidän kanssaan sama päähine, yhtä nöyrä asenne asemaansa nähden.

Sitten varsinaiseen asiaan:

Perin huvittavaa on myöskin nähdä kuinka toimittajat kääntävät tuhon ja "maailmanlopun" pelkästään oman tiedon puutteellisuuden vuoksi itselleen paremmaksi, eikä siis niinkään pelottavaksi, vaikka totuus on jäikin tietämättömyyden rattaisiin. Heille jokin kristittyjen toitottama päivä, jolloin kaikki muuttuu, on maailmanloppu. Kristityille ei ole maailmanloppua olemassakaan, on vain aikakausien muutos tai vallanpitäjien vaihtuminen. Valtaa vaihdettaessa on käytävä maailmanlopun kaltainen ajanjakso läpi, missä koko jumalaton maailma saa luulla maailmanlopun saapuneen. Tästä johtuen he pelkäävät kuollakseen ja kuolevatkin osa pelon vuoksi seisaalleen. Osaa taas kuolema karttaa, vaikka he yrittäisivät tappaa itsensä. Tätä on siis tulossa, eikä suinkaan heti paljon ruokaa ja juomaa. Se jää odottamaan, aivan kuten toimittajakin sanoi, vasta vuoden 2032 paikkeille saakka.

Nyt eletään vuotta 2012 ja loppuvuotta, eli vain Israelin rauhalla on laskennallisesti merkitystä, eikä ylösotolla, eikä sen kummemmin muillakaan tapahtumilla, kuten vaikkapa pedon ilmestymisen päivä. Kun Israelin rauha julistetaan, siitä päivästä voidaan alkaa laskea 7 vuotta Jeesuksen näkyvään paluuseen, jota seuraa Sakarja 14 luvussa kuvattu ajanjakso, josta kukaan ei voi tietää kauanko se sitten kestää. Luultavasti sinne vuoteen 2032 jossa ihmisille alkaa maa taas tuottaa viljaa ja hedelmää.

Kerron taas oman versioni, joka on tämä pelastussanoma, jota olen julistanut:

Ensin tulee morsiamen ylösotto, ennen Israelin rauhaa ja ennen mitä tahansa muuta, äkkiarvaamatta ja ennen kaikkea varkain. Siitä alkaa herätys, joka nousee ennen, koskaan näkemättömiin mittoihin, jolloin varmaan Israel julistaa rauhansopimusta palestiinalaisten kanssa ja peto on ilmestynyt, jonka kanssa Israel tekee huonon ja petollisen liittonsa. Siitä liitosta Israel tulee maksamaan hyvin kalliin hinnan, mutta Jumala ei silti Israelia hylkää.
Hieman vajaan vuoden herätysliikehdinnän jälkeen peto saa täyden vallan Lähi-idän alueella ja alkaa hallita yksin väärän profeettansa kanssa, siten että petoa kumarretaan ja profeetta tekee ihmeitä. Samaan aikaa säkkipukuiset todistajat ovat saaneet herätysliikehdinnässään valtavan määrän aitoa uskoa maan päälle, joka valitettavasti joutuu pitkälle kärsimään marttyyrikuolemia, tosin ei läheskään kaikki, vaan ainoastaan uppiniskaiset. Kallion kolot jopa avaavat piilopaikkoja näille pedon hallintaa pakeneville ihmisillle.
Kun rauhasta on kulunut 1260 päivää, säkkipukuiset todistajat tapetaan Jerusalemin kadulle ja ne jätetään siihen lojumaan todisteeksi pelkästä ihmisyydestään, vailla Jumalaansa. Tosin nämä nousevat eloon kolmantena päivänä ja nousevat Taivaaseen, siten että kaikki saavat sen nähdä, luultavasti tv-kameroiden välityksellä.
Kun on kulunut 1290 päivää, eli kuukausi säkkipukuisista, julistaa peto jumaluuttaan Israelin temppelissä, joka on joko rakennettu sinne, tai se voi olla vain ilmestysmaja tms. Senkin tilanteen tv-kamerat varmasti levittävät ympäri maailman, jotta ihmiset tajuaisivat missä mennään ja mitä on tapahtumassa.
Samalla 1290 päivää on se kohta, jolloin peto julistaa sodan Israelille, jossa täyttyy Matteus 24 luvun kohta, jossa he eivät ehdi katolta alas tullessaan hakea takkia sisältä, koska niin kiire tulee niinä päivinä.
Tästä alkaa myös Jumalan ns. vihan ajat, jolloin vuodatetaan ensimmäinen vihan malja ja perään voi-huuto, joka kuvastaa suurta tuskaa maan päällä, pedon merkin ottaneille.
Kun on kulunut 1335 päivää rauhasta, tapahtuu Room. 11. luvun tapahtumat, kun pakanoiden täysi luku astuu sisälle Taivaaseen, jolloin tapahtuu myös 5 viisaan ja 5 tyhmän neitsyen vertauskuvan toteen käynti. Alkaa hääjuhla, jolloin osa häävieraista jopa joudutaan heittämään takaisin maan päälle, jossa on enää itku ja hammasten kiristys jäljellä, koska heillä ei ollut häävaatteita, eli Jeesuksen Kristuksen täyttä lunastushalua /tunnustusta.
Jumalan viimeisiä vihan aikoja on jopa lyhennettävä, koska mikään liha ei niinä päivinä muuten säilyisi elossa maan päällä. Tämän jälkeen Israel on ajettu nurkkaan ja vain kolmasosa on enää elossa ja se huutaa yhteen ääneen messiaansa Jeesuksen Kristuksen perään, että TULE! Jolloin Jeesus ei viivyttele hetkeäkään ja koko maailma saa nähdä hänet ja hänen jalkansa osuvat Öljymäelle, joka halkeaa kahtia suureksi laaksoksi.
Tästä vasta alkaa aluksi Jeesuksen taistelu Israelia piirittäviä kansoja vastaan ja ne hajotetaan maan ääriin. Tämän jälkeen Jeesus alkaa vasta hallita, Hesekiel 47 kertomalla tavalla, jolloin vedet alkavat virrata ja Jesaja 62 luvussa olevat pilaantuneet meret ja suolat kerääntyvät asumakelvottomiksi alueiksi. Siitä alkaa tuhatvuotinen valtakunta, joka on siis aikaisintaan joskus vuoden 2020 jälkeen, eli hyvinkin voi mennä sinne 2032 vuoteen, ennen kuin maailma alkaa taas tuottaa viljaa ja hedelmää.


25.11.2012

Nyt minä avaan suuni eksytyksestä - oma näkemykseni asiasta

Karismaattisuus

Juttelin tuossa pitkästä aikaa Nokialais Ollin kanssa, joka valitteli etten ole paljoakaan kertonut mielipiteitäni karismaattisuudesta sivustollani. Noo.. en ole paljon. Pidän karismaattisuudesta, mikäli se noudattaa minulle oman näkemykseni kaltaista puhtautta ja raittiutta.
Tuon tähän nyt samoja ajatuksia mitä annoin Olille, koska huomasin todellakin, etten ole kauhean paljon ilmaissut itseni ymmärrystä ko. aiheesta.
Yksinkertaisesti ajateltuna kaava on seuraava: Terve ja raitis karismaattisuus ilmenee siinä, paljonko Jeesus Kristus saa sijaa noissa tilaisuuksissa ja paljonko seurakunnan äänessä olevat paimenet itse. Tämä on hyvä karismaattisuuden mittari eksytyksen erona.

Kerron osapuilleen saman, minkä kerroin Ollille maileissamme: Elikkä eksytys on sellaisenaan juttu, jonka periaatteet kävin läpi jo muutamia vuosia sitten, käsittääkseni ja ymmärtääkseni mitä eksytys ylipäätään on. Jouduin muuttamaan omia vanhoillisia käsityksiäni eksytyksen ja uudelleenymmärtämisen välillä. On siis hyvin vaarallista lähteä ymmärtämään vanhoista teologisista käsityksistä poiketen jotain joka uudisti perinteisen ymmärtämäni käsitykset. Joissain vanhoissa ja opituissa käsityksissäni oli selvästikin ristiriitoja, josta syystä monesti ihmettelin että miksi Jumalan sanassa voi olla ristiriitoja. Kun sitten uteliaisuuttani kysyin asiaa viisaammiltani, niin he sanoivat noihin kohtiin aina kliseisenomaisesti, ettei meidän kaikkia Jumalan suunnitelmia tarvitsekaan aina ymmärtää. Se oli toki molemmin puolin helppoa antaa asian olla ja painaa se tuon sanonnan, "villasen" alle. En minä silti halunnut lopettaa ajattelua, vaan yritin ratkoa ongelmaa joka ei selvästikään antanut rauhaa (tunnistin henkeni rauhallisena mutta päättäväisenä) ja niinpä aloin pikkuhiljaa tehdä itselleni selväksi, mitkä ovat eksytyksen tunnusmerkit. Itselläni oli jo silloin turvallisuusalalta viisi erilaista tutkintoa ja tunnen poliisitutkintaa jonkin verran, joten minulla oli ainakin jonkinlaiset keinot käytettävissä ainakin teknisesti ja tutkinnallisesti erottaa mikä on valhetta. Tänä päivänä minulla on vieläkin paremmat keinot ymmärtää miten kaikessa harhaanjohtamismalleissa eksyttäjä käyttäytyy ja mitkä ovat syyt siihen, eli motiivit eksyttää ja muutama perusmalli miten eksytys pääsääntöisesti tapahtuu. Osa keinoista ovat lähestulkoon samoja mitkä tivolin taikuri tekee sinulle esiintyessään. Ne ovat fiksuja, mutta vain keinoja saada harha aikaiseksi. Nämä ovat kaikki vain yleistyskamaa, mutta ovat kuin yksi ja sama tiirikka kaikkiin lukkoihin.

Kun viimein olin luonut itselleni käsityksen mitä tarvitaan eksytykseen motiiviksi, aloin käsittää mitä eksytys oikein sitten on ja mikä voi olla eksytystä ja mikä ääneen tutkimista, kysymällä muiltakin, että hei tajuatteko tätä? Tajusin lopulta ettei kaikki olekaan välttämättä aina eksytystä, vaan paneutumista pintaa syvemmälle ja kyseenalaistaa vanha oppi, jota ihmiset ovat toitottaneet satoja vuosia "haukionkala" tyyliin. Aloin ymmärtää saatanan motiivin kautta, mitä hän ajaa takaa, kun antaa ihmisille enkelten vaatteissa ja jopa karitsan puvussa toisenlaista viisautta ja kutsuu sitä valoksi.

Kaikkein helpoimpana nyrkkisääntönä eksytyksen ja tutkiskelun välillä on lause: "viekö jonkun julistama sanoma pois ristinjuurelta, vai ei" ??? Toinen vielä syvempi ajatus: "viekö jonkun julistama sanoma lähemmäs ristin juurta, vai onko sillä sanomalla siihen asiaan mitenkään suurta merkitystä" ??? Hedelmistä siis oli lopulta kysymys, aivan kuten Jeesuskin sanoi, hedelmistä te sen tunnette.

Raamatussa sanotaan että tieto lisääntyy viimeisinä päivinä, eikä se tarkoita ainoastaan tietotekniikan kehitystä, vaan hengellistä kasvua ja sen ymmärrystä. Jumalan salaisuus ei ole vielä auennut, emmekä me voi tietää mitä se pitää sisällään. Ei siis kannata sulkea itseään koppakuoriaisen tavalla, mutta toisaalta joillekin se on hyväksi, jos ovat liian herkkiä, esim. eksytettäväksi. Eli toisille on parempi niin... vaan ei kaikille. Joillekin on hyvinkin autuasta saada tutkia vapautuneesti sanaa ja löytää mahdollisuuksia uusille ennen avaamattomille tiedonlähteille.

Kuten sanoin, ei kaikille ole hyväksi lähteä tutkimattomille ja sikäli ehkä turvattomille alueille, vaan on paras pysytellä tukevalla maalla. Sen sijaan mitä on eksytys, niin se ei välttämättä ole sitä että murtaa uutta leipää, vaan ettei pilaannuta sitä vanhaa leipää murretun uuden tieltä, eli tuki näin pelastustietä, joka on loppujenlopuksi hyvin yksinkertainen. Siitä tunnistaa eksytyksen parhaiten.

Toinen juttu eksytyksessä on se, jonka äitini minua muistutti jo parikymmentä vuotta sitten. Muista ettet kutsu harhaopiksi sellaista mistä et tiedä. Voit kutsua Jumalan ilmoitusta harhaopiksi ja se ei ole hyvä CV:ssä kun mennään taivaskotiin. No toi CV oli mun oma läppä, eikä sellaista enää muistella siellä... vaan kyse on siitä, ettemme mene estämään jonkun toisen mahdollisesti saamaa tärkeää viestiä, jonka mahdollisesti juuri Pyhä Henki edessäsi oli välittämässä jollekin. Me emme siis tiedä, voi tietää muusta kuin siitä, viekö sanoma ristin juurelle, vai pois sieltä. Elikkäs.. miksi saatana "eksyttäisi" vielä harhailevaa ihmistä vielä lähemmäs Jeesusta Kristusta ja hänen lunastusvertaan, kun voi hyvin viedä poiskin päin? Jos sanoma vie kerran Kristuksen ristin juurelle kaikella tavalla, niin miten se voisi olla eksytys?

Olli kysyi: Kun karismaattiset julistavat ja puhuvat nykyään kovinkin paljon Pyhästä Hengestä eikä mainita Jeesusta Kristusta, niin eikö tämä juuri vie pois ristin juurelta palvomaan jotain epämääräistä henkeä?

Tiedän tarkkaan mistä puhut, kun kerrot karismaattisuudesta... se on yksi syy, miksi en itse viihdy oikeastaan minkään seurakunnan kokouksissa. Jos siellä ei joku ylistä itseään suurine lahjoineen, niin kehuu kumminkin kuinka hyvät suhteet hänellä on henkimaailmassa Jumalaan armolahjoina, jolla sitten mittaa itseään verraten muihin ihmisiin. Jeesus Kristus jää tässä kohtaa pois kokonaan, koska suurten armolahjojen huumassa Jeesus olikin vain ihminen, samanlaisilla lahjoilla kuin itse nyt, parannellen sairaita ja tekemällä ihmeitä. Tämä on heti ensimmäinen eksytys. Ystäväni Jari omaa kauniin armolahjan ja hän osaa elää sen kanssa loistavasti, eikä mopo keuli, koska se tosiaan on vain mopo ja hän ymmärtää se täysin itsekin.

Kerron esimerkin karismaattisuudesta ja tuomasta päihtymyksestä liiallisissa armolahjoissa:

Eräänä iltana tätini pyysi minua viemään poikansa, siis serkkuni kokoukseen, koska oli niin maallistunut ja etääntynyt sanasta ja hengestä. Vein hänet erääseen kokoukseen, koska ajattelin että karismaattisuus saattaisi herättää hänet. Se oli pieni moka, koska huomasin ettei sekään seurakunta ollut enää entisellään. Katsos, kun minä pyysin serkkuani menemään esirukoiltavaksi ja sitten hän hieman epäröi.. rohkaisin tätä menemään ja lopulta huomasin että olipa hyvä kun ei mennyt. Siellä oli näitä esirukoilijoita, jotka olivat ns. hengenlahjoissaan vastuussa siitä. Eräs heistä oli hieman myöhässä ja kun hän sitten ovesta tuli, niin tajusin että tämä oli koin rock tähti saapuessaan paikalle, tyyliin "Tarzan pelastaa"... Tuli paha olo ja en voinut enää olla siellä, sanoin serkulle että antaa olla... Jäimme hetkeksi tarkkailemaan ja näin tämän miehen, joka ennen oli hyvin nöyrä Jumalan palvelija, laittavan käden rukoiltavan pään päälle ja mumisten sitten itsekseen, kääntäen päänsä vaivihkaa sivulle, kaivaen samalla housun taskuaan ja vaivihkaa pistää sieltä pastillin suuhunsa. Olin jo oksentaa, niin paha olo tuli... Se alkoi olla kuin Paavin sakramentti koko roskaläjä... Lähdimme.

Nyt ehkä ymmärrät mitä ajattelen epäterveestä ja päihtyneestä karismaattisuudesta. Raamattu varoittaa päihtymästä, eikä se tarkoita "kuningas alkoholia", vaan hengellistä päihtymystä.
Ne jotka illalla juovat ja siitä juopuvat, ne yöllä juovuksissa ovat; ja tämä on varoitus!


21.11.20121

Väkevää sanomaa - liian mahdotonta ollakseen pelkkää sattumaa

Auto ja vanhus

Aina kun ihmishengillä aletaan profetoida tällaisten onnettomuuksien kautta, niin uskosta osattomille näiden tapahtumien näkökulma on se, että uskovien näkökulmasta katsottuna Jumala tappaa ihmisiä vain näyttääkseen jotain ja tästä syystä eivät usko senkään vertaa, vaikka tapahtuma olisi yhtälönä täysin mahdoton ilman jotain ihmettä. Heille nämä tapahtumat ovat vain selittämättömiä ja siinä kaikki. Minulle tämä taas on selvääkin selvempää Jumalan puhetta ja mitä näiden Jumalan puheiden uhreihin tulee, niin toinen pelastui ja toinen oli jo 93v joka olisi kuollut kohta joka tapauksessa ja

sitäpaitsi, kuka tietää vaikka olisi saanut kuolettavan sydärin jo ratin takana istuessaan, jolloin molemmat tapaukset olivat täysin ihmisen itsensä vallassa sikäli.

Lehti kirjoittaa samasta paikasta, periaatteessa samasta tapahtumasta, silti eri uutisina ja eri aiheina seuraavasti:

Auto ajautui mereen – sukeltaja pelasti miehen pintaan
Mies joutui tänään veden varaan Kemissä, kun hän ajautui auton mukana mereen. Pelastuslaitoksen sukeltaja sai nostettua miehen pintaan. Päivystävän palomestarin mukaan mies ehti olla vedessä viisitoista minuuttia, ja häntä jouduttiin elvyttämään onnettomuuspaikalla. Mies kuljetettiin Länsi-Pohjan keskussairaalaan. Onnettomuuden syystä ei vielä ole tietoa. Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta hieman kello 14 jälkeen.

Ja sitten tämän jälkeen tapahtui näin, vanha "kadonneeksi julistetun" uutinen sai käänteen:

Uskomaton sattuma: Vuoden kadoksissa ollut vanhus löytyi uponneesta autosta
Lähes vuoden kadoksissa ollut Aarne Anttila on löydetty kuolleena Kemissä.
93-vuotias Anttila katosi viime joulukuussa Kemissä, kun hän lähti liikenteeseen vuoden 1959 mallin autollaan. Auto löydettiin tänään Kemin Hahtisaaren venesatamasta meren pohjasta. Kadonneeksi ilmoitettu Anttila löydettiin autosta. Auto löytyi toisen laiturilta veteen ajaneen auton pelastustoimien yhteydessä. Autoa on etsitty samalta alueelta monta kertaa aiemmin eri keinoilla, mutta tuloksetta. Poliisin mukaan etsinnöissä on käytetty viistokaikuluotausta, kaikuluotausta, naarausta, sukeltamista ja ruumiskoiraa. Etsintöjä on vaikeuttanut se, että paikalla on erittäin hankala mutapohja. Poliisin mukaan asiassa ei epäillä rikosta.

Lähdetään siitä olettamuksesta että merihän aina symbolisoi ihmiskuntaa, meri joka velloi tarkoittaa aina ihmiskunnan muutoksia ja taas meri joka myrskysi, enemmänkin sotia ym. Mereen voi siis helposti hukkua, joka tarkoittaa maailman melskeeseen upottautumista. Tästä syystä Jumala sanoi Abrahamille, ettei rakentaisi kivestä taloja, koska ne olivat pysyviä, vaan asuisi aina teltoissa, ettei maailma pidättelisi heitä, vaan he olisivat aina valmiita lähtemään. ja kun Eesau rakensi kivestä itselleen majan, ei Abraham siitä tykännyt, sen sijaan Jaakob jatkoi telttamajoittumista ja näin Jumala oli valinnut kansansa Jaakobin jälkeläisistä.

Molemmat olivat miehiä, perheen päälliköitä, jotka siis kuvastavat itseriittoisuutta, kun taas nainen nöyrtymistä miehelleen, aviopuolisolle Jeesukselle Kristukselle. Nämä hukkuvat joista toinen oli hukkunut jo aikaa sitten, ovat siis maailman pauloihin hukkumassa/hukkuneet.
Toinen heistä oli nuori mies, joka pelastettiin hukkumasta ja toinen vanhus, joka oli hukkunut.

No sitten heillä oli molemmilla auto, jolla he ajoivat. Mielestäni auto kuvastaa uskoa, jonka varassa he molemmat olivat vaeltaneet, joka suistui mereen. Aluksi mietin että olisiko se voinut olla Jeesus, mutta sitten tajusin että mies symboloi omavoimaisuutta ja auto miehen siihen järkähtämätöntä luottamista, eli omavoimaista uskoa. Molempien usko oli siis oikea, usko Jeesukseen Kristukseen pelastajana, vaan ongelmana oli heidän omavoimaisuus. Auto.

Sitten on tämä auton ikä ja myös miehen ikä, koska tämä varsin käsittämätön tapaus pitää sisällään 93 vuotta vanhan miehen vm 1959 autolla ja taas toinen oli ilmeisen tavallisen ikäinen ja normaali nykyaikainen kulkuneuvo. Kyseessä täytyy olla siis elävät/elossa olevat ja kuolleet vanhat, vanhoine sen ajan uskoineen.

Nyt tämä yhtälö siis alkaa hieman meille valjeta... siis mitä Jumala haluaa tällä tapahtumalla kertoa. Se kertoo minun nähdäkseni meille selvää kieltä, että kyseessä on valtava historia ihmiskunnan kahdesta viimetuhannesta vuodesta, eli yhtäkkiä tämä myös tarkoittaa sitä, että toinen vaikka oli kuollut, niin sukeltaja oli hänet löytänyt merestä ja nosti pois. Jeesus sanoi että vaikka olisit kuollut... hän voi sinut pelastaa. Kuolema ei ole Jumalalle este.

Sukeltaja tarinassamme selvästi symbolisoi Jeesusta Kristusta, joka löysi elossa olevat että kuolleet ja nosti heidät pois merestä. Pelastaa heidät kaikki ikuiseen rauhaan... vaikka heidän omavoimainen uskonsa oli mennessään heidät meren syvyyksiin hukuttanut. Elossa oleva vain jäi hukkumatta, mutta oli 15 minuuttia jo ehtinyt olla hukkumassa, eli kuvastaa Laodikean seurakuntaa, joka tänne jää ja ikään kuin tulen kautta lopulta pelastuu välttäen jopa kuoleman. Heidät temmataan elossaolevina, "he jotka ovat vielä tänne jääneet" kuvasi heitä Paavali, koska hän ilmeisesti ymmärsi että morsian oli jo sitä ennen otettu pois ja nämä temmataan vasta kun rauhasta oli kulunut nuo 1335 päivää. Heistä sanotaan näin Danielissa, että autuaita olisivat ne jotka kestivät ja odottivat nuo 1335 päivää. (heidän ei tarvitsisi kuolemaa maistaa)

Mielestäni tämä koko episodi ja tapahtumaketju oli kokonaan puhdasta pelastussanomaa!!


20.11.2012

Kuu kalassa ja valkoinen hevonen 22.11.2012 profetia kuolleiden ylösnousemuksesta

http://youtu.be/UFujW2u3E7E

Kuu kalassa profetia

Videossa on useita profeetallisesti harvinaislaatuisen yksittäisiä yhteneväisyyksiä jolla ei ole taas sattuman kanssa mitään tekemistä. Kukaan ei sattumalta saa noin paljon sopimaan yhteen, Jesajan lukua myöden. Videon tekijä on selvästi tehnyt profeetallisen löydön, joka puhuu päivän selvää kieltä kuolleiden ylösnousemuksesta.

Jopa taivaalla oleva vinoneliö (salmiakki) pystyssä, on täsmälleen sama kuvio kuin biisissä, joka viittaa mm. Pietarin näkyyn, jossa saastaiseksi luokitellut eläimet neljästä kulmasta kiinni olevassa liinavaatteessa pääsevät taivaaseen. Nämä biisin henkilöt

menevät avoimesta nelikulmaisesta portista ikuiseen nuoruuteen. Sanoma on siis 1:1 monen raamatullisesti merkittävän ylösottoon (taivasten valtakunta on kuin... vertausten mukaisesti).

Lisäksi toisessa videossa samasta biisistä kuvassa taustalla on kaksi valkoista hevosta ja yksi musta. Valkoinen ratsastaja lähti voittajana voittamaan (Kristuksessa kuolleet ovat elossa vaikka olisivat kuolleet). Valkoisia on siis kaksi, elävät ja kuolleet. Ja raamatullisesti oikein, kuten videon tekijäkin sanoo taivaalla on vain yksi valkoinen hevonen.
Sitten yksi musta hevonen, joka viittaa ahdistuksen aikaan (ratsastajalla on kädessään vaaka).

Sitten tuo henkien tunnistaminen: Aivan loistava video rauhallisella äänellä, josta henkii Jeesuksen syvin olemus ja monessa kohtaa nöyryys asian suhteen, tehty pyyteettömällä kunnianhaluttomalla tavalla vailla mitään kiihkoa. Liputan aitoutta ehdottomasti :)

Profetiahan tekijänkin sanojen mukaan ei välttämättä tarkoita tai näy mihinkään 22.11.2012 klo 13 ja jotain mitä se nyt olikaan, vaan tässähän tulee lisää raamatullista profetiaa Paavalin suusta. Elikkä "te ette suinkaan ehdi ennen heitä, poisnukkuneita". Odottakaa ja valvokaa!

No mitä tällä profetialla sitten ylipäätään tekee? No sitä samaa mitä Joonankin profetialla... Se on todistuksena myöhemmin niille, jotka eivät uskoneet ja siksi tällainen profetian saaja/tekijä ei tule tästä maailmasta saamaan ansaitsemaansa kunniaa. Ei Joonakaan varmaan nauttinut mitenkään erityisesti profetiastaan, koska hän ennusti varoitusta, joka ei tullutkaan. Epäilijöitä pilkkaajista nyt puhumattakaan on siis paljon enemmän kuin asiaan uskovia.

 
19.11.2012

Israel ei saa puolustaa - muut saavat jopa hyökätä ylivoimalla ilman omaa uhkaa Georgiaan

Palestina VS. Israel

Vasemmalla olevan kuvan väsäsi Verkkolehden toimitus ja jälleen käytetään normaalin järjen ja oikeudentajun vastaista vertailua. Ei Israelilla ole keinoja, jos palestiinalaiset eivät itse niitä tee, eikä YK näytä haluavan tehdä asialle mitään. Jos asia olisi mennyt miten sen kuuluisi, niin YK olisi voimakeinoin lakkauttanut niin Hamasin kuin kaikki muutkin Jihadit ja jahadit pommivyömiehet. Mutta koska kyseessä on Israel ja Jumalan valittu kansa, näin ei koskaan tapahdu, vaan Palestiinasta, Gaazasta ammuskellaan viikoittaisella vauhdilla kymmeniä israelilaisiin henkilöihin, kansalaisiin kohdistuvia tapon yrityksiä.

Esimerkiksi jos meillä ahvenanmaalainen Fria Åland järjestö alkaisi käyttämään yhtä lailla samoja keinoja, niin me emme jäisi Turussa tai Naantalissa odottamaan että koska joku kuolee, vaan sinne menisi ensin varmaan Suomen poliisivoimat ja takavarikoisi kaiken rakettien suunnitteluun tarkoitetun materiaalin ja saattaisi jokaisen siihen suunnitteluun osallistuneen oikeuden eteen.
No miten Venäjä tai Ruotsi sitten suhtautuisi kun suomalaiset vangitsisivat terroristeja oman maansa sisäpuolella?

Ironisesti ottaen, eikö yleinen mielipide pitäisi olla niin, että kyllä teidän pitää antaa silloin tällöin joku sotilas vangiksi tai antaa jonkun

raketti-iskun tappaa pari kolme. Eihän se niin iso asia ole, vaikka nyt puhutaankin ihmisarvosta, koska heidän raketit ovat niin pikkuruisia ettei niillä paljoa saa aikaan. Tätä Israel vaan on valitettavasti tehnyt ja yrittänyt katsoa läpi sormien kärsivällisesti. Miksi rakentaa Iron Dome? Samasta syystä, koska muut eivät tee mitään, on parempi tehdä itse edes jotain.

Otan vielä erään esimerkin miten asioita hoidetaan normaalia reittiä kun kyseessä on uhka toisen henkilön henkeen kohdistuen. Haluan korostaa nyt mittasuhteita ja voimasuhteita, joista yllä olevasta kuvasta on yritetty saada väkipakolla Israel vastainen ja sympatiat palestiinalaisille. Kun meillä kotimaassa tapahtuu ammuskelutapaus, jossa keski-ikäinen mies ottaa pari lasillista liikaa ja ollut naapurin kanssa riitaa jo vuosia. Keski-ikäinen mies hakee laillisen haulikkonsa ja ampuu omalta pihaltaan naapuriin täyslaidallisen. Naapuri säikähtää ja kutsuu poliisin, on tapahtunut ammuskelutapaus, jossa on sivulliset vaarassa. Poliisi eristää naapuruston, tuo alueelle kymmenittäin raskaasti aseistettuja luotiliivein ja komposiittikypärin varistettuja karskimpia karhuryhmän miehiä mitä Suomesta löytyy. Yksi mies, joka hyvä että enää tolpillaan pysyy känniasteensa takia VS. Suomen parhaat poliisivoimat, joita on 1 VS 30 esimerkiksi. Onko siis medialla oikeus pilkata poliisia joka piirittää ja suunnittelee ammattimaista rynnäkköä taloon?
Näin kuitenkin kohdellaan Israelia, kun se puolustaa kansalaisiaan tapon yrittäjiltä.

Entäpä mitä tapahtui Suomessa vajaa vuosi sitten kun Cannoinball ns. rikollisjengiläiset ottivat yhteen ammuskellen toisiaan julkisella paikalla ja heitä oli siis kymmeniä? Minäpä kerron, koska tunnen asiaa hieman. Poliisilta tuli toistakymmentä maijaa, pari koirapoliisia, kaksi Pasi-Panssariajoneuvoa ja karhuryhmä, jossa oli yli 100 jäsentä erilaisissa varusteluissa aina ykkösluokan taisteluliiveistä ja konetuliaseista alkaen. Vastassa heillä oli kymmenkunta päihtynyttä lähes narkomaania, joilla oli varastettuja aseita, joista osaan oli jopa panoksiakin. Ylivoima poliisin ja Cannonballin välillä oli 100-0 eikä mitään riskejä otettu poliisin puolelta.

Miten sinä voit asettua rikollisten puolelle, kuunnellessasi tällaista propagandaa jota Israelia vastaan tuodaan jatkuvasti. Jos jonkun pitäisi tehdä jotain, tehköön sen sitten vaikka Nato yhdessä YK:n ja Venäjän kanssa, tyhjentää koko Gaaza kaikesta paskasta jota siellä on ja laittaa koko alue YK:n valvontaan, eikä syyttää Israelia kun se viimeinkin kyllästyy noihin pölkkypäihin jotka jatkuvasti yrittää kaapata Israelilaisen tai ampua heitä jollakin. Eikö järkikin jo sano että näin on? Ei siis ole Israelin vika jos on pakko itse tehdä jotain, kun muut ei tee.


30.10.2012

Tervo ja Enbuske - sama katse, esiintymistapa, käytös, mielipiteet - Sama henkimaailma

Tervo ja Enbuske

Valitsin toki mahdollisimman samankaltaisen kuvan kummastakin, sen myönnän mutta huomaatko kuinka valtavasti heissä on samaa henkimaailman otetta, sama henki siis.

Ensinnäkin molempien käyttäytymisen kautta voidaan aistia huolettomalla olemuksella äärimmäisin narsistisuus. He eivät esimerkiksi kumpikaan alennun nauramaan omille jutuillensa, joita toiset saattavat nauraa katketakseen. He eivät myöskään osoita minkäänlaisia tunteita. Se jos jokin on narsistin pääpiirteitä.
Hillityllä ja vaatimattomalla olemuksellaan he kätkevät itsetietoisuuden ja viisautensa ääripalvonnan, joka on hyvin helppoa aistia silmien katseesta. "minä kuulkaas tiedän" !

Molemmat pilkkaavat avoimesti Jumalaa ja kertovat avoimesti kuinka lapsellista on edes lukea Raamattua, saati uskoa siihen Jumalan sanana. He itse kokevat olevansa jumalia, joilla on kaikki viisaus jo saatavilla ja annettuna. He eivät näe sokeilla silmillään totuutta, että he ovat vertauskuvallisesti Hakaniemen rannalla majailevan spurgunkin rinnalla köyhiä, tyhmiä ja alastomia, jos tuo rantojen asukki tunnustaa Jeesuksen Kristuksen vapahtajakseen.

Taannoin Jari Tervo luki Uutisvuoto ohjelmassa Raamattua kohdasta, jossa Jumala käski Israelin kansaa tappamaan kaikki jotka eivät vietä sapattia. Tervo kaikessa viisaudessaan ei ymmärtänyt, että jos niin ei Jumala olisi tehnyt, ei vertauskuva olisi koskaan piirtynyt tarpeeksi selvästi ihmiskunnan historiassa vuosituhansiksi. Vertauksessahan sapatti kuvastaa taivasten valtakuntaa ja sen viettäminen taas ikuista elämää. Israelin kansa taas taivasten valtakunnan asukkaita ja Jeesusta Kristusta. Kuolema korjaa kadotuksen muodossa kaikkia jotka eivät ikuiseen elämään halua mukaan vapaaehtoisesti ja vietä vapaaehtoista tuota sapattia.
Et sinä Jari Tervo viisas ole, olet äärimmäisen tyhmä mies ja valintasikin oli oma. Osoituksena sille, heitit Raamatun olkasi yli halveksuttavana ja tyhmänä satukirjana.

Enbuske taas kertoi evoluutiosta eräässä dokumenttiohjelmassa, jonka pääasiallisena tarkoituksena oli kumota Jumaluus ja Jeesuksen ylösnousemus kuoleman jälkeen. Hän teki kaikkensa ohjelmassaan ja kertoen kuinka suurta huijausta ikuisen elämän mahdollisuus olisi. Hän kruunasi kaiken, kuvaten itsensä dinosaurusten ja muiden luurankojen keskellä juontaen ohjelmakokonaisuutta siitä näkökulmasta. Hän siis asettui kuolleiden keskelle, julistaen kuolemaa, ollen itsekin vain hyödytön kuollut, kuin kivi.
Jeesuksen nuori seuraaja sanoi aikoinaan hänelle, että minä haluan seurata sinua mutta anna minä ensin hautaan vanhan isäni. Jeesus vastasi näin "anna kuolleiden haudata kuolleensa, seuraa sinä minua". Enbuske näytti itse oman osansa ja hautaa kuolleena kuolleitaan.

Vähän surullinen tämä aihe oli, mutta halusin kertoa, kuinka henkimaailma on olemassa, elää ja voi varsin hyvin. Tosin kiljuva jalopeura tietää aikansa olevan käsillä ja haluaa niellä jokaisen.

Jos sinua joskus ahdistelee henkimaailma niin paljon, että itsekin jo ymmärrät että sitä sen täytyy olla. Siihen haluan kertoa sinulle toimivan konstin, katsos:
Jos sinulla on tietokone ja tulostin, niin kirjoita isoilla kirjaimilla, kuin paperille mahtuu, lause "häivy saatana, sillä Herraa sinun Jumalaasi on sinun kumarrettava ja häntä aina palveltava". Tämän jälkeen teippaa noita tulosteita joka ikiselle seinälle loppupäiväksi ja huomaat muutamassa tunnissa että kämppäsi on putipuhdas ja enkelit siellä enää ylistävät Jumalaa.


23.10.2012

VOIMAKAS HALUNI SANOA, KERTOA - Näin erään vaikuttavan unen viime yönä

JAA ITSESI VAKAVASTI NYT! Uskotko Jeesukseen Kristukseen vapahtajana, joka kuoli syntiesi tähden ja Raamattuun Pyhänä Jumalan sanana. Jälkimmäisenkin voit jättää pois, kunhan osaat lausua uskontunnustuksen edelliseen. Testasin erääseen ihmiseen, joka vakavasti "uskoi" ja lopputulos oli, kun tivasin uskon tunnustusta, sanat "en kyllä usko ja uskon vain siihen jumalaan, johon uskoin tähänkin asti". Aika karu muutos, yhdessä pienessä hetkessä?

Liitonarkki

näin viime yönä erikoisimmasta päästä olleen unen. Olin monta päivää jo kiukutellut ja kyseenalaistanut Jumalan toimia hyvinä, koska lupaa selkeästi vilpittömälle mielelle ja pettää sitten vilpitön mieli. Jumala vastasi viimein ihanaan näkyyn keskellä untani:

Elin siis normi päivää, pilvinen iltapäivä. Yhtäkkiä taivaalla pilvet muodostivat pieniä pyörteitä ja sitten niiden keskelle tupsahti kuin tyhjästä Herran enkeli ja sitten toinen, kolmas ja taivas ihan täyteen. Kaikki hassusti pyörteen keskelle, jonka jälkeen he lähestyivät maata tuulispään tavoin, alkoi sadonkorjuu. Mielessäni kuitenkin kävi heti että tämä on vaan pelkkää unta (kuten olikin) mutten välittänyt, enkä

herännyt. Näin unessa ilon sekaisin tuntein että hakeekohan tuo minut, vai tuo toinen, muutama meni ohi ja haki jonkun muun ja sitten tuli yksi, joka kaappasi minut kyytiin. Emme lentäneet kuin linnut, vaan jotenkin suoraan ylös, pilviverojen läpi. Näin pilviverhojen läpi enkelien sylissä monia ihmisiä, kunnes pilvet hälvenivät ja valoa alkoi tulvia.

Sitten näin jotain arkkienkeleitä, tärkeitä hahmoja, erilaisia kuin muut enkelit, (Kerubeja) joilla oli mukanaan kultainen esine, arkki. Mietin hetken ylös, ohi mennessämme, ennen kuin tajusin, että se oli liiton arkki. Ymmärsin aika heti liiton arkkia taidettiin siirtää maan päälle... Sitten menimme ylöspäin ja vastassa oli Jeesus... Sitten kuitenkin kävi niin että emme kohdanneetkaan Jeesusta kuin vilaukselta, tai voi olla että tulkitsin joksikin muuksi ja ymmärsin että koko homma olisi vielä kesken.

Meidät vietiin tilaan, jossa oli jotain kauniita ja viihtyisiä asuntoja. Tunsin sisimmässäni olevani jonkinlaisessa kammiossa, josta Jeesus minut hakee, yläilmoissa. Kammio sijaitsi jossain taivaan ja maan välitilassa ja siellä oli niin paljon ihmisiä, etten voinut käsittää niiden lukumäärää. Enkelit palveli meitä ja tunsin että saan aivan vapaasti etsiä, jos haluan, omat isovanhempani jne. kenet tahdon ja siellä oli kaikki synti ja pahuus poissa. Aika ei siellä merkinnyt mitään. Silti tunsin itseni täysin ihmiseksi ja sinne piti/halusi jäädä, muttei kauaksi aikaa, sen ymmärsin. Paikka oli kuin jokin turvakoti.

Tähän uni päättyi... Mieti sinä ja punnitse tämä... Siinä oli hyvä tunne ja pitkän valittamisen jälkeen itselleni pieni pala sitä mitä kohta tapahtuu.

-jarmo-


21.10.2012

Luopumus vain jyrkistyy ja terävöityy kirjaimelliseen asuun, pakkokin, se on ennustettu

HS: Kirkossa käy miljoona ihmistä vähemmän kuin vuonna 2000

Kirkko on menettänyt miljoona kävijää jumalanpalveluksistaan 2000-luvun aikana. Asia selviää Helsingin Sanomien julkistamista Kirkon tutkimuskeskuksen tilastoista.
Vuonna 2000 Suomen jumalanpalveluksissa kävi 7,4 miljoonaa ihmistä, vuonna 2011 enää 6,4 miljoonaa.
Luterilaiseen kirkkoon kuuluu 77,2 prosenttia suomalaisista. Heistä kuusi prosenttia käy kirkossa vähintään kerran kuukaudessa. Sen sijaan 25–34-vuotiaista suomalaisista 60 prosenttia ei ole käynyt jumalanpalveluksissa vuosiin.
– Muutos, jota kirkko 2000-luvulla elää, on isompi kuin koskaan aiemmin, kertoo Kirkon tutkimuskeskuksen dosentti Kati Niemelä Helsingin Sanomille.
Niemelän mukaan kirkossa ei käydä enää tavan vuoksi. Käynnillä on oltava voimakas henkilökohtainen merkitys, esimerkiksi häät tai hautajaiset.
Monet kirkot ovat onnistuneet houkuttelemaan väkeä paikalle erikoistilaisuuksilla, kuten metsäkirkoilla, liikuntakerhoilla ja iltamessuilla. Helsingissä on järjestetty puolestaan muun muassa metallimessuja raskaan musiikin ystäville.
Helsingin Sanomien haastattelema Tapanilan kirkon kappalainen Esa Järvinen kannustaa puolestaan kirkon työntekijöitä tuomaan työssään nykyistä enemmän persoonaansa esiin.


14.10.2012

"Suvaitsevuus" ideologian lopputulos

Nykyajan surullisen korni suvaitsevuus näkyy kaikkialla ja kaksinaismoralismi rehottaa, kaikenlopuksi jokainen kuuluttaa turuilla ja toreilla rakkaudesta tietämättä mistä puhuvat.
Suvaitsevuus näkyy omien oikeuksien ylittämisenä vain itselleen, toisten täytyessä noudattaa hyvin tarkasti lakia. Otetaanpa esimerkki: seison bensa-aseman pihalla automme vieressä, siis täysin laillisesti piha-alueella. Bensapumpuilta ajaa iso kartanovolvo takaviistosta ja me satumme olemaan sen tiellä, siten että hän joutuu vääntämään rattia ja siirtämään auton kulkulinjaa isolla laajalla pihalla sen metrin puolitoista ohittaaksensa meidät. Mies ratin takana pui nyrkkiä meille ja mumisee itsekseen. Vielä bensa-asemalta pois ajaessaan tämän pää on meihin päin kääntyneenä ja suu käy ja sormet kansainvälisen merkin muodossa. Tämän kaltaisia tarinoita on lukemattomia ja tämä on tullut vasta viimeisen 20 vuoden aikana.
Me vaan luulemme sinivalkoisin lasein, että voimme hyvin, toisin kuitenkin on.

Oppilaat voivat pahoin

Helsingin sanomat:
Psyykkisesti sairaat lapset vievät koulurauhan useissa luokissaPulpetit ja tappouhkaukset lentävät, opettajat ja kouluavustajat pitävät riehuvaa lasta kiinni.

Tällaista on arki jo alakoulussa, kertovat opettajat.Vakavista psykiatrisista ongelmista kärsivät lapset viettävät suurimman osan ajasta koulussa.
Hoitoon pääsy kestää byrokratian takia yhä kauemmin, eikä kaikkia edes oteta hoitoon.
"Tuntuu, että hoidon saaminen riippuu siitä, onko oppilaalla oikean tyylisiä ongelmia. Kaikkia ei oteta hoitoon, kun arvioidaan, ettei siitä ole hyötyä. Lapsi voi olla hoitoon joko liian terve tai liian kipeä", sanoo Helsingin oppilashuollon päällikkö Vesa Nevalainen.

 

Osa lapsista on niin huonossa kunnossa, että pystyy työskentelemään vain puoli tuntia päivässä. Joillakin on koko ajan yksi aikuinen vieressä vahtimassa äkillisten raivonpurkausten varalta.
Vielä nyt iso osa näistä lapsista on sijoitettu pieniin erityisluokkiin. Tämän vuoden alussa tavoitteeksi kuitenkin asetettiin, että heidät sijoitettaisiin jatkossa tavallisille luokille.Se ei kuitenkaan ole onnistunut. Esimerkiksi Espoossa on jouduttu perustamaan niin sanottuja etappi-luokkia, joille saadaan nopeasti siirrettyä vaikeasti oireilevia lapsia.
Jo ekaluokkalaisilla on vaikeita käyttäytymisen ja tunne-elämän ongelmia. Espoossa on heitä varten erityisluokka, jossa on vain kahdeksan oppilasta ja kolme aikuista, joista yksi on psykiatrinen sairaanhoitaja. Silti aikuiset eivät aina tahdo pärjätä heidän kanssaan, Espoon koulutoimenjohtaja Kaisu Toivonen sanoo.

Helsingin Sanomien haastattelema erityisopettaja sanoo, että näiden lasten ongelmia ei ratkaista kurilla eikä rangaistuksia koventamalla. He tarvitsevat hoitoa.
"Vielä viisitoista vuotta sitten lapsissa oli paljon kasvattamattomia. Heille piti asettaa rajat, se auttoi. Nyt on välillä ihan sama, mitä rajoja asetan, siitä ei ole hyötyä. Lapset tarvitsevat hoitoa", erityisopettaja sanoo. Vanhemmat voivat kuitenkin olla hoidon esteenä. Lasta ei saada tutkimuksiin, jos he eivät suostu, eikä hoito onnistu ilman yhteistyötä. Lasta ei myöskään voida siirtää erityisopetukseen, jos vanhemmat eivät halua.
Helsingin Sanomien haastattelema opettaja kysyy, miksi kouluun voi tulla missä kunnossa tahansa. Hänen mielestään koulukuntoisuudelle pitäisi asettaa jokin raja.

Jarmo jatkaa: Yllä olevassa jutussa huomaa heti että puhutaan vain lapsen hoitoon viemisestä, viranomaisten toimesta, eli juuri siten kuin venäläismediakin asian kertoo.
Olen monesti puhunut aiheesta, lasten pahoinvointi, koska olen täysin vakuuttunut siitä, että tiedän missä kaikki em. kauheuden syyn juuret sijaitsevat. Ongelma on ihmisten itselleen kasaamien ongelmien vapauttamisessa, periaatteessa helpomman/halvemman kaavan kautta luovuttamisessa, jonka nimeksi ollaan annettu vapaa-kasvatus ja vapaa parisuhde, perhe- ja rakkaus sanan ryvettämisellä ja sen mitätöimisellä. Avainsana on ajanpuute, jolle on löydettävä verukeselitys/valhe ja laiskuus jolle on löydettävä myös kasvatustapatermi, joka olisi hyvältä kuulostava ja raflaava. Sanat vapaa ja suvaitseminen ovat näitä sanoja, jotka ovat todellisuudessa pelkkiä sanoja todellisuuden takana, tavoitteena hyvinvointi ja turvallisuus, jotka johtavat sitten muka haettuun onnellisuuteen.
Sanotaan vaikka näin, että ihminen on onnellinen seurusteluvaiheessaan ja jos eroaa joka toinen vuosi, niin on lähes koko ajan onnellinen. Jos lapsia sitten syntyy, niin sehän on vaan rikkaus, eikä väliä kuka niille antaa huomiota, kunhan on joku vanhempi joka niistä huolehtii. Näin syntyy pahaa jälkeä, kun tavoittelee itsekkäästi omaa hyvinvointiaan.

Tämän esittäessä tulee "itkupotkukiukkuhuutona" - toi on vanhanaikainen ajattelutapa. JEP! Silloin ei ollut näitä ongelmia, se oli vanhanaikainen ajattelutapa, joka oli hyvä tapa.

Pahoinvoinnin vastuu kaadetaan sosiaaliviranomaisille ja poliitikoille, koska oma henkinen tahto on nollassa. Tähän kun lisätään taloudellisen systeemimme edellyttämä yhteiskunnan käyttöönotto, jossa perheellinen joutuu työnsä pitimiksi tekemään osakkeen omistajille maksimaalista voittoa ja verottaja toiselta puolelta laskee omansa, virittämällä koneistonsa riistämään kaikin keinoin työtä tekevät perheet toimeentulon äärirajoille. Näin perheiltä viedään menestymisen mahdollisuudet ja kaikki korvataan uusioperheiden mainostamisella hyvänä vaihtoehtona vanhan avioliiton riitojen tuomaksi vaihtoehdoksi, sanomalla että ei sen ole väliä, ovatko lapset omia vai toisten, kunhan heitä rakastetaan. Tässä kohtaa sana rakkaus onkin jo entuudestaan käytetty sana, jossa rakkautta ollaan kohdistettu mm. jäätelöön, joten vanhemmat rakastavat vaikka musiikkia yhtä paljon kuin lapsiaan. Lapsi tuntee olevansa jäätelön ja musiikin kanssa tasa-arvoiset.

Tässä kohtaa tulee taas tuskanitkuisena huutona "pakko on tehdä töitä elääkseen". JEP!
Pakko on vain kuolla, eikä sekään ole pakko, jos olet valinnut oikean tien.

Sitten tämä viranomaisten vastuunsiirto. Tulos on tässä... Perheen äiti menee sosiaalivirastoon tai perheneuvojalle, jossa kertoo ongelmistaan kotona, perheneuvola ohjaa turvakotiin pariksi viikoksi tai lapset huostaan ja mies pannaan vaikka hullujen huoneelle siksi aikaa, kunnes pöly laskeutuu. Vaimoa kehotetaan hakemaan avioero ja maalataan kaunis kuva taloudellisten tukien ja avustusten myötä, sekä viestitetään että kyllä sinä vielä löydät sen oikean kun alat etsiä, olet nuori vielä. Lapset jäävät armotta kakkoseksi, ellei jopa kolmoseksi, toiselle vanhemmalle uusioperheeseen tai jonnekin sijoitusvanhemmille.
Lisäksi uusioperheissä ruokakunnan lapset voivat olla jopa neljän eri henkilön perimän tuotosta molemmin puolin, jossa on neljätkin isät ja neljät äidit samassa hiekkalaatikossa jossa heistä huolehtii, "antaa tasapuolisesti rakkautta" vain yhdet huoltajat, joilla on kaksi omaa lasta katraan seassa. Miten käy, onko veri vettä sakeampaa? Puhumattakaan lastenkodista tai sijaisperheestä, jossa ei ole mitään perustavaa laatua olevaa tunnepohjaa.

Totuus löytyy seuraavassakin Ilta-sanomien jutussa ja se totuus löytyy venäläislehdeltä:

IS: Venäläinen Regnum-uutistoimisto on julkaissut oman vetoomuksensa, jossa se kehottaa venäläisiä lapsiperheitä välttämään matkustamasta Suomeen.

Uutistoimiston mukaan venäläiset turistiperheet ovat nyt todellisessa vaarassa Suomessa.
- Venäjän kansalaisilla on vaarana menettää Suomessa lapset pelkästään sillä perusteella, että joku hotelli- tai mökkinaapuri tekee nimettömän ilmiannon heistä, Regnum kirjoittaa.
Uutistoimiston mukaan Suomessa venäläislapsia otetaan huostaan ilman todisteita, vain sillä perusteella, että joku nimetön ilmiantaja väittää vanhempien kohtelevan lapsiaan huonosti.
Syyksi riittää myös pelkkä lapsen oma kertomus siitä, isä oli läpsäissyt kevyesti pepulle. Tai syyksi kelpaa se, jos naapurit väittävät vanhempien laiminlyövän lastensa kasvatusta.
Suomessa perheet hajotetaan ensin ja vasta sitten ehdotetaan mahdollisuutta ottaa asioiden taustoista selvää, uutistoimisto kertoo.
- Tällaisen rikollisen kohtelun urheiksi joutuvat pääasiassa venäläiset perheet tai sekaperheet, Regnum väittää lukijoilleen.

Valitettavasti venäläislehti puhuu täyttä totta ja suomaislehti kiistää asian kaksinaismoralis-tisella tavalla, väittää mustaa valkoiseksi. Juuri näin se menee, perheet kappaleiksi, on lyhyellä tähtäimellä luettuna halvin keino päästä ongelmasta eroon. Lapset pois ja perhe palasiksi. Tätä tosiasiaa on sosiaaliviranomaisten turha kiistää, näin Suomessa on toimittu jo vuosia. Erotus tapahtuu ilman tutkintaa, pelkkien toisen suun sanojen perusteella ja jos tutkintaa tehdään yhtään, se on ylimalkaan puolitotuuksien todeksi toteamisen kautta haettu koko totuus, jolla ei ole absoluuttisen totuuden kanssa paljoakaan tekemistä, joskus ollenkaan.
Suomalaislehdet tietysti pitävät asiaa venäläisenä provokaationa ja liioitteluna, mutta koska tunnetusti me määräilemme täältä kuinka toisten pitäisi elää ja olla, niin totuus löytyy yllä olleesta jutusta jossa jo ekaluokkalaiset voivat huonosti ja lukiolaiset jo ampuvat tosiaan. Näinkö me sitten todistamme maailmalle, kuinka hyvin sosiaalivirastomme ja kuuluisa lastenkasvatuksemme toimii ja tuottaa hedelmää.

Jeesus sanoi, hedelmistä te tunnette, mikä hyvää on! Onko tämä sitten nyt hyvä hedelmä? Johan tälle meidän ulospäin näkyvälle hedelmäpuutarhalle nyt "naapuriryssäkin" nauraa ja me puolestaan keksimme täysin itsemme kakat housussa paljastavia verukkeita kaikelle tälle. Kuin olisimme muulle maailmalle jotenkin tyhmiä omien ongelmiemme edessä, jonka kaikki näkevät. Sitten me moralisoimme maailmalla ja kerromme kuinka hyvin Suomessa kaikki on. KORNIA! Suomineito on kuin narsistinen Madonna, joka luulee olevansa vieläkin kaunis. Synti ja turmellus on koristanut Suomineidon olemuksen kuin karu pakkanen, joka vie ihon karrelle.

Luepas tästä vielä yksi HS toimittajan kirjoitus: >LINKKI< Kyseessä on turvallisuustilamme nyt.


10.10.2012

TÄMÄ ON ÄÄRETTÖMÄN HYVÄ KYSYMYS!

WW3

Onko kolmas maailmansota jo syttynyt Syyriassa? Kysyy verkkomedia

NATO ja Israel valmiina Lähi-idän suursotaan - 'lokakuun yllätykseen
'
Alkuvuodesta 2012 lähestyimme edellistä suursodalle määriteltyä "aikaikkunaa", joka oli asetettu juutalaisen Purim-juhlan aattoon maaliskuun alussa. Tilanne kiristyi vaarallisesti ja lännen sotavoimat siirtyivät sotaharjoitusten kautta valmiusasemiin mahdollista Iran-Syyria-Libanonin vastaista hyökkäystä varten. Aivan kuten olemme nähneet taas tapahtuvan.

Yleistilanne ei kuitenkaan ollut keväällä länsivalloille ja sen liittolaisille suosiollinen suurhyökkäyksen käynnistämiseksi, joten varoiteltujen päivämäärien lähestyessä uudesta aikaikkunasta vuodettiin tietoa, ja helmikuun lopussa ilmestyikin ensikertaa otsikoihin mystinen viittaus "lokakuun yllätykseen". Nykyinen tilanne on siis kaikkea muuta kuin "yllättävä", jonka Verkkomedian lukijat ovat oppineetkin huomaamaan.

Norjalaisnäky 1968 puolestaan sanoo näin:

Kolmas maailmansota syttyy tavalla, jota kukaan ei ole odottanut ja odottamattomalta suunnalta, ja me olemme yhtä valmistautumattomia kuin olimme 9. huhtikuuta 1940.

Syyria ja Iran eivät tosin ole mitään yllätyksellisiä suuntia sodan aloittamiseen.


6.10.2012

Mikä ihme siinä on, ettei seksuaalisen vapauden vaatiman tien lopputulosta ymmärretä?

Eheyttämisleiri

Iltasanomat ja Helsingin Sanomat tänään ruotivat kirjoituksissaan Vapaakirkollinen ns. eheytyskurssia, joka on suunnattu homoseksuaalien ja muiden seksuaalisesti rikkinäisten ihmisten mahdollisesti tuloksekkaaseen käännytystyöhön. Tälle leirille/seminaarille soluttautui Helsingin Sanomien toimittaja väärällä nimellä ja opiskelijana, joka tunnusti homoseksuaalisia syntejään Jumalan edessä, tuossa kokouksessa. Toimittaja tunnusti muka katuvasti homoseksuaalisia syntejään vain pelkkä journalistiseen ahneuteen liittyvä julkisuuden haku (iso juttu) sydämessään.
Iltasanomien toimittaja ilmaisi jutussa asian näin:

IL: Toimittaja osallistui kerran vuodessa järjestettävälle nelipäiväiselle leirille, jonka tarkoituksena on eheyttää homoseksuaaleja ja muita "seksuaalisesti rikkinäisiä".

Päämääränä on esimerkiksi ohjata osallistujia Jumalan avulla pois homoseksuaalisuudesta. Omien sanojensa mukaan toimittajan tarkoituksena oli selvittää ja yrittää ymmärtää eheytystoimintaa ja sen perusteita.

Jutussa oli heti oleellista huomioitavaa se, että puhutaan seksuaalisesta kokonaisuudesta universaalisti ja sitten kun verrataan sen vastustajiin, puhutaankin enää vain homoseksuaalisuudesta. Jos erotetaan kaksi asiaa toisistaan, homous ja muu seksuaalinen suuntaus, niin saadaan paljon enemmän keskusteltavaa.
Eläimethän tuodaan heti esille, jos kristitty puhuu homoseksuaalisuuden luonnottomuudesta, sanomalla että eläinkunnassakin on homoja.

Tekevätkö eläimet sitten täysin oikein; ollessaan muka "niin luonnonmukaisia?". KYSYN?

Onko ihan normaalia että eläinkunnassakin on itsetyydytystä? Onko eläinkunnassa ryhmä- ja parinvaihtoa? Onko zoofiliaa eläinkunnassa, jotka yhtyvät toiseen lajiin? Entäpä negrofiliaa, eläimiä jotka yhtyvät kuolleeseen? Tai entäpä onko eläinkunnassa pedofiilejä, jotka alkavat harrastaa yhdyntää omien tai muiden pentujen kanssa? Entä omien vanhempien ja sisarusten tai vaikka isoäidin kanssa? Minun tietääkseni varmaan kaikkea löytyy... joten onko se kaikki sitten myöskin meille kaikille täysin normaalia ja sallittavissa? Tätäkö kaikkea on se SeTa:ssa paljon puhuttu seksuaalisen tasa-arvon lopullinen päämäärä?
Kuinka saastaisia siis olemme tai saastaisina itseämme pidämme? ...eikä kukaan taida olla vielä edes maininnut kuinka luonnollista eläinkunnassa, verrattuna ihmiseen on väkivalta?
Onko luonnollista että uusioperheen isä tappaisi uuden vaimon tai leskeksi jääneen vaimon entiset lapset vain siksi koska se on luonnon laki ja luonnon mukaisuuteen vedoten?

Minulle heräsi väkisinkin kysymys siitä että mikä lopunperin ihmisellä tarkoitus on tehdä irtiottoa seksuaalisesta normaalista muodosta ja silti laatikoida se normaaliksi, eli missä ihmeessä kulkee se raja? Eläinkunnassako? Kuka sen rajan oikein saa vetää ja millä perusteilla, jos jokaisella joka miehen ja naisen välisen liiton ohi menee seksuaalisuuden alalla? Mitä se on, mikä sen jälkeen on normaalia? Kuka määrittelee rajan kestävyyden, ettei joku taas siirrä sitä rajapyykkiä vedoten jälleen suvaitsevuuteen ja luonnonmukaisuuteen, kuten porttiteoria Kannabiksen ja muun "ruohon" käytöstä Amfetamiiniin ja lopulta LSD:n ja Heroiiniin.

Sain itselleni ns. uskosta osattomista itselleni keskustelijan, joka ei ymmärtänyt mitenkään mitä yritän selittää. Kerroin jopa tuntevani ihmisiä, jotka ovat homoseksuaaleja ja ovat kanssani samaa mieltä, ymmärrettyään mitä tarkoitan.
Ei siis ole vain homoseksuaalit, toimittajakin mainitsee "... ja muut seksuaaliset rikkinäiset" eli keitä nämä muut seksuaalisesti rikkinäiset sitten ovat ja millä heitä mitataan, jos ja kun heidät ja heidän seksuaaliset himonsa hyväksytään sellaisena kuin ne ovat yhteiskunnassamme?
Olemme siis kovaa vauhtia ohittamassa "normaalien" homoseksuaalisuuden ihmisluonnon ja siirtymässä "universaaliin seksuaalisuuteen".
Haluan jälleen kerran muistuttaa 2006 vuonna kuulemaani sen aikaisen SeTa:n puheenjohtajan haastattelua radiossa, jossa hän ensin valisti pitkään homoseksuaalien oikeuksista tasavertaisena yhteiskunnassa heteroiden ja avioliitossa elävien pariskuntien kanssa. Tämän jälkeen lopussa, hän toivoi lyhyesti seksuaalisen tasa-arvon tavoittelemisen ulottuvan kaikkeen minkä kukin ihminen pitää seksuaalisesti itselleen objektina. Hetken hän mietti hiljaa, kuten toimittajakin vaikeni kuulemaansa, kunnes pj. korjasi lausettaan että seksuaalisuuden kohdehan täytyy olla molemmin puolista ja molempien oltava siihen tasavertaisesti päätösvaltainen. Näin SeTa.n puheenjohtaja välttyi siirtymästä harmaalle alueelle, tajuamatta että siinä hän jo oli ja hän oli jo maininnut sisimpänsä syvimmät mielihalut.

Ei kannata olla ihmisten tekemille säännöille kuuliainen, vaan kuuliainen mitä Jumalan sana sanoo ja tehdä ero siihen irtiottoon, mikä ei kuulu Jumalan luomaan miehen ja naisen avioliittoon. Tämä seksuaalisen alueen irtiotto on erota Jumalasta ja Hänen liitosta.
Eläinkunta on saatanan ja synnin alistama, vailla omaa tahtoa, eikä siis mikään esimerkki.
Mikäli ihminen haluaa olla eläimen kaltainen, hän elää eläimen lailla ja on eläin, jolla ei ole luontaista oikeutta Jumalan eteen. Eläin tosin on syyntakeeton tekemisilleen ja ihminen ei ole.


1.10.2012

Youtubessa sanoma, nainen kuuli tällaisen sanoman:

 

heard words "Be ready at the 9th hour".

 

=kuulin sanat "Ole valmiina 9.tunti"

 

http://youtu.be/-7sHwlAhGJs

 

Oikeat päätelmät tuossa oli, hetki jolloin Jeesus kuoli ristillä.
Ei sitten tarkempia johtopäätöksiä uskaltanut sanoa.


Matteus 27:45-46 "Jumalani, miksi minut hylkäsit" !!!

25.9.2012

Israelissa siirryttiin juuri normaaliaikaan, jota suomalainen Lumia älypuhelin seurasi

Lumia seurasi Jerusalemin aikaan

Iltalehti kirjoittaa 25.9.
Useat Nokian Lumia-puhelimen käyttäjät kokivat viikonloppuna yllätyksen.


Puhelimen kello oli tunnin oikeaa aikaa jäljessä, ja puhelin ilmoitti sijaitsevansa Jerusalemin aikavyöhykkeellä.
Nokian mediasuhteista vastaavan Maija Taimen mukaan häiriön syytä selvitellään, mutta ongelman juurta ei ole vielä saatu paikannettua. Yhteydenottoja on tullut muutamia.
Maanantai-iltaisen tiedon mukaan ongelma on ilmennyt vain Suomessa.
- Sen saa korjattua, kun ottaa automaattisen ajamäärityksen pois ja laittaa Helsingin aikavyöhykkeen takaisin, Taimi neuvoi.
Israelissa siirryttiin viikonloppuna normaaliaikaan, minkä vuoksi aikaeroa Suomeen tuli tunti.


Ystäväni Markku mietti että kyseessä voi olla merkki siitä, että Jerusalemin ja Suomen kohtalo menee nyt käsi kädessä, ahdistus tulee samalla hetkellä. (pelastussanoman perusajatuksia on ollut juuri Israelin ja Suomen samansuuntainen kohtalo, jossa Suomi näyttää esimerkkiä maailmalle miten sille käy ja Israel on sen esikuvana, kuin vanha ja uusi testamentti. Suomi haluaa näyttää että se ei seuraa pedon muuttamaa lakia Dan. 7:25 ja aikaa)

Huomenna alkaa Jom Kippur sovituspäivä ja tuo voi olla muistutus Jumalan tapaamisajan tulosta ja tämä tapaaminen koskee myös meitä. Jumalan ajat menee auringon ja kuun mukaan ja nyt meidän kesäaika on tunnin pielessä verrattuna Jumalan kelloon.
Jom kippur päättyy suureen pasuunaan ja jos kello on pielessä ei ole oikeaan aikaan hereillä.
Olisiko (kaukaa haettu) vaikka?.. "tapahtuu ennen lumia" ja (enne, Lumia) Lumian enne:
Lumia varoittaa talvesta ja tuo talvi varoitus löytyy jakeesta:

Matteus 24:20 Mutta rukoilkaa, ettei teidän pakonne (exodus) tapahtuisi talvella eikä sapattina.Jakeessa mainitaan myös sapatti ja Jom kippuria kutsutaan myös nimellä shabat shabaton (sapattien sapatti), koska sen pyhyys ohittaa jopa sapatin.
Syntyikö Jeesus lehtimaja juhlan aikaan? Katso alla oleva jae, karjatila=lehtimaja:

1. Mooseksen kirja 33:17 Mutta Jaakob lähti Sukkotiin ja rakensi siellä itsellensä majan.
Ja karjallensa hän teki tarhoja. Siitä tuli sen paikan nimeksi Sukkot.

Jeesus syntyi karjamajassa... voidaan sanoa Sukkotissa, joka on toiselta nimeltään Lehtimaja. Lehtimaja juhla kestää seitsemän päivää, no siitä voi saada "jotain" merkitystä Jeesukseen liittyen.Jeesus ympärileikattiin kahdeksantena päivänä jolloin Hän sai myös nimensä.
Toistuuko nimen anto uudestaan lehtimajajuhlan kahdeksantena päivänä:

Johanneksen ilmestys 3:12. Joka voittaa, sen minä teen pylvääksi Jumalan temppeliin, eikä hän koskaan enää lähde sieltä ulos, ja minä kirjoitan häneen Jumalani nimen ja Jumalani kaupungin nimen, sen uuden Jerusalemin, joka laskeutuu alas taivaasta minun Jumalani tyköä, ja oman uuden nimeni.Jätämme maalisen ruumiimme (lehtimajamme) ja muutamme todelliseen "majaan" Jumalan temppeliin.

Jotkut uskovat että tempaus on 7.10 ja nimen anto 8.10. tänä vuonna.               -Markku

Jarmo jatkaa: Itse koen vielä tärkeänä muistaa Matteus 27:45-46 jossa mainitaan tuo hetki, jolloin maailma huutaa omalla ristillään "joskus yhdeksännen hetken vaiheilla" Herrani miksi hylkäsit minut? Nämä huutajat eivät ole pedon alaisia, vaan tyhmän neitsyen roolissa ja pelastuvat sillä hetkellä, kun täyttyy Room. 11 kun pakanain täysi luku on sisälle tullut.


23.9.2012

Riitely on Jumalanlapsen ja jumalattoman välillä lähes tulkoon kamalaa ja epäreilua

On yhdentekevää mitä kristitty sanoo, kunhan sanoo mielipiteen. Tämä saattaa katalysoida valtavan passiivisen ja jopa aggressiivisen energian riippumatta siitä, kuinka vakava aihe oli. Tarkoitan ensin sitä että jo kaksi kadun tallaajaa puhuisi aiheesta, niin puheet jäisi neutraalitasolle, tai ainakin siihen, että asia ei oikein ole yhdentekevää. MUTTA! Kun kyseessä on kristitty, koko aihe muuttaa muotonsa. Se onkin yhtäkkiä henkimaailmaa kiinnostava seikka ja ne puuttuvat peliin, saaden pienen asian lähes maailmansodaksi, omalla tavallaan. Ei tuon asian tarvitse edes olla uskonnollisesti värittynyt, mutta siihen osataan liittää se välittömästi. Et sinä voi mennä sanomaan yhteiskunnallisesti edes pikkuasiaa, jos se on jonkin sellaisen hampaissa, joka löytää uskonnollisen syyn hakea sinut käpälälautaan. Eli asian ei edes tarvitse olla millään tavalla uskonnollinen, saati edes siihen viittaava, kunhan se kyetään liittämään siihen. Tämän olen pannut merkille, joten täytyy sanoa, että vain henkimaailma pystyy siihen. Mikä siinä on sitten vielä kauheinta, on että asianomistaja sanoo sinun käyttäytyneen lapsellisesti ja hän itse on ollut koko ajan asiallinen puheissa, vaikka tilanne oli täysin toinen, sinä olit se tyynnyttävä ja toinen hyökkäävä ja sättivä. Toinen selkeä seikka on ollut se, että vastapuoli syyttää aina samoista syytöksistä sinua, mihin itse on aina syyllistynyt, kuin puhdistaakseen omaa syyllisyyttään, koska on aina itse tehnyt aina juuri siten, minkä takia innokkaasti haluaa sinua syyttää. ONKO TUTTUA?14.9.2012

Norjalaisprofetia: "kolmas maailmansota syttyy yllättävältä suunnalta" (profetia)

Verkkomedia (juttu) : Sähkeen mukaan neljä kiinalaista laivaa on ylittänyt Japanin aluevesirajan lähellä saarikiistan kohteena olevia Diaouyun saaria, joita Kiinan laivasto on vannonut puolustavansa. Laivat eivät ole totelleet Japanin rannikkovartioston poistumiskehotuksia ja tilanne on ajautunut kriisiin. Muita Kiinan laivoja on lisäksi lähistöllä.

Juttuun voisi sisältyä myös toinen profetia Niilo Ylivainiolta:
 

Niilo Yli-Vainion näky v.1956 Alajärvellä (Mauno Saaren kirjasta Saarnaaja, s. 266-267)
Nämä tapahtumat selvisivät minulle tavallaan jo vuonna 1956 Alajärvellä, kun seurakunnan rukoushuonetta rakennettiin. Olin sairas jo, 36-vuotiaana. Tuli ilmoitus, "pääni näky", ei ilmestys eikä uni, vaan näky, yöllä!
Näin suunnilleen hehtaarin kokoisen viljavainion. Seisoin sen reunassa. Minulla oli halu ruveta sitä leikkaamaan, mutta vainio oli vihreä.
Kuva katosi niin kuin filmi katoaa.
Sitten ilmestyi sama vainio taas. Nyt se näytti kypsältä, mutta kun katsoin sitä, siinä oli ohdakkeita ja juolaa. Taaskin minulla oli tunne, että pitäisi ruveta leikkaamaan.
Mutta tämäkin kuva katosi.
Sitten tuli kolmas kerta. Pelto oli muuttunut kullankeltaiseksi. Sellaiseksi kuin pellon pitää leikkuuaikana olla.
Taas kuva katosi ja tuli sitten neljännen kerran. Tuuli nousi, idästä, toi synkkiä pilviä, isoja lonkoja, ne laskeutuivat alaspäin. Minulle tuli tunne, että tulossa on hirmumyrsky.
Juuri silloin lähtivät vanhanaikaiset vankkurit liikkeelle. Tuli miehiä, jotka nostivat hirmuisella kiireellä lyhteitä vankkureille, leikattua viljaa, pilvien alla, tuulessa, mustien pilvien alla.
Siihen päättyi näky.

Vankkurit ja leikkuumiehet ovat enkelit ja leikkuuvainio on tietysti alla jo käsitelty morsiamen 1:20 osan leikkuu ja lusteiden jääminen koska öljyä ei ollut astiassa. Kaikki alkaa nyt, vai ???Yksi kahdeskymmenes osa lestyistä jauhoista = 5% uskovia

Markku lähetti mailin:
Kuun sirppi leijonan tassussa 14.9 ja sirpin koko 5 prosenttia.Sirppi leikkaa 18.9 tähkästä ja on myös silloin 5 prosenttia.Onko viisi... 5 viisasta... tai kenties 5 prosenttia uskovista?!
Sitten vielä sirpin kaari osoittaa eri suuntaan lähtö ja leikkaamiskohdassa.... ajattele leikkaavasi sirpillä ja pidät sitä esim. oikeassa kädessä... heilautat taakse terä on kohti sinun etupuolta... sitten kun sirppi leikkaa ja etenee siitä sinun toiselle puolelle, silloin terä osoittaa sinun takapuolelle. Vähän vaikea selittää, mutta sirpin vaihtuminen puolelta toiselle näyttäisi myös osoittavan leikkaus liikettähttp://www.calendar-365.com/moon/moon-calendar.html-Markku

Markku ei huomannut että onhan tuossa leikattavien luku 1:20 osa uskovista joka löytyy Omerin laskennasta ylösotettavien lukumääränä lestyistä jauhoista leivottuna = 1:20 uskovista otettu.
Nyt vain toivon että olemme viimein oikeassa... loppuisi tämä kuuden päivän sota osaltamme.


13.9.2012

Taitaa olla vielä yksi päivä ilmassa ja ne 10 päivää ahdistuksessa

Ensin pasuunansoittojuhla joka on syyskuun 17 päivä. Siitä kymmenen päivää eteenpäin (syysk. 26.) on suuri Sovituspäivä.
Rosh Hashanan toisena päivänä 18.9 sirppi leikkaa vehnä lyhteestä...
Markku teki videonkin: http://youtu.be/tw_jRtZoqv0
Sovituspäivästä viisi päivää eteenpäin on viikon kestävät Lehtimajajuhlat, joihin liitetään vielä kahdeksas juhlapäivä. Sovituspäivään liittyy termi "päivä jolloin portit suljetaan", niinhän käy tyhmille kun he tulevat takaisin.
Johanneksen ilmestys 2:10 Älä pelkää sitä, mitä tulet kärsimään. Katso, perkele on heittävä muutamia teistä vankeuteen, että teidät pantaisiin koetukselle, ja teidän on oltava ahdistuksessa kymmenen päivää. Ole uskollinen kuolemaan asti, niin minä annan sinulle elämän kruunun.
Tuo 10 päivän ahdistus sopisi pasuunoiden ja sovituspäivän väliin. Portti auki pasuunajuhlassa ja lopulta kiinni sovituspäivänä 26.9. (eli tiistai 25.9. voisi olla se päivä) Tiistai on muuten juutalaisessa kulttuurissa suosituin hääpäivä.

Psalmit 84:4-7 Autuaat ne, jotka sinun huoneessasi asuvat! He kiittävät sinua alati. Autuaat ne ihmiset, joilla on voimansa sinussa, joilla on mielessänsä pyhät matkat! Kun he käyvät Kyynellaakson kautta, he muuttavat sen lähteitten maaksi, ja syyssade peittää sen siunauksilla. He käyvät voimasta voimaan, he astuvat Jumalan eteen Siionissa.

Ote vuoden 2006 pelastussanomasta, liittyy Matteus 27:45-46 jakeisiin:

Mutta kuudennesta hetkestä alkaen tuli pimeys yli kaiken maan,
KUUDES HETKI = KESÄKUU 6/2006 = 666 JUMALAN KUUDES PÄIVÄ = ENSIMÄINEN KUUTONEN
(PIMEYS LASKEUTUU)

ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen.
YHDEKSÄS HETKI = Syyskuu 2006 saakka kestää Israelin sotaa valerauhan tekoon.
Suomi saapuu lippuineen todistamaan valerauhan EU:n puheenjohtajamaana.

Ja yhdeksännen hetken vaiheilla (yhdeksäs eli syyskuun vaiheilla)
PYHÄT LÄHTEE! 1. YLÖSOTTO TAPAHTUU, PÄIVÄMÄÄRÄSTÄ EI TIETOA

Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: "Eeli, Eeli, lama sabaktani?" Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?
MAAILMAAN JÄÄNEET HEIKKOUSKOISET VAIKEROIVAT KUN PYHÄT LÄHTEVÄT!

Tämä oli toki silloinen, kuuden vuoden takainen käsitykseni, koska Israel soti silloin sekä pohjoisen, että etelän kuninkaita vastaan samanaikaisesti ja olisi hyvin sopinut että jo silloin vuonna 2006 kun näytti että rauha syntyisi syyskuussa, se olisi ollut "SE VALHERAUHA".
Odotin silloin että tuolloin olisi tehty 7 vuotta kestävä rauhansopimus, vaan ei tehty. Nyt myöhemmin tutkittuani tarkemmin sanaa ja siinä olevia lausekäänteitä, huomaan ettei rauhan tarvitsekaan syntyä Israelissa ennen morsiamen pois ottamista. Siihen on muutama selitys ja löydät ne sivustoltani. Lisäksi jos varas tulee yllättäen, niin merkki ei ole mahdollista, koska meille ei anneta kuin Joonaan merkki. Mitä Joona sitten sai merkiksi Jumalalta ja miten siinä kävi lopulta, sekin on luettavissa Raamatusta.


8.9.2012

Yhdysvaltain valtionvelka on nyt yli 16 tuhatta miljardia.

Vuodesta 2009, jolloin Obama astui presidentiksi on valtionvelka kasvanut huimat 5,5 tuhatta miljardia. Jos kannamme koko maailma yhteisvastuuta USA:n valtiovelan puolesta, joutuisimme pulittamaan joka ikinen ihminen maailmassa noin 2 000,- dollaria heille. Kyllä Suomi poika maksaa, Kataiselle vaan ehdotus pöydälle.


7.9.2012

Kristitty yrittää selvitytyä politiikasta johtopallilla ryvettymättä siinä itse - SE ON KUIN:
Kuin yrittäisi vaseliiniin voideltuna kävellä kanalaan ilman ettei saisi omaa höyhenpeitettä

Politiikka

Sieltä täältä paljon lainattua:
Sisäministeriön kansliapäälliköksi on valittu valtiovarainministeriön hallinto- ja kehitysjohtaja Päivi Nerg. Valtioneuvosto päätti asiasta tänään sisäministeri Päivi Räsäsen (kd) esityksestä. Asia ei olekaan niin itsestään selvää edes "entisen Päivin" oman moraalin mukaan: IL 2010: Kristillisdemok-raattien puheenjohtaja Päivi Räsänen vaati pari vuotta sitten poliittisten virkanimitysten lopettamista.
Sisäministeriön virkamieskunnan johtoon nousevalla Nergillä on kristillisdemokraatti-tausta. Edellisissä eduskuntavaaleissa hän ylsi puolueen listoilta varasijalle. Koulutukseltaan Nerg on maa- ja metsätieteiden maisteri ja agronomi. Nergin eduksi katsottiin erityisesti se, että hänellä on laaja ja monipuolinen kokemus johtajana. Erityisenä etuna pidettiin sitä, että hän on toiminut ministeriötasolla ylemmissä johtamistehtävissä.
Kansliapäälliköksi haki myös muun muassa EU:n rajaturvallisuusviraston pääjohtaja Ilkka Laitinen. Hän haki tehtävää myös vuonna 2008, jolloin presidentti Tarja Halonen nimitti virkaan entisen puoluetoverinsa Ritva Viljasen (sd) vastoin esittelevän ministerin kantaa.
Nergillä ei ole kokemusta sisäisen

turvallisuuden tai maahanmuuton kysymyksistä. Räsäsen mielestä Nerg korvaa tämän puutteen laaja-alaisella johtamiskyvyllään. Räsänen: Minullakaan ei ollut minkäänlaista tuntumaa vuosi sitten mihinkään näistä hallinnonaloista ja kyllä ne asiat oppii, Räsänen vakuuttaa. Hänen mukaansa ulkopuolelta tuleva voi jopa katsella ministeriön eri toimialoja tasapuolisesti.
Perussuomalaisten ryhmäjohtaja pitää sisäministerin tekemää nimitystä poliittisena. Poliittisia virkanimityksiä tehdään Suomessa hyvin paljon, Ruohonen-Lerner sanoo. Hän teki kesäkuussa lakialoitteen, jolla ne kiellettäisiin. Hänen mukaansa ne rikkovat perustuslakia, valtion virkamieslakia ja kunnallisesta viranhaltijasta annettua lakia.
- Toivon, että lakialoitteeni johtaa keskusteluihin ja toivon mukaan seuraavaan hallitusohjelmaan saadaan kirjattua kiristyksiä tähän järjestelmään. On kestämätöntä, että valtion ja kuntien johtoviroissa ei ole parhaita mahdollisia tekijöitä. Meillä ei ole varaa näihin poliittisiin virkanimityksiin.
Iltalehti pyysi torstaina Räsäseltä kommenttia siihen, että valitulla ei ole päivääkään kokemusta sisäisen turvallisuuden ja maahanmuuton kysymyksistä.
- Minullakaan ei ollut vuosi sitten minkäänlaista tuntumaa mihinkään näistä hallinnonaloista. Kyllä ne asiat oppii, Räsänen sanoi. Ruohonen-Lerner hämmästelee Räsäsen kommenttia.
- Kansliapäällikkö on valtion virkamies, hän ei ole poliitikko, ministeri. Hänellä pitäisi olla se vahva osaaminen, mikä usein ministeriltä saattaa puuttua. Onko siellä (ministeriön johdossa) nyt kaksi opiskelijaa?

Jarmo lopuksi: Vaikka olenkin yleensä aina Räsäsen puolella, niin olen etenkin aina oikeuden puolella, en välttämättä Suomen lain, sellaisena kuin se on eduskunnassa säädetty, vaan sellaisena kuin sydämeni sen kokee ja uskoni sen suodattaa.
Olen kritisoinut voimakkaasti mm. Jouko Pihon poliittisia himoja, päästä vaikuttamaan, perustaa puolueen jne. vaikka jokainen uskova näkee ettei saatanan leikkikentällä ole sijaa kristitylle, etenkään säätämään siellä yhtään mitään. Kristitty tulee vain itse säädetyksi.
Edesmennyt (olis jo 104v) isoisäni opetti minulle jo polvella, ettei saa mennä mukaan jumalattomien matkaan vaikka kuinka olisi hyvä tarkoitus ja haluttaisi voida heidät kääntää uskoon. Heistä toki voi ottaa yhden kerrallaan yksityiseen keskusteluun, eikä mennä koskaan sinne missä jumalattomat palvelevat omaa herraansa. Se on kristitylle vaarallisin paikka.
Päivi Räsäsen käy koko ajan kurjemmin ja kurjemmin, mitä syvemmälle hän päänsä hallituksessa työntää. Lopulta hän tajuaa sen itsekin, vaan näkyy kestävän, koska valta korruptoi KAIKKI. Älkää koskaan uhotko että jos teistä tuntuu että kaikille olisi hyväksi jos saisitte johtaa vaikka jotain ministeriötä ja että teistä olisi kaiken muuttamaan hyväksi. UNOHDA! Ei koskaan tule mitään, voi yrittää, mutta ei onnistu ja ryvettää vain itsensä.
Siellä sitä Päivi parkakin nyt selittelee, vaikka teko oli äärimmäisen epädemokraattinen.


26.8.2012

Älkää kristityt rakkaat, erehtykö enää nimittelemään toisianne vääriksi profeetoiksi

Näitä raamatunpaikkoja käytetään kunnon kristityn kädestä toisen kunnon kristityn lyömiseen:

5. Mooseksen kirja 13:1-3 "Jos teidän keskuuteenne ilmestyy profeetta tai unennäkijä ja lupaa sinulle jonkun tunnusteon tai ihmeen, ja jos sitten todellakin tapahtuu se tunnusteko tai ihme, josta hän puhui sinulle sanoen: 'Lähtekäämme seuraamaan muita jumalia, joita te ette tunne, ja palvelkaamme niitä', niin älä kuuntele sen profeetan puhetta tai sitä unennäkijää, sillä Herra, teidän Jumalanne, ainoastaan koettelee teitä tietääksensä, rakastatteko Herraa, teidän Jumalaanne, kaikesta sydämestänne ja kaikesta sielustanne.

Jeremia 29:8-9 Sillä näin sanoo Herra Sebaot, Israelin Jumala: Älkää antako profeettainne, joita on keskuudessanne, ja tietäjäinne pettää itseänne, älkääkä totelko unianne, joita te uneksutte. Sillä valhetta he ennustavat teille minun nimessäni; minä en ole lähettänyt heitä, sanoo Herra.

Baalin palvonta

Matteus 24:11 Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.Matteus 24:23-26 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko. Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut. Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko.

Kaiken takana on usein miten aina Baalin palvonta, eli saatanan palvonta. Näitä raamatunpaikkoja siis todellakin käytetään lyömäaseena ja varsinainen varoitus kuulemasta mikä on väärä profeetta, tarkoittaa vaikkapa Äiti Ammaa tai vaikkapa Ali Khamenei ovat varsin vääriä profeettoja.
Sen sijaan kun lyöt tuolla Jeremian jakeella päähän kristittyä, löit itseäsikin päähän sillä. Katsos kun luet tarkemmin, näet siinä myös

omien uniesi myrkyllisyyden. Siitä huolimatta että aina vaan uudestaan saa todeta kuinka kristitty syyttää kristittyä, Raamatussa lukee mm. näin:

1. Korinttolaiskirje 13:9-10 Sillä tietomme on vajavaista, ja profetoimisemme on vajavaista. Mutta kun tulee se, mikä täydellistä on, katoaa se, mikä on vajavaista.

Täydellisenä meistä ei voi kukaan itseään pitää, eikö? Joten emme siis saisi kukaan suutamme avata, emmekä mitään sanasta mainita, koska emme ole Jumalassa täydellisiä suustamme. Silti olemme Kristuksessa lunastettuja ja tästä syystä jos joku väittää minua vääräksi profeetaksi, hän pitää Jeesusta Kristusta vääränä profeettana. Siksi kannattaa olla vaiti siinä kohtaa kun tekee mieli tuomita joku vääränä profeettana.
Sen sijaan jos luet tuota Jeremiaa, huomaat että siinä kehotetaan olla antamatta omien profeettain ja omien unienkaan olla pettämättä itseänne. Se ei siis tarkoita virheellinen uni = väärän profeetan saama, jos näet itsesikin Kristuksen ruumiin jäsenenä. Eihän antikristus ole Jeesuksen Kristuksen ruumiissa, vaan siellä olet sinä ja minä kuhmut päässä. Unemme ovat siis vain vajavaisia. Älkää siis antako minun julkaisemien unieni tai Jouko Pihon sivustolla olevien profetioiden pettää teitä, kuten omiennekaan, vaan eläkää hyvinä kristittyinä esimerkillisesti ilman eripuraa. Punnitkaa ja tutkikaa kaikkia unia ja sanomia, ei se ole väärin.

Filippiläiskirje 1:9-11 Ja sitä minä rukoilen, että teidän rakkautenne tulisi yhä runsaammaksi tiedossa ja kaikessa käsittämisessä, voidaksenne tutkia, mikä paras on, että te Kristuksen päivään saakka olisitte puhtaat ettekä kenellekään loukkaukseksi, täynnä vanhurskauden hedelmää, jonka Jeesus Kristus saa aikaan, Jumalan kunniaksi ja ylistykseksi.


23.8.2012

Käynnissä on kummallinen radiohiljaisuus - kestänee "puoli hetkeä" ?

Moni odotti vielä 18.8. ylösottoa, jota ei sitten tullut. Pettymyksiä varmasti monilla muttei toivon sammumista. Viimeinen sinetti vielä 1. pasuunan soidessa: Joh.ilm. 8:1 Ja kun Karitsa avasi seitsemännen sinetin, tuli taivaassa äänettömyys, jota kesti noin puoli hetkeä.
Puoli hetkeä voisi tarkoittaa 18.-31.8. välistä kuunkiertoa? Siitä kolmanteen päivään, on maanantai 3.9. joka on tasan se sama päivä jonka itse uskoin saaneeni tasan 6 vuotta sitten. Silloin odotin 100% varmuudella ylösoton tapahtuvan, pettymys oli suuri.


21.8.2012

Se viimeisin odotettu päivä meni sitten ja nyt kaikki ovat epäonnistuneet

Av 5772

Noh. Kysymys kuuluukin, mistä seuraava päivä, koska, kuten olen monesti
sanonut, en lakkaa odottamasta. Kuolen mieluummin ennen kuin lopetan!

Papit epäonnistuivat, vanhukset epäonnistuivat, profeetat epäonnistuivat,
lapsetkin epäonnistuivat ja lopuksi vielä rabbit. Erikoinen tilanne!!! Odotellaan!

14.8.2012 - 16.8.2012

Kyllä taas lähtee Piholta mopo käsistä - En viitsinyt pitää juttua yllä, antaa olla!!

Joku hakee aina hienoilla kirjoituksillaan huomiota, kuin se tekisi sinut paremmaksi.
..poistin kirjoitukseni... vaikka ei ole tapani tehdä niin. Kiitos ja anteeksi.

9.8.2012

Profetaalisesti merkillisiä/merkittäviä tapauksia Olympiakisoissa Lontoossa

USAn lippu putosi

Naisten tenniksen palkintojenjako Olympialaisissa. Yhdysvaltain lippu tippui kesken seremonian! Suurin ihmetyksen aihe on kuitenkin, että missä kohden laulua LIPPU TIPPUI.Laulussa tulee sanat:"Ja rakettien punainen häikäisy, ja pommien räjähdykset ilmassa, antoi todisteen läpi yön, että lippu oli vielä siellä.......
TUON LAUSEEN JÄLKEEN LIPPU TIPPUU!!!HUOMAA ETTÄ KATSOJASTA KATSOTTUNA VASEMMALLE JÄI VENÄJÄN LIPPU JA OIKEALLE VALKO VENÄJÄN LIPPU
http://youtu.be/qtiSUpYlrKU
http://www.usa-flag-site.org/song-lyrics/star-spangled-banner.shtml


Sitten tapahtuma ISrael-Suomi:
Olympialaisissa Israel ei saanut yhtään mitalia, Viimeinen mahdollisuus oli sattumalta samassa yhteydessä kuin Suomi sai ainoan mitalinsa eli naisten purjelautailussa Israelin edustaja oli jaetulla toisella sijalla yhdessä Suomen edustajan kanssa, mutta viimeisessä israelilainen ei onnistunut ja putosi kuudenneksi.
Laji oli siis naisten=morsian yksinpurjehdus pienimmässä kokoluokassa. Luukas 14
Heidät (Israel) oli kutsuttu häihin ja elossa olevat juutalaiset jäävät vasta kuudenneksi. Pelastussanoma 2006 kirjoitin aiheesta näin:

LOPUNAJAN YLÖSOTTOJA ON KAIKKIAAN 2+2+2 eli KUUSI joka on ihmisen luku

Tuon lauseen avioero- /huoltajuusoikeudenkäynnissäni tuomari luki ääneen, kysyen: onko tämä sinun kirjoittamasi, jolloin henki sydämessäni riemuitsi, ON! Kyllä olen kirjoittanut sen !!!
Sen sanottuani menetin heti lasteni huoltajuuden mutta sain paljon tärkeämpää.

Näinpä tuo kuudes sija on se viimeinen.


8.8.2012

Jatkuvasti tulee vaan lisää uutta - kadonneita, Nibirusta, FEMA kuljetuksia, näkyjä jne.

Missä he ovat? Seitsemän olympiaurheilijaa kateissa
Peräti seitsemän Lontoon olympialaisissa ollutta urheilijaa on kadonnut. Kaikki kadonneet ovat kamerunilaisia. Heidän joukossaan on viisi nyrkkeilijää, uimari ja jalkapalloilija. Kamerunin urheiluministeriön edustaja kertoi katoamisesta myöhään maanantaina.
- Huhu on nyt vahvistunut todeksi. Seitsemän olympialaisiin osallistunutta kamerunilaisurheilijaa on kadonnut kisakylästä, ministeriöstä kerrottiin.
Kadonneiden urheilijoiden uskotaan aikovan jäädä Eurooppaan taloudellisten seikkojen vuoksi.

Planeetan kokoinen objekti lentää maan läheltä välillä 17.8-26.9. http://youtu.be/Tl_gGBiv4b4?t=22m27s
Lisäksi tämä http://youtu.be/k7miztBTe6g voi liittyä Niburu juttuunkin koska yhdysvaltain sisällä siirrellään taas kalustoa, ihan uusi video. Maat eivät kerro missä mennään, ei edes Suomen hallitus. Vakavia naamoja tosin on ja taloushuolet enimmäkseen heitä painaa, kuten tuleva ruokapula. Moni silti jo tajuaa ja jopa myöntää, ettei eurolla ole enää tulevaisuutta, on vain ajan kysymys.

Pilkkaajat nauravat kuulemma maassa selällään maaten ja heidän vatsalihaksensa on kipeät kun he ovat saaneet niin monet naurut epäonnistuneista profetioista, joita vilpittömin mielin Jumalan asialla olleet henkilöt ovat tuoneet. Kaikki ovat kuin kahden huonon vaihtoehdon kauppaa, toinen voittaa vain naurut ja toinen ikuisen elämän. Naurun voittanut saa viimeisenä oljenkortenaan suuren itkun ja katumuksen halun osakseen, vaan lohduttomana jää sanattomana seisomaan sijoilleen peläten koko elämänsä edestä ja sielunsa puolesta tietämättä mitä loppu tuo tullessaan. He näkevät kauhun sekaisin tuntein kaiken sen, minkä ovat hyljänneet, jolle heillä oli etsikkoaikansa. Turha on enää valittaa, ovi on suljettu.

Vain tämä, pelastussanoma jää antamaan pientä toivonkipinää menetetylle armolle.


5.8.2012

Herra Tuomiojalle aselaista ja täyskiellosta - ...ja ajatelkaas että olen kirjoittajana pasifisti

Jeesuskin sanoi, etten minä teille rauhaa tullut tuomaan, vaan miekan. Ei se tarkoittanut että Jeesuksen rakkauden henki lietsoisi ihmisiä sotimaan, vaan hänestä tullaan sotia käymään. Jeesuksen tekemä lunastustyö oli niin valtava ja merkityksellinen että saatana tulee sotimaan jokaisesta sielusta kuin kiljuva jalopeura ja siksi uskonsodat syttyvät.
On siis hyvinkin sananmukaista että aseet ovat olemassa, koska niitä tarvitaan vielä. Myös ilman aseita voi saatana eksyttää Jumalan kansaa olemaan, olematta ilman vastarintaa vihollisen saapuessa kotiportaille. Jossain kohdassa marttyyrius on suotavaa, joskus ei. Talvisotamme on hyvä esimerkki siitä EI TÄNNE TÄNÄÄN KIITOS, HANTTIIN PANNAAN JA IHAN VARMASTI, tilanteesta, jossa taistelimme kodin, uskonnon ja isänmaamme puolesta.
Lue vaikka Sakarja 14 niin huomaat, ettei Jeesuskaan pohjimmiltaan ole mikään "hippi", rauhaa ja rakkautta, "hälläväliä" mistään tyyppi, vaan totinen valtias, joka vihaa vääryyttä ja syntiä, sekä sotii antikristuksen joukkoja vastaan ja tulee kukistamaan ne tappamalla heidät.

Alla kaava, jossa erilaisia kuolemantapauksia listattuna (mukana lottovoitto, joka on hyvinkin eräänlainen kuolemantapaus myös) Suomessa vuositasolla keskimäärin. Jopa lento-onnettomuudessa kuolleita on enemmän kuin aseella surmattuja suomalaisia. Viimeksi suomalainen kuoli sotatilassakin vuonna 2006, eikä häntäkään ammutttu, joten...? Lisäksi kun sodissa kuolee sotimalla vain 1:4 osaa ihmisiä ja loput uhreista ovat sivullisia siviilejä.

Nopeita yhteenvetoja: Liikenneonnettomuuksissa kuolee keskimäärin 400 vuodessa ja teräaseella surmattiin alle 60 henkilöä vuodessa, niin 2 kuolee ammuttuna laillisesti hankitulla aseella. Itsemurhia tehdään vuosittain 1000-1500 kpl ja väkivaltaisesti kuolee 165 henkilöä, eli vajaa kolmannes surmataan teräaseella ja loput hakkaamalla, myrkyttämällä, tönimällä junien eteen, hukuttamalla, kuristamalla jne. loputon mielikuvitusmaailma. Tästä tilastollisesta epäsuhdanteesta on kyse, kun tarkastelee asiaa todellisuudessa eikä poliittisin lasein.

Kuolemien vertailutaulukko

Herra Tuomiojalle aselaista ja täyskiellosta - Lapsellisuuden arkkiaate!!! Otetaanpa sitten ensin puukot ja sitten kun maailmassa ei ole enää yhtään veistä tiskikoneissa, pöytälaatikoissa, eikä työkalupakeissa, puhumattakaan Starkin ja K-Raudan hyllytavarana myynnistä, kirveet ja vesurit seuraavaksi, niin sitten voidaan miettiä täyttä luotiasekieltoa.
Jos kerran Erkki Tuomiojan mukaan kenelläkään ei pitäisi olla asetta kotonaan
, kysymys kuuluu miksi ei? Onko muka syy siinä että ihmiset tappavat toisiaan AINA ja POIKKEUKSETTA VAIN luotiasein, vai jokin muu todellinen syy lumeperusteen takana, poliisivaltiomme tarpeet ja EU:n NWO tarpeet, jossa ideologiselta vakaumukseltaan vastaan hangoittelijoiden mahdolliset vastarintauhat minimoidaan?

Erkki Tuomioja asekielto
Erkki Tuomiojan mukaan kenelläkään ei pitäisi olla asetta kotonaan.

Kyllä just kaikki viherpiipertävät diletantit, maailmanparantajat huutelevat asekiellon perään, vaan eivät itse tekisi tikkua ristiin minkään olantakaa huutelunsa vuoksi, muuta kuin sen itsensä edestä, huutelun sivusta.
Yksityisessä turvallisuudessa ainakin todetaan puukkouhan olevan koko ajan todellinen, monikymmenverroin todellismpi ja vakavampi uhka kadulla kuin luotiaseet koskaan tässä yhteiskuntamallissa. Eli jos joku kantaa pyssyä, hän ei todennäköisesti sitä tule käyttämään mielivaltaisesti, vaikka olisi kuinka rikollinen koska aseen hankkiminenkin on jo prosessi sinänsä ja aseen hallussapito ja sen pitämisen tarve edellyttää jo kantajaltaan jotain kovempaa taustaa kuin hetken satunnainen tai muu hetken mielijohde, jolla tavalla useimmat tapot tehdään kadulla, hakkaamalla ja potkimalla. Kaikenlisäksi, lailliset aseet eivät joudu useinkaan rikollisen käsiin, vaan ne salakuljetetaan ulkomailta.
Eli onko tehokkaammalla tavalla soveltuvat puolustautumiskeinot, kuten luotiaseet Tuomiojalle uhka, koska puukolla vastaantuleva ei ole aseistautuneelle poliisille esimerkiksi mitenkään suuresti erityinen uhka.

 Vaaditaan vaan erityistä huomiota puukko kädessä heiluvan käsittelyssä, kuten miehistöllinen ylivoimannäytön kautta luopuminen aseesta, tai koiralla uhkaaminen tai sen käyttö, etälamautin, pippurikaasu, teleskooppipatukka tai poliisin virka-ase viimeisenä. Eli poliisilla on useita varteenotettavia puolustuskeinoja puukkoa vastaan, jos tavallisella hörhöllä on sellainen kädessään. Sitten on ns. osaajat ja ammattilaiset, joille veitsien käyttö on tutumpaa mutta silloin taas tullaan siihen samaan, missä aseen kantajakin, he eivät ole mitään standardikamaa, vaan erityisen harvinainen tapaus. Kaikesta huolimatta suurin yleinen henkeä uhkaava tilanne tulee puukon kantajan kautta, koska niitä on joka paikassa ja niitä on saatavissa mistä vaan, lisäksi ovat aivan yhtä tappavia kuin luotiase. Esimerkiksi jo valmiiksi peloissaan ja suurista vierotusoireista kärsivä narkomaani, joka on uhattuna puukottaa ahdistelijaansa hyvin herkästi. Ei tällainen henkilö kanna luotiasetta, hän olisi myynyt sen jo ajat sitten ja käyttänyt rahat seuraavaan heroiiniannokseensa.

Iltalehti kirjoitti tänään seuraavaa:

Pääministeri on eri linjoilla ulkoministerin kanssa aseasioissa.

 

Katainen aselaista
Pääministeri Katainen kannusti trap-ampuja Satu Mäkelä-Nummelaa Lontoon olympialaisissa.

Ulkoministeri Erkki Tuomioja on ollut tomerana aseiden säilytysasioissa.
- Sivistysvaltioissa kenelläkään yksityishenkilöllä ei pitäisi olla aseita kotonaan. Metsästys- ja ampumaseurat voivat pitää niitä hallussaan, Tuomioja kertoi MTV3:n Huomenta Suomessa vuosi sitten.Lontoon olympiakisoissa vieraillut pääministeri Jyrki Katainen on eri mieltä.
- Ei tietenkään siihen voida mennä, Katainen linjasi.Hän arvioi, ettei Tuomioja ole tietoinen ammuntaurheilun luonteesta.
- Ihmisillä, jotka eivät tunne ampumaurheilua, voi olla vääriä käsityksiä, millaisia ampumaradat ovat. Jos ne olisivat jossain kallioluolassa, murtovarmassa luolassa, sitten

voitaisiin harkita tätä. Mutta ruutiaseiden ampumaradat ovat yleensä syrjäisillä seuduilla ja ne ovat laudasta rakennettuja ratoja. Ei sinne vartioimattomiin tiloihin voi aseita viedä, Katainen summasi.Oletteko keskustellut asiasta Tuomiojan kanssa?- En ole. Asia ei ole ollut hallituksessa esillä, Katainen vastasi.

Jarmo jatkaa:

Perussyy, miksi aseita ylipäätään pidetään pahana sekoittaa rauhanomaiset ja perustellut järkiperäiset syyt pitää aseita hallussa. Olen itse oleskellut USA:ssa ei eikä sielläkään niin valtavasti tapeta laillisten aseiden kautta ihmisiä, eikä siellä kukaan pelkää ammutuksi tulemista. Oikeudettomat sodat ja suuret maailmansodat sen tekevät, eikä silloin kellään ole puute aseiden saannista. Suurissa sodissakin käydyissä organisoiduissa taisteluissa kuolee vain muutamia kymmeniä tai selvästi pahoissa paikoissa, kuten väijytyksissä ja pommituksissa jopa satoja sotilaita. Sen sijaan sodanaikaisissa etnisissä puhdistuksissa kuolee taas tuhansia, eikä välttämättä aseista ammutuista luodeista, koska ei Hitlerkään valinnut asetta ja luoteja tappamaan 6 miljoonaa juutalaista, vaan Zyklon-B kaasun. Sen sijaan rauhanaikana vaienneet aseet saavat median huomion syypäinä sotiin, koska ne ovat aseita ja vaikka kuinka syy oli Hitlerin, Stalinin ja jonkin toisen umpihullun poliitikon. Mistähän syystä Tuomioja tappaisi, nimittäin takuulla sellainen syy löytyy, kun oikein tutkitaan.
Nyt kannattaa siis katsoa jokaisen talouden komeroihin ja lääkekaappeihin mitä luodin vaihtoehtoiset aineet ja esineet. Morapuukot pitää heti panna myyntikieltoon ykkösasiana ja kaikki muutkin teräväaseet, lihan ja hedelmien leikkuuseen tarkoitetut teräaseet, kirveet, vesurit, lapiot, hiilihangot, kuokat ja jopa rautakanget, yli kaksi kiloa painavat kivet ja irtotiilet. Lisäksi miesten kädet pitää kotiin tullessa sitoa ja naisten myös siinä tapauksessa jos miestenkin koska on tasa-arvokin olemassa.

Jeesus sanoi tähän samaan ongelmaan näin: Jos kätesi tekee jotain pahaa, hakkaa se irti ja heitä luotasi ja jos jalkasi, niin tee niille sama ja samoin silmille jne. kunnes vain jalaton, kädetön sokea puolustuskyvytön torso makaa maassa. Kyseessä on siis paradoksi! jos otat aseet pois, se ei auta sinua yhtään, vaan lisää vain kärsimyksiäsi entisestään. Siinäpä se!


3.8.2012

Nettiraamatun päivän jae:

2. kirje Timoteukselle 1:6 Siitä syystä minä sinua muistutan virittämään palavaksi Jumalan
armolahjan, joka sinussa on minun kätteni päällepanemisen kautta.

Herätys alkakoon vihdoin ja viimein, voimallisena kaikkivaltiaan Jumalan hengessä ja hänen Poikansa kautta väkevänä kuin polttava ja puhdistava tuli yli kaiken maanpiirin...

1.8.2012

Tämä tulee olemaan KOVA JUTTU!!! - USA repeää liitoksistaan, jos tai kun kun tämä selviää

USA Wall Street mielenosoitus

Yhdysvaltain keskuspankki pakotetaan tilintarkastukseen
Aloite, jolla oli edustajien joukossa 270 tukijaa, meni läpi äänin 327 puolesta, 98 vastaan. Republikaaneista kaikki muut paitsi New Yorkin osavaltion edustaja Bob Turner äänestivät sen puolesta. Hallituspuolue demokraattien edustajista 89 vastusti tilintarkastusta.
Lakialoite mahdollistaa yksityisesti omistetun keskuspankki FED:in koko kirjanpidon auditoinnin.
Ohion demokraattiedustaja
Dennis Kucinich huomauttaa, että aloite tuli käsittelyyn samana päivänä jolloin Washington Post

raportoi, että New Yorkin FED:in osasto ei kommunikoinut valvontaviranomaisille brittipankki Barclays´in myöntäneen manipuloivansa Libor-korkoa, joka vaikuttaa monenkin lainan ja rahoitusinstrumentin arvostuksiin ympäri maailmaa.
"FED luo biljoonia dollareita tyhjästä ja antaa ne pankeille. Kongressille ei kerrota mitään. FED vaikenee Libor-koron manipuloinnista. Kongressille ei kerrota mitään", Kucinich huusi alahuoneen ovella juuri ennen äänestystä.
"On aika meidän tuoda FED:n salaisuudet vastuullisuuden päivänvaloon", Kucinich totesi.
Huolimatta lakialoitteen laajasta kannatuksesta, hallituspuolue demokraattien vanhempi avustaja sanoi, ettei usko aloitteen siirtyvän eteenpäin vallan kamareissa. Yhdysvaltain kongressi on kaksikamarinen. Vaaditaan ylähuoneen eli senaattorien hyväksyntä, ennen kuin aloitteesta tulee laki.
Tullakseen voimaan kaikki ehdotukset vaativat sekä ylä- että alahuoneen hyväksynnän.


31.7.2012

Vihreillä nuorilla repesi riita sisarusten välisestä seksistä

Uusi Suomi
31.7.2012 (turhia johdatteluja poisteltu)

seksi

Vihreiden nuorten ajattelu seksistä on johtanut laajaan keskusteluun siitä, mitä seksitekoja yhteiskunnan tulisi sallia kansalaisille. Kovin kiista näyttää syntyneen Vihreiden nuorten puheenjohtaja Hanna Hakon ja tamperelaisen historiantutkijan Jussi Jalosen välille. Kyse on siitä, pitäisikö sisarusten välinen vapaaehtoinen seksi sallia laissa. Kukaan ei todella ehdota asiaa, mutta sitä pohditaan ajatustasolla.
- Vapaaehtoisen insestin kiellon poisto. Hankaluutena voi kenties pitää vapaaehtoisuuden todentamista ja riskiä mahdollisten jälkeläisten heikosta terveydestä – asia, jonka vuoksi emme kuitenkaan muiden riskiryhmien seksuaalisuutta ole kriminalisoineet, Hakko pohtii.
- Insestikiellon kumoamiseen puuttuessaan kirjoitus alkaa jo vaikuttaa surrealistiselta, Jalonen ihmettelee.
- Insestin itsestään selvästi tuhoisia vaikutuksia perhesuhteisiin tyydytään sivuamaan pinnallisesti.

Sen sijaan sukurutsaukseen tyydytään viittaamaan vain kliinisesti "tabuna", joka "kauhistuttaa monia".
Jalonen osallistuu keskusteluun aktiivisesti kommenttiosastolla, jossa hän puolustaa näkemystään. Itse kirjoituksen hän päättää suoraan kysymykseen Vihreiden nuorten ja puolueen johdolle:
- Tällä kertaa minulla on kuitenkin vain yksi hämmentynyt 37-vuotiaan miehen kysymys - - Mitä helvettiä?
- Insestillä ei, toisin kuin Jussi antaa ymmärtää, tässä tarkoiteta alaikäisen hyväksikäyttöä, vaan esim. kahden täysikäisen sisaruksen rakkautta toisiaan kohtaan, Lehto kirjoittaa.
- Puhutaan kuitenkin yksilöiden erilaisten preferenssien mukaisten toimien tai elämäntapojen toteuttamisesta tai estämisestä, joita kohtaan eri ihmisillä on hyvin erilaiset subjektiiviset arvostukset - joita tulee kunnioittaa, hän jatkaa ja päättää.
- Vapaa seksuaalinen itsensä toteuttaminen on yksilön perustavanlaatuinen oikeus.


Ajatus pelkästään (Ajatukset ovat voimakkaampia kuin aseet. Me emme antaisi vihollistemme pitää aseita, miksi meidän tulisi antaa heidän pitää ajatuksia? – Josif Stalin) on jo niin moraalisesti arveluttava voima ja uhka, että sen kurissa pitämiseen tarvitaan vanhempien perinnöllistä hyvää kotikasvatusta, moraalisesti kehittynyttä koulukasvatusta ja median ja yhteiskunnan järkevää mallia. Moraaliton kasvatus ja vapaa-ajattelu on peräisin eläintasolta, jossa annetaan turpaan ja raiskataan ketä tahdotaan, eli primitiivisimmiltä malleilta. Ajatuksista lähtevät kaikki murhat ja laittomuudet, vapaalla ajattelulla on arvaamattomat siivet, jos ympäristö sallii laittoman ajattelun. En halua rajoittaa ajattelua, vaan itsehillitä ja kieltää itse itseltään sellaiset. Tällä yhteiskunnan sallimalla ja johtamalla vapaa-ajattelutavalla natsisaksa tappoi yli 6 miljoonaa juutalaista.
Tämä yhteiskunta on kasvattanut jo sallimusten kautta uusmoraalisuuteen uusia kasvattajia, joiden kotikasvatuksen jälki näkyy jo aikuisina koulusurmaajina, joita ei ennen ollut. Syy on yllä mainittujen ajatusten sallimisen ja lähtökohta oli vapaa kasvatus, ilman perhesidonnaisuutta.
Älkää edes mainitko sanaa rakkaus tai rakastelu, ellei kyseessä ole vanhan kaavan mukainen avioliitto, miehen ja naisen välillä. Sisaren ja veljen, kahden miehen tai naisen välillä ei ole rakkautta, vaan sen taakse on naamioitunut lihallinen himo, joka herää ja nukahtaa, kunnes kyllästyy. Sellaiset eivät ole ikuisia liittoja, eivätkä ne tuota hedelmää, lapsia, ainakaan terveitä jne. kaikessa siinä näkee vain turmeluksen jäljet.Tupsahtipa paljon viitteitä siitä, että morsian otetaan Av 15 = 3.8.2012 ??

Av 9. meni ja oli... uutta matoa koukkuun ja ihan vaan kiusaksi pilkkaajille. Luulevat että tämä Jeesuksen odottaminen on jotenkin sellainen laji, jossa luovuttaminen on osa odottamista. Avioliitto on saman kaavan mukaan, eli jos minä lupaan, niin sen teen. Jos minä rakastan odotan, niin en minä kesken kaiken lakkaa odottamasta yhtään sen enempää kuin rakastamastakaan. Tätä jatkuu elämäni loppuun asti, tai sitten hän tulee hakemaan ennen sitä, joten minulla ei toisin sanoen ole edes vastustajaa tässä pelissä, koska olen sen jo pelkästään aloittamalla jo voittanut, koska kuolemakin on minulle vain pelkkä voitto.

tyhjä puku

Lähes kaiken esitiedon keräsi ystäväni Markku...
Siis! Markku aloitti kuvaamalla Pääsiäistä, jolloin Jeesus ilmoitti temppelin hajoamisesta ja tekevänsä sen kolmessa päivässä uudelleen. Tuostahan alkaa ns. Omerin laskenta, Helluntai ja se 50 päivää joka sekin oli ja meni... Aikamoista koettelemusta kristityn elämässä joka asettaa uskolleen koettelemuksia luottamalla luotettavaan lähteeseen jolla ei ole heilläkään aikomusta pettää, vaan hekin antavat saamansa vilpittömin mielin. Silti kaikki menee pieleen ja usko joutuu todella koetukselle. Sitten tuli tieto 3. päivälle siirtyneestä Av. 9:stä ja sekin oli ja meni juuri.
Tiesimme että tuo päivä on juutalaisille perinteen mukaan surullisin koko vuonna ja sitten tuli ilmi että 15. päivä on iloisin koko vuonna. Noiden kahden päivämäärien välissä ei saa kukaan mennä naimisiin, eikä kihlautua. Näin ollen on melko varmaa, ettei tuona aikana tapahdu mitään. Väitetään että Jeesus on syntynyt juuri Av 9. päivänä, josta heille tuli raskas kompastuskivi.

Markku omin sanoin:

 

Raamattukoodista tänään: The Fifteen of Av 5772

Tosi huonoa englantia tuolla Rabbilla, sen verran

 

sain selvää että Messias sana löytyy myös tuosta koodista. Pyysin erästä amerikkalaista kertomaan tarkemmin mitä tuossa sanotaan, toivottavasti vastaa.

 

http://youtu.be/a_Z6rp9wVK0

http://www.chabad.org/library/article_cdo/aid/53680/jewish/15th-of-Av.htm

 

The 15th of Av: Love and Rebirth

The Jewish Mini-Holiday of Tu B’Av

 

=(15.Av: Rakkaus ja Uudelleen syntyminen Juutalainen mini juhlapäivä Tu B'Av)

 

And the Talmud tells us that many years ago the “daughters of Jerusalem would go dance in the vineyards” on the 15th of Av, and “whoever did not have a wife would go there” to find himself a bride.

 

=(Talmud kertoo meille jo kauan aikaa että "Jerusalemin tyttäret menevät tanssimaan viinitarhoihin Av kuukauden 15. päivä ja kenellä ei ollut vaimoa saattoi mennä sinne ja löytää itselleen morsiamen.)

 

And this is the day which the Talmud considers the greatest festival of the year, with Yom Kippur

 

=(Tämä on päivä mitä Talmud pitää suurimpana juhlana vuodessa Yom Kippurin kanssa.)

 

After 38 years of wandering through the wilderness the dying finally ended, and a new generation of Jews stood ready to enter the Holy Land. It was the 15th of Av of the year 2487 from creation (1274 BCE)

 

38 vuoden erämaavaelluksen jälkeen kuoleminen vihdoin päättyi ja uusi juutalaisten sukupolvi seisoi valmiina astumaan Pyhään maahan. Tämä tapahtui 15.av vuonna 2487 jälkeen luomisen (1274 ennen Kristusta)

 

http://www.chabad.org/calendar/view/day_cdo/aid/150019/jewish/Av-15.htm

15.av (=Tu B'Av)

http://bje.org.au/learning/judaism/calendar/15av.html

 

Tu B'Av tarkoittaa 15. päivä kuukauden Av on heprean kuukalenterin. Tet ja VAV (jotka muodostavat sanan "TU") edustavat 9 + 6, eli: 15. Tu B'Av on vähemmän tunnettu, pieni loma ja juutalaisen kalenterin merkitsee loppua juhlallisen ajan kolmen viikon aikana.

 

Osa Talmudin (Suullinen laki) todetaan: "Ei ole päivän juhla Israelille kuin Yom Kippur ja viidestoista Av. Israelin tyttäret käytettävä pukeutua valkoisiin ja mennä ulos kentät tanssia ja nuoret miehet seuraisivat heidän peräänsä. "(Ta'anit 4:8)

 

Israelissa Tu B'Av käsitellään juutalainen versio Ystävänpäivä. Ihmisillä on piknikkejä ja siirry vaelluksille uudelleen tutustua luonnon ja onnea, kun kolmen viikon surua. Se on erittäin suosittu päivämäärä sinkkuja tapahtumia ja myös häitä.

 

Tuosta tuli mieleen:

 

Joh. 15:13-15 Sen suurempaa rakkautta ei ole kenelläkään, kuin että hän antaa henkensä ystäväinsä edestä. Te olette minun ystäväni, jos teette, mitä minä käsken teidän tehdä. En minä enää sano teitä palvelijoiksi, sillä palvelija ei tiedä, mitä hänen herransa tekee; vaan ystäviksi minä sanon teitä, sillä minä olen ilmoittanut teille kaikki, mitä minä olen kuullut Isältäni.

 

http://www.jewishroots.net/library/holiday-articles/no_happier_day.html

 

Midrash kertoo, että tuomittu sukupolvi ei kuollut vähitellen, mutta joka vuosi, 9. Av kaikki aikuiset miehet kaivoivat oman hautansa, ja makasivat niissä. Seuraavana aamuna vain ne, joiden selvinneet yön astuisi ulos haudoistaan. Joten se kesti kolmekymmentä kahdeksan vuotta. Mutta kolmaskymmenesyhdeksäs ja viimeinen vuosi autiomaassa, kaikki jotka olivat maanneet haudoissaan 9av päivänä nousi ja astui ulos niistä 10. päivänä. Asetus oli ohi. Mutta sen sijaan että tunsivat helpotusta tai vapautusta, ihmiset tunsivat epävarmuutta. Ehkä ajoitus oli pois päältä? Ehkä päivä oli väärä? Niin miehet edelleen kaivoivat hautoja joka yö seuraavan seitsemän yötä, kunnes on yö Tu B'Av, 15., he näkivät, että oli täysikuu että he eivät voi olla väärässä: asetus kuolleisuus oli ohi!


29.7.2012

Huomenna Av 9. (Matteus 27:45-46) ja maailma jatkaa seksuaalisen lankeemuksen tiellä

Tässä tuli juttu, joka vahvistaa teoriaa miten portit seksuaaliselle irtiotolle avautuvat, aivan kuin seuraavaan vaiheeseen kun ihminen ei enää riitä. Tämä juttu on vain ensimmäinen pieni "tyrkky" asian esille tuomista varten. Sen avautumiseen tarvittiin alun perin vain sen Pyhän rikkominen, eli luonnollisen avioelämän seksuaalisuuden, homouden sallimisen luonnollisena. Alkuihminenhän on äärimmäisen primitiivisenluonnollinen asia jota sikäli kukaan ei kiistä.

neandertali


Ällistyttävä tieto alkuihmisen seksistä: rakasteli kolmattakin vierasta lajia

Afrikkalaisten perimästä on löydetty viitteitä mystisestä ihmisenkaltaisesta lajista. Eri puolilta mannerta kootuista näytteistä paljastunut geeniyllätys tarkoittaa sitä, että afrikkalaiset alkuihmiset toimivat ilmeisesti kuten Eurooppaan lähteneet lajitoverinsa: harrastivat seksiä ja lisääntyivät muiden ihmislajien kanssa. Arvostetun Washington Postin haastattelussa perimätutkija Joshua Akey kertoo tutkijoiden löytäneen viitteitä mystisestä ihmislajista, joka pariutui afrikkalaisten kanssa. Lapsiakin tuli.
- Geenitutkijat rakastavat kiertoilmaisuja, mutta puhumme tässä seksistä toisen lajin kanssa, Akey sanoo WP:lle. Geenijäämiä lukuun ottamatta tämä ihmislaji on kuitenkin kadonnut maan pinnalta täysin. Sen luita tai muita jäännöksiä ei ole onnistuttu varmuudella löytämään mistään. Kuitenkin mystisiä vieraan lajin geenejä löytyy eri puolilta Afrikkaa. Kadonneen ihmislajin perimää ei löydy eurooppalaisten geeneistä.
Seksi sisarlajin kanssa tapahtui samoihin aikoihin, kun

Afrikasta pois muuttaneet alkuihmiset pariutuivat neandertalilaisten kanssa Euroopassa. Tästä geenitutkimuksen vahvistamasta yhdynnästä on aikaa 20 000 – 50 000 vuotta.
Sekä neandertalilaiset että nyt löydetty ihmisen toinen sisarlaji hävisivät lopulta maailmanvalloituksen ihmiselle. Tutkijat ovat WP:n mukaan löytäneet viitteitä myös kolmannesta ihmisenkaltaisesta lajista, joka eli Siperiassa kymmeniä tuhansia vuosia sitten. Kolmannen lajin geenijäämiä on edelleen Tyynen Valtameren alueella elävien ihmisten perimässä.
Uusi löydös todistaa Akeyn mukaan aiemmin varsin epämiellyttävänä pidetyn ajatuksen: tilaisuuden tullen ihminen rakasteli kaltaistensa sisarlajien kanssa.

Lue Uuden Suomen arkistosta lisää tutkimuksesta neandertalilaisten ja ihmisten yhteisestä seksielämästä. Muista myös juttu alkuihmisen hyperseksistä.


Hyperseksi? Joopajoo... varmaan tarpeellista huomata, että seksiä on niinkin hurjaa lajia, kuin hyper..
Tässä puhutaan asiasta kuin se olisi ihmisen luonteenomaista ja pian sallitaan eläimiin sekaantuminen jne... (ajatus pois lapsista... mutta ne sitten aikanaan) Juttu joka todistaa senkin luonnonmukaisuudesta, vaikka tämä nyt aivan mahdottomalta tuntuukin.
Vedän yhden veikeän oikeusmaailmaa koskevan esimerkin: Syytetty seisoo syytetyn aitiossa ja syyttäjällä on suurella vaivalla saadut 99 todistetta syytettyä vastaan, tämän syyllisyyden puolesta. Tulee asianajajan vuoro: Hänellä on vain yksi fakta, joka todistaa syytetyn syyttömyyttä. Yksi todiste kumosi yhdellä ainoalla 99 todistetta. Tämä käännettynä toisin päin, edellä mainittuun asiayhteyteen: annat pirulle pikkusormen kynnen päässä olevan kynsileikkurilla irronneen mikroskooppisen kuidun palan, silti se vie koko käden ja kropan, hengen ja sielun. Salli yksi pieni rike kun puhtaan avioliittoseksikeskeisestä poikkeavuudesta, se vie lopulta kaiken. Homous on siis vain pieni alkunyanssi ja pieni virhekoodi koko turnajaisista, mutta se eka askel.

Tästä syystä kun joku ajattelee Eevan kielletyn hedelmän syömistä syntinä, ei ole nähnyt tekoa ensimmäisen portin mikroskooppisen pienenä askeleena pahuuden ja ahneuden maksimointiin. "pieni askel Armstrongille mutta suuri askel yhteiskunnalle".

(edellä kirjoitettu teksti on suurimmlta osin kirjettäni eräälle kolmannelle henkilölle, katsoin vain hyväksi julkaista tämäkin) -jarmo-


14.7.2012

Alkaa ylösoton päivämäärä taas kulminoitua (Omer II laskun mukaan)

Jeesus tulee vuonna 5772 Av kuuta

Ystäväni Markku mailaa:

vahvistus!

Tiedät varmaan raamattukoodit, joiden avulla jakeista löydetään piilotettuja Sanan tasoja:Tuossa tuore löytö raamattukoodeista: Messias av kuussa vuonna 5772. http://www.realbiblecodes.com/blog/judaism-and-kabbalah/mashiach-in-av-5772/

En saanut tuosta videosta selvää (huonoa englantia juutalaiselta rabbilta), mutta onneksi humminbird vähän selosti mitä siinä on löytynyt: http://youtu.be/dTbb7tCL70Q

Aika huikea, vahvistaa aikaisemman yli 100 vuotiaan Rabbin sanoman!!             -Markku

Aikaisemminhan tulimme jo siihen samaan minkä huomasimme jo kaksi vuotta sitten, että Omerin laskentaa voidaan tulkita myös 7 viikkoa pääsiäisen jälkeisestä päivästä + 50 päivää. Tuon laskennan mukaan se osuukin 17.7. eikä 28.5. (+ne 10 päivää oli 6.6.) eli ylösotto muidenkin Raamatun paikkojen mukaan olisi aiemmin poimitun kaavan mukaan näin:
Pääsiäisen jälkeisestä 7 viikkoa on 28.5. plus 50 päivää = 17.7.2012 ja siitä 17.7 lasketaan plus kymmenen vankeuspäivää, jossa Paavalin sanat toteutuisivat, "ette ehdi ennen poisnukkuneita", eli ne 10 vankeuden päivää = 27.7.2012 niin että saas nähdä nyt sitten!


11.7.2012

Lisäystä edelliseen... -MAALLIKKO KUN EI AINA YMMÄRRÄ- Löysin netistä yllättävän kuvan

Suomen talous

Poliitikot ja talousmiehet kykenevät pitämään kansalta pimennossa konkretiaa, koska luvut ovat esim. niin hurjia, ettei niitä voi käsittää ja kun ne keksivät lisäksi aina uusia termejä kertoa jokin omituinen leikkaus, menoerä, vero tai mikä tahansa jolla saadaan taas kansalta rahaa.
Kenellä teistä rakkaat lukijat on joku ulkopuolinen, joka teillä siivoaa tai katsoo lapsianne, kun olette pois kotoa? Ei juuri kellään ole varaa sellaisiin ylellisyyksiin. Seitsemänkymmenluvulla oli. Äitini jopa opiskeli ja kävi töissä samaan aikaan ja oli jopa yksinhuoltaja. Silti hänellä oli varaa pienimuotoiseen apulaiseen kotonamme kun me olimme siskon kanssa pieniä. Silloin ei vedetty ihmisiä löysään hirteen, vaan kellä oli töitä,

hänellä oli myös varaa kotiapulaiseen. Tuon jälkeen valtiomme herrat ovat tarkkaan laskeneet paljonko jokaisella suomalaisella on varaa ja he ovat riistäneet sen kaiken, niin tarkkaan ettei kenelläkään ole varaa kuin juuri ja juuri elämisen perustarpeisiin, kaikki muu on jo valmiiksi otettu muuhun käyttöön.
Yllä oleva kaava kertoo hyvin selvästi, mikä on meidän talousjohdon tila. Tänään juuri tuli ilmi uusi valtiopetos, jonka johtajistomme on selkämme takana tehnyt. Se on ostanut 3,5 miljardilla eurolla tappiolliseksi lainapaperiksi luokiteltuja velkakirjoja, aivan kuin valtiomme sellaisia johonkin tarvitsisi. Jos tarvitsemme velkaa, otamme sen omalla korollamme. Nyt ostamamme velkakirjat ovat jo valmiiksi huono bisnes ja tässäkin sama juttu.. moniko tietää mitä joukkovelkakirjat tarkoittavat, tai jälkimarkkinointi tai mikä mikäkin korkomarkkina tarkoittaa. Onko se hyvä vai huono, suuri vai pieni, kannattava vai peräti itsemurha. Vain harva ymmärtää, koska ei kaikki kansanedustajatkaan aina ymmärrä noita, ovat vain viisaan näköisenä nyökyttelemässä.

Kysyn vaan minäkin?! Hoidatko sinä omaa talouttasi tuolla tavalla kuin yllä näet? Ota vielä yksi nolla pois, niin päästään oikeisiin duunarin palkkoihin, koska tuo 22th on pienyrityksen kk tulo.

KUKA HALUAA ETTÄ SINUNKIN TALOUTTASI JOHDETAAN KO. KAAVAN MUKAISESTI?


10.7.2012

Johtajiemme harhaanjohtavat termit

Meillä on niinkin tuttu sana kuin demokratia. Kuka tajuaa nykyään mitä se on, jos kerta meidän demokratiamme on tällaista. Toisten sanaa rajoitetaan ja toisten sana on vapaa. Toinen mielipide on kielletyllä listalla lievempänä ja toisen sallittu kovempana. Otan vaikka esimerkin: Nakkisämpylämainos kiellettiin kaksimielisyytensä takia ja täysin avoimesti homoeroottinen julkikuva sallittiin, koska se luokiteltiin taiteeksi, naisten alapäistä tehdyn näyttelyn saa avata ja sinne pääsee vaikka ala-asteen oppilaat katselemaan mistä ovat maailmaan tupsahtaneet. Toiset saavat etuisuuksia etnisyyden tai vähemmistöön kuulumisensa pohjalta ja samalla toisilta evätään jopa perusoikeudet koska kuuluvat avioliitossa elävään, työssäkäyvään ja terveeseen heterovaltaväestöön. Paradoksaalisia kuin Afrikan tai Pohjois-Korean tasavallat. Vähän niinku hippasen kaukana tasavallasta mutta termi on inhimillisesti ottaen hivelevä.
Maailma on kummallinen paikka... kaikki haluavat kuulla vain kauniita valheita mutta jos joku sanoo karun totuuden, se on fundamentalisti ja häirikkö. Siksi sanon että Jeesus on totta, eikä hän ole mikään kaikille päähän silittelijä, joka toimii kuin anteeksiantoautomaatti. Jeesus on soturi ja tulee vielä näyttämään maailmalle mikä hän on juuriaan.
Palataan asiaan.. Meillä on EVR, EVVR ja kaiken maailman IMF:t ja kuka on oikein oikea sanomaan kenenkään luottoluokituksista, jos puolueettomuutta ei ole olemassakaan.
Johtajat Brysselissäkin koettavat harhauttaa terminologialla edustajia uskomaan samaa asiaa, joka on jo kerran epäonnistunut, vaan eri nimellä, vain saadakseen pumpattua lisää rahaa.
Joku oli tuolla sivustoilla kritisoinut EU avustuskriittisiä ihmisiä nimenomaan sanomalla, että ettekö te erota termejä laina ja vakuus, keskenään, ettei Suomi ole antanut euroakaan lainaa, vaan on taannu ja takaamassa. Juuri tämänlainen sekoittaa ihmisen luulemaan että on olemassa ilmaisia lounaita ja ilmaisia nimmareita.
Jos ajatellaan että laina on aina kumminkin vain uutta rahaa markkinoilla, niin eikö nimen omaan sen lainan takaaja ole sen lainan varojen oikea omistaja, kunnes laina on maksettu?
Saatana on ovela ja saa punottua tämän maailman rahavarantojen sidonnaiskurimuksiin ja pistettyä ihmisen melko täyden orjan asemaan rahan palvonnassa. Maailman johto keksii uusia keinoja ja nimikkeitä vain saadakseen uuden syyn kiertää ja kiristää otettaan.


2.7.2012

Varas yöllä, Tuomaksen uniprofetia Turusta - tätä ehkä kannattaa seurata, kuinka käy?

Turun hiipparista lisää havaintoja
IL - Maanantai 2.7.2012 klo 13.43

varas yölllä

Turun poliisi on saanut useita rikosilmoituksia tapauksista, joissa tuntematon henkilö on tunkeutunut asuntoon varastamatta mitään.

Tutkinnanjohtaja Veikko Koiranen Turun poliisista vahvistaa Iltalehdelle, että kummallisesta taloihin tunkeutuvasta hiipparista on tehty rikosilmoituksia viitisen kappaletta.
Tekijä tunkeutuu vieraisiin asuntoihin, mutta ei ole vahingoittanut ketään tai varastanut omaisuutta, poliisilta vahvistetaan.
- Tuntuu epätodennäköiseltä, että tunkeutuja olisi liikkeellä yleisavaimella, koska tapaukset ovat sattuneet eri puolilla Turun keskustaa eri

asuinrakennuksissa, Koiranen sanoo. Tarkkoja tuntomerkkejä poliisi ei osaa kertoa, sillä havainnot miehestä ovat vaihdelleet jonkin verran. Sen Koiranen kuitenkin kertoo, että tunkeilija on ketterästi liikkuva mies. Poliisi yrittää edelleen tavoittaa miestä.

Unen loppuosa: Kun unessani kuitenkin nousin kuulin ääniä, kuin varas olisi talossa. Hetken päästä näin ikkunasta miten varas oli liikkeellä. Soitin 112:teen ja ilmoitin jonkin osoitteen jossa olin, mutten muista mikä osoite, ja kerroin että täällä on varas liikkeellä ryöstämässä asuntoja. Taisin katkaista puhelun kun varas oli tulossa juuri siihen huoneeseen jossa olin. Takaovesta. Ikkunasta näin että varas oli pukeutunut aurinkohattuun, sillä oli päässään aurinkolasit ja teepaita ja farkut. Normaali nykyajan nuori n. 25-30v. Varmasti naisten suosiossa, hyvävartaloinen ja rento kaveri joka ei pelännyt nähdäänkö häntä vai ei. Huolettomasti kulki sorkkarautansa kanssa. Piilouduin vaatenaulakon taakse. Tämä varas avasi oven helposti sorkkaraudallaan ja tuli sisään taloon. Sorkkaraudan hän jätti oven taakse ulos. Menin samalla ovenavauksella ulos eikä varas huomannut tai noteerannut sitä mitenkään. Nousin talon viereistä rinnettä ylös ja soitin taas 112 kun olin sen joutunut katkaisemaan. Sama ”komisario” vastasi puhelimeen huolettomasti sanoen jotain; ”niin – tai mitä nyt taas...” koitin kertoa että kiirehtisivät paikalle mutta hän ei kuunnellut. Taustalla kuului miten hänen vaimonsa järjesteli jotain juhlia ja vaikutti siltä kuin he olisivat järjestelyistä kiistelleet.

Lopuksi Markun lisäys edelliseen. Hän mailaa näin:

Temppelin surujuhlasta tuollainen kohta:

 

Tavan mukaan yhdeksänä tiša be'avia edeltävänä päivänä liharuokien ja viinin nauttiminen ei ole sallittu (sapattia lukuun ottamatta) Temppelin lihauhrien muistoksi. Tiša be'av on jom kippurin tapaan 24 tunnin paasto ja silloin luetaan Valitusvirsien kirja.

Eli siis 9 päivää ennen varsinaista surupäivää ollaan aika niukalla ravinnolla (vähän kuin niukkaa vankila ruokaa) ja tämä tehdään Temppelin lihauhrien muistoksi.

Tuli mieleen että ei tarvita enää lihauhria, koska Jeesus oli se lopullinen lihauhri.

Onko kuitenkin hyvä Hänen muistokseen olla tuo lihaton 9. päivän aika ja kun siihen lisätään varsinainen surupäivä 9+1 saadaan tulokseksi 10 päivää. http://fi.wikipedia.org/wiki/Ti%C5%A1a_be%27av

 

-Markku


2.7.2012

Tämä saattaa vielä tarkentaa - Markku mailaa

Nyt saattoi löytyä jotain, 28.5. plus 50 päivää= 17.7.2012 
http://calendarhome.com/cgi-bin/date2.plmonth1=5&date1=28&year1=2012&wd=Monday&month2=7&date2=17&year2=2012&wd2=Tuesday 

17.7 plus 10 vankeuspäivää= 27.7.2012 
http://calendarhome.com/cgi-bin/date2.plmonth1=7&date1=17&year1=2012&wd=Tuesday&month2=7&date2=27&year2=2012&wd2=Friday 

Vankeuden viimeinen päivä siis 27.7.2012 


28.7.2012 on juutalaisen vuoden surullisin päivä. Tälle päivämäärälle osuvat eräät juutalaisen historian suurimmista onnettomuuksista:
Babylonian kuningas Nebukadressar tuhosi kuningas Salomon rakentaman Jerusalemin Temppelin vuonna 586 eaa. 
Rooman armeija Tituksen johdolla tuhosi toisen Temppelin vuonna 70 jaa Zeloottikapinan jälkeen. 
Rooman keisari Hadrianus rakensi oman kulttinsa temppelin Jerusalemin tuhotun pyhäkön paikalle ja rakensi Jerusalemin uudelleen pakanakaupunkina vuonna 135 jaa Simon bar-Kochban kapinan jälkeen. 
http://fi.wikipedia.org/wiki/Ti%C5%A1a_be%27av http://www.chabad.org/calendar/view/month.asp?tDate=7/29/2012 

Alkaako siis vuoden surullisimmalla päivällä 7 vuoden ahdistus ja silloin myös morsian lähtee...tai päivää ennen?! -Markku

Jarmo:
Sain pelastussanoman päivälleen kuusi vuotta sitten 27.7.2006 joten ehkä ei ihan sattumaa.
Lisäksi Lontoon Olympialaiset alkavat 27.7.2012 josta tuli mieleen näky "stadion valmis".
Kaiken lisäksi 27.7. on Unikeon päivä, joka kuvastaa seurakunnan tilaa "varkaan tullessa".


1.7.2012

33 vuotta vanha ei ole mikään sattumaikä - Jeesus kuoli juurikin tuossa iässä

Tom Cruise

Tuo ikä on kaikkea muuta kuin sattumaa... Omassa suvussanikin sisarukseni (molemmat) veli ja sisko, ovat tehneet ratkaisunsa pian täytettyään 30 vuotta. Siihen asti heitä ohjasi veren perinnön siunaus ajatella hyvää, kunnes tuo ikä 30 vuotta tuli vastaan ja alkoi muutos. Muutos alkaa hitaasti ja se kestää sen 3½ vuotta jonka aikana tehdään ratkaisu, kuka on talossa herra. Liian moni lähtee suuresta ja laveasta portista, joka houkuttaa seireenien lailla kumartamaan tätä maailmaa. Vain harva lähtee vapaaehtoisesti ja tasan tietoisena työntymään pienestä ja ahtaasta portista, jossa joka millimetrikin käy kipeää.
Kun ikää on tullut tuo 33 vuotta, on prosessi valmis, valinta on tehty.
Mitä Tom Cruiseen tulee, niin hän edustaa selvästi myös laveaa porttia, joten hän edustaa myös ahdistuksen aikaa, 3½ vuotta tai paremminkin 1335 päivää kestävää kujanjuoksua "kuin tulen läpi" pelastuakseen kadotukselta. Morsian teki päätöksensä sulhasensa lailla ja voitti saatanan kiusan...

Eli aivan kuin Jeesus, valitsi houkutuksen sijaan kuoleman ristillä, kuin taas me elämän kuolemalla tälle maailmalle, valitsemalla Jeesuksen. Cruise edustaa tätä maailmaa, jonne morsian on kolme kertaa rakkautensa menettänyt (kolmesti kukko lauloi Pietarille) ja (kolme on tuleva olemaan pelastusteitä) (Uuteen Jerusalemiin on kolme porttia jokaiseen ilmansuuntaan). Ensimmäinen valinta: "kaunis ja lavea" tai "ahdas ja kivulias", josta alkaa Tom Cruisen valinneelle kujanjuoksu... Saatana on kolme kierrosta tehnyt mutta myös kolme naista siitä on pois lähtenyt ja siitä eroon päässyt. Tämä on profetiaa!
Cruise edustaa eräällä tavalla saatanan olemusta, johon nainen (Kristuksen oma) on/oli rakastunut, kunnes ymmärsi häipyä. Tämä kaikki on siis Suuren Jumalan puhetta jälleen.

Tom Cruisen ja Katie Holmesin perjantaina julkistama ero on saanut spekulaatiot liikkeelle. Nyt on huomattu yhtäläisyys Cruisen ex-vaimojen ja Katie Holmesin iässä: kaikki olivat 33-vuotiaita hakiessaan avioeroa miehestä.
Cruise meni naimisiin ensimmäisen vaimonsa Mimi Rogersin kanssa vuonna 1987 Mimin ollessa 31-vuotias. Vuonna 1990 Rogers, 33, ja Cruise erosivat.
Tähtinäyttelijän toinen avioliitto Nicole Kidmanin kanssa päättyi vuonna 2001 kymmenen vuoden jälkeen avioeroon Kidmanin ollessa 33-vuotias.
Vuonna 2006 Cruise meni naimisiin tuolloin 28-vuotiaan Katie Holmesin kanssa. Viime perjantaina Holmesin asianajaja vahvisti medialle parin eron. Eroon päättynyt liitto oli 33-vuotiaalle Holmesille ensimmäinen. Tom Cruise on 49-vuotias. Pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi, 6-vuotias Suri. Cruisella on lisäksi kaksi lasta edellisestä liitostaan Kidmanin kanssa.


1.7.2012

Nyt tuli hurja vahvistus, mailaa ystäväni Markku

Muistatko vanhan Rabbi Yitzhak Kadurn joka sanoi että on nähnyt Messiaan ja tietää hänen nimensä...Yeshua Jeesus. Sitten vielä hän sanoi, että Messias tulee kun Sharon kuolee.

No nyt on tullut tarkennusta Rabbin sanomasta, hän sanoi oikeasti tarkan vuoden ja kuukauden.

Juutalaisessa julkaisussa "Or Elyon" lokakuussa 2011 Rabbin läheinen seuraaja kertoi mitä Rabbi tarkalleen sanoi.

Rabbilta kysyttiin milloin Messias tulee ja Rabbi vastasi ensin: "En voi paljastaa sitä"

Kysyjä toisti kysymyksen uudestaan ja Rabbi sanoi kaksi sanaa "vuonna 5772". Rabbi toisti uudestaan "vuonna 5772"

Vuosi 5772 on nyt meneillään oleva vuosi!!!

Kaksi viikkoa myöhemmin Tevet kuukautena vuonna 5766. Kysyttiin Rabbilta sairaalassa uudestaan: "Rabbi, missä kuussa ja minä vuonna Messias tulee?"

Rabbi vastasi: "Av kuussa vuonna 5772". Rabbi toisti uudelleen: "Av kuussa vuonna 5772".

 

1. av näyttäisi olevan 20.7. ja viimeinen päivä 18.8.

 

Tuossa linkki: http://pub37.bravenet.com/forum/static/show.php?usernum=3138553015&frmid=389&msgid=1229172&cmd=show

 

-Markku

 

Rabbi Yitzhak Kaduri

Israelin ex-pääministeri Shamir kuoli
Lauantai 30.6.2012 klo 21.36

Israelin entinen pääministeri Yitzhak Shamir kuoli lauantaina Tel Avivissa 96-vuotiaana. Kuolemasta ilmoitti lauantaina nykyisen pääministerin Benjamin Netanjahun kanslia. Netanjahu ylisti lausunnossaan Shamirin kuuluneen sukupolveen, joka loi Israelin valtion. Shamir syntyi Venäjän alueella, mutta muutti 20-vuotiaana Palestiinaan, joka oli silloin Britannian hallinnon alainen. Britit ottivat kahdesti kiinni puolisotilaallisessa juutalaisryhmässä toimineen Shamirin. Itsenäisessä Israelissa Shamir palveli muun muassa salaisen palvelun Mossadin riveissä. Myöhemmin hän nousi oikeistolaisen Likudin 

johtajana kahdesti pääministeriksi. Kaudet ulottuivat vuodesta 1983 vuoteen 1984 ja jälleen vuodesta 1986 vuoteen 1992. Shamir vetäytyi politiikasta vuonna 1996. Hän asui viimeiset vuotensa hoitokodissa sairautensa vuoksi. Hänet on määrä haudata maanantaina.

Voihan Sharon Ariel kuolla vielä kuukauden kuluttua mutta tämä hätkähdytti minua jo heti muistamaan tämän Rabbin ennustusta ja kaikenlisäksi minä TIEDÄN kuinka vajavaisia ennustukset ovat. Niinpä tämä Sharon muuttuu nopeasti Shamiriksi. Jänskäks menee :)


28.6.2012

Voidaan löytää vielä ainakin yksi tai kaksikin päivää

Sanoin keväällä tutkimustulosteni osoittavan 28.5. tai sitten 6.6. mahdollisiin ylösottopäiviin. Nyt ilmeni ystäväni kanssa käydyn keskustelun jälkeen, että kuten viimekin kesänä, 3. Mooses 23-15-17 jakeita voidaan lukea vielä toisellakin tavalla. Siinä sanotaan että odota 7 viikkoa pääsiäissapatin jälkeisestä päivästä ja laske 50 päivää. Tämä osuu siis 17.7.2012 ja hämmästyttävintä on se, että alkuperäisessä pelastussanomassa vuodelta 2006 minä tulkitsin Matteus 27:45-46 jakeiden tarkoittavan silloisia kuukausia, jotka saavat nyt uuden merkityksen.

Kuukalenteri

On siis mahdollista että 16.7. on yksi päivä jossa tapahtuu jotain merkittävää, lähtevätkö kuolleet silloin ja onko siitä 10 päivää ahdistusta, vai miten homma lasketaan. Saa nähdä!
Jos kymmenen päivää menee, niin se 26.7. voi olla näkyvä lähtö, jos sitä siksi kutsuisi.
Matteus 27:45-46 mukaisella "yhdeksännen hetken vaiheilla", lause vie lähelle Av kuun vaihtoa.
Mutta kaiken kaikkiaan, se päivä ei ole Jumalalle mitenkään valtavan merkitsevä. Vertaan sitä juuri tuohon heilutuslyhteen tuomiseen. Tuo päivähän on vasta näytteen tuomisen päivä. Toki varmaan Jumalalle mieleinen, koska hän voi nähdä minkälainen sato onkaan tulossa, kunhan se kypsyy. Suuri sadonkorjuu 1335 päivää rauhasta on vasta Jumalan suuri päivä, kun pakanain täysi luku on sisälle tullut, puhumattakaan siitä päivästä, kun Jeesus itse kaikkine Pyhineen astuu alas maan päälle hallitsemaan täällä.


27.6.2012

Jouko Pihon sivuilta poimittua menestysteologian hehkutusta

Nimimerkin "Mies Tampereelta" saama sanoma muutama vuosi sitten

Tämä tapahtui silloin kun Markku Koivisto oli Nokian kirkkoherrana ja Juha Pihkala oli piispana ja heidän välillään oli ristiriitaa.
Heräsin eräänä yönä kello kolme ja tajuntaani tulivat sanat: "NIIN KUIN KÄY NOKIAN MISSION, NIIN KÄY NOKIA-YHTIÖN."
Saatoin tuon viestin kahden merkittävän hengellisen vaikuttajan tietoon. Perustelin heille kertomalla vastaavanlaisen terveyttäni koskevan sisäisen viestin, joka oli toteutunut, olin saanut terveyden.
Ymmärrän niin, että Nokia-yhtiö oli tarkoitettu siunaukseksi maamme elinkeinoelämälle ja Nokia Missio oli tarkoitettu siunaukseksi koko kansalle.
Katsotaanpa nyt Etelä-Koreaa vaikkapa Samsung-yhtiön vaiheiden kautta. Kansa suhtautuu hyvin myönteisesti Jeesukseen Kristukseen ja siitä seuraa siunaus myös talouselämässä.
Traagisinta on todeta se, että mitä vaiheita heidän naapurinsa Pohjois-Korea on saanut ja saa kokea kun evankeliumin julistaminen kielletään. Molempien kansojen taustat ovat samat.
Luulisi tässä oleva havaintoesimerkkejä kansamme johtajille.

Mitä tässä näemme? Tavoittelemmeko tämän sanoman mukaan rahaa ja menestystä? Vai onko tässä opetus lankeemuksesta? Kyllähän USA:n dollarissakin lukee että uskomme Jumalaan ja se on tuonut valtavaa menestystä maalle, mutta loppujenlopuksi toiko? Eihän kaikki jenkit ole ansainneet tällaista rahavallan muutosta. Kyllä Jumala auttoi Suomea varmaan myös Nokian kautta, vaan ei rikastuttaakseen Suomea, vaan opettaakseen sitä. Mitä tapahtui? Ei oppinut Suomi, ei USA, eikä opi Korea, sen enempää kuin mikään muukaan. Raha ja valta korruptoi, ahneus voittaa kaikissa raha- ja valtavirroissa.
Siinä on Jumala hauskanironisessa roolissa, että Hän osaa viisaasti käyttää saatanan johdatusta apunaan pelastaa ja tehdä pelastustyötä. Kas kun synnin on tultava suureksi, jotta joku huomaa tehneensä koko ajan enemmän syntiä, saavutettuaan lakipisteen. Raha ja valta ovat yksi, niin päihteet, huumeet ja rikoskierteet, niin on seksi ja siihen riippuvaisuudet, kunnes huomaat olevasi päätepisteessä, umpikujassa.
No entäpä Nokian Missio sitten? Onko joku sitä mieltä että jokin tämän maailman perustama kirkko olisi pysynyt pystyssä ikuisuuden korruptoitumatta ja saastumatta? Ei ole, eikä sitä tee Nokian Missio, ei Luterilainen, ei Helluntaikirkko kuin ei Advarikirkkokaan.
On vain yksi joka pysyy aina korruptoitumatta valtaan tai rahaan pystyssä ja se on Kristus Ruumis kirkko, joka pysyy pystyssä, koska sen kokoaminen käy Pyhän Hengen kautta ja siinä voimassa. Lisäksi tuon kirkon johto ei korruptoidu koskaan.


19.6.2012

Taas löytyy syy aseista, luvista ja mistä tahansa joka ei johda varsinaiselle sylttytehtaalle

Ja jos jotakuta kirjoitukseni loukkaa, niin karu totuus se vaan on joka pistää. Lue lopusta linkki.
Katsos vertauskuville sukupuolierot ovat selvät, vaan ei tämän maailman. Eli vaikka oletkin nainen, et tässä maailmassa vertauksellisesti ole aina morsian. Voit olla jopa portto pedon selässä, aivan samoin kuin jokainen mieskin. Kristuksen morsian on nöyrä ja siksi vertauskuvan nainen on morsian ja tässä maailmassa kuka tahansa, joka uskoo ja luottaa aviomieheensä, Jeesukseen Kristukseen, ei hänen miehensä eroa vaimostaan. Avioliitto on siis Pyhä liitto.

Perhesurma

Kun aletaan puhua murhista ja äärimmäisestä väkivallasta, niin lauseiden kaunisteluun kannattaa kiinnittää huomiota, mutta jos haluaa että joku ymmärtää jotain, niin paras on puhua niiden oikeilla nimillä. Eli jos puhutaan nyt asiasta, niin puhun nyt sitten siten ilman kaunisteluja suoraan.

Eli kun aseet ja niiden luvat on saatu kitkettyä ja murhat sen kun jatkuvat, niin seuraavaksi pitää kieltää miesten olemassaolo, vai mitä feministit? Vai kielletäänkö vain pelkät miesten kädet? (Vuorisaarnasta: jos kätesi tekee syntiä niin leikkaa se irti ja heitä pois)
Eikö kukaan koskaan ajatellut sitä mikä kohtalo esim. meidän ikiomalla Matti Nykäsellä oli? Jos naisella olisi suurempi ego, maskuliinisuus ja fyysisyys, hän tappaisi miehiä kolme kertaa enemmän kuin mies nyt naista. Naisilla on nimittäin jonkin tietyn pisteen yli naksahdettuaan myös kierouden ja julmuuden perusominaisuus. Sen sijaan naisilla on hyvin selvä etuoikeus olla vaiti oikealla hetkellä ja sanoa sanansa oikealla hetkellä. Tämä ominaisuus tekee miehestä aina sen, joka teki väärin, eikä naisessa ollut mitään vikaa. Mies kärsii aina elatusasioissa, huoltajuuksissa ja missä tahansa missä pääsevät sosiaaliviranomaisten diktatuuri vaikuttamaan hiukankaan.

Olen itse kokenut sen, kuinka nainen saatuaan "kohtauksen" tekee miehensä elämästä viikossa tai kahdessa, viimeistään kahdessa kuukaudessa täydellisen helvetin, jossa heikompi hakee aseensa ja ampuu vähintään itsensä. Naapurit kyllä näkevät iloisen vaimon, kohteliaan ja hyväntuulisen isän, sekä iloiset ja avoimet lapset. Silti naisen sydän on täynnä kieroja käärmeitä ja myrkyllisiä

skorpionin pistimiä, joilla tämä iskee aamuin illoin miehensä sydänvereen. Valitettavasti olen elävä esimerkki siitä, kuinka julma nainen voikaan olla sellaisissa tilanteissa ja kuinka valtava on se kipu millä tämä miestään pahoinpitelee. Eikä kyse ole pelkästä henkilökohtaisesta murskaamisesta, vaan nainen tekee taustalla työtä sisarensa, äitinsä tai parhaan ystävättärensä kanssa juonien kaikki sosiaaliviranomaiset jo valmiiksi puolelleen. Tämä kaikki tapahtuu täysin aviomiehen selän takana. Voitte uskoa että puhun täyttä totta!

En minä sitä tarkoita, että syy olisi naisen, päin vastoin, eikä syy ole yksin miehenkään, vaan syyt, siis SYYT ovat syvällä lähihistoriassamme, taloutemme hoitajissa, työ- ja sosiaalipolitiikassa ja ennen kaikkea valtiomme tekemien kymmenien vuosien päätösten seurausta, jossa sijoittajat ja osakkeenomistajat imuroivat työmiehen palkat, pienyrittäjät tapetaan sekä veroihin että vakuutusmaksuihin, jonka jälkeen lopuksi automaatio ja banaanivaltion halpatuotanto onkin jo syönyt työmiehen työpaikan. Näin maamme makaa!

Jos haluamme että tätä kaikkea tapahtuu lisää, niin annetaan toki aikaa, eikä muuteta mitään, raha tekee kasoja ja taas suurempia kasoja, jos nyt enää suurempia voi tehdä. Tosin hätäjarrunkin painaminen pysäyttää laivamme vasta parin kymmenen vuoden päästä ja sitten vasta voimme valita uutta suuntaa.
Joka ikinen poliitikko tekee mitä tekeekin, ei tule koskaan sanomaan että mokasin, vaan jokainen heistä on sinne valittu juuri siksi koska he ovat niin hyviä paskanjauhajia. Jokaisella virkamiehellä on aina oma lehmä ojassa, koska he valvovat omia etujaan. Tämä on tämän maailman laki ja siksi olen yrittänyt varoittaa kaikkia uskovia liittymästä mukaan politiikkaan. Jokainen joka tätä maailmaa seuraa, joutuu kirjoittamaan nimensä väärään paperiin ja on näin vikapää myös syntiin, johon ei muuten haluaisi mennä mukaan. Kun on pakko pelastaa nahkansa ministerinä tai minä tahansa kanisterina, joutuu taipumaan enemmistön päätöksiin tai joutuu pois hiekkalaatikolta.

Ei mies surmaa huvikseen, eikä niin tee nainenkaan, mutta miehen tapa on varmaan Jumalan armosta suoraviivaisempi ja näin ollen sen jonkin pimeyden henkivallan pääsy täyteen valtaan tapahduttua mies vain toimii pääsääntöisesti nopeasti ja tehokkaasti, joka tarkoittaa "armollista äkkilähtöä", vaikka niin karulla tavalla sen sanonkin, on silti parempi. Naiselle näitä ei juuri satu niin paljon, mutta kun sattuu, niin teot ovat julmia ja käsittämättömiä, elävänä pakastimeen tms. laukkuun ja järveen jne. Tarkoitan sitä, kun surmaavat omia lapsiaan.

Sen sijaan, jos sosiaaliviranomaiset puuttuisivat heti tiedon saatuaan kunnolla sen ilmoittajan motiiveihin ja sitten vasta keskittyisi varsinaiseen ongelmaan, niin ehkäpä moni paha jäisi tekemättä. Rahaa palaa ja tupakkaa, mutta työ kantaisi varmasti hedelmää, kun nyt se kantaa vain halvaksi tulleita avioeroja ja synkän sattuman kaupalla enenevässä määrin myös ruumiita.
 
Nyt kun "pikkuellirukka" tulee murheissaan kertomaan kuinka kauheaa kotona on, kyykäärmeet ja skorpionit sydämessään, niin sossu ehdottaa heti pikaista avioeroa ja antaa ensimmäiseksi oikeusaputoimiston käyntikortin. Näin "pikkuellirukka" pääsee päämääräänsä ja sossu kloussaa jälleen uuden työnumeron, jolle valtio antaa määrärahat. Äijä hommataan vaan äkkiä takavasemmalle ja vaimo vaikka turvakotiin mikäli mies alkaa käyttäytyä huonosti, homma on halpaa ja nopeaa, kun päätavoite on vain nopea avioero.

Omakohtaisessa kokemuksessakaan minä en saanut koskaan mitään muuta kuin vaimon kieroilujen ja selän takana kähminnän jälkeen txt viestin, jossa vaimo ilmoitti muuttaneensa lasten kanssa kotoa (turvakoti) ja puhelinkutsun lääkäriin, jossa oli ansa odottamassa suoraan Peijaksen P3 osastolle mielentilatutkimuksiin, jona aikana koko asunto oli tyhjennetty ja sosiaaliviranomaiset vieneet perheeni. Mielentilatutkimus olisi päättynyt jo tunnissa, psykiatrin minut tavattuaan, mutta laki vaati pitämään kolme päivää kiinni. Lopuksi sairaala vihjaisi että sukulaisesi taisivat tehdä tämän sinulle ja pahoittelivat melkein otsa maassa. Vähemmästäkin joku alkaa ottamaan ns. "lukua kanveesissa".
Siitä huolimatta lapset muuttivat itse luokseni, koska he tiesivät totuuden ja tänä päivänä molemmat karttavat kaikin keinoin sosiaaliviranomaisia.
Turvakodissa jokin psykologi kysyi lapsilta että tiedättekö miksi olette täällä, johon lapset ovat vastanneet hämmästyneinä, emme tiedä. Syy ei koskaan selvinnyt, ei edes oikeudessa.

Näin toimi ainakin Kerava-Tuusula-Hyvinkää-Järvenpää akseli vuonna 2006

Moni ase saataisiin vaikenemaan, mikäli ehkä naisten, mutta myös miesten yltiöpäinen selän takana toimiminen huomattaisiin ajoissa, eikä välttämättä kuunneltaisi heitä ainoana totuutena. Tämä vaatisi ainakin sukulaisten ja ystävien reagointia, jolla saataisiin varsinainen ongelma esille. Toisen puolison sana ei ole aina tämän perheen ainoa totuus, koska veri on vettä sakeampaa ja suku liittyy selän takana ydinperheen asioihin. Tunnette varmaan tarinan "ei meidän poika ole sellainen, se on aina kiltti". Ongelma voikin olla monisäikeinen ja mutkikas monella tavalla. Talous, ahdinko, psykologiset ongelmat jne. joka resonoi jommastakummasta puolisosta ensin lähipiiriin ja sitten lopuksi viranomaisille, jos ehtii.

Naisen eräänlainen psykosomaattisuus voi tappaa miehen hetkessä sisältä, joka johtaa miehen pahoinvointiin, joka taas saattaa johtaa surmiin. Ketjureaktio, jossa syyllisiä ei loppujen lopuksi ole vain surmaaja yksin. Mitä on tapahtunut ennen kohtalokkaita laukauksia?

Avioliittoja ei enää tätä nykyä kunnioiteta, eikä varsinkaan naiset. Toivoisin että joku tekisi gallupin, jossa kysyttäisiin jollain konstilla rehellistä mielipidettä miesten ja naisten välisten erojen kautta avioliiton vakaumuksen tärkeyttä omalle kohdalle. Kun jokainen kirkossa vihitty ja silti eronnut on vannonut käsi Raamatulla, Jumalan edessä sekä seurakunnan ja sukulaistensa läsnä ollessa rakastavansa toistaan kaikissa mäissä elämänsä loppuun asti.

PAM ja PAM! mies piti sanansa tuossa karmeudessaan ja toinen ei välttämättä pitänytkään, kuka tietää? Kuitenkin sanon, aseet eivät ole surmaajia, vaan aseen liipaisimen takana oleva sormi... tai oikeastaan sormen takana tullut aivokäsky sormelle ja käsille, jotka pitivät asetta, mielen järkkynyt tahto jolla motiivi, jonka takana syy ja seuraus, jonka takana ongelmat jotka johtivat syyhyn ja seuraukseen, sekä lopuksi kuka on ollut perheen päänä kaiken takaa jossa perhe on luonut perustuksensa liitolleen?


13.6.2012

Luopumus on ainakin ehdottomasti tapahtunut - tässä yksi esimerkki

Nimiäiset syrjäyttävät ristiäiset

Nimiäiset ilman kristillisiä tunnusmerkkejä ovat yhä yleisempiä. Helsingissä jo puolet lapsista jää kastamatta, muissakin isoissa kaupungeissa suuntaus on sama. Uusi ilmiö on se, että monet pakanallisia nimiäisiä järjestävät vanhemmat haluaisivat kuitenkin juhliin papin siunaamaan lapsensa.
Koko maassa kastetaan 78 prosenttia lapsista, kun 35 vuotta sitten lukema oli 95 prosenttia. Nimiäiset ovat yleistyneet samaan tahtiin kirkosta eroamisen kanssa, koska eniten kirkosta lähtee juuri perheenperustamisiässä olevia nuoria. Nuorista miehistä kirkkoon kuuluu esimerkiksi Tampereella enää alle puolet.

Lapsikaste

Kuinka moni näkee tuon lapsen silmistä, että homma ei ole ihan niin kuin hän itse tahtoisi?

Hyvinkääläiset Nina ja Ville Lehto saivat esikoisensa Ukon huhtikuussa. Isä Villelle kastamattomuus oli itsestäänselvyys. Ville itse ei usko Jumalaan, eikä häntä ole kastettu, hänen perheessään ateismi kulkee jo toisessa polvessa. Sen sijaan Ukon äiti Nina mietti asiaa perinpohjin, muun muassa siksi että kuuluu itse kirkkoon. Loppuraskaudesta tuli vähän sellainen tunne että pitäisikö lapsi sittenkin kastaa. Päädyimme kuitenkin tähän nimenantojuhlaan. Lapsemme saa itse päättää näistä asioista kun kasvaa.

Lehdot ovat tyypillinen tapaus, isä ei kuulu kirkkoon mutta äiti kuuluu. Ennen vanhaan oli tapana taipua enemmistön mukana mutta nyt suuntaus näyttää olevan kääntymässä. Yleisimmin kastamatta jättämistä perustellaan lapsen omalla valinnalla, tämän todistaa myös Helsingin seurakuntayhtymässä tehty kysely.

Siunaus - kevytversio kasteesta?

Nimiäisiin päädytään yhä useammin perheissä, joissa lapsen vanhemmista toinen tai molemmat kuuluvat kirkkoon. Silloin vanhemmat saattavat haluta pakanallisiin nimenantojuhliinsa papin siunaamaan lapsen. Ville ja Nina Lehto eivät siunausta halunneet, heidän mielestään on valittava joko kaste tai nimiäiset, ei välimuotoa.
Myös kirkko suhtautuu penseästi papin antamaan siunaukseen nimenantojuhlissa, onhan kaste evankelisluterilaisen kirkon sakramentti. Kirkko ei halua tehdä kasteesta kevytversiota, piispainkokouksen pääsihteerin Jyri Komulaisen mukaan taustalla on kirkkojärjestys.
- Evankelisluterilaisen kirkon pappi ei voi olla mukana sellaisessa toimituksessa, joka pyrkii korvaamaan kasteen. Lapsikaste on on hyvin keskeinen osa luterilaista uskonkäsitystä.
Haagan kirkkoherran Hannu Vapaavuoren mielestä ilmiö näkyy pappien arjessa. Helsingin kirkkoherrat keskustelivat aiheesta viime kuun kokouksessaan ja linja näyttäisi olevan pehmentymässä.
Vapaavuoren mukaan seurakuntalaisten toiveita halutaan kuulla. Hän on uransa aikana törmännyt muutaman kerran vanhempiin, jotka ovat pyytäneet lapselleen siunausta, vaikka lasta ei kasteta evankelisluterilaiseen uskoon. Vapaavuori painottaa kuitenkin, ettei kirkko voi olla ohjelmatoimisto.
- Luulen, että moni pappi pelkää sellaista tilannetta, että heistä ja siunaamisesta tulee ohjelmanumeroita osana nimiäistilaisuuden muuta ohjelmaa.
Vapaavuoren mielestä siunaustilaisuus voidaan järjestää, mutta se pitää erottaa nimiäisjuhlista. Hän vertaa tilaisuutta vaikkapa asunnon siunaamiseen.

Siunaamista ei haluta keneltäkään kieltää, pieniä lapsia halutaan siunata, kuuluvatpa he kirkkoon tai eivät. Mutta nimiäiset ei ole se se paikka, jossa näin tehdään, koska nimiäiset nimenomaan syntyneet vaihtoehdoksi kasteelle.

Jarmo: Tällaista keskustelua... elämän jälki näkyy ja saatanan tunnusmerkit. En jaksa ?!??!12.6.2012

Tismalleen päin vastoin kävi kuin uumoilin, paitsi se kuka voitti lopulta

Kings kasvoi 45 vuodessa voittajaksi

Los Angeles Kings on Stanley Cup -mestari! Tiistai 12.6.2012 klo 05.48

Los Angeles Kings vei Stanley Cupin näytöstyyliin.
Kings murskasi jääkiekkoliiga NHL:n finaalisarjan kuudennessa ottelussa New Jersey Devilsin kotonaan lukemin 6-1 (3-0, 1-1, 2-0). Ottelu ratkesi käytännössä jo ensimmäisessä erässä. Devils-hyökkääjä Steve Bernier taklasi Rob Scuderia selkään viisiminuuttisen ja suihkukomennuksen arvoisesti. Kings latoi ylivoimalla kolme maalia.

Los Angeles Kingisin tie voittajaksi oli pitkä. Tiistai 12.6.2012 klo 05.52

Kings perustettiin helmikuussa 1966, kun liikemies Jack Kent Cooke sai luvan perustaa NHL-joukkueen Los Angelesiin. Hän rakennutti joukkueelleen Forumin, legendaarisen urheiluareenan, jossa Kings pelasi 32 kautta ennen muuttoa nykyiselle kotiareenalle Staples Centeriin.
Kiekkopelit alkoivat kaudella 1967-1968 evakossa Long Beachilla, koska Forum ei ollut vielä valmis. Avauskaudellaan Kings menestys kohtuullisen hyvin ollen oman divisioonansa kakkonen ja putoamalla pudotuspelien avauskierroksella vasta seitsemännessä pelissä Minnesota North Starsille. Todellinen menestys kuitenkin karttoi Kingsiä ja joukkuetta pidettiin ikääntyvien kiekkotähtien eläkeparatiisina, vaikka hankintojen joukkoon mahtui Marcel Dionnen kaltaisia pelimiehiäkin. Vasta legendaarisen Wayne Gretzskyn, liigan parhaan pelaajan hankinta 1988 Edmontonista Los Angelesiin teki Kingseistä todellisen haastajan kilvoittelussa Stanley Cupista.

Vuonna 1993 Kings pääsikin viimein finaaleihin, mutta hävisi Montreal Canadiensille otteluvoitoin 4-1.
Gretzkyn lisäksi Kingsin 90-lukua leimasivat Jari Kurrin, Rob Blaken ja Marty McSorleyn kaltaiset tähdet, joiden avulla Kingsin pelit herättivät huomiota jopa Los Angelesin kaltaisessa viihdekeskuksessa.

Menestystä seurasi kuitenkin katkera lasku joka johti aina vuoden 1995 konkurssiin asti. Uusi omistaja AEG ei satsannut joukkueeseen kunnolla ja menestys kiersi Kingsin kaukaa. Vasta 2000-luvun lopulla joukkueeseen tuli Anze Kopitarin, Jeff Carterin ja Dustin Brownin kaltaisia hankintoja, jotka loivat pohjan LA:n ensimmäiselle Stanley Cupille.

Hyvin mielenkiintoisia vuosilukuja ja vuosimääriä... laskekaa itse. Lisäksi kun ajattelette symbolisesti mitä nämä kaksi edustavat.


11.6.2012

Onko tämä nyt sitten ihan oikeaa laskentaa, tavalla millä tavalla?

Valhe ja hallituksen kusetus

Euroryhmän valtiovarainministerit ilmoittivat eilen, että Espanja tulee saamaan enintään 100 miljardin euron tukilainan kaatumisen partaalla olevien pankkiensa tukemiseen. Pankkien ongelmien takana on 1990-luvun “mielipuolinen asuntokeinottelu” ja ahneus, kirjoitti brittilehti The Guardian eilen. Kun asuntokupla poksahti, pankit huomasivat omistavansa miljoona asuntoa, joille ei ole ostajaa, ja lainanneensa rahaa ihmisille, jotka eivät pysty maksamaan lainojaan.


Oletetaanpa että olet itse pääpankin pankinjohtaja ja hallussasi olisi koko puolen maailman omaisuus. Saat kuulla edellä mainitut uutiset haarakonttoristasi, joka tekee kuolemaa edellä mainituista syistä. Ovat lainoittaneet ilman perusteita laiskoille ja laitosta hyväksi käytäville ihmisille ja vieläpä selvästi leväperäisesti, joissa nämä yhteiskuntaa jo hyväksi opetelleet perheet jäävät lopulta myös päivänselvästi maksukyvyttömyyteen ja iäksi velkaa valtiolle. Kaikki lainananto perustuu vain lyhyen oman tavoitteen (provisio tms. liikesijainnaiseen vaihtoon) takia, jossa pankinjohtaja on heti voittaja. Sanon samaan hengen vetoon, että joukossa on yli puolet, jotka maksavat velkansa, käyvät töissä ja nöyrinä hoitavat hiljaisuudessa velvoitteensa. Tätähän tämäkään kirjoitus ei koske... Helppoa vaan nähdä tämä sama omassa maassaan, Suomessa.
Tilanne on siis paljon vaikeampi kuin pankkitila, koska nyt ei ajateltu alkuunkaan perusjuuria, jota kukaan maailmassa ei ole vieläkään käsittänyt. BACK TO THE BASIC!!!!
Mistä lähtee maailmassa motivaatio, mistä elämänilo ja mistä halu yrittää elää elämää? Tyhmä kysymys vai? IHMISISTÄ ja ihmisten muodostamisista perheistä, Jumalan säätämän lain mukaan, eli perheissä on isä, äiti ja lapset, jotka elää yhteiskunnassa, joka suojelee heitä ja heidän perhettään. Tässä on BACK TO THE BASIC!!!
Luuleeko tosiaan, että pankkien auttamisella Kreikan tai Espanjan perheet paranevat ja taas alkavat tuottaa ja voimaan selvästi paremmin? HALOO!!! Suomen päättäjät ovat yhtä kuutamolla kuin olivat vuonna 1988 sokeana uskomaan omaan säälittävään casinotalouteensa. Pankinjohtajat ja sijoittajat saavat sen 100 miljardia lyhentämättömänä taskuunsa ja perheet ja asuntovelalliset Espanjassa syöksyvät yhä syvemmälle velkasuohon. Tätä me autamme!!!


10.6.2012

Alkoiko sotatoimet taas Mainilan laukaustyyliin - tätähän me Suomeenkin uumoilemme

Ystäväni Markku laittoi viime yönä mailia:

 

Mahdollisesti jotain tapahtunut Enterprise lentotukialukselle: http://youtu.be/jrHa8unIxH4 Tuossa videossa epävirallinen tieto, että Enterprise lentotukialus persianlahdella ollut hyökkäyksen kohteena juuri nyt!!!

Mielenkiintoista myös että USS Liberty tapaus (1967) oli täsmälleen samana päivänä kuuden päivän sodassa. Sitähän myöhemmin epäiltiin mahdollisena valheiskuna amerikkalaista alusta kohtaan, jotta USA olisi päässyt mukaan sotaan. http://fi.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Verkkomedia uutisoi hyökkäyksen vasta tänään aamupäivällä http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=3991

USS ENterprise

Tänään on alettu puhua jälleen oikeutuksena käytettävää valheellista keinoa. Esimerkiksi WTC tornit olivat hyvä sellainen, miksei sitten USS Enterprise olisi? Tilanne johtaa maailman-rauhan äärimmäisen tiukkaan räjähtämispis-teeseen, jossa maailman rauhoittaja ilmestyy syvin pahuus sydämessään ja valmiina ottamaan maailman herruus ja jumaluus vastaan palvottuna messiaana.

Lisäksi eräs amerikkalainen 8 vuotta vanha poika on nähnyt seuraavaa:

8 VUOTIAS POIKA NÄKI JEESUKSEN JA SANOI TEMPAUS TULEE ENNEN KESÄÄ

(USA:ssa usein sanotaan talven alkavan talvipäivän seisauksesta ja kesän taas kesäpäivän seisauksesta)

 

Ola Ilori 8 kesäkuuta 2012
Hei Doves
Tämä on viesti Ritalta, tämä on lisävahvistus sille, että meidän päivämme maassa on loppumaisillaan.
Ola
------------------------------
"...Olen tuntenut vahvaa masennusta viimeiset kaksi päivää vaikka olen kuitenkin iloisin ihminen jonka voit koskaan tavata.Sitten tuli ulospääsy alakulosta, Jumala antoi minulle rauhan lapseni kautta. Kuuntelehan tätä...

Minun kahdeksanvuotias poikani sanoi "minä näen enkeleitä."Odota... Mitä?...Poikani peitti silmänsä ja sanoi, "kun minä suljen silmäni näen neljä enkeliä, ne ovat Jeesuksen ja Jumalan ympärillä ja ne ovat tulossa alas. Heidän vaatteensa lepattavat tuulessa ja heillä on kultaiset nauhat. Ne ovat hyvin kiiltäviä ja kultaisia. Voin nähdä myös Jeesuksen hyvin selvästi. Jumalalla on hyvin kirkas kruunu ja hänen kasvonsa on niin kirkkaat että niitä on vaikea katsoa ja ne ovat kuin tähti. Jos yritän katsoa kasvoja ne ovat selvemmät mutta silti hyvin kirkkaat. He ovat tulossa hakemaan meitä...

En kysynyt pojalta enempää, koska hän alkoi itkemään. Hän sanoi että hän on surullinen koska me lähdemme ja niin moni ystävistämme ei pääse mukaan. Olen ihan shokissa nyt, tunnen tyyneyttä, hiljaisuutta... se muistuttaa minua kuvauksesta missä kaikki taivaassa hiljeni puoleksi tunniksi.

Me olemme katolilaisia ja meillä ei ole näkyjä tai unia kodissamme. Me rakastamme Jumalaa Isää Poikaa ja Pyhää Henkeä. Kaikesta sydämestämme rukoilemme ja luemme Sanaa päivittäin. Voin sanoa että olemme valmiit (ilmeisesti tempaukseen)

Eilen illalla olimme lähdössä baseball harjoituksista ja yksi vanhemmista kysyi minun 8 vuotiaalta pojaltani: "Johnny mitä aiot tehdä tänä kesänä? "Poikani kertoi suunnitelmista mitä perheemme oli tehnyt kesän varalle.
Kun tulimme autollemme, poikani sanoi minulle: "minusta tuntuu, että minä valehtelin "Kysyin että " miten niin? "Poikani vastasi: "koska me emme ole täällä enää silloin" Vastasin: "missä me sitten olemme? "Poikani sanoi: "Me olemme taivaassa"


Mitenkä Omerin laskenta liitetään tähän, jotta se olisi myöskin jotenkin oikein tulkittu?

Paavalin sanat ovat merkittävät "te ette suinkaan ehdi ennen heitä, jotka ovat kuolleet".

Se on siksi merkittävää, koska Omerin laskentahan vain tarkoittaa laskentaa, jonka jälkeen tapahtuu kahden kakun luovuttaminen Herralle uutislahjaksi.

Markku löysi vielä lisää aiheeseen liittyvää. Eli Mehän synnytään uudesti ylhäältä ja meistä tulee morsiamia. Morsiamen syntyminen ikään kuin tyttölapsen syntyminen....

3. Mooseksen kirja 12:5 Mutta jos hän synnyttää tyttölapsen, olkoon hän saastainen kaksi viikkoa, samoinkuin kuukautisissaan, ja pysyköön kotona kuusikymmentä kuusi päivää puhdistavan verenvuotonsa aikana.

Noh.. mikäli lähdetään lähipäivinä, jääköön koko selvitystyö tänne jääville. Vai mitä?


9.6.2012

Laskin Omerin jo vuonna 2008, ehkä ymmärtämättä sitä vieläkään ?? Who knows!

Mutta se mitä haluaisin sanoa jälleen, ettei pelastussanoma ole ylösoton ennustussivusto. Tämä sivusto on siksi koska sain vuonna 2006 kesällä kerrottavakseni sanoman varsinaisen tarkoitusperän, joka on luettavissa edelleen alkuperäisenä. Siellä puhutaan ylösoton jälkeisestä ajasta, jolloin toivo on hiipunut olemattomiin tänne jääville. Niitä ihmisiä varten nämä sivut on.

pelastussanoma

Vieressä oleva etusivu on ollut lähes alusta asti etusivuna, jonne on joskus ilmestynyt pieniä lisäyksiä.
Kuvassa on selvä pääsanoma, eikä ylösotto ole se oleellisin asia. Totta kai minua kiinnostaa erityisen paljon ylösotto ja voi, jos voisinkin tietää sen päivän... Se on vapautuksen päivä, voiton päivä meille jotka uskomme sekä jaksamme odottaa. Koska autuaita ovat ne, jotka Jeesus tullessaan tapaa odottamasta häntä.
Mitä sitten pilkkaan ja halveksuntaan tulee Jeesuksen ylösottoa kohtaan, niin onhan se niin kauan aina hauskaa, kun joku sanoo jotain joka ei toetutunutkaan ja pilkkalaulu raikaa... onhan se aina niin kauan kiva, kunnes tulee itku pitkästä ilosta. Se päivä nimittäin tulee vielä ja silloin kaikki ne, jotka 

tietää ja tunnustaa, mistä oli kyse, ovat suuressa hädässä, sillä Herra nimenomaan tulee silloin kun tällaiset ihmiset eivät sitä odota. Joka päivä odottava odottaa, eikä hellitä.

Se mitä tulee minun henkilökohtaiseen päivien laskemiseeni, mitä moni pitää epäraamatullisena ja epäkristillisenä harrastuksena, etenkin päivien julki tuominen. Oletko ajatellut, mitä jos en koskaan kertoisi mitä odotan...? Mitä jos ei kukaan toisi julki mitä odottaa, Meller, Wilkerson tai vaikka Harri Veijonen, Pihon profetioista puhumattakaan, ehkä heistä moni tarkasti mietityn ja Raamatusta katsotun laskelman mukaan. Mitä siis??? KUKAAN EI PUHUISI SIITÄ. Ymmärrättekö miksi pieleen menneet profetiat ovat? Ne ovat armonaikaa ja herätystä, sekä todisteena niille, jotka purnaavat kun eivät saaneet mahdollisuutta. Pieleen menneet, tai ei- profetiat olivat se mahdollisuus syttyä palavaan odotukseen. Ei kukaan sellainen henkilö, jonka kirjoituksia lukemalla tajuat, mihin sanoma johtaa, eksytä ketään.

Ilman profetioita, ei olisi puhetta, herätystä! Kaaaikki nukkuisivat kuin murmelit...
Voihan se olla että tämä Omerin laskenta oli se viimeinen armonsiirto ja seuraava ei ole hylsy.


6.6.2012

Ilmoitin lopettavani Suoi24:ssä ainakin hetkesi, koska nimelläni alettiin kirjoittaa

4.6.2012

Niille uskoville, jotka pilkkaavat Jeesuksen Kristuksen tulemuksen odottajia

Nokialaisen sivuilta löysin aivan nakutetut Raamatun kohdat omillemme, jotka pilkkaavat:

”Mutta jos paha palvelija sanoo sydämessään: 'Minun herrani viipyy', ja rupeaa lyömään kanssapalvelijoitaan ja syö ja juo juopuneiden kanssa, niin sen palvelijan herra tulee päivänä, jona hän ei odota, ja hetkenä, jota hän ei arvaa, ja hakkaa hänet kappaleiksi ja määrää hänelle saman osan kuin ulkokullatuille. Siellä on oleva itku ja hammasten kiristys.”

Matteus 24:48-51

”Autuaat ne palvelijat, jotka heidän herransa tullessaan tapaa valvomasta! Totisesti minä sanon teille: hän vyöttäytyy ja asettaa heidät aterioimaan ja menee ja palvelee heitä. Ja jos hän tulee toisella yövartiolla tai kolmannella ja havaitsee heidän näin tekevän, niin autuaat ovat ne palvelijat. Mutta se tietäkää: jos perheenisäntä tietäisi, millä hetkellä varas tulee, hän ei sallisi taloonsa murtauduttavan. Niin olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee.”

Luukas 12:37-40

Tulee kurja hetki heille, koska ovi sulkeutuu...


3.6.2012

Finaalissa vastakkain, enkelten kaupungin kuninkaat ja paratiisisaaren paholaiset

Stanley cup

Saas nähdä kuinka käy kun enkelten kaupungin kuningas kohtaa paholaiset. New Jerseyn nimihän tulee alunperin Jerseyn saaresta, joka on tunnettu maailman ehkä vauraimmista veroparatiiseista. Saaren bruttokansantuotehan on aivan tolkuton ja joutuu tuomaan emämaahansa Englantiin keksittyä tavaraa, jotta saataisiin jotain peitettyä. Varsinainen talousmaailman valheiden saari siis..
No ei LA mikään pulmunen ole, mutta sen nimi on silti Los Angeles, eli enkelten kaupunki ja joukkueen nimi Kings, eli nopeasti voidaan vetää johtopäätös, ketkä ja kenen edustajat symbolisesti kohtaavat.
Veikkaan että Raamatun mukaan mennään jälleen, ellei sitten sanoma ole erilainen. Joka tapauksessa Jeesushan voittaa lopulta, mutta "heidän" annetaan voittaa ensin. Sitten kun lisäksi otetaan Raamatun lupaus menestyksen hetkestä, joka sijoittuu herätyksen aikaan, antikristuksen esiinmarssin ja hänen täyden vallan saamisensa väliin, joka on kaiketi vajaa vuosi, niin finaalin alku

menisi aluksi LA:lle ja sitten se kääntyisi pahasti New Jerseylle, kunnes lopussa LA tulisi ja veisi potin ylivoimaiseen tyyliin. Noo... tuli vaan mieleen kun katselin.. Merkki tämäkin jostain.


2.6.2012

Suomi24 sivustolta poimittua... jaksaako odottaa? Katsotaan silti ensin ensi viikko...

Miten kauan jaksat odotella tempausta

15.6.2011 22:59

kerro mulle tämä

Ei kuulu ei näy tempausta, miten kauan jaksat odotella sitä, kyllästyttääkö kun sitä ei kuulu?
Missä se viipyy, se tempaus?
Harmittaako jos kuolet ennen kuin tempaus tulee?

Jeesuksen odottajat 1913

Vastaus:

-jarmo-

Hyvä aloitus :) eli KUINKA KAUAN...??

Minun isoisäni Aarne Vartija ja hänen isänsä Axel olivat odottaneet Jeesusta omalla tavallaan jo viime vuosisadan alusta. Äitini on odottanut sitä päivää omalla tavallaan myöskin puoli vuosisataa ja minä omalla tavallani jo yli 30 vuotta. Vasemmalla kuvassa isoisäni 5v isänsä vieressä Suomen Adventtiseurakunnan kuvassa Tampereella 1913 eli 99 vuotta odotusta.

Ai että kuinka kauan jaksan??? Sait varmaan jo vastauksen.

Ostan uudet saappaat ensi talveksi, tarkkailen aikaa, lasken tarvittaessa

Omeria taas ensi keväänä ja tarkkailen koko vuoden mitä maailmassa tapahtuu. Näin minä!

Mitä siis te pilkkaajat luulette, lannistunko, masennunko, vai vain yksinkertaisesti jatkan tätä samaa, muuttamatta mitään?

Kysymys kuuluukin toisin päin, kuinka kauan te jaksatte pilkata?


28.5.2012 klo 23:06

Jep, ei sitten lähdetty tänään, kuten aavistimmekin

Nyt oletamme ahdistuksen päivien alkaneen... odotamme siis sen kymmenen päivää vielä.

28.12.2012

Kaksi Aurinkoa - toinen on tullut rinnalle vaihtoehdoksi - kumman valitset?

Kaksi aurinkoa

Tänään ajoin taas turvapartiota Helsingin yössä ja meille tuli hälytys Herttoniemeen. Noo... joku oli sammunut vaan, eikä henkilökunta saanut tuota nukkujaa enää hereille, joten mepäs sitten heräteltiin mies ja saatettiin matkoihinsa. Ulkona ravintolan edustalla mies alkoi esittelemään minulle kalastuskuvia ja muita saaristokuviaan ja joukossa oli hänen mukaansa harvinainen kahden auringon ilmiö. Hän kertoi että se oli ensimmäinen kerta elämässä kun hän näki tuon. Katsoin kuvaa kummissani ja totesin että kyllä, siellä oli kaksi aurinkoa ihan selvästi. Kuva ei ollut feikki.
Näitä kaksoisaurinkokuviahan on levinnyt nyt ympäri maailmaa ja niissä on usein ollut kyse Nibiru planeetasta, joka olisi tulossa. Tuo

sana Nibiruhan tulee ilmeisesti sanasta paholainen tai jotain?? Saatanahan kutsuu itseään kaiken maailman okkultistisien oppien mukaan valon tuojana. Kysehän on Raamatun mukaan itsensä Jumalaksi korottaneesta saatanasta, joka haluaa olla Jumala ja hänen hedelmänsä sen lopulta paljastavat. Tuo aurinko joka on tullut toisen maailman valon rinnalle, tahtoo olla vaihtoehto toiselle, vaan onkin vain heijastus ja täynnä pimeyttä.
Jumala on lähettävä suuren eksytyksen niille jotka eivät hänen poikaansa ole haluamassa ottaa vapahtajakseen ja ottavatkin ilomielin helpoimman vaihtoehdon, feikkiauringon, jonka lupaukset mukailevat tätä maailmaa ja sen antamia palkintoja.
Valinta on tehtävä, sillä aikaa ei enää ole.


26.5.2012

Kovin on monta monimutkaista yhtälöä osunut sattumaksi - pe-la välinen yö 25.5.

Uutisjuttu: Hyvinkäällä silmittömän ampumisen kohteeksi joutuneet nuoret aikuiset olivat lahjakkaita ammattiopiskelijoita, luokkansa priimusten joukossa ammattioppilaitos Hyriassa. Molemmat olisivat käsittääkseni saaneet stipendin, kertoi Hyvinkään sivistystoimenjohtaja Pentti Halonen MTV3:n uutisille. Surmansa saivat alle 20-vuotiaat nainen ja mies. Ainakin toinen oli myös urheilullisesti lahjakas, sillä hän pelasi pesäpalloa Hyvinkään Tahkon superpesisjoukkueessa.
18-vuotias ampujaksi epäilty yritti poliisin arvion mukaan osua mahdollisimman moneen. Seitsemän henkilöä on kahden surmatun lisäksi loukkaantunut.
Hyvinkään ammuskelussa vakavasti vatsaan haavoittunut, poliisin virantoimituksessa ollut 23-vuotias nainen, on vielä opiskelija poliisiammattikorkeakoulussa. Hän on suorittamassa opintoihin kuuluvaa työharjoittelua Keski-Uudenmaan poliisissa.

Hyvinkää ampuja

Ampumatapaus sattui täsmälleen (pe-la) ja päivälleen (25.5.2012) samaan aikaan viisi vuotta Tuomaksen unen (pe-la yön 25.5.2007) jälkeen, jonka julkaisen kohta alla.
Samankaltaisuuksia on valtavasti ja puuttuva pala on yhtälön summa, eli varas yöllä.
Tähän kun vielä ensi yönä julkaistaisiin tolkuton määrä asuntomurtoja, niin kakku olisi jo aikas lailla täydellinen. Siinä jo luulisi jonkin muunkin ymmärtävän kuin vain uskovien, jotka muutenkin odottavat Jeesusta Kristusta ilman yhtään ainoaa ennakkoilmoitusta tai merkkiä tulevasta.


Tuomasveljen UNI pe-la 25.5.2007:
Olin jossain sokkeloisessa talossa jälleen. Nukuin jossain varasto vierashuoneessa alakerrassa.. En ollut kotonani vaan jonkun luona kylässä, käsitykseni mukaan perhe oli rikas, ei lapsiperhe. Sain unessa unen.. se oli kirjoitettu messe tekstillä jota itse käytän, sinisellä tekstillä. Siinä oli 1½ kappaletta ja ensimmäisessä oli jonkin sortin johdanto, jota en enää muista. Ensimmäisen kappaleen lopussa oli viesti joka pysäytti minut. Siinä luki että ylösotossa ensin lähtevät katuvat ja ..... ((jokin muu ryhmä jota en nyt muista, oisiko ollut köyhät tai nöyrät.)) En kyennyt lukemaan loppua tekstistä. Muistan ajatelleeni, että tämä pitää heti kertoa Jarmolle, mutten voinut herätä siitä unesta. Kun unessani kuitenkin nousin kuulin ääniä, kuin varas olisi talossa. Hetken päästä näin ikkunasta miten varas oli liikkeellä. Soitin 112:teen ja ilmoitin jonkin osoitteen jossa olin, mutten muista mikä osoite, ja kerroin että täällä on varas liikkeellä ryöstämässä asuntoja. Taisin katkaista puhelun kun varas oli tulossa juuri siihen huoneeseen jossa olin. Takaovesta. Ikkunasta näin että varas oli pukeutunut aurinkohattuun, sillä oli päässään aurinkolasit ja teepaita ja farkut. Normaali nykyajan nuori n. 25-30v. Varmasti naisten suosiossa, hyvävartaloinen ja rento kaveri joka ei pelännyt nähdäänkö häntä vai ei. Huolettomasti kulki sorkkarautansa kanssa. Piilouduin vaatenaulakon taakse. Tämä varas avasi oven helposti sorkkaraudallaan ja tuli sisään taloon. Sorkkaraudan hän jätti oven taakse ulos. Menin samalla ovenavauksella ulos eikä varas huomannut tai noteerannut sitä mitenkään. Nousin talon viereistä rinnettä ylös ja soitin taas 112 kun olin sen joutunut katkaisemaan. Sama ”komisario” vastasi puhelimeen huolettomasti sanoen jotain; ”niin – tai mitä nyt taas...” koitin kertoa että kiirehtisivät paikalle mutta hän ei kuunnellut. Taustalla kuului miten hänen vaimonsa järjesteli jotain juhlia ja vaikutti siltä kuin he olisivat järjestelyistä kiistelleet.

Katselin tänään syntyviä lehtiotsikoita, joissa oli jatkuvalla syötöllä samoja elementtejä kuin Tuomaksen unessa, jopa niin, että minä soitin itse "livenä" täsmälleen samaan aikaan partiomme autosta 112:n ja ilmoitimme seuraavamme epäiltyä rattijuoppoa. Hetken seurasimme tuota autoa, noin klo 01:50 saakka, kunnes tuli ilmoitus hätäkeskuksesta, että heille on tullut nyt jotain tärkeämpää ja siksi tuo operaatio keskeytettäisiin. Taustalla oli juuri alkanut Hyvinkään ammuskelu. Se oli siis soittamisesta keskellä yötä 112:n kuin Tuomas unessaan.
Toinen lehtiotsikko kertoi, että monille tulee suru päättäjäisjuhlien valmistelujen alla, kuten yllä lehtijutussa mainitaan opiskelunsa priimuksista. Tuomaksen unessa valmisteltiin juhlia.
Varkaalla oli Tuomaksen unessa hellehattu päässä, t-paita jne. joka voisi kuvata kesän alkamista tai sitten aivan silkkaa hellettä, kuten tänään oli. Lisäksi kaikki tapahtui yöllä, kuten Tuomaksen unessa pe-la välisenä yönä 25.5. 2007

Se mikä tässä on nyt oleellista, on se että elämme nyt sitä hetkeä jota olemme jälleen pitkään odottaneet, Jeesuksen Kristuksen organisoimaa morsiamen ylösottoa.


25.5.2012

Mistä se alkaa ja mitä alkaa tapahtua - Ensin juutalaisille ja sitten kreikkalaisille... mitä?

Perusperiaatteeni ovat, totuudellisuuden etsintä ja siinä pysyttely, loogisuus ja johdonmukai-suus Pyhän Raamatun kautta. Loppu tulee aina punnita hyvin tarkkaan, mitä uskoa totuutena. Sitten kerron miten pakostakin joudun jakamaan ihmisiä jotta osaan puhua heille. Jälleen vastaus löytyy Raamatun periaatteista, olemalla juutalaisille juutalainen ja pakanoille pakana, mutta älä peitä "värejäsi" sitä kysyttäessä, vaan kerro mitä olet jottet Herraa kieltäisi.
1. Aluksi tulevat ns. äärimmäiset pilkkaajat, joihin suhtaudun lähes välinpitämättömästi, vain joskus itse heitä samalla mitalla pilkaten ja samoja keinoja tapaillen poljen heitä suohon.
2. Toisena tulevat ns. uskosta osattomat kriitikot, jotka halvoin sanoin kutsuvat uskoani ja sanomaani. Heitä kohtelen nuhdellen ja heille monesti ainakin yritän puhua rakentavasti.
3. Kolmanneksi tulevat ns. nimikristityt ja eksyneet kauas Jeesuksesta tai umpikierolla tavalla Raamattua saivarrellen väheksyvät kaikkea mitä heille suinkin esittää ja vieläpä perustelee. Heihin joudun useimmiten suhtautumaan osin samalla tavalla kuin kohdassa yksi, koska heihin ei ole mitään otetta, ei mitään järkipuhekontaktia eikä muutakaan reittiä lähestyä asioita.
4. Kriittisesti mutta järkevästi asioihin suhtautuvat punniskelijat ja tuomaat. Tähän ryhmään kuuluvien kanssa voidaan keskustella, vaikka ei tarvitse ottaa kaikkea omiin nimiinsä. Heistä voi jopa saada jotain jota ei itse ole ennen ajatellut ja jopa muuttaa omaa näkemystäkin.
5. Viimeisenä ryhmänä on lähes kaikki omani, joissa on Jumalan Henki täydessä sydämessä. Heidän kanssaan ei tule riitaa, vaan heidän kanssaan voidaan erimielisyydetkin puhua pois ilman ongelmia ja riitoja. Heidän kanssaan on aina perusevankeliumi sama ja Jeesus Kristus ylimmäinen päällikkö, joka on meidät lunastanut ikuiseen elämään. Me emme korota mitään Hänen korkeutensa yli ja päin vastoin, laskemme itseämme, jotta Hän olisi vieläkin suurempi. Me emme laske myöskään mitään itsemme ja Hänen armonsa väliin, vaan suhteemme on täysin henkilökohtainen vailla mitään tai ketään muuta.

Jeeeus ja suomen lippu

Minua ei ole mikään saanut aikaisemmin enää hievahtamaan tuosta Omerin laskentakaava-sta miksikään, mutta viime päivien aikana on tullut esille sellaisia seikkoja ja asioita, joita on pakko myös ottaa pöydälle ja punnita niitä.
Tuon laskennan löytäminenhän ja sen liittä-minen ylösottopäivämääräksi on oma tarinan-sa, jossa 3. Mooses 23:15-17 muutetaan 50 luukkuiseksi ylösottokalenteriksi.
Tuo sisältöhän kertoo laskentatavan, päivän johon se osuu ja seuraavan päivän jälkeen... eli se päivä osuu kohdalleen, jonka jälkeen tuodaan Herralle nuo kaksi kakkua, ensin toinen ja sitten toinen.
Tässä kohtaa päästään siihen, miksi sanon

että jos Jumala on looginen Jumala ja minä haluan periaatteissani olla looginen ihminen. Niinpä sanon teille, näin kannattaa Raamattua lukea: "miksi Jumala ei tuossa kohtaa olisi looginen", jotain "feelua" siinä täytyy olla, joten ala lukea asia uudelleen ja uudelleen. Miksi Raamatussa kerrotaan jostain vieläpä HYVIN MERKITTÄVÄÄN sävyyn, jolla ei sitten olisikaan mitään merkitystä. Näin ei looginen Jumala tee. (esim. miksi joku otetaan Herraa vastaan, jos Herra on tulossa kaikkine Pyhineen tänne alas alkaen sotia? Niinpä!!) Eli takaisin siihen, mitä juuri aioin kertoa sinulle: Miksi Raamatussa on sanat "te ette ehdi ensin, vaan ensin kuolleet ja sitten elossa olevat" ja toiseksi miksi Raamatussa kerrotaan, että joudutte olemaan kymmenen päivää ahdistuksessa ja jotkut teistä heitetään tyrmään tuona aikana? Epälooginen seikka mikäli sillä sanomalla ei olisi jotain merkittävää ja merkityksellistä merkitystä!

Näin ollen sain kuin Jumalan lähettämänä muutamaa päivää ennen pienen puuttuvan palasen ystäväni Markun kautta, jonka taas Olli "nokialainen" oli kirjoittanut blogissaan. Minä en peru mitään, minä en sano mitään alkupuheeni ryhmille 1-3, vaan tämä on sanottu ryhmille 4 ja 5 joille haluan tuoda asian julki, jotta se usko ja toivo mikä oli, ei loppuisi vielä kalkkiviivalle:

Markun mailit alla:

http://youtu.be/RSPLVx9yhEU

 

Chad puhuu tuossa, että Enok temmattiin Helluntaina, en muista tuota kohtaa, että onko Enokin tempaushetki mainittu jossain noin tarkasti? Huikea vahvistus jos näin on! Pääpointtina Chad puhuu, että Jeesus sanoi minä olen alku ja loppu....seurakunnan aika alkoi Helluntaina ja myös päättyy Helluntaina?! Ilmestyskirjassa Jeesus seisoo lamppujen keskellä ja myös Helluntai on juhla aikojen keskipiste, sen vasemmalla puolella on kevään juhlat ja oikealla puolella syksyn juhlat.

Olli varoittaa, että voi mennä kesäkuulle, mutta sekin sopisi, jos ajatellaan 10 päivän vankeutta. 27 plus 10 päivää antaa tulokseksi 6.6.2012, silloin olisi tuo Ollin mainitsema Venuksen siirtyminen auringon yli.

Olli: Markku, se voi mennä kesäkuuhun, kuten Homer Simpsonin tuomiopäiväkello osoittaa jaksossa To surveil, with love (May 2 2010). Myöskin seuraava uutinen vihjaa false-flagiin jalkapallon EM-kisojen aikana 8.6.-1.7.2012.

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=3818

Huom. Venuksen ja Auringon harvinainen konjuktio 5.-6.6.2012 joka liittyy maya-viljapeltokuviossa auringonpimennyksen jälkeiseen aikaan (16 päivää pimennyksestä). Ollaan kärsivällisiä.

...tässä tullaan siihen kohtaan, että kehotan kaikkia uskovia olemaan rauhallisia vaikka 28.5. ei vielä tapahtuisikaan mitään niin mullistavaa ja jos tapahtuu, niin oikein hyvä. Mutta sitten menee tuo 10 päivän ahdistuksen aikojen ennustus ja Paavalin sanat hukkaan, jossa varoitetaan, ettemme ehtisi ennen heitä. Miten kaikki tämä ilmenee, niin se jää kuitenkin lähipäivien ja viikon tai kahden sisälle nähtäväksi.

Markun ja Ollin laskemana lähtö olisikin vasta 6.6.2012 joka ei rikkoisi Omerin ennustusta, eikä kuolleiden ylösottoa. Se päivä on tasan kuusi vuotta pedon päivän 6.6.2006 jälkeen joka taas silloin aloitti oman kuuden "päivän" vuoden sotani, kiirastuleni, ainakin henkilökohtaisen oma sotani, koska juuri tuona päivänä kaikki kauheus ja suuri ahdistus itselläni alkoi, joka johti aluksi 40 päivän suureen ahdistuksen aikaan, jota seurasi profetioita toisen perään, jossa syntyi tämä pelastussanoma. Juuri ennen sitä 6.6.2006 Suomen Lordi juhli Euron viisuvoittoa Kreikassa, joka on vasta tämän päivän vihje lopulle ja pedon ilmestymiselle.
Tässä kohtaa sanon vielä että Kreikkalaisille sitten paluu saattaa hyvinkin olla Wilkersonin profetian alkupamaus, ahdistuksen ajan ensimmäinen päivä. Kreikka ilmoittautuu maksukyvyttömäksi ja irtoaa Eurosta. Elossa oleva morsian odottaa vielä 10 päivää??

Muistan lapsuudestani jossain joku saarnamies sanoi, ettei Jeesus tule millään laskukaavalla, eikä hän tule maailman ihmisten arvioimana aikana, vaan hän tulee juuri oikeaan aikaan ja oikealla hetkellä. Se voi hyvinkin pitää paikkansa, koska itsekin pidän sen päivän tulemista Raamatunkin mukaan suuren shokin päivänä, jossa moni asia suistuu raiteiltaan ja sitten neljä enkeliä menee maan neljälle kulmalle pitämään kiinni sodan tuulista, jonka jälkeen alkaa suuri herätyksen ja menestyksen aika, joka ei kestä oikeastaan menestystään kuin alle vuoden.

Pilkkaajille ja uskoville rienaajille sanon vaan että hyvää päivän jatkoa teillekin. Odotelkaa sitä antikristustanne koska sillekin olisi tilaisuus tulla esiin, mikäli seurakunta on se pidättäjä (kuolleet sitten ainakin lähtevät 28.5. ???) johon Raamatussa sanoo että "kun pidättäjä on poistunut silloin ilmestyy tuo laiton joka korottaa itsensä jumalaksi".


24.5.2012

Edelliseen juttuuni ja monien pilkkalaulujen taustalla pauhatessa haluan lisätä...

EI ENÄÄ AIKAA >linkki< NO MORE TIME = ei sitten ilmeisesti enää lisäaikaa kenenkään takia.

23.5.2012

Kadonneita on jo niin paljon, ettei moni enää välitä - MIKSI?

Kadonneet

Samassa lehdessä oli ilmoitusuutinen tai juttuluonteinen palstatila jo puolitusinaa tapauksia jotka koski lähiaikoina tai taannoin kadonneita. Kadonneita ylipäätään on jo niin paljon, ettei niistä yleisesti tiedetä kuinka moni, vaan asiaa pitää jo kysyä viranomaisilta.
Aikoinaan vielä muutamia vuosia sitten, vaikka vuosituhannen vaihteessa katosi jäljettömiin vain pari ihmistä vuodessa. Eli todella harvinaisesta ilmiöstä oli silloin kyse ja silloiset uutiset saattoivat seurata etsintöjäkin monen lehtinumeron verran ja palstatilaa nuo saattoivat saada runsaasti. Nykyään kadonneet saavat vain pienen jutun, jossa poliisi ilmoittaa kuvan kera kadonneesta ja siinä kaikki.
Osa kadonneista toki aina löytyy ja lähes kaikki pidempään kadonneet löytyvät ennen pitkää kuolleena, tai jotenkin ulkomailla vietettyjen vuosien jälkeen. Kyse ei olekaan siitä. löytyvätkö vai eivät, vaan siitä että ihmisiä katoaa ylipäätään paljon enemmän kuin ennen. Onhan tämä toki seurausta jollekin mihin tämä maailma on pahasti kieroutunut, koska ihmisiä todellakin katoaa jäljettömiin.
Suurin juttu mikä minua erityisesti puhuttaa katoamisissa on tulevan ylösottotapahtumaan tuudittautuminen. Maailmahan tunnetusti tuudittautuu pahuuden leviämiseen hyväksymällä uusia ja taas uusia sen ilmenemismuotoja, vain ollakseen lopulta läpimätä, jota se jo nyt on.
Näiden kaikkien ihmisten katoamisen maailma pitää jo tämän ajan ilmiönä, jossa ei ole mitään kummallista, se on tätä aikaa. Minä sen sijaan pidän tätä Jumalan sallimana

maailman merkkinä (kun te huomaatte sen kaiken tämän alkavan tapahtua, nostakaa päänne, sillä vapautuksenne on silloin lähellä) tapahtua lisääntyvänä ilmiönä pian maailmaa kohtaavaa ylösottoa silmällä pitäen. (se ei tule teille yllätyksenä, sillä te olette valkeuden lapsia, ettekä pimeyden). Siksi siis niin monet maan merkit, tapahtumat, profetiat ja nekin merkit jotka sijaitsevat taivaankappaleissa, kertovat Jumalan lapsille missä ajassa elämme.

Jotkut puhuivat että sukupolvi olisi 72 vuotta. Israel perustettiin vuonna 1948 ja Jeesus puhui hänen tulemuksestaan, että se sukupolvi ei katoa, kun kaikki loppu tapahtuu. Eli jonkun vähintään 72 vuotta vanhan ihmisen täytyy olla elossa täällä tämän laskutoimituksen mukaan: 2012 - 1948 = tänään vähintään 64 vuotta, joka jää kaikkien vihan aikojen loppuun saakka tänne, eli siihen tähän päivään pitää lisätä vihan ja ahdistuksen ajat, luku 7 vuotta. Silloin 64 vuotias on jo 71 vuotta vanha vihan aikojen päättyessä. Eli pitää olla todellinen teräsvaari, joka siihen kykenee ja niiden aikojen läpi, jolloin ihmiset pelosta kuolevat seisaalleen.
Eli jos 72 vuotta vanha on yksi sukupolvi, niin silloin meillä ei ole enää yhtään vuotta morsiamen katoamiseen aikaa. Näin ollen ylösoton olisi pakko tapahtua tänä vuonna.

Omerin laskenta on osaltaan vertausta ylösottoon, koska 3. Mooses 23:15-17 jakeet kuvaavat sitä erityisesti, uutisleipänä, jotka tehty kahdesta kymmenyksestä osasta lestyjä jauhoja, eli 2:100 suhteessa uutislahjaksi Herralle. Tuo laskenta päättyy 28.5.2012 tänä vuonna ja Laulujen laulu kuvaa morsiamen kutsua kuninkaan (Daavidin laulu) luokse ylös, "nouse tänne ylös". Tuo laulujen laulu 2:10-13 ajankohta osoittautuu juuri touko- kesäkuun kynnykseen.
Tämä kaikki on Raamatusta suoraan, eikä ihmisten suusta, eikä unista.


21.5.2012

Viikko enää mahdolliseen hääseremoniaan - Merkkinä sormus taivaalla

Hääseremonia

Miljoonat ihmiset Aasiassa ja Yhdysvalloissa kokoontuivat tuijottamaan taivaalle aikaisin maanantaiaamuna.
Kuu lipui auringon eteen ja aiheutti liki täydellisen auringonpimennyksen. Kuu peitti auringosta 96 prosenttia, jolloin auringon reunamilta kajastanut valo loi taianomaisen, kultaisen renkaan taivaalle. Ilmiö ristittiin yhdysvaltalaismediassa "tulirenkaaksi".
Japanissa tokiolaiset olivat erityisen hurmoksissa harvinaisesta valoilmiöstä. Tulirengasta muistuttavaa auringonpimennystä ei ole nähty alueella sitten vuoden 1839, joten Tokion TV seurasi tapahtumaa livenä.
Japanissa järjestettiin myös useita

auringonpimennysvalvojaisia kouluissa ja puistoissa. Jopa huvialukset ja yksityislentokoneet kyyditsivät kiinnostuneita todistamaan tapahtumaa aitiopaikoilta.
- Se oli todella salaperäistä. En ole ikinä nähnyt mitään sellaista, sanoi Kaori Sasaki Tokion keskustassa väkijoukon keskellä.
Aasiasta auringonpimennys siirtyi Tyynenmeren yli Yhdysvaltojen länsiosiin. Sunnuntai-iltapäivällä paikallista aikaa uteliaat kokoontuivat joukoittain muun muassa Nevadan ja Kalifornian osavaltioissa. Osa katselijoista onnistui tallentamaan tulirenkaan erityisellä valonsuodattimella varustetulla kameralla. Kameraliikkeet olivat myyneet valonsuodattimet loppuun jo viikkoja aiemmin.
Parhaiten pimennys näkyi kuitenkin Albuquerquen kaupungissa New Mexicossa. Kaduilla ihmiset hurrasivat ja lapset kiljuivat jännityksestä.
- Sen täytyi olla kauneinta, mitä olen ikinä nähnyt, sanoi aina Coloradosta Albuquerqueen matkannut Brent Veltri.

 

Tänään Kauppalehti kertoi Kiinan voivan olla vielä Kreikkaakin riskialttiimpi maa talousromahdukseen. Niinpä! Lisäksi USA:n ja Israelin kongressit ovat hyväksyneet voimatoimien käytön Irania vastaan. Kaikki on siis valmista, kesä on tullut ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme, talvi on väistynyt ja sateet menneet menojaan. Nouse sinä kaunokaiseni ja tule, vihkisormuskin on ilmestynyt morsiamen nähtäväksi taivaalle.


16.5.2012

Minä en määrää mitään, vaan korjaan tulkintaani lähtijöiden määrästä

Viimeisten tutkiskelujeni tuloksesta päätellen uskon että lähtijöitä on vieläkin paljon pienempi määrä, kuin tuo 1:20 uskovista. Se on vielä pienempi kuin ajattelin(mme) Katsohan...

3. Mooseksen kirja 23:15-17 Sitten laskekaa sapatin jälkeisestä päivästä, siitä päivästä, jona toitte heilutuslyhteen, seitsemän täyttä viikkoa, laskekaa viisikymmentä päivää seitsemännen sapatin jälkeiseen päivään asti; sitten tuokaa Herralle uusi ruokauhri. (OMERIN LASKENTA) Sieltä, missä asutte, tuokaa heilutusleiväksi kaksi (elävät ja kuolleet) kakkua, jotka on leivottava happamena kahdesta kymmenenneksestä lestyjä jauhoja, Herralle uutislahjaksi. =morsian.

Kahdesta kymmenyksestä, eli siis ei 20:100 vaan ylösoton määrä onkin 02:100 eli sadasta vain kaksi. Tämä on sikäli ymmärrettävä luku, että vain tuon verran Suomi24 palstakin sisältää kutsun vastaan ottaneita. Ymmärtääkseni jokin profetia mainitsi tuon jakoluvun jossain.

Hurjaa luvussa on se, että ylösoton huomaaminen suurelle maailmalle on vielä pienempi asia. Toiseksi katoamisen syyn keksintöjen määrä helpottuu uskovien salaliittoina.
Sen sijaan herätys tapahtuu kuin kulovalkea, koska "me olemme kertoneet jo tämän".

Siinä lopun kohdassa on www.pelastussanoma.fi tarpeen jokaiselle ihmiselle.


11.5.2012

Kivenmurikka, joka on käynnistämässä vaarallisen sodan Etelä-Kiinan merellä

Kivenmurikka ja Danielin patsas

Kiinan annettua kansalaisilleen varoituksen sodasta Filippiinejä vastaan ja tilanteen uhatessa luisua vaarallisesti myös suurvaltojen väliseksi selkkaukseksi - tilanteen keskipisteessä on tämä "saareksi" kutsuttu karikko, jonne pystytettiin toimittajan toimesta Kiinan lippu. Katso video! >linkki<

Filippiineillä on perjantaina protestoitu Kiinan toimia vastaan. Kiinalainen Dragon TV lähetti puolestaan tilanteen kuumetessa kuvanauhan toimittajansa "maihinnoususta" kiistellyllä

merialueella sijaitsevalle kivenmurikalle, jossa toimittaja uhmakkaasti nosti ilmoille Kiinan lipun. Erimielisyydet alueen hallinnasta ovat tiivistyneet tämän pienen kiven ympäröimälle merialueelle, jonka omistuksesta Filippiinit ja Kiina ovat kiistelleet.

Aivan kuulostaa Danielin patsaan kivenmurikalta, tai ainakin se vihjaa siihen. Kivihän oli kuin nalli, joka aloittaa suuremman prosessin. Lisäksi suunta olisi sodalle toisaalta aika yllättävä, joka alkaisi ihan tavallisena sotana ja päättyisi varmaan ydinpommeihin. Olisiko näin? Ainakin joku on niin sanonut... Profetia 1968:

Kolmas maailmansota syttyy tavalla, jota kukaan ei ole odottanut ja odottamattomalta suunnalta, ja me olemme yhtä valmistautumattomia kuin olimme 9. huhtikuuta 1940. Siitä tulee lyhyt sota. Kaikki, mitä olen sodasta kokenut, on vain lastenleikkiä verrattuna tähän. Se alkaa tavallisena sotana, mutta se tulee leviämään ja se päättyy atomipommeihin. Ilma tulee saastumaan niin, ettei sitä voi hengittää, ja tämä kohtaa monta maanosaa. Amerikka, Japani, Australia - rikkaat maat. Vesi tulee pilaantumaan. Emme voi viljellä maata siellä. He, jotka ovat jäljellä rikkaissa maissa yrittävät paeta köyhimpiin maihin, jotka eivät ole vahingoittuneet.

Lisäksi huomioikaa profetiassa lause: "Emme voi viljellä maata siellä". Silloin siis Jeesus on temmannut meidät pois hyvissä ajoin ennen tuota, koska Raamattu sanoo, että kaksi miestä pellolla, toinen otetaan ja toinen jätetään.


7.5.2012

USA:n armeija haluaa mikrosiruttaa sotilaansa

USAn armeija siruttaa

Ihon sisäisillä sensoreilla on tietojen mukaan tarkoitus seurata sotilaiden terveydentilaa ja fyysistä kuntoa. Perusteeksi sanotaan sairausten ja tautien ehkäisy, joka aiheuttaa sotilaiden keskuudessa eniten evakuointitarpeita.

Mikä tuntuu perusteiltaan kätevältä keinolta vastata suureen ongelmaan, on kuitenkin kriitikkojen mukaan vaarallinen askel kohti mikrosirutettua maailmaa, jossa pian kaikilta vaaditaan elektronisia sijaintitiedon antavia tunnistimia vartaloistaan.

Kuten Katherine Albricht sanoo, "niin ei tule käymään, että valtio aseella uhten vaatisi kansaa sijaintitunnistimilla mikrosirutetuksi, vaan se tapahtuu huomaamattomasti."

Lähde: http://www.verkkomedia.org/

...ja skeptikot eivät näe edes silloinkaan kun heidät ovat sirutettu ja paiseet alkavat syntyä ja kivut niin sietämättömäksi, että he haluavat mieluummin kuolla ja sitä yrittäessään kuolemakin väistelee heitä.
Helvetin tuomioon sen ottamisesta en jaksa oikein kuitenkaan uskoa. Sen ottajat nimittäin saavat niin vaikeita aikoja elettäväkseen ja selkäydintä myöden opetuksen, kun ei kuunnellut mitä ne "uskovaishörhöt" silloin kertoivat Raamatun kautta varoittaen jossain Suomi24 sivustolla.


24.4.2012

Erään läheiseni kommentti herätti, harmitti ja säälitti - MIKSI ARVOT ON NOIN?

vauraus

Eilen eräät lähisukulaiseni tulivat katsomaan minun uutta asuntoani, jonne muutin viime kuun vaihteessa. Onhan se hieno, en minä sitä sano, vaan sitä että arvostanko minä tätä tai sitä ja missä mittakaavassa.
En nimittäin arvosta enää koskaan mitään mikä on tämän maailman arvoja tai on joskus sitä ollut.
Puhuimme myös firmastani jossa olen töissä ja että kuinka kauheaa minulla ennen oli elää jatkuvassa puutteessa ennen tänne Helsinkiin takaisin muuttamistani. Tämä kaikki toki opetti ja ennen kaikkea minua. Opin arvostamaan niitä asioita, joita

suuri opettajani, Jeesus Kristus halusi minun oppivan. Kun olin ne asiat kantapään kautta oppinut, hän antoi minulle sitä mikä olisi ollut elämälleni kompastuskivi ja mahdollisesti tuhoni, eli saada vaurautta ja leveämpää elämää ennen aikojani, jota nyt sitä saatuani en koe missään nimessä enää ansainneeni. Tässä se uskomaton juju onkin.
Kun sain hyvän opin ja sitten "palkinnon", jota en enää osaakaan arvostaa, sain myös huomata kuinka paljon jotkut sitä taas arvossa pitävät ja sillä ihmiset toisiaan mittaavat. Kuulin nämä sanat: "Jarmo, olemme todella onnellisia siitä, että nyt sinulla on kunnon työpaikka ja raha-asiat kunnossa, hieno asunto ja kaikki hyvin. Se on TÄRKEINTÄ MITÄ TÄSSÄ MAAILMASSA ON"

AUTA HERRA ISÄ... MITÄ PUHETTA! Minä arvostan vaurautta vähiten nykyään tässä maailmassa.
Rukoilen viisautta kaikille ihmisille ymmärtää, mitä valhetta on tämän maailman vauraus, hienot ammatit, arvostetut toimet, työt ja virat. Ne eivät sielua pelasta, eikä vie ristin juurelle, vaan pois päin siitä, koska moni uskova luulee saaneensa hyvinvointinsa Jumalalta siunauksena. Minä sanot tämän taas: puute, sairaus, kuolema ja sodat ovat totisen Jumalan lähestyvä varjo, joka tulee vasta sitten koskettamaan kivettyneen sydämen ytimiä.


8.4.2012

On hirvittävää ajatella, kuinka ohut on ylösoton määrä sen pinnalliseen odotuskäsitykseen

Ajattele kuinka mahdotonta on Jeesuksen hakea pois häntä ja hänen työtään halveksuvaa lasta, joka kuitenkin ikään kuin uskoo häneen ja kaikella tavalla on kastettukin hänessä. Uskokaa, ettei Jeesus ei siis ole hyljännyt lupaustaan pelastaa tämä/nämät henkilöt, vaan pelastaa sen 100% varmasti. Myöhemmin.

Ylösotto

Kaiken pohjana on morsiamen ylösotto, joka on äärimmäisen pieni ryhmä, joka on ilmoitettukin tuossa 28.5. tänä vuonna olevassa profetiassa, joka tapahtuu joka vuonna. Se on uskovien osalta 1:20 osaa uskovista, eli  hippusen pieni määrä.
Kun kaikki ahdistuksen ajat ovat menneet, niin tulee suuri sadonkorjuu, jossa on myös mukana monta hauskaa Raamatun profetiaa, sekä sen ottamisesta, että siitä, mitä silloin tapahtuu. Kerron ne taivaassa, koska ne eivät ole niin tärkeitä huomata. Vain itselleni on ollut hauskaa, kuten Jumala, joka on luonut huumorimme.

Ylösoton merkitys ei ole ottaa kaikkia, joka Joh. 3:16 "häneen uskoo", vaan ne, jotka todella ovat elämänsä hänelle antaneet ja vilpittömästi häntä odottaneet.

Jeesus kypsyttää koko maailman ylpeyden allensa, jolla tavalla hän tekee kuin uutta morsianta. He ovat kokonaisuudessaan suurin osa maailmasta ja heidän kohtalona oli jäädä tänne ja pelätä kuollakseen että Jeesus heidät jätti. Sen sijaan Jumala lupasi, että hän juuri silloin vuodattaa koko henkensä maailmaan, jotta kaikki vanhukset ja lapsetkin profetoi. "mahtaa

suomi24:lla olla vilkasta ja moni pilkkaaja profetoi itse. Heistä moni lukee tätä, vaan ei vielä' arvaa, koska ei ole mahdollistakaan tietää ilman vuodatettua henkeä.


15.3.2012

Venäjällä ihmisen pojan muotoinen merkki taivaalla

Merkki taivaalla

http://youtu.be/WnrqNdgTylk

Rakas ystäväni Markku, laittoi mulle mailla linkin tonne YouTuben sivulle jossa on selvääkin selvempi Jeesus ristillä. Tämä tällainen kertoo minulle selvää Raamatun puhetta, Jeesuksen tulosta hakemaan omansa. Tämä on melkeinpä jo tapahduttava tänä keväänä... Muistaako kukaan mitä sanoin viime keväänä kun annoin saman 3. Moos. 23:15-17 profetian, jossa oli mahdollista Jeesuksen paluu silloin... Kun se ei toteutunut, sanoin että noh, sitten odotellaan seuraavaa kevättä ja sillä sipuli. Nyt olemme taas tulossa siihen kevääseen ja sitä vielä pitääkin seurata Iranin pommitukset, talousromahdus ja suurin maanjäristys jota koskaan on maailma kokenut. Näitä seuraa suuri ahdistuksen aika, jota ei kukaan ole ennemmin kokenut myöskään.
Olen ollut jonkin verran aktiivinen Suomi24 sivustolla ja saanut kirjoitetuksi sinne muutamia juttujani. Olen mm. yrittänyt jälleen tuoda profiilin muodossa sellaiset ihmiset

esille, jotka lähtevät tai jäävät, kun ylösotto tapahtuu. Ihmiset eivät halua kuulla tietenkään jäävänsä tänne mutta eivät myöskään samalla halua uskoa poispääsyynkään. Se on heidän kannaltaan nurinkurista, koska he itse valitsevat odottaako, vai ei odottaa. Siinäpä pulma! He eivät halua että kukaan lähtee ennen aikojaan, vaan he pitävät kiinni Jeesuksen yhdestä paluusta, joka tapahtuu vasta kaiken lopussa. Jos näin on, niin samalla Raamattu on joutunut vääristelemään ennustuksiaan ja se ei ole Jumalan kuvaa.
Yritin saada esimerkkeinä Suomi24 sivulla aikaan mietintää, miksi vaikka esimerkiksi Jeesus lähtee tekemään sijaa Taivaaseen, siis Isän luo, jos hän ei ketään sinne koskaan hae, vaan tulee kaikkine pyhinensä (ketkähän nekin ovat?) vastaan jossa tempaus tapahtuu. Vastaan mitä ja miksi tempaista, jos Jesaja 65 mukaan maailma on tuhatvuotiskaudella meidän asuttua ja jossa saatana joukkoineen on sidottuna ne tuhat vuotta.
Lisäksi 5 viisasta ja 5 tyhmää neitsyttä. Miksi vertaus harva mahtuu niin pienestä portista, jos 5+5 neitsyttä vertaus on olemassa. Miksi ei 1 viisas ja 9 tyhmää? Jos kerran porttikin on ahdas. Nämä kaikkihan täsmäävät vain useamman tavan pelastuksilla, kuten morsian (1/20 kristittyä) ja sitten (5/5) viisasta ja tyhmää. Loput pääsevät jos enää lihaa on maan päällä jäljellä, koska ne ajat ovat pahoja. Jeesus tulee näkyvällä tavalla ja löytää vain vähän uskoa maan päältä, koska kaikki uskovat ovat jo pelastettu ja paluu tapahtuu "kaikkine Pyhinensä" sinun ja minun.


12.3.2012

Käsky-HUUTO!: "LEIKKAA MAA" - Linnut = ilmestyskirja (pilvellä istui sirppi kädessään...)

Käskyhuuto

IL- Lintuparvi muodosti huikean kuvion taivaalle

 

Valokuvaaja Nuray Gonulalan hämmästyi huomatessaan erikoisen kuvion taivaalla.

Huutomerkiltä näyttävä kuvio syntyi, kun tuhannet kottaraiset pakenivat jotakin petoeläintä Mogan-järvellä Turkin Ankarassa.

- Se oli kerran elämässä -tilaisuus, ottaa kuva merkistä, jonka kaikki tunnistavat, hehkutti Gonulalan Daily Mail -lehden mukaan.

- Se oli onnenpäiväni. Sain monta kuvaa tästä tapahtumasta. Luonto oli antelias sinä päivänä, hän sanoi.

- Se oli uskomaton näky. En koskaan unohda sitä.

Katso toinen kuva Daily Mailin sivuilta täältä.

Johanneksen ilmestys 14:14-16 Ja minä näin, ja katso: valkoinen pilvi, ja pilvellä istui Ihmisen Pojan muotoinen, päässänsä kultainen kruunu ja kädessänsä terävä sirppi. Ja temppelistä tuli eräs toinen enkeli huutaen suurella äänellä pilvellä istuvalle: "Lähetä sirppisi ja leikkaa, sillä leikkuuaika on tullut, ja maan elo on kypsynyt". Ja pilvellä istuva heitti sirppinsä maan päälle, ja maa tuli leikatuksi.

1. Tessalonikalaiskirje 4:15-17 Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.


8.3.2012

Miljardiyhtälö

Eli siis... Tänä päivänä maailmassa on jo yli 600 miljardööriä maailmanvaluutta, dollareissa laskettuna ja luku kasvaa kiihtyvällä tahdilla jo nyt 16 uutta vuoden taas vaihduttua. Heidän omaisuus on siis yli miljardin dollarin.
Rikkain näistä on n. 70 miljardin omaisuudellaan kroisosteleva elostelija ja muut siitä sitten hitaasti alas päin aina tuonne lähes miljardin dollarin omaisuuden melkein jo "köyhien" kalkkiviivalle asettuvan köyhälistön listoille. No mutta puhumattakaan Suomen rikkaimmasta Poju Zabdu... jotain, näivettyneellä 3 miljardin omaisuudellaan, jota kaikki halveksuu.
Ensimmäinen miljardööri riisti kansalta rahansa tuhanteen miljoonaan asti hieman ennen toista maailmansotaa ja siitä alkaen näitä rahankerääjiä on riittänyt.
Tänä päivänä kun etsii, minne ovat kadonneet kummalliset numerot, niin on syytä kysyä itseltäsi, vaikuttaako muutaman superrikkaan omaisuus meidän elämäämme? KYLLÄ NYT.
Kyllä nykyään vaikuttaa, koska miljardi alkaa olla jo sellainen luku, jota kukaan ei voi enää hallita, ei maailman väestönä, eikä rahana. Liian iso, vaan ei silloin jos niitä on vain yksi tai kaksi. Nyt niitä miljardöörejä on siis yli 600, jolla parhaalla on jo yli 700 miljardia. Sanalla sanoen nuo kaikki miljardöörit omistavat siis maailmasta lähes 30 biljoonaa. On siis aika selvää, jos maailman rikkaat kehittävät keinon pumpata koko maailman omaisuus itselleen, näin säädelläkseen koko rahamaailmaa, he joutuvat miettimään, miten putsata mm. tiukan talouden kurin Suomi. He putsaavat sen hyväntahtoisuuden kautta, vetoamalla yhteishyviin asioihin jossa Suomi on tajuamattaan maksamassa sellaisia rahoja, joita mm. romaanikerjäläisten almunantaja maksaa, jonka kerjäläinen sitten yön tunteina pulittaa kiiltäviin nahkakenkiin ja silkkipukuun pukeutuneelle miehelle, joka hallitsee heitä.


5.3.2012

Suomi24 sivustolta selaillessani löysin hienon kannanoton - tällaisia lisää, eikä sanelua...

Jarmo alustaa: Minua on aina kiinnittänyt huomiota sellainen asia, että koska minulle itselle on Jumalan sanaa niin monesti ainakin "valehdeltu" mutta myös vääristelty tahallaan, "valehtelija" pelkää Jumalaa mutta itsensä tajuamatta valehtelee, sen sijaan vääristelijä tietää vääristelevänsä. Hän on vaikka kertonut minulle mm. että Jeesus tulee takaisin niin ja näin tai synti on sitä ja tätä, Jeesuksen veri tarkoittaa niin tai näin. Vasta kun Pyhä Henki ilmoitti minulle mikä on totta ja mikä ei, minä aloin ymmärtämään. Olen kuitenkin kastettu vuonna 1976 elokuussa aikuiskasteella. Lapsena otin vastaan suu auki kaikkea mitä joku vanhempi uskovainen vaan kekseliäisyydessään sinne kaatoi. Hengellistä tyhmyyttä siis. Tuossa tilassa elävät uskovaiset ihmiset ovat samassa asemassa kuin Amazonin viidakon väki, vaikka mitään käsitystä muusta kuin omasta ympäristöstään. Tämä on mielestäni se suuri Jumalan salaisuus, mitä moni uskova miettii... MIKSI!? Uskovien ristiriidat Raamatun tutkiskelussa nimittäin ohittavat jo koko Raamatun uskottavuuden rajat. Miksi kaikki Raamatussa oleva on niin ristiriitaista ja aiheuttaa vain riitaa? Jeesus sanoi: "minä en tule tuomaan teille rauhaa, vaan miekan", joilla sanoilla hän tarkoitti nimenomaan kristikuntaa, eikä kaikkea maailman sotaa.

Paavalin opetus

Tässä mielenkiintoinen uskovan miehen tutkielma Suomi24 sivuilta, jolla tavalla monen muunkin pitäisi miettiä asioita. En toki väitä olevani samaa mieltä kaikessa, mutta katsokaa tätä vilpitöntä ajattelua:

Pettynyt uskovainen: nimim. juansa

Seurakunnan ylösotosta on olemassa monenlaisia eri oppeja ja tulkintoja. Asiaa ei tarvitse tulkita, luetaan vain Matt 24 ja 2.Tess 2. Tärkeimmät kohdat niistä: j.15:"Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa (joka tämä on, lukee, se tarkatkoon) j.21 "sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti, eikä milloinkaan

tule." Tämä aika on niin paha, että elleiJumala lyhentäisi niitä päiviä, kukaan ei pelastuisi, mutta valittujen, maailmasta uloskutsuttujen eli seurakunnan tähden ne päivät lyhennetään.

Mikä on tämä "hävityksen kauhistus, joka seisoo paikassa, missä sen ei pitäisi seistä. Kreikan alkukielen mukaan kyseessä on persoona. Tästä persoonasta kirjoittaa Paavali 1.Tess 2. luvussa: "Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne järkyttää, ikään kuin Herran päivä olisi jo käsissä. Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä (Herran päivä JA meidän kokoontumisemme hänen tykönsä) ei tule, ennen kuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi (antikristus).

Takaisin Matt 24:een. Kun Jeesus on kertonut edellä sanomani asiat, Hän jatkaa jakeessa 29: "Mutta kohta niiden päivien JÄLKEEN aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät. Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat: ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella. Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasuunan pauhatessa ja he kokoavat hänen valittunsa (seurakunnan) neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin."
Vähän myöhemmin hän jatkaa; toinen otetaan toinen jätetään.
Seurakunta on siis kiistattomasti maan päällä antikristuksen ilmestyessä ja sille tarjotaan pedon merkki vastaanotettavaksi.
Raamatussa ei ole ainoatakaan kohtaa, jossa ilmoitettaisiin, että seurakunta otettaisiin pois ennen suuren ahdistuksen alkua.
Mutta meidän ei tule pelätä, koska Jeesus käskee meidän nostaa päämme, sillä kaiken kerrotun alkaessa tapahtua Hänen tulemuksensa hetki on lähellä.

Pettynyt uskovainen, jos haluat saada asioista tarkemman selvityksen, lähetä minulle sähköpostiosoitteesi niin lähetän Sinulle tarkempaa tietoa.
juansa@mbnet.fi


26.2.2012

Ahneus voitti haureuden, kuten jo aavistelin, tai oikeastaan pidin liiankin selvänä

Ahneus voitti

No näinhän siinä sitten kävi, vaikka kaikki liputti kaksimielisen Usko Eevertin puolesta ja luulivat hänen korjaavan varman voiton.
On hämmästyttävän monta kertaa huomattu, kuinka Jumala osaa puhua kaiken maailman kummallisuuksien kautta ihmisille, jotka ovat kuin sokeita kanoja nokkien lähinnä kiviä suuhunsa.
Jumalan lapsena on hienoa nähdä kuinka Herramme puhuu maailmanmenon kautta.
Vaikka haureus on sellainen synti, jonka saatana on kataluudessaan meille syöttänyt monen monituisen lampaantaljan kautta. Hän on joutunut pukeutumaan useaan otteeseen valkeuden vaatteisiin, jotta saa syötettyä meille haureuden synnin kokonaan. Haureus piti saada kirkkoon ja syvälle, vapaamielisyyden kautta, joka taas myydään suvaitsevaisuudella sinne. Maailma on aina halunnut omin avuin olla hyvä, laupias tai armollinen, jossa on aina silti ketunhäntä vilpittömyydessään. Maailman ihmiset haluavat että heitä kunnioitetaan siitä mitä he tekevät ja siksi maailma on saatanan kautta ahne, samalla kun se on antelias, joskin vain sen kaksinaamaisuudessaan. Jumalaton ihminen hakee vain pönkitystä omalle pahanolon

tunteelle, kun ei ole oikeasti kyennyt vilpittömään hyvyyteen. Vilpitön hyvyys kun on tuossa Jani-Petterissä, lapseuden hengen omassa sielussaan, joka heitetään heti kolmen parhaan ominaisuuden joukosta ulos. Kukaan ei voi ylpeillä olevansa lapsen kaltainen.. saati lapsellinen "minä olen aikuinen, enkä enää mikään lapsi", he sanovat. Se lause vie joka kerta taivaspaikan ja ihan välittömästi. Tilalle jää enää vain kaksi muuta vaihtoehtoa, haureus tai ahneus, jopa ehkä molemmat. Tosin aina ahneus vie voiton haureudesta.
Ei lapseus tarkoita synnittömyyttä, vaan vilpittömyyttä. Kyllä lapsi saattaa valehdella hätävalheita tai kiistää, vähätellä jne. Mutta yksi asia on ero noihin muihin: hän osaa katua ja pyytää anteeksi tekojaan ja on aina valmis parannukseen. Sellainen on lapseuden henki.
Pahuus taas on puhtaana tuossa Leena Hefnerissä, koska eihän hän tee muuta kuin ylpeilee turhamaisuudellaan ja halveksuu kaikkea sitä, mistä hän ei itse hyödy. Aivan suoraan saatanassa olevia piirteitä.
Usko Eevertti Luttinen on tässä se toinen väliinputoaja, jolla on mahdollisuus haureutensa ja hairahtumisensa kautta vielä päästä elämänkirjaan. Hänen on vain ymmärrettävä jotenkin hänen oma tilansa, jossa hän vaeltaa vailla todellista Jumalaa, joka hänet voisi ymmärtää, koska Jumala ei ole mikään anteeksiantoautomaatti, kuten he Jeesuksesta tekivät jo keskiajalla aneiden muodossa. Nyt haureus on kirkoissa ja seurakunnissa jääneenä sinne monen saatanan tekemän eksytyksen seurauksena. Usko Eevertin pitää vain päästä eroon synnistään ja kääntyä nöyränä takaisin anovana ja nöyrtyneenä vanhan koulukunnan tapaan.

Tässä olivat sketsihahmot osoittamassa symboliikallaan mitä on maailman putous tänään. 


23.2.3012

Kristityllä ei ole varaa panetella toisen lauseita - mitä siis ovat vihapuheet ja keltä kelle?

Vihapuheet

Varsinkin nettipalstat, kuten vaikka Suomi24 profetiasivusto välillä täyttyy vihapuheista ja pilkkapuheista. Siellä on välillä niin asiattomia kommentteja kristittyjä kohtaan, että on vain käsitettävä yksinkertainen Raamattuun hyvin vahvasti kirjoitettu sääntö, joka on annettu meille jo kauan sitten. Raamattuun on kirjattu niin, että mikäli Rakastat Jeesusta Kristusta koko sydämestäsi, on koko maailma kääntyvä sinua vastaan. On siis selviö, ettei vihapuheet ole mikään toispuoleinen "hyvän ja pahan" välisen taiston puolustuspuhe, vaan sitä käyttää saatana hyväkseen aseenaan uskovia vastaan. Sama koskee sanaa suvaitsevaisuus, joka liittyy tähän kuin vesi ja lumi. Ne ovat silloin melkein käänteinen sama asia, kun saatana on kaiken takana. Saatana tahtoo

salakavalasti syöttää valhepanettelulla saastaisuuden ja jumalattomuuden maailmaamme suvaitsevuutta hyväksi käyttäen. Olen huomannut henkivaltojen taistelun tätä illuusiota puolustaessaan. Muistan hyvin eräänkin tapauksen, jossa puhuin hyvin perustellusti seksuaalisuuden riistäytymisestä ja sen lieveilmiöiden julkisesta sallimisesta tiedotusvälineistä ja samaan aikaan kun aloin aluksi saada hyvin konservatiivista ja asiallista vastausta henkilöltä, jonka kanssa keskustelin. Hänen vastaustaan kuunnellessani samalla rukoilin mielessäni tämän henkilön puolesta, jotta saatanan vallat väistyisivät keskustelusta. Yhtäkkiä varoituksetta tämä henkilö muuttuu aggressiiviseksi ja alkaa solvata ja haukkua minua, vaikkei ollut aluksi mitään syytä. Kaikki tapahtui yllättäen heti kun aloin rukoilla. Se oli siis minun rukoukseni voima, joka molempien hengessä alkoi ottaa mittaa toisistaan. Näin se menee ja siksi koko maailma on meitä uskovia niin helposti vastaan.
Hyvin helposti maailma kääntää Raamatun sanaa puolustavan sanat vihapuheeksi, joka on oivallinen keino saattaa nuo sanat ja varoitukset pahuudeksi. Tämä on puhdasta panettelua.
Saatanalla on nähkääs ollut aikaa, joka tosin on käymässä vähiin. Hän yritti ennen tehdä pahuudesta vahvan (natsit), jolla hän murskaisi hyvyyden. Se ei onnistunut, joten saatana muutti taktiikkaa 180 astetta. Hän loi haureuden kautta heikouden ja jopa säälittävän, jota siis edustavat äärimmäiset ihmisryhmät. Näitä alistamalla, joka oli saatanalle hyvinkin helppoa, hän onnistui luomaan "hyväntekeväisyysjärjestöjä", jotka nielaisevat syötin. Sitten otetaan vielä mukaan sana rakkaus, jolla tuo kokonaisuus oikein kruunataan. Ensin vaan oli sana rakkaus käytävä maallistuttamassa pois instituution maineesta. Täytyi viljellä sanaa rakstan musiikkia, rakastan koiria, kissoja, lintua, tuota seinää tuossa minä rakasta. Näin saatiin sana rakkaus kärsimään inflaation, koska se sana oli kaikkien suussa heti sanavalmiina tarkoittamatta todella sitä mitä se tarkoittaa. Näin syntyi saatanan vihapuheet, joita nyt on survottu niiden suuhun, joilla vähiten on vihantunteita.
Poliitikot ovat jo ottaneet Perussuomalaisten tullessa suureksi, käyttöön vihapuhe ja päinvastoin mainostavat kuinka he juuri osaavat rakastaa ja suvaita. Mutta suvaita mitä? Synti, jonka saatana on itse valjastanut säälin ja myötätunnon kautta tavallisiinkin ihmisiin, syvälle kirkkojen ja seurakuntien riveihin, sekä tietysti maamme johtoon.
Sellaisille, joilla ei ole Jeesus Kristus sydämessä, on saatanan aivan liian helppo viedä tämä koko ajatusmaailma ihmisen sisimpään hyväksyttynä, kauniina petona laupeuden enkelien vaatteissa. Näin sellainen ihminen joka ei tunne Jumalaa, kääntyy häntä vastaan.
Mitä Wikipedia sanoo sanasta vihapuhe:

Vihapuhe on Euroopan neuvoston ministerikomitean mukaan sellaista ilmaisua, jolla levitetään, yllytetään, edistetään tai oikeutetaan rotuvihaa, muukalaisvihaa, antisemitismiä tai muunlaista vihaa, joka perustuu suvaitsemattomuuteen.

...huomaa! "joka perustuu suvaitsemattomuuteen". Sana suvaitsevaisuus on rinnastettu sanan rakkaus rinnalle ja jopa ohi, koska sanasta on tehty käsite. Nyt kun voidaan kaikki suvaita, voidaan rakastaakin kaikkea, eli syntiä, joka turmelee ihmisen.
Päivi Räsänen pani hanttiin oikein urakalla, viime syksynä homoillassa, jonka seurauksena koko maa jakautui kahtia, kristityt erosivat kirkosta molemmista päistä, siksi koska Räsänen suututti heitä raivon partaalle kannanottoineen kristittynä. Toinen ryhmä erosi taas siksi koska kristittynä ihminen ei saattanut olla sellaisessa kirkossa minkä tuo ohjelma paljasti eräille, ohjelmassahan oli monta kirkonedustajaa, joiden suvaitsevaisuus oli ylittänyt Raamatun sanan:

YLE TV2 järjesti syksyllä 2011 Vihailta-nimisen television keskusteluohjelman, jossa eri poliittisten suuntausten edustajat pohtivat sitä, onko vihapuhe levinnyt Suomen poliittiseen keskusteluun ja mitä seurauksia sillä voi olla. Esikuvana oli kohua herättänyt Homoilta-ohjelma.

Näin tämä vyyhti kasaantuu ja olen jo monta monituista kertaa lukenut, kuinka jumalaton ihminen syyttää arvostelijaansa vihapuheista, mutta taas toisin päin voidaan puhua mitä tahansa ja loukata kuinka paljon tahansa. Esim. Jari Tervon Raamatun heitto päivän selvien vihapuheittensa päätteeksi, jotka eivät tietenkään leimautuneet vihapuheiksi, vaan ronskiksi kielenkäytöksi ja rehvakkaalla retoriikkalla.
Halosta arvostellut kapiainenkin joutui raastupaan vihapuheista kerrottuaan Halosesta vain totuuden, sosiaalidemokraatti ja Setan entinen johtaja, ei sovellu armeijan ylipäälliköksi. Juttua vääristeltiin heti lehdessä ja se vietiin jonkinlaisena vihapuheena eteenpäin. Nyt kun juttua on puitu lisää, niin paljastui selvä tapaus, Halonen oli itse lakkauttamassa mm. tuon kapiaisen varuskuntaa, legendaarista Pohjois-Karjalan prikaatia ja kuutta muuta varuskuntaa. Totuus siis tuli siinäkin, Halosesta ei ollut johtamaan Suomen puolustusvoimia. Ei sen lakkauttaminen ole sen johtamista, se on vain sen tuhoamista.

Noh, ei nämä minun puheeni mitään auta, mutta onpahan jollain luettavaa ja minulla sanomani. Uskon silti, vaikka moni kristittykin aivan päin vastoin, että Niinistöstä tulee se presidentti, joka vie meidän rakkaan Suomen takaisin Jumalan luo, joskin suuren onnettomuuden seurauksena. Ei tämä mikään tietenkään heti voi edes tapahtua, eikä heti tänäkään vuonna, vaan vasta kun Niinistö itse ja kansa sen mukana palaa ymmärtämään mikä on Suomen alkuperäinen Jumala, joka Talvisodassa pelasti Suomen nuoret miehet Neuvostoarmeijan murskaavan voiman edessä. Se oli mm. Kyösti Kallion, Risto Rytin ja Mannerheimin rukoukset, joita Sauli joutuu myös vielä eduskunnan puhujan pöntöstä tekemään vaikeiden vuosien aikana.


19.2.2012

Putous pukkasi palan profetiaa, eikä mitään vähäistä sellaista - mihin maailma putoaa?

Kyseessähän on kansanäänestys ja tässä nimenomaan äänestetään siitä, mihin kukin kansanryhmä on mielistynyt. Kaiken tämän asetelman loi oikeastaan se mihin mentiin, kun nuo kolme jäi jäljelle ja nyt Jani-Petteri putosi. Tästä on toisaalta myös osviitta siitä, kuka tulee lopulta voittamaan. Asiahan olisi ollut "kivi-paperi-sakset" mutta kun paperi putosi, niin vain sakset ja kivi jäivät, josta syystä on helppoa arvata kumpi voittaa. Ahneus voittaa, ei haureus.

Portto pedon selässä

1. Kun katsoin Putousta alussa, niin uskovan ystävämme kanssa naurettiin välillä vedet silmissä Usko Eevertti Luttisen jutuille. Ne tuntuivat alussa olevan harmitonta viihdettä, eikä mitään pahaa. Helppo ottaa omakseen.
Jakso toisensa jälkeen, tuo homppeli saarnamies alkoi ällöttää ja lopulta tänään hänestä tuli silmissäni kammottava portto pilkkasanoineen pedon selässä ja lopulta lavalle astui itse antikristus, jota kaikki palvoi, jonka selkään E. Luttinen hyppäsi, himoineen ja haluineen. Sanalla sanoen, Putous pilkkasi Jumalaa ja Hänen karitsaansa koko pedon raivolla siinä kohdassa viimeistään kun Jani Toivola astui estradille Jeesuksena, Jeevelinä.

Ahneuden perisynti

2. Leena Hefner os. Herppeenluoma puolestaan näytti heti mikä hän on naisiaan, läpiahne ja läpeensä turhamainen elostelija, jolle muut ei merkitse mitään, elleivät ne ole hyödykkeitä. Sketsihahmo on rehellinen pahuudessaan, ahneudessaan ja narsistisuudessaan. Hän ei kuuntele ketään, vaan puhuu päälle, koska hän ei arvosta kenenkään mielipiteitä.
Häntä ei voisi oikeana ihmisenä mitenkään rakastaa kunnolla, vaikka hän olisi oma äiti. Tämä sketsihahmo on saatanan perikuva, ahneuden synnin pääsiitosori, jonka kautta kaikki muut ihmisen synnit ovat lähteneet.

Lapseuden sketsihahmo

3. Jani-Petteri on ensinnäkin lapsi, mutta hän edustaa älykästä, pikkuvanhaa lasta, aivan kuin Jeesus on meitä kuvannut. Jani-Petterin hahmossa on monta piirrettä, kuten lapseus ja hänellä on sanan miekka. Hän lausuu sanoillaan etevästi monenlaista, joskin häntä ei kukaan halua kuunnella. Hänet on lisäksi koko maailma hyljännyt, jopa isä ja äiti on hänet jättänyt oman onnensa nojaan. Lisäksi hänellä ei ole kavereita ja päin vastoin, häntä pilkataan ja kiusataan kaiken aikaa. Hän haluaisi kostaa, muttei se käy muuten kuin mielikuvissa ja sekin lopulta, "vitsi, vitsi".

Näin olen käynyt hengellisellä tasolla läpi kaikki kolme hahmoa, joista siis Jani-Petteri putosi. Olen jo aikoja sitten käsitellyt Raamatun symboliikan eläinhahmoja. Tässä nämä kaikki kolme ovat, pedot, metsäneläimet ja karjaeläimet. Peto = Leena Hefner, Metsäneläin = Eevertti Luttinen ja Karjaeläin = Janin-Petteri.
Maailma on jakautunut näihin kolmeen ryhmään, jossa on uskosta täysin osattomat pedot, ovat kaukana Jumalasta ja osa heistä on peräti vihamielisiä uskoville.
Sitten tulee porton selässä ratsastavat metsäneläimet, jotka ovat päällisin puolin kuin uskovaiset, mutta sisältä omien himojensa valtaamat eksyneet lampaat. He ovat metsäneläimiä, jotka kelpaavat pedoille suupalaksi kun vastaan tulee.
Lopuksi Karjaeläimet, jotka ovat isännän suojeluksessa, eivätkä halua lähteä turvallisesta karsinastaan pois, koska siellä on yllin kyllin ruokaa, turvaa ja lämpöä loppuelämäksi.

Jani-Petteri putosi, koska hänen kuului pudota tässä kohtaa ja maailma porskuttaa pedon selässä kohti ahneuden lopullista voittoa. Raamattu kertoo kuinka pedot repivät lopulta porton palasiksi ja syövät tämän. Näin käy E. Luttiselle, koska kansa ei lopulta häntä halua liturgisine lauseineen, vaan se haluaa rahaa, valtaa ja kunniaa loppujen lopuksi.


16.2.2012

Israelin Messiaaniset juutalaiset eivät valitettavasti lähde morsiamena ja ensimmäisenä

Törmäsin nimittäin selaillessani netissä profeetalliseen uneen, joka oli mitä ilmeisesti selitetty aika lailla toisella tavalla kuin itse sen heti koin syvällä sisimmässäni. Tämä koko ajatuksen rakennelma koostuu päättelystä ja Jumalan tuntemisen tunteesta, koska Jumala on loogisempi kuin meistä moni hänet ajatuksissaan tekee. Olenhan aina sanonut, että ihminen on tunteiltaan liian köyhä ymmärtämään Jumalan suuruutta ja toisaalta Jumala on liian rikas tulemaan ymmärretyksi tässä maailmassa, edes uskovienkaan näkemänä. Siksi moni näkee Jumalan tekevän asioita vailla selitystä, vaikka ne olisivat kuinka epäloogisia ja/tai peräti ristiriitaisia meidän ymmärrykselle. Eräskin tietokonenero kertoi minulle, että esim. tavallisten tietokoneohjelmien, kuten vaikka Microsoft Word, käyttäjien käyttöhyötysuhde ohjelmien kapasiteettiin nähden on jossain 5-15% luokkaa ohjelman oikeasta kokonaisvaltaisesta hyödyntämisestä. Aika rajua, jos Microsoft tekee ohjelmia, joista 85% niiden ominaisuuksista jää täysin vailla käyttöä. Kuten Jumalan ymmärtäminen meidän "loppukäyttäjien" toimesta. Joka tapauksessa uni oli merkittävä, koska se vastaa toisin päin käännettyä Pietarin näkyä.

Messiaaniset juutalaiset

Uni menee siis näin:

Turun Weijon uni:
Olin unessa Jerusalemissa
. Mutta olin siellä sisällä meidän kokouspaikassamme. Kokouspaikkamme oli keskellä Jerusalemia. Katselimme uskovien kanssa, että koko Jerusalemin kaupunki oli kirkkaan, kimaltelevan veden vallassa. Joitakin mustia rakennuksia näkyi kimaltelevan kirkkaan veden keskellä, mm. sysimusta kalliomoskeija.
Kirkasta vettä oli kaikkialla, kokouspaikassammekin noin metrin syvyydeltä. Kohta huomasimme, että tuo kirkas vesi aivan kuhisi kauniita kirkkaita kaloja. Niitä oli kaikkialla, ulkona ja sisällä. Meidän kokouspaikassamme niitä oli tungokseen asti. Itselle tuli unessa mieleen, että nuo kalat pitää koota. Meinasin sanoa ajatukseni ääneen, kun kuulin voimakkaan äänen sanovan: "Sitä älä, Weijo, tee!" Heräsin siihen. Tunnistin äänen taivaalliseksi. Se soi korvissani vielä herätessänikin. Istuin sängyn laidalla selvästi tietoisena, että Jumala oli puhunut unen kautta.


Jarmon tulkinta (koetelkaa se): Unessa ollaan ajallisesti täsmälleen nykyajassa, vesi tarkoittaa Pyhän Hengen läsnäolon voimaa, eli veden korkeutta. Kalat vedessä ovat messiaanisia juutalaisia, jotka ovat siis ottaneet Jeesuksen Kristuksen vastaan Herrana ja vapahtajanaan. He ovat siis noita kaloja.
Pietarille Apostolien tekojen 10 luvussa näytettiin myös uninäky, joka vastaa tismalleen tätä, eli mielestäni tämä Turkulais-Weijo saa olla onnensa kukkuloilla saatuaan näin merkittävän viestin. Pietarihan oli juutalainen, siis aikansa messiaaninen juutalainen, jolle Pyhä Henki näytti pakanat kaikenlaisina saastaiseksi luokiteltuina eläiminä lakanakankaalla, aivan samalla tavalla kun Weijo näki nyt puhtaat kauniit messiaaniset juutalaiset kalat vedessä. Pietarille Jumala silloin sanoi, teurasta ja syö, kolmeen kertaan ja kolmeen kertaan lakana vedettiin ylös taivaaseen sen neljältä kulmalta, eli pakanat kaikkialla maailmassa, jokaisesta kansasta ja kielestä. Pakanat nostetaan kolmeen kertaan, kolmessa eri maailmanajan tilanteessa, morsiamen ylösotossa, häävieraiden suuressa sadonkorjuussa ja kun Jeesus palaa, kolmannen kerran. Weijo taas on pakana ja näki kuinka hän olisi itse halunnut kalastaa juutalaisia ja tästä syystä Jumala kielsi tämän? MIKSI? Siitä syystä, että on tullut juutalaisten vuoro alkaa levittää evankeliumia ja jonkun ja joidenkin on silloin oltava heti valmiina siihen, siksi nämä kalat ovat vedessä, eikä niitä muiden pelastuksen vuoksi saa ottaa sieltä pois.


9.2.2012

Kyllä se vain niin on, että Suomi on saanut 100% Jumalan valmistaman presidentin

Sauli Niinistö profetia

Ystäväni lähetti Profetian Sauli Niinistöstä:

http://www.youtube.com/watch?v=VZsztI0q6ZU&feature=youtu.be

Profetia Saulille 26.12.2007 Esitetty televisiossa , jonka voi katsoa kokonaisuudessaan TV7 arkistosta; "Polvijärven pastori : Joulu. Polvijärven pastorin 100. jakso"
http://www.tv7.fi/vod/player/?program=3772

Tätä samaa mieltä minä olen itsekin. Ei mitkään itsensä korottaneet ole Jumalalle mieleisiä, vaan Jumalan itsensä valmistaneet.

 

Sauli ei esimerkiksi tyrkyttänyt itseään vaaleihin, päin vastoin aristeli lähtöä ehdokkaaksi. Ei hänen tarvinnut mikään nöyristelijä olla, vaan nöyrästi lähti mukaan, koska muut häntä siihen niin vahvasti halusivat. Eli kantaa vastuu työstä.
Jumala tiesi tämän kaiken jo silloin kun Sauli oli äitinsä kohdussa ja valmisti taiten, Suomelle presidenttiä vaikeisiin päiviin, kun synnistä on päästävä eroon.
Tämä sama pätee Suomeen nousevaa profeettaa, jota ihmiset eivät itse itseään siihen valitse, kuten Paavo Väyrynen presidentiksi ja Harri Veijonen profeetaksi. Se ei olisi Jumalan valinta, vaan Jumala on tiennyt noiden henkilöiden syntyvän ajallansa ja valmistanut taiten heitä, Suomeen presidentiksi ja profeetaksi vaikeita aikoja varten. Kumpikaan heistä ei silti vielä tiedä mitä heidän eteensä tullaan laittamaan, koska he ovat uskossaan vasta alkutaipaleella. Olisi muutenkin hieman epäloogista, että ihmiset olisivat heitä valmistaneet tehtävään ja he itse ottaisivat ja asettaisivat itsensä korotetulle jalustalle. Jumalan tahto on aivan erilainen.


5.2.2012

Jouko Pihon sivulta poimittua
(klo 23:20)

Tiina Nenosen näky muutaman vuoden takaa
Olen saanut hengessä kehotuksen laittaa juuri nyt esille erään näyn, joka näytettiin muutama vuosi sitten.
Näyssä Suomen presidenttinä oli Sauli Niinistö. Hän ilmoitti tiedotusvälineissä - jotenkin sivumennen, vähätellen ettei syntyisi mitään kohua - että Raamatun merkityksen tulisi olla sama kuin muidenkin TARUKIRJOJEN. Niinistön mielestä oli VANHANAIKAISTA, että Raamattua tulkittiin Jumalan Sanana.
Hän painotti, ettei Raamattuja takavarikoitaisi, mutta se olisi vain "kirja kirjojen joukossa".
Niinistö siis kielsi Raamatun PYHYYDEN ja JUMALISUUDEN.
Koetelkaa tämäkin näky hengessänne.

Saulia on Kristittyjen keskuudessa parjattu ja haukuttu jopa vapaamuraeistettu, mutta totuus säilyy entisellään. Kuka olisi esimerkiksi Stefanuksen kivittämisen aikoihin sanonut että Saulista tulee vielä maailman kuuluisin profeetta ja sanajulistaja tuhansien vuosienkin päähän, joka kuolee vielä Jeesuksen nimen tähden? Älkää siis tuomitko Jumalan valittua presidenttiä.
On jopa saman tekevää, sekä loogistakin, että Sauli ensin kumoaisi Raamatun instituution.


5.2.2012

ONNEKSI OLKOON HERRA PRESIDENTTI

Niinistö presidentti 2012

Minun täytyy rehellisesti kertoa, miten äänestin, eli ekakierroksella ääneni meni Timo Soinille ja toisella kierroksella tietysti Niinistölle, eikä se ole huono vaihtoehto. Onhan Jumala tämän valinnut, eikä mitään itsekeskeisiä Paavoja.
Olen miettinyt aisaa monta kertaa, jo ennen kuin Niinistöä edes alettiin valita valtionvarainministeriä suurempaan tehtävään. Ei noin paljon elämänkolhuja kokenutta miestä huvikseen kouluteta, koska Jumala tietää mitä tekee. Jumalattomat saavat hiihtää saatanansa kanssa läpi elämän siinä rikastua ja menestyä, mutta arvokkaan miehen tunnistaa siitä, että Jumala ei ole varjoaan vetänyt tämän yltä. Siksi olen Niinistön kannalla ollut periaatteessa alusta asti. Äänestin vain Soinia siksi, koska tiesin Niinistön menevän joka tapauksessa toiselle

kierrokselle. Soinia äänestin myös siksi, koska hän on oikeasti lähinnä sitä, miten minä ajattelen. Niinistö meni toiselle, kuten arvasimme ja helppo oli antaa ääni hänelle.
Katsokaas miten Jumala on Niinistöä valmistanut tasaisesti ja varmasti. Olen monesti sanonut, kuinka vähän yleensä ihmiset ymmärtävät mitä kärsimyksiä joku toinen on kokenut, eikä ota huomioon, millä tavalla JUMALA on häntä kasvattanut.
Jumala otti Saulilta rakkaan vaimon pois vuonna 1995 autokolarin seurauksena, josta Saulin oli vaikea päästä yli. Vasta tuon kolarin jälkeen Saulista kasvoi muita ajatteleva älymystön edustaja. Sitten vuonna 2004 Sauli joutui Tsunamiin ja oli menettää oman ja poikansa hengen. Se oli pysäyttänyt Saulin jälleen kerran. Saulista voi tulla meille vielä mitä tahansa, onhan hänen nimensäkin Saul, josta tuli sitten Paavali.
Uskon siis Saulin olevan sataprosenttisesti Jumalan valmistama presidentti sille maalle, jonka Venäjä tulee ottamaan, eikä kenestäkään muusta olisi johtamaan tätä maata noina aikoina.

SAULI! JUMALAN SIUNAUSTA JA TUO MEILLE VALTAKUNTAAN VANHAT ISÄNMAAN ARVOT, KOTI USKONTO JA ISÄNMAA, JOITA MAAMME VANHUKSET PUOLUSTIVAT 1939-1945 SODISSAMME.


2.2.2012

Suomi24 sivustolla jälleen spekulaatio tempausopeista

Tempaus-oppi, onko Raamatussa

http://keskustelu.suomi24.fi/node/10423542

Tempauksesta on väännetty kättä tällä palstalle sen suhteen, että onko se Raamatun mukainen oppi. Meillä on periaatteessa kolme pääoppia asiasta.

1. Morsiusseurakunta, eli hartaat uskovat temmataan turvaan seitsemän vuoden ahdistusten aikojen alkupuolella,
2. Tempaus tapahtuu seitsemän vuoden ahdistusten aikojen puolessa välissä tai
3. Tempaus tapahtuu ahdistusten aikojen lopussa samassa yhteydessä kun Kristus tekee näkyvän paluunsa maan päälle Öljymäelle.

Nonniin, yllätys, yllätys, tässäpä ne kaikki on, aivan kuten edellisessä jutussanikin, väännetään kättä jonkin näistä teorioiden puolesta. Tosiasiassa nuo kaikki ovatkin nimenomaan totta ja arvaa miksi? Siksi koska jokainen löytää Raamatusta vihjeen jokaiseen noihin kolmeen ja Raamattuhan ei ole valheiden kirja, vaan me ihmiset olemme julmia. Me emme käsitä, emmekä halua käsittää, että joku jälkeemme saisi saman palkan samasta työstä. Tästä Jeesuksella onkin oma Raamatun oppinsa, kun hän palkkasi aamulla, päivällä ja illalla työmiehiä viinitarhaansa ja lopulta kaikki sai saman denaarin. Aamulla aloittanut purnasi, miksi muutkin saavat saman, johon Jeesus vastasi:

'Ystäväni, en minä tee sinulle vääryyttä; etkö sopinut minun kanssani denarista? Ota omasi ja mene. Mutta minä tahdon tälle viimeiselle antaa saman verran kuin sinullekin. Enkö saa tehdä omallani, mitä tahdon? Vai onko silmäsi nurja sentähden, että minä olen hyvä?' Näin viimeiset tulevat ensimmäisiksi ja ensimmäiset viimeisiksi."

Päivän selvää kieltä jälleen ylösotoista, joita ei ole ainoastaan yksi...


1.2.2012

Täytyy ilmeisesti himppusen jatkaa Veijosen ja Pihon välillä alkanutta dialogia, koska nyt
liippaa totuus tosi läheltä ja jopa sanoissa käytetyt termitkin napsahtavat paikoilleen.

Piho siis kirjoittaa eilen 31.1. Veijosen kirjoitukseen tällä tavalla:

Jouko Pihon kirjoitus "Onko Harri Veijonen Suomen profeetta"

Harri Veijonen, 57, on kutsunut itseään jo pitkään Lappeenrannan profeetaksi.
Joitakin vuosia sitten hän nimesi itsensä myös Suomen profeetaksi, joka tulee jatkamaan Tukholmassa v. 1984 saatua sanomaa.
Uskon että Tukholman profetiassa esiintuodut asiat, mm. se että Venäjä miehittää Suomen osittain ja se, että Suomeen nousee voimallinen profeetta, tulevat aikanaan toteutumaan. En kuitenkaan näe, että tällainen profeetta olisi vielä ilmestynyt Suomessa, vaikka Veijonen sanookin olevansa juuri se profeetta.
Harri Veijonen kirjoitti 30.1.2012 sivuillaan ( http://wwnet.fi/users/veijone/ ) seuraavasti:

Harri Veijonen

EN KELPAA PIHOLLE TUKHOLMAN PROFETIAN JATKAJAKSI

Profetioita 2 sivullaan Jouko Piho on 23. 12. 2011 toistanut Tukholman profetiaa ja rukoilee, että Jumala nostaa aikanaan tämän Tukholman profetiassa mainitun profeetan Suomen ja Venäjän kansan herättäjäksi. Olen sivullani sanonut olevani kyseinen profetian jatkaja, mutta Piholle ei kelpaa esittämäni hyvä jatko, että Venäjä hyökkää Suomeen vasta ylösoton jälkeen eikä ennen sitä. Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin, julisti Suomen profeetta, Tukholman profetian jatkaja Suomessa!

Näin siis Veijonen.

En kyseenalaista sitä, ettei Harri Veijonen voisi olla tulevaisuudessa Tukholman profetian jatkon saava Suomen profeetta.
Olen sitä mieltä, että tällä hetkellä Suomessa ei ole ketään, joka täyttäisi Tukholman profetian ehdot, ei myöskään Veijonen. Tuleva Suomen profeetta julistaa nimittäin hyvin väkevästi pelastussanomaa kansalle ja tekee suuria ihmeitä ja tunnustekoja (nk. profeetan-

merkki). Jopa venäläiset sotilaat ihmettelevät Jumalan suuria tekoja ja kertovat niistä palatessaan takaisin Venäjälle.
Kenenkään suomalaisen kohdalla ei ole tällaista armoitusta ja voitelua nähtävissä tällä hetkellä.
Kyse ei siis ole siitä, että Veijonen ei kelpaa minulle, vaan siitä, että Veijosessa ei näy profeetan tuntomerkkejä, eikä kenessäkään muussakaan. Silloin kun Suomen lopunajan profeetta ilmestyy, ei siitä jää kenellekään mitään epäselvyyttä. Puheet ja teot ovat nimittäin sen verran voimakkaita.

Näyttää myös siltä, että tämä profeetta alkaa toimia vasta silloin kun Suomessa on ahdistuksen ajat tai vähää sitä ennen. Näin Tukholman profetia: "Tämä profetia ei ole tarkka, sillä siihen tulee vielä jatko, laajempi ja selvempi profetia tulevaisuudessa, mutta se lasketaan sille miehelle, jonka minä olen valinnut seisomaan profetian kanssa Suomessa ahdistuksen aikana. Tämä profetia tulee kertomaan Suomen kansalle ne ahdistuksen ajat, jotka ovat tulossa. Nämä alkavat kesällä."

Mitä tulee Veijosen käsitykseen, että Venäjä hyökkää Suomeen vasta ylösoton jälkeen, niin olen siinä asiassa eri mieltä hänen kanssaan. Uskon, että kun Venäjä tulee miehittämään Itä- ja Pohjois-Suomen, niin uskovat ovat vielä maan päällä eli ylösotto on vasta myöhemmin. Ja juuri siihen miehitysaikaanhan tämä profeettakin toimii. Jos Veijonen olisi oikeassa, niin kaikki muut uskovat olisi temmattu taivaaseen, mutta profeetta olisi jäänyt yksin Suomeen profetoimaan venäläisiä vastaan ja tekemään ihmetekoja. Pidän sellaista mahdottomana. Kyllä silloin kun Suomen profeetta toimii, on Suomessa myös uskovia.
En usko myöskään, että Jerusalemista sovittaessa Jeesus tulisi takaisin. Silloin kun Antikristus tekee Israelin kanssa vain vähän aikaa kestävän valerauhan, jossa sovitaan myös Jerusalemin asemasta, ovat uskovat vielä maan päällä.

Jarmo: Selitän tämän kaiken näin... Sain siis vuonna 2006 kesällä Herraltamme eräässä Sanan ja Rukouksen illassa sanan, tai selkeän viestin kumminkin. Satuin nimittäin jo parikymmentä vuotta tuntemaan ja tietämään tämän henkilön, joka tulee olemaan tuo ko. mainittu profeetta, jopa niin voimakkaana ja kirkkaana että kyynelet tuli silmiin. Minulle annettiin ymmärtää, että tämä Suomen profeetta on niinkin suuri ja suurempi kuin kukaan koskaan on edes luullut... hän on toinen niistä Raamatussa mainituista säkkipukuisista todistajista ja he tulevat kuolemaan Jerusalemin kadulle. Heidät nostetaan kolmantena päivänä henkiin ja ylös, niin että kaikki näkevät sen. Heistä tulee Taivaassa suuria ja arvostettuja miehiä.

 

Suomen profeetta

En voi oikein kertoa mitkä kaikki asiat Herra minulle antoi, koska ne ovat aika arkisia ja hyvin henkilökohtaisia. Herra antoi tiedon sillä tavalla etten pysty koskaan todistamaan mitään. Kaikki se mitä sanon, on vain joko uskottava tai katsottava ensin.
Kuvassa vasemmalla hän on, enkä voi antaa alkuperäistä tunnistettavaa kuvaa, koska hän tietää kyllä että hän se on, vaan ei tunnusta sitä. Lisäksi hän on entinen Vapaakirkon kävijä ja menettänyt osapuilleen kaiken ja pian lisää. Hän lähestulkoon vihaa kaikkia uskovia, varsinkin meitä tosiuskovia. Hän on Paavalin entisen elämän, Saulin täydellinen esikuva. Hän on hyvinkin lukenut ja varsinkin esiintymistaitoja, mutta on silti täysin erakoitunut Lapin juntti, suoraan erämaasta, jossa hän on viettänyt jo yli 20 vuotta.
Sanalla sanoen, hän on juuri oikeanlainen profiililtaan tuon vaativan tehtävän alkuun. Hänet Jeesus Kristus tulee pudottamaan hevosensa selästä ja hänestä tulee nöyrempi

kuin meistä kukaan voisi koskaan olla. Hän ei asettaudu profeetaksi, vaan hänet asetetaan siihen tehtävään. Hän on valmis tehtävään osapuilleen tasan 40 vuorokautta siitä, kun kaikki kauhea alkaa, ahdistus ja Suomen tuska. Hän on jäyhä janttura, kuin Lapin juurakko, joka lopulta putoaa hevosen selästä ja nousee sitten julistamaan väkevästi tätä pelastussanomaa, jota olen rivien välistä puhunut jo vuodesta 2006. Minä en ole ollut sanomassani läheskään nöyrä Herran palvelija, mutta hänestä tulee sellainen.

Tästä edellisestä kun haluan viitata Harri Veijosen omaan mielipiteeseen, niin on pakko sanoa, etten minäkään suurin surminkaan voi uskoa HV:n olevan profeetta. Nöyryys puuttuu kokonaan. Mutta olen monille sanonut tästä samasta kysymyksestä sen, ettei se tee Harri Veijosesta mitään sellaista, joka voisi häntä vahingoittaa. Hän puhuu aina avoimesti ja suoraselkäisesti saman Herramme Jeesuksen nimeen ja vereen. Se on kova juttu se, eli tekee hänestä ihan samanlaisen Jumalan lapsen kuin me muutkin, jotka siihen vapaaehtoisesti haluamme.

Mitä tulee pelastussanomaan ja noihin Pihon ja Veijosen mielipiteisiin, niin taas törmään samaan yhtälöön, johon aina. Pelastussanoma yhdistää molemmat käsitykset yhdeksi kauniilla ja harmonisella tavalla. Molemmat väittelijät ovat oikeassa yhdessä asiassa mutta toistensa tylysti ajatuksia tyrmäävän mielipiteen se kumoaa.
Morsian lähtee aivan kuten HV sanoikin ja kaikenlisäksi ennen Venäjän hyökkäystä, varkain, kuin varas yöllä. Mutta koska otanta on silloin valitettavan pieni, suorastaan häviävän pieni, niin tänne jää paljon sellaisia, joille tulee hätä henkensä kaupalla julistaa Jeesuksen pelastavaa sanomaa. Näistä ihmisistä koostuu suuri joukko, suuri herätys, jota alkaa johtamaan suuri profeetta, joka itsekin on herätyksen saaneiden joukossa. Näistä kolmesta ja puolesta vuodesta kehkeytyy 1335 päivän pituinen ajanjakso, joka päättyy iloiseen suureen ylösottotapahtumaan, häävieraiden ylösottoon. Tosin 1260 päivän kohdalla säkkipukuiset tapetaan... jne. Eli pelastussanoma on vasta sitten tarpeellinen, kun herätys alkaa ja vaikka tuo säkkipukuinen Suomen suuri profeetta tunsi tämän pelastussanoman, siis sylkee sen päälle tänään, aivan kuten moni muukin. Tälle maailmalle Jumalan järjestämä pelastus on aina halpa.

Yksi suurimpia seikkoja mitä joku voisi ehkä huomata, on se että Pihon ja HV:n teorioilla on pelastus tulossa tylysti kertalaakista vain yhdelle pienelle joukolle uskovia. Siinä jää huomaamatta sellainen seikka, että viimeisellä tuomiolla seisoo moni selittäjä kertomassa Jumalan edessä, ettei tämä saanut mahdollisuutta. Näin ei saa kenellekään käydä.
Pelastussanomassa Jumala haluaa pelastaa niin monta kuin suinkin kykenee ja se tapahtuu lyhyessä, seitsemän vuoden ajanjaksossa ja siksi keinot ovat päätähuimaavan karut. Mutta Jumalan nuotta onkin sitten pullollaan. Ei Jumalan tahto ole pelastaa sieltä täältä vain yksittäisiä ihmisiä, vaan kokonaisia sukuja ja yhteisöitä, joista koostuu jopa miljardin elossa olevan monen tarinan kautta uskoon tulleen ihmisen kokemuksesta ja tarinasta maapallolla sen seitsemän vuoden aikana kun viljaa korjattiin aittaan.

Että näin ajatuksin -jarmo-


28.1.2012

Niilo Ylivainion profetia alkaa kohta hahmottua

Iran uhkaa öljysaarrolla

Kun suuret öljytankkerit lakkaavat saapumasta Euroopan satamiin, silloin alkaa herätys.

Tämä herätys taas on jälkiseuraamus ylösotolle, vai luuletko että herätys alkaisi ilman mitään syytä. Kyllä siihen syy löytyy ja vahva syy löytyykin. Saman päivänä tapahtuu niin paljon, jota seuraa kuin dominopalikoiden peräjälkeen kaatumisen kaltainen sarja katastrofeja. Silloin kaatuu talous, maat konkurssiin, idän ja lännen välit täysin poikki ydinsodan partaalle ja miljoonat ihmiset ovat kadonneet maapallon jokaiselta kolkalta ja kaikkia kadonneita yhdisti yksi ainoa asia, he

olivat hyvin syvästi uskovia, eivätkä leikkineet uskonsa kanssa. Ylösottotapahtuma on silti vain yksi monien muiden vakavien tapahtumien sarjassa. Kaikesta huolimatta näin pian tapahtuu.


23.1.2012

Herra pres.kandi, Pekka Haavisto, oletko ajatellut loppuun asti kun aloit ehdokkaaksi?

Haavisto

Arvoisa presidenttiehdokas ja Suomen kansa. Olemmeko me tulleet niin itsekeskeisiksi, ettemme näe ahneutemme keskellä edes Suomen kansan ja valtion etuja. Me vain haluamme hyväksyä kaiken, jopa oman kansamme kustannuksella.
Teen tässä skenaarion ja toivon että joku Haavistoa äänestäneistä jäisi miettimään kahdesti mitä tarkoitan. Sinivalkoiset silmälasit ovat värjäytyneet sateenkaaren väreistä vaaleanpunaisen porton väreihin, jossa ei todellakaan ole kyse sisimpämme tutkinnasta, vaan lihamme himoista ja toisten sen himon katselemisesta ja siitä nauttimisesta.

Herra Haavisto, kun aloit presidentin vaalien ehdokkaaksi, oletan älykkyytesi perusteella sinun ajatellen mm. seuraavaa yksittäistä asiaa Suomen maan ja kansan etujen nimissä:

Aina maan uusi presidentti joutuu tekemään pakolliset valtiovierailukierrokset tärkeimpien kauppakumppaneiden luona, luoden tällä tavalla läheiset ja luottamukselliset välit.
Olet siis virallisella valtiovierailulla kaukaisessa maassa, josta Suomeen on aina tuotu raaka-aineita ja tarkoituksesi olisi lujittaa äärimmäisen välttämättömiä keskinäsiä kauppasuhteita. Valtiovierailu sujuu, kuten ennalta oli pääteltävissäkin ja kauppaneuvottelut olivat saaneet lopputuloksen ja ennen kaikkea poliittisen päätöksen kauppakumppanuuden jatkumiselle molempia kauppakumppaneita 100%:sti kunnioittaen.
Neuvottelujen päätyttyä alat tehdä lähtöä kyseisessä maassa, jonne ko. valtiovierailu kohdistui ja astelet puolisosi kanssa yhdessä kentällä koneeseen vilkutellen maan johdolle hyvästiksi. Tuon kyseisen maan tv-yhtiöiden kameroiden edessä nouset punaiselta matolta maamme oman Finnairin koneen portaita, käännyt vielä kerran puoliso rinnallasi ympäri, vilkutatte iloisesti ja ystävällisesti maan johdolle, joka saattoi teidät kentälle, annatte toisillenne hellän suudelman ja astutte maan ykkösmedian tv-kameroiden valokeilasta koneen kabiiniin.
Kohta kone jo lähteekin Saudi Arabialaiselta Riadin lentokentältä ja maasta, jossa homous on rikoksena rankaistava kuolemalla, uudelle valtiovierailulle Jordaniaan.
Kentällä Arabiemiirikuntien Kuningas Abdullah bin Abdul-Aziz jää katselemaan Finnairin koneen perään puistellen päätään ristiriitaisin tuntein, tietäen varsin hyvin että kaksi kolmasosaa maailman valtioista kokevat asiat samalla tavalla.

Ai, että jätät puolisosi kotiin? Sitäkö ehdotat, mutta mitäs se sitten muuksi muuttaisi?


22.1.2012

Jonkin henkilön uninäky - näky vastaa pelastussanomaa täysin (Tammikuu 21.1.2012)

Pasuna

Noelp Tempaus uni
http://pub37.bravenet.com/forum/static/show.php?usernum=3138553015&frmid=8247&msgid=1206831&cmd=show

En ole koskaan lähettänyt tällaista viestiä ennen, mutta tänä aamuna viime öisen uneni jälkeen tunnen että minun on pakko tehdä niin. Antakaa minun kertoa uneni. Unessani Äitini ja minä puhdistimme painepesurilla ajotietä, tai siltä ainakin näytti. Sitten äitini (joka on myös uskossa) kertoi minulle: ”sellainen sana kiertää, että tempaus tulee hyvin pian” (hän antoi minulle aika jakson …en ole varma oliko se kuukausi vai yksi vuosi) . Kysyin häneltä: ”kuka sellaista puhuu?” . Hän sanoi että ihmisille oli joku sanonut niin. Muistan että pyörittelin silmiäni Äitini edessä ja sanoin hänelle: ”kyllä Äiti, me kaikki tiedämme, että Jeesus on tulossa, mutta Hän tulee kuin varas yöllä, joten ihmiset eivät voi tietää

tarkkaa päivää eikä hetkeä. Muistaakseni sanoin vielä että ”ole varovainen ketä kuuntelet!” Seuraava mitä muistan unesta oli, että näin sokaisevan salaman välähdyksen. Tunsin että aloin nousta ylöspäin ja näin valoja kaikkialla. En nähnyt Äitiäni enää. Muistan kuinka ajattelin :”mitä tapahtuu ja mikä on tämä valo?”. Aivan kuin valtava voima olisi nostanut minua ylöspäin pulssimaisesti. Kun tämä tapahtui tajusin, että minua nostettiin korkeammalle taivaisiin ja muistan kuinka ajattelin: ”hyvänen aika tapahtuuko tämä todella, onko tämä tempaus?” En meinannut uskoa, että viimeinkin se tapahtuu. Samalla kun ajattelin tätä, minä silti tiesin, että tämä on totta ja samalla itkin ja olin hiukan hämilläni. Sitten aloin ylistää Herraa siitä mitä tapahtui ja kiitin Häntä minun pelastumisestani. Kun tätä oli jatkunut jonkin aikaa tunsin, etä minua yhä nostetaan. Muistan miltä näytti jättää meidän maapallon taivas ja se todellisuus teki hetkeksi surulliseksi, mutta vain hetkeksi. Tulin surulliseksi kun ajattelin kaikkia niitä ihmisiä jotka jäivät jälkeen. Niitä jotka eivät ottaneet vastaan kutsua, nyt oli liian myöhäistä. Yhtäkkiä tunsin olevani ulkoavaruudessa, missä näin tummuuden ja tähtien valot, aivan kuin näkymä jossain avaruus elokuvassa. Yhtäkkiä minua vietiin nopeampaa kohti jotakin ja kun katsoin ympärilleni näin ihmisiä kaikkialla joita myös vietiin lujaa läpi avaruuden. Osa näytti hieman hämmentyneeltä kuten ”hei, mitä tapahtuu?”. Meillä ei ollut minkäänlaista kapselia apuna, ihmiset ikään kuin ammuttiin läpi tähtien. Tiedän että se kuulostaa hullulta, mutta vain näin osaan kuvailla sitä. Sitten yhtäkkiä, yhdessä monen muun kanssa olimme huoneessa. Näytti että sitä ympäröi reuna. Ihmisiä seisoi ja myös istui. Siellä oli joitain tosi kivoja ihmisiä, jotka toivottivat meidät tervetulleeksi. Muistan kuinka kysyin yhdeltä naiselta, joka oli yksi vastaanottaja: ”Anteeksi mutta mitä äsken tapahtui?” Hän sanoi sitten minulle: ”mitä sinun mielestä tapahtui?” Vastasin hänelle: ”se oli tempaus!” Hän vastasi minulle ”olet oikeassa” ja sitten hän hymyili minulle. Minulla oli uskomaton rauhan ja ilon tunne, vihdoinkin olin kotona. Sitten minun nuorin tyttöni ja poikani tulivat luokseni ja halasivat minua ja minun mieheni ryntäsi luokseni ja kertoi minulle, missä hän oli kun tämä tapahtui hänelle. Me olimme kaikki hämmästyneitä. Siellä oli kaiken ikäisiä ihmisiä ympäri huonetta ja näytti, että se alkoi täyttyä. Olin onnellinen ja rauhallinen, mutta samalla olin tietoinen, että äitini ja vanhin tyttäreni ei ollut siellä. Kysyin sitten vastaanottaja naiselta: ”onko tässä kaikki, joita odotatte tänne?” Muistaakseni hän vastasi 200 ja minä sanoin hänelle: ”ei voi olla!” ja sitten muistaakseni hän sanoi 200000, mutta silti ajattelin tuon numeron olevan alhainen. Kerroin vastaanottaja naiselle, että äitini ja toinen tyttäreni ei ole täällä, mitä tämä tarkoittaa, koska he molemmat ovat uskovia. Hän sanoi, että ihmisiä tulee vielä… rentoudu ja katsele paikkoja. Sanoin että en halua liikkua ennen kuin he tulevat tänne ja en halua olla silloin muualla. Vastaanottaja nainen sanoi minulle jotakin mikä on mielestäni hauskaa… täytä CRS lomake tai jotain sen tapaista.  Sillä tavalla sinulle ilmoitetaan heidän tempauksesta, kun palaat kävelyltä. Ajattelin että vau, taivas on todella hyvin organisoitu. Joka tapauksessa unohdin mainita, että hän myös sanoi että siellä on monia muita huoneita ja ihmisiä on määritelty saapumaan eri alueille.

No tämä oli minun uneni. Minulla on ollut näitä unia 10 vuotiaasta lähtien, joissa on ollut aiheena lopun ajat, mutta niissä unissa on ollut aina tuho. Tämä oli ensimmäinen uni, jossa oli uskoakseni tempaus. Siinä oli uskomaton rauhan tunne ja ilo jota en koskaan antaisi pois. Jumalan siunausta sinulle olkaamme kaikki valmiina Jeesuksen paluuseen!


21.1.2012

Costa Concordia tarkoittaa jo itsessään Luterilaiskristillistä ekumeniaa - mutta mitä vielä?

Costa Concordia

Laivan ylimielinen ja raukkamainen kapteeni ohjasi laivaa tavoitellen kunniaa ohjaten laivaa omavoimaisella ylpeydellä joka johti surulliseen loppuun karille.

Pelkurimainen kapteeni karkasi paikalta ja aluksen matkustajat jäivät oman onnensa armoille.

Laivan ravintolassa soi karilleajon hetkellä Titanicin tunnusbiisi, eikä henkilökunta välittänyt antaa evakuointikäskyä koska eivät halunneet uskoa laivan todellista kohtaloa todeksi.

Laiva mitä todennäköisimmin ennustaa parasta aikaa Euroopan kohtaloa, koska laivan kansille on annettu Manner-Euroopan maiden nimet ja lisäksi Brittien saaret. Kansia on 13 kpl: Puola, Itävalta, Espanja, Saksa, Ranska, Portugali, Irlanti, Englanti, Italia, Kreikka, Belgia, Sveitsi ja Hollanti.

Laivan nimi on siis Costa Concordia, joka tarkoittaa harmonian rannikkoa, mutta sana concordia viittaa myös Luterilaiseen liikkeeseen, jonka tavoitteena on koko Eruroopan uskonnon ekumeenisuus, eli yhdistäminen yhdeksi suureksi kirkoksi. Nyt jos yhdistämme nuo laivan nimen tuomat viestit, voisin hyvin kuvitella sen olevan luterilaisen uskonnon ekumeenista rannikkoa, jossa on vielä harmonia mukana.

Tällaistahan on nimenomaan saatanan metkut parhaimmillaan. Hän osoittaa olevansa vahvoilla kun saa pukea valkoisen asun päälleen ja käyttää sanoja yhtenäisyys, lähimmäisen rakkaus, vapaus ja etenkin sanaa suvaitsevaisuus. Näillä sanoilla on valtava kysyntä jumalattoman maailman silmissä.

PoloniaPUOLA

AustriaITÄVALTA

SpagnaESPANJA

Germania             SAKSA

FranciaRANSKA

PortogalloPORTUGALI

IrlandaIRLANTI

Gran BretagnaENGLANTI

ItaliaITALIA

GraciaKREIKKA

BelgioBELGIA

SveziaSVEITSI

OlandaHOLLANTI14.1.2012

Italian loistoristeilijä profetoi ylösoton lukumäärää?

Pelastusviranomaiset etsivät kymmeniä ihmisiä, jotka ovat edelleen kateissa.

Useita ihmisiä on edelleen kateissa Costa Concordian haaksirikon myötä.
Tiedot kadonneiden määrästä kuitenkin vaihtelevat rajusti. Pitkin päivää on puhuttu noin kymmenestä kadonneesta, mutta päivällä luvut ovat alkaneet nousta. Nyt kadonneiden määräksi on arvioitu 50-70, joissain lähteissä jopa sata.
Risteilyllä oli kaiken kaikkiaan 4 229 ihmistä miehistö mukaan ukien. Laskelmien mukaan ihmisiä on saatu pelastettua maihin 4 165.

- Tarkistamme laskelmia koko ajan ja jatkamme etsintöjä, viranomaiset kertovat italialaisen Tgcom24:n mukaan.

Titanic Italy 2012


Laskeskelin tuossa yhtälöä ja päädyin hämmästyttävästi lukuun 70 tai sitten 72 kadonnutta säikähdyksenomaisessa onnettomuudessa. Onhan juttua verrattu jo Titaniciin ja paniikkia sen aikaiseen kohtaloon. Päiväkin oli maailmalle tuttu 13. päivä ja perjantai, eli yleinen maailman onnettomuuden päivä. Laiva on vieläpä kuvaavasti loistoristeilijä ja maailman suurimpia. Sitten vielä kun sen tapahtumapaikkakin osuu juuri Paavalin evankelioimisen päämäärään, Rooman maahan, nykyiseen Italiaan, eli pakanakansojen juurille.
Arvelen tässä siis ihan vakavissani, että kyseessä on aitoa Jumalan antamaa puhetta ja vihje sille, paljonko ensimmäisessä ylösotossa katoaa ihmisä.
Jos maailmassa on ihmisiä vertauskuvallisesti suhteutettuna 4 229 kpl ja nyt pelastettuja on
4 165 henkeä, ovat vertauksen pelastuneet juuri tänne jääviä ihmisiä ja uhrit ovat ylösotossa lähteneitä. Jää nähtäväksi mikä luku lopulta on. Tällä tavalla uutisoiden ylösotonkin uutisointi alkaa, eli alussa kadonneita tuntuu olevan vain muutamia mutta kohta valkeneekin että asia on koskettanut miljoonia ja koko maailmaa.
Tämä on vain minun saamani intuitio, jonka aika näyttää joko oikeaksi tai vääräksi. Joku kumminkin odottaa kieli vaahdoten saada sanoa "väärä profeetta, väärä profeetta" ja olla Raamatun mukaan "voi heitä, jotka..."

Toisin sanoen, joka tapauksessa, saas nähdä mihin lukuun päädytään.8.1.2012

Juutalaisen kalenterin mukaan, 3. Mooses 23:15-17 menee tänä vuonna näin:

Rapture


Juliaanisen kalenterin mukaan pääsiäistä vietetään 6-9.4.2012 joka veisi laskukaavan mukaan mahdollisen, korostan sanaa, M-A-H-D-O-L-L-I-S-E-N ylösoton 28.6.2012 mutta koska Mooseksen kirjat ovat tehty nimenomaan Juutalaisen kalenterin ympärille, niin tuskin laskukaavakaan on juliaanisen kalenterin mukainen. Eli siis mahdollinen ylösottopäivä siirtyi tänä vuonna viikolla eteenpäin 4.6.2012 päivälle. Tulkinta siis 3. Moos. 23:25-17 mukaan, jota tukee erinomaisesti myös Laulujen laulu 2.10-13 morsiamen kutsun kevään kynnykselle.

Johanneksen ilmestys 14:16-20
Ja pilvellä istuva heitti sirppinsä maan päälle, ja maa tuli leikatuksi. Ja taivaan temppelistä lähti eräs toinen enkeli, ja hänelläkin oli terävä sirppi. Ja alttarista lähti vielä toinen enkeli, jolla oli tuli vallassaan, ja hän huusi suurella äänellä sille, jolla oli se terävä sirppi, sanoen: "Lähetä terävä sirppisi ja korjaa tertut maan viinipuusta, sillä sen rypäleet ovat kypsyneet". Ja enkeli heitti sirppinsä alas maahan ja korjasi maan viinipuun hedelmät ja heitti ne Jumalan vihan suureen kuurnaan. Ja kuurna poljettiin kaupungin ulkopuolella, ja kuurnasta kuohui veri hevosten kuolaimiin asti, tuhannen kuudensadan vakomitan päähän.3.1.2012

Kajaanilainen Pasi Määttä kuvasi erikoisen näyn Hyrynsalmella lokakuussa.

Saatanan pää

Tämä luontokuva on selvästi taas sillä tavalla profeetallinen että se ei kerro minulle enää yhtään mitään ihmeellistä, eikä varmaan sinullekaan. Eli se ei valaise enää mitään uutta meille, vaan toimii todistuksena jälleen niille jotka jäävät osattomina seisomaan ylösoton jälkeen maan päälle. Heille tämä kuva kertoo sen mitä olemme jo sanoneet.
Kuvassa on selvästi saatanan julma olemus sarvineen ja pukinpartoineen, syvää vihaa leimuavine silmineen ja mikä saattoi sinulta ehkä jäädä huomaamatta, niin saatanan selässä ratsastaa idän ruhtinaan näköinen henkilö. Kuvailisin ehkä jonkin sortin tataaria tms. heimopäällikköä Kazakstanin alueelta tai Afganistanista.

 

Pedolla on myös otsassa merkki, joka muistuttaa tuttua idän uskonnon symboliikkaa. Ratsastajalla on jonkinlainen turbaani päässä ja suuret sotaan tarkoitetut panssarit olkapäillä. Hänellä on turkiskaulukset ja idän kulttuureista tuttu leukaparta. Auringonnoususta tulevat suuret sotapäälliköt kulkevat halki vanhan silkkitien ja saapuvat Jerusalemia piirittämään.


1.1.2012

POKS! Hyvää uutta vuotta.

Päivittäistä seurantaa 1.11.2010 - 31.12.2011

Päivittäistä seurantaa 12.3.2010 - 30.10.2010
Päivittäistä seurantaa 1.10.2009 - 11.3.2010
Päivittäistä seurantaa 1.6.2009 - 31.9.2009
Päivittäistä seurantaa 1.1.2009 - 31.5.2009
Päivittäistä seurantaa 1.8.2008 - 31.12.2008
Päivittäistä seurantaa 15.4.2008 - 30.7.2008
Päivittäistä seurantaa 1.1.2008 - 14.4. 2008
Päivittäistä seurantaa 2007 loppuvuosi
Pääsiäinen 2007 alkaen...