28.12.2011

Kun sähköt ovat poikki, eikä pääse edes nettiin - se on tulevan normaalitilanne

anarkia

Työkaverini juuri sanoi: kun maailma syttyy paloon, kuka tarvitsee juristeja, kunnanhallituksen jäseniä, talouskonsultteja, kosmetologeja, psykologeja, kauneuskirurgeja, ammattijääkiekkoilijoita, sosiaalitoimenjohtajia, alivaltiosihteeriä, restonomia, biologia, parturikampaajia, isännöitsijöitä, kirjanpitäjiä, mainostoimiston AD henkilöitä, äänitarkkailijoita, luonnonpuistovartijoita, vaalitarkkailijoita, ulosottomiehiä, bloggaajia, tilastotieteilijöitä, ampiaisen peräsuolen tutkimustyöntekijöitä ja kaikkea muuta sen kaltaista?
Sen sijaan ketä siis tarvitaan? Kaikkia niitä

ammatteja, joita ihmiskunta on aina tarjonnut, vanhimpia ammatteja, jotka liittyvät ihmiskunnan peruselintarpeisiin ja niihin liittyvien hyödykkeiden toimittamisiin. Muut ovat täysin turhia… tykinruokaa ja miinakentän tallaajia.
Mihin sitten tarvitaan ainaisia ruikuttajia ja vastarannankiiskejä, anarkisteja? He ovat hyvinvointiyhteiskunnan tuotetta turhamaisuuden jätettä. On vaan perin mielenkiintoista, että anarkismin kannattajia löytyy älymystöstä saakka. Usein miten he ovat jonkin alueen taiteilijoita, näyttelijöitä tai muusikkoja. Heidän ongelmansa on varsin paradoksaalinen, koska he eivät tule menestymään missään yhteiskuntajärjestelmässä. Taivas olisi ainoa järjestelmä, jossa heillä olisi mahdollisuus selvitä, tosin sekin edellyttää anarkisminkin päättymistä.

Ystävälläni meni sähköt poikki tuon viimepäivien myrskyn seurauksena, eikä taida olla vieläkään palannut. Hän on kaikkina viime vuosina kuluttanut aikaansa valmistautumiseen, kun kaikki maailmassa alkaa hajota. Hän on varustautunut kaikenlaisen luonnon ja muun katastrofin varalle. Nyt kun sähköt menivät, hän on saanut tositilanteen harjoitusta.
Kun näiltä anarkisteilta viedään sähköt, internet, hampurilaiset ja lämmin vesi hanasta, he ovat kauhuissaan, eivätkä tiedä mihin menisivät. Kaikenlisäksi kun maailman vallan johto vaihtuu ja otteet kovenevat pullamössödemokratiasta ankaraan poliisivaltionkontrolliin, nämä anarkistit katoavat kuin Gestapon aikana konsanaan, eikä heitä enää ole.
Kannattaa luottaa Jumalaan ja uskoa Jeesukseen Kristukseen, luottaa hänen sovitusvereensä, niin silloin kaikki uhka väistyy edestä ja esiin tulee rauha. Jumala on kaikkivoipa ja siksi hänen luottamuksensa ansainneella on helppo olla hankalissakin olosuhteissa, kuten ystäväni, jolla ei ole vieläkään sähköä. Hän pelkästään nauttii nykytilanteesta, rauhasta ja varmuudesta.

26.12.2011

Tämä ei ole tarkoitettu teille, naisille, jotka olette ja pysytte avioliitossanne aina ja aina..

Sofi Oksanen Ei ole ihme, että Timo Soini moitti nykynaisten asennetta avioliittoon ja liittoon yleensä miehen kanssa. Siitä on muodostunut naisille varsinainen ongelma. Heille eroaminen on nykyään niin kovin arkinen asia, kuin kenkien vaihtaminen. Samoin käsitellään aborttiasiaa, josta tehdään myös kuin olisi kakka päässyt housuun ja sen joutuisi ikävästi hieman nöyryyttävällä tavalla hoitamaan pois päiväjärjestyksestä. Näistä molemmista on tullut naisille elämän vaihtoehtoja, eikä enää kynnyskysymyksiä.
Kuulostaa aivan kauhealta, että joku voi sanoa, että avioliitto on pelkästään hauskaa ja naiselle ikioma vapaus, jos vain haluaa. Näin avioliittoinstituutio on 
ankaralla tavalla häpäisty ja ajettu elämän muiden arvojen kanssa samalle linjalle, kuten vaikkapa se että onko sauna keskiviikkona vai lauantaina ja saako saunassasi juoda bisseä tai saako kämpässäsi tupakoida sisällä.
Puhun siis nyt naisten käyttäytymisestä... eli mies ei ole muuttunut tuhansissa vuosissa tässä asiassa yhtään.. olemme edelleen yhtä sovinisteja ja huonoja aviomiehiä kuin aina olemme olleet.. siitä siis ei olekaan kyse, vaan naisten asenteen muuttumisesta. Miehelle avioliitto on aina rakkausliitto, eikä mikään muu.. miehen rakkauden kaipuun naisen on niin älyttömän helppo tyydyttää, ettei mies ole mikään ongelma avioliitossa sinänsä. Miehet ovat aina samanlaisia perusajatuksiltaan. Ei mies voisi mennä naimisiin rakastamatta naistaan, eikä erota siksi kun joku sanoi että se olisi jokin vaihtoehto. Mies tietysti saattaa hairahtua vieraisiin ja jos nainen sen kestää, niin ei mies lähde liitosta mihinkään. Eihän se oikein ole, en minä sitä tarkoita, vaan avioliiton kestävyyttä ja anteeksiantokykyä. Riita ja vastoinkäymiset kuuluvat liittoon ja ne pelkästään vahvistavat sitä, koska jokainen kolhu lujittaa tietoisuutta siitä, että ero ei ole vaihtoehto. Naiselle on nyt vain tuotu nykymaailmassa vaihtoehto avioliitolle luonnollisen valheen kautta ajatus siitä, että aidan takan on vihreämpää, avioliiton rikkomisen jälkeen on olemassa vielä parempaa elämää. Kuka löysi? Tuskin kukaan ja jos joku on muka löytänyt, en jaksa uskoa sen sanomisen puhtaaseen rehellisyyteen.
Maailmakin on todistanut, että uusioliitot eivät juurikaan toimi. Vain sellaiset uudet liitot toimivat, joissa leski tai erossa jätetty osapuoli on uuden liiton toinen osapuoli. Vain tällaisille on siis Jumala luonut pienen mahdollisuuden saada kestävä uusi kumppani rikotun tilalle.

Näin Jarmo taas teki itsestään pahimman luokan sovinistin, mutta mielenpäällä tämä oli, enkä minä voi laimentaa sanomaani, koska se ei olisi silloin itseäni, eikä omaani.

24.12.2011

Kaikille lukijoille oikein rauhaisaa Joulua ja Jeesuksen tulemuksen odotuksen autuutta

Joulua2011

20.12.2011

Mitä saattaisi tapahtua, kun Kim Jong Il nyt kuoli?
(ei mikään profetia, vaan skenaario taas)


NorthKorea Ote norjalaisennustuksesta kuuluu näin:
 
Kaukoidästä Koreasta tulee mitä huomiota herättävin uutinen: Monta tuhatta henkilöä on kadonnut, heidän joukossaan paljon Yhdistyneitä Kansakuntia palvelevia.

Nyt kun haluttaisiin peilata tätä nykytilanteeseen, jossa Kim Jong Il oli hallitsija, jolla oli jo säälimättömät, mutta kuitenkin myös täyttä katastrofia välttelevä toimintatapa. Hän oli täydellinen valehtelija, suuruudenhullu sekä absoluuttisen narsistinen luonne. Täydellisen diktaattorin yhdistelmä siis, ilman Hitlerin kaltaista uskallusta lähteä täydellä teholla naapurien valloitukseen.

Kysymykseni kuuluukin, haluaako Kim Jong Un heti pian valtaansa totuttua/korruptoituessaan, osoittaa olevansa isäänsä vahvempi johtaja painamalla kylmän rauhallisesti punaista nappia?

Tämän kaltainen vallan osoitus johtaisi kahden Korean täydelliseen tuhoon, jossa kuolisi kymmeniä, tai jopa satoja miljoonia heti.
Kun tätä skenaariota sitten taas peilataan Jumalan pelastussanomaan, jota minulla on ilo täällä julistaa, tapahtuisi jotain tähän tyyliin:

Ennen tuon julman napin painallusta koko Koreoiden alueelta otettaisiin suurempi määrä ihmisiä, kuin normaalisti oltaisiin otettu, joka viittaisi vihjeenä yllä olevaan norjalaisnäkyyn, joka minua on suuresti aina askarruttanut. Olen ajatellut että jospa siellä olisi ylösoton hetkellä jonkin YK:n kristillisen siiven jonkin sortin suurkokous tms. joka selittäsi miksi Olav Rodgelle näytettiin näyssä erityisesti uutinen paljoista kadonneista juuri Korean alueella. Näkyhän on vuodelta 1952 ennen Korean sotia, joten Rodge ei tiennyt silloin Koreoiden jakautumisesta. Näin hän siis puhui vain Koreasta, eikä Pyhä Henki halua sekoittaa Olav Rodgea selittämällä kahdesta Koreasta.
Jumalan suunnitelmahan on maksimaalinen pelastuminen ihmiskunnalle, mutta kuitenkin hänen määräämillään säännöillä, jotka ovat ihmiselle lähes mahdottomia, mutta Jumalalle kaikki on mahdollista. Eli näin!

Aluksi suuri ylösottotapahtuma Koreoista, jota heti perään seuraisi mahdollisesti valtava ydinasetuho, jota puolestaan seuraisi koko maailman, Idän ja Lännen välinen ydinaseuhka, jota puolestaan taas seuraisi neljän enkelin seisominen maan neljällä kulmalla pidätellen sodan tuulia. Siltikin vain pedon vallan eteen... valitettavasti. Sen vain täytyy mennä niin, jotta suunnitelma voisi toteutua. Maksimaalinen ihmiskunnan pelastus saatanan kynsistä.

Lisäksi Olav Rodgen näyssä kerrotaan ylösoton suuruuden mitoista, eli vähyydestä kokonaisuudessaan. Myös 3. Moos. 23. luvussa kerrotaan tuosta määrästä 1:20 osaa lestyjä jauhoja, eli ei edes hyvältä (lestyt jauhot) näyttävistä kristityistäkään kuin 1:20 osa, joka on morsiamen luku kristittyjen joukossa.

Tähän samasta näystä kuuluu näin: Silloin eräs, joka on kulkenut hengellisissä kokouksissa ja sanoo itseään kristityksi, alkoi huutaa: 'Nyt se on tapahtunut, nyt se on tapahtunut!' 'Mikä sitten on tapahtunut', kysyin. 'Jeesus on noutanut omansa', hän itki ja huusi, 'minä jäin jäljelle, jäin jäljelle.' Pyysin häntä vaikenemaan, mutta hän vain yltyi. Oli kauheaa kuulla häntä. Näytti, että monella oli asiat samalla tavalla.

Sama näky jatkuu vielä näin: Eräs vanhempi nainen seisoo kädet ristissä ja katselee taivaalle. Hän sanoo: "Ei, ei. Kun emme olleet valmiina Hänen tulonsa edellä, niin ei Hän enää tule ketään noutamaan. Herra Jumala, Jeesus, auta meitä! Nyt se on tapahtunut. Olen ollut uskovainen koko ikäni. En osannut arvata, että Hän näin nopeasti tulisi. En ole ollut kyllin valveilla.

Ja vielä... Kristittyjen piirissä on tilanne masentava. Eilen sunnuntaina olivat rukoushuoneet ja kirkot täynnä ihmisiä. Nyt monet seurakunnat ovat ilman paimenta ja monta jäsentä on myös poissa. Monissa seurakunnissa on vain harvoja jäseniä jäljellä, mutta silti niissä on väkeä. Monet kävijöistä ovat niitä, joita tuo "suuri onnettomuus", niin kuin sitä sanotaan, on kohdannut. Ihmiset tahtovat kuulla Jumalan sanaa, mutta turhaan. Joku yrittää lukea. "En voi lukea." Toiset itkevät. Suuri yleisö on yksimielinen siitä, että kristinusko on pääsyynä tuohon valitettavaan tapaukseen. He tahtovat saada siihen selvyyden kristityiltä ihmisiltä. Monet ihmiset etsivät apua Jumalalta. He ovat syvästi onnettomia.
Useimmissa kokouksissa vallitsee suoranainen sekasorto. Eräässä paikassa mies pui nyrkkiään ja huutaa papille: "Se on sinun syysi, että meistä niin moni jäi jäljelle. Sinä et koskaan kertonut siitä, että Jeesus tulee noutamaan omansa ja vielä vähemmän sydämen puhtaudesta ja Pyhän Hengen kasteesta, etkä siitä, että kaikki pitää olla selvänä Jumalan ja ihmisten välillä. Minä tiedän, mikä minulla oli esteenä, vain pikkuasiat, pikkuasiat, mutta, mutta. . . Herra Jumala auta!" "Vaikene", pappi sanoo. Hän luulee täyttäneensä velvollisuutensa. Tällä tavalla toinen syyttää toistaan: itkien ja valittaen.
He kolkuttavat ovelle, mutta se on suljettu. Tilannetta ei voi kuvailla, millaiseksi se on kehittynyt. Ihmiset ovat tietoisia siitä, että hirvittävä aika on tulossa. Aivan kuin leijuu ilmassa, että kaikki toivo on poissa. Ovi on suljettu, mutta he kolkuttavat ja huutavat, kaikki ne, jotka olivat tyytyneet ulkopuoliseen uskontoon ja sen muotoihin. Monet ovat olleet mukana toveruuden vuoksi, toiset taas mukana laulun ja musiikin tähden, kaikki ilman uudestisyntymistä, ilman lapsen asemaa ja ilman perintöoikeutta.
Monelle seurakuntaelämä on ollut vain ajanviettoa ilman sisäistä elämää. He kolkuttavat suljetun oven takana: "Herra, Herra, avaa ovesi meille!" Kaiken lisäksi kuuluu hirveä huhu, että kolmas maailmansota saattaa puhjeta milloin tahansa.

Eli tässä saattaa olla ihan hyvin vaikka perääkin? Kukapa sen tietäisi.


30.11.2011

Uusi supervirus voi tappaa puolet maapallon väestöstä

Supervirus Alankomaalainen virologi Ron Fouchier on tutkimusryhmänsä kanssa jalostanut erittäin tarttuvan lintuinfluenssaviruksen. H5N1-viruksen mutaatio osoittautui eläinkokeissa erittäin tarttuvaksi. Siitä tuli itse asiassa niin tarttuva, että sillä olisi Doctor Tipster -sivuston uutisen mukaan kyky tappaa puolet maapallon väestöstä.
Rotterdamin Erasmus Medical Centerissä saavutetut tutkimustulokset esiteltiin syyskuussa Maltalla pidetyssä influenssakonferenssissa, mutta niiden julkaisu aiheuttaa nyt huolta. Tiedeyhteisö pelkää, että vääriin käsiin ajautuessaan virus
on todella pelottava biologinen ase.
Pittsburghin yliopiston bioturvallisuuskeskuksen johtaja
Thomas Inglesby valittelee The Scientist -lehdessä, että Fouchierin tutkimusryhmä on raportoinut työnsä vaiheista julkisesti.
- Ensinnäkin oli todella huono idea tehdä tappavasta viruksesta erittäin tarttuva, tappava virus.
- Toinen huono idea oli julkistaa, miten se on tehty. Toiset voivat kopioida sen, Inglesby puuskahtaa.
Yhdystaltojen bioturvallisuusviranomaiset tutkivat parhaillaan tutkimusryhmän saavutuksia.

Illuminati tässä kaiken takana. Pesee kätensä, kuten kaikki voivat sen todentaa, julkaisemalla asian näin selkeästi. He voivat syyttää ketä tahansa, missä tahansa ja voivat jopa valita ketä he voivat syyttää, pelkästään päästämällä se jostain strategisesta paikasta irti.
Nyt kun soppa on keitetty ja pullotettu valmiiksi, niin ei ole epäilystäkään, etteikö tuo sama ryhmä jättänyt mainitsematta pienen pientä pikkuseikkaa. He tekivät samaan aikaan tuolle virukselle immuniteettisuoja rokotteen, jonka jakavat sopivasti sellaisille henkilöille, joiden ei tarvitse myöhemmin huolehtia jos naapuri sattuu kuolemaan sairauteen. Heihin se ei tartu.

29.11.2011

Maailmantaloudesta muutama ajatus... siis sen kestävyydestä!

EU talouskriisi Kun maailman silmissä oli piskuinen Islanti, Kreikka, Irlanti tai Portugal rahapulassa, ei kukaan huomannut mihin suuri Italia oli ajautunut.
Ajatellaanpa hengellisesti ja/tai kuten vain suinkin voisin luulla Jumalan tämän kaiken suunnitelleen. Eihän Jumala julma tahdo olla, eikä siitä olekaan kyse, vaan herätysravistelun voimakkuudesta. Jos kansa on sikeässä unessa, niin voit hellästi silitellä päätä vaikka aamuun asti, nukkujan siitä heräämättä. Nukkuva ihminen tarvitsee kunnon ravistuksen herätäkseen ja tämän Jumala tulee takuulla tekemään. Näin minä sen sanastakin olen ymmärtänyt.
Miksi hölmöläismaa, Kreikka saa apuaan, vaikka kaikki näkee, ettei se siitä kummemmaksi muutu? Se johtuu siitä, että tuo maa on EU:n yhtenäisyyden puolesta mahdollista pitää hengissä, vaikka kaikkien muiden kustannuksella. Se on vain yksinkertaisesti liian pieni.
Nuo maat, kuten Kreikka, ovat sinnitelleet talouskurimuksessa jo vuosia ja EU jaksaa kantaa niitä vaikka kuinka kauan. Nytkin jakavat jälleen uuden apupaketin täysin uppokonkurssissa olevalle maalle, eikä tunnu missään. Suuret talousmahdit ja pienemmät talouskuntoiset maat kyllä kannattelevat näitä tynnyri vaatteenansa kulkevia keräjäismaita. Ei noiden maiden kanssa mitään katastrofaalista voi edes sattua. Ne ovat yksinkertaisesti niin pieniä talouksia.
Sen sijaan hiljaa hiipii "talous kuolema" selkämme taa ja PAM, ilmoittaa maksukyvyttömyytensä, jota seuraa koko maailmantalouden vain muutaman viikon kestävä täysivaltainen kuolema. Kaikki pörssit romahtavat ja instituutiot kaatuvat, kun kokonainen talousmahti, Italia kaatuu muutaman päivän varoitusajalla, eikä vuosia kestävän pinnistelyn jälkeen. Tällä tavalla alkaa talouden dominoefekti, jossa velkakirja poikineen mitätöityy ja taloussijoittajat saavat tyhjänpäivästen paperilappusten kanssa kiivetä ikkunalaudoilleen harrastamaan lintuna olemista, kuten New York oli 1920 luvulla.
Maailman valuuttajärjestelmä on niin vakaa, ettei maailmassa ole montaa maata, joka sitä voisi horjuttaa. Mutta kun Italia kaatuu, niin sitten voi.

26.11.2011

Meksikon arkeologeilla uusi todiste vuoden 2012 "maailmanlopusta" - SE SAAPUU!
julkaistu tänään 26.11. klo 05:32, päivitetty tänään 26.11. klo 07:58

Maya kalenteri

Meksikon arkeologit ovat julkistaneet toisen todisteen siitä, että muinaiset maya-intiaanit ennustivat jotain mullistavaa tapahtuvan vuonna 2012. Meksikon kansallinen antropologian ja historian instituutti ei kuitenkaan usko internetissä leviävään teoriaan, että kyseessä olisi maailmanloppu.

Uusi viittaus vuoteen 2012 on löytynyt kaiverretusta tiiliskivenlohkareesta Etelä-Meksikossa sijaitsevilta Comalcalcon raunioilta. Comalcalcon temppeli oli poikkeuksellisesti rakennettu tiiliskivistä.

Aiemmin on ollut tiedossa vain yksi mayojen kirjoitusmerkeistä löytynyt viittaus vuoteen 2012. Tämä maininta löytyi kivilaatasta Tabascon osavaltiossa sijaitsevalta Tortugueron arkeologiselta alueelta.
Asiantuntijat ovat keskustelleet "Comalcalcon kivestä" verkkofoorumeilla. Joidenkin mielestä mayat uskoivat maailmanlopun tulevan 21.12.2012 tai 23.12.2012. Monet asiantuntijat kuitenkin epäilevät, että kivestä löytynyt merkintä olisi selvä viittaus kyseisiin päivämääriin. Teksasin yliopiston mayojen kirjoitukseen erikoistunut tutkija David Stuart arvelee, että kivestä löytyneet merkit saattavat viitata myös historiallisiin päivämääriin. Hänen mukaansa kivestä löytynyt kolmas merkki vaikuttaisi tarkoittavan "hän/se saapuu". Kivestä ei kuitenkaan löydy tulevaisuutta tarkoittavaa merkkiä toisin kuin Tortugueron kirjoituksesta. Näin ollen Comalcalcon kivi saattaisi olla pikemminkin historiallinen kuin ennustuksellinen. Sekä Tortugueron että Comalcalcon kaiverrukset on tehty noin 1 300 vuotta sitten. Meksikon antropologian ja historian instituutti on tyrmännyt maailmanlopun teoriat sanoen, että ne ovat länsimaiden virheellistä tulkintaa mayojen kalenterista. Mayat ymmärsivät ajan sykleinä, jotka alkoivat ja loppuivat säännöllisesti.
Kalenteri 2012

Se saapuu, mutta kumpi "se", herää kysymys? Ehkä molemmat... Pedot, metsäneläimet ja karjaeläimet. Kaikille on oma herransa tulossa ja petoja on paljon.
Artikkeli tukisi ylösottoteoriaa ensi keväänä jossa sanotaan näin:
3. Mooseksen kirja 23:15-17 Sitten laskekaa sapatin jälkeisestä päivästä, siitä päivästä, jona toitte heilutuslyhteen, seitsemän täyttä viikkoa, laskekaa viisikymmentä päivää seitsemännen sapatin jälkeiseen päivään asti; sitten tuokaa Herralle uusi ruokauhri. Sieltä, missä asutte, tuokaa heilutusleiväksi kaksi kakkua, jotka on leivottava happamena kahdesta kymmenenneksestä lestyjä jauhoja, Herralle uutislahjaksi.
Olen jo monta vuotta peräjälkeen tuonut tämän saman profetian vain laskemalla se uudelleen jokaiselle vuodelle erikseen, aina vuodesta 2008 jälkeen.
Jos lasketaan Juutalaisten kalenterin mukaan Messiaan kuolemasta yhdeksän uutta kuuta pakanakalenterin mukaiseen Kristuksen syntymään, Jouluun (joka on valhe) joka voisi hyvinkin olla antikristuksen syntymäpäivä. Jouluhan on niin pakanamainen juhla kuin olla voi. Harva sitä viettää enää Jeesuksen Kristuksen syntymäjuhlana.
Lisäksi kun ahdistuksen aika kestää 1290 päivää + vihanaika 1290 päivää = 7 vuotta ja antikristus saisi täyden vallan vasta ilmestymisensä jälkeen noin 9kk kuluttua, niin lähelle mennään noita aikoja josta yllä kuva. Maya kalenterikin saisi oman mausteensa, koska maailma saisi juuri noina päivinä helvetillisen johtajansa, jollaista se ei ole vielä nähnyt. Hitler ja Stalinkaan eivät yhdessä kykenisi siihen mihin tämä johtaja maailman vie.
Jos tähän liitetään ne ilmestyskirjan sanat, te olette 10 päivää ahdistuksessa. Jos ylösotto tapahtuisi ensi keväänä 28.5. niin siitä pitää peruuttaa 10 päivää 18.5. jossa joko Israel tekisi rauhan tai sitten tämä peto ilmestyy.

18.11.2011

Taivastenvaltakunnan pikkuperiaatteita - outoja tätä maailmaa kumartavalle

Samin laskuja: (nimimerkillä SamiA)

Onnettomia ovat ihmiset, jotka uskovat, että heissä itsessään on joitain hyvää, sillä he tekevät Jumalasta valehtelijan.

Onnettomia ovat ne, jotka tässä maailmassa ovat suuria ja ensimmäisiä, sillä tulevassa maailmassa heistä tulee pieniä ja viimeisiä.

Onnettomia ovat hengellisesti rikkaat, sillä heidän toivonsa pettää.

Onnettomia ovat kehitykseen uskovat, sillä heidän tilansa ei muutu; heitä ei voida auttaa.

Onnettomia ovat hylkääjät, sillä heidät hylätään.

Onnettomia ovat ihmiset, jotka kääntävät Jumalalle selkänsä, sillä heillä ei ole puolustajaa.

Onnettomia ovat synnittömät, sillä heidän syntejään ei oteta pois.

Onnettomia ovat ihmiset, jotka ovat ilotalossa, sillä he ovat matkalla surutaloon.

Onnettomia ovat ihmiset, jotka antavat vähän, sillä heille annetaan vähän.

Onnettomia ovat tuomarit, sillä heidät tuomitaan.

Onnettomia ovat ihmiset, joilla ei ole juurta, sillä he ovat kaikkien tuulien vietävissä.

Onnettomia ovat ihmiset, jotka eivät ymmärrä olevansa palvelijoita, sillä he jäävät ilman palkkaa.

Onnettomia ovat ihmiset, joilla on paljon rahaa, sillä heillä on paljon vastuuta.

Onnettomia ovat ylpeät, sillä heillä ei ole muuta.

Onnettomia ovat ihmiset, jotka kohtelevat toisia ihmisiä palvelijoinaan, sillä heillä ei ole ystäviä.

Onnettomia ovat ihmiset, jotka odottavat toisilta hyvitystä, sillä heille ei anneta anteeksi.

Onnettomia ovat ihmiset, jotka luulevat, että ihmiset ovat heille aina jotain velkaa, sillä he ovat Perkeleen lapsia.


14.11.2011

ALERT! NO MORE TIME - Charity Angel saama profetia (avi tiedosto 26Mb)

Raamatun kehityksestä, ihmisväestön rajusta kasvusta ja painotekniikasta

Pohdin nyt siitä, kun ja koska ehkä monikin ajattelee Raamatusta niin, että sen rooli oli sama sen tekoajan ihmisille, kuin tänä päivänä eläville. Lisäksi sellainen ajatus, että mikä rooli Raamatulla on Matteuksen 28 luvun jakeissa 19-20 kuvaukselle lähetyskäskystä. Miksi Jumala ei suurimmassa viisaudessaan antanut ihmisen keksiä painotekniikkaa kuin vasta pimeällä keskiajalla. Onko Raamattu ollut ihmiskunnan väestön kasvun kanssa jossain määrin tekemisissä? Onhan väestömme sentään pysynyt alle miljardissa tuhansia vuosia ja vasta 1800 luvulla kasvu suorastaan räjähtää käsiin. Täsmälleen samalla hetkellä painotekniikan (kaiken tekniikan) kehitys suorastaan räjähtää käsiin. Onko Jumalalla ollut todellakin suurempi suunnitelma juuri tämän ajan ihmisiä varten. Mikä on Jumalamme suuri salaisuus?

Monilla on myös sellainen jotenkin naiivi käsitys Raamatusta, että se on ollut aina läpi historian jokaisen sitä halutessaan tutkia, myös tavoitettavissa. Kuitenkin alkuperäisiä kirjoitettuja (1/66 osaa) kirjoja (ennen painotekniikkaa) Raamattuja oli vain yksi teos siellä, (Danielin kirja), Persiassa, toinen suurempi täällä, (Mooseksen kirjat [Toora] 1-5), Israelissa, myöhemmin Kreikassa Septuaginta, jne. Ja jos joku tahtoi niistä kopion, ne täytyi kirjoittaa alusta loppuun täysin uudelleen. Simppeliä... mutta hankalaa. Eli jos joku omisti kopion, hän oli todellinen lottovoittaja, eli upporikas ja mahtava mies. Hänhän oli rikas farisealainen tietysti, joka ei köyhän antanut edes katsoa aarrettaan.
UT tietysti kirjoitettiin vasta Jeesuksen taivaaseen astumisen jälkeen jne.

Minun mielestäni Raamattu on pääasiallisesti osoitettuna Jumalan testamentti ja ohjekirja nimenomaan lopunajan ihmisille, jossa tuo kirja on ihmiselle joko äärimmäisen vihan kohde tai äärimmäisen suuri pelastusrengas ahdistuksen päivillä, jota ei antaisi edes henkensä uhalla pois.

Painotekniikkaa 1560

Alan alusta: Matteus 28:18-20 Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti."

Raamattua ei vielä ennen 1800 lukua saanut ihmiset juurikaan lukea, lisäksi kun ne tuskin osasivat ylipäätään lukea.

Raamattu silloin maksoi omakotitalon hinnan. Gutenberg keksi painokoneen 1450 luvulla ja oikeastaan vasta 1500 luvulla niillä painokoneilla saatettiin painaa Raamattuja. Nämä kaikki tehtiin hyvin hitaalla ns. kohopainomenetelmällä. Gutenbergin kohopainokone oli yksinkertainen puristin, jossa paperi asetettiin värillä värjätyn painopinnan päälle ja puristettiin puristimella yhteen siten että jälki jää jokaiseen paperiin vuorotellen, kun paperi asetetaan painoalustalle. Hyvin, hyvin hidasta/kallista siis.
Vasta 1800 luvun alussa keksittiin painokone, joka kykeni koneelliseen ja

puoliautomaattiseen toimintaan. Sillä pystyttiin painamaan jopa yli 5000 arkkia päivässä. Edelleen kallista ja hidasta, vai mitä. Mutta tällä painettiin jo hieman kalliita, mutta hyviä Raamattuja silti anyway; ja peräti jo kummasti.
Ennen 1900 lukua koneet olivat olleet pääsääntöisesti höyrykäyttöisiä.

Mutta joka tapauksessa, faktaa: Ennen vuotta 1900 pääasiassa vain yliopistot ja kirkot käyttivät painotekniikkaa ylipäätään ja olivat siis kirjallisuustuotteiden todellisia käyttäjiä.
Aivan 1900 luvun alussa, alkoivat automaattikoneet yleistyä myös Suomessakin, jossa sähkökäyttöinen ns. rotaatiopainokone syötti paperia suoraan rullasta.
Uusilla nelivärisillä rotaatiokoneilla saatetaan nykyäänkin maailmalle yhdessä yössä tuhansia tonneja painettua paperia.

Toinen rotaatiotyyppinen painotekniikka on arkkipaino Offset-tenkiikka, jolla painetaan nykyäänkin varmasti puolet mm. yritysesitteistä ja varmasti myös Raamatuistamme.
Vaikkapa käyntikortteja ja muita Guttenbergin puristus/kohopainotekniikalla vielä edelleen toimivia painokoneita ovat ainakin Tiikeli ja Tampopaino. Molemmille löytyy vielä runsaasti markkinoita, mm. preeglaus (kohopuristuspaino) ja 3D kappaleeseen tarvittavat muut painotekniikat kuten Tampopainokone. Silkkipaino oli sitten jo muunnelma kaikelle edellä mainituille tekniikoille ja toi vielä uusia painamiselle soveltuvia esineitä ja kohteita.

Maailamn väestö Siis vasta 1900 luvulla alkoi todella halpojen Raamattujen valmistaminen, jolloin alkoi vasta Matteus 29:19-20 olla todellakin ajankohtainen. Vasta ensimmäisen maailmansodan jälkeen ihmisille avautui tilaisuus tutkia rauhassa mitä Raamatussa oikein sanotaan. Kuinka ollakaan, vielä Allenby valloitti Jerusalemin ja antoi sen takaisin juutalaisille. Täsmälleen samaan aikaan

kun väestönkasvu ylitti 2 miljardia ja jokaisen alle 50 vuoden aikana tulisi maailmaan yksi uusi miljardi lisää, 1950 luvulta enää 2-30 vuotta ja sitten enää 10 vuotta ja nyt vain pari kolme.

Tuota ennen kaikki kristinuskon levittäminen oli täysin kirkkojen varassa ja sen kuulijoiden. Nyt, siis tänä päivänä vasta Raamatulla tulisi olemaan keskeinen rooli, varsinkin kun alkavat ahdistuksen ajat. Kaikenlainen Kristillinen toiminta kiellettäisiin ja kaikki Kristillinen kirjallisuus pyrittäisiin tuhomaan koko maailmasta. Raamatut tulevat olemaan nimenomaan lopunajan ihmisille tärkein asia tässä maailmassa ja Kiitos ja ylistys Jumalalle, että hän suuressa viisaudessaan kaiken on ennalta ohjannut ja siksi Raamattuja on joka kodissa ja hyllyssä ainakin yksi kappale.
Joku vetosi Jumalan kaikkivaltiuden ja viisauden lisäksi vastuunkantoon. Miksi Jumala ei pidä huolta ihmisestä paremmin, kuten ai pelasta ja varjele ihmisiä, kuten eräs nettipalstalla näin:
"Miten ihmeessä kaikkivaltias ei hokannut käärmeen aikeita, eikä varoittanut ihmisiä kuuntelemasta sitä?. Olisiko kaikkeen valtaan pitänyt liittää myös kaikki vastuu?"

Eräs kirjoitti netissä hyvä vastauksen:
Vastuu annettiin ihmiselle, ei Jumala tehnyt robottia ja edelleen se vastuu on meillä. Nyt on kysymys pelastussuunnitelmasta, että kelpaako Jumalan valmistama pelastus Jeesuksen kautta, vai meinaako joku omilla hyvillä töillä selvitä taivaaseen ja jos sellainen olisi mahdollista silloin ei olisi tarvinnut Jeesuksen kuolla meidän edestä.

Miksi siis Jumala ei antanut ihmisen keksiä painokonetta jo ennen Kristusta? Koska meillä olisi ollut pilvin pimein Raamattuja jo siitä asti, aina tähän päivään saakka. Niinpä! Miettikäämmepä sitä sitten, mikä on Jumalan suuri suunnitelma ja mikä on väestön räjähdysmäisen kasvun suhde Raamatun painattamisen määrän kasvuun ja miksi lopunajalla yhtäkkiä ihmisiä on jo yli 7 miljardia. Sekä miksi Jumala panttasi tekniikan keksintöjen avautumista ihmisen käyttöön aina 1500 lukuun saakka ja antoi lopuksi vielä valjastaa sähkön 1700 luvun lopulla, josta vasta alkoi tekniikan varsinainen loppurynnistys tämän päivän ATK ja HiTech maailmaan saakka.


13.11.2011

HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ, TAIVAAN ISÄ- SINÄ ABRAHAMIN JA IISAKIN JUMALA!

28.10.2011

Ihmiskunnan väestön määrä ja kasvu http://www.bbc.co.uk/news/world-15391515

Väestön määrä
Minä synnyin 15.5.1964 ja olen siis tämän laskurin mukaan kohdassa 3,26 mljrd. ihminen. Nämä tällaiset laskurit ja taulukot ja tilastot ovat täyttä hölynpölyä, puhumattakaan näiden ennusteista. Perusasia on sen sijaan nähtävissä tässäkin taulukossa, jota kukaan ei voi poistaa tosiasioiden edessä. Ihmiskuntamme on räjähtämässä käsiimme.
Mitäs Wikipedia kertoo: 1804 = 1 miljardi, 1927 = 2 miljardia, 1960 = 3 miljardia, 1974 = 4 miljardia, 1987 = 5 miljardia, 1999 = 6 miljardia ja 2011 = 7 miljadia.
Sen sijaan vuonna 2006 uutisoitiin näyttävästi kun kuudes miljardi ihminen oli syntynyt ja samassa ennustettiin 7. miljardi syntyvän joskus 2012 puolen lopulla. Joten sen perusteella käyrä on aivan erilainen ja kumulatiivisesti jyrkentyvä ylöskäsin. Nyt näette, että tuo käyrä on muka laskemaan päin. Tämä feikki saadaan aikaan nimenomaan lukujen vääristelyllä. Todellisuudessa saavutimme 6 miljardin rajan jo viisi vuotta sitten ja nyt kaikesta huolimatta nopeammin kuin ennustettiin jo 7. miljardi. Kumulatiivissydellähän on arvaamattomat seuraukset. Tuo termihän on siis rahamaailmasta ja toimii nimenomaan näyttelijän roolissa hämäämässä sijoittajia ja pyrkyreitä. Kerron esimerkin: Pelataanko golfia?

Pannaan ihan vaan nimellinen 10 cnt. panos per reikä, eihän kuulosta pahalta? Jos voitan kaikki 18 reikää niin olet velkaa 1.80 € joka on meille kaikille vain taskuraha. Mutta eihän se ole mitään todellista peliä, vaan feikkileikkiä. Tosipelaaja tuplaankin potin joka kerta? Eihän kuulosta sekään pahalta. Aluksi 10cnt ja toisella reiällä 20cnt sitten 40cnt jne... mutta kun silti taas voitan sinut joka reiällä. Minä sijoitin sen vaivaiset 10 cnt. paljonko sinä hävisit? USKOMATTOMAT 13 107,20

Tämä on kumulatiivista kasvua, joka antaa lopussa suurimmat ja vielä suuremmat voitot mutta puuduttaa alussa luulemaan ja toivomaan.
Tätä samaa metodia kun sovelletaan vääristelemättömään väestönkasvuun ja ennusteeseen, niin lopputulos on peräti huikea. 3. Miljardi 1950-60 luvulla, 4. miljardi 1970-80 luvulla, sitten alkoi kasvun loppurysäys, eli 5. miljardi jo ennen vuotta 2000 ja kuuden enää kuuden vuoden päästä siitä, seitsemäs enää viiden, kahdeksas ilmeisesti enää 2 vuoden päässä ja yhdeksäs ei tarvitsekaan enää vuosia, vaan kuukausia jne. Tästä on helppo päätellä mitä tuleman pitää.


26.10.2011

Pyydän kaikkia uskovia esirukoilla Timo T.A. Mikkosen puolesta
Timo TA Mikkonen Jos Jumala ottaa hänet pois, niin Jumala on hänen elämänsä myös antanut ja Hän on myös paras ymmärtämään, koska Hän ottaa sen pois.
Emme siis tarvitse olla huolissamme, miten käy elämällemme, vaan sen puolesta enemmänkin, kuinka käy sielullemme.
Minä uskon että Timo TA Mikkonen on valmis Jumalan eteen ja jos hän menehtyy, niin sydämeni sanoo tälläkin hetkellä, että ei hätää, hän on valmis palaamaan isän luo.
Timo teki viimeisinä päivinä hienon työn aidon sanavapauden ja aidon suomalaisen perinneasian puolesta. Hän puhui avoimesti vanhoista arvoistamme, KOTI -
USKONTO ja ISÄNMAA! Toivon sydämestäni että toivut, hyvä Timo, mutta jos tiedämme että vammasi ovat sellaiset, että elämäsi ei ole enää itsesi ja persoonasi arvoista, niin nuku sitten.
Puheeni saattaa kuulostaa jopa julmalta, mutta niissä on rauha ja rakkaus myös mukana, koska Jumalalle ei mikään ole mahdotonta. Hänen eteen on helppo mennä, jos on käynyt Jeesuksen Kristuksen jalkojen juuressa ensin sovittamassa synnit.
Mikkosen perheelle muistutan kertomusta, jossa jokin hyvin rakkaaksi käynyt oli tehnyt itsensä Jumalan silmissä valmiiksi. Se on erään Jussin tarina >linkki< älkää siis murehtiko, vaan iloitkaa, koska jos Jumala kutsuu sellaista, joka on läpikäynyt sovitustyön, niin se on autuus.

24.10.2011

Kävin ensikerran kunnolla tutustumassa ilmattaren sivustoon
http://www.ilmatar.net/~np/misc/maailmanloppu.html
Litteä maa Olin siis oikeesti tikahtua nauruun... tää kundihan on ihan tosissaan näitten juttujensa kanssa.
Mä luulin et tää tekee näitä sivuja omaksi huvikseen ja ihan vaan pilkatakseen, mutta tää äijähän on ihan tosissaan... ei leiki tän hommansa kanssa.
Toistelee lauseita, täysin varmasti, millisekunnin tarkasti, "päivälleen, minuutilleen ja sekunnilleen" ja ylentämistermejä, kuten raikas, luotettavaksi todettu tai tuntuinen jne. ja pistää oikein laskureita pystyyn.
Oudoksihan asian tekeekin se, että jos joku pitää pilkkanaan vaikka teoriaa, jossa joku väittäisi maan sittenkin olevan litteä, niin kaikki nauraisivat vain, eivätkä välittäisi kommenteista ja todisteista. Tämä mies välittää ja huolehtii kaikesta, eikä leiki. Hän
ottaa kaiken sanomamme tosissaan ja vakavissaan. Voin jopa olettaa hänen tekevän tätä työkseen. Hänellähän on huimat sivut ja uhraa kaiken vapaa-aikansa tähän tärkeään työhön.
Olisi todella kummallista, jos joku uhraisi aikansa olemattomien turhien asioiden kimpussa pakertamiseen. Minä en ainakaan uhraisi aikaani, esimerkiksi ateismin tutkimisen puolesta, saati pitäisin sivustoa ylläpitäen jokaisen ateistin tekemistä arviointivirheistä.
Jotenkin arvostan tällaista sinnikkyyttä. Suomi olisi parempi paikka, jos ihmiset uhraisivat aikansa jonkin asian kehittämiseen tällaisella tarmolla ja intensiivisyydellä.

Onnittelut Niilo Paasivirta, olen vakuuttunut sinun tarmosta ja tahdosta toimia sellaisen asian ja aatteen puolesta, joka on itsesi mielestä täysin turha ja epätervekin kaikella tavalla.

23.10.2011

Homous ja Mooseksen kirjan muut käskyt ja elämän ohjeet

Homous Homous on Jumalalle kauhistus ja sitä se on edelleenkin, eikä siinä asiassa mikään ole muuksi muuttunut.
Sen sijaan Israelin kansa vannoi Siinain vuoren rinteellä yhteen ääneen pitävän Jumalan kaikki pykälät, tietämättä mihin ryhtyi. Tästä on todisteena ja esimerkkinä aivan aluksi, kun Mooses toi Jumalan itsensä kirjoittamat kivitaulut, niin tällä välin koko Israelin kansa oli jo ehtinyt valaa kultaisen vasikan. Tästä johtuen Mooses murskasi taulut, joka tarkoitti symbolista lakien rikkomista, joka jatkui läpi koko Israelin kansan elämän. Tästä johtuen Israelin kansaa on vainottu kaikkina sukupolvina ja niin tullaan tekemään myös loppuun asti, kunnes Jeesus tulee näkyvällä tavalla.
Tässä on perussyy miksi Mooseksella oli varattuna Israelille niin julmia ja armottomia sääntöjä, jota tämä Juha Ruotsalainen on kerännyt tähän kirjoitukseensa lehtiartikkeliin.
Nämä säännöt ovat sikäli edelleenkin voimassa, joskin Jeesuksen kuvaan tultua, ne eivät enää meitä sido, ei myöskään homous. Muttei homous ole edelleenkään Jumalan mieleen. Siinä on vissi ero... silkkaa syntiä.
Lisäksi Israelin kansa on kansana hylännyt Jeesuksen armon suojan ja on siksi edelleen kantamassa tuota raskainta taakkaa, pitää nämä kaikki käskyt, vaikkeivät he siihen kykene, ei sen enempää homouttaan, kun myöskään vaikkapa sapatin viettämistä.
On siis aivan tyystin eri asia puhua Mooseksen laeista verraten niitä meidän ns. pakanakansojen armonliittoon, kun Israelin tekojen ja Jumalan liittoon.
Ateisteille ja Kristinuskoon kriittisesti suhtautuville ihmisille ovat erityisesti nämä Mooseksen kummalliset äärilait oikein herkullisia spekulointien kohteita. Muistan oikein hyvin Jari Tervon lukeneen sapatinpitämisestä Uutisvuoto-ohjelmassa, jossa tämä heitti Raamatun lopuksi olan yli lattialle osoittaakseen kuinka hän halveksuu Pyhää sanaa. Tervo otti nimenomaan nämä samat kohdat Mooseksen laeista, jota juutalaisen kansan tuli noudattaa tuolloin, kuin muuten nytkin pitääkseen Jumalalle antamansa lupauksen.
Sen sijaan Paavalin opit pätevät hyvinkin pakanakansoille ohjenuoraksi ja siellä tuomitaan homous aivan yhtä ytimekkäästi kuin Mooseksenkin kirjassa. Sanoihan itse Jeesuskin, ettei piiruakaan katoa laista, vaikka hän toi sen kuuluisan rakkaudenlain, johon taas homomyönteiset kristityt vetoavat. Paavali kuitenkin tuomitsee homouden täysin yksiselitteisesti, ilman mitään selityksiä.

12.10.2011

Sana kaikille niille, jotka odottivat pääsyä jo pois...
Ei ole niin väliä koska me lähdetään, eikä niin väliä tietää milloin kuuluu se viimeinen pilkkalaulu meille, jotka odotamme Jeesusta tulevaksi tempaamaan meidät Herraamme vastaan yläilmoihin ja muuttumaan silmän räpäyksessä.
On siis yhdentekevää sen riemun hetkellä, kun se tapahtuu, nähden siihen mitä meistä kukin sai tässä maailmassa kestää. Meitä ei enää harmita, emmekä ole katkeria pettymyksistämme kun ei taaskaan tullut se päivä, jota niin kovasti odotimme. Tärkeintä on vain että olemme intohimoisesti odottaneet ylkäämme.
Kyllä saatanakin tiesi että hänen aikansa vielä tulee ja siksi tämä aika mitä elämme, on hänelle tuskaista aikaa. Nuo meidän pilkkaajamme eivät vielä tiedä sitä, koska he eivät ole ymmärtäneet. Moni heistä tulee vielä kääntymään ja katumaan, siksi Jumalan armo on heillekin annettu, se taas puuttuu yksin saatanalta.
Olkaamme levollisia ja katsokaamme taas uuteen odotuksen mahdollisuuteen. Vanhurskas on pitkämielinen ja kärsivällinen odottaessaan viipyvää ylkäänsä.

3.10.2011

Tämä oli sen verran järisyttävä video... siis ei video vaan sanoma, että pakko katsoa

Markku mailaa:
http://youtu.be/Wu6pKM4J2Cg

 

Tässä videossa kaveri selittää kuinka hän muiden mukana ihmetteli , ettei merkit pitäneet paikkaansa (nainen vaatettu auringolla taivaalla, elenin ym) Hän rukoili ja sai PH:lta vastauksen: "ajattele kymmentä päivää mikä on pasuuna juhlan ja Jom kippurin välissä".

 

Rosh Hashana juhlassa viimeinen pasuuna soi ja kuuluu huuto: "Ylkä tulee.

Rosh Hashana tunnetaan juhlana jolloin: "OVI ON AVOINNA".

Kaikki odottivat tempausta silloin (tyhmät ja viisaat):

 

Matteus:

"Mutta yösydännä kuului huuto: 'Katso, ylkä tulee! Menkää häntä vastaan.'"

 

Silloin kaikki nämä neitsyet nousivat ja laittoivat lamppunsa kuntoon. (Rosh Hashana) Ja tyhmät sanoivat ymmärtäväisille: 'Antakaa meille öljyänne, sillä meidän lamppumme sammuvat'.

 

Mutta ymmärtäväiset vastasivat ja sanoivat: 'Emme voi, se ei riitä meille ja teille. Menkää ennemmin myyjäin luo ostamaan itsellenne.' (tätä aikaa nyt elämme 10 päivää Rosh Hashanan ja Jom Kippurin välissä)

 

Mutta heidän lähdettyään ostamaan ylkä tuli; ja ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssansa häihin, ja ovi suljettiin. (Jom Kippur juhla)

 

Jom Kippur tunnetaan juhlana jolloin OVI SULJETAAN!!!!!!

 

Ymmärsit varmaan!!!! OVI ON AVOINNA 10 PÄIVÄN AJAN JA SE SULJETAAN Jom Kippurin aikaan.

 

Tempaus siis tulee juuri ennen Jom Kippurin alkua joka on 7.10 klo 18.

 

Lyhyesti ovi aukaistaan Rosh Hashana juhlassa ja suljetaan Jom Kippurin alkaessa.

Loogista vai mitä!!!!!

 

Niin ja siinä on se 10 päivän vankeusaikakin!


21.9.2011

Valtavan moni asia viittaa nyt siihen että ylösotto voisi tapahtua 29-30.9.2011 MUTTA!
Rapture Ros hashana on esimerkiksi, päivä ja hetki jota ei voi tietää: Rosh Hashana, viimeisen trumpetin juhla. Juhlan alku määräytyy siitä että uuden kuun jälkeen kuun sirppi täytyy näkyä, jotta juhla voisi alkaa. Tänä 2011 vuonna se olisi 29-30.9.
Lähitunnit kertovat Palestiinan ja YK:n päätöksistä ja päätöslauselmasta, miten Jerusalemista sovitaan. TÄRKEÄ HETKI!!! Tuo hetki on jopa niin tärkeä, että kaikki riippuu oikeastaan siitä, sovitaanko Jerusalemista, vai siirretäänkö sitä jälleen ja se aika saa jatkoa.
Kuinka pitkä on Jumalan kärsivällisyys, vai joko tämä oli yhtäkkiä tässä? Sana yhtäkkiä on myös erityisen tärkeää, koska se herättää.
Jeesus tulee kuin varas yöllä ja sellaiset, jotka pitää sitä harhaoppina, katuvat vielä sanojaan. Jeesus todella käy varastamassa morsiamen salaa, äkkiarvaamatta ja silmän räpäyksessä.

Niin ja ajatelkaas Kreikkaa, EU:a ja USA:a, kuinka kaikki siinäkin ovat osumassa tismalleen kuun vaihteeseen 30.9. ja sen jälkeen. Kaikki voi olla juuri sortumassa. Wilkersonin ennustus maasta Välimeren rannalla, joka menee konkurssiin ja siitä vain 3 viikkoa, eikä dollarilla saa enää mitään, se on arvoton paperinpala. Mitä sitten???!!! Voi vaan kuvitella... oma näkynikin on juuri ennen kuin alkoi 2008 USA:n konkurssiaalto, kertoo oman tarinansa: LINKKI ja katso tuolta päiväyksen 24.10.2008 kohdalta juttu ja näky maailman taloudesta.

Entäpä Iran, joka on lähettänyt sotalaivojaan Suetsin kanavan yli tälle puolelle, sekä Turkkia, joka valvoo Israelin ympäristöä USA:n valmistamilla NATO hävittäjillään. Kaikki viittaa Israelin saartoon, joka on Raamatussa selvästi lopunajan viimeisimpiä merkkejä.

Tänään juuri lähetin mailin ystävälleni Markulle:

Maailmakin tietää... http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011092114426793_ul.shtml

Joh. ilm. 6: 12 Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi,

Ylösotto on tuossa juuri tapahtunut. Tunteja, päivä, kaksi, kolme tai viikko, whatever? Heti kohta, tai jopa juuri ennen sitä? (he tulevat pyytämään öljyä koska tietävät ja näkevät ettemme pelkää sekä sen että uskomme on vahva, juuret syvällä Kristuksen maaperässä)

Syvällä sisimmässäni minä silti epäilen tätä syksyä edelleen. Olen ehkä liian monta kertaa skenaarioinut ylösottoa 3. Moos. 23:15-17 mukaan meneväksi kesän kynnykselle, 50 päivää juutalaiskalenterin mukaisesta pääsiäisen jälkeisestä sunnuntaista, eli maanantaihin heti helluntain jälkeen. Nyt se taas nähdään, mielenkiinnolla odottaen mitä YK päättää vai ei? Mikäli YK sanoo loppulausunnossaan tunnustavansa Jerusalemin Palestiinan pääkaupunkina, loppu on päivän selvää pässinlihaa; SE ON SITTEN SIINÄ, KAIKKI LOPUNAJAT ALKAVAT!!!

Yhtä kaikki; on yhden tekevää milloin lähdetään, kunhan vaikka NYT HETI...

15.9.2011

Luku 188 ja luvut yleensä ovat Nokialais Ollin heiniä

Olli kirjoittaa vieraskirjaansa:

Tällä videolla Pastori Begley puhuu innokkaasti 188 päivän maanjäristyssykleistä, jotka muodostavat nelikulmion kartalle (maan neljä eri kulmaa!). Maaliskuun 11. päivän järistyksestä, kolmannesta järistyksestä, on kulunut 188 päivää 15. syyskuuta 2011. Silloin tapahtuisi neljäs, ja suurin maanjäristys (6. sinetti), Santa Maria kaupungin (neitsyt Maria) kohdalla Kaliforniassa. Vrt. sarjan 2. maanjäristys Christchurch'issa (Kristuksen kirkko) Uudessa-Seelannissa.

http://en.wikipedia.org/wiki/Santa_Maria,_California 

188 Day Quake Cycle Could America Be Next? http://youtu.be/Z5nOD-VUE7A

Mielenkiintoista että Raamatun profetiat puhuvat maan neljästä eri kulmasta Jumalan tuomiopäivien kohdalla. Esim. Ilm. 7:1-3 Senjälkeen minä näin neljä enkeliä seisovan maan neljällä kulmalla ja pitävän kiinni maan neljää tuulta, ettei mikään tuuli pääsisi puhaltamaan maan päälle eikä meren päälle eikä yhteenkään puuhun. Ja minä näin erään muun enkelin kohoavan auringonnoususta, ja hänellä oli elävän Jumalan sinetti, ja hän huusi suurella äänellä niille neljälle enkelille, joille oli annettu valta vahingoittaa maata ja merta, ja sanoi: "Älkää vahingoittako maata älkääkä merta, älkää myös puita, ennenkuin me olemme painaneet sinetin Jumalamme palvelijain otsaan".

sekä Matt. 24:30-31 Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella. Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin.

Näin Jumala viestittää luvulla neljä että tuomiot koko maailmaa kohtaan ovat alkaneet, ja että pelastetut kerätään maailman joka kolkasta. Lisäksi tuo 4x188 muodostaa luvun 752 joka tarkoittaa Jeesus Nasaretilaista ym. Ks. http://www.biblewheel.com/gr/gr_752.asp


13.9.2011

Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt... kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin...

Ystäväni Markku löysi jutun Obaman aikeista Elenin konjunktion aikaan ja mailaa näin:

 

Oletko siitä kuullut, että Obama vierailee Denverissä juuri silloin kun Elenin on linjassa maan ja auringon kanssa 26.9-30.9 Denverin lentokentän alla on kuulemma valtavat tuomiopäivän bunkkerit eliitille! http://denver.cbslocal.com/2011/08/31/obama-to-visit-denver-area-on-sept-27/


12.9.2011

Kun näette näiden kaikkien alkavan tapahtua, silloin nostakaa päänne, sillä vapautuksenne
on lähellä. Te ette ole pimeyden lapsia ja vaella pimeydessä, vaan valon lapsia, te näette.
Hyvä paimen kutsuu omiaan ja lampaat kuulevat paimenensa äänen ja tulevat hänen luo.
Te ette nuku, kuten nuo muut, vaan te valvotte ja vartioitsette vuoronne loppuun saakka.

Juhani kommentoi edellistä:

 

Joo luin, hyvältä näytti! Nyt syyskuussa tapahtuu paljon tuon Rosh Hashana juhlan tueksi:

20 päivä yk:ssa päätetään mahdollisesti palestiinan valtion perustamisesta ja olikohan sitten 21.9

yk:n rauhan päivä. Tuosta tulee mieleen Paavalin sanat: kun he sanovat nyt on rauha ja turvallista...

Sitten vielä Elenin sekoittaa pakkaa.....huh mitä vielä tuleekaan!

Yllätyin että Osmo Pöysti myös tukee Rosh Hashana juhlan tempaus ajatusta.

Tuo on kaiken lisäksi vanha kirjoitus häneltä (2006): http://opsti.japo.fi/morsian/kr23.htm


11.9.2011

Obaman 9/11 puhe, Psalmi 46 kertoo tuhoista ja maanjäristyksistä, sekä Babylonin tuhosta

Ja ilmestyskirja kertoo kuudennesta sinetistä ja ensimmäisestä Jumalan pasuunasta, jotka ovat ylösoton hetkellä tapahtuvaa kerrontaa Johanneksen näyssä:

Johanneksen ilmestys 6:12-17 Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi, ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa, ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"

Luku 188 toistuu maanjäristyksissä: http://youtu.be/xizZLbWaWKo tai http://www.sonoma.edu/users/v/vegalu/188.pdf

188days
Ystäväni Juhani ja Olli ovat käyneet pientä kirjeenvaihtoa keskenään ja yhdessä löytäneet näitä ajatuksia. Tässä maililla saamani kooste, (sis. kuva yllä):

Nyt on englanninkielisissä palstoissa innostuttu Rosh Hashana juhlasta ja monet odottavat silloin tempausta. Sinä tiedät paremmin kuin minä onko tuo mahdollista? Yritin tuohon alle koostaa millä he väitteensä perustelevat:

 

Paavali sanoo, että Kristuksen morsiamen tempaus tapahtuu, kun ”viimeinen trumpetti” soi!

 

Mikä on viimeinen trumpetti??? Trumpetti juhla (Rosh Hashana) on ensimmäinen juhla syksyllä, jolloin Kristuksen morsiamen tempaus tapahtuu.

 

Perustelut tässä: 

Rosh Hashana juhlassa puhalletaan trumpettiin sata kertaa ja viimeinen puhallus on nimeltään VIIMEINEN TRUMPETTI. Muissa juhlissa ei ole viimeinen trumpetti termiä.

Kaikki juutalaiset juhlat liittyy Jeesukseen ja nämä juhlat menee AIKAJÄRJESTYKSESSÄ!!

Kevät juhlissa happamattoman leivän juhlan (pääsiäinen) aikaan Hänet surmattiin ja Hänen ruumis oli tuo happamaton leipä.

Hänen ylösnousemus oli ”ensimmäinen kevät hedelmä”, suloinen uhri Jumalalle.

Pyhä Henki vuodatettiin juutalaisen Helluntai juhlan päivänä.

Kaikki menee siis näiden juhlien mukaan järjestyksessä ja syysjuhla Rosh Hashana on seuraava.

Nämä Juhlat ovat Jumalan asettamia TAPAAMISAIKOJA

 

Trumpetti juhla tunnetaan näistä merkityksistä:

-katumus

-takaisinnosto

-riemu

 

kohdat, mistä trumpetti juhla tunnetaan:

-se on juhla, jonka päivää ja hetkeä ei kukaan tiedä, se tulee kuin varas yöllä!!

-salattu uudenkuun päivä 

-päivä jolloin trumpettia puhalletaan

-viimeisen trumpetin päivä

-Jaakopin ahdistuksen aika alkoi tämän päivän jälkeen

-Päivä jolloin portit on avoinna

-Päivä jolloin kirjat on avoinna

-Tuomion päivä

-Suuren Kuninkaan kruunajais päivä

-Messiaan hääpäivä

 

Monet vetoavat tähän kohtaan, ettei voi tietää:

Matteus 25:13 Valvokaa siis, sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä.

 

Paavalin neuvo:

1. Tessalonikalaiskirje 5:1-2 Mutta aikakausista ja määrähetkistä ei teille, veljet, ole tarvis kirjoittaa; sillä itse te varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä.

 

Hän puhuu tässä juutalaiselle yleisölle, ja viittaa pasuuna juhlaan….”ei kai teille tarvitse perusasioista puhua kaikkihan tietävät päivän, joka tulee varkain (trumpetti juhla)”

 

Sitten epäilijöiden lempilause:

Matteus 24:36 Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin.

 

Tämäkin viittaa juutalaiseen perinteeseen! juutalaisissa häissä sulhasen isä määrää milloin häät aloitetaan ja hän salaa sen jopa sulhaselta.

 

Rosh Hashana juhlaa ei voi tietää, koska se on uuden kuun aikaan (kaikki muut juhlat on täyden kuun aikaan joten ne päivät tiedetään!) ja juutalaisessa perinteessä täytyy olla kaksi todistajaa jotka yrittävät nähdä uuden kuun ensi sirpin! Jos on esimerkiksi pilvistä juhlan alku viivästyy koska sirppiä ei nähdä. Alku voi siirtyä jopa seuraavalle päivälle jos sirppi ei tule näkyviin, sen vuoksi juhla on pidennetty kaksipäiväiseksi. Kukaan ei siis voi tietää tuleeko sirppi näkyviin ja minä päivänä tai hetkenä juhla aikaan.

 

On sitten makuasia milloin sirppi on tarpeeksi näkyvä ja vain Isä Jumala voi sen tietää tarkalleen, koska se on sulhasen Isän tehtävä häissä. Kyse on siis siitä kenelle kuuluu häiden alkamisen määrittäminen juutalaisissa häissä ja se on sulhasen isän yksin päätettävissä.

 

Rosh hashana on siis viimeisen trumpetin juhla jonka hetkeä ja päivää ei voi kukaan tietää!

 

loppupäätös: Kristuksen morsian temmataan tämän juhlan aikaan oli vuosi sitten mikä tahansa.

 

Rosh Hashana juhla on tänä vuonna 29-30.9

 

Juutalaisuudessa päivä alkaa klo 18 joten vaikka juhla on merkitty 29 päivälle se alkaa jo 28.9 klo 18. Hetkeä milloin uuden kuun sirppi näkyy ei voi tietää joten…………………

Niinpä... JOTEN !!! TOSIAAN. Pian se sitten nähdään... MÄ OON NIIN RAPTURE READY!


28.8.2011

Hurrikaani oli vasta syksyn ensimmäinen ja lisää on tulossa ja NY jo juhlii

New York säästynee pahimmalta - heikentynyt Irene jatkaa pohjoiseen
julkaistu klo 06:29, päivitetty tänään klo 20:15

New York näyttää säästyvän pahimmalta hurrikaani Irenen ylitettyä miljoonakaupungin sunnuntaina. Irene nostatti tulvia eri puolille kaupunkia, mutta ne jäivät melko mataliksi. Sen sijaan muualla Yhdysvaltain itärannikolla Irene on tappanut ainakin 14 ja aiheuttanut pahojakin tuhoja.
 
>Lue lisää<
Kun Elein komeetta on konjunktiossa maan, auringon ja itsensä kanssa, niin hurrikaani tulee kaikella voimalla ja varmaan tapahtuu muutakin juhlivalle New Yorkille. Näin veikkaan.

23.8.2011

Kerron symbolisen näkökulman maailmamme luomisesta aurinkokuntana
Saturnus.
Aurinkokunta
Planeetat ja kääpiöplaneetat
Aurinko Merkurius Venus Kuu Maa Phobos ja Deimos Mars Ceres Asteroidivyöhyke Jupiter Jupiterin kuut Saturnus Saturnuksen kuut Uranus Uranuksen kuut Neptunuksen kuut Neptunus Pluton kuut Pluto Haumean kuut Haumea Makemake Kuiperin vyöhyke Dysnomia Eris Hajanainen kiekko Oortin pilvi Solar System XXX.png
Aurinko · Merkurius · Venus · Maa · Mars · Ceres · Jupiter · Saturnus · Uranus · Neptunus · Pluto/Kharon · Haumea · Makemake · Eris
Pienkappaleet · Pikkuplaneetat · ( Asteroidit · (NEA:t · Asteroidivyöhyke · Troijalaiset) · Damocloidit · Kentaurit
Transneptuniset kohteet · (Kuiperin vyöhyke · Hajanainen kiekko · Hillsin pilvi · Oortin pilvi) ) · Komeetat · Meteoroidit
Kuut · (Maan · Marsin · Jupiterin · Saturnuksen · Uranuksen · Neptunuksen · Pluton · Haumean · Eriksen · Pikkuplaneettojen)
Renkaat · (Jupiterin · Saturnuksen · Rhean · Uranuksen · Neptunuksen)
Isä Jumala on vasemmalla laidalla antamassa elämän niille, jotka sen voivat hyödyntää itselleen elintoimintojaan varten. Joku saattaa olla lähellä Jumalaa, muttei kykene hyödyntämään Jumalan antamaa valoa, vaan grillaa itsensä täysin tämän armottomassa palossa, ilman välimiestä, kuuta. Toinen taas on niin kaukana, ettei kykene saamaan valoa kiinni, eikä se lämmitä että elämä pääsisi edes yhtään alkuun ilman kuuta tai kuun kera, yksi lysti, tulos nolla. Sopivan matkankaan päässä maaperä ei ole suotuisa saamaan aikaan mitään tervettä kasvua, vaikka olosuhteet olisivat kelvolliset ja kiertolaisia olisi kuinka paljon tahansa. Monilla on kuita vaikka pilvin pimein muttei se auta, eivät ne tuo elämää, koska planeetalla ei yksikertaisesti ole elämää, vaikka sillä olisi 1300 kuuta. (Danielin väärät profeetat)
On vain yksi planeetta, jossa on yksi oikea kuu, maan oma kuu, Jeesus Kristus, joka tuo valon silmillemme sopivan valon yöllä, kun elämämme on unessa ja päivällä sen antaa itse Isä Jumala kaikessa kirkkaudessaan emmekä me voi sitä katsoa suoraan silmiin.
Tällä tavalla kulkee myös ihmisen hengellinen elämä ja se kannattaa itse tutkia ja omaksua.

22.8.2011

Askel kohti diktatuurista demokraattista antikristuksen tasavaltaa on taas menty - II sarvi
"Gaddafin loppu on lähellä"
Julkaistu 22.08.2011 00:15 (päivitetty 00:19)
Gaddafi
Gaddafin turvallisuudesta vastaavien joukkojen kerrotaan antautuneen kapinallisille Tripolissa. Gaddafin pojat Mohammed ja Saif Al-Islam ovat kapinallisten hallussa.
Al-Jazeera ja Al Arabiya kanavat kertovat, että Libyan johtajan Muammar Gaddafin turvallisuudesta vastaavat joukot ovat antautuneet ja laskeneet aseensa.
Libyan kapinallisjoukot ovat tunkeutuneet maan pääkaupunkiin Tripoliin.
Britannialaisen Sky News -kanavan paikalla olevan toimittajan mukaan kapinallisjoukot juhlivat jo
kaupungin keskustassa. Kapinallisten kerrotaan saaneen haltuunsa Tripolissa sijaitsevan valtion radion rakennuksen.
Toimittaja kertoo, että libyalaiset ovat tungeksineet kaduille tervehtimään kapinallisjoukkoja. Gaddafin joukot eivät ole toimittajan mukaan tehneet vastarintaa. Kapinallisten johtajan mukaan Tripolissa on kuitenkin edelleen vastarintapesäkkeitä.

Jos joku luulee, että tämä on hyvästä, niin se erehtyy, kuten monesta muustakin eksytyksestä, kuten politiikka, mystiikka ja tiede. He erehtyvät pahasti ja ymmärtävät sitten joskus. Jokaisessa havainnossa, jonka Jumalan lapsi näkee, hän tunnistaa karitsan äänen ja pedon äänen toisistaan luonnollisesti. Saatana naamioituu valkeuden vaatteisiin ja niinhän Jeesus sen antoi meidän ymmärtää. Musta sydän, valkea kuori.

Edellisessä jutussa oli paljon virheitä, joita sain maililla. Nibiru ilmeisesti tulee Eleinin perässä. Ei se haittaa, enhän minä ymmärrä astrologiasta sen enempää kuin naapurin Mansikki kukkopillistä. Ajattelen aina asioita loogisen käytännön kaavan mukaan ja olen muutenkin impulsiivinen hätähousu. Ymmärrän symboliikkaa paljon enemmän kuin teorian astrologiikkaa.

21.8.2011

Tämä video kannattaa katsoa - alkaa 25.9.2011 kohdalla... tosissaan!

Planet X video

Huomioitavaa on myös se, että suurimmat maanjäristykset ovat olleet juuri niissä kohdissa, joissa tuo Elein/Nibiru/PlanetX ovat konjunktiossa itsensä, auringon ja maan kanssa. Kaikki alkaa siis tulossa 18-28.9. ja vielä uudelleen 19.3.2012 sekä alkukesällä pahin 2012 jonka jälkeen kaikki on ihan sekaisin tällä planeetalla. Tässä lisää: http://youtu.be/scZAOQNopok

Jos ahdistus alkaisi vaikka tuossa 29.9.2011 niin löysin tiettyjä tukipylväitä ylösoton mahdolliselle päivälle, jota yllättäen tukee myös aiemmin mainitsemani 3. Mooses 23:15-17 Katsos kun juutalaisen kalenterin uhrit ja pyhät kulkevat tänä vuonna näin:

Rosh hashana eli uusivuosi on tishri-kuun 1. (29.9.2011). Siitä alkaa juutalainen kalenterivuosi 3. Moos. 23:24. 

Jom kippur eli (suuri) sovituspäivä on tishri-kuun 10, (8.10.2011). Silloin juutalainen paastoaa syömättä ja juomatta koko vuorokauden. Temppelissä suoritettiin silloin kahden syntipukin uhraaminen kansan puolesta. 3. Moos.16:7- 31.  

Sukkot eli lehtimajajuhla on tishri-kuun 15.–22. (13-20.10.2011). Samalla se on suurin sadonkorjuujuhla syksyllä maallisen vuoden alkupuolella. Seitsemänä päivänä temppelissä uhrattiin 70 sonnia ja vesiuhreja. Koko aikana pyritään asumaan lehtimajoissa. 3. Moos. 23:34–43; 4. Moos. 29:12–34.  

Simchat tora eli lain ilojuhla päättää lehtimajajuhla-ajan tishri-kuun 22. (20.10.2011) Se on 8. päivä Israelissa, muualla eli galutissa se on seuraava eli 9. päivä. Sinä päivänä luetaan Tooran (Mooseksen kirjat) viimeiset jakeet ja aloitetaan sen lukeminen alusta.

No siis mitä tarkoitan? Johanneksen ilmestyksessä morsian joutuisi elämään kymmenen päivää ahdistuksessa ja penseät heräävät kun ahdistus alkaa, mutta liian myöhään, mitä luultavimmin juuri tuon kymmenen päivän aikana. He tulevat pyytämään oikeita uskovia antamaan heille toivoa ja pelastustien aukeamista, mutta auttamattomasti liian myöhään.
Jos siis ahdistus alkaisi 1.10.2011 ja siitä kymmenen päivää, ollaan 10.10.2011 kohdalla, joka yllättäen onkin juurikin maanantai. Siitä jos lasketaan kolme päivää, jonka aikana tapahtuisi siirtyminen hääseremoniaan. Tuona aikana morsian puhdistetaan liasta ja verestä, kyyneleet pyyhitään, vaatetetaan ja tälle laitetaan koruja sekä kruunu päähän, jonka jälkeen morsian viedään Chupan alle vihille. Sen kolmen päivän jälkeen alkaa lehtimajan juhla, joka kuvastaa kaikkea sitä, mikä on morsiamelle sopivaa. Sen jälkeen morsian ja ylkä valmistautuvat hääkulkueen aloittamiseen, jossa kutsutaan morsiamen häihin häävieraat. Osa kutsutuista on tyhmiä ja osa viisaita neitsyitä.

Tämän parempaan en pysty, mutta tässä onkin jo pieni mahdollisuus ennen kevättä.

10.8.2011

Sodoma ja Gomorra on valmis

Lapsimalli Karmeaa oli ymmärtää sellaista että kun enkelit tulivat Sodomaan kertomaan Lootille Jumalan suunnitelmista, niin ei se, että nuo siellä asuvat himojensa perässä juoksevat ihmiset olisivat halunneet "naida" mitä tahansa tai vaikka kadun lapsia, vaan Lootin vieraaksi tulleita enkeleitä. Kun ymmärtää mikä Lootin arvomaailma oli, hän käsitti että jopa hänen omat tyttärensä olivat uhrattava Taivasten Valtakunnan takia. Niinpä Loot sanoi, että ottakaa tyttäreni mieluummin kuin nämä pyhät miehet.
Kun tätä asiaa peilaa nykymaailmaan, niin mikään moraali ei enää päde. Puhutaan pedofilian kauheudesta ja yöllä kun kukaan ei näe, tehdään ja toteutetaan se.


1. Mooseksen kirja 19:5-9
Ja he huusivat Lootia sanoen hänelle: "Missä ne miehet ovat, jotka tulivat luoksesi yöllä? Tuo heidät tänne meidän luoksemme, ryhtyäksemme heihin." Silloin Loot meni ulos heidän luokseen portille ja sulki oven jälkeensä ja sanoi: "Älkää, veljeni, tehkö niin pahoin. Katsokaa, minulla on kaksi tytärtä, jotka eivät vielä miehestä tiedä. Ne minä tuon teille, tehkää heille, mitä tahdotte. Älkää vain tehkö näille miehille mitään pahaa, sillä he ovat tulleet minun kattoni suojaan." Mutta he vastasivat: "Mene tiehesi!" Ja he sanoivat: "Tuo yksi on tullut tänne asumaan muukalaisena, ja yhtäkaikki hän alati pyrkii hallitsemaan. Nytpä me pitelemmekin sinua pahemmin kuin heitä." Ja he tunkeutuivat väkivaltaisesti miehen, Lootin, kimppuun ja kävivät murtamaan ovea.

4.8.2011

Taitaa meille Jessen todellisille odottajille käyvän niin, että jatkamme tätä ensi kevääseen samalla kaavalla.

29.7.2011

Uuden viinin juhla on tasan 50 päivää Helluntaista

3. Mooseksen kirja 23:15-16 Sitten laskekaa sapatin jälkeisestä päivästä, siitä päivästä, jona toitte heilutuslyhteen, (Pääsiäissunnuntai) seitsemän täyttä viikkoa, (Helluntai) laskekaa viisikymmentä päivää seitsemännen sapatin jälkeiseen päivään asti; sitten tuokaa Herralle uusi ruokauhri. (50 päivää Helluntaista) = Viininkorjuujuhla.
3. Mooseksen kirja 23:17 Sieltä, missä asutte, tuokaa heilutusleiväksi kaksi kakkua, jotka on leivottava happamena kahdesta kymmenenneksestä lestyjä jauhoja, Herralle uutislahjaksi.

Kun puhuin viime 13.6. mahdollisesta ylösotosta, niin sehän lasketaan yllä olevasta Mooseksen kirjan sanoista. Siinä puhutaan selvästi ylösotoista symboliikka kielellä.
Ystäväni Markku lähetti taas viestiä löytämästään aiheesta viininkorjuu juhla.

Tuollainen löytyi (tiedätkö tarkemmin tuosta viinin tarjoamisesta, sehän sopii täysin pääsiäisestä 7 viikkoa + 50 päivää laskuun) 

The new wine festival came 50 days or seven weeks after Pentecost. Until new wine was offered, no one could drink any of the new juice (Temple Scroll, columns 19-21). Fourteen weeks after Pentecost, shortly before the Feast of Trumpets, was the new olive oil festival. No one could use new olives until some oil had been offered (columns 21-22). 

Eli....uuden viinin festivaali tulee 50 päivää helluntaista. Ennen uuden viinin tarjoamista kukaan ei saanut maistaa uusia hedelmiä. 14 viikkoa helluntain jälkeen hieman ennen lehtimajajuhlaa on uuden oliiviöljyn juhla. Kukaan ei saanut käyttää uutta oliiviöljyä ennen sen tarjoamista.

http://christianity.about.com/od/biblefactsandlists/a/biblefeastscal.htm

 

Ylösotosta menee siis vielä 7 viikkoa, eli 14 viikkoa Helluntaista, kun uusi öljy lasketaan kaiken maailman päälle ja kaikki vanhat ja nuoret profetoivat ja näkevät unia sen jälkeen. Suomessa alkaa tuossa ennen lehtimajan juhlaa suuri herätys, Pohjolan Valon herätys, Solna Polaris.

 

Klo 18:55 lisäys: (Markku mailaa)

 

Nuo 50 päivän lisäykset Helluntaihin on löytynyt kuolleen meren kääröistä. Tuossa vähän konekäännöstä:

 

Festivaalit uuden viinin ja uutta öljyä

Hämmästyttävästä Jumala on paljastaa asioita näinä viimeisinä päivinä, jotka pidettiin piilossa, kunnes sen jälkeen kun Israel tuli kansakunta vuonna 1948. Kuolleenmeren kääröt alun perin löydettiin vuonna 1947, ja esiintyminen jatkui vuoteen 1956 asti. Niiden sisältö julkaistiin pikkuhiljaa koko seuraavina vuosikymmeninä. YHWH asetti Hänen juhlat kuin harjoituksissa asioita täytyttävä, Messias (Moos. 23:2 ja eversti 2:16-17). Mielestäni juhliin New Wine ja uutta öljyä on nimenomaan Kristuksen morsian näinä myöhempinä aikoina, jotta ymmärtäisimme mitä Ylkä on tekemässä.

 

Tiedämme laskenta Omer seitsemän viikkoa pääsiäiseen ja juhlii juhla viikon tai helluntai, 50. päivä (Moos. 16:8-11). Mutta mukaan Temple Selaa joukossa Kuolleenmeren kääröt, oli kaksi muuta 50 päivää festivaaleilla Helluntain jälkeen, ensimmäinen on New Wine viinisadon, ja 50 päivää myöhemmin, uutta öljyä oliivipuun sato.

 

"... Sinä count-seitsemän täydellistä sapatin päivästä, jona toit nippu [aalto-tarjontaa. Sinä C] ount huomiseen seitsemännen sapatin. You on laskea [viisikymmentä] päivää. Sinulla on saatettava uuden viljaa tarjoaa .... Se on juhla viikon ja juhlaa ensihedelmät, ETERNA [l] muistomerkki.

.... Te [on count] Seitsemän hakee siitä päivästä kun tuo uusi viljaa tarjoaa ... seitsemää täyttä sapattini [on kulunut un] til olet lasketa viisikymmentä päivä on huomenna seitsemännen sapatin. [You] on [tuo] uutta viiniä juoda, joka tarjoaa ...

.... [Voit sha] ll laskea siitä päivästä lähtien seitsemän viikkoa, seitsemän kertaa (seitsemän päivää), neljäkymmentäyhdeksän päivä, siellä on seitsemän täyttä sapattini; huomiseen seitsemännen sapatin sinulla on laskea viisikymmentä päivää. Sinulla on sitten tarjota uusia öljy ... "

(Temple Scroll - 11QT = 11Q19, 20, 4Q365a - XVIII-XXI.)

 

Alkuperäinen sivu tuossa: http://awakebride.blogspot.com/2011/06/festivals-of-new-wine-and-new-oil.html

27.7.2011

Kun nyt on pakko ottaa kantaa (kukaan ei halua nähdä, kuulla, eikä tietää, liian iso trageida)

Kun minulta/meiltä kysytään mieltä... tuo ampumishelvetti! Meihin käännetään aina äärikristillisyyden kautta kaikenlainen väkivalta. Meillä on taakkana niin Paavin murhaamat alkukristityt kuin Espanjan inkvisitiot ja noitavainot. Nyt tulee esille temppeliritarit, jotka ovat ihan sitä samaa, tavallaan tekivät palvelusta Jumalalle, mutta samalla myös suuremman palveluksen saatanalle. Täytyy muistaa kuka on herra talossa.
Nyt kun me näemme nuo tragediat ja sydämemme suree norjalaislasten- sekä nuorten kauhujen puolesta, me näemme myös saatanan ja Jumalan välisen taistelun.
Kun minä itseäni vertaan mihin tahansa ääriliiketoimintaan, niin näen itseni ääri Jeesus fanina. En mm. tunne yhtään Jeesus "Jesse" fania joka olisi äärihullu tai psyko. Me olemme kaikki jalat maassa ja meidän idolimme Jeesus Kristus on esikuvamme, rauhan ja Rakkauden merkeissä. Se on sitten toinen asia, koska Jeesus sanoi, ettei hän tullut tuomaan rauhaa, vaan miekan. Tuo miekka ei tarkoita sotaa viattomia vastaan. Meidän jokaisen täytyy tajuta mikä on oikein ja mikä väärin. Tuo norjalaistappaja oli täydellisesti hukassa ja saatanan palveluksessa.

16.7.2011

Monta asiaa tulossa samaan skenaarioon (3. Moos. 23:15-17 toteutuu tavalla II 7vk+50pv ?)

Obama kongressille: Meiltä loppuu aika
julkaistu eilen klo 20:27, päivitetty eilen klo 20:57

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama kiirehti kongressia korottamaan liittovaltion velkakattoa. Obama toisti, että mikäli velkakattoa ei nosteta, kaikkien amerikkalaisten verot nousevat merkittävästi.

Obama huomautti kongressille perjantaina, että budjetin alijäämää koskevat keskustelut olisi pitänyt käydä huomattavasti aikaisemmin. Obama totesi, että seuraavan kahden vuorokauden aikana kongressin edustajien on annettava vastauksia, mitä velkakaton nostamiseksi aiotaan tehdä.
Edustajainhuoneessa enemmistönä olevat republikaanit edellyttävät
vastineeksi demokraateilta budjettileikkauksia, jotta maa pääsisi eroon jatkuvista vajeista. Presidentti Obama puolestaan haluaa sekä leikkauksia että varakkaiden veronkorotuksia. Presidentin mukaan tämä ei edellyttäsi radikaaleja päätöksiä. Obama perusteli näkemystään sillä, että Yhdysvallat ei hänen mukaansa ole Kreikka tai Portugali. Jos velkakattoa ei nosteta, Yhdysvaltain liittovaltio ei pysty maksamaan ensi kuun alussa lankeavaa lainaerää.
- Seurauksena olisi veronkorotuksia, jotka koskisivat koko kansaa, Obama muistutti.

Edellä kirjoittamieni näkyjen ja skenaarioiden perusteella, osapuilleen kaikki on jo tapahtunut, eli profetiat ovat tähän mennessä toteutuneet. Kaksi tulivuorenpurkausta on toteutunut, joista toinen jäi varsin vähälle huomiolle ja toinen taas puhutti enemmän. Islannin Katla ei puhutellut mutta sitten, Indonesiassa tapahtui isompi, kuten suomalainen kuvaavasti sanoi, "ei tällä nyt mikään maailmanlopun meininki ole".
Avaruuskävelykin on kävelty ja kaikki näyttää vielä hyvältä, vain kuun taakse osunut meteori ei ole toteutunut... vielä!?
Sen sijaan Palestiina on saanut Arabineuvoston hyväksynnän perustaa PL valtio Israelin itäpuolelle ja Jerusalemista sen pääkaupunki. Abbas käy EU maissa keräämässä nimiä YK:n syyskuun yleiskokousta varten, jotta mahdollisimman moni äänestäisi sen puolesta, Jumalan tahtoa vastaan.
USA:n hajoava talous ja Obama toteuttavat konkreettisesti Wilkersonin profetioiden täytäntöön panemista korottamalla mm. amerikkalaisten bensan hintaa ja jokaista muuta veroa maassa. Tämä johtaa tuhanteen tulipaloon New Yorkissa ja mammuttimaisiin mielenilmaisuihin, joista aina on tuloksena anarkiaa ja ryöstelyä.
Jää nyt sitten nähtäväksi toteutuuko 3. Mooseksen 23:15-17 profetia/tulkintani nro. II siitä, että Pääsiäisen jälkeisestä päivästä lasketaan 7 viikkoa ja sen jälkeen vielä 50 päivää, joka osuisi tänä vuonna elokuun ensimmäiselle.
Toinen profetia on pikkutytön näkemä, jossa sukkula tulee vahingoittuneena alas ja sitten tapahtuu tuo ylösotto. Tosin ei pikkutytönkään profetia näe päivän tarkkuudella mitään, joten meille jää vain odottamisen vastuu, kuten aina ennenkin.
Pilkkaajat jatkavat edelleen pilkkapuheitaan ja sokeat uskovat huutavat kurkku käheänä, että olet väärä profeetta ja joudut helvettiin jne. samaa mitä aina. Silti meistä muutamat jaksamme odottaa ja odottaa, koska se mitä odotamme, on TODELLA sen arvoista.

9.7.2011

Hätkähdyttäviä löytöjä ja profetioita Markku veljeltä

Ystäväni Markku lähetti minulle 5.7. mailin, jossa hän oli löytänyt Jerusalemin taivaalla tapahtuvan tähtikartan muutoksen. Hän oli lähettänyt asiasta kyselyn Reino Savolalle, jolta juttu puolestaan oli mennyt julkaisuun Harri Veijosen sivustolle.
Tähtikartta ja viimeinen sukkulalento selvästikin olivat sidoksissa toisiinsa, jonka jälkeen Markku lähetti kyselyn myös
Ollille, "Nokialainen" jossa Markku käyttää nimeä Juhani. Markku suojelee identiteettiään aivan omista henkilökohtaisista syistään ja annetaan sen olla niin.
Julkaisen tässä nyt osapuilleen kaiken sen mitä Markku veli oli nyt löytänytkään:

Tutkin stellarium tähti ohjelmalla Jerusalemin taivasnäkymää tänä kesänä. Huomasin että odotetulla tempauspäivänä 13.6. klo 10 saattoi tapahtua jotain. Jerusalemin taivaalta nousi silloin Leijona tähtimerkin kaksi ensimmäistä tähteä. Leijonasta tuli mieleen Juudaan Leijona. Leijona jatkoi nousuaan seuraavina päivänä, mutta mielenkiintoiseksi se muuttui kun sen perässä alkoi nousta Neitsyt merkki 25.7, silloin nousee Neitsyt merkin ensimmäinen tähti. Neitsyt siis seuraa Leijonaa noin 40 päivän viiveellä ja molemmat jatkavat tätä nousua peräkkäin. Onko Leijona Jeesus "pilvissä" ja asettuuko Hän taivaalle käskyhuutoa varten? Neitsyt (morsian?) nousee noin 40 päivän päästä Leijonan perässä.

Laitan liitteeksi kaksi kuvaa ja tähän alle linkin tekemästäni videosta:
http://dl.dropbox.com/u/2693928/Leijona%20ja%20Neitsyt.avi

Videon pysätys kuvat tässä linkissä:
 http://dl.dropbox.com/u/2693928/Leijona%20ja%20Neitsyt%20Jerusalem%20kesa%202011.zip

Siinä tähtivideossa katso saturnusta neitsyen merkissä, ei meinaa siirtyä millään siitä pois. Muut planeetat liikkuu herkästi, mutta saturnus on paikoillaan. Lopulta 11.11 se tulee ulos neitsyen alapäästä....."vaikea synnytys"?????

11.11.2011 voisiko liittyä näihin jakeisiin? 

Ilm. 12:01. Ja näkyi suuri merkki taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleenä kaksitoista tähteä.
Ilm. 12:02. Hän oli raskaana ja huusi synnytyskivuissaan, ja hänen oli vaikea synnyttää. (saturnus ei liiku)
Ilm. 12:03. Ja näkyi toinen merkki taivaassa, ja katso: suuri, tulipunainen lohikäärme, jolla oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea, ja sen päissä seitsemän kruunua;
Ilm. 12:04. ja sen pyrstö pyyhkäisi pois kolmannen osan taivaan tähtiä ja heitti ne maan päälle. Ja lohikäärme seisoi synnyttämäisillään olevan vaimon edessä nielläkseen hänen lapsensa, kun hän sen synnyttäisi.

Jotkut sanovat että komeetta Elenin olisi juuri loppusyksystä hyvin lähellä, voisiko se olla tuo lohikäärme, joka sylkee tähtiä???

Laitanpa sinullekkin tämän Ollin vieraskirjaan laittamani kommentin..... 

Nimi: juhani

Viesti: Soon And Very Soon Were Going To See The King (With 'High definition' HD vid)'
http://youtu.be/APytqHyFZrU

katso videon latauspäivää... 1.12.2009, kyseessä siis vanha video ei nyt tehty. Sattumaako että juuri nyt sama sukkula tekee viimeisen lennon??...TUSKIN!

Videolla on Atlantis sukkula ja siinä lauletaan.... me näemme Kuninkaan hyvin pian!!!

Kyselin Ollilta hänen vieraskirjassaan sukkulalennon merkitystä, hän löysi mielenkiintoisia pointteja: 

Nimi: Olli

Viesti: Juhani, avaruussukkuloiden okkulttiset peitenimet Illuminatin taholta lienee se pääpointti mitä Jonathan paljastusvideollaan halusi kertoa. Avaruussukkuloiden nimet viittaavat Uuden Maailmanjärjestyksen syntymiseen pian ja siksi viimeinen sukkulalento on tärkeä.

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1345469/pg1

Lainataan David J. Meyeriä vuodelta 1995.

The late David J Meyer, a minister who warned about dangers of the occult and secret societies, is prescient in this January 1995 Last Trumpet Newsletter:

"I would like to mention that the program of the Illuminati is revealed in the names of the space shuttles. The United States used to have six but now has five space shuttles. The names of these are: 1. Columbia, 2. Enterprise, 3. Endeavor, 4. Discovery, 5. Atlantis. If we take that exact order, we will find that a message is formed.

We know that the name Columbia is taken from the Washington D.C. or District of Columbia, where the Illuminati is actively utilizing the the United States Government for its own purposes. Enterprise is the name given to the plan to bring forth the new world government. Endeavor is the labor required by the Illuminists to bring forth the New World Order. Discovery is the discovery of the New Empire that is to be brought forth from the ashes of the old. Atlantis is the name given to the New Empire. The legend of the lost continent of Atlantis reveals that it was a Socialist Superstate that controlled ancient Europe. It is the Illuminists who are trying to bring forth a New Atlantis, which is to rise again.

If we take these names of the space shuttles in order, we come up with an interesting sentence as follows: Columbia in a great Enterprise will Endeavor to Discover Atlantis. It is interesting that the shuttle named "Challenger" was destroyed! The conspirators love to speak and communicate in secret or cryptic language, but God reveals all of their secrets."

Siis Columbia suurena hankkeena (Enterprise) tulee tavoittelemaan (Endeavour) Atlantiksen löytämistä (Discover)...ja kaikki haastajat (Challengers) tullaan tuhomaan.

Sopivasti sananparren mukaisesti ensimmäinen avaruuteen lentänyt sukkula oli vuonna 2003 tuhoutunut Columbia-sukkula. Ensimmäinen sukkulalento suoritettiin 12. huhtikuuta 1981 (Columbian neitsytlento).
 

HEINÄKUUHUN LIITTYVÄ PROFETIA

Mielenkiintoinen koska tuo sivuaa erään pikkutytön profetiaa, missä hän näki kuinka avaruussukkulaan osui meteori ja sukkula joutui keskeyttämään avaruuslentonsa ennenaikaisesti. Tässä allaolevassa näyssä on myös kohta missä sanottiin tempaushetkeksi täysikuuta ja se on 15.7 tässä kuussa. Saako siis sukkula osuman niillä paikkeilla?

http://www.fivedoves.com/letters/july2011/robertr77.htm

Laitan tähän Google konekäännöksen:

Hei kyyhkysiä .... Sain uskomaton unelma kertoa kaikille.

Olin äitini luona toinen päivä hänen syntymäpäivänsä. Hän oli innoissaan kertoa minulle erittäin elävästi unessa hän oli tänä aamuna hänen syntymäpäivänsä.

Ennen kuin aloitan, minun pitää kertoa kaikki tietää, että äitini on harras kristitty, hän ei osaa käyttää Internetiä tai tietokonetta, hyvin. Hän vain tietää hieman Englanti ... Toisin sanoen hän ei ole koskaan kuullutkaan 5 kyyhkysiä tai kristillinen verkkosivusto, että asiassa. Autan häntä maksamaan hänelle laskuja verkossa silloin tällöin, mutta se siitä.

Joka tapauksessa seuraava tapahtui VAIN elävästi unessa hän on koskaan ollut, pari päivää sitten:

Hän ajoi jossain perheen kanssa ja yhtäkkiä hän huomasi, että yksi hänen nuori vauva pojista katosi, en tarkoita vain kadonnut jäljettömiin ajoneuvoon. Sitten hän sanoi, että hän huomasi paljon ihmisiä alkoi kadota. Hän soitti minun muita perheenjäseniä ja kysyi heiltä, &#8203;&#8203;jos he olivat nähneet ihmisiä katoaa ja he vahvistivat.

Seuraavaksi hän sai ulos ajoneuvosta ja katseli taivaalle. Hän sanoi hän näki kiviä putosi taivaalta, kuten tähdenlennot ja jotkut olivat osuu kuun. Hän teki selväksi minulle, että oli täysikuu, kun kiviä osuu.

Hän alkoi paniikissa ja kertoi koko perheen pidä kädet ja rukoile anteeksiantoa ja parannusta. Koska he tekivät niin, hän sanoi hän näki kiviä osui maahan. Hän on pitänyt kiinni avaruuteen tai jotain tämänsuuntaista, mutta tämä kaikki tapahtui, kun hänen silmänsä olivat kiinni unessa. Hän sanoi aina meteori osuisi maahan, sumu tulisi ulos jonkinlaisena jälkimainingeissa, kunnes maa peittyi sumuun.

Heti kun hän avasi silmänsä hän oli eri paikassa. Hän kuvaili pitkä rivi ihmisiä odottamassa isoon taloon. Hän vilkaisi taloon ja hän sanoi päälle talo oli merkki siitä, että sanoi "Karitsan häihin".

Sitten hän heräsi lähes kyyneliin ja innoissaan. Sitten Kerroin hänelle kaikki unelmat ihmisillä on 5 kyyhkyset ja muut sivustot noin meteorit osuvat Maahan ja kuu, jotka ovat samankaltaisia, jonka hän oli. Olen myös kertonut hänelle Avaruussukkula Atlantis ja lapset ottavat haaveilee tempaus mahdollisesti tapahtuu tässä kuussa.

Uskon, että olemme valmistellaan tai varoitettava heitä olemaan valmiina. Tämä on vain wayyy liian sattumanvaraisia, koska olen hyvin varovainen päivämäärät ja muiden ihmisten unelmat, mutta kun se todellisuudessa tapahtuu sinä tai joku jonka tunnet oikein hyvin, sitten alkaa ihmetellä ja saada erittäin innoissaan.

Lopuksi hän sanoi näin tapahtui täysikuu. Avaruussukkula Atlantis tulee olemaan 12 päivää tehtävä ja täysikuu putoaa väliin aloittaa päivä ja odotettu saapumista maahan.

11 heinäkuu on syntymäpäiväni. Toivottavasti en ole täällä sitä. Ainoa tapa muistan minun syntymäpäivä on menemällä paikallinen 7-11 (11. heinäkuuta) ostaa lapseni Slurpee tai karkkia. LOL.

Pidä etsii!

Ystävällisin terveisin,
Robert Rose

Englannin kielisillä sivuilla uskotaan vahvasti nyt että heinäkuussa alkaa ahdistuksen aika. Laitan tuohon konekäännöksen pikkutytön näystä. Näissä menee jo vähän pää pyörälle, tulee niin paljon dataa nyt.....

 

http://www.tribulation-now.org/2011/06/18/black-sun-moon-impact-july/

 

Pikkutytön unelma

 

Alla aion jakaa unelma päässä pieni tyttö. En aio muokata tekstiä ollenkaan, mutta aion lisätä joitakin välimerkkejä ja hyödyntää joitakin kirjeitä, jotta se vähän helpompi lukea. Tieto on täysin "leuka pudottamalla".

 

Tässä on sähköposti. Ilmeisesti se lähetettiin Stewart Best.

 

MOST pelottavaa visiota pikkutyttö

17 kesäkuu 2011

Stewart Best

 

Tyttäreni on ollut monia profeetallisia unia Herran kanssa ja se vahvistaa sen, mitä te puhutte. Yhdessä unessa hän sanoi avaruudessa yläpuolella maapallon Jeesuksen kanssa ja hän näki astronautti ulos avaruudessa kelluva ulkopuolella shuttle ja nähnyt sisälle myös kun hän nähnyt ison esineen tulossa maata lähellä. Hän kertoi Herran se Black Sun (Voisiko se olla Nibiru ja sen kuita) ja Planet iski Moon. Hän ei sanonut () Black Sun osuma kuu, vaan planeetta. Se voisi olla yksi Nibiru kuut. Ja se säröillä meidän Moon. Ja vaikutus toi meidän Moon lähemmäs maan. Ja tuhansia tai miljoonia kappaleita kuun meni / matkalla maan. Rock iski takaisin osan shuttle ja (...) shuttle meni maahan.

 

Ennen meteorit osuma maa, hän nähnyt maan tanssia. Kuvittele meri näki ja kaksi lasta ovat menossa ylös ja alas ja maa on keskellä, se mitä maan päällä oli tekemässä. Tyttäreni kertoi minulle ennen kalliot pudota maan päällä hän nähnyt Herran keskellä kaksi enkeliä pilvet ja tuhannet enkelit vieressä Herralle.

 

Ja sitten oli suuri melu shofariin (trumpetti) ja Jumala herätti ihmisiä ja he tulivat ulos maasta. Ja hänelle sanottiin näin kävisi heinäkuussa.

 

En koskaan opettanut tyttärelleni tempausta, eikä hän katso elokuvia tämänkaltaisia. Hänen suosikki show on Sponge Bob.

 

Tämän jälkeen päätin näyttää tyttäreni NASA verkkosivuilla ja hän tunnustettu yhdeksi 4 astronautit Sandra H. Magnus hänen unelmansa. Ja hän vahvisti, että sukkula Atlantis nähtiin myös hänen unelmansa.

 

Hän kertoi minulle, että hän oli kertonut monta kertaa tämä tapahtuisi heinäkuussa ja hän myös nähnyt selaa kirjoitettu, sillä heinäkuussa.

 

Voisiko NASA olla valehtelee saapumisaika Elenin / Nibiru tai se nopeuttaa ja tulevat aikaisemmin ja saalis kaikille kenet? Luin jostain, että tämä Nibiru on saamassa nopeus sen tullessa lähemmäksi Aurinkoa. Ja se voisi olla lähempänä Maan heinäkuussa sijaan syyskuu vai voisiko olla, että yksi kuiden Nibiru voisi olla sen edessä ja se saapuu kuun heinäkuussa ja Nibiru ei todella tulevat syyskuussa?

 

Hän nähnyt kaupunki kuu ja nähnyt sisällä tämän kaupungin se oli rakennusten ja kasvihuoneissa kasvattaa ruokaa. Ja että ihmisten ja harmaa ulkomaalaisia &#8203;&#8203;asuu siellä.

 

Nämä kivet että pudota maahan tekee kovaa meteliä kuin mutina äänen lentokone. Hyvin pelottavaa. Kysyin mistä nämä kivet lasku? Oliko se city? Hän kertoi minulle kaikki kaupungit maa, kaikkialla, ja monet lapset ja mommies ja daddies kuoli. Hän jopa nähnyt CN Tower Torontossa putoavat maahan ja jopa kotimme osui meteoriitti.

 

Mutta ennen tätä kuolleet henkiin ja sitten elävä menee seuraavaksi, tämä tapahtuu heinäkuussa, hän kertoi.

 

Mr. Best sitten sopivasti lisää seuraavat keskeiset tiedot pohjaan tämän tiedonannon.

 

Muista Ed Dames ja hänen "etäkatseluun" kuljetuspalvelua pakotetaan takaisin Maahan takia meteor myrsky. Kuten ATLANTIS on viimeinen shuttle koskaan lentää, se tekee yhden miettiä, onko tämä pikkutyttö visio on tarkempi kuin haluaisimme.

 

Joka tapauksessa sanon tämän: Kaikki nk. "profeetallinen" tulkinnat aiotaan asettaa heidän korvansa kun käymme läpi kaiken tämän.

 

Ed Dames myös sanoi nähneensä suuri esine kulua Maan ja Kuun, aivan kuten Red Elk teki.

 

Joten odotamme, me valvomme ja rukoilemme aina, että olemme kelvollisia seisomaan Ihmisen Pojan ja paeta näitä asioita, jotka tulevat maan päälle.

 

Joka tapauksessa, totta tai ei, tämä on mielenkiintoinen näkemys vaikean TROUBLE TULOSSA maan päällä.

 

Lisäksi muistakaa, että Jeesus sanoi hän palaa omaan tulisivat kuin SNARE kun koko planeetta. Paula, kun se napsahtaa, on heti syntynyt, yleensä näkymätön, ja on täytenä yllätyksenä.

 

Ja myös muistaa Hän kertoi omalle kansalleen, että hän tulee milloin "TIME YOU usko", toisin sanoen hänen saapumisensa morsiantaan tulee kerralla kukaan ei olisi osannut arvata saattaa olla mahdollista.

 

Muuten, viittaus BLACK SUN on hävittäjä, ja se on mitä natsit palvoivat mustissa SUN rituaaleja. Miten olisi pieni tyttö tiedä mitään BLACK SUN? Muuten, me kattaa BLACK SUN meidän FUTURESCAPE-COSMIC kriisi, sillä se on erittäin tärkeä kohde New World Order.

 

Esittää, että SINUN Putki-ja polttavat sitä jonkin aikaa!

 

Toivon että on "Jeesus rauhanpiippu" Stewart viittaa liian ... Amen? (Hymy)

Markku > Jarmolle:
Sinä osaisit ehkä varmistaa onko tytön näky raitis....hän siis oli nähnyt että avaruussukkula nousee avaruuteen. Nähnyt myös että avaruusmies leijuu avaruudessa (astronautin avaruuskävely). Jossain vaiheessa sukkulaan osui joku kappale (meteori) ja se joutui palaamaan maahan. Samaan aikaan hän näki kuolleiden ylösnousemuksen ja sen jälkeen elävien. Tyttö on 3 vuotias, joten sen ikäinen ei osaa valehdella. Tytön isä oli näyttänyt myöhemmin hänelle sukkulan miehistön kuvat ja niistä tyttö oli tunnistanut naisastronautin. Aika hurjaa!!! Toinen samantyyppinen näky toisella henkilöllä oli, että kuuhun oli osunut meteoriitti heinäkuussa 2011 ja tempaus oli tullut samaan aikaan. Hänen näyssään oli selvästi näkynyt, että oli täysikuu ja se on 15.7. tässä kuussa.
Sukkulan lähtöä on ylistetty täydelliseksi, ei mitään ongelmia. Aika harvinaista, yleensä tulee monien päivien lykkäyksiä... tuleeko siis yllätys ihan muualta... avaruudesta "tällä kertaa"

Jarmo VS:
Atlantis on matkallaan 12 päivää, mikäli ei satu jotain...

http://www.nasa.gov/externalflash/135_flash/

Linkissä näkyy mitä minäkin päivänä tapahtuu ja juuri 12. päivä heinäkuuta on tuo avaruuskävely suunniteltu. Eikös jossain ollut maininta tuosta 12. päivästä?

Markku jatkaa tänä aamuna:

Katselin tuota videota tarkemmin, siinä on parikin näkyä tästä ajasta:

http://youtu.be/IGFjlWTju4w

Alussa miehen näyssä, tulee ensin pari isoa tulivuoren purkausta, sitten sukkulavaurio avaruudessa.

Tytön näyssä oli ensin avaruuskävely ja sen jälkeen hän näki ison meteorin avaruudessa. Jeesus kertoi hänelle tässä näyssä, että meteori on musta aurinko. Meteori osui kuuhun. Kuu vahingoittui jollain tavalla. Isku aiheutti sen, että kuu tuli lähemmäksi maata. Tuhansia kuun palasia sinkoutui maahan. Yksi kivi iskeytyi sukkulan takaosaan ja sukkula joutui palaamaan maan pinnalle.

Ennenkuin meteorit iskeytyivät maahan, tyttö näki maan "tanssivan" samalla tavalla kuin keinun keskellä olisi maapallo ja kaksi lasta keinuisivat sillä.

Tyttö kertoi että ennenkuin kivet iskeytyivät maahan hän näki Jeesuksen pilvissä kahden enkelin kanssa ja heidän takanaan oli tuhansia muita enkeleitä.

Sitten kuului voimakas trumpetin ääni. Ja Jumala herätti kuolleet ja he tulivat ulos maasta ja sen jälkeen myös eläviä nousi ylös. Tytölle kerrottiin että tämä tapahtuisi heinäkuussa.Tyttö vahvisti myöhemmin että Atlantiksen naisastronautti oli hänen näyssään. Näyssä tytölle oli painotettu monta kertaa, että kaikki tämä tapahtuu heinäkuussa.

Tytölle näytettiin myös käärö jossa luki Heinäkuu.

Lisätty 9.7.2011 klo 18:00, koska uutinen tosiaan nyt kertoo kahden tulivuoren purkautuvan.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/tulivuori-katla-purkautumassa-islannissa-tuhovoimaa-enemman-kuin-eyjafjallajokullilla/art-1288400597406.html

Markku lähetti: no niin siinä se on, toisessa näyssä oli juuri noin. Siinä näyssä ennen sukkulan tuhoa tulee kaksi suurta tulivuori purkausta. Ensimmäiseen kukaan ei reagoi.... toista jo hämmästelevät. Ensin kaksi tulivuoren purkausta, sitten kaiken kaikkiaan 6 tulivuorta purkautuu lähes samaan aikaan.

8.7.2011

Jälleen tulee profetiaa pelastussanomasta numerona 33

Hääväen kohtalokas akselirikko: 33 kuoli Julkaistu: 7.7.2011 9:04 Uusi Suomi >LUE JUTTU<

Ainakin 33 ihmistä on kuollut Intiassa tuhoisassa bussiturmassa. Delhin lähistöllä häistä bussilla palaamassa olleen noin 100 hengen seurueen ajoneuvon vetoakseli rikkoutui viime yönä paikallisen rautatien tasoristeykseen. Kiskoja pitkin tullut juna törmäsi bussiin, joka raahautui junan keulassa noin puolen kilometrin matkan. Bussi oli lastattu tupaten täyteen häävieraita. Osa vieraista istui ajoneuvon katolla. Junan törmäys heitti kattoväen kauas risteyksestä, ja bussin sisällä matkustaneet ihmiset jäivät puristuksiin. Kansainväliset uutistoimistot ja BBC kertovat, että hääpari matkusti omalla autollaan erillään vierasväestä.
 

Chilen kaivosonnettomuus tapahtui 5. elokuuta 2010 San Josén kupari- ja kultakaivoksessa. Kaivosonnettomuus sai alkunsa, kun kaivos romahti elokuun alussa jättäen 33 kaivostyöläistä loukkuun noin 700 metriä maanpinnan alapuolelle.

Sortuma tapahtui 5. elokuuta 2010 noin kello 14.00 paikallista aikaa. Pelastustoimet aloitettiin 6. elokuuta ja samana päivänä julkistettiin loukkuun jääneiden kaivostyöläisten nimet.

Toinen pora saavutti 22. elokuuta 07.15 paikallista aikaa 688 metrin syvyydessä paikan noin 20 metrin päässä turvahuoneesta, johon kaivostyöläisten uskottiin menneen turvaan. Kaivostyöläiset kiinnittivät nopeasti poraan viestejä ilmoittaen olevansa elossa. Kello 15.17 presidentti Sebastián

Piñera näytti medialle kaivostyöläisten lähettämän viestin, joka osoitti heidän olevan elossa. Elokuun lopussa kaivosmiehille ilmoitettiin, että heidän pelastamisensa saattaa viedä kuukausia. Maan terveysministerin mukaan miehille välitettiin viesti, että heidät pyritään saamaan pois kaivoksen uumenista ennen joulua.

Pelastusreiän poraaminen alkoi 31. elokuuta. Kaivokseen porattiin kolmea halkaisijaltaan puolen metrin pelastustunnelia kolmella erilaisella poralla, joista Schramm T130XD -poralla tehty tunneli "B" saavutti loukkoon jääneet 9. lokakuuta klo 08.00 paikallista aikaa (14.00 EEST). Tällöin Strata 950 -poran kairaama tunneli "A" oli 598 metrissä ja pelastustunneli "C" 372 metrissä poralla RIG-421.

Kaivosmiesten nostamisen sortuneesta kaivoksesta piti alkaa keskiviikkona 13. lokakuuta 2010 klo 00.00 paikallista aikaa (06.00 EEST), mutta nosto päätettiinkin aloittaa jo tiistaina 12. lokakuuta klo 18.00 paikallista aikaa (keskiyöllä EEST).

Pelastuskapseli, kutsumanimeltään Fénix 2, toimi koko operaation ajan suunnitelmien mukaan. Kapselin saaminen alas kesti lopulta noin 25 minuuttia ja ylös 15 minuuttia. Aluksi kapseli saatiin alas ja ylös noin tunnissa. Ajat lyhenivät huomattavasti operaation edetessä.

Pelastuminen oli teknologisen kehityksen ansiota. 25 vuotta sitten vastaavasta loukusta olisi ollut mahdotonta pelastaa ketään missään päin maailmaa.

Näissä kahdessa jutussa on selkäpiitä karmiva yhtälö: Morsian & sulhanen turvallisessa omassa kuljetuksessaan ja häävieraat joista 33 kuolee ja 33 pelastuu syvyydestä, jossa vallitsee itku ja hammasten kiristys. Viisi tyhmää ja viisi viisasta, jotka kaikki olivat menossa häihin.

7.7.2011

Tapaus Mika Myllylä ja hylkääminen http://www.iltalehti.fi/viihde/2011070714019225_vi.shtml

Sillä minä vihaan hylkäämistä, sanoo Herra, Israelin Jumala, ja sitä, joka verhoaa vaatteensa vääryydellä, sanoo Herra Sebaot. Siis ottakaa vaari hengestänne älkääkä olko uskottomat.

Tiistaina traagisesti menehtyneen hiihtäjälegenda Mika Myllylän jo teini-iässä roihahtanut rakkaus Suvi Myllylään ei "yrityksistä huolimatta" kantanut loppuun asti, kertoo Iltalehti verkkosivuillaan.
Minulla riittää ymmärrystä Mika Myllylälle ja hänen kaltaisilleen urheilijoille. Sen sijaan en voi mitenkään ymmärtää naisia/vaimoja jotka hylkäävät miehiään vain siksi että he ovat sosiaalivallankumouksen myötä keksineet itselleen avioerolle verukkeellisen nimen, "sairastun itsekin", jonka varjolla he valehtelevat itselleen tehneensä oikein. Siitä huolimatta yksikään eronnut ei saa omaa tuntoaan kuntoon, vaan ero kolkuttaa kuin murha, loppuun asti. Tämä oman tunnon
kolkutus todistaa Jumalan lain rikkoutumisen tapahtuneen ja veriteko on valmis toteutumaan kaikessa karmeudessaan, jonka jälkeen veri jää maksettavaksi viimeiselle tuomiolle.
Oman selkäpiitä karmivan avioeroni myötä, syksyllä 2006 kävin itse tapaamassa ihmisiä, joiden ero on ollut traumaattinen ja tapahtumat ennen eroa ovat olleet poikkeuksellisen kovia ja julmia. Tapasin eräänkin, jonka yhtäkkisestä sairastumisestaan epilepsiaan koituikin pikkusieluiselle naiselle avioeron syy, jonka seurauksena sosiaaliviranomaiset eivät suostuneet antaa lapsia isälle hoitoon, koska epilepsia tautina esti lasten 100%:n kahdenkeskisen tapaamishuollon turvallisuuden. Näin ollen isä joutui pakotettuna olemaan erossa perheestään äärimmäisen julmalla tavalla, johon liittyi viranomaisten täysin tunteeton puuttuminen tapaamisiin ja isän hylkääminen perheestä lopullisesti. Tämä kyseinen isä teki itsemurhan pari vuotta sitten ja näin hylkäämisveri jäi sosiaalitanttojen ja äidin maksettavaksi.
Minut eroni hetkellä puolestaan laitettiin vasten tahtoani hullujenhuoneelle mielentilani tutkimuksiin veljeni, vaimoni sekä hänen sisarensa yhteistoimesta ja tuumin. Tämä varotoimi siksi, koska olen valtavan kokoinen ja pelottava ex. voimailija, joka ei sallisi tuota mitä minun selkäni takana juonittiin. Kaikki tehtiin minulle täytenä yllätyksenä ja pahaa aavistamattomana ansana terveyskeskukseen josta alkoi MT1 lähetteellä pakkohoito. Pakkohoitokin siis vain siksi jotta sosiaaliviranomaiset pääsisivät rauhassa tekemään lapsikaappauksen ja muuton jonka jälkeen vielä rikottiin perustuslakiakin, joka pitäisi taata minulle lain suoma isyysoikeuteni lapsiini myös eroprosessissa. Niitä oikeuksia ei kukaan kysellyt, eikä noudattanut, vaan kaikki koulut ja viranomaiset estivät minua 100%:sti tietämästä missä lapseni olisivat. Tätä laitonta tiedon estoa kesti kaksi ja puoli kuukautta, kunnes sain puoliväkisin vanhemman tyttäreni kiinni koulun yleisöpuhelimesta. Tätä edelsi minunkin masennuksesta johtuvat sydämen rytmihäiriöt ja krampit, elikkäs, olin siis kuolla suruun, noin niin kuin käytännössä diagnosoiden kehoni oireita. Mikäli olisin kuollut, niin lapseni tuskin olisivat saaneet koskaan kuulla totuutta, vaan heille olisi syötetty valheita loppuun asti isän sairaudesta sekä pimitetty heiltä Peijaksen pakkohoitoraportti, jossa minulle todettiin täysi mielenterveys ja vapautettu osastolta pikavauhtia anteeksi pyydellen.
Mutta onneksi Jumala ei olekaan mikään huijattavissa oleva valvontasilmä, vaan hän kirjaa kaiken ylös, jopa jokaisen hiuskarvan katkeamisen.
Mitä tulee Mika Myllylän kuolemaan, niin Suvi Myllylä saa kantaa koko lopun elämänsä taakkaa, joka on 90%:sti syynä tämän kuolemaan. Suvi Myllylä ei jaksanut edes kahta vuotta kunnolla vakavasti haavoittuneen miehensä rinnalla vaikka oli saanut tältä onnellisesti kaksikymmentä, ennen tätä. Suvin olisi vaimona kuulunut lunastaa 1995 kirkossa antamansa lupaus rakastaa niin myötä, kuin vastoin käymisissä elämänsä loppuun saakka.
Mitä siis tapahtuu naiselle, joka lupaa, muttei täytä lupausta? Hänestä tulee valehtelija, hylkääjä ja lupauksen-, valan- sekä avionrikkoja.
Nykyään avioeron tekee lähes tulkoon yksinomaan naiset ja syy on osapuilleen aina sama, joka ei ennen vanhaa ollut edes kelvollinen syy avioeroon. Kun nainen kuuntelee, mitä tämän maailman saatanalliset sosiaalivalheet ovat yhteiskunnan arvoiksi tuoneet, he käyttävät sitä omantunnon kysymysten pönkittämiseen, joka ei silti anna rauhaa, koska Jumala on ja ON, sekä Pyhä Henki on ja ON sydämessä sanomassa mikä oli oikein ja mikä väärin.

Naiset usein erojansa tehdessään luulevat että tämän maailman yhteiskuntamallimme on tehty olemaan kaikessa oikeassa, vaikka koko järjestelmämme on nykypäivänä kaikkea muuta kuin Jumalan sanan mukainen. Yhteiskuntamme liitokset jo natisevat jumalattomuuttaan. Eli siis:

Jaakobin kirje 4:1-7 Mistä tulevat taistelut ja mistä riidat teidän keskuudessanne? Eikö teidän himoistanne, jotka sotivat jäsenissänne? Te himoitsette, eikä teillä kuitenkaan ole; te tapatte ja kiivailette, ettekä voi saavuttaa; te riitelette ja taistelette. Teillä ei ole, sentähden ettette ano. Te anotte, ettekä saa, sentähden että anotte kelvottomasti, kuluttaaksenne sen himoissanne. Te avionrikkojat, ettekö tiedä, että maailman ystävyys on vihollisuutta Jumalaa vastaan? Joka siis tahtoo olla maailman ystävä, siitä tulee Jumalan vihollinen.
Vai luuletteko, että Raamattu turhaan sanoo: "Kateuteen asti hän halajaa henkeä, jonka hän on pannut meihin asumaan"? Mutta hän antaa sitä suuremman armon. Sentähden sanotaan: "Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille hän antaa armon".
Olkaa siis Jumalalle alamaiset; mutta vastustakaa perkelettä, niin se teistä pakenee.

Nykymallin avioliittolaki on peräisin vuodelta 1929, jonka jälkeen tuohon lakiin on tehty useita muutoksia. Huomattavimmat niistä tehtiin vuonna 1987, jolloin muun muassa avioeron saaminen tehtiin entistä helpommaksi, jolloin mm. sosiaali- ja terveysministeriössä oli SDP:n hallitus, jonka siunasi Holkerin hallitus. Jotenkin tutunkuuloinen kaava ja muutos nykyiseen on selvästi mennyt pois Jumalasta, Hänen sanastaan Jeesuksesta Kristuksesta ja Raamatusta.

1.7.2011

Onko ihmisiä huijattu, vai eikö firmoihin pädekään samat säännöt kuin valtioihin?

Jos Kreikan luottoluokitus on CCC, se tarkoittaa täydellistä varattomuutta maksaa velkojaan, tai selviytyä enää veloistaan millään tavalla. Luottoluokitus CCC tarkoittaa siis vararikossa olevaa yhtiötä tai valtiota.
Arto Merisalo ja mm. Kehittyvien Maakuntien Suomi yhdistys tekivät liiketoimia, jotka voidaan verrata nykyisiin EU maihin, koska he lahjoittivat lainoina tieten tahtoen pois rahaa, jota he eivät koskaan saisi takaisin ja tekevät tietoista tappiota. Otetaan lainaa, jolla pönkitetään vuorenvarmaa konkurssia. Sellainen on Suomessa petosrikoksena laitonta.
Tuossa KMS yhdistyksessä oli eräs liikemies, jonka nimeä en enää sano, koska tunnen hänet. Tämä liikemies omisti yritysryppään, josta yksi yritys menestyi ja kaksi ontui, josta toinen pahasti. MTV3 lähetti taannoin ko. tapauksesta 45MIN lähetyksessä ohjelman, koska juttu liittyi jopa Vanhasen lautakasaan. Liikemies siis keinotteli kolmen firman loukussa takaillen ja lainoitellen toinen toistaan ristiin rastiin, kunnes olivat läpensä velkaisia kaikki ja kaikki menivät yhdessä rysäyksessä konkurssiin. Onko tuttua?
Yhtiöt ja liikemies ovat rikostutkinnassa epäiltynä törkeästä petoksesta, koska esim. yhtiön vastuuhenkilöiden velvollisuus on ottaa selvää lainan takauksista ja velan ottajan maksukyvystä ja raskauttava tekijä on siinä, että kaikkien yhtiöiden hallitusten jäsenet olivat yksi ja sama henkilö, eli lainan antaja tiesi jo etukäteen maksukyvyttömyydestä. Tästä syntyy rikoksen tunnusmerkistö ja tutkinta.

On siis rikollista lainata ilman 100% vakuutta yhtiölle/valtiolle rahaa, jolla on CCC luottoluokitus. Haluankin siis nyt huomauttaa, että EU ja Suomi tekee Kreikalle täsmälleen samaa, minkä Suomen laki tuntee puhtaasti petosrikoksena. Suomikin ottaa velkaa jostain toisesta maasta, jonka edelleen antaa lainaksi maksukyvyttömälle maalle, joka puolestaan meidän oman maan lainsäädännössä on petos rikos.
Ihmetellen katselen tätä kasinaismoralismia ja kummeksun ettei kukaan ole tällaista asiaa ennen ottanut esimerkiksi. Päteekö siis samat lait yrityksien kesken kuin eri valtioiden kesken?

23.6.2011

Kreikan pankeilta loppuvat talletukset/varat paljon nopeammin kuin luulemmekaan

Kreikkalaiset vaihtavat säästöjään kultaan

Kreikkalaiset ovat maan pankkien romahtamisen pelossa alkaneet tyhjentää pankkitilejään ja vaihtaa säästöjään kultaan, kertoo Financial Times.

George Papandreoun hallitus sai eilen luottamuksen Kreikan parlamentilta, mutta pääministerin lupaukset Kreikan talouden pelastamisesta eivät ole vakuuttaneet kansaa.

Nyt pankkeja uhkaa talletuspako, kun ihmiset tyhjentävät tilejään Kreikan konkurssin pelossa.

Kreikan pankeista nostettiin tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä 1,5-2 miljardia euroa. Viime vuonna nostot olivat 30 miljardia euroa, joka on 12,3 prosenttia kaikista talletetuista rahoista. Vielä viime vuonna kreikkalaiset siirsivät säästöjään Kyproksen pankkeihin, mutta nyt Kreikan talousongelmien pelätään leviävän myös niihin.

Tämä oli jo kauan sitten kun maailman ensimmäinen pankki perustettiin, kauhuskenaario nro1. Sama tapahtui 1920 luvun USA:ssa kun ihmiset menettivät pörssikeinottelussaan luottamuksen pankkien talletusten kursseihin.
Aikojen alussa vain arvoesineet, kuten kulta, hopea, korut ja muut jalokivet olivat se ainoa talletusmuoto, jolle pankit perustettiin. Sen jälkeen pankkiirit keksivät bisneksen kehittää "paskapaperirahan" talletuskirjan sijasta ja siihen maailma on uskonut jo yli parisataa vuotta. Kaiken kukkuraksi petolliset pankkiirit ja bisnesmiehet keksivät lopuksi vielä "datarahan" (numeroita tilillä) ja lopuksi pyramidihuijauksen, jolla lypsetään datarahasta uutta rahaa.
Nyt Kreikan pankkiirit ovat todella pulassa. Yksi kokonainen kansa saattaa yhtäkkiä haluta rahansa pankeista ja sitä ei olekaan, eikä kymmeniin vuosiin enää ollutkaan. Mitä sanoo vihainen kreikkalainen kun ei saa pankista omaisuuttaan enää pois? Kaikki Kreikan pankit menevät nurin yhdessä kiireisessä päivässä kun kreikkalaiset haluavat omiaan ulos holveista. Tosiaan Wilkersonin profetia näyttää toteutuvan ja yhdessä yössä Kreikka on konkurssissa. Siitä ei tarvitse laskea enää kuin kolme viikkoa, niin Euro ja Dollari menettävät arvonsa.

16.6.2011

Kaikki mikä tapahtuu Lähi-idässä, ei ole merkityksetöntä

Kaikki on silloin profetaalista, jos kyse on lähi-idästä ja varsinkin kun Chilen tulivuorenpurkaus punasi kuunpimennyksen

Torstaiyönä yövirkkujaa ilahdutti punaiseksi värjäytynyt kuunpimennys. Kuu värjäytyi pimennyksen aikana ruskehtavan punaiseksi monin paikoin Aasiassa, Lähi-idässä ja paikoin Euroopassakin Chilen tulivuorenpurkauksen tuhkan takia.

Kuunpimennyksen täysi vaihe oli noin

iltayhdeltätoista Suomen aikaan. Kuunpimennys kesti peräti sata minuuttia, mikä on pisin aika vuosikymmeneen.
Sydneyssa Australiassa sadat ihmiset olivat kerääntyneet paikalliseen observatorioon aamuyöllä paikallista aikaa pimennyksen nähdäkseen. Myös Singaporessa pimennys keräsi satoja katsojia.
Intiassa puolestaan Delhin planetaariossa vietettiin erityistä kuukarnevaalia, vaikka monet hindutemppelit sulkivatkin ovensa tiukasti kuunpimennyksen ajaksi mahdollisten pahojen henkien varalta.
Kuu oli erityisen punainen myös Lähi-idässä ja Etelä-Euroopassa.
Chilen tulivuorenpurkauksen tuhka on vaikeuttanut Etelä-Amerikan ja Australian alueen lentoliikennettä pitäen sadat lennot maassa.

15.6.2011

En itse edes huomannut hurjaa yhtälöä...

Kirjoitin juuri erään lukijan huomaaman yhtälön rajapyykistämme itärajalla, joka kolmeen kertaan on karhu käynyt raatelemassa tai jopa kaatamassa kokonaan. >Linkki juttuun<

Jutussa käy ilmi, että päivämäärä olisi 23.6. joka on yllätys, yllätys kymmenen päivää 3. Mooses 23:15-17 luvun mukaan lasketusta mahdollisesta jo menneestä ylösottopäivästä.
Sanoin jo edellisessä jutussani, että miksi Jumala antaisi Raamattuun turhia jakeita tai ilmoituksia, joilla ei olisi mitään merkitystä. Jotkut jopa korostavat Raamatun kirjojen merkitsemättömyyttä kenellekään enää. Näin

minä en voi Raamattua sallia olevan kaikkitietävän ja kaikkivaltiaan Jumalan ilmoituksena. Näin ollen Paavalin kirje 1. Tessalonikalaisille 4:15-17 jossa kerrotaan selvästi, etteivät elossa olevat ehdi ensin Taivaskotiin. No, sehän tarkoittaa jotain sellaista, joka täytyy olla tarkoitettu myös meille. Ei tuollaista kerrota sattumalta. Pedon ilmestyminenkin saattaa liittyä tuohon.
Myös Johanneksen ilmestyksessä kerrotaan meidän jäävän 10 päiväksi ahdistukseen. Ei sekään ole turhaan kirjoitettu Raamatun lehdille.
Lopuksi kun katsotaan Laulujen laulu 2:10-13 niin voidaan todeta kesän olevan edelleen alullaan 23.6. joten ollaan vielä kuulolla ja katsotaan miten asiat etenee. Varsinkin se osa mistä me voimme päätellä ja ymmärtää, kuten Jeesus sanoi, että sään ja muun me ymmärrämme, muttemme aikaa. Tästä syystä minäkin olen huoletta laukonut päivämääriä, koska emme me ymmärrä niitä, mutta ei se silti ole mitään valheprofetoimista, vaan... kuten veljeni Markku sanoi minulle Raamatun jakeilla näin:

Habakuk 2:1-4 Minä seison vartiopaikallani, asetun varustukseen ja tähystän, nähdäkseni, mitä hän minulle puhuu, mitä hän valitukseeni vastaa. Ja Herra vastasi minulle ja sanoi: "Kirjoita näky ja piirrä selvästi tauluihin, niin että sen voi juostessa lukea". Sillä näky odottaa vielä aikaansa, mutta se rientää määränsä päähän, eikä se petä. Jos se viipyy, odota sitä; sillä varmasti se toteutuu, eikä se myöhästy. Katso, sen kansan sielu on kopea eikä ole suora; mutta vanhurskas on elävä uskostansa.

14.6.2011

Profetointia? Valheprofetointia? Vai kenties Raamatun tulkintaa aiheesta "ylösotto"

Kun joku sanoo MAHDOLLISEN ylösoton (päivämäärän sanojan itsensäkin kyseenalaistaman) päivämäärän, niin siitä syntyy hirveä haloo ja päivämäärän sanoja nostetaan esiin, kuin jokin outo muna, josta odotetaan että mikä sieltä syntyy. Kaikki kuorossa huutavat että "profetia, profetia, tämä on nimittänyt ja korottanut itsensä profeetaksi". Ja vaikka kuinka selität asiaa, niin tärkeintä on nostaa päivämäärän sanoja mahdollisimman korkealle, jotta pudotus olisi mahdollisimman kivulias. Kyse on siis ihmisten verenhimoisuudesta, kuin Rooman sirkuksessa.

Nyt kun minä olen taas pitkästä aikaa... ja viime aikoina kirjoitellut Suomi24 sivuston profetiapalstalle, niin olen ikäväkseni nähnyt monen uskovankin nauttivan piikittelystä ja pilkkaamisesta. Aiemmin tämä oli vain jumalattomien huvia, mutta nyt lusteet sidotaan heidän kanssaan samaan nippuun ja hyvin ilkeäsävyinen pilkkalaulu raikuu uskovienkin piireissä.
Kaikki uskovienkaan pilkka ei ole pelkästään irvailua, vaan aivan puhdasta panettelua ja vääristelyä, sanoihin tarttumista ja "leikkaa, liimaa, askartele" tyyppistä puheiden vääristelyä.
Minun täytyy nyt korjata käsityksiä, jotta jokainen voisi ymmärtää mistä on kyse. Katsotaan ihan aluksi kuukalenteri, josta tämän 2011 vuoden laskelma koostuu:
Sitten otamme koko 3. Mooses 23 luku, joka kokonaisuudessaan koskettaa Jumalan Israelin kansalle antamaa uhrimenorituaaleja. Tuossa 3. Moos. 23 luvussa on osa joka koskettaa selvästi Exodusta Egyptistä, joka on yhtä kuin (morsian=Israelin kansa) ylösottoa (Egypti=jumalaton maailma). Tämä on kokonaan symboliikkaa, tottakai, eikä kenenkään tarvitse sitä välttämättä ymmärtääkään, eikä ole niin edes tarkoituskaan:

3. Mooses 23:9-13 Ja Herra puhui Moosekselle sanoen: "Puhu israelilaisille ja sano heille: Kun te tulette siihen maahan, jonka minä teille annan, ja leikkaatte sen viljaa, niin viekää papille viljastanne uutislyhde. Ja hän toimittakoon sen lyhteen heilutuksen Herran edessä, että hänen mielisuosionsa tulisi teidän osaksenne; sapatin jälkeisenä päivänä pappi toimittakoon sen heilutuksen.
Ja sinä päivänä, jona teidän lyhteenne heilutus toimitetaan, uhratkaa virheetön, vuoden vanha karitsa polttouhriksi Herralle, ja siihen kuuluvaksi ruokauhriksi kaksi kymmenennestä lestyjä jauhoja, öljyyn sekoitettuna, uhriksi, suloiseksi tuoksuksi Herralle, sekä siihen kuuluvaksi juomauhriksi neljännes hiin-mittaa viiniä.

Yllä puhutaan Jeesuksen uhraamisesta 2000 vuotta sitten "virheetön vuoden vanha karitsa" jonka yhteydessä ruokauhriksi tuo tuttu kaava, kaksi kymmenennestä lestyjä jauhoja, mutta huom. öljyyn sekoitettuna. Matteus 27 luvussa puhutaan samaan aikaa nousivat monien pyhien ruumiit ylös taivaaseen ja näyttäytyivät vielä monille. Eli kun Jeesus kuoli, niin tapahtui yksi kuolleiden pyhien ylösotto haudoistaan, eikä eläviä otettu tuolloin.

Tästä hypätään tähän hetkeen:

3. Mooses 23:14-15 Älkääkä syökö uutisleipää, paahdettuja jyviä tai tuleentumatonta viljaa ennen sitä päivää, jona tuotte Jumalallenne uhrilahjan. Se olkoon teille ikuinen säädös sukupolvesta sukupolveen, missä asuttekin. Sitten laskekaa sapatin jälkeisestä päivästä, siitä päivästä, jona toitte heilutuslyhteen, seitsemän täyttä viikkoa,

Jumala kertoo symbolisesti, että hän ei aio ottaa ennen uhrilahjaa ketään. Tuossa mainitaan kaikki kolme, uutisleipä=morsian, paahdettuja jyviä=(kultaa tulessa puhdistettua) häävieraat ja lopuksi vielä tuleentumatonta=pellon reunoille jäänyt vilja, joka otetaan Jeesuksen saapuessa.
Jakeessa 15 mainitaan heilutuslyhde, joka viittaa pääsiäisen jälkeiseen päivään. Siitä päivästä käsketään laskemaan 7 viikkoa. Tuo laskeminen tapahtuu siis joka vuosi ja se täytyy aloittaa raamatullisesta ajanlaskusta Israelin kalenterin mukaan.

3. Mooses 23:16-17 laskekaa viisikymmentä päivää seitsemännen sapatin jälkeiseen päivään asti; sitten tuokaa Herralle uusi ruokauhri. Sieltä, missä asutte, tuokaa heilutusleiväksi kaksi kakkua, jotka on leivottava happamena kahdesta kymmenenneksestä lestyjä jauhoja, Herralle uutislahjaksi.

Tässä tulee kompastuskivi: Onko tuo päivä pääsiäisen jälkeinen 7 viikkoa + yksi päivä, vaiko 7 viikkoa ja 50 päivää. Ensimmäinen osui tänä vuonna 13.6. ja tuo jälkimmäinen osuu siis tänä vuonna elokuun 1. päivälle. Lisäksi kun on olemassa Paavalin ennustamat "te ette suinkaan ehdi ennen heitä, sillä pois nukkuneet ehtivät ensin" ja lisäksi Johanneksen ilmestyksessä tuo kymmenen päivää ahdistuksessa, teksti, joka lupaa meille 10 päivää jostain ja jos se jostakin on 13.6. niin 23.6. on mahdollisuus myös tuohon. Kuka tietää?!

Lisäksi Laulujen laulu 2:10-13 kertoo morsiamen poisottamisen hetkestä alkukesällä, eikä sekään ole mikään noin vain ohitettavat pari jaetta.

Asiahan on niin, ettei Raamatussa varmasti ole yhtään ainoaa jaetta turhaan ja toiseksi Raamattu on lopunajan ihmisiä varten, jotta kaikki saisivat sen lupaukset ja profetiat käsiinsä, jottei kukaan voisi sanoa, etten tiennyt. Raamattu on siis lopunajan ihmisiä varten, vaikka tosin palveli kaikkina aikoina ainakin viimeiset 500 vuotta kun painotekniikka sen mahdollisti.

OKEI! Tiedän etteivät läheskään kaikki pilkkaa minua ja hyvinkin monet ymmärtävät mitä haen ja miten ajattelen asioita. En hae kunniaa, haen vain päivää, jolloin pääsen Taivaskotiin ja haluan jakaa sen odotuksen teidän kanssanne, Rakkaat Uskovat.

-jarmo-

13.6.2011

Selitys valmiina? Kyllä, koska se on ollut valmiina jo yli 1900 vuotta

1. Tessalonikalaiskirje 4:13-18 Mutta me emme tahdo pitää teitä, veljet, tietämättöminä siitä, kuinka poisnukkuneiden on, ettette murehtisi niinkuin muut, joilla ei toivoa ole. Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan. Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa. Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.

Emme tiedä, vaikka tästä alkaa ahdistus, kuolleet ovat nousseet ja pidättäjäkin on poissa:

Johanneksen ilmestys 2:10 Älä pelkää sitä, mitä tulet kärsimään. Katso, perkele on heittävä muutamia teistä vankeuteen, että teidät pantaisiin koetukselle, ja teidän on oltava ahdistuksessa kymmenen päivää. Ole uskollinen kuolemaan asti, niin minä annan sinulle elämän kruunun.

12.6.2011

Yksiviisarinen tuntikello pysähtyi 13.5. - Hetki lyö, viime hetki lyö, tunti kuluu viimeinen (Kirka)
Kellon seisahtuvan tahdon, hiljentyvän lyöntien.  Luotas lähteä mä saan, tunti kuluu viimeinen.

Ystäväni Markku löysi taas hätkähdyttävän "yhteensattuman", profetian: Toukokuun 13. päivä

Turun tuomiokirkon tornikellon koneisto on pysäytetty. Tilanne on erittäin harvinainen.

Tuomiokirkon ylivahtimestari Ari Vierulan mukaan ratkaisuun päädyttiin, koska pari viikkoa jatkuneiden toimintaongelmien vuoksi oli olemassa riski koneiston vakavasta vioittumisesta.

Kellokoneiston ratas on hypähdellyt eteenpäin omia aikojaan, minkä seurauksena kello on edistänyt. Tuomiokirkon yksiviisarista kelloa pidetään Suomen virallisena ajannäyttäjänä. Yli nelimetrisessä kellotaulussa on vain tuntiviisari. Kello on Suomen vanhin julkiselle paikalle sijoitettu ajannäyttäjä. Kellon viisari oli pysähtynyt noin kello kahden kohdalle...
Turun kello antaa aikamerkin klo 12:00 eli kuudennella hetkellä, josta alkaa pimeys laskeutua Matteus 27 mukaan. Pimeys alkoi laskeutua vuonna 2006 keväällä kun Lordi voitti ylivoimaisesti viisut sadan tuhannen ihmisen senaatin torilla kannustaen, kumarrellen ja näytellen pedon merkkiä.
Kirkan laulussa tunti viimeinen jäljellä... 9 hetki klo 15:00, jolloin Matteus 27 mukaan Jeesus huusi ristillä "eeli eeli, lama sabaktani, joka tarkoittaa, Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit". Tämä on ylösoton jälkeistä vaikerrusta, jota jäljelle jääneet penseät vaikertavat. Ovi on suljettu, eikä enää kukaan pääse sisälle. Tämän piti olla 1.6.2009.

Jesaja 38:8 katso, minä annan aurinkokellon varjon siirtyä takaisin kymmenen astetta, jotka se jo on auringon mukana laskeutunut Aahaan aurinkokellossa.'" Ja aurinko siirtyi
aurinkokellossa takaisin kymmenen astetta, jotka se jo oli laskeutunut.

Kymmenen astetta yhden tunnin viisarilla, aurinkokellossa on noin 20 minuuttia.
Klo 12-15 = 3 hetkeä ja siihen kun lisätään
vielä nuo puuttuvat 2 hetkeä kellon edistäessä päästään jo pimeyteen, jossa aurinkokelloa ei enää voi nähdä/tulkita. Raamatussa sanotaan pari merkillepantavaa asiaa tähän liittyen. Sään ja taivaan merkit te kyllä osaatte ennustaa, mutta aikoja te ette ymmärrä. Myös puhutaan pimeyden laskeutumisesta ja yön tullessa varas yllättäen tulee. Aurinkokellomme siis ei auta, koska lapsikin tajuaa ettei aurinkokello näytä aikaa yöllä, vaan silti olemme lähellä. "kun nämä alkavat tapahtua, nostakaa päänne, sillä vapautuksenne on lähellä". Ympärillämme tapahtuvat asiat siis ovat ajan merkkinä.

Jos lisätään alkuperäiseen Raamatusta laskettuun tempauspäivään 1.6.2009 10 astetta =(kaksi vuotta) (365pv x2) tulos on 1.6.2011. Sitten kun vielä pitää pääsiäisen jälkeinen 50 päivää toteutua tullaan tietenkin 13.6.2011 päivään. Aikaväli 1.6.2009-13.6.2011 on 742 päivää ja se on 2 vuotta 22 päivää. Ehkä jollain vielä tulee parempiakin laskelmia aiheeseen liittyen.

Matteus 22:2 "Taivasten valtakunta on verrattava kuninkaaseen, joka laittoi häät pojallensa.

7.6.2011

Niinistön Saulia jo kaivataan apuun ja siitä tuleekin mielenkiintoista

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011060613846325_uu.shtml

Niinistö saattaa muuttaa tunnustelijana kaiken aivan kuten on profetoitu, nuori ja urheilullinen
pääministeri on ymmällään mitä tehdä, kun Venäjä miehittää Suomen, koska ei tunne Jumalaa.
Tämä voisi sopia Kataiseen, mutta ennen kaikkea Alexander Stubbiin joka olisi Niinistön valinta.

21.5.2011

Ei Jumala hylkää profeettaansa, joka ihan odotetustikin erehtyi - me kaikki ollaan samaa!

Outo sattuma yhdistää Islannin tulivuorenpurkausta ja tuomiopäivän ennustusta.
Islannin tulivuorenpurkaus ja sitä edeltäneet pienet maanjärisykset säikäyttivät turisteja läheisessä Islandia hotellissa Hofnin pikkukaupungissa. Tapahtumilla ei kuitenkaan ole yhteyttä ennustettuun maailmanloppuun, kertoo Ice News. ???!!!
Maailmanlopusta on puhuttu ympäri maailmaa paljon sen jälkeen, kun amerikkalainen evankelista Harold Camping ennusti sen tapahtuvan eilen lauantaina. Maailmanlopun oli tarkoitus

alkaa maanjäristyksillä eri puolilla maailmaa kello 18. Yllättävä yhteys ennustukseen on se, että Grimsvötnin tulivuorenpurkausta edeltäneet lievät maanjäristykset Islannissa alkoivat Ice Newsin mukaan eilen juuri kello 18. Maailmanloppua ei kuitenkaan tullut.
Islandia hotellin johtaja Sigrun Kapitola Gudrunardottir sanoo, että alkusäikähdyksestä huolimatta turistit ovat nyt rauhoittuneet ja nauttivat tulivuoren tarjoamasta showsta. Kukaan ei ole nähnyt tapahtumilla yhteyttä maailmanloppuun.
- En ole kuullut pienintäkään vihjausta siitä. Tämä on vain tavallinen kaunis päivä, Gudrunadottir sanoo Ice Newsin mukaan.

Ei tuo minulle mikään yllätys ollut. Jumala vain vastasi palvelijalleen, aivan kuten lupasi. Johan minäkin olen jo ehtinyt sanoa, että tämä päivä saattaa hyvinkin olla alku kaikelle, sillä ei Nooan arkin luukun kiinni paneminen säikäyttänyt ketään, vaan ne vesimassat, jotka sitten pikkuhiljaa alkoivat pauhata. Aluksi se näyttää tavalliselta sodalta ja lopussa ydinsota.

20.5.2011

Sekä varoituksena, että lohdutuksena seuraava juttu

Matteus 25:1-13 "Silloin on taivasten valtakunta oleva kymmenen neitsyen kaltainen, jotka ottivat lamppunsa ja lähtivät ylkää vastaan. Mutta viisi heistä oli tyhmää ja viisi ymmärtäväistä. Tyhmät ottivat lamppunsa, mutta eivät ottaneet öljyä mukaansa. Mutta ymmärtäväiset ottivat öljyä astioihinsa ynnä lamppunsa.
Yljän viipyessä tuli heille kaikille uni, ja he nukkuivat. Mutta yösydännä kuului huuto: 'Katso, ylkä tulee! Menkää häntä vastaan.' Silloin kaikki nämä neitsyet nousivat ja laittoivat lamppunsa kuntoon. Ja tyhmät sanoivat ymmärtäväisille: 'Antakaa meille öljyänne, sillä meidän lamppumme sammuvat'.
Mutta ymmärtäväiset vastasivat ja sanoivat: 'Emme voi, se ei riitä meille ja teille. Menkää ennemmin myyjäin luo ostamaan itsellenne.'
Mutta heidän lähdettyään ostamaan ylkä tuli; ja ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssansa häihin, ja ovi suljettiin. Ja myöhemmin toisetkin neitsyet tulivat ja sanoivat: 'Herra, Herra, avaa meille!'
Mutta hän vastasi ja sanoi: 'Totisesti minä sanon teille: minä en tunne teitä'. Valvokaa siis, sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä.
 

Hylätty morsian hyppäsi ikkunasta

Torstai 19.5.2011 klo 11.17 (päivitetty klo 14.33)

Eron murtama nainen pelastettiin viime hetkellä varmalta kuolemalta.
Kuultuaan, että hänen sulhasensa on naimassa toisen naisen, Li kiipesi kerrostalon ikkunalaudalle, heilautti jalkansa yli ja - hetken pohdittuaan - hyppäsi.
Morsiuspukuunsa pukeutunut 22-vuotias olisi syöksynyt varmaan kuolemaan ilman paikallisen virkamiehen nopeaa toimintaa. Guo Zhongfan sai viime tingassa otteen naisen kaulasta, minkä jälkeen hänet saatiin hilattua turvaan.
Alas kadulle kerääntyneet silminnäkijät antoivat villit aplodit, kun pelastusoperaatio päättyi.
- Tein mitä kuka tahansa olisi tehnyt, Guo kertoi toimittajille Examiner-lehden mukaan.
Li säilyi vaarallisesta tilanteesta vammoitta, mutta hänet toimitettiin sairaalaan.
Paikallislehtien mukaan Li oli murtunut kuultuaan, että hänen poikaystävänsä oli jättänyt hänet neljän vuoden seurustelun jälkeen, vain pari päivää ennen suunniteltuja häitä, mennäkseen naimisiin toisen naisen kanssa.

Tämä tulee olemaan hyljätyn morsiamen kohtalo, joka luuli muttei ymmärtänyt. Siksi kannattaa olla lamput täynnä öljyä, eikä kiinnostua kaikesta kiiltävästä joka on tämän maailman onnen mittapuu. Ei ylkä voi ottaa

sellaista morsianta joka ei hänestä täysin yli minkään muun välitä. En puhu nyt tämän jutun morsiamen taustoista, vaan siitä mitä tämä vertaus kertoo. Se kertoo sen että:

Hesekiel 7:17-20 Kaikki kädet herpoavat, kaikki polvet käyvät veltoiksi kuin vesi. He kääriytyvät säkkeihin, heidät peittää vavistus, kaikilla kasvoilla on häpeä, ja kaikki päät ovat paljaiksi ajellut. Hopeansa he viskaavat kaduille, ja heidän kultansa tulee heille saastaksi. Heidän kultansa ja hopeansa eivät voi heitä pelastaa Herran vihan päivänä, eivät he sillä nälkäänsä tyydytä eivätkä vatsaansa täytä; sillä siitä tuli heille kompastus syntiin. Siitä tehtyjen korujen loistolla he ylpeilivät, siitä he tekivät kauhistavat kuvansa, iljetyksensä; sentähden minä teen sen heille saastaksi.

Ote norjalaisprofetiasta siitä tilanteesta ja olettaneiden morsianten pettynyt mieli:

Kaikki on ja tulee olemaan selittämätöntä. Eri maista on samansuuntaisia tietoja. Lähetyskentiltä kerrotaan, että suuret joukot kristittyjä on kadonnut, joskin myös joitakin on jäänyt jäljelle. Paljon on pappeja ja saarnaajia jäljellä tilaisuudessa, joka on kokoon kutsuttu. Monta on tosin poissakin. Tilanne on hermostuttava ja masentava. Monet läsnäolijoista ovat onnettomia. Kukaan ei epäröi tapahtumaa. Se oli se ennustettu ylöstempaaminen, joka koski pyhiä, niin sanottu morsiamen ylösotto. Monet tunnustavat huolimatta teologisesta sivistyksestään ja Jumalan Sanan tutkimisestaan, että he eivät ole koskaan osanneet kuvitella asiaa näin tapahtuvaksi. He olivat olleet aina vieraita uudestisyntymisen ja lapseuden hengelle. Eräs nuori pappi virkkaa: "En ole koskaan opettanut tällä tavalla. Professorit eivät opettaneet, mitä näinä päivinä on tapahtunut." Mielipiteet ovat kuohuksissa, joten neuvottelusta ei tule asiallista. Poliisin käännyttyä kokousväen puoleen saadakseen käsityksen katoamisista, kokouksen osanottajat ovat yhtä mieltä hyväksyessään selonteoksi: "Se, mikä on tapahtunut, oli Raamatun mukaan ennustettu niin kutsuttu morsiamen ylösotto, toisin sanoen Jeesus haki omansa pois. Se on kaikki, mitä voimme sanoa." Poliisi ei kuitenkaan anna julki tuota lausuntoa, sillä se ajattelee, että lausuma on tulos hysteerisestä ja hermostuneesta mielentilasta.

Todellisen morsiamen olen kuvannut monesti: Sika jolla on nenärengas, kulunut ja likainen hääkolttu päällään. Hän ei odota olevansa mitään, vaan odottaa alati joka päivä nöyrin mielin yksin ja murheellisena ylkää tulevaksi. Häntä pilkataan, eikä häntä pidetä minään seurakunnissa, vaan lähinnä nenän vartta pitkin katsotaan tätä syntistä kurjaa. Hän ei korosta synnittömyyttään, vaan korostaa katuvin mielin syntiensä anteeksisaamistaan.

Sen sijaan lohtu, josta puhuin heti otsikossa onkin koko karmivan tarinan glue morsiamesta joka masennuttuaan pettyneenä hyppää ikkunasta varmaan kuolemaan, pelastuu viime hetkellä ja se on se lohtu, koska niin käy. Häävieraat/hyljätty morsian haetaan juhlakulkueessa 1335 päivää Israelin rauhasta. Se on pelastussanoman glue.

19.5.2011

Ystäväni Markku lähetti maililla tämän

Familyradion tuomiopäivä: http://worldwide.familyradio.org/fi/

 

On siitä mielenkiintoinen, että se perustuu vedenpaisumuksen alkamiseen. Veden nousu kesti 5 kuukautta, jolloin tultaisiin 21. lokakuuta tienoille, jolloin nousu päättyy.

Ei tuossa muuten mitään ihmeellistä olisi... arvata voi ja ennustaakin monella tapaa, mutta komeetta Eleninin vaikutus päättyy juuri tuossa 21 lokakuun aikaan ja sen suurimmat mahdolliset tuhoajat on syyskuussa. Onko siis komeetalla sittenkin jotain tekemistä tässä ajassa?

No en ihan vedenpaisumusta odota, mutta onko Familyradion ennustuksessa jotain sittenkin? Mahdollinen ahdistuksen ajan alku.... sekään ei ihan sovi, koska tempaus pitäisi tulla ensin... kesäkuussa 13. päivä. Ei ihan sovi, mutta jotain tuossa on ????
 

Jarmo:
Jumala lupasi ettei hän tuhoa maata enää koskaan kokonaan vedellä, mutta sanoi tuhoavansa sen myöhemmin tulella. Tulimyrskyn alkaminen kestää sen 5 kk ja Raamatussa puhutaan noin puoli hetkeä kestävästä hiljaisuudesta Taivaassa juuri noihin kuvattuihin aikoihin, kunnes myrsky päästetään irti.

Lisäksi Israelin ”rauha”, eli Palestiina julistetaan itsenäiseksi valtioksi nimenomaan syyskuussa jolloin Jumalan viha syttyisi.

Mikäli ylösotto tosiaan tapahtuisi 13.6., niin se yhtälö kertoisi jo että tänne jääville uskoville annetaan yhden hetken luvattu menestys, eli herätyksen aika.
Herätys tapahtuisi Suomen miehittämisen vuoksi ja näin kaikki tietäisi profeettojen huutaneen sitä totuutta jo vuosia.
Antikristus saa täyden vallan tietysti tuon laskukaavan mukaan keväällä 2012 (olisiko peräti 14.4.2012 Titanicin mukaan)

22.4.2011

Se on täytetty, Kiitos ja Ylistys olkoon Herrallemme Jeesukselle Kristukselle!!

15.4.2011

Tuhatvuotiskaudella ja sinne mentäessä...

Ensin pikainen ja arvaamaton morsiamen tempaus, sitten alkaa ahdistuksenajat, joka päättyy häävieraiden tempaukseen, ns. pääsadonkorjuuseen 1335 päivää rauhasta. Tuolloin on eletty Jumalan vihan aikaakin jo 45 päivää ja ensimmäinen vihan VOI-huuto malja on laskettu maan päälle, pedon merkin ottaneiden vitsaukseksi. Loppu päättyy lyhennettyyn aikaan Jeesuksen näkyvällä paluulla hieman ennen kun varsinainen tuhatvuotiskausi päättyy. Lue tämän tapahtuma Sakarjan kirjan 14 luvusta. Sen jälkeen lue Hesekiel 47 kokonaan.
Näistä edellä mainituista luvuista yhdistämällä päästään siihen kuvaan, mikä on tuhatvuotisen kauden luomisprosessi.
Tämän jälkeen lue vielä Jesaja 65:17-27 jossa
kuvataan hieman minkälainen maa silloin on ja minkälaisena se pysyy koko tuhatvuotiskauden ja mitkä lait siellä vallitsevat.
Tämän jälkeen muistutan, keitä/kuka morsian on! He ovat Kristuksen pappeja ja tuomareita. Heidän tehtävänään on edustaa tuhatvuotiskaudella Kristusta oikeudenmukaisena, rakastettuna, kunnioitettuna ja pidettynä henkilönä.
Lue sen jälkeen Matteus 25 luku ja vertaus, kuinka hän kuvailee Taivastenvaltakuntaa, eli tuhatvuotiskautta. Matteus kirjoittaa kuninkaasta joka antoi ja uskoi palvelijoilleen koko omaisuutensa ja antoi kullekin katsomansa määrän leivisköitä. Sitten hän lähti kauas pois lomalle ja palatessaan huomasi että osa työläisistä olivat laiskotelleet kaivamalla rahan. Toinen Matteuksen vertauskuva Taivastenvaltakunnasta oli Matteus 20 luvussa, jossa perheenisän kaltainen (aivan kuin morsian tuhatvuotiskaudella) lähtivät aamulla varhain palkkaamaan viinitarhaan työntekijöitä, maksaen palkkaa denarin päivältä. He lähtivät ja palasivat useaan kertaan yhden päivän (tuhatvuotiskauden) aikana ja maksoivat aina saman palkan riippumatta kuinka kauan työläinen oli tarhassa töitä tehnyt. Palkkahan oli tietysti yksi ja sama, josta ei tunneta vajaita. Sen on se sama "öljy lampussa", ikuinen elämä.

No niin, sitten yhteenveto: Hyvin harvalle tuhatvuotiskausi on muuta kuin mustavalkoisen täydellinen elämä levossa ja rauhassa. Tavallan joo... mutta minä en suinkaan näe sitä kaikkien osalta ihan siinä valossa. Tuhatvuotiskaudella siis elämme kutakuinkin kuin nytkin, tosin me, jotka olemme jo Kristuksessa saaneet ikuisen elämämme, me elämme myös sen mukaisesti ja ikuisesti synnittömät vapaana synnistä.
Silti siellä tuhatvuotiskaudella syntyy uusia ihmisiä ja he syntyvätkin elämään vähintään 200 vuotiaiksi, eivätkä kuole ennen aikojaan. Sinne ei synnytä vammaisina eikä siellä ole kommunikointiongelmia. Profetiat ja kielilläpuhumiset ovat lakanneet olemasta.
Eikä tuhojen ja vihan vuosien jäljiltä suinkaan kaikki olleet kuolleet, kuten Sakarja 14 käy ilmi. He ovat paenneet aroille ja minne kukakin, eikä maailmassa kaikki olleet Israelia miehittämässä. Heitä on jäljellä valtavia ihmismääriä piiloissaan, joita lähdemme ilman saatanan syyttelyitä kalastamaan ja pyytämään tulemaan viettämään lehtimajan juhlaa sinne ylös Jerusalemiin joka syksy. Mikäli he eivät sinne tule, heille tulee vitsauksia. Ei siis tuhatvuotiskausikaan jumalattomille ihan ruusuinen ole. Heidän on vaikeaa uskoa edelleenkään, vaikka näkivät Herran tulleen kirkkaudessaan, eivätkä he sitä kukaan kiistäkään, mutteivät silti osaa omaksua. Häpeä ehkä, pelko, epäilys tai jotain. Minä taas en tietenkään voi tietää miksi näin on, mutta sitten me sen näemme.

Nämä sanani kavahduttavat monia, varmaan jopa vihastuttavat mutta ovat suoraa tulkintaa Raamatusta ja pitää aika pahasti ymmärtää ja tahtoa ymmärtää väärin tai vaikka tieten tahtoen jättää lukematta, jos en sanoineni ole aika lähellä sitä mikä totuutta on, kun viimein astumme tuhatvuotiskaudelle. Pääasia mikä kannattaa tässäkin jutussa huomioida: tämänkään jutun sisältö ei vie sinua pelastustiellä eksyksiin. Tässä spekuloitiin vain tuhatvuotiskautta.

Elämä tuhatvuotiskaudella on sekä ruumiillisesti, että maallisesti välivaihe ennen lopullista olomuotoamme lopullisessa Taivaassa ja maassa joka meille luodaan lopulliseksi paratiisiksi.

Olkaa siunattuja ja näemme siellä...

-jarmo-

13.4.2011

Minulla ei ole juuri ollut tapana julkaista tällaisia juttuja mutta tämä on mielenkiintoinen

Norjalainen mysteeri I+ II.

http://raijasivu.puheenvuoro.uusisuomi.fi/69483-norjalaineen-mysteeri-1-ii

Kuulin tällaisia tänään 13.04.2011. Aamun radiossa oli poliitikko haastateltavana Japanin katastrofista. Hän oli sivumennen kertonut  maan  johdon laskeskelleen jotain järkyttävää julki. Koko ajan Suomessa on valehdeltu, miten tsunamin lamaannuttamana ydinvoima oli tappanut taannoisessa 3.11 tsunamissaan v a i n 2 henkeä! Väitteen kyseenalaistaminen on Suomessa, tiettyrikos, sanoo sisäministeriö. Tuntemani poliitikko ilmoitti j u u r i  ennen ohjelmaa kuulleensa, ottaneensa netistä asiasta myös oikeamman tunnustetun säteilyuhrimäärän. Luku oli aiemmasta parista kattavasti vallan jotain muuta. Japani laskee ydinuhriluvuikseen (13.04.2011) JO nyt 8 649kpl! Niin koska FIN on tunnetusti maailman korruptoitunein ydindiktatuuria vailla demokratiaa. Oli tämän lähetyksen aikana pyyhitty viiveittä netistä tämä armottoman karu fakta ydinkuolemineen. Pois vaan, vailla selityksiä! SUPO haluaa näin "lennosta" valehdella ja pitää kynsin hampain kiinni disinformaatioistaan. Siinä mielettömyydessään totuudet saa mennä nähdysti viiveittä, välittömästi!

2010 Syyskuussa tapahtui pohjoi-sessa ja nimenomaan Norjassa jotain sellaista, joka mitä tarkimmin mykis-tettiin tiedotuskanavistamme. Asiasta en edes tietäisi, jos ei tapahtumaan liittyisi erään ystäväni antamat yksityiskohtaiset silminnäkijäraportit. Tuttunsa oli autoilemassa seudulla. Yhtäkkiä alueella itse meri alkoi selit-tämättömästi nousta. Eikä kyse ollut mistään perusvuoksiaalloista, vaan jostain paljon oudommasta tapauk-sesta. Meriaava nousi ensin ajotielle autolle asti. Kauhua, ja he joutuivat jättämään hukkuvan autonsa paikoil-leen tielle. Alkaen hädissään kiipeä-mään vuoren rinnettä yhä ylöspäin. Voimatta tehdä mitään huomates-saan miten useita autoja jäi samalla meren alle. Hätähuudoin lukuisia ihmisiä myös hetkessä hukkui!

Eikä kyseessä olut mikään satunnainen tsunami, ei toki. Aaltoseinämä nousi noin 7metriä. J ä i  tähän yläasentoonsa yli 3 vuorokaudeksi. Kalliolle pelastautuneet haettiin lamaantuneina vasta 2vrk päästä Norjan hallituksen helikoptereilla turvaan. Kuten tällaisille täysin käsittämättömille luonnottomuuksille on ominaista. Asia tarkoin vaiettiin lehdistöstä. Vaikka kuolonuhreja oli lukuisia. Niin viranomaiset, koska eivät osanneet selittää lainkaan tapausta vaikenivat, ja vaiensivat lehdistön aiheesta lopullisesti. Asiaan ei ehkä olisi koskaan tullut minkäänlaista selitystä. Jossei toisaalla samaan aikaan olisi myös täysin toisaalla Perämerellä tullut samanlaatuinen meripinnan nousu. Tornionjoki oli ilmiön käynnistyessä virrannut väärään suuntaan. Tuhoten paikallisten mm. mertoja nousuaallon vyöryyn.

Harva tietää, että meren pinnalta voidaan lukea suoraan alla olevan meren pohjan muotoja. Jos meressä on vaikka tiivis kallioinen vuori. Meren vesipinnan fyysinen mitattava korkeus on jopa metriluokkaa ympäristöään korkeampi. Ruotsalainen professori kehitti tästä systeemistä ultrasalaisen viistokuvakameran. Joka vahvistaa tiiviin metallisen sukellusveneen päälle gravitaatiokasvustaan kasautuvan vesien möykyn antamaa mitattavaa datatietoa vakoilun tarpeiksi. Pelkistäen, mitä t i i v i i m p i  isompi kalliolaki. Sitä suurempi gravitaatio. Sitä korkeampi meripinta vuoren päälle pysymään pakkautuu.

Samantyyppinen mekanismi on hämmästyttänyt mm. USA:ssa. Tietyissä paikoissa tasaista maata on aloja, jonne pallotkin vierivät ylämäkeen! Asiaa on ihmetellen tutkittu ja todettu, että tällaisiin erikoiskohtiin on maan alla oleva laavatektoniikka keskittänyt ympäristöään tiiviimpää laavakiviainesta. Tajuatte varmaan mihin viittaan. Norjan vuoren alapuolelle oli mitä ilmeisimmin kulkeutunut erittäin tiivistä laavatonnistoaan. Myös ajankohta nykyiseen hurjasti kasvaneeseen Japanin kaltaiseen tektonisten toimintojen kiihtymisiin on ilmeistä. Miksi viranomaiset systemaattisesti salasivat kerrotun Norjan oudon ilmiön. Ja liittyykö tämä puolenvuoden takainen asia nykyisiin tektonisiin kasvuihin? Yksi on ainakin varmaa. Kansalle ei s e l v ä s t i  haluta kertoa asioita, joita ei vastuuviranomaisemmekaan maailmasta lainkaan edes halua ymmärtää.

26.3.2011

Morsian, häät ja morsiamen ryöstö "ylkä tulee kuin varas yöllä" (tex. koottua historiaa)

Ylkä Rakastaa morsiantaan ja morsian odottaa herkeämättä kammiossaan milloin hän tulee!

Rakkausavioliiton historia on lyhyt. Vielä keskiajalla avioliitot olivat pitkälti järjestettyjä. Isät, holhoajat ja sukujen päämiehet päättivät kenen kanssa nainen menee naimisiin. Heidän päätöstään ohjailivat usein taloudelliset tekijät. Vasta 1500-luvulla uskonpuhdistuksen jälkeen aviopuolison valintaan alkoivat vaikuttaa tunteet kuten ystävyys ja kiintymys. Vuonna 1864 Suomessa säädettiin asetus, jonka mukaan 21 vuotta täyttänyt neito sai solmia avioliiton ilman

naittajan suostumusta. Vanha tapa pyytää naisen kättä tämän isältä jatkuu tänäkin päivänä. Nykyään sitä pidetään kohteliaana eleenä.
Rakkausavioliiton perustana on ajatus, että puolisot ovat toisilleen valitut jo syntymästään asti. Heidän avioliittonsa on ”taivaassa määrätty”. Eri puolilta maailmaa on tarinoita, joissa kerrotaan miten rakkausavioliiton puolisot löytävät toisensa. Erään tarinan mukaan vanha kuumies sitoo vastasyntyneen pojan ja tytön jalat öiseen aikaan toisiinsa punaisella näkymättömällä langalla. Sen seurauksena kumpikin tuntee kasvaessaan vetoa toisiinsa, ja he solmivat lopulta rakkausavioliiton.
Kihlaus oli pitävä avioliittosopimus. Jos kihlaus jostain syystä purkautui, setvittiin asiaa usein käräjillä. Keskiajalla kihlajaisaika on ollut erityisesti morsiamelle vaarallista aikaa. Varakas morsian sai kihla-ajakseen morsiussaattojoukot, joiden tehtävänä oli suojella morsianta ryöstöltä. Morsiamenryöstö ei keskiajalla ollut leikki, vaan totista totta. Neitoa pidettiin usein piilossa ja vartioituna aina hääpäivään asti. Tästä juontaa perinne, jonka mukaan sulhanen ei saa nähdä morsianta tai ainakaan hänen pukuaan hääpäivänä ennen kuin kirkossa.
Hääjuhlan vietossa on ollut monia käytäntöjä. Jo 800-luvulla jKr pappi oli keskeinen henkilö juhlissa, joissa kaksi sukua liitettiin yhteen. Keskiajalla häät olivat monipäiväinen upea karnevaali, kun taas kirkkohäitä vietettiin 1200-luvulta lähtien. Suomessa kirkkohäät yleistyivät 1600-luvulla. Länsi-Suomen hääperinteeseen vakiintui Ruotsista omaksuttu morsiuskruunun käyttö.
Häissä morsian on matkalla suvusta toiseen, ja morsiamen
ryöstämällä kokeillaan sulhasen mieskuntoa. Hänen täytyy pystyä vapauttamaan morsian uudelleen itselleen.

Kun tätä tekstiä vertaa Raamatun vertauskuviin yljästä ja morsiamesta, siitä odotuksesta ja niistä tunteista, niin hämmästyy monissa erilaisissa yhtäläisyyksissä, kuten vaikka se kruunu. Toinen seikka, joka minua kiinnitti myös huomiota on nuo ajankohdat jolloin Rakkaus astui avioliittoon yljän ja morsiamen väliin, ilman "perintöosuutta" jonka vanhemmat tai holhoojat päättivät morsiamen puolesta. Vasta uskonpuhdistuksen jälkeen hitaasti 1800 luvun lopulle. Olen kirjoittanut puuhakalenteriin jutun, jossa kerroin tästä >linkki< joka liittyy erityisesti adventistien laskelmiin 1800 luvulla, jolloin Jeesuksen odotus alkoi toden teolla aueta. Pian sen jälkeen kun adventistit erehtyivät 1844, aukesi tempausteoria esille jne. taas uudet profetiat.

25.3.2011

Muistutan jälleen mitä pitää tapahtuman seuraavien vuosien aikana (heti 13.6.2011 ehkä??)

1. Ensin morsiamen "varasmainen" ylöstempaus, jossa 1:20 osaa uskovista lähtee. (2.Moos 23.15-17) ensin kuolleet ja siten elävät. Viimeisen pasuunan soidessa ja käskyhuudon kuuluessa "leikkaa maa". Viimeinen pasuuna ei ole 6. tai 7. pasuuna, vaan koska Paavali oli ex. sotilas niin hän tiesi viimeisen pasuunan termin merkityksen, joka oli merkinantotorvi kaupungin muurilta, kun vihollinen hyökkää.

2. Toinen tempaus 1335 päivää rauhasta, häävieraat, ensin ahdistuksen aikana kuolleet ja sitten heidät, jotka olivat tänne jääneet (10 neitsyttä, 5 viisasta ja viisi tyhmää). Ylienkelin äänen kuuluessa, kun Miikael nousee kansansa suojaksi jolloin rauha rikkoutuu ja vihan maljat lasketaan. Osalla häävieraista ei ollut häävaatteita (Kristuksen veren suojaa, uskoa häneen) heidät heitetään takaisin maan päälle, jossa on itku ja hammasten kiristys.
 

3. Jeesuksen näkyvä paluu, Jumalan pasuunan kuuluessa. Mahtaneeko hän löytää palatessaan enää uskoa maan päältä. Löytää viljapellon reunoilta vielä köyhälle kulkumiehelle jätetyn viljan ja leikkaa se talteen.

Viljankorjuu: ensin viljasta otetaan kevätvilja, näyte tulevasta sadosta ja viedään se isännälle "heilutuslyhde). Sitten korjataan pääsato, mutta ei saa korjata kaikkea, koska on jätettävä pellon reunoille viljaa myös köyhälle kulkumiehelle.

Taivaassa on kolme porttia jokaiseen ilmansuuntaan. Pietarin näyssä oli kaikenlaisia eläviä liinavaatteessa, joka oli kiinni neljältä kulmalta. Liinavaate laskettiin Pietarin eteen kolme kertaa ja lopuksi se otettiin pois taivaaseen. Lisäksi Pietari kielsi Jeesuksen kolme kertaa ja kukko lauloi aamulla. Myöhemmin kun Pietari tapasi ylösnousseen Jeesuksen, oli Jeesus kysynyt Pietarilta kolme kertaa, rakastatko sinä minua, johon Pietari vastasi myöntävästi ja Jeesus käski ruokkia lampaitaan.

On siis kolme mahdollisuutta pelastautua. Ei pilkkaajatkaan jää sen ulkopuolelle, vaan tietoisesti Pyhää Henkeä pilkanneet jäävät. Heidät luovutetaan demonien haltuun.

13.3.2011

Uskovan valheet, synnin teot ja sydämen totuudellisuus Pyhän Hengen kautta

Lopunaikana, siis tänään, on maailma täynnä panettelijoita, vääristelijöitä, patologisia valehtelijoita, itsekkäitä ja ahneita pyrkyreitä, nokkelia näsäviisaita snobbailijoita, pilkkaajia, tyhjän naurajia ja kaikenlaisia itsensä ympärillä ajattelevia psykopaatteja.
Tästä lähtökohdasta Kristitty joutuu peilaamaan itseään tähän joukkoon. Tarkennetaan vielä Raamatun kautta tämä lopunajan joukko Paavalin sanoin:
2 kirje Timoteukselle 3:1-5 Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä,
raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta.
Heissä siis on Jumalisuuden ulkokuori, eli pinnallinen kristillisyys. Tätä pintaa vasten katsomme itseämme peiliin. Vetää nöyräksi, vai mitä? Paljoa hyvää meistä ei siis löydy, muuta kuin Jumalisuuden ulkokuori. Siitä huolimatta joka paikassa juoksentelee "synnittömiä" kristittyjä, jotka huutavat ympäriinsä "herra, herra", jonka jälkeen he taas tuomitsevat kaikki nöyrät, syntisyytensä tunnustavat kristityt. Heille kelpaa siunattavaksi vain ne, heitä itseään "alempiarvoisempi" syntinen jumalaton joukko, joka myös kaipaa pelastusta ja armoa, toisin kuin he "synnittömät hurskaat". Hehän voivat olla Jeesuksina näille "kurjille".
Eräskin kristitty puhui jatkuvasti uskostaan ja kuinka hän on niin uudestisyntynyt, oli sanasta niin valveutunut ja tietoinen kaikesta. Hän siteerasi jatkuvasti elämäänsä Raamatun kautta, parjasi, pilkkasi ja jopa raivosi nöyrälle veljelleen. Kun lopulta oli neljä vuotta kulunut uskossa hurraten kuherruskuukautta, tämä jää kiinni saman uskon veljensä lapsen seksuaalisesta ahdistelusta ja kiistää sitten kaiken tekemättömänä, väittäen olevansa viaton. Hän jopa vetoaa Raamatun kautta veljelleen ettei häntä saisi tuomita, koska on viaton. Vetää siis hiljaiseksi.

Mutta kaikesta siitä huolimatta Jumala Rakastaa tällaisia tolloja itsekkäitä paskiaisia.

Mutta älä koskaan tee sitä virhettä, jonka Ananias ja Safira tekivät pimittäessään omaisuuttaan Pyhältä Hengeltä. Synti on myös omaisuuden symboli, jos luet vaikkapa Markus 3:27-30 Eihän kukaan voi tunkeutua väkevän taloon ja ryöstää hänen tavaraansa, ellei hän ensin sido sitä väkevää; vasta sitten hän ryöstää tyhjäksi hänen talonsa. Totisesti minä sanon teille: kaikki synnit annetaan ihmisten lapsille anteeksi, pilkkaamisetkin, kuinka paljon pilkannevatkin; mutta joka pilkkaa Pyhää Henkeä, se ei saa ikinä anteeksi, vaan on vikapää iankaikkiseen syntiin." Sillä he sanoivat: "Hänessä on saastainen henki". (väkevä on saastainen henki, synnin vartija talossa, joka on syntisen ihmisen kivinen kova sydän)
Huomaat: synti on syntiä ja houkutuksia syntiin tulee, se ei meitä vielä tapa. Lankeemus sen sijaan tekee synnintaakan jonka Jeesus kantoi jo kauan sitten. Sekään ei meitä siis tapa, vaan se sama ilman synnin tunnustusta Pyhässä Hengessä. Mikäli valehtelet itsellesi, ettet ole syntiä tehnyt, niin ei Jeesuksen verikään voi ilman katumusta sinua myöskään pelastaa.
Mutta silti, mikäli syntisi on helmasynti, niin sen Jeesuksen veri on sinut jo pelastanut. Helmasynti on tiedostamatonta syntiä, jota meistä kaikki tekee 100%:lla varmuudella koko ajan tietämättämme. Helmasynnin merkityksen ymmärrät kun luet vuorisaarnaa ja tajuat siitä, kuinka mahdoton meidän on välttää tekemästä tahatonta syntiä. Tämän takia monen kristityn on vaikea ymmärtää vuorisaarnan tarkoitusta, koska sehän on saarna Jeesukselle itselleen, jonka kautta hän itse on pitänyt lain kaikki piirteet. Me emme siihen pysty, edes tuntia heräämisestämme aamulla sängystä. Tätä kun ei ymmärrä, niin se panee ihmiset juoksemaan ympäriinsä huutamassa "herra herra" ja kiittämään synnittömyyttään. Tämän kun täysin ymmärtää, on hyvä elää, koska syntisyytemme nöyryydessä ja niiden kaikkien syntiemme anteeksiannon tietoisuudessa on se paras paikka Kristittynä odottaa kammiossa ylkäämme.

Jännä kevät tulossa ja me odotamme Jeesusta Kristusta pelastamaan meidät ylösotollaan.

11.3.2011

Minä näin viime yönä, siis 10-11.3. välisenä yönä pelottavan nopean unen suuresta aallosta

En ole kirjoitellut kuukauteen päivittäistä palstaani, koska olen helmikuussa joutunut tekemään
töitä yrityksen eteen 12 kpl 16h työvuoroja ja 11 kpl 8h työvuoroja. En kerta kaikkiaan jaksanut.

10.2.2011

Miten enää Jumalan lapsi säilyttää olemuksensa? Liputan ajatuksen täysin...

Olli-veli kirjoitti hienosti: http://nokialainen.blogspot.com/

"Minä tiedän että monet ihmiset, erikoisesti nuoret ihmiset, saattavat tuntea että he eivät halua maailman päättyvän, koska heillä on vielä asioita, joita he haluavat tehdä. Nuorilla ihmisillä on synnynnäinen halu kehittyä, olla menestyksekäs, avioitua, kasvattaa lapsia, jne. Sinä voit saada tai sitten et näitä tilaisuuksia; vain Jumala tietää varmasti. Siitä huolimatta, jos sinä et koskaan saa mahdollisuutta toteuttaa haaveitasi, sinä voit olla varma että Taivas tulee olemaan parempaa kuin mikään mitä tällä maailmalla on tarjottavanaan. Sinä et tule edes muistamaan sinun maallisia aikomuksiasi, ja jos sinä voisit, ne näyttäisivät typeriltä vertailussa ikuisuuden loistoon Jumalan ja Hänen pyhiensä kanssa."

Aamen, Rakas Jeesus Kristus, tule ja hae viljapeltosi, kokoa se pois!

6.2.2011

Viljavainiot vaalenneet - sanottavaakaan ei siis enää paljon ole

Ihmiset puhuvat uskonsa kautta, sanoo Raamattukin. Jokainen puhuu siten kuin uskoo asian olevan ja se tekee monesta Raamatun symbolisuudesta peräti mielenkiintoisen tai jopa farssinomaisen. Itse olen seuraillut kommentoimatta juurikaan mm. Suomi24 palstaa, jossa uskovatkin rääpivät ja solvaavat, aivan samalla tavalla kuin pilkkaajatkin, sekä viisastelevat toisilleen nenäkkäästi. Se on itsensä korottamista, eli itsensä halventamista. Se on itsensä viisaaksi nostamista, eli oman tyhmyytensä paljastamista. Se on kunnian ottamista, eli oman turkin likaamista kuralla ja lialla.
Uskossaan ihmiset usein tahtovat kieltää Jeesuksen pelastuksen ja ottavat mieluummin vastaan tuskaa kuin armoa. Tästä nimenomaisesta syystä moni haluaa ottaa vastaan viljavainon keruun vaikka herätyksenä mieluummin kuin minään muuna. En nyt äkkipäältä muista yhtään Raamatun paikkaa, missä viljavainion leikkuumiehet olisivat ihmisiä ja elonkorjuu olisi herätystä. Sen sijaan muistan useita Raamatun symboleita joissa Jeesus itsekin on suoraan selittänyt että "leikkuumiehet ovat enkelit". Johannes ilmestyksessään puhuu myös ihmisen pojasta, joka istui pilvellä sirppi kädessään ja käski enkeleille leikata maa ja maa tuli leikatuksi. Tästä kaikesta huolimatta tempaus ei kelpaa, morsiamen rooli ei kenellekään tunnu kelpaavan, koska se on armoa ilman tuskaa.
Minä olen hyvin, hyvin väsynyt enää kirjoittamaan. Jokainen ajatus, jonka olen aiemmin saanut, on kirjoitettu normaalisti tänne palstalle, mutta nyt on sanomani kerrottu. Minusta tuntuu, ettei ole enää mitään sanottavaa, koska kaikki on vain entisen toistoa uusin sanoin. Näkemäni turhauttaa minut, koska en saa sanottavaani kuulluksi ja ihmisetkin vain odottavat antikristusta eikä Jeesusta Kristusta ja hänen sirppiään leikkuumiehineen. Viljavainot ovat siis vaalenneet!

27.1.2011

Jeesuksen tulemuksessa ja tempauksissa on runsaasti mietittävää

On enemmän kuin valtaosa Jeesuksen takai-sintulemuksen ymmärryksistä sitä mieltä, että Jeesus tulee vain yhdellä kertaa, tai sitten yhden tempauksen kaltaisella tavalla. Tämä yhden tempauksen ajankohta onkin se, joka tukee Raamatun sanaa. Hän nimittäin "tulee nopeammin kuin arvaattekaan". Jeesus siis on tiennyt valtaosan väestöstä, kristikun-nasta ajattelevan Jeesuksen tulemuksen ajankohdan myöhemmin.
Suurin osa maailman kristityistä arvelee Jeesuksen tulemuksen antikristuksen aikaan tapahtuvaksi, juuri ennen suuren sodan syttymistä. Näin en ainakaan itse halua ajatella, vaan ahdistus on avainsana. Juuri ahdistuksesta Jeesus tulee ottamaan morsiamen pois, kotiin. Tämä ahdistus on
Suuri Ahdistus, jota ei ole koskaan ollut, joka merkkaa enimmäkseen henkisyyteen, koska silloin on nähty jo maailman suurin tapahtuma, ylösotto, johon osa uskoo ja osa ei usko. Siinä jokainen uskova tajuaa mistä oli oikeastaan kyse. Jumalattomat taas pysyvät kyllä edelleen jumalattomina ja vasta kun  pakanain ajat ovat päättyneet, Jumala laskee maailman päälle kaiken Pyhän Hengen voimansa. Silloin kaikki ihmiset, jota vielä ovat ilman saatana orjuutuksen leimaa, voivat saada armon ja silloin tapahtuu myös suuri sadonkorjuu, iso pääjoukon ylösotto. Sen jälkeen jää moni maan päälle ihmettelemään, että olisiko sittenkin pitänyt uskoa. Silloin maan päällä on itku ja hammasten kiristys, jolloin osa taivastakin on heitetty hääjuhlasta maan päälle. Sitten menee vielä vähän aikaa, maailma palaa loppuun ja tuhoutuu lopullisesti antikristuksen ja petojen käsissä. Tällöin Jeesus tulee maan päälle, näkyvällä tavalla, sanoen: "kun minä tulen takaisin, liekkö silloin löytänen maan päältä yhtään minuun uskovaa". Lauseessa on vihje ja paljastus. Eikö juuri Jumalan sana kerro, kuinka hän aikoo pelastaa, mutta silti hän kyseenalaistaa löytämänsä uskon määrän , jota hän silti on suojellut.
EI ILMAN TEMPAUSTA, TOISTA TEMPAUSTA ja NÄKYVÄÄ PALUUTA.

19.1.2011

Lakimuutos on nyt tehty murska-äänin, eikä enää tarvitse kuin määritellä seurantalaite
 

Vanki voi päästä kotiin panta nilkassa
Keskiviikko 19.1.2011 klo 14.39 (päivitetty klo 15.25)

Lyhyehkön vankeusrangaistuksen voi vastaisuudessa suorittaa eräissä tapauksissa kotona. Eduskunta on hyväksynyt kiistellyn lainmuutoksen.
Tuomittua valvotaan rangaistuksen aikana teknisin keinoin, kuten esimerkiksi nilkkaan kiinnitettävällä jalkapannalla.
Uuden valvontarangaistuksen avulla tuomittu voisi jatkaa töitään tai opintojaan, mikä ei suljetussa vankilassa olisi enää mahdollista.
Eduskunta hyväksyi uuden rangaistusmuodon äänestyksen jälkeen luvuin 152-6. Vastaan äänestivät perussuomalaiset ja keskustalainen poliisikansanedustaja Oiva

Kaltiokumpu. Kokoomuksen poliisiedustajista Pertti Hemmilä protestoi jättämällä äänestämättä.
Uusi vankeusmuoto herätti muutoinkin arvostelua ja eduskunta pani sille hiukan tiukemmat ehdot kuin hallitus oli esittänyt. Valvontarangaistukseen voi päästä vain, jos tuomioksi on tullut enintään kuusi kuukautta ehdotonta vankeutta. Hallituksen esityksessä rajana oli kahdeksan kuukautta.

Tästä on jo todella lyhyt matka täydelliseen pakotettuun seurantaan, jota ihmiset saavat aluksi houkuttelevaan vapaaehtoisuuteen perustuen, sitten painostukseen ja lopuksi pakotettuina.

15.1.2011

Ystäväni Jari lähetti luettavakseni jutun armosta

http://yakov.puheenvuoro.uusisuomi.fi/58107-mita-tarkoitetaan-kasitteella-armo-uudessa-testamentissa

Sana "ARMO" herättää varmaan lukijoiden mielissä monenlaisia ajatuksia ja tunteita. Monen mielestä armo on puolueellista, sillä jos joku saa armon, niin heidän mielestä myös kaikkien muidenkin pitäisi se saada. Usein heidän mielestä armon antaminen on väärin siksi, että jokaisen ihmisen pitäisi itse ansaita oma paikkansa yhteiskunnassa ja saada palkka omien tekojensa perusteella. Mielestäni asiaa ei kuitenkaan voida pelkistää tuolla tavoin ilman, että armo käsitteenä menettäisi sille kuuluvan merkityksensä.
Ensinnäkin me jokainen olemme jo syntyessämme erilaisessa lähtökohdassa tulevaisuuttamme ajatellen. Meistä toiset syntyvät vammaisina, toiset köyhiin ja kurjiin elinolosuhteisiin, toiset takaperoisten pakanauskontojen orjiksi, toiset ateismin kahleisiin jne. Lähtökohtamme elämässä ovat siis erilaiset, samoin mahdollisuutemme saavuttaa
tasavertainen asema muihin ihmisiin nähden, riippumatta siitä, miten kovin ahkeroimme tai opiskelemme, jos meillä on edes sellaisiin mahdollisuuksia, sillä alikehittyneiden maiden slummeissa niitä ei ole.
On helppoa olla armollinen eli anteeksiantavainen omalle rakkaalle pikkulapselleen, joka tekee erehdyksessä esim. sellaisen pienen rikkeen, että pudottaa maljakon lattialle. Mutta jospa rikkoutunut maljakko onkin antiikkia ja sen arvo suunnaton ja jos pienokaisemme sattuukin olemaan se vähiten rakastamamme lapsi katraastamme, niin silloin saattaa unohtua Suomen lain säädös, joka kieltää lasten fyysisen kurittamisen.
Meille useimmille (fariseuksia lukuun ottamatta) on helpompaa antaa itsellemme anteeksi rikkeemme ja pahat tekomme, kuin muille heidän rikkeensä ja miten vaikeaa onkaan antaa anteeksi silloin, kun joku on onnistunut meidät nolaamaan muitten silmissä, etenkin jos hän teki sen tarkoituksella haavoittaa tai vahingoittaa meitä. Voi, voi, voi! Mulle sellainen oli aiemmin täysin mahdotonta, vaan eipä ole enää :)
... 
Jo pois nukkunut äitini oli vanhoillislestadiolainen ja osasi antaa aidosti anteeksi ainakin seuraavassa tilanteessa:  Hän oli tuossa vaiheessa yksinhuoltaja ja oli hankkinut suurella velkarahalla nailonsukkien silmänpoimimiskoneen 1950-luvulla. Noin 4-vuotias pikkuveljeni Klaus oli löytänyt jostakin vasaran ja koska hän oli kiinnostunut tietämään, että mistä se outo ääni tuon koneen sisällä oikein syntyi, niin hänpä hakkasi vasaralla koneen rikki! Kun äitini tuli huoneeseen ja tapasi Klaussen vasara kädessä romuksi menneen kojeen luota, niin hän ymmärsi, että tämä oli tehnyt sen uteliaisuudesta ja lainkaan ymmärtämättä, että siitä koituisi suuri taloudellinen vahinko. Äiti torui veljeä sanoen: "Voi sinua enkelini, sä teit suuren vahingon, mutta koska teit sen ymmärtämättömyydessäsi, niin annan sen sulle anteeksi, enkä kurita sua sen vuoksi. Älä kuitenkaan enää riko mitään kojeita vasaralla, äläkä muutenkaan, kultaseni!"
...
Me ihmiset olemme täällä maan päällä Kaikkivaltiaan Jumalan jatkuvan tarkkailun alaisina ja meitä testataan monella eri tavalla jo ihan varhaislapsuudestamme alkaen. Koska lähtökohtamme elämässä ja sitä seuraavat elinolosuhteemme ovat erilaiset, niin ovat myös testausmenetelmät ja -tavat erilaiset. Aikuistuttuamme Jumalalla on oikeus vaatia meiltä paljon enemmän oikeamielisyyttä ja kuuliaisuutta äänelleen ja tahdolleen (minkä Hän on ilmoittanut meille selkeimmin Raamatun Uudessa Testamentissa) kuin lapsina ollessamme.
Harvat meistä aikuistuttuaan oppivat tuntemaan omaa raadollisuuttaan yhtä hyvin kuin apostoli Paavali huudahtaessaan "Minussa, se on minun lihassani, ei asu mitään hyvää! Tahto minulla on hyvää tehdä, mutta voimaa minulla ei ole sen tekemiseen. Sitä hyvää, mitä tahdon, minä en tee, mutta sitä pahaa mitä en tahdo, minä teen." - Apostoli Paavali oli tuossa elämänsä vaiheessa saanut oppia erittäin suuren viisauden, nimittäin sen, että esivanhempiemme syntiinlankeemuksen vuoksi jo muinaisessa Paratiisissa, olemme me heidän jälkeläisensä saaneet heiltä lihan ja veren perintönä "perisynnin" eli taipumuksen tehdä pahaa. Tuo taipumus on paljon voimakkaampi kuin tahtomme tehdä hyvää!
Me emme koskaan kykene oman tahdon voimalla pääsemään tuon perisynnin otteesta irti, vaan ilman ulkopuoleltamme taivaasta tulevaa apua tulisimme aina olemaan perisyntimme orjia ja täysin kelvottomia aidon, pyyteettömän hyvän tekemiseen ja taivaan kirkkauteen pääsemiseen! Jollei Isä Jumala olisi rakkaassa Pojassaan Yeshua HaMashiach'ssa valmistanut meille JOKAISELLE täydellistä mahdollisuutta vapautua tuon perisyntimme ja sen seurauksena syntyneiden tekosyntiemme kahleista, niin me koko konkkaronkka olisimme täysin kypsiä heitettäviksi helvettiin! Mutta armosta rikas Isä Jumala päätti tehdä sen puolestamme, mikä oli meille itsellemme täysin mahdotonta. Hän lähetti Poikansa syntymään ihmiseksi maan päälle ja tuli Pyhän Henkensä kautta asumaan Häneen. Hän kantoi Pojassaan koko maailman synnin Golgatan ristille ja pyyhki pois sen Kirjoituksen säädöksineen, joka oli meitä vastaan. Sen Hän otti pois meidän tieltämme ja naulitsi sen ristiin!

Tuosta johtuen on UT:ssa  kirjoitettu:
2.Korinttolaiskirje 5:19 Sillä Jumala oli Messiaassa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen sanan.

Mitä sitten Jumalan "ARMO" minulle merkitsee?
Se merkitsee sitä, että minulla on ollut "sijainen" kärsimässä ja kuolemassa Golgatan ristillä ja saan jatkuvasti elää Isä Jumalan armahtamana tuon sijaisen, Yeshuan omassa lihanruumiissaan tekemän täydellisen sovitustyön perusteella, ilman pelkoa joutua eroon Jumalasta! Se on todella valtava uutinen! Tästä syystä olen onnellinen ja kiitollinen Isä Jumalalle ja tämän Pojalle Yeshualle ja pyrin elämään Jumalalle pyhitettyä elämää saamistani lähtökohdista käsin. Olen saanut kokea uudestisyntymisen ja Pyhällä Hengellä täyttymisen jo hyvin kauan sitten. Olen myös huomannut, että Messias elää minussa ja kykenee voittamaan ne kaikki pahat taipumukset minussa, joita parhaista yrityksistänikään huolimatta en ole itse omin voimin kyennyt voittamaan. Jumalan armo on tuonut elämääni sellaisen rauhan Yeshuan pyhän uhriveren kautta, joka on kaikkea ihmisymmärrystä ylempi ja saan elää jo ikuisuuselämää, joka alkoi täällä maan päällä sinä hetkenä, jolloin sain "voiman tulla Jumalan lapseksi" ja synnyin uudesti, ylhäältä.
Johanneksen evankeliumi 1:12-13
"Mutta kaikille, jotka ottivat Hänet vastaan, Hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat Hänen nimeensä, jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta."

Kerrohan ystävä, mitä Jumalan "ARMO" sinulle merkitsee?

5.1.2011

Aiheutti jälleen puhetta - Siitä päivästä - mistä päivästä? joka aiheuttaa eripuraa ihmisissä

Matteus 24:32-42 Mutta oppikaa viikunapuusta vertaus: kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat, niin te tiedätte, että kesä on lähellä. Samoin te myös, kun näette tämän kaiken, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä. Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin kaikki nämä tapahtuvat. Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa. Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin. Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva. Sillä niinkuin ihmiset olivat niinä päivinä ennen vedenpaisumusta: söivät ja joivat, naivat ja naittivat, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin, eivätkä tienneet, ennenkuin vedenpaisumus tuli ja vei heidät kaikki; niin on myös Ihmisen Pojan tulemus oleva. Silloin on kaksi miestä pellolla; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään. Kaksi naista on jauhamassa käsikivillä; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään. Valvokaa siis, sillä ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee.

Tässä kymmenessä jakeessa on paljon asiaa, joka on erehdyttänyt ihmisiä luulemaan paljon vähemmän kuin mitä jakeissa todella kerrotaan. Näissä kymmenessä jakeessa käydään aikajanassa varmuudella yli 1000 vuotta. Tähän Matteuksen kirjoitukseen liittyy profetioiden todellinen olemassaolon merkitys, koska Raamattu ei ole valheiden kirja. Ole siis nyt tarkkana!

Tässä sanotaan näin: Matteus 24:36 Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin.

Tämä päivä voi erehdyttää luulemaan jotain Raamatun ilmoitusta vastaan. Aamos 3:7 Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille.

Nämä kaksi lukua ovat TÄYSIN ristiriidassa keskenään, koska toinen sanoo niin ja toinen näin. Tähän täytyy keksiä siis jotain muuta ratkaisuksi, miksi näin?

1. Korinttolaiskirje 13:8 Rakkaus ei koskaan häviä; mutta profetoiminen, se katoaa, ja kielillä puhuminen lakkaa, ja tieto katoaa.

Milloin siis profetoimista ei enää tarvita, eikä kielilläpuhumista, eikä edes tietoakaan? Rakkaus ei siis häviä, vaan ainoastaan nämä kolme. Jopa parantamisen armolahjat jäävät tuhatvuotiskaudelle. Profetoimista ei tarvita kun Jeesus tulee, eikä kielillä puhumista, koska Jumala palauttaa maailmaan takaisin yhden ainoan puheenparren. Siis tuhatvuotiskaudella näitä asioita ei tarvita, koska henget ovat sidottu, syntisyys sen sijaan jää ja siksi jää kuolemakin, sekä monet erilaiset vitsaukset, jotka kohtaavat syntisiä. Siksi tarvitaan myös parantamisen armolahjaa ja monia muita armolahjoja.

Miksi siis Aamos 3:7 on ristiriidassa Jeesuksen sanojen kanssa?

Vasta profetoimisen lakattua tuhatvuotiskaudella voi sanoa, että Jumala ei enää kerro aikeitaan palvelijoilleen profeetoille, kuten Aamos 3:7 kertoo. Niinpä tuhatvuotiskauden lopussa ja kaiken muunkin lopussa, ennen kaiken uuden alkua, taivas ja maa katoavat. Siitä päivästä on kyse.

Mutta "minun sanani eivät katoa koskaan" sanoo Jeesus Kristus ja hän sanoi näin:

Matteus 24:36 Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin. Tätä edeltää lause: Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa. Siitä päivästä on siis kyse, kun taivas ja maa katoavat.

Lopuksi Matteus 24 sanoo: Valvokaa siis, sillä ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee.
Tässä lopuksi viitataan useaan Herran tuloon sanomalla erittelevän sanan "teidän Herranne".

3.1.2011

Vankkaa julistusta Islamin harhaopeista ja sen valheista

31.12.2010

Alkavan vuoden mahdollinen ylösottopäivä Mooseksen kirjan perusteella on >> 13.6.2011

3. Mooseksen kirja 23:15-17 Sitten laskekaa sapatin jälkeisestä päivästä, siitä päivästä, jona toitte heilutuslyhteen, seitsemän täyttä viikkoa, laskekaa viisikymmentä päivää seitsemännen sapatin jälkeiseen päivään asti; sitten tuokaa Herralle uusi ruokauhri. Sieltä, missä asutte, tuokaa heilutusleiväksi kaksi kakkua, jotka on leivottava happamena kahdesta kymmenenneksestä lestyjä jauhoja, Herralle uutislahjaksi. = ("köyhät" ja "nöyrät") lähtee...

Aikoja me emme tunne, mutta kun alkaa tapahtua, nostakaa päänne, "Kun ilta tulee, sanotte että Tulee selkeä ilma, sillä taivas ruskottaa', ja aamulla: 'Tänään tulee rajuilma, sillä taivas ruskottaa ja on synkkä'. Taivaan muodon te osaatte arvioida, mutta aikain merkkejä ette osaa. (Matteus 16) Eli me tunnistamme kyllä vuoden merkeistä ja päivä on annettu jo kauan sitten.

Mutta keitä sitten ovat nämä kaksi happamesta taikinasta leivottua kakkua, köyhät ja nöyrät?
He ovat mieleltään köyhät, eli vauvat, pikkulapset ja osa vammaisista. Vain osa, koska heissä ei ole välttämättä läheskään kaikissa tapahtunut syntiinlankeemusta, omavoimaisuuden syntymistä, eli luopumusta luonnollisuudesta suhteessa Jumalaan.
Sitten toiseksi tulevat ns. nöyrät, eli morsian, joka on luovuttanut pois omavoimaisuutensa, syntynyt ylhäältä uudesti, eikä luule voivansa elää täällä teoissaan synnittömänä, vaan turvautuu joka ikinen päivä nöyrästi Jeesuksen Kristuksen armoon.

26.12.2010

Pilkattu, paneteltu, pahoinpidelty ja tapettu Jeesus - kenelle laki ja kelle armo minkälainen

Heprealaiskirje 10:28-31 Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman: kuinka paljoa ankaramman rangaistuksen luulettekaan sen ansaitsevan, joka tallaa jalkoihinsa Jumalan Pojan ja pitää epäpyhänä liiton veren, jossa hänet on pyhitetty, ja pilkkaa armon Henkeä! Sillä me tunnemme hänet, joka on sanonut: "Minun on kosto, minä olen maksava"; ja vielä: "Herra on tuomitseva kansansa".
Hirmuista on langeta elävän Jumalan käsiin.

Iltalehti osoitti hengettömyyten-sä ja luopumuksensa julkaisemal-la oheisen kirjoituksen, joka on oikein pilkkalaulu Jeesuksesta.

Jarmon Jeesus on tässä:
Hän on minulle kaikki!
Minulla ei mitään olisi ilman Häntä ja Hänen Pyhää nimeään. Olisin tyhjä sisältäni ja turha sielultani. Olisin sitä minkä Darwinismi opettaa, sisälläni pelkkiä kuolleita luita, jotka jäävät kun minä lähden. En siis olisi yhtään mitään ilman Rakasta Jeesusta Kristusta. Syntymäni olisi yhtä turha kuin kuolemani, jos en olisi saanut syntyä uudelleen ylhäältä Jeesuksessa Kristuksessa. 


2. Pietarin kirje 3:1-6
Tämä on jo toinen kirje, jonka minä kirjoitan teille, rakkaani, ja näissä molemmissa minä muistuttamalla herätän teidän puhdasta mieltänne, että muistaisitte niitä sanoja, joita pyhät profeetat ennen ovat puhuneet, ja Herran ja Vapahtajan käskyä, jonka te apostoleiltanne olette saaneet. Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta." Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen.

Luukas 17:26-27 Ja niinkuin kävi Nooan päivinä, niin käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä: he söivät, joivat, naivat ja menivät miehelle, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin; ja vedenpaisumus tuli ja hukutti heidät kaikki.

Älkää siis pilkkaajat itkekö tai huutako apua kun vesi nousee yli vyötärönne, vaan katsokaa te silloin seuraamaanne herraa silmiin ja kysykää, miten se aikoo teidät siitä tilanteesta pelastaa.

24.12.2010

Hyvää ja Rauhaisaa Joulunaikaa! Olkoon ihmisillä hyvä tahto ja tasapainoiset ajatukset.

14.12.2010

Islamin sana VS. Kristillinen sana - SHARIALAKI - RANGAISTUSLAKI

Media ja mielipiteet ovat mm. näiden pommi- ja pedofili- sekä alistamis- että suavaitsemis puheenvuoroissa havainneet että myös Raamatussa on kuolemanrangaistuksia ja myös pienempiä fyysisiä rangaistuksia ihan samalla tavalla kuin Koraanissa. Myös kristillinen maailma on kokenut omat hullunsa, kuten vaikka Daavidin Oksa niminen ääriliike,
joka teki joskus -70 luvun lopulla itsemurhan Väli-Amerikassa sijainneessa kommuunissaan. Lisäksi meille on pulpahdellut sinne tänne kaikenmaailman lahkoja, jotka väittävät olevansa kristillistä sanomaa julistavia, mutta osoittautuneet orjuuttajiksi ja alistajiksi.
Kun Uutisvuoto lähetyksessä Jari Tervo tosiaankin heitti hyvin provosoivin elein Raamatun lattialle, hän luki sitä ennen Mooseksen kirjaa, jossa nimenomaan käskettiin tappaa kaikki ne, jotka eivät vietä lepopäivää, vaan tekevät töitä.
Seuraavat seikat erottavat Tervon uskalluksen heittää Raamattu lattialle, mutta koraaniin ei Tervo uskalla puuttua, on se että yksikään Kristitty ei tapa. Sen sijaan muslimi tappaa ja on näyttänyt sen, että välittömästi koraanin häpäisijät joutuvat kuolemalla uhatuksi.
Mistä siis johtuu että valheuskonto, Islam ja totuudessa pysyvä uskonto Kristinusko tekevät juuri tässä aisassa päin vastoin? Islam käskee tappamaan jopa kaikki ne, jotka eivät ole muslimeita, puhumattakaan siis koraanin häpäisijöistä, tai saatanan, eli Islamin kyltymättömän vihan jumalan, (Kristinuskon Jumala on ikuinen Rakkaus) Allahin pilkkaajista, tai Jeesuksen vastineen, eli pedofiilisen Mohammedin (Jeesus Kristus pyysi päästää kaikki lapset luokseen) pilkkaajista.
Kristityt taas eivät tapa ketään, vaikka tekisivät töitä sapattina, joka on muuten lauantai eli sapatti on sama asia kuin Jeesuksen Kristuksen tuhatvuotinen levon valtakunta.
Kuulostaa siis epätotuudenmukaiselta että Raamattu lupaa sille kuoleman, joka ei mm. pyhitä lepopäivää. Jälleen päädymme siihen samaan asiaan joka suurimmalta osalta erottaa jumalattoman, Jumalan lapsesta. Raamattu puhuu Kristityn kärsivällisyydestä... juuri tämä on se joka erottaa meidät, kuin myös muslimit jotka tappavat heti oman käden oikeudella.
Me odotamme ja jaksamme odottaa, vaikka kuolema korjaisi, me odotamme hiljaa ja kärsivällisesti. Me annamme tehdä meille vääryyttä, ilman että syöksymme jalopeurana pahantekijän kimppuun, emmekä me muistele pahalla sitäkään, joka teki meille pahaa, vaikka kuolema korjaisi meidät, koska sekin päivä on meille vain pelkkä ilon päivä ja voitto maailmasta. Jumalattomalle 30 vuotta on pitkä aika ja meille tuhat vuotta on lyhyt aika. Ero on siis kärsivällisyydessä ja siinä että annamme Jumalalle aikaa toteuttaa Raamatun lupaukset ohjata, opettaa, näyttää pahantekijälle seuraukset sekä käskeäkin eksynyttä ja lopulta rangaista meidän puolestamme. Me olemme jo valmiiksi voittaneet tämän taistelun, emmekä tarvitse keihästä, emmekä miekkaa kostaaksemme tai rangaistaksemme ketään. Me yksinkertaisesti luotamme Jumalan sanaan, joka lupaa.... eli sapatin levon, tuhatvuotisen valtakuntamme ja ne joille se ei kelpaa, tulevat kuolemaan, aivan kuten Raamattu totuudessaan ilmoitti. Ei meidän toimesta, vaan jumalattoman omien valintojensa takia.

Eläkää Rakkaat lukijani siunattuna ja rauhassa, kärsivällisesti odottaen Jeesusta Kristusta.

9.12.2010

Tänään tuli puhuttua taas rakkaudesta tuolla... turuilla ja toreilla (mitä Rakkaus on?)

Kyllä se vaan niin on, että ihmisillä on yleinen käsitys rakkaudesta jo aivan hukassa, koska he luulevat että sanaa Rakkaus voi käyttää mihin ikinä haluaa, kuten ruokaan, musiikkiin tai vaikka HKL:n aikatauluihin, puhumattakaan seksistä. He puhuvat kyllä Jumalasta ja huutelevat uskovansa siihen, mutta ottavat sitten kuitenkin Jumalan aseman itselleen ja tekevät omien mielihalujensa mukaan itselleen sopivan Jumalansa palvottavakseen. Tämä on se ikuinen epäjumalan teko, jota nyt vaan ihminen tekee sen mieleensä ja sisimpäänsä, eikä kuvaksi, kuten ennen.
Eräs nainen huomasi kuinka minä olin suvaitsematon kun uutisissa käytiin jälleen läpi linnan juhlien homokeskustelua. Minähän en voinut olla kauhistelematta ja hän taas ei voinut sietää suvaitsemattomuuttani. Siitä syntyi aikamoinen sekasotku, vaan en alkanut asiaa sen enempää selittämään, koska eivät halua ymmärtää suvaitsematonta. Kerroin hänelle selvästi olevani hyvin vanhanaikainen, jota edelsi että hän käytti minusta juuri nimeä vanhanaikainen. Myönsin siis vain...
Odottelimme siinä ravintolassa joulupöydän kattausta, jotta pääsisimme pian syömään ja ravintolan televisio vaan sattui olemaan päällä. Siinä odotellessamme alkoi uusi ohjelma jossa Dr. Phil haastatteli ostoskeskussurmaajan äitiä, joka vapaaehtoisesti tuli kertomaan tuntemuk-sistaan. Jälleen huomasin saman ilmiön kuin meidän kotimaisissa ongelmissamme, koska äiti oli jo ties kuinka monetta avioliittoa naimisissa ja kaikista eri lapsia. Jälleen älähdin ja sanoin että eikös tuo pitänyt arvata, tuollakin avioeroja eron perään. Tuo kyseinen nainen jo haistatteli minulle. Vastasin hänelle
että olen hyvin vakavissani puhuessani perheistä, joiden ydin perheidylli hajotetaan ja synnytetään uusioperheitä, aivan kuin ne korvaisivat jollain terveellä tavalla luonnonlain. Yhdessäkään uusioperheessä ei ole terve henki, vaan joku aina on se, joka jää emotionaalisen huomion väliinputoajaksi jolloin taas toiset sitä silmien edessä saavat. Katkeruus valtaa perheen huomaamatta. Tässä kohtaa tämä nainen pysähtyi ajattelemaan ja yritti tulla juttelemaan, sanoen että tuossa oli kyllä järkeä. Sen sijaan tyrmäsin hänet pian kun hän rupesi puhumaan rakkaudesta. Kysyin häneltä, tietääkö hän todella mitä se on? Hän änkytti hetken ja sanoi että se on sitä jos toinen rakastaa sinua ja sinä häntä. Voihkaisin melkein tuskasta koska vastaus oli jopa kliseisempi kuin kuvittelin. Sitten tuli se pariskuntajuttu, johon hän liitti heti myös kaikenlaiset parit, jonka välillä rakkautta muka olisi, myös homoparien. Kysyin että onko sitten seksi hänen mielestään rakkautta? Oli kuulemma. Minä taas oikaisin ettei se ole, vaan seksi on seksiä ja ennen kaikkea homopareille. Sitten hän sanoi että, no se on sanatonta hiljaisuutta. Juuust... huokaus.. vastasin minä. Sitä se ei ainakaan ole, vaan annan vihjeen: se on myös nuhtelua ja joskus jopa kurittamista. Se oli naiselle aivan liikaa ja hän lähti. Emme päässeet siis edes puusta pitkään. Sen ehdin sanoa, että jos kiistää tuhon syyt ja sitten joku päivä maailma kaatuu päälle, niin silloin olisi kannattanut kuunnella, eikä kiistää.
Se jolla on korva, se kuulkoon ja myöhäinen korva on myöhäistä kuuntelua, se oppikoon.
Ruuan päälle hän kävi kertomassa kuinka hän rakastaa mm. edesmenneen Kari Tapion musiikkia ja ruokaa jota tarjoiltiin, kuin kertoakseen mitä rakkaus hänelle on.
Liika rakkaudesta puhuminen on hälventänyt sanan merkityksen, eikä ihmiset enää arvosta sanaa Rakkaus, joka on Jumalan toinen nimi. Siksi Jumalan nimeä ei kannata turhaan lausua.

1. Korinttolaiskirje 13:
1 Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä, mutta minulla ei olisi rakkautta, olisin minä vain helisevä vaski tai kilisevä kulkunen.
2 Ja vaikka minulla olisi profetoimisen lahja ja minä tietäisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon, ja vaikka minulla olisi kaikki usko, niin että voisin vuoria siirtää, mutta minulla ei olisi rakkautta, en minä mitään olisi.
3 Ja vaikka minä jakelisin kaiken omaisuuteni köyhäin ravinnoksi, ja vaikka antaisin ruumiini poltettavaksi, mutta minulla ei olisi rakkautta, ei se minua mitään hyödyttäisi.
4 Rakkaus on pitkämielinen, rakkaus on lempeä; rakkaus ei kadehdi, ei kerskaa, ei pöyhkeile,
5 ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaansa, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa,
6 ei iloitse vääryydestä, vaan iloitsee yhdessä totuuden kanssa;
7 kaikki se peittää, kaikki se uskoo, kaikki se toivoo, kaikki se kärsii.
8 Rakkaus ei koskaan häviä; mutta profetoiminen, se katoaa, ja kielillä puhuminen lakkaa, ja tieto katoaa.
9 Sillä tietomme on vajavaista, ja profetoimisemme on vajavaista.
10 Mutta kun tulee se, mikä täydellistä on, katoaa se, mikä on vajavaista.
11 Kun minä olin lapsi, niin minä puhuin kuin lapsi, minulla oli lapsen mieli, ja minä ajattelin kuin lapsi; kun tulin mieheksi, hylkäsin minä sen, mikä lapsen on.
12 Sillä nyt me näemme kuin kuvastimessa, arvoituksen tavoin, mutta silloin kasvoista kasvoihin; nyt minä tunnen vajavaisesti, mutta silloin minä olen tunteva täydellisesti, niinkuin minut itsenikin täydellisesti tunnetaan.
13 Niin pysyvät nyt usko, toivo, rakkaus, nämä kolme; mutta suurin niistä on rakkaus.
 

6.12.2010

Hyvää ja irvokasta itsenäisyyspäivää Suomen Kansa

Vai että oikein ennakkoluuloille? Ja kyytiä vielä? Älkää ihmeessä naurattako ennakkoluulosanalla, samoin kuin sille kyydin antamisella. Homo nimittäin ei halua häntä homoksi kutsuttavan, vaan tavalliseksi ihmiseksi kuten kuka tahansa. Tähän he pyrkivät, vaikka kantavat homoviittaansa ja ovat läpi "hah" 90% homoja. Homous sen sijaan rakoilee aivan kuten lesbouskin. He sanovat olevansa homoseksuaaleja, vaan ovat saastaisten himojensa orjia. Pelkästään Jani Toivolan tuoma seurapiirihintti todistaa sen. Ei Jani Toivola rakasta tätä Mr Gay Finlandia, vaan haluaa tältä vain homoseksiä. He eivät ole muuta kuin lihansa himojen orjia.
Jarmo itku silmässä anelee Jumalaa, että anna miekkasi tulla tämän paatuneen kansan päälle, lävistä se, sillä se on kuin Sodoma ja Gomorra. Puhdista sinä Isä Taivaan tämä maa näistä irvikuvista jälleen sinun kuviksesi. Anna avioliiton pyhyys miehinä ja naisina, aviopareina tulla takaisin arvoonsa ja miesten ja naisten kylmät sydämet takasin lihasydämisiksi. Tee meistä taas ikuisen liiton kannattajia. Minun sydäntäni särkee ja mieleni on surusta väärällään tämän kansan takia mihin se on itsensä antanut mennä. Ole silti armollinen tälle kansalle kun se kääntyy takaisin puoleesi nöyrin mielin ja siveellisin arvoin.

4.12.2010

Siinä mihin toinen maa saa luopumuksensa päätökseen, seuraava jatkaa siitä... kunnes!

”Lapsiporno on laillistettava” (Uusi Suomi)

Hawaijin yliopiston tutkijat ehdottavat lapsipornon laillistamista ehkäisykeinoksi lasten seksuaalista hyväksykäyttöä vastaan. Tutkija Milton Diamond ryhmineen tuli tähän tulokseen tutkittuaan Tsekin, Tanskan ja Japanin lainsäädäntöä sekä tilastoja seksuaalirikoksista.
Diamondin tutkimus on julkaistu akateemisessa Archives of Sexual Behavior -aikakauskirjassa. Artikkeli on läpäissyt tutkijoiden vertaisarvioinnin.
Tutkimuksessa Diamond huomasi, että pornografian laillistaminen ei lisää seksuaalirikosten määrää. Itse asiassa monissa maissa, Suomi mukaan lukien, pornografisen aineiston salliminen on vähentänyt ilmoitettujen seksuaalirikosten määrää.
Suomessa lapsipornon hallussapito on laitonta.
Vuonna 1989 Tsekki salli kaikenlaisen pornografisen aineiston, myös lapsipornon hallussapidon. Lasten seksuaalisten hyväksikäyttötapausten määrä lähti tilastoissa välittömästi merkittävään laskuun. Samanlaisia tuloksia on huomattu Tanskassa ja Japanissa.
Tutkijaryhmä painottaa, että he eivät hyväksy missään tapauksessa todellisen lapsipornon tuottamista. He kuitenkin ehdottavat, että keinotekoinen lapsiporno - täysikäisten näyttelemänä tai animoituna fiktiona - voisi ehkäistä lapsiin kohdistuvaa seksuaalista väkivaltaa.
Teorian mukaan lapsipornon kuluttaminen toimii vaihtoehtona todellisessa elämässä tapahtuvalle hyväksikäytölle.
Lapsipornoasiaa pohtii myös miesasialiikkeen Henry Laasanen Uuden Suomen Puheenvuorossa.
Diamondin ja tutkimusryhmän artikkeliin voit tutustua Springerin verkkosivuilla.

Tässä se Rakkaat lukijani on, seuraava askel ja sitä seuraava ja sitä seuraava... Näistä puhuin jo näppäimistön loppuun kulutettuani, eikä kenenkään kristityn sanat kuulu kansan korviin, koska kaikki haluavat vain seksiä. He puhuvat homoseksuaalisuuden vastuullisuudesta homoina, vaan minä en voi uskoa, koska olen nähnyt. Kaikki he jotka tietävät missä kristitylle kauheassa ammatissa olen, niin he voivat vain kunnolla ymmärtää mitä olen nähnyt ja kuullut. Sen vaan sanon etten ole nähnyt yhtään ainoaa homoa, jonka seksuaalisuus olisi normaalia, enkä ainoatakaan lesboa, joka ei miestä joskus himojensa keskellä haluaisi. Nämä kaikki homot, lesbot ja muut transseksuaalit mm. masturboivat poikkeuksellisen monesti, verrattuna heteroihin. Lisäksi näiden masturbointiin liittyy usein kaikenlaisia rituaaleja, joita en tosiaan pelastussanoman palstalla aio teille tämän enempää kertoa. Luottakaa vain siihen että tiedän, koska olen ollut/olen edelleen töissä siellä missä valitettavasti näkee sen kaiken.
Pahuus ja laittomuus lisääntyy lopunaikana ja vanhurskas vain vahvistuu omassa osassaan. Elämme viimeisiä kalenterin metrejä, vaikka minun suustani se kuulostaakin jo kliseeltä.

21.11.2010

Eksytys, valhe, kiusaus ja kuiskaaja

1. Mooseksen kirja 3:1 Mutta käärme oli kavalin kaikista kedon eläimistä, jotka Herra Jumala oli tehnyt; ja se sanoi vaimolle: "Onko Jumala todellakin sanonut: 'Älkää syökö kaikista paratiisin puista'?"

Käärme on toteuttanut kuiskimalla ihmisten korviin jo tuhansia vuosia tuota samaa: "onko Jumala todellakin noin sanonut". Ja niinpä ihmiset ovat ilman Jumalan suojelevaa kättä aina kyseenalaistaneet, yhä uudelleen ja taas uudelleen Jumalan sanaa.
Ihmiset ovat toki Jeesuksen oppien mukaan rukoilleet "päästä minut pahasta", mutta Herramme on myös sanonut, että kiusauksia tulee ja menee joten yksi asia on ainoastaan varmaa ja pelastavaa, täysi nöyryys Herrassa Jeesuksessa. Viisaat ihmiset asettavat Jumalan sanan kaavaan jota voi muutella tahtoonsa. Asettuvat siis Jumalan sanan yläpuolelle. Ihminen tietää tämän vain sanamuodossa "haukionkala", eikä sen syvemmin. Minä tunnen ihmisiä, jotka saarnaavat mitä hurskaimmin ja syvimmin Jumalan sanaa, mutta samalla näin täysin läpinäkyvästi, ettei se sana näiden mielestä koskekaan heitä, vaan he ikään kuin asettuvat julistamansa sanan ja sen kiistattomaksi julistamansa saman sanan ja auktoriteetin yläpuolelle. Heitä ei edes kiinnosta ajatuskaan että se koskettaisi heitäkin, vaan he kylmästi työntävät sen sydämestään pois. Tästä syntyy luopumus!
No jos nämä toiset haluaa kuitenkin julistaa olevansa uskovia ja julistavat sanaa, niin miksi Jumala sallii heidän sokaistuvan omien
tekojensa edessä? Siinä onkin tuhannen taalan kysymys. Luulenpa että kyseessä on sydämen ylpeys, joka ei voi päästä sellaisenaan Taivasten valtakuntaan. Ihmisen pitää nähdä itsensä ja TODELLA nöyrtyä Herransa edessä. Toiset tekevät niin ja toiset eivät tee. Tämä jako jakaa kaksi seurakuntaa morsiameen ja häävieraisiin tässä lopun ajassa, jolloin nöyryyttä ei olla opittu puutteen, sairauden tai vanhuuden kautta, vaan hyvinvoinnin, viisauden, kauneuden ja rikkauden kautta.
Jos lapsi sanoo sairaalle ja vanhalle isälleen, että minä jätän sinut, enkä jaksa huolehtia sinusta, niin silloin Jeesus sanoo tuolle hylkääjälapselle, että minä jätä myös sinut. Sama koskee veljeä, sisarta, äitiä ja niin miestä kuin vaimoakin. Hylkääjä tulee hylätyksi, niin omassa elämässä kuin taivasosasta. Se ei tarkoita lopullista helvetintuomiota tai kadotustuomiota. EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA. Siihen on vielä mahdollisuus kaikilla, jos ja kun ymmärtää tämän tärkeän sanoman, koska niin veljensä hylkääjä kuin kuka tahansa avionrikkoja vain valehtelee hampaitaan kiristellen itselleen perustelunsa teolleen. Se ei koskaan tule olemaan totuus, vaan saatanan kuiskaus korvaan "tee se, hylkää, ei Jumala sitä noin ole oikeesti tarkoittanut".
Tämä sama koskee homouden sallimuspapistoa, naispappeuden sallimuspapistoa, naispappeja, abortin puolustajia ja kaikkea Jumalan selvästi ilmoittaman sanan kyseenalaistaneita. Lopuksi sanan yläpuolelle on tahdottu mennä ja päästy, kun omantunnon kilpi saatu rikotuksi. Sydän on luopunut Rakkaudesta, Liitosta ja Jumalasta valheiden kuiskutusten seurauksena.
Vielä eräs asia, eli täytyy muistuttaa kaikkia siitä, mikä on kiusauksen ja eksytyksen ero. Kiusaus tulee ja menee, niihin langetaan, kadutaan, pyydetään anteeksi ja palataan. Kiusaus ja lankeemus ei ole siis mikään kynnys minnekään, ei hyvään eikä pahaan. Eksytys sen sijaan vie, se tulee jonkun toisen kautta ja vie mennessään, eikä sydän enää kadukaan vaan paatuu. Eksytyksestähän Jeesus sanoi, että voi sitä, jonka kautta eksytys tulee, sille olisi parempi sitoa myllyn kivi kaulaan ja heittää mereen. Eksyttäjä on siis siinä kaikkein pahimmassa asemassa, eli myös saatana on siinä samassa eksyttäjän asemassa, joka kuiskaa korvaan: "onko Jumala tosiaan noin sanonut, ei suinkaan vaan tee niin kuin haluat ja tule yhtä viisaaksi kuin hän on".
Eksyttäjä kuiskaa elävässä arkielämässä jonkun kautta korvaasi: "jätä se mies, mene lapsinesi sosiaalitoimistoon, niin ne antavat sinulle uuden hienon asunnon ja sinulle aukeaa taivas". 
Noiden sanojen jälkeen eksyttäjälle olisi parempi sitoa myllynkivi kaulaan ja heittää mereen.
Tai että "ei Jeesus tullut meitä tänne tuomitsemaan, vaan me saamme tehdä mitä sydämessämme tahdomme ja hyväksi koemme, eikä siksi vanha laki koske nykyuskovia, joten voimme aivan hyvin antaa homoparoille avioliitto-oikeuden, eikös kyse ole aina rakkaudesta". Noiden sanojen jälkeen eksyttäjälle olisi parempi sitoa myllynkivi kaulaan ja heittää mereen.

16.11.2010

Näin tämä käy.. seuraavaksi vaativat oikeuttaan jo... Eläimiin ja +lapsiin... ym...

Ensin homous, sitten väkivalta... niin meni myös Sodoma ja Gomorra.

Sadomasokistit pelästyivät lakimuutosta: Eikö enää saa piiskata? 16.11.2010 17:07 Iltalehti

Saako seksissä enää piiskata?

Eduskunta käsittelee keskiviikkona ensimmäistä kertaa lakiesitystä, joka on säikäyttänyt sadomasoseksiä harrastavat piirit. Sadomaso- eli sm-seksiin kuuluu muun muassa piiskausta ja muita vastaavia operaatioita.

Uusi rikoslain pykälä määrää parisuhteessa tapahtuvan lievän pahoinpitelyn virallisen syytteen alaiseksi. Lain tarkoitus on saada pahoinpitelijä tuomiolle, vaikka uhri ei haluaisi syytettä nostettavan, esimerkiksi painostuksen tai häpeän vuoksi.
Oikeusministeriön rikos- ja prosessioikeuden lainsäädäntöjohtaja Asko Välimaa rauhoittelee piiskaajia ja piiskattavia.

- Kyllä kai edelleen suostumusopit purevat edelleen, eli jos suostuu, se poistaa rangaistavuuden, Välimaa sanoo.
Entä jos vaikka edellispäivänä on ollut sessio ja seuraavana päivänä on riita, jonka jälkeen masokistiosapuoli (alistuva) marssii dramaattisesti poliisin puheille ilmoittamaan, että nyt on tullut piiskaa? Ja sitten myöhemmin käväisee sanomassa, että olikin kyse seksistä. Onko syyttäjän nostettava syyte?
- Sitten se on varmaan näyttökysymys. Se siirtyy sinne puolelle, että onko ensimmäinen esitys vai seuraavana päivänä tehty esitys uskottavampi, vai onko vielä viikon päästä tehty esitys.
Jotkut ovat olleet kovin huolissaan sm-seksin tulevaisuudesta. Pitääkö vastaukset tulkita niin, että huoli ei ole aivan täysin aiheellinen?
- En usko, että on mitenkään aiheellinen, Välimaa toteaa.

11.11.2010

Mikään ei kiinnosta, kaikki tuntuu jo kerrotulta toistolta ja ennalta varoitetulta

Ei kiinnosta voikka, ei loikka, ei hissa, eikä assa... lausui aikoinaan Mato Valtonen hullussa biisissään seitkyt- kaheksankytluvulla. ...ja biisi jatkuu, että "... mut kossu kyllä kiinnostas".
Tämä sopii aika hyvin tähän kaikkeen, vaikka moni kavahtaa lauseitani viinasta verrata Uskoon. Siitä ei ole kysymys, että alkaisimme juomaan viinaa kokopäiväisesti. Katsokaas kun Jeesus vertasi aikanaan viiniä hengenvoimaan ja sanan avaamiseen hengessä. Nykytilanne on sen kaltainen että me voimme meidän sanomaamme ja tulevaa pitää jo puhtaana tislattuna viinana. Se on pakkojuontia, irvistelyä, jotta saa rauhan sydämeen. Me alamme olla siinä pisteessä, jonka mainitsin jo 2006 pelastussanomassa, ettemme enää saa kuin väkevää viiniä pitkän korren nokassa. Samainen juttu toistuu samalla tavalla kuin ristillä. Me, kristityt ihmiset tulemme saamaan kossua ja varmasti lopussa kovinta pirtua, mitä on Jumala tislannut meidän henkemme ja ennen kaikkea sielumme vuoksi. Jos sitäkään emme tuskissamme juo, niin loppu on varma. Muistakaamme että Jeesus oli tuolloin symboli kristitystä maailmasta, jossa Jeesus ei juonut sitä. Pelastusta ei voi enää maailma lunastaa, koska ei ole enää mitä antaa, koska/jos Usko on tullut jo lihaksi eikä liha enää uskoa tarvitse. Liian myöhäistä! Koska sellainen ihminen joka haluaa aina nähdä ennen kuin uskoo, ei kykene uskomaan ollenkaan vaikka näkisi. Tästä henkilöstä tulisi vain ajan myötä seuraava saatana.
Muistakaamme kuinka ristiriitaisiin symboleihin Jeesusta on aina asetettu, mm. pelastava käärme Mooseksen sauvan nokassa ja kotka jne.. jne..
Jeesuksesta on mitä kauheimpia, ristiriitaisempia ja mitä kauneimpia vertauskuvia, koska toihan hän miekan, eikä rauhaa. Jari Tervokin voisi viisastella paljon seuraavasta jakeista:

Johannes 6:48-59 Minä olen elämän leipä. Teidän isänne söivät mannaa erämaassa, ja he kuolivat. Mutta tämä on se leipä, joka tulee alas taivaasta, että se, joka sitä syö, ei kuolisi. Minä olen se elävä leipä, joka on tullut alas taivaasta. Jos joku syö tätä leipää, hän elää iankaikkisesti. Ja se leipä, jonka minä annan, on minun lihani, maailman elämän puolesta." Silloin juutalaiset riitelivät keskenään sanoen: "Kuinka tämä voi antaa lihansa meille syötäväksi?" Niin Jeesus sanoi heille: "Totisesti, totisesti minä sanon teille: ellette syö Ihmisen Pojan lihaa ja juo hänen vertansa, ei teillä ole elämää itsessänne. Joka syö minun lihani ja juo minun vereni, sillä on iankaikkinen elämä, ja minä herätän hänet viimeisenä päivänä. Sillä minun lihani on totinen ruoka, ja minun vereni on totinen juoma. Joka syö minun lihani ja juo minun vereni, se pysyy minussa, ja minä hänessä. Niinkuin Isä, joka elää, on minut lähettänyt, ja minä elän Isän kautta, niin myös se, joka minua syö, elää minun kauttani. Tämä on se leipä, joka tuli alas taivaasta. Ei ole, niinkuin oli teidän isienne: he söivät ja kuolivat; joka tätä leipää syö, se elää iankaikkisesti." Tämän hän puhui synagoogassa opettaessaan Kapernaumissa.

Muistakaa kuinka tärkeä tämä sanoma on... se on koko sielusi tulevaisuus ja ikuinen elämä.
Tämä oli karu vertauskuva maailman nykytilasta, jonka äidinmaito on jo menneen talven lumia.

Mutta sen minä vielä sanon, että omat kristityt ovat kääntyneet meitä vanhoillisia vastaan ja heidän argumenttinsä on kaikkein ovelimpia ja kaikkein käännyttävimpiä. Otan esimerkin eräältä palstalta jossa kauniiden korulauseiden ja itsensä vähättelevin sanankääntein asiaa ilmaistiin näin: Jos homoutta ei sallita kirkoissa vihittäviksi, niin miksi te ette sitten kunnioita muita lakeja, kuten Sapatti, joka on vanhassa testamentissa listassaan kuolemansynti. Sapatti onkin tärkeä, mutta miten, sen Jeesus jo opetti eläessään. Eli sitten jäikin enää vain pään lyhyeksi ajelut ja vertavuotavan naisen koskemattomuus jne. Nämä synnit eivät ole kuolemansyntejä, kuten homous, jonka Jumala näytti kaikessa karuudessaan Sodoman ja Gomorran hävityksellä, joka on lopunajan varoitus synnitsä ja sen täyttymyksestä.
Näiden vähempiarvoisten syntien sovittamisen mahdollisuus taas todistaa mm. Israelin uhrimenot, koska jokainen uhraus antoi osan synneistä anteeksi. Niin ihminen tekee nykypäivänäkin, vaikkemme tajua sitä.
Meidän omamme ovat pahalla tavalla kääntyneet meitä vastaan ja olkaa tarkkana veljet ja sisaret, joille Pyhä Henki todellakin puhuu sydämeen. Te tiedätte!

Päivittäistä seurantaa 12.3.2010 - 30.10.2010

Päivittäistä seurantaa 1.10.2009 - 11.3.2010

Päivittäistä seurantaa 1.6.2009 - 31.9.2009

Päivittäistä seurantaa 1.1.2009 - 31.5.2009

Päivittäistä seurantaa 1.8.2008 - 31.12.2008

Päivittäistä seurantaa 15.4.2008 - 30.7.2008

Päivittäistä seurantaa 1.1.2008 - 14.4. 2008

Päivittäistä seurantaa 2007 loppuvuosi

Pääsiäinen 2007 alkaen...