11.3.2010

Lisää merkkejä taivaalla

Ystäväni Markku laittoi jälleen maililla uuden jutunaiheen. Antikristuksen merkki taivaalla:
 

Viimeaikaiset kuvat Hubble-teleskoopilla paljastavat salaperäisen esineen avaruudessa, jota tiedemiehet eivät pysty selittämään. Se ei ole komeetta, ja se kiertää Marsin ja Jupiterin välissä. Hämmentyneillä tiedemiehillä ei ole mitään selitystä sille mikä se on, mutta sillä on selvä ylösalaisin olevan murretun ristin muoto! Tämä muistuttaa hyvin paljon ”antikristuksen rauhansymbolia”, tunnettu noitien keskuudessa myös ”variksen jalkana”. Kaikkivaltias Jumala näyttää meille monia merkkejä taivaissa ja maan päällä.


http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2837262/Space-UFO-baffles-boffins.html

 

Kuvan negatiivisessa käännöksessä näkyy selvästi tuo "variksenjalka".
Natsien haudoissa oli oikeamman puoleisen kuvan kaltainen merkki. Heille ei siis laitettu ristiä, vaan tämän kaltainen nuoli, joka muistuttaa myös variksenjalkaa vainajan haudan merkiksi.
Kaikki antikristillinen "laki ja rauha", ovat edellisen toistoa, kuten vaikka Koraani ja Main Kampf, tai mikä tahansa muu menestysteologia, vapaamuurareiden
omat säännöstöt ja mikä ikinä tahansa. Vain Kristinuskossa kunnia annetaan kolmiyhteiselle Jumalalle ja Kristuksen kuolema oli suurin ja kattavin teko mitä kukaan koskaan oli tehnyt. Kaikki muu on ollut ansaittua kuolemista, vain Jeesus Kristus antoi Karitsan veren, joka kelpaa Jumalalle. Yksikään muu laki tai säädöskokoelma ei ole Raamatun kaltainen, koska siinä näkyy Jumalan armo ja ehdottomuus.
Kun tämä pedon merkki alkaa muotoutua, niin sille annetaan myös nimi ja luku. Valvo siis!

9.3.2010

Todistaa vain sen, että saatana on päästetty nyt irti, pitäkää varanne, pian kaikki alkaa

Kuinkahan verisesti Kristityt ovat sotineet muslimeja vastaan. Epäilen että jos hivenenkään pitää itseään Kristittynä, niin Jeesuksen opit ovat jokaisen Kristityn peruspilarit. Käännä toinenkin poski.
Se on taas eri asia, jos täytyy sotia hyökkääjää vastaan puolustaakseen omiaan. Mutta vain puolustaakseen hyökkääjää vastaan, eli siinä on taas ihan vissi ero hyökätä ja puolustaa. Muslimien uskonto käskee jo tappamaan kaikki muut vääräuskoiset ympäriltään, joten heidän on
hyvin luontevaa olla murhaajia. Hehän saavat jopa allahiltaan, saatanalta palkinnon, joka on tosin yhtä hyvä palkinto kuin pommimiehellä Irakissa. Kuolema!
Merkillepantavaa jutuissa on kumminkin jumalattomuus, joka näkyy monesti varsinkin Israelia koskevissa kirjoituksissa, jossa Israelista tehdään aina syntipukki. Sama pätee Kristinuskoon, mikäli kirjoittaja ei tunne Kristinuskon peruspilareita. Kirjoituksesta tulee yleensä aina negatiivisvalotteinen Kristittyjen toiminnasta osapuolena konfliktissa. Eli ihan kuin Kristityt olisivat tehneet jotain pahaa allahin joukoille ensin.
Saatana pitää varmaan suurimmat juhlansa, kun se saa Kristityn orjakseen tekemään pahaa, koska mehän olemme vain ihmisiä. Näin saatanalla on oiva tilaisuus pilkkaajien suulla toitottaa heti Kristityn tekemiä rikoksia ja paisutella niitä. Tällä tavalla Kristinuskon pilareita horjutetaan ja saadaan Uskovat näyttämään hörhöiltä, joita on syytä varoa. 

8.3.2010

Nopea vastaus kirkkojen homojen siunaamis- sekä rukoileminen juttuun

Tämän päivän YLE-verkkosivuilla on juttua piispojen erimielisyyksistä:

Kysymys homoparien siunaamisesta jakaa arkkipiispaehdokkaiden kannattajia
julkaistu tänään klo 09:22, päivitetty tänään klo 09:42

Kysymys kirkon suhtautumisesta samaa sukupuolta olevien parisuhteisiin jakaa arkkipiispaehdokkaita kannattavia pappeja, kertoo Radio Dein kysely. Piispa Kari Mäkistä kannattavista papeista enemmistö haluaisi kirkollisen siunauskaavan samaa sukupuolta olevien parisuhteelle, mutta professori Miikka Ruokasen kannattajista tätä mieltä on vain neljä prosenttia.

Vastaan yksinkertaisesti parilla Raamatun paikalla: Tunne synti, mitä se on ja tuomitse synti, älä synnin tekijää. Älä siis rukoile synnintekijän syntisyyden puolesta, vaan synnistä poispääsemisen, synnistä luopumisen puolesta. Emme siis voi siunata homopareja.

3. Mooseksen kirja 20:13 Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset.

1. Korinttolaiskirje 6:9-10 Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset, eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa.

Roomalaiskirje 13:9-10 Sillä nämä: "Älä tee huorin, älä tapa, älä varasta, älä himoitse", ja mikä muu käsky tahansa, ne sisältyvät kaikki tähän sanaan: "Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi". Rakkaus ei tee lähimmäiselle mitään pahaa. Sentähden on rakkaus lain täyttämys.

Rakkauden lain täyttymys, eikä sen lain päällekirjoitus, joka on noiden sallivien piispojen ainoa syy, jolla he sallisivat minkä tahansa lihan himon siunaamisen. Jeesus ei halunnut ottaa yhtään kirjainta laista pois, miksi sitten Mooseksen laissa Jumala yhtäkkiä haluaisi siunata kauhistukset homopareina ja kaiken maailman sekapareina, kuten Paavali kirjoitti Korintolaisille miehestä, joka piti isänsä vaimoa. Haluaako Jumala olla siunaamassa näitä laittomia liittoja? Totta puhuen, Jumala ei sanansa perusteella haluaisi siunata edes toista avioliittoa miehen ja naisen välillä, mikäli tietyt avioeron puitteet löytyvät taustalta.

Roomalaiskirje 13:11-14 Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme. Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin. Vaeltakaamme säädyllisesti, niin kuin päivällä, ei mässäyksissä ja juomingeissa, ei haureudessa ja irstaudessa, ei riidassa ja kateudessa, vaan pukekaa päällenne Herra Jeesus Kristus, älkääkä niin pitäkö lihastanne huolta, että himot heräävät.

Onneksi monille tämä on jo täysin selvää ja selkeää, eikä tarvitse enää vahvistaa uskoa totuudesta, koska Pyhä Henki on vahvistanut jo nämä. Pimeyden voimat sekoittavat näiden isojen kirkonmiesten päät, koska he uskovat voivansa muuttaa Jumalan sanaa mielin määrin. He kokevat, että Jumala on antanut heille siihen vallan kirkolliskokousten kautta.
Älkäämme siis laittako käsiämme synnin päälle ja siunatko syntiä. Rukoilkaa homojen puolesta sen sijaan, jotta he luopuisivat siitä synnistään.

6.3.2010

Kaikki johtaa demokratian, kotimaisuuden ja tasavallan tuhoon - mielen tuhoon

Kaikki se on alkanut jo kauan, kauan sitten. Olemme vasta näkemässä jäävuoren ylimmän osan, jossa alapuoli on vielä meren alla.
Ystäväni Tuomas sanoi tässä aika hienosti, että demokratia tuhoaa demokratian jos peruspelisäännöt häipyvät. Oletetaan että meitä on kolme äänivaltaista joista kaksi äänestää sen puolesta, että kolmas ei saa enää äänestää, "Thats it". Näin meille suomalaisille on tehty jo kauan sitten. Me äänestimme meidän äänimahdollisuutemme pois omista käsistämme ja diktatuuri sai vallan. Tai oikeastaan me äänestimme että muut saa sanoa mitä me teemme.
Tällä tavalla maailma pyörii: On olemassa varakkaita, joilla bisnes on hallussa. Sitten on kuuliaisia ja tunnollisia kansalaisia, duunareita. Sitten maailma on PULLOLLAAN erilaisia kansoja, jotka osaavat tehdä asioita jos heille joku opettaa, miten. Sitten nämä ihmiset tekevät mielihyvin saadakseen toisenkin riisikupillisen per päivä, kuin että vain yhden. Näin suomalainen työläinen jätetään mieluusti työttömäksi.
Ei ole ollenkaan poissuljettua että työnantaja haluaa lakon ja on valmis maksamaan tappiot, jotta kansa kääntyy lakkolaisia vastaan. Näin saadaan siunaus halpatyövoimaan.
Sitten taas lakkolaiset, jotka tienaavat keskiarvoa enemmän, kuten lennonjohtajien lakko aikoinaan, saavat antipatioita että lakkoilevat "tavisduunarin" palkan vertaisen kokoisesta palkankorotuksesta, jolloin puhutaan isosta rahasta, joka on alan lakkolaiselle marginaalinen, koska on vain kyse siitä että tahtoo vaihtaa Mersusta Ferrariin. Maailma on siis äärimmäisen epäreilu paikka.
Maitoa viedään Italiaan EU:n pakotuksesta, koska maitohan pitää viedä mahdollisimman kauas, jotta välikädet saavat rahaa. Siellä on mm. mahdottoman kalliit säilöntäaineiden valmistajat, sitten pakkaamot, siellä on huolintaliikkeet ja kuljetusliikkeet. Nyt kaikki saavat rahaa valtavasti, koska maito tuotetaan kaukaa pohjoisesta. Sama pätee Suomen tuontitavaraan, jotta oma paikallinen tuotanto saataisiin orjuutettua systeemin alle. Jos naapurissasi on sikala, niin ne siat ovat Suomesta ostettuna todella kalliita, mutta Tanskasta ostettuna paljon halvempia, vaikka nekin "vaihturisiat"  tuotetaan satojen kilometrien päästä laivalla tänne lihatiskeille. Tämä sama yhtälö toistuu sadoissa ja tuhansissa eri tuotteissa, joissa rahavirtojen suunta on ainoa kriteeri, eikä se mitä kuluttaja saa ja millä hinnalla.
Tänään puhutaan kasvusta, kasvusta ja kasvusta. Kaiken kuuluu kasvaa, mutta mihin asti? Mitä kasvu oikein muka on? Kasvu on sitä samaa valhetta jota media ja sen takana oleva hallinto haluaa syöttää. Ihan sama kuin verkostomarkkinointi, pyramidibisnes. Sen huippu tulee vastaan, eli siis maa, koska pyramidi on tuolla tavalla rakennettuna tyhjän päällä. Maa tulee vastaan ja kovalla kädellä. Häviäjät ovat se alin kerros, joita on eniten. Ylin kerros voittaa ja hirvittäviä summia jne. tuttu kaava?
Tätä samaa epäreilua peliä varmaan joka ikinen blogi on pullollaan. Sen sijaan minä tahdon olla ajattelematta liikaa salaliittoja, epäreilua toimintaa maailmalla, siksi koska meidän sydän alkaa katkeroitua jos liikaa mietimme niitä. Älkää miettikö liikaa mitä saatana tekee. Se on kaikkien politiikkaan lähteneiden perustuho, jossa omatunto ryvettyy, siinä sydän silpoutuu palasiksi, eikä enää Jeesus voi lopulta asua sellaisessa paikassa. Jumalan lasten ei ole syytä lähteä ruotimaan politiikkaa, eikä sen koommin hallituksen ja virkamiesten sisäpiiriasioita, joissa he riistävät surutta kansaa. Se on heidän työtä, yhteistyötä saatanan kanssa. Ei Kristityn kannata taistella sellaista vastaan, vaan julistaa omaa evankeliumia sen päälle, jossa tämä kaikki kumotaan mitä he tekevät. Se on vähän sama asia, että taistele toisen aseilla ja häviä. Vaan taistele mieluummin omilla tutuksi tuntemillasi aseilla ja voita.
Rakkaus voittaa älyn, äly voittaa vihan ja viha voittaa rakkauden.

2.3.2010

Lehti ja mediat tekevät likaista rahaa sensaatiolla, ilman seuraamusmoraalia

Viharyhmät ovat samanlaisia kaikki. Minä jos joku tunnen ne luuserit. Ne ovat kaikki vellihousuja, joiden paras voimavara on huudella turvallisen, yli 200 metrin päästä, netin takaa tai puhelimen luurin takaa sekä hakata isolla joukolla yksi. Siihen nämä Isontalon Antit ja Rannanjärvet pystyvät, ei muuhun. He ovat luusereita ja miksi vakavasti otettava Suomen poliisi kiinnostuu luusereista niin että se tieto vuotaa rikollisten tasoiselle toiselle moraalittomalle joukolle, medialle. Mediahan kirjoittaa rikollisia kaksikymmentä-tuhatta suuremmilla kirjaimilla puolihulluksi riistetyn kansan silmille, että tappakaa poliitikkoja, koska joku käskee niin tehdä.
Minä olen sitä mieltä, että media tehdessään tämänkaltaisia uutisointeja, pelkästään edesauttaa ääriliikkeitä toimintaan. Näin ollen media syyllistyy itse viharikokseen ja kansan kiihottamiseen jotain toista osapuolta vastaan. Tämän kaltainen uutisoiminen ei ole tervettä, eikä poliisinkaan lähteminen mukaan tiedottamaan tämänlaista uhkaa ole oikein.

28.2.2010 (muutan otsikkoa hieman, koska en ole siihen tyytyväinen, se antaa väärän kuvan)

Lain kirjaimen "noudattaminen" on hulluutta, vaan ei sen nöyrä kunnioitus ja pyrkimys

Lain kirjaimen noudattaminen on hulluutta, vaan ei sen nöyrä kunnioitus ja siihen pyrkimys

Kun Jumala oli antanut lain Moosekselle, niin siellä luki meille se kaikkein konkreettisin synti, eli "älä tapa". Se on meille kaikille varmaan konkreettisimmin helpoin laki pitää, vai onko? Mitä sitten sanapari "älä tapa" tarkoittaa? Sitäkö että riistämme lähimmäiseltä hengen? Juu! Sitäkin. Mutta se tarkoittaa myös paljon muutakin, kuten kaikki kymmenen muuta käskyä myös. Niissä on sisältöä sisällön sisällä ja siksi niiden kymmenen tiivistelmän ilmoitti Jeesus Kristus: Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi ja Rakasta Jumalaasi kaikesta sielustasi ja ruumiistasi. Siinä on kaiken täyttymys. Eli yksittäisen lain, kuten lepopäivän noudattaminen vielä mitään tee, koska siinäkin on sisällöllisiä juonteita varmaan yhden lakikirjan verran.
Samalla tavalla Mooses alkoi lisätä ja tarkentaa lakia, joita tuli lopulta kirjoihin kirjattua 613 kappaletta. Eikä siinä siis kaikki, vaan nykymaailma tuntee miljoonia lakiasetuksia. Vertaan erääseen tapaukseen, jossa olin vartijana Hesan asemalla. Eräs lähettipoika ajoi asemahalliin sisälle hienolla alumiinirunkoisella sporttisella polkupyörällä ja pysäytimme hänet. Kollegani kävi jututtamaan lähettiä, joka selvästi piti ammattiaan tärkeämpänä kuin meidän sääntömme ja tuhahti, että missä täällä lukee ettei täällä saa ajaa polkupyörällä. Kollega vastasi että eihän täällä lue sitäkään, ettei täällä saa ajaa harrikallakaan, mutta silti kukaan ei ajele täällä harrikalla. Eli kaikki laki on tehty lainrikkojia varten ja niitä näsäviisaita varten, jotka haluavat nähdä ja kaiken ja lukea
kaiken kivitaulussa. Ja sekin vain vain siksi, jotta he voisivat löytää lukemastaan uusia porsaanreikiä. Tämä kaikki voisi silti tiivistää sanoihin, tee niitä tekoja toisille, jotka toivot toistenkin sinulle tekevän. Eli älä ota, vaan saa. Anna, äläkä pyydä. Kiitä, äläkä odota kiitosta. Ole nöyrä, äläkä avovaltainen. Pidä toista arvossa, älä niinkään itseäsi. Anna anteeksi kaikessa ja tee se loputtomasti ja jaksa odottaa, että anteeksisaaja muuttuu sisältä käsin.

Palataanpa takaisin lakiin "älä tapa". Jos laki älä tapa pitää pilkkoa pieniksi murusiksi Raamatun kautta, niin moniko kirkko sallisi samalla tappamisen kuin lain, älä tapa. Ai miksikö? No kun Mooses sai lain viidennen käskyn, älä tapa, niin hän sai paljon muutakin. Mooses esimerkiksi sai Jumalalta selvän käskyn tappaa kaikki ne jotka eivät pyhittäneet lepopäivää. Minä olen adventisti ja voin vannoa tehneeni lepopäiväsynnin kohdalla maailmanennätyksen sen käskyn rikkomisessa. Kummallista etteivät nuo adventistisukulaiseni ole listineet minua jo kunniamurhana, olenhan ollut koko suvun musta lammas kaiken ikäni. Jumala jopa käski tappamaan, enkä ole yhtään ainoaa synnintekijää nykykirkkojemme toimesta kuullut tapetun siksi että olisivat rikkoneet kymmentä käskyä vastaan.
Toisin sanoen, Mooses salli esivallan teloituksen. Se johti myös muuhunkin laintulkintaan, joten Mooses sai aikaan mitä kummallisimpia muita käskyjä aikaan ja ne ovat oikeastaan vain tilanteen luomia päätelmiä, mitä oli tapahtunut. Siveellisyyden päätelmiä milloin raiskaaja oli tosiaan raiskannut, tai milloin itsepuolustus oli tapahtunut miestappona, joka oli vapaaksi julistaminen tiettyjen asioiden ilmetessä. Tämä sama laki on tänä päivänä Suomen laissa. Eli kuolemaan johtanut tapahtuma olisi muussa tapauksessa ollut rangaistavaa, mutta nämä ja nämä seikat vapauttavat teon tekijän vastuusta.
Moni mies, kuten minunkin isosetäni, kieltäytyivät aseista kun sota syttyi. Heitä kohtasi esivallan tuomio, vankila ja myöhemmin rintama pääkallokompanjassa kurikompanja. Siellä miehille ei jätetty mahdollisuuksia kuin kaksi, ammu tai tule ammutuksi. Suomen sota ei ollut mikä tahansa sota vaan se oli sotaa myös jumalattomuutta kannattavaa hirmuhallintoa vastaan. Tottakai Veikkosedän olisi pitänyt mennä vapaaehtoisena, mutta tiukan adventistikasvatuskurin ansiosta hän päätyi tähän ratkaisuun. Tietysti tämä aiheuttaa mielipiteitä ja moni sanoo nytkin, että mitä tahansa tapahtuu, niin minä en ole valmis ketään tappamaan. Näin on, mutta entä jos tilanne onkin se että olet perheesi kanssa kävelyllä ja sinut kohtaa kolme väkivaltamiestä, jotka tahtovat raiskata tyttäresi tosta vaan keskellä päivää. Mitä teet vai vain katsot vierestä rukoillen ihmettä? Kukaan ei halua katsoa vierestä sellaista tapahtumaa, joten varmaan yrittäisit tehdä kaikkesi jottei se tapahtuisi. Teetkö siis silloin syntiä viidettä pykälää kohtaan? Et, vaan puolustat perhettäsi sitä samaa pykälää kohtaan jota toinen ei edes tunne. Siis lopuksi sanon suoraan erään tosiasian:
Aseet eivät itsessään tapa ketään, vaan se jonka mielen hallinnassa ja käsissä ase on. Eli yhdentyyppinen ase, eikä toisentyyppinenkään ase yksistään ei ole ongelma, vaan ihmisen henki ja mielikuvitus, joka luo aseen hetkessä, vaikkapa tyynyliinasta ihmislihan käyttöön. Ymmärrätkö paradoksin, että olen pasifisti, vaikka sallin aseet. Samaa teki Jumala silloin. Jos halutaan ottaa aseet pois, ne on otettava ensimmäisenä niiltä, jotka käyttävät niitä väärin, eli olisi pakko hakata kädet kaikilta poikki. Siinäpä sitä ollaan... huokaus! Ymmärrän hyvin kuinka hankalassa asemassa Jumala ja Mooses olivat aikoinaan.

Liitän lopuksi kuvan... uskomatonta faktaa. Katsos tätä ja klikkaa kuvaa:

27.2.2010

Korjaan hieman eilistä sanomaani, olin ajattelematon

Huomasin itse vasta myöhemmin, että kyseenalaistin Pyhän Hengen tuotoksen, eli pelastussanoman. EI NIIN! Eli alla olevassa jutussani mainitsen, että pelastussanoman peruskivi menettää merkityksensä jos ei ylösotto tapahdu tänä kuluvana keväänä. No, siis vain yhdeksännen hetken osalta, koska pelastussanoma koostuu pääasiassa kolmesta erilaisesta tapahtumasta, joista kaksi ensimäistä ovat ylösottoja ja kolmas, viimeinen on Jeesuksen näkyvä paluu. Se on pelastussanoman peruskivi, eikä ajat milloin ne tapahtuvat. Sen sijaan kun ensimmäinen on tapahtunut, niin siitä hetkestä pelastussanoma astuu voimaan ja on tarpeellinen. Pelastussanoma ei ole tässä ajassa eläville oikeastaan minkään arvoinen.
Pelastussanoman peruskiviä ovat:
1. morsiamen ylösotto, joka tapahtuu hiljaa, varkain yhtäkkiä huomaamatta. Morsiamen joukko on hyvin pieni ja mitätön, jopa Kristittyjenkin keskuudessa. Myös syyntakeettomat lähtevät, joita on yllättävää kyllä huomattavasti enemmän kuin morsian itse. mm. pikkulapset.
2. häävieraiden ylösotto, suuri sadonkorjuu, joka tapahtuu 1335 päivää Israelin rauhasta, joka on juuri myös rikottu ja pakanainajat ovat silloin päättyneet. Israel on miehittänyt koko Jerusalemin ja maailmaa uhkaa suuri ydinsota ja viimeiset vitsaukset.
3. Jeesuksen näkyvä paluu, Sakarja 14 mukaan, joka sekin on melko pitkä ajanjakso, eikä suinkaan yksi päivä. Silloin tapahtuu monia eri asioita, mm. henkimaailman vangitseminen.

26.2.2010

Israelin sää on myös Raamatun vertaus siitä hetkestä jolloin morsian otetaan

Suomessa ihmeellinen talvisodan talvi, joka jatkuu ja jatkuu hamaan yhdeksänteen hetkeen.
Eräs profetia kertoi lumesta, joskin kesällä, vaan kuinka moni muistaa profetiat jotka koskevat lumia/lunta? Paljon lunta.
Kuningas Daavid laulussaan sanoo...

Laulujen laulu 2:10-13 Rakkaani lausuu ja sanoo minulle: "Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule. Sillä katso, talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan. Kukkaset ovat puhjenneet maahan, laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme. Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnökset ovat kukassa ja tuoksuavat. Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule.

Talvi ja sateet ovat väistyneet, menneet menojaan. Olen varma siitä että kyseessä on Suomi ja Israel. Ristilippu ja Daavidin tähti. Olemme Jumalan omaisuuskansa, Suomi kuin Israel. Suomi profetoi maailman puolesta. Suomen englanninkielinen nimi ei ole sattumalta Finland, eikä neidon muoto ylöskurottavine käsineen.

On ehkä nyt hyvä vain tarkkailla Israelin säätilannetta ja Suomen lumitilannetta, mihin ne kevään aikana etenevät, koska yhdeksäs hetki lakkaa olemasta 16.3. ja silloin täyttyy pelastussanoman

peruskivi, joten uskon että jos ei sen jälkeen +70 päivää tapahdu saamani profetian mukaan tapahtumat, niin pelastussanoma menettää merkityksensä. En minä halua ketään eksyttää, vaan saamani sanoma on uskomattoman aito ja siksi pelastussanoma on arvoisensa. Henki meitä yhdistää ja siksi voin kysyä, miksi vilpittömälle Jumalan Henki valehtelisi, tai miksi Hän Suuressa viisaudessaan antaisi sielunvihollisen valehdella? Siinäpä sitä on mietittävää, joka minut tuntee perin juurin, koska enhän minä voi kenellekään sanoa, että olen uskottava.
Jokainen voi juttujeni perusteella tutkia henkeni, vajavuuteni ja kaiken sen, mitä olen. Olenhan vain omasta mielestäni Jeesuksen Kristuksen nöyrä palvelija, joka ei halua ketään eksyttää.

Etsikää Pihon profetiasivuilta sateista ja lumista kertovia profetioita ja peilatkaa niitä nykyhetkeen. Luulen että löydämme vastauksia. Lähetä mielipiteitä info@pelastussanoma.fi

23.2.2010

Tynnyrissä kasvanut tietää kaiken vain tynnyristä... jos

Entäpä Pyhä Henki kasvattajana? Tekeekö Pyhä Henki kasvatuksesta täydellisen?

Jos kasvat tynnyrissä, näet siellä korkeintaan reiän maailmaan, jossa näkyy niitä ulkopuolisia, joita sinun tynnyrisi ympäristössä jossa tynnyrisi ympäristöä hallitseva salli sillä olevan. Älä siis luule että näit tynnyrin ulkopuolelle. Näit vain sen, mitä tynnyrisi ulkopuolella olevilla vaikutteilla sinun annettiin nähdä.
Tällaisella ihmisellä ei ole lähtökohtaa mihinkään avoimeen ympäristöön. Vai mitä? Päinvastoin, heitä on syntymästä asti manipuloitu kaikkeen mitä tynnyrin ulkopuolisen tilan hallitsija on itse sallinut tai päättänyt antavan aktiviteetteina huomioksi

tynnyrin asukkaalle. Hurjaa, eikös vaan? Näitä ihmisiä kutsutaan pakanoiksi!

Jumala on ihme ja Jeesuksen Kristuksen kuolema ristillä teki ihmeestä konkreettisen viisauden. Me olemme kaikki päässeet tynnyrin ulkopuolelle ja eikä se mitään, vaan tynnyrin sisälle pääsi Henki, Pyhä Henki. Mekin olemme vain pakanoita.

Jumalan paimenelle, Jeesukselle Kristukselle erityisen tärkeää löytää nämä tynnyrit :D

Sanotaan kaikki yhdessä AAMEN! JA YLISTETÄÄN JUMALAA, HALLELUJA JEESUS KRISTUS!

-jarmo-

21.2.2010

Riemuvuosi ja yhdeksäs hetki päättyvät

Sain aamulla mailin ystävältäni Markulta:

Eikös tämäkin vahvista yhdeksännen hetken merkittävyyttä: http://www.reinosav.net/riemuvuosi-50.htm -Markku
 

Kaikki koostuvat pienistä palasista suurempaa totuutta. Kuinka useinkaan olen sanonut, ettei Jumala ole kieltänyt meiltä mitään tietoa paitsi vain yhden. Siitä päivästä ei tiedä kuin yksin Isä, ei edes Poika ja se päivä on tuhatvuotis-kauden jälkeen tapahtuva Taivaan ja maan katoaminen. Eli meillä ei ole mitään erityistä syytä olla tutkimatta aikoja, koska jos meillä on jalat maassa ja pää Taivaassa, me emme tutkimalla vahingoita itseämme millään tavalla. Siitähän siinä on kysymys, eli mielestäni on turha arvostella tutkimista.
Vasemmalla olevasta kalenterista voit nähdä
juutalaiskalenterin ja Raamatullisen mukaiset juhlapäivät, jotka ovat hyvin tärkeitä ja juutalais-seremonioiden mukaan merkittäviä päiviä Kristitylle maailmalle, vaikka moni muuta puhuukin.
3. Mooses 23:15-17 mukaan 1.4. on heilutuslyhteen tuomisen päivä. Matteus 27:51-52 mukaan juuri tuolloin monien Pyhinä kuolleiden haudat aukesivat ja poisnukkuneiden RUUMIIT nousivat ylös. Huomaa siis, sana ruumiit. Tämä on heilutuslyhde, näyte kevätsadosta. Siitä lasketaan 3. Moos. 23:15-17 mukaan tuo 50 mukaan osuen päivään 24.5. jolloin tuokaa Herralle uusi uhri leivottuna happamesta taikinasta jne... Kaksi kakkua.
Olen aiemmin ajatellut että nuo kaksi kakkua olisivat kuolleet ja elävät, mutta nyt alkaa tuntua siltä, että kuolleiden ylösotto on jo 1.4. ja siitä laskettuna kaksi kakkua 24.5. olisivatkin Pyhät, eli morsian ja syyntakeettomat elossa olevat, joita on lueteltu autuaina monella eri tavalla. He muodostaisivat helposti sen toisen kaksi kakkua, koska kuolleet Pyhäthän ovat vain yksi ryhmä.
Siitä hetkestä alkaa suuri ahdistuksen aika, jollaista ei ole koskaan ollut ja jollaista ei koskaan enää tule olemaan. Näin sanoo Pyhä Raamattu.

Sanalla sanoen, me elämme nyt jälleen hyvin mielenkiintoista kevätaikaa. Enää 3 viikkoa ja silloin tuo "hama yhdeksäs hetki" on saavutettu loppuun. Ja sitten alkaa Matteus 27 jatkaa Jeesuksen viimeisillä sanoilla: Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: "Eeli, Eeli, lama sabaktani?" Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?
Tämä lause kuuluu vertauskuvassa, jossa Jeesus esittää ristillään maailmaa ja sen viimeisiä huutoja ennen kuolemaansa, miksi minut hylkäsit Jumalani. Siksi koska et tuntenut minun ristillä riippuvaa poikaani Jeesusta Kristusta.

Moni siis alkaa olla valmis siihen, että ylösotto on pakko jo viimeistään nyt tapahtua. Hyvin moni ajattelee syksyä sadonkorjuuajaksi, mutta tämä ei ole suuri sadonkorjuu, vaan kevätviljankorjuu. Laulujen laulu 2:10-13 Kevät on tullut, armaani, kaunokaiseni, nouse ja tule! Näin sanoo Kuningas Daavid laulussaan, joka ei voisi enää paremmin Jeesusta kuvata. Totean lopuksi vielä että Israelissa kevätsadon korjuu tapahtuu toukokuun alkupuolenvälin jälkeen aina sinne kesäkuulle saakka, jonka päättää viljankorjuujuhla. Ja kaikenlisäksi Raamatussa on kaksi hieman erilaista kuvaa Jeesuksen paluusta: Toinen kertoo että "teistä tuntuu että Herra viipyy mutta Hän tulee juuri oikealla hetkellä". Toinen kertoo taas että "tulen nopeammin kuin luulettekaan, siis kuin varas yöllä". Mutta te olette valon lapsia, eikä teitä mikään yllätä.

18.2.1010

Mikä rikos ei ansaitse anteeksiantoa? Onko se tämä, vai lapsenraiskaus, vai mikä se on?


Esitän helpoimman ensin, Tiger Woods. Ansaitseeko hän toisen mahdollisuuden? Kyllä, mutta ihmisten silmissä ei, koska on niin helppoa tuomita joku muu kuin itsensä.
Entäpä jos määrättäisiin Mooseksen tiukka Jumalan laki voimaan kaikessa? Mitä jos tiukennettaisiin sitä niin, että jokainen synnintekijä saisi kuolemantuomion heti, ilman oikeudenkäyntiä? Henki pois, jos parkkeeraat autosi väärin. Suostuisit varmaan heti tähän, mikäli luulet itsesi synnittömäksi. Mutta kun joku toinen löytää sinusta syntiä ja kuolemaan tuomitsee sinut, niin yhtä´äkkiä oletkin mielestäsi syytön, vaikka muut niin "helpolla sinut tuomitsisivat kuolemaan".
Maailma olisi pian tyhjä paikka ja ketkä jäisivät jäljelle? Murhaajat, jotka kaikki tuomiot laittoivat "niin helpolla" toimeen. PARADOKSI! Missä siis sitten kulkee raja?
Pahimmat tuomitsijat ovat siis pahimpia todellisia syntisiä ja pahimmat synnintekijät pahimpia syntisiä tai puhtaimpia katumustyöntekijöitä. On siis parasta olla nöyrää poikaa, eikä tuomita ketään, vaan ottaa vastaan se tuomio, joka itsellemme langetetaan.
Voi, voi kuinka hyviä me olemme jonglööraamaan Jumalan edessä. Me teemme valtavia temppuja, jotta voisimme viihdyttää Jumalaa. Voi elämän kevät, mitä soopaa... kun jaksaisit kuunnella sydäntäsi ja olla hiljaa itsestäsi hetken. Raamattu tosin huomioi sinut sellaisena kuin olet, mutta älä anna pyhyytesi tulla keulakuvaksi elämään. Ole nöyrä, elä kuin eläisit orjana, vapaaehtoisena orjana isännälle. Ulkona on kaunis avara, vapaa ja sinulle avoin maailma, mutta ymmärrät, että on isännän luona silti parempi. Siksi annat isännän merkitä sinut ikuisesti itsellensä palvelemaan häntä, koska toinen vaihtoehto on se, ettet selviäisi yksin. Näin ollen, anna kanssapalvelijasi elää sellaista elämää, kuin hän kokee voivansa elää hänelle sopivalla tavalla. Jos se ei miellytä, niin karta tätä, jos taas olet avioliitossa tämän kanssa, niin kestä se loppuun saakka, sinne asti kuin elämääsi riittää. Näin täyttyvät Jumalan minimivaatimukset.

16.2.2010

Wilkersonin profetia ja kaikki muutkin ovat varmaan nyt toteutumaisillaan

Maailma on täynnä Jumalan pilkkaajia, joilla on saatanan hengen mukainen tahto. He haluavat pilkata luojaansa, olettamalla olevansa siten pystyviä olemaan ilman Jumalaa. Se on saatanalla sama ansa, koska ei hänkään ole ollut siinä suhteessa täydellinen. Saatana tajusi sen vasta myöhemmin, kun oli jo liian myöhäistä. Niin on samalla tavalla saatanan seuraajien... he ovat armotta myöhässä ja huutavat siksi tuskissaan. Sen sijaan profeetat, joita he haukkuivat toimivat nimenomaan TODISTAJINA, säkkipukuisina todistajina heidän pilkan kohteena, julistamalla varoitusta ja tulossa olevaa Jumalan tuomiota.
 

Kreikalla on kuukausi aikaa näyttöihin
julkaistu tänään klo 18:18, päivitetty tänään klo 19:24


Kreikkalaisnainen kulki pankin mainoksen ohi Ateenassa viime viikon perjantaina. Kuva: Orestis Panagiotou/EPA

EU:n valtiovarainministerit vaativat velkakriisiin ajautuneelta Kreikalta vielä lisätoimia ennen kuin mahdollisista tukipaketeista voidaan sopia. Brysselissä päättynyt kaksipäiväinen EU:n valtiovarainministereiden Ecofin-kokous päätyi korostamaan Kreikan omien toimien kuten menoleikkausten ja veronkorotusten merkitystä kriisin hoidossa.
Kreikalle on annettu kuukausi aikaa osoittaa, että jo aiemmin sovitut korjaustoimet purevat. EU:n komissio, Euroopan keskuspankki ja Maailman valuuttarahasto IMF arvioivat tilanteen 16. maaliskuuta, jolloin EU:n valtiovarainministerit ovat seuraavan kerran koolla.

Jos silloin ei näytä siltä, että Kreikka onnistuu leikkaamaan 13 prosentin budjettivajettaan 4 prosenttiyksiköllä tämän vuoden aikana, silloin Kreikka on velvollinen ottamaan käyttöön maanantaina sovitut uudet talouden kiristystoimet. Näitä ovat mm. luksustuotteiden, autojen ja joidenkin energiatuotteiden arvonlisäveronkorotukset.
Jos euromaiden ministerit ovat eri mieltä Kreikan lisätoimien tarpeesta, silloin he äänestävät. Kreikalla ei ole äänioikeutta ja määräenemmistön kanta ratkaisee.
Ecofin-istuntoon osallistunut valtiovarainministeri Jyrki Katainen (kok.) pitää mahdollisena, että Kreikka onnistuu pienentämään budjettivajettaan. Hän tukee myös talouskomissaari Olli Rehnin ajatusta, että kansallisia talouksia valvottaisiin nykyistä tarkemmin.

Markkinat tyytyväisiä, euro vahvistui
Markkinoita Ecofin-lausuma on tyydyttänyt, yhteisvaluutta euro on tänään vahvistunut kautta linjan. Kello 16 aikaan euro noteerattiin 1,3656 dollariin. Euro kävi alimmillaan yhdeksään kuukauteen viime perjantaina, jolloin euro noteerattiin 1,3573 dollariin.

No niin: http://turjalainen.blogspot.com/

Eli kun katsotte asioita silmiin ja jätätte valtioiden valhesensuurin väliin, niin näemme Wilkersonin profetian toteutuvan.
Tässä kohtaa otan tärkeän huomion esille! Kaikki profetiat ovat menneet osapuilleen pieleen tai ainakin osittain. Kukaan ei ole saanut yhtään pilkkaajan suuta suputettua. Nyt on siis aika Jumalan lasten saamien profetioiden toteutumisen tulevan sarjana, loputtomana ryöppynä kuin tulva jota kukaan ei voi estää.

Kun Kreikka, Dubai tai jokin muu valtio, jolla on isot dollarilainat, menee konkurssiin, keskiverto-amerikkalaisella on arvioitu olevan alle kaksi viikkoa aikaa nostaa varansa pankista. Sama pätee myös kaikkiin pienituloisiin ihmisiin Euroopassa. Rahat kannattaa käyttää heti, sillä seuraa jättimäinen eri valuuttojen inflaatio eli yleinen ostovoiman ja kansantuotteiden romahdus, sekä suurten massojen köyhtyminen teollisuusmaissa.

Kun ensimmäinen dollarijättivelkainen valtio kaatuu, on aika hamstrata säilykkeitä, ja puutarhatyökaluja. Kesämökin tai puutarhapalstan vihannesmaa kannattaa laittaa tuotantoon, enkä liioittele näin sanoessani.

Ihan pakko sanoa, että raamatullisesti ensin tulee kreikkalaiset, kunhan juutalaiset saavat ensin! Ensimmäiset viimeisenä ja viimeiset ensimmäisenä. Kreikka sai herätyksen ensin ja sitten se vasta levisi ylös. Kreikan, Suomen ja Israelin liput ovat maailmassa ainoita sinivalkoisia raamatullisia symboleita. Kreikasta siis lähti herätys ja nyt se on saavuttanut maailman ääret. Nyt se on palaamassa takaisin Suomen Lapista alkaen. Kreikka sen sijaan aloittaa ensimmäisenä toisen asian, Jumalan lähestyvän vihan varjon, talouden konkurssin.

15.2.2010

Eräs ystävä lähetti melkoisia laskelmia, joista jokainen voi päätellä tulevia tapahtumia

Ystävänpäivänä 14.2.2010 (su) Barack Obama on ollut presidenttinä okkulttiset 390 (13x30) päivää.
Lisäksi George W. Bushin astumisesta virallisesti republikaanien presidenttiehdokkaaksi 12.6.1999 tulee kuluneeksi saatanalliset 3900 päivää. New Yorkin terrori-iskuista on kulunut 3078 = 1260 + 1818 (555+42+1221) päivää tällöin.

- 555 päivää Irakin sodan alkuun (20.3.2003)
- siitä 42 päivää sotatoimien viralliseen lopetukseen (1.5.2003)
- tästä 1221 (11x111) päivää Bushin 42 kuukauden eli 1260 päivän alkuun 3.9.2006

Nämä luvut 555, 42, 1221 muodostavat pedonluvun 666, koska numeroiden lopullinen summa kussakin kolmessa luvussa on 6 (esim. 555->5+5+5=15->1+5=6).

Onkohan Ystävänpäivä eli Valentine's Day jokin Illuminatin juhlapäivistä? Se on 13 päivää noitien Imbolc-sapatista 1.2.2010 ja 33 päivää kevätpäiväntasauksesta 19.3.2010. Lisäksi Haitin maanjäristyksestä 12.1.2010 tulee kuluneeksi silloin 33 päivää ja noitien Yule-sapatista 21.12.2009 tulee kuluneeksi 55 päivää. Haitin maanjäristys muuten tapahtui 22 (2x11) päivää Yule-sapatista.

Kävisi hyvin yhteen tämän päiväisen kuukalenteresi kanssa..

14.2.2010

Lähestymme yhdeksännen hetken vaihtumista, Matteus 27:45-46

Maaliskuun 15. päivä maanantaina alkaa uusi kuu, uusi vuosi Raamatullisen kalenterin mukaan. Tämä on verrattavissa Matteus 27:45-46 sanoihin, jossa kuvataan neljää tuntia. Ne alkavat kuudennen hetken alusta, päättyen yhdeksännen  hetken vaihtumiseen. Itse ajattelin ensin että ne olivat vain kolme vuotta, mutta tarkemmin ajateltuani ja profetian mentyä mättäille, ymmärsin ettei kyse ole
kolmesta, vaan neljästä. Puretaanpas tämä siis kolmen muunkin ajanlaskun kautta:
Markus 15:
25 Oli kolmas hetki, kun he hänet ristiinnaulitsivat.
Markus 15:
33-34 Ja kuudennella hetkellä tuli pimeys yli kaiken maan, ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen. Ja yhdeksännellä hetkellä Jeesus huusi suurella äänellä: "Eeli, Eeli, lama sabaktani?" Se on käännettynä: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?
Luukas 23:
44-45 Ja oli jo noin kuudes hetki. Niin yli kaiken maan tuli pimeys, jota kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen, sillä aurinko oli pimentynyt. Ja temppelin esirippu repesi keskeltä kahtia.
Johannes ei mainitse aikoja... Näin ollen vain merkitystä on noin kuudennen hetken alusta, hamaan yhdeksänteen hetkeen, eli yhdeksännen hetken loppuun. Vuoden 2006 keväästä hamaan 2010 vuoden kevääseen... jonka vaiheilla... "eeli, eeli lama sabaktani".
Raamatullinen vuodenvaihdehan on 15.3.2010, jonne saakka pimeyttä kestäisi tämän profetian mukaan. Mitä sitten tarkoittaa jossain yhdeksännen hetken vaiheilla? Kuinka laaja on vaihtuminen, eli jos se on vaikka kaksi kuukautta, niin olemme varmaan edelleen vaiheilla.

Pihon sivuilla oli erään henkilön saama sanoma: "Ole valmis, sillä vain vähän aikaa sinun pitää olla sellissäsi, vain viisi minuuttia, sitten Minä tulen noutamaan sinut Karitsan häihin." Tämän henkilön mies laski 3,5 vuotta olevan tuo 5 minuuttia. Hyvä! Kyse on Karitsan häihin kutsusta, eli kohta alkaa se viisi minuuttia. Onko se 50 päivää, vai jotain muuta, sen me näemme. Hääkutsu on eräs toinen seikka kuin morsiamen poisotto. Morsian on ensin ja ahdistuksen jälkeen häävieraat. Ahdistus on kuin selli, jossa häävieraat kypsyvät pois turhista maallisista asioista, kuten mammonan palvonta ja muut haureelliset tarpeet. Morsian on jo valmis siinä työssä, koska ylkä on valmistanut morsiamensa ja kutsunut tämän jo kauan sitten. Eikä se riitä että on kutsuttu, vaan morsian on antautunut kutsulle koko sielustaan ja nöyrtynyt Herransa edessä, mennyt kammioonsa, kuin selliinsä jossa hän odottaa ylkää.

12.2.2010

Kukaan ei halua enää kantaa vastuuta, vaan vain osoittaa se toiselle ja kolmannelle

Poliisi tietää, että jos he ottavat yhdenkin kuvan rikostutkintaan ja syyttäjä asettaa siitä syyteharkinnassa oikeustoimet toteutuvaksi, niin miljoona kuvaa lähtee oikeuteen tämän jälkeen. On siis paljon parempi syyttää kuvattavaksi tullutta ja jopa kuvan katsojaa: mitäs sitä istuu säädyttömästi kameran kuvattavana ja mitäs avaa kuvan ja katsoo sitä. Kunhan säästyy itse kohtuuttomalta työtaakalta.
Aikoinaan tästä tuli esimerkki Speden elokuvassa, Tup akkalakko, jossa tupakat taskussaan kävellyt hakattiin ja sen jälkeen hän syyllistettiin jopa oikeustoimin paikallisen komisarion puhuttelussa. Hyvä että selvisi pelkällä pahoinpitelyllä.
Poliisi ei enää ole kansan palvelija oikeuden puolustaja ja puolueeton lainvalvoja, vaan samanlainen omien etujensa vartija kenen tahansa kustannuksella. Poliisi on alkanut 
siis määritellä itse uudelleen mikä on rikos. Tämä on sitä luopumusta, josta paljon on puhuttu. Ensi luovutaan jostain laista, sitten jostain moraalikäsityksestä ja taas... ja sitten taas, kunnes kohta saa tehdä jo jotain sellaista, mikä eilen oli täysin mahdoton ajatus. Armokuolema? -> johtaa viranomaisen määräämään "poistumiseen" ikänsä, sairauden laadun, uskonnon tai elämänkatsomuksensa vuoksi.
Tästä samasta syystä kauppakeskusten katot romahtavat, ydinvoimalat poksahtelevat, vanhukset jäävät pariksi vuodeksi kuolleena muumioitumaan kotiinsa hylättyinä ja hoitajat jopa tappavat tietoisesti turhaksi elätiksi kokemiaan vanhuksia. Ulkomaalaisia otetaan maahan pelkästään siksi koska niihin on sidottuna ihan omat määrärahat virastoissa, joiden halu on tulla hyvin toimeen ja saada valtiolta lisää rahaa toimivaltuutukseensa, joka taas tarkoittaa että tarvitaan lisää pakolaisia, joita hyysätä.
Maailmamme pyörii siis juuri siten kuin Taloussanomien jutussa toimittaja Pekka Seppänen käsitteli asiaa, välinpitämättömyydellä ja jokainen omana yksilönään toimien. Esimerkkinä voin kertoa, että venäjällä kommunismin naurettavuuden huippuvuosina, kun esimerkiksi multakasa piti levittää nurmikolle, niin paikalle saapui Ural merkkinen kuorma-auto joka söi bensaa 120 l satasella ja sen kyydissä oli 15 miestä. Heillä oli pari kolme lapiota ja hiljalleen yhden päivän aikana nämä miehet saivat kuin saivatkin tuon multakasan levitettyä. Illalla niin nuo 15 miestä lähtivät kotiin ja kuski odotti auton hytissä koko päivän nenäänsä kaivellen. Tuon saman 4-6 kuutiota raavas sotaveteraani Suomen Karjalasta olisi tehnyt yksin puolessa päivässä. Sen sijaan tänä päivänä kaikki työnteko on äärimmilleen tehostettu, koneistettu, ulkoistettu ja laskettu äärimmilleen, eli tuon saman multakasan levittämiseen menee nyt yhdeltä mieheltä ja PopCat kaivurilta noin viisitoista minuuttia ja mies saa palkkaa 9,75 €/h eli työ maksaa tänään kokonaista 2,44 € jonka ryssät toheloivat viidellätoista äijällä ja Ural-kuorma-autolla päivässä. Eli Uralin tankkaaminen maksoi jo kymmenkertaisesti multakasan nykylevityksen hinnan mallia ála capitalism, puhumattakaan miestyöpäiväpalkoista, joissa ála communism kiteytyi. Molemmat johtavat ihmispolon pahoinvointiin.
Rikokset ovatkin nyt tulleet ihan erilaiseen asemaan suhteessa muuhun työhön ja sama koskee pakolaispolitiikkaa, joka on verrattavissa venäläiseen kommunismiin -80 luvulla. Pakolaisia on laitettava kuorma auto täyteen, koska on saatava 100% hyöty irti koko ajan ja täydellä miehityksellä, vaikka mitä tapahtuisi, kuin ála communism. Suuri kassa on pakko kuluttaa aina loppuun ja vähän ylikin, jotta saataisiin ensi vuonna vielä suurempi kassa.
Kaikesta tästä kieroon kasvaneesta elämänasenteesta, median edesauttamista asennekasvatuksesta sallimusten suhteen, poliittisista hallituksiemme toimista johtuen rikokset ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti laittomuuden päästyä valloilleen. Poliisivoimissa ei riitä raha tutkimaan miljoonia ja miljoonia pikkurikoksia, joihin ennen vanhaan vielä silloin terveessä Suomessa reagoitiin heti, tai viimeistään parissa päivässä, mutta yleensä jopa samana päivänä. Illalla kun joku riehui nakkikopilla, niin aamulla hänet haettiin jo kotoa kuulusteluihin. Nyt kun teet rikosilmoituksen vaikkapa ostettuasi tavaraa, jonka myyjä oli kuvaillut myydessä huippulaadukkaaksi ja myyjä tietoisesti saattoi tietää tavaran olevan kaikkea muuta kuin hyvää ja sinä ostit tavaran sinisilmäisyyttäsi. Lopulta rikosilmoitusta tehdessäsi vanhempi konstaapeli katsoo sinua kuin halpaa makkaraa ja tokaisee, että kyllähän ostajallakin on omat vastuunsa, ettei tämä juttu nyt ole oikein poliisille kuuluva asia, kiertäen petosmahdollisuuden horjuttamalla vastuukysymystä.
Saatat saada kadulla turpiisi klo 23:30 ja koska vamma ei ollut iso, niin poliisin päivystäjä saattaa sanoa, ettei sitä kannata mennä silloin niille kulmille, kyllä sinun se pitäisi tietää ja pitkin hampain kirjoittaa tunnusmerkkejä pahoinpitelijästä paperille, koskaan tätä edes yrittämättä saada kiinni, ellei itse satu muistamaan henkilöä vanhastaan.
Jos sitten satutkin saamaan vaikka auton kolhijan kirjoihin ja kansiin, niin ei sitä kukaan tutki, voit olla siitä ihan varma. Et siis saa tutkintaan lieviä pahoinpitelyitäkään, ellei teosta vastaajaa oltu saatu verekseltään kiinni, tai tämän yhteystiedot ovat selvästi saatavissa. Nuo lievät rikokset jäävät kaikki pöydälle. Petokset, näpistykset, anastukset ja kaikenlainen pikkurikollisuus jää tutkimatta ja selvittämättä. Jopa satojen tuhansien erojen valkokaulusrikollisuus jää usein tutkimatta resurssien puutteessa, koska laittomuus on saanut ylivallan sen valvojista, eikä näillä viranomaisilla ole nahkansa pelastamiseksi muuta mahdollisuutta selitellä tilannetta, kuin vastuuttamalla rikosten uhriksi joutuneet. Näin ovat kapitalismin ja kommunismin vastakkaiset kiertokulut saavuttaneet yhtymäkohdan, jossa on hyvin lyhyt matka samaan pisteeseen. Mikään ei toimi! Aiheesta lisää... 7.10.2009

9.2.2010

Raamatun ennustukset ovat monikäyttöisiä, eivätkä suinkaan kertakäyttöisiä

Tunnetuin tosite monikäyttöisyydestä on Danielin kirjan Aleksanteri suurta koskeva ennustus, jossa tämä kuolee, jonka jälkeen valta siirtyy neljälle tämän kenraalille.
 Daniel 8
Moni on ihmetellyt kun kirjoituksissani viittaan moneen eri ennustukseen aivan mitättömälläkin asialla, tai vaikka sellaisella jolla ei olisi profetian kanssa varsinaisesti mitään tekemistä, kuten Gilad Salad. Nuori sotilas jonka Hamas kidnappasi vuonna 2006, on virunut kohta 1335 päivää, joka on myös Danielin aikamääreitä.
Jumala on suuri ja Hänen antamat profetiansa eivät ole Jumalaa paljon pienempiä, joten miksi en uskaltaisi julkaista väittämiäni.
Profetia on siis todellakin monikäyttöinen, jos lapsen mieli tahtoo profetiaa peilata näkemäänsä elämään. Ei meidän tarvitse olla uppiniskaisia, eikä umpisieluisia, vaan Jumalan lapsina avoimia ja vastaanottavaisia. Jos vastaanottava mieli on Jumalan läheisyydessä kulkeva henki, niin eihän
sellainen voi edes eksyä. Kyllä minäkin tunnen Uskovia ihmisiä joiden näkemys on niin suppea, etteivät he uskalla edes kunnolla hengittää, koska luulevat koko ajan tekevänsä syntiä. Olkaa vapaat synnistä ja astukaa iloon ja valoon sieltä syntijäähykopista.
Liian moni Uskova sanoo, että Jumalan profeetta on täydellinen ja vain Jumalan profeetta voi profetoida oikein ja silloin kun niin tapahtuu, niin se on täydellistä. Raamattu sen sijaan puhuu päinvastaista kieltä profetoinnista. Profetointi ihmiseltä on aina vajavaista, eli miksi ihmeessä joku voi käsittää profeetan olevan täydellinen. Daniel, vajavainen, Leo Meller, vajavainen, Johannes, vajavainen, Niilo Ylivainio, vajavainen, EG. White, vajavainen, Jooel, vajavainen, Sakarja, vajavainen, Wilkerson, vajavainen, Pietari, vajavainen... jne... Lista on loputon, jonka todistaa se, että nämä ovat kaikki kuolevaisia. Profeetta, Messias, Jeesus Kristus, täydellinen.
Yksi suuri ero profetioissa on kanavan kulkeminen Jumalan Hengessä ihmisen mieleen, kynään ja ulosantiin muille. Tässä on suurin vajavuus, eli ihminen itse.
Profetia on täydellinen kun se selitetään ihan niin kuin profetia on saatu, nähty, kuultu jne. Äläkä kommentoi omia profetioitasi ja jos kommentoit, niin kerro suoraan että tämä on oma tulkintani, eikä se ole varmalla pohjalla, sen sijaan näky on varmaa.
Raamatun vanhat pitkäkestoiset profetiat eivät kulu koskaan, vaan Raamattu sinänsä on jo jatkumoelämän ohje kaikille ja kaikkina aikoina. Siitä johtuen historia toistaa itseään ja profetia toistaa itseään, kuten vuonna 1936-1944 Hitler oli jo etiäinen ja proifetioden täyttymys antikristuksen ominaisuudessa. Sen sijaan se ei ole täydellinen, koska Hitler ei ollut lopunajan viimeinen peto, vaan sen etiäinen. Profetiat kulkevat kuin historia kulkee, joten ihminen ei koskaan tiedä aikaa, missä ajassa me menemme... PAITSI! Juutalainen kansa on kokoontunut ja vuonna 1948 se on itsenäistynyt, muurit ovat rakennettu, lentokoneilla lentäen on Israelin kansaa lennätetty maahan ja sukupolvemme on vielä elossa, joka ei poistu, kunnes kaikki tämä (Matteus 24 ja Johanneksen ilmestys) tapahtuu.
Raamattu on kerroksellinen, eli voimme hyvin soveltaa Raamatun ennustuksia mihin tahansa, koska emme me ole Jumalan lapsina Hänen tahtoaan vastaan, vaan puolesta. Älä ole umpimielinen, vaan avoin Sanalle, profetioiolle äläkä pelkää soveltaa. Ei sielusi siitä mihinkään pahuuteen mene jos sovellat Raamattua laajemmin, kunhan et tee sitä kuten Inkvisitio teki Espanjassa ja noitavainot Saksassa. Eli emme tuomitse ketään, vaan etsimme Rakkaudessa totuutta. Ei meidän tehtävämme ole olla tuomareita, eikä muutenkaan. Olemme nöyriä ja jos mahdollista, vieläkin nöyrempiä, säkkipukuisia joiden pää on tuhkassa siroteltuna.

8.2.2010

Kestämätön hiljaisuus jossa morsian käpertyy yksin kammioonsa

Morsian ei voi hyvin ilman sulhastaan, hän on ahdistunut ja perin ikävissään. Moni asia olisi pitänyt mennä toisin ja vain kaikki menee juuri niin kuin ei haluaisi. Morsian on onneton ja tuskainen.
Vain harva tuntee oikeasti sen, mitä Jumala on. Vain harva tuntee Jeesuksen, vaikka sydämessään hän voisi tunteakin tämän läsnäolon.
Tie Jumalan luo käy Jeesuksen kautta ja suhteessa häneen, Kristukseen Vapahtajaan. Älä siis luule tietäväsi Jumalasta paljoakaan, jos et todella tunne Jeesusta Kristusta, joka oli ihminen ja on vapahtaja ja Jumalan oikea poika Pyhästä Hengestä, Jumalan Hengestä.
Jumala on suuri ja armossaan kenenkään kokematon. Jumala on viisaudessaan täydellinen ja teoissaan säännön mukainen. Tästä syystä Jumala ei tee ihmisen tekoja.
Jeesus on käynyt ihmisenä maan päällä ja Hän on Herra ja kaikkivaltias, joka istuu Jumalan oikealla puolella... siis täydellinen Jumala hänkin. Muista siis tämä: Jumala on kaikkivaltias ja Jeesus Kristus omistaa tämän syntisen maailmamme, jossa me asumme. Kukaan ei tiedä montako täydellistä maailmaa Jumala on jo ehtinyt tehdä ennen ja jälkeen tämän.
Älkää luulko siis Jumalasta jotain kummallista muuta, koska HÄN on se joka meni muille maille ja antoi
viinitarhansa toisten käsiin, jotka toteuttavat viinitarhurin tarinaa koko ajan.
Ihmisen PERUS SYNTI on OMASSA TUNNOSSA, syvällä sisällä jossa ei ole muilla kuin itsellä mahdollisuutta vaikuttaa. Ihminen on rakennettu Jumalan toimesta sellaiseksi, joka on ITSEPÄINEN ja OMAVOIMAINEN. Tähän voisi lisätä vielä ihmisen kaksi huomattavaa heikkoutta, joissa kaikki pahuus kiteytyy. Ne ovat alemmuuden tunne ja epävarmuus, joissa ihminen erottuu Jumalan virrasta pois.
Nyt kun tilanne on tämä, jossa morsian erotetaan pois muista kammioonsa, niin lähipiirinkin alkaa vihata morsianta, vaikka tämä on jo mennyt kuoreensa. Jumalan seula käy läpi kaikki sydämet juuri tällä hetkellä ja me odotamme vain piiloutuneena sydämiimme. Seuraava seurakunta joka lähtee, joutuu piiloutumaan myös omaan kammioonsa, joka on tekojen kammio, fyysinen kiviluola jonka Jumala avaa piiloksi vainoja paenneille Uskoville.
Morsiamen ja häävieraiden ero on iso ja pieni. Pelastus on ja molemmille ahdistus on käsin kosketeltava, koska tänään me odotamme, huomenna me odotamme ikävöiden. Samoine tekevät sitten penseä seurakunta kun elämän korskeus kaatuu syliin ja alkaa fyysinen ahdistus.
Tänään morsian on ahdistuksissa ja odottaa kiihkeästi ylkäänsä tulevaksi nöyränä ja pää alas painettuna, ilman suuria suunnitelmia tai odotuksia maanpäällisestä toivosta.

3.2.2010

Löysin erään kauniin kirjoituksen - Tämä on kuvaus morsiamen hengestä ja ajastamme

YLKÄ JA MORSIAN.

"KUULE! RAKKAANI TULEE! KATSO, TUOLLA HÄN TULEE,  HYPPIEN VUORILLA,  KIITÄEN KUKKULOILLA. RAKKAANI ON GASELLIN KALTAINEN TAI NUOREN PEURAN. KATSO, TUOLLA HÄN SEISOO SEINÄMME TAKANA, KATSELLEN IKKUNASTA SISÄÄN, KURKISTELLEN RISTIKOISTA. RAKKAANI LAUSUU JA SANOO MINULLE: "NOUSE, ARMAANI, SINÄ KAUNOISENI, JA TULE. SILLÄ KATSO, TALVI ON VÄISTYNYT, SATEET OVAT OHITSE, OVAT MENNEET MENOJAAN." KV 2: 8- 11.

Morsiamella on ollut talvi. On ollut kylmä kausi. On myös ollut kylmiä sateita, joissa sisin on palellut. Morsian on langennut ja on peloissaan seurauksista. Hän on ehkä kuullut tuomion sanoja lähimmäisiltään. Näin raadollisia me olemme, lyömme lyötyä. Morsian on synnintunnossaan ja kärsimyksissään kypsynyt. Hän on vankilassa,

oman sisimpänsä vankilassa ja kaipaa päästä vapauteen. Hän kaipaa ymmärtämystä ja rakkautta.
Jeesus Kristus, morsiamen Ylkä, on armahtavainen. Hän on nähnyt surkean morsiamensa, joka istuu vankilan nurkassa. Ylkä on odottanut tätä kypsymistä. Hän oikein hyppien kiitää morsiamensa luokse. Nyt morsian on valmis. Vankilan seinän takana Hän seisoo ja katselee ristikkoikkunasta morsiantaan. Tämä kertoo, että morsian on langennut ja on sielunsa vankilassa. Hänellä ei ole läheistä suhdetta Ylkänsä kanssa, koska synti tulee väliin ja rikkoo tuon ihanan suhteen. Nuo vankilan seinät ja ristikkoikkuna kuvaavat syntiä. Ikkunan takaa Ylkä kutsuu: "Nouse armaani, sinä kaunoiseni ja tule." Ylkä osaa kutsua kauniisti, vaikka morsian on langennut. Noita ihania sanoja kuullessa ihan sulaa. Oletko sinä tänä päivänä vankilassa? Minä kirjoitan nyt sinulle. Juuri sinulle, joka luulet olevasi salassa ja pelkäät valkeuteen tulemista. Kuule, rakas ystävä, sinun Ylkäsi näkee ja tietää kaiken. Hän kurkistelee sisimpäsi ristikkoikkunasta ja näkee kaipauksesi päästä vapauteen. Hän ei voi tulla ristikon läpi, vaan odottaa sinua, että tulet valkeuteen ja teet parannuksen. Paavali kehottaa Hebrealaiskirjeessään: "Sentähden, kun meillä on näin suuri pilvi todistajia ympärillämme, pankaamme mekin pois kaikki, mikä meitä painaa ja synti, joka niin helposti meidät kietoo, ja juoskaamme kestävinä edessämme olevassa  kilvoituksessa, silmät luotuina uskon alkajaan ja täyttäjään, Jeesukseen, joka hänelle tarjona olevan ilon sijasta kärsi ristin, häpeästä välittämättä, ja istui Jumalan valtaistuimen oikealle puolelle."
Synti kietoo sillä lailla, ettei ihminen uskalla tulla valkeuteen. Ylkä katselee ristikon läpi. Mitä enemmän Hän katselee, sitä enemmän synti painaa ja morsian kaipaa vapauteen. Ylkä pyytää: "Nouse armaani, sinä kaunoiseni ja tule. Sillä katso, talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan." Armahdus odottaa. Voiko olla mitään kauniimpaa?  Hienointa on se, että se tulee Yljän suusta. Silloin morsian ei halua olla enää vankilassa, vaan tulee valkeuteen ja tekee parannuksen.
Ylkä kuvailee morsiamelleen tulevaisuuden ja toivon näkymiä: "Kukkaset ovat puhjenneet maahan, laulun aika on tullut ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme. Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnökset ovat kukassa ja tuoksuavat. Nouse armaani, sinä kaunoiseni ja tule." Vaikka morsian on tullut ulos vankilasta, hän vieläkin vähän ujostelee. Ylkä kutsuu: "Kyyhkyseni, joka piilet kallionkoloissa, vuorenpengermillä, anna minun nähdä kasvosi, anna minun kuulla äänesi, sillä suloinen on sinun äänesi ja ihanat ovat sinun kasvosi." Ylkä haluaa nähdä morsiamensa kasvot. Hän haluaa kuulla morsiamensa äänen. Kun sydän on puhdas, silloin kasvotkin näyttävät kirkkaammilta ja äänessä on nöyrä suloisuus. Puhdassydämiset saavat nähdä Jumalan.

Meillä on kylmä talvi tälläkin hetkellä ja kevät tuo tullessaan siitä kaikesta vapauden..

2.2.2010

Talouselämä lehdellä loistava kirjoitus - Herätys on siis alkamassa, koska joku tajuaa


Pekka Seppänen

Välinpitämättömyys kasvoi 7 prosenttia
Mikä yhdistää koulu-, sairaala- ja kauppakeskusmurhia, myöhästeleviä ja hotelleihin törmäileviä junia, valelääkäreitä, koulukiusaamista, lentokenttien matkalaukkusumia ja kaduille tulvivia putkivuotoja? Välinpitämättömyys.
Teknisiä vikoja, mielenhäiriöitä ja hälläväliäsuorituksia syntyy ennen kaikkea siksi, että yhä harvempi haluaa puuttua asioihin silloin kun niihin vielä voi vaikuttaa. Yhä harvempi välittää mistään muusta kuin itsestään. Suomi ei enää ole yhteisö, vaan joukko yksilöitä. Ja yksilöillä on vain oikeuksia, ei velvollisuuksia toisiaan kohtaan. Suomalainen ei ennen kävellyt maassa

makaavan ohi. Nykyään kävelee. Ennen oli häpeällistä olla auttamatta kanssaihmistä. Nykyään pidetään outona, jos sekaantuu toisten asioihin. Siinä sotkee vain vaatteensa, pahimmassa tapauksessa saa turpiinsa ja joutuu oikeuteen.
Ketä kiinnostaisi Suomen pelastaminen, kun ketään ei kiinnosta edes naapurin pelastaminen.

Suomen suurimpia ongelmia on kuulemma väestön ikääntyminen. Yksilön kannalta pitkä ikä ei olisi ongelma, ellei siihen liittyisi välinpitämättömyyttä. Pitkäikäisestä eivät välitä kuin omaiset, jos hekään. Pitkä ikä on omaisuusrikos kansantaloutta kohtaan, ja rangaistus on sen mukainen. Vanhus unohdetaan ja vaietaan kuoliaaksi.

Jokainen on oman onnensa seppä, julistaa Suomen perustuslaki, tai ainakin sananlasku. Samalla kannalla on suomen kieli. Syrjäytynyt-sana todistaa, että syrjäytyminen on syrjäytyneen omaa syytä. Muuten häntä kutsuttaisiin syrjäytetyksi.
Masentunut on masentunut eikä masennettu. Ja niin edelleen. Oma vikasi jos menee huonosti.

Välinpitämättömyys kasvoi viime vuonna 7 prosenttia. Tai sinnepäin, mistä sen tietää. Ketä kiinnostaa. Tilastokeskus ei nimittäin tilastoi välinpitämättömyyden määrää, koska sitä ei voi mitata. Ja koska sitä ei voi mitata, sen vähentämiseksi ei tehdä mitään.
Välinpitämättömyys ruokkii muitakin keljuja asenteita. Välinpitämättömyyden paras kaveri on ulkokultaisuus. On tärkeämpää, että kaikki näyttää oikealta kuin että asiat olisivat oikein. Mieluummin paperit kunnossa kuin maailma kunnossa.

Lainsäätäjä, sosiaaliviranomainen ja yksikönjohtaja on kiinnostuneempi moitteettomasta prosessista kuin kelvollisesta lopputuloksesta. Välinpitämättömyydellä on toinenkin kaveri, ja sen kaverin nimi on itsekkyys. Kunnon kansalainen syö hanhenmaksaa ja maksaa Oikeutta Eläimille ry:n jäsenmaksua.

Kukaan ei välitä välinpitämättömyydestä.
On paljon mukavampaa lähettää rahaa Haitiin kuin auttaa kotikulman vanhuksia. Yhteisvastuukeräys on hyvä sana, koska se kertoo, että yhteisvastuun voi kerätä. Jos yhteisvastuukeräyksen tuotot kertovat yhteisvastuun määrästä, niin yhteisvastuu on huvennut kahdessa vuodessa epäonniset 13 prosenttia.

Neuvostoliitto-vainaa ei aikoinaan tuntenut sellaista käsitettä kuin kunnossapito. Tuttua oli vain rikki meneminen ja korjaaminen. Sama asenne on kotiutunut meille. Suomen tie-, putki- ja televerkosto rapistuu käsiin, mutta sosiaalinen infrastruktuuri rapistuu vielä nopeammin.

Luottamusyhteiskunta oli hieno käsite, joka kertoi paljon Suomen menestystarinan syistä. Luottamusyhteiskunnan tilalle on tulossa epäluottamusyhteiskunta. Luottamusta lähimmäiseen ei enää ole, mutta sen sijaan on vahva luottamus siihen, että joku muu kyllä hoitaa asiat ja maksaa viulut.

Kuluneen viikon suuria taloudellisia puheenaiheita olivat yrittäjien osinkoverotus ja työeläkkeiden määräytyminen. Näitä puheenaiheita yhdistää se, että kummassakin on kysymys yhteisen kakun jakamisesta, ei sen kasvattamisesta. Karhua ollaan nylkemässä ennen kuin karhu on kaadettu. Kaiken lisäksi karhun nimi on verokarhu. Kuvittelemme, että jossain on pohjaton kirstu, josta riittää loputtomiin rahaa sille, joka huutaa kovimmin.
Todellisuudessa yhteistä rahaa on vain sen verran kuin toisiltamme keräämme tapellaksemme sitten keskenämme sen uudelleenjaosta.

Nuorena miehenä olin soitinyhtyeen kanssa esiintymässä Budapestissä. Käytiin myös ruokailemassa. Ravintolassa soitti niin sanottu mustalaisyhtye. Viulisti kirskutti jousellaan poissaolevan näköisenä ja cimbalomin soittaja nakutteli instrumenttiaan happaman hutiloivasti. Kestimme tätä kärsimystä pääruokaan saakka, minkä jälkeen painostimme oman yhtyeemme viulistin estradille. Hän lainasi viulua ja veteli taiturimaisen soolon ravintolan kaikkien asiakkaiden iloksi. Paikallismuusikko sai viulunsa takaisin, nosti sen leukansa alle, ja soitti mitä ällistyttävintä taikuutta osoittavan virtuoosinumeron.
Mitä opimme tästä tarinasta: kun asiakas ei välitä, ei palveluntarjoaja välitä. Ja päinvastoin. Välittämisen kierre on aivan yhtä helppo saada aikaan kuin välinpitämättömyyden kierre.

Koulukiusaaminen loppuu sillä sekunnilla kuin suuri enemmistö ryhtyy toimimaan sitä vastaan. Palvelun ja suoritusten laatu paranee siinä samassa, kun palvelun ja suoritusten tarjoaja kiinnostuu enemmän asiakkaan hyvinvoinnista kuin asiakkaan lompakosta.

Välinpitämättömyys on harhaanjohtava sana, ikään kuin välinpitämätön tulisi lähelle eikä pitäisi välimatkaa.

Raamatun sanoiksi puettuna: Matteus 24:12 Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.

31.1.2010

Herätkää, kääntykää ja tehkää parannus niin pelastutte - Kyllä ja kyllä... mutta ja mutta...

On aivan oikein saarnata ja opettaa perusevankeliumia näillä sanoilla, "pelkää tulevaisuuttasi, herää, tutki ja etsi, löydä Jeesus Kristus, kadu ja tunnusta syntisi, tee parannus ja seuraa Kristusta".
Aivan oikein, kaikki oikein! Jokin silti jää lähes aina kertomatta.
Saatana hävisi pelin sinä päivänä kun Jeesus kuoli ristillä ja lunasti itselleen koko maailman, jonka jälkeen saatana on nuollut näppejään. Miten siis tämä tähän liittyy? Taistelu jatkuu kovana ja henkisaalistus  on edelleen voimassa, vaikka voittaja on pelin jo voittanut. Siitä on kyse, eli taistelu näyttää jatkuvan kaikesta huolimatta, vaikka mitään henkien taistelua emme ole nähneet. Katsos kun ihminen on löytänyt Jeesuksen, tämä ei ole sen jälkeen vapaa saatanasta ja sen henkivaltojen toiminnasta. Ihminen on jatkuvassa tulessa ja kaikenlisäksi vielä
pahemmassa kuin edellisessä elämässä. Herääminen, katumus ja kääntyminen ei riitäkään, eikä parannuksen teko olekaan vain yksi ainoa ja lopullinen askel. Siksi Raamattu kertoo Paavalin opeissa että tehkää parannusta jatkuvasti kaikessa missä voitte ja näette parannusta voitavan tehdä. Älä eksy luulemaan parannuksen tekoa yhdeksi lopulliseksi askeleeksesi, vaan pitkäksi vuosien kävelymatkaksi, joka kaikenlisäksi on kuin juopuneen kävelyä baarista umpihumalassa aamuyöllä, kaatuillen ja törmäillen hamaan siihen saakka kun kuolema korjaa sinut tai sitten Jeesus tulee ja muuttaa sinut pilvissä kohtaamisen hetkessä.
Tämä mitä yritin kuvata, on keskeisimpiä asioita joka erottaa morsiamen penseästä seurakunnasta. Morsian on kuin sika, jolla on nenärengas... laodikealainen taas on puhdas kuin pulmunen ja viaton kuin kyyhkynen... "omasta mielestään". Näitä kahta erottaa siis nöyryys omasta asemastaan, eikä niinkään suhteesta tunnustuksellisesti Jeesukseen. Morsian tietää kuinka toivottomassa asemassa hän on, eikä voisi mitenkään edes kuvitella pääsevänsä eturivissä Jumalan eteen, vaan pikemminkin viimeisessä kerjäläisryhmässä. Morsian tietää olevansa kurja syntinen ja vammainen eläjä, jolla ei ole asiaa Taivaskotiin kuin äärettömän suuressa armossa. Näin moni ensimmäinen tulee viimeisenä ja moni viimeinen ensimmäisenä.

28.1.2010

Luopumuksesta näyttää tulevan kaksijakoinen, moraalinen ja vertauskuvallinen luopumus

Adventistit ovat toitottaneet jo kymmeniä vuosia, että lopunaikojen erityinen merkitys on lepopäivällä. Tästä olen puhunut ennenkin, mutta otan sen taas esille.
Sodoma ja Gomorra tuhottiin haureellisen ja jumalattoman elämänmenon takia. Niin on nytkin, kuten silloin. Homot ja lesbot hyväksytään avoimesti. Naispappeus on Paavalin opetuksen mukaisesti täysin poissuljettua kirkollista toimintaa, eikä nykyään  kaihdeta edes heidän olevan vieläpä homoseksuaaleja. Oksennuksen karvas happo tuli suuhun jo ajatuksesta...
Siime keväänä alettiin puhua lauantai aukiolojen vapauttamisesta ja kuinka ollakaan, kuinka Suomessa tarkasti määritelty aukioloaika oli juuri lauantai. Kaupat olivat avoinna lauantain klo 18:00, joka on luterilaisen pyhäpäivän mukaan sama kellonaika kuin juutalaisuudessa auringonlaskun aika, eli sapatin alku, jolloin ei saa enää töitä tehdä.
Tässä kohtaa Suomen sapatti oli siis sunnuntai ja nyt se on tuhottu laissakin lopullisesti. Oma lakimme on siis mittari, jolla Jumala mittaa meidän luopumistamme. 
Jouko Pihon sivuilla oli uusi juttu:

Johanna Ylihaverin kirjoitus kuuden kansanedustajan lakialoitetta eli homoavioliittoja vastaan

Asiani on seuraava:
Kuusi kansanedustajaa, Oras Tynkkynen (vihr), Tanja Karpela (kesk), Harri Jaskari (kok), Christina Gestrin (rkp), Paavo Arhinmäki (vas) ja Tarja Filatov (sdp) ovat tehneet lakialoitteen, jossa Suomen perustuslakia muutettaisiin niin, että avioliitto ei olisi enää vain miehen ja naisen välinen asia, vaan siitä tehtäisiin sukupuolineutraali instituutio.

Kirjoitin parisen viikkoa sitten kaikille kansanedustajille ja lakiasiainvaliokunnan jäsenille viestin, jossa varoitin heitä tekemästä sitä virhettä, että hyväksyisivät tämän aloitteen - kerroin, mitä Raamattu sanoo ja sitä, että kyseessä ei ole pelkästään pienen ihmisryhmän himojen toteuttaminen vaan perustavaa laatua oleva synti, joka johtaa Suomen turmion tielle. Vain muutama kansanedustaja on laittanut minulle viestin takaisinpäin, jossa kertovat olevansa samaa mieltä kanssani, osa on poistanut viestin lukematta ja muutama on ollut täysin eri mieltä kanssani - vetoavat yhdenvertaisuuslakiin. Tuosta laista muuten tulee - on jo tullut - yksi Suomen kompastuskivistä. Se on vaarallinen laki, jota tehtäessä ei edes kuviteltu mihin kaikkeen syntiin se vielä johtaa. On jo johtanut - kristillinen arvopohja on kovaa vauhtia murentunut Suomessa.
Olen myös keskustellut asiasta muutaman kansanedustajan kanssa puhelimessa.
Laitoin tuon kansanedustajille lähettämäni viestin myös Aamulehteen, mutta sitä ei suostuttu julkaisemaan.
 
No anyway - netissä on adressi, jossa puolustetaan kristillisiä arvoja ja vastustetaan homoliittoja osoitteessa:
www.adressit.com/kirkko_ja_homosuhteet

Käy katsomassa ja laittamassa nimesi, jos et ole vielä sitä tehnyt. Adressi on tarkoitus luovuttaa helmikuussa. Laita viestiä eteenpäin. Vain tekemällä konkreettisesti jotakin voi vaikuttaa. Ei maanviljelijäkään vain katsele peltojansa ja mene kotiin rukoilemaan, että Herra antaisi sadon -maanviljelijä äestää, kyntää ja kylvää, yrittää estää rikkaruohoja kasvamasta. Se on hänen tehtävänsä, ja jos hän sen tekee, Herra tekee oman osansa.

Tuo lakialoite muuten löytyy osoitteesta :
www.eduskunta.fi/aktatmp/utatmp/akxtmp/la_31_2009_p.shtml

Rauhan terveisin,
Johanna Ylihaveri, sisarenne Kristuksessa

Pitäkää itsenne puhtaana, valvokaa, älkääkä juopuko, koska tämä kaikki edellinen himojen salliminen on nimenomaan hengellistä juopumista. Älkää juopuko, sillä siitä tulee irstas meno, jolloin siitä tulee luopunut Kristinusko. Hyväksytään kyllä Jeesus Kristus, hänen evankeliumi ja laki, mutta juopuneen lailla irstaasti, ihan eri tavalla kuin Jeesus halusi.

26.1.2010

Ensimmäisestä minun pitää teitä muistuttaa ja varoittaa - EnsiRakkaus ja Esikoisylösotto

Näen luopumusta kaikissa asteissa, hengessä, teoissa ja uskossa. Kaikki nämä suuntaavat koko ajan vain erotukseen kahden seurakunnan välillä, kuin porot aidassaan.
Sain juuri vasta mailin, jossa eräs Anglownainen kertoo julistustyyliin, ettei Jeesusta pidä odottaa tulevaksi; tempauksen muodossa. Eli Jeesusta ei kannata odottaa pelastajaksi vihan ajasta, vedoten vain yhdellä lauseella, ilman perusteita, "Raamatun mukaan", vaikka Paavali nimenomaan suorin sanoin kertoo jotain ihan muuta, sillä kuka meistä oikein on Raamatun varma tulkki? Älä siis koskaan sano lausetta,
"Raamatun mukaan asia on niin", jos et mielestäsi ole Jumalan yläpuolella. Voit toki perustella Raamatun lauseilla, jakeilla ja suuremmilla kokonaisuuksilla. Mutta älä ihmeessä unohda asemaamme Jumalan tulkkina.

1. Tessalonikalaiskirje 5:9-10 Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan, vaan saamaan pelastuksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, joka on kuollut meidän edestämme, että me, valvoimmepa tai nukuimme, eläisimme yhdessä hänen kanssaan.

Minä sanon siis tämän omana mielipiteenäni, enkä Jumalan nimessä. Perustelen silti Jumalan tahdonmukaisuuteen kaikessa mitä Jumala on meille näyttänyt. Yksikään Jumalan pyyntö ihmiseltä ei ole vaatimus, eikä yksikään Jumalan pelastussuunnitelma Jeesuksessa Kristuksessa perustu pakkoon, vaan ihan päin vastoin, ihmisen omaan vapaaseen tahtoon. Pelastat siis itsesi juuri sillä tavalla kuin itse tahdot, sekin Jeesuksen Kristuksen kautta.
Jos minä toitotan ensimmäisen ylösoton tärkeyttä ja sinä haraat sitä vastaan, niin onhan se Jumalankin kannalta täysin oletettavaa, että jos sellainen Jeesuksen Kristuksen toimeenpanema ylösotto tulee, niin sinä juuri sinä, sen oman vastaan paneman tahtosi mukaisesti jäät, sen oman tahtosi mukaisesti tänne kun morsian otetaan.
ON siis täysin luontevaa, että ne jotka odottavat, he myös lähtevät ja päin vastoin.

25.1.2010

Kunpa saisin edes muutaman rivin kirjoitettua... elämä vain laahaa ja laahaa

Voisitte ystävät esirukoilla puolestani, että jaksaisin taas... vaikka se on hengestä kiinni kaikki jaksaminenkin. Olen niin valtavan masentunut ja maissa, ettei kirjoittamisesta oikein tahdo tulla taas mitään. Jari kallis ystäväni rukoili puhelimessa ollessamme jo minulle voimia...

19.1.2010

Lasten kasvatuksen ABC... á la   -jarmo-

Ihan aluksi heitän kaksi tarinaa: Malmin bussipysäkiltä hyppäsi 79" kyytiin isä ja 3 vanha poika. He istuivat dösän etuosaan, jossa oli paljon ihmisiä. Poika havahtui yhtäkkiä ja laittoi kätensä suun eteen ja sanoi isälle, "vittu, tutti unohtu".
Lisäksi kun katsot videon... http://www.youtube.com/watch?v=_pTeyviG594 ..varmistut siitä mistä puhun.
Sitten se toinen tarina: Eräässä raitiovaunussa, "sporassa" tapahtui aikoinaan sillä tavalla että äiti ja poika istuivat vierekkäin ja poika potki etupenkkiä jaloillaan voimakkaasti ja tasaisen rytmikkäästi, jossa istui vanha mies. Tämä vanhus kääntyi kohta taaksepäin vaivalloisesti ja huomautti naiselle, että hänen selkänsä on huonossa kunnossa, eikä kestä tuollaista potkimista selkänojaan. Nainen vastasi ylimielisesti että meidän poika kasvatetaan vapaan kasvatuksen menetelmällä, joten pojan on itse ymmärrettävä mitä hän tekee. Niinpä poika jatkoi selkänojan potkimista seuraavalle pysäkille asti, jossa oli lähdössä eräs punkkaripoika naama täynnä niittejä ja hakaneuloja, pää kuin riikinkukolla. Tämä punkkaripoika lähti sporasta ja matkalla kohti ovea hän pysähtyi selkänojaa potkimista sallineen äidin luo ja räkäisi ison ikivihreän räkäklimpin tämän äidin naamalle ja sanoi, "minullakin oli vapaa kasvatus". Punkkari poistui sporasta ja nainen... noh, ymmärsiköhän hän, vaan vain sätti pojan huonoa kasvatusta.
Edellä minä valmistelin kaksi erilaista kasvatuksellista rajapyykkiä ja ne ovat sanat ja teot. Näissä rajapyykeissä lapsen pitää saada kasvaa siten että lasta tarvittaessa voidaan kurittaa ja rangaista fyysisesti. Toki on myös lapsia, joiden kasvatukseen ei ole tarvinnut puuttua fyysisellä rangaistuksella. Tosin harva lapsi on niin hyvä luonteinen. Kiitos Taivaan isälle, sillä omani olivat, koska minä olin perheessä se auktoriteetti, joka ärähti silloin kun vaimon sanat eivät enää riittäneet, eikä sen yli tarvinnut koskaan mennä. Olen tosin karismaattinen ja autoritäärinen, mutta en usko että lapset jaksavat kunnioittaa aina molempiakaan vanhempiaan. Siksi minä kiitän Taivaan isää kuuliaisista lapsistani, joista syntyi molemmista kelpo kristittyjä ja kumpikin ottivat aikuiskasteen merkiksi omakohtaisesta halusta tehdä liitto Jeesuksen Kristuksen veren kautta ikuiseen elämään. Aamen!
Silti lapsemme tuolla maailmalla ovat koko ajan pulassa, koska heidän kasvatuksensa meni täysin 100-0 pieleen. Heidän olisi kuulunut kasvattaa lapsensa alunperin Herran nuhteeseen ja Jumalan pelkoon. Lisäksi kuritus kuuluu tarvittaessa kasvatukseen, aivan samalla tavalla kuin Taivaan isä kurittaa meitä koko elämämme ajan, koska olemme syntyjuuriltamme syntisiä.
Suurin ongelma on itse asiassa vain kahdessa keskeisessä asiassa ennen Jumalan siunausta. Lapsen kuuluu saada rajat SANOILLEEN ja sen jälkeen TEOILLEEN ihan alusta alkaen, siis sanoilleen ja teoilleen. Hyvin yksinkertainen alku...
Sanat heti syntymästään alkaen omaksutaan vanhempien käyttämistä sanoista ja jos niissä sanoissa on kirosanoja, niin henget ovat heti mukana, enkä puhu enkeleistä, vaan saastaisista hengistä, joita saatana hallitsee. Jos lapsi puhuu tuolla tavalla kuin Youtube linkin lapsi auton takapenkillä ja äiti vielä nauraa lapsen henkimaailmakutsua, niin lapsesta ei voi odottaa Jumalan siunaamaa liittoa, vaan helvetin porttia pienelle pojalle.
Älkää siis antako lastenne puhua mitä sattuu, vaan torukaa ja pysäyttäkää kirosanat lasten suussa alkuunsa, koska ihmisen kieli on pahempi kuin ihmisen uloste.
Teot ovat ihan eri asia kuin sanat. Teoissa ihminen täyttyy sanojensa mukaan, joten älkää säästäkö vitsaa jos siihen on aihetta.
Kerron tarinan, jonka Jukka Norvanto kertoi. Pastori käveli Hesan asemalla vuosikymmeniä sitten, jolloin vain harva oli ns. boheemi tms. muoti/tyyli katsomuksellinen. Pastoria vastaan tuli hyvin nuori nainen, jonka vaatetus muistutti enemmän Amsterdamin huoria, kuin helsinkiläistä nuorisokulttuuria silloin. Pastori sanoi tytölle, että "jos olisin isäsi, niin antaisin sinulle selkään tuon ulkonäkösi vuoksi". Tyttö pysähtyi melkein kyynelsilmin ja sanoi "välittäisitkö minusta todella niin paljon?". Tämä kertomus pysäyttää!
Lapsemme ei tarvitse ihan aluksi muuta kuin rajat! (laki) Sitten Jeesus!
Sen jälkeen kun rajat ovat taas luotu, niin vanhemmat voivat saada lapsilleen vastakaikua uudella tavalla, empatiana, uhrautuvaisuutena ja nöyryytenä, isää ja äitiä kohtaan. Vasta tämän jälkeen Jumalan Henki voi lähestyä ja puhutella noita nuoria.

Kuin tilauksesta... juuri tällaista avustustapaa minä peräänkuuluttaisin

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010011910956763_uu.shtml ei rahaa, rahalla on aina likaiset jäljet!

18.1.2010

Joonan merkki oli joutua kalan vatsaan - Haiti & Dom.tasav. ovat ihan kalan näköinen

Jos maanjäristys katastrofina on jokin merkki, niin kyllä Markku jälleen bongasi oikean tavan lähestyä asiaa. Hän tajusi pian että koko maa on kuin kala ja kun sen kidassakin on kaiken lisäksi saari nimeltä Ile de la Gonave, joka markkeeraa itseään Joonaa. Kysymys kuuluukin, oliko tämä nyt se Joonaan merkki, jonka Jeesus ainoana lupasi antaa tälle avionrikkojasukupolvelle, meille? Eli jos jollekin on epäselvää, mitä avionrikkominen tarkoittaa, niin selvennän sen sinulle: Ihmisen ainoa liitto ihmisten kesken on ja on ollut avioliitto ihmisen ja vastakkaista sukupuolta
olevan toisen ihmisen välillä. Tätä liittoa kutsutaan avioliitoiksi, jota ei saa rikkoa, koska sen minkä Jumala on siunannut, älköön ihminen menkö sitä rikkomaan, koska sellainen on asettumista Jumalan tahdon ja suunnitelmien yläpuolelle. Tässä oli ihmisten kesken tämän liiton näkökulma.
Sen sijaan sama liitto on ihmiseksi tulleen Jumalan, Jeesuksen Kristuksen JA; ihmisen välillä. Ihminen on aina nainen ja Jeesus on mies. Älä riko tätä liittoa, pidä aviovuode puhtaana, eli älä käy ihmettelemässä Buddhan patsasta Thaimaassa, jos olet liitossa Jeesuksen Kristuksen kanssa. Pidä liitto puhtaana! Älä siis tutki New Age, menestysteologisia tai muitakaan uskonsuuntia, jotka erottavat sinua, eli pettävät pyhimpääsi Jeesuksesta Kristuksesta.
Näiden kahden pettämisen ero on siis hiuksen hieno, tai oikeastaan suuri kuin Kiinan muuri, koska toinen on maallisen lihallista, toinen Taivaallisen henkistä pettämistä. Maallinen pettäminen ei olekaan enää loppujenlopuksi niin suuri juttu, kuin Jeesuksen henkinen pettäminen, kuten teki Safira ja Ananias.
Avioliiton vuoksi kaksi asiaa on pantu ihmiselle laiksi: Se on alkuperäisyysketju, ihminen on Jumalasta ja nainen on miehestä. Älä siis feministisyyttäsi aseta kyseenalaiseksi tätä ketjua, vaan ole alamainen Jumalan tahdolle, äläkä saata Jumalaasi murheelliseksi, kuten Joona teki.
Joona siis joutui kalan vatsaan kolmeksi päiväksi, koska kieltäytyi seuraamasta Jumalan antamaa tehtävää, saarnata ja profetoida Niiniven asukkaille.
Tämä sanoma on myös verrattavissa Laodikean seurakuntaan, jonka Jeesus oksentaa suustaan ja he kolkuttavat, että päästä sisälle, mutta Jeesus sanoo, "menkää ostamaan kultaa, tulessa puhdistettua" ja sen jälkeen tuo penseä seurakunta viettää ne kolme päivää ahdistuksessa.

17.1.2010

Taivastenvaltakunnan auttamissäännöt VS. maailman "auttamissäännöt"

Lehdet toitottaa toinen toistaan perään, että kuka on auttanut ja mikä on auttanut ja kuinka paljon kukin/mikäkin on auttanut... RAHASSA!
Julkkikset kilvan hehkuttavat kuinka paljon HE kukin ovat antaneet ja samaa tekevät eri maiden hallitukset. Näille kaikille on tärkeintä julkinen kuva.
Silti! Miksi kenenkään tarvitsisi antaa rahaa näihin maihin euron euroa, tai dollarin dollaria, koska ei nämä lasten haavat dollarin seteleillä parane, eikä vesi ole euron kolikko, eikä liioin mikään muukaan heidän tarpeensa
parane rahalla, vaan auttamisella. Käy vain kuten alla Tuomaksen esille tuomassa Afganistanin Ahmed Ahneet, dokumentissa, kun rahaa tulee ikkunoista ja ovista. Hätää kärsivät kärsivät edelleen ja joka tapauksessa joku aina voittaa, kävi niin tai näin, kun katastrofit iskevät. Vanha sveitsiläinen sanonta kuuluukin, että "kun veri virtaa kaduilla, joku tekee silloin paljon rahaa". Tässäkin tapauksessa, aina kun raha lähtee liikkeelle, sille on aina innokkaita käsiä ottamassa, selittämässä omat tarinansa, eivätkä ne ole koskaan epäitsekkäät kädet, vaan läpi ahneet. Mihin päätyy se todellinen miljoona dollaria, jonka Brad Pitt ja Angelia Jolie lahjoittivat? Maksoiko ruoka todella niin paljon? Entä lääkkeet, sidetarpeet jne. Maksoivatko ne todellakin niin paljon, vai olivatko ne vain jonkin yrityksen normaalia liiketointa myydä näitä riippumatta mistään? Maksoiko haavanpuhdistusaine todellakin 50 dollaria litra, vaikka sitä valmistetaan yrityksessä kahdella dollarilla litra. Katastrofista tulee siis eräille yrityksille suuri rahasampo.
Minä kerron toisen tavan, jossa rahaa ei tarvita lantin lanttia:
Katastrofin tapahduttua, auttamisen halu herää ja jos vaikka SPR toimittaa avun yhdessä sovittujen muiden eri toimittajien kanssa, niin mihin vilpitön rahaa koskaan tarvitsee? Mihin raha siis lopulta päätyy ja miksi? Sillä jos Orion lahjoittaa SPR:lle lääkkeitä, Finlayson peittoja, Vaasan Leipomo leipää, Neste lenotobensaa, Finnair lainaa lentokoneen ja pilotit, toiset yksityiset ihmiset vapaaehtoisen työpanoksensa ja hallitus diplomatiansa, niin mihin rahaa kukaan enää tarvitsee? Se joka ottaa tässä kohtaa rahaa vastaan, eli tahtoo rahaa osuudestaan katastrofin auttamisessa, niin se on vain itsekäs ja ahne, jolle ei kenenkään tarvitse jatkossa enää tehdä minkäänlaista yhteistyötä. Joutuisi yritysboikottiin.
Tämä kaikki varmistaisi yhteishyvän ja vilpittömän auttamisen halun, ilon ja pyyteettömyyden. Koko ketjussa ei ole minkäänlaisia osia, jotka ottaisivat rahaa onnettomuuden hyötyjinä, koska se olisi jo äärimmäisen häpeällistä ja rikollista.
Rahaa tarvittaisiin vain jälkikäteen siihen, että esim. lääketehdas saisi vastuunkannonhaluisilta yksityislahjoittajilta, tai muilta avustukseen osallistumattomilta yrityksiltä rahaa, tai muuta hyötyä raskaaseen projektiin, jonka tavarantoimittaja jo antoi ilmaiseksi. Näin yksikään ei pääsisi hyötymään kenkään hädänalaisesta asemasta, vaan kaikki tapahtuisi pelkästä auttamisen ilosta ja vapaasta tahdosta, eikä siten kuten Afganistanissa on jo käynyt.

16.1.2010

Afganistanin kadonneet avustukset - ei väliä kumpi paha hallitsee, koska pahuus jatkuu

Tuomas mailaa:
Ihme että YLE toimittaa jotain totuudellistakin, propagandan ohessa. Laita linkki sivuillesi jos näät hyväksi.
YK – EU... autetaan korruptoimista ja maksetaan vaan kiltisti veroja jotta asiat parantuisi. Annetaan pikemmin Stubille, Kataiselle ja kumppaneille sikapiikki ehkäisemään heidän lisääntymisensä ja eristetään YK:n päämajaan ja otetaan ihmisoikeudet pois kuten on ehdotettu että terroristeille tehtäisiin. http://areena.yle.fi/video/681769

 

Ulkolinja: Mihin katoavat tukidollarit?

Afganistanin jälleenrakentamista on 8 vuoden aikana tuettu yli 18 miljardilla dollarilla. Siitä huolimatta koulujen ja sairaaloiden tontit ammottavat tyhjillään, mutta sotapäällikköjen palatsit kiiltävät uutuuttaan.

YLE TV1
Torstai 14.1. klo 21.50

Kesto 00:57:00
Esitysaikaa 29 päivää jäljellä


Karua nähtävää riittää alusta loppuun. Minä en tosin ole kovin innostunut aiheesta, koska näen saman suomalaisissa perheissä, yrityksissä ja hallinnossa, eli siis omassa hiekkalaatikossamme on ihan sama tilanne. Riisto jatkuu ja vaikka riistäjä vaihtuu riistettävälle, alkaa tämä riistämään saatuaan siihen tilaisuuden. Se on liha joka määrää ilman elävän Jumalan Pyhää Henkeä, Jeesusta Kristusta, kolmiyhteistä tasapainon tuojaa.
Afganistanin tilanne on sen sijaan mielenkiintoinen, koska nyt siellä on paras mahdollinen pohja messiaan nousulle, koska Talibaneista tulee pian sankareita ja Al Qaidasta messias, kunhan pieni sarvi pilkistää kymmenen sarven välistä, työntäen edestään kolme pois.

14.1.2010

Iloksi ja avuksi omistettu, ystävälleni Ninalle, joka tekee työtä miehensä sielun edestä

PSALM (ohjekirja ja manuaalimainen ylistys Jumalan Rakkaudesta ja armosta ihmisrukkaa kohtaan)
PALM, (ohjekirja ja manuaalimainen ylistys ihmisen itseriittoisuudesta, omavoimaisuudesta).
Mooseksen kymmenen käskyä (Jeesus kykeni supistamaan senkin kahteen, anteeksianto ja Rakkaus)
Suomen laki, en viitsi edes katsoa PALJONKO KÄSKYJÄ ON. PALJON, eli kymmeniä tuhansia.
Kaikki vain todistavat sitä, että Jeesus lyhensi lakia ja sai aikaan Rakkaudenlain, kun taas lainsäätäjä sai aikaan oikeuslaitoksen, jonka perään kasvatusvapauden, jonka tuloksena maamme sain nähdä lapset ampumassa toisiaan kouluissa. Lopputulos, vanhempien ihmisten kunnioittamattomuutta, vapaata seksuaalisuutta jne. kaikkea minkä Jumala kielsi. Avioerot moninkertaistui ja perheen olemassaolosta ei enää välitetty lainkaan ja perimmäisenä sallimuksena on toinen kammotuksen ääripää, Islam, jossa ei ole naisella enää mitään.
Siteeraan ystäväni Jarin sanoja, "ihmisen tärkein tehtävä on vastustaa Jumalan tahtoa kaikin keinoin". Uskovasta kuulostaa ihan tyhmältä, mutta sanoilla onkin paljon syvempi merkitys, sillä niissä piileekin pelastuksen suurin salaisuus, nöyryys.
Ihmisen lihantahto on ihmistä voimakkaampi ilman Jeesusta Kristusta ja ihmisen lihan tehtäväksi ei jää muita keinoja kuin vastustaa Jumalan tahtoa. Ihmisen lika kun haluaa kulkea herransa houkutuksen mukana kieltäen Jumalan tahdon ja
vastustaen tätä kaikin mahdollisin keinoin. Keinot ovat lainsäädännön muuttaminen, kirkkolainsäädännön muuttaminen ja yleisten moraaliarvojen asteittainen siirtäminen, jotta lakia voitaisiin taas muuttaa kansan tahdon mukaiseksi.
Näillä keinoin muutettiin ennen niin ankarasti kielletyt arvot sallittaviksi. Tähän kuuluvat ihan ensimmäiseksi naispappeuden sallimisesta lopulta homo- ja lesbosuhteiden vihkimisiin ja pappien saastuminen eläintäkin alemmaksi leikkauttaen itsensä sellaiseksi, joksi Jumala ei häntä luonut, samalla sanoen sen olevan korjausleikkaus. Kaikki tämä on suurta taistelua Jumalaa vastaan.
Miksi siis Jarin sanoista löytyy pelastuksen avain? Se on tunnustus, alamaisuus ja nöyryys oman lihan mahdottoman hallinnan edestä kurkottaen alamaisena Karitsaa kohti, messiastamme joka kykeni lihan ikeen voittamaan. Eli meidän henkemme ei tule lihaa yksin koskaan voittamaan, vaan se tapahtuu alamaisuudessa ja nöyryydessä Kristuksessa.
Eli jos Raamatussa lukee että nainen pysyköön miehelleen alamaisena, eikä hän kirkoissa opettako ja että miehimykset ovat Jumalalle kauhistus, niin miksi joku on muka Jeesuksen nimessä saattanut nämä sanat kyseenalaistaa ja lopulta enemmistön kiihottamana kumota.
Jos naisen on oltava tässä elämässä alamainen miehelleen, tulee ihmisen olla alamainen Kristukselle, aviomiehelleen, jonka kanssa hän on liiton tehnyt, eikä ylpeile Hänen edessään.
Tässä Ninan omat sanat:
Mutta Jumala onkin antanut viisaat ohjeet uskossa vaeltavalle vaimolle Pietarin kirjeessä: "samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin, kun he katselevat, kuinka te vaellatte puhtaina ja pelossa."
Joten siunaan sinua ja rukoilen puolestasi, että miehesi saisi löytää Jeesuksen Kristuksen armon ja pelastustien hänen kotiinsa yhdessä sinun ja lastenne kanssa. Kosketa häntä, Herra!

12.1.2010

Markun "hauska" uni yöllä 12.1. naisesta, joka kiipesi korkealle, mutta alimmille oksille

He Jarmo!
Viime yönä näin oudon unen, siinä unessa näin naisen, joka oli kiivennyt puuhun. Puu oli normaali mänty.. siis oikein tukki mallia ja nainen oli siis kiivennyt sileää runkoa pitkin aivan ylös alaoksiin saakka. Sitten näin kuinka nainen piteli kädellään kiinni männyn paksusta alaoksasta. Seuraavaksi näin hänen vasemmassa kädessään sahan ja hän alkoi sahaamaan poikki sitä oksaa, mistä piteli kiinni. Huusin hänelle alhaalta, että älä nyt sahaa samaa oksaa, mistä pitelet kiinni! Jatkoin huutamista, mutta hän vain jatkoi sahaamista. Lopulta oksa katkesi ja nainen tippui kirkuen maahan. Jatkoa en muista tuosta unesta. Aika outo?!
 

Vastaan mailiin näin: Heh, olipas kuvaava. Nainenhan on kristitty, eli tässä tapauksessa varmasti puhumme TYHMÄSTÄ naisesta, neitsyestä, joka sahaa oman okansa poikki. Penseä, ymmärtämätön kristitty putoaa kirkuen korkealle kiipeämältään oksalta. Tyhmää on jo ylipäätään omin avuin kiivetä puuhun ja varmaan luullen olleensa koko maailman parhaimmalla paikalla, "oksalla ylimmällä", ihan itse sinne päässeenä.
Sen sijaan viisas morsian ymmärtää pysytellä vakaasti maan pinnalla, tunnustaen oman syntisyytensä, yrittämättä kiipeillä korkeuksiin. Morsian odottaa ylkäänsä, joka vie morsiamen hippasen verran korkeammalle kuin alimmat oksat.

Tämä vuosi on lähtenyt liikkeelle selvästi kuin takaisinmaksun aika olisi tullut

Monessa asiassa voi nähdä takaisinmaksun alkaneen. En tarkoita mitään yksittäisiä pikkuasioita, vaan suurempaa kokonaisuutta ja sen alkamista vyöryä ihmiskunnan nieltäväksi. Takaisinmaksu tulee jonain päivänä ja kun se alkaa, niin se alkaa kiihtyvällä vauhdilla, lopulta katastrofi seuraa katastrofia ja onnettomuus onnettomuutta. Poliittiset vallat saavat tuntea nahoissaan häpeää ja mikä parasta, saavat myös pilkkaajat maksaa pilkastaan.
Jumalalla on pitkä pinna, joka palaa jossain vaiheessa loppuun, ihan samalla tavalla kuin se on monta kertaa palanut Israelin kansan luopumuksen tähden.
Merkillepantavaa on se, että ennen miehet tekivät pahaa ja olivat rikosten päätekijöitä. Nyt tilanne on muuttunut, kuten jo aiemmin kerroin kun Matti ja Mervi tappeli, ettei syy ole yksin Matin. Mervi on mitä suurimmalla todennäköisyydellä käynyt Mattiin väkivaltaisesti käsiksi ja esittää enkeliä median edessä. Kuulin radiohaastattelun Matin kommentoimana, mitä oikein tapahtui.
Jatkuvasti kuullaan monia muitakin outoja uutisia ja selvästi kuinka Jumala rankaisee tälläkin hetkellä kovalla kädellä Suomen terveydenhuoltoa, lääkäriongelmien ja näiden myrkytysongelmien takia. Sairaaloissa tapahtuu koko ajan sarjana suuria ongelmia. Sama pätee Suomen ilmailuun, Finnairiin ja lentotoimintaan yleensä.
Onko sosiaali- ja oikeuslaitokset seuraavana vuorossa saada maksulappu käteen, eräpäivä heti? Sosiaaliala on tehnyt myös kammottavaa työtä tuhoamalla perheitä, samoin oikeus.
Tälläkin hetkellä Hyvinkäällä on käynnissä sosiaalitoimen ajojahti miestä vastaan, jossa miehen taustat ovat urheilussa, kamppailulajeissa, voimailussa ja kaikella tavalla maskuliinisessa menneisyyskuvassa. Sossujen sympatia ei siis todellakaan ole miehen puolella. Tämä mies on silti rakkaudellinen, huolehtivainen ja kaikella tavalla väkivallaton. Hän huolehtii lapsestaankin kymmenen kertaa paremmin kuin vaimonsa. Mutta silti koska vaimo päätti tahtoa eroon miehestä ja ehti ensin heittäytyä kyynelehtivänä sosiaalivirastoon ja pelkäävänä hänet vietiin turvakotiin lapsen kanssa, niin asetelma jäi voimaan, vaikka mitä tekisi, koska sosiaaliviranomainen ei ole koskaan väärässä, eikä se tee virheitä, kuten ei yksikään muukaan suomalainen virkamies.
Nyt mies on saanut sosiaaliviranomaiset uskomaan, ettei hän ole väkivaltainen, eikä vaimo, puhumattakaan lapsesta ole vaarassa hänen kanssaan. Mutta eihän se vielä mikään kumma juttu ole, vaan tämä nainen on jokaisen tapaamisen yhteydessä yrittänyt suututtaa miestään lyömällä tätä ja mm. eilen tämä nainen potkaisi miestä takaviistosta kasvoihin, kun mies oli kyyristymässä kaapilla hakeakseen tavaroitaan. Silmäkulma aukesi ja edellisestä nyrkiniskusta huuleen oli jo tullut verenpurkauma. Arvaat mitä mies tekee? Ei mitään, ei yhtään mitään. Tämä mies soitti minulle eilen ja kertoi mitä tapahtui. Mies sanoi vaan, että "noh, nuorempana sitä sai iskua koko ajan kehässä, eihän tollanen läpsiminen edes satu, löis edes kunnolla".
Tällaisessa tilassa maailma makaa ja tuokin nainen, joka löi miestään, käy helluntailaisten kokouksissa rukoilemassa ja esiintyy "ihastuttavana ihmisenä kaikille seurakuntalaisille".
Minä uskon että nyt alkaa olla "FlashForward", hyvät päivät todellakin lopussa ja on maksuaika.

8.1.2010

Tähän ei osaa sanoa muuta kuin AAMEN! (poimittu Jouko Pihon sivulta)

1. Profetioita 2 -osioon tekstiviesti Suomussalmelta 8.1.2010
 

Suomussalmelta on tullut viime päivinä raportteja, että paikkakunnalla leviää herätys kuin metsäpalo. Ihmiset ovat nähneet myös enkeleitä. Tänään, 8.1.2010, tuli seuraava tekstiviesti (olen korjannut hiukan kirjoitusasua).

Tervehdys taivaasta! Eilen illalla olimme koolla rukouksessa. Sen jälkeen n. klo 02:00 veljemme Matti ajeli kotiin. Myllylahden yllä oli näky: n. kilometrin kokoinen enkeli puhaltamassa torveen (ei ääntä). Lisäksi kaksi pyhää, toinen toisella sivulla. Tämän näki yhteensä kolme ihmistä. Kun hän ajoi Ämmänsaareen, muodostui enkelirivistö, joka oli koko matkan keskustaan asti. Suuri taivaallinen sotajoukkorivistö oli kylän yllä, taivaan rannasta toiseen!
Nyt Herra on vuodattava Henkensä maamme ylle. Aivan pian pasuuna soi! Ja me Jeesuksen omat lähdemme!
Jatka ystävillesi!
 

Dubain ylistetty torni pisti minut ajattelemaan

 

Olisi jotenkin kummallista, ettei joku huomaisi yhtälöä kahden lopunajan tornin välillä. Baabelin torin juuri ennen kansojen hajotusta ja tämä Dubain torni Burj Khalifa ibn Zayid joka nimettiin kuninkaan, Shekin mukaan.
Lue lisätietoja: http://fi.wikipedia.org/wiki/Burj_Dubai
Torni on siis kaikella mittapuulla sanottuna ällistyttävän korkea ja todellinen ihmisen rakennustaiteen taivasta kohti varsinainen huippunäytös.
Palataanpa ihmisen ja Jumalan väliseen liittoon Nooan kanssa juuri vesien laskettua ja siihen päivään kun Nooa teki Liiton Jumalan kanssa. Mitä tuossa liitossa sovittiin? Ihminen ei ole koskaan sopinut Jumalan sopimuksissa yhtään mitään, koska Jumala tiesi ettei ihminen koskaan tule pitämään sopimustaan. Jumala sen sijaan pitää jokaisen sanansa.
Tuossa liitossa vain Jumala lupasi ettei Hän hävitä ihmisiä enää koskaan veden voimalla.
Eikä Jumala aio koskaan enää hävittää ihmiskuntaa kokonaan, samalla tavalla kuin aikoi Raamatunkin mukaan tehdä, sillä Jumala katui luoneensa ihmisen.
Jeesus sen sijaan myöhemmin lupasi Jumalan yhteydessä että ensin hän kastaa ihmisen vedellä ja sitten tulella. Ihmisten osittainen hävittäminen tapahtuu siis tulella.
Myöskään vedellä tuhoaminen ei ollut Jumalan lupauksensananvastaista, vaan vain jos Hän tuhoaisi kaiken. Sen sijaan mikään hänen aikomuksensa ei ole salassa, vaan se on annettu profeetoille, (Aamos 3:7) joten sekään ei ole salattu, minkä osuuden Jumala tulee viemään. Ihmiskunnasta poistuu kuolemankautta noin 2/3 osaa.
Baabelin tornin aikoihin ihmisen tekojen ja kykeneväisyyden ylpeys oli Jumalan kauhistus. Jumala sanoi, että nyt ihminen kykenee mihin tahansa, se on pakko estää ja sitten Jumalan oli jo toimittava, joka johti kansojen hajotukseen kieliksi ja kansoiksi.
Jeesuksen kuolema oli kaiken ajan nollapiste. Kertoohan jo pelkkä ajanlaskukin siitä, emmehän me Jumalan tahdolle mitään voi ,jos hän niin tahtoi tehdä. Kaikki vedenjakaja tapahtui kun Jeesus kuoli, eli paluu alkuun tapahtui juuri tuolloin. Aivan kuin planeetta, joka saapui kiertokulkunsa kääntöpisteeseen.
Nyt tilanne on saanut sen kohdan, jossa ollaan palattu Baabelin tornin juurelle ja pian ilmestyskirjan sana toteutuu. Kukistunut, kukistunut olet sinä suuri Babylon. Kaupunki, joka on nykyajan suuri Babylon, Dubai.
Paluu alkuun tulella puhdistautumisen, eli vihan ajan jälkeen tapahtuu kielien yhdistymisenä takaisin yhdeksi puhekieleksi ja profetoiminen lakkaa. Alkaa tuhatvuotinen Jeesuksen Kristuksen valtakausi. Alussa alkoi Adamin ja Eevan synnin päätepisteeseen johtava kausi, joka oli pedon kausi hallita maailmaa, jonka hän paratiisissa lunasti itselleen. Nollapisteessä valta vaihtui ja Jeesus lunasti saatanan nenän edestä maailman itselleen ja paluu alkoi.
Baabelin tori ja Dubain torni ovat siis sama asia periaatteessa.

6.1.2010

Ihmisen paras ystävä, koira - vai parhaat suosikkilemmikit, kissa vai/ja koira

Ihmiset lähes kaikki pitävät koirista, vaikka pitäisivät enemmän kissoistakin, kuten minä. Miksi sitten päädymme lemmikkiharrastuksissa pääsääntöisesti joko koiraan tai kissaan?
Koirassa on paljon enemmän huolenpitoa ja enemmän vaativuutta omistajaltaan kuin kissan omistajalta vaaditaan. Eli kissa on sikäli helpompi. Kissa ei sen sijaan tee kuten käsketään, eikä sille voi opettaa kovin helposti mitään temppuja, kuten koira innokkaana on opettelemassa yhteistyöhalukkaasti.
Kissa on petoeläin, jota pidetään yleisesti kauheina petoina. Eivät ne silti saa kiinni terveitä lintuja, eikä muitakaan nopeita tai siivekkäitä pieneläimiä. Vain hiiriä ja myyriä kissat saavat suht helposti kiinni, joka on taas pelkästään hyvä asia.
Moni vihaa kissoja yli kaiken ja pitävät niitä haittaeläiminä, vaikka kissa on lemmikkieläin. Silti nämä samat ihmiset pitävät koiraansa hyötyeläimenä ja lemmikkieläimenä, vaikka koirakin on peto samassa mittakaavassa kuin kissa. Koiran petomaisuus on vain taltutettu ihmisen koulutuskurin alle ja kissaa ei kukaan voi siten valjastaa. Nimen omaan tästä syystä Hitler vihasi mm. kissoja erityisen paljon, koska ne eivät alistuneet käskyvallan alle. Seurauksena Hitler loi petokoiria, tappajakoiria, jotka alistuivat harmaan univormun käyttäjän edessä ja tappoi hyvin mielellään laihoja raitapukuisia rääsyläisiä mm. juutalaisia.
On hyvin luonnollista, että ihminen käyttää hyväkseen koiria metsästyksessä ja ehkä jopa kalastuksessakin. On erinomaista että ihminen on oppinut jopa Hitleriltä, että me voimme kouluttaa koiria suojelemaan, vartioimaan ja vaikkapa etsimään kadonnutta. Koirat löytävät nykyään huumeet ja jopa räjähdysaineetkin.
Siitä huolimatta koira on peto edelleen, jonka ihminen on valjastanut hyödykseen tai muiden harmiksi sellaiseksi kuin itse haluaa koiran olevan. Viimevuosien trendi on ollut jopa niin rajua, että jengeissä liikkuu mm. Pitbullterrierin omistajia, joiden koira on opetettu puolustamaan verisesti jengin jäseniä ja isäntää. Tähän on vasta viime aikoina herätty ja noita koiria on otettu huostaan, koska ne ovat opetettu vihaamaan lähes kaikkea ja ne purevat heti vastaantulijaa.
Huomaat varmaan, että ihminen on taitava käyttämään luomakuntaa synnin herran, saatanan etujen palvelemiseen ja koira on lemmikkieläimistä se, joka siihen voidaan valjastaa.

Tämä kaikki oli alustus seuraavaan näkökulmaan. Älkää nyt Rakkaat tuntemani koiranomistajat suuttuko sanoistani, vaan ymmärtäkää vertauskuvalliset tarkoitusperäni. 1. Korinttolaiskirje 13:12 Sillä nyt me näemme kuin kuvastimessa, arvoituksen tavoin...
Kissa on hyvin näkyvästi petoeläin, jonka luontoa ei voida muokata palvelemaan ketään muuta kuin luojaansa. Koiraa sen sijaan voidaan mukauttaa herransa tahdon alle ja siksi siitä tulee suurempi ystävä herralleen, kuka hän kulloinkin on. Koira mukautuu palvelemaan tarpeen mukaan niin hyvää kuin pahaakin ja silti koiraa ei pidetä petona, vaikka syvimmässä luonnossaan tämä on peto kuten on myös kissa.
Saatana vihaa kissoja, koska kissa ei suostu palvelemaan ketään muuta kuin luojaansa. Tämä symbolisoi ihmisen suhteen lemmikkieläimensä kautta herraansa, koska Raamattu sanoo, että saatana on meidän isämme. Kauheaa tekstiä, eikä Jeesuksen sanat olleet valhetta "te kyykäärmeen sikiöt". Siksi ihminen on kauheassa asemassa ilman Jeesusta Kristusta.
Olkaamme siis kissojen kaltaisia, "näkyvästi pedon peilikuvia, eli avoimesti syntisiä", kuvastaen kuvastimen lailla, jottemme olisi pedon palvelijoita, vaan palvellen syntisen turkkimme allakin vain Jeesusta Kristusta, luojaamme elämän antajaamme. Palvellen vain Häntä, joka kuoli Golgatalla, jotta meillä olisi Uusi Elämä myös tämän maailman syntitaipaleen jälkeen. Koska olemme tosiaan pedon peilikuvia, vaikka luulemme monesti kaikkea muuta olevamme, kuten maailman haluamalleen herralle muokkaama koira. Siksi koira on vanhan raamatunaikaisen käsityksen mukaan eläimistä sian ja käärmeen kanssa halvimmat ja saastaisimmat.
Se kummallinen tunneside yhdistää ihmisen rakastamaan koiraa ja pitämään kissaa petona.

Toivon ettei kirjoitukseni saa ihmisiä pitämään koiria nyt pahoina, vaan ymmärtämään niiden vertauskuvallinen merkitys. Ihmisten luontainen sidos pahaan maailmaan ja pahuuden herraan. Se tekee kissoista puhtaamman, luonnollisen pedon turkkinsa alla, tunnustaen alkuperänsä.

Ja lopuksi luopumus vaan jatkaa voittokulkuaan: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010010610883880_uu.shtml Risti ei enää riitä kuolinilmoitukseen, vaan mieluummin vaikka MBW:n logo tai jokin muu, mikä tahansa käy. Lohtuna tässä on se lupaus, että luopumus on ajan näkyvä merkki ja se on TOTTA NYT.

Daniel 9:24 Seitsemänkymmentä viikkoa on säädetty sinun kansallesi ja pyhälle kaupungillesi; silloin luopumus päättyy, ja synti sinetillä lukitaan, ja pahat teot sovitetaan, ja iankaikkinen vanhurskaus tuodaan, ja näky ja profeetta sinetillä vahvistetaan, ja kaikkeinpyhin voidellaan.

2. Tessalonikalaiskirje 2:3-4 Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.

Tämä todistaa, että viha syttyy hetkenä minä hyvänsä ja ennen vihaa morsian haetaan pois.

5.1.2010

Ihminen on kolmiyhteinen, kuten Jumala ja saatana

1. Tessalonikalaiskirje 5:23 Mutta itse rauhan Jumala pyhittäköön teidät kokonansa, ja säilyköön koko teidän henkenne ja sielunne ja ruumiinne nuhteettomana meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen.

1. Johanneksen kirje 3:1 Katsokaa, minkäkaltaisen rakkauden Isä on meille antanut, että meitä kutsutaan Jumalan lapsiksi, joita me olemmekin. Sentähden ei maailma tunne meitä, sillä se ei tunne häntä.

No ei Jumala tehnyt eläimen nahasta Adamille ja Eevalle pukua, vaan se oli ihan eri juttu se. Tuo nahka on poistettu vain koska lihakset näkyisivät paremmin. Jos ihmiseltä poistettaisiin nahka, joka on suurin elin, niin fyysinen kuolema tulisi muutaman minuutin sisällä.
Ihmisellä on siis tämän kuvan kaltainen ruumis, joka on tämän maailman ainoa tunnustus muusta ihmisen kolminaisuudesta. Tämä nahka, lihakset, elimistö, veri ja luut ovat totta, jota lääkärit ja tiede tunnustavat.
Psykiatria käsittelee syvemmällä olevaa ihmistä, kuten äly, aistit ja tunne. Näin psykiatria tunnustaa ihmisessä olevan hengen tuotannon. Siihenhän kuuluu monta asiaa, kuten rakkaus, viha, ilo ja suru.
Jos taas ihmiseltä poistettaisiin hengen suurimmat ja tärkeimmät ominaisuudet, kuten rakkaus, niin ihminen kuolisi henkisesti välittömästi
Olemme tähän mennessä käyneet siis jotensakin läpi kaksi ihmisen ominaisuutta, jotka verrannollistavat Isän, Pojan ja Pyhän Hengen jumalan hallinnin tuntemattomassa kokonaisuudessa. Se on käsitettävissä vain yhdellä tavalla, eli Raamattu kertoo Jumalan luoneen ihmisen kuvakseen. Eli olemme samankaltaiset pääpiirteittäin.
Kaikkein hankalin ihmisen ymmärtämä asia on ihmisen sielu. Jopa ateistit tunnustavat henkisen ihmisen ominaisuuden itsessään, mutteivät koskaan sielua. Sielu jää siis tieteen haarojen tavoittamattomiin käsitteenä,
joka voisi olla jopa tieteellisestikin faktaa. Sielu on on ihmisen pohjimmaisin olemus, joka tulee ihmiselle lahjana Jumalalta ja sen asuinpaikkana on ihmisen veri. Ilman sielua ihminen olisi eläimen kaltainen, koska eläimen sielu ei ole Jumalan kaltainen. Juuri tämän ominaisuuden Jumala puhalsi ihmiseen, sen ihmisen hengen mukana olevan sielun, jota vain harva käsittää mitä se on. Fyysinen ruumis, hengelliset ominaisuudet ja sielun elämä.
Sielu rukoilee, hengessä, käyttäen henkeä sielun hyvinvoinnin säilyttämiseksi, koska jos henki voi huonosti, voi sielukin huonosti. Henki on ihmisen ainoa osa, joka on yhteydessä Jumalaan jollain tavalla ja tämä tapahtuu yhdessä sielun kanssa. Samalla tavalla Jeesus puhui isälle yhdessä hengen kanssa. Ihmisellä on samat ominaisuudet, joiden avulla puhe Jumalalle voi tapahtua ilman ihmisen fyysistä läsnäoloa tapahtumaan. Kaikki voi tapahtua hengessä.
Jeesus näytti toki fyysisen nöyrtymisen, polvirukoukset jne. joka ei ollut juutalaisille tuttua varsinkaan, koska he rukoilivat yleensä seisaaltaan kädet auki ylöspäin.
Saatanalla on myös oma kolmiyhteytensä ja ne ovat saatana itse, hänen paha henki ja antikristus. Peto syntyy maasta ja samoin väärä profeetta. He ovat kuin Pietari ja Paavali olivat Jeesukselle Kristukselle. He olivat nöyriä palvelijoita ja nämä kaksi muuta ovat ylpeitä ja vieläkin ylpeämpiä. Heidän vastakohdat ovat säkkipukuiset todistajat, joista toinen on juutalainen Israelissa ja toinen pakana, joka syntyy pohjan periltä, "Pohjolan valo".

4.1.2010

Kaikella ihmetyksellä seksuaaliset hirviöt kammottavat ja joudun puhumaan nyt siitä

Ihan aluksi lähtökohtaisesti tiedän että liian moni luulee homouden ja SETA tyyppisten vapauksien olevan jokin hyvä ja hedelmällinen juttu. Hedelmällinen se saattaa olla, mutta sen hedelmät ovat piikkejä ja syanidia.
Älkää ihmeessä olettako edes unissanne, että homo voisi rakentaa mitään seksuaalisuutensa vuoksi pysyvää, rakkaudellista ja hedelmällistä elämää, jonne kuuluisi lapsia tai tulevaisuutta. Uskomatonta että joku edes miettii niin tyhmää. Katsos kun homous, lesbous, bi-seksuaalisuus ovat kuin uhkapeliriippuvuus, narkomania tai alkoholismi. Ne eivät rakenna elämää ympärilleen, eivätkä ne tee kasvatuksellista lopputulosta lapsen hyvän elämän edistämiseen. Kaikki sellainen vain tuhoaa ja tuhoaa terveelle pohjalle haluamaamme sukupolvea. Vaikeudet syntyvät nimen omaan aidon perheen hajoamisen jälkeen. Lapsi ei näe malleja, turvaa, olosuhdetta, perspektiiviä, ihanteita. Kaikki on tuhottu jos vanhemmat eroavat. Kaikki yli neljän sukupolven, eli 120 vuoden pahuus
alkaa viimeistään silloin kun lapsi opetetaan elämään aikuiseksi homo- tai lesbosuhteessa. Lopputulos on täydellinen rakkaudettomuus, jossa ei tunneta toisen tunteita enää ollenkaan.
Homo, lesbo, bi-, pedofiilsiin, eläimiin, vanhuksiin ja negrofilisiin seksuaalisiin himoihin orjuutetut ihmiset ovat kaikki vain himon, eli lihan orjia. He ovat samalla viivalla tupakoinnin, alkoholismin, peliriippuvuuden, kipuriippuvuuden kuin minkä tahansa extriimriippuvuuden kanssa, kuten duusonit. Älkää siis ihmetelkö, koska kyseessä on henkien orjuuttamat henkilöt. Nyt on vain ymmärrettävä totuus porttiteoriasta, joka ei ole kuin jokin hippi-ihanne, jossa puhutaan vapaasta rakkaudesta. Kyse on vapaasta sielun saatanalle lahjoittamisesta, jonka lopputulos on murhaa, vääristelyä, valheita ja petosta.
Mitä siis homojen kuuluisi tehdä, ollakseen mieliksi Jumalalle? En minäkään ole mieliksi Jumalalle, vaan olen hänen edessään yhtä paha kuin kuka tahansa homo tai pedofiili. Siis mitä teemme? Meidän on syytä parantaa kaikessa siinä mitä edustamme ja rukoiltava Jeesusta Kristusta joka päivä vapauttamaan meidät kaikista synnin kahleistamme. Siinä se kaikki on!
On jotenkin kammottavaa nähdä monien luulevan voivansa olla iloksi Jumalalle ja tyydyttää häntä omalla ominaisuudellaan ja taitavuudellaan. Moni luulee muutakin, kuten juuri sen, että Jumalan tahto on vapaa tahtomme. Älkää luulko, kuten olen monta kertaa mielessäni miettinyt. Älkää luulko! Mielipiteenne saattaa olla harhaa ja useimmiten onkin.

3.1.2010

Minä suhde naisiin ja minä... minä ja hän-ex, mi- minä... mitä se on? Sovinistiko olen vai?

Elän jatkuvaa epäluuloa naisten ja miesten välillä, sillä kun katsotaan väkivaltaa globaalina ilmiönä ympäri maailmaa, niin huomataan erottaa muutamia seikkoja, eikös vaan? Jokaisella konfliktilla kun sattuu olemaan kaksi osapuolta, niin jokaisella pahimmassakin lopputuloksessa oli aina ne vähintään kaksi kaksi osapuolta. Hassu yhtälö, kun asettelee median työtä.
Omassa työssäni olen joutunut näkemään näitä ja paljon pahempiakin ravintoloissa, joissa kukaan ei edes välitä mitä tapahtui. Silti minä sanon vakavalla naamalla ettei Matti Nykänen hakannut tätä naista ilman ärsykettä.
Enhän minä voi sanoa samassa lauseessa, että asia olisi edes arvosteltavissa suhteessa lyömiseen, vaan vain syynä lyömiseen. Olen nimittäin itse hyvin tietoinen kaikkien tappeluiden alun tiedoista... ne ovat KAHDEN KESKEISIÄ KAHNAUKSIA, joissa ei ole koskaan yksi henkilö mukiloimassa yhtä.
Yritän siis epätoivoisesti kertoa, että maailma on täynnä ihmisiä, joiden yhden tahto on olla hiljaa, olla sellainen kuin on ja toisen "vittuilla" ja saada huomiota ja olla sellainen kuin on. Yhtälö on karu, vaikka pitäisi silti miettiä, mikä oli oikein.
Eräät naiset hakevat kuukausia paikkaa päästä tilanteeseen, jossa mies hakkaa
naisen ja pääsee sitten päämääräänsä yksinhuoltajana rahoille. Joku heitä tuntuu kouluttavan siihen. No, mutta tilanne on tainnut hieman tasoittua nykyään, jossa miestäkin uskotaan jo 10% sadasta ja lapsi määrätään isälle jo silloin tällöin.
Omanihan oli oikeaa komiikkaa, koska sain Tuusulan käräjäoikeudessa tuomari Kari Kangas "vapaamuurari" Kristittyjen vihaajalta oikeuden vain tavata lapsiani minimi tapaamisoikeuksin. Lopputulos oli hauska mailata Kari "rubber" Kankaalle, että lapseni, MOLEMMAT muuttivat luokseni asumaan ja ovat MOLEMMAT RAKASTUNEET JEESUKSEEN KRISTUKSEEN!
En vihaa naisia, en vain halua enää olla naisten kanssa tekemisissä. Minulla on ollut monta erilaista suhdetta naisiin, mutta olen torjunut ne kaikki. Olen ollut kovin murheissani niistä tapahtumista, koska olen heteromies ja haluaisin silti elää parisuhteessa, kykenemättä siihen. Älkää siis ainakaan pitäkö minua sovinistina, koska se loukkaa minun periaatteitani syvästi.
Vain harva tietää ymmärtää missä asemassa mies on suhteessa naiseen. Jos mies on hiljaa, niin nainen  voi maalta minkälaisen kuvan tahansa hiljaisesta miehestä. Niinpä hiljainen nainen saattaa saada miehen raivoihinsa, ilman ulkopuolista apua ja hiljainen nainen vain hiljentyy ottamaan vastaan sen mitä tapahtui. Ei nainen vastaa tekemisistään, vaan on hiljaa kun joku kysyy mitä tapahtui. Kukaan ei silti hakkaa rakastaan huvikseen, vai hakkaako?
Itse sain tuntea naisen petollisuutta 1 000 000 - 0 puun takaa, eikä se ollut kovin kivaa. Ihan samalla tavalla hän esitti tunteitaan ilman tuollaisia kasvoissa olevia haavoja, henkisiä vammoja, ilman lasten itkua ja parkua, ilman naapureiden koskaan, milloinkaan huolehtimaa epäsopua, ääntä, häiriötä, yhtään ainoaa aihetta saaden silti minut helposti hullujenhuoneelle. Amazing! Vain saatanan avuilla tekemällä minusta "hörhöuskovaisen".
En minä Mattia puolusta, päin vastoin. Matin olisi kuulunut humalassaan tajuta että TAAS LINNA KUTSUU JOS... ja sitten laskea uudelleen kaikki aggressio. Humalassa se ei onnistu. Vaimolla sen sijaan on ihan eri tilanne. Hän voi nalkuttaa niin paljon kuin tahtoo, again!

2.1.2010

Penseä seurakunta jää huutamaan Matteus 27:46 "Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit". Tämä huuto ei siis koske koko maailmaa, vaan seurakuntaa joka kutsuu Jumalaa jumalakseen. Jumalattomat eivät välitä, eiväthän he ole koskaan välittäneet, mutta koska tänne maailmaan jää ensimmäisen ylösoton jälkeen valtava määrä ihmisiä, jotka luulivat tunteneensa Jumalan, vaan he eivät olleetkaan koskaan tunteneet hänen poikaansa. He vain luulivat tuntevansa Jumalan. He ovat hyvin pettyneitä ja siksi he huutavat juuri näillä sanoilla.

1.1.2010

Kirkko hyssyttelee "olisi hyvä miettiä" ja maamme pää"mies" pyytää "nyt malttia"

Mikään muu konkreettinen panos ei muutu, kuin että viranomaiset kiristävät taas rajoitteita lupaviranomaistoiminnassa, sekä ottavat jälleen lisää lupia pois. Helpoin, halvin ja vaivattomin tapa tehdä "jotain".
Oletetaanpas että aviopuoliso on epätoivoinen elämänkumppaninsa kanssa ja koko elämä tuntuu kaatuvan. Puoliso harkitsee itsemurhaa ja menee junaradalle, lähettää perheelleen viimeisen viestin ja jää odottamaan junaa.
Kotona oleva Puoliso soittaa poliisit, jotka löytävätkin pian radalta masentuneen ihmisen ja  tämä junaa odottava masentunut aviopuoliso pääsee poliisin suojiin, putkaan. Putkassa oltuaan määräajan, poliisi kysyy tältä "jokos nyt on ajatukset muuttuneet?" Masentunut ihminen katsoo poliisia kuin spitaalista, koska poliisi luulee, että yksi yö putkassa on pelastanut koko avioliiton ja nyt kotonakin on taas kaikki hyvin, kun putkassa on vietetty yksi yö. Halvin ja luulotelluin keino luulla että nyt on tehty kaikki voitava ja niinpä aviopuoliso vastaakin poliisin umpityperään kysymykseen valehtelemalla vain päästäkseen pois putkasta, että "kyllä kaikki on nyt hyvin". Mikään ei silti kotona muuttunut, päin vastoin, tämä vain lisäsi paineita kotiin.

Vallankahvassa olevat pyytelevät malttia, mitä se ketään auttaa? Kirkko kehottaa ihmisiä miettimään, mitä se auttaa? Viranomaiset karsivat anniskelulupia ja aselupia, mitä se auttaa?Jokela 2007, Kauhajoki 2008 ja nyt Espoo 2009. Kolme kertaa on kukko laulanut ja nyt on yö!!

Viranomaiset eivät halua edes puhua mistään kasvatuksellisesta ongelmasta, koska he tietävät virheen olevan yli 20 vuotta vanha ja sen korjaamiseen menisi toiset 20 vuotta. Rahaa palaisi valtavat määrät, koska Suomi yksinkertaisesti menisi kaaokseen ja lopulta konkurssiin niillä tarvittavilla toimenpiteillä, joilla ongelmamme korjaaminen edellyttäisi. Ongelma on pikkuhiljaa tullut todeksi ja se on Jumalan laista luopuminen kansalaisten tahdon mukaiseksi.
Avoliitot ja rekisteröidyt parisuhteet pitäisi kieltää, homous pitäisi kriminalisoida ja avioliitto nostaa rikkumattomaksi liitoksi, kuten se oli joskus. Vain henkeä uhkaamalla tai aviorikoksesta voisi saada eron, eikä puolisolla olisi enää sen jälkeen oikeutta uusioperheiden perustamiseen. Avioero on oltava munkkivalan tapainen uhraus, joka ei oikeuta enää minkäänlaiseen uuteen liittoon kenenkään kanssa. Näin ollen avioerosta tulisi yhtä vakava paikka kuin itsemurhasta, kannattaako, vai ei kannata, koska elämä jatkuisi mutta ilman avio-oikeutta. Näin avioliittoon meneminenkin olisi koko elämän vakavin liitto, jota kannattaisi vanhempienkin opettaa lapselleen, kuinka vakavasta asiasta olisi kysymys. Avioliittoja ei enää perustettaisi tosta vaan kuten nyt, vaan se olisi käytännöllisesti lopullinen. Riidat ja muut avio-ongelmat olisivat liitossa vain ylitettäviä kynnyksiä, eikä erotilaisuuksia.
Kristinusko olisi julistettava Suomessa ainoaksi laillistetuksi uskonnoksi. Muita uskontoja saisi harrastaa, mutta ne eivät saisi mitään tukea valtiolta, eikä niitä hyväksyttäisi yleisesti uskonnoiksi, vaan ne olisivat uskomuksia.

Lain kunnioittaminen vaatisi näin ollen tuskallisen asennemuutoksen vapaasta kasvatuksesta rajoitettuun. Käytännössä koko Suomi kokisi suuren vallankumouksen ja anarkistisen liikehdinnän koko maassa.
Viranomaisten pitäisi lain velvoittamina pitää huolta kansalaistemme solmimista avioliitoista, joissa kriisiä ja varsinkin väkivaltaa ilmenee ja varsinkin jos niissä on pikkulapsia, olisi toimenpide oltava pakkokeinolailla vahvistettava viranomaistyöksi. Diakonilaitoksessa olisi koulutettava avioliittoneuvojia joiden olisi saatava myös psykologiankoulutusta.

Vasta näiden kaikkien toimenpiteiden jälkeen odotamme sen 20 vuotta, niin muutos on tullut.

Älä sinä tuskaile, sillä kyllä minä tiedän että kirjoitukseni oli kuin jostain sky-fi tarinasta, yhtä mahdotonta. Siitä huolimatta sen toteuttaminen olisi ainoa keino selvitä ja lopulta Jumala tekee sen väkipakolla, koska suomalainen valtionjohto ei tule tekemään tikkua ristiin asialle. He eivät edes kykene hahmottamaan mörköä, vaan he tekevät vain halvinta mahdollista sijaistoimintaa, joka näyttää siltä, että joku muka välittäisi. He tekevät sijaistoimintaa vain pallinsa pitimiksi, eikä sillä ole välittämisen kanssa paljon mitään tekemistä, koska välittäminen on politiikan pahvinen kulissi, päältä kaunis, takaa aaltopahvia ja puupalikka, joka pitää sen jotenkin sisätiloissa pystyssä.

Lisätty: 2.1. Jumalattomat tekevät niin kuin ennenkin, joten lainkuuliainen ja Herran nuhteessa elävä kansa näkisi myös samalla jumalattomuuden kautta miten asiat menisivät, jos koko kansan lait menisivät heidän mukaansa. Ammuskelu, silmitön väkivalta ja irstaus jatkuisi.
Sen sijaan kun kansanedustajat eduskunnassa päättävät lait, niin näin ei tapahtuisi enää.

31.12.2009

Haluaisin toivottaa teille Hyvää Uutta vuotta 2010 mutta en nyt enää kykene siihen...

Kauppakeskus Sellon tapahtumien jälkeen varmaan moni hiljentyy miettimään tätä yhtälöä paremmin hengellisellä näkökulmalla kuin kiireellä, "sellaista sattuu", aivan kuten evoluutiokin.
Jumala haluaa puhua, mutta hänellä kun ei ole juurikaan kuuntelijoita ja jos joku kuuntelisikin, niin hän onkin jo kuunnellut jo kauan, eikä hän enää tarvitse näitä varoituksia. Hän on ollut jo kauan sitten Jumalan oma. Jumala sen sijaan antaa näitä varoituksia vielä siksi, ettei kukaan voisi väittää Jumalan olevan erehtynyt, kun suuri sivu käännetään uuteen aikaan.
Olkaa siis valveilla, odottakaa kärsivällisesti, koska Herra tulee alas taivaasta ja hän saapuu pilvissä vastaan meitä juuri oikealla hetkellä, eikä hetkeäkään liian aikaisin, eikä myöhään.

30.12.2009

Tuomaksen kanssa saunomassa

Olen tässä tänään tehnyt erään ravintolan turvallisuuteen liittyvää perustutkintaa, koska haluan perehtyä asioihin ennen kuin kirjoitan nimeni sopimukseen. Noh, se on pitkä stoori, joten en nyt mene siihen. Sen sijaan haluan muistaa taas ystävääni Tuomasta, joka tutkii herkeämättä maailman sitä puolta, josta minä en välitä. Niinpä pyysin häntä kirjoittamaan sanasen omalla koneellani ihan itsekseen:

Taas on tässä yhtenä päivänä parannettu maailmaa (lähinnä haukkumalla), koska mitenkäs muutoin me maailman täydelliset maailmaa parantaisimme.. Maailman pahuus ja korruptio, perheiden hajoamiset ja feminismi olleet puheenaiheita tänä kauniina (räntää sataa) päivänä (viikonpäivästä ei hajuukaan) Tervehdykseni kaikille lukijoille omasta puolestani.

Erityisen mielenkiintoinen keskustelu oli se, kun puhuimme superfeminiinisyydestä, eli miehistä, jotka laittavat päälleen hameen ja antavat kaiken turmeltuneisuuden tapahtua.. Mikä sitten onkaan maailmassa pahinta? feministi miehet siis.. Sinänsä mielenkiintoinen hengellinen keskustelu. Myös sitä puhuimme tuossa löylyn lomassa, että Venäjän hyökkäys Suomeen elää hiljaisuuden aikaa, josta ei puhuta, mutta älkääpä unohtako sitä kuitenkaan!!
Tietenkin fundamentaalitäydellisenä mun on sanottava että Jarmon jutut on jätettävä täysin omaan arvoonsa. Se höpisee ihan omiaan, mutta jos se todellakin julkaisee todellisen kristityn kirjoituksen sivulleen niin sehän osoittaa vain, että kaveri on täynnä pyhää henkeä hiuksista varpaankynsiin. Oi oma ylpeyteni?? POIS SE!

Tässä oli Tuomaksen kirjoitus, :) joten olen iloinen kun saan nähdä saman minkä itse ymmärrän, nöyryyden kaikessa elämässämme. Älkää koskaan korottako itseänne, en minäkään. Haluan että olette kaikki alamaisia toisillenne. SE ON OIKEIN.

27.12.2009

Lusteen erottuminen ja nisun säilymisen lisäksi morsiamen puhdistuminen kärsivällisyydessä

Meistä harva voi ajatella elämää toisten näkökulmasta, enkä itsekään sitten uskalla korottaa itseäni voivan ajatella siten. Me olemme vajavaisia ihmisiä ja Herra Jeesus Kristus voi meidät kirkastaa ja vain omassa kädessään ohjata.
Tämä alusti ajatukseni vain näkökulmaan, joka on tietysti meille kaikille jo selvää, mutta silti me vain niin luulemme. En tiedä miksi minulla on ollut viimeaikoina tapana huomata että ihmisten mielipide on liian usein heille faktatietoa. Tämä ajatus on ollut päässäni jo jonkin aikaa ja se saa minut huomaamaan, kuinka vähän ihminen loppujenlopuksi tietää FAKTANA mitään; YHTÄÄN MITÄÄN, joka on jo sinänsä aika hämmästyttävää. Heillä on mielipidefaktansa, jotka ovat kuin "miljoona paskakärpästä" jotka kaikki luulevat olevansa hyvässä paikassa ja elämänsä parhaassa vedossa ja asemassaan. He jopa luulevat palvelevansa siten Jumalaa, vaikka Jumala on ollut heille aina tuntematon.
Vilja kypsyy aina pellolla ja luste on lustetta, josta ei viljaa koskaan synny. Siitä huolimatta Raamattu on TAAS kolmiulotteinen kirja, kuten lause: "menkää pois, sillä minä en
tunne teitä", tai että "menkää pois, sillä minä en ole koskaan tuntenut teitä". Nämä ovat kaksi ihan eri asiaa ja meidän armollisten Kristittyjen kuuluu ymmärtää tämä erilaisuus armona.
Luste voidaan siis vertauskuvan ensimmäisessä kerroksessa ymmärtää 1:2 hyvät ja pahat, mutta kun Jumala on aina näyttänyt jaon 2/3, jossa kolmannes säästetään, eikä silloin puhuta pienestä ja mitättömästä määrästä, kuten kameli neulansilmästä, tai ahtaasta portista pääsystä kilvoitellen. NIINPÄ! Eli puhumme monista erilaisista pelastusteistä, eli taas puhumme monista eri Raamatun kerroksista.

Matteus 13:27-30 Niin perheenisännän palvelijat tulivat ja sanoivat hänelle: 'Herra, etkö kylvänyt peltoosi hyvää siementä? Mistä siihen sitten on tullut lustetta?' Hän sanoi heille: 'Sen on vihamies tehnyt'. Niin palvelijat sanoivat hänelle: 'Tahdotko, että menemme ja kokoamme sen?' Mutta hän sanoi: 'En, ettette lustetta kootessanne nyhtäisi sen mukana nisuakin. Antakaa molempain kasvaa yhdessä elonleikkuuseen asti; ja elonaikana minä sanon leikkuumiehille: Kootkaa ensin luste ja sitokaa se kimppuihin poltettavaksi, mutta nisu korjatkaa minun aittaani.'"

Vuonna 2008 pikaisella Jouko Pihon sivuilla käydyllä visiitillä huomaa, että juuri tuona vuonna oli profetioita ennätysmäärä. Ihmiset näkivät unia ja näkyjä, jotka he sitten lähettivät Joukolle. Hyvä niin, mutta merkillepantavaa oli että ne kaikki ja myös kaikki vanhatkin profetiat ovat täyttymättä ja kaikki aika on niihin jotenkin jo umpeutunut.
Näitä kun kokoaa yhteen, huomaa että Kristitylle ihmisille forumeissa keskustellessa, he saavat pilkkaosan joka yltää jo Nooan saaman pilkan tasolle. Näin Jumalan aika tulee osaksi totuutta, eli Hänen vihansa syttyminen on aivan lyhyen ajan kysymys.

Kun me lähdetään katselemaan lusteen kolmen kerroksen vertausta, niin nisu on ensimmäiseksi morsian, jota Jumala puhdistaa vanhurskaudessa. Kun tarkastelemme vanhurskautta, niin se on suurimmaksi osaksi sitoutuneisuutta ja kärsivällisyyttä, eikä niinkään puhtautta missään erityisissä teoissa. Kärsivällisyys Uskossa Jeesukseen Kristukseen ja Hänen odotusta kärsien odotuksen "matkakuumeesta".
Tätä samaa hyvin pientä joukkoa pitää ympäröidä ns. "luste", joka ei ole vielä kadotukseen ilmestyksirjan kuvausten mukaan menevää lusetta, vaan vertauskuvaa sadonkorjuusta. "Eihän satoa voi korjata jos luste on seassa. Eli lusteen on kasvettava koko ajan viljan seassa, mutta siten että ne kootaan kimppuihin. Kaiken lisäksi Jeesus sanoi, että on varmistettava, ettei yksikään nisu joutuisi poltettavaksi. Tarvitaan siis kärsivällistä seurantaa ennen erotusta.
Tämä koko homma on kuin poroerottelua Lapissa, jossa kunkin poromerkin omistaja on löydettävä omansa. Porot on aitaukseen tullessa rauhoitettava, jotta poromiehet näkevät oman vasansa menevän emon luo. Hullunmyllyssä korvamerkintää ei kukaan voi tehdä, koska kukaan ei voi myöskään nähdä, kenen poron vasa mikäkin on. Näinpä tuo poroerotus kestää useita tunteja ja jopa päiviä, jotta poromerkit saadaan vasoille oikein kunkin emänsä korvamerkin mukaan.
Luste voidaan muutenkin polttaa, kuten "ikään kuin tulen läpi he puhdistuvat". ´Myös saviruukku on särjettävä tomuksi, valettava liejussa ja poltettava uunissa uudeksi ruukuksi. Myös lusteen polttamisen jälkeen Jeesus voi lusteen tuhkaan kylvää hyvään poltettuun maahan siemenen, josta syntyy uusi nisu, joka on arvokas kylväjän silmissä, kunhan vanha luste on ensin todellakin kuollut ja kuopattu.

Kärsivällisyys on ainoa oikea tapa erottaa luste nisusta ja antaa kunkin Kristityn kulkea oma kulkunsa oman herransa mukaan. Herroja on siis paljon!
Morsian kirkastuu kärsivällisyydessään kamppaillen, Jeesuksen Hengen tukemana vahvaksi ja Uskossaan lujaksi, jotta tämän ei tarvitse enää pelätä, kun tapahtumat alkavat. Sen sijaan penseyteen johtava suuri kirkkokansa ihmettelee miksi he jätettiin tänne ja siksi luste on ensin sidottava kimppuihin, eli heille on annettava aikaa liittyä toisiinsa.
Tänne jääminen on AIVAN JÄRKYTTÄVÄ asia, joten se herättää HERÄTTÄÄ ihmisen, kuin ihmisen miettimään, mikä, mitä ja miksi? Ensin tietysti jokainen pitää Jumalaa erehtyväisenä, mutta pian tajunta hajoaa ja jokainen tänne jäänyt tajuaa, miksi.

Täällä elämä on helppoa, jos elät tämän maailman yleisten sääntöjen mukaan ilman Taivasten valtakunnan sääntöjen sisäistämistä. Näitä kahta sääntöä voi soveltaa, mutta ensisijaiset säännöt ovat otettava KIRJAIMELLISESTI RAAMATUSTA. Jos et niin tehnyt, niin olet joko rukoillut itsellesi tämän maailman mukaista tulevaisuutta, mammonaa, menestystä ja kunniaa. Vaihdoit rukouksella morsiamen osan mammonaan, menestykseen ja kunniaan, joten älä kiukuttele omille rukouksella Jumalalta pyytämillesi hänen toteuttamille toiveille. Itsehän sinä halusit rahaa, valtaa ja menestystäsi, jonka elämäsi kustannuksella et ruokkinut köyhiä, etkä käynyt katsomassa vankeja, sairaita, etkä ottanut kotiisi kodittomia, ruokkinut heitä, etkä vaatettanut heitä. Älä siis syytä siitä Jumalaa, vaan itseäsi.

Tästä kaikesta syystä minä kerron pelastussanomaa... älä pelkää, sillä Jumala on Rakkaus!

23.12.2009

HYVÄÄ, SIUNATTUA JA RAUHALLISTA JOULUN AIKAA

Joulu on meille Kristityille heti Pääsiäisen jälkeen tärkein juhla-aika. Jeesuksen syntymäpäivän muistoksi vietettävä juhla ja myös odotuksen päättymisen aikaa.
Ihmiset ovat maallistaneet Joulun kaikella turhuudella ja siitä minä muistan hyvin lapsuuden Jouluja, kun isoisäni joka oli hyvin hengellinen ja harras Uskossaan, ei viettänyt koskaan Joulua siten kuin muu perheemme. Hän vetäytyi tutkiskelemaan Raamattua ja rukoili, kun muut olivat innoissaan kun pukki tuli ja avasivat lahjojaan. Sellainen oli vanha ukkini, joka ei Joulun hömppää koskaan kumarrellut, eikä juhliin osallistunut. Sen sijaan hän käytti kaikki vapaa-aikansa seuraamalla ajanmerkkejä ja odotti Jeesusta palaavaksi. Lopulta ukin vei vanhuus ja hän kuoli vuonna 1994.
Vanhalta ukilta perintönä saatu kärsivällinen odotus on minunkin osaksi tullut. Vietän yksin Joulua ja lapset ovat menneet äitinsä luo Lappiin.

Hyvää Joulua kaikille lukijoilleni, toivottaapi...  -jarmo-

21.12.2009

Eräs lukijani lähetti mielenkiintoisen linkin... Simpsonin koodi

USA on siis monella tavalla myös keskeinen profetian täyttymys pahuuden, eli saatanan näkökulmassa, jossa tämä tietää ajan päättyvän. USA:n rahassahan on aina lukenut "IN GOD WE TRUST", joka takuulla nyppii maailman ruhtinasta. Siitä on päästävä eroon, jotta kaikki saatanan suunnitelmat voisivat toteutua. Kukaan ei saa olla estämässä tämän suunnitelmia, eikä niin käykään, joskin saatana saa maailman, voittaa Jumalan omatkin, mutta vain sen minkä Jumala itse sallii. Älkää siis olko edelleenkään epätoivoisia, sillä Jumala ei anna hiuskarvankaan
katketa, ilman että hän sen sallii. Sallimus on siis silti Jumalan sallimusta, joten älä arvostele sitä, ellet luule olevasi Jumalaa viisaampi.
Illuminati on taas järjestö, josta minä en tiedä paljon mitään ja EVVK. (ei voisi vähempää kiinostaa). Lapinlahden Linnut lanseeraama sanonta -90 luvulta, eräästä Star Trek tms. parodiasta. Eli emme me Kristityt halunneet kiinnostua saatanan ruumiista, vaan Kristuksen Ruumiista, koska Hän on meille se jota me haluamme hengessä, ruumiissa ja sielussa.

SIMPSON CODE (Power Point) Ystäväni Markku suomensi tämän http://www.youtube.com/watch?v=BtwQnm65eSU

Totean itse lopuksi, että profetia on tästäkin olemassa. Eräs niistä kertoo Illuminatin kykenevän kyllä kaikkeen suunnittelemaansa, mutta ensimmäinen iso yritys epäonnistuu.

WTC tornien lennon numero oli Q33 NY joten se käännettynä fontiksi Wingdings, se muuttui kuvakieleksi jossa kaikki päättyy Israeliin. Kuinkas muuten!!

Ei nämä teoriat ja koodit ole mitään tuulesta temmattuja, "Wingdings", tuulesta temmattu. Temmattu!
Jumalan kieli Pyhän Hengen tuottamana on yhtä kuin sanakirja, jossa itse kirja on Pyhä henki. Ilman Pyhää Henkeä kieli olisi vain tällaista: kunpa sinä voisitkin ymmärtää paremmin, koska nöyryys sen tekisi.
Niinpä toivon, että kaikki ihmiset Rakkaassa Suomen maassamme avaisivat silmänsä ja kuulisivat korvillansa asiat uudelleen. Jumala ei tehnyt maailmaa siksi että hän saisi siitä kunniaa,
vaan iloa. Me puolestamme emme ole tuottaneet hänelle yhtään iloa, vaan pelkästään surua. Siksi toivon että lapsi joka ei ymmärrä vanhempansa puhetta, alkaisi ymmärtämään sitä, mikä sattuu kun siihen koskee. Ehkä se opettaa lasta ymmärtämään vanhempansa kasvonilmeitä, jotta tämä ei enempää loukkaisi itseään. Taivaanisän puhe vaan ei ole aina niin helppoa.

Lopuksi, jos minulta kysyttäisiin jotain kummaa ja uutta, niin edelliseen juttuun voisin liittää erään seikan. Ilmestyskirja kertoo vallasta, ...joka oli, jota ei enää ole ja on itse kahdeksas. Minusta vaikuttaa siltä että Michael Shumacher on sitä vertauskuvallisimmillaan.

16.12.2009

Jouko Pihon sivuille tuli hyvin kuvaava näky, josta haluan sanoa hieman lisää

Heidi Cumminsin näky autokilpailusta 7.3.2002
Näin näyssä autokilpailun. Katsomot olivat täynnä ihmisiä. Autot olivat valmiina lähtöön. Parhaat autot olivat ensimmäisissä lähtöruuduissa. Niiden sponsoreina oli huomattavia  yhtiöitä ja järjestöjä, joilla oli paljon rahaa ja arvovaltaa. Autot näyttivät hienoilta ja ammattimaisilta. Niissä oli viimeisintä tekniikkaa ja parhaimmat varusteet. Autojen apuna oli hyvin koulutettu ja järjestäytynyt varikkohenkilökunta.
Ei siis ollut ihme, että nämä autot menivät heti kilpailun johtoon ajaen hyvin suurilla nopeuksilla. Autoja ohjasivat erittäin taitavat kuljettajat. He yrittivät voittaa toinen toisensa koettaen koko ajan päästä parempiin asemiin radalla. Kaikki ajoivat niin kovaa kuin pääsivät antamatta tuumaakaan periksi toisille.

Mutta näiden lisäksi kilpailussa oli mukana myös toisenlainen kilpa-auto, numero 40. Tämä auto oli aika likaisen näköinen, ruostunut ja naarmuinen. Sitä ei ollut kiillotettu eikä sen hyväksi ollut käytetty suuria rahasummia jotta se näyttäisi edustavammalta. Autosta näytti bensiini loppuvan vähän väliä ja sen täytyi käväistä usein varikolla. Varikkoporukka ei näyttänyt lainkaan ammattimaiselta. Se oli aika pienikin eikä mitenkään huippukoulutettua perinteisessä mielessä. Mutta muutakaan kilpa-autolla ei ollut ja se oli silti mukana yhä kisassa.
Kun kilpailun loppu lähestyi, kaikki ammattimaiset kilpa-autot yrittivät tulla ensimmäisinä maaliin, joten kilpailu oli kovaa. Mutta kun autot ylittivät maalilinjan, ruutulippu ei heilahtanutkaan, mikä oli varsin epätavallista. Ei kuulunut myöskään hurraahuutoja autojen tullessa maaliin.
Lopulta likaisenharmaa kilpa-auto ylitti viimein sekin maalilinjan. Se tuli viimeisenä maaliin.

Kaikki katsomossa olleet ihmiset alkoivat iloita ja hurrata. Tämä auto julistettiin voittajaksi. Samppanjapullot avattiin ja kuljettaja nostettiin erään henkilön olkapäille. Kaikki ihmiset riemuitsivat tämän voittajan puolesta.
Silloin Pyhä Henki puhui minulle: "Ensimmäiset tulevat viimeisiksi ja viimeiset tulevat ensimmäisiksi."
Huomasin, että kaikki hienonnäköiset kilpa-autot olivat suuren rahan kristillisiä järjestöjä, joilla on miljoonia dollareita käytössään.
Järjestöt kilpailevat keskenään siitä kunniasta, kuka olisi ensimmäisenä tuomassa Jumalan valtakuntaa maan päälle. Niillä on valtavasti taitoa ja viimeisintä tekniikkaa sielujenvoittamiseksi. Jokainen haluaa menestyä ja olla ensimmäisenä julistamassa Herran paluuta.
Mutta Herralla on toiset suunnitelmat.
Romuauto ei näytä ulkoisesti selviytyvän kilpailussa. Se ajaa hiljaa ja pysähtyy usein tankkausta varten. Mutta autolla on kuitenkin jotakin, sillä on kestävyyttä. Se ei ole nopea eikä upeannäköinen, mutta sillä on jotakin, mitä ei voi havaita silmällä.
Tämän auton on Herra valinnut voittajaksi kilpailussa. Se on lyöty maahan. Sillä ei ole ollut käytettävissään kaikkia niitä resursseja mitä kuuluisilla nimillä on ollut. Mutta sillä on Pyhän Hengen taustatuki. Se on julistettu voittajaksi Jumalan valtakunnassa. Tällaisia Herra käyttää kunniakseen viimeisinä päivinä.
Tämä on Jumalan suunnitelma. Ei ihmisen suunnitelma. Tämä on Jumalan kilpailu.

Moni luulee tulevansa ensimmäisenä itsestään selvyytenä maaliin noin vain, ilman katumusta, ilman edes kunnollista ymmärrystä omasta sielunsa tilasta, jossa ihmiset elävät jopa uskossaan sokeaa elämää vailla Pyhän Hengen äännähdystäkään. Nämä ihmiset saattavat omata jopa armolahjoja, heille on annettu suuria näkyjä ja kielilläpuhumisen lahjoja. Heillä on valtaa, taloudellista suuruutta mutta yhtä kaikki, ilman Rakkautta.
Sama pätee kirkkoja, joissa näky nimenomaan kuvasi, joissa nämä pienet seurakunnat ja yhteisöt, joilla ei ole paljon mitään hienoa tai suurta voittomahdollisuuteen nähden kunnollista materiaa tai hienoja taktiikoita. Näillä kirkoilla ei ole kuin joku hökkeli tai jonkun koti, jossa he kokoontuvat, ilman äänentoistoa, lavaa, puhujanpönttöä tai musiikkisoittimiakaan. He ovat niitä todellisia voittajia. Näyn katsomo oli nimittäin Taivastenvaltakunnan asukkaat jotka hurrasivat viimeistä. Taivastenvaltakunnan säännöt kun vaan ovat niin täysin erilaiset kuin tämän maailman.
Pelastussanoma tukee tätä koko ajatusta, koska pelastussanoma ei tuomitse ketään kadotukseen, vaan kertoo kuinka ja missä järjestyksessä pelastussanoma toteutetaan. Ensin häviäjät, nöyrät, katuvat, vajavaiset ja syyntakeettomat. Sitten vasta se suuri sadonkorjuu, jossa on tulessa puhdistetun kullan löytäneet ja ostaneet. He ovat nöyrtyneet suuren Jumalan edessä, jossa ei enää ole omavoimaisuudella ja omalla viisaudella ja tiedolla ja taidolla enää mitään arvoa. Omaisuutta he eivät enää kerää, eivätkä sitä suojaa itselleen, kuin pakkomielteessä, vaan he jakavat kaiken ylimääräisensä ja vähän enemmänkin niille, joilla ei mitään ole. Tilanne vaan on vakavasti ottaen niin, että kaikki ne, joilla on liikaa, syyllistyvät turhuuteen. Taas ne, jotka menettivät kaiken omaisuutensa, elämänsä ja kunniansa, pelastivat elämänsä. En haluaisi omistaa punatiilitaloa, Bemaria ja käyttämätöntä rahaa pankkitilillä, jos minä samalla olen jättänyt puutteellisen veljeni yksin.
Pelastussanoma tulee vain kertomaan lopulta ihmisille vain sen, mitä sitten... lohtu ja armo!

15.12.2009

Samarialaistarinan loppu

Vääryys ja vääryys saa vallan. Ei kukaan enää halua nähdä rakkautta, vaan vihaa ja vihaa he myös rakastavat ja vihaa viljelevät vapauttamalla vääryydentekijät.
Tämä pahuuden suosiminen tapahtuu siis jo käytännössä kansan keskellä!!!

Älkää enää epäilkö jos joku nauraa kun mummosi kuoli, tai jos lapsesi jäi auton alle. Älä ihmettele miksi lapsiasi raiskataan ja vanhukset raahataan metsään ja he potkitaan kuoliaaksi eläkerahojen takia.

Poliisi on voimaton, sen me tiedämme jo valmiiksi. He tulevat tutkimaan ja katselemaan jäännöksiä. He eivät ennalta ehkäise enää mitään, vaan rikos tapahtuu ja poliisi tutkii pahimmat rikokset.

Avioliittoja ei enää kunnioiteta mitenkään, vaan ne ovat hauskanvuoksi-liittoja, joiden elossapysyminen ei ole siunaus, vaan hekuma, turha omistamisen tunne, jossa ei ole koskaan ollutkaan Rakkautta. Nämä rienaavat avioliittoja täydeltä laidalta, eikä heillä ole Jumalaa eikä Pyhää Henkeä avioliitossaan.

Nämä ihmiset eivät enää ole mitään mikä vertauskuvassa näkyy velvoitteena, vaan nämä ovat todella sydämeltään jo pahoja ihmisiä. Heillä ei ole tarkoitus hakea hyvää

vaan tarkoitushakuista pahaa. He saattavat olla hyviä ihmisiä kauniissa vaatteissa ja he saattavat olla tavallisia ihmisiä, joilla on hyvä työ, kaunis perhe ja kaikki kunnossa. HEILTÄ VAIN PUUTTUU RAKKAUS, T-Ä-Y-D-E-L-L-I-S-E-S-T-I koska he tekevät tekonsa ilman järkeään. Se järki mitä tähän pitäisi sisältyä, on tunneäly, ja se on Pyhän Hengen läsnäolo.
On monia asioita, joista voi päätellä Pyhän Hengen poissaolon ja saatanan henkien läsnäolon, eikä kyseessä ole vain läsnäolo, vaan hallinta.
Älä onneksesi luule, että olet yksin, tai olemme yksin. MEISTÄ TAISTELLAAN KOVAA, JA TODELLA KOVAA. Siksi koitan kertoa missä me elämme.
Meitä vartioi pahoja vartijaenkeleitä sydämessämme, riivaa pahoja henkiä, kiusaa henkiä joilla on moni eri tarkoituksia kiusata. Niitä ovat kaikki lihan himot, joita vain ikinä keksit.
Niinpä sinä ja minä elämme maailmassa, jossa ei eletä helposti, vaan VAIKEASTI ja sen lopputulos on kuolema.
Synti on nyt jo saavuttanut määränsä pään ja TULE HERRA JEESUS JA ALA TÄMÄ FINAALI!!!

 

Pettynyt Repo ei voi käsittää KHO:n päätöstä Julkaistu 14.12.2009 11:28 (päivitetty 17:15)

MTV3 - Raisa Pöllänen, Jussi Sippola

Europarlamentaarikko Mitro Repo on syvästi pettynyt korkeimman hallinto-oikeuden päätökseen, jonka mukaan hänen toimituskieltonsa ortodoksisessa kirkossa pysyy voimassa.

- Sain päätöksen hetki sitten ja pidän sitä erittäin epäoikeudenmukaisena, vääränä ja yleisen oikeustajun vastaisena, hän sanoo MTV:n uutisille.

Repo aikoo viedä päätöksen Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen.

Revon mukaan KHO:n päätös on

ristiriitainen ja huolimattomasti laadittu. KHO:n päätöksen mukaan Repo ei saa käyttää papin viittaa, ristiä tai muita papillista arvoa osoittavia tunnuksia. Revon mukaan KHO on asiassa hakoteillä.

- Toimituskieltoon, johon minut on asetettu, ei liity papin asun purkamista. Asun purkaminen liittyy pappiuden menettämiseen, eikä KHO ole jaksanut vaivautua tällaisenkaan ristiriidan selvittämiseen. Repo näkee KHO:n päätöksen vakavana ja sen vaikutukset laajoina.

- Jatkossa jos oikeusministeriksi tai presidentiksi nimitetään juristi, hän siis menettää juristinoikeutensa. En voi pitää ymmärrettävänä, että minä olen menettänyt ammattioikeuteni. Revon mukaan päätös kielii myös siitä, että aika alkaa olla kypsä kirkon ja valtion suhteen uudelleenjärjestämiselle.

Ortodoksinen piispainkokous epäsi toukokuussa pastori Mitro Revolta oikeuden toimittaa pyhiä toimituksia EU-ehdokkuutensa ja mahdollisen parlamenttijäsenyyden aikana. Repo valittiin viime kesänä EU-parlamenttiin SDP:n sitoutumattomana ehdokkaana.

Tähän voi vain vetää loppupäätös, että onko parempi transvestiittipappi, vai europarlamentaarikkopappi? Pieni ero, koska molemmat ovat antaneet maailmalle valtansa, tahtonsa ja elämänsä.
Meidän Suomenmaassa on valtava määrä ns. KD kansanedustajia, joiden päämäärä on häilyvää, koska he eivät kykene koskaan tekemään mitään pedon voiman edessä.
Ajatteles vaikkapa monimutkaista kelloa, jonne menet järjestämään kellon mekanismia oikein ja siellä on jo kellonhoitaja paikalla ollut jo yli 6000 vuotta ja tämä tietää kellosta kaiken. Sitten menet yhtenä kellonhoitajana sanomaan, että "ei noin". Mitä luulet kellonhoitajan vastaavan tähän kysymykseen? Entäpä jos olet kellonhoitaja arkkivihollisen palveluksessa? Jeesuksen Kristuksen, joka on koko Raamatun läpi varoittanut palvelemasta tämän maailman kellonhoitajaa ja karttamaan ja pysymään pois sen koko järjestelmästä. Sitten nämä Revot ja kumppanit menevät rattaaksi yhteiskunnan pyörteisiin palvelemaan nimellään tuota vanhaa kellonhoitajaa, jolla on vain yksi päämäärä, viedä sieluja kadotukseen.

14.12.2009

Pelastussanoma on niille, jotka uskovat - jotkut muut tekevät sen esityön

En usko että kukaan kääntyy suoraan pelastussanomaa lukiessaan, jo siksikin että pelastussanoma ei ole ristiriidaton monen lukijan omassa näkemyksessä, vaikka se on ristiriidaton Raamatun kanssa. Pelastussanoma on sitä paitsi kaikkein perimmäisin asia ja viimeisin, joka tulee suhteessa tämän ajan pelastukseen suhteessa lopunajan pelastumisen suhteen, jossa se onkin ihan eri roolissa. Pelastussanoma ei pelasta ketään itsessään, eikä pelastussanoma ole Raamatun evankeliumi. Sen sijaan pelastussanoma on ennen kaikkea evankeliumi, mutta vasta sitten kun kaikki loppu alkaa.
Uskon että kun kaikki lopunaika kaatuu ison sivun käännöllä, niin silloin tulee hetken kaaos ja sitten alkaa suuri herätys. Kukaan ei tule enää kirkkoihin, vaan se herätys tapahtuu kuten Julia näki näyn, kesällä 2008, jossa Jeesus sanoi: "herätä kaikki leiriläiset ja tuo heidät minun luo". Julia lähti ja herätti kaikki leiriläiset ja vei heidät Jeesuksen luo. Sitten Jeesus sanoi: "menkää ja kutsukaa kaikki ystävänne ja tuokaa heidät minun luo". Niin kaikki leiriläiset lähti...
Samaan aikaan kun Julian näyssä hieman ennen edellistä, ilmestyi antikristus, ihan Jeesuksen kaltainen. Samassa näyssä herätyksen alkaessa ilmestyy "korpijaakoppi". Ei hän kummoinen ole, vaan kun hän alkaa kaduilla ja toreilla puhua, hänessä on kaikki Jumalan Pyhä Henki ja voima mitä ihmispololle voi antaa.
Korpijaakoppi, Inarin järven kalamies lähtee ihan pohjoisimmasta pohjoisesta, Suomen Inarin järven rannalta ja saapuu hiljalleen etelämmäs, saaden koko matkansa ajan uusia ja taas uusia julistajia, aivan samalla tavalla kuin moottorivene, kun se kulkee vedessä aaltoauran kärkenä. Se saa aikaan koko ajan kahteen suuntaan uutta aaltoa, joka leviää koko maailmaan.
Jumala ei tarvitse ainoatakaan kirkkoa, eikä herätysliikettä. Silloin heräävät nuo kaikki paatuneet kirkot ja herätysliikkeetkin. Adventistitkin lakkaavat uhraamasta kaikenmaailman rahaksi muutettuja liittouhrejaan, aivan kuin Jeesuksen veri ei
heille muuten riittäisi. He tulevat häpeämään.
Luterilaiset tulevat häpeämään omia suuria syntejään ja kirkot jäävät tyhjiksi, koska kaikki totuus löytyy kaduilla ja kodeissa. Ihmisiä kääntyy kuin ylileveä viljapuimuri kävisi suurella pellolla korjaamassa satoa.
Sen sijaan pelastussanoma kulkee evankeliumina evankeliumin mukana, heti sen perässä, että toivoa siis on. Lopunajat eivät tule kykenemään tuhoamaan jäljellejäävää seurakuntaa, vaan se vahvistuu. Marttyyrejä tulee olemaan ja paljon, mutta kaikille heille on oma selityksensä. Uppiniskaisuus, uskon heikkous, itsensä kieltämisen kykenemättömyys ja lihan himo. Nämä ovat pääsyitä Jumalan suurempaan koetukseen, marttyyrikuolemaan. En kiellä, että he olisivat vain pieni joukko tai suuri. Todennäköisesti jopa valtavan suuri joukko.
Kaikesta huolimatta Jumalan antama pelastussanoma kulkee mukana ja näyttää että Jumalan Rakkaus riittää, riittää ja taas riittää. Kolme kertaa... kunnes aamu sarastaa.

13.12.2009

Kellot ja palovaroittimet soivat jo ympäriinsä ja kansa vain nukkuu... HERÄTKÄÄ!!!

Kirkonkellot soivat ilmastohälytyksen
Kaleva 13.12.2009 klo 6:43 STT

Kirkonkellot soittavat tänään ilmastohälytyk-sen ympäri maailmaa. Kellojen kumina alkaa Fidziltä ja kiertää ympäri maapallon. Kellonsoitto alkaa aina kello 15 paikallista aikaa.
Tempaus on Kirkkojen maailmanneuvoston keksimä. Joissakin maissa kelloja soitetaan 350 kertaa. Luku on asiantuntijoiden katsoma turvallisen hiilidioksidin määrän yläraja ilmakehässä.
Suomessa seurakunnat voivat osallistua kampanjaan soittamalla kelloja sopivaksi katsomansa ajan.

...ja mitä muuta vielä tulee? Tämä on hengellistä torvien soittamista, eli Jumalan pasuunaa, Getsemanen puutarhassa.

Herätkää... Pietari, Andreas ja Johannes... HERÄTKÄÄ... HERÄTKÄÄ, sillä aika on tullut, ja ihmisen Poika annetaan syntisten käsiin.

9.12..2009

WTC tornien profetiaa

WTC tornit, Adam ja Eeva rakennettu/luotu:
Adam 1: 1966 - 1972, Eeva 2: 1966 - 1973 ja molemmat tuhoutuivat 11. syyskuuta 2001

Jos Adam ja Eeva kuolivat 930 vuoden iässä ja niillä paikkeilla, niin Exel taulukkoon iät laitettuna, vedenpaisumus tuli jossain 1550 vuoden paikkeilla.

Niinpä, eli jos Adam ja Eeva olisivat maailmassamme ajanmerkkinä, niin se olisi nimenomaan Joonaan merkki, jonka Jeesus lupasi, eikä muuta.
Jos 1973 valmistunut Eeva olisi ajan merkki, niin heistä kuluu vuoteen 2001 yhteensä 28 vuotta ja siitä tsunamiin hieman yli neljä vuotta lisää. Nyt siis on katsottava Raamatusta, kuinka lähelle nämä ajat osuvat ja kuinka tuo jatkumo menee eteenpäin. Tornit meinaavat siis Adamin ja Eevan kuolemaa ja tsunami vedenpaisumusta. Tästä voimme siis alkaa laskea yhtä jos toista...

1. Mooseksen kirja 5
1 Tämä on Aadamin sukuluettelo. Kun Jumala loi ihmisen, teki hän hänet Jumalan kaltaiseksi.2 Mieheksi ja naiseksi hän heidät loi ja siunasi heidät ja antoi heille nimen ihminen, silloin kun heidät luotiin.3 Kun Aadam oli sadan kolmenkymmenen vuoden vanha, syntyi hänelle poika, joka oli hänen kaltaisensa, hänen kuvansa, ja hän antoi hänelle nimen Seet.4 Ja Aadam eli Seetin syntymän jälkeen kahdeksansataa vuotta, ja hänelle syntyi poikia ja tyttäriä.5 Niin oli Aadamin koko elinaika yhdeksänsataa kolmekymmentä vuotta; sitten hän kuoli.6 Kun Seet oli sadan viiden vuoden vanha, syntyi hänelle Enos.7 Ja Seet eli Enoksen syntymän jälkeen kahdeksansataa seitsemän vuotta, ja hänelle syntyi poikia ja tyttäriä.8 Niin oli Seetin koko elinaika yhdeksänsataa kaksitoista vuotta; sitten hän kuoli.9 Kun Enos oli yhdeksänkymmenen vuoden vanha, syntyi hänelle Keenan.10 Ja Enos eli Keenanin syntymän jälkeen kahdeksansataa viisitoista vuotta, ja hänelle syntyi poikia ja tyttäriä.11 Niin oli Enoksen koko elinaika yhdeksänsataa viisi vuotta; sitten hän kuoli.12 Kun Keenan oli seitsemänkymmenen vuoden vanha, syntyi hänelle Mahalalel.13 Ja Keenan eli Mahalalelin syntymän jälkeen kahdeksansataa neljäkymmentä vuotta, ja hänelle syntyi poikia ja tyttäriä.14 Niin oli Keenanin koko elinaika yhdeksänsataa kymmenen vuotta; sitten hän kuoli.15 Kun Mahalalel oli kuudenkymmenen viiden vuoden vanha, syntyi hänelle Jered.16 Ja Mahalalel eli Jeredin syntymän jälkeen kahdeksansataa kolmekymmentä vuotta, ja hänelle syntyi poikia ja tyttäriä.17 Niin oli Mahalalelin koko elinaika kahdeksansataa yhdeksänkymmentä viisi vuotta; sitten hän kuoli.18 Kun Jered oli sadan kuudenkymmenen kahden vuoden vanha, syntyi hänelle Hanok.19 Ja Jered eli Hanokin syntymän jälkeen kahdeksansataa vuotta, ja hänelle syntyi poikia ja tyttäriä.20 Niin oli Jeredin koko elinaika yhdeksänsataa kuusikymmentä kaksi vuotta; sitten hän kuoli.21 Kun Hanok oli kuudenkymmenen viiden vuoden vanha, syntyi hänelle Metusalah.22 Ja Hanok vaelsi Metusalahin syntymän jälkeen Jumalan yhteydessä kolmesataa vuotta, ja hänelle syntyi poikia ja tyttäriä.23 Niin oli Hanokin koko elinaika kolmesataa kuusikymmentä viisi vuotta.24 Ja kun Hanok oli vaeltanut Jumalan yhteydessä, ei häntä enää ollut, sillä Jumala oli ottanut hänet pois.25 Kun Metusalah oli sadan kahdeksankymmenen seitsemän vuoden vanha, syntyi hänelle Lemek.26 Ja Metusalah eli Lemekin syntymän jälkeen seitsemänsataa kahdeksankymmentä kaksi vuotta, ja hänelle syntyi poikia ja tyttäriä.27 Niin oli Metusalahin koko elinaika yhdeksänsataa kuusikymmentä yhdeksän vuotta; sitten hän kuoli.28 Kun Lemek oli sadan kahdeksankymmenen kahden vuoden vanha, syntyi hänelle poika.29 Ja hän antoi hänelle nimen Nooa, sanoen: "Tämä lohduttaa meitä työssämme ja kättemme vaivoissa viljellessämme maata, jonka Herra on kironnut".30 Ja Lemek eli Nooan syntymän jälkeen viisisataa yhdeksänkymmentä viisi vuotta, ja hänelle syntyi poikia ja tyttäriä.31 Niin oli Lemekin koko elinaika seitsemänsataa seitsemänkymmentä seitsemän vuotta; sitten hän kuoli.32 Kun Nooa oli viidensadan vuoden vanha, syntyivät hänelle Seem, Haam ja Jaafet.

Adam s. 1972 ja Eeva 1973. He kuolivat vuonna 2001 eli siis alle kolmekymmentävuotiaina nykyajassa mitattuna siis siitä laskettuna vedenpaisumuksen ajankohdan erotuslukumäärä on ajassa noin 600 vuotta. Prosenttilaskussa tuo 600 vuotta WTC torneista Tsunamiin taittuu 3 vuotta ja kolme kuukautta. Se on yhtä kuin 33,3 vuotta = yksi vuosi verrannollisesti. Eli jos Tsunamiin kului 3,8 vuotta aikaa WTC torneitsa, niin se tarkoittaa 128 vuotta, jolloin Jumala antoi Nooalle määräyksen alkaa tehdä arkki.
No nämähän ovat aika monimutkaisia juttuja mutta yhtä kaikki mielenkiintoisia. Siunaan sinua joka tutkit näitä lisää. Älkäämme luovuttako, koska se joka tutkii, se on autuas ja joku matikkapää tehköön laskelman minua paljon paremman.

8.12.2009

Tapasin juuri äsken kaupassa erään tuntemani feministin

Kävin juuri paikallisessa kaupassa ja tapasin siellä erään adventistinaisen, joka on tunnetusti miesvihaaja ja armoton feministi. Häntä hetken jututettuani, niitä ja näitä, kysyin että mitä joululahjoja sinulla on tuossa laatikossa, jonka hait postista. Kyseisessä kaupassa on siis postipalvelutiski. Hän vastaa, että oli ostanut puhallettavan aviomiehen lahjaksi naapurin emännälle. Kuulunevat molemmat siis eronneisiin, karanneisiin ja nuoremman edestä hyljättyihin vaimoihin, joiden mies ei ansaitsisi edes armoa. No mutta tämäkin nainen on valitettavasti niin katkeroitunut miessukupuoleen, että hän varmaan pitää omaa puhallettavaa aviomiestä nyrkkeilysäkkinään.  (linkki jossa on MP3 mieltä järkyttävä kertomus hirviömäisistä naisista)
Tilaa oma puhallettava aviomies.
Kun kyselin, millainen tämä mies sitten on puhallettuna täyteen mittaansa, hän ensitöikseen sanoi, ettei se ole seksilelu, vaan sellainen hiljainen mies, joka ei katsele jääkiekkoa TV:stä.
Kyselin häneltä myös että no ei sillä tuolla aviomiehellä ole kyllä yhtään ystävääkään, johon tämä feministi vastasi, että se siinä juuri parasta onkin.
Katkeruus oman avioliiton tuhoutumisesta saattaa johtaa ihmisen vihaamaan vastakkaista sukupuolta mutta silti kaipaamaan miestä. Raamattu on tämän sanonut Jumalan itsensä Eevalle puhuen. Eli siis, millainen miehen pitäisi olla jotta tämä olisi kelpaava naiselle? Miehellä ei saa olla ystäviä, eikä se saa
katsella urheiluohjelmia tv:stä, kuten jääkiekko, mäkihyppy jne. ellei vaimo anna siihen lupaa. Luultavasti tämä mies ei saa tehdä sitä, eikä tätä, eikä tota, eikä sitäkään, eikä tätäkään, eikä totakaan, eikä varsinkaa sitä, eikä tätä, eikä tota... jne. jotta ja koska vaimo ei olisi sittenkään tyytyväinen, vaan nalkuttaisi silti siitäkin, ettei mies ikinä tee sitä, eikä tätä, eikä tota. Siksi koska vaimo kielsi. Ole siinä sitten...

Rakkaat naiset, aviovaimot. Te olette miehille Rakkaampia kuin luulette ja vasta menetettyään teidät mies tajuaa menettämänsä vaimon arvon. Älkää siis jättäkö miestänne, koska mies ei halua pahaa, vaan hän on heikko. Te naiset ette näe miehen vahvuutta monestikaan, vaan te kuvittelette olevanne itse niitä vahvoja. Lopun lopuksi, te itse olette vahvoja vain miehessänne, ette yksiksenne. Tämä on Jumalan säätämä laki, jota harva nainen ymmärtää.

Rakkaat aviomiehet. Te olette katselleet ja ihailleet lakkaamatta uutta versoavaa kauneutta ja olette kiusaukselle alttiit. Älkää menkö kiusaukseen ja langetko siihen, koska se ei ole Jumalan tahto hyppiä kukasta toiseen. Kiintykää siihen vanhenevaan vaimoon, kasvakaa siihen kuin te olisitte yhtä ja samaa lihaa, kuin siamilaiset kaksoset. Te ette paranna mitään menemällä uudelle vaimolle mieheksi. Se on lihan himoa ja ääretöntä syntiä Jumalaa kohtaan.

Elämän harmonia syntyy toinen toisemme kunnioituksesta ja IKUISESTA Rakkaudesta, Jeesuksessa Kristuksessa, Jumalan pojassa, joka on kuningas ja Herra.

7.12.2009

Tempauksessa on Suomessa lapsia ja PALJON! Se on Uskon perintöosuutta, ei puuron

Joka viides suomalainen on alaikäinen
MTV3 - 07.12.2009 09:24

Viime vuoden lopulla 20 prosenttia Suomen väestöstä eli kaikkiaan 1 091 560 oli alle 18-vuotiaita. Alle 5-vuotiaita oli 295 002 eli 6 prosenttia väestöstä, kertoo Tilastokeskus.

Viime vuonna syntyi 59 530 lasta: poikia syntyi 30 415 ja tyttöjä 29 115. Jokaista tuhatta tyttöä kohti oli 1045 poikaa. Syntyneistä 42 prosenttia oli esikoisia, 34 prosentilla oli jo yksi sisarus ja vähintään viisi sisarusta oli 3 prosentilla. Lapsista 41 prosenttia syntyi avioliiton ulkopuolella.

Lapsiperheitä oli viime vuoden lopussa 585 224. Lähes puolet lapsiperheistä, 43 prosenttia, oli yksilapsisia ja 38 prosenttia kaksilapsisia. Neljän tai useamman lapsen

perheitä oli 5 prosenttia. Yksinhuoltajaperheitä oli 117 099, joista 87 prosentissa lapset asuivat äitinsä kanssa. Isän ja lasten muodostamia perheitä oli 15 382.

Rekisteröity pari oli vanhempina 187 lapsiperheessä.

Ylösotossa on suunnaton määrä lapsia, SUOMESSA ja hehän vain siirtyvät tuhatvuotiskaudelle ilman välttämätöntä pyhittymistä, joka vaatii myöhempiä ratkaisuja. Minä olen vahvasti sitä mieltä, että ns. Jumalan perintöopit kulkevat pelastustien mukaan samalla kaavalla, kuin isien ja Abrahamin, Isakin ja Jaakobin perintösiunaus. Leo Mellerkin puhui aikanaan paljon perintöosasta ja siitä, kuinka Jumala haluaa pelastaa sukuja.
Älkää nyt tuomitko minua tuomitsijaksi, koska en minä ole julistamassa viimeistä tuomiota, kadotustuomiota kenellekään, vaan vain tämän seulonnan perusteet. Jumalalla on vielä paljon sanottavaa meille tuhatvuotiskaudella ja siksi toivon, että olet nöyrällä mielellä kaiken keskellä, siitä tulee viisaus ja vastuu.
Emme me ole tuomareita, ainakaan vielä. Me odotamme, tutkiskelemme ja kuulemme mitä Henki meille puhuu. Se on tärkeää, eikä tuomarointimme, varsinkaan kun emme ole vahvoja tiedossa, profetoinnissa, emmekä edes Rakkaudessa. Me olemme lähinnä säälittäviä kerjäläisiä, jotka janoavat Jeesuksen Kristuksen jalkojen juureen, kuin syntinen nainen, haavoinensa. Tämä siis tarkoittaa vain yhtä asiaa, olet nöyrä, säkkipuvussa, ilman säkkipukua, vanhurskaan vaatteissa, syntisyyden perikuvana. Ymmärrätkö mistä puhun? Itsestämme Jumalan edessä, Jeesuksessa Kristuksessa, Hänen pojassaan, joka tuo meidät Jumalan eteen!

Johanneksen ilmestys 20:7-15 Ja kun ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet, päästetään saatana vankeudestaan, ja hän lähtee villitsemään maan neljällä kulmalla olevia kansoja, Googia ja Maagogia, kootakseen heidät sotaan, ja niiden luku on kuin meren hiekka. Ja he nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin ja sen rakastetun kaupungin. Mutta tuli lankeaa taivaasta ja kuluttaa heidät. Ja perkele, heidän villitsijänsä, heitetään tuli-ja tulikivijärveen, jossa myös peto ja väärä profeetta ovat, ja heitä vaivataan yöt päivät, aina ja iankaikkisesti. Ja minä näin suuren, valkean valtaistuimen ja sillä istuvaisen, jonka kasvoja maa ja taivas pakenivat, eikä niille sijaa löytynyt. Ja minä näin kuolleet, suuret ja pienet, seisomassa valtaistuimen edessä, ja kirjat avattiin; ja avattiin toinen kirja, joka on elämän kirja; ja kuolleet tuomittiin sen perusteella, mitä kirjoihin oli kirjoitettu, tekojensa mukaan. Ja meri antoi ne kuolleet, jotka siinä olivat, ja Kuolema ja Tuonela antoivat ne kuolleet, jotka niissä olivat, ja heidät tuomittiin, kukin tekojensa mukaan. Ja Kuolema ja Tuonela heitettiin tuliseen järveen. Tämä on toinen kuolema, tulinen järvi. Ja joka ei ollut elämän kirjaan kirjoitettu, se heitettiin tuliseen järveen.

...niin! Kun ne tuhat vuotta ovat kuluneet loppuun. Emme me tiedä muuta kuin että kaikki nekin herätettiin henkiin, jotka olivat jo kerran kuolleet. Mitä sitten ja missä aikataulussa? Älkää syyttäkö ja tuomitko helvetiuntuomiota KOSKAAN KENELLEKÄÄN! Verrata voi, kuten teot joita toimen päätyy sinne... Se on ihan eri asia.
Sen sijaan se viimeinen lopunaika, se aika voi kestää vaikka toiset 7000 vuotta. Mitä siis sitten? Saatana päästettiin taas irti villitsemään kaikkia maailman kansoja kaikilla neljällä maan kulmalla. Lopuksi avaruudetkin hyökkäävät tuohon rakastettuun Pyhään kaupunkiin. Silloin tekniikka on siis aika huipussaan ja avaruudetkin jo valloitettu jotenkin. Siitä ajasta tietää vain isä, ei edes poika ja se aika on sitä varsinaista MAAILMANLOPUN AIKAA! Tämä Meidän aikamme on vallankumouksellista aikaa.

Matteus 24:35-36 Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa. Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin.

3.12.2009

1. Korinttolaiskirje 13:1-13 on kuin Aku Ankan auton rekkari, yhtä toivoton tapaus
 

Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä, mutta minulla ei olisi rakkautta, olisin minä vain helisevä vaski tai kilisevä kulkunen. Ja vaikka minulla olisi profetoimisen lahja ja minä tietäisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon, ja vaikka minulla olisi kaikki usko, niin että voisin vuoria siirtää, mutta minulla ei olisi rakkautta, en minä mitään olisi. Ja vaikka minä jakelisin kaiken omaisuuteni köyhäin ravinnoksi, ja vaikka antaisin ruumiini poltettavaksi, mutta minulla ei olisi rakkautta, ei se minua mitään hyödyttäisi. Rakkaus on pitkämielinen, rakkaus on lempeä; rakkaus ei kadehdi, ei kerskaa, ei pöyhkeile, ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaansa, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa, ei iloitse vääryydestä, vaan iloitsee yhdessä totuuden kanssa; kaikki se peittää, kaikki se uskoo, kaikki se toivoo, kaikki se kärsii. Rakkaus ei koskaan häviä; mutta profetoiminen, se katoaa, ja kielillä puhuminen lakkaa, ja tieto katoaa. Sillä tietomme on vajavaista, ja profetoimisemme on vajavaista. Mutta kun tulee se, mikä täydellistä on, katoaa se, mikä on vajavaista. Kun minä olin lapsi, niin minä puhuin kuin lapsi, minulla oli lapsen mieli, ja minä ajattelin kuin lapsi; kun tulin mieheksi, hylkäsin minä sen, mikä lapsen on. Sillä nyt me näemme kuin kuvastimessa, arvoituksen tavoin, mutta silloin kasvoista kasvoihin; nyt minä tunnen vajavaisesti, mutta silloin minä olen tunteva täydellisesti, niinkuin minut itsenikin täydellisesti tunnetaan. Niin pysyvät nyt usko, toivo, rakkaus, nämä kolme; mutta suurin niistä on rakkaus.

Ihminen on kuin Aku Ankka, yhtä toivoton tapaus ja siksi varmaan Paavalin tämä kirje kantaa numeroita tupla kolmetoista. Täydellisen epäonnistumisen numerosarja, kolmetoista, Nro 1 epäonnistumaan Rakkaudessa ja rakkaudellisuudessa. Ihminen on täydellisen kyvytön Rakastamaan toistaan. Ihmiselle rakkaus on kenelle puuronkeittämistä, kenelle vaatteiden silittämistä, kenelle se taas on kukin muistamista, merkkipäivien muistamista, toisille taas rahalla huolehtimista, velvollisuuksien täyttämistä ja tyhjiä sanoja ilman tekoja.
Rakkaus kantaa hedelmää, eikä oikea Rakkaus koskaan jätä jättämättä jälkeä niissä, jotka

osaavat myös ottaa Rakkautta vastaan. On paljon ihmisiä, jotka eivät näe Rakkautta, eivätkä tarvitse sitä mihinkään, koska heissä ei ole Rakkautta. Rakkaus voi siis jäädä hedelmättömäksi ilman vastarakkautta ja sen arvostusta saajana.
Kun lapsi on nuori, hän tuntee Rakkauden parhaiten koko luomakunnassa, koska hän on avoin kuin lasten kirja, jossa kuva puhuu ilman sanoja puolestaan.
Sitten kun lapsi kasvaa ja on saanut Rakkautta, hänestä kasvaa lapsi, joka osaa ottaa vastaan Rakkautta. Ilman Rakkautta jäänyt lapsi ei opi tietämään eikä tuntemaan Rakkautta ja tämä jää vain ottamaan sattumankaupalla välittämistä ja huolenpitoa vastaan tajuamatta kuitenkaan mitä Rakkaus on.
Kun lapsi kasvaa nuorukaisen ikään, hän alkaa palauttaa saamaansa, joko Rakastamalla, välittämättä muista toimien tai jopa vihaamalla ja itsekkäästi toimien. Hedelmät alkavat näkyä siis vasta viidentoista ja sen jälkeisten vuosien päästä. Tästä johtuu, että nykykasvatuksen ”vapaa kasvatus”, uusioperheiden ”sosiaalisen selviytymiskasvatuksen” saaneet lapset ja nuoret kasvaessaan aikuisiän kynnykselle, ovat potentiaalisia koulusurmaajia. He ovat eläneet koko lapsuutensa sekasikiöperheessä, ainoana selviytymiskeinonaan kovuus.
Kun on kulunut aikaa noin kolmekymmentä vuotta syntymästä, niin silloin ja niillä vaiheilla ihminen tekee tietämättään ratkaisun, joka vie joko hengellisen tuhon tielle tai muutamalla eri tavalla pelastukseen.
Tässä kolmenkymmenen ja kolmenkymmenenviiden ikävuoden vaiheilla ihminen on saanut ns. oppivuodet päätökseen ja ihminen tietää jo minkälainen maailma tämä on ja ihminen luopuu usein juuri tässä iässä hyvästä sydämestään ja alkaa taistella yhteiskunnassa. Ihminen on menettänyt luottamuksensa kanssaihmisiin ja alkaa skeptiseksi ja toteuttamaan omia pyrkimyksiään tämän maailman mallin mukaan. Ihminen sanoo itselleen, että nyt riittää tämä ainainen hyvään uskominen ja näin alkaa tämän maailman keinojen häikäilemätön käyttö, johon ei kuulu useinkaan mitään rakkaudellisia tunteita. Rakkaus saattaa olla vain oman perhepiirin sisällä tapahtuvaa suojelua perheensä puolesta, jota tekevät mm. käärmeetkin. Kaikki eläimet suojelevat perheitään ja niin myös ihminen, kun Jeesus Kristus puuttuu elämästä.
Sitten taas sellainen ihminen, joka on saanut lapsuudessaan aitoa Rakkautta ja vaikka elämä olisi kuinka päähän potkinut, tämä ei luovu lapsenmielestään, vaan jatkaa luottamista ihmisiin. Tämä henkilö uskoo edelleen ihmisiä, koska jos näin ei olisi, niin jotain tuossa lapsenomaisessa mielessä kuolisi. Tätä ihmistä odottaa ainaiset murheet ja uudelleen ja uudelleen kaikki käyttävät tätä hyväkseen loputtomasti.
Luultavasti lapsenmielen omaava Jumalan lapsi, masentuu, eristäytyy tai erakoituu, joutuu joko hullujenhuoneelle tai alkoholisoituu, ennen pitkää sairastuu johonkin vakavaan tai Jumala ehkä jopa itse päättää tämän päivät jollain tavalla muuten, koska ei tälle ole koskaan ollut sijaa tässä maailmassa, eikä tälle ole iloa jatkaa elämää tässä maailmassa, jonne tämä ei kuulu.
Tästä syystä 99% ihmisistä on tavalla tai toisella menettäneet Rakkauden. He ovat kovia, sydämettömiä ja kaikella tavalla itsensä kautta ajattelevia. Vain hyvin pieni murto-osa voi ajatella ensin muiden kautta ja sitten vasta itseään.
On äitejä jotka samalla kun he tekevät avioeroa, he käyvät kirkossa rukoilemassa. He puhuvat vääristellen ja antavat väärää todistusta lähimmäisestään ja silti he etsiytyvät ehtoolliselle, jotta tuntisivat olevansa synnittömiä ja puhtaita Jumalan edessä.
On äitejä jotka eivät ajattele, eivätkä uhraudu edes omien lastensa puolesta, kun tahtovat vain mahdollisimman paljon tehdä pahaa ex. miehilleen. He eivät tahdo auttaa edes omia lapsiaan, jos siinä käy niin että eron taustalla voi ex. puolisokin iloita avusta. Tehdään mitä tahansa, jotta saadaan vain pahaa aikaiseksi. Siitä huolimatta käydään kirkossa rukoilemassa ja ylistämässä Jumalaa. Eikö olekin ristiriitaista, koska Rakkaus ei tee näin, se ei saivartele, eikä vääristele, ei kiivaile, ei ivaa eikä pilkkaa, vaan se iloitsee yhdessä totuuden kanssa. Meillä on Rakkautta vain yhdessä totuuden kanssa, ei ilman sitä ja se totuus on Jeesus Kristus.

1.12.2009

Maailma, hallitukset ja yhteiskuntamme ohjaa ihmisiä luonnollistamaan luopumuksen

Järkyttävää luettavaa perheneuvolan toimin-nasta ja asenteista. Ei nämä ole mitään perhe neuvoloita, vaan ne ovat perheiden hajottamoita isolla H:lla, ja saatanan tienviittoja helvettiin.

Lasten eläinperhe rakentaa hyvän eron tarinan

“Kun tulee ikävä isää tai äitiä, soita tai lähetä kirje!” Tällaisen ohjeen antoi eräs Jyväskylän perheneuvolan lasten eroryhmässä käynyt lapsi toiselle.
- Toisen vanhemman ikävöiminen on yksi yleisimmistä asioista, joka vanhempien avioeron kokeneiden lasten ryhmässä tulee esiin, kertoo psykologi Teija Lehtinen.
Lapsen erilaisille tunteille on tärkeä antaa lupa. Ryhmässä näitä tunteita käydään läpi leikkimällä, keskustelemalla ja toiminnallisia menetelmiä hyödyntäen.
Ryhmän aikana videoidaan yhdessä lasten leikkeihin pohjautuen elokuva, joka kertoo eläinperheen elämänmuutoksesta.
- Yleensä näistä elokuvista piirtyy esiin hyvän eron tarina. Niissä näkyy lapsen toive siitä,
että vanhemmat voisivat erottuaankin asua lähekkäin ja pystyisivät sopimaan asioista rauhallisesti, kuvaa psykologi Elina Lätti.

Vertaistuki merkittävää
Ryhmässä käydään läpi vanhempien eroamista vaihe vaiheelta.

- Käsittelemme eron mukanaan tuomia muutoksia ja niihin liittyviä tunteita käyttäen apuna muun muassa tunnekortteja ja tarinoita, kertoo Elina Lätti.
- Eron käsittelyssä edetään menneestä tulevaan: muistellaan miten erosta kuuli, pohditaan tätä päivää ja mietitään tulevaa. Lapsen on tärkeä huomata, että vanhempien erosta voi selvitä, Teija Lehtinen sanoo.
- Lapset ovat eri vaiheissa. Joku ei edes tiedä, mikä ”siskopuoli” on, toinen voi jo elää uusperheessä. Lapset auttavat toisiaan aivan kuin aikuisetkin vertaisryhmissä, antavat neuvoja ja oppivat toisiltaan, Elina Lätti sanoo.
Eroryhmien jälkeen monet vanhemmat ovat kertoneet, että lapsi on alkanut puhua enemmän tunteistaan kotona. Hän voi olla myös iloisempi eikä enää kärsi pahoista unista.

Tiedän kaiken lisäksi olevani oikeassa kun sanon ja väitän totena, että yli 90% nykyeroista voitaisiin välttää sillä samalla ammattitaidolla, joita nämä ihmiset käyttävät saatanan edun mukaisesti eroprosessin jälkihoitoon, lopulliseen luopumiseen avioliitosta. Lopulliseen luopumiseen Jumalasta ja liitosta Kristuksessa. "ai, väitätkö sinä ettei avioliitolla olisi mitään tekemistä Jumalan kanssa Kristuksessa ja pelastuksessa?"
Avioliitto on ainoa liitto, jonka Jumala antoi ihmisten kesken itsensä siunaamana, älköönkä ihminen sitä rikkoko, minkä Jumala on siunannut. Näin sanoo Pyhä Raamattu.

Entäpä avioliiton riidat, katkeruudet ja kaunat. Vievätkö aviopuolisot noin vain avioriitansa Taivaaseen ohi Jeesuksen sovintotyön ehdot? Synnintunto, katumus ja anteeksianominen. Puolisot eivät vie riitojaan, eikä eroaan Taivaaseen, koska se jolla riitaa on sydämellään, ei yksinkertaisesti tule Taivaaseen ja siksi avionrikkojat eivät sinne pääsee.

1. Kor. 6:9-10 Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset, eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa.

Taivasten valtakuntaa ei siis peritä huoraamisella, homoudella, lesboudella, transseksuaalisuudella, avioliiton rikkomisilla, irstailuilla, varkauksilla, ahneudella, vääryydellä kavaltamisella, toisten ihmisten tunteilla leikkimisellä, valheilla eikä liioin hirvittävällä juopottelulla ja pään sekoittamisella huumausaineilla tai millä tahansa. Avainsana on katumus ja parannus näistä edellä mainituista elämäntavoista ja asenteista, sallimuksista ja luopumuksesta ylipäätään Jumalan säännöistä, Taivasten valtakunnan säännöistä.

Vain toinen puolisko pääsisi jos muut edellytykset suhteessa Kristukseen ovat kunnossa. Tästä kaikesta syystä me tiedämme että todella Jumalan sanaa kunnioittava aviopari ei KOSKAAN EROA. Vain sellainen aviopuoliso, jolla on luja Usko ja ennen kaikkea luja Rakkaus, voi pelastaa jopa molemmat, vaikka toinen eroaisikin uskonsa heikkouden takia avioliitostaan. Tämä voisi tapahtua Jumalan ihmeen kautta palkkioksi Uskosta, joka sekin on Jumalasta.
Avioero ero on siis suoraa syntiä ja rikosta Jumalaa, omia lapsia, aviopuolisoa ja jopa kaikkia sukulaisiakin kohtaan, eikä synti poistu pelkällä "sori vaan" anteeksi pyytämällä ilman synnintuntoa ja katumusta, eli palaamista. Niinpä katumus ilman avioliittoon palaamista on mahdotonta katumista, eli epätodellista ja olematonta.
Jopa murhat voidaan katua ilman että murhaajaa velvoitetaan palauttamaan henki murhatulle saamalla tämä synti anteeksi katumuksen ja anteeksipyynnön kautta. Avioliitto on siis ihan omaa luokkaansa ja siksi siitä on erikseen olemassa Raamatussa monet erilaiset ohjeet.

Maalimamme on täynnä viranomaisia, joille on opetettu jo selkäytimeen saakka, kuinka eroavien ja eronneiden puolisoiden omatunto tuhotaan lopullisesti ja paadutetaan valheilla ja pimeyden ruhtinaan illuusioilla. Sinne tulevat hukkumaan monet avioparit, joko molemmat tai ainakin toinen. Siksi minä sanon tuomion sanan näille sosiaalitantoille ja perheiden hajottajakätyreille. "kiusauksia ei voi välttää, niitä tulee ja menee, eikä se joka kiusauksen syntiin lankeaa ole niin paha kuin se joka syntiin pienen ihmisen ohjaa". Niinpä en olekaan koskaan kuullut kenenkään muunkaan suusta, yhdenkään psykologin, sosiaalitantan tai perheneuvolan työntekijän sanovan, että onko tai oliko avioero välttämätön toimenpide ja että onko nyt varmasti kaikki muut keinot käytetty pelastaa avioliitto. Ja että ymmärrätkö nyt varmasti mihin järkyttäviin tuskiin avioero johtaa sekä lapsesi että jopa lapsenlapsesi. Otatko tosiaan sen riskin. Jos otat, niin sinua voi pitää hyvin itsekeskeisenä ja itsekkäänä ihmisenä.
Siksi nämä perhetoimistot ovat pahuuden eksytyksen pesiä ja niissä ovat pahimmat eksyttäjät järkyttävine mielipiteineen ohjaamassa tuhon tielle, pois avioliitosta, jotta synnin taakka olisi mahdoton enää sovittaa.

Psalmit 1:1-2
Autuas se mies, joka ei vaella jumalattomain neuvossa eikä astu syntisten teitä eikä istu, kussa pilkkaajat istuvat, vaan rakastaa Herran lakia ja tutkistelee hänen lakiansa päivät ja yöt!

30.11.2009

Kolme viimeistä seurakuntaa

Henki kertoo seurakunnille mitä ne lopussa tulevat opikseen saamaan omien elämännäkemys-tensä mukaan. Monille ihmisille Usko on häilyvä juttu, jota kunnioitetaan, mutta samalla vieroksutaan. Uskoa ei oteta tosissaan ja Jeesuksen työtä ei oteta vakavasti. Valheet, vääryydet, saivartelut ja kaikenlaiset selitykset omantunnon pönkittämiseksi ovat olleet koko elämän ajan etusijalla. Nuoruudessa jo kerran opittu aito rakkauskin on jäänyt taka-alalle ja vähäiseksi muistoksi tämän maailman kunnioituksen ja tavoitteiden rinnalla. Tästä syystä tuo viimeinen seurakunta on saava oman osansa etsimällä kultaa, tulessa puhdistettua.

Uuden liiton Kristikunnassa ja siihen kuuluneet kuolleet ovat Sardeen seurakuntaa, jossa on sekä morsiamen osaa, että penseää seurakuntaa.
Elävä morsian on Filadelfia ja penseä seurakunta Laodikea. Kun luet nämä peräjälkeen, et voi erehtyä tämän alustuksen pohjalta ymmärtämästä noita seurakuntia. He kaikki ovat pelastuvaa, kristikuntaa, koska ei heitä muuten seurakunniksi kutsuttaisi. Hehän ovat ns. uskovia.

Sardeen seurakunnasta herätetään morsiamen osassa olevat ensin (1. Tess. 4:15-17) ja sitten elävä morsian, Filadelfia. Myöhemmin 1290 päivän jälkeen suuressa sadonkorjuussa herätetään Sardeen jäännös kun pakanainajat päättyvät ja sitten kun on kulunut täyteen Danielin profetoima 1335 päivää, sen jälkeen temmataan elävänä selvinnyt Laodikean seurakunta.
 

Johanneksen ilmestys 3:1-6 "Ja Sardeen seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo hän, jolla on ne Jumalan seitsemän henkeä ja ne seitsemän tähteä: Minä tiedän sinun tekosi: sinulla on se nimi, että elät, mutta sinä olet kuollut. Heräjä valvomaan ja vahvista jäljellejääneitä, niitä, jotka ovat olleet kuolemaisillaan; sillä minä en ole havainnut sinun tekojasi täydellisiksi Jumalani edessä. Muista siis, mitä olet saanut ja kuullut, ja ota siitä vaari ja tee parannus. Jos et valvo, niin minä tulen kuin varas, etkä sinä tiedä, millä hetkellä minä sinun päällesi tulen. Kuitenkin on sinulla Sardeessa muutamia harvoja nimiä, jotka eivät ole tahranneet vaatteitaan, ja he saavat käyskennellä minun kanssani valkeissa

vaatteissa, sillä he ovat siihen arvolliset. Joka voittaa, se näin puetaan valkeihin vaatteisiin, enkä minä pyyhi pois hänen nimeänsä elämän kirjasta, ja minä olen tunnustava hänen nimensä Isäni edessä ja hänen enkeliensä edessä. Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.'
 

Johanneksen ilmestys 3:7-13 Ja Filadelfian seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Pyhä, Totinen, jolla on Daavidin avain, hän, joka avaa, eikä kukaan sulje, ja joka sulkee, eikä kukaan avaa: Minä tiedän sinun tekosi. Katso, minä olen avannut sinun eteesi oven, eikä kukaan voi sitä sulkea; sillä tosin on sinun voimasi vähäinen, mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanastani etkä ole minun nimeäni kieltänyt. Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan. Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat. Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi. Joka voittaa, sen minä teen pylvääksi Jumalani temppeliin, eikä hän koskaan enää lähde sieltä ulos, ja minä kirjoitan häneen Jumalani nimen ja Jumalani kaupungin nimen, sen uuden Jerusalemin, joka laskeutuu alas taivaasta minun Jumalani tyköä, ja oman uuden nimeni. Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.'


Johanneksen ilmestys 3:7-13 Ja Laodikean seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Amen, se uskollinen ja totinen todistaja, Jumalan luomakunnan alku: Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä palava; oi, jospa olisit kylmä tai palava! Mutta nyt, koska olet penseä, etkä ole palava etkä kylmä, olen minä oksentava sinut suustani ulos. Sillä sinä sanot: Minä olen rikas, minä olen rikastunut enkä mitään tarvitse; etkä tiedä, että juuri sinä olet viheliäinen ja kurja ja köyhä ja sokea ja alaston. Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit. Kaikkia niitä, joita minä pidän rakkaina, minä nuhtelen ja kuritan; ahkeroitse siis ja tee parannus. Katso, minä seison ovella ja kolkutan; jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, niin minä käyn hänen tykönsä sisälle ja aterioitsen hänen kanssaan, ja hän minun kanssani. Joka voittaa, sen minä annan istua kanssani valtaistuimellani, niinkuin minäkin olen voittanut ja istunut Isäni kanssa hänen valtaistuimellensa. Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.'"

25.11.2009

Ylösottotapahtumien eroavaisuudet Raamatun mukaan ja profetioissa

Adam kuoli, Seet kuoli, Keenan kuoli, Mahalel kuoli ja Jered kuoli. Sitten syntyi Hanok...

1. Mooseksen kirja 5:23-24 Niin oli Hanokin koko elinaika kolmesataa kuusikymmentä viisi vuotta. Ja kun Hanok oli vaeltanut Jumalan yhteydessä, ei häntä enää ollut, sillä Jumala oli ottanut hänet pois.

Adam, Seet, Keenan, Mahalel ja Jered vielä elivät kun tämä ylösotto tapahtui.

Miksi Hanok nostettiin pois? Äläkä selitä sitä vanhaa kliseetä, että Jumala voi ja yksin tietää. Ei Jumala toiminut hetken mielijohteesta, eikä Hänen Rakkautensa Hanokia kohtaan ollut yhtään suurempi kuin vaikka Adamia kohtaan. Ei Hanokia otettu myöskään hänen ansioittensa takia pois. Miksi Jumala teki vastoin kaikkia lupauksiaan; synnin palkka olisi kuolema. Ei Hanok ollut synnitön, se on varmaa. Ei hän Jeesus ollut, vaan Hanok, joka eli elämäänsä vaeltaen yhteydessä Jumalaan oli vain Hanok, niminen mies. Raamatussa ei edes lue, että Hanok olisi elänyt koko elämänsä yhteydessä Jumalaan, vaan kun Hanok eli yhteydessä Jumalaan... hänet otettiin pois. Miksi ihmeessä?
Hanok oli morsiamen 1:1 esikuva, joka sai saman palkan kuin morsian osansa. Hänet otettiin vaivihkaa, kenenkään näkemättä, tajuamatta ja huomaamatta pois esikuvana.
Hanokin ikä oli 365 vuotta, joten siihen aikaan ei tiedetty karkausvuosista, eikä paljon ajanlaskustakaan. Olihan vedetkin tuolloin vielä edelleenkin erotettuna taivaankanteen. Hankin iässä näkyy siis jopa karkausvuosi. Niin tarkka oli Jumalan antama hetki ottaa Hanok pois. Jumala otti Hanokin siis juuri oikealla hetkellä, kun aika oli täysi. Tämäkin on morsiamen esikuvallista kertomaa, eli kun maailma on määränsä päässä, alkaa uusi ajanlasku.
Hanok oli lisäksi yksin, eikä hänellä olisi nykyäänkään ketään todistajaa, joka sanoi nähneensä Hanokin poistuvan Taivaaseen tai yhtään minnekään. Hanok vain katosi kuin tuuleen.
Hanokilla ei tiettävästi ollut vihamiehiäkään, joiden takia hänet olisi ollut pakko ottaa pois, eikä häntä kukaan ajanut takaa. Hanokin aika oli vain tullut poistua äkkiarvaamatta.
 

2. Kuninkaiden kirja 2:8-13 Niin Elia otti vaippansa, kääri sen kokoon ja löi veteen; ja vesi jakaantui kummallekin puolelle, ja he kävivät molemmat virran yli kuivaa myöten. Kun he olivat tulleet yli, sanoi Elia Elisalle: "Pyydä minua tekemään hyväksesi jotakin, ennenkuin minut otetaan pois sinun tyköäsi". Elisa sanoi: "Tulkoon minuun sinun hengestäsi kaksinkertainen osa". Hän vastasi: "Pyyntösi on vaikea täyttää. Mutta jos näet, kuinka minut otetaan pois sinun tyköäsi, niin se täytetään; jollet, niin se jää täyttämättä." Kun he niin kulkivat ja puhelivat, niin katso, äkkiä ilmestyivät tuliset vaunut ja tuliset hevoset, ja ne erottivat heidät toisistansa, ja Elia nousi tuulispäässä taivaaseen. Kun Elisa sen näki, huusi hän: "Isäni, isäni! Israelin sotavaunut ja ratsumiehet!" Sitten hän ei enää nähnyt häntä. Ja hän tarttui vaatteisiinsa ja repäisi ne kahdeksi kappaleeksi. Sitten hän otti maasta Elian vaipan, joka oli pudonnut hänen päältään, palasi takaisin ja pysähtyi Jordanin rannalle.

Toinen ylösotto on aivan erilainen, kuten oli Hanokin ja Elian suhteessa toisiinsa. Hanok lähti varkain, Elia lähti nähden.

Nämä kaksi siis poikkeavat toisistaan varsin suuresti, mutta hyvin kumpaakin omalla tavallaan kuvaavasti. Katsos kun Hanok ei tehnyt ihmetekoja, eikä ollut sillä tavalla kuuluisa, kun Elia taas oli. Hän oli taistellut Baalin palvojia vastaan ja saanut vihat ja vainot päällensä aina suurimpia kuninkaita myöden ja tämä oli lyönyt nuo kaikki vitsauksin yms. aivan kuten säkkipukuiset todistajat tulevat tekemään.
Elialla oli lisäksi Elisa mukanaan, joka jäi tänne. Elisa huusi, "isäni, isäni" ja repäisi ne kahdeksi kappaleeksi. En ala kertomaan, mitä tuo vaatteiden repäiseminen tarkoittaa, vaan kerron vain sen, että se ele on syvimpiä tuskan ja pettymyksen tunteita mitä sen ajan ihmiset tekivät osoittaakseen tunteensa. Mitäpä sitten, kun Elisa kääriytyi lopulta Elian viittaan ja alkoi oman suurenmoisen tarinansa. Niinpä, jatkoa tulee kun alkaa kolmas ja viimeinen vartiovuoro.
Nämä olivat Raamatun vertauskuvia mikä ero on ylösotoilla morsiamen ja häävieraiden suhteen.

Oletko huomannut ihmisten saamien profetioiden suurien eroavaisuuksien kirjon. No ei niitä periaatteessa ole kuin kaksi, mutta nyansseja on useampiakin.
Eräissä profetioissa on selvästi kuvattu rauhanaika ja elämä jossa mitään ei ole vielä tapahtunut, kun sitten yllätys tapahtuu. Toisissa profetioissa on taas sota ja sodanuhka ihan puhkeamaisillaan. Nämä kaksi suurinta eroavaisuutta näkyy joka profetiassa, joten vain yhden ylösoton teoriassa toinen olisi valhetta. Pelastussanoman mukaan, molemmat profetiakuvat pitävät paikkansa, koska ylösottojakin on kaksi, Hanokin mukainen ja Elian mukainen. Toinen yllätyksellinen, hiljainen ja vaivihkaa. Toinen vainon ja sodankynnyksen, hädän keskeltä, jossa on 5+5 tyhmä ja viisas neitsyt. Aivan kuin Elia ja Elisa. Silti molemmat ja kaikki kolme löytyvät pelastuneiden joukosta aivan lopussa, kun taistelu on ohi.
Kysymys on pelastussanomasta, morsiamesta, häävieraista ja lopuksi vielä hääillastajista.

23.11.2009

Häät peilikuvassa - BB-talossa halvat häät - peilistä taas saamme arvokasta tietoa

1. Korinttolaiskirje 13:11-13
Kun minä olin lapsi, niin minä puhuin kuin lapsi, minulla oli lapsen mieli, ja minä ajattelin kuin lapsi; kun tulin mieheksi, hylkäsin minä sen, mikä lapsen on. Sillä nyt me näemme kuin kuvastimessa, arvoituksen tavoin, mutta silloin kasvoista kasvoihin; nyt minä tunnen vajavaisesti, mutta silloin minä olen tunteva täydellisesti, niinkuin minut itsenikin täydellisesti tunnetaan. Niin pysyvät nyt usko, toivo, rakkaus, nämä kolme; mutta suurin niistä on rakkaus.

>> LUE JUTTU - Jan van Eyck >>

Ystäväni Markku löysi ja muisti yhtälön, joka puhutteli minua...

21.11.2009

Tangokuninkaat profetoivat - Sauli Lehtonen ja Jari Sillanpää - KAKSI HIRVIKOLARIA

Kaksi kuningasta, vanha ja uusi, yksi ja sama, Jeesus Kristus. Älä pelkää vaikka vertauksessa käytetäänkin keitä tahansa ihmisiä. Tämä on Pyhän Hengen puhetta ja kaukana pilkasta.

Hirvikolari, Sakari Topelius jo sanoi, että Suomi on profeetallinen kieli ja pienois-Israel. Sen Leo Meller toi esille saarnatessaan Seinäjoella 1995. (Tangomarkkinat Seinäjoella) samana vuonna 1995 Sauli Lehtonen valittiin tangokuninkaaksi. Suomi profetoi maailman kulkua.

Hirvi – hirveä onnettomuus: Jeremia 1:14 Ja Herra sanoi minulle: "Pohjoisesta on onnettomuus purkautuva kaikkien maan asukasten yli. 

Kaksi onnettomuutta:
1. Vuonna 30 jKr. juuri kuninkuuteensa valittu Jeesus Kristus tapetaan julmalla tavalla Golgatan ristillä. Onnettomuus kohtasi maailmaa, ei Jeesusta Kristusta.
2. Vuonna 2000+ lähitulevaisuus. Herran päivänä maailmaa kohtaa uusi järkyttävä onnettomuus, joka on maailmalle onnettomuus mutta valituille ilo. Jeesus Kristus ei kuole onnettomuudessa, vaan selviää kuninkaana voittoon.
Molemmissa isä ohjaa autoa. Poika istuu isän oikealla puolella.
 

Sauli Lehtonen - Tangokuningas vuodelta 1994 joka kuoli hirvikolarissa 9.9.1995

Lehtonen oli tunnettu siitä, että hän lauloi silmät suljettuina.

Sauli Lehtonen eli tasan 14 kuukautta tangokuninkaaksi kruunaamisensa jälkeen. 8. syyskuuta 1995 hän oli isänsä ajamassa autossa matkalla Helsingistä Korialle pienessä vesisateessa. Porvoon moottoritiellä (Valtatie 7) Sipoon Boxissa he törmäsivät hirveen noin kello 21.50. Onnettomuuspaikalle lähetettiin hätäpuhelun jälkeen Sipoon pelastuslaitoksen yksiköt ja Medi-Heli. Sauli Lehtonen kuoli

saamiinsa vakaviin vammoihin aamuyöllä 9. syyskuuta Töölön sairaalassa. Kuollessaan hän oli vasta 20-vuotias.
 

Jari Sillanpää – Tangokuningas vuodelta 1995 joka selvisi hirvikolarista

Sillanpää on tunnettu siitä että hän on Suomen menestynein tangokuningas.

Sillanpää sai kaikilta tuomareilta täydet pisteet tullessaan valituksi tangokuninkaaksi.
Jari Sillanpään nimikkoalbumi Jari Sillanpää vuodelta 1995 on Suomen kaikkien aikojen myydyin äänite.


Lehtijuttu eilen 20.11.2009: Jari Sillanpää joutui viime viikon torstaina 12.11.2009 rajuun hirvikolariin Ruotsin Haaparannassa. Vammoitta selviytynyt laulaja kiittää selviytymisestään isänsä rautaisia hermoja ja enkeleitä.

Sillanpään mukaan hirvi lensi auton yli, mutta osui tuulilasiin, joka meni rikki. Autoa ohjasi laulajan isä Raimo Sillanpää, joka onnistui ohjaamaan auton tien sivuun lasiin tulleen reiän läpi katsomalla.

- Se oli todella kova törmäys. Isä ajoi, ja kaikki kunnia hänelle, että selvisimme vammoitta, Sillanpää kertoi Ilta-Sanomille.

Sillanpään Mersun konepelti ja katto painuivat osaksi kasaan, auto ei kuitenkaan mennyt lunastuskuntoon. Autossa oli mukana lisäksi Sillapään täti ja äiti, joka istui takapenkillä laulajan kanssa.

- Pelkoa ei jäänyt, vaan menen heti auton rattiin, kun se saadaan korjaamolta. Tuulilasi uusitaan ja autoon tehdään myös joitain peltitöitä, Sillapää kertoi.

Hirvikolarista kertoi ensimmäisenä 7 päivää -lehti.

Huomaatko kun kuningas valittiin täysin yksimielisesti ja ylivoimaisesti. Lisäksi tämän uuden kuninkaan omaa nimeä kantava ykkösalbumi on kaikkien aikojen myydyin äänite. Tämän tangokuninkaan nimi on ollut ylivoimaisesti eniten kaikkien huulilla. Sama pätee kuninkaamme Jeesus Kristus nimeään kantavan Raamatun kohdalla. Se on kaikkien aikojen myydyin albumi.
Yhtymäkohtia löytyisi varmaan paljonkin, mutta tässä päällimmäiset. Mieti itse tätä!

21.11. huomasin että toisessa kolarissa oli mukana kaksi naista! Tyhmät ja viisaat neitsyet.

19.11.2009

Rahapula ja toimeentulon puute muuttavat kaikki ihmiset toisilleen vihamielisiksi

Sanotaan että niin kauan kuin sinulla on rahaa, on myös kavereita, mutta kun raha loppuu jäljelle jää vain muutama, jotka ovat todellisia ystäviäsi.
Rahalla siis saa sopuisuutta ja sama pätee myös ryhmiin ja valtioihin. Sama pätee kaikkeen, koska rahalla on se todellinen valta maailmassa ja sen ruhtinas on saatana. Jos maailman ihmiset näkisivät mitä rahanpalvonta on, niin he näkisivät itsensä palvelemasta saatanaa.
Rahanpalvonnassa on myös muita seikkoja: kun se loppuu globaalisti kaikilta ja jos raha alkaa loppua myös rikkailta, on koko maailma vaarassa. Rahattomuus nostaa ihmisten kesken 
näkyviin luokkaerojen aiheuttamia kaunoja ja kun tämä kauna pysyy vain vähäosaisten kaunana rikkaita kohtaan, niin maailman rauha on vielä ihan tolallaan. Sitten kun suuri keskiluokka lakkaa pärjäämästä, työttömyys, asunnot, vuokrat, lainat yms. alkavat kaatua ja keskiluokan maksukyky menee mahdottomaksi, alkaa murtua myös koko valtion vakaus. Keskiluokka ei kadehdi välttämättä rikkaita niin kauan kuin he itse pärjäävät edes jotenkin. He jopa tavoittelevat rikkautta, mutta kun tämä pato murtuu, sen takan on suuret vesimassat, jotka vyöryvät rikkaiden kimppuun ja silloin alkaa suuret vaikeudet ja viranomaiset ovat ihmeissään. Tämä tapahtui Saksassa -30 luvulla, jonka Adolf Hitler "pelasti". Tämän uuden Rooman antikristus "pelastaa" tämän tulevan katastrofin. Tämän jälkeen Adolf oli vain väkivallan ja rotupuhdistuksen harjoittaja ja oppipoika. Tuonelan ovet avataan ammolleen ja sinne syöksyy miljardit ihmiset yhtenä solkena. Tänne en haluaisi jäädä rahaa ja saatanaa, pedon merkkiä ja petoa kumartamaan ja palvomaan.

Olen huomannut jo paljon ihan tavallisten keskiluokkaisen ihmisen olevan järkyttyneitä omasta rahatilanteesta ja eikä tarvita enää paljon mitään, kun tunteet palavat kuumina, jos rahahuolia tulee lisää. Silti kukaan, eikä varsinkaan kukaan voi asialle enää mitään, vaan talousvaikeudet ovat alkaneet, tullakseen ja jäädäkseen. Riidat lisääntyvät ihmisten kesken, kunnes antikristus luo tilanteeseen valheellisen hyvänolon illuusion. Joka sitä seuraa, seuraa sitä tuhoon...

16.11.2009

Tänään alkoi yhdeksäs hetki raamatullisen kalenterin mukaan

Matteus 27:45-46 Mutta kuudennesta hetkestä alkaen tuli pimeys yli kaiken maan, ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen.
Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: "Eeli, Eeli, lama sabaktani?" Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?

12.11.2009

Koetin nyt järjellä ajatella, sekä verrata mitä henki puhuu...

Ihan ensinnäkin lähden ajattelemaan, miten maailman suurimmat päättäjät ja valtaapitävät ajattelisivat. Törmäsin ajatuksessani Staliniin ja hänen puhdistuksiinsa. Ajatelkaas siis jos maailmaa pitää alkaa oman järkesi mukaan vähentää, niin kaikki kohdistuu luonnollisesti heikompiosaisiin ja vähäarvoisiin. Siinä tapauksessa Afrikka ja Aasia, Intia ja Pakistan olisivat kohteita numero yksi. Siten saataisiin väkeä vähennettyä kertaheitolla ja paljon. Mutta juttu ei olekaan niin yksinkertainen ja sen tajusi jo Stalin aikanaan. Ei hänkään
voinut tapattaa kansaa surutta, tosta vaan, vaikka hänelläkin oli intressinsä vallan ylläpitämiseen sairaalloisella tavalla. Nykymaailman suuret johtajat ovat miettineet nämä valmiiksi, eivät he tyhmiä ole. Eli siis... mitä tapahtuukaan:
Stalin tapatti ensin älymystön >linkki< eli kun minä ajattelen miksi rokotetta tahdotaan mainostaa suojaamaan jotain, niin miksi siitä tehdään tällainen kauhea numero. Tuntuu siltä kuin kaikki ne viisaat, joiden tehtävänä on hallita, halutaan ottaa rokote. Miksi ei siis Afrikkaan syötetty virusta ja Aasiaan, joka tappaisi suoraan ja paljon. Sen takia että kahdella iskulla tapetaan kaksi kärpästä. Tehdään testi ja tapetaan ensin keskiälymystö ja jäljelle jäävät vain ne, jotka eivät ottaneet rokotetta. Tämän jälkeen maailma on jo kaaoksessa ja päästään toteuttamaan suurempi puhdistus. Thats it. Älä siis ihmettele mitä tapahtuu rokotteen seurauksista.
Minä mietin sitä että miksi ottaisin ja miksi en ottaisi? Jos otan rokotteen, en usko Jumalan suojelevaan voimaan vaan uskon rokotteeseen. Miksi siis uskon vastoin hengen ilmoittamaa tietoa, joka kertoi minulle jo kaiken. Asetan maailman siis Jumalan yläpuolelle ja siksi en ota rokotetta, eikä perheeni ota sitä.

10.11.2009

Lopun alku asematunnelissa, ensin vedellä ja sitten tulella


Asematunnelissa on siis lattiamainos elokuvasta, joka saapuu Suomen ensi-iltaan 13.11. Elokuvan nimi on 2012 joka on monen kummallisen tahon viimeinen vuosi kalenterissa.
Ihminen on kastettava ensin vedellä ja sitten tulella, samoin kuin maailmakin. Määränpää on tullut jo monestakin syystä. Ensinnäkin maailmassa on koneisto, joka suojelee meitä pahalta ja uhkaavalta tiedolta ja tämä estää meitä kuulemasta karuja totuuksia. Esimerkiksi maailman väestömäärä viimeisten kahden sadan vuoden aikana on saanut kertoimen, joka tuhoaa ihmiskunnan nyt kohta jo kuukausissa mitattuna. Jos olet lukenut sivustojani mm. luonnontilan seurannassa vuodelta 2007 keväällä, jolloin kirjoitin golfvirakerroin, nimisen kirjoituksen. Siinä kuvataan viimeisten hetkien katastrofaalisuuden mittasuhteita. Kysynkin sinulta näin: Hei, olen Tiger Woods ja pelataanko golfia? Jotta se ei olisi niin tylsää, niin pannaan 0,10 € panos joka reiälle. Eihän ole paha rasti? Jos voitan kaikki 18 reikää, olet velkaa 1,80 € ja sillä siisti. Mutta tehdäänkin pelistä jännittävämpi ja tuplataan panos ensin 0,10 ja sitten seuraavalla 0,20 sitten 0,40 ja 0,80 jne. Eihän kuulosta kauhealta? Kun päätämme pelin ja olen voittanut joka reiän, niin olet hävinnyt minulle 13 107,20 € eikä se ole enää pikkusumma. Sen sijaan kauheimmat summat alkoivat paukuttaa vasta viimeisten kolmen tai neljän reiän kohdalla. Eli nyt kun vedämme tämän saman kasvukäyrän ihmismassoiksi, jotka kaikki kuluttavat ja saastuttavat planeettaa, niin onpa kumma jos kukaan ei herää vähentämään ihmiskuntaa dramaattisesti ja dramaattisin keinoin. Tiesitkö että 1800 luvun alussa ihminen saavutti miljardin ihmisen määrällisen rajan. Se oli vasta ensimmäinen kipukynnys, joka ylittyi ja siitä kesti reilusti yli sata vuotta ennen kuin toinen miljardi ihmistä ylitettiin. Sen jälkeen kului enää alle viisikymmentä vuotta kolmanteen miljardiin ja pian seuraava miljardi syntyikin jo rapeat kymmenessä vuodessa. Vuonna 2006 ylittyi kuudes miljardi ja seitsemäs täyttyy jo 2012 jonka jälkeen tarvitaan enää kuukausia seuraaviin miljardeihin, joten me olemme määrämme päässä. Sen sijaan näitä tilastoja ja ennen kaikkea ennustuksia kontrolloidaan varsin tarkoin, jotta ihmiset eivät näkisi totuutta. Jos ihmiset näkisivät totuuden, alkaisi mellakat, rotuvihat ja kaikenlainen anarkia. Ihmiset lopettaisivat kuluttamisen jne. Valtiovaltojen on pakko pitää ihmiset ruususen unessa autuaan tietämättömänä, luullen kaiken olevan hyvin.

8.11.2009

Hyvää isänpäivää, itsellenikin ja kaikille isille ja ennen kaikkea Taivaan isälle

Rankka 7 päivää on nyt takana ja voin toivottaa terveisiä polliisikoulusta, jossa suoritin taas yhden pahvin lisää vartijakouluttajana. Kurssi kesti viikon ja sitä edellisen viikonlopun olin Jyväskylässä Jarin kanssa NAP 2009 http://www.24-seven.org/index.php/vagabondservant Adventtikirkon järjestämissä nuorten aikuisten päivillä järjestyksenvalvojana ja yöllä vartijana, koska paikalla oli parisataa yöpyjää ja riskit suuret. Pääpuhujana siellä oli hurjan elämäntaustan omaava Matthew Gamble.
Olimme siis Jarin kanssa vartijoina kun ihmiset nukkuivat ja illalla sitten järjestyksenvalvojina kun paikalliset nuoret tulivat humalassa häiriköimään. Noh, me Jarin kanssa olimme heille enemmänkin suuri yllätys, koska molemmat olemme vanhoja portsareita ja yhteispaino meillä kahdella on jo lähes 300 kg. Paikallinen jengi siis käyttäytyi mallikelpoisesti hetken kuluttua kun Jari oli hieman puhutellut poikia. Heistä voisi tulla pian hyviä seurakuntalaisia.

Täytyy sanoa, että reissussa Jari, joka on ns. helluntailainen, sai todella hyvän kuvan nyt adventisteista. He eivät olleetkaan mielikuvan mukaisia lain ja sapatin fanaattisia noudattajia ja sulkeutuneita fariseuksia, kuten olettaisi, vaan he olivatkin ihan samanlaisia uskovia kuin minä ja sinä olemme. Me olemme heikkoja ja vahvoja, syntisiä ja puhtaita, arkoja ja rohkeita sekä monella tavalla vajavaisia uskovia jotka janoavat Kristuksen armoa ja läheisyyttä. Oli kaunista katsoa kun ystäväni näki adventistit itsensä kaltaisena tavallisena uskovana väkenä, joiden halua on sama, päästä Taivaskotiin.

Kaikki tyynni, henki yhdistää Kristusruumiin yhdeksi kokonaisuudeksi ja huomasin itse erään huomattavan seikan. Adventistit ovat yleensä olleet lain noudattajana kaikkein vähiten hengestä osallisia. Nyt on käymässä niin, että adventistit saavat hengenlahjoja ja heissä näkyy kaipuu hengen läheisyyteen. Huomasin nimenomaan tuona edellisenä viikonloppuna että adventistit ovat heräämässä hengen voimaan, kuten heidän esikuvansa EG. White aikanaan. Pian syntyy yhdistymistä ainakin Suomen neljän kirkon välille, adventistit, luterilaiset, helluntailaiset ja vapaakirkolliset.  He eivät yhdisty tapojensa mukaan, vaan hengessä. Huomasin sen jo…
Lisäksi poliisikoulussa huomasin kouluttajien muuttuneen asenteessaan. He ovat alkaneet ymmärtää vanhan uskontomme merkitystä, perheiden yhtenäisyyden merkitystä ja ennen kaikkea, he ovat alkaneet huomata vapaakasvatuksen tuhovoiman ja isän ja äidin biologisen roolin perinnöllisyyden tärkeyden. Kuka tahansa ei voi olla isä tai äiti roolissaan, vaan vain biologinen isä ja äiti tuovat elämään rauhan ja tasapainon. Kaikki uusiosuhteet, yksinhuoltajuus, homo- ja lesbosuhteet tuovat hajaannusta ja lapselle vääristyneen kuvan elämästä. Jopa äidin urasuoritus vahingoittaa lasta poissaolonsa takia. Lapsi kasvaa siis luonnollisimmillaan juuri sillä tavalla kuin Mikkoset opettivat vuosi sitten ohjelmassaan. Koko juttu alkoi aamu tv:n lähetyksestä, josta tuli hurja keskustelu joka päättyi lopulta Mikkosten suurenmoiseen ohjelmaan. http://www.youtube.com/watch?v=fHiwBJZTexo Mikkosten maailma ohjelmassa neloskanavalla kansa näki suoraan mallin, minkälaisia ovat Kristilliset vanhat oikeat arvot, koti uskonto ja isänmaa, jossa nainen on kotona, usko ja pelko on Jumalaan ja lakiin, sekä vanhat koti-isänmaa-arvot. Myönnän tietenkin, ettei nykymaailma salli naisen olevan kotona, mutta mikä estää muuttamasta maailmaa lasten hyvinvoinnin ja kasvatuksellisesti tärkeimmän asian tähden. Lapsi kasvaa terveellä tavalla vain äidin helmoissa, eikä päiväkodissa heti yksivuotiaasta.
On erityisen hauskaa ollut nähdä kun hallinto alhaalta alkaa muuttaa mielipidettään Jumalan tahdon mukaiseksi tietämättään edes itse niin käyvän. Tämä kaikki enteilee siis suuren herätyksen alkua.
Imatran seurakunnasta on eronnut pian 30 ihmistä ja he varmasti eivät ole eronneet sieltä siksi etteivät uskoisi enää Jumalaan, vaan siksi koska he eivät halua olla kirkossa, jossa pilkataan Jumalaa. kiitos vapaa-ajattelijoiden kristillisyyden vihanpidon, koska hehän tekevät myös tietämättään Jumalan työtä. Ei saastuneeseen seurakuntaan kannata jäädä, koska muutenhan itsekin saastuu.

28.10.2009

Turku on kuin Irlannin Belfast, josta kolme loistolaivaa lähtivät 1911, 1912 ja 1914

Turussa tehtävät kolme laivaa, maailman suurimmat loistoristeilijät ovat nyt sitä kohtaa ja vaihetta, jossa Titanic 1911 kesäksi jo laskettiin vesille, varusteltiin ja viimeisteltiin tammikuuksi 1912. Titanic lähti heti valmistuttuaan käymään Ranskassa ja kohta testausten yms. sisäänajojen jälkeen laiva lähti kohti Amerikan mannerta tuhoisin seurauksin. Myös tämä nykyinen keskimmäinen tilausalus, Oasis of the Seas joka kuvaa järjestyksessään ja monelta muultakin osin Titanicia, aikoo käydä ensin Ranskassa.
Ensimmäinen
Turussa valmistunut loistoristeilijä, joka oli jo silloin aikansa maailman suurin, kuten oli MRS Olympic, joka valmistui 1911 ja sehän törmäsi ensimmäisenä jo englantilaiseen sota-alukseen ja vaurioitui pahoin, mutta pääsi satamaan. Kapteenina aluksella oli kaikille tuttu Edward J. Smith. Sama mies, joka ajoi Titanicin pohjaan. Mitähän tämä sitten symbolisoi, koska näistä kolmesta vain tämä Olympic kesti hukkumatta. Olympic viittaa vahvasti Kreikkaan ja urheiluun. Ensin juutalaisille ja sitten kreikkalaisille, ensin pakanoiden aika ja sitten juutalaisten aika. Urheilu viittaa Paavalin sanoihin, kilvoitelkaa kuin juoksijat... Olympic alukseen.
Johanneksen ilmestyksessä lukee, että kolmas osa laivoista hukkui toisen pasuuna soidessa ja lopulta 2/3 osaa menee kadotukseen, kun syttyy maailmansota. Viimeisestä tulee sairaalalaiva.
Vuoden päästä ensimmäisestä valmistuu juuri nyt ja lähtee Ranskaan, Turun Titanic...
Viime vuosisadan laivoista viimeinen lähti vesille vasta 1914 ja siitä tuli sairaala-alus ensimmäiseen maailmansotaan. Tämäkin alus upposi ajettuaan miinaan. (kolmasosaa laivoista hukkui) sanoo ilmestyskirja. Vain tuo ensimmäinen, joka törmäsi heti aluksi sota-alukseen, päätyi lopulta romutukseen 1937. On siis kolme laivaa... valitse omasi. Eka on paras.

 

Turussa tehty maailman suurin risteilijä valmis
julkaistu tänään klo 06:38, päivitetty tänään klo 06:41
 
Oasis of the Seas Turun telakalla. Kuva: YLE / Markku Sandell

Turussa rakennettu maailman suurin risteilyalus Oasis of the Seas on valmistunut. Laiva luovutetaan keskiviikkona tilaajalleen Royal Caribbean -varustamolle. Laiva lähtee Turusta kohti Ranskaa joko torstaina tai perjantaina.

Oasiksen sisaralus Allure of the Seas valmistuu noin vuoden kuluttua. Sen jälkeen STX Europen Turun telakalla ei ole töitä. Nyt jo vajaat kolmesataa telakan työntekijää on pakkolomalla.
Lomautustahti kiihtyy loppuvuodesta, jolloin telakalta on lomautettuna arviolta kaikkiaan noin 700 työntekijää.

Maailman suurin risteilyalus
Nyt valmistunut risteilyalus Oasis of the Seas on 360 metriä pitkä ja 47 metriä leveä. Sen sisälle on rakennettu muassa yli 1 300-paikkainen teatteri ja puistokäytäviä.
Alukselle mahtuu 5 400 matkustajaa ja 3 000 miehistön jäsentä. Laiva painaa 45 000 tonnia eli suunnilleen saman verran kuin 30 000 henkilöautoa.  

Loistoristelijän matkaliput käyvät kaupaksi
Royal Caribbean varustamon mukaan loistoristeilijä Oasis of the Seas -aluksen matkaliput käyvät hyvin kaupaksi. Loistoristeilijöiden lippuja myydään taantuman vuoksi alennuksella, mutta joulukuussa neitsytmatkansa aloittavan "merien keitaan" liput myydään jopa tuplahintaan normaaleihin risteilyihin verrattuna.
Viikon risteilymatka maksaa enimmillään 5 000 euroa. Halvimmat hytit kustantavat noin 500 euroa.

Oasiksen sisaralus Allure of the Seas valmistuu noin vuoden kuluttua. Sen jälkeen STX Europen Turun telakalla ei ole töitä. Miten kävi Irlannissa sijaitsevan telakan näiden laivojen jälkeen? Koko telakkakaupunki kuoli ja autioitui.

Joh. ilm. 6:5-6 Ja kun Karitsa avasi kolmannen sinetin, kuulin minä kolmannen olennon sanovan: "Tule!" Ja minä näin, ja katso: musta hevonen; ja sen selässä istuvalla oli kädessään vaaka. Ja minä kuulin ikäänkuin äänen niiden neljän olennon keskeltä sanovan: "Koiniks-mitta nisuja yhden denarin, ja kolme koiniksia ohria yhden denarin! Mutta älä turmele öljyä äläkä viiniä."

Joh. ilm. 8:8-9 Ja toinen enkeli puhalsi pasunaan; niin heitettiin mereen ikäänkuin suuri, tulena palava vuori; ja kolmas osa merta muuttui vereksi, ja kolmas osa luoduista, mitä meressä on ja joissa henki on, kuoli, ja kolmas osa laivoista hukkui.

Juttu saattaa olla hiukan sekava, mutta uskon että kun tätä jokainen Hengessä avaa, saa siitä irti hyvän sanoman. Moni minun jutuistani on usein sekavanoloisia, koska hengessä ne on tehty ja hengessä tehty työ on omituista, koska informaatiota tulee paljon nopeammin, kuin itse saa sitä käsitettävään muotoon. Paras on siis ottaa itsekin nöyrä mieli ja antaa hengen ohjata.

27.10.2009

Tyypillinen Jumalan lapsen kiista penseyden kanssa - Väkisin keritseminen
 

Jumalan lapsella on pelisäännöt, penseällä ei tietenkään ole sellaisia, vaan hän pääsee toteuttamaan kaikki sanansa ja tekonsa ilman minkäänlaisia sääntöjä.
Jumalan lapsi pyytää korjausta kärsimäänsä vääryyteen, niin penseä ei vastaa koskaan kysymykseen, vaan vastaa hyökkäyksellä. Koskaan emme ole viattomia, joten mikä tahansa hyökkäyskeino on penseälle ase jolla lyödään. Mikäli Jumalan lapsella on vanha pitkä suhde tämän penseän kanssa ja tämä penseä "hyvä" tietää eläneensä ”parempaa ja hyvää elämää” kuin Jumalan lapsi, niin asetelmasta tulee hyvin verinen. Penseä jopa luulee, että hänen hyvä elämänsä on taivaallinen palkinto tämän hurskaasta hyvyydestään. Tällainen hurskasteleva tietysti vielä todistaa paremmuutensa elämässä, koska kokee saaneensa sen ylhäältä.
Jumalan lapsi ei saa koskaan rauhaa, vaan hänet latistetaan ja litistetään joka suunnasta.

Jos Jumalan lapsi onnistuu saamaan puheenvuoronsa niskanpäälle henkisellä tasolla, jolloin vastapuoli on umpikujassa penseän kristillisyytensä kanssa, niin tämä penseä ihminen kääntää heti uuden lehden auki ja vaihtaa syyttelyn aihetta. Syyttely jatkuu aina hengettömän kristityn parhaaksi, jos Jumalan lapsi suuttuu tai hermostuu. Se on paras keino tälle penseälle rakentaa uusia syytöksiä.
Niinpä Jumalan lapsen tunnistaa parhaiten siitä, että ”SE VAIKENEE KERITSIJÄNSÄ EDESSÄ”. Jumalaton raiskaa ja pahoinpitelee Jumalan lapsen AINA! Turha on lähteä

sanomaan mitään. Nykyhenkimaailma käyttää jopa henkimaailman karkottamista aseena saadessaan lannistaa lapsen, jolla on tikkari kädessä ja lapseuden henki sydämessä.

1. hurskaalla ei ole tarvetta kohdella sinua samalla tavalla kuin itseäsi toivoisi kohdeltavan.

2. hurskas heittäytyy hyvin helposti marttyyriksi kun ahdistuu

3. hurskaalle sinun tekosi ovat mitättömiä ja omat teot ovat vain merkityksellisiä

4. hurskas ei näe hyviä tekojasi merkityksellisinä mutta omastaan pitää jopa kirjaa, eikä salli kenenkään pitävän kirjaa kenenkään toisen synneistä, jonka vetoaa jopa lakiin.

5. hurskaan antama anteeksianto on aina otettavissa uudelleen esille, muttei salli kenenkään ottavan omia muistoja esille, syyttäen heti vanhojen muistelusta.

6. hurskas ei salli kenenkään muistelevan hänen vanhoja syntejään ja vetoaa jopa Raamattuun, mutta muistaa silti jokaisen toisen synnit heti kun tarve tulee sanoa.

8. hurskaan omat virheet ovat kuin peilikuva, jotka voidaan kääntää saman tien Jumalan lasten harteille ja jos Jumalan lapsi huomaa tämän, niin käännetään vielä syyttelykin asiassa Jumalan lapsen niskaan, joka huomasi syyttelyn ja mainitsi siitä. Synnistä tulee kuin voitaikina, kerran käännetty, toisen kerran ja vielä kolmannen.

9. hurskas selittää syyntakeettomuuttaan aina samoin termein kuin Jumalan lapsi, johon kuuluu vilpittömyys ja nöyryys. Samat aseet siis synnin puolustamisen takia.

10. Säälittävin lähtökohta on se, että usein nämä hurskaat uskovat itse kaikkiin tekoihinsa.

26.10.2009

Laodikea tulee hämmästymään

Moni Laodikean seurakunnan jäsen tulee hämmästymään, koska he eivät ensinnäkään koskaan ole täysin ymmärtäneet Laodikean ja Filadelfian seurakuntien enkelien viestiä. Älä sinä pelkää, vaikka olet laodikealainen, että nyt hukut, vaan kohtalosi on vasta alkanut ylösoton jälkeen ja kaikki mitä piti sinua ihmeellisenä on vasta alkua sille. Olet valmistautunut tehtävääsi, eikä sinulla ole sanoja, joiden avulla voisit kieltää kohtalosi. Mitä pidemmälle asiaa ajattelet, sitä suurempaan umpikujaan joudut. Laodikean seurakunta joutuu kokemaan maailmanhistori-an kauheimman ahdistuksen, se on pakko
myöntää. Kyseessä on kauhein hylkäämiskokemus ja tilanne, jota nämä ihmiset itse ovat monelta osin syyllistyneet niihin ja Kristusasia ei ole ollut täysin selvä. Lisäksi on useita henkilöitä, jotka ovat hengessä tietoisia tänne jääneestä tilanteesta ja tekevät sen vapaaehtoisesti kuin palvelustyönä. He ovat suuressa asemassa uuden herätyksen kimpussa. Nykyään näkee paljon profetioita, jotka nimenomaan kertovat ylösotosta, mutta profeetta ei itse tunnusta profetiaa, vaikka kuinka selvästi hänkin se tuo esiin. Viittaan em. Mirka Nurkan sanomaan. He eivät halua nähdä ylösottoa, vaan pitäytyvät omassa teologiassaan. He kuluttavat aikansa Karjalan palautuksen lumoissa ja seuraavissa vaalituloksissa. Eräät jaksavat kehua omia ennustuksiaan ja toiset paatostavat tekojensa voimasta. Vaikka kuinka hurskaina he itseään pitävät, on heissä vakavanlaajuinen suuri suuri vaara, että Ylkä ei hae ketään tästä maailmasta, jota hän ei ole kosinut. Eivätkä he sitä ymmärrä, kuten videossa mies juoksi...
Jokainen joka tuntee itsensä kosituksi, lähtee ensimmäisessä ylösotossa häihin ja vasta toisen ylösoton 1335 päivän jälkeen lähtevät nämä jäljellejääneet, joista Paavalikin puhuu. Muista Rakas lukijani, että Raamattu on monisäikeinen ja moniulotteinen kirja, eikä vaan kirja, vaan Jumalan Pyhä sana.

23.10.2009

Junaan pitäisi mennä, joka on pian lähdössä, kunhan junansuorittaja antaa käskyhuudon

Mirka Nurkan saamia sanomia syksyllä 2009 (ote Pihon sivut)

Jumala on viemässä meitä uuteen aikaan.
Laitan nämä sanomat eteenpäin rohkaisuksi kaikille!
Kunnia Jumalalle Hänen teoistaan!

Sitten näin juna-aseman, aivan pilkkopimeässä yössä. Vain asemarakennuksen valo loisti erityisen kirkkaana. Juna odotti raiteillaan laiturilla lähtökäskyä. Tiesin siinä, että se lähtisi vasta käskystä.

PIMEYS ON MAAILMAN PIMEYS TÄLLÄ HETKELLÄ

JUNASSA OVAT HERRAN OMAT JOUKOT

ASEMAN VALO ON HERRAN KIRKKAUS

LÄHTÖKÄSKY TULEE HERRALTA.

Herra ”pakkaa” omansa junaan tarvittavilla varustuksilla ja lähettää tuon junan maailmaan, viemään Hänen valoaan kaiken pimeyden ja penseyden keskelle. Ylistys Herralle! Tämä rohkaisee minua, uskon että myös sinua! Sinä, joka tämän luet, tiedät mitä tämä kohdallasi tarkoittaa, jos Herra on siitä jo sydämellesi puhunut. Ole luja ja ole rohkea, Herra on kanssasi! Hän myös lähettää katsomallaan ajalla.


Jarin uni oli merkittävä, jonka kohta kerron koska meillä on kaikilla omia käsityksiämme mitä pian tapahtuu... ei ole niin poikkeavaa, että joku jää vaikka tavallaan haluaisikin jo pois. Tunnen jo kaksi henkilöä, jotka haluavat, tai ainakin tietävät jäävänsä tänne. Sen sijaan tiedän monia unia ja näkyjä, joissa kerrotaan tänne jäävistä ja sen ajan hurjista tapahtumista. Tänne jääminen ei ole siis mikään lopullinen tuomio, vaan ihan päin vastoin. Tänne jääville siunaantuu maailman suurin julistustehtävä jollaista ei vielä koskaan ole ennen nähty. Se on se paljon puhuttu pieni yhden hetken menestys, jota seuraa maailman historian pahimmat katastrofit.
Jarin uni meni näin: Hän tuli asemalle, jonne hän tuli sikäli ajoissa, ettei syytä junasta myöhästymiseen olisi. Juna oli pakattu uskovia veljiä ja sisaria täyteen ja sitten juna lähti. Hän jäi asemalle seisomaan, muttei tahtonut mennä junaan. Sitten kun juna oli mennyt, niin paikalle kaahasi taksi, kuin jossain elokuvissa, jonne hän meni. Taksi vei Jarin samaan paikkaan minne juna meni. Hän sai ns. spesiaalikyydin.

Tänne jääville, kun morsian lähtee avautuvat sananjulistuksen apajat ja monet muut hengentyömaat, joita kukaan ei ole entisessä elämässämme kuvitellutkaan kansaan menevän. Suomen kansa on kuin rutikuiva kivikova pesusieni, joka haluaa vettä, elämän vettä täyttyäkseen sillä ja sitä saa. Koko maailma alkaa janoamaan sanaa, Jumalan sanaa, kunnes peto saa täyden vallan 2300 päivän ajaksi. Peto astuu esiin, ja siitä alkaa seitsemän vuoden ajanjakso, joka on

päivissä laskettuna 2580 päivää kahdessa osassa 1290 + 1290 päivää, jolloin toisen puolikkaan loppuun kuluttua, Israelin rauha rikotaan. Eli jos katsotaan yhden hetken menestyksen pituutta, niin se on osapuilleen yhdeksän kuukautta, joka on poikalapsen kohdussa kasvamisen aika synnytystuskiin. Tuo lyhyt aika on käytettävä tehokkaasti julistustyöhön, koska pian se aika menee pois ja alkavat pedon hallinnon ajat.

22.10.2009

Sapatti

Yli puolet pitää sunnuntaishoppailua tarpeellisena
Julkaistu 22.10.2009 00:25 (päivitetty 00:30)

Moni suomalainen haluaa käydä ostoksilla myös sunnuntaisin, ilmenee Päivittäistavarakauppa ry:n teettämästä kyselystä.

Helsingin Sanomien mukaan TNS Gallupin kyselyyn vastanneista lähes 60 prosenttia pitää kauppojen sunnuntaiaukioloa erittäin tai melko tarpeellisena.

Vastaajista yhdeksän kymmenestä kertoo käyneensä kaupassa sunnuntaisin silloin, kun se on ollut mahdollista.

Hallitus siunasi kesällä lakiesityksen kauppojen sunnuntaiaukiolosta. Vuodenvaihteen jälkeen kaupat saavat olla

auki sunnuntaisin ympäri vuoden, mutta juhlapäivinä niiden täytyy yhä pitää ovensa kiinni.

Sapatti on meitä varten ja kaikki mitä tämä maailma haluaa, on Jumalan vastaista, koska tässä ajassa maailma on menettänyt Jumalan. Moni kuvittelee, että "no sehän on vain tämän ajan henki", HUI, no niinhän se on; se on tämän ajan saastainen henki joka vie tämän ajan ihmisiä, jotka luulevat ettei mitään hätää, nyt on rauha. Niin se on, Rakas ystävä.

Luopumus on kyseessä ja luopumukseen kuuluu kaikki lait, sen kirjaimelleen luopuminen, eikä enää nyansseja, kuten minä usein saivartelen.

22.10.klo 12:30 Pakko lisätä hyvään kysymykseen. Harva tosiaan ymmärtää lain ja tarkoituksen. Jari lähetti mailin:

sapatti muuten kuuluu vanhantestamentin lakiin. Jeesus lunasti meidät lain alta armoon. Siis sapatinpitäminen on jokaisen vapaassa tahdossa, ei Jumalan lepyttämiseksi ja taivaaseen pääsyn vuoksi. Jumalan armosta saamme elää, emme lakien pitämisen.

Niinpä... lakia pitää säilyttää ja pitää. Luopumus on luopumusta Jumalasta ja laista. Luopumus laista on eri asia kuin armon ymmärtäminen ja armosta osallisuus. Jari on täysin oikeassa, mutta sydämemme ymmärrys laista täytyy täyttyä vaikka armo olisikin, koska emmehän me muuten näkisi syntisyyttämme, vaan se olisi armon takana piilossa. Synti ja taistelumme syntiä vastaan ei saa koskaan lakata ja siksi sanon  kaiken sen minkä sanon. Synti ja armo ovat liitoksissa, mutta synti ja tahallisuus sekä tarkoituksenhakuisuus ovat turmiollisia koska se juurikin on luopumusta. Synti pitää tunnistaa ja olla katuva, koska synnittömiä emme ole.

20.10.2009

Uskova eksyksissä? Uskova pahan hengen pauloissa? Hurmos/mielikuvitus/mielenhäiriö?

Kävin viikonloppuna kuuntelemassa Rauno Helppiä, koska hän pyysi käymään. Raunoa on moni arvostellut huippuhurmoshenkiseksi, mutta minä en koe niin, vaan näen hänessä melkeinpä päinvastoin. Sen sijaan saarnat ovat aika rajuja joskus, joka on toisaalta ihan hyvä. Olemme Raunon kanssa hyviä ystäviä ja meillä on sellainen ”yhteenkuuluvuusside” ja me molemmat tiedetään että se on olemassa. Monilla ihmisillä on mielenkiintoinen hyvänolontunne toisen kanssa ja meillä saattaa olla hyvä olo toisen läsnä ollessa. Meissä on sama henki, joka palvelee Jumalaa ja siitä se johtuu. Meillä Raunon kanssa on yhteinen henki vaikka mielestäni en ole ansainnut niin kaunista henkeä osakseni kun hänellä. No joka tapauksessa, kävin siellä kuuntelemassa ja hänellä oli taas uusia mukavia aiheita, jotka puhuttelivat hyvin eri tavalla minua kuin muuten olisin saman kuullut. Näkökulma ja ulosanti ovat sen viestin avainsanoja.

Sen sijaan haluan kiinnittää jälleen kerran huomiota siihen kansaan, joka noissa kokouksissa nykyään käy. En puhu nyt yleisesti ottaen, vaan sillä silmällä miten itse voit nähdä joskus samaa, koska kaikki ei ole enää kuin ennen. Minä olen hieman jäävi puhumaan aiheesta, koska en yleensä tarvitse seurakuntayhteyttä kuin ehkä muutamia kertoja vuodessa, ehkä joka toinen kuukausi yhden kerran, sanotaan niin rehellisesti.
Mutta tällä kertaa haluaisin kysyä teiltä, jotta saatan kommentoida vielä tätä minun näkökulmaa, että olenko oikeassa ja oletteko itse löytäneet ns. tosiuskovien kuulijayhteisöstä ns. väärässä hengessä kulkevia ja miten paljon. Haluan vielä erityisesti muistuttaa tosiasian, että Raamattu varoittaa lopunaikana lankeavista tosiuskovista, jotka tulevat kavaltamaan meitä/teitä. Kyseessä on siis ilmiö, joka saattaa olla pian tärkeä tietää.
Lähettäkää kertomuksianne (ei nimiä, seurakuntia, eikä kirkkojakaan, vaan tilanne mitä tapahtui ja mitä huomasitte) info@pelastussanoma.fi koska haluaisin saada varmuuden ja tehdä jutun, jossa tämä kävisi ilmi paremmin. Tämä on meille kaikille hyväksi ja eduksi, jotta tiedämme ja osaamme varautua.
Olen todella pahoillani, että nyt kaivellaan vaarallista polkua, mutta tässä ei ole paha tarkoitus, vaan hedelmämme antaa varoittavan ohjenuoran meille kaikille. Älkäämme nähkö henkilöä, vaan nähkäämme henki jossain henkilössä, josta tulee ongelma. Rakastakaamme jokaista kristittyä koko sydämestämme ja iloitkaamme jokaisesta joka Uskoo Jeesukseen Kristukseen, Messiaaseen, Daavidin kuninkaaseen, Jumalan ainoaan poikaan ja hänen pelastavaan vereensä, joka Golgatalla vuodatettiin syntiemme tähden.
Tässä on siis henkien hakemisesta kyse, eikä ihmisten tuomitsemisesta.

Minä kerron aluksi mitä minä olen havainnut ja kuullut. Kertokaa te maililla samalla kaavalla omia kokemuksianne tästä aiheesta:

1. Menin kerran tilaisuuteen, jossa oli eräs tunnettu parantamisen armolahjan saanut henkilö julistamassa ja sen jälkeen siellä jatkui rukouspalvelu, jossa moni halusi vaivoistaan eroon. Katselin tilaisuutta, jonne ihmiset kulkivat jonoon, saamaan rukousapua. Rukoilijoita oli monia, ei vain se yksi kuuluisa. Eräs rukoilijoista saapui eteen, hän ei ollut edes tullut saarnaosaan, vaan saapui oman näkemäni mukaan paikalle kuin rock tähti liihotellen suoraan takaovelta alttarille. Hän tuli vain henkiparantamaan ihmisiä. Katselin hetken tuon henkilön toimintaa ja havaitsin tämän olevan täysin hengetön, koska hän piti kättä armoa tarvitsevan rukoiltavan pään päällä ja samalla vei kätensä rintataskuun ja otti siltä pastillin, jonka vei suuhunsa. On ihan pakko sanoa, että minua kyllä puistatti koko tapaus.

2. Eräs tapaus jonka kuulin ystävältäni, joka on hänen oma sukulaisensa ja joka on eräässä suuressa seurakunnassa vanhimpien roolissa ja pitää saarnoja, johtaa seurakuntaa jne. on luottomies. Hän kuuluu olevan seurakuntansa mielestä hyvin aktiivinen ja harras luotettava uskova. Perhe-elämä tosin kertoo toista kieltä ja kaikenlisäksi mies jäi kiinni huumausaineista vastikään. Ystäväni tietää, että mies hakkaa vaimoa ja lapsia kotonaan, elää yhteiskunnassa kuin mitään ei olisi tapahtunut ja kaiken lisäksi mies on seurakunnan luottotyöntekijä. Tämä kyseinen mies on Uskovan ystäväni siskon mies ja siksi voi olla varma kertomuksen aitoudesta.

3. Minulla on henkien tunnistamisen lahja ja se on aika vahva mielestäni. Usein tunnistan monen jopa mailissa olevan tekstin kautta. Kävin katsomassa erästä hyvin hurmoksellista tilaisuutta, jossa totesin monessa henkilössä olevan kyseenalainen henki. Tunsin sydämessäni suurta ahdistusta saapuessani sinne ja ymmärsin kyllä hyvin pian miksi. Seurakunnassa oli monta henkiolentoa, jotka roikkuivat näissä tosiuskovissa kuin tauti joka ei hellitä, vaikka penisilliinikuuri on otettu. Henki roikkuu ja roikkuu, koska lieveilmiöt näissä vaikuttavat. Ei henget luovuta, vaikka ne eivät enää täyttä valtaa olekaan saaneet henkilöstä tämän uskoon tultuaan mutta henget pysyvät heissä silti. Nämä ihmiset joskus jopa tietävät sen. Nämä henkilöt saattavat saarnoissa hermostuksissaan puistaa jalkaansa, tömistää kättään polveen ja koko ajan heristellä sormeaan ylös, kuin merkiksi jostain. He huudahtelevat jatkuvasti ”Halleluja” ja ”aamen”. Se ei ole aina välttämättä hyvästä hengestä, vaikka minä kuinka yritän sen ymmärtää. Okei, minä ymmärrän sen että olen vanha aasi, enkä enää jaksa olla vanha kirmaava varsa kedolla. Olen vanha ja väsynyt takkuinen lammas Jeesuksen katraassa ja karitsat ovat niitä innokkaita, joiden ymmärrys lampaita kohtaan ei ole kovin hyvä, jos me vanhat lampaatkaan ylipäättään aina ymmärrämme karitsoiden kirmaamista.

Kerro ihmeessä jos sinä koet nähneesi tai tunteneesi jotain vastaavaa, mikä panee sinut miettimään. Ja muista ettemme ole tuomareita, vaan henkien tunnistuksesta vain on kyse.

On ihan pakko vielä muistuttaa, että Jumalan Rakkaus niin suuri, että se yltää joka ikiseen ihmiseen. Jumala Rakastaa maailmaa, meidän ei saa rakastaa maailmaa vaan Jumalaa. Jumala tekee ihmeellisiä asioita juuri tällä hetkellä, äläkä ihmettele kummia uutisia, ne ovat Jumalan töitä. Me elämme maailmanhistorian päätöspistettä, jossa valta vaihtuu juuri nyt pian. Saatana tekee kaikkensa, jotta hän voisi niellä mahdollisimman monta, jopa valitut. Jumala taas ei halua ketään saada väkisin ja se erottaa suuresti Jumalan ja saatanan työn toisistaan.

19.10.2009

Ihmisen inhimillisyyden aiheuttama sielun kiero syntisyys jatkuu… osa 2
 

Kerron aluksi tarinan: Kerran eräs poikaporukka tuli pikkutunneilla ravintolasta hieman miestä väkevämpää nauttineena, teekkarihatut päässä ja mainoksin paikatut haalarit päällään Tampereen Heravannan yössä. Pojat olivat pissineet Teboilin kohdalla olevalta Orivedenkadun ylikulkusillalta Hervannan väylälle komeassa kaaressa. Kello oli jo aamu neljä ja kaikenlisäksi sunnuntai, eikä kissaakaan kulkenut siihen aikaan. Sen sijaan nuoret poliisit partioivat juuri Teboilin edessä Mondeollaan ja näkivät tapahtuman. Poliisi ottivat pojat puhutteluun ja alkoivat kysellä
nimiä ja henkilötietoja. Pojat olivat sen verran tuiskeessa ja teekkarihengessä, että heistä eräs esittäytyi auliisti Georege W. Bushiksi. Muut naureskelivat mutta poliisia asia ei hymyilyttänyt yhtään. Eräs pojista keksi, ”olen Bond, James Bond” ja taas kaikki nauroivat. Poliisi alkoi menettää hermonsa, sanoi että seuraava, joka kutsuu itseään nimellä, jota ei ole, viettää yönsä putkassa. Sen jälkeen poliisit ottivat kaksi poikaa hieman erilleen, jotka olivat pissanneet sillalta ajoradalle ja alkoivat kysellä henkilötietoja heiltä. Poika oli humalassa, sekä ei ollut sanonut vielä sanaakaan mutta sanoi nimekseen kysyttäessä Ossi Orava. Poliisi suuttui silmittömästi ja heitti hyvin kovakouraisesti pojan Mondeota vasten mahalleen ja laittoi raudat selän taa. Sen jälkeen poika runnottiin kovalla kädellä Mondeon takapenkille ja pian alkoi ajomatka Tampereen poliisilaitokselle. Päästyään kovan kokemuksen jälkeen putkan harmaaksi maalatulle putkan laverille maaten, poliisi tutki pojan lompakkoa ja löysi tämän ajokortin, jossa oli pojan nimi Ossi Anselmi Orava, syntynyt 14.3.1988
Aamulla poliisi ei pyydellyt anteeksi, eikä kommentoinut pojan oikeaa nimeä, sen enempää kuin uhkausta, joka keksityn nimen lausujalle toteutettiin, eli perusteettomasti. MIKSI? Poliisin ylpeys on ainoa syy. Poliisi ei tee virheitä.
Sellaiset ihmiset, jotka eivät tee virheitä, ovat satuolentoja mutta sellaiset ihmiset jotka eivät omasta mielestään tee virheitä, elävät valheessa, eli synnissä. Juuri niin toimivat Adam ja Eeva kun olivat syöneet puusta. He eivät olleet mielestään syyllisiä, mutta kun he kumminkin ihan itse ottivat hedelmän puusta ja omin käsin veivät sen huulille, omat hampaat puraisivat siitä palan, jauhoivat sen hedelmän nieltäväksi ja nielaisivat sen. IHAN ITSE.
Valta on suuri pointti tässä. Adamilla ja Eevalla ei ollut valtaa, eivätkä he voineet uhkailla Jumalaa, saati pistää Jumala hiljaiseksi, vaan päinvastoin, Jumala ajoi heidät paratiisista. Poliisi sen sijaan käytti valtaansa syntinsä jälkeen sanomalla sanattomasti, että sinä pieni säälittävä ihminen, painu siitä putkaan ja ole hiljaa äläkä luule voivasi koskaan sanoa mitään. He eivät halua kuulla että olit oikeassa, vielä vähemmän sen että he olivat väärässä. Totuus on siis täysin metsään ajettu.
Valtaa on monia erilaisia, kuten yhteiskuntaluokat ja syntymä alkuperän suoma valta, henkisen ylivoiman antava valta, tilanteen vallitseman eriarvoisuuden antama valta, taloudellisen aseman valta, oikeudellinen valta, fyysisen voimasuhteen suoma valta, kiristyksen mahdollisuutta käyttävä valta ja moni muu, jolla saa alistettua toisen allensa.
Sellaiset ihmiset jotka saavat vallan, oikeuden ja tunnetilan ylivoiman käyttää valtaa, jotka eivätkä osaa nähdä omaa virhettään, ovat huonossa asemassa Jumalaan nähden, koska nämä ihmiset ovat niitä joista Jeesus puhui. Heitä voi olla 99 miestä ja he kaikki ovat hurskaita, eikä hänellä ole tarjota heille mitään. Vaan se yksi ainoa joka tuntee itsensä syntiseksi, hänelle Jeesus haluaa lahjoittaa kaiken mitä tämä toivoo, koska syntinen ei paljoa edes toivo, sillä se on pelkkä armo, jonka syntinen itselleen toivoo koko sydämestään.

17.10.2009

Miten ihmiset voisivat saada oikean sielunrauhan? Avainsana on, tyhjä vaaka!
 

Ihmisillä on tarve saada ns. respektiä, eli kunnioitusta vastineeksi omiin tekoihinsa. Tästä ihminen saa sielulleen rauhaa, joka on kuin vaakakuppiin olisi pantu vastapainoksi jotain. Ihmisen tasapaino on kuin hyvä ja paha, debet ja kredit, eli ihminen ei ole tasapainossa, ellei vaakakupin toiseen päähän ole asetettu vastausta.
Ihminen tekee pahaa ja ihmisen debet kupin päähän kertyy painavia syntejä, eikä sielu voi silloin hyvin, ellei kredit puolelle satu tulemaan respektiä, eli tunnustusta. Tämä tunnustus eli kredit puoli onkin omituinen osa ihmisen sielunelämää, sillä tässä ei ole kyse täysin hengellisestä elämästä, vaan pikemminkin sielullisesta. Henkinen sielunelämä on kuin sielun portti, tai lukko jota kautta sielun säätely lopulta tapahtuu. Henkinen elämä on kuin sielunhoitaja, tai pahimmassa tapauksessa jopa vartija ja siksi toiset muodostavat sielulle suuria lukkoja, jonne ei pääse mitenkään murtautumaan ja siksi ongelma on lievästi sanottuna aikamoinen. Sielu on monilla siis jatkuvassa ristiriidassa itsensä kanssa, vaatien saada rauhaa keinotekoisen tunnustuksen kautta, eli vaatii juurikin sitä kredittiä.


Tätä sielun kredittiä voi olla oikeastaan vain kolmea erilaista:

Ensinnäkin omaan pahaan oloon, syyllisyyteen ja omaan henkiseen
syytöspaineeseen on saatava lääkettä vastineeksi, jotta sielu voisi hyvin. Tämä lääke on kaikkein epäterveimmillään kuin huumetta, eli vastapainoksi omiin synteihin kelpaa vain toisten huonous. Tähänhän ei riitä lääkkeeksi se että havaitset jonkun olevan huonompi ihminen kuin sinä olet, vaan tämän toisen pitää jopa tunnustaa olevansa huonompi kuin sinä. Se vasta antaa vastapainoa sielulle, jotta se voisi olla tasapainossa itsensä kanssa. Tästä muodostuu mm. psykopaattiset piirteet.

Toinen seikka mihin syyllisyydentunne ja syntisyys voisi saada vastapainoa, on omien hyvien tekojen korostaminen ja varsinkin marttyyrimainen asema toisiin nähden. Eritoten oma uhraus joidenkin puolesta joutumalla itse kärsimään, on suunnaton painolasti vaakakupissa oman syntitaakan toisessa päässä kredittinä. Auttamisen halukaan ei ole mikään ilo, vaan se on henkinen kanava pönkittää omaa sielun kurjuutta.
Joku palkattu tai muuten sinusta riippuvainen kehumiskone ajaa saman asian, joka kertoo kuinka hyvä olet ollut ja kuinka tekosi ovat olleet ylivertaisia. Sielu voi jälleen varsin hyvin?

Tämä kaikki oli siis tähän saakka keinotekoista ja maailman mallin mukaista sielunhoitoa.

Kolmas ja viimeinen keino omien huonojen tekojen, vuosien ja elämän vastapainoksi on omien huonojen tekojen, vuosien ja elämän TÄYSI TUNNUSTAMINEN Jeesukselle Kristukselle ja jopa myös muillekin läheisille ihmisille, joille tuon tunnustuksen voi lahjoittaa, koska se todellakin puhdistaa sielusi. Mikäli tunnustat huonoutesi, vajavuutesi ja pahat tekosi, sielusi saa vastapainoa vaakakuppiin, vaikka siellä ei olekaan enää mitään, koska se sama mikä aiheutti vastapainon toiseen päähän, poistuukin sieltä päästä. Jeesus Kristus kantaa sen pään, eikä vaaka enää kallistu, etkä tarvitse enää kenenkään huonoutta, etkä liioin kertoa omista uhrauksistasi ja sankariteoistasi korostaaksesi kelvollisuuttasi. Mikäli et ole vielä tehnyt edellä mainittua ripittäytymistäsi, niin alahan jo tehdä se ja lakkaa kiillottamasta omaa kilpeäsi ja tonkimasta rikkoja naapurin silmästä, takaan että hämmästyt lopputulokseen.

Lopuksi minun täytyy pala kurkussa ja itku silmässä kertoa, että lusteen kimppuihin sitominen sattuu hyvin paljon. Se sattuu katsoa ja nähdä, koska näkee rakkaimmat läheiset luulevan jotain muuta, eivätkä he tiedä mikä heidän on. Lukuisia tuttavia kävelee kuin zombit ymmärtäen vain sen, että he ovat suuri, hyvin suuri enemmistö. Silti he näkevät enemmistönsä pyhinä, hyvinä, rikkaina ja hurskaina, eivätkä näe alastomuuttaan, likaisuuttaan ja köyhyyttään eikä kurjuuttaan ollenkaan. Rikkaus kun ei ole rahaa, omaisuutta ja vaurautta, puhtaus ei ole terveellistä elämäntapaa, ruumiillista terveyttä eikä vettä ja saippuaa. Hyvyys ei ole näyttäviä hurskaan tekoja, anteliaisuutta ja vastuunkantoa, työtä ja toimeentuloturvaa. Laodikea ei näy ymmärtävän tätä alkuunkaan ja toisaalta morsianta valmistetaan kiireellä jo häitään varten.

16.10.2009

Minä vaan kysyn, miksi ihmeessä epidemia voi odottaa rokotetta?

Sikainfluenssaepidemia alkamassa Suomessa >>lue juttu>>
YLE - julkaistu tänään klo 11:29, päivitetty tänään klo 13:05

Sikainfluenssaepidemian ensimmäinen aalto on saapunut Suomeen. Tautitapauksia on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tutkimusprofessorin Petri Ruudun mukaan kertynyt erityisesti Pohjois-Suomessa jo sen verran, että voidaan puhua epidemian alkuvaiheesta.

Viime viikolla varmistui Sodankylän varuskunnassa H1N1-tautitartuntoja ja tällä viikolla on Kainuun Prikaatissa varmistettu samanlaisia tapauksia. Myös Kiuruveden, Suonenjoen ja Rantasalmen alueilla on Ruudun mukaan tavattu tautiryppäitä.

- Tämä tarkoittaa, että Suomessa lähdetään nyt kiihtyvään tautitilanteeseen, vaikka selvää epidemiaa ei vielä olekaan, Ruutu kertoo YLE Uutisille.
Sikainfluenssasta tehtyjen taudin etenemisennusteiden mukaan vie noin viidestä kuuteen viikkoa ennen kuin epidemia saavuttaa huippunsa. Epidemian huippuvaihe kestää THL:n mukaan kahdesta neljään viikkoa. Yhtenä influenssakautena ei Ruudun mukaan ole odotettavissa enempää kuin yksi epidemia-aalto. Sen sijaan hän sanoo olevan täysin mahdollista, että nyt alkanutta H1N1-epidemiaa seuraa kausi-influenssa-aalto.

Miksi kohu on näin valtava ja ajoitus rokotteen saapumisen ajankohdalla uutiset kertoo juuri nyt epidemian alkaneen kun rokote tuli maahan. Tällä keinolla saadaan mahdollisimman moni ottamaan rokotte, jota ei oikeasti ole testattu, tai jos on, niin sen vaikutukset saattavat olla mitä tahansa. Mielestäni nyt on kyseessä ennalta ajateltu kuvio, enkä usko rokotteen sisältävän mitään tautiin liittyvää, vaan aivan jotain muuta.
Nyt on luottamukseni mennyt Suomen terveysviranomaisiin, jos sitä nyt on paljon enää ollutkaan, sen jälkeen kun minut suljettiin Peijaksen mielisairaalaan uskonnollisen psykoosin vuoksi. Uskoni oli siis aivan liikaa eräille tahoille, koska psykoosihan on luuloteltu todellisuus.

Lue Sara Hoffmanin näky vuodelta 1979 ja laske yhtälö, mitä tapahtuu juuri tällä hetkellä. Huomaa, että näky alkaa vasta paljon tätä hetkeä myöhemmin, syvässä ahdistuksen ajassa kun Israelin rauha rikkoutuu ja alkaa lopullinen ydinsota maailmassa. Vasta tuon kappaleen jälkeen Hoffmanin näyssä palataan vuoteen 2001 ja heti perään nykyhetkeä seuraavaan tapahtumaan.
 


Kuvassa, H1N1 suihkepurkki

Eräältä nettisaitilta poimittua: (huomaa suihke "purkki" Hoffmanin näyssä)

 

Lääkäri haastateltiin Fox News on sanonut, että 3,5 miljoonaa annosta nenän rokotetta spray on saatavilla Yhdysvalloissa noin kymmenen päivän ja spray sisältää eläviä viruksia, ja voi periaatteessa levittää tautia.

http://www.foxnews.com/search-results/m/26495679/h1n1-update.htm

Hän sanoi, spray vain käytettävissä ensimmäinen vaste ja terveydenhuollon tarjoajat.

Baxter on yksi pharmacuetical kehittävien yritysten nenäsumute. Baxter oli myös pyydetty käyttöön elää lintuinfluenssavirus tulee 72 kiloa rokotteen materiaalia helmikuussa lähes kipinät maailmanlaajuisen pandemian hätätilan helmikuussa.. Mukaan Itävallan terveysministeri Baxter on vielä paljon, että saastunutta materiaalia sen jälkeen, kun se on palautettu yhtiölle, se ei ole tuhottu, koska terveysministeri ensimmäinen väitetty..

Jos sika flunssa spray sisältää eläviä lintuinfluenssavirus, se voi aiheuttaa 60% kuolemaan johtaneiden onnettomuuksien vähentäminen ensimmäinen vaste-ja terveydenhuollon tarjoajat..

Tämä nopeuttaisi siirtymistä hätätilan, lamauttaa Yhdysvaltojen terveydenhuoltojärjestelmä, ja johtaisi "on" on sotilaallista lopulta YK: n joukkoja, hallita..

Myös kaikki julkiset kokoonpanot, mukaan lukien tuomioistuimet, olisi kiellettyä, mikä täyttää edellytys käyttöön poikkeustila, massa eristää, ja pakotti rokotuksista meille muille..

Laillisuus sotatilan julistamiseen jos pandemian keskusteltiin tuomari Andrew Napolitano Freedom Watch..

Freedom Watch: Asiantuntija painaa on H1N1-pandemian Bill ja mahdollisuus sotatilalain

http://www.foxnews.com/search-results/m/26440871/a-primer-on-martial-law.htm

 

Edellisestä kommenteista en ota kantaa enempää, mutta uhkakuvia on kovasti ilmassa.

15.10.2009

Naissotilas ennusteli tänään USA:ssa alkavan vakavan ihmiskontrollin - taisi tyttö tietää!

Yhdysvalloissa pidätettiin satoja jengien jäseniä YLE - julkaistu tänään klo 21:37

Yhdysvalloissa on pidätetty lähes 1 800 ihmistä puoli vuotta kestäneessä jengien vastaisessa operaatiossa, maahanmuut-toviranomaiset kertovat.
Pidätyksiä tehtiin 89 kaupungissa.

Pidätettyjä 1 785 ihmistä epäillään rikoksista tai maahanmuuttorikkomuksista. 905:tä odottaa rikossyyte. 16 on jengijohtajia ja yli
1 400 epäiltyjä jengien jäseniä. Kaikista pidätetyistä 35 prosentilla on taustalla väkivaltarikoksia, viranomaiset kertovat. Operaatio keskittyi jengeihin, joiden jäsenistö on pääosin lähtöisin ulkomailta ja jotka ovat mukana salakuljetuksessa.

14.10.2009

Lopunajan meininkiä - Fuusioidaan, ketjutetaan, juhlitaan ja yksinäiset unohdetaan

Jesaja 5:8-14 Voi niitä, jotka liittävät talon taloon, yhdistävät pellon peltoon, kunnes ei jää enää tilaa ja te yksin asutte maassa! Minun korviini kuului Herran Sebaotin sana: Totisesti, ne monet talot tulevat autioiksi, ne suuret ja kauniit asujattomiksi. Sillä kymmenen auranalaa viinitarhaa on antava yhden bat-mitan, ja hoomerin kylvö on antava eefan. Voi niitä, jotka aamuvarhaisesta väkijuoman jäljessä juoksevat ja iltamyöhään viipyvät viinistä hehkuvina! Kanteleet, harput, vaskirummut, huilut ja viinit on heillä pidoissansa, mutta Herran tekoja he eivät tarkkaa, eivät näe hänen kättensä töitä. Sentähden minun kansani siirretään maastansa äkkiarvaamatta, sen ylhäiset kärsivät nälkää, ja sen remuava joukko nääntyy janoon. Sentähden tuonela levittää kitansa ammolleen, avaa suunsa suunnattomaksi; ja sinne menee sen loisto, sen remuava ja pauhaava joukko, kaikki sen ilonpitäjät.

1. Tessalonikalaiskirje 4:14-18 Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta

myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan. Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta
(1.) käskyhuudon, (Joh.ilm. 14:15) (2.) ylienkelin äänen
(Dan. 12:1) ja (3.) Jumalan pasunan (Ilm. 11:15) kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa. Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.

Käskyhuuto, ylienkelin ääni ja Jumalan pasuna ovat kaikki eri ääniä, eikä Jumalan vakaa järjestelmä huuda kolmeen ääneen yhtä aikaa, eihän kukaan sellaisesta saa mitään tolkkua.

1. Tessalonikalaiskirje 5:1-7 Mutta aikakausista ja määrähetkistä ei teille, veljet, ole tarvis kirjoittaa; sillä itse te varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä. Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon. Mutta te, veljet, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää teidät niinkuin varas; sillä kaikki te olette valkeuden lapsia ja päivän lapsia; me emme ole yön emmekä pimeyden lapsia. Älkäämme siis nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit. Sillä ne, jotka nukkuvat, ne yöllä nukkuvat, ja jotka juovat itsensä juovuksiin, ne yöllä juovuksissa ovat.

Johanneksen ilmestys 19:7-11 Iloitkaamme ja riemuitkaamme ja antakaamme kunnia hänelle, sillä Karitsan häät ovat tulleet, ja hänen vaimonsa (1.) on itsensä valmistanut. Ja hänen annettiin pukeutua liinavaatteeseen, hohtavaan ja puhtaaseen: se liina on pyhien vanhurskautus." Ja hän sanoi minulle: "Kirjoita: Autuaat ne, (2.) jotka ovat kutsutut Karitsan hääaterialle!" Vielä hän sanoi minulle: "Nämä sanat ovat totiset Jumalan sanat". Ja minä lankesin hänen jalkojensa juureen, kumartaen rukoillakseni häntä. Mutta hän sanoi minulle: "Varo, ettet sitä tee; minä olen sinun ja sinun veljiesi kanssapalvelija, niiden, joilla on Jeesuksen todistus; kumarra ja rukoile Jumalaa. Sillä Jeesuksen todistus on profetian henki." Ja minä näin taivaan auenneena. Ja katso: valkoinen hevonen, ja sen selässä istuvan nimi on Uskollinen ja Totinen, ja hän tuomitsee ja sotii vanhurskaudessa.
(3.)
Jää odottamaan Jeesuksen näkyvää paluuta. Ylösotot ovat siis: 1. 2. ja 3. Kolmas on siitä erikoinen, että kyseessä on vain lyhyt hääilllallinen, jonka aikana Sakarja 14. kertoo siitä.

Maan päällä alkaa maan omat ekumeeniset massahäät, jossa kaikki saasta yhdistetään:
 

Häät yhtä aikaa 40 000 muun kanssa
14.10.2009 12:38

Etelä-Koreassa 20 000 pariskuntaa osallistui massahäihin. Hääpareja oli ympäri maailmaa. Massavihkimisen järjesti Yhdistyskirkko.

Vihkiminen oli kirkon laajin häätilaisuus kymmeneen vuoteen ja sitä veti kirkon perustaja, 89-vuotias Sun Myung Moon.

Asanin kaupungin yliopiston alueella oli tungosta. Osa avioliitoista oli kirkon järjestämiä ja jotkut vihittävistä olivat tulleet mm. Yhdysvalloista, Brasiliasta ja Venezuelasta. Yhdistymiskirkon eli moonilaisuuden yhdet uskonnolliset juuret ovat kristinuskossa, mutta sen uskontulkintaa värittävät myös

taolaisuus, buddhalaisuus ja konfutsealaisuus, Kaakkois-Aasian perinteinen maailmankuva sekä perustaja-Moonin vahva persoona.

13.10.2009

Todiste ihmisen omavoimaisuudesta on hautakivi

1. Mooseksen kirja 2:16-17 Ja Herra Jumala käski ihmistä sanoen: "Syö vapaasti kaikista muista paratiisin puista, mutta hyvän-ja pahantiedon puusta älä syö, sillä sinä päivänä, jona sinä siitä syöt, pitää sinun kuolemalla kuoleman".

Adam ja Eeva lankesivat, söivät siitä puusta ja heidät ajettiin paratiisista.
Tämän jälkeen synnistä tulikin kaikenkeskeinen käsite, jolla yritettiin jos milläkin tavalla miellyttää Jumalaa. Koko vanha testamentti kului uhraten ja esittäen Jumalalle monenlaista jotta synti ei paljastuisi ihmisen elämässä. Todisteena siinä onnistumisesta on kuvassa vasemmalla näkyvä loputon hautakivimeri.
Miksi ihmeessä ihminen ei millään ymmärrä ettei se kykenisi koskaan täyttämään Jumalan asettamaa vaatimusta synnin edessä, koska puhtaimmillasikin sinun palkkasi on tuolla hautakivien keskellä. Siitäkin huolimatta vaikka todisteena on maailma, joka on täynnä hautakiviä, ei ihminen lakkaa yrittämästä
miellyttää Jumalaa ja yrittämästä ohi lunastajan veren, armon lahjan antajan, Jeesuksen Kristuksen. Pahimmin eksyksissä ovat sellaiset, jotka ottavat Kristuksen vastaan mutta sen saatuaan hylkäävät Veren suojan ja voiman koska luulevat nyt selviävänsä loppuun itse. He käyttävät Jeesuksen veren armon juuri vain siihen kohtaan, kun he tulevat uskoon ja jatkavat siitä omavoimaisen pyhitettynä hurskasta elämäänsä, kuin kuvitellen Jeesuksen olevan pelkkä portti. Jeesus ei ole portti, vaan tie. Se joka haluaa todella heittäytyä Jeesuksen Kristuksen veren suojaan, hyväksyy oman syntisyytensä ilman omaa panosta.
Ei Jeesus tullut tänne kuolemaan siksi että kaikki saavat syntinsä anteeksi, vaan Jeesus kuoli siksi jotta sinä saisit tuoda syntisi hänelle anteeksiannettavaksi. Ei Jeesus ole mikään roskisautomaatti, jolle tuodaan roskapussi ja jatketaan sitten taas omavoimaista elämää. Jeesus kuoli syntisten ihmisten tähden, eikä hurskaiden ja omavoimaisten. Jeesus tietää hyvin, että hän joutuu joka päivä antamaan katuvalle syntinsä anteeksi ja olemaan uskomattoman pitkämielinen, ihan siihen päivään saakka, kun täydellisyys tulee vajavuuden tilalle.
Liian moni laskee synnittömiä päiviään tajuamatta, että ui syntimeressä 24/7 koko ajan. Tästä todisteena on kuolema ja hautakivimeri. Muutenhan sinä uudestisyntymisesi jälkeen eläisit ikuista elämää, kuten hengessä elätkin, mutta sinun ruumiisi eläisi myös ikuisesti jos olisit synnitön. Synti sen sijaan polttaa ruumistasi koko ajan. Jumala näkee sinut synnittömänä vain Jeesuksessa Kristuksessa, jossa sinä/minä, me olemme yhtä. Jumala ei näe synnittömyyttä itsessäsi ja omassa ruumiissasi, vaikka kuinka yrittäisit esitellä hurskasta. Uudestisyntynyt henkesi on kuolematon Jeesuksessa, mutta ruumiisi on yhä synnin murtama kuoleman ruumis aina fyysisen ruumiisi kuolemaan asti sairauksineen ja vaivoineen.
Tämän jälkeen joka ikinen fariseus riemuissaan kirmaa huutamaan, että Jarmo opettaa ihmisiä pysymään synnissä. NOU! Jos Kristus asuu sinussa, sinä alat hiljalleen inhota syntiä. Capiche?

11.10.2009

Hengellisyys ja hengettömyys kirkoissa - Kristusruumiissa

Monille Pyhän Hengen ilmentyminen, mm. armolahjoissa on ainoa todiste oikeasta Uskosta. Tämä on harhaluuloa, sillä Jumalan työn täyttymys ihmisten kanssa tapahtuu monella muullakin eri tavalla kuin hengen todistuksena. Tästä samasta syystä meillä on niin monta kirkkoa, koska ihmiset kutsutaan heidän omilla vahvuuksillaan ja heikkouksillaan eri kirkkoihin sisälle. Jotkut eivät edes kaipaa kirkkoja, kuten minä ja toiset taas eivät tule toimeen ilman kirkkoyhteyttä. Meidät on siis kutsuttu omilla ominaisuuksiltamme Kristuksen ruumiin jäseniksi. Toiset meistä ovat Kristuksen luuta, toiset hermostoa ja toiset taas lihaa ja eräät verta. Toiset ovat Kristuksen iho ja kasvot, eli meissä on se kaikki mitä Kristus on.
Monesti on ollut valtavan suuri sääli huomata, kun kirkkojemme jäsenet sanovat vakavalla naamalla, että me olemme se ainoa oikea tie Taivaskotiin. Lapsena kun kävimme sapattikoulussa, minä leikin usein adventtikirkon pihalla toisten adventistilasten kanssa. Adventtikirkon aidan takana oli kerran tavallisia lapsia leikkimässä, kun eräs adventistilapsista huusi heille, etteivät he pääse taivaaseen, koska he syövät makkaraa. Toinen tapaus oli kun nuorempi tyttäreni ei mennytkään adventistien kouluun, niin eräs adventistityttö ehdonalaisti ystävyyden, koska hän ei käynyt samaa kristillistä koulua tämän kanssa. Järkyttävää kuultavaa, koska jos niin todellakin on että olisi vain yksi ainoa kirkkotie päästä Taivaaseen, niin Kristusruumiissahan ei voisi olla jalkoja eikä käsiäkään ollenkaan, olisi vain yksi ainoa kokovartaloraaja kuin puu. Jeesushan opetti puusta saman toisin päin: "minä olen öljypuun runko ja te olette minun oksiani". Niinpä Kristusruumiin pää on sen mieli ja tahto.
Jeesuksen ruumis koostuu tasapuolisesti monesta oikeasta aidosta Kristillisestä kirkosta, joissa kaikissa on omat talenttinsa ja kaikissa taas omat kompastuskivensä. Henkilökohtaisesti en kelpuuttaisi kirkkoja Kristusruumiin jäseniksi, vaan pikemminkin seurakuntia. Mutta puhutaan nyt kirkoista kerran alettiin.
Jos lähtisin vaikka neljän kirkon neljää raajaa vertaamaan toisiinsa ja katsotaan niitä näin:

Otetaan ensin Luterilainen kirkko: Lapsikasteen takia tämä kirkko on varmasti kirkoista hengettömin, koska lapsihan ei kykene ottamaan Uskoa vastaan ja niinpä hengellisyyskin jää hieman torsoksi. Sen sijaan sanan opetus ja palvelustyö ovat olleet luterilaisen kirkon talentteja joista koostuu suuret siunaukset ja siksi saamme kiittää monesta hyvästä luterilaista kirkkoamme. Luterilainen kirkko on oikeastaan kuin vankka luusto Kristusruumiissa. Luu on hengellisesti ottaen hengetön kunnia ja luusta koostuu myös iho, eli kasvot ja ulkonäkö.

Sitten otetaan vaikka Helluntaikirkko: Helluntaihan on hengellisyyden perikuva ja kirkko koostuu lähes kokonaan hengellisyyden pohjalle. Kirkon jäsenistöstä melkein kaikilla on jokin armolahja, joiden mukana heidän uskonsa pysyy vahvana. Niinpä helluntailaiset voisivat hyvin olla Kristusruumiin hermosto ja ns. lymfa ja selkäydin, joka kulkee kuin sähköisku kaikkialla Kristuksen ruumiin jäsenten keskellä. Sen sijaan lankeemus käy ylpeyden edellä ja niinpä näiden jäsenten helmasynti on usein tuomita hengenlahjoista osattomat vähempiarvoisina.

Otetaan seuraavaksi Adventtikirkko: Tämä on minunkin edustamani kirkko ja adventistithan ovat hyvin pitkälle käskyjen, Raamatun ohjeiden ja hyvien Kristillisten tapojen noudattaja, aivan kuin lihaksisto Kristusruumiissa, jonka tehtävä on täyttää Jumalan käskyt niin hyvin kuin ihminen siihen vain voi kyetä. Lihaksisto ei paljon hengessä hienosäädä, vaan se toimii kovaa ja sitkeästi Kristusruumiin edestä ponnistellen kohti Taivasta. Hieman hölmöä mutta lihashan on sellainen, luulee voivansa itse lihaksillaan kiivetä ohi Kristuksen veren voiman. Lihas tarvitsee ravinnokseen hyviä aineita kasvaakseen ja sitähän Adventtikirkossa tehdään.

Sitten viimeisenä Vapaakirkko: Tämä kirkko on kuin yhdistelmä hieman kaikkea, mutta tällä kirkolla taitaa olla puhtain kristuskuva, ainakin mielestäni, koska Jeesuksen Kristuksen uhri on vain aniharvalle aivan selvä asia ja Vapaakirkolla on mielestäni hyvin selvä ja oikeaoppinen käsitys synnin ja anteeksiannon merkityksestä. Ihmisellä on vain yksi paikka ja se on hautausmaa, ilman Jeesuksen uhria. Tästä syystä annan Vapaakirkolle oikeuden olla Kristuksen ruumiissa veri, joka puhdistaa kehoa, vie viestiä ja aineosia paikasta toiseen. Vapaakirkolla on ehkä kaikkein vähiten huonoja puolia, mutta ainakin yksi on ja se tahtoo olla juuri se, eli ettei ole huonoja puolia. Vapaakirkollinen luulee useinkin itsestään enemmän kuin muut kirkkokunnat ja se tahtoo olla siksi usein ylpeyden ja viisauden helmasynnin kantaja.

Tässä esittelin neljä kirkkoa, joista monista kirkoista vain nämä neljä raajaa otin esille. Älkää nyt vaan luulko että yleistän tätä koska esim. ystäväni Markku on hyvin hengellinen luterilainen ja Tuomas taas tyypillinen vapaakirkollinen. Sen sijaan esimerkiksi meidän adventtikirkoissa ei useinkaan näe armolahjojen saajia ainakaan todistamassa armolahjoistaan, koska kirkkomme taitaa muutenkin hieman vierastaa armolahjoja. Silti tyttäreni koulukaveri ja kämppis sai viime tiistai-iltana kielilläpuhumisen armolahjan yksin huoneessaan kun tyttäreni kävi pelaamassa sählyä poikien kanssa. He olivat kaksistaan olleet vain pari tuntia aiemmin täällä minun luona ja olimme hänen kanssaan jutelleet armolahjoista. Minä kerroin hänelle nimenomaan syvällisesti Jeesuksen veren merkityksestä ja kerroin myös yhtiökumppanistani Jarista, joka on nimenomaan helluntailainen, jolla on hyvin kaunis kielilläpuhumisen lahja, joka ilmenee poikkeuksetta aina kun rukoillaan. Niinpä tyttö sai Pyhän Hengen lahjan ja puhuu nyt kielillä.

Tässäkin leikkauksessa kävimme läpi ystäväpiiriäni, joista kaikki olivat näissä neljässä eri raajassa jäseninä. Kaikille heille oli tyypillistä omat juttunsa, mutta mikään ei estä Jumalaa liittämästä Hengessä meitä toisiimme, koska nimenomaan niin juuri tapahtuukin. Henki yhdistää Kristusruumiin osat yhdeksi ruumiiksi ja Kristuruumiin paikka on Jumalan oikealla puolella Taivaskodissa Isän luona, jossa ei ole enää surua ja murhetta. Ruumis on siis yhtä, vaikka siinä on monta raajaa, monta sormea ja varvasta. Kaikkia ruumis tarvitsee elääkseen.

10.10.2009

Kristusruumis ja sen kummallinen kantapää

Millainen on Kristuksen ruumis sinun henkilökohtaisesta näkökulmastasi? Siinä on varmaan ainakin pää, joka on Jeesuksen Henki ja henkilö. Sitten siinä täytyy olla torso, eli se rintamus johon liittyy hartiat, jonka perään tulevat kädet ja lopulta sormet. Alemmas mentäessä katsellessamme Jeesuksen ruumista, tulee vatsa jonka jälkeen reidet. Lopussa Jeesus seisoo jalkojensa varassa, joiden lopussa ovat kantapäät ja jalkaterät. Siinähän se ruumis nyt on!

Daniel kuvaa patsaan, jossa pää on puhdasta kultaa, rintamus hopeaa jne. kunnes jalkaterät ovat sekoite rautaa ja savea. Kun patsas oli siinä hetken seissyt, niin jostain tuntemattomasta voimasta lensi kivi jalkoihin ja murskasi ne. Silloin sortui koko patsas ja Job on kertonut perustavaa laatua olevan syyn, miksi patsas romahti. Job kertoo nimenomaan omavoimaisuudesta:

Job 18:7-10 Hänen väkevät askeleensa supistuvat ahtaalle, ja hänen oma neuvonsa kaataa hänet maahan. Sillä hänen omat jalkansa vievät hänet verkkoon, hän käyskentelee katetun pyyntihaudan päällä. Paula tarttuu hänen kantapäähänsä, ansa käy häneen kiinni; hänelle on maahan kätketty pyydys, polulle häntä varten silmukka.

Eli päästiin ikään kuin asiaan, Kristusruumiin kantapään merkitykseen ja linnustajan paulaan.

Psalmi 91:1-3 Joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, se sanoo: "Herra on minun turvani ja linnani, hän on minun Jumalani, johon minä

turvaan". Sillä hän päästää sinut linnustajan paulasta, turmiollisesta rutosta.

Kristusruumiin kantapää, on siis koko ruumiin HEIKOIN LENKKI. Juuri kantapäätä ennen, eli nilkkojen ylöpuolella Danielin patsaassa tapahtui jotain hyvin outoa. Savi alkoi sekoittua rautaan ja se yhtälöhän on mahdoton. Jo ylä-asteen metallityötunneilla ollaan sen verran metalurgiaa opittu, että tiedetään ettei rauta Fe37 ja savilieju sulaudu toisiinsa vaikka kuumentaisi ne yhdessä kovaksi. Hiili, maahiesu ja rauta erottuvat aina vain toisistaan ja sellaisesta raudasta tulee ns. huonoa valurautaa. Vanhat lämpöpatterit tehtiin valuraudasta ja niitä ei tarvinnut lujaa lyödä, niin ne halkesivat. Niitä ei voi edes hitsata, koska valurauta kiehuu sulaessaan. Valurauta on äärimmäisen huonoa tavaraa kestämään iskuja.
Danielin patsaan kantapää osuu ajanlaskumme ns. tappiin, jossa patsaan pituusmitta päättyy ja patsas voi jatkua enää maata pitkin, eli kohti jalkateriä. Siellä on patsaan heikoin lenkki.

Katsotaanpa vielä kauemmas taaksepäin, sinne kun käärme oli juuri saanut houkuteltua Adamin ja Eevan syntiin. He olivat olleet juuri Jumalan edessä tilillä ja kumpikaan eivät tunnustaneet omaksi syykseen syntiä, vaan siirsivät synnin toisen syyksi, pitäen itseään syyttömänä. Adam syytti jopa itseään Jumalaa, joka oli tehnyt naisen, joka houkutti hänet. Eeva puolestaan syytti käärmettä, joka hänet puolestaan petti. Niinpä Jumala huokaisi syvään ja aloitti toteuttaa pelastussuunnitelmaansa, sanoen käärmeelle näin:

1. Mooseksen kirja 3:14-16 Ja Herra Jumala sanoi käärmeelle: "Koska tämän teit, kirottu ole sinä kaikkien karjaeläinten ja kaikkien metsän eläinten joukossa. Vatsallasi sinun pitää käymän ja tomua syömän koko elinaikasi. Ja minä panen vainon sinun ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän." Ja vaimolle hän sanoi: "Minä teen suuriksi sinun raskautesi vaivat, kivulla sinun pitää synnyttämän lapsia; mutta mieheesi on sinun halusi oleva, ja hän on sinua vallitseva".

Mitä se heikoin lenkki sitten tulee olemaan? Eesaulla on se kantapää josta heikko lenkki, Jaakob pitää kiinni. Se kohta on heikko lenkki kun katsot mitä tapahtui.

1. Mooseksen kirja 25:24-34 Kun hänen synnyttämisensä aika oli tullut, katso, hänen kohdussaan oli kaksoiset. Joka ensiksi tuli hänen kohdustaan, oli ruskea ja yliyltään niinkuin karvainen vaippa; sentähden pantiin hänelle nimeksi Eesau. Senjälkeen tuli ulos hänen veljensä, ja hän piti kädellään Eesaun kantapäästä. Ja hänelle pantiin nimeksi Jaakob. Iisak oli kuudenkymmenen vuoden vanha heidän syntyessänsä. Ja pojat kasvoivat suuriksi, ja Eesausta tuli taitava metsästäjä, aron mies; Jaakob sitä vastoin oli hiljainen mies, joka pysyi kotosalla. Iisak rakasti enemmän Eesauta, sillä hän söi mielellänsä metsänriistaa, mutta Rebekka rakasti enemmän Jaakobia. Kerran, kun Jaakob oli keittänyt itselleen keiton, tuli Eesau kedolta nälästä nääntyneenä. Ja Eesau sanoi Jaakobille: "Anna minun särpiä tuota ruskeata, tuota ruskeata keittoa, sillä minä olen nälästä nääntynyt". Sentähden hän sai nimen Edom. Mutta Jaakob sanoi: "Myy minulle ensin esikoisuutesi". Eesau vastasi: "Katso, minä kuolen kuitenkin, mitä minä esikoisuudellani teen?" Jaakob sanoi: "Vanno minulle ensin". Ja hän vannoi hänelle ja myi esikoisuutensa Jaakobille. Ja Jaakob antoi Eesaulle leipää ja hernekeittoa. Ja hän söi ja joi, nousi ja meni matkoihinsa. Niin halpana Eesau piti esikoisuutensa.

Eesau pitää halpana perintöosuuttaan ja antaa sen puurolautasesta veljelleen ja Jaakobkin joutuu ottamaan sen perinnön pettämällä isänsä Iisakin. Niinpä nämä kaksi toinen toistaan huonompaa veljeä ovat se kantapää, savea ja rautaa. Toinen mieleltään heikko ahne ja toinen kavala petturi. Tämän poikalapsen syntyessä, jonka kantapää on se joka yhdistää nämä kaksi tekemään rauhan keskenään, on se hetki jolloin kivi singahtaa Daavidin lingosta ja pudottaa suuren patsaan maahan murskaksi. Se on ajanlaskun päätös ja uuden ajan alku.

Tämä patsas, kristusruumiin historia on kuin valmis elokuva, jonka ainoa päähenkilö on Jeesus Kristus alusta loppuun ja muut ovat kaikki statisteja. Kun kerroin tyttärelleni Jumalan suuresta suunnitelmasta, miten samalla voi tietää kaiken mutta kuitenkin muuttaa koko ajan suunnittelemaansa. Tyttäreni sanoi, että Jumala on kuin olisi tehnyt elokuvan, hän teki ensin käsikirjoituksen, sitten ohjasi ja leikkasi sen. Lopuksi Jumala vain katsoo lopputulosta. Lopputulos ja sen juoni ei muutu, mutta leikkauskohdassa piti hieman säätää.

9.10.2009

Tänään kello 14:31 roomalainen sotilas pistää haavan - kumpi tulee ensin, veri vai vesi ?

"Pommituksella" Nasa tutkii Kuun pintaa syvemmältä ja yrittää löytää vettä tai jäätä Kuusta. Jos vettä löytyisi, sinne voisi joskus tulevaisuudessa muuttaa ihmisiä.
Nasa uskoo, että jäätä löytyisi Kuun navoilta, jonne auringonvalo ei yllä koskaan.
Kantoraketin on määrä törmätä Kuun etelänapaan tänään kello 14.31. Neljän minuutin päästä on luotaimen vuoro. Törmäyksestä tulee massiivinen, sillä kumpainenkin alus pamahtaa Kuun pintaan

9 000 kilometrin tuntinopeudella. Törmäyksen uskotaan nostavan liikkeelle 350 tonnia ainesta Cabeus-kraaterista. Nasan operaatiota voi katsoa reaaliajassa verkon kautta.
 
Johannes kuvailee sanoin:
...puhkaisi keihäällä hänen kylkensä, ja heti vuosi siitä verta ja vettä.
Kuumme on nyt laskeva kuu, joka menee koko ajan piiloon, emmekä näe sitä, miten kuu muuttuu, vai muuttuuko? Löytyykö vesi ja veri?
Monelle kuu saattaa olla kylmä ja kolkko asumaton paikka ja monikaan ei osaa yhdistää kuuta Jeesukseen Kristukseen vertauskuvallisesti. Kuuhan on siis auringon valoa heijastava maan kiertolainen. Kuu antaa valonsa pimeydessä kulkevalle valaisee kulkijaa auringon valolta polttamatta tätä ja kulkija voi jopa katsoa auringonvaloa kuun kautta rikkomatta silmiään. Kuu on erittäin hyvä vertaus Jeesuksesta ja siksi kuu muuttuu vereksi, koska antikristus seisoo jo kynnyksellä ja se tarkoittaa kuun muuttumista vereksi. Kuu lakkaa antamasta valoaan, eikä se enää loista pimeässä, vaan se on verenruskea. Maailma on valinnut herransa, jota se kumartaa ja palvoo.


Loppukaneetti:
 

Olet ehkä niitä jotka eivät usko että kuussa ollaan koskaan edes käyty. Tavallisella kunnon observatoriokaukoputkella kyetään näkemään kuumoduulien jalakset ja hylätyt kuuautot. Sama pätee Uskoon Jeesuksesta Kristuksesta: vain harvalla on uskoa riittävästi, tai edes ollenkaan, ellei itse näe että Jeesus kävi maassa 2000 vuotta sitten. Maamoduulin jalakset ja hylätyt maa-autotkin ovat nähtävissä monessa paikkaa maailmaa, mutta jos et ole itse niitä nähnyt, niin on vaikea uskoa toisen nähneen. Jumalan Temppelin perustuksista on kuvia, Nooan arkista on kuvia. Vain harva niitäkään uskoo aidoiksi ja niitä väitetään kuvamanipulaatioiksi monella eri tavalla vääristellen.
Huomaat että tekstissäni on hengellisyys ja kuvaannollisuus mukana ja siksi minä uskon että kuussa todellakin käytiin ja kaikki se on totta siksi että vain hyvin harva on saanut luvan nähdä kuun taakse, eikä se ollut sattumaa. Apollo

Tämä sama pätee hengellisyyteemme. Vain harva tuntee Jeesuksen molemmat puolet, koska Sana on kaksiteräinen miekka. Viisaus ei ole rikkautta, eikä rikkaus ole viisasta. Jos rakastaan rikkautta, joka on meistä lähtöisin, niin se johtaa meidät ennen pitkään harhaan kuten tiedemiehet ja muut maailman viisaat. Viisaus ei ole koskaan tavoiteltavissa olevaa kreditiä, vaan vasta lahjaa köyhyyden, nöyryyden kautta pukeutuen säkkipukuun. Viisaus tulee tyhmyyden, köyhyyden ja vajavuuden tunnustuksen kautta ja pysyy nöyränä. Viisas ei koskaan sano olevansa viisas, vaan kurja, alaston ja köyhä.

Älä sinäkään epäilevä veli enää jaksa kantaa kaunaa tälle maailmalle, vaan hyväksy sen olevan valmis Jumalan tuomiolle, ei meidän korkkipyssyllä ammuttuihin osumiin suuren dinosaurus Rexin kylkeen. Keskity vain saamaan kalaa Taivaan suureen nuottaan, äläkä jatkuvasti etsi epäkohtia tästä maailmasta vain katkeroituaksesi lisää ja miettiäksesi sellaisia.

Sosiaalivirastot, oikeuslaitos, poliisi, WTC-iskut, CIA, USA:n salaliitot ja maailmanrikkaat, sekä kaikki minkä saatan tänne loi, ovat turhaakin turhempaa turhuutta. Jeesus Kristus on voittaja!

Ja tärkeintä on se kohta joka liittyy ihan alkuun mitä sanoin, vain harva TODELLA USKOO, ETTÄ JEESUS ON! Se joka todella Uskoo Jeesukseen Kristukseen, se ei murehdi tämän maailman turhuuksista, vaan luottaa siihen että: Joosua 1:9 Olenhan minä sinua käskenyt: Ole luja ja rohkea; älä säikähdy äläkä arkaile, sillä Herra, sinun Jumalasi, on sinun kanssasi, missä ikinä kuljetkin."

Niinpä! Eli mitä väliä on sellaisesta mikä on saatanan luomaa. Eikä tuohon kuuasiaankaan kannata hengenahdistukseen asti takertua, koska mitä väliä silläkään on. Eli ei ole väliä onko siellä käyty vai ei, koska jos me löydämme jotain Jumalan ilmoitusta mistä tahansa artikkelista, rivien välissä, niin sillä on merkitystä. Minusta kaikki sellainen on tärkeää, mikä saa Pyhän Hengen puhumaan minulle ja ennen kaikkea, JEESUS TULE PIAN!


-jarmo-

Mistä tunnistat varmuudella aidon hengen profetiassa?

Veljeni Tuomas lähetti tänä aamuna tämän vanhan profetian minulle:
 

Valvokaa! - Joulukuun 27 päivänä 1942
 

Te siellä, taistelkaa, valvokaa, rukoilkaa ja pyrkikää yhdeksi, että työni voisi alkaa. Antikristus kynnyksellä seisoo. Kiiruhtakaa, laitumeni lampaat. Luopukaa kaikesta, jatkuvasti luopukaa kaikista omista lihallisista pyyteistä työni tähden. Aika on lyhyt. Minä saavun aikaisemmin kuin luulettekaan.

Minun kansani, pyrkikää toinen toistanne niin liki kuin voitte, ollaksenne yksi sydän ja yksi sielu. Pukeutukaa uusiin vaatteisiin! Ei ole aikaa riidellä ja ajallisissa huolissa aikaansa kuluttaa. Eteenpäin, ylös vuorille rukoilemaan! 

Pian ilmestyy sellaisia henkilöitä, jotka luovat uutta Raamattua. Tuntekaa ajan yö, ajan henki. Tultakin he taivaasta alas saavat, eksyttääkseen minun lampaani, ja nuorten sieluihin he murhatikarin työntävät. Kylväkää lasten sydämiin ajan yötä varten kauas kantava siemen. 

Syvempään rukoukseen vaipukaa taistellen tämän kansan puolesta, laitumeni lampaitten puolesta, penseän Laodikean puolesta, jotka vatsansa tähden luopuvat uskostaan, palvelevat itseään. 

Älkää surko köyhyyttänne. Enemmän tulta, enemmän alttarilta alttarille, enemmän luopumista omasta itsestänne. Eteenpäin, ylöspäin! 

Yhden merkin ilmoitan teille tulostani: Kun on lakannut syvä melske, luodaan Uutta Eurooppaa vanhaan maailmaan, puhutaan tuhansista vuosista.

Rakennetaan Uutta Eurooppaa henkisesti ja aineellisesti. Rauha, rauha, nyt ei enää sotia, on kansojen tunnus. Ei mitään hätää sodista enää! Rakentakaamme, luokaamme kaikki uudeksi! 

Kaiken tämän hyörinän parhaimmillaan ollessa kuuluu outo hyrähdys, paksu savupilvi, varjot - synkät varjot – ja jälleen yö. Silloin tulen minä tämän Betlehemin tähden kohdalta, jonka näet täältä paremmin kuin sieltä alhaalta, ja valkopukuisen, uskollisesti valvovan joukon ylösnoudan, valmistumaan siihen tehtävään, joka odottaa heitä tuhatvuotiskaudessa täällä ylhäällä, tuomitsemaan maanpiirin asukkaita johdollani, Kirjoitusten mukaan. 

Se joukko, jonka ylösnoudan, jota jäännöskansakseni kutsun, on veressäni viittansa valkaissut, ja heidän jokahetkinen sydämensä asia, tunnustus ja aihe, missä kulkenevatkin, on minun tuloni. He etenevät Sanassa hetki hetkeltä, ja maisten arvojen mukaan ei heitä tunneta. 

Kaikista pystyttämistänne leireistä minä valitsen itselleni morsiamen, jota maan nimellä ei tunneta, ei opinkappaleiden eikä rotuväriensä mukaan. He ovat minun laitumeni lampaita vain. He ovat nostaneet sodan oman minän ja lihan tahtoa vastaan, pyrkien sille kuolemaan joka hetki, elääkseen minun tulemiseni merkeissä Kristus-keskeistä elämää. Nämä laitumeni lampaat minä täytän Pyhällä Hengelläni ja puen pyhitettyjen pyhään viittaan. Alttiuden kengät jaloissaan he julistavat elämällään tuloani, käyden alttarille - vuorille - ylös vuorille rukoilemaan. He eivät pidä mitään itsellään, ei sisäisiä eikä aineellisia tarpeitaan. Kaiken he saavat minulta ja antavat minulle. 

Ken ei tähän taivu, hän ei ole kelvollinen ylösotettavaksi morsiusjoukkoon. Kilvoitelkaa, laitumeni lampaat, palavassa rakkaudessa jalostuaksenne, syvimmässä pyhityksessä pyhittyäksenne, korkeimmassa valossa vaeltaaksenne, etteivät lamppunne sammuisi. Sillä ulkonaiset ahdistukset ovat ovellanne ja vainon ajat pian alkavat. Siksi näinkin teille puhelen. Havahtukaa, laitumeni lampaat, valvomaan. Sanani sydämenne tauluihin piirtäkää, sillä pian sekin riistetään. Nämä, sanani lisäksi, ovat yksi viimeisiä merkkejä tuloni edellä. Epäilemättä käykää sisälle, laitumeni lampaat, antamiini ilmoituksiin ja pyrkikää pyhitykseen, jota ilman ette voi nähdä kasvojeni kirkkautta.

Kun katsellaan profetian sisältöä, niin huomaamme kuinka se ylistää koko ajan toisella kädellä Jumalaa, se kertoo pelastustiestä ja perus evankeliumista. Sen nuhtelee, se rohkaisee ja se kannustaa parannukseen lukijaansa. Tämä kaikki saattaa monelle lukijalle tuntua pitkästyttävältä, mutta ilman Jumalan ylistämistä, profetia ei ole välttämättä aito, koska jumalaton pilkkaajahenki, vaikka kuinka yrittäisikin, ei jaksa ylistää Jumalaa, koska se on sille vastenmielistä. Näin ollen profetiaan ei synny Jumalaa ylistävää tekstiä, joka on taas aidon Pyhän Hengen tuotoksena luonnollista.
Toinen seikka josta tunnistaa aidon profetian on synnin tuomion toistaminen profetiassa. Mikäli paha henki tekisi eksytystä, niin ei tämä tuo esille synnin tuomioita. Päin vastoin, sehän olisi sille kuin elokuvissa valkosipulia vampyyrille.
Ymmärrät varmaan nyt mitä tarkoitan. Tosin kaikissa profetioissa, varsinkaan unen näkijöiden selityksessä ei ole useinkaan Jumalan ylistystä, koska uni on uni ja sen selitys on selitys. Niinpä henkien tunnistus ei ole helpoin laji, mutta moni profetia tulee esiin näillä eväillä jo hieman paremmin, koska voit tunnistaa hengen.

7.10.2009

Kun laittomuus saa vallan...

1. Johanneksen kirje 3:4
Jokainen, joka tekee synnin, tekee myös laittomuuden; ja synti on laittomuus.

Matteus 24:12-13 Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus. Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.

Suomessa syydetään rahaa satoja miljoonia pelkkään rikosten tutkimustyöhön ja rikollisuus vain lisääntyy ja lisääntyy. Poliisien rikostutkintapyyntöjen määrä on moninkertainen tutkintatyöhön saatuihin rahamääriin nähden ja siksi joka kerta kun teet rikosilmoituksen, kysyy poliisi, että onko tämä nyt välttämätöntä ja sanoo jopa, että saattaa kestää hetken, tai että taitaa jäädä jopa tutkimatta. Poliisi ei enää ehdi tutkia kaikkea rikollisuutta, eli mihin luulet tämän johtavan...

Kun rahat loppuvat, poliisin toiminta ei lopu, vaan rikokset jäävät tutkimatta kasoihin ja arkistoihin. Tämä puolestaan antaa ammattirikoksille siivet ja pikkurikollisille siivet ja rakettimoottorin selkään, koska he hyvin nopeasti huomaavat, että rikokset jäävät tutkimatta. Tämän kaiken seurauksena on räjähdysmäinen rikosten lisääntyminen ja täydellinen kaaos ja sekasorto. Kansalaiset ottavat pian lain omiin käsiinsä ja anarkia saa vallan. Poliisia aletaan halveksia ja jopa poliisien kimppuun aletaan hyökätä kansalaisten toimesta.
Kun lopulta koko kansan rivit ja luottamus järjestyksen ylläpitoon lakkaa olemasta ja laittomuus saa vallan, niin monen rakkaus katoaa. Ei ihmiset jaksa loputtomiin luottaa, että kyllä se meidän hallitus hoitaa maan talouden ja infrastruktuurin, sosiaalipalvelut ja turvallisuuden kuntoon.
Ajatteles nyt jos sinulta saa varastaa kaikki mitä pihallasi on, eikä poliisi voi enää mitään. Autosta lähtee joka päivä kaikki irrotettavat osat irti, koska poliisi ei ehdi hoitaa työtään, eikä ketään enää pelota pikkurikosten vastuukysymykset.
Pian kadulla liikkuminen on mahdotonta pimeyden laskeutumisen jälkeen ja aamullakaan ei välttämättä uskalla laittaa lapsia kouluun, koska se ei ole turvallista. Tämä johtaa luottamuksen romahtamiseen.
Me olemme aina olleet hyvässä ja turvallisessa asemassa, koska rikollisuus on kitketty meistä kovalla lailla ja säädösten kunnioituksella, jumalanpelolla ja kotikasvatuksella. Nyt kasvatusta ei enää ole olemassakaan, vaan päin vastoin, kasvatuskin on jo lailla kielletty voida ja saada kasvattaa lasta Herran nuhteeseen ja vanhempien kunnioitukseen, ilman ettei itse saa syytettä pahoinpitelystä. Jos oma lapsi ei tee kannetta, niin joku naapuri, tai koulu sen tekee kun annoit hieman remmiä ja kuulla kunniansa.
Lisäksi Suomen laki kuulutetaan tiedotusvälineistä ennakkoon ulos kaikkine lain jättäminen aukkoineen, jotta maan kaikki rikolliset pääsisivät heti toteuttamaan laissa olevia porsaanreikiä, myös kasvatuksen ja valvonnan suhteen.
Pikkurikollisuus ja talousrikollisuus on siis tukkinut kaikki ne elimet, jotka kykenevät jakamaan auktoriteettinsa kautta kunnioitusta ja lainkuuliaisuuden kautta viranomaispelkoa. Tämä kaikki on vedetty nyt juuri vessasta alas ja pian loppuu rikostutkinta, ellei sitten ole jo loppunut. Voimavaroja on enää rynniä näyttävästi yli sadan miehen voimin pankkiautomaattirosvojen perässä, kun voimavaroja voisi jakaa paremminkin. Ennen vanhaan yksi partio otti kiinni tuollaiset konnat ja pyysi radiolla apua jos ei pärjännyt. Nyt tätä kaikkea tarvitaan huomion saamiseksi, jotta poliisi pystyisi säilyttämään uskottavuutensa, koska muuten kaikki alkaisi rakoilla, koska joka puolella tapahtuu jatkuvasti pieniä rikoksia, kenenkään niihin puuttumatta. Pienet rikokset eivät edes kiinnosta poliisia, saati sitten rikosten ennaltaehkäisevyys.

5.10.2009

Kuuko nyt sitten muuttuu vereksi?

Kysymys kuuluukin vain että tietävätkö tiedemiehet mitä tekevät ja mitä seuraamuksia tästä kokeesta on tulossa? Uskon etteivät voi tietää ja siksi voin hyvin vain olettaa tapahtuvaa Raamatun valossa. Eli jos sinetit ovat menneet, viittaan Oulussa 4.9. otettuun valokuvaan, jossa hevonen viittaa selvästi ensimmäisten neljän sinetin avautuneen. Viides sinetti on kuolleiden ylösnousemus, jolloin alttarin alla olevat marttyyrit saavat taivasruumiin, pitkän valkean vaipan. Niinpä viides sinetti on näkymätön Taivaassa näkyvä tapahtuma, jonne saapuu eläviä olentoja ruumiissaan.
Kuudes sinetti onkin jo sitten katastrofin alkamiseen liittyvä sinetti, jota edeltää elävien poisottaminen palon alta ja morsiamen muutto uuteen asuntoon, Taivaskotiin. Tämän jälkeen tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi, ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli
sitä pudistaa, ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"

4.10.2009

HUS, USKONTO POIS POLITIIKASTA! - tai paremminkin politiikka pois uskonnosta

Uskonto on politiikkaa jo sinällään, eikä uskonto kaipaa politiikkaa enää taakseen, koska se on Jeesuksen Kristuksen ja Jumalan kaikkivoipaisuuden aliarvioimista.
Jeesus ei koskaan mennyt mukaan politiikkaan, vaikka kaikki juutalaiset niin olettivat ja toivoivat hänen tekevän. Jeesus oli itse jo poliittinen henkilö, jota seurattiin silmä kovana vallankahvan ylimpiä portaita myöden kauhistuneena, että villitseekö tuo yksi mies koko maan. Jeesus haluttiin murhata juuri siitä syystä, että maan poliittinen johto pelkäsi Jeesuksen voivan kaataa koko maan ja sen kaikki systeemit. Nuo systeemit olivat maan korruptoitunut hierarkia, jossa ei yhdessäkään elimessä ollut edes lähimaillekaan sellaista rehellisyyttä jota Jeesus edusti. Siitä nimenomaisesta syystä Jeesus pysyi poissa maan systeemeistä, koska Hän ei kuulunut sinne, missä harrastetaan vääryyksiä.
Sanomani peruslähtökohta on siis sellainen, että jos haluat pelata peliä, jossa on sellaiset säännöt joita pelin juonenkulun takia noudatetaan, niin joudut pelaamaan juuri niillä säännöillä peliä. Jeesus ei halunnut pelata sitä peliä ollenkaan, vaan hän kehitti vallan kokonaan uuden pelin, jota hän sitten opetti muutamia ihmisiä pelaamaan ja sen
pelin nimi on Kristinusko, eikä se pelaa poliittista peliä maailman säännöillä, jotka tämän maailman ruhtinas on sitä pelaaville kehittänyt. Kristinusko on siis politiikka jo itsessään, eikä sitä mitata maan parlamenteista käsin, vaan Taivastenvaltakunnasta käsin.

Eilen Liedossa entisen asuntoni katto paloi kokonaan pois

En eilen edes uskaltanut tehdä tästä juttua, koska se kuulostaa ehkä hieman liian hurjalta, itsensä korottamiselta. Päätin silti nyt tehdä jutun, jossa jokainen saa tehdä omat johtopäätöksensä, enkä ala selittämään mitään. Tämä palo sen sijaan selitti minulle hyvinkin paljon ja siksi jätän sen kertomatta.
Kuvassa olevan 3-kerroksisen talon asuntoni A7 sijaitsi vasemmalla ylimmässä kerroksessa. Kuvassa näkee parvekkeeni
ja naapurini parvekkeen kattojen romahtaneen alas. Palo syttyi naapurin B-rapusta mutta levisi vain meidän A rappukäytävän asuntojen kattoihin. Talossa on jokaisessa kolmessa kerroksessa kolme asuntoa, eli siis yhteensä yhdeksän.
Muutin asuntoon 15.12.2006 ja vuokrasopimukseni päättyi 30.9.2009 ja palo syttyi kolmen päivän kuluttua siitä, kun vuokrasopimukseni lakkasi olemasta voimassa. Tämä kirjoittamani pelastussanoman web sivusto on siis syntynyt pääsiäisenä 2007 tässä asunnossa.
Normaalisti tätä kutsutaan varjelukseksi, mutta nyt tässä on paljon muutakin sanomaa, viittaan tässä asiassa 1. Mooseksen 8. luvussa kerrottuun arkin katon poistamiseen, jota olen alkuperäisessä pelastussanomassa vuodelta 2006 tuonut esille ja sen merkitystä.

Lisään tähän vielä sen, että tunnen itseni monesti hölmöksi tuodessani tempausajankohtia tänne niiden sitten kumminkaan toteutumatta. Mutta jos en seuraisi aikaa, en voisi olla myöskään ajanvartija, enkä voisi katolla huutaa että "YLKÄ TULEE". Nyt ei ole enää kattoakaan mistä huutaa, joten Herran tulemus on nyt lähempänä kuin voimme arvata. Katto on jo avattu.

3.10.2009

USKONTO POIS! - Mitä se tarkoittaa kun uskonto on saatu kitkettyä lopultakin pois?


Uskonnon pois saaminen merkitsee luopumusta Jumalan siunauksen ohjauspiiristä ja antautuminen sellaisten voimien valtaan, jota tämä maailma ei ole vieläkään oppinut tuntemaan.
Lisäksi panin merkille kuinka 100%:n tarkasti kahden puolen kommentin, miksi pitää toimia täysin toisin kuin toinen, eli molemmat käyttivät samoja lauseita vastakohtaisiin näkemyksiinsä:
Luterilaisen kirkon piispa: Piispa Matti Revon mielestä uskonnonopetus palvelee monikulttuurista yhteiskuntaa ja edistää tasa-arvoa. Lisäksi lapset oppivat kunnioittamaan toisiaan.
Sen sijaan Vapaa-ajattelijoiden liitto katsoo, esimerkiksi päivähoidon ruokarukousperinteen pakkotilanteeksi. Heidän mielestä kyseessä on rukoilupakko ja on liitto laatinut asiasta kantelun Länsi-Suomen lääninhallitukseen.
Liiton puheenjohtajan Jussi K. Niemelän mukaan ruokarukouksen lukeminen syrjii uskonnottomia ja vähemmistöuskontoihin kuuluvia lapsia.
Sekä kirkko, että vapaa-ajattelijat käyttävät samaa alhaista keinoa, syrjintä/suvaitsevaisuus.
Tasapainotilanne on vaan nyt niin kummallinen, että kirkkokaan ei enää nauti Jumalan siunausta kovinkaan paljon. Kirkoissa on tehty niin mittava määrä kompromisseja, etten usko Jumalan enää katselevan tätä hyvällä. Minä tiedän, etten voi asettua Jumalan asemaan päättämään kuka saa ja kuka ei saa Jumalan siunausta. Sen sijaan minä vertaan tätä kaikkea Raamatun kautta Israelin kansaan, jolle Jumala langetti pakkosiirtolaisuutta, orjuutta ja onnettomuutta palkaksi pahuuksistaan. Nyt on valtionkirkko siinä tilanteessa, jossa juutalaiset ovat olleet monesti ennen tuhojen tuloa.
Raamattu kertoo luopumuksesta ja sen jälkeen peto ilmestyy ja kohta sen jälkeen saa vallan. Tämä on sitä mitä otsikkoni kertoo. Se kertoo lopunaikojen todellista näkyvää alkua minä hetkenä tahansa. Minä liputan kyllä Leksa Mellerin kommentille vihreää valoa, että lopunajat ovat jo alkaneet jokin vuosi sitten. Se pitää paikkansa, sillä pimeys laskeutuu ensin ja sitten vasta taivas ja maa järkkyvät.

1.10.2009

Pari miljoonaa lastenvaatteisiin, pari miljoonaa psykologiin, ettei lapsi vain esim. leikkisi jne.

Nämä ihmiset ovat ihmishirviöitä joiden käsitys on poikkeuksellisen selvää saatanan työskentelyä. Olet itsekin varmaan ihmetellyt miksi joku saa ja joku ei saa. Tarkoitan siis miksi joku saa kaiken haluamansa ja joku ei saa.
Sinä joka elät puutteessa, vaikeuksissa ja sairauksien keskellä sekä jatkuvassa ahdistuksessa, olet Jumalan kovassa koulussa, jonka todisteena ja palkintona on ikuinen elämä. Nämä eräät ovat Jumalan Rakkauden alla, aivan kuten saatana itsekin on, eli Jumala vihaa vain syntiä, eikä synnin tekijöitä. Siispä Jumala sallii näille ihmisille, joiden elämä on jo annettu muualle, heidän rikastua. Heillä on oma tahto, joka on saatanan tahto. He ovat antaneet itsensä jo pois. Elämän hohto on vienyt heidät
uskomaan sellaiseen, joka on saatana omaa tekemää haave- ja valhemaailmaa.
Ensinnäkin raha, jolla ei ole järkevää käyttöä, kuuluisi antaa pois niille, joilla ei ole mitään. Nämä ihmiset sen sijaan ostavat lapsilleen jotain, mikä on järjetöntä.
Tämä rahan ylenpalttinen tuhlaus ei sinänsä olisi pahaa, jos maailmassa ei olisi äärimmäistä köyhyyttä. Mutta nyt kun maailmassa on tilanne, jossa olisi silti esimerkiksi käyttämätöntä ja tarpeetonta viljaa, jota voisi nämäkin rikkaat ostaa tämän lapsen yhden puvun hinnalla kokonaisen miljoonan lapsen ruokkimiseksi jopa yhden vuoden ajan mutta kun se sama ostamatta jäänyt vilja poltetaan Fortumin polttolaitoksella energiaksi, joka jaetaan vaikka Turun höyryputken yhteydessä kaupungin lämmittämiseksi, sen sijaan kun se viljalasti olisi viety Arctic Sea aluksella Algerian sataman kautta muuna lastina, kuin puutavarana tai mystisenä säteilevinä ohjuksina Afrikan miljoonille köyhille lapsille ravinnoksi. SIIS HÄVETKÄÄ!

Toinen perhe taas yrittää: Brad Pitt ja Angelina Jolie - Sitä ei saa väheksyä!

Päivittäistä seurantaa 1.6.2009 - 31.9.2009

Päivittäistä seurantaa 1.1.2009 - 31.5.2009

Päivittäistä seurantaa 1.8.2008 - 31.12.2008

Päivittäistä seurantaa 15.4.2008 - 30.7.2008

Päivittäistä seurantaa 1.1.2008 - 14.4. 2008

Päivittäistä seurantaa 2007 loppuvuosi

Pääsiäinen 2007 alkaen...