31.7.2008

Tuomas löysi edelliseen juttuun korjattavaa
Jeesus ei ole voinut olla kahta vuotta vanhempi, kun tietäjät saapuivat, koska Herodes kuuli Jeesuksesta ja lähetti tappamaan kaikki alle kaksi vuotiaat poikalapset ja jos kerta oli kyse niin rankasta päätöksestä, ei edes Herodes halunnut ottaa sitä riskiä, että Jeesus olisi enemmän kuin kaksi. Jeesus oli siis oletettavasti vain kaksi. Mutta mikäli näin on, se tarkoittaa sitä, että Jeesus syntyi aivan oikein, vuonna nolla.
Lisäksi tässä oli aukko minun hätähousujeni kanssa siinä, että tähtiä oli kolme. Tuomas vaan ei uskonut minun kertomusta siitä, että nämä tähdet olisivat synnyttäneet jopa neljä peräkkäistä konjunktiota usean vuoden sisällä. Tämän taas vahvisti eräs Kristitty tähtitieteilijä, sanomalla että ensimmäinen Joulun tähti olisi syttynyt vuonna -3 eKr. ja sitten viimeinen +2 jKr. jolloin tämä olisikin ollut todella pitkä ajanjakso, jonka aikana nämä tietäjät saivat ärsykkeitä lähteä seuraamaan tähden kulkua. Tätä tukisi myös monet kolme kertaa tapahtuneet asiat, kuten Pietarinkin kieltäminen. Aivan samoin nämä tietäjät kieltäytyivät uskomasta tähteä.
Siksi tämä vertaus sopii niin hyvin niihin pellon tylsiin sirppeihin ja meidän epäonnistuneisiin ennustuksiimme, jotka olivat pelkästään tarkoituksellista ja pelkällä uskon varassa koettelua.

30.7.2008

Kaksi Jeesuksen odotusta, silloin ja nyt... tehdään vanha aika realistiseksi

Tuli mieleeni ajatuksia tänään, kun ajoin autolla hakemaan uutta näyttöä, kun vanhan 21" Nokian kuvaputkinäytön hertsit loppuivat ja jos joku tietää, miltä tuntuu katsella 60Hrz näyttöä, niin välkettä piisaa silmiin. Välkettä oli myös taivaalla vuonna 0 ja tosiaankin, miinus pari kolme vuotta, sillä siellä tähtitieteilijöiden mukaan, oli tosiaan ainakin Venus ja Jupiter jopa kolme kertaa päällekkäin niiden vuosien aikana radoillaan. Kun kiertotähti on toisen kanssa konjunktiossa, siitä syntyy uskomaton tähti joka jopa liikkuu, mutta hitaasti. Näin syntyi Joulun tähti, Jeesuksen synnyn aikana.
Saatana on ovela ja tiesi että kaikesta siitä, minkä saa kuulostamaan sadulta, lopulta on ihmisille satua. Niinpä saatana keksi syöttää ihmisille uuden illuusion Jeesuksen syntymästä, jotta totuus menisi mahdollisimman kauas taka-alalle. Jeesus tehtiin seimeen makaamaan syntymäyönään ja samaan aikaan tietäjät näkivät tähden, jonka mukaan he seurasivat sitä perille. Heillä tuntui olevan kaikki lahjatkin ihan sattumalta mukanaan,
eikä he oikein tainneet itsekään tietää miksi olivat sinne tulleet ja miksi heitä oli kolme ja miksi he olivat ylipäätään yhdessä. Kaikkea tätä soopaa saatana kauniisti toi esille, jotta tosi kuulostaisi sadulta. Ihanan hempeältä sadulta, jonka amerikkalaiset kotirouvat ottavat kyynelsilmin vastaan.
Te Rakkaat lukijat, jotka olette olleet Pyhän Hengen johdatuksessa, tiedätte mitä se on. Se ei ole satua, vaan totista totta, mutta ihanaa sellaista. Henki johdattaa kaiken ympärilläsi niin, ettet voi enää perääntyä, etkä paeta Hengen sinulle tuomaa vastuuta, vaan seuraat sitä kuin nuokin tekivät katsellessaan silloista yötaivasta.
Heillä oli aikaa, Jumala oli järjestänyt heille aikaa ja tiesi että nämä kaikki kolme viisasta tietäjää lähtisivät juuri oikealla hetkellä liikkeelle, tavaten toisensa samoissa ajatuksissa. Kun nämä kolme olivat tavanneet jossain ja samoista mielijohteista, näiden miesten Usko vahvistui. Eivätkä nämä miehet yksin liikkuneet, vaan heillä oli sotilaita, kantajia ja palvelijoita mukanaan. Nyt voit jo hieman aavistaa mitä se todellisuus oli.
Entäpä sitten se aika, missä ajassa nuo kolme tietäjää tekivät päätöksen lähteä? Tähtitieteilijät ovat tutkineet, että silloin on ollut kolmena vuonna peräkäin, ennen Jeesuksen syntymää samanlainen tähti, joka johti siihen samaan suuntaan idästä länteen, kohti Beetlehemiä. Nämä miehet siis olivat saaneet kolme kertaa mahdollisuuden lähteä ottamaan Jeesusta vastaan. Jeesus oli jo nimittäin syntynyt, koska tuo viimeinen ja suurin tähtikonjunktio syntyi +2 jKr. jolloin vasta nämä ovat menneet tähden perään. Sen jälkeen tuota tähtikuviota ei ollut. Jeesus oli siis jo muutaman vuotta vanha kun nuo itämaan tietäjät saapuivat, eikä mikään vauva.
Katsokaahan nyt tätä aikaa, kun Jeesus on taas tulollaan, mitä yhteistä historia tuo jälleen tullessaan. Vanha sanonta ei ole tuulesta temmattu "historia toistaa itseään". Tietäjät ovat jälleen tietämässä tulevaa ja odottavat odottaa. Jeesus tulee, mutta kukaan tietäjistä ei häntä ole vielä nähneet.
Muistaakseni eräs profetia kertoi tylsistä sirpeistä pellon reunalla, joihin putosi Jeesuksen kyyneliä. Tämäkin tarkoittaa tätä samaa asiaa, ettei Jeesus ole saanut vielä vieraita idästä, jonne Adam ajettiin Paratiisista, vaan se odottaa aikaa. Tähti ilmestyi kolme kertaa, ennen kuin tietäjät tajusivat lähteä. Nämä ovat niitä
ruosteisia sirppejä pellon reunalla. Niilo Yli-Vainio näki näyssään kolme kertaa pellon, jota pitäisi leikata ja vasta neljännellä kerralla, myrskyn alla alkoi tapahtua. Tuli vain yksi mies, joka otti kiireellä viljan kyytiin.

Onko Rakas Herra niin, että laskemme sitä hetkeä enää päivissä, muutamissa päivissä? Niinkö on? Niin toivon se olevan!

29.7.2008

Venäläinen sukellusvene sukelsi Baikalin pohjalle
Julkaistu 29.07.2008, klo 11.01

Venäläinen sukellusvene on sukeltanut Baikal-järven pohjalle. Mir2-alus sukelsi järven syvimpään kohtaan 1 680 metrin syvyyteen, mikä on uusi maailmanennätys makeissa vesissä.
Myös toisen piensukellusveneen, Mir1:n on määrä saavuttaa pohja pian. Venäläistutkijat keräävät sukelluksen aikana näytteitä järvestä.
Sukellus on osa kaksivuotista projektia, jonka tarkoituksena on suojella Baikalin ainutlaatuista ekosysteemiä. Siperiassa lähellä Mongolian rajaa sijaitseva järvi on ollut YK:n kulttuurijärjestön Unescon maailmanperintökohde vuodesta 1996.
Järvessä on noin 1 700 kasvi- ja eläinlajia, joista monia ei tavata missään muualla maailmassa.
 

Googlen kuvahaulla:

Tuoko venäläissukeltajat Baikal järven pohjasta mukanaan vangittuja henkiolentoja maan päälle riehumaan? Periaatteessa mahdollista, mutta eihän tätä voi suoraan Raamatullakaan todistaa.

Vasemmalla kuva Aasian uutisissa kalasta, jolla on ihmisen kasvot.


Henget asuvat veressä. Onko hengille fysiologisia esteitä liikkua tällä planeetalla? Mitäpä jos… Katsokaas kun ihminen on saavuttanut avaruuden, muttei syvänteitä. Siellä syvyyksissä on liian suuri paine, minkään elollisen olla, jossa on happea, paitsi muutama hirviökala, joissa ei ilmeisesti ole happea. Veri kuljettaa nimenomaan happea. Nuo hirviökalat asuvat siis syvänteissä ja syvyyksiä kutsutaan Raamatun mukaan henkien vankiloiksi. Onko tässä yhtälö, joka estää henkien liikkumisvapauden? Happi ja veri. Vedessä tosin on happimolekyylejä, mutta missä suhteessa ja mitä muuta tarvitaan... kaikki on tietysti pelkkää arvoitusta.

VENÄLÄISET SUKELTAVAT SYVYYTEEN, jonne ei kukaan ennen ole mennyt.

Kun saatana joukkoineen vangitaan tuhatvuotiseksi valtakaudeksi, niin minne ne silloin vangitaan? Raamatusta löytyy eräs paikka, joka kertoo tuhatvuotisen valtakunnan maisemasta ja maailman tilasta silloin. Hesekiel 47:10-11 Ja kalastajia seisoo sen rannalla. Een-Gedistä Een-Eglaimiin asti se on oleva yhtä verkkoapajaa. Siinä on kaikenlaisia kaloja, aivan kuin suuren meren kaloja, hyvin paljon. Sen rämeet ja lätäköt eivät parane: ne jätetään suolan valtaan.
Tarkoittaako siis tämä, mahdollista henkimaailman vankilaa? Jumalan sana on laki ja sen lain alla eletään aina. Eli jos Jumala on jotain sanonut, sitä ei muuteta kesken kaiken. Sana on ikuinen. Tällä tahdon sanoa sitä, että henkimaailman liikkuminen ja sen rajoittaminen tapahtuu aina samoin keinoin. Sitäkään en usko Jumalan mitenkään muuttavan, vaan henkien vankilan paikka muuttuu toisaalle. Tapa vangita ei muutu.
Jos spekuloi tuhatvuotiskauden lopussa tapahtuvaa saatanan ja hänen enkeliensä vapauttamista tuosta vankilasta, voi sekin olla maan kuoren fyysinen muutos. Jumalan sana etenee, eikä sen sanan lain alaisuus muutu koskaan miksikään.

28.7.2008

Yhdysvaltojen budjettivaje hipoo 490 miljardia dollaria.
Julkaistu 28.07.2008, klo 18.11 (päivitetty 28.07.2008, klo 18.28)


Kuva: AP Graphics
Yhdysvaltojen budjettivaje tulee tänä vuonna olemaan ennätysmäiset 490 miljardia dollaria, eli noin 312 miljardia euroa, kertoo maan hallinnon edustaja.

11. Syyskuuta tulee kuluneeksi maagiset 7 vuotta WTC tornien putoamisesta, maailman rahatalouden symbolien romahduksesta.


Reippaasti alijäämäinen budjetti johtuu maan talouden huonosta tilasta sekä kotitalouksille myönnetyistä kannustinmaksuista, joilla on pyritty lisäämään kulutusta ja estämään Yhdysvaltojen ajautuminen syvään taantumaan. Aiempi ennätys on vuodelta 2004, jolloin budjettivaje oli 413 miljardia dollaria, eli noin 263 miljardia euroa. Virallinen arvio budjetin alijäämästä julkistettaneen myöhemmin maanantaina.
Yhdysvaltain presidentti George W. Bush esitteli kongressille tämän vuoden talousarvion helmikuussa. Sen hetkinen arvio alijäämälle oli 410 miljardia dollaria, eli noin 261 miljardia euroa. Budjettivuosi päättyy 30. syyskuuta.
Käänne taloudessa tapahtui vuonna 2002. Ennen sitä taloudessa nähtiin neljä perättäistä ylijäämäistä vuotta, joita edelsi kymmenen vuoden tasainen talouskasvun kausi. Merkkejä huonommista ajoista nähtiin kuitenkin jo vuonna 2001, kun Yhdysvaltojen sota terrorismia vastaan alkoi vetää budjettia miinukselle.
 
Maailman talouden kattojärjestö WTO:ssa on saavutettu 153. jäsenmaa. Vielä vuosi sitten 2007 heinäkuussa jäseniä oli 151 maata. Venäjä haluaa jäsenyyttä, mutta moni asia on vielä esteenä. Kala oli opetuslasten kauppatavaraa, eli elinkeino. Vasta kun Jeesus ilmestyi kolmannen kerran, kalastajat jättivät verkkonsa. Tuolloin Jeesus laski Pietarin saamat kalat ja niitä oli 153 kalaa.
Silloin heräsi myös ollut ja mennyt vanha kysymys eloon, kuka heidät pettäisi. Sekin, joka Jeesuksen rintaa vasten lepäsi. Tämä keskustelu päättyi niin merkillisellä tavalla, ettei se voi olla vihjaamatta lopunaikaa, koska siinä nimenomaan sivutaan sitä. Se ei koske Pietaria eikä Johannesta.
Osama Bin Laden katosi maan alle hieman tuon 11.9.2001 jälkeen, eli noin kaksi kuukautta siitä, koska Jenkit hyökkäsivät vasta 7.10.2001 Afganistaniin. Lopuksi Osaman katoamisesta kuluu 7 vuotta vasta marraskuussa 2008.
Lihavat vuodet ovat siis kulumassa lopullisesti loppuun ja alkaa laihat vuodet ja maailman kavaltaa Venäjä. Israelin rauhan kavaltaa aikanaan Osama, kun 1290 päivää on kulunut.

27.7.2008

Mirka Nurkan uni 25.7.2008
Olin varmaankin juuri vaipunut uneen, kun kuulin unessa (en nähnyt) leikkivien lasten iloiset äänet ja naurun. Saman tien ääni muuttui sydäntä raastavaksi itkuksi ja poruksi.
Itse päästin ahdistuneen voihkaisun tuota kaikkea kuunnellessani, ja tähän omaan ääneeni myös heräsin. Mieheni, joka vielä hereillä vieressäni katsoi uutisia, kysyi minulta: "Mitä nyt?" Kerroin hänelle tuon unen, joka oli ohi nopeasti. Ymmärsin, että se asia, joka Jumalan taholta jumalattomuuden takia kohtaa tätä maata, se tulee äkkiarvaamatta. Mutta omillensa Jumala ei tee mitään kertomatta siitä ensin, amen!

Tässä ne tulivat sitten molemmat, Pihon sivuilta, samalta profetoitsijalta. Ensin 23.7.2008 ensimmäinen ja kolmantena päivänä 25.7.2008 toinen, kuten ei ollut iso yllätys. Ensin kuolleet ja nyt elossa olevat.
Molempien profetioiden kuvaus on selvä. Molemmissa on kyse kahdesta ensimmäisestä ylösotosta, jotka tapahtuvat peräjälkeen. Sadonkorjuu alkaa uutisviljan ottamisella.

24.7.2008

Pyydän heti alkuun anteeksi Jouko Piholta! MUTTA!

NÄKY EI VOI OLLA ENÄÄ SELVEMPI NÄKY KUOLLEIDEN PYHIEN YLÖSOTOSTA, KUIN TÄMÄ TOSIAANKIN ON. Luuranko ja maa oksentaa asukkaansa. Näyssä ja unessa oleellisinta on kerronta miten uni menee, eikä päätelmä unesta. Mielestäni on näkijöitä ja selittäjiä, mutta harvemmin unen selittäjää saman katon alla näkijän kanssa. Jeremia osoittaa näyn tulkintaan, ns. kolmannen tason vertauksella Israelin rauhaan ajankohdan, sekä monta muuta seikkaa, kuten profeettojen epäonnistumista, jonka jälkeen sivu kääntyy, profeetat korotetaan ja tulee kansaan peljästys.
 
Mirka Nurkan näky 23.7.2008
Sain eilen illalla rukouksessa erikoisen näyn. Näin luurangon, joka oli pimeydessä. Se tarkkaili ulkonevilla silmillään joka suuntaan, kuin jotakin odottaen, ainoastaan silmät liikkuivat. Sillä oli yllään ihmisen vaatteet ja päässään mustaa silinteriä muistuttava, kuin juutalaisten hattu. Luuranko avasi suunsa ammolleen ja kuulin sanat: Maa on oksentava ulos asukkaansa. En ymmärtänyt tätä viestiä täysin, jotenkin koin, että se liittyy juutalaisiin ja Jumalan tuomioihin. Ilmestyskirjassa on vastaava lause 3:16. Herra antoi Sananpaikan Jeremian kirjasta 14:17-22. Mitä näky mielestäsi pitää sisällään? Olisin iloinen, jos saisin valaistusta asiaan.

Jeremia 14:17-22 Ja sano heille tämä sana: Minun silmistäni vuotavat kyyneleet yötä päivää, eivät lakkaa; sillä neitsyt, tytär, minun kansani, on raskaasti runneltu, ylen kipeällä iskulla. Jos minä kedolle lähden, katso-miekan kaatamia! Jos tulen kaupunkiin, katso-kalvava nälkä! Sillä sekä profeetat että papit

kiertävät maata eivätkä mitään tiedä. Oletko sinä kokonaan hyljännyt Juudan, vierooko sielusi Siionia? Minkätähden olet lyönyt meitä, niin ettemme voi parantua? Odotetaan rauhaa, mutta hyvää ei tule, paranemisen aikaa, mutta katso, tulee peljästys! Me tunnemme, Herra, jumalattomuutemme, isiemme pahat teot, sillä sinua vastaan me olemme syntiä tehneet. Älä hylkää, nimesi tähden! Älä anna kunniasi valtaistuinta häväistäväksi; muista, älä riko, liittoasi meidän kanssamme. Onko pakanain turhista jumalista sateen antajiksi, tahi taivasko antaa sadekuurot? Etkö sinä ole Herra, meidän Jumalamme? Sinua me odotamme, sillä sinä olet tehnyt kaiken tämän.
_ _ _ _ _ _ _

Jouko Pihon kommentti 24.7.2008
Uskon, että Mirka Nurkan näky viittaa lopunajan tuomioihin, sotiin, nälänhätään ja luonnonmullistuksiin, joissa paljon ihmisiä tulee kuolemaan. Koska ihmiset ovat tehneet paljon syntiä myös luontoa vastaan, niin Jumalan sallimuksesta 
ja osana Jumalan tuomioita maa ikään kuin oksentaa ulos asukkaansa.
On myös mahdollista, että näyn maa on Venäjä, joka oksentaa, suorastaan ajaa tulevaisuudessa juutalaiset asukkaansa ulos maasta.

PIHON KOMMENTTI ON KERTA KAIKKIAAN KEHNO. Mutta Herralle kiitos, että on asettanut sinut kokoamaan näitä sivustollesi. Olen Jouko aidosti pahoillani, mutta pakko tätä on nyt vaan korjata!
Tuon esille toisen samanlaisen kuvauksen kuolleiden ylösottohetkestä:

LYHYT OTE TOISEN NÄYN KUVAUKSESTA:
Ja todellakin! Kun katsoin jälleen alas, näin kuinka maan pinta kuplahteli ja puhkeili kuin ilmapallo, ja sieltä ja täältä nousi hohtavia olentoja kohti kirkkautta. Heitä nousi kaikkialta, sieltäkin, missä ei ollut hautausmaita, erämaista, metsistä, vuorilta, jopa talojen alta, läpi päällystettyjen katujen, halki kivisten muurien, soista, meristä ja vesien lähteistä! Niin, kaikkialta nousi esiin vuosituhansien aikana Kristuksessa kuolleitten ja Hänen nimensä tähden surmattujen pyhien joukko. He kaikki muuttuivat silmänräpäyksessä, mutta eivät yhden silmänräpäyksen aikana, vaan yhtämittaisena sarjana maan kaikilta ääriltä, kohoten kuin valkoiset kyyhkysparvet, jotka kokoontuivat yhteen avaruuden sinessä, jota peittävät sodan tuhopilvet väistyivät, avaten kirkkaan kulkuväylän hohtaville kirkkauden olennoille.

23.7.2008

Pelastussanoman keskeisimmät kohdat: ylösottoja on 2+2+2 eli kuusi, ensin kuolleet ja sitten elävät.

Pelastussanoman keskeisimmät kohdat, on loputon suo, vaikka kuinka vähään yritän todisteluani kilpistää, siitä tulee kauhean pitkä Raamatun paikkojen kokoelma. Siksi etusivulla oleva piirros kelpaa parhaiten kertomaan tapahtumien kulun, eli pelastussanoman.
Tämä on minun lempikertomus pelastussanomasta, koska olen itsekin isä ja ammatiltani vartija, portsari ja turvallisuusvalvoja:
Olet isä ja tiedät että lastentarha syttyy tuleen tarkalleen keskellä yötä tietyllä hetkellä. Sinun omat lapsesi ovat tuossa tarhassa hoidossa sen yön. Haet lapsesi tietysti hyvissä ajoin pois, eikös vain? Tarhassa on kumminkin muitakin lapsia, etkä voi ottaa heitä pois, koska ei tarha pala vielä, eivätkä lapset sitä paitsi ole sinun. Mitä teet? Odotat palon syttymistä. Kun palo on syttynyt, ne lapset jotka huutavat apuasi, voit nyt pelastaa, eikös vaan? Pelastat ne 1335 päivää palon syttymisestä, sillä ihan viimeisellä hetkellä kun he eivät enää mistään saa muualta apua, kuin sinulta.


Johanneksen ilmestys 21:10-13.
Ja hän vei minut hengessä suurelle ja korkealle vuorelle ja näytti minulle pyhän kaupungin, Jerusalemin, joka laskeutui alas taivaasta Jumalan tyköä, ja siinä oli Jumalan kirkkaus; sen hohto oli kaikkein kalleimman kiven kaltainen, niinkuin kristallinkirkas jaspis-kivi; siinä oli suuri ja korkea muuri, jossa oli kaksitoista porttia ja porteilla kaksitoista enkeliä, ja niihin oli kirjoitettu nimiä, ja ne ovat Israelin lasten kahdentoista sukukunnan nimet; idässä kolme porttia ja pohjoisessa kolme porttia ja etelässä kolme porttia ja lännessä kolme porttia.

Kolme jokaiseen ilmansuuntaan. Pieni portti ja iso portti, sekä yksi juutalaisia varten, josta menee vielä ilmeisesti muitakin.


1. Mooseksen kirja 5:22-24
Ja Hanok vaelsi Metusalahin syntymän jälkeen Jumalan yhteydessä kolmesataa vuotta, ja hänelle syntyi poikia ja tyttäriä. Niin oli Hanokin koko elinaika kolmesataa kuusikymmentä viisi vuotta. Ja kun Hanok oli vaeltanut Jumalan yhteydessä, ei häntä enää ollut, sillä Jumala oli ottanut hänet pois.

1. Tessalonikalaiskirje 4: 15-17 Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta (1. ylösotto) käskyhuudon, (2. ylösotto) ylienkelin äänen ja (3. ylösotto) Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.

Johanneksen ilmestys 14: 13-16 Ja minä kuulin äänen taivaasta sanovan: "Kirjoita: Autuaat ovat ne kuolleet, jotka Herrassa kuolevat tästedes. Totisesti-sanoo Henki-he saavat levätä vaivoistansa, sillä heidän tekonsa seuraavat heitä." Ja minä näin, ja katso: valkoinen pilvi, ja pilvellä istui Ihmisen Pojan muotoinen, päässänsä kultainen kruunu ja kädessänsä terävä sirppi. Ja temppelistä tuli eräs toinen enkeli huutaen suurella äänellä pilvellä istuvalle: "Lähetä sirppisi ja leikkaa, sillä leikkuuaika on tullut, ja maan elo on kypsynyt". Ja pilvellä istuva heitti sirppinsä maan päälle, ja maa tuli leikatuksi.

Johanneksen ilmestys 14: 17-20 Ja taivaan temppelistä lähti eräs toinen enkeli, ja hänelläkin oli terävä sirppi. Ja alttarista lähti vielä toinen enkeli, jolla oli tuli vallassaan, ja hän huusi suurella äänellä sille, jolla oli se terävä sirppi, sanoen: "Lähetä terävä sirppisi ja korjaa tertut maan viinipuusta, sillä sen rypäleet ovat kypsyneet". Ja enkeli heitti sirppinsä alas maahan ja korjasi maan viinipuun hedelmät ja heitti ne Jumalan vihan suureen kuurnaan. Ja kuurna poljettiin kaupungin ulkopuolella, ja kuurnasta kuohui veri hevosten kuolaimiin asti, tuhannen kuudensadan vakomitan päähän.

Matteus 24:15-18 Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa-joka tämän lukee, se tarkatkoon- silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille; joka on katolla, älköön astuko alas noutamaan, mitä hänen huoneessansa on, ja joka on pellolla, älköön palatko takaisin noutamaan vaippaansa.

Daniel 12:9-12 Niin hän sanoi: "Mene, Daniel, sillä ne sanat pysyvät lukittuina ja sinetöityinä lopun aikaan asti. Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät. Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää. Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää.

Matteus 24:19-20 Voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä! Mutta rukoilkaa, ettei teidän pakonne tapahtuisi talvella eikä sapattina.

MORSIAN:
Nooan vertaus Hanok/Enok kaksi nimeä, Hanok vain katosi, valkoinen kivi, filadelfian seurakunta, ahdas portti, laulujen laulu, luste sidotaan, morsian merkitään nenärenkaalla kuin pakanat ja Tessalonikalaiten kirjeen Herra tulee pilvissä vastaan. Ensin kuolleet ja sitten elossa olevat, ylösotetaan vuorotellen 1+1= 2 ylösottotapahtumaa peräjälkeen.

SUURI SADONKORJUU – HÄÄVIERAAT:
Laodikean seurakunta, toinen enkeli Johanneksen ilmestys 14:17, ylienkeli Mikaelin ääni 1. Tess. 4 ja Danoelin 12 Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää. Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää jolloin häävieraat otetaan pois maan päältä.

ISRAELIN PAATUMUKSEN AIKA PÄÄTTYY:
Päättyy vasta kun pakanat ovat kaikki sisälle Taivaaseen tulleet. Osa heistä heitettiin takaisin pimeyteen hääjuhlasta, jotka Jeesus löytää tullessaan takaisin maan päälle.

Roomalaiskirje 11:24-27 Sillä jos sinä olet leikattu luonnollisesta metsäöljypuusta ja vasten luontoa oksastettu jaloon öljypuuhun, kuinka paljoa ennemmin nämä luonnolliset oksat tulevat oksastettaviksi omaan öljypuuhunsa! Sillä minä en tahdo, veljet-ettette olisi oman viisautenne varassa-pitää teitä tietämättöminä tästä salaisuudesta, että Israelia on osaksi kohdannut paatumus-hamaan siihen asti, kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut, ja niin kaikki Israel on pelastuva, niinkuin kirjoitettu on: "Siionista on tuleva pelastaja, hän poistaa jumalattoman menon Jaakobista. Ja tämä on oleva minun liittoni heidän kanssaan, kun minä otan pois heidän syntinsä."

-----

Naispappeuden mätää hedelmää syntyy

Tässä sitä sitten ollaan naispappeuden salliman tien päässä, josta Paavali selvästi varoitti. Ei naisissa mitään tiettyä vikaa ole, vaan jos Jumala varoittaa Raamatun kautta meitä jostain asetelmasta, niin ota se "hyvänen aika sentään" tosissaan äläkä väitä muuta, koska et ymmärrä, enkä minäkään.

Espoon hiippakunnan rovasti Liisa Tuovinen siunasi samaa sukupuolta olevien rekisteröidyn parisuhteen Espoon seurakuntayhtymän leirikeskuksessa Hvittorpissa 12. heinäkuuta 2008.

HYI HELVETTI. Odottaako Liisaa helvetti vai katkerankalkkinen häpeä ja katumus?

Ja toinen HYI HELVETTI perään...

Lapsen synnyttänyt mies esittelee tyttärensä!

23.07.2008 19:56

Kolme viikkoa sitten maailmaa kohahduttanut Thomas Beatie esittelee sinisilmäisen esikoislapsensa People-lehdelle. Pregnant Man -nimellä ympäri maailmaa tunnettu mies kehuu tyttärensä Susan Julietten olevan helppo hoidettava ja fiksu!

Kesäkuun 29. päivä tehtiin historiaa, kun ensi kertaa maailmassa mies synnytti. Beatie, 34, on transsukupuolinen. Mies tuli raskaaksi keinohedelmöityksellä.


Naisena syntynyt Beatie poistatti rintansa ja virallisti sukupuolenvaihdoksensa, mutta ei poistattanut naisen sukupuolielimiään, jotta joskus voisi hankkia lapsia.
– Hän on niin ihana, en voi lakata tuijottamasta häntä, Beatie hehkuttaa lehdessä tytärtään.
Thomas ja Nancy-vaimo ovat ihmeissään edelleen perheenlisäyksestään, ja niin ovat kyllä kaikki muutkin. Synnytys kesti 40 tuntia ja Nancy oli tukemassa puolisoaan koko ajan.
Thomas voi hyvin synnytyksen jäljiltä.
– Olen nyt jopa laihempi kuin silloin kun tulin raskaaksi eikä minulle tullut edes raskausarpia, mies kertoo.
Parin työnjako lastenhoidossa on selvä: Nancy imettää, hänelle on tuotettu maidon nousu rintoihin hormoneilla ja rintapumpun käytöllä, ja Thomas pitää seuraa vaimolleen tv:n ääressä.

Jeremia 30:4-7 Ja nämä ovat ne sanat, jotka Herra on puhunut Israelista ja Juudasta. Näin sanoo Herra: "Pelon huudon me kuulemme: on hirmu, ei rauha! Kysykää ja katsokaa: synnyttääkö miehenpuoli? Miksi näen kaikkien miesten pitelevän käsin lanteitansa synnyttäväisten tavalla, ja miksi ovat kaikki kasvot käyneet valjuiksi? Voi! Suuri on se päivä, ei ole sen kaltaista. Se on Jaakobille ahdistuksen aika, mutta hän on pelastuva siitä.

Tässä Jeremialta varoituksen sana, kun mies synnyttää ja Israel tekee valheellista rauhaa Jumalan vihollisten kanssa.

22.7.2008

Ruoskaa!

Turhaanko Jumala viestinsä lähetti meidän kauttamme?
Turhaanko Jumala antoi Poikansa ihmisten tähden, kiittämättömien herjaajien tähden?
Turhaako on Pyhän Hengen työ tässä maassa, pilkkapuheiden vesittäessä kaiken hyvän viinin, joka heille tarjotaan?

Onneksi Jumala Rakastaa silti tätä surkeaa, Jumalansa hylännyttä pilkkaaja kansaa, joka ei edes uskovien osalta ymmärrä Raamatun perusasioita, vaan kuuntelee saastaisten henkivaltojen totuutta rienaavaa ääntä. Edes Uskovat eivät tajua etsiä totuutta, vaan etsivät vain mitä pilkata. He eivät halua hakea hyvää, vaan jotain jonka he voivat tuomita. Herramme kyllä näkee jokaisen tekomme, eikä hän unohda rienaajan tekoja, ellei rienaaja kadu Herran edessä. Taivaassa tullaan käymään oikeutta jokaisesta sanasta ja teosta, vain morsian säästyy tuolta häpeältä.

Hesekiel 16:8-12 Niin minä kuljin ohitsesi ja näin sinut, ja katso, sinun aikasi oli lemmen aika. Ja minä levitin liepeeni sinun ylitsesi ja peitin häpysi. Ja minä vannoin sinulle ja menin liittoon sinun kanssasi, sanoo Herra, Herra; ja sinä tulit minun omakseni. Minä pesin sinut vedellä, huuhtelin sinut verestäsi ja voitelin sinut öljyllä. Minä puetin sinut kirjaeltuihin vaatteisiin, kengitsin sinut sireeninnahkakenkiin, sidoin päähäsi hienopellavaisen siteen ja hunnutin sinut silkillä. Minä koristin sinut koruilla, panin rannerenkaat käsiisi ja käädyt kaulaasi, panin nenärenkaan nenääsi, korvarenkaat korviisi ja päähäsi kauniin kruunun.

Hesekiel 16:58-63 Sinä saat kantaa iljetyksesi ja kauhistuksesi, sanoo Herra. Sillä näin sanoo Herra, Herra: Minä olen tehnyt sinulle sen mukaan, kuin sinä olet tehnyt, kun olet pitänyt valan halpana ja rikkonut liiton. Mutta minä muistan liittoni, jonka tein sinun kanssasi sinun nuoruutesi päivinä, ja minä teen sinun kanssasi iankaikkisen liiton. Ja sinä muistat vaelluksesi ja häpeät, kun otat vastaan sisaresi, ne, jotka ovat sinua isommat, ynnä ne, jotka ovat sinua pienemmät, ja minä annan heidät sinulle tyttäriksi; mutta en sinun liittosi voimasta. Ja minä teen liittoni sinun kanssasi, ja sinä tulet tietämään, että minä olen Herra. Niin sinä muistat ja häpeät etkä voi häpeäsi tähden suutasi avata, kun minä annan sinulle anteeksi kaikki, mitä sinä tehnyt olet; sanoo Herra, Herra."

Siis kadu ja muista kuka teki liiton ja kenen kanssa. Kuka pitää liiton, kuka rikkoi sen ja mitä siitä seuraa.

21.7.2008

Palasin Kallioniemen leirikeskuksesta Laukaasta, jossa olin viikon lastenleirin ohjaajana

Tyttäreni sai leirillä näyn valvetilassa (luottamus tyttäreni näystä on täysin varmaa, ilman epäilystä sen aitoudesta)

Julian 13v näky - Jeesus vedestä
(kutakuinkin näin olen antanut näyn eteenpäin ystävilleni)

Julia 13v näki valvenäyn 17.7.2008 illalla, Kallioniemen leirikeskuksessa, juuri kun hän oli ummistanut silmänsä ollen edelleen täysin valveilla. Minun piti kysellä näystä moneen kertaan yksityiskohtia, jotta näyn katkeamisen epäselvyys suhteessa Jeesukseen selviäisi, kuitenkaan johdattelematta häntä ja hänen alkuperäistä kokemustaan mihinkään suuntaan.

Näyssään Julia seisoi Adventtikirkon kesäleirillä Kallioniemessä, pallokentän rannassa, vain muutaman metrin rantaviivasta maalle.
Jeesus nousi järven vedestä vähän niin kuin sukellusveneen periskooppi. Ensin näkyi vain puoli päätä ja se lähestyi rantaa, tullen lopulta kokonaan veden pinnalle. Jeesuksen katse ei ollutkaan lempeä, vaan pikemminkin julma, arvosteleva ja pelottava. Tähän näky katkeaa hetkeksi.

Näky jatkuu ihan heti perään täsmälleen samasta paikasta. Jeesus seisoo jo rannalla, siirtyy ihan Julian eteen pallokentälle. Jeesus näyttää ihan samalta joka nousi vedestä, mutta on silti ihan eri Jeesus. Julia halaa tätä Rakastettavan ihanaa, aitoa, lempeää ja ystävällistä Jeesusta.
Sitten Jeesus sanoo Julialle: "mene ja herätä kaikki leiriläiset ja tuo heidät kaikki tänne".

Julia lähtee ja herättää kaikki leiriläiset ja tuo heidät rantaan, jossa Jeesus odottaa heitä. Sitten Jeesus sanoo heille kaikille: "menkää ja hakekaa kaikki ystävänne, sukulaisenne ja tuttavannekin tänne".
Tähän näky päättyi.

Näyssä oli ristiriita aluksi, koska en voinut ymmärtää Jeesusta nousevan vedestä ja niinpä jouduin kyselemään. Julia kertoi jo ensimmäisellä kerralla näyn kummallisesta katkoksesta, joka selvensi että kyse on kahdesta näystä.

Mitä tulee tuohon Jeesuksen lähetyskäskyyn, niin se on kyllä tosiaan erilainen kuin on nykymaailman malli isoine lavoineen ja massatapahtumineen. Tällaista herätystä minä uskon monien juuri odottavan. Voin sanoa suoraan että minä en ole odottanut sellaista koskaan tulevan. Tämä herätys alkoi yhdestä, joka herätti kaikki lähellä olevat ja kaikki herättivät taas kaikki omat tuttavansa jne.

Olen täysin otettu ja ihmeissäni että molemmat lapseni ovat saaneet näitä Jumalan suurimpia kunnioituksen osoituksia. Niitä ei Jumala yleensä anna kenelle tahansa.

Voit vapaasti lähettää Julian näkyä eteenpäin.

nöyrällä sydämellä veljesi
-jarmo-


Jouko Pihon sivuilta profetia: Mirka Nurkan näky 14.7.2008

Näin viljapellon, jota katsoin ikään kuin maan tasolta. Vilja oli niin sankkaa, ettei korsien läpi nähnyt eteenpäin. Vieressä näkyi terävä, teräksenkiiltävä ja tavallista leveämpi sirppi. Ainoastaan yhdet kädet tarttuivat tuohon sirppiin ja alkoivat leikata viljaa kiireellä. Leikkaaja nosti valtavan lyhteen syliinsä ja vei jonkinlaiseen kuljetuskärryyn, jota lähti sitäkin kiireellä eteenpäin työntämään vain yksi työmies. Näky on mielestäni selkeä; elonkorjuu alkaa, mutta leikkaajia on vähän. Herra kutsuu nyt seurakuntaansa tähän työhön.

Uutisviljaa kootaan yhden miehen voimin, koska luku on hyvin, hyvin pieni ja portti on hyvin, hyvin ahdas. Minä edelleen peräänkuulutan toisin unen selitystä, kuin aikoinaan jo Niilo Ylivainio selitti näyssään, että viljan korjuun ja leikkaaminen on herätystapahtuma. Ei se sitä ole, vaan se on ylösotto, jossa vilja viedään aittaan, eli taivaaseen. Puimatantereen tyhjennys tapahtuu ikään kuin kolmessa vaiheessa. Aluksi otetaan uutisvilja, sitten otetaan pääsato ja jätetään kulkumiehelle pellon reunoille viljaa, jotta tämä saisi syödä. Näin Raamattu opettaa sadonkorjuuta. Lopuksi Raamattu sanoo, mahtaakohan hän löytää Uskoa maan päältä. Kyllä löytää, mutta miksi Raamattu kyseenalaistaa sellaisen, jos se on oikeastikin kyseenalaista. Eli kaikki sato on pääosin jo korjattu. Lisäksi Raamattu puhuu suoraan, ettemme joudu vihaan ja vielä sitä, että kunnes pakanoiden luku on täytenä sisälle tullut. Liinavaate laskettiin Pietarin eteen kolme kertaa ja se nostettiin taivaaseen. Kun etsit Raamatusta kohtia, jotka viittaavat ylösottotapahtumaan, niin kyllä sinä pian huomaat, että niitä tosiaan on KOLME. Mielestäni jokaisen Uskovan olisi syytä etsiä lähisukulaisestaan ns. nimikristitty, joka on ihan mukava ja hyväntahtoinen, mutta ei tunne kunnolla Jumalaa. Näitä ihmisiä Jumala haluaa herättää, kun suuri herätys alkaa.

Kuva: Salon aseman odotushallista (ROR-43) suoraan Niilo Ylivainion näkyyn 1956 viittaava taulu. Taulukin on ripustettu niin, että kuvan oikea reuna osoittaa Helsinkiin ja vasen Turkuun. (kuvassa näet jopa lusteen viljassa)

12.7.2008

Mahtipontinen Paatossaarna pitäs muka pukata ulos – ei musta ole sellaseen, olen pikemminkin tällanen...

Kun ylösotto on tapahtunut, se ei tarkoita sitä, että maailma loppuu siihen paikkaan tai edes läheskään heti. Tästä häviävän pienestä ryhmästä aiheutui suuri kaksijakoisuus. Katoamisiin liittyy myös jumalattomien, sekä heikkouskoisten tänne jäävien lapset, jotka yhdistetään heti katoamisiin. Kristityistä tulee aika pian vainottuja pahiksia ja toisaalta taas ne kristityt, joiden kristillisyys oli tähän asti ollut pelkkää ”toivotaan, että Jeesus on olemassa” uskoa, joutuvat kovan valinnan eteen. Monikaan heistä ei edelleenkään saanut nähdä ihmeitä itse, eikä nähdä katoamista mutta jokaisella on joku tuttu tai tutun lapsi, joka on kadonnut. Aikamoinen tilanne, koska jokainen nimikristitty tietää ja tuntee jonkun tosikristityn joka katosi. Näin tulee väkisinkin mieleen, että minun on nyt pakko alkaa luottamaan Jumalaan näkemättä ja Uskomaan Jeesukseen Kristukseen vapahtajana. Tästä alkavat ahdistuksen ajat.
Sitten alkaa suuri herätysliikehdintä ylhäältä pohjoisesta alkaen, tullen pian myös etelään. Tässä kohtaa monet ihmiset tekevät valinnan, maailman ja Jeesuksen välillä. Sinä, joka olet jumalaton ihminen ja haluat nyt tehdä myöhässä ratkaisusi Jeesukselle, et tee sitä myöhässä, vaan tämä on itse asiassa juuri se oikea aika tehdä ratkaisu. Jos nimittäin nyt viivyttelet, siitä joutuu maksamaan kalliin hinnan. Tässä kohtaa neitsyet tekevät valintaansa tyhmyyden ja viisauden välillä. Ensimmäinen ylösotto oli niin ahdas portti, ettei sinne päässyt edes lähellekään kaikki uskovat. Heistäkin vain murto-osa pääsi siitä portista, joten älä häpeä olla tässä suuressa ryhmässä mukana. Tämä on se suuri sadonkorjuu, eikä mikään uutisviljan näyte. Tämä mitä te tulette edustamaan, on se suurin herätys ja se valtava saalis, se pääsato pellolla. Sitä te edustatte ja olkaa siitä ylpeitä.
 

Siitä huolimatta. Raamattu on vakava kirja, jota ei saa raiskata, kuten suuret luterilaispapit ja teologit ovat sen omassa suuruudessaan ja viisaudentunnossaan tehneet. Raamattu on kokonainen totuus, eikä vain sanoja sieltä ja toisia sanoja täältä, joista muodostetaan lauseita, jotta voidaan sanoa niiden olleen Raamatusta. Raamattua ei ole tarkoitettu stadiksi, eikä savoksi, vaan tutkittavaksi teokseksi, jossa on salaisuuksia kaikille sitä tutkiville, vain mikäli, jos tutkia tutkii sitä nöyrällä mielellä.
Usko Jeesukseen Kristukseen on lähimmäisen pyyteetöntä Rakkautta, eikä sen tuomitsemista. Usko vihaa syntiä, ei synnin tekijää itseään. Rakkaus ei kadehdi, eikä pöyhkeile. Rakkaus ei etsi omaansa, vaan kadottaa sen. Rakkaus antaa vaikka päältään paitansa, jos toisella on kylmä. Rakkaus ei koskaan hylkää lähimmäistään, kuten rakkaudeton tekee. Rakkaus on liitossa uskollinen.

-jarmo-

10.7.2008

Tämä feministisyys puhuttaa taas monelta suunnalta - feministimessu = raakaa Jumalan pilkkaa
(feministimessu, sateenkaarimessu ja monet muut Lakelandit, ovat puhdasta Jumalan sanaa pilkkaavia pelkkiä porton nimiä kaikki)

Johanneksen ilmestys 17:14-18 He sotivat Karitsaa vastaan, mutta Karitsa on voittava heidät, sillä hän on herrain Herra ja kuningasten Kuningas; ja kutsutut ja valitut ja uskolliset voittavat hänen kanssansa." Ja hän sanoi minulle: "Vedet, jotka sinä näit, tuolla, missä portto istuu, ovat kansoja ja väkijoukkoja ja kansanheimoja ja kieliä. Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ja peto, ne vihaavat porttoa ja riisuvat hänet paljaaksi ja alastomaksi ja syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tulessa. Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät. Ja nainen, jonka sinä näit, on se suuri kaupunki, jolla on maan kuninkaitten kuninkuus."
 
Feministimessussa ei lausuta Isää ja Poikaa (kuvassa numerot 666 todistaa jo jotain tästä hengestä)
Meri Toivanen
02.07.2008

Konneveden kirkossa järjestetään perjantaina feministimessu, jossa vältetään puhumasta Jumalasta maskuliinisilla ilmauksilla. Messussa on mukana myös Jumalan feminiinisyyttä korostavia Raamatunkohtia.
Jumalanpalvelus järjestetään perjantaiaamuna niin sanottuna erikoismessuna. Feministimessu on osa keskisuomalaisen Konneveden Vox Elevato -kirkkofestivaalia, joka on herättänyt huomiota muillakin värikkäillä tempauksillaan.
 


Feministimessu on osa Vox Elevato -festivaalia.

Messussa halutaan purkaa maskuliinisia käytäntöjä, jotka pahimmillaan rakentavat esteitä ihmisen ja Jumalan välille, Vox Elevaton festivaalikoordinaattori Riitta Virtanen sanoo.
Hänen mukaansa feministimessu on suunnattu fiksuille, ajatteleville ihmisille ja etenkin sille sukupolvelle, joka käy kirkossa kaikkein vähiten.

Naisasialiitto Unioni: Erikoismessu ei pysyvä ratkaisu

Messun liturgiksi saapuu Sonkajärven kappalainen Markku Suokonautio. Hän on aiemmin toimittanut muun muassa kasteita Isän, Pojan ja Pyhän Hengen sijasta Elävän Jumalan, Lunastajan ja Pyhittäjän nimeen.
Sen paremmin Virtanen kuin Suokonautiokaan eivät tiedä, onko vastaavia messuja järjestetty Suomessa aiemmin. Molemmilla on kuitenkin kokemusta maista, joissa samoja kysymyksiä on pohdittu jo pitkään.
Riitta Virtanen asui viime vuosikymmenellä Ruotsissa miehensä, Konneveden kirkkoherran Olavi Virtasen kanssa. Suokonautio puolestaan työskenteli pitkään pappina Pohjois-Amerikassa.


- Itse koin kielellisen herätyksen jo 1970-luvun lopulla Montrealissa. Millainen kieli, sellainen kuva Jumalasta, Suokonautio sanoo.
Naisasialiitto Unionin vs. pääsihteeri Elina Hatakka sanoo, että messun lähtökohdat ovat hänelle tuttuja feministiteologien kuten Pauliina Kainulaisen puheista.
Hatakan mielestä feministimessu on askel oikeaan suuntaan, mutta pysyvä ratkaisu erikoismessu ei hänestä voi olla.

Kuuntelin kerran radiosta, jossa haastateltiin feministiä. Tämä feministi oli sitä mieltä, että meidän naisten on ilmeisesti vain pakko asua noiden miesten kanssa tällä planeetalla ja ettei niitä oikeastaan mihinkään tarvittaisi, koska hedelmöityskin voitaisiin tehdä keinotekoisesti ja sitten tämä feministi nauroi päälle. Näin vastaili aikoinaan kansallissosialistit Saksassa kolmekymmenluvulla sanoen juutalaisista ihan samaa. Kun näiltä kysyttiin että mitä tekisitte juutalaisille, niin vastaus kuului, eihän niitä tappaakaan voi, elämmehän sentään sivistyneessä maailmassa, kunnes aika muuttui ja natsit saivat valtaa. Valtaa saatuaan, he alkoivat ensi töikseen alistaa juutalaisia, sitten eristää heidät muusta kansasta ja lopuksi alkoi loputon lahtaus ja hävitys. Juutalaisia katosi kuusi miljoonaa, eli kokonaisen kansakunnan verran ihmisiä. Feminstit eivät ole mikään yksittäinen pieni ryhmä, vaan kokonainen toinen sukupuoli, jos ajatellaan niin. Eli tässä tapauksessa äärifeministinen ajatusmaailma tappaisi kokonaisen toisen puolen maapallon väestöstä, joka tarkoittaa koko ihmiskunnan tuhoa. Ei vähempää, eikä enempää. Näin toimii saatana, joka soluttautuu heikompaa puolustamaan ja vahvemman tuhoamaan tultuaan vahvemmaksi kuin vallassa ollut entinen vahvempi puoli. Kaiken takana on viha ja kauna jotain sellaista osapuolta kohtaan, jota itse ei tunne edustavansa. Kyllä jokainen feministi syitä keksii, kuinka paljon mies on alistanut heitä ja kuinka sitä on jatkunut vuosisatoja ja tuhansia, eikä meidän feministien tarkoitus ole tyrannisoida miestä, vaan puolustaa naisen oikeuksia. Samalla tavalla kaikki muutkin ääriainekset ovat joka kerta sanoneet ja lopputulos on ollut sitten päinvastaista. Eli armottomampaa alistamista, eli kostoa koston päälle, vihaa ja kaunaa kun kerrankin saa antaa takaisin, niin annetaan sitten kunnolla.

9.7.2008

Pedon merkkiä tehdään Suomeen

sormenjälki
Kuva: YLE

Kaikkien sormenjälkitiedot halutaan poliisin käyttöön
Julkaistu 09.07.2008, klo 04.07 (päivitetty 09.07.2008, klo 08.48)

Uusi poliisiylijohtaja Mikko Paatero haluaa, että poliisi saa käyttöönsä koko kansan sormenjälkirekisterin tiedot. Aamulehden haastattelema poliisiylijohtaja toivoo, että poliisi saisi käyttää sormenjälkitietoja, kun se tutkii tai ehkäisee ennalta vakavia rikoksia.

 


Paateron mielestä sormenjälkirekisterin käyttö olisi erinomainen rikostutkinnan keino poliisille. Sormenjälkiä aletaan kerätä passeja varten viimeistään ensi vuoden kesäkuussa. Sen jälkeen passia ei saa enää ilman sormenjälkien antamista. Lähes kaikkien suomalaisten aikuisten sormenjäljet olisivat rekisterissä kymmenen vuoden päästä. Sormenjälkirekisteriä ollaan valmistelemassa sisäministeriön työryhmässä. Valmistelussa on kaavailtu sormenjälkitietojen käyttöä törkeiden rikosten selvittämisessä sekä muun muassa tuntemattomien vainajien ja suuronnettomuuksien uhrien tunnistamisessa. Tietosuojavaltuutettu Reijo Aarnion mielestä rekisteriä ei pitäisi perustaa. Hänen mukaansa rekisterin mahdolliset virheet tai väärinkäytökset aiheuttaisivat vakavia haittoja kansalaisille. Aarnio arvioi, että rikolliset pystyisivät huijaamaan poliisia viemällä rikospaikalle vääriä sormenjälkiä. Päätöksen rekisterin perustamisesta tekee eduskunta.
 

Automaattinen passintarkastus
Kuva: YLE

Automaattinen rajatarkastus koekäyttöön Helsinki-Vantaalla
Julkaistu 08.07.2008, klo 11.03 (päivitetty 08.07.2008, klo 21.13)

Helsinki-Vantaan lentokentällä otetaan tiistaina käyttöön biometriseen tunnistamiseen perustuva automaattinen rajatarkastusjärjestelmä.

Järjestelmä on vielä kokeiluvaiheessa. Kokeilun tarkoituksena on selvittää automaattisen tarkastuksen soveltuvuutta Schengenin ulkorajalla suoritettaviin rajatarkastuksiin. Automaattinen rajatarkastus perustuu matkustajan omatoimisuuteen. Matkustaja asettaa voimassa olevan biometrisen passinsa lukijalaitteeseen. Laite vertaa kasvokuvaa passin sirulla olevaan kuvaan. Onnistuneen tarkastuksen jälkeen matkustaja saa jatkaa matkaansa. Jos matkustaja tai passi ei täytä

tarvittavia ehtoja tai tunnistaminen epäonnistuu, matkustaja siirtyy käyttämään perinteistä rajatarkastuslinjaa. Rajatarkastusjärjestelmän käyttö edellyttää, että henkilölle on myönnetty biometrisellä tunnisteella varustettu niin kutsuttu sirupassi. Sähköinen tarkastus nopeuttaa ja helpottaa asiakaspalvelua etenkin vilkkaimpien tuntien aikana, sanoo Finavian apulaisjohtaja Esa Siponen Helsinki-Vantaalta. Helsinki-Vantaan passintarkastuksen läpi kulkee yli kolme miljoonaa matkustajaa vuodessa. Valtaosa, noin 60 prosenttia, on EU-kansalaisia. He voivat hyödyntää automaatteja, kunhan mukana on elektroninen eli biometrinen passi. Kokeilun perusteella automaattista rajatarkastusjärjestelmää valmistaudutaan laajentamaan myös itärajan kansainvälisille rajanylityspaikoille.

Väittäisin, että jopa tyhmäkin tajuaa että missä mennään. Pedon merkkiä tässä tehdään täysimittaisena. Laitteet on jo asennettu lentokentille, tarvitaan vain passissa oleva siru ihon alle. Huomaatko että ihmiset tekevät jo saman motorisen liikkeen, viemällä käden laitteeseen. Tietojen pakollinen keruu alkaa ensi kesänä, muuten ei voi ostaa eikä myydä.

8.7.2008

Inarin poliisi tiedottaa 7.7. klo 16.00
Julkaistu 07.07.2008, klo 16.16

Inarijärvellä on kateissa n. 7 metriä pitkä keskimoottorivene nimeltään "Simppu".

Pääväriltään ruskea. Viimeinen havainto lauantaina n. klo 13 Inarin kirkonkylän rannassa. Veneellä on liikkeellä n. 50v mieshenkilö, joka oli ostanut veneen viime perjantaina. Hänen olisi pitänyt palata Inarinjärveltä sunnuntai-iltaan mennessä Veskoniemeen. Kaikki havainnot veneestä pyydetään ilmoittamaan hätänumeroon 112.
 

Tämä uutinen lievästi sanottuna, nostatti karvat pystyyn niskassani. Juuri tämä ”Simppu” vene, oli yksi pelastussanoman alkuunpanon symboleista. Tämä on juuri se sama kalastusvene johon minun piti pelastusrengas hankkia lahjaksi Jouluna 2005, tuolle tulevaisuuden Pohjolan profeetalle, joka omisti silloin ko. veneen ja on myynyt sen jokunen aika sitten. Tästä alkoi pelastussanoman tekeminen. Katsokaa noita seiskoja artikkelissa ja yhtä 13 numeroa. Tuo Pohjolan profeetta on samoin, myös noin 50 vuotta vanha. Varoitin myös silloin noita pohjoisen ihmisiä, että vaikka te pilkkaatte nyt minua, älkää silti pilkatko Pyhää Henkeä, koska sitä te ette saa anteeksi. Juuri silloin pelkäsin että tuo mies menettää henkensä veneillessään tällä samalla ”Simpulla”, mikäli pilkkaa Jumalan antamia asioita. Sen jälkeen tuli Rauno Helppi Tuusulaan pitämään kokousta ja siellä minulle Pyhä Henki avasi ymmärryksen ja silmäni näkivät, että tuo minua eniten pilkannut petturi, joka perheenikin tuhosi, hänestä tulisi

suuri Pohjolan profeetta, jonka kautta Jumala saa paljon kaloja. Minun piti antaa veneeseen pelastusrengas, mutta nyt minun täytyisi siis tehdä siihen uuteen, Jumalan kalastusveneeseen pelastusrengas. Tästä hetkestä alkoi ilotulitus, jolle ei tuntunut tulevan loppua ja niin syntyi pelastussanoma, joka vielä vahvistettiin sillä, että jouduin sen takia sekä hullujenhuoneelle, että oikeuteen, noiden samojen Pohjoisen ihmisten takia. Simppu on pelastussanoma ja sen pituus on täydellinen. Nyt tuo Simppu on kadonnut, sitä ei enää tarvita, eikä sen koommin sen pelastusrengastakaan, koska on tullut oikean pelastussanoman aika.
Lähetin yllä olevan artikkelin myös Tuomakselle, joka sai heti Pyhän Hengen vastauksia, niin hirveän läjän ko. artikkelista, ettei saanut edes kaikkea kerrotuksikaan.
Pelastussanoman syntyminen oli valtavan monen näyn ja unen tulosta, jotka eivät antaneet minulle mitään mahdollisuutta epäillä. Eräänkin, jopa sellaisen unen, jonka oikea tapahtuma tapahtui samaan aikaan lähes 200 km päässä, kun näin sitä unessani. Kaiken päätteeksi unen oikean tapahtuman eräs osapuoli soitti minulle välittömästi tapahtuman jälkeen ja herätti minut siitä samasta unesta. Käsität varmaan, että olin täysin hämilläni, ihmeissäni ja tajusin, että se mitä juuri nyt tapahtui, on täysin mahdotonta, ilman Pyhän Hengen työtä. Vahvistusta oli erilaisten livemaailmassa tapahtuvien tapahtumien sarja, joka vahvisti minulle miljardeja suhde yhteen, että tämä kaikki tuli Pyhästä Hengestä ja pelastussanoma on aito, siitä en pääse yhtään mihinkään. Esimerkiksi seuraava uni, josta heti voi päätellä, että pelastussanomakin oli kirjoitettu väliviivalla. Pelastussanoma nettisivut perustettiin vasta pääsiäisenä 2007

Uni aamuyöllä 4.8.2006 - (kirjattu noin klo 11.00)
Näin viime yönä unen jossa pelastus-sanoma annettiin ihmisille. Ne kiinnitettiin peräkkäin selkeään järjestykseen kuin ilmoitustaululle. Ne olivat kauniina tauluina siinä peräkkäin ihan selvästi kaikkien luettavina. Niissä oli kaikki pelastuksen kohdat vaihe vaiheelta kuvin luettavissa jotta kaikki ymmärtäisi. Silti vain peni osa ihmisistä ymmärsi sen kaiken. Sitten Jumala puhui meille jotka ymmärsimme taulujen sarjakuvallisen tarinan kunnolla: ”Älkää te, huolehtiko noista muista, nuo taulut jää tänne noille muille ja suurin osa niistä ymmärtämättömistä tulee kauhun pakottamana ne lopulta ymmärtämään”.
Mielsin jo unessani että taulut eivät olleet edes oikein tarkoitettukaan meille, koska tiesin jo entuudestaan mitä niissä kerrottiin ja oli kyse. Eli ne taulut, olivat todella yksinkertaisia ja kuvallisia jotta kaikki voisi pelastus-sanoman ymmärtää ilmoitustaulun oloisena niille jotka tänne jäävät. Tämä valkeni minulle ja vahvistui vielä lisää, kun sain ystävältäni viestin, jossa hän kysyikin että no mitä niissä tauluissa sitten sanottiin.
Silloin vastasin siihen näin: ”Ne oli vaan tauluja, joihin minun annettiin ymmärtää niiden sanoma kuvakirjana. En voi selittää tauluja yksikerrallaan mitä mikäkin tarkoitti. Sen unen sanoma oli ihan selkeä ja pääasia siinä kyllä selittyi”.


Kuvassa oleva kalamies ei liity juttuun


Totta kai mielsin taulut heti tutuiksi, koska vasta paljon myöhemmin tajusin, että unessa olleet tauluthan olin minä itse tehnyt. Se oli nimenomaan pelastussanoma. Tätä tämä sitten on, kun Pyhä Henki johtaa, valtavaa iloa, mutta haikeaa surua.

Osa Tuomaksen sanomaa:
Seuraavat Raamatunpaikat postisi johdattamina koskien pelastussanomaa ovat seuraavat:
Tim 7:7 jota ei ole mutta oon sama kuin Ilm 1:1 ja siitä loppuosa
mitä pian tapahtuman pitää; ja sen hän lähettämänsä enkelin kautta antoi tiedoksi palvelijalleen Johannekselle, Juud 16:16 jota ei ole mutta on ilm. 16:8 Ja neljäs enkeli vuodatti maljansa aurinkoon, ja sille annettiin valta paahtaa ihmisiä tulella. samoin Jes 16:16 joka on Jes 17:2 Autioiksi jäävät Aroerin kaupungit, karjalaumojen haltuun; ne lepäävät siellä, kenenkään peloittelematta. >>

6.7.2008

Profetian tulkintaa: Alkuperäinen Jouko Pihon sivulla:

Erään toisen rukoilijan näyssä oli iso viljapelto kypsää viljaa korjattavaksi. Mutta pellonreunalla oli iso kasa ruosteisia tylsiä sirppejä, joilla ei voinut viljasatoa korjata ja siihen tippui Jeesuksen kyyneleitä. Nyt Herra on etsimässä ja valmistamassa astioita lopunajan herätystä varten.
Mitä me vastaamme kutsujallemme Herralle Jeesukselle ? Vastaammeko kuin Jesaja "Katso, tässä minä olen, lähetä minut". Jes. 6:8.

Jaahas, että joo, tota... Suomi24:ssä esiintyneen Pihon sivistyssanojen takia, moni ihminen oikeasti närkästyy niistä, minäkin, joten negatiiviseksi osoittautuneen palautteen vuoksi, otetaas pois sivistyssanat :) jotta että savolaisetkin ymmärtävät, sanat joita hesalaiset snobbailijat keksii. (7.7.2008)

On monta huomioitavaa seikkaa, joista ensimmäinen on ennaltamäärääminen vai ei. On olemassa norjalainen profetia, joka täyttyi jopa niin, että hallitus käsitteli asiaa nauraen profetialle, jonka mukaan maailmansota syttyisi kahden vuoden kuluttua. Sota syttyi tasan kahden vuoden kuluttua ja nauru loppui. Profetia lisäsi, että tulisi uusi sota ja se syttyisi 1939, myös niin tapahtui. Sen jälkeen täyttyi Jeesuksen profetia Israelin valtion syntymisestä. Norjalaisen kolmas Profetia sitä vastoin mainitsi vielä kolmannen sodan vuodelle 1956 jolloin Stalin oli saanut pommin valmiiksi. Hän olisi lähtenyt sen tuomin tuhovoimin kolmanteen maailmansotaan mutta rukoilijat rukoilivat, ettei niin tapahtuisi ja niinpä Stalin kuoli yllättäen. Sota siirtyi tuonnemmas. Tämä kaikki kertoo ennaltamääräämisopin kumoamisesta. Sama koskee noita profetian ruostuneita sirppejä, epäonnistuneita Jeesuksen paluun profetioita, joita on iso kasa pellon reunalla. Jeesus kyynelehtii, koska hän kärsii profetioiden epäonnistumisen tuomasta omiensa saamasta tuskasta. Kyllä maapallon vilja olisi voitu leikata milloin vain, mutta ei ollut leikkuuaika vielä. Sitä leikkuun hetkeä ollaan siirretty jatkuvasti tuonnemmas ja tuonnemmas. Israelin valtion synnyn profetia oli täyttynyt, eikä tarvittu enää muuta suurta profetiaa korottamaan itseään, koska suurin profetia, suurimman profeetan antamana oli täyttynyt. Nyt tarvittiin enää todiste Uskostamme.
Lopuksi profetia kertoo Herran etsivän ja valmistavan astioita suurta leikkuutyötä varten. Kyllä näin on, Herra etsii nimenomaan tyhjiä uusia astioita, koska vahdinvaihto on tulossa ja alkaa uusi evankeliumin julistamisen muoto. Se ollaan aloittamassa ihan uusin voimin ja uusin ihmisin. Usko on koeteltu edellisen seurakunnan elämässä ja uusi seurakunta tekee tuloaan. Edellinen poistuva seurakunta jäi pelkän vesikasteen ja uskonsa varaan. Seurakunnan, jonka kaikki profetiatkin joutuivat naurunalaisiksi vajavuudessaan ja epäonnistuneisuudessaan. Tämän seurakunnan jäseniä pilkattiin avoimesti ja he tunnustivat Kristusta avoimesti omalla suullaan, saaden pelkkää häpeää päälleen. Seurakunta oli koeteltu ja kestäväksi havaittu, niinpä suuren elonkorjuun uutisvilja voitaisiin ottaa pois pellosta. Uutisvilja on nyt kypsää korjattavaksi, jonka jälkeen alkaa ihan uudenlainen aika.

Tuomas luki kirjoitukseni ja korjasi minun epämääräistä muistikuvaani norjalaisprofetiaa:

Norjalaisen kalastajan Anton Johanssonin ilmestyksiä  14.11.1907 Kirjasta Dom över Sverige 1971
Keskiyön jälkeen Johansson heräsi ääneen joka sanoi: "Sinun on annettu tietää taivaan valtakunnan salaisuudet." Johansson tunnisti herättäjän Jeesukseksi. Samalla Johanssonin ympäröi valtava taivaallinen valo ja kuvaamattoman puhdas ilmapiiri. Näyssä Johansson vietiin hengessä ilmojen halki Euroopan ylle. Johansson näki ja kuuli, miten ensimmäinen maailmansota syttyi Itävalta-Unkarin ja Serbian välillä. Johansson näki Saksan rintamalinjan ja sen, miten valtavat joukot venäläisiä sotilaita vyöryi Saksan alueelle. Herra sanoi Johanssonille, että maailmansota tulee ihmisten pahuuden tähden. Johanssonia kehotettiin varoittamaan keisari Wilhelmiä ja olemaan hänen todistajansa Kristianiassa (nykyinen Oslo), Tukholmassa ja Berliinissä. Johansson sanoi Herralle, että hän on arvoton olemaan hänen todistajansa. Tällöin Johansson sai nähdä näyt Jeesuksesta ristillä. Jeesus sanoi, että tältä hän näytti, kun hän kantoi Johanssonin ja koko maailman synnin. Sitten Herra ilmoitti Johanssonille, että rauhaa ei tulisi ennen kuin useiden vuosien kuluttua. Maailmasotaa seuraisi suuria mullistuksia ja hirvittäviä sairaus- ja nälänhätäaikoja. Sosialismi etenisi suuresti maailmassa. Vuoteen 1953 mennessä sosialismi olisi voittanut monissa maissa ja saanut huomattavan aseman. Suuria joukkoja maapallon väestöstä olisi ajautunut samalla ateismiin. Johansson sai kuulla sanan vallankumous tai väkivaltaiset sisäiset levottomuudet Venäjän, Saksan ja Itävalta-Unkarin kohdalla. Venäjällä tulisi sotien, vallankumousten ja sairauksien kautta kuolemaan niin käsittämättömän  paljon ihmisiä, että kukaan ei tietäisi uhrien tarkkaa lukumäärää. Saksassa vallankumoukselliset liikkeet vaivaisivat maata pitkään. Kiinassa tulisi olemaan valtavia kapinoita ensimmäisen maailmansodan ja v. 1953 välillä.
Suomesta Johansson sai tiedon, että Suomi tulee vapautumaan Venäjän vallan alta. Johansson näki myös, että v. 1953 syttyisi Kolmas maailmansota, jonka yhteydessä Venäjä ja Ranska hyökkäisivät Ruotsiin ja Norjaan.

Johansson näki siis näkynsä v. 1907.
Johansson puhui näystään seuraavina vuosina Norjassa ja Ruotsissa.
Osa lehdistä suhtautui Johanssonin 
profetioihin pilkallisesti nauraen. Esim. Norjassa "Ugens Revy" kuvasi Norjan suurkäräjillä (eduskunta) tapahtunutta keskustelua joulukuussa 1913 seuraavasti: "Eräs puhuja, Buen, sanoi, että nyt on tullut Ruijasta eräs profeetta, joka kulkee ympäriinsä ja julistaa, että sota ja onnettomuudet ovat tulossa. Tällöin koko eduskunta nauroi." Ensimmäinen maailmasota syttyi syksyllä 1914. Tällöin Norjan eduskunta ei enää nauranut. Johanssonin v. 1907 näkemä Venäjän vallankumous toteutui 1917, Suomen itsenäistyminen toteutui 1917, Saksa natsismin kourissa 1933-1945 toteutui ja Kiinan muuttuminen kommunistiseksi toteutui v. 1949. Vuoden 1953 Kolmas maailmansota ei toteutunut. On olemassa kuitenkin tietoa siitä, että Stalin suunnitteli aloittavansa Kolmannen maailmansodan syksyllä 1953, kun Neuvostoliitto oli saanut oman vetypomminsa. Stalinin aikeista ei tullut kuitenkaan mitään, koska Niiniven tapaus toistui. Jumala kuuli uskovien hartaat rukoukset eikä sotaa syttynytkään. Stalin kuoli yllättäen 5.3.1953.

5.7.2008

Kaksi eksynyttä naista suuren Rakkauden kodista ja lähteestä

Olipa kerran kaksi naista, Anne ja Elli, jotka eivät olleet toisilleen mitään sukua, paitsi suuren Rakkautensa kautta. Nämä kaksi naista erosivat vielä toisistaan niin, että toinen oli syntynyt tuohon suureen Rakkauteen ja siihen Rakkauden sukuun syntymästään kasvatettu. Toinen taas löysi Rakkautensa maailmalta, tehden liiton tuon suuren Rakkauden kanssa. Koska Anne oli syntynyt Rakkauteen, hän erosi rakkaudesta itsepetoksen, petoksen ja häpeän seurauksena. Hän ei uskaltanut enää palata Rakkauden luo, koska olisi saanut tuhlaajapojan häpeän. Eikä hän tiennyt häpeästä, koska hän oli liian ylpeä. Hän ei tiennyt että Rakkaus ottaisi hänet avosylin takaisin, vaan hänen häpeänsä oli liian suuri ja hän alkoi keksiä vihan ja katkeruuden siemeniä, jotta hän saisi omille teolleen siunauksen. Hän alkoi valehdella itselleen, kuinka Rakkaus oli kohdellut häntä huonosti ja kuinka Rakkaus oli itsekäs tai muuten vaan sellainen jonka seurasta ei kannattanut kiinnostua eikä pitää Rakkauteen mitään yhteyttä. Vähitellen Anne loi itselleen kilven ja kuoren, joka esti Rakkauden kosketusta Anneen. Lopulta Anne muuttui kuin jääksi, joka olisi hyvin tyly ja etäinen Rakkauden halutessa silti häntä vain rakastaa. Ei Rakkauskaan loputtomiin voinut rakkauttaan osoittaa, koska Anne ei enää antanut minkään laista vastakaikua, vaan halusi pysytellä pois Rakkauden luota. Anne hylkäsi suuren Rakkauden, vaikkei Rakkaus ole koskaan Annea hylännyt. Olihan Rakkaus ollut aina Annen koti hamasta hänen syntymästään saakka.
 

Elli puolestaan, joka oli Rakkauteen tutustunut vasta aikuisiässä, ja oli tehnyt liiton tämän kanssa, ei tiennyt ihan täysin mitä elämä on Rakkauden kanssa. Elli näki maalliset ihanuudet, punaisen tuvan ja perunamaan, mutta ei tiennyt, ettei Rakkauden kanssa elämä ole maallista, vaan Taivaaseen astumisen esielämää ja opettelua Taivaan tavoille. Elli olisi halunnut ihanan elämän Rakkauden kanssa jakaa tässä ja nyt, mutta Elli pettyi. Suuri Rakkaus ei tarjonnutkaan Ellille kymmentä kaunista ja seitsemää hyvää, vaan kipuja ja koettelemuksia. Rakkauden kanssa ei tullutkaan maailma ruusuilla tanssittavaksi, vaan siitä tulikin huolien ja kipujen laakso, jossa jokainen kolhu kasvattaisi Rakkautta ja sitoisi Ellin yhä lujemmin Rakkauteen. Elli vaan ei löytänyt itselleen Rakkautta, vaan hän etsi kaikkea maallista, eikä hän oikein ymmärtänyt hengellisestä Rakkaudesta. Niinpä Elli alkoi hiipua suuresta Rakkaudesta eroon ja alkoi kuunnella viekkaita ja verenhimoisia ystäviään, jotka ilman muuta halusivat särkeä liiton Rakkauden kanssa, koska vain harva tässä maailmassa rakasti Rakkautta. Päinvastoin, Ellikin huomasi, kuinka moni suorastaan vihasi suurta Rakkautta. Lopulta Elli kavalsi suuren Rakkauden samalla tavalla kuin Annekin, eikä ymmärtänyt tekoaan. Elli luuli että hänen tekonsa oli oikea, mutta pikku hiljaa Rakkauden tuomat siunaukset katosivat pois ja tilalle tuli kylmä ja kolkko henki, joka oli tämän maailman henki, ilman suurta Rakkautta. Ellin lapsetkin kaipasivat vain rakkauden luo, koska he tiesivät, että siinä on hyvä olla. Elli taisteli samalla tavalla sydämessään, kuin Annekin, mutta kovettaa sen sitten tihenevän orjantappurapensaan sisään, josta lopulta vain pienen pieni hiiri voisi enää mahtua ulos ja takasin Rakkauden luo.
 

Eräänä päivänä tapahtuu Jumalan suuri ihme, jolloin näiden kahden naisen silmät avautuvat, mutta liian myöhään päästäkseen enää takaisin Rakkauden luo, joka heitä niin kovasti oli aina Rakastanut.
Suuri Rakkaus olisi heille aina antanut anteeksi ja ottanut heidät suurella sydämellä, ruhtinaan lailla vastaan ja suurenmoisella ilolla sekä onnella. Mutta nämä eivät tahtoneet tulla, koska se olisi vaatinut nöyrtymistä. Nämä kaksi naista kaipaavat nyt yhtä äkkiä takaisin suuren Rakkautensa luo, palavasti ja kiihkeästi, mutta Rakkaus on kadonnut, häntä ei enää ole. Naiset alkavat etsiä Rakkautta, josta alkaa uusi, tulella koeteltu kasvatuksen aika ja paluu takaisin suuren Rakkauden luo. Paluu kotiin.

Matt.22:37-40
"Niin Jeesus sanoi hänelle; Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi. Tämä on suurin ja ensimmäinen käsky.
Toinen tämän vertainen  on: "Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi." Näissä kahdessa käskyssä riippuu kaikki laki ja profeetat."

Lampaan keritseminen (Sävy Nordgren 8.11.2006)

Nousi mieleeni marraskuun 8. päivän aamuna ajatus Hyvästä Paimenesta, joka meitä huoltaa kaikin tavoin. Hän etsii erillään kulkevat vaaran paikoista, kallion jyrkänteiltä ja kantaa sylissään. Ohjaa laumaansa, pesee ja ruokkii sekä keritsee aika-ajoin. Ajattele sitä. Hän ottaa syliinsä ja alkaa ottaa pois tuppo kerrassaan, kunnes on oikein kevyt ja huojentunut olo. Kuinka iloisena lähteekään lammas keritsijänsä sylistä uutta Jumalan antamaa kasvua syömään, keventyneenä, päästyään eroon likaisista, painavista ja tukalista villoista. Ne ovat taakkana ja ahdistuksena. Herramme sanoi: jättäkää kaikki taakkanne Herran huomaan. Ne tulisi todella suostua jättämään hänelle.
Keritsemisenkin tulisi tapahtua usein. Meidän silmämme avautuvat näkemään virheemme, jos pyydämme Herraltamme silmävoidetta, nähdäksemme. Silloin aukeaa eteemme yksi ja toinenkin huono luonteemme ominaisuus tai tapamme. Tulee katumamieli, anteeksianomisen tarve. Senkin halun Jeesus herättää meissä. Silloin Hyvä Paimen ottaa meidät syliinsä ja keritsee meitä, hän riisuu syntimme pois. Aina, kun tuomme ne Hyvän Paimenemme, Jeesuksen eteen, hän ottaa painolastimme pois. Sen tulisi tapahtua usein.
Kunpa pysyisimmekin aina iloisina, kevyinä ja vapaina. Silloin, kun taakat hänelle jätämme, niin vapaudumme iloitsemaan. Sekin on suuri kiitoksen aihe. Opetelkaamme kiittämään Herraa koko ajan, sitä taivaassakin tulemme tekemään. Suuresta ilosta laulamme Karitsan virttä, Hyvän Paimenemme ylistyksen virttä.

8.11.2006 Sävy Nordgren

4.7.2008

Ylpeyttä ja kerskailua vai aitoa nöyryyttä

Minä taidan nyt törmätä jatkuvasti sellaiseen asiaan, jota on yhtä vaikeaa käsittää kuin syntisyyttä Kristuksessa ja lain täyttämistä minusta itsestäni. Olenko siis ylpeä kerskailija, vai nöyrä Herran palvelija? Hassua, että kumpaakin tavallaan olen, koska voin kerskata taivaspaikallani julkisesti, mutten koksaan ole sitä itse ansainnut, eli nöyränä tiedän, että se on lahja. Miten siis voisin kerskailla saamastani lahjasta, koska se ei ole edes minun ansiotani, että sain sen. En mitenkään. Silti voin olla ylpeä siitä, että Jeesus asuu sydämessäni ja sillä tavalla vaatteeni ovat lumivalkoiset, tosin omasta mielestä näytän likaiselta kuin mikäkin emakko lammikossaan. Tässä piilee salaisuus, jota ei ole edes tehty käsittämään kuin yksin Kristuksen morsian.
Olen siis ylpeä siitä, että saan edustaa Kristusta, mutta omat ansioni ovat yhtä vähäiset kuin… sanat loppuivat, koska en keksi mitään niin säälittävää.
Meitä pilkataan, meidän profetiamme menevät pieleen ja ne ovat joutuneet kaikkien pilkattavaksi epäonnistuneisuudellaan ja olemme kuitenkin säilyttäneet Uskon. Tässä roikkuvat kaikki vanhurskaus ja profeetat. Se joka itsensä alentaa tässä maailmassa, se ylennetään.
Tämän maailman pilkkaajat osaavat pilkkansa. He ovat keksineet senkin, että jos olet nöyrä, olet sillä tavalla kaikkein suurin kerskaaja. Jos kerskaat, niin kuuluu tuttu sanonta, ”minähän sanoin”. Kristuksen morsian ei voi olla kuin hiljaa ja antaa maailman mennä menojaan.

Hyvää idnepence päivää vaan, jenkit, kun Google ottaa vastaan mustan raamatun markkinoinnin


Siinäpä ne jumalattoman elämän tärkeimmät asiat onkin: musta raamattu, japanilainen auto ja "ainavalmis" nainen Aasiasta.

Jouko Pihon sivuilla oli ajankohtainen runo:

VARTIJA YÖSSÄ?
Eilen - se oli nimenomaan eilen! - minä itkin. Istuin vapaapäivänäni talon terassilla, katselin kaunista Suomen kesää! Ja Herra muistutti minua laulusta VARTIJA YÖSSÄ, muistutti kirjasta, jonka Hän v. 1997 osoitti kirjoittamaan: FINDIA STORY - the end. Ja illallakin minä itkin, ja surin sitä mitä edessä on. Kuka kuuntelee? Kuka uskoo? Kuka avaa sydämensä, korvansa? Ei, ei juuri kukaan! Mutta minä tahdoin totella, vaikka tuntuu että se on irrationaalista, typerää, turhaa... Niin on ollut aina. Kautta historian...

Laulu - runo - 1997

Hän oli vain vartija yössä, joka valvoo ja tähyää!
Ei lepoa hänellä työssä kun muurille yksin jää...
Siksi taivaalle katseensa nosti hän aamua kaihoten,
että vartiovuoronsa jälkeen - levon saisi ja vapauden!


Hän sai nuo vartijan vaatteet, ne puoleensa kutsuneet ei?
Sai pasunan käteen,  ja tuuleen hän viestin ja sanoman vei...
Kun yö oli musta ja nukkui kaikki ihmiset paikoillaan,
kuului muurilta varoitushuuto... he unessaan nauroivat vaan!

Hän sai tuon vartijan mielen, se itkee ja vaikeroi...
vaikka siellä ja täällä vain kuului: laulu, huoleton soittokin soi!
Hän uupui  -  itki itsensä uneen, tuli enkeli lohduttamaan...
Ja jo parkua kaupungin kuuli - muurit murtuivat kokonaan!

Hän oli vain vartija siellä, niin pieni ja mitätön!
Näki haavoille ruoskitut juhdat, taakankantajat nääntyessään....
Nyt palaa - jo tulessa palaa!-  Poissa muurit, ei vartijaa!
Ja pilvet surua sataa ylle surun ja itkevän maan!
Niin sammui pasunan ääni myrskytuulen pauhinaan,
ja tuhkana tuuleen haihtuvan näki kukkivan, vihreän maan!


C, by Maijaliisa Hiekkanen 1997,
sivu 101, kirjasta  FINDIA  STORY- 1997, ISBN 951-97855-0-7

Yövartioita on kolme ja ensimmäinen niistä, kuudennesta hetkestä alkava vartiovuoro, kun pimeys laskeutuu Matteus 27:45 on ihan viimeisillään ja lopullaan. Seuraava vartiovuoro alkaa ihan kohta ja sitä kestää vihan maljoihin saakka. Sen jälkeen tulee vielä yksi vartiovuoro ja sitten Jeesus tuleekin jo näkyvällä tavalla kirkkaudessaan kaikkine ylösotettuine Pyhinensä, suoraan hääjuhlasta hakemaan juutalaiset illalliselle. Näin minä ymmärrän ja koen vartiointivuorojen menevän.

3.7.2008

Maailma valitsi homoseksin harjoittamisen vapauden heteroseksin sijasta

Homot saavat harjoittaa syntiään ihan vapaasti ja SAS avasi oikein nettisivutkin homojen seksifantasiamatkailua varten

Jumala loi miehen mieheksi ja naisen miehelle puolisoksi ja elämänkumppaniksi. Näin oli alussa, kunnes… tuli saatana ja synti. Saatana haluaa kääntää kaiken Jumalan säännöstön 180 astetta toiseen suuntaan.
Synti ei heti aiheuttanut homoseksuaalisuutta, vaan murhan. Sitten tuli huoraaminen ja sitten vasta homous. Jumalan oikea ja alkuperäinen asetelma on silti miehen ja naisen välinen luonnollinen seksuaalinen kiinnostus vastakkaisesta sukupuolesta. Mies meni naiselle ja nainen halusi miehen viereen. Se on siis Jumalan tahto, josta saatana haluaa heti päästä eroon. Saatana tahtoo mahdollisimman etäälle Jumalan tahdon mukaisuudesta. Saatana on maailman herra ja jos minä teen jotain, joka johtaa etäälle Jumalasta, saan varmasti tukea siihen koko jumalattomasta maailmasta.
Kun lähdemme pienemmästä synnistä liikkeelle, huoraamisesta, niin koko maailma on kiivaasti yrittänyt kitkeä maksullista seksiä, joka perustuu kumminkin luonnollisena miehen ja naisen välille. Mutta nyt kun avautuvat homouden ja vapaan valinnan seksi, ei

rajoja enää aseteta, vaan kaikki saavat vapaasti harrastaa mitä ikinä tahtovat. Porno ja tasa-arvo ovat yhdistetty vähemmistö sanalla, jota ollaan viljelty pitkään kampanjoimalla, puolusta heikompia ja vähemmistöjä. Niinpä seksi, ei ole pornoa, eikä ainakaan kovaa ja sairasta pornoa, vaan vähemmistöseksuaalisuutta ja myönteistä sekä suojeltavaa. Niinpä kaikki, jotka tuntevat vahvaa emotionaalisuutta, riippumatta siitä, mikä uskonnollinen vakaumus on, suojelevat vapaata ja vähemmistöseksuaalisuutta, homo, sekä bi- seksiä. Se ei siis enää ole pornoa ja sairasta lihanhimoa, vaan jotain kaunista ja herkkää, suojeltavaa.
Nyt joka paikassa mainostetaan homoparaateja, homopäiviä ja matkustetaan homomatkoille. Tämä on jo niin luonnollista, että SAS avasi homoseksuaalimatkustajille omat nettisivunsa, jotta homot saavat harrastaa saastaisia lihanhimojaan vapaasti. Sen sijaan kukaan ei uskalla mainostaa Thaimaan seksimatkailua julkisesti. Siitähän voisi joutua syytteeseen.
Maailma on tullut määränsä päähän, koska sairasta seksiä saa mainostaa täysin julkisesti, jopa niin, että useat julkisuuden henkilöt antavat kasvonsa homo seksin suojelijaksi. kuten esimerkiksi Joni Nikula. Mutta normaalia miehen ja naisen välistä seksiä ei sallita. Mikäli joku ministeri vaikka tekstailee naisen kanssa aiheesta, niin hänethän erotetaan välittömästi. Entäpä jos Kanerva olisi tekstaillut jonkun homon kanssa ja ehdottanut homostelua eduskunnan WC tiloissa, niin lehdistö olisi ihastellut, että ”voi kuinka ihanaa kun Ilekin uskalsi tulla kaapista ulos”.
Sitten vielä Jumalan Armonliiton symbolin raiskaus, SATEENKAARI. Aaargh, sanon minä. Puistattaa... koko ajatus YÄK.

Lisätty klo 22:20 oksettavan pahan olon saattelemana: Kuinka sinä Kristitty homomies, tai nainen voit väittää, että himosi, jota kutsut rakkaudeksi samaa sukupuolta olevaa kohtaan, ei olisi pelkkää lihan himoa? Jos olisimme kaikki yhtä ja samaa sukupuolta, minä sen ymmärtäisin, että olet rakkaudesta yhtä tiettyä henkilöä kohtaan, liitossa tämän kanssa. Mutta en ymmärrä enää, jos Jumala on selkeästi avioitumisliitot ilmoittanut ja miten luonnollinen jako tulee mennä, niin sinä teet Jumalan sanaa vastaan ja väität, ettei se ole sinun itsekkäästä lihanhimosta ja ettei se olisi edes syntiä. Lopuksi heittäydyt täysin poikkiteloin Jumalan ilmoitusta vastaan ja vaadit kirkoilta kristillistä siunausta homoliitollesi. Maailma siunaa, Minä en, sanoo Herra, Herra. Tämä on totuus ja sen olen Jumalan sanana sanonut tässä ja nyt.

Tule Herra Jeesus ja lopeta tämä jo.
Olo on kuin Kummelissa Matti Näsällä pitkän elämän epäkohtien vuodatuksen jälkeen…
”mua ei niinku nyt huvita enää oikeen mikään, mä lähen kaljalle”. No en sentään kaljalle, mieluummin Raamatulle.

2.7.2008

Maailman talous ei enää kestä - mikä on sen aiheuttama lieveilmiö?

Juttelin eilen erään ystäväni kanssa joka on KHT tilintarkastaja ja omissa piireissään hyvin arvostettu talousmies. Hän kertoi minulle maailman talouden heikot kohdat ja sanoi, ettei maailma enää voi pysäyttää tätä, mihin on tultu, vaan kohta alkaa vapaapudotus koko pallon rahamaailmassa. Tilanne jossa olemme on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen, eikä sellaista ole koskaan ennen ollut, koska koko maailma on tässä nyt mukana.
Nyt on nimittäin niin, että Kaukoitä on saavuttanut talouden huippunsa ja siellä on tulossa ensimmäinen suuri lama, josta voi tulla jopa sisällissota. Kiinassa asuu kolme suurta kieliryhmää, joiden kieli poikkeaa toisistaan niin paljon, että ne ovat kuin virolainen puhuu suomalaiselle. Sitten siltä väliltä on satoja murteita. Talonpojat ovat eläneet maalaiskylissä yhden lapsen politiikalla jo pitkään, joten poikalapsia on 100 ja vain 1 tyttö, koska "tytöt jostain syystä kuolee synnytyksessä".  Niin tai sitten en myydään orjiksi jonnekin suurkaupunkien bordelleihin. Pojilla saattaa olla tuon yhden kylän ainoan tytön kanssa hiukan epäselvyyttä kuka sen saa ja kun niin tapahtuu, muut turhautuvat. Lisäksi kun talonpojat eivät pidä puoliaan taloudellisessa kasvussa, vaan talousbisnes, joka riistää talopoikia. Elintasoerot ovat Kiinassa järkyttävän huikeat. Pyssythän ovat turhautumiseen ja katkeroitumiseen, yksi hyvä tapa selvitä siitä. Kiinassa on siis aikapommi, joka tikittää, eikä mitään keinoa selvitä ilman
konfliktia. Kiinassa tapahtuu kaksi asiaa, eli ensin sisällissota ja sitten niiden tuhottu maailma on asumaiskelvoton ja ne lähtevät valloitusretkelle länteen. Kuka ties kuka heitäkin johtaa siinä operaatiossa.
Yhdysvallat ovat näennäisesti vahva talousmahti, mutta se kaikki on perustunut jo vuosikausia velkaan. Amerikkalainen peruskuluttaja tietää miten pelata kun on ostajan markkinat ja ostajahan on saanut määrätä markkinoita jo kymmeniä vuosia. Amerikkalainen kuluttaja on siis korviaan ja viimeistäkin hiuskarvaansa myöden velassa. Amerikkalaisen taskussa on tätä nykyä jo kuusikin luottokorttia, joilla hän maksaa erääntyvän luottokortin velan pois. Lisäksi asuntolainat painavat päälle. Kaikki tämä kierre on parasta aikaa saavuttamassa huippuaan, eikä mikään enää estä velkapommin räjähdystä.
Öljyn hinta kipuaa ja kipuaa. Mikäli Israel hyökkää Iraniin, öljyn hinta nousee räjähdysmäisesti heti yli 200,- Dollarin ja jatkaa nousuaan siitä vielä. Tämä aiheuttaa epävakautta öljynkulutuksessa ja alkaa -70 lukua paljon kamalampi öljykriisi. Amerikkalaiset ammuskelevat toisiaan bensa-asemilla ja rikolliset varastelevat rikkaiden autoista bensaa. Amerikkalaisilla on kaikilla pyssyt, joten sisällissota on valmis, kun rikkaat puolustavat omaisuuttaan.
Tavaraa on niin hirveät määrät, ettei koskaan. Kauppojen lihatiskit notkuu lihaa, joka menee pilalle. Sitten sitä myydään -50% ja mehän ostetaan. Loput menee roskiin. Tavaran paljous on aivan tolkuton ja turhien vemputtimien kaupallinen tarjonta täysin loputon. Suomalainen infrastruktuuri on rakennettu verovaroin suurimmaksi osaksi autoilun verotuksen pohjalle. Kun autoilu loppuu, bensiini kallistuu, verotusta on kevennettävä, koska eihän bensa voi Suomessa maksaa kymmentä kertaa enemmän kuin Venäjällä. Pakko laskea verotusta ja siitä tulee lovi valtion kassaan. Se aiheuttaa valtion kyvyttömyyden huolehtia palveluista. Niinpä kohta alkaa Suomessakin vapaapudotus, jollaista ei ole ennen ollut.
Venäläiset kaappasivat Moskovan Stockmanin väkivalloin ja henkeä uhaten (Kauppalehti) suomalaisomistuksesta, rekkajonot ovat ihan järkyttävät, suomalaiset yrittävät kiristämällä Venäjää saada tulosta, eikä näy kuin mustaa ja vielä mustempaa huomista.
Yhteen ääneen puhutaan luonnon ja ilmaston tuhoutumisesta sekä huolesta siitä. Samaan aikaan luonnonvaroja kulutetaan vieläkin raivoisammin, kuin koskaan ennen ja kaikki vain talouden vakauttamiseksi. Loppu tulee NYT... ja oikeesti!

Lisään vielä veljeni Tuomaksen ajatuksia 2.7.2008 klo 20:00
Maailmassa on 300 superrikasta, jotka ovat liittoutuneet. Näillä on jokin sisärengas, jonka nimeäkään tuskin on olemassa, koska se ei ole virallinen järjestö. Nämä 300 superrikasta määräävät suunnan ja maailma oman kestävyytensä kautta sen vauhdin. Lopputulos on selvä ja sen tulos on maailmanlaajuiset rahaliitot, joita olisi tasan 10 liittoa ja sen hallitus koostuisi ilmeisesti seitsemästä edustajasta. Maita lopullisessa liitossa tulee olemaan 153 kpl, jotka ovat jäljelle jäävät valtiot, kun sodat on sodittu. Tämä liittouma teki sen lopullisen pedonmerkin ja ylläpiti sitä, kunnes ydinsota tuhoaisi kaiken.
Korjaan tätä myöhemmin, jos en ymmärtänyt koko Tuomaksen ajatusta. Näin sen kumminkin suurin piirtein ymmärsin.

1.7.2008

Nimimerkki Huhhahhei ja Suomi24 sai numeron 13 ja 666

Nimimerkki huhhahhei pilkkaa ja "potkii pistintä" Kristittyjen profetiasivuilla. Moni meistä on rukoillut hänen puolestaan ja hän ei pohjimmiltaan olekaan paha, vaan ihan hyvää tunteva ihminen. Hän ainoastaan on periaatteessa kaikkea Kristillisyyttä vastaan ja kieltää sekä Jumalan, että Jeesuksen Kristuksen. Silti hän selvästi roikkuu pitkiä aikoja näillä sivuilla, joten hänen täytyy tuntea jotain vetoa tänne.
Hän lisäsi tänään kommentin eräälle profetoijalle. Katso itse ja näe, listan keskivaiheilla rivillä "löysin itseni" - "profetiasta". Löytääkö huhhahhei vihdoin Jeesuksen Kristuksen, vai lakkaako kolkutus. Jompi kumpi on nyt selvästi tapahtumassa. Rukoilen ensimmäistä... sattumaa ei ikinä voi olla tämä näin rankka yhtälö 1:8658:n suhdemahdollisuus tähän sattumaan, enkä edes huomioinut kellonaikaa:

Näin profeetta kirjoittaa... (lopputulos näyttää selvältä) uskon tuota Profeettaa.
 
Näin huhhahhei vastaa... vastaako hän nyt viimeisen kerran? Tekeekö Herra nyt jotain?
 

Toivon tosiaan ettei, koska hän on pohjimmiltaan hyvä ihminen. Ei hän pahalla pilkkaa (huomaa mm. hymiö) Saa nähdä...

e-mail keskustelu 1.7.2008 Uskonveljeni Markun kanssa:

Markku:
Tuli hauska juttu mieleen, kun sormeani alkoi jostain syystä kutittamaan. Muistan ihan pienenä, joskus 70-luvulla, kun porukalla naurettiin äitilleni. Äitini ihan tosissaan valitti: "nyt tulee joku yllätysvieras, kun nenän alta rupesi kutittamaan". Hän uskoi vakavissaan, että vieras tulee, koska kutiaminen oli useasti alkanut ennen vieraan tuloa. Jospa "taidot" periytyy, heh heh! :)

Jarmo:
Mikä sormi?
Juutalaisen historioitsijan Josephusin mukaan israelilaiset käyttivät ensim-mäisenä kultaisia vihkisormuksia. Hänen mukaansa sekä Mooseksella että Aaronilla oli vihkisormus, mutta sitä ei tiedetä, olivatko ne varmasti kultaa. Roomassa kihlasormusta käyttivät vain naiset, miehillä saattoi olla kihlasormus tai ei lainkaan sormusta. Vanhin säilynyt vihkisormus on tehty raudasta ja se on luultavasti egyptiläisten valmistama. Egyptiläisissä hieroglyfeissä sormus esiintyy ikuisuuden ja jatkuvuuden symbolina.
Kuulostaa hyvältä ja ennen kaikkea hauskalta :) Kristus hakee morsianta varkain ja sinun "vieraasi" on tosiaan tulossa... jarmo nauraa....

Markku:
Joo, aika jännä juttu miten unohtuneet asiat putkahtaa "esiin" pienestä "ärsykkeestä". Kutiava sormi on oikean käden etusormi. Vasemman käden nimetön, minulla on viallinen, koska noin neljävuotiaana se jäi ulko-oven väliin ja siitä irtosi palanen päästä. Sormijuttuja siis riittää :)

Jarmo:
Tuli vaan mieleen. Tiedätkö että oikean käden etusormeenkin voitiin ihan hyvin laittaa vihkisormus. En nyt muista missä olen törmännyt siihen mutta jos oikein muistan, se taisi olla joku vanha raamattuelokuva, jossa etusormeen pujotettiin vihkisormus. Sormus oli kumminkin liiton merkki, eikä sormi ollut oleellista vihkimisessä. Monesti sormuskin oli jonkun isoäidin entinen ja eihän ne sormetkaan olleet aina edes sormuksen kanssa ihan samaa paria ja siksi se laitettiin siihen sormeen johon se sopi. Sormus oli liiton merkki, ei sormi.
Pakanathan vihittiin juuri nenärenkaalla ja äitisihän puhui juuri siitä nenän aluksen kutiamisesta. Sinä nyt sormen. Oletko tietoinen siitä yhdestä näystä, jossa sialla on nenärengas. Minä tein jutunkin aiheesta joskus.

Hesekiel 16:8-14 Niin minä kuljin ohitsesi ja näin sinut, ja katso, sinun aikasi oli lemmen aika. Ja minä levitin liepeeni sinun ylitsesi ja peitin häpysi. Ja minä vannoin sinulle ja menin liittoon sinun kanssasi, sanoo Herra, Herra; ja sinä tulit minun omakseni. Minä pesin sinut vedellä, huuhtelin sinut verestäsi ja voitelin sinut öljyllä. Minä puetin sinut kirjaeltuihin vaatteisiin, kengitsin sinut sireeninnahkakenkiin, sidoin päähäsi hienopellavaisen siteen ja hunnutin sinut silkillä. Minä koristin sinut koruilla, panin rannerenkaat käsiisi ja käädyt kaulaasi, panin nenärenkaan nenääsi, korvarenkaat korviisi ja päähäsi kauniin kruunun. Niin koristettiin sinut kullalla ja hopealla, sinun pukusi oli hienoa pellavaa, silkkiä ja kirjaeltua vaatetta, ja sinä sait syödä lestyjä jauhoja, hunajata ja öljyä. Sinusta tuli ylenmäärin kaunis, ja sinä kelpasit kuninkaalliseen arvoon. Ja sinun maineesi kulki pakanakansoihin kauneutesi tähden, sillä se oli täydellinen niiden kaunistusten takia, jotka minä sinun yllesi panin; sanoo Herra, Herra.

30.6.2008

Muistin eilisestä Tuomaksen varoituksesta:
Huomaatteko kuinka kaikki maat alkavat luovuttaa toisilleen matkustajatietoja. Veikkaanpa ettei kannata enää matkustella,
koska sitä kautta tietosi kantautuvat suurin kansainvälisiin keskustietokoneisiin. VAROKAA PEDON MERKKIÄ JO NYT!
Varo ottamasta uusia korttisysteemejä ja antamasta mihinkään suureen yhtiöön henkilötietojasi, tai lapsiesi tietoja. VARO!
Älä tilaa netin kautta mitään, joka vie tietosi Saksalle, Venäjälle tai USA:lle, koska niissä on pedon merkin perustietokannat .

29.6.2008

TUOMAS VAROITTAA - lupasin kirjoittaa...

Puhuin tänään Tuomaksen kanssa ja hän kokee suurta huolta, että ihmiset olisivat oikeasti varuillaan pedon merkin suhteen. Hän tarkoittaa sitä että, jos Jeesus sanoi, että hän varoittaa ennalta, hän myös tarkoittaa sitä. eikä yksikään sana Raamatussa ole turhaan lausuttu.

Johanneksen ilmestys 13:11-18 Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme. Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.

Tänään tuli Tuomakselta paljon asiaa
(Suomi24 - Chat - Kirkkocafe - Tuomas 1/12)

Esimerkiksi nämä:

Toivottavasti ihmiset valvovat tilaansa ja jättävät tuon pedonmerkin ottamatta. Olisi hyvä että sivuillasi olisi selkeetä varoitusta näille ulkokultaisille lässyttelijöille. Erityisesti että jättäisivät pedon merkin ottamasta. Kaikki Raamatun profetia ovat täyttymässä:

Toteutunut vai ei, ruksi itse:

    Kyllä Ei
  a)       ihmisen ikä
b)       pedon merkki

c)       mies synnyttää
d)       153
e)       Jumala kokoaa kärsimään joutuneet
f)         Hengen lahjat riisutaan, jotta usko perustuisi kuuliaisuudelle
g)       luopumus (keskuudestamme)
h)       harhaopit
i)         maanjäristykset
j)         tulvat
k)       hirmumyrskyt
l)         pyörremyrskyt
m)     sodat
n)       itsekkyys
o)       evankeliumi kaikille
p)       (ei ole jäävä kiveä kiven päälle)
q)       naispappeus
r)        rakkaus = haureus
s)       lapsikaste
t)        Kristus on täällä ja tuolla
u)       niinii ja joojoo
v)        armo ilman syntiä, yök!
w)      Viikunapuu joka puhkeaa
   

28.6.2008

Matteus 27:45 (alku) Mutta kuudennesta hetkestä alkaen tuli pimeys yli kaiken maan,
KUUDES HETKI = kevät 2006 PIMEYS LASKEUTUU
(luonto, uskonto, politiikka, talous ja henkimaailma) kaikki muuttui, kylläpä sinä muistat kun Lordi säesti muutosta. VALTAVAA MUUTOSTA TOISENLAISEEN MAAILMAAN. JOKA ON NYT!

Vuosiluku 2006 kevät tarkoittaa Raamatullista vuodenvaihdetta, eli vuosi 2006 alkoi vasta kuuttoman kuun aikaan maaliskuussa 2006

May 1,2006 For those of you thinking Nibiru doesn't exist then why is the US now installing a huge telescope in Antartica (the only real viewpoint for planet X) . In fact now there are several countries building telescopes down south but no one is putting them up in the artic. Wonder why??

Varas käy tässä välissä... 2008-2009

Matteus 27:45 (loppu) ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen.
YHDEKSÄS HETKI = 2009 kestää Israelin valerauhan tekoon. Yhdeksäs hetki ”rukoushetki”=vertauskuvaa Getsemanen puutarhan rukoushetkestä, juuri ennen Juudaksen kavallusta ja Israelin valerauhan julistusta ja valheellinen antikristillinen julistus alkaa.

Tästä alkaa varsinainen ahdistuksen- ja vakavien varoitusten aika koko ihmiskunnalle...
Matteus 27:46 Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: "Eeli, Eeli, lama sabaktani?" Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?
Johanneksen ilmestys 6:12-17 Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin...

Katso alkuperäinen pelastussanoma 2006  (Matteus 27:45-59) tai uudempi selitys Matteus 27:45-59

2006 pelastussanoma meni pieleen, mutta levisi vähän kaikkialle maamme hallituksen elimiin ja sitä kautta ties minne, koska minut passitettiin tuon takia hullujenhuoneelle kesällä 2006 ja todettiin jo samana iltana terveeksi. Laki ei vain voinut sallia vapautustani, joten jouduin olemaan kolme päivää oikeiden hullujen parissa, ilman yhteyttä ulkomaailmaan. Tästä syntyi aikamoinen paperimyllytys, koska minä valitin tapahtuneen vääryyden jokaiseen instanssiin lääninhallituksesta aivan eduskuntaa myöden. Myöhemmin oikeudenkäynnissäkin tuomari kysyi pelastussanoman keskeisimmät kohdat: Onko tämä sinun omaa käsialaasi ja myönnätkö kirjoittaneesi: ylösottoja on kaksi + kaksi + kaksi eli kuusi, ensin kuolleet ja sitten elävät? Kyllä on vastasin siihen empimättä. Tämä takasi sen, etten saanut omiin lapsiini huoltajuutta.

26.6.2008

Danielin patsaan jalkaterä on irronnut

Useimmat tietävät että kritisoin paljon omiani, adventisteja. Tänään olen jostain syystä aamulla tingannut adventistien kanssa Ellen G. Whiten profeetallisuudesta ja siitä kuinka adventistit palvovat Whiteä Jeesustakin enemmän. Keskustelu siirtyi siitä Danielin patsaaseen josta kerroin oman mielipiteeni:

http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000003&conference=4500000000001692&posting=22000000036133908

Näen Danielin patsaan ilmeisesti hieman eri tavalla. Pää on paratiisin aikaa, hopeinen rintamus kärsimysten aikaa ennen vedenpaisumusta. Pronssiset lanteet vatsan seudulla kuvaavat hyvin juutalaisten varhaista aikaa ja lain osuutta ihmisen opiskellessa Jumalan kansalaisuutta ikään kuin syömällä ja juomalla. Tätä kesti Jeesuksen ensimmäiseen aikaan ja ristinkuolemaan. Sitten tulivat rautaiset reidet tähän aikaan saakka. Tässä ajassa olemme jo sekasotku savea ja rautaa, johon odotamme enää osuvaksi kiven lohkaretta.

Danielin patsaalla ei ole mielestäni tekemistä Johanneksen näyn kanssa sinäänsä. MIlestäni Johannes nimenomaan sai näkynsä Rooman vallan alla, eikä näyssä viedä Johannekselta ajanjaksoa minnekään tulevaisuuteen, koska eihän Johanneskaan ymmärtänyt missä ajassa näky voisi olla, joten ei se oikein voi liittyä niin lopunikaan. Johannes ymmärsi sen sijaan hyvin vain oman aikansa nykyhallinnon.
Mitä Jeesukseenkin tulee, niin ei hän koskaan välittänyt siitä, kuka milloinkin hallitsi, eikä tehnyt Roomasta yhtään sen ihmeellisempää himuvaltaa kuin mistään muustakaan. Ei Jeesus tullut juutalaisia vapauttamaan Rooman ikeestä, vaan synnin ikeestä. Eikä vain yksin juutalaisia, vaan kaikkia maan päällä asuvia, jotka ottavat Jeesuksen Kristuksen vapahtajanaan vastaan. Hassua vielä että varsinainen ensimmäinen oli Rooman armeijan sadanpäämies Kornelius. Mietihän sinä sitten sitä :)

PS. olen erilainen Kristitty, sen myönnän, mutta Jeesus Kristus on silti minun Tieni ja minun Totuuteni. Hän yksin myös vie minut ja sinutkin Taivaskotiin, ikuiseen elämään, kun sen aika tulee.


YLE: Jo kuudes irronnut ihmisjalka löytyi rannalta Kanadassa

Julkaistu 19.06.2008, klo 15.24

Rantaan ajautuneet ihmisen jalkaterät ovat herättäneet ihmetystä Kanadassa. Viikon sisällä jalkoja on löytynyt kaksi. Britannian yleisradioyhtiön BBC:n mukaan torstaina Vancouverin saaren rannalta löytyi oikean jalan jalkaterä, joka oli lenkkikengän sisällä. Jalan löytäjän mukaan se näytti irtileikatulta, mutta poliisi ei ole varmistanut tietoa. Vain kaksi päivää aiemmin tiistaina Westhamin saaren rantavedestä löytyi kengässä ollut ihmisjalka. Vuoden aikana jalkoja on Brittiläisen Kolumbian rantavesistä aiemmin löytynyt neljä, joista viimeisin toukokuun lopussa, kertoo kanadalainen Globe and Mail -sanomalehti. Kaikista löytyneistä yksi on ollut oikean, viisi vasemman jalan jalkateriä. Kaikki oli puettu lenkkikenkään. Viranomaiset yrittävät selvittää muun muassa DNA-testien avulla, voisiko jalka kuulua kadonneeksi ilmoitetulle ihmiselle. Poliisin mukaan aiemmin löytyneissä jaloissa ei ilmene merkkejä siitä, että ne olisi leikattu irti. Ne ovat voineet irrota luonnollisesti vesialueelle joutuneista ruumiista. Britannian yleisradioyhtiön BBC:n mukaan Vancouverin kaupungissa kiertää villejä huhuja siitä, miten jalat ovat veteen joutuneet. Syyksi on arveltu järjestäytynyttä rikollisuutta, veneonnettomuuksia ja jopa vuoden 2004 tsunamia Aasiassa.

TITANICIN RUUMIIT AJAUTUIVAT MYÖS KANADAN RANTAAN

Tyttäreni Sini näki tällä viikolla unen: Heidän mummolassa rakennettiin uutta taloa. Talonrakennusta teki mm. hänen setänsä Ari, jolloin taivas synkistyi ja alkoi sataa vettä. Uuden talon katto romahti kesken rakentamisen. Sitten taivaalle ilmestyi kaksi valtavaa kotkaa. Kotkat olivat luonnottoman suuria, suuria kuin porot. Kohta nuo kotkat laskeutuivat maan päälle ja lähtivät ajamaan pikkulintuja takaa juosten. Etäämpänä järvessä ui jokin outo laamaeläin. Heidän oli paettava sisätiloihin vanhaan taloon, koska he pelkäsivät, etteivät nuo kotkat katkaisisi heidän jalkojaan. Tähän Sinin uni päättyi.

Tuomas tuli tänään fyysisten kipujen runtelemana luokseni, koska pyysin häntä. Hän laittoi heti maaten sohvalleni. Tyttäreni Sini oli tällä viikolla ostanut CCM merkkiset, kanadalaiset jääkiekkoluistimet. Koko Tuomaksen tarina alkoi siitä mitättömästä asiasta, että Sini antoi Tuomakselle luistimen ja näytti niitä innoissaan. Tuomaksen silmät syttyivät auki ja hän alkoi kertoa kummallista uutta untaan, jonka oli nähnyt tällä samalla viikolla.
Hän sanoi olleensa huoltajana ruotsin ottelussa, jossa pelasi mm. Daniel Alfredson jonka jalka pelatessa loukkaantui todella pahoin. Tuomas lähti unessaan katsomaan mitä tapahtui ja näki pelaajan vääntelehtivän suurissa tuskissaan. Mitä ilmeisimmin jalkaan oli käynyt todella pahasti, jonka jälkeen hän veti luistimen tämän jalasta. Tuomas veti jalasta luistimen ja kauhistui luistinta, jossa oli Danielin jalka irronneena luistimen sisällä. Tuomas kertoi aloittaneensa epätoivoisen jalan repimisen luistimesta ja omien sanojensa mukaan hänelle tuli tarve pelastaa jalka luistimesta, paniikin omaisesti, ymärtämättä paljoa kokonaistilanteesta. Hetken huomattuaan että eihän menetettyä jalkaa kannata yrittää pelastaa, vaan Daniel. Sitten tulikin pieni joukko lääkäreitä jotka alkoivat hoitaa Danielia. Tähän Tuomas herää.
Huomaa se, ettei Tuomas ollut koskaan kuullutkaan Kanadasta löytyneistä jalkateristä, jotka viittaavat nimenomaan Kanadan kansallisurheiluun, jääkiekkoon. Kaikki nuo jalat ja kengät liittyvät myös alttiuden kenkiin, jotka ovat nimenomaan urheilukenkiä.
Hän kertoi untaan ja avattiin heti Danielin kirja, spekuloitiin selitystä ja minä tein meille ruokaa. Tuomas jo tullessaan kertoi olevansa hyvin nälkäinen, koska ei voinut selkäkipujensa takia edes ruokaa valmistaa. Niinpä Tuomas ruokki minut Danielin kautta ja minä hänet ruualla. Nyt jaan samaa ruokaa teillekin, koska Danielin jalka on todella nyt irronnut, joka kertoo minulle että pian lähdetään täältä. Seurakuntamorsian on nyt merkitty valmiiksi ja kivi murskaa nyt Danielin jalan ja kun luet Danielin kirjan viimeiset osat, näet että se päättyy 12. lukuun ja sen jakeessa 13. lukee, aivan kuin kuin puuttuvana 13. lukuna, että ”nouse päiviesi lopussa”. Lisäksi Danielin sinetit, jotka on määrä avautua juuri nyt… 

Lopuksi varoituksen sana:
Venäläiset haluavat ohjata teidät pommisuojiin ja väestönsuojiin. ÄLKÄÄ MENKÖ, ne ovat ansoja, kuin suihkut keskitysleirillä. Suurissa herätyskokouksissa, joissa suureen ääneen kuulutetaan ”Kristus on täällä” älkää menkö sinne, vaan lähtekää pian pois. Menkää sinne missä teitä on kaksi tai kolme, pieniin hartaisiin nöyriin rukouksessa eläviin ryhmiin, joissa ylistetään hartain mielin Jeesusta Kristusta.

Mannaa taivaalta:
Kun taivaalta alkaa sataa tuhkaa, se on syötävää ja ravitsee sinut. Se oin suussa makeaa, se ei täytä vatsaasi mutta saat siitä energiaa ja voimia.

Titanicin pelastusliivistä maksettiin kymmeniä tuhansia
Julkaistu 26.06.2008, klo 06.33

Uppoamattomana pidetyn loistoristeilijä Titanicin matkustajalle tarkoitettu pelastusliivi on myyty huutokaupassa 68 500 dollarin eli lähes 44 000 euron hintaan.

Pelastusliivi on yksi kuudesta Titanicin pelastusliiviksi tiedetystä muistoesineestä maailmassa. Pelastusliivin myi kanadalainen perhe Christie'sin huutokaupassa New Yorkissa. Neitsytmatkallaan ollut Titanic törmäsi jäävuoreen ja upposi Pohjois-Atlantilla huhtikuussa 1912. Onnettomuudessa kuoli noin 1 500 ihmistä, noin 700 tiedetään selvinneen hengissä. Christie'sin huutokauppakamarin mukaan vastaavanlainen pelastusliivi myytiin vuonna 2007 Lontoossa 119 000 dollarin, eli noin 76 000 euron hintaan. Nyt myydyn pelastusliivin hinta-arvio liikkui 60 000:n ja 80 000 dollarin välissä ennen huutokauppaa.


Matkalippu ja taskukello aiemmin kaupan


Kyse on ensimmäisestä Yhdysvalloissa myydystä Titanicin pelastusliivistä. Liivin naruja ei oltu katkaistu, joten sen uskotaan löytyneen rannalta onnettomuuden jälkeen. Huhtikuussa Yhdysvalloissa kaupattiin mm. Titanicin matkalippu ja laivan uppoamisaikaan pysähtynyt taskukello. Esineet kuuluivat Lillian Asplundille, joka oli yksi viimeisiä yhä elossa olevia Titanicilta pelastuneista. Onnettomuuden aikaan ruotsalaissyntyinen Asplund oli 5-vuotias. Asplund kuoli vuonna 2006 99-vuotiaana. Titanicista kertovat esineet ovat aiemmissakin huutokaupoissa tuottaneet suuria summia. Toissa vuonna kuumille kiville menivät pelastusveneiden pronssilaatat. Viimeinen yhä elossa oleva Titanicilta pelastunut on englantilainen Elizabeth Dean, joka oli aluksen nuorin matkustaja. Hän oli vain kahden kuukauden ikäinen onnettomuuden aikaan.

Pelastusliiveistä kohta maksettaisiin paljon, mutta pian niitä ei ole kaupan.

Matka lippu ja kello on myyty jo ennakkoon ??? hmm...

25.6.2008

Raavitaanpa vielä kerran profeetan ja profetian tuojan muotokuvaa (hedelmistä sinä heidät tunnet)

Tämä lopunajan ihminen nyt vaan on sellainen itsekäs joka haluaisi aina vaan kaiken kunnian itselleen, eikä haluaisi mitään kunniaa toiselle. Kun joku antaa kunnian toiselle, niin kelkka kääntyy niin väärin päin, että sitten kaikki haluaakin tuntea ja palvoa tätä, joka kunnian sattumalta sai. Kaikki haluavat olla tämän tunnetun ja kunnioitetun henkilön paras kaveri, jotta saisi itse nauttia samaa huomiota. Huomautan että olen varmasti itse yhtä huono kuin sinäkin olet ja yhtä hyvin ansaan lankeava. Me olemme lopun ajan ihmisiä ja armottomia, röyhkeitä, pöyhkeitä, häikäilemättömiä ja kaikella tavalla itsekeskeisiä. Kamalaa kuulla itsestään tämä totuus. Mutta kun se on totta! Älä luulekaan että olisit pohjimmiltasi hyvä ihminen. Me molemmat tarvitsemme Kristuksen lunastusveren valkaisua joka päivä. En minäkään luule olevani mikään maailman napa, enkä mikään profeetta. Jos joku minua profeetaksi nimittää, niin voin suostua titteliin, seuraavin ehdoin: olen maailmankaikkeuden huonoin profeetta, jonka profetiat epäonnistuvat, koska olen niin huono. Jos Jumalan Pyhä Henki olisi antanut minulle täydellisyyden lahjan, niin tekin kaikki palvoisitte minua ja minä korottaisin pöyhkeyttäni itseni Jumalan yläpuolelle, koska mopo ei pysyisikään enää käsissäni. Parasta siis olla pilipaliprofeetta ja tehdä tätä työtä vajavaisella mielellä, nöyryyden lapaset käsissä.
Rakkaat ystävät ja lukijat, ei meidän tarvitse onnistua, koska ei se ole oleellisinta, vaan kokoaikainen usko Jeesukseen Kristukseen ja tuoda siitä voimaa lähimmäiselle. Älkää hurahtako aikaanne ja voimavarojanne pelkästään profetioihin vaan punnitkaa niitä ensin ja pitäkää vain kaikki se mikä hyvää on. Kaikki profetiat ovat yksin Jumalan omaisuutta mutta ihmisen kätten työtä, eikä siinä ole paljon muuta kuin vajavuutta, koska
Jumalan ilmoitus on epäonnistuneen ihmisen työstämää. Älä tuomitse profetoijaa vääräksi profeetaksi, koska eihän Jumalakaan tuomitse, jos hän kerran näkee tämän vilpittömän sydämen. Katsos kun jos oma lapsesi opettelee vasta lukemaan, niin kirjoittamista häneltä tuskin voit vielä vaatia. Kun lapsesi opettelee lopulta myös kirjoittamaan, hän tekee kirjoitusvirheitä, niin syytätkö lastasi epärehellisyydestä, vai kirjoitusvirheestä? Kirjoitus ei siis ollutkaan totta, se on kiistaton tosiasia. Oliko lapsen kirjoitus sinulle valhetta vai virheellistä kirjoitusta. Miten sinä haluat sen kokea lapselta. Niin se vaan on, Jumala sen tietää, emme me.Anna kaikkien kukkien kukkia ja etsi kirjoitusvirheiden seasta se hyvä ja pidä se.
Mikäli näet profeetan selvästi eksyttävän, huomaat ettei se vie enää kuulijaansa ristin juurelle, niin silloin vasta ala epäillä tätä vääräksi profeetaksi, sillä lapseuden henki on minun mielestäni hyvinkin tunnistettavissa pöyhkeyden ja eksytyksen hengistä. Kaiken tunnistaa hedelmistä joka tapauksessa, mitä kylväjä kylvää. Kylväjän kypsyttämiä hedelmiä ei tarvitse lähteä syömään, ennen kuin näet sadon. Turhaa on siis hyvän kylväjän satoa ennen arvostella, ennenkuin sato on valmis, kypsää, poimittavissa ja syötävissä.

24.6.2008

Avioliiton kulmakivi

Avioliitossa välttämätön kulmakivi on Usko, Raamattu ja Jeesus Kristus. Ilman näitä avioliittoa ei voi rakentaa millekään kestävälle pohjalle. Nykymaailma onkin aloittanut jo kampanjoimaan määräaikaista avioliittoa, koska ne eivät selvästikään kestä ja siksi helpompaa olisi varautua siihen jo ennalta. Mikäli avioliitto kestäisi jostain syystä, sitä voitaisiin jatkaa taas uudella määräajalla. Eikös olekin todella hyvä juttu, koska ihminen itse luopuu jo pelkästä yrittämisestäänkin. Jumala teki ihmisen kanssa liiton, joka oli tehty hänen puoleltaan ikuiseksi ja kestäväksi mutta Jumala hyvin tiesi ettei ihminen tulisi yrityksistään huolimatta pitämään liittoa loppuun saakka, vaan rikkoo sen. Siitä samasta syystä Jumala onkin tehnyt ihmisen kanssa ne kaikkein tärkeimmät liitot, niin ettei ihminen pääse niitä rikkomaan, koska nuo liitot eivät vaadi ihmiseltä yhtään mitään. Avioliitto on ihmisen keskinäinen liitto, jonka Jumala siunaa ikuiseksi liitoksi. Se vaatii ihmiseltä sitoutumista ikuiseen liittoon. Tätä liittoa eivät jumalattomat noudata, vaan he tekevät ns. sosiaaliliiton, eli niin kauan kuin asiat omalta osaltaan näyttävät toimivan, ei liittoa tarvitse rikkoa. Mutta mikäli haluan rikkoa liiton, en tarvitse siihen edes syytä, kuten eräät sen tekevät. Liitossa saattaa olla pieniä tai suurempia lapsia ja eikä yhtään omaa napaansa pidemmälle ajatella, kun se päivä tulee kun pinna loppuu ja haluttaa erota aviopuolisostaan. Siitä vaan ja uudet kuviot, aivan sama mitä tapahtuu muille ympärillä oleville. Näin ajattelee läpi itsekäs jumalaton ihminen, jolle Jumalan siunaukset ovat yksi ja sama hailea. Luopumus Jumalan sanasta on siis jo aivan täydellistä.
Erään uskovan isän tarina, jonka vaimo on luterilainen perus jumalaton: Pari vihittiin kirkossa kuten kristitylle parille kuuluu suomalaisessa antikristillistyvässä yhteiskunnassa. Mies oli joku lahkolaiskirkon jäsen ja hän oli elävä hengellinen kristitty ja vaimo puolestaan se luterilainen, jolle kirkko merkitsi vain häitä, ripille pääsyä, tapaninpäivää tai hautajaisia. Parista juuri tuo nainen oli se hyvä ihminen, joka eli tasaisesti ja huolehtivasti. Mies eli hengel-lisesti vahvaa elämää, paljon rukouksessa ja tätä koskivat huomattavasti enemmän kolhut, sekä vaimon rakkaudettomuus, joka on siis hyvin luonteenomaista jumalattomalle huolehtijalle. Naiselle miehen ystävät olivat aina huonoja ihmisiä, miehen sukulaiset olivat aina b-luokan kansalaisia ja vain hänen omat sukulaisensa ja ne paikat, joissa nämä asuvat olivat niitä, joihin tämä nainen vapaaehtoisesti halusi mennä. Rakkaudettomuus siis oli hyvin näkyvissä kaikissa naisen tekemissä valinnoissa. Lapset syntyivät ja heistä vaimo piti hyvää huolta, puuro oli aina pöydässä ja vaatteet kaapissa viikattuina. Kyllähän käärmeetkin poikasistaan huolehtii. Mies kärsi edelleen naisen kylmyydestä ja tunteettomuudesta tuli lopulta suuri ongelmia, koska mies alkoholisoitui. Mies ei enää jaksanutkaan elää kahden maailman elämää, odottaen taivaan iloa ja elää samalla saatanan valtakunnassa. Alkoholista tuli miehelle pakotie todellisuudesta pois omiin ajatuksiin. Perheeseen ei aiheutunut koskaan pienintäkään väkivaltaa, koska mies oli täysin Pyhän Hengen suojaama, myös alkoholin vaikutuksen alla. Joskus hyvin harvoin mies otti liikaa, aivan samalla tavalla kuin kuka tahansa joka käyttää alkoholia ja silloin miestä alkoi väsyttää. Alkoholiriippuvaisuus, sitä vastoin tuli suuremmaksi ongelmaksi, koska miehen kunto heikkeni ja
alkoholin tarve kasvoi. Mies kävi AA kerhossakin ja piti pitkiä pausseja juomisestaan, joka oli hänen omastakin mielestä kasvanut liian hallitsevaksi hänessä. Vaimo ei sen sijaan tehnyt rakkaudettomuudelleen mitään, vaan oli sitä vielä enemmän, koska syytti miestään pelkästään liiallisesta juomisesta. Tästä yhtälöstä olisi vain rukouksella selvitty, mutta minkäs teet, kun ei vaimo Usko. Tilanne paheni vuodesta toiseen, eikä vaimo nähnyt omia vikojaan, vaikka mitä mies olisi sanonut tai tehnyt. Rakkaudettomuus tuo lieveilmiöitä ja alkoholi oli tullut jo kauan sitten, eikä sen olisi tarvinnut tulla, jos nainen olisi ymmärtänyt mistä on oikein kyse. Mies kärsi ja nainen syytti miestä hänen itsensä aiheuttamasta seurauksesta.
Aikaa kului ja nainen sai mielestään mittansa täyteen sanomalla yksoikoon miehelle yli kahdenkymmenen vuoden jälkeen, että se loppui nyt. Nainen oli valmistellut eropäätöstään kertomatta miehellensä mitään aikeistaan ja edellisenä keväänä hän oli jo tehnyt avioehtosopimuksen miehensä kanssa vedoten ihan muuhun, kuin mihin aikoi. Mies oli kysynyt jo leikillään, aiotko erota, koska teet tällaista, johon nainen oli vain naurahtanut ja tuhahtanut. Eropäätöspäivänä mies masentui ja ajatteli lopettaa päivänsä junaradalla. Vaimolle hän viestitti aikomuksensa, jolloin vaimo hetkeksi lopetti pahuutensa, vain koska ei halunnut tunnolleen itsemurhaa, mutta onnistui edukseen järjestämään miehelleen yöksi putkareissun, koska oli ilmoittanut poliisille miehen aikeista. Tilanne kuitenkin jo samalla viikolla jatkui siitä mihin jäi ja mies teki kaikkensa jotta vaimo muuttaisi mielensä, eikä lähtisi. Useita viikkoja mies teki kaiken mitä vaimo oli hänestä koskaan halunnut mutta nainen oli kylmä kuin käärme päätöksessään. Lopulta nainen ei enää tiennyt miten saisi miehen häipymään elämästään, joka yritti mahdotonta ja niin nainen suunnitteli miehelle hirvittävän ansan ja suunnitelman. Hän keräsi miehen tekemät kristilliset kirjoitukset ja vei ne sosiaalitoimistoon ja terveyskeskukseen, värittäen tarinaansa muka peläten miestään näiden kirjoitusten perusteella väkivallalla. Vaimo tiesi että mies oli aina kirjoitellut näitä ja tunnusti myöhemmin täysin selviönä, ettei mies ollut koskaan edes sormeaan nostanut väkivaltaisesti häntä tai lapsia kohtaan. Nyt hän siis näytteli pelkäävänsä sydämensä pohjasta ja niinpä mies vietiin Peijaksen sairaalaan pakkohoitoon, mielentilatutkimuksiin, jona aikana lapset eristettiin isästään, heidän mielensä yritettiin manipuloida ajattelemaan, että heidän isänsä on nyt sairas, eikä häneen saa olla enää missään tekemisissä. Isä masentui päästyään Peijaksen sairaalasta terveen paperit kädessään, niin pahasti että sydän alkoi kramppailla ja niin tämä mies meinasi kuolla. Jos niin olisi tapahtunut, diagnostiikka olisi ollut suru, joka johti siihen ettei tämä enää jaksanut hengittää, josta johtui sydämen vajaatoiminta ja sen seurauksena krampit ja kammiovärinä. Vaimo siis aiheutti näin suuren pahuuden, eli systemaattisen kuolemantuottamuksen yrityksen, jos lakitermiä käytettäisiin oikein, pelkästään sillä, ettei osaa rakastaa eikä tunne Jumalaa.

Ihminen voi sokeutua omaan itsekkyyteensä niin paljon, ettei toisen elämä edes merkitse mitään. Tämä siksi koska ei tunne Jeesusta Kristusta, eikä tunnusta Häntä vapahtajakseen. Tämä on silti kastettu luterilainen, jolle ei mikään Jumalan lahja, tai Herran huoneessa siunattu liitto merkitse mitään. Kaikki maailman auktoriteetit ja jumalaton maailma on tämän esimerkkinä, ei esimerkiksi Raamattu.

23.6.2008

Suomi24 sivustolla vihataan ja pilkataan

En taida viitsiä enää käydä tuolla Suomi24 sivuilla, kuin katsomassa joskus, mistä puhutaan. Olen kirjoitellut siellä jonkin verran ja yrittänyt tasoittaa tietä lähimmäisen kunnioitukseen ja Rakkauteen, varoittaa pilkkaamasta ja panettelemasta lähimmäistä, varsinkin jos tämä profetoi. Sieltä yksi kymmenestä on hyväntahtoinen ihminen ja yhdeksällä heistä löytyy yksinoikeus armahdukseen, uskoon ja oikeaan teologiseen oppiin. Ihmiset perustelevat omaa näkemystään nettiraamatusta kopioimalla jakeita, jossa lukee jotain aiheesta, mutta ei kokonaisuutta. Sitten nämä vetoavat jakeeseen Jumalan sanana, aivan samalla tavalla kuin tekivät aikanaan sovinistit uskovalle vaimolleen, sanoen "sinun kuuluu olla minulle alamainen, sehän lukee Raamatussa". Eikä vaimo voi sanoa siihen yhtään mitään, koska sehän tosiaan lukee Raamatussa niin. Jeesuksen Kristuksen Rakkauden käsky puolestaan on täysin päinvastainen, eikä alamaisuus ole alamaisen hallintaa, koska Raamattu käskee kaikkien olemaan toisilleen alamaiset. Yritin eräälle oikaista ymmärrystä lähimmäisen panettelusta ja tuomitsemasta toisen uskonelämää, sanomalla että oletko asettunut Kristuksen yläpuolelle, joka ratsasti aasilla ja pesi jalkani? Kristuksen yläpuolelle on helppo itsensä sijoittaa, mutta Hänen alapuolelleen aika mahdotonta. Kyllä tuolla Suomi24 sivustolla Herraa paljon ylistetään, mutta liian monesti omin käsin tehdyn uskon ja egon kautta.
Osa Suomi24 sivuston kävijöistä pilkkaa jumalattomuuttaan, mutta nyt en puhunutkaan heistä, vaan tien oheen kylvetystä siemenestä, jolla on jumalisuuden ulkokuori mutta kieltävät sen voiman. Tämä ihmisjoukko on valtavan suuri. He tietävät kaiken, osaavat kaiken ja osaavat ennen kaikkea nöyryyttää lähimmäistä, käskemällä tätä nöyrtymään, koska tämä on selvästi eksynyt kerettiläinen ja hän itse tietää kyllä kaiken ja ilmeisesti osaa näyttää tienkin taivaaseen tälle eksyneelle poloiselle. Olemme kummallisessa maailmantilanteessa, jossa kristitytkin ovat kääntyneet kulkemaan väärään suuntaan, tai vähän niinkuin selkä edellä, jossa he yksin ovat tuomareina ja maailman valoina. Lähimmäinen on joka suhteessa ja poikkeuksetta eksynyt lammas.

21.6.2008

Juhannusmies tasoittaa tietä suurelle herätykselle

Johannes Kastaja oli mies, joka valmisti tien Jeesukselle julistamalla armottomasti, kuin kovinkin Nokian Missio konsanaan. Hän oli kaikenlisäksi persoona vailla vertaa. Eräs asia hänessä oli siltikin suurena erona muihin sanajulistajiin ja se on epäitsekkyys. Hän julisti jatkuvasti Taivasten valtakunnan tulemista lähelle ja tekevänsä tietä suurelle Messiaalle, jonka kenkien nauhoja hän ei olisi koskaan arvollinen edes sitomaan, puhumattakaan että hän muka kastaisi Jeesuksen. Niin hän kumminkin kastoi Jeesuksen, josta hetkestä alkoi sen ajan maailman suurin herätysliike, jossa Jeesus teki ihmeitä ja julisti Taivasten valtakunnan tuloa maan päälle. Tiistaina vietämme Johanneksen nimipäivää.
Jeesus saapui pienestä kylästä Nazaretista, eikä siis mistään metropolista tai Nokia Mission tuotteena, eikä sen koommin minkään muunkaan lähetysseuran tuotoksena. Jeesus Kristus syntyi Pyhästä Hengestä, puhtaana muusta hapatuksesta. Jeesuksen julisti sanomaansa tunnetun ajanjakson, kolme ja puoli vuotta. Kun Jeesus kertoi mistä hän on, hän sai aina naurunpyrskähdyksen: "vai että Nasuretistä sitä
oikeen ollaan, ei kai sieltä tuppulasta voi tulla mitään hyvää". Niin myös tapahtuu tulevan suuren herätyksen tullessa, tämän maailman mielestä puolihullun juhannusmiehen, Johanneksen mentyä. Suuren herätyksen kevät, Pohjolan Valon Kevät alkaa suuren järven, Inarinjärven rannalta, pienestä kylästä, joka on tehty alunperin halveksutuille kolttasaamelaisille. Maailman historian suurin herätys syntyy myös täysin tyhjästä ja yksin Pyhän Hengen aikaansaannoksesta otolliseen maaperään, joka on nöyrimmillään juuri silloin. Herätys kestää yllätykselliset, samat kolme ja puoli vuotta. Tämä herätys ei synny mistään Nokia Missiosta, Hartwall Areenasta nyt puhumattakaan, tai muustakaan lähetysseurojen tuotteena syntyneestä massaherätyksestä. Tämä herätys tulee olemaan erilainen.

Johannes kastoi ja se joka Uskoo Jeesukseen Kristukseen Jumalan poikaan ja Kastetaan, hän pelastuu. Älä siis muuta edes kuvittele, koska sen jälkeen joudut tulessa puhdistumaan. Lapsi ei voi uskoa vielä mihinkään, joten hän pelastuu vain viattomuuttaan, ei lapsikasteen kautta. Katsokaa ja lukekaa Raamattua, älkää aina kuunnelko mitä papisto sanoo ja varsinkaan mikään teologian tohtori, maisteri tai muuten vaan joku piispa tai lisenssimies. Usko Jumalan sanaa, älä ihmisiä joilla on hieno nimike käyntikortissa.

20.6.2008

Ajankohtaista tietää...

Niilo Yli-Vainion näky v.1956 Näin suunnilleen hehtaarin kokoisen viljavainion. Seisoin sen reunassa. Minulla oli halu ruveta sitä leikkaamaan, mutta vainio oli vihreä. Kuva katosi niin kuin filmi katoaa. Sitten ilmestyi sama vainio taas. Nyt se näytti kypsältä, mutta kun katsoin sitä, siinä oli ohdakkeita ja juolaa. Taaskin minulla oli tunne, että pitäisi ruveta leikkaamaan. Mutta tämäkin kuva katosi. Sitten tuli kolmas kerta. Pelto oli muuttunut kullankeltaiseksi. Sellaiseksi kuin pellon pitää leikkuuaikana olla.
Taas kuva katosi ja tuli sitten neljännen kerran. Tuuli nousi, idästä, toi synkkiä pilviä, isoja lonkoja, ne laskeutuivat alaspäin. Minulle tuli tunne, että tulossa on hirmumyrsky. Juuri silloin lähtivät vanhanaikaiset vankkurit liikkeelle. Tuli miehiä, jotka nostivat hirmuisella kiireellä lyhteitä vankkureille, leikattua viljaa, pilvien alla, tuulessa, mustien pilvien alla. Siihen päättyi näky.
 

Kuva: Salon rautatieaseman odotusaulasta (katso kuvaa, lue Niilo Yli-Vainion näky ja hämmästy) Salon aseman odotushallissa oleva kuva roikkuu seinällä siten että yllä näkyvän taulun oikea sivu on Helsinkiin päin ja vasen puolestaan Turun suuntaan.

Tuomaksen varas uni:
UNI pe-la 25.5.2007:
Olin jossain sokkeloisessa talossa jälleen. Nukuin jossain varasto vierashuoneessa alakerrassa.. En ollut kotonani vaan jonkun luona kylässä, käsitykseni mukaan perhe oli rikas, ei lapsiperhe. Sain unessa unen.. se oli kirjoitettu messe tekstillä jota itse käytän, sinisellä tekstillä. Siinä oli 1½ kappaletta ja ensimmäisessä oli jonkinsortin johdanto, jota en enää muista.
Ensimmäisen kappaleen lopussa oli viesti joka pysäytti minut. Siinä luki että ylösotossa ensin lähtevät katuvat ja ..... ((jokin muu ryhmä jota en nyt muista, oisiko ollut köyhät tai nöyrät.)) En kyennyt lukemaan loppua tekstistä. Muistan ajatelleeni, että tämä pitää heti kertoa Jarmolle, mutten voinut herätä siitä unesta. Kun unessani kuitenkin nousin kuulin ääniä, kuin varas olisi talossa. Hetken päästä näin ikkunasta miten varas oli liikkeellä. Soitin 112:teen ja ilmoitin jonkin osoitteen jossa olin, mutten muista mikä osoite, ja kerroin että täällä on varas liikkellä ryöstämässä asuntoja. Taisin katkaista puhelun kun varas oli tulossa juuri siihen huoneeseen jossa olin. Takaovesta. Ikkunasta näin että varas oli pukeutunut aurinkohattuun, sillä oli päässään aurinkolasit ja teepaita ja farkut. Normaali nykyajan nuori n. 25-30v. Varmasti naisten suosiossa, hyvävartaloinen ja rento kaveri joka ei pelännyt nähdäänkö häntä vai ei. Huolettomasti kulki sorkkarautansa kanssa. Piilouduin vaatenaulakon taakse. Tämä varas avasi oven helposti sorkkaraudallaan ja tuli sisään taloon. Sorkkaraudan hän jätti oven taakse ulos. Menin samalla ovenavauksella ulos eikä varas huomannut tai noteeranut sitä mitenkään. Nousin talon viereistä rinnettä ylös ja soitin taas 112 kun olin sen joutunut katkaisemaan. Sama ”komisario” vastasi puhelimeen huolettomasti sanoen jotain; ”niin – tai mitä nyt taas...” koitin kertoa että kiirehtisivät paikalle mutta hän ei kuunnellut. Taustalla kuului miten hänen vaimonsa järjesteli jotain juhlia ja vaikutti siltä kuin he olisivat järjestelyistä kiistelleet.

Juhannusjuhlia? Kuolleet nousevat ensin, ettekä te ehdi ennen niitä. Onko nyt kuolleiden ylösnousemus meneillään?

19.6.2008

Tien oheen kylvetty siemen

Tien oheen kylvetty siemen on hyvin lähellä lopunajan ihmistä. Eikä vain lopunajan ihmistä, vaan tämän ajan Kristittyä ihmistä.
2. kirje Timoteukselle 3:1-5
Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta.
Huomaatko, että Paavali puhuu koko ajan uskovista, ei pakanoista tai mistään epäjumalien palvojista, vaan meistä Kristityistä. Me Kristityt olemme tänä päivänä juuri tällaisia, kuin Paavali kirjoittaa Timoteukselle. Oleellisinta on huomata se, että me emme voi tehdä mitään kuvauksen alkuosan eteen, joka alkaa sillä että olemme itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita jne. kunnes tulee loppuosa, "heissä on jumalisuuden ulkokuori mutta he kieltävät sen voiman". Tämä on se pahin seikka, joka meissä Kristityissä nykyään on. Me puhumme Jumalasta ja käymme kirkossa, mutta emme Usko. Kaikki kirkoissa käyminen tapahtuu vain hurskauden nimissä, jotta me itse teemme itsellemme uskon ja seurakuntalaiset näkevät, että minä olen uskovainen, eli hyvä ihminen. Tämän kaiken takana saattaa olla silmitöntä tuskaa ja raivoa lähimmäistä kohtaan, joka ei haluaisi pahaa kenellekään. Toiset näistä ihmispoloista oikein toivovat näkevänsä toisen kärsimystä ja sitten vahingonilosta saavat tyydytystä. Monet heistä muuntavat ja osoittavat toisen kärsimyksen jopa Jumalan rangaistukseksi, jotta saisivat siitä voimaa uskoonsa ja näin ollen lisäävät kärsivän tuskaa kertomalla sen niin tälle ihmispololle, jolloin tuska painaa ihmisen aivan kumaraan. Nämä ihmiset monesti toivovat saavansa palvontaa osakseen, vaikkapa jatkuvien anteeksipyyntöjen ja nöyryytysten myötä, niin että syyllinen etsitään jokaiselle omallekin virheelle muista. Sellaisen ihmisen takana voi

olla perhedraamaa ja tragediaa vailla vertaa. Sen takana voi olla talousrikoskähmintää, joka etsii vertaistaan. Tien oheen kylvetyn Kristityn teot ovat aina tämän omasta mielestään joitain pelkkiä pikkuasioita, mutta silti ne ovat vain yhtä kaikki, sitä samaa maallista pahuutta, jota Paavali kuvailee kirjeessään Timoteukselle. Tämä syntisyys ei ole silti se varsinainen ongelma, koska Jeesus on se tie, jonka oheen siemen on kylvetty. Tien oheen kylvetty siemen ei siis ole kaukana tiestä, mutta ei silti ole tiellä. Tosin tätä vertausta ei saisi näin käyttää, koska yhtä vertausta ei saa koskaan sijoittaa toisen vertauksen sisälle. Tässäkin tapauksessa vertauksen siemen tulisi muka kylvää tielle. No ei nyt sentään, vaan hyvään maahan!
Eli siis sellaisia läpisyntisiä me nyt vaan tässä ajassa olemme ja sellaisena me myös pysymme tässä maailmassa. Paavali sanoi suoraan että sen kaltaista karta ja on siinä tietysti oikeassakin. Yritä silti aluksi mahdollisimman pitkään anteeksiantoa ja sitten karta heitä, jos et tule kuitenkaan toimeen. Nämä ovat ainoat konstit tällä planeetalla käsitellä tien oheen kylvettyä lähimmäistäsi. Saatana hyörii ympärillämme kuin kiljuva jalopeura, suuremmalla raivolla kuin koskaan milloinkaan ennen, koska hän tietää että aika on käytännössä jo loppu. Hänen viimeinen tehtävä on enää jäljellä, niellä niin monta kuin kykenee. Karttakaamme syntiä ja noita lopunajan Kristityn kammottavia ominaisuuksia, koska ne eivät ole Jumalasta lähtöisin, vaan jumalattomuudesta. Kun sanon karta syntiä, se ei tarkoita että elät nyt virheettömästi, vaan yritä ja tee kaikkesi, jotta voit elää Jumalan tahdon mukaista elämää. Älä myöskään vie sydäntäsi raadeltavaksi, tai katso tieten tahtoen sellaista joka saastuttaa sydämen, koska Pyhä Henki ei halua nähdä sitä mitä sinä katsot, vaan Pyhä Henki käyttäytyy samalla tavalla kuin minä kehotan sinua nyt tekemään, eli karttaa syntiä. Jos Pyhä Henki karttaa syntiä jota teet, samalla Henki myös karttaa sinua, joka sitä tekee, tai altistuu sille.
Voiman ja armon saa Uskon kautta, lapsen Uskon, jonka voit ihan hyvin itsekin nähdä, jos sinun Uskosi todellakin on lapsen uskoa. Pyhä Henki ilmoittaa sinulle Uskosi voiman lapseuden sydämen kautta. Sinä tunnet olevasi lapsi, joka luottaa koko sydämestään Herraan Jeesukseen Kristukseen, eikä etsi maailmaa, jonka vaatimuksia seurata orjan asemassa. Mikäli tekosi ja vaatimuksesi ovat aikuisen ihmisen, sekä omien tekojesi tutkimista hyviksi ja vaatimista muilta vielä sitäkin enemmän, ei sinulla myöskään ole lapsen Uskoa. Näin ollen ei myöskään Pyhä Henki tee ilmoitusta sinulle Uskosi voimasta, eikä sen täyteydestä. Pyhä Henki asuu lapseuden sydämessä mutta vaikuttaa silti joka puolella. Asuinsijan rauhallisuuden vain sinä itse tiedät, koska Pyhä Henki sen sinulle kertoo.
Roomalaiskirje 8:10-16 Mutta jos Kristus on teissä, niin ruumis tosin on kuollut synnin tähden, mutta henki on elämä vanhurskauden tähden. Jos nyt hänen Henkensä, hänen, joka herätti Jeesuksen kuolleista, asuu teissä, niin hän, joka herätti kuolleista Kristuksen Jeesuksen, on eläväksitekevä myös teidän kuolevaiset ruumiinne Henkensä kautta, joka teissä asuu. Niin me siis, veljet, olemme velassa, mutta emme lihalle, lihan mukaan elääksemme. Sillä jos te lihan mukaan elätte, pitää teidän kuoleman; mutta jos te Hengellä kuoletatte ruumiin teot, niin saatte elää. Sillä kaikki, joita Jumalan Henki kuljettaa, ovat Jumalan lapsia. Sillä te ette ole saaneet orjuuden henkeä ollaksenne jälleen pelossa, vaan te olette saaneet lapseuden hengen, jossa me huudamme: "Abba! Isä!" Henki itse todistaa meidän henkemme kanssa, että me olemme Jumalan lapsia.
Pyhän Hengen työ on tässä lopunajan ihmisten ajassa minimaalisen pientä, kunnes lehti kääntyy ja Pyhä Henki vuodatetaan koko maailman päälle, niin täytenä että kaikki öljylamput vuotavat valtoimenaan ylitse. Siihen päivään ei enää mene kauaa ja siksi jalopeura kiljuu nyt kaikkein eniten. Ei saatana omilleen kilju, vaan sinulle ja minulle. Saatana vaan odottaa koska hänelle annetaan täysi valta tappaa kristittyjä, eikä hän voi niille muuta kuin tappaa. Nyt hän voi vielä hetken yrittää saada sielu mukaansa.

17.6.2008

Pedon merkki - RFID aktiivinen versio

SUOMI24 palstalta seuraavaa:

Ilmestyskirja 13: 16. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, 17. ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. 18. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.
Kohta on tulossa kädenselkään tai kulmakarvojen väliseen otsakuoppaan pistettävä mikrosiru ja sen uudistuksen myötä lakkautetaan sirulliset pankkikortit ja pankkikortit yleensäkin sekä käteinen raha. Eli ihmisten palkat edelleen maksetaan tilille, mutta siltä voi nostaa

 ainoastaan otsassa tai kämmenselässä olevan sirun ansiosta, jossa on henkilötiedot, voimassaoleva osoite (joka päivittyy keskustietokoneen kautta aina ajantasalle, kun käy skannerissa esim. ostoksia tehdessä). Ilman sirua otsassa tai kädessä ei voi ostaa ja myydä. Siru lakkaa toimimasta, jos ihmisen verenkierto lakkaa ja ruumiinlämpö laskee niin, että henkilö katsotaan kuolleeksi. Sirua ei voi irrottaa enää kädestä sen rikkoontumatta ja jos se menee rikki, niin pahoja paiseita tulee kehoon ja voi jopa kuolla myrkytykseen. Ilman sirua ei voi ostaa mitään eikä myydä. Ehkä tililtä voi MAKSAA eli sitä sanaa Raamatussa ei ole mainittu. Eli jos on voimassa maksupalvelusopimus sirunottoaikoihin ja esim. vuokrat, sähköt, puhelin, vesi, verot ja kauppalaskut menevät maksupalvelun kautta, niin sirua ei tarvitse. Mutta näin unen, että ne, joilla on siru otsassa tai kädessä, saavat reaaliajassa palkkansa tililleen käyttöönsä ja noin puolet ottaakin sen, koska siihen ei aluksi liity mitään muuta velvoitetta, esim. jonkin hallituksen tunnustamista tai jonkin imagen päivittäistä tervehdystä (kumartamista). Mutta ne, joilla ei ole sirua, saavat palkkansa vasta tililleen kahden kuukauden kuluttua, koska varoja kierrätetään keskuspankin kautta, joka rekisteröi "kapinalliset" eli ne, jotka eivät suostu ottamaan sirua ja heitä kohtaan tulee massiivista painostusta, uhkailua, kiristystä, lahjontaa tai jopa joissakin maissa pidätys ja eristäminen yhteiskunnasta. Ja jos ei ole varoja tilillä elää maksupalvelun avulla kaksi kuukautta, niin näkee nälkää ja tulee häiriömerkintä. Häiriömerkintäinen on tehostetun valvonnan alla eli joutuu huostaan ja käytännössä pakotetaan ottamaan siru, jotta saisi toimeentulotukea. Eli tämmöinen profetia tulevaisuuden systeemeistä...
 

Korjaan hieman, koska tunnen jonkin verran ammattini vuoksi rahakuljetuksia ja tuon RFID sirun ominaisuuksia. En usko että laajamittaisena tulee olemaan siruja, joissa on ns. kyber-ominaisuuksia, kuten joidenkin lihasten hallinta hermoston kautta. Mutta sen sijaan tällainen ominaisuus asetetaan varmasti vangeille, sotilaille, poliiseille ja muille maailman koneiston sisäpiirirenkaalle. Suomi säästyy sitä paitsi lähes kokonaan ilman pedon merkkiä, koska Venäjä tuhoaa Suomen syntisyyden sallineen ja sitä valvovan koneiston ja Suomesta tulee päinvastoin uudelleen rukoileva kansa, joka etsii kadonnutta Jumalaansa. Tietysti aina on jonkinlainen hallinto, mutta sen ylläpito Suomessa tulee olemaan aika olematonta, joten se pelastaa meidät pahimmalta. Vihan aikana Jumalan Henki liikkuu pohjoisten maiden yllä, joiden lippu on ristilippu ja ennen kaikkea sinistä ristiä, koska se on Jumalan oma väri ja jopa niin arvokas, ettei sitä väriä edes mainita Raamatussa, koska sininen on Jumalan väri.
RFID:n perusominaisuus on kattava ja kopioimaton numeroyhdistelmä, sekä sen kätevä skannaus mahdollisuus RFID sirulta. Eli sirulta ei sen nykyisessä yleismuodossaan saa muuta kuin siinä olevan koodin, eli tunnisteen. Skannauslaitteesta puolestaan liittyy sirun koodisarjaan skannerin sijainti, skannerin sijainnin nimi, skannaustapahtuman päivämäärä ja kellonaika, jonka jälkeen siirtäminen tietokantaan tapahtuu tietoliikenneyhteyksillä, kuten suora internet yhteys tai vaikkapa kännykkä. RFID kännyköitä on markkinoilla jo useita malleja ja se löytää kännykän takana olevan aktiivitunnistimen avulla RFID sirun ja skannaa sen. Kännykkä lähettää tiedon heti tietokantaan, jossa se tunniste löytää halutun osan kokonaisuutta.
Ostoksia kännykällä ja ihonalaisella sirulla voit tehdä kahdella tavalla seuraavasti. 1. Sinulla on vain siru, jonka skannaat kauppaan tullessasi, jonka jälkeen tietokanta saa tiedon tulostasi kyseiseen kauppaan ja valmistautuu ottamaan vastaan ostoksiasi. Keräät ostoskärryn täyteen tavaraa ja menet kassalle, jonka jälkeen ostoksesi skannataan normaalisti ja lopuksi sinun siru kädestäsi. Näin maksu tapahtuu. 2. Sinulla on itselläsi sekä siru että RFID kännykkä. Näin voit itse vapaasti toimia, koska skannaat itseltäsi sirun, menet itsepalvelukassalle jossa skannaat itse ostokset ja maksat oman puhelimesi kautta ostokset. Saat maksetusta ostoksesta kuitin palvelutiskin kuittitulostimesta. Sama pätee kaikkeen ostamaasi, jos sinulla on itselläsi skannauslaite, niin peset vaikka auton, maksat parkkimaksut, juna ja metromaksut jne. Jos joku tarkastaja tai vartija tulee, on hänelläkin RFID kännykkä josta hän kykenee näkemään skannaamalla sinussa olevan sirun, onko ostoksesi tai vaikkapa matkasi voimassa ja asianmukaisesti maksettu. Kannat henkilökohtaista sirua, jota ei voida enää poistaa ihosi alta ilman lääkärin kirurgista toimenpidettä. Puhelimesi skannaa sirusi ja sitten liität halutun palvelun, jonka lähetät RFID palveluna kyseisen yrityksen tai muun tietokantaan, jolloin se löytää sinut ja pankkitilisi. Kännykkä voi toimia esimerkiksi näin: Ostat vaikka kännykkääsi puheaikaa, jolloin  etsit puhelimesi operaattorin valikoista "osta lisää puheaikaa" ja valitset summan kuinka paljon haluat sitä ja skannaat lopuksi oman sirusi, lähetät sitten tiedot operaattorillesi. Tai vaikka peset auton, menemällä automaatille vain jonottamaan vuoroa. Kun pääset tauluun eteen, johon ennen pudotit poletin, siinä onkin RFID tunniste ja ohjeet. Skannaa taulussa oleva tunniste haluamasi pesun kohdalta ja sitten oma RFID sirusi ja niin ovi avautuu, koska tiedot lähtivät saman tien. Näin toimivat monet muutkin palvelut, eli ensin skannaat halutun palvelun ja sitten sen, joka ostaa palvelun. Tieto saavuttaa heti tietokannan ja näin laite joko hyväksyy tai hylkää sinun pyyntösi saada haluttu palvelu.

http://www.digitoday.fi/mobiili/2004/10/26/Nokia+kehitt%E4%E4+rfid-k%E4nnykk%E4%E4/200415172/66

16.6.2008

Euroopan neuvosto kamppailee lasten kuritusta vastaan
Julkaistu 15.06.2008, klo 17.41

Euroopan neuvosto on käynnistänyt kampanjan lasten ruumiillista kuritusta vastaan.

Euroopan neuvoston apulaispääsihteeri Maud de Boer-Buquicchio sanoi kampanjan avaustilaisuudessa Zagrebissa Kroatiassa, että Euroopan neuvosto haluaa vaikuttaa sekä lainsäädäntöön että ihmisten asenteeseen. Euroopan neuvoston mukaan maasta riippuen 47 - 84 prosenttia aikuisista myöntää harjoittavansa ruumiillista kuritusta Euroopassa. Valtaosa aikuisista pitää hyväksyttävänä sitä, että vanhemmat läimäyttelevät lapsiaan. Kampanjan avulla halutaan päästä eroon kaikesta lapsiin kohdistuvasta väkivallasta.

Lapsen kurittamatta jättäminen on juuri se syy miksi maailma makaa tällä tolalla. Tämä on se suuri viisaus, missä kaikki itse asiassa on. Suuri on pientä ja pieni suurta. Rikkaus on köyhyyttä ja köyhyys on suurinta rikkautta jne. Kyse on Taivasten valtakunnan viisauksista, jota jumalaton ei

voi millään ymmärtää, koska sitä vain harva Kristittykään voi ymmärtää. Viisaus piilee Rakkauden laissa, joka pitää sisällään kaikki kymmenen käskyä, kaikki Mooseksen Tooran 613 lakia ja kaikki maailman lakikirjat ja lakipykälät, joita ikinä on vaan painettu. Kaikki kiteytyvät yhteen sanaan: Rakkaus.
Eräs Jukka Norvannon koulutoveri jostain pappisseminaarista, käveli Helsingissä Kaivokadulla ja vastaan tuli nuori tyttö, joka oli pukeutunut paljastavasti ja huomiota herättävästi kuin katuhuora. Tämä pappismies sanoi tytölle, että jos olisin sinun isäsi, antaisin sinulle selkään, koska kuljet noin hirveän näköisenä. Tyttö pysähtyi ja melkein alkoi itkeä, kysyen mieheltä ”Rakastaisitko minua muka niin paljon?” Tämä vastaus selittää kaiken edellä mainitun, ilman sanoja.
Kerron erään toisen tarinan linja-autosta. Vanha mies istui bussissa ja kuriton lapsi potki tämän selkänojaa jatkuvasti. Mies kääntyi lopulta lapsen äidin puoleen ja sanoi, että voisitko käskeä lasta olemaan potkimatta, koska minun kipeä selkäni ei kestä kolhuja. Äiti katsoo miestä hieman
tuohtuneena ja vastaa, että meillä on vapaa kasvatus ja lapsi itse saa opetella mikä on oikein. Hetken kuluttua bussin toisella puolella tapahtuman kuullut nuori, jolla oli hakaneuloja kasvoissa ja irokeesit mustat hiukset, niittinahkatakki ja paksuja ketjuja roikkui housuista, nousi seisomaan käytävälle. Tämä anarkisti kääntyi ilkikurisen lapsen äitiin päin ja sylkäisi tätä roimasti keskelle tämän kasvoja ällöttävän suuren klimpin ja sanoi, ”mullaki oli tollanen kasvatus”.
Vapaa kasvatus ei ole rakkautta, vaan vihaa kasvatettavaa kohtaa, olla välittämättä tästä. Se joka lastaan vitsalta säästää, se vihaa lastaan. Näin sanoo Raamattu. Tämä ei tarkoita että nyt sitten lyödään ja kuritetaan, vaan kaikki on käytävä Hengessä ja Rakkaudessa. Ihan samalla tavalla me suhtaudumme syntiin yleensä, koska Jeesus on meidän synnin sovittanut, meidän ei tarvitse tuntea synnin taakkaa, mutta se ei tarkoita ettemme olisi synnin alaisia. Eikä se tarkoita että voimme vapaasti tehdä syntiä, vaan karttaa sitä. Olemme siis Taivasten valtakunnan säännöillä liikkeellä, emmekä maailman säännöillä ja siksi rikas on köyhä ja köyhä köyhyydessään rikas. Se joka osaa rakastaa, se myös osaa kurittaa lastaan oikein. Kurituksella on oltava päämäärä ja se on opetus, siitä mikä on oikein ja mikä väärin. Senhän Adam ja Eeva halusivat tietää kantapään kautta ja sitä me opiskelemme ja teemme sen kivulla, säryllä sekä kyynelillä.

15.6.2008

Missä miehet ratsastaa. Siellä lampaat ei voi laiduntaa.


- ylpeä
- komea
- nopea
- voimakas
- älykäs
- arvostettu

Missä miehet ratsastaa aasilla. Siellä lampaat voi laiduntaa.
 
 
- vaatimaton, mutta...
- pyyteetön, mutta...
- hidas, mutta...
- heikko, mutta...
- tyhmä, mutta...
- halveksuttu, mutta...
Arvokkain, kaunein, nopein, vahvin, viisain ja se joka korotetaan vasta taivaassa.

13.6.2008

Ruoki minun lampaitani

Kun Pietari oli kieltänyt Jeesuksen peräti kolmasti, hän itki katkerasti. Jeesus antoi anteeksi Pietarille mutta ylösnousemuksensa jälkeen hän ei päästänyt Pietaria helpolla, vaan kysyi tältä kolmasti Rakkauden tunnustusta. Tästä Pietari aivan turhautui, koska eihän kukaan normaalisti kysy samaa asiaa kolmea kertaa. Tämän jälkeen kun Pietari oli kolmasti saanut vastata ”kyllä Rakastan”, Jeesus sanoi: ”ruoki minun lampaitani”. Tämä ei ollut kehotus, vaan käsky vastapalvelukseksi. Niinpä Kristillinen maailma, Jeesuksen Kristuksen oma ja Rakas morsian, on ruokkinut lampaita. Ruoka on leipä, viini, kala ja öljy, jotka kaikki ovat Jumalan ruokia ja tarkoittavat eri yhteyksissä hieman eri asioita, mutta kaiken kaikkiaan ne ovat Kristityn ruokaa. Mitä tapahtuu, jos lammasta ei ruoki? Se kuolee. Hyvin yksinkertainen tosiasia, se kuolee, eikä edelleenkään puhuta maallisesta kuolemasta, vaan Jumalan silmin kuollutta, hengellisesti kuollutta. Luukas 9:59-60 Toiselle hän sanoi: "Seuraa minua". Mutta tämä sanoi: "Herra, salli minun ensin käydä hautaamassa isäni". Mutta Jeesus sanoi hänelle: "Anna kuolleitten haudata kuolleensa, mutta mene sinä ja julista Jumalan valtakuntaa". Tässä kohtaa Jeesus selvääkin selvemmin ilmoittaa mistä on kyse: ”ruoki sinä lampaitani ja anna kuolleiden haudata kuolleensa”. Vain Jumala yksin tietää, kuka on lopullisesti kuollut ja kuka ei. Jeesus saattoi herättää jopa kuolleista ja tämä on suurinta hengellistä herätystä maan päällä, kun Jeesus herättää henkiin hengellisesti kuolleen elävän, tekemällä siitä vapaasta orjan, taivaallisen lain orjan. Jeesuksen Kristuksen orja, on vapaaehtoisesti orjan asemassa.
1. Korinttolaiskirje 7:20-23
Pysyköön kukin siinä asemassa, missä hänet on kutsuttu. Jos olet kutsuttu orjana, älä siitä murehdi; mutta vaikka voisitkin päästä vapaaksi, niin ole ennemmin siinä osassasi. Sillä joka orjana on kutsuttu Herrassa, on Herran vapaa; samoin vapaana kutsuttu on Kristuksen orja. Te olette kalliisti ostetut; älkää olko ihmisten orjia.

Kun sinä saat oman lapsen, hän on viaton karista joka on sinun Herrasi orjaksi syntynyt. Sinun Uskosi varassa hän käy läpi elämänsä ensitaipaleen, joten tietysti sinä ruokit tätä pientä, ettei se kuolisi. Opetat lain orjuudellisen osan elämää, eli kymmenen Jumalan käskyä ja oikean elämän tavan toimia. Rukoilet pikkuisen puolesta, jotta Jeesuksen Henki asettuisi asumaan oman karitsasi sydämeen. Näin laumassa elää karitsa joka kasvaa lain orjan asemassa, kunnes tämä itse henkilökohtaisesti haluaa ottaa Kristuksen sydämeensä kasteen kautta. Tässä kohtaa elämää orja vapautetaan lain kahleista seuraamaan Kristuksen yhtä ainoaa Rakkauden käskyä. Karista ei ole orja enää. Niinpä yksikään, joka tähän maailmaan syntyy, ei välty synniltä, koska laki on koko maailmaa varten ja kaikkia orjia varten. Laki on synnin orjia varten, jotta he syntisyytensä havaittuaan huomaisivat avuttomuutensa syntiin ja kääntyisivät Jeesuksen Kristuksen synnistä vapauttavan Messiaan puoleen, jolla on Taivasten valtakunnan ja tuonelankin avaimet. Morsian ymmärtää tämän ja nöyrtyy painaen päänsä alas, mutta onnellisena tietäen kuinka kalliilla verellä hänet on ostettu ja luottaen oman sydämensä tilaan, joka ei perustu omiin hyviin tekoihin, vaan pelkästään armoon, Jumalan Pojan lahjaan.

12.6.2008

Pohjolan valo alkaa Suomineidon päästä (sen suusta, koska pää, on Jeesus Kristus ja Suomineidon suu on sanoman julistaja)

Kymenlaaksolaisen Sirjen uninäkyjä viime vuosikymmenien ja vuosien aikana

1980-luvun loppupuolella näin uninäyn, jossa menin ulos ja katselin taivasta peloissani. Pilvet olivat hyvin matalalla ja koko taivas oli punaruskean pilven peitossa. Näky oli uhkaava ja ajattelin, että toivottavasti se ei tapahdu talvella. Koko ajan sitä katsellessani tiesin, että tämä koskee tulevaisuutta ja lopunaikaa.

Vuonna 2000 näin vettä läikehtivän taivaan, josta auringon valo siivilöityi läpi. Vasemmalla oli ylös vesitaivaaseen ulottuva kallio, jota myöten vesi taivaalta hiljaa virtasi alas. Näky ei ollut pelottava.


2007 marraskuussa näin ilmestyksen, jossa oli vanha kellastunut kartta. Kartasta näkyi väin mantereiden muodot, ei maiden nimiä. Kartan eteläisen osan päällä oli musta risti. Kartta kuvasi mielestäni Eurooppaa.

2007 joulukuussa ilmestyksessä oli eri valtioiden rikkinäisiä lippuja, jotka liehuivat muodostelmassa kuin peilikuva L-kirjaimesta. Ymmärrän sen tarkoittavan valtioiden välisiä liittoja. Tuolla lippujen muodostamalla oudolla kuviolla on varmasti jokin merkitys.

2008 tammikuussa ilmestyksessä nainen saamelaisessa kansallispuvussa tanssi/karkeloi. Ymmärsin tämän niin, että Lapissa tapahtuu hengellisesti jotain.

2008 helmikuussa uninäyssä suomalaisia sotilasajoneuvoja meni pitkä rivi tiellä ja ajattelin ne nähdessäni, että tuolla on itäraja.

Pyhä Henki on minulle lukemattomia kertoja varmistanut, että se henkilö, joka aloittaa suuren uskonpuhdistuksen ja herätyksen on eräs jo vuosia hyvin tuntemani henkilö. Lisäksi minä luulen vahvasti, että minun mielisairaalareissuni on oleellisen tärkeänä syynä aktivoida tuo mies, koska hän on yhtenä minua ollut sinne passittamassa ja nimenomaan häntä ärsyttäneen pelastussanoman takia. Se kaikki suuri herätys siis alkaa Inarin järven rannalta, saamelaisalueelta, saamelaisille rakennetun asutusalueen yhdestä tuvasta, jossa asuu tanakka lyhyenläntä mies, joka ei kuitenkaan ole saamelainen. Tämä naisen näky on ensimmäinen näkemäni profetia joka viittaa saamelaisiin ja vain vahvistaa jo varmistettua siitä mistä se kaikki alkaa. Huomaa profetiassa saamelainen kansallispuku, joka ei tarkoita alueella Lappi, mitään Lapin lääninrajoja, vaan hyvin pohjoista seutua Lapissa, josta alkaa saamelaisväestö, Inarin ja Ivalon aluetta. Tuo tanssivan naisen voi tulkita hyvin neitsyeksi, eli edelleen naiseksi, kuten morsian. Nyt on nimittäin kyse viidestä viisaasta neitsyestä ja viidestä tyhmästä jotka eivät ymmärtäneet. Tuntuu hassulta edes kuvitella, että sitten enää olisi niin tyhmiä, etteivät tajunneet jo toisella kertaa valvoa. Mutta asia vaan on niin, että maailma vie helposti ja kaiken lisäksi morsian oli häviävän pieni ryhmä ja niinpä kaikki se unohtuu. Neitsyitä todellakin on silloin vain viisi viisasta ja viisi tyhmää.

Muista tämä.... älä saastuta itseäsi katselemalla vapaaehtoisesti jumalattomuuden seuraamuksia!

Vastaus maililla ystävälle, joka lähetti ajattelemattomuuttaan linkin, josta paljastui kaksi raakaa murhaa videoklipillä, joka esittää venäläistä uusnatsitoimintaa. Oksettavaa katsottavaa, josta kolmen sekunnin katselun jälkeen tuli niin paha olo, etten voi sanoin sitä kuvailla, eikä se lähde koko päivänä pois. Silmiin ja mieleen rakentuu jatkuvasti ne samat kuvat tuosta raakalaismaisesta tapahtumasta, jonka nuo saatanan seuraajat ovat kotivideolle itse kuvanneet.

Aamun mietittyäni, sain ymmärryksen millä tavoin pelkästään oksettavan pahaa oloa tuottava linkki sai edes jotain hyvää aikaan.

Sanoma:
Jos me seuraamme Jeesusta Kristusta, miksi haluamme tietää saatanan hallituksen voimatöistä niin paljon. Miksi haluamme nähdä saatanan tekoja ja kaikkien langenneiden henkien tekoja aivan kuin se olisi jotain huvia. Miksi haluammekaan tietää hyvän ja pahan tiedon? Miksi seurata Jeesusta Kristusta samaan aikaan kun haluttaa käydä pornomessuilla tai katsoa pornoelokuvia, lapsipornoa tai mitä tahansa muuta luonnotonta ja sadistista riettautta. Miksi katsomme Kristusta ja ylistämme hänen laupeuttaan, kun samalla haluamme nähdä raakoja murhia ja kidutuksia videolta. Miksi rukoilemme Kristusta palaamaan siinä toivossa että haluamme taivaskotiin näkemästä tätä kaikkea pahuutta, kun siitä huolimatta vapaaehtoisesti kuin varmuuden vuoksi käymme meediolla kysymässä tulevaisuuttamme. Miksi jatkamme ilosanoman julistusta toisille ihmisille pelkästään siksi, jotta voimme itse kääntyä katsomaan ja seurata selän takanamme tapahtuvaa Sodoman jumalattomuutta.
Veljet ja Siskot: kääntykäämme kohti Kristusta ja katsokaamme vain Hänen loistoaan ja kirkkauttaan, jottemme kuluttaisi itseämme muuhun ja vähitellen muuttuisi suolapatsaiksi.

Veljesi
-jarmo-

11.6.2008

Profetioiden kuuluu epäonnistua tässä ajassa

Tiesitkö sinä, että viimeinen vuosisatamme oli kristittyjen vainojen kohdalla pahinta aikaa koko maailmanhistoriassa ja että silloin tapettiin enemmän kristittyjä kuin kaikkina vuosisatoina sitä ennen yhteensä. Tästä näkökulmasta on lähdettävä 2000 luvulle, jossa aiotaan pelkän 7 vuoden aikana tappaa enemmän ihmisiä kuin viime vuosisadassa ja sen kaikissa sodissa on yhteensä kuollut.
Tämä ensimmäinen 7 vuoden mittainen aika, jossa nyt elämme, on lapsenomaisen Uskon koetuksen aikaa, jossa testataan morsiamen Usko. Tämä lapsen Usko laitetaan koetukselle jotta ne näkisivät, jotka tänne jäävät, että koettelemuksista ja epäonnistumisistaan huolimatta Kristuksen morsian ei jätä aviomiestään missään olosuhteissa, vaan liitto kestää vaikka aviomiestä ei näy eikä kuulu. Morsiamen kihlauksen uskollisuus laitetaan suurelle koetukselle, joka tulee kestämään kaikki karikot. Morsian ei hylkää Rakasta aviomiestään. Tässä ajassa Pyhän Hengen työskentely on hiipuvaa ja pelkästään ohjaavaa työtä, koska morsiamen Usko on laitettava lujille. Nimikristityt on erotuttava morsiamesta ja juuri tällä hetkellä tämä nimikristitty erottuukin selvästi, koska hänessä on hurskaan ulkokuori mutta hän kieltää Uskon voiman. Morsian sen sijaan uskoo edelleen kaikkiin lupauksiin ja vain hiljaa odottaa sulhasensa paluuta. Kun sulhanen on hakenut nuorikkonsa pois, alkaa Pyhän Hengen työ kasvaa, kasvaa ja taas kasvaa, niin että öljyä valuu heidän lamppuunsa yli äyräiden. Alkaa maailman historian suurin uskonpuhdistus ja herätys, joskin samalla maailmanhistorian suurimmat uskon vainot.
Näiden kahden 7 vuoden mittaisen aikojen välissä on aika, jolloin pimeys laskeutuu. Tämä on hyvin samankaltainen aika kuin oli Joosefilla Egyptissä, jossa hän kerää viljaa seitsemän vuotta varastoon ja vain reilut viisi vuotta tehokkaasti, kunnes tuuli kääntyi idästä tuoden maahan kuivuuden ja pimeyden seitsemäksi vuodeksi.
Kun Jeesus roikkui ristillä Matteus 27:45 Mutta kuudennesta hetkestä alkaen tuli pimeys yli kaiken maan, ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen. Tässä on se aika, jota tuo siirtymäaika kuvaa ja kun siirrän sen nykyaikaan, näen Israelin keväällä 2006 joka oli kuudennen hetken alku (kuudennesta hetkestä alkaen...) juutalaisen kalenterin mukaan maaliskuussa 2006 kuuttomankuun aikana, jolloin viimeisten konfliktien alku tapahtui räjähdyksellä Länsirannalla joka johti Libanonin sotaan. Hyvin kuvaavaa oli että Lordi säesti Euroviisuvoitollaan pimeyden laskeutumista, jota kestää hamaan yhdeksänteen hetkeen 2009 keväälle, jolloin Israel tekee rauhansopimuksen pedon kanssa. Matteus 27:46 jatkaa: Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: "Eeli, Eeli, lama sabaktani?" Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit? Joka tarkoittaa yhtymäkohtaa seuraavaan tapahtumaan: Johanneksen ilmestys 6:12-17 Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi, ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa, ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?" Huomaatko kaksi asiaa? Ensinäkin tuossa puhutaan jo vihasta ja Raamattu kertoo, että pelastan sinut hädän hetkeltä ja että teitä ei ole määrätty vihaan. Nämä ovat lupauksia ja siitä me pidämme kiinni. Toiseksi, missään ei silti vihjaista haituvaakaan, missä kohtaa otetaan morsian pois. Ei niin koska Jeesus Kristus saapuu kuin varas yöllä, mutta tässä välissä pimeyden vielä laskeutuessa, ettekä te tiedä päivää ettekä hetkeä. Tämä mahdollistaa ylösoton tapahtuvan ensi kesän alkupäivinä, ennen tuota hirveää päivää, jolloin aurinko menee mustaksi. Mutta toinen juttu on se, että eipä varas enää silloin voi tulla, koska Israel on mennyt jo tekemään rauhansopimuksen. Niinpä yhtälö on tavallaan jo aika selvä. Herran on tultava jo tänä kesänä, joka olisi Hanokin ylösottamisenkin kanssa samaa loogista yhtälöä. Hanokhan otettiin pois jo reilusti ennen Nooan syntymää Taivaaseen Jumalan luo ja niin käy nytkin, aivan kuin Nooan päivinä..

10.6.2008

Jeesuksen tulemus vakavasti ottaen omana elinaikanasi - vai veikkauksella mahdollisuudet voittaa

Oletko pelannut koskaan Lottoa, Jokeria, Vakioveikkausta tai vaikkapa V5 raviveikkausta? Lotto on se kaikkein huonoin mahdollisuus ja eniten rahaa voittava. Suhde 1 rivi vastaa yli 15 miljoonaa vaihtoehtoa. Jokeripeleissä sama suhde 1:10 miljoonaan. Jos olet veikannut, niin oletko uskonut ja luottanut, että voitto tulisi. Oletko haaveillut ja jännännyt jokin ilta silmät pullollaan tv:n ääressä, että kyllä se nyt tulee? Miten on, oletko odottanut ”lähes” mahdotonta tulevaksi? ja kun se ei tullut, menet kioskille ja veikkaat silti taas.
Vakiopeleissä suhde muuttuu ihan oleellisella tavalla, koska tässä ei pelata enää ihan pelkän tuurin varassa, vaan tässä täytyy olla tietoa ja pieniä vihjeitäkin saa kaikkialta, lehdistä, kirjoista, netistä ja muista tiedotusvälineistä. Jos veikkaat ilman noita vinkkejä, et voi kuin arvailla, joka nostaa jälleen suhdekerrointa ylemmäs. Jos esimerkiksi Jokerit ei ole koskaan hävinnyt aiemmin KalPalle kotonaan ja nytkin kaudella edelliset kohtaamiset ovat olleet rökälevoittoja Jokereille, ethän sinä lähde veikkaamaan KalPaa voittajaksi. Vai mitä? Sinä saat siis vihjeitä, jotka auttavat veikkaamaan oikein. Sitten on paljon pelejä, joissa kerroin määräytyy aikalailla tuurin perusteella. Pelkkä matemaattinen suhdeluku vakioveikkauksessa on 1:1,5 miljoonaan eli huomattavasti alempana kuin lottovoiton suhde. Tähän sinä luotat koska olet kuullut jo monen ystäväsi jääneen 13 oikein vain yhden osuman päähän. Ajatteles, vain yhden

osuman päähän voitosta. Tässä pelissä tieto on avuksi ja luottamus voittoon kovaa tasoa, koska johan nyt vahvalla tiedolla suhde kaventuu jo 1:100 000:n voittomahdollisuuteen. Eihän se enää ole paljon ja siihen voi uskoa jo hyvällä syyllä.
Entäpä V5 jossa varsinainen tietämys täyttää koko mahdollisuuden voittaa päävoitto. Ilman hevostuntemusta voittomahdollisuus on 1:65 000:n ja kun tuntee hevoset, niin voi voittaa ihan muutaman tuhannen mahdollisuudella. Oletko siis ymmärtänyt? Tässä pelissä et voi hävitä, koska suhdeluku on vain yhden suhde muutamaan hassuun tuhanteen. Tämä ei enää siis tarvitse uskoa voittoon vaan sen kun käyt hakemassa voittosi kotiin.
Kun veikataan Jeesuksen paluuta sinun elinaikanasi, niin pelkkä matemaattinen suhdeluku Alkaen Aatamista on 1:83 ja mikäli vähennetään Aatamista Nooaan ihmisiän sukupolven pituus, saadaan luvuksi 1:72 eli luku pienenee siitä hieman. Hups, eihän Jeesuskaan edes luvannut tulla kuin vasta kuoltuaan ja vasta sen jälkeen kun itse ylipäätään nousi taivaaseen. Aloitetaanpa siis alusta eli vuodesta n. 30 JKr. tarkoittanee 72:n ikävuoden jaolla vaikkapa 2000 vuotta on vajaa 1:28 sukupolvea. Eli voittosuhde on 1:28:n ja sinä uskot mieluummin lottovoittoon kuin Jeesuksen paluuseen omana elinaikanasi. Eikä tässä vielä… Mitähän ne ennustukset, eli vanhan testamentin profetiat kertoivat, jotka Raamattu on suunnattoman suurella sattumasuhdeluvulla kohdalleen satuttanut, kuten Jeesuksen ennustukset osumaan johonkin toiseen henkilöön. Se suhde on 1:1 potenssiin numero jossa on 137 nollaa. Raamattu siis on osunut yhtälöön, jossa voittaa peräjälkeen jopa satoja lottovoittoja. Herääpäs nyt kuule laskemaan uudelleen elämän arvosi. Eikä tässäkään vielä kaikki, koska edellinen vain viittasi siihen, mikä on veikkaussuhde Jeesuksen sanojen paikkansapitävyys. Jeesus siis on sanonut, että kun te näette Israelin kansan jälleen kukoistavan, se sukupolvi ei katoa, kun Hän tulee. Niinpä, ei ole suuri ihme jos tämän veikkauksen voitat, koska voittokerroin on 1:1, eli jokainen arpa voittaa päävoiton. Elinaikasi on siis tässä ja tämä, Jeesus silti tiesi, että kun Israel tekee rauhaa, silloin loppu tulee.

Ystäväni Rakkaani, kopio tämä ja lähetä se kaikille niille epäilijöille, jotka tunnet.

-jarmo-

9.6.2008

Still there!
Siinä meni ensimmäinen päivä, eikä Herra vielä hakenut omiaan. Odotamme sitä aamua sitten joka maanantai...
Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan, vaan saamaan pelastuksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta,
joka on kuollut meidän edestämme, että me, valvoimmepa tai nukuimme, eläisimme yhdessä hänen kanssaan.
Joka päivä tapahtuu jotain uutta ja jokainen päivä tuo profetiat yhä lähemmäksi niitä, jotka eivät vielä usko.
Jokainen päivä tuo myös lisää todisteita Raamatun lupauksista ja niiden toteutumisesta, joten jossain kohtaa
tulee tilanne, jossa pakanoidenkin silmät aukeaa ja silloin se on liian myöhäistä.

Se päivä on:
1. kesä aikaa (lapset eivät ole koulussa)
2. maanantai arki (työpäivä) aamu klo 9:30-10 välillä Suomen aikaa
3. sää on hyvin aurinkoinen ja helteinen

Miksi juuri tänä vuonna?
Ei ihan 100% pakko olekaan, mutta viimeistään ensi kesään mennessä, koska 2012 on neljän vuoden päässä ja tuona vuonna tapahtuu pallollemme jotain perin katastrofaalista. Niinpä penseä Laodikean seurakunta ja 1290 päivää pitää voida kuluttaa tuossa välissä. Se aika pitää sisällään suuret Uskon herätykset ja Kristinuskon vainon ajat. Kaikki se lasketaan Israelin rauhasta alkaen. Israelin rauhan on katkettava ennen tuota loppuvuotta 2012 jonka jälkeen vielä kuluu 45 päivää kun elossa olevat Laodikean seurakunnan tulessa puhdistuneet pääsevät samalla tavalla pois kuin me odotamme nyt morsiamen pois ottamista. Heidätkin otetaan pois hädän hetkeltä 1335 päivää rauhasta, koska silloin varsinainen vihan aika on ollut jo sen 45 päivää. Näin ollen koska varas tulee yöllä, on varkaan tultava ennen kuin kukaan Häntä odottaa, eli ennen rauhaa, ehkä jopa ennen pedonkin ilmestymistä. Niinpä 1290 päivää on 3 vuotta ja 6 kk pituinen jakso. Tästä hetkestä jos laskemme sen ajan, niin se osuu jo alkuvuoteen 2012 joten emme käytännöllisesti katsoen oikeastaan enää voi odottaa ensi kesään, koska länsimaisen kalenterin aika ei riittäisi. Miksi sitten sanoin ettei 100% olekaan pakko. No se on tuo juutalaiskalenteri, jonka 2012 alkaakin vasta maaliskuussa. Niinpä juuri ja juuri voisi aika riittää jopa sinne saakka. Toivon silti ettei niin olisi, koska minä ainakin haluan jo tänä kesänä Taivaskotiin. Ei tämän maailman tuhoon menemisen seuraaminen oikein enää kiinnosta.

8.6.2008

Ylösotosta tulee jatkuvia viitteitä koko ajan kuin postia tulisi ikkunoista ja ovista

Eräs pelastussanoman lukija lähettää mailin:

 

 

 

 

 

 

...osoittautui kielletyksi julkaista...

 

 

 

 

 

Muinainen kreikkalaisnainen sai hautaansa upeat aarteet
Julkaistu 06.06.2008, klo 20.03

Kreikasta Salonikista on löydetty poikkeuksellisen runsas hauta-aarre 2 000 vuoden takaa.
Hautaan laskettu nainen sai mukaansa tuonpuoleiseen muun muassa taidokkaasti kaiverrettuja jalokiviä ja neljä kultaista lehväseppelettä. Naisen suuhun oli asetettu kultakolikko maksuksi tuonenvirran lautturille. Hänen korvakorunsa esittivät koiran päätä, ja vierellään hänellä oli myös pronssipeili, kaksi savikompassia ja viisi ruukkua. Naisen puuarkun jäänteet löydettiin Salonikin metron rakennustöissä. Hauta oli vaurioitunut, kun sen poikki oli vedetty yliopiston viemäriputki. Pikkuruinen, vain 1,12 metriä pitkä nainen eli Salonikissa varhaisella hellenistisellä kaudella, joka oli rikasta kreikkalaisaikaa ennen Rooman kukoistusta.


Tämä liittyy viime vuonna löytämääni kultaiseen Plymouth Belvedere 1957 (10.11.2007) juttuuni, joka haudattiin silloin maahan. Tässä tulee sama lähempää, eli ihminen ja ennen kaikkea nainen, hauskasti juuri 2000 vuoden takaa haudattu kalleuksineen kaikkineen symboleineen. Kreikkalainen (ensimmäinen), nainen (morsian), pakana (juuri me kristityt), neljä seppelettä (voitto neljällä eri ilmansuunnalla), kaksi kompassia (kaksi kalaa), viisi viiniruukkua (viisi leipää). Peilistä en osaa sanoa mitään näin yhtä äkkiä, koska morsian ei ainakaan ole itsensä palvoja. Samoin kuin en tiedä koiranpään muotoisista korvarenkaistakaan. Selvittäköön joku joka ymmärtää nekin. Kaiken kaikkiaan muuten selvää kuvausta ja kuten lukijani kertoi, että ylösotto on jo ihanan lähellä. Nyt en jaksa uskoa, että se enää siirtyisi ensi vuoteen.

Homous ja sekasotkuiset himot
Raamattu on varoittanut jatkuvasti nimenomaan lihan himoista ja luonnottomasta riettaudesta. Sodoma ja Gomorra hävitettiin juurikin näiden seikkojen vallitessa niissä. Pedofiilikin sanoo usein "minähän vain rakastan lapsia". Ihan samoin Jumala näki maailman Nooan ajassa, jolloin langenneet enkelitkin olivat luonnottomasti siittäneet naisia ja tehneet lapsia, joista sittemmin tuli hirviöitä. Tästä syystä Jumala vangitsi viimeiseen päivään asti ne enkelit jotka sotkivat Jumalan säätämän ihmisen DNA:n ja vain Nooa perheineen jätettiin jäljelle. Jumala siis kielsi niin enkeleitä kuin ihmisiäkin tekemästä sekasotkuja pariutumalla luonnottomalla tavalla ristiin ja väärin. Useaan otteeseen Raamattu varoittaa ihmisiä homoudesta, eikä se ole mikään vitsi. Homous ja saatana palvonta, sekä armoton viha, ovat kaikki kolme Jumalan säätämää tasapainoa, luonnollisuutta, rakkaudellisuutta sekä elämää tuhoavaa toimintaa. Homous on siis täysin tuomittava rikos Jumalan säätämää tasapainoa vastaan ja jos näet niitä samoja ilmiöitä myös eläimissä, sinun täytyy muistaa, että eläinkunta lankesi samassa rytäkässä kun ihminen. Eläinkunta sairastaa myös samaa luonnotonta synnin sairautta. Nyt kun ihmiset ovat käsittäneet Rakkaudenkin täysin päälaelleen, he keksivät suvaitsevaisuuden. Suvaitsevaisuus puolestaan lietsoo ihan kaikkea seksuaalista vääryyttä Jumalaa vastaan rakkauden nimissä, jonka lopputulos on se, että emotionaalinen, alttiimpi sukupuoli eli naiset etunenässä antavat tälle ilmiölle hyväksynnän. Naispappeus puolestaan vie saman synnin hyväksynnän kirkkomaailmaan, jonka jälkeen Jumala suuttuu oikeasti ja silloin synnin mitta on jälleen saanut Sodoman ja Gomorran mitat ja Nooan arkki on rakennettava jälleen. Siis pelastaudu!

6.6.2008

Merkityksellinen päivä - varoitus kymmenelle neitsyelle?

SUOMI24 sivulla varoitus tulevasta...

Maapallon napaisuus vaihtumassa?
Kirjoittanut: eräs vain   5.6.2008  klo 23.16

Kuulin mielenkiintoisia juttuja että norjassa on vuorien sisään rakennettu sellainen luolasto johon mahtuu kolmannen norjan väestöstä. Myös viiden vuoden selviytymis tavarat ja ruuat oli siellä. Asian oli tuonut julkisuuteen Norjan entinen kansan edustaja. Oli lehdissä ollut juttua. Tämä mies oli itse ollut siellä käymässä aiemmin kun oli ollut töissä puolustus voimilla.

Asian pointtina oli ollut se että vuonna 2012 joulun 22-24 päivä maapallon ohittaa jokin asteroidi niin läheltä että se muuttaa maapallon napaisuutta ja että se aiheuttaa viisi todella vaikeaa vuotta maapallolle. Kuulemman norja ei ole enää ainut maa joka on jo valmistelut aloittanut. Minulla on se lehtileike jossain tallessa. Pitänee etsiä se ja kirjoittaa sanasta sanaan mitä tää mies oli tästä aiheesta puhunut. Myös oli kuulemman jo suunniteltu että mitkä väestöryhmät pääsevät sinne suojaan. Eli nuoret ja kouluttautuneet eri alojen osaajat. Kaikki vanhat ja vammaiset jäävät rannalle auttamattomasti. Oli myös maininta että jälkelle jääneille tulisi teloutus kun ei haluta jättää ihmisiä kärsimään, eli maata kiertäisi armeija joka tappasi kaikki löytämänsä.

Aika hurmaa tekstiä oli. Katsotaan mitä tapahtuu vuonna 2012.
Jos näin on niin suolaa kannattaa varastoida kovasti että voi säilöä lihaa yms.

Matteus 25 luvussa on heti alussa tarina kymmenestä neitsyestä. Tämän tarinan ovat poikkeuksetta kaikki liittäneet ylösottoteoriaan, koska mehän muutumme silmänräpäyksessä ja kohoamme Herraa vastaan. NIIN... Kymmenen neitsyen tarina ei ole tämä tulossa olevan ylösoton esikuva, vaan seuraavan, eli sen suuren sadonkorjuun. Tämä on uutisvilja. Tämä on Hanok, Nooan ajassa. Hyvin hiljainen ja huomaamaton tapahtuma, joka voidaan jopa unohtaa nopeasti tärkeämpien asioiden tullessa eteen.
Olen ollut erään Markun kanssa kirjeenvaihdossa ja hän löysi pelastussanoman aitouden avaimet. Hänen kanssaan kävimme keskustelun, jossa mainitsin suhteuttamista. Kopioin tähän osan keskusteluamme:

Ylöstemmattujen portti on todella ahdas. Niistä on paljon viitteitä. Esim. Nooa +8 muuta suhteessa yhteen Hanok nimiseen on nimenomaan tuo 1:10:n. ja kun on puhe tyhmistä ja viisaista neitsyistä, suhde onkin 5:5:n. Profetioissa mm. kerrotaan näin: Lähetyskentiltä kerrotaan, että suuret joukot kristittyjä on kadonnut, joskin myös joitakin on jäänyt jäljelle. Huomaatko, kuinka käy? Luulisi että ainakin lähetyskentillä olevan aitoja kristillisiä sydämestään puhtaita auttajia, mutta ei sekään ole pelastustie. Ensimmäinen portti on tosiaan ahdas ja vain sydämen puhtaus pelastaa, ei pelkät puheet siitä, tai jokin tunnollinen kirkollispalvelustehtävä.
Kymmenen neitsyen tarinassa oli viisi viisasta ja viisi tyhmää, eivätkä nämä ole morsian, vaan hääkulkuetta odotteleva morsiusneitoryhmä. Morsian on kristittyjen keskuudessa 1:10 kuten Nooan tarinassa hyvin voi nähdä. Kun laskee ns. jumalattomat suhteessa koko kansaan ja siitä katsotaan koko kansasta morsiamen lukua, huomaa portin olevan pikkuriikkisen pieni. Yhdessä profetiassa kerrotaan Koreasta kadonneen jopa tuhansia ihmisiä, jossa on melkein 50 miljoonaa ihmistä. Tässä on se suhde, josta nyt puhutaan, 1:muutamaan kymmeneen tuhanteen, kun nähdään portin todellinen ahtaus. Viattomia vastasyntyneitä ja syyntakeettomia lapsiakin on paljon enemmän kuin tosikristittyjä Kristuksen morsiamia.

Kymmenen neitsyen tarina pitää sisällään saman lupauksen kuin morsiamelle annettiin. Pelastan sinut hädän hetkeltä. Laodikean penseä seurakunta temmataan pois 1335 päivää (Matt. 25) rauhan alkamisesta Israelissa. Ajankohta lienee juuri tuolla 2012 syksyllä, juuri ennen lopullista maailman tuhoutumista. Tuo luku 2012 ei ole mikään sattuma, vaan se on käännekohta maailman järjestyksen muutokselle, ennen tuhatvuotista kautta, joka aiheuttaa mm. maapallon pyörimisliikkeen nopeutumisen, koska muuten ei mikään liha voisi enää pelastua maailmasta.

Profetia: Hanok otettiin pois 365 vuotiaana, juuri ennen Nooan syntyä. Uusi Nooa syntyy nyt samalla tavalla, juuri Hanokin pois mentyä. Uusi Nooa syntyy Pohjan perukoilta, suuren järven rannalta. Pohjolan Valo syttyy ja hän, nöyristä ihmisistä se kaikkein nöyrin, joka aloittaa julistaa pelastussanomaa ihmisille. Toiset uskovat, toiset eivät. Näin tapahtuu ihan lähitulevaisuudessamme kun Hanok on poistunut. Siitä tulee koko maailmanhistorian suurin herätysliike joka johtaa siihen että kaksi nöyrää julistajaa makaa tapettuina ja kuolleina Jerusalemin kadulla. Mutta he kolmantena päivänä heräävät eloon ja kaikki näkevät kuinka heidät sanalla "tulkaa tänne ylös" temmataan taivaskotiin, pois täältä. Seuraavaksi pääsevät Laodikean penseä seurakunta tulella puhdistettuna valkeaksi kuin lumi myös Herraa vastaan, taivaan suureen hääjuhlaan. ...ja sitten pian tulee jo Joulu 2012 ja vihan viinimaljat lasketaan maan päälle laimentamattomana.

4.6.2008

Tapahtuu ennen Jeesuksen paluuta

Lähetyskäsky? Viedään loppuun vasta kun pakanoiden täysi luku on sisään tullut hääjuhlaan.
Herran Päivä? Se suuri ja julkinen ei tule ennen kuin kuu on muuttunut vereksi ja aurinko on mennyt mustaksi
Israelin rauha? Luvataan seitsemäksi vuodeksi joka rikotaan sen puolivälissä 1290 päivän kohdalla.
Pedon ilmestyminen? Ilmestyy ennen kuin kuu ja aurinko muuttuvat ja saa täyden vallan 2300 päiväksi

Mikään näistä ei välttämättä tapahdu merkiksemme ja tästä syystä varas pääsee livahtamaan sisään, kuin varas yöllä. Sitten on vielä se asia, että olenko edes oikeassa. Sekin asia jäänee vain nähtäväksi muutaman päivän kuluttua.

2.6.2008

Tutki profetiat, sillä ne eivät välttämättä ole eksytystä, vaikka eivät osukaan ihan oikein

Kun lopunajan profetia tehdään sitä hetkeä odotettavasta päivästä, olemme Raamatun mukaan vaarallisilla vesillä. Mikä on siis se syy? Niittäminen ja kylväminen, on se ainoa syy, eikä muuta syytä ole. Jumala ei yksinkertaisesti halua meidän tietävän aikaa eikä hetkeä, koska se lopettaa meidän työhalut, mikäli voimme siitä päivästä olla varmoja. Useat julistajat, jotka ovat kerran epäonnistuneet ennusteissaan, tuomitsevat muut saman aiheen tutkijat vääriksi profeetoiksi, koska heidän oma epäonnistuminen on tullut ilmeisesti omantunnon päälle hyvin kalliiksi. Niinpä nämä ihan hyvät ihmiset ja arvokkaat sananjulistajat muuttuvatkin tuomareiksi, eivätkä anna hyvän harrastuksen jatkua. Jeesuksen takaisintulon odottaminen ja sen aiheen tutkiminen on kaikkea muuta kuin pahasta.
Profetiat on aina tutkittava. Ensimmäinen kuulijan asia on profetian antajan henki, koska meidän on tutkittava tämän motiivit. Mikäli näet heti profetian luettuasi, että profetian antaja tuo pelkästään itsensä esille ja korottaa vain itseään, voit hylätä profetian tutkimatta sitä sen enempää. Mikäli profetian kirjoittaja tai suullisesti sen esittänyt, korottaa ja kiittää siitä Jumalaa, sekä ennen kaikkea korottaa ja kirkastaa Jeesusta Kristusta, niin profetia voi olla jo hyvinkin tutkittavissa oleva sisällöltään. Älä siis tuomitse ketään ensi näkemältä, vaan tutki aluksi mistä hengestä julistaja puhuu. Profetoiminen on siis vajavaista jo pelkästään hyvinkin monesta syystä. Ensimmäinen syy ovat pahat henget, jotka lisäävät
jotain alkuperäiseen Pyhän Hengen ilmoitukseen. Toinen olemme me itse, koska lisäämme oman tahtomme mukaisen siirteen puhtaaseen profetiaan ja voimme jättää jotain pois. Voimme myös värittää profetiaa, korostamalla siitä joitain osia tai selitämme koko profetian jo omin sanoin virheelliseksi. Kolmas on meidän oma Usko, jolla me kokemaamme profetiaa tutkimme ja siksi voimme jättää tai lisätä tuntemustemme mukaan jotain, koska emme yksinkertaisesti usko kokemaamme profetiaa sellaisenaan.
Yksi asia on silti varmaa, minkä minä itse olen kokenut. Älä pelkää profetoida, koska silloin et luota Jumalaan, jos sinua siihen kutsutaan. Itse olen deletoinut omia kirjoituksiani useaan kertaan, enkä silti saanut rauhaa. Kaikki ajatukset palasivat kuin jojo takaisin päähäni, enkä saanut rauhaa. Minä jopa lähes raivosin Jumalalle, etten minä halua kantaa tällaista taakkaa ja että ympärilläni on viisi miljardia muuta, miksi et käytä heitä. Myöhemmin, kun olen ottanut pakotetun tehtävän vastaan, olen jopa saanut kuulla oikeaa henkimaailman kamppailua. Eräskin paha henki kulki kerran uhoten minun lävitseni, niin että oma hengitykseni salpautui hetkeksi. Hyvin usein on käynyt niin, että minun ajatuksiini on alkanut työntyä jotain selvästi pahaa ja eksyttävää, mutta yhtä äkkiä kuin joku todella voimallinen olento olisi sen pahan suun tukkinut, jolloin tämän eksyttävän ajatusmaailman tulo oli lakannut ja kadonnut kuin tuuli pois. Se tapahtuu aivan kuin Jumalan enkeli olisi tullut väliin ja keskeyttänyt eksytyspuheen.
Kun olin aikani taistellut kaikkea mahdollista minulle tyrkytettyä lopunajan pelastussanomaa vastaan, en saanut rauhaa sielulleni ja lopulta sitten kesällä 2006 syntyi pelastussanoman ensimmäinen versio, joka ei poikkea paljoakaan nykyisestä. Nykyinen vain tarkentuu paljon mutta perusrunkoajatus on ihan sama. Kun pelastussanoma 2006 oli valmis, sen julkaisun takia minut passitettiin kolmeksi päiväksi suljetulle osastolle mielisairaalaan mielentilatutkimuksiin. Tuo pelastussanoma levisi moniin hallinnollisiin elimiin läänihallituksista Suomessa aina eduskunnan oikeusaputoimistoa myöden. Siellä mielisairaalassa jossa oli seuranani oikeita hulluja, jolloin minä tajusin, että tämä työ täytyi olla jotain tärkeää, koska olin kuin Joona, kolme päivää ja kaksi yötä, täysin kuin kuollut, eikä mitään kosketusta ulkomaailmaan. Eli kolmantena päivänä pääsin aamupäivällä pois tuolta valaan vatsasta. Pelastussanoma oli syntynyt ja minä kannoin sitä ristiä Jeesuksen nimessä. En siis enää pelkää ylläpitää tätäkään sivustoa.

1.6.2008

Päivä lähestyy, riippumatta mistään ja "väärät profeetat" raakkuvat varoitustuomioitaan...

Mielestäni rakkaudettomuus tekee ihmisistä niin itsekkäitä ja julmia, etteivät he anna toisilleen mitään armoa sanoa mitään, eikä varsinkaan erehtyä. Niinpä erehtyvä ihminen onkin heti erehdyttyään armotta väärä profeetta. Unohdetaan heti täysin ihmisen vajavaisuus ja sekin, että profetoiminen on sitä itseään, vajavaista ja hankalaa.
Ihmiset arvostelevat hyvin herkästi toisia ja tuomitsevat heti harhaoppiseksi tai muuten vain hulluksi. Kukaan meistä ei tiedä silti, mitä kukin ajattelee, puhumattakaan sisäisestä maailmasta, jonka vain Isä Jumala tuntee. Silti meihin isketään tikari heti kun vaan erehdymme, tai sanomme jotain sellaista, jota joku ei voi itse sisäistää, ainakaan heti. Kylvämme ympärillemme aivan kammottavaa hajua pelkästään sillä että emme tutki toistemme ajatuksia, vaan hyökkäämme suin päin niitä vastaan, ajattelematta niitä sen enempää, koska ne ajatukset eivät ole omiamme. Seurakunnassamme on vallalla valtava epäkristillinen itsekkyys, joka ei anna kenellekään muulle mahdollisuutta pelastua, kuin täsmällisesti samalla tavalla ajattelevalle. Tällä lauseella en puhu mistään perusevankeliumista, vaan armottomuudesta yleensä, koska perusevankeliumia on vaikea muuksi muuttaa ja sen kyllä huomaa, jos niin käy. Silloin ei puhuta enää Jeesuksen Kristuksen pelastavasta lunastusverestä, vaan ihan jostain muusta.
Lopun aikana ihmiset muuttuvat rakkaudettomiksi ja julmiksi, itsekkäiksi ja petollisiksi, rahan ja omaisuuden perään hakeutuviksi. Voin vain kuvitella niitä ihmispaljouksia, jotka minuakin lyttäävät kaikella tavalla ja toivovat vielä että erehtyisin taas. Varmaan erehdynkin, jos se niin on tarkoitettu, koska profetoiminenhan on vajavaista ja jos profetoiminen tulee Pyhästä Hengestä, niin eikös silloin Pyhä Henki ole vastuussa myös vääristä profetoinneista. Luuletteko te pilkkaajani, että jos minut Jumala tuntee ja minä koko sydämestäni julistan Jeesusta Kristusta Vapahtajanamme, hänkö antaisi saatanan hallita minun profetoimistani. Ei pidä paikkaansa, mikäli Uskoni, jonka minä tiedän ja sisimpäni, jonka minä tunnen, on edelleen se sama puhdas minä itse, joka edelleen todella olen mielestäni se sama.
Hedelmistä te tunnette... hedelmistä. Ihminen on aina vajavainen,
eikä muuksi muutu, ennen kuin Herramme saapuu ja meidät muuttaa. Siihen saakka olemme sitten pilkkaajien ja rienaajien mielestä pelkkiä vääriä profeettoja. Näin sitten on, koska kykenemme Jumalan Suuresta Armosta, profetoimaan, teidän pilkkaajien iloksi, jotta teilläkin olisi jotain muuta tekemistä, kuin kaivaa lanttinne maahan.

31.5.2008

Spekuloidaanpa vielä Jouko Pihon sivuille tupsahtanutta profetiaa...

Erään suomalaisen naisen kaksi unta keväällä 2008 Marko Päiväniemen kertomana

Äitini, jolle Jumala usein puhuu öisin esim. unien kautta, näki joitakin viikkoja sitten kaksi kertaa peräkkäin seuraavanlaisen unen:
Unessa hän näki, kuinka taivaalla lensi maata kohti suuri joukko mustia lintuja "suihkuhävittäjämuodostelmassa". Tunnelma oli ahdistava ja hän ymmärsi, että jotain pahaa on tapahtumassa. Yhtäkkiä hän näki toisella puolen
taivasta neljä osiota, joiden keskellä vallitsi rauha. Ensimmäisessä näistä "osioista" oli kaksi enkeliä, toisessa risti, kolmannessa kaksoset ja neljännessä vaaka

Muutamia päiviä myöhemmin hän näki uuden unen, joka kuitenkin edustaa samaa teemaa:
Unessa oli meneillään uutislähetys. Uutistenlukija yritti aloittaa uutisen lukemisen, mutta ei pystynyt siihen, vaan järkyttyi ja purskahti itkuun. Koska tämä henkilö ei järkytyksessään kyennyt uutista lukemaan, tilalle tuli
ruotsinkielisten uutisten uutisankkuri. Hänelle kävi kuitenkin samoin: nähtyään uutisen, joka hänen eteensä laitettiin, hänkin purskahti itkuun eikä kyennyt hoitamaan tehtäväänsä.

Minkähänlaisia uutisia nuo voisivat olla?


1. uutinen: Hätäkeskus ja poliisi tiedottaa. Helsingin kätilöopistolta on kadonnut kaikki vastasyntyneet lapset. Onko kyseessä terrori isku, sitä viranomaiset eivät tiedä. Hätäkeskus on ruuhkautunut ja kaikkialta tulee jatkuvasti uusia ilmoituksia kadonneista ihmisistä.

2. uutinen: ????:ssa USA:ssa on räjähtänyt voimakas pommi. Viranomaiset epäilevät pommin olleen jonkinlainen ydinase. Kaupungin keskusta on kokonaan tuhoutunut ja kuolonuhreja voi olla jopa useita miljoonia ihmistä. Pommin asettajasta ei ole tietoa. Idän ja lännen välit ovat rikkoutuneet ja pelätään että täysimittainen ydinsota voisi syttyä milloin tahansa.

3. uutinen: Venäläinen sotilasosasto on ylittänyt Suomen rajan Vaalimaalla. Heitä pysäyttämään tulleet rajavartijat ovat surmattu ampumalla. Suomen puolustusvoimat ovat hälytystilassa ja eduskunta on kokoontumassa hätäistuntoon.

30.5.2008

Inhoan tietyllä tavalla sivistyssanoja mutta tässä tulee "hypostasistinen profetia"

Hypostasistisuus tarkoittaa päinvastaista kuin hypoteettisuus, eli se tarkoittaa ei kuviteltua, vaan täysin totuudenperäisyyttä, joka perustuu faktaksi ja todistettavaksi liittyvään tapahtumaan. Inhoan sivistyssanoja jos niitä käytetään pelkästään itsensä korottamiseen. Tässä tapauksessa tuo sana on hyvä ottaa esille, koska sitä on käytetty kreikankielisessä Raamatussa täysin vertaisessa ja vastaavassa tilanteessa, jossa profetia perustuu todelliseen tapahtumaan, jossa on sanoma, jonka voi ottaa profetiaksi tulevaan.
Profetia kuuluu tästä aiheesta ja tällä kertaa näin:
Saloa on kutsuttu Varsinais-Suomen vilja-aitaksi, koska siellä on suuria viljan keruu ja kuivausrakennuksia ja siiloja. Eräs hyvin tuntemani Kristitty ja uskovainen vartija, on jo pitkään Salossa toiminut yövartijana. Hänen äitinsä sukukin oli omaa sukuaan Vartijan sukua. Tuo yövartija ei koskaan oikein pitänyt yötyöstä, mutta vartijan työtä hän ei toisaalta koskaan moittinut huonoksi työksi, vaan vain yöaikaan tehtävää työtä. Tätä Varsinais-Suomen vilja-aitan vartijaa pyydettiin jokin aika sitten jo siirtymään tuosta yötyöstä päivätyöhön, jotta päivävuoron varsinainen esimies pääsisi lomalle. Yövartijan lomitustehtävään kuuluu toimia esimiehen sijaisena ja hoitamaan lähinnä aamu ja päivä aikaan suoritettavia arvokuljetuksia, eli hyvin vastuulliseen tehtävään, jossa tämän haltuun uskottiin suuria omaisuuksia. Yövartija suostui ilomielin ja vapaaehtoisesti siirtymään päivätyöhön, jotta varsinainen esimies pääsisi lomalle.
Yötyö päättyy kesäkuun alussa ja siirtyminen päivätyöhön alkaa kesäkuun toisena maanantaina 9.6.2008 
 

Kuva: Salon rautatieaseman odotusaulasta (katso kuvaa, lue Niilo Yli-Vainion näky ja hämmästy) Salon aseman odotushallissa oleva kuva roikkuu seinällä siten että yllä näkyvän taulun oikea sivu on Helsinkiin päin ja vasen puolestaan Turun suuntaan.

Niilo Yli-Vainion näky v.1956 Näin suunnilleen hehtaarin kokoisen viljavainion. Seisoin sen reunassa. Minulla oli halu ruveta sitä leikkaamaan, mutta vainio oli vihreä. Kuva katosi niin kuin filmi katoaa. Sitten ilmestyi sama vainio taas. Nyt se näytti kypsältä, mutta kun katsoin sitä, siinä oli ohdakkeita ja juolaa. Taaskin minulla oli tunne, että pitäisi ruveta leikkaamaan. Mutta tämäkin kuva katosi. Sitten tuli kolmas kerta. Pelto oli muuttunut kullankeltaiseksi. Sellaiseksi kuin pellon pitää leikkuuaikana olla.
Taas kuva katosi ja tuli sitten neljännen kerran. Tuuli nousi, idästä, toi synkkiä pilviä, isoja lonkoja, ne laskeutuivat alaspäin. Minulle tuli tunne, että tulossa on hirmumyrsky. Juuri silloin lähtivät vanhanaikaiset vankkurit liikkeelle. Tuli miehiä, jotka nostivat hirmuisella kiireellä lyhteitä vankkureille, leikattua viljaa, pilvien alla, tuulessa, mustien pilvien alla. Siihen päättyi näky.

Matteus 25:13-15 Valvokaa siis, sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä. Sillä tapahtuu, niinkuin tapahtui, kun mies matkusti muille maille: hän kutsui palvelijansa ja uskoi heille omaisuutensa; yhdelle hän antoi viisi leiviskää, toiselle kaksi ja kolmannelle yhden, kullekin hänen kykynsä mukaan, ja lähti muille maille. (vertaus tietysti jatkuu tästä edelleen....)

29.5.2008

Morsiamen ainoa kerskaamisen aihe on tässä ja nyt, pelastusvarmuus

Milloin jumalaton rukoilee? Silloin vasta kun oma henki on menossa, eli yhdeksännellä hetkellä, rukoushetkellä, silloin kun ei enää voi perääntyä takaisin kuudenteen hetkeen. Yhdeksännellä hetkellä kun kuu muuttuu vereksi ja aurinko mustaksi kuin säkkikangas, tähdet putoilevat taivaalta kuin viikunapuu, joka varistaa lehtensä. Silloin jumalaton huutaa: "Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit".
1. Tessalonikalaiskirje 5:4-10
. Mutta te, veljet, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää teidät niinkuin varas; sillä kaikki te olette valkeuden lapsia ja päivän lapsia; me emme ole yön emmekä pimeyden lapsia. Älkäämme siis nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit. Sillä ne, jotka nukkuvat, ne yöllä nukkuvat, ja jotka juovat itsensä juovuksiin, ne yöllä juovuksissa ovat. Mutta me, jotka olemme päivän lapsia, olkaamme raittiit, ja olkoon pukunamme uskon ja rakkauden haarniska ja kypärinämme pelastuksen toivo. Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan, vaan saamaan pelastuksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, joka on kuollut meidän edestämme, että me, valvoimmepa tai nukuimme, eläisimme yhdessä hänen kanssaan.
Mutta te veljet, sinä ja minä olemme morsian, älkäämme me etsikö turhaan leveää porttia, vaan me menemme pää pystyssä siitä ahtaimmasta, josta rikas kamelinkokoinen ei tule pääsemään, meillä on pelastusvarmuus sydämessämme. Me olemme morsian, emmekä ylkää odottava neitsyt lamppuineen, koska nuo neitsyet tulevat hääjuhliin häävieraina, eivätkä sulhasen morsiamena. Meidän profetiamme on laulujen laulu, jossa herramme Jeesus Kristus puhuttelee laulullaan rakkaintaan, morsianta. Sieltä löydämme itsemme, emme kymmenen neitsyen tarinan joukosta. He jäävät tänne odottamaan että noudamme heidät sulhasen kanssa aikanaan hääjuhlaan ja siksi heitä on viisi viisasta ja viisi tyhmää. Meitähän on maailmanlaajuisesti korkeintaan vain yksi tuhannesta ja tämänkaltaisessa kristillisperinteisessä maassa kuin Suomi, meitä morsiamia voisi olla ehkä 1:200-500. Pelkästään tuo yhtälö kertoo portin ahtaudesta. Yhtälön tekee hassuksi se, että niissä maissa, missä kristillisyys on vainottua, morsiamia on 99,99% siitä kristillisestä yhteisöstä, kun juuri täällä missä vainoa ei ole, luku on ihan päinvastainen. Siksi vainojen on alettava ja Laodikean seurakunnan on aika ostaa kultaa, tulessa puhdistettua ja valkaista vaatteensa Kristuksen veressä.

Seuraava tuli Ylen uutisiin ja lisätty vain 1-2h yllä olevan kirjoituksen jälkeen. Ikävä uutinen tuli kuitenkin aiheeseen kuin tilauksesta.

25 hääjuhliin matkannutta kuoli Intiassa
Julkaistu 29.05.2008, klo 16.21 (päivitetty 29.05.2008, klo 16.25)

Ainakin 25 ihmistä kuoli ja 45 loukkaantui torstaina kuorma-auton ajettua kuivuneeseen järveen Karnatakan osavaltiossa Intiassa.
Matkustajat olivat matkalla hääjuhliin Hassanin alueella.  Avokuorma-autossa matkusti noin 100 - 120 ihmistä. Kuski menetti auton hallinnan, ja auto syöksyi sillalta alas.

Profeetallinen viesti hääjuhliin vieraiksi matkaaville… sanoja ei liene tarvita.

28.5.2008

Jouko Pihon sivuilla oli uusi profetia, jonka selitys liittyisi jälleen hyvin tähän pelastussanomaan

Lisätty viimeksi eli 28.5.2008: 

Erään suomalaisen naisen kaksi unta keväällä 2008 Marko Päiväniemen kertomana

Äitini, jolle Jumala usein puhuu öisin esim. unien kautta, näki joitakin viikkoja sitten kaksi kertaa peräkkäin seuraavanlaisen unen:
Unessa hän näki, kuinka taivaalla lensi maata kohti suuri joukko mustia lintuja "suihkuhävittäjämuodostelmassa". Tunnelma oli ahdistava ja hän ymmärsi, että jotain pahaa on tapahtumassa. Yhtäkkiä hän näki toisella puolen
taivasta neljä osiota, joiden keskellä vallitsi rauha. Ensimmäisessä näistä "osioista" oli kaksi enkeliä, toisessa risti, kolmannessa kaksoset ja neljännessä vaaka (tästä hän ei ole aivan 100% varma, mutta kuulemma hyvin suurella todennäköisyydellä kyseessä oli vaaka). Kaksosten ja vaa'an äitini ymmärsi tarkoittavan ajanjaksoja, joita ko. 
symbolit edustavat (kaksoset 21.5. - 21.6. sekä vaaka 23.9. - 23.10.) Hän ymmärsi unen olevan kehotus
Jumalalta rukoukseen etenkin Suomen, mutta myös koko maailman puolesta varsinkin mainittuina ajanjaksoina.

Muutamia päiviä myöhemmin hän näki uuden unen, joka kuitenkin edustaa samaa teemaa:
Unessa oli meneillään uutislähetys. Uutistenlukija yritti aloittaa uutisen lukemisen, mutta ei pystynyt siihen, vaan järkyttyi ja purskahti itkuun. Koska tämä henkilö ei järkytyksessään kyennyt uutista lukemaan, tilalle tuli
ruotsinkielisten uutisten uutisankkuri. Hänelle kävi kuitenkin samoin: nähtyään uutisen, joka hänen eteensä laitettiin, hänkin purskahti itkuun eikä kyennyt hoitamaan tehtäväänsä.

Jarmo yrittää selittää (kröhöm, eli virkayskä):
- Kaksi enkeliä lähti, joilla molemmilla sirppi.
Johanneksen ilmestys 14:14-20. Ja minä näin, ja katso: valkoinen pilvi, ja pilvellä istui Ihmisen Pojan muotoinen, päässänsä kultainen kruunu ja kädessänsä terävä sirppi. Ja temppelistä tuli eräs toinen enkeli huutaen suurella äänellä pilvellä istuvalle: "Lähetä sirppisi ja leikkaa, sillä leikkuuaika on tullut, ja maan elo on kypsynyt". Ja pilvellä istuva heitti sirppinsä maan päälle, ja maa tuli leikatuksi. Ja taivaan temppelistä lähti eräs toinen enkeli, ja hänelläkin oli terävä sirppi. Ja alttarista lähti vielä toinen enkeli, jolla oli tuli vallassaan, ja hän huusi suurella äänellä sille, jolla oli se terävä sirppi, sanoen: "Lähetä terävä sirppisi ja korjaa tertut maan viinipuusta, sillä sen rypäleet ovat kypsyneet". Ja enkeli heitti sirppinsä alas maahan ja korjasi maan viinipuun hedelmät ja heitti ne Jumalan vihan suureen kuurnaan. Ja kuurna poljettiin kaupungin ulkopuolella, ja kuurnasta kuohui veri hevosten kuolaimiin asti, tuhannen kuudensadan vakomitan päähän. Näin leikattiin maata, ensin morsian ja sitten Laodikean penseä seurakunta, joka myös on Jumalan lasten seurakuntaa. Tämä jää ahdistukseen puhdistumaan "Pyhän Kaupungin ulkopuolelle"
- Risti viittaa suureen Pohjolan Valon herätyksen alkamiseen kaukaa Suomen pohjolasta. Tämä on minun oma valvenäkyni kuva viime syksyltä. Tämän kuvan mukainen näky tuli silmieni eteen kun olin tiskaamassa astioita ja päähäni tuli lause "Pohjolan Valon reitti".

.
- Vaaka ehkä viittaa enemmänkin Tukholman profetiaan 1984, jossa kuvataan Suomen tilannetta. Vaaka on horoskooppimerkkinäkin ihan hyvä ajanjakso ja varmaan osuu tietyllä tavalla hyvinkin kohdalleen. Tapahtumathan ovat pitkiä ja kestävät sitten jopa pari kolme vuottakin. Alussa tapahtumat ovat hyvin dramaattisia ja kuvastavat jopa epätoivon tilannetta, josta koituu suomalisille pelastus. Sielun pelastus, koska ihmiset janoavat takaisin Jumalansa luo.
Musta hevonen, jolla oli kädessään vaaka:
Johanneksen ilmestys 6:5-6 Ja kun Karitsa avasi kolmannen sinetin, kuulin minä kolmannen olennon sanovan: "Tule!" Ja minä näin, ja katso: musta hevonen; ja sen selässä istuvalla oli kädessään vaaka. Ja minä kuulin ikäänkuin äänen niiden neljän olennon keskeltä sanovan: "Koiniks-mitta nisuja yhden denarin, ja kolme koiniksia ohria yhden denarin! Mutta älä turmele öljyä äläkä viiniä." Minun mielestäni Venäjä vyöryy viimeistään jo elokuussa Suomeen ja hinnat nousevat tähtitieteellisiin mittoihin.

Tuo toinen uni on täysin selvää tekstiä. Venäjä on jo ottanut Suomen, eikä kukaan voi enää asialle mitään, ei Nato eikä EU.

Sielu, henki ja taivasruumis

Eräs adventistisisar, joka tiesi minun ajattelevan kuolemasta täysin adventistioppien vastaisesti, kysyi minulta jossain vaiheessa keväällä, minkälainen käsitys minulla oikeastaan on kuolemasta ja sen jälkeisestä olotilasta. Selitin hänelle että muistatko kun Jeesus sanoi ristillä ryövärille, että sinä olet minun kanssani vielä tänään taivaassa. Sekä keskustelun, jossa Jeesus sanoi Martalle: Johannes 11:25-26 Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut. Eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole. Uskotko sen?" Tätä lausetta edelsi puhe Martan veljestä Lasaruksesta, joka oli kuollut. Jeesus oli sanonut eräästä tytöstäkin, ettei hän ole kuollut, vaan nukkuu. Siis on ihan eri asia ruumiin ja hengen erottuminen kuolemisessa, kuin että ihmisen kokonaisuus jotenkin kuolisi ja lakkaisi olemasta. Ihminen menettää kontaktinsa kuolemassa maailmaan ja vain henki jää eloon, mikäli siinä on Usko Jeesukseen Kristukseen. Muuten henki joutuu tuonelaan. Kun kuolleiden ylösotto lopulla tapahtuu, silloin käy toteen: Johanneksen ilmestys 6:9-11 Ja kun Karitsa avasi viidennen sinetin, näin minä alttarin alla niiden sielut, jotka olivat surmatut Jumalan sanan tähden ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli. Ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Kuinka kauaksi sinä, pyhä ja totinen Valtias, siirrät tuomiosi ja jätät kostamatta meidän veremme niille, jotka maan päällä asuvat?" Ja heille kullekin annettiin pitkä valkoinen vaippa, ja heille sanottiin, että vielä vähän aikaa pysyisivät levollisina, kunnes oli täyttyvä myös heidän kanssapalvelijainsa ja veljiensä luku, joiden tuli joutua tapettaviksi niinkuin hekin. Näin Uskovana kuollut Pyhä saa taivasruumiin, jolloin on tapahtunut Pyhinä kuolleiden ylösotto, jota seuraa välittömästi perään elävien.
Sisar mietti monta päivää näitä ajatuksia ja ilmoitti minulle sitten lopulta, ettei usko minua. Sitten hän näki unen, jossa hän näki minut ylösotettuna iloisena toisessa käsipuolessa lapseni ja toisessa kädessä hän roikkuu itse ja minä yritän auttaa häntä ylös. (toivon ettet luule minua nyt itsekeskeiseksi maailman pelastajaksi ja että olen täynnä itseäni, ei ole sellaisesta kysymys, vaan tämän naisen pelastuksesta). Uskon ja rukoilen että tuo nainen saisi valaistuksen ja Armon ymmärtää, vaikka tuo häntä askarruttanut pulmallinen asia ei häntä pelastakaan, vaan se pelastaa, missä roolissa Jeesus on sydämessämme. Mikäli Jeesus on sydämessäsi vain yhden hetken, jossa tarvitset häntä vain katumuksen hetkellä, olet hakoteillä, vaan tarvitset Jeesusta myös silloin, kun et tajua tarvitsevasi häntä. Kun osaat vilpittömin mielin tunnustaa vajavuutesi, heikkoutesi ja syntisyytesi, kaipaat Jeesusta Kristusta ja hänen puhdistavaa lunastusvertaan, niin silloin olet Kristuksen morsian ja ikuisesti elävä sielu.

Ylösoton tapahtuman ajankohtaan viittaavaa: HUOM! VAHVAA SANOMAA...

2. Mooseksen kirja 23:15-20
Pidä happamattoman leivän juhla: seitsemänä päivänä syö happamatonta leipää, niinkuin minä olen sinua käskenyt, määrättynä aikana aabib-kuussa, sillä siinä kuussa sinä olet lähtenyt Egyptistä; mutta tyhjin käsin älköön tultako minun kasvojeni eteen. Ja vietä leikkuujuhla, kun leikkaat uutiset viljastasi (9.6.2008), jonka olet kylvänyt vainioon, ja korjuujuhla vuoden lopussa, kun korjaat satosi (2012 syksy) vainiolta. Kolme kertaa vuodessa tulkoon kaikki sinun miesväkesi Herran, Herran, kasvojen eteen. Älä uhraa minun teurasuhrini verta happamen leivän ohella. Ja minun juhlauhrini rasvaa älköön jääkö yön yli seuraavaan aamuun. Parhaat maasi uutisesta tuo Herran, Jumalasi, huoneeseen. Älä keitä vohlaa emänsä maidossa. Katso, minä lähetän enkelin sinun edellesi varjelemaan sinua tiellä ja johdattamaan sinua siihen paikkaan, jonka minä olen valmistanut.

Punaisella Morsiamen ylösotto ja sinisellä penseän seurakunnan toinen ylösotto 1335 päivää rauhasta jolloin nousee suuri enkeliruhtinas Mikael oman kansansa suojaksi. Rauha rikkoutuu, loputkin pakanat vapautetaan taivaskotiin ja Israel joutuu vainoon ja pelastuu. Pietari kielsi Jeesuksen kolme kertaa joka viittaa tuohon, vihreällä kolmeen Herran eteen tuloon. Pietarille Jeesus antoi kolme kertaa anteeksi ja kaikki tapahtui aamuun mennessä. Lopuksi kun Jeesus tapasi kuolemansa jälkeen Huom. KOLMANNEN kerran. Opetuslapsensa olivat lisäksi TOISTA kertaa kalassa jossa Jeesus oli myös mukana, mutta tällä toisella kertaa Jeesus oli Kirkastetussa Taivasruumiissaan. Hän käski heittää verkot veneen oikealle puolelle, jolloin saaliiksi tuli 153 kalaa. Tämän jälkeen Jeesus kysyi Pietarilta, rakastiko hän tätä. Pietari joutui vastaamaan kolme kertaa myöntävästi samaan kysymykseen.  

3. Mooseksen kirja 23:1-17 (1+2+3...17=153)
1 Ja Herra puhui Moosekselle sanoen:
2 "Puhu israelilaisille ja sano heille: Herran juhla-ajat, joiksi teidän on kuulutettava pyhät kokoukset, minun juhla-aikani, ovat nämä.
3 Kuusi päivää tehtäköön työtä, mutta seitsemäntenä päivänä on sapatti, levon päivä, pyhä kokous; silloin älkää yhtäkään askaretta toimittako, se on Herran sapatti, missä asuttekin.
(Tässä puhutaan koko maailman historiasta 6000 vuotta työtä ja 1000 vuotta lepoa)
4 Nämä ovat Herran juhla-ajat, pyhät kokoukset, jotka teidän on kuulutettava määräajallansa:
5 Ensimmäisessä kuussa, kuukauden neljäntenätoista päivänä, iltahämärässä, on pääsiäinen Herran kunniaksi.
(Juutalaiskalenterin huhtikuu on 1. kuukausi ja tänä vuonna se oli 7.4.2008 joka on siis yhtä kuin 1.1.2008)
6 Ja saman kuukauden viidentenätoista päivänä on happamattoman leivän juhla Herran kunniaksi; syökää happamatonta leipää seitsemän päivää.
(Pääsiäisen jälkeinen maanantai 21.4.2008 happamuus poistui kun Jeesus oli kuollut täyden kuun aikaan 20.4.2008)
7 Ensimmäisenä päivänä olkoon teillä pyhä kokous, silloin älkää yhtäkään arkiaskaretta toimittako.
8 Tuokaa Herralle uhri seitsemänä päivänä. Seitsemäntenä päivänä on pyhä kokous; silloin älkää yhtäkään arkiaskaretta toimittako."
9 Ja Herra puhui Moosekselle sanoen:
10 "Puhu israelilaisille ja sano heille: Kun te tulette siihen maahan, jonka minä teille annan, ja leikkaatte sen viljaa, niin viekää papille viljastanne uutislyhde.
(ylösotto, esikoiset, Matt. 27 ...ja haudat aukenivat...)
11 Ja hän toimittakoon sen lyhteen heilutuksen Herran edessä, että hänen mielisuosionsa tulisi teidän osaksenne; sapatin jälkeisenä päivänä pappi toimittakoon sen heilutuksen.
12 Ja sinä päivänä, jona teidän lyhteenne heilutus toimitetaan, uhratkaa virheetön, vuoden vanha karitsa polttouhriksi Herralle,
(Kuvaa Jeesusta ristillä) HUOMAA! VIRHEETÖN vuoden vanha karitsa.
13 ja siihen kuuluvaksi ruokauhriksi kaksi kymmenennestä lestyjä jauhoja, öljyyn sekoitettuna, uhriksi, suloiseksi tuoksuksi Herralle, sekä siihen kuuluvaksi juomauhriksi neljännes hiin-mittaa viiniä.
14 Älkääkä syökö uutisleipää, paahdettuja jyviä tai tuleentumatonta viljaa ennen sitä päivää, jona tuotte Jumalallenne uhrilahjan. Se olkoon teille ikuinen säädös sukupolvesta sukupolveen, missä asuttekin.
15 Sitten laskekaa sapatin jälkeisestä päivästä, siitä päivästä, jona toitte heilutuslyhteen, seitsemän täyttä viikkoa,
(neljäkymmentä yhdeksän eli juutalaiskalenterin mukainen Helluntai 8.6.2008)
16 laskekaa viisikymmentä päivää seitsemännen sapatin jälkeiseen päivään asti; sitten tuokaa Herralle uusi ruokauhri.
(Helluntain jälkeinen maanantai 9.6.2008)
17 Sieltä, missä asutte, tuokaa heilutusleiväksi kaksi kakkua, jotka on leivottava happamena kahdesta kymmenenneksestä lestyjä jauhoja, Herralle uutislahjaksi.
(Viittaa Pyhinä kuolleiden ylösotto ja elossa oleva morsian) HUOMAA! Uutislahja tässäkin kohtaa, eli vasta viljankorjuun alku.

Mikä kaiken sitten yhdistäisi juuri tähän vuoteen 2008 ??? Matteus 27 kirjoitukseni jossa on sisällä koko pelastussanoman keskeisimmät kohdat. Yhdeksäs hetki viittaa siihen päivään jolloin aurinko menee mustaksi ja kuu muuttuu vereksi. Tapahtuu paljon yhdellä kertaa, jolloin kaikki rikkaat ja köyhät huutavat Jumalaa avukseen tai vuoria lankeamaan heidän päälleen, koska kuka voisi kestää. Tätä on jo kauan sitten edeltänyt 1. ylösotto koska Matteus 27 viittaus pimeyttä kestää hamaan yhdeksänteen hetkeen, viittaa epävakaaseen maailmaan, ennen rauhaa.

Rukoilen että tämä aukenisi niille ihmisille jotka kaipaavat tämän tiedon itselleen. Tosin tämän kaiken tietäminen ei ketään pelasta, joten tieto on siksi täysin turhaa ja saattaa jopa aiheuttaa joillekin vain tuskaa tai pelkoa. Muistakaa rakkaat lukijani vain se, että jos Jeesus on luvannut tulla kuin varas yöllä, hän myös tulee kuin varas yöllä, eikä siihen auta minun kummalliset yhtälöt ja symboliikan tunnistaminen kaiken tuon rituaalin keskeltä.

27.5.2008

Kirjoitin poikkeuksellisesti Suomi24 sivustoon...

Ensin ajattelin etten viitsi katsoa koska tiesin, ettei monikaan lue tekstiäni sydämellään vaan pitää sitä lähinnä pilkkanaan. Näin tietysti, koska Pyhä Henki ei kulje mukana. Päätin siis katsoa koska keskusteluun oli osallistunut jo yli kuusi ihmistä. Huomasin että pilkkaajia oli sillä hetkellä viisi ja yksi siunasi minua. Ei iloon tarvita kuin yksi veli tai sisko joka tekee sen ja silloin kirjoitus ei ole mennyt hukkaan, koska yksikin ihminen joka löytää vaikkapa täältä minun, universumin huonoimman profeetan sivustolta iloa itselleen, olen tehnyt Jumalan tahdon. Toiset löytävät näiltä sivuilta pelkän hörhön, joka on harhautunut pahasti ja on keksinyt ihan oman tavan pelastua. Nämä taas eivät ole lukeneet sisintäni, jossa on ihan sama Pyhä evankeliumi minkä meistä aidoista kristityistä lähes kaikki sellaisenaan tunnustavat, eli ihan perus, perus luterilainen uskontunnustus on se usko mihin uskon, vaikka en luterilaisten sakramenttien jakamistapaa enää kunnioitakaan. Pyhä Henki on näillä sivuilla vain avannut minulle ihmispololle kannettavaksi jotain raskasta, jonka kaikki tarvitsevat eräänä päivänä. Armon ja Hyvän Jumalan ihmeellisen suunnitelman, miten hän aikoo muuttaa vallan pedolta Ihmisen Pojalle jotta mahdollisimman moni saa oikeudenmukaisen mahdollisuutensa pelastautua. Sen sanoman julistaminen ei ole kiitollista puuhaa. Meitä kristittyjä kutsutaan kaloiksi ja tästä kirjoituksesta sain mieleeni vertauksen elävistä ja kuolleista kaloista virrassa.
Nämä ihmiset jotka pilkkaavat ovat kuolleita kaloja, koska he menevät virran mukana vatsa ylöspäin ja Marko ui vastavirtaan aivan kuin elävä kalakin virrassa tekee, koska hän elää ja nousee Kristuksen luo sinä päivänä kun aika on siihen tullut, mitä luultavimmin nopeammin kuin arvaattekaan. Nämä muut kalat ovat osapuilleen kuolleita kaikki tai kuolemaisillaan.
Vastasin Markolle näin:
Mutta lopuksi haluan kertoa näille pilkkaajille yhden sanoman: Jeesus herätti kuolleita, paransi sokeita ja rampoja. Hän kykenee herättämään viimeisenä aikana teidät kaikki terveiksi eläviksi olennoiksi ja hän on luvannut vuodattaa Pyhän Henkensä koko maailmaan, jotta nuorukaiset profetoisivat ja vanhukset näkisivät enneunia. Hän antaa kaikkien saada nähdä hänen suuren voimansa ja vielä senkin jälkeen hän tulee pelastamaan kaikki ne jotka vain huutavat Herran nimeä. Aamen.

25.5.2008

Siis ei vois paljoa enää vähempää innostaa joku Euroviisu mutta...

Eilen katsoin noita typeriä kisoja, tosin vasta kun luettiin pisteet. Huomasin heti alkuun että Kreikka voittaisi ylivoimaisesti, mutta sitten Venäjä alkoi saada pisteitä ja tuli rinnalle, mennen lopulta kirkkaasti ohi. Siinä kohdassa kun Kreikka johti, mietin että Kreikan lippu on tosiaankin käänteinen Suomi ja muistin että Olympia alkoi juuri Kreikasta ja minä uskon ettei Kiinan Olympialaisia tulla pitämään, vaan Kreikan Ateena oli ensimmäinen ja viimeinen. Sama pätee tähän, mutta hieman monimutkaisesti ajateltuna. Lordilla oli maski, teräsbetonilla ei. Lordi lauloi englanniksi, Teräsbetoni suomeksi. Lippu oli Lordilla sinivalkoinen ja Teräsbetonille se oli valkosininen, jonka Venäjä voitti 6-0 laulukuoroon. Paavali sanoi aina että ensin juutalaisille ja sitten kreikkalaisille. Johanneksen ilmestys kuvasi pedon voittavan, joten lampaita on pian hankalaa laiduntaa. Tätä kaikkea minä mietin... mitä sinä?

24.5.2008

Yhtymäkohtia ympäriinsä - Maskilla ja kohta ilman

Euroviisut 20.5.2006 – Lordi kappaleella ”Hard Rock Hallelujah”

Hard Rock hallelujaa!
Ovat pyhimykset repaleina syntisten yössä Ilman opastavaa valoa ovat karitsat eksyksissä Ukkosen lailla seinät romahtaa ja kivet vieriä saa Rockin tuomiopäivässä pitää sielut paljastaa Salamat voimallaan väärät profeetat maahan iskee Kuun kohotessa merkkiä odotamme Ja ihmeissämme nousemme Rock 'n' Roll enkelit tuo hard rock hallelujaan Demonit ja enkelit yhdessä ovat tulleet katsomaan Rock 'n' Roll enkelit tuo hard rock hallelujaan Jumalan luomakunnassa yliluonnollisen korkealle kohoaa
Tosiuskovaiset toki pelastetaan. Täytyy veljien

ja siskojen pysyä uskossaan Tuomiopäivänä rockin uskalikot voittaa Harlekiineista hyvät uudet kuninkaat saa Salamat voimallaan väärät profeetat maahan iskee Kuun kohotessa merkkiä odotamme Ja ihmeissämme nousemme Rock 'n' Roll enkelit tuo hard rock hallelujaan Demonit ja enkelit ovat yhdessä tulleet katsomaan Rock 'n' Roll enkelit tuo hard rock hallelujaan Jumalan luomakunnassa yliluonnollisen korkealle kohoaa On siivet selässä, sarvet päässä On hampaat terävät ja silmät punaiset En ole ihan enkeli, en edes langennut enkeli Liity siis meihin tai on osoitteesi helvetti Hard Rock hallelujaa... Rock 'n' roll enkelit...


Euroviisujen finaali tänään - Teräsbetoni kamppailee voitosta

Julkaistu 24.05.2008, klo 06.25 (päivitetty 24.05.2008, klo 15.44)

Teräsbetoni alkukarsinnoissa
Kuva: Harri Hinkka / YLE

Euroviisujen voitto ratkeaa lauantai-iltana Belgradissa Serbiassa. Suomen Teräsbetoni on noussut tiistaisen semifinaalin jälkeen vedonlyöntilistoilla huomattavasti ja kamppailee jopa viisuvoitosta.

Heiltä kysyttiin Belgradissa, kohdun yläpuolella, eli siis ei kohdussa eli Kosovossa, (Hoosea 13:13) että:

”oletteko te Lordi ilman maskeja?”


Olkoon myrsky sekä viima ja tuvassa lämmin kamiina. On kunnia ja miehuullisuus suorittaa velvollisuus Maailma on kylmä vaikka on ehkä lämmölläkin paikka. Kentät kutsuu sankareita eikä suinkaan pelkureita. (kertosäe) Missä miehet ratsastaa. Siellä lampaat ei voi laiduntaa. Missä miehet ratsastaa. Siellä kuulee susien ulvontaa. Missä miehet, missä miehet ratsastaa. Missä miehet, missä miehet ratsastaa. Olkoon edessä tuhoa ja takana lemmen lumoa. On miehellä velvollisuus muistaa urhoollisuus. Ei kukaan voi välttää kipua ja vain elämän virrassa lipua. Kentät kutsuu sankareita eikä suinkaan pelkureita

Ovatko he tosiaankin pedon kasvojen paljastajat, jos he voittavat, vai ovatko nämä ajatukset taas joku minun hulluista aivoituksistani? Katso sanoituksia ja hämmästele niitä, mikäli PH vain ensin avaa sinulle niistä ne kummalliset yhtälöt. Ainakin Teräsbetoni varoittaa siitä kun miehet alkaa tosiaan hevosillaan ratsastaa, etteivät siellä tosiaan enää ole turvassa lampaat ja karitsat, joista Lordi jo ilmoitti omassa sanoituksessaan että heidät, tosiuskovat pelastetaan ensin pois, ennen kuin tämä kaikki alkaa. Paljastuuko siis pian Euroviisujen jälkeen pedon oikeat kasvot? Voittaako kasvonsa paljastanut Lordi sanoituksellaan ja musiikkityylillään kuka saa vallan.

21.5.2008

Lopunajan eksytetty ja itse omin silmin, korvin, käsin ja jaloin eksynyt kristitty

2. kirje Timoteukselle 3:1-9 Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta. Sillä niitä ovat ne, jotka tungettelevat taloihin ja pauloihinsa kietovat syntien rasittamia ja monenlaisten himojen heiteltäviä naisparkoja, jotka aina ovat opetusta ottamassa, eivätkä koskaan voi päästä totuuden tuntemiseen. Ja niinkuin Jannes ja Jambres vastustivat Moosesta, niin nuokin vastustavat totuutta, nuo mieleltään turmeltuneet ihmiset, jotka eivät uskonkoetuksissa kestä. Mutta he eivät pitemmälle edisty, sillä heidän mielettömyytensä on käyvä ilmeiseksi kaikille, niinkuin noidenkin mielettömyys kävi ilmi.

Matteus 16:2-3 Mutta hän vastasi ja sanoi heille: "Kun ilta tulee, sanotte te: 'Tulee selkeä ilma, sillä taivas ruskottaa', ja aamulla: 'Tänään tulee rajuilma, sillä taivas ruskottaa ja on synkkä'. Taivaan muodon te osaatte arvioida, mutta aikain merkkejä ette osaa.
 

Kun lähtee ruotimaan Paavalin kuvausta lopunajan ihmisistä Timoteukselle, huomaakin että tässä on lueteltuna koko kymmenen käskyn lista kokonaisuudessaan ensimmäisestä käskystä alkaen aina viimeiseen saakka. Eikä siinä vielä mitään. Näinhän ihmiset aina ovat olleet ja tehneet. Kyllä jokainen löytää siitä helmasyntinsä mutta miksi Paavali tuo esille viittauksen lopunajan ihmisestä? Hänhän tarkoittaakin tuossa meitä kristittyjä. Nykykristikunnan pelastusvarmuus on valheellinen, koska se suvaitsee jo aivan kaiken ja niinpä omatunto on paatunut eikä kykene enää erottamaan oikeaa väärästä. Kristityn sydän on ollut sivuraiteella jo pitkään, eikä kukaan ole ollut tarpeeksi voimakas tekemään uskonpuhdistustyötä, kuten Luther 1500 luvulla, vaan kristikunta on mädäntynyt paise, jonka on pakko puhjeta kun paine tulee tarpeeksi suureksi. Luste sidotaan kimppuihin ja nisu korjataan aittaan ja sitten alkaa tulessa puhdistautuminen, jonka jälkeen vasta tulee tyhmien ja viisaiden neitsyiden aika erottua toinen toisestaan, eksytettyihin ja pelastuviin. Neitsyet ovat juutalaisen perinteen mukaan yömyöhään lamppuineen odottavia nuoria naimattomia naisia kylätien varrella sulhasta ja morsianta, jotta nämä saisivat onnitella nuorta paria ja päästä heidän mukaansa hääjuhliin. Aluksi morsiameksi pääsemiseksi on kuitenkin hyvin, hyvin ahdas portti, josta vain harvat menevät.
Jannes ja Jambres olivat faaraon noitia, jotka saattoivat tuoda joitain ihmeitä juuri sen verran että moni ei uskonut Moosesta eikä Aaronia, vaikka heidän käärmeet söivät noiden väärien profeettojenkin käärmeet, eli sauvat, jotka muuttuivat käärmeiksi. Niin kävi silloin itselleen faaraollekin, joka eksyi. Niin käy nytkin ja niinpä väärä profeetta tuo ihmeet johon moni lankeaa. Paavalin kuvaama ”naisparkoja” termi kuvaa tuossa selvästi jälleen kerran kirkkoja, eli palataan taas alkuasetelmaan, jossa Paavali kuvaa minkälainen on lopunajan eksynyt kristitty. Penseä laodikealainen, jonka Jeesus oksentaa suustaan, koska se näyttää hyvältä muttei maistu. Tuolle penseälle kristitylle joka ei ole kuuma eikä kylmä, on Jumala suunnitellut puoli hetkeä, eli puoli aikaa ja yhden kokonaisen ajan, eli 1335 päivää tulessa puhdistautumiselle taivaskelpoiseksi. He ostavat Häneltä kultaa, tulessa puhdistettua ja sen jälkeen koko loppu maailma romahtaa...

19.5.2008

Kuusituhatta vuotta aikaa ja yli 1950 vuotta on odotettu Jeesusta palaavaksi

Ihmiset ovat eläneet kuten Tuomas puki Danielin patsaan uudelleen

Kultainen pää - Aatamista Aabrahamiin - lakia ennen ilman synnin tuntoa
Hopeinen yläruumis - Abrahamista Jeesukseen - lainalainen kärsimyksen aika
Pronssinen lantio - alkuseurakunnasta uskonpuhdistukseen - nautintojen aika ilman lakia
Rautaiset jalat - uskonpuhdistuksesta nykyaikaan - parannuksen teon aika laittomuudesta
Rauta- ja savijalat - lopunajan seurakuntaliitokset - suvaitsevaisuuden ja luopumisen aika

Tämä kaikki odotus päättyy joskus! Moni vain ei tahdo uskoa että se jonain päivänä oikeasti päättyy. Tarkoitan IHAN OIKEASTI, OIKEASTI. Monet saarnaajat ja papit puhuvat ihan toista mitä ajattelevat itse. Heille pappistyö on enemmänkin sielunhoidollista, eikä ainakaan Jeesuksen oikeaa odottamista. Olen haastatellut monta pappismiestä ja yllättävän usealla on hyvin konservatiivinen ajatus Jeesuksen paluun todellisuudesta. He sanovat vaikka näin, että "voi voi, kun jo silloin -40 luvulla mummokin sanoi että jokohan se ensi keväänä Jeesus tulee takaisin" ja samalla he miettivät kuinka kauan heidän talonsa katto kestää kun siihen laitettiin viisi vuotta sitten uusi peltikatto, tai vaikka jokohan minä sen leimikon pääsen kymmenen vuoden päästä hakkaamaan. Kyllä minäkin muistan nuorena pojan-nulikkana kun isot miehet
-70 luvulla puhuivat ihan samaan sävyyn kirkonmenojen (adventistinen Jumalan palvelus, sapattikoulu) jälkeen. Minä kun olin murrosikäinen juuri kastettu pojankoltiainen, yritin hahmottaa mitä se olisi. Pelastusvarmuus minulla oli sydämessäni, enkä siis tuntenut mitään pelkoa Jeesuksen paluun mahdollisesta oikeasta tapahtumasta. Mutta kummastelin puheita.
 

Miksi sitten sitä on aina odotettu, vaikka ei ole tapahtunut esimerkiksi ihan kaikkia ennustuksia? Moni ennustus, kuten juutalaisvaltion synty, on huomattu vasta kun se on tapahtunut. Siihen asti on aina ajateltu vain symboliikkaa ja sitä että yksin Jumala tietää, kuten sitä nykyäänkin jatkuvasti kuulee. Jukka Norvantokin jatkuvasti toistelee samaa radiokuunnelmissaan, eikä hänkään huomaa vertauskuvissa syvempää kokonaisuutta kuin juuri sen mitä lukemalla voi analyyttisesti huomata. Siksipä Jumala käyttää meitä eri tarkoituksiin, eri tavalla. Toisille Hän antaa suuria Pyhän Hengen sanan avaimia, avaa kokonaisuuksia ja toiset taas saavat perusmaitoa jaettavakseen vasta uudestisyntyneille kristityille, eikä yhtään enempää. Molemmat tekevät silti täysillä Jumalan työtä ja muistaa täytyy sellainen seikka, että molemmat ovat välttämättömiä osuuksia Jumalan työssä, joskin perusmaidon jakajan on vaikeampi ymmärtää vahvan viinin jakajan osaa tässä työssä.

Mitä sitten tapahtuu kun Jeesus oikeasti palaa ja miksi me olemme tällaisessa kummallisessa lujaa Uskoa vaativassa vaiheessa? Tällä hetkellä Pyhän Hengen työ on hankalasti sanottuna minimaalisen huomaamatonta, koska tässä ajassa merkitään morsianta ja se tapahtuu lapsenomaisen Uskon kautta ilman suuria todistusnäyttöjä. Jeesus Kristus haluaa nähdä kuinka vähään me olemme rakastuneet ja kuinka pienestä siemenestä voimme uskoa Hänessä pelastuksemme. Tämä kaikki kaikenlisäksi hiipuu hitaasti, hyvin hitaasti, jolloin kokonainen sukupolvi vaihtuu. Niinpä tässä ajassa elävä maailman hallitukseen uskova ei näe Pyhän Hengen työtä pikkuriikkisen vertaa, vaan joutuu oikeasti uskomaan, jotta voisi havaita Kristuksen kaiken muun seasta. Kun morsiamen Usko on näin koeteltu, sen jälkeen suuri sivu kääntyy, historian lehti vaihtuu seuraavaan ja alkaa täysin päinvastainen liike. Pyhä Henki suorastaan kaadetaan ihmiskunnan päälle. Tässä muutoksessa ylösotto on jo tapahtunut ja seurakunta joka tänne jää, on juuri se penseä väki, joka ei odottanut. Nämä saavat nyt ne suuret kokemukset.

18.5.2008

Danielin kivilohkare on vertaus ylösottotapahtumasta

Daniel 2:34-35 Sinun sitä katsellessasi irtautui kivilohkare-ei ihmiskäden voimasta-ja iski kuvapatsasta jalkoihin, jotka olivat rautaa ja savea, ja murskasi ne. Silloin musertuivat yhdellä haavaa rauta, savi, vaski, hopea ja kulta, ja niiden kävi kuin akanain kesäisillä puimatantereilla: tuuli vei ne, eikä niistä löydetty jälkeäkään. Mutta kivestä, joka oli kuvapatsaan murskannut, tuli suuri vuori, ja se täytti koko maan.

Laulujen laulu 2:10-13 Rakkaani lausuu ja sanoo minulle: "Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule. Sillä katso, talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan. Kukkaset ovat puhjenneet maahan, laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme. Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnökset ovat kukassa ja tuoksuavat. Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule.

Metsäkyyhkysen ääni = rauhasta oikeasti ja ääneen puhuminen, (ei vielä rauha)
Viikunapuu tekee keväthedelmää = Messiaaniset juutalaiset julistavat Jeesusta
Viiniköynnökset ovat kukassa = penseä seurakunta, viini jonka enkeli leikkaa ja heittää Jumalan suureen viinikuurnaan ja se poljetaan kaupungin ulkopuolella.

Ensimmäinen ylösotto tapahtuu kun ruusupensaita leikataan ja kukat ovat puhjenneet maahan, se on kaunis helteinen kesäpäivä ja sillä hetkellä on maanantai aamu kello 9:00 suomenaikaa. Mutta kaiken ensin on pedon ilmestyttävä...

16.5.2008

Ruoska kirkoille

On jälleen aika ruoskia kirkkoja. Kirkoilla ja Aatamilla on selvä yhteenkuuluvuus, josta kristityn on syytä katkoa hengellinen side. Juuriamme emme voi katkoa, koska silloin katkomme myös siteen seurakuntaan ja seurakunta on se arvokas asia, eikä kirkko ja niinpä emme harrasta kirkosta eroamistakaan. Kun kuuntelee kirkonmiehiä, jotka hehkuttavat nimenomaan kirkon perusoppeja, huomaa, että jokainen kirkko on valmiiksi vammainen ja teroittaa aina jotain tekoihin liittyvää, ollakseen juuri se oikea kirkko, josta on se ainoa ponnahduslauta Taivaaseen. Jokainen kirkko kertoo oman Pyhän tarinansa, jolla se yrittää päästä portiksi Jeesuksen tilalle, tieksi Kristuksen sijaan. Vain yksin Jeesus on tie, totuus ja elämä. Kun sinulla on kristillinen sanoma ja evankeliumi, et tarvitse kirkkoja mihinkään rooliin tässä pelastuksessa, vaan seurakuntasi. Se on ihan saman tekevää mikä seurakunta se on, mikäli sen seurakunnan perus julistusevankeliumi on Jeesuksen Kristuksen puhdasta ilosanomaa. Eikä sen tarvitse aina
olla ihan puhdastakaan, jos Pyhä Henki puhuttelee seurakunnassa sen jäseniä. Jeesuksen Henki kulkee pitkin noita seitsemää seurakuntaa ja hakee niitä, joihin voi sinetin lyödä, eikä erehdy, jos sellaisen nöyrän kulkijan löytää. Älä siis pelkää, vaan elä elämääsi ja Rukoile Pyhän Hengen voimaa jaksaa ja varjellusta pahan voimien eksyttävältä hapatukselta. Eksytystä on joka paikka pullollaan ja siihen tarvitaan todellakin henkien erottamisen lahjaa, löytääkseen puhtaan tien kulkea. Ilman rukousta on turha kuvitella pääsevänsä maaliin, koska juuri sitä saatana haluaa. Se haluaa sinun itsesi kiipeävän taivaan porteille omin avuin. Tämä on eksytyksen suurimpia huomioita, löytää eksytyksestä omien tekojesi vaade, jolla sinua houkutellaan. Jeesus ei tarvitse yhtään tekoasi, vaan sinut juuri siinä vajavuudessasi kuin olet, tunnustaen heikkoutesi ja voimattomuutesi. Itkun sekaisin tuntein pyydät apua Herralta Jeesukselta Kristukselta joka ikinen päivä. Sellaisen ihmisen Kristus haluaa omakseen pelastaa.
Luterilaisuus vääristää oppeja, hyväksyy Raamatunvastaisesti asioita ja jopa dippaa Pyhä ehtoollisenkin, joka piti olla kaunis ja puhdas muisto Jeesuksen lihasta ja verestä. Tekojen kautta jälleen jopa tehden entinen hyvä turmioksi. Adventtikirkko yrittää pitää käskyt ja taas yrittää pitää käskyt, pääasiallisesti onnistuneella lepopäivän pitämisellään. Pelkkiä tekoja. Helluntailiike taas veuhtoo Pyhän Hengen lahjoillaan ja voimistelee niiden kimpussa näyttäen muille kuinka he ovat ainoa oikea, koska osaavat kielillä puhumisen. Tekoja, tekoja ja taas tekoja. Kaikki kirkot ovat tehneet itselleen jonkinlaisen brandyn teoistaan, jotka toimivat kuvana heistä. Silti noissa jokaisessa kirkossa on rakastettavia pikkuihmisiä, joilla on omat tunteet, jotka eivät ole kirkon tunteita ja niistä Jeesus on erityisen kiinnostunut ja sieltä löytyvät ne sielut joita hän haluaa pelastaa imevästä vesipyörteestä joka imaisee sen keskelle joutuneen itselleen, vailla toivoa.
Rakas lukijani, älä siis usko kirkon voimaan, älä yhdenkään kirkon, vaan usko sen sijaan Jumalan sanaan, Raamattuun ja siihen omaan seurakuntaasi ja erityisesti sen nöyrimpiin jäseniin, joista erottuu Pyhän Hengen voima ja lahja, jolla tuo yksittäinen seurakuntalainen sinuakin auttaa. Näistä koostuu se kahden tai kolmen yhteen kokoontunut voimanlähde jossa keskellä on Jeesus.

13.5.2008

MATTEUS 27:45-59.

VERTAUSKUVAT TULKINNASSA JEESUKSEEN

JEESUS = MAAILMAN KRISTINUSKOA TUNNUSTAVAT
JEESUKSEN RUUMIS = FYYSINEN MAAILMA

Tämä luku avautui minulle ns. kolmannen tason vertauskuvana kesällä 2006 joka mullisti ja hämmästytti minut. Tästä löytyi ensimmäisen kerran selvästi myös toinen ylösotto. Kirjoitin kaiken heti ylös ja olen pitkään ruotinut lukua, koska sen sisältö ei voi olla sattumaa. Mietin myös miksi Jeesus huusi nuo sanat ja miksi Matteus kertoi poikkeuksellisesti tuon juuri noin, koska hänhän oli suoraviivainen mies, eikä yleensä kuvaillut tunteita, eikä ainakaan maininnut juurikaan naisista mitään. Monet ihmiset ovat saaneet profetioita jommasta kummasta ylösotosta, muttei molemmista ja juuri siksi nämä ovatkin jatkuvassa ristiriidassa yhden ainoan ylösottoteorian takia. Joku näkee ylösoton tuossa ja joku toinen tässä jolloin molemmat ovat oikeassa, eikä kumpikaan väärässä.

Matteus 27:45-59. teksti aluksi mustalla pilkottuna pieniin osiin, oma kommentti punaisella ja Raamatun jakeet sinisellä.


Mutta kuudennesta hetkestä alkaen tuli pimeys yli kaiken maan,
KUUDES HETKI = kevät 2006 PIMEYS LASKEUTUU
(luonto, uskonto, politiikka, talous ja henkimaailma)
Vuosiluku 2006 kevät tarkoittaa Raamatullista vuodenvaihdetta, eli vuosi 2006 alkoi vasta kuuttoman kuun aikaan maaliskuussa 2006 ja tämän vuoden 2008 alku oli tasauskuukausi, jolloin 2008 alkoi vasta 7.4.2008

Varas tulee hiiskumatta hiljaa... (valkoinen pitkä vaippa=Taivasruumis)
Johanneksen ilmestys 6:9-11
Ja kun Karitsa avasi viidennen sinetin, näin minä alttarin alla niiden sielut, jotka olivat surmatut Jumalan sanan tähden ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli. Ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Kuinka kauaksi sinä, pyhä ja totinen Valtias, siirrät tuomiosi ja jätät kostamatta meidän veremme niille, jotka maan päällä asuvat?" (kuolleet Pyhät) Ja heille kullekin annettiin pitkä valkoinen vaippa, ja heille sanottiin, että vielä vähän aikaa pysyisivät levollisina, kunnes oli täyttyvä myös heidän kanssapalvelijainsa ja veljiensä luku, joiden tuli joutua tapettaviksi niinkuin hekin.
Johanneksen ilmestys 14:14-20.
Ja minä näin, ja katso: valkoinen pilvi, ja pilvellä istui Ihmisen Pojan muotoinen, päässänsä kultainen kruunu ja kädessänsä terävä sirppi. Ja temppelistä tuli eräs toinen enkeli huutaen suurella äänellä pilvellä istuvalle: "Lähetä sirppisi ja leikkaa, sillä leikkuuaika on tullut, ja maan elo on kypsynyt". Ja pilvellä istuva heitti sirppinsä maan päälle, ja maa tuli leikatuksi. Ja taivaan temppelistä lähti eräs toinen enkeli, ja hänelläkin oli terävä sirppi. Ja alttarista lähti vielä toinen enkeli, jolla oli tuli vallassaan, ja hän huusi suurella äänellä sille, jolla oli se terävä sirppi, sanoen: "Lähetä terävä sirppisi ja korjaa tertut maan viinipuusta, sillä sen rypäleet ovat kypsyneet". Ja enkeli heitti sirppinsä alas maahan ja korjasi maan viinipuun hedelmät ja heitti ne Jumalan vihan suureen kuurnaan. Ja kuurna poljettiin kaupungin ulkopuolella, ja kuurnasta kuohui veri hevosten kuolaimiin asti, tuhannen kuudensadan vakomitan päähän.
Näin leikattiin maata, ensin morsian ja sitten Laodikean penseä seurakunta, joka myös on Jumalan lasten seurakuntaa. Tämä jää ahdistukseen puhdistumaan "Pyhän Kaupungin ulkopuolelle".

ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen.
YHDEKSÄS HETKI = 2009 kestää Israelin valerauhan tekoon.
Yhdeksäs hetki ”rukoushetki”=vertauskuvaa Getsemanen puutarhan rukoushetkestä, juuri ennen Juudaksen kavallusta, Israelin valerauhan julistusta.

Tästä alkaa varsinainen ahdistuksen- ja vakavien varoitusten aika koko ihmiskunnalle...
Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: "Eeli, Eeli, lama sabaktani?" Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?
Johanneksen ilmestys 6:12-17
Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi, ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa, ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"
Johanneksen ilmestys 8:1-4
Ja kun Karitsa avasi seitsemännen sinetin, tuli taivaassa äänettömyys, jota kesti noin puoli hetkeä. Ja minä näin ne seitsemän enkeliä, jotka seisoivat Jumalan edessä, ja heille annettiin seitsemän pasunaa. Ja tuli eräs muu enkeli ja asettui alttarin ääreen pitäen kultaista suitsutusastiaa, ja hänelle annettiin paljon suitsukkeita pantavaksi kaikkien pyhien rukouksiin kultaiselle alttarille, joka oli valtaistuimen edessä. Ja suitsukkeiden savu nousi pyhien rukousten kanssa enkelin kädestä Jumalan eteen.
Johanneksen ilmestys 8:5-6
  Ja enkeli otti suitsutusastian ja täytti sen alttarin tulella ja heitti maan päälle; silloin syntyi ukkosenjylinää ja ääniä ja salamoita ja maanjäristystä. Ja ne seitsemän enkeliä, joilla oli ne seitsemän pasunaa, hankkiutuivat puhaltamaan pasunoihin.

Johanneksen ilmestys 8:7
Ja ensimmäinen enkeli puhalsi pasunaan; niin tuli rakeita ja tulta, verellä sekoitettuja, ja ne heitettiin maan päälle; ja kolmas osa maata paloi, ja kolmas osa puita paloi, ja kaikki vihanta ruoho paloi.

Sen kuullessaan sanoivat muutamat niistä, jotka siinä seisoivat: "Hän huutaa Eliasta".
TODISTAJA NOUSEE PIAN ISRAELIIN (toinen säkkipukuinen nousee Suomesta)

Ja kohta muuan heistä juoksi ja otti sienen, täytti sen hapanviinillä,
ENNEN NÄKEMÄTÖN SANANJULISTUS ALKAA SUOMESTA.
SIENI TÄYTEEN HAPANVIINIÄ = VAHVA JA VOIMAKAS SANANJULISTUS

pani sen ruovon päähän ja antoi hänelle juoda.
RUOVON PÄÄSSÄ = KAUASKANTOINEN SANANJULISTUS 

Mutta muut sanoivat: "Annas, katsokaamme, tuleeko Elias häntä pelastamaan".
TODISTAJAT SAAPUVAT ISRAELIIN TODISTAMAAN JEESUKSEN TOTUUTTA
 

Niin Jeesus taas huusi suurella äänellä ja antoi henkensä.
MONET VIHAAN JÄÄNEET KRISTITYT PUHDISTAUTUVAT KUOLEMALLA
 

Ja katso, temppelin esirippu repesi kahtia ylhäältä alas asti, ja maa järisi, ja kalliot halkesivat, ja
ENSIMMÄINEN 1290 PÄIVÄÄ TÄYTTYY JA HÄVITYKSEN KAUHISTUS ASETETAAN
 

haudat aukenivat, ja monta nukkuneiden pyhien ruumista nousi ylös.
VIHAN AJASSA KUOLLEET PYHÄT NOUSEVAT YLÖS TAIVAASEEN

Ja he lähtivät haudoistaan ja
ONNELLISET 1335 PÄIVÄÄ ODOTTANEET PYHÄT TULIVAT ULOS PIILOISTAAN

tulivat hänen ylösnousemisensa jälkeen pyhään kaupunkiin
ELOSSA OLEVAT PYHÄT NOSTETAAN MARTTYYRIEN JÄLKEEN MYÖS YLÖS

ja ilmestyivät monelle.
ONNELLINEN JÄLLEENTAPAAMINEN MONILLE VIHAN AJASTA POIS PÄÄSSEILLE

Mutta kun sadanpäämies ja ne, jotka hänen kanssaan vartioitsivat Jeesusta,
MAAILMAN TILANNETTA VALVOVA PETO JA SEN TOIMEENPANIJAT

näkivät maanjäristyksen
HE NÄKIVÄT KUN SEITSEMÄS ENKELI LASKI MALJANSA = VIIMEISET TUHOT

Apostolien teot 2:16-21 Vaan tämä on se, mikä on sanottu profeetta Jooelin kautta: 'Ja on tapahtuva viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, että minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, ja nuorukaisenne näkyjä näkevät, ja vanhuksenne unia uneksuvat. Ja myös palvelijaini ja palvelijattarieni päälle minä niinä päivinä vuodatan Henkeni, ja he ennustavat. Ja minä annan näkyä ihmeitä ylhäällä taivaalla ja merkkejä alhaalla maan päällä, verta ja tulta ja savupatsaita. Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja julkinen. Ja on tapahtuva, että jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.'
Portti ei siis enää lopulta olekaan ahdas.

ja mitä muuta tapahtui, peljästyivät he suuresti ja sanoivat: "Totisesti tämä oli Jumalan Poika".
JUUTALAISET TUNNUSTIVAT = HUUSIVAT JEESUSTA AVUKSEEN

Ja siellä oli monta naista, jotka olivat Galileasta seuranneet Jeesusta ja palvelleet häntä;
TAIVAASSA NAINEN = JUMALAN MORSIAN 144 000 SINETÖITYÄ JUUTALAISTA

he seisoivat taampana katselemassa.
HE OLIVAT TAAEMPANA KOSKA OLIVAT VIIMEISENÄ TULLEET
 

Heidän joukossaan oli Maria Magdaleena ja Maria, Jaakobin ja Joosefin äiti, ja Sebedeuksen poikain äiti.
KAIKKI JUUTALAISTEN SUKUKUNNAT
 

Mutta illan tultua saapui rikas mies, Arimatiasta kotoisin, nimeltä Joosef, joka hänkin oliJeesuksen opetuslapsi.
LOPUN TULON HETKELLÄ, RIKAS MIES = JOLLA RIKKAUTENA VAIMOT, JEESUS ITSE

Hän meni Pilatuksen luo ja pyysi Jeesuksen ruumista.
JEESUS MENI JUMALAN LUO, PYYSI MAAILMAA ITSELLEEN

Silloin Pilatus käski antaa sen hänelle.
JUMALA KÄSKI ANTAA MAAN JEESUKSEN HALTUUN TUHANNEKSI VUODEKSI

Ja Joosef otti ruumiin, kääri sen puhtaaseen liinavaatteeseen.
JEESUS PUHDISTI MAAILMAN JA ALKOI HALLITA SITÄ

10.5.2008

Kaksi kansaa, kaksi uskoa, kaksi luonnetta

  Ihmiset tuntuvat jakautuvan aina kahteen leiriin ja eikä ole yllätys, jos sanon että oikeaa ja väärää seuraaviin.
Aluksi kerron Tuomaksen tarinan. Hän oli ihan ensimmäistä kesää Uskossa ja häntä kehotettiin hengessä käymään Helluntailiikkeen jättitapahtumassa Keuruulla. Tuomas toteutti tuon hengen kehotuksen ja lähti Keuruulle. Sinne saavuttuaan hän koki suurta vastenmielisyyttä ja pahaa mieltä jatkuvasti, vaikka pitäisi olla ihan toinen olo. Tuomas rukoilee ja pyytää selitystä pahalle ja vastenmieliselle ololleen. Kohta hän saakin vastauksen, jonka hän selitti minulle näin: "kun minä sanoin että siellä missä kaksi tai kolme kokoontuu, siellä minä olen läsnä, en sanonut kaksi tai kolmekymmentätuhatta". Tuomas lähti kesken kesätapahtuman bussilla pois Keuruulta. Pari kesää myöhemmin eräs mustalaismies pyysi minua henkivartijakseen ko. juhlille. Minä kysyin että eikös ne ole hengelliset juhlat, eikä uskovaiset ammu toisiaan. Tämä vastaa aika lakonisesti että niin kai ei pitäisi mutta kun edellisenä kesänä oli tapahtunut jotain siihen viittaavaa. Minä sanoin niin kovan hinnan tarjoukseksi ettei mustalainen tainnut enää kiinnostua henkivartijasta. (joka ei tiennyt ammattiani niin, nyt tiedät, vartija, portsari, turvallisuusvalvoja jne. yksityinen turvallisuus)
Nettiin tupsahti hyvä profetia joka on tietysti jo vuosia toteutunut. Tässä linkki: Hyvä ja paha herätys. Tämä liittyy täysin myös seuraavaan vanhempaan profetiaan. Seurakuntaruumis.
Minä olin kirjeenvaihdossa Jukka Norvannon kanssa, jolle esitin pari kiperää kysymystä, joihin en saanut vastausta. On se niin ihmeellistä, kun ihminen on niin julma vaikka olisi Jumalan lapsikin. Ei millään suostu tajuamaan sellaista asiaa kun ARMO. Ei Jumala ole mikään "tostanoin vaan" keskeltä poikki tuomion toteuttaja. Ei maailmaa kerta kaikkiaan voi sahata poikki keskeltä Pyhiksi ja kadotukseen tuomittaviksi. Miksi ihmeessä joku voi saada niin julman käsityksen Jumalasta. Maailmassa on koko ajan kaikkia ikäluokkia ja juuri siihen tarvitaan aikaa. Siihen tarvitaan ensinnäkin aika, kaksi aikaa ja puolikas vielä päälle. Näinä aikoina Jeesus tekee puimatantereen tyhjennyksen.
 

Johannes 14:26
Mutta Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä minun nimessäni, hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa teitä kaikesta, minkä minä olen teille sanonut.
Muistakaa epäilijät, miksi Hanok nostettiin 365 vuoden ikäisenä pois, joka ilmoitetaan Raamatussa että hän vain katosi.
Jumala ei toimi epäloogisesti eikä epäoikeudenmukaisesti, joten Hanok ei ollut synnitön, vaan vaelsi koko elämänsä yhteydessä Jumalaan. Ne Raamatun tuntijat, kuten Norvanto, selittävät syyn että yksin Jumala tietää ja Hänen aivoitukset eivät ole meidän käsitettävissä. MUTTA.... esimerkiksi Hanok on sellainen henkilö, joka on esikuva jostain. Ei Hanokia olisi muuten otettu pois täältä, koska ei sille olisi löytynyt mitään järkeenkäypää selitystä. Jos Hanok otettiin pois Raamatun ilmoittamasta syystä, niin silloin pitäisi ottaa kaikki ne muutkin, jotka ovat eläneet Herrassa koko ikänsä. Siksi Hanok oli esikuva ja perustelu löytyy juuri siitä.

Jukka Norvannon vastaus herätti minussa paljon surua koska arvostin Norvantoa hyvin paljon ja hän erehtyi kirjeenvaihdossa pariinkin kertaan jopa uhkailuun, koska ei kyennyt Raamatulla suoraan selittämään asioita, vaan vain Raamatun erilisiä lukuja antamaan tueksi tuolla ikivanhalle omalle näkemykselleen, ilman selitystä. Se tapa ei minulle valitettavasti kelpaa perusteluksi pelkästään siksikin, koska Danielin sinetit pitää aueta lopun aikana, niin on käynyt ja Ilmestyskirjalla on ihan sama tilanne.

Tässä kirjeenvaihto:
(Alkuperäinen oma kysymys mustalla, Norvannon vastaus sinisellä ja viimeinen kommenttini punaisella)

Hei Jukka
Menen myös samoin tavoin lauseisiin kuten sinä. Se on hyvä tapa ruotia asioita. Ongelmana on kait vaan se, että säilyykö fonttierotustunnisteet mukana kun postini saapuu sinulle. Yritän nimittäin säilyttää sinua varten erotuksen fontin ja värin valinnassa jotta helpommin löydät minun lisäykseni.
Ihan aluksi kerron sinulle, että olen saanut oikeasti Pyhältä Hengeltä joitain HYVIN tärkeitä viestejä, jotka koskevat tätä meidän elämäämme omassa ajassamme. mm. Matteus 27 perussetti kertoo kaiken. Elin syvässä Pyhän Hengen sisässä kun asia avattiin minulle valkoisena kuin lumi. En voinut epäillä hetkeäkään. Tätä edelsi henkilökohtainen todistus, jotta vain minä pystyisin luottamaan seuraavaan. Sanon siis sinulle että puhun totta, koska jo siksi etten puhuisi, minut vietäisiin suoraan helvettiin. Tämä uhka on siis minun uhka, enkä uskalla muuten perustella asiani sisältöä. Meissä on hassu piirre, josta tunnistaa väärät profeetat, he eivät tunnusta Jeesusta Kristusta vapahtajaksi. Minä tunnustan ja ylistän Häntä Voittajana, joka minutkin vie Taivaskotiin. Kuten huomaat, laitoin sieluni pantiksi totuuteen ja en usko että Pyhä Henki valehtelee, vai mitä.

-----Alkuperäinen viesti-----
Lähettäjä: Jukka Norvanto [mailto:jukka.norvanto@sansa.fi]
Lähetetty: 22. huhtikuuta 2008 13:39
Vastaanottaja: jarmo.******@******.fi
Aihe: kysymyksistäsi

Hyvä Jarmo. 

Kiitos viestistäsi ja monista kysymyksistäsi. Totesit aluksi:

”Peruskysymys minulla on selvänä edessäni: Kirkot mätänevät silmiemme edessä ja se koskee selvästi kaikkia kirkkoja, aivan kuin luopumus olisi koko maailmaa koskeva globaali tapahtuma.”

Ennen kuin menen niihin tarkemmin, huomauttaisin vain siitä asiasta, jota et näyttänyt kovasti pohtineen. Kysymys on näet kirkosta. Kristillisen uskon mukaan näet kaikki ne, jotka uskovat Herraan Jeesukseen kuuluvat kirkkoon. Sillä kirkko on Kristuksen ruumis. Kirkosta eroaminen merkitsisi siis Kristuksesta eroamista. Jos kirkot mätänevät, niin sehän tarkoittaa sitä, että Sinäkin, jos uskot Jeesukseen, mätänet.
Tiedän, että kirkosta puhuessasi tarkoitit varmaankin jotakin muuta. Mutta jos asiaa pohtii tarkemmin, niin tässä maailmassa tämä näkymätön ja salattu kirkko tulee aina näkyviin joissakin konkreettisissa yhteisöissä, jota kokoontuvat jossakin. Ja jokainen sellainen yhteisö on syntinen ja epätäydellinen – viimeistään siinä vaiheessa, kun itse liityn siihen. En siis pääse pakoon minnekään, jos tahdon olla Jeesuksen oma. Hän selvästi Raamatun sivuilla ilmaisee, ettei kristityn tule lyödä laimin seurakunnan kokoontumisia. Mitään tekosyytä jäädä kirkon ulkopuolelle Raamattu ei anna. Minun on siis suostuttava sekä omaani että toisten epätäydellisyyteen niin opissa kuin elämässäkin. Vasta viimeinen päivä näyttää, missä meni raja valhevehnän ja aidon välillä, ja silloinkaanratkaisijana eivät ole ihmiset.

Kuten itsekin näet, ei kirkko ole se minkä perässä juokset, vaan seurakunta. On mielestäni hyvin arveluttavaa ajatella että kirkko olisi se ydinasia. Kirkot ovat se heikoin lenkki ja seurakunnat ovat se Kristuksen ruumiin osa. Kristuksen ruumiissa on valtavan paljon jäseniä, eikä yhtään suurta kirkkoa, kuten sinä yllä kuvailet.
Minä olen adventisti, enkä oikeastaan muuksi muutu, koska minun kirkko on Adventtikirkko. Sen sijaan olen Betel seurakunnan jäsen Turusta ja olen paljon ylpeämpi siitä kuin Suomen Adventtikirkosta.

Kysymys 1.
Naispappeus tietysti? kommentoiden.
Olen surullinen asiasta, sillä 1 Tim on annettu kirkolle suojaksi ennen muuta harhaoppeja vastaan, ja pelkään, että naispappeus todellakin lisää harhaoppien suosimista kirkossa (koska nainen petettiin, että käärme jostakin syystä katsoi naisen avulla pääsevänsä helpommin päämääräänsä.)

Tuohon kysymykseen et edes vastannut. Minä vastustan naispappeutta ja perustan sen suoraan Raamattuun. Jos Jeesus halusi naisia papeikseen, hänellä olisi ollut 6 naisopetuslasta ja kuusi miesopetuslasta ja sama pätee apostoleihin.

Kysymys 2.
Seksuaalivähemmistöjen kirkollinen palvelu
Ainoakaan ihminen ei ole lankeemuksen jälkeen täydellinen mies eikä nainen. Jokainen voisi luultavasti jossakin tilanteessa alkaa harrastaa niitä asioita, jotka Raamattu kieltää. Joissakin ihmisissä tämä taipumus on selvästi voimakkaampi kuin joissakin toisissa. Ei näiltä ihmisiltä ole oikeutta ottaa pois mahdollisuutta tulla Jeesuksen luokse. Jumalan sanan kuulossa käyvä ihminen voi silloin alkaa myös ojentaa elmäänsä Jumalan sanan mukaan.

Jos katsoit TV1 haastattelun, jossa oli eräs helsinkiläinen naispappi, Porvoon piispa ja Vesa Pöyhtäri. Lisäksi studiossa istui Vapaa-ajattelijoiden PJ joka edustaa ateismia suurimmillaan. Pelkästään Jumalan lapsena katsellessa päätyi ohjelmassa tulkitsemaan selvänä asioita. Esimerkiksi miksi ateisti kiinnostuu kirkon asioista niin paljon että hyökkää naispappeuden vastustajiin ja homoliittojen vastustajiin niin jyrkästi. Huomaan vain selkeänä tosiasiana saatanan toiminnan, joka kulkee yli uskon rajojen ilmoittaen tahtonsa. Tunnen kaksi homoa Adventtikirkon sisältä, joista toinen rukoili itsensä kärsittyään homoudestaan heteroksi. Tämä tapahtui rukousten avulla ja eräänä yönä, hän näki heteroseksuaalisen unen ja nautti siitä. Aamulla herätessään, hän katseli töihin mennessä naisia ja nautti joka katseestaan. Hän parantui.

Kysymys 3.
Aiotko seurata luterilaista kirkkoa loppuun asti, varsinkin jos se päättää toimia Raamatunvastaisesti? (toivon koko sydämestäni ettet lähde mukaan tulkitsemaan Raamattua, vaan toimisit kuten Vesa Pöyhtäri ja kuten Paavalikin eli Raamatun Sanasta en luovu, mistään hinnasta, muut saavat mennä)
Luterilaisuudessa ei ole harrastettu kirkosta eroamista. Edes Luther ei eronnut katolisesta kirkosta, vaikka ankarasti arvostelikin sen lukuisia väärinkäytöksiä. Lopulta hänen toimintansa kuitenkin sai aikaan sen, että katolinen kirkko erotti hänet yhteydestään. Jotenkin samaan tapaan ajattelen asiaa omaltakin kohdaltani ottaen vielä huomioon sen, mitä yllä kirjoitin. Kysymys näet kuuluu: Jos eroan tästä, mihin menen sen jälkeen. Valittavana on vain epätäydellisiä vaihtoehtoja. Yhdessä korostuu yksi synti, jossakin toisessa toinen. Siitä on koko kristikunnan historia pullollaan esimerkkejä. Jos tänään perustaa uuden kirkon, viimeistään sadan vuoden päästä ongelmat ovat samat kuin siinä, josta erottiin. En siis näe, mitä hyötyä sellaisesta on.

Tuo oli hyvin perusteltu vastaus, enkä kommentoi.

Kysymys 4.
Minkälainen käsitys sinulla on 10 neitsyen tarinalle, jos jaksat vastata.
Raamatussa on kahdenlaisia vertauksia: allegoriat ja paraabelit. On aina tutkittava, kummasta on kysymys. Sinun tulkintasi lähtee ajatuksesta, että vertaus olisi allegoria. En usko, että olet siinä oikeassa. Itse pidän sitä paraabelina eli sillä on vain yksi tähtäyspiste eli valvokaa. Jeesus käytti omille aikalaisilleen tuttua tapahtumaa häistä havainnollistamaan sitä, miksi valvominen on tärkeää. Jos ei ole oikealla tavalla valmistautunut eli ei ole öljyä mukana eli pelastusta eli Pyhää Henkeä sydämessä, Jeesuksen toinen tulemus koituukin surujuhlan aluksi. Muuta viestiä en vertauksessa näe.

Ihan aluksi puhun sinulle Jumalan Armosta. Ajattele niin, että olet perheen isä ja tiedät että tarha, jossa omat lapsesi ovat, syttyy tuleen. Tiedät siis kellonajan tarkalleen. Haet lapsesi, eikös vaan turvaan. Entäpä ne muut lapset, jotka jäävät sinne. Näet niiden jäävän sinne, mutta et voi ottaa heitä, koska ne eivät ole sinun. Kun palo syttyy, kuulet niiden lasten huudot ja riennät apuun. Nyt sinulla on oikeus pelastaa lapset, koska he huutavat sinua avuksesi mutta siellä on myös lapsia, jotka eivät ymmärrä, eivätkä halua apuasi. Ne sinun on pakko jättää, koska eivät hyväksy apuasi.

Mitä tulee Jeesuksen toiseen tulemiseen, niin muista, että niistäkin vaiheista Jeesus puhuu vertauksin. Miksi mielestäsi Ilmestyskirja edellyttää sitä, että Jeesuksen tullessa ei ole peltoja? Minusta näyttää siltä, että olet sitäkin lukiessasi unohtanut, mitä jo kirjan alussa sanotaan. Siinähän kerrotaan, että Johannes näki näyn. Minusta kuitenkin näyttää, että olet lukenut kirjaa aivan kuin se ei olisikaan näky.
Näky on luettava näkynä ja on tiedettävä, mitä näyllä tarkoitetaan. Ilmestyskirjasta en ole siis nähnyt kuvausta viljelyn loppumisesta, mutta kylläkin monenlaisia hyökkäyksiä Jumalan seurakuntaa vastaan, jotta se luopuisi Kristuksesta. 

Jeesus tulee vain kerran takaisin. Se on niin selvä ja ilmeinen, ettei kenellekään jää epäselväksi, mitä on tapahtunut. En, muuten, usko, että Amerikasta Suomeen levinnyt viimeisten tapahtuminen tulkintaperinne kertoo kovinkaan raamatullisesti siitä, mitä on tapahtumassa. Jos luet Matt 24-25:sta huomaat, että Jeesuksen palatessa eletään kohtuullisen normaalia elämää, niin kuin Nooan aikana, ennen kuin sateet tulivat ja yllättivät ihmiset.
Jeesus tulee vain kerran takaisin NÄKYVÄLLÄ TAVALLA. Hän tyhjentää peltoa ja siitä on lukemattomia vertauksia. Jos sinä haluat selittää minulle mm. ilmestyskirjan ”leikkaa maa” (käskyhuuto) ja se toinen enkeli, jolla oli myös sirppi ja sekin leikkasi maata, heittäen leikatun viinin kuurnaan. Miksi ja keitä ovat ne, jotka yhtä äkkiä ilmestyivät taivaaseen, joita oli ihan lukematon määrä. Minulle tämä on täysin selvää, enkä jaksaisi millään selittää, mutta sinulle tahdon. Olet hyvä mies ja moni on saanut sinun kauttasi Uskon. Katsos Nooakin, kun siellä oli mies nimeltä Hanok joka poistettiin jo kauan ennen kun maailma tuhoutui. Hän otettiin itse asiassa ennen Adamin kuolemaa. Hän oli esikuva, eikä synnitön, vaan esikuva. Ei häntä poistettu ilman järkevää syytä. Pasuuna joka silloin soitti, ei tarkoita viimeistä pasuunaa, vaan se oli pasuunansoiton yleisesti käytössä ollut termi, jolla varoitettiin ihmisiä. Sen pasuunan nimi käännöksessä on sanana ”viimeinen pasuuna”. Jos sinulla on seitsemän pasuunaa ja haluat kertoa hälyttävästä pasuunasta, et voi käyttää termiä viimeinen pasuuna, koska se ei ole viimeinen.

Kysyit, mikä estää Jeesusta tekemästä jotakin. Ei muu kuin hän itse. Ja Matt 13 ja 14. luvuissa hän paljastaa, että erotusta ei tehdä, ennen kuin viimeisellä tuomiolla. Ehkäpä näistä on iloa jos kohta vaivaakin Sinulle.
Moni sellainen henkilö, joka ajattelee armottomasti, päätyy itse tilanteeseen, jossa armoa tarvitaan. Niinpä moni sellainen ihminen, jolle omat lapset esim. tekevät tuskaa, pääsevätkö he taivaskotiin. Uskova vanhempi miettii näitä asioita päässään, eikä silti uskalla ymmärtää kuinka suuri Armo Jumalan suunnitelma puimatantereesta on. Puimatannerta ei tulla tyhjentämään kuin ottaisit molemmat kätesi eteesi ja siitä lakaiset toisen kuorman toiselle puolelle ja toisen toiselle. Jumalani on suuri armossaan eikä mikään tosta vaan taivaaseen ja helvettiin suorittaja.

Muista kuitenkin, Jarmo, että Jeesus Kristus pitää huolen siitä, että asiat päätyvät lopulta hänen tahtomallaan tavalla. 
Näin minäkin tiedän asioiden menevän, meidän molempien kohdalla.
 

Siunausta ja voimia päiviisi.
Siunausta myös sinulle Jukka. Teet hyvin tärkeää työtä Jeesuksen Kristuksen nimessä, ole siunattu!

Terveisin
Jukka Norvanto
 

-jarmo- 

tiedän ettei tähän voi olla täydellistä vastausta

Vertauksen pointit:
- vertauksen kaikki neitsyet huomaavat yljän tulon
- osa heistä ehti hakea öljyä ja saadakin sitä (se on Pyhä Henki) miksi?
- Pyhää Henkeä täynnä olevat neitsyet kolkuttivat, mutta Jeesus vastaa ettei tunne heitä
- miksi neitsyitä oli 5+5 miksi ei esimerkiksi 1 ja 10 koska kyseessä olisi ahdas portti, josta vain harvat pääsevät sisään
- ota huomioon suhde Joh. 3:16 suhteessa ahtaaseen porttiin ja suhteessa taas 10 neitsyen tarinaan, koska kyseessä on selvästikin kolme eri tapaa mennä portista sisälle
- jos ylkä tulee viimeisen pasuunan soidessa, niin eikös se ole ristiriitaista (viimeinen pasuuna taitaa olla tulkinta/käsitevirhe, koska viimeinen pasuuna oli merkinanto torvi sen ajan Israelin historiassa, joka tarkoittaa vapaasti käännettynä samaa kuin viimeinen pasuuna)
- käskyhuuto, ylienkelin ääni ja pasuuna ovat kaikki eri ääniä, eikä ole Jumalan tapaista huutaa kolmeen eri ääneen yhtä aikaa
- miten joku voi nukkua (kaksi miestä makaa sängyllä toinen otetaan ja toinen jätetään) ja silti olla valveilla, huomata kun ylkä tulee. Eikö nämä ole eri tapahtumia, eri aikoina. Ristiriitoja vaikka kuinka paljon.
- kaksi miestä pellolla, vaikka ilmestyskirjan mukaan mikään vilja ei enää voisi mitenkään kasvaa kun Jeesus tulee, siksi Jeesuksen tulemisia täytyy olla useita, laskujeni mukaan jopa kolme? (pilvissä otetaan vastaan ja muutumme silmänräpäyksessä)
- Jeesus tulee vain kerran näkyvällä tavalla, mutta mikä estää tempaisemasta ennakkoon (puimatantereen tyhjennysvertaus, luste kimppuihin jne.)
- Uudessa Jerusalemissa on kolme porttia kaikkiin eri ilmansuuntiin

Tässä oli vihjeet ja kysymykset. Kiitos etukäteen. 

Jarmo ******

Loppujen lopuksi, mielestäni johonkin kirkkoon kuulumisella on jokin tärkeä yhteenkuuluvuus vanhan Aatamin sukuun kuulumisella. Tahtomattasikin kuulut sekä kirkkoon että Aatamin sukuun, mutta kuole hengellisesti niihin molempiin.
Sitä vastoin, seurakunnilla ja Jeesuksella on hyvin samankaltainen yhteenkuuluvuus. Siihen sinun kannattaa syntyä uudesti ja hylätä vanha, vaikka sukujuuriasi et voisikaan katkaista, kuin hengessä.
Vanha kirkko ja Aatami kuolevat, seurakunta ja Jeesus elävät meissä aina, sekä me siinä yhdessä olemme silloin yksi Kristusruumis.
En viitsinyt enää perustella loppuja asioita Norvannolle, koska tiedän, ettei hän usko niihin. Sama pätee moniin muihinkin ihmisiin, vaikka näkisivät, he eivät usko. Niin kovaan sisälle on juurtunut joku vanha tapa käsittää asioita. Kyllä minäkin muistan kun äitini kertoi minulle ensimmäisen kerran että Jeesus tulee tekemään ainakin yhden tempauksen ennen kuin tulee näkyvällä tavalla. Se oli tietynlainen hetki, jolloin oli muokattava omaa käsitystäni. Äitini oli viisas ja toi minulle ensin esiin kaikki huomaamansa ristiriidat ja sitten suoristi ne kaikki samat ristiriidat selityksellä, joka pitää sisällään paljon uutta tukea Raamatusta. Kertaakaan äitini ei tyrmännyt mitään jo ennen opittua tietoa, vaan toi esille vain jotain uutta, joka vain rikastaa Raamatun ilmoituksia ja lisää jotain uutta, olematta ristiriidassa sen ilmoituksen kanssa. Tämä kaikki johtaa ihmeelliseen tempaamisteoriaan, joka on selvää todistusta Jumalan Armon luonteesta. Itse löysin tästäkin teoriasta ristiriitoja, joka johti lopulta kahteen tempaamiseen, jonka jälkeen ei enää niitäkään ristiriitoja ollut. Lopulta huomasin että Raamatustahan löytyy lisääkin tukea kahteen tempaamisen ja lopulta huomasin että epäviralliset profetiat, jotka olivat olleet ristiriidassa toistensa kanssa, liittyvätkin lopulta sellaisinaan samaan totuuteen ilman ristiriitoja. Lisäksi huomasin että Raamatun vertauskuvat saivat syvemmän ja perusteellisemman vertauskuvan, täysin eri tavalla kuin Norvanto antoi ymmärtää. Kuten Juutalaiset häät ylipäätään. Kymmenen neitsyen omituinen tarinakin sai oman osuutensa siinä kaikessa. Kaikki Raamatun vertaukset ja selitykset lopunajasta saivat syvempää tukea kahden tempaamisen ja yhden näkyvän paluun teorialla. Ihmeellistä!

Apostolien teot 2:16-21 Vaan tämä on se, mikä on sanottu profeetta Jooelin kautta: 'Ja on tapahtuva viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, että minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, ja nuorukaisenne näkyjä näkevät, ja vanhuksenne unia uneksuvat. Ja myös palvelijaini ja palvelijattarieni päälle minä niinä päivinä vuodatan Henkeni, ja he ennustavat. Ja minä annan näkyä ihmeitä ylhäällä taivaalla ja merkkejä alhaalla maan päällä, verta ja tulta ja savupatsaita. Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja julkinen. Ja on tapahtuva, että jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.' Portti ei siis enää lopulta olekaan ahdas.

Nuo kaksi tempaamista ja niiden ajankohdat, ovat molemmat hieman hämärässä, mutta peruslähtökohta tiedetään jo. Ensimmäisen tempaamisen ajankohtaa ei voi sanoa muusta kuin pedon ilmestymisestä. Toinen tempaaminen taas pedon seisomisesta pyhällä paikalla ja siitä lasketaan 45 päivää. Jääkin kysymys, että koska molemmat lasketaan pedon ilmestymisestä, onko ensimmäinenkin ilmestyminen 45 päivää? Eihän sitä kukaan tiedä, koska sitä ei ole ilmoitettu muulla tavalla kun ensin tapahtuu luopumus ja sitten ilmestyy peto. Siinä kaikki.

Norvanto kysyi millä perustelen ettei peltoja ole? Kaikki vihanta ruoho paloi, joten pienet hyönteiset niiden mukana, jotka hedelmöittäisivät. Ei niitä otuksia synny tyhjästä. Lisäksi kaikki mikä meressä oli kuoli, vesi lähteekin olivat muuttuneet karvaaksi, joten on selvää, ettei peltojakaan voi olla enää, jos otsonikato on kaiken polttanut. On vain karua ja kuivaa, sekä suolavettä, ehkä enää joitain ruokavarantoja jäljellä joissain paikoissa. Saattaa olla että jotain vielä kasvaisi, jossain otollisella alueella.

Toinen seikka on kahden miehen nukkuminen ja samaan aikaan pitäisi olla Raamatun mukaan kaikkien maailman ihmisten havaittava salama joka tulee idästä ja näky hamaan länteen, jota seuraa hirvittävin maan järistys koskaan. Ja yhdet vaan nukkuu heräämättä, kuten Raamattu selvästi asian ilmaiseen. Toinen ei herää kun toinen tempaistaan?

Ei onnistu! Liikaa ristiriitoja, joten minuun ei uppoa enää yhden tulemisen versio!

6.5.2008

Kesällä lunta.
Posted 28 04 2008 - 18:29 by Keijo

Jussi kertoi kahden henkilön nähneen että kesällä tulisi lunta , oikein lumipeite ja se liittyisi myös alkavaan suureen herätykseen “sekä myös Suomessa kupla puhkeaisi”. Joten kannattaa varata lämmintä ettei palelisi juhannuskonferenssissa , lisäksi on ennustettu maailmanlaajuista kirkkauden ilmestymistä 22.6.-22.7.2008 välillä , joten todella mielenkiintoista jos näin todella tapahtuu , siis profetiat ovat oikeita.
Tuomas kertoi myös samaa tässä pari päivää sitten. Minä olen taas puolestani menettänyt kaiken ymmärrykseni tulevasta kesästä. En yksinkertaisesti odota sellaista. Minua itse asiassa nauratti, kun jälleen joku oli saanut profetian, että Jeesus tulee Clintonin toisen kauden lopulla. No niinhän se varmaan tuleekin, mutta hän ajatteli sen olevan tempauksen ajankohta, mutta silti hän puki sanoiksi, Jeesuksen tuleminen. Herätys puhkeaa omienikin mieltymysteni mukaan noin 40 päivää ylösoton jälkeen. Samaa sanoi Tuomas, että tässä menisi pitkälle kesään, kun alkaa tapahtua. Minä oletan, että joko 12.5. tai sitten 9.6. lähtee morsian ja sitten kaikki alkaa.

Mutta tämäkin on silti vain harrastusta, joskin vakavaa ja ilolla odotettavaa sellaista. Mutta kylväminen ja niittäminen jatkukoon loppuun asti. Meidän ei saa tietää, voimme vain saada Pyhästä Hengestä vihjeitä, joista voimme rakentaa palasia. Mutta yksi on varmaa, pedon on ensin ilmestyttävä ja vasta sitten kaikki on täynnä. Se aika mikä alkaa, ei suinkaan ole mikään verinen hullunmylly, vaan se on pikemminkin ahdistus ja suurin herätys mitä koko maailma on koskaan kokenut. Kaikki ihmiset etsivät Jumalaa.

3.5.2008

Kiinalla salainen ydinsukellusvenetukikohta
Julkaistu 02.05.2008, klo 12.38

Kiinan väitetään rakentavan maanalaista ydinsukellusveneiden tukikohtaa. Brittisano-malehti Daily Telegraph kertoi, että Kiina voi sijoittaa Sanyan tukikohtaan eteläiselle Hainanin saarelle suuren määrän ydinasein varustettuja sukellusveneitä ja lentotukialuksia.
Daily Telegraph -lehden mukaan salaa rakennettu tukikohta on iso haaste Yhdysvalloille ja Etelä-Kiinan meren reunavaltioille. Brittiläinen sotilasaikakauslehti Jane's Intelligence Review kertoi jo aiemmin Kiinan hankkeesta haltuunsa saamien satelliittikuvien perusteella. Jane's arvioi, että Kiinan ydinasevarustelun hankkeet osoittavat, että Kiina haluaa entistä tarkemmin valvontaansa Etelä-Kiinan meren alueen ja sen strategisesti tärkeät kuljetusreitit.
Satelliittikuvista tukikohdan laitureissa erottuu useita sotalaivoja, joukossa muun muassa Kiinan uusin ydinsukellusvene. Kuvissa näkyy myös saaren rannikon vuorenrinteeseen louhitut, parinkymmenen metrin korkuiset tunneliaukot. Sotilasasiantuntijoiden mukaan luoliin voidaan sijoittaa jopa 20 ydinsukelusvenettä piiloon vakoilusatelliiteilta. Kiina ei ole tähän mennessä julkisesti kertonut rakennushankkeen perusteluista.

Minun tapani tutkia kaikkea profetiaa, ei etsi niinkään niiden virheitä, vaan se on ollut enemmänkin yhtäläisyyksien löytäminen olemassa olevista ristiriidoista. Se on paljon parempi kuin hylätä koko profetia virheiden takia, jotka eivät täyty jonkun vahvemmin tunnustetun profetian kanssa. Noissa hylätyissä profetioissa on sisällään paljon hylättyjä, arvokkaita avaimia. Raamattu pitää sisällään ihan samanlaisia asioita, joiden takia jopa usko on kadonnut joiltain, kuten yksi pieni esimerkki, jänis, joka on märehtijä. Raamattu väittää siis jänistä märehtiväiseksi eläimeksi, ilmeisesti koska jänis puputtaa suullaan jatkuvasti. Jäniksellä ei ole useita vatsoja kuin lehmällä tai muilla kameleilla, vaan se syö uudelleen ulostamansa, joten se kierrättää sulatuskanavansa kautta uudelleen ruokaansa. Syö siis ulostettaan ja kierrättää sitä kuin märehtijä. Niinpä nykytiede onkin tuonut sen märehtijöiden listalle edelleen silti jyrsijänä. Tästäkin päätelmästä olen halunnut enneminkin löytää ristiriidoista totuuden, joka avaa uuden näkökulman. Eli siis meillä on profetia, jossa idän ja lännen suhteet katkeavat ydinsodan partaalle. Toinen profetia on sellainen että Venäjä ja USA tekevät yhteistyötä

vainotessaan kristittyjä. Miten tämä on mahdollista? No siten että itä onkin Kiina ja länsi onkin Nato. Näin USA ja Venäjä voivat hyvin vetäytyä ikään kuin sivustaseuraajiksi. Vasta vähän myöhemmin kaikki lähtee liikkeelle uudelleen ja syttyy se aito ja oikea ydinsota. Nimittäin, ensimmäisen ylösoton jälkeen neljä enkeliä menevät maailman neljälle kulmalle pitelemään sodantuulista kiinni, kunnes Kiinan armeija on marssinut Irakiin ja Bagdadiin. Tästä alkaa Harmageddon, jolloin on jo juuri kalkkiviivoilta nostettu häävieraat, eli penseä Laodikean seurakunta pois. Aivan samalla tavalla, juuri ennen samankaltaisen sodan uhkaa, nostettiin Pyhät eli morsian, ylös turvaan. Lopuksi haluan huomauttaa, että edellä pari juttua kirjoitin samankaltaisesta kaksiosaisesta varoituksen ja aidon Jumalan vihan koetuksista. Ensin tulee varoitus ja seuraavaksi tapahtuu. Sama juttu pätee tässäkin. Kiina varustautuu sotaan ja länsi ei katso tuota hyvällä. Luulen että kohta maailma muuttuu totaalisesti. Enää odotamme Osaman ilmestymistä ja sitten, ”se on siinä” sano Mertaranta.
Meillä on tänä kesänä kaksi mahdollista päivää, jotka perustuvat molemmat kyllä Raamattuun, eli 12.5. ja 9.6. jää nähtäväksi... Ylösotto tapahtuu mitä ilmeisimmin täällä noin klo 9.00 aamulla. Mitään muuta merkkiä emme tarvitse, kuin Osaman ilmestymisen.

2.5.2008

Sydämen ääni erehdyttää - henkientunnistamisen lahja ja siihen liittyvä kasvaminen

Hyvin usein ihmiset ajattelevat sydämellä ajattelemisesta kaunista ja että kun he oikein sydämellään ovat ajatelleet, he ovat varmistuneet siitä että teko jota teen, on hyvä. Ajatusrakennelmani, sekä aatemaailmani koostuvat näin hyviin arvoihin, jos olen oikein kunnolla ne sydämelläni punninnut. Näin ei kuitenkaan välttämättä ole. Hengethän osaavat myös pukeutua kauniiseen asuun ja eksyttää, ellet tunne henkiä. Kerron lähtökohdan aluksi, miten kaikki henkien tunnistaminen syntyy:
Kun olet tuore kääntynyt kristitty, et voi tietenkään olettaa saman tien, että nyt minä tiedän kaiken. Monelle silti käy juuri tähän tapaan: ”nyt kun minä olen kastettu uudestisyntynyt kristitty, minun sydämessäni on vain Jeesus, eikä ketään muuta, olen kuullut evankeliumin ja ottanut sen ilolla vastaan. Jeesus kuoli puolestani ja Jeesus on hyvä, hyvä ja pelkästään hyvä”. Tämä ihana asia on kuitenkin vain lähtökohta, josta kristityn vaellus alkaa. Jeesus on sydämessäsi, muttei silti aina kuitenkaan ainoana päässäsi, koska tämä on edelleen se sama vanha maailma, missä olit kun olit vielä tämän maailman vietävissä. Eli henget pukeutuvat nyt jo edessäsi ja käyttävät hyväkseen sinun itsesi hyväksi havaitsemiasi muistoja entisestä elämästä ja näin he saavat sinuun valheellisen hyvän sydämen äänen, joka tuntuu hyvältä vielä toisenkin kerran mietittyäsi. Näin saatat ajatella esimerkiksi siitä että homous ja lesbous ovat silti ihan kaunista, eivätkä ne voi mitenkään olla väärin. Sama koskee nykymaailman monet muut hiljaa hyväksytyt asiat, kuten avoliitot, esiaviollinen seksi, naispappeus ja monet muut harhautuneisuus. Kaikki ovat sydämessäsi vain hyviä uudistuksia? EIKÄ OLE, vaan ne ovat saatanasta tulleita ilmiöitä elämäämme.
Palaan takaisin lähtöpisteeseen. Olet juuri kääntynyt kristitty, etkä ole vielä kauaa peilannut Raamattua omiin tunteisiisi, etkä Pyhässä Hengessä kouluttanut sydämen kääntymistä kiinni Raamattuun. Sielusi syvimmissä sopukoissa sinun pitää ensin oppia pikku hiljaa ajattelemaan Raamatun kautta. Niinpä sydämesi lopulta alkaakin ajatella Raamatun kautta ihan kaikkia asioita, eikä enää anna pettää sinun tunteitasi hyväksymään raamatunvastaista pelkän sydämen äänen perusteella. Tästä vasta alkaa varsinainen henkien erottaminen ja sen lahjan tavoittelu ja sen vastaanottaminen. Tämä lahja on pitkän kristityn vaelluksen tulosta ja saatu kokonaan Jumalalta.
Sanalla sanoen, sydän on ensin kasvatettava ajattelemaan ja vasta sitten voit aloittaa henkien tutkiskelun, jonka jälkeen saatat saada jopa Jumalan erityisen lahjan siihen.
Älä vaan erehdy luulemaan, että henkien tunnistaminen olisi jotain näkemiseen, kuulemiseen tai keskittyneeseen mietiskelyyn, tai Jumalan antamaan erityiseen signaaliin tai muuhun merkkiin liittyvää. Ei, vaan se on pelkästään kokonaisuus ja hengellinen kokonaisuus jolla tuo tunniste tapahtuu. Henki ei näy, eikä kuulu, ei se myöskään tunnu, eikä mikään aistisi voisi sitä havaita, eli sitä ei ikään kuin ole mutta ne todella ovat ja vaikuttavat kaikkialla todellisesti. Henget saattavat päähämme tunteita ja tunteenmukaisia ajatuksia, joita luulemme omiksemme ja ne tuntuvat ihan omiltamme ja saman ne tekevät muille kanssaihmisille, joten tämä armolahja ei ole yksinkertainen. Hengen tunnistaminen ei edes tapahdu useinkaan sekunnissa, eikä minuutissa, eikä välttämättä edes samana päivänä, joka riippuu tapauksesta. Ole henkien tunnistamisessa myös erittäin varovainen mutta älä pelkää että sinut jätettäisiin niiden armoille, koska Jumalan lasta ei koskaan jätetä. Jumalan lapsi annetaan koviin koettelemuksiinkin, muttei silti jätetä.

28.4.2008

Anteeksianto avioliitoissa

Tein videon juuri ex vaimolleni, josta taisi tulla oikea 40 min monologo anteeksiannosta ja avioliitosta. Jeesus Kristus on se FOKUS. Hän yksin on se tie ja totuus, jossa voimme kulkea. Meidät kaapataan monella tavalla ja saatana tietää ne keinot. Maailma muuttui vuonna noin. 30-35 ihan ihmeelliseksi, koska saatana oli heitetty alas taivaasta. Hän ei enää hyökännyt ja haalinut omia joukkojaan, vaan hän joutui soluttautumaan. Tästä hetkestä lähtien saatana on käyttänyt kaikkia valepukuja mitä voit kuvitella. Minä haluan siksi todistaa valepukuni aitouden näin:
-en tuo nimeäni esiin ylpeillen
-julistan Jeesusta Kristusta voittajana
-julistan Jeesusta Kristusta voittajana ilman minun henkilökohtaista apuani
Olen työläinen, joka tekee työtään, kuten sinä. Me yhdessä olemme Jeesuksen Kristuksen Ruumis, jota muiden täytyisi syödä. Me syötämme Hänen lihansa ja kun he tulevat nälkäisiksi, me juotamme Hänen verensä. Näin se juuri menee. AAMEN!
Anteeksianto on perusasia, joka kuuluisi tehdä avioliiton useissa vaiheissa pitkin matkaa ja ilman Jeesusta, se ei koskaan toimi loppuun saakka. Tietyillä ihmisillä on talous, joka sitoo pariskunnan ja tietyillä maine. Säälittävää siis kaiken kaikkiaan.
Monet pariskunnat, jotka ovat olleet luterilaisia suomalaisia, ovat eksyneet siihen luuloon, että he pelastuvat, kunhan käyvät kirkossa ja kastavat lapset vaikka hätäkasteella. Kastaisivatkohan ne myös abortti lapsen? "mä en haluu tätä rääpälettä, ota sä tää sikiö veke ja kastetaan se sit ku saat sen ekaks saksilla veke, ni se ainaki pääsee taivaaseen". Sitten mimmi lähtee lekurista ja sanoo: "Mua ei taivas kiinnosta, ku mul on noit ihanii kundei tos kierrätykses".
Avioliitto toimii, jos molemmat puolisot ovat Uskossa, ei muuten. Näin sanoi myös Paavali ja kaikki koskee anteeksiantoa Jeesuksessa, ei meissä itsessämme. Siinä se juuri onkin. Ei itsessämme.

25.4.2008

Mies synnyttää, on lopunajan viimeisin merkki

Jeremia. 30:6
Kysykää ja katsokaa: synnyttääkö miehenpuoli?
Miksi näen kaikkien miesten pitelevän käsin lanteitansa synnyttäväisten tavalla, ja miksi ovat kaikki kasvot käyneet valjuiksi?

Mies synnyttää,

Kesti monta päivää, enennen kuin julkaisin tämän. En oikein ollut varma kannattaako tätä juttua tuoda sivustolleni. Nyt sen sitten kumminkin toin tänne, enkä ajattele tästä mitään dramaattista, vaan varoituksena ja todistuksena tulevasta.

Tämä on siinä mielessä hieman ontuva, että tässä kuvissa esiintyvä mies on sukupuoleltaan oikea nainen. Tämä nainen ei siis ole mies, joka olisi nyt synnyttämässä lasta. Olin aikoinani vartijana Malmin alueen ostareilla ja olin siellä peräti niin kauan, että lähes kaikki paikalliset asukkaatkin jopa tunsi minut. Koskaan en paljastanut sukunimeäni, vaan vain etunimen, enkä kertonut missä asun, koska vihamiehiä näissä hommissa riittää ja olihan minulla lapset silloin pieniä ja vaimonikaan ei olisi silloin enää turvassa. Malmin mustalaiset tänä päivänäkin vaihtaa toiselle puolelle katua, kun näkevät minut. Eli minä olin kovamaineinen vartija silloin ja vartijana muutenkin pahamaineisessa Malmintorin kauppakeskuksessa. Eräänä päivänä poistin humalaista nuorta miestä joka halusi olla nainen. Keskustelu eteni hetken, jonka jälkeen selvisi että hän aikoo Lontooseen sukupuolivaihdosleikkaukseen ja että on nyt jo hormonikuurilla. Katselin miestä ja en todellakaan huomannut mitään muutosta, paitsi äänenkäytössä. Hänellä oli äänen käytössä erikoinen sävy, tai oikeastaan aksentti. Silloin ajattelin, että jo on maailma mallillaan kun sukupuoltakin voi vaihtaa jos haluaa.
Hyvä Jumala, sinä tiedät nämä kaikki, kuinka synti on meistä tehnyt lähes hirviöitä. Kiitos siitä että olen pahimmista vitsauksista välttynyt vaikka elämäni onkin ollut pääasiassa pelkkää helvettiä. En vaan osaa erottaa toista helvettiä toisesta.

Hoosea 13:13 kertoo lapsesta joka ei synny edes kohdusta. Tämä lapsi tulee naisen kohdusta mutta hävettävällä tavalla miehen valepuvusta. Miehellä on kyllä paikka, johon munasolu voisi kiinnittyä ja hedelmöitys voisi tapahtua, joten vihan ja ahdistuksen ajassa tällainen eläin voisi syntyäkin ilman sielua. itse asiassa näin tulee tapahtumaan, koska se Raamatussa kerrotaan. 

Samassa seiskalehdessä on kuva eronneesta Mika Häkkisestä, jonka luulin aina olevan herrasmies ja fiksu kaveri, meni ja erosi, petti ja otti huoran. HÄPEÄSI KOKO SYDÄMESTÄÄN JA PALAISI ERJAN LUO, HÄN ON MIKALLE JUMALAN ASETTAMA VAIMO, ERJA HÄKKINEN. HÄPEÄ MIKA, LASTESI ISÄ!

 

24.4.2008

Avioero on miehelle täysimittainen helvetti

Kerron omasta elämästäni oman tarinani, jossa elin siinä luulossa että vaimo olisi kristitty ja aito kristitty. Luulin 25 vuotta väärin. Vaimoni ei ollut kristitty vaikka joskus jopa huusi Jeesusta avukseen. Nimenomaan Jeesusta, eikä mitään muuta. Muistan sen kerran hyvin, koska olin ilmeisesti itse humalatilassa sen pahuuden aiheuttaja, jonka takia hän huusi apua. En ole väkivaltainen, kuten varmaan monet heti ajattelee, vaan täysin päinvastoin, en jaksanut elää ja halusin lopettaa itseni. Minulla on ollut niin isoja vaikeuksia elämässäni, etten jaksanut useinkaan edes hengittää.
Kun mies uskoo avioliittoon, hän uskoo myös moneen muuhunkin. Ei kirkkohäät ole mikään pelletuokio, vaan silloin vihitty pari menee naimisiin, eikä sen liiton loppua ole olemassakaan. Avioliitto on minulle ikuinen liitto. Uskon myös sen, että avioliitto tehdään myös tuhatvuotiskaudeksi. Mies ja vaimo ovat yhtä. Hyvin tarkkaan ja kirjaimellisesti Mooseksen lain mukaan kaikki eroa haaveilevat kuuluu tappaa pois. Aika mielenkiintoinen yhtälö, eikö vaan?
Mielenkiintoista, koska ihminen ei ole aina Jumalan virran viemä, vaan saatanan. Jumala hakee ja noutaa kalastajiensa avulla noita eksyneitä takaisin. Kovaa hommaa…
Kun uskova mies menettää perheensä, sen elämä on kuin kuolema, olisi tullut kylään. Aivan kamalaa, kaiken kaikkiaan. Vaimo jota piti rakastaa, muuttui etäiseksi. Mitä teen, enhän käsitä edes mitä tehdä. Rakkaus on mahdoton yhtälö, joka on vain kristityn omaisuutta, muiden rakkaus on valikoitua kiintymystä.

Oodi Rakkaalle lapselleni
Ole ruusu kaunoinen, kukista ihanin, sä mulle tuotat kauneutta itse olemuksellas.
Mä haluan sulle kaikki sen, mitä en itse koskaan saanut.
Haluan Rakkani sen puhtaimman miehen, aviomiehen, joka Uskoo Taivaan Isään, Jeesukseen Kristukseen Rakkaimpaan.
Haluan sulle sen parhaan, jolle lopulta annat sen kalliin neitsyytes
Se mies olkoon onnekkain, koko maailman onnekkain poika joka sen sulta lopulta saa.
Älä pelkää lapsi Rakas, rakastelu on ihanaa ja kuuluu avioliittoon.
Ruumiisi ei ole sen jälkeen enää sinun, vaan se on hänen.
Hänen ruumiinsa on myös sen jälkeen sinun. Te olette yhtä ruumista
Tämä on laki ja älä poikkea siitä.
Rakastan sinua henkeni uhalla ja vaalin sinulle Jumalan tahtoa. Rakas lapseni.

23.4.2008

Jenkit ja niiden autot
Bush: USA ei ole taantumassa

Julkaistu 22.04.2008, klo 20.50

Yhdysvallat ei ole taantumassa, vakuuttaa presidentti George Bush. Hänen mukaansa kyse on hidastuneesta taloudesta.
Neuvoteltuaan New Orleansissa Meksikon presidentin ja Kanadan pääministerin kanssa Bush esitti kuitenkin huolensa öljyn ja bensiinin korkeasta hinnasta ja vaati, että Alaskan pohjoisen luonnonsuojelualueen öljyvarat on saatava hyödynnetyksi. Niiden käyttöönotto on jo kertaalleen tyrmätty Yhdysvaltain kongressissa. Raakaöljyn tynnyrihinta lähenteli tänään jo 120 dollaria.

Juuri niin. Jenkeille se viimeinen niitti on se, etteivät pääse henkilöautoihin perustuvaan infrastruktuuriin sisälle ollenkaan ilman autoa. Tässä se juttu juuri on. Hyvin mielenkiintoista, koska sitten USA:n kansa suuttuu. Tiedän sen, koska oleskelin siellä aikoinaan. Jos bensa kallistuu, ne suuttuu.


Uskomaton tarina niille, jotka luulivat Jumalan olevan armoton

Mieti omaa elämääsi isänä. Olet vanhempi ja uskova lääkäri, varakas ja tässä maailmassa kaikki tarpeellinen yltäkylläisesti ja sinulla on uskova ja rukoileva vaimo. Sinulla on kaksi poikaa, joilla on myös perheet. Toinen ei ole uskossa ollenkaan ja toisen poika on, mutta haparoi koko ajan miten kuuluisi toimia. Tässä pähkinä purtavaksi niille perheen isille, jotka omistavat tämän luontoisen tilanteen. Edellisestä johtuen olisi suorastaan kammottavaa ajatella Jumalan viljapellon pois täysin kokonaan poispyyhkimistä.
Ajattelehan sitä näin: olet isä ja sinun lapsesi ovat lastentarhassa, jonka tiedät palavan juuri kohta. Sinä siis tiedät mutta et voi sanoa tietäväsi, koska eihän muut niin sinua usko. Sinä haet lapsesi pois palon edestä. Eikö niin? Jäät tietysti seuraamaan vierestä, koska tiedät että palo syttyy ja kun huudot alkavat kuulua, voit pelastaa kaikki ne, jotka avuksesi huutavat. Niinhän? Niinhän ajattelet poikiesikin käyvän, koska et ole isä enää, vaan sivusta seuraaja. Anna Isän olla armollinen ja ole sinä se, mikä sinun kuuluu olla.

22.4.2008

Henkimaailmaan jälleen...

Oletko koskaan huomannut että pahuuden henkimaailma toimii useissa ihmisissä täysin identtisellä tavalla, tehden jopa eleet ja ilmeetkin samoiksi kuin jossain toisessa joskus oli, mutta nyt ihan täysin eri tilanteessa, ajassa ja paikassa?
Vuosia sitten  minä olin töissä isäni firmassa ja hän oli varsinainen sadisti mieheksi. Hän pahoitti mieleni järjestelmällisesti, riippumatta mistään asiasta, vaan hänen tarkoituksensa oli yksinomaan paha. Minä jouduin tilanteeseen, jossa en voinut tehdä koskaan mitään oikein. Se oli mahdotonta, koska tein niin, tai näin, tein aina väärin ja sitten se henkinen pahoinpitely taas alkoi. Tilanteen teki pahaksi se, että olin orjan asemassa ja riippuvainen hänestä. Hän järjesti asiat niin, etten kykenisi irrottautumaan hänestä, järjestämällä esim.
vaimollenikin työpaikan sieltä. Näin henkinen pahoinpitely sai vielä suuremmat saappaat, jossa alkoi jo henkinen litistäminen, eli oman itsetunnon poistaminen. Tähän liittyi aika ajoin täydellinen harmonia ja lempeys, ystävällisyys, kauniit puheet tulevaisuudesta ja rakkaudenomaiset sukulaisuus kyläilyt, jotka olivat vain kulissi ja askel valmistautua seuraavaan pahoinpitelyyn. Ei hän itse sitä tiennyt mitä hän teki, vaan henkiolennot. Lopulta tiesin etten enää jaksaisi enkä enää suostunut jatkamaan ja tein rankkoja ratkaisuja. Aluksi minulla kävi omasta pyynnöstä tätini, erään adventisti psykiatrin kanssa kylässä, koska olin niin masentunut ja loppuun kulutettu. He rukoilivat kanssani ja rohkaisivat mieltäni tekemään lähdön siitä firmasta, joka johtaisi minut lopulta joko itsetuhoon tai romahdukseen. Joutuisin silti lähdön jälkeen aluksi tyhjän päälle ja siksi kynnys lähteä olisi kova paikka. Lopulta pääsin pois sieltä mutta vaimoa ne eivät päästäneet, ennen kuin irtisanomisaika oli kulunut loppuun. Niinpä isäni prässäsi vaimoani koko tuon kaksi viikkoa mitä ala-arvoisimmilla tavoilla, kuten ehdotti avioeroa minusta ja menemään sosiaalitoimistoon, niin he saisivat uuden asunnon ja hänelle aukeaisi taivas. Kaikki tuo toteutuikin muutaman vuoden päästä ja sopiikin kysyä vaimolta, aukesiko taivas?
Olen tavannut viime aikoina tilanteen, kuin "deja vu", jossa olen saman hengen riepoteltavissa,
enkä tiedä mitä tehdä. Sama sitoutumisen pakotus, sama peliviisaus antaa siimaa ja ottaa se taas pois, sama riippuvaisuus firmasta, samat kiusan teot, alistamisen keinot, ilmiömäisen samat ilmeet, eleet kieli ja kielikuviot. Sama tilanne, jossa henki saa vallan ja sitten minua viedään, kuin litran mittaa. Aika ajoin riittävästi kauniita ja lempeän sävyisiä sanoja, jotka muuttuvat äkkiarvaamatta tuota pikaa hirviön raateluhampaiksi. Tunnistan täysin saman hengen kaiken takaa täysin eri ihmisessä ja täysin eri paikassa, ajassa ja tilanteessa. Sanalla sanoen minua pelottaa päivä päivältä yhä enemmän taistella tämän tilanteen kanssa ja toivon että rukoilette Rakkaat lukijani ko. asian puolesta ja ennen kaikkea hänen puolesta, jota henget vaivaavat aika-ajoittaisella otteellaan. Ei tämä ihminen itse tunnista, eikä varsinkaan tunnusta itseään henkivallan alle, vaan tämä elää kuin olisi oma temperamentti tai muu järkisyy kyseessä toimille.
Tämä on todiste siitä, että henkimaailma toimii, elää ja voi hyvin. Sitä vaan en tosin tiedä, että kauanko jaksan, jaksanko, vai ottaako Jeesus minut pois ennen kuin ehtii tapahtua pahempaa. Toivon koko sydämestäni viimeisintä vaihtoehtoa.

Henkiä on sikäli helppokin tunnistaa, koska jos kykenet näkemään niiden taa, niiden lopulliset tavoitteet, tiedät kyllä mistä on kyse. Vaikka siitä, että muuttaa omat hyvät tekonsa omiksi ansioikseen, korostamalla ja kiristämällä kiitollisuutta itselleen. Esimerkiksi!

 

Syntisaldo suhteessa hyväntekoon

Ihminen on kautta historian tehnyt Jumalan kanssa kauppaa syntivelastaan. Ihminen on omantunnontuskissaan yrittänyt jatkuvasti kääntää Jumalan päätä omiin hyviin tekoihin. Jumalalle se on ihan sama kuin maailman säälittävin taikuri tai jonglööraaja koettaisi esittää maailman vaativimmalle sirkuskriitikolle temppujaan. Sirkuskriitikko suorastaan voi pahoin katsellessaan sitä säälittävää esitystä, jossa jatkuvasti tulee vieläkin säälittävämpiä mokia. Silti ihminen ei ymmärrä, että hän tekee silloin myös hyvistä teoistaan synnin itselleen, kerskaamisen synnin Jumalan edessä. Tästä syystä hyvä lukijani, olen itse ymmärtänyt asian niin, että meidän kuuluu tilittää kaikki tekomme syntinä Jumalalle. Aivan kuin hyvätkin tekomme olisivat pelkkää syntiä. Hyviin tekoihimme voimme lisätä vain sen, että ”anna anteeksi etten voinut tehdä vajavuuteni tähden enempää”. Itse lasken asian näin: Jeesus kuoli ristillä jotta tekoni voisin sovittaa Jumalan edessä joka ikinen päivä. Tämä tarkoittaa sitä että tekoni ovat yhtä kuin +/-0 krediittiä Jumalalle. Sama pätee hyvän asian tekemisessä. Jos teet hyvää, se on Jumalan silmissä itsestään selvyys ja koska et koskaan kykene tekemään sitä täydellisesti, sekin on vajaa, eli +/-0 ja jos vielä kehut teoillasi, se muuttuu synniksi sinua itseäsi vastaan ja taas tarvitset anteeksiantoa, joka on tililläsi Kristittynä yksi ja sama +/-0 krediitin arvoista. Taivastenvaltakunnan perussääntö on se, että älä laske, kaikki siellä on nolla ja samaan aikaan myös ääretön. Tällainen on Jumalan valtakunta ja sen suhde tekoihimme.

 

Jumalan lapsi ja maailman lapsi

Jumalan lapsen isä on Pyhä Kaikkivaltias Jumala, sama Jumala joka oli Abrahamin, Isakin ja Jaakobin Jumala. Eikä vain Isän lapsi, vaan myös Isän pojan morsian, joka oli Jeesus Kristus, Abrahamin jälkeläinen, Daavidin suvusta.
Saatanan lapsi on maailmaa rakastava ja maailman esikuvia palvovien sukujuurettomien ihmisten sekalauma. Perusasia, jota tämä kansa hyödyntää, on valhe, jonka takana on toinen ja kolmas valhe. Nämä ihmiset voivat aivan hyvin olla nimeltään kristittyjäkin, mutta pysyvät tämän maailman otteessa vailla pienintäkään toivoa päästä siitä. Heidän haluttomuus kuvastuu monesti penseytenä siirtää vakava keskustelu aiheesta joko kokonaan pois, tai vaikenemalla. He haluavat seurata saatanaa tietämättään ketä he oikein seuraavat. Saatana ei anna itseään julki heille, koska heidän on paras pysyä omassa illuusiossaan, joka johtaa kadotukseen.
On kaksi virtaa: Jumalan virta ja saatanan virta. Jumalan virta lipuu hiljaa sinivetisenä kohti taivasten valtakuntaa ja ikuista elämää. Tästä virrasta lähtee pieniä puroja, joiden virtaus on aluksi pehmeää ja sinivetistä, mutta mitä lähemmäs Jumalan virran poikkeavaa haaraa mennään, sitä

kovemmaksi virta vie poikkihaaraan. Tuolla eksytysvirran poikkihaaroilla on pieniä kalastajia, jotka heittävät verkkojaan kiivaasti juoksevaan saatana koskeen vievään poikkihaarajokeen, josta he saavat poimittua kaloja, heitellen ne sitten takaisin Jumalan virtaan. Kun joku joutuu lopulta saatanan koskeen, se vie hetkessä perikatoon. Vain ihme voi pelastaa ihmisen sieltä. Silloin tällöin Jumala katsoo saatanan virtaa ja ottaa sieltä ihmisen, ja heittää hänet omaan jokeensa. Tällöin Jumalan kosketus on ollut niin vahva, ettei tuo enää koskaan etsiydy takaisin saatana virran vietäväksi.
 
Jumalan- ja saatanan lasten ominaispiirrevertaus:
 
Jumalan lapsi Saatanan lapsi
Hyvä tahto ja pyyteetön ystävyys kaikkia kohtaan
Tahtoo kaikkien etua ja myös puolustaa niitä
Ei jätä koskaan ketään heitteille tai hylkää pois
Uhrautuu tuntemattoman puolesta
Luopuu toisen puolesta omastaan
Antaa anteeksi kaikki teot pyytämättä
Ei yritä vaatia toiselta koskaan mitään omaa etua
Ei pidä kiinni omista eduistaan
Riidoissa luopuu omastaan
Avioliitossa Jumalan säätämät perusarvot mukana
Ei ruoki mielessään pahaa kenestäkään
Osaa pyytääkin anteeksi omat tekonsa
Mikään ajatusrakennelma ei etsi toiselle kärsimystä 
Valikoiva ystävyyden osoitus (sukulaisuus tai muu tausta)
Oma etu on aina päällimmäisenä eikä ajattele ketään muuta
Oma ylpeys jo antaa hylkäämisen mahdollisuuden
Ei koskaan auta tuntematonta, ellei itse hyödy siitä
Ei luovu omastaan ilman suurempaa tavoitetta
Ei anna anteeksi ellei kyseessä ole vastakauppa
Aina valmis kiristämään toista oman edun vuoksi
Vaatii omaa etuaan, mahdottomuudenkin edessä 
 Sallii itselleen riidan aikana käyttää kaikkia keinoja
Sallii avioeron, abortit, pettämiset ja lasten manipuloinnin
Saattaa jopa tehdä suunnitelman valmiiksi petoksiin
Ei pyydä anteeksi, vaan aina selittää kaiken tekonsa
Tilanne jossa oma etu on etusijalla ei laske toisten kärsimyksiä

21.4.2008

Suuren Bank of American tulos romahti
Julkaistu 21.04.2008, klo 14.57

Yhdysvaltain toiseksi suurimman liikepankin, Bank of American tulos laski 77 prosenttia tilivuoden ensimmäisellä neljänneksellä. Taustalla olivat lisääntyneet tappiot asunto- ja kulutusluotoista.
Ensimmäisen neljänneksen nettotulos laski 1,21 miljardiin dollariin eli 0,23 dollariin osakkeelta, kun se vuotta aikaisemmin oli 5,26 miljardia dollaria eli 1,16 dollaria osakkeelta. Analyytikot odottivat keskimäärin 0,41 dollarin tulosta. Liikevaihto laski kuusi prosenttia 17,3 miljardiin dollariin. Luottotappiot ylsivät kuuteen miljardiin dollariin. Välitystoiminnan tappiot olivat 1,3 miljardia dollaria. Pääjohtaja Kenneth Lewis'n tavoitteena on ollut kasvattaa tulosta tänä vuonna viidenneksellä, mutta tämä näyttää nyt epätodennäköiseltä.

Herramme Jeesuksen Kristuksen Henki näyttää meille valvoville tilannetta, jossa tullaan hyvin pian siihen kohtaan, jossa valvovat ja ajan vartijat huutavat: "kesiyö on tullut, ylkä tulee".
Kaikki on valmista...

20.4.2008

Sinetit, pasuunat, vihan maljat ja voi-huutomaljat - mikä on näiden järjestys, ajankohdat ja selitysarvio?

Johanneksen ilmestys 6:1-2 Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi yhden niistä seitsemästä sinetistä, ja kuulin yhden niistä neljästä olennosta sanovan niinkuin ukkosen äänellä: "Tule!" Ja minä näin, ja katso: valkea hevonen; ja sen selässä istuvalla oli jousi, ja hänelle annettiin seppele, ja hän lähti voittajana ja voittamaan.
Jeesus Kristus lähti jo ristiltä voittajana voittamaan. HÄN ON VOITTAJA!

Johanneksen ilmestys 6:3-4 Ja kun Karitsa avasi toisen sinetin, kuulin minä toisen olennon sanovan: "Tule!" Niin lähti toinen hevonen, tulipunainen, ja sen selässä istuvalle annettiin valta ottaa pois rauha maasta, että ihmiset surmaisivat toisiaan; ja hänelle annettiin suuri miekka.
Jeesus sanoi ettei hän ole tullut rauhaa tuomaan maan päälle, vaan miekan ja miekka tuli.

Johanneksen ilmestys 6:5-6 Ja kun Karitsa avasi kolmannen sinetin, kuulin minä kolmannen olennon sanovan: "Tule!" Ja minä näin, ja katso: musta hevonen; ja sen selässä istuvalla oli kädessään vaaka. Ja minä kuulin ikäänkuin äänen niiden neljän olennon keskeltä sanovan: "Koiniks-mitta nisuja yhden denarin, ja kolme koiniksia ohria yhden denarin! Mutta älä turmele öljyä äläkä viiniä."
Tämä hevonen, kuten kaikki, lähtivät ilmeisesti samaan aikaan, koska jopa päivän annos Jumalan sanaakin maksaisi, kuten Paavin aneet yms. Mutta tämän lauseen koiniks-mitasta ja sen seurauksen päätepiste menee vasta vihan ajalle ja ahdistuksen aikaan, jolloin todellakin, yhden päivän ruoka-annos saattaa maksaa jopa kahden päivän palkan. tämän kaiken alkusoitto on jo nyt nähtävillä..
 

Johanneksen ilmestys 6:7-8 Ja kun Karitsa avasi neljännen sinetin, kuulin minä neljännen olennon äänen sanovan: "Tule!" Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta.
Nämä osavaikutukset ovat Ilmestyskirjassa hyvin esillä, kun Jumalan viha syttyy hitaasti ja saa aikaan koko ajan suurempaa ja suurempaa vaikutusta. Kuolema saa aluksi neljänneksen maailmasta haltuunsa, eli aika ison osan.
 

Johanneksen ilmestys 6:9-11 Ja kun Karitsa avasi viidennen sinetin, näin minä alttarin alla niiden sielut, jotka olivat surmatut Jumalan sanan tähden ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli. Ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Kuinka kauaksi sinä, pyhä ja totinen Valtias, siirrät tuomiosi ja jätät kostamatta meidän veremme niille, jotka maan päällä asuvat?" Ja heille kullekin annettiin pitkä valkoinen vaippa, ja heille sanottiin, että vielä vähän aikaa pysyisivät levollisina, kunnes oli täyttyvä myös heidän kanssapalvelijainsa ja veljiensä luku, joiden tuli joutua tapettaviksi niinkuin hekin.
Tässä kohtaa vaippa on taivasruumis, eli on tapahtunut Pyhien ylösotto, ensin pyhintä kuolleet. Huomaa että tuossa sanotaan ettei luku ole vielä täysi, vaan täytyy odottaa vielä että sisään tulleiden luku on täysi.
 

PYHÄT (morsian) LÄHTEVÄT

Sen jälkeen noin 9kk syntyy Israelin ja Palestiinan rauha ja sitten Jumala suuttuu...
 

Johanneksen ilmestys 6:12-17 Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi, ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa, ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"
Johanneksen ilmestys 8:1-4
Ja kun Karitsa avasi seitsemännen sinetin, tuli taivaassa äänettömyys, jota kesti noin puoli hetkeä. Ja minä näin ne seitsemän enkeliä, jotka seisoivat Jumalan edessä, ja heille annettiin seitsemän pasunaa. Ja tuli eräs muu enkeli ja asettui alttarin ääreen pitäen kultaista suitsutusastiaa, ja hänelle annettiin paljon suitsukkeita pantavaksi kaikkien pyhien rukouksiin kultaiselle alttarille, joka oli valtaistuimen edessä. Ja suitsukkeiden savu nousi pyhien rukousten kanssa enkelin kädestä Jumalan eteen.
Johanneksen ilmestys 8:5-6
  Ja enkeli otti suitsutusastian ja täytti sen alttarin tulella ja heitti maan päälle; silloin syntyi ukkosenjylinää ja ääniä ja salamoita ja maanjäristystä. Ja ne seitsemän enkeliä, joilla oli ne seitsemän pasunaa, hankkiutuivat puhaltamaan pasunoihin.

Johanneksen ilmestys 8:7 Ja ensimmäinen enkeli puhalsi pasunaan; niin tuli rakeita ja tulta, verellä sekoitettuja, ja ne heitettiin maan päälle; ja kolmas osa maata paloi, ja kolmas osa puita paloi, ja kaikki vihanta ruoho paloi.
Kuulostaa varmaan kummalliselta mutta nämä kolme tapahtumaa liittyvät kaikki toisiinsa erittäin läheisesti ja vaiheikkaalla tavalla. Kun kuudes pasuuna soi, ovat Pyhät jo poistuneet ja tämä päivä on sellainen, kun musta aurinko nousee Suomessakin, aivan kuten Juice on sen tietämättään profetoinut. Silloin tapahtuu rankka meteorisade, joka alkaa päivällä Amerikan manteren puolelta, hiipuen sitten planeetan kääntyessä, jolloin yöllä sataa meteoriitteja kuin tähtiä putoilisi. Kuun, auringon ja maan välinen sankka meteoriittiparvi on syynä tuohon kaikkeen, kuten verenpunainen kuu ja säkkikankaan näköinen aurinko. Päivätaivaskin kääriytyy kokoon koska meteoriittiparvi osuu ilmakehään ja läpäisee sen, pimentäen asteittain keskeltä reunoille koko planeetan ilmakehän. Suuret rakeet syntyvät kun meteoriitit palavat stratosfäärin alla synnyttäen kondenssivettä. Suuri maanjäristys seuraa tuota tapahtumaa. Tämän jälkeen heti tapahtuu otsonikerroksen katoamisen meteoriittien seurauksena että auringon tultua jälleen normaaliksi alkaa järkyttävä UV paahde, koska mikään ei suojaa planeettaa enää. Voi maailmaa silloin.

Johanneksen ilmestys 8:8-9 Ja toinen enkeli puhalsi pasunaan; niin heitettiin mereen ikäänkuin suuri, tulena palava vuori; ja kolmas osa merta muuttui vereksi, ja kolmas osa luoduista, mitä meressä on ja joissa henki on, kuoli, ja kolmas osa laivoista hukkui.
Atlantti voisi olla noin kolmasosa koko maailman vesistä ja siellä on vuori Grand Canarialla joka saattaa sortua mereen hyvin vakavin seurauksin, esimerkiksi jonkin valtavan maanjäristyksen seurauksena. Niinpä voimme olettaa, että juurihan maailma oli toipunut suuresta maanjäristyksestä kun tuo tulivuori, palavana kuin soihtu syöksyy mereen aiheuttaen valtavan tsunamin. 

Johanneksen ilmestys 8:10-11 Ja kolmas enkeli puhalsi pasunaan; niin putosi taivaasta suuri tähti, palava kuin tulisoihtu, ja se putosi virtoihin, kolmanteen osaan niistä, ja vesilähteisiin. Ja tähden nimi oli Koiruoho. Ja kolmas osa vesistä muuttui koiruohoksi, ja paljon ihmisiä kuoli vedestä, koska se oli karvaaksi käynyt.
Meteoriitti tai oikeastaan asteroidi putoaa maahan, osuen johonkin suurista päävesisuonistamme maan sisällä, jossa on makean veden lähteitä. Nämä tuhoutuvat juomakelvottomiksi josta syystä moni kuoleekin jo senkin takia.

Johanneksen ilmestys 8:12-13 Ja neljäs enkeli puhalsi pasunaan; niin kolmas osa auringosta ja kolmas osa kuusta ja kolmas osa tähdistä lyötiin vitsauksella, niin että kolmas osa niistä pimeni ja päivä kolmannelta osaltaan oli valoton, ja niin myös yö. Ja minä näin, ja minä kuulin kotkan, joka lensi keskitaivaalla, sanovan suurella äänellä: "Voi, voi, voi maan päällä asuvaisia niiden jäljellä olevain pasunain äänten tähden, joihin kolmen enkelin vielä on määrä puhaltaa!"
Auringon massa muuttuu ja maa alkaa kiertää lujempaa akselinsa ympäri, samaan aikaan kun avaruudesta tulee aurinkokuntaamme jotain hiukkasia, jotka peittävät näkyvyyden. Toinen vaihtoehto on se, että vesimassat alkavat kiivetä takaisin planeettamme kuoreksi. Tätä en usko vielä tässä kohtaa tapahtuvan, koska yksi paahde on vielä voi huutopasuunoissa jäljellä. Lisäksi tuo vesimassojen siirtyminen taivaan kanteen on Jumalan teko tuhatvuotiskauden alkuun, joka saa ihmiselämän palaamaan tuhanneksi vuodeksi.


Tässä kohtaa on kulunut 1290 päivää jolloin rauha rikotaan ja hävityksen kauhistus asetetaan. Pian on kulunut myös 1335 päivää, jolloin tulessa puhdistuneet häävieraat poistetaan maailmasta, ahdistuksen ajat päättyvät ja alkaa suoranaisen kauhun aika, koska ei pelkästään varoiteta pasuunalla, vaan myös juotetaan vihan viiniä sekoittamattomana.
Voi huuto tulee joka kerta kun pasuuna ja malja osuvat yhtä aikaa.
 
Johanneksen ilmestys 9:1-12 Ja viides enkeli puhalsi pasunaan; niin minä näin tähden, taivaasta maan päälle pudonneen, ja sille annettiin syvyyden kaivon avain; ja se avasi syvyyden kaivon, ja kaivosta nousi savu, niinkuin savu suuresta pätsistä, ja kaivon savu pimitti auringon ja ilman. Ja savusta lähti heinäsirkkoja maan päälle, ja niille annettiin valta, niinkuin maan skorpioneilla on valta; ja niille sanottiin, etteivät ne saa vahingoittaa maan ruohoa eikä mitään vihantaa eikä yhtään puuta, vaan ainoastaan niitä ihmisiä, joilla ei ole Jumalan sinettiä otsassaan. Ja niille annettiin valta vaivata heitä viisi kuukautta, vaan ei tappaa heitä; ja ne vaivasivat, niinkuin vaivaa skorpioni, kun se ihmistä pistää. Ja niinä

päivinä ihmiset etsivät kuolemaa, eivätkä sitä löydä; he haluavat kuolla, mutta kuolema pakenee heitä. Ja heinäsirkat olivat sotaan varustettujen hevosten kaltaiset, ja niillä oli päässään ikäänkuin seppeleet, kullan näköiset, ja niiden kasvot olivat ikäänkuin ihmisten kasvot; ja niillä oli hiukset niinkuin naisten hiukset, ja niiden hampaat olivat niinkuin leijonain hampaat. Ja niillä oli haarniskat ikäänkuin rautahaarniskat, ja niiden siipien kohina oli kuin sotavaunujen ryske monien hevosten kiitäessä taisteluun. Ja niillä oli pyrstöt niinkuin skorpioneilla ja pistimet, ja pyrstöissänsä niillä oli voima vahingoittaa ihmisiä viisi kuukautta. Niillä oli kuninkaanaan syvyyden enkeli, jonka nimi hebreaksi on Abaddon ja kreikaksi Apollyon.
Pedon merkki aktivoituu vaivaamaan ihmisiä viiden kuukauden ajaksi. Tätä kaikkea ohjaa Galileo satelliitit.
Ensimmäinen "voi!" on mennyt; katso, tulee vielä kaksi "voi!" -huutoa tämän jälkeen.
Johanneksen ilmestys 16:1-2
Ja minä kuulin suuren äänen temppelistä sanovan niille seitsemälle enkelille: "Menkää ja vuodattakaa ne seitsemän Jumalan vihan maljaa maan päälle". Ja ensimmäinen lähti ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa.

Johanneksen ilmestys 16:3 Ja toinen enkeli vuodatti maljansa mereen, ja se tuli vereksi, ikäänkuin kuolleen vereksi, ja jokainen elävä olento kuoli, mitä meressä oli.
Tämä malja koskee koko meren elämää,  samoin kuin toinen pasuuna, joka toimi varoittavana tästä vitsauksesta. Ensin tulee varoitus ja nyt konkreettinen tuho. Numerot täsmäävät jotta ihmisille ei jäisi epäselväksi kuka käskee ja kuka määrää.

Johanneksen ilmestys 16:4 Ja kolmas enkeli vuodatti maljansa jokiin ja vesilähteisiin, ja ne tulivat vereksi.
Tämä malja koskee vesilähteitä, aivan samalla tavalla kuin kolmas varoituspasuunakin. Nyt vesi loppuu lähes kokonaan, koska konkreettinen malja on vuodatettu.

Johanneksen ilmestys 9:8-9 Ja neljäs enkeli vuodatti maljansa aurinkoon, ja sille annettiin valta paahtaa ihmisiä tulella. Ja ihmiset paahtuivat kovassa helteessä ja pilkkasivat Jumalan nimeä, hänen, jolla on vallassaan nämä vitsaukset; mutta he eivät tehneet parannusta, niin että olisivat antaneet hänelle kunnian.
Tämä vitsaus menee ilmaan aivan kuten neljäs varoituspasuunakin teki.

Johanneksen ilmestys 10:11 Ja viides enkeli vuodatti maljansa pedon valtaistuimelle, ja sen valtakunta pimeni; ja he pureskelivat kielensä rikki tuskissansa ja pilkkasivat taivaan Jumalaa tuskiensa ja paiseittensa tähden, mutta eivät tehneet parannusta teoistansa. Tästä kohtaa alkaa myös vihan aikojen kulminaatio piste jossa Jumalan viha kääntyy ihmisistä petoon itseensä. Kun Katselee kokonaisuutta ennen voi huutoja, näkee selvästi kuinka Jumalan viha kehittyy ja on looginen koko matkan.
Johanneksen ilmestys 9:13-21 Ja kuudes enkeli puhalsi pasunaan; niin minä kuulin äänen tulevan kultaisen alttarin neljästä sarvesta, Jumalan edestä, ja se sanoi kuudennelle enkelille, jolla oli pasuna: "Päästä ne neljä enkeliä, jotka ovat sidottuina suuren Eufrat-virran varrella". Silloin päästettiin ne neljä enkeliä, jotka hetkelleen, päivälleen, kuukaudelleen ja vuodelleen olivat valmiina tappamaan kolmannen osan ihmisistä. Ja ratsuväen joukkojen luku oli kaksikymmentä tuhatta kertaa kymmenen tuhatta; minä kuulin niiden luvun. Ja tämänkaltaisilta minusta näyttivät hevoset ja niiden selässä istujat näyssä: ratsastajilla oli tulipunaiset ja tummansinervät ja tulikivenkeltaiset haarniskat; ja hevosten päät olivat kuin leijonain päät, ja niiden suusta lähti tuli ja savu ja tulikivi. Näistä kolmesta vitsauksesta sai kolmas osa ihmisiä surmansa: tulesta ja savusta ja tulikivestä, jotka lähtivät niiden suusta.
Sillä hevosten voima oli niiden suussa ja niiden hännässä; niiden hännät näet olivat käärmeitten kaltaiset, ja niissä oli päät, joilla ne vahingoittivat. Ja jäljelle jääneet ihmiset, ne, joita ei tapettu näillä vitsauksilla, eivät tehneet parannusta kättensä teoista, niin että olisivat lakanneet kumartamasta riivaajia ja kultaisia ja hopeaisia ja vaskisia ja kivisiä ja puisia epäjumalankuvia, jotka eivät voi nähdä eikä kuulla eikä kävellä. He eivät tehneet parannusta murhistaan eikä velhouksistaan eikä haureudestaan eikä varkauksistaan.

Mitä ilmeisimmin ainakin Kiinan armeija on ollut silloin Irakissa ja jatkaa siis kohti Jerusalemia. Kaikki päättyy täysimittaiseen ydinsotaan, kuten hyvin jakeet tilanteen kuvaavat. Lyhyt sota kestää vain muutaman kuukauden, jonka aikana kaikki satelliitit lakkaa toimimasta ja pedon merkki mitätöityy, mutta ongelma ei katoa, koska ne eivät enää kuluta virtaa, joten niiden paristo saattaa pian rikkoutua. Lithium Ion pariston akku kun hajoaa ihmisen sisään, aiheutuu siitä melkoisia komplikaatioita ruumiissa.
Johanneksen ilmestys 12:16
Ja kuudes enkeli vuodatti maljansa suureen Eufrat-virtaan, ja sen vesi kuivui, että tie valmistuisi auringon noususta tuleville kuninkaille. Ja minä näin lohikäärmeen suusta ja pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista. Sillä ne ovat riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan, suurena päivänä. -Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi! - Ja ne kokosivat heidät siihen paikkaan, jonka nimi hebreaksi on Harmagedon. YDINSOTA! "2. VOI HUUTO"

Johanneksen ilmestys 11:15-19 Ja seitsemäs enkeli puhalsi pasunaan; niin kuului taivaassa suuria ääniä, jotka sanoivat: "Maailman kuninkuus on tullut meidän Herrallemme ja hänen Voidellullensa, ja hän on hallitseva aina ja iankaikkisesti". Ja ne kaksikymmentä neljä vanhinta, jotka istuivat valtaistuimillaan Jumalan edessä, lankesivat kasvoillensa ja kumartaen rukoilivat Jumalaa, sanoen: "Me kiitämme sinua, Herra Jumala, Kaikkivaltias, joka olet ja joka olit, siitä, että olet ottanut suuren voimasi ja ottanut hallituksen. Ja pakanakansat ovat vihastuneet, mutta sinun vihasi on tullut, ja tullut on aika tuomita kuolleet ja maksaa palkka sinun palvelijoillesi profeetoille ja pyhille ja niille, jotka sinun nimeäsi pelkäävät, pienille ja suurille, ja turmella ne, jotka maan turmelevat." Ja Jumalan temppeli taivaassa aukeni, ja hänen liittonsa arkki näkyi hänen temppelissään, ja tuli salamoita ja ääniä ja ukkosenjylinää ja maanjäristystä ja suuria rakeita.

Johanneksen ilmestys 17:21 Ja seitsemäs enkeli vuodatti maljansa ilmaan, ja temppelistä, valtaistuimelta, lähti suuri ääni, joka sanoi: "Se on tapahtunut". Ja tuli salamoita ja ääniä ja ukkosenjylinää; ja tuli suuri maanjäristys, niin ankara ja suuri maanjäristys, ettei sen vertaista ole ollut siitä asti, kuin ihmisiä on ollut maan päällä. Ja se suuri kaupunki meni kolmeen osaan, ja kansojen kaupungit kukistuivat. Ja se suuri Babylon tuli muistetuksi Jumalan edessä, niin että hän antoi sille vihansa kiivauden viinimaljan. Ja kaikki saaret pakenivat, eikä vuoria enää ollut. Ja suuria rakeita, leiviskän painoisia, satoi taivaasta ihmisten päälle; ja ihmiset pilkkasivat Jumalaa raesateen vitsauksen tähden, sillä se vitsaus oli ylen suuri.

14.4.2008

Usko, Toivo ja Rakkaus - Jeesus Kristus
Ilman Uskoa, ei jää kuin toivo, että jotain on/olisi.
Ilman Uskoa, voi olla jonkinlaista rakkauttakin olemassa, muttei isolla R-kirjaimella
Usko on aina lahja, jota ei voi ostaa tai itse ansaita, mutta sen voi silti rukouksien kautta periä toiselta Jumalan Armossa
Ilman toivoa, on kuollut ja rakkauskaan ei auta, vaan sekin hiipuu epätoivon myötä, jolloin olet lopullisesti kuollut
Ilman Rakkautta, olet kuin kilisevä kulkunen tai ontto kuori vailla mitään sisältöä
Riittävän kauan ilman Jeesusta Kristusta sinulle ei jää lopussa näistä yhdestäkään mitään, ei edes toivoa
Toivon häviävän pienessä kipinässä voit silti saada Kristuksen ovellesi kolkuttamaan
Avatessasi Kristukselle oven, astuu Usko pikkuruisen toivon seuraksi sisään
Kun olet saanut Uskolle jalansijaa syttyy Rakkaus kaunistamaan, eli saamaan sisältöä elämääsi
Kun sinulla on Usko, Toivo ja Rakkaus, olet tehnyt Kristukselle asunnon sydämeesi
Kun sinulla asuu Kristus sydämessäsi sinulle avautuvat kaikki nekin mistä olen esimerkiksi alla kuvaillut
...Kristuksen ja Hänen morsiamensa häät!
Muussa tapauksessa tämä on raivohullun päiväkirjaa... lisäksi huonoa sellaista, joka ei kelpaa edes tieteisromaaniksi.

13.4.2008

Aika on nyt hyvin lähellä, kun se kaikki alkaa
Enää joko vuosi tai kaksi, ehkä jopa enää kuukausi tai kaksi, mikäli on kevätkesä maanantaiaamu ja aurinko paistaa lämpimästi täydeltä terältä.
Katos tämä: http://video.google.com/videoplay?docid=-7810993921354002750&q=zeitgeist+tekstit&total=1&start=0&num=10&so=0&type Kesto 1h 56 min

Kun kuulet puhuttavan predestinaatiosta, tiedät että kyse on ennaltamääräämisestä. Onko ennalta tietäminen sama kuin ennaltamäärääminen? Ei ole, koska Jumala toimii ennalta annetun sanansa mukaan, joka määrää tietyllä tavalla kaikkien tapahtumien kulkua, jonka Jumala kyllä hyvin tietää, miten. Eräs uskonpuhdistaja aikoinaan sanoi, että kun puhut predestinaatiosta, kohdista sitä aluksi Jeesuksen haavoihin ja puhu sitten siitä uudelleen.
Minä olen vähän erilainen kristitty ja kummat ajatukseni ovat hämmentäneet jopa minun läheiseni niin, että jouduin jo kerran mielentilatutkimuksiinkin. Hyvä on, sain kärsiä Kristuksen nimen tähden ja ilomielin, eli silti jatkan, vieläpä sitä suuremmalla syyllä.
Mutta, tätä seuraavaa en voi tutkia minkäänlaisena faktana, kuten ennenkin olen tästä aiheesta sanonut. Tämä kaikki on Jumalan tiedon takana ja minun arvelluksia tai paremminkin örvellyksiä.
Lähtökohtahan on se, että ihminen on poistunut Jumalan virran kuljettamasta totuudesta, niinpä kun...
Entäpä jos maallinen sielu, jossa on henki, onkin nyt sellainen vajaasieluinen henki, kuten eläimillä voisi olla, joissa ei ole Jumalan puhaltamaa ihmisen henkeä. Eli ei edes Adamin kaltainen. Aina on ollut Ihmisiä, joilla ei ole toivoakaan pelastuksesta ja sama pätee suoraan eläimiin. Heille ei annettu edes mahdollisuutta kuulla oikeasta Jumalasta. Vieläpä jos tie on vain Jeesuksen kautta taivaaseen, täytyy sanoa, että bambumajoissa vuosisatoja ja tuhansiakin eläneet ihmiset eivät ole itse syyllisiä mihinkään, mutta ovat täysin vailla toivoakaan. Miksi?
Entäpä toinen kummajainen, jos sielunvaellus pitääkin osittain paikkansa ja Eliallakin olisi vielä yksi käynti, eli kuudes jäljellä. Entäpä jos ihmisellä on kuusi käyntiä? Entäpä jos minä olinkin suomalainen näkinpalvoja viimeksi ja sinä Väinämöisen saunakaveri. Ehkä minä olen jo viimein tajunnut ja olen kuudetta ja viimeistä kertaa täällä, vähän niin kuin säälistä pääsemässä vihdoin taivaskotiin. Mitä tästä sitten? No, se ainakin selittäisi avioliittosekamelskat suhteessa taivasmahdollisuuteen ja toisaalta myös ristiriidan Jumalan oikeudenmukaisuudessa.
Ota huomioon Rakas lukijani, etten tietenkään voi uskoa edelliseen, vaan heitän ajatuksia. Ainoa Usko, jota voimme soveltaa on Raamattu, Jumalan sana.
Lopuksi vastaus löytyy kumminkin aikajanan ihan toisesta päästä maailman historiaa, eli ihan lopusta. Jumala tulee herättämään kaikki täällä telluksella eläneet ihmiset, jolloin heille jää mahdollisuus päätyä kahdesta ainakin johonkin, ehkä jopa pelastukseen. Kuka tietää. Siellä on myös viimeinen tuomio, että toinen, tai ilmeisesti jopa kolmaskin kuolema. Sitä aikaa ei kukaan tiedä, vaikka se kestäisi peräti toiset tuhat vuotta, kuka senkään tietää.  Kun saatana päästetään lopussa irti, kaunako kestää kun hän kokoaa jälleen kaikki maailman kansat Pyhiä vastaan. Kukaan ei sitäkään tiedä, koska ensimmäisen kerran kesti pitkästi toistatuhatta vuotta, kun lasketaan Adamista Nooaan. Tosin nyt ihmiset ovat valmiina, eikä niitä tarvitse odotella. Tässä ja menneessä ajassa eläneet ihmiset eivät tule olemaan mielestäni epäoikeudenmukaisessa asemassa, vaan he tulevat saamaan oikeutta joko pelastuksessa tai ikuisessa tuhossa. Saatana villitsee kaikki ne loput ihmiset silloin, jotka eivät ole ottaneet vastaan monesti toistunutta Jumalan kutsua ja he hyökkäävät veren maku suussaan, eikä ole enää silloin väärin sitä kokonaisuutta lopettaa. Sen tekeekin Jumala itse.


Päivittäistä seurantaa 1.1.2008 - 14.4. 2008

Päivittäistä seurantaa 2007 loppuvuosi

Pääsiäinen 2007 alkaen...