Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
8.10.2020
 

Kuka tätä maailmaa johtaa?

Mä uskon, ettei maailmassa ole yksiselitteistä johtajaa, eikä edes valtioita, joiden päämiehet johtaisivat tätä kaikkea, vaan suuryritysten muodostamat verkostot, jotka maailmaa johtaa.

Trump on tämän suuryritysten muodostaman verkoston ulkopuolella, eikä hän kykene sääntelemään mitään salaliittoja. Sen sijaan Billi Gatesin kaltaiset suuryritysjohtajat ja USA:n demokraattinen puolue, on luonut tämän verkoston, joka hallitsee median kautta koko maailmaa.

Tämän kaiken huomaa mm. siitä, että kun maailmalla tapahtuu asioita, niin siitä nostetaan joko hirveä meteli pikkuasiasta, tai sitten jättisuuresta asiasta vaietaan kuoliaaksi saakka. Tästä näkee missä mennään ja kuka naruja vetelee. Tässä kohtaa huomaatte, että Trump on aina paitsiossa ja tämän hyvät teot vaietaan, mutta jos hän sanoo jotain mitä tahansa, niin siitä nousee kauhea äläkkä.

Sama pätee meillä Suomessa tahot, jotka hallitsevat, ne löytyvät tällä hetkellä hallituksesta mutta ne eivät välttämättä siellä aina ole, jos niitä ei sinne ole valittu. Henkimaailma nimittäin on taustalla se suurin tämän salaliittoteorian arkkitehti. Se kykenee tuomaan historiaa ja tulevasisuutta ihmisten tekemisiin ja suunnitelmiin. Henkimaailma johtaa ihmisiä ja heidän mielitekojaan etenkin syntiin. Tästä johtuu, että hyvä näyttää pahalta ja päin vastoin. Henkimaailma on siin voimakas väline ihmiselämän taustalla.

Ilmestyskirja puhuu pedosta joka saa valtansa lohikäärmeeltä ja siksi se kykenee niin suuriin tekoihin. Juuri tästä minä puhun, kun puhun ihmisten johtamisesta, joka ei ole varsinaista johtamista, vaan taustaohjailua. Tämä kaikki saa aikaan sen, että samanhenkiset ihmiset puhaltavat aivan tajuamattaan samaa hiileen, kohti pelastusta tai turmiota. Sillä erolla, että Jumalan oma tajuaa, että näin on mutta jumalaton luulee itse omassa voimassaan sen näin suunnitelleen ja itse toimien. Jumalaton palkitsee itsensä, vaikka taustalla on saatanan joukot, jotka ohjailevat heitä kaikkia siihen suuntaan.

Nyt on kuulemma Venäjä ja Syyria aloittamassa Israelin kanssa rauhanneuvotteluja. Tämä tietää, että me lähdemme kohta. Saa nähdä lähdetäänkö jo tänä syksynä, vai mennäänkö VIELÄ KERRAN omeriin saakka. Uskon itse omerin olevan ainoa oikea MORSIAMEN ylösoton päivä. Tämän todistaa Israelin kuninkaan Daavidin pojan, Salomonin laulu.

Laulujen laulu: 2:10-13 Rakkaani lausuu ja sanoo minulle: ”Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule. Sillä katso, talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan. Kukkaset ovat puhjenneet maahan, laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme. Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnökset ovat kukassa ja tuoksuavat. Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule.

Sekä omerin laskennan esikuva.

3. Mooseksen kirja 23:17-17 Sitten laskekaa sapatin jälkeisestä päivästä, siitä päivästä, jona toitte heilutuslyhteen, seitsemän täyttä viikkoa, laskekaa viisikymmentä päivää seitsemännen sapatin jälkeiseen päivään asti; sitten tuokaa Herralle uusi ruokauhri. Sieltä, missä asutte, tuokaa heilutusleiväksi kaksi kakkua, jotka on leivottava happamena kahdesta kymmenenneksestä lestyjä jauhoja, Herralle uutislahjaksi.

Omer osuu ensi keväänä todennäköisesti 23. päivälle toukokuuta, klo 18:00 jonka jälkeen 24h aikaa viettää ko. päivää ja odotella ylösottoa. Todennäköisesti se osuu maanantai aamupäivälle 24.5.2021 klo 10 aikaan. Näitäkin esikuvia on kaksi ja hassusti myös, toinen suuntaa antava ja toinen tarkka. Nimittäin Jeesus lähti pilvissä maanantaina aamupäivällä ja Olav Rodgen näyssä taas, se tapahtuu Norjan aikaan klo 9:00 joka on meillä klo 10 aikaan aamupäivällä. Elikkä näin, kumpikin esikuva vastaavat toisiaan kaiken lisäksi. Näissä tapahtuu nimenomaan profetia, joka tulee monille ristiriidaksi, koska tässä tiedetään päivä 3. Mooseksen kirjan kautta ja tarkka hetki tiedetään Olav Rodgen näyn kautta. Raamattu sanoo Matteus 25:13 jakeessa (huom 13. on aina Raamatussa ollut se numero, joka muodostuu meille ansaksi) Valvokaa siis, sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä. Elikkä tässä ei viitata mihinkään suoraan, mistä päivästä onkaan kyse. Sen näkee vasta sitten, kun kaikki on tapahtunut.

Sen sijaan Aamos 3:7 puhuu suoraan, että Herra, Herra, ei tee mitään, ellei ensin ilmoita siitä palvelijoilleen profeetoille. No niinhän tässä nimenomaan yllä lukee profetia MORSIAMEN ylösoton päivästä JA hetkestä, jolloin se tapahtuisi.

Miksi sitten tämä ristiriita ja mikä on se päivä, josta ei tiedä, kuin yksin Isä, ei edes poika, eikä taivaan enkelit. Se lukee Matteus 24:35-36 jakeissa. Se on se päivä, kun tuhatvuotiskausi on ohi ja koko maailma tuhotaan kivi ja tulisateeseen, jossa kaikki menee, saatan ja sen joukot mukanaan. Sitten maailma luodaan uudeksi.

Jeeusksen näkyvä paluu on myös mysteeripäivä, johon en ole varma, tuleeko profetiaa kenellekään siitä varmuudella. Nimittäin vaikka Aamos 3:7 sanoo, että Herra ei tee mitää ensin siitä ilmoittamatta, niin Jeesuksen saapuessa profetia katoaa, tieto katoaa ja kielillä puhuminen katoaa tarpeettomina. Jeesus kun tulee hallitsemaan maailmaa, niin kaikilla on sama puheenparsi, tiedolla emme tee mitään, koska meillä on Jeesus ja monella kielelläkään emme enää tarvitse höpötellä, vaan puhumme enkelten kielellä. Niinpä profialla ei tee mitään, kun Jeesus saapuu näkyvästi, jonka Raamattu kuvailee sanoin ”se suuri ja julkinen päivä jolloin Herra tulee kaikkine pyhinensä ja joka näkyy kujin salama, joka leimahtaa hamasta idästä hamaa länteen saakka”. Tuo hetki ei enää Aamos 3:7 sido pitämään, koska aika on muuttunut toiseksi.

 

Takaisin