Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
29.10.2020
 

Loppu on hyvin lähellä!

En ole enää jaksanut edes kirjoitella, koska seuraan enenevässä määrin tilannetta, joka kytee Lähi-Idässä ja muualla. Israelin ympärille rakennetaan rauhaa muistuttavaa tilannetta, kuitenkaan luopumatta vihaamasta Israelia. Samoin USA:ssa tilanne on äärimmäisen huolestuttava. Amerikanjuutalaiset tuskin kykenevät enää asumaan siellä turvallisesti BLM mellakoiden ja siihen liittyvien seurausten vuoksi. BLM ryhmittymät ovat siirtyneet lähes kokonaan islamistiseen otteeseen ja siellä juutalaiset kokevat jatkuvasti suurta uhkaa ja he ovat joutuneet jatkuvasti erilaisten rikosten uhreiksi, väkivallan, sillä uhkailun ja syrjinnän muodossa.

En jaksa kirjoittaa pidempään, vaan jään odottamaan jälleen mitä tuleman pitää. Koitan jaksaa tehdä vielä ainakin yhden videon jossain vaiheessa.

Siunausta kaikille lukijoille -jarmo-

 

Takaisin