Pelastussanoma

 

Israelin rauha 
 
9.10.2020
 

Raamatun ennustama Israelin rauha vain syvenee

Konekäännös: https://www.israelunwired.com/saudi-writer-reveals-a-massive-secret-about-palestinian-arabs/

Saudi-kirjailija kaataa totuuden

On vaikea piilottaa totuutta. Saudi-kirjoittaja Abdulhameed Al-Ghobain ilmaisee sen selvästi: Saudi-Arabialaiset eivät halua enää olla palestiinalaisten rinnalla. He näkevät, mitä Israel on, mitä Israel on saavuttanut, ja he haluavat liittyä mukaan. He haluavat saavuttaa myös suuria asioita. Ja ”palestiinalaiset” eivät ole osoittaneet lupaavaa tulevaisuutta. Saudit ovat valmiita. He vain eivät tunne voivansa edistää maata tukemalla ”palestiinalaisia”. Ehkä se ei ollut kerran niin julkinen, mutta nyt se on. Totuus on ulkona, äänekäs ja selkeä.

Saudit katsovat – miksi muut eivät?

Luulisi, että Saudi-Arabiat tukevat ”palestiinalaisia” arabeja. Mutta he eivät enää tee. Ja jos he alkavat nähdä totuuden Israelista, miksi muut eivät voi? Miksi länsimainen tiedotusväline puoltaa edelleen ”palestiinalaisia”, vaikka edes ”palestiinalaiset” omat veljet ja sisaret eivät? Miksi niin kutsutut ”ihmisoikeusaktivistit” tukevat edelleen ”palestiinalaista” terrorismia sen sijaan, että näkisivät kuinka Israel hyötyy maailmasta? Kysymyksiä on paljon eikä vastauksia. Se on vain hämmentävää.

Malli Lähi-idän maasta

Tässä on totuus Israelista . Israel on Lähi-idän ja maailman valomerkki. Se on esimerkki miltä Lähi-idän maan tulisi näyttää. Demokratia, ihmisoikeudet, kulttuuri, luonto, lääketieteelliset saavutukset ja paljon muuta. Israel antaa yhtäläiset oikeudet kaikentyyppisille uskonnoille, väreille ja uskonnoille. Kuinka monesta muusta Lähi-idän maasta voit sanoa niin?

Israel ei ole Lähi-idän ongelma, se on ratkaisu ongelmiin. Saudi-Arabia on ymmärtänyt sen. Entä muu maailma?

 

Takaisin