Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
19.11.2020
 

Elämme valheen täyttämiä pimeitä aikoja!

Musta ei ole enää mustaa, eikä valkoinen valkoista, vihreä ei vihreää, eikä punainen punaista. Nyt eletään suurten valheiden verkoissa ja saatana on saanut suuren vallan ja se myös käyttää sitä tehokkaasti.

Tänä päivänä puhutaan, ettei saa uskoa sellaisiin tietolähteisiin, joiden tausta ei ole varmistettu ja yleisesti tunnustettu. Juuri tätä ne valheet haluavat, että uskomme autoritäärisiin valheensyöttäjiin. Valtaapitävät valehtelevat meille enemmän kuin radikaalit, joten nykyään ei kannata edes katsoa valtamedian tuotoksia, vaan keskittyä katsomaan eri tietolähteisiin ja mitä sieltä löytyy.

Valtamedia ja liberalismi ovat yhteenliittyneet ja ohjaavat suurta osaa ihmisiä, kuin sätkyukkoa ja syöttävät niille vain sen tiedon, jonka he ovat päättäneet oikeaksi. Kirkko on tässä myös vahvasti mukana ja tekee kokonaisuudesta porton pedon selkään. Se ihailee ja palvoo petoa, joka kantaa porttoa selässään ja portto juopuu pyhien verestä ja pilkkaa Jumalan alkuperäistä sanaa, muutellen ja repien Raamattua.

Mutta kun aika tulee, jolloin peto saa kaiken vallan ja joka on kantanut porttoa selässään, on kasvattanut sitä kohtaan valtavan vihan ja kaunan, koska se joutui näyttelemään porton edessä muuta mitä se todellisuudessa oli. Niinpä eräänä päivänä peto riistää porton selästään ja riisuu tämän vaatteista, häpäisee ja repii riekaleiksi. Näin päättyy liberaallisen porton elämä ja se saa kohtalonsa.

Mistä peto sitten saa niin suuren vallan? No siltä vanhalta lohikäärmeeltä, saatanalta, joka antaa sen rahan ja vallan muodossa. Kiina ja arabimaat yhdessä luovat melkoisen Israel vastaisen rintaman, kun USA on poissa pelistä sisäisten ristiriitojensa ja taloutensa mahdin romahdettua. Maailman poliisi kun väistyy, alkaa pedon aika, jonka seurauksena valkoiset valheet paljastuvat sysimustiksi ja verisiksi totuuksiksi.

Tämä kaikki tapahtuu syvässä ahdistuksen ajassa!

 

Takaisin