Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
13.11.2020
 

Trump profetioista huomioitavaa

Itse mukaan luettuna on moni uskova saanut profetian Trumpin vaalivoitosta ja nyt näyttää siltä, ettei se toteudu.

Oma profetiani oli sellainen, että Trump seisoi jonkinlainen musta kolmiohattu päässä adjutanttiensa ja henkivartioidensa keskellä ja minulle sanottiin, että Trump on voittanut vaalit. Trump seisoi hiljaa keskellä hyvin vakava ilme kasvoillaan, tuo omituinen päähine päässään. Adjutantit kommentoivat ja Trump seisoi hiljaa vakavana keskellä.

No mitä tästä voisi päätellä, on että kolmiohattu on kapinalaismerkki ja sieltä 1700 luvulta peräisin, jota mm. Benjamin Franklin piti nuorempana päässään. Kuulostaa siis vallankumoukselta tai joltain vastaavalta.

Toisaalta tämä oma näkyuneni voisi tarkoittaa myös sitä, että Trump todellisuudessa voitti vaalit, mutta huijaus pisti hänet hiljaiseksi ja kapinalliseksi. Muutama päivä sittenhän tämän profetian palanenhan toteutuikin jo, kun Trump vaalien jälkeen tuli ensimmäistä kertaa julkisuuteen ja hänen piti pitää puhekin, niin hän ei kaikkien yllätykseksi sanonut sanaakaan, ei ainoatakaan sanaa. Niinpä uni toteutui ainakin siltä osin.

Mutta mitä tulee Trumpin valtaan maan päällä ja koko USA:ssa, niin Trumphan on osoittautunut suureksi Israelin ystäväksi ja koko maailma tulee kääntymään sitä vastaan. Siksi Trump ei voi hallita ainakaan pitkään, vaikka voittaisikin lopulta vaalit. Vallankumousta osoittava kolmiolakki voisi merkitäkin juuri sellaista.

Joka tapauksessa, Israel on aina kaiken keskiössä ja siksi meidän on syytä tarkastella kaikkea profetiaa sen valossa ja Raamatun profetian valossa. Näin ollen Trump ei voisi hallita sellaisella vallalla enää, millä hän tähän saakka on voinut asioita viedä. Trumphan on saanut aikaan Israelin ympärillä kolmessa ja puolessa vuodessa suuremman rauhansopimusvyyhdin kuin kaikki muut maailman päämiehet ja peresidentit yhteensä sataan vuoteen.

Ennen kaikkea nyt on huomioitava, ettei Trumpin kaltaiset todelliset Israelin ystävät voi hallita ainoatakaan maata, koska Raamattu sanoo niin.

 

Takaisin