Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
7.10.2020
 

Välihuomautus

Teen taas tällaisen välihuomautusjutun, joka ei liity pelastussanoman varsinaisiin aiheisiin. Tämä juttu vaan antaa valoa ymmärtämään tämän hetken maailmaa paremmin:

Miksi vaikuttaa siltä, että Vihreä liike käyttäytyy, toimii ja elää kuin natsit aikanaan? Siksi koska useat natsit toisen maailmansodan aikana olivat ympäristönsuojelijoita. Lajien suojelu ja eläinten hyvinvointi olivat merkittäviä kysymyksiä natsihallinnossa. Heinrich Himmler yritti kieltää eläinten metsästyksen. Göring oli tunnustettu eläinten rakastaja ja luonnonsuojelija, joka Hitlerin ohjeiden mukaan sitoutti natseja eläinten hyvinvointia koskevia lakeja rikkoneita saksalaisia ​​keskitysleireihin. Yksityiselämässään päiväkirjat, natsipropagandan ministeri Joseph Goebbels kuvattu Hitlerin kasvissyöjä, jonka viha juutalaisten ja kristittyjenuskonnot johtuivat suurelta osin eettisestä erosta, jonka nämä uskonnot tekivät ihmisten arvon ja muiden eläinten arvon välillä; Goebbels mainitsee myös, että Hitler aikoi kieltää teurastamot Saksan valtakunnassa toisen maailmansodan päätyttyä. Ei siis ihme, jos Vihreän liikkeen syntyhetkellä, siihen osallistui entisiä natseja ja äärivasemmistolaisia.

Tässä on perin juurin selvä yhteys myös Hitlerin henkimaailmaan, joka edelleen on voimissaan. Hitlerhän oli loppupeleissä juutalaissukuinen, vaikka hän katkeruuttaan halusikin tuhota koko juutalaisen rodun. Itsevalhe ja äärimmäinen epärehellisyys on tunnusmerkistö, joka tässä taustalla on. Raamattuhan sanoo, että heissä on valheen henki, eivätkä he edes osaa muuta kuin valehdella. Sen äärimmäisen ristiriidan ja päinvastaisuuden näkee hyvin, koko vihervasemmiston edesottamuksissa. Heidän puolustama sananvamaus onkin sananvapauden totaalista rajoittamista. Heidän suvaitsevaisuus onkin totaalista suvaitsemattomuutta, jota vaalitaan kaikin laittominkin keinoin. He toitottavat oikeusvaltion periaatteita mutta heidän keinonsa on laittomuuden puolella. He puhuvat täysin päin vastaista kuin tekevät jne. jne. Ei siis ole ihme, että on vaikeaa pysyä perässä kun puhuu näistä ihmisistä. He ovat kaikkea muuta, mitä he sanovat. He vihaavat natseja, kantavat kylttejä natseja vastaan, kutsuvat vastustajiaan natseiksi ja ovatkin itse nimenomaan oikeita natseja. Heitä erottaa toisen maailmansodan natsien toimintamalleista vain ja ainoastaan totaalisen vallan puuttuminen. Mutta sen he ilmeisesti tulevat saamaan, jos minä ilmestyskirjaa oikein ymmärrän ja silloin alkaa taas se sama totalitarismi, joka oli 80 vuotta sitten vallassa.

Voi Herra Jeesus, vapahtajamme, tule ja päästä meidät jo pois!

 

Takaisin