Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
3.10.2020
 

Epäoikeudenmukaisuus

Nyt kun Donald Trump sairastui koronaan, paljastuu hyvin, kuinka epäoikeudenmukainen onkaan ihmisten käyttäytyminen. Trumpista tehdyt meemit ja twiitit ja muut postaukset, ovat täynnä tämän kuolemaa toivovia ja sillä mässäileviä kirjoituksia. Silti jokainen noista kirjoittajista pitää sanomisiaan oikeutettuna ja itseään hyvänä, suvaitsevaisena ja ihmiselämää kunnioittavana. He jopa kirkastavat kilpeään, sanomalla että jokainen elämä on tärkeä ja arvokas. Silti he kannattavat aborttioikeutta, he kannattavat mm. elämää tuhoavaa Islamia, sekä toivovat kuolemaa niille, jotka eivät ole heidän kanssaan samaa mieltä, kuten Donald Trump.

Suurelta osin maailma on täynnä omaa etuaan ja omia aatteitaan ajattelevia, joilla ei ole oikeaa empatiaa, eikä oikeaa ja aitoa ymmärrystä muille kanssaeläville. Ja eräs asia heissä on erityisen huomioarvoinen, on se, että he kimmastuvat äärimmäisen herkästi aatteestaan kritisoiville, jopa siinä määrin, että he sortuvat väkivallantekoihin koska eivät sulata toista osapuolta. Ja kuinka ollakaan, he nimenomaan syyttävät sitä toisinajattelijaa väkivaltaiseksi, vaikka totuus on täysin päin vastainen.

Meitä aitoja Kristittyjä kutsutaankin fundamentalisteiksi, koska olemme ja elämme uskomme mukaan. He tekevät meistä fanaatikkoja, joita saa vainota ja vaikka surmata, kun aika siihen on kypsä. Niin tulee tapahtumaan, koska Raamattu on sen ennustanut. Ja nämä itsensä hyväntekijöiksi kutsuvat tulevat sen tekemään ja meitä Kristittyjä aikanaan ilmiantamaan, koska joudumme piilottelemaan uskomme vuoksi.

Tämä sama joukko, joka toitottaa ihmisarvon puolesta, tasa-arvon puolesta ja yhdenvertaisuuden puolesta, he tulevat olemaan se joukko, joka meitä tulee vainoamaan, koska meistä tehdään kaikkien silmissä yhteiskunnalle vaarallisia ja siksi vainottavia. He sanovat, että kun heidät kaikki on lahdattu viimeiseen sieluun, niin rauha tulee maahan.

Aikoinaan Hitler loi imperiumin, jota nyt ollaan hämmentämässä uudelleen eloon ihmisten päiden sisällä. He näkevät natseja joka paikassa ja koska me olemme heidän silmissään natseja, me olemme heidän pään sisällä juuri niitä natsihirviöitä, joita saa vaikka tappaa. Tämä malli on jo nyt näkyvissä ja siksi mm. Trump saa tuta jatkuvasti suurta vihaa päällään, juuri liberaalisten demokraattien tahojen riveistä. Pian me olemme Kristittyinä kaikki siinä maalitauluna.

Aika ei ole vielä kypsä mutta se on silloin ja pian sen jälkeen, kun maailmaa kohtaa suurin katastrofi sitten vedenpaisumuksen. Elikkä miljoonia ihmisiä katoaa ja eri ikäisiä lapsia, lähinnä kaikki vauvat. Sellainen aiheuttaa maanpäällisen infernaalisen liikekannallepanon, jota seuraa selvä syy/seuraus ilmiö, syypäänä tähän on Kristityt. Aivan samalla tavalla kuin Hitler poltti 1933 valtiopäivätalon, jonka jälkeen syytti siitä Juutalaisia, lukuisien muiden syytteiden myötävaikutuksesta, kuten Saksan ensimmäisen maailmansodan tappiota. Näin nykyliberaalitkin tulevat asian oikeuttamaan itselleen syyttämällä Kristittyjä vauvojen ja pikkulasten katoamisesta, suuresta katastrofista, koska selvästi se on juurikin tämän ryhmän tekosia.

Me olemme Krituksen morsian ja meitä tullaan syyttämään aivan samalla tavalla kuin juutalaisia, koska heissä oli Jumalan valitun kansan ja morsiamen leima. Yhtälö on tässä!

Kovat ajat siis tulee olemaan pian sen jälkeen, kun morsian lähtee!

 

Takaisin