Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa



 
 
4.10.2020
 

Ollaan vissiin lähempänä pedon merkkiä kuin arvaakaan

https://www.youtube.com/watch?v=67vj8FlFht0&feature=youtu.be

Videolla oli eräs merkillinen asia, joka kiinnitti heti suomiota: LUCIFERASE

Suomi on lopunaikojen selittäjämaa! Suomi on kuin pienois Israel, joka tulee julistamaan viimeisen evankeliumin. Suomen kieli siis on jo yksinään merkittävä seikka, se on nähty aiemminkin. Suomen englanninkielinen nimikin jo kertoo muulle maailmalle, mistä maasta on kysymys Finland!

Sana Luciferase voidaan lausua siis Luciferin lopuajan ase, pedon merkki.

Klo 16 lisään tämän: Nimittäin olen aina ilmestyskirjassa ihmetellyt yhtä perin outoa seikkaa, joka liittyy pedon merkkin ottamiseen. Miten joku siru voisi mitenkään olla Kristuksen veren voittaja? Sen ottamistako ei voisi enää katua, miten se olisi mahdollista, koska kaikki synnit paitsi Pyhän Hengen pilkka on anteeksiannettavissa? Miten siis jonkin tavallisen mikrosirun ottaminen ihon alle, voisi muuttaa asian toiseksi. No voi, jos kuuntelet tätä videota, mitä tapahtuu jos otat tämän ”rokotteen”. DNA ei enää vastaa omaasi ja ajatuksesi muuttuvat haluttuun suuntaan jne. joten sinulta viedään ilmeisesti omatunto tässä, joka estää sitten sinua katumasta enää mitään. Anteeksi varmasti saisit, mutta jos sinulla ei enää ole katumusta, niin miten voit enää pyytää Jeesusta pelastamaan sinua? Et vissiin mitenkään, ellei sitä tee läheiset jos niidenkään rukoukset auttavat. Onhan meille luvattu, että mitä ikinä pyydätte, te sen saatte, joten en tiedä sitten. Vakavaksi vetää kuitenkin tämä video. Armahda meitä suomalaisia tältä rokotteelta.

 

Takaisin