Pelastussanoma

  
 
10.9.2015
 

Sain tällaisen mailin Jari veljeltä tänään

Breaking Israel News

Adam Aliyahu Berkowitz vakuuttaa, että P5+1 maiden ja Iranin välinen Wienin sopimus tulee jouduttamaan islamin mahdin, messiaan, tuloa. Islamin opetuksen mukaan hän tulee selvittämään kaaosta, johon maailma on ajautunut. Hän ilmestyy Damaskoksen Suuren Moskeijan valkoisessa tornissa mukanaan Jeesus, josta tulee hänen sotapäällikkönsä väärä-uskoisten voittamiseksi, antikristuksen surmaamiseksi ja Jerusalemin valloittamiseksi, josta tulee hänen maailmanvaltansa pääkaupunki.

Egyptissä oli tapahtunut vallankumous. 11. helmikuuta 2011 ja siitä ”arabikeväästä” se kaikki alkaa…


al-Assad maanpakoonEgyptistä se alkoi, kuten ennustukset ovat jo sanoneetkin ja siitä se levisi naapurimaahan Libyaan. Assadin ajojahti on ollut käynnissä niistä alkuajoista saakka. Syyrian presidentti Bashar- al-Assad olisi sitten se kolmas sarvi, jonka peto työntää edestään ilmestyessään.

En ole ennen kuullut tuota Mahdin ennustusta tuolla tavalla että sen ilmestymisen paikkakin tiedetään ennakkoon ja että Jeesus olisi tämän mukana, eli tulkitsen että se on se ilmestyskirjan väärä profeetta ja tämä Mahdi on se peto. Keitä nämä ihmiset sitten ovatkaan, niin sen vielä näemme, mutta emme me, vaan jotkut, sillä pidättäjä olemme me ja me poistumme ennen pedon ilmestystä. Näin minä olen Raamattua siltä osin tulkinnut.

 

Takaisin etusivulle

 
 
4.9.2015
 

Pieni sarvi työntää edestään kolme sarvea

Assad syrjäytetäänLehti:

Syyriaan sekä islamistisiin liikkeisiin perehtynyt Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Wolfgang Mühlbergermuistuttaa, että Isis on vain yksi pelureista Syyriassa jo maaliskuusta 2011 lähtien riehuneessa sisällissodassa.

– Isis on erittäin ilkeä ja väkivaltainen järjestö, ja sen propagandakoneisto on tehokas, mutta Syyrian hallitus on ainakin yhtä brutaali, jos ei paljon brutaalimpi kuin Isis, Mühlberger sanoo.

– Enemmistö sodassa kuolleista yli 200 000 ihmisestä on siviileitä, jotka on tapettu Syyrian hallituksen toimesta, kun hallituksen joukot ovat pommittaneet kaupunkeja, sairaaloita ja julkisia alueita tekemättä eroa siviilien ja sotilaiden välillä, Mühlberger jatkaa.

Daniel 7:7-8 Sen jälkeen minä näin yöllisessä näyssäni, ja katso, oli neljäs peto, kauhea, hirmuinen ja ylen väkevä; sillä oli suuret rautaiset hampaat, ja se söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa. Se oli erilainen kuin kaikki edelliset pedot, ja sillä oli kymmenen sarvea. Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellisistä sarvista reväistiin pois sen edestä. Ja katso, sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät, ja suu, joka herjaten puhui.

Vuonna 2011 kirjoitin näin, koska näin silloin että nämä pidättelevät radikalistista Islamia.

 

 

Takaisin etusivulle

 
 
1.9.2015
 

Karhun sikiöstä käärme – uni viime yönä

Sain viime yönä kummallisen näyn unitilassa aamuyön tunteina, jolloin olen usein saanut juuri profetiaa. Olen saanut profetiaa joko juuri nukahtamassa tai kohta heräämässä.

Minulle näytettiin karhun sikiö, josta pitäisi alkaa kehittyä karhu. Sillä oli iso suu jo sen siinä näkemässäni kehitysvaiheessa ja muuten sitä peitti sellainen limainen karvoitus.

Minulle kerrottiin että jos tätä ruokkii normaalisti, siitä tulee oikea karhu ja se syntyy karhuksi mutta jos sen annetaan kuolla, jonka jälkeen sitä kastellaan varoen ja tietyllä tavalla hoitaen kuin puutarhaa, siitä syntyy käärme.

Tällainen uni minulle annettiin. Jokainen saa koetella tietysti.

 

Takaisin etusivulle

 
 
30.8.2015
 

Daniel 12 luku, joka voidaan jakaa kolmeen selkeään erilliseen ilmoituksen

1-4 Siihen aikaan nousee Miikael, se suuri enkeliruhtinas, joka seisoo sinun kansasi lasten suojana. Ja se on oleva ahdistuksen aika, jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kuin kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti. Mutta siihen aikaan pelastetaan sinun kansasi, kaikki, jotka kirjaan kirjoitetut ovat. Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen. Ja taidolliset loistavat, niinkuin taivaanvahvuus loistaa, ja ne, jotka monta vanhurskauteen saattavat, niinkuin tähdet, aina ja iankaikkisesti. Mutta sinä, Daniel, lukitse nämä sanat ja sinetöi tämä kirja lopun aikaan asti. Monet sitä tutkivat, ja ymmärrys lisääntyy.

5-9 Ja minä, Daniel, näin, ja katso, siellä seisoi kaksi muuta, toinen virran tällä rannalla, toinen virran tuolla rannalla. Ja toinen sanoi pellavapukuiselle miehelle, joka oli virran vetten yläpuolella: ”Kuinka kauan on vielä näitten ihmeellisten asiain loppuun?” Ja minä kuuntelin pellavapukuista miestä, joka oli virran vetten yläpuolella, ja hän nosti oikean ja vasemman kätensä taivasta kohti ja vannoi hänen kauttansa, joka elää iankaikkisesti: ”Siihen on vielä aika, kaksi aikaa ja puoli aikaa. Ja kun pyhän kansan yhden osan hajotus on loppunut, silloin nämä kaikki täyttyvät.” Ja minä kuulin, mutta en ymmärtänyt, ja minä sanoin: ”Herrani, mikä on oleva näitten päätös?” Niin hän sanoi: ”Mene, Daniel, sillä ne sanat pysyvät lukittuina ja sinetöityinä lopun aikaan asti.

10-13 Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät. Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää. Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää. Mutta sinä, mene, siksi kunnes loppu tulee; ja lepää, ja nouse osaasi päivien lopussa.”

Annetaan nyt hävityksen kauhistukselle aluksi nimi, jotta voimme spekuloida oikeilla nimillä, eli ”Mekka, Kaaban temppeli ja Islam” olisi se kokonaisuus. Jokapäiväinen uhri tarkoittaa Jeesusta Kristusta ja luopumushan siis tarkoittaa Kristuksesta luopumista ja jonkin muun ottamista sen tilalle. Näin syntyy uskonto Islam ja portto, pedon selkään joka on islamistit, aluksi alkuperäiset leijonan näköinen, Shiiat, jolle annettiin ihmisen sydän ja nostettiin kahdelle jalalle. Sitten pahat Sunnit ja myöhemmin pahemmat Al Qaida ja lopuksi kaikkein pahimmat ISIS joka murskaa kaiken alleen.

Isaac Newton tutki oman aikansa 1900 luvun taitteen näkökulmasta näitä kolmea suurta profeetallista ajanjaksoa joista Daniel puhuu luvussa (Dan.12:7, 11-12). – 1260, 1290, ja 1335 ”päivää” jotka Newton ymmärtänee tarkoitetun vuosia. Hän ymmärsi myös että tässä profetiassa puhuttiin Raamatun vuoden 360 päivinä, kuin se oli Nooan päivinä.

Newton laskenta määräytyy 1290 päivää vuodesta 609 jKr. joka oli oman aikansa subjektiivinen näkemys. Mitä tapahtui kyseisenä päivänä, jolloin alkoi lähtölaskenta? Kauhistuttava, massiivinen luopumus, mutta vasta vuotta myöhemmin vuodesta 610 alkaen. Elikkä kristillisessä ympäristössä syntynyt ja siinä kasvatettu Muhammad alkoi saada ilmestyksiä luolassa, joista koottiin hänen kuolemansa jälkeen Koraani. Noiden luolakertomusten todenperäisyyttä on muuteltu ja karsittu ja lisätty. Niistä on monia tarinoita, kuten se että Gabriel kertoi Muhammedille miten Jumala loi ihmisen. Gabrielin kerrottiin sanoneen että Jumala loi ihmisen kuolleen verestä. Tämä jo häpäisee koko ihmisen olemassaolon. Toinen versio on että Jumala oli luonut ihmisen sikiöstä. Herää kysymys minkä sikiöstä? Mutta tämä vastaus antoi universaalimman selityksen jatkaa näitä valheita.

Muhammad siis syntyi vuoden 570 tienoilla Mekassa, nykyisen Saudi-Arabian alueella, jossa sijaitsee edelleen kuuluisa Kaaban temppeli. Koraanin mukaan Kaaban rakensivat Ibrahim (Abraham) ja hänen poikansa Ismael, eli Abrahamin juutalaiset sukujuuret. Mutteivät kuitenkaan Jaakobin, eli Israelin ja täytyy vielä muistaa että mm. Hishamin kirjan Profeetta Muhammadin elämäkerta mukaan Muhammad noudatti ”isämme Abrahamin uskontoa”

Muohammed ja Islam oli siis luopumuksen esikuva. Muhammad saarnasi islaminuskoa aluksi Mekassa, mutta vuonna 622 hän siirtyi läheiseen Medinan kaupunkiin. Medinassa Muhammadista tuli niin uskonnollinen, sotilaallinen kuin poliittinenkin johtaja. Monivuotinen sota Mekkaa vastaan päättyi kaupungin valloitukseen vuonna 630. Paljon myöhemmin tuo Kaaban temppelin historia sai valheellisen ajattoman historian, jonka mukaan tuo temppeli on ollut siellä aina. Mutta yksi asia oli silloin varmaa, Danielin 7. luvun ensimmäinen peto oli silloin noussut rantahietikolle. Siksi tuo 1. peto taitaa olla Shiia muslimi, joka oli alkuperäisten Koraanien mukaan paljon maltillisempi kuin myöhempi Sunni ja Sharia lain käännösversio.

Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, (vuosi 610) on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää.

Newtonin laskeman Danielin profetian ajanjakson 1290 vuotta päättyi vuonna 1900, jolloin sionistit olivat muodostaneet ensimmäisen kansainvälisen instituution sionismi-konferenssissa Sveitsissä 1899. Konferenssin tarkoitus oli auttaa juutalaisia ​​siirtymään takaisin kotimaahansa Israeliin. Joten 1900 on erittäin merkittävä vuosiluku ja ajankohta historiassa, joka antaa sekä Islamille että Israelille profetaalisesti raamatulliset mittasuhteet. Oma mielipiteeni on jo vuosia olut se että Matteuksen 24 luvun jakeet 6-8 ovat nimenomaan kohdennettu vuodelle 1900 ja sen jälkeisille vuosille, koska lennätin oli keksitty, kuulette ”sanomia sodista” ja ”kansakunnat sotivat kansakuntia vastaan” tarkoittaa maailmansotia, jotka tiedotettiin myöhemmin sanomina lehdissä ja sähköisissä välineissä, kuten radiossa, samoin kuin siinä yhteydessä mainitut maanjäristykset. Matteus kirjoittaa siihen loppuun ”mutta kaikki tämä on vasta synnytystuskien alkua”.

Sitten: Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää, jolloin päästään vuodesta 610 vuoteen 1945, jolloin natsihirmuvalta päättyi ja juutalaisten jäännös jäi jäljelle.

Newtonin mukaan 1335 päivän ennustuksen hän sanoi päättyvän vuonna 1944 jKr. muttei tiennyt vielä tulevaisuuteen. Eli 1290 [1899] + 45 vuotta = 1944.

Kuitenkin toisen maailmansodan seurauksena 1945 jälkeen juutalaisille on syntynyt oma kotimaa. Juutalaisvaltion hyväksyttiin vuonna 1947 YK, ja aloitti vuonna 1948. Tuolloin oli Tetrad verikuut, samoin 1967 sama.

Tämän jälkeen saadaan Jeesuksen oma ennustus, tuo sukupolvi ei poistu, kun kaikki loppu on tapahtuva. Nyt on taivaalla tulossa Tetrad verikuun viimeinen kuunpimennys, joka näkyy Israelissa ns. ”superkuu” ilmiönä, joka tarkoittaa että kuu on kiertokulullaan lähimpänä maata ja näkyy siis paljon isompana.

Tämä verikuu aloittaa lehtimajanjuhlan 28.9.2015 ja lehtimajanjuhla puolestaan on 7-päiväinen ja symbolisoi Israelin kansan lepoa maailman melskeestä Jumalan luona, eli ylösoton jälkeistä aikaa siellä minkä Jeesus lähti tekemään noustuaan Taivaaseen. Lähden tekemään teille sijaa!

Tässä pari muuta Newtonin laskelmaa ja ajatelmaa

Isaac Newton kehitti modernin fysiikan ja matematiikan 21 vuoden ikään mennessä käytännössä tyhjästä ja häntä pidetäänkin maailman viisaimpana tiedemiehenä. Hän oli myös harras kristitty ja uskoi Raamattuun sekä tutki profetioita sekä erityisesti Danielin ja Ilmestyskirjan aikamääreitä. Hän ennusti myös, että Israelin valtio palaisi kartalle sekä Jerusalemin tulemisen heidän pääkaupungikseen, joka tapahtuikin 1967. Hän sanoi, että loppuun asti olisi aikaa 7 x 7 eli 49 heprealaista vuotta Jerusalemin valtaamisesta, joka meneekin päivälleen Jom Kippuriin 2016.

Toisen laskelman lopusta hän laski 1260 vuotta eteenpäin kirkkovaltion perustamisesta vuonna 800, päätyen vuoteen 2060. Sittemmin on selvinnyt, että katolisen kirkkovaltion alkoi jo vuonna 756, jolloin sama laskelma päätyykin jo vuoteen 2016.

 

Takaisin etusivulle

 
 
12.8.2015
 

Otetaan järki käteen ja katsotaan mikä voisi olla ilmestyksirjan portto

Ilmestyksirjan portto

Tässä kuvaus tuosta pedosta ja siitä mitä tulee tapahtumaan:

Joh.ilm. 13:1-9 Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: ”Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?” Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta. Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat. Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot. Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta. Jos kenellä on korva, hän kuulkoon.

Petovaltio nimeltä ISIS on siis noussut merestä, eli muualta kuin Israelin Levantti alueelta mutta on asettunut Syyriaan, eli Levanttialueen reunamille, eli rantahietikolle. Tähän asti siis täysin raamatullisesti mennyt kirjaimelleen.

Tässä sitten kuvaus tuosta portosta pedon selässä ja siitä mitä tulee tapahtumaan:

Joh.ilm. 17 koko luku

1-2 Ja tuli yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli ne seitsemän maljaa, ja puhui minulle sanoen: ”Tule, minä näytän sinulle sen suuren porton tuomion, joka istuu paljojen vetten päällä, hänen, jonka kanssa maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet ja jonka haureuden viinistä maan asukkaat ovat juopuneet”.

Eli istuu paljojen vetten päällä, siis lähes kaikkien kansojen yllä on tämä portto ja kun mennään tarkastelemaan porton naishahmoa, niin sieltä paljastuu että nainen on kristillisen uskonnon vertauskuvallinen muoto ja portto taas langennut sellainen.

3-6 Ja hän vei minut hengessä erämaahan. Siellä minä näin naisen istuvan helakanpunaisen pedon selässä; peto oli täynnä pilkkaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea. Ja nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä ja piti kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia. Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: ”Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti”. Ja minä näin sen naisen olevan juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajain verestä; ja nähdessäni hänet minä suuresti ihmettelin.

On siis juovuksissa pyhien verestä ja ennen kaikkea Jeesuksen todistajain verestä, ekä pilkkaa käskyjä ja on haureellinen ja rietas. Kuitenkin kyseessä on Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistusten äiti. Maan porttojen? Eli kuningas Salomon antoi porttovaimojensa tehdä maahansa kauhistuksien kuvia, portto palvoo toista herraa, Baalia, jolla on juuret Babylonissa.

7-8 Ja enkeli sanoi minulle: ”Miksi ihmettelet? Minä sanon sinulle tuon naisen salaisuuden ja tuon pedon salaisuuden, joka häntä kantaa ja jolla on seitsemän päätä ja kymmenen sarvea. Peto, jonka sinä näit, on ollut, eikä sitä enää ole, mutta se on nouseva syvyydestä ja menevä kadotukseen; ja ne maan päällä asuvaiset, joiden nimet eivät ole kirjoitetut elämän kirjaan, hamasta maailman perustamisesta, ihmettelevät, kun he näkevät pedon, että se on ollut eikä sitä enää ole, mutta se on tuleva.”

Enkeli sanoi että miksi ihmettelet. Emme siis tarvitse ihmetellä, vaan näemme sen jo tässä ja nyt mitä katselemme. Baal on siis saatana, vanha lohikäärme, jota nämä islamistit palvovat. Turhaa siinä on ihmetellä, koska enekeli näin asian sanoo. Se portto on siis ISLAM.

9-14 Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu; ne ovat myös seitsemän kuningasta; heistä on viisi kaatunut, yksi on, viimeinen ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, pitää hänen vähän aikaa pysymän. Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen. Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa. Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle. He sotivat Karitsaa vastaan, mutta Karitsa on voittava heidät, sillä hän on herrain Herra ja kuningasten Kuningas; ja kutsutut ja valitut ja uskolliset voittavat hänen kanssansa.

Seitsemän vuorta tarkoittaa maita joissa porttokirkko Islam istuu, joiden lukumäärä seitsemän ei tarkoita kronologista lukua, vaan vertauskuvallista. Eli jos on kymmenen kuningasta, jota eivät vielä ole saaneet kunikuutta, niin he eivät siis nyt ole kunikaita, vaan hallitsevat pedon kanssa yhdessä kuin kuninkaat. He siis eivät koskaan saa oikeaa kuninkuutta.

15-18 Ja hän sanoi minulle: ”Vedet, jotka sinä näit, tuolla, missä portto istuu, ovat kansoja ja väkijoukkoja ja kansanheimoja ja kieliä. Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ja peto, ne vihaavat porttoa ja riisuvat hänet paljaaksi ja alastomaksi ja syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tulessa. Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät. Ja nainen, jonka sinä näit, on se suuri kaupunki, jolla on maan kuninkaitten kuninkuus.”

Elikkäs, jakeessa 15 tulee jo selville mitä nuo meret tarkoittavat. Islam on jo kaikkialla, aivan jokaisessa maassa ympäri maailman. Mutta oleellisin asia on se että PETO VIHAA PORTTOA.

Sitten asiaan: Saatana vihaa koko ihmiskuntaa, joten ennen kaikkea Islam on sille käsikassara, jolla se voi tuhota kristillisyyden, silti vihaamalla sitä syvästi, koska se on vanhurskaan Abrahamin orjattaren lapsi Ismael. TOTTAKAI…. SIKSI.

Luulenpa että saatana pitää kaikkein eniten kaukoidänuskonnoista, buddhalaisuus, hindulaisuus ja muut siellä olevat monijumaliset uskonnot, koska siellä se ei ole pannut niitä kuin vasta viime aikoina tekemään jatkuvasti julmuuksia. Niissä kun on saatanan hengille puuhaa saada olla palvottuina yötä päivää kuin jumalat.

Mutta Islam on kristillisyydestä kasvanut erilleen portoksi. Sen voi jokainen ymmärtää siitä, kuinka lähelle Koraani on kirjoitettua Raamattua. Koraani on kuin Raamattu mutta varsin saatanallinen väännös siitä, eli lähes kaikki hyvä muutettu pahaksi. Portto siis, joka on alkanut palvoa vierasta herraa.

Porton Islamin kädet ovat yltympärinsä Jeesuksen todistajien veren tahrimat ja lapsiprostituiduista seksiorjuuksiin riettaita lauseita ja pilkkaa koko ruumis, juovuksissa Pyhien verestä, eli sokeasti toimien jatkaa julmuuksiaan ympäri maailmaa.

Lopuksi kun nämä kymmenen ”kuningasta”, islamistiset johtaja henkilöt saavat yhden hetken olla yhdessä, niin sitten peto astuu vallan kahvaan ja tilanne muuttuu. Liaa ja verta oleva henkilöitynyt laittomuuden ihminen, ilmestyskirjan ”peto” repii porton kappaleiksi, eli repii Islamin uskon kappaleiksi ja määrää kaikki palvomaan itseään Jumalana. Tätä edeltää lihallistuneen ”väärän profeetan” joka nousi maasta, eli Israelin alueelta, tekemään ne ihmeteot ja voimalliset muut seikat, josta ilmestyskirja on kertonnut.

Lopuksi peto asettuu Herran temppeliin ja käskee kaikkien kumartaa vain häntä ja pyyhkäisee Allahit ja muut kilpailevat jumalat ja profeetta Muhammedit jalustaltaan, ellei profeetta Muhammed ole itse jostain ilmestynyt ko. ”väärän profeetan” asussa. Järkeenkäypää!!!

 

Takaisin etusivulle

 
 
11.8.2015
 

Yhä todennäköisemmältä näyttää se mikä on neljäs peto ja mikä on sen tuleva johtaja

Danielin neljäs peto, ylen hirmuinenNäin kirjoittaa BBC:n toimittaja ja Isisiä tutkinut Andrew Hoskentuoreessa Empire of Fear: Inside the Islamic State -kirjassaan. Kirjan pohjana on Isisin vuonna 1996, terrorijärjestön perustamisen alkuaikoina tehty seitsenportainen suunnitelma. Yhtenä suunnitelman kammottavana osana on kartta, josta käy ilmi Isisin tavoittelevan Euroopan valloitusta aina Kreikkaa, Andalusiaa ja Balkania myöten.

Terrorijärjestön yhtenä tavoitteena on saada näissä maissa voimaan islamilainen sharia-laki.

Idässä Isisin havittelemat alueet ulottuisivat aina Kiinaan asti ja luonnollisesti kaikki Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan maat olisivat Isisin hallussa.

Daniel 7:7-8 Sen jälkeen minä näin yöllisessä näyssäni, ja katso, oli neljäs peto, kauhea, hirmuinen ja ylen väkevä; sillä oli suuret rautaiset hampaat, ja se söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa. Se oli erilainen kuin kaikki edelliset pedot, ja sillä oli kymmenen sarvea. Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellisistä sarvista reväistiin pois sen edestä. Ja katso, sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät, ja suu, joka herjaten puhui.

Joh.ilm. 17:9-13 Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu; ne ovat myös seitsemän kuningasta; heistä on viisi kaatunut, yksi on, viimeinen ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, pitää hänen vähän aikaa pysymän. Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen. Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa. Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle.

 

Takaisin etusivulle

 
 
29.7.2015
 

Nyt mennään jo TOSI LÄHELLE pedon tunnusmerkistöä

Pedon tunnusmerkitö täyttyy

FBI:n rekonstruktio valokuvaksi miltä Taleban-johtaja Mullah Omar mahdollisesti näyttäisi. Kuva: FBI

(HS juttu)

Toisen silmänsä Afganistanin sisällissodassa menettänyt mullah Omar perusti Taleban-liikkeen Afganistanissa vuonna 1994.


Pedon tunnusmerkit:

  1. Hänellä on ollut pieni valta (ei suuri valta)
  2. Hän täytyy olla kadonnut (ilmestyäkseen)
  3. Hänellä on ikäänkuin kuolinhaava päässä
  4. Hän virkosi eloon (ikäänkuin kuolleista nousu)
  5. Hänen oikea silmänsä on sokea
  6. Hänen käsivarsi on surkastunut ja kuiva

Tässä miehessä on siis nyt yksi tunnusmerkki enemmän kuin kenelläkään koskaan ennen tätä.


 

 

 

 

Lehti kirjoittaa:

Talebanin perustanut mullah Muhammad Omar on kuollut

ULKOMAAT 29.7.2015

Talebanin johtaja mullah Muhammad Omar on kuollut, kertoo Britannian yleisradioyhtiö BBC.

BBC:n mukaan Afganistanin hallitus- ja tiedustelulähteet ovat saaneet selville, että Omarin kuolemasta on kulunut kahdesta kolmeen vuotta. Yksityiskohdista ei ole vielä kerrottu.

Talebanin edustaja on kertonut BBC:lle, että järjestö kommentoi asiaa myöhemmin.

Omarin tarkkaa ikää ei tiedetä, mutta hänen on arvioitu olevan noin 55-vuotias. Hänen väitetystä kuolemastaan on uutisoitu aiemminkin, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun tieto tulee korkealta taholta Afganistanin hallituksesta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
20.7.2015
 

Harri Veijonen puhuu sivustollaan antikristuksesta ja sen tunnistamisesta

Heinäkuun 20. 2015

KAIKKI NÄKEVÄT PIAN ANTIKRISTUKSEN, MUTTEIVÄT NÄE KUITENKAAN

Ilm 17:8 kyllä sanoo, että he näkevät pedon, että se on ollut eikä sitä enää ole, mutta se on tuleva. Tarkoittaa sitä, että yhdet ja samat ihmiset näkevät pedon poistumisen vallasta ja hänen paluunsa takaisin valtaan. On kuitenkin niin, että luonnollinen ihminen ei tahdo uskoa, että näkemänsä peto on peto. He eivät tunnista Antikristusta, mutta näkevät hänen paluunsakin joka tapauksessa. Lukijoillani on etuoikeus tunnistaa viimeinen suuri Antikristus ja hänen paluunsa onhan siitä niin paljon ollut puhetta. Mutta pimeimmän maailman mukaan Antikristuksen tulo on hyvä asia. Ja tuohan Gorba näennäisrauhan tullessaan. HV

Linkki sivustolle.


Harrin kompastuskiveksi muodostuu ironisesti kaksi erityistä seikkaa. Hän peräänkuuluttaa ettei ihmiset tule tunnistamaan antikristusta. Hän kompastuu jo niihin molempiin kahteen sanaan ”eivät tunnista” ja ”antikristusta”, koska hän on jo ensimmäisenä itse se joka ei tule sitä tunnistamaan, koska etsii antikristusta. Elikkä hän törmää siihen lauseeseen antikristuksesta, jota ei tule koskaan olemaan lihallisessa muodossa ja sen todistaa Raamatun sana jo pelkästään lukemalla se ajatuksella. Harri tuijottaa tiukasti Venäjälle ja Gorbaan eikä tajua että Raamatun mukaan antikristus on henki, joka on ollut yhtä kauan kuin syntikin ja niitä henkiä on monta, eli niitä on paljon ja joka paikassa. Antikristuksen hengen tunnistaa siitä ettei se tunnusta isää eikä poikaa, joten kaikki ateismista aina Jehoviin saakka, ovat antikristuksen hengessä. PISTE!
Sen sijaan Harrikin tarkoittaa petoa mutta kumma kyllä ei yksikään näistä julistajista koskaan puhu väärästä profeetasta joka on yhtä samaa henkeä kuin peto itse. Peto nousee merestä, joka tarkoittaa pakanakansoista nousemista ja väärä profeetta nousee maasta, eli Israelin alueelta. Nämä kaksistaan muodostavat vanhan lohikäärmeen hengessä yhdessä kaksikon, joka tekee sen pedon kuvan jota on kumarrettava. Nämä toimivat yhdessä Lähi-idän alueella ja hallitsevat jossain kohtaa varmaan kaikkia Levantti alueen maita. Muistakaa mitä Johanneksen ilmestyksen 17. luvussa puhutaan ”niistä kuninkaista”. Ne kymmenen eivät ole saaneet koskaan kuninkuutta, eivätkä saa sellaista, vaan saavat hallita kuin kuninkaat yhdessä pedon kanssa. Ne siis eivät ole maita, eivätkä hallitsijoita, koska heillä ei koskaan edes ollut kuninkuutta. Eikä Peto tule hallitsemaan koskaan koko maapalloa ja sen valtioita, koska peto ei sodi itseään vastaan ja Raamattu profetoi että sotaa tulee olemaan loppuun saakka.

Lukekaa Raamattua, älkääkä uskoko vanhoihin kliseisiin, loppuun palaneisiin pinttyneisiin kommentteihin ja Hollywood tyylisiin lopunajan kuvauksiin, Illuminaatteihin ja ylimaallisiin salaiittoihin. Ne ovat vain jumalattomuutta ja vievät harhaan. Eskatologia tulee olemaan paljon arkisempi juttu ensialkuun, joka vähitellen saa yliluonnollisempia ja suurempia mittapuita ympärilleen, päätyen kammottaviin katastrofeihin ja yliluonnollisiin ilmiöihin. Ensialkuun astuu esiin Jumalan omat säkkipukuiset todistajat, jotka tekevät suurenmoisen työn sekä varoittamaan pedosta, että tulemaan Jumalan luo. He tekevät suuria ihmeitä ensialkuun. Olkaa avoimia Hengessä kuulemaan mitä se teille puhuu. Eskatologia tulee olemaan vielä suuri yllätys monille.

 

Takaisin etusivulle

 
 
11.7.2015
 

Tässä tulee pedon merkille ja sen hallinnolle hyvinkin varteenotettava teoria

ALUSTUS: Johanneksen ilemstyksessä luvussa 12 kerrotaan kuinka Mikael soti saatanaa ja sen joukkoja vastaan Taivaassa ja nuo heitettiin ulos maan päälle, jonka jälkeen vaimo (Israel) piilotettiin pitkäksi aikaa (1260päivää) kunnes se pääsi Kolumbuksen laivoissa Amerikkaan.
Peto ihmetteli minne vaimo katosi mutta lähti sitten metsästämään Kristittyjä.

Ajatusrakennelma sisältää ensin kaksi merkittävää asiaa: mikä on maa ja mikä on meri?

Nämä kaksi seikkaa ovat symbolisia ja erityisen tärkeitä kun tulkitaan Raamatun sanomaa lopunajoista, erityisesti kun katsotaan mistä eri pedot nousevat.

Aluksi pitää ymmärtää mitä tarkoitetaan termeillä maa, Pyhä maa ja meri. Aloitetaan sanalla Levantti, joka tarkoittaa maantieteellisesti aluetta joka on Egyptin, Arabian pohjoisosien, Vähän-Aasian, sekä Turkin välissä. Nykyisistä valtioista siihen kuuluvat Jordania, Israel ja Libanon sekä Syyria, Puolikas Irakia ja Saudiarabian pohjoisosat. Tätä aluetta kutsutaan maaksi, kun sen sijaan Pyhä maa on Jerusalemin, eli Israelin maa alue, Galileasta, Samariaan, Länsiranta, aina Juudeaan saakka.

Kun sitten taas mereksi kutsutaan kaikkia alueita Levantin ulkopuolelta aina maan ääriin saakka. Ranta-alueena voidaan pitää niiden alueiden yhtymäkohtia, johon tuo merestä nouseva ensimmäinen peto ensin asettuu.

Lue tarkkaan:

Joh.ilm. 13. luku

Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: ”Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?”

Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta. Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat. Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot. Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta.

Jos kenellä on korva, hän kuulkoon. Jos kuka vankeuteen vie, niin hän itse vankeuteen joutuu; jos kuka miekalla tappaa, hänet pitää miekalla tapettaman. Tässä on pyhien kärsivällisyys ja usko.Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme. Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.

Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.


Maa ja meriOlettaisin että oikealla olevan kuvan reuna-alueita voimme kutsua rantakaistaleeksi, jonne peto jää hetkeksi. Tuolla alueellahan on erittäin vahva Sharia laki voimassa ja muutenkin paljon sellaista uskonnollista väkivaltaa muslimien toimesta, jota tavallinen kristitty ei voi ymmärtää.

Nyt siis katsotaan mitä nuo kymmenen ilmestyskirjan kuningasta voisivat tarkoittaa:

Joh.ilm. 17:1-13 Ja tuli yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli ne seitsemän maljaa, ja puhui minulle sanoen: ”Tule, minä näytän sinulle sen suuren porton tuomion, joka istuu paljojen vetten päällä, hänen, jonka kanssa maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet ja jonka haureuden viinistä maan asukkaat ovat juopuneet”. Ja hän vei minut hengessä erämaahan. Siellä minä näin naisen istuvan helakanpunaisen pedon selässä; peto oli täynnä pilkkaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea. Ja nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä ja piti kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia. Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: ”Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti”. Ja minä näin sen naisen olevan juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajain verestä; ja nähdessäni hänet minä suuresti ihmettelin. Ja enkeli sanoi minulle: ”Miksi ihmettelet? Minä sanon sinulle tuon naisen salaisuuden ja tuon pedon salaisuuden, joka häntä kantaa ja jolla on seitsemän päätä ja kymmenen sarvea. Peto, jonka sinä näit, on ollut, eikä sitä enää ole, mutta se on nouseva syvyydestä ja menevä kadotukseen; ja ne maan päällä asuvaiset, joiden nimet eivät ole kirjoitetut elämän kirjaan, hamasta maailman perustamisesta, ihmettelevät, kun he näkevät pedon, että se on ollut eikä sitä enää ole, mutta se on tuleva.

Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu; ne ovat myös seitsemän kuningasta; heistä on viisi kaatunut, yksi on, viimeinen ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, pitää hänen vähän aikaa pysymän. Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen. Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa. Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle.

Tiedän että Raamatun tekstejä ei tule tarkkaan luettua tämän tyyppisistä jutuista koska moni olettaa tuntevansa ne tekstit jo. Tämä aiheuttaa ongelman, koska Raamattua tulisi avata uudelleen joka kerta. Eli haluankin nyt lähteä purkamaan tuota tekstiä.

Johannes näki tämän koko ilmestyskirjan näyn noin 96 vuotta jKr. joten Rooma oli silloin vallassa vielä tukevasti ja Tiitus oli jo tuhonnut Jerusalemin ja sen toisen temppelin.

Johannekselle vihjaistaan jo salaisuus mikä tuo suuri Babylon on, joka on ollut mutta jota ei ole enää mutta on tuleva itse uudelleen kahdeksantena takasin valtaan. Lisäksi portto on Pyhien verestä yltä päältä ryvettynyt ja pilkkaavia nimiä on sen ruumis. Lisäksi se ratsastaa pedolla.
No ensinnäkin näitä Israelin maan hallintoja oli viisi ennen Johanneksen näkyä, johon totean jakeesta 10 jossa sanotaan, ”viisi on kaatunut ja yksi on”. Nämä viisi olivat Mooseksen aikaan vielä (1.) Kanaanien hallinto jälkeen -3300 eKr. ja sitten vallan ottivat (2.) Israelilaiset ja valitsivat kuninkaakseen Saulin. Sen jälkeen Jeremian aikaan tuli (3.) Babylonian pakkosiirtolaisuus jota seurasi (4.) Persian hallinta. Sitten vähän ennen Roomaa tuli (5.) Helleenit. Kun nämä oli laskettu yhteen, siellä kummittelee kolmantena ollut Babylonia, kuningas joka oli jo kaatunut. Sitten jatkuu jae 10 ”yksi on” joka tarkoittaa tietenkin sitä mikä Johanneksen aikaan hallitsi, eli Rooma. Näin ollen Rooma ei tule kysymykseen kun puhutaan pedosta. Lisäksi kun katsotaan miksi ilmestyskirja käyttää sanaa suuri Babylon, jos sillä ei ole merkitystä suhteessa edelliseen vanhaan Babyloniin. Nämä on näitä Loogisen Jumalan vihjailuita. Babylon siis tulee nousemaan vielä ja mikä sen tekee, se on vielä hämärän peitossa.

Sitten kun puhutaan valtavasti ns. ”kymmenvaltioliitosta” niin voin huomauttaa että Raamattu tyrmää tämän mahdottomuutena. Katsos mitä lukee jakeessa 12 ”kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta”. Ne eivät siis yksikään ole entuudestaan kuninkaita, eli minkään hallitsijoita, vaan ”mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa” eli saavat siis hallita kuin kuninkaat, yhden hetken pedon kanssa. Nämä kymmenen voivat siis olla ketkä tahansa, eivätkä ne ole valtioita tai valtioliittoja.

Nyt vasta päästään varsinaiseen asiaan kiinni

Kreikan konkurssi

Lähdetään liikkeelle toteamuksesta, miksi mm. Kreikka ja monet muut kärsivät talousongelmista? Koska kaikissa maissa harrastetaan rikollisuutta, harmaata taloutta, huumausainekauppaa, korruptiota ja kaikkea mahdollista veronkiertoa.

Kaikki maat siis menettävät valtavia summia joka päivä pelkästään siksi koska jokaisella maalla on käteistä kaupanvälineenä. Mikään ei kuitenkaan muutu miksikään ilman totaalista talousmaailman luhistumista ja sitten siitä kurimuksesta nousevan ilosanomaa julistavan pelastavan enkelin ilmoitusta, että meillä on ratkaisu kaikkiin ongelmiin.

Tämä ratkaisu ei ole se että yksikään valtio luovuttaisi itsemääräämisoikutta, siihen ei ole koskaan yksikään valtio ole vapaaehtoisesti alkanut, miksi siis nyt alkaisi? Jokainen hallitus ja kansalainen haluaa päättää itse asioistaan. Maathan ”hyvänen aika” sotivat viimeiseen mieheen jotta saavat säilyttää itsenäisyytensä. Kyse ei siis ole vallasta, vaan puhtaasta ansasta, jos suoraan sanotaan, kuin Troijan hevonen.

Peto ei siis tule olemaan valtio, vaan lähinnä vaaraton turvallisuusalan palveleva yritys kuten Internetkin on. Kukaan ei tiedä edes mikä on Internetin takana oleva yhtiö, joten tämä toimisi samalla tavalla selkiemme takaa.

Eli jos rahaliitot kaatuvat, FED, IMF, EMU, Venäjä/Kiinan oma, sekä Aasian, Arabimaiden ja Etelä-Amerikan rahaliitot. Kaikki menevät nurin, se jättää kammottavan aukon globaaliin kaupankäyntiin, jonka joku voisi korjata koska tekniikka olisi jo olemassa. Setelipainokoneita ei enää tarvita, puhumattakaan kolikkopuristimista, niitäkään ei enää tarvittaisi. Vain erilaisten omaisuuksien arvo putoaisi, osakkeita vaappuisi ja kaatuisi sekä monen elämä päättyisi lähinnä konkurssiin mutta kaupankäynti ei saa loppua. Kansainvälinen kauppa on jatkuttava jotenkin ja töitä on tehtävä, palkkaa on ansaittava ja veroja on maksettava edelleen oman maan hallinnolle mutta ilman entisiä ongelmia.

Nyt tuon esille erään uskovan ammattilaisen, joka onnistui kertomaan minulle puuttuvat palaset ja avaamaan silmäni oikein todella näkemään miksi tämä on niin ovela juoni. Veli kulkee nimimerkillä ”exadventistiparka” netissä ja liitän tähän hänen kommenttejaan.

Uskova nimim. ”Exap” vastaa ateistin kysymykseen

Ateisti: ”Te sitten ette usko:) Ihon alle implantoitavat sirut ovat jo menneen talven lumia. Kasvojen- ja iiriksentunnistustekniikat ovat varmempia, halvempia ja ennen kaikkea helpompia, koska ihmiseen ei tarvitse asentaa mitään. Ja harva alkaa repimään silmiään päästään.

VASTAUS koottu useammasta: ”Halpoja ja kuluttajankin saatavissa olevia välineitä ovat myös 4k-kamerat ja projektorit, joten ei ole teknisesti mikään ongelma kuvata puoli maailmaa missä milloinkin silmiään räpyttelemässä ja sitten projisoida kuvia lukijan eteen…
Iiriksen tunnistustahan ei yleisesti ole helppo saada läpi kuluttajille – se on epämukavaa.

Jos nyt ajatellaan minunkin lompakkoa, jossa on yhtä sun toista etukorttia poikineen – bonuksia, plussia, pinssejä, firman kortteja, omia kortteja, kirjastokortteja, …– niin uskotko oikeasti että joka kioski alkaisi investoimaan omiin iiriksentunnistusjärjestelmiin – ja että kuluttajat siihen rumbaan lähtisivät mukaan ?

Minua on itseäni oikein kypsyttänyt kyllä tuo korttirumba jossa joutuu elämään, ja sen helpotus olisi täysin mahdollinen toteuttaa jo tänä päivänä. Jos kerran meillä on pankkikorteissamme jo lähimaksamisominaisuus, miksei voisi olla niin että olisi yksi kortti, vaikka pankkikortti, johon voi sitten lisäillä ominaisuuksia.

Tällöin tuohon YHTEEN korttiin voi halutessaan liittää eri kaupparyhmien maksukortti- alekortti- ,jäsenkortti- yms. edut, jotka sitten automaattisesti tulevat kassalla luettua lähilukulaitteella.

Siitä askel eteenpäin on saman kortin ominaisuuksiin vielä ajokortti, kelakortti, vaikka kalakorttikin – joten menee minne vain, ei tarvita kuin tuo yksi lähiluettava kortti. Silloin olisi vain yksi PIN-koodi, joka varmistaa nostajan aitouden aivan yhtä hyvin kuin nykyinenkin.
Nyt meillä olisi sitten yksi kortti jonka varmasti lähes KAIKKI kuluttajat HALUAVAT ! Mitään lisäinvestointia nykyisiin lukijoihin ei tarvita.

Tällainen kortti olisi helpotus jokaisen suomalaisen elämään. Ja silloin olisi vain yksi PIN koodi muistettavana – tietysti tätähän voi lisäksi varmentaa kortin perinteisellä sirulla jossa on biometrisen tunnistuksen mahdollistava ominaisuus aivan kuin passeissa olevassa sirussa nykyään.

No siis – ei kun siihen korttiin sitten naamakuva passin tapaan ja sirut kommunikoimaan lukijan kanssa lähilukijassa – ja homma on valmis.

Ai mutta – vielä unohtui auton ja kodin avaimet… nekin menevät tietysti samanlaisella lukulaitteella.

Kuka kuluttaja ei toivottaisi tällaista järjestelmää tervetulleeksi ??? Ja sen hinta on aivan peanuts – kortin hinta ei ole edes useita euroja, ja lukulaitteet eivät sarjatuotantona maksa nekään oikein mitään… niin, paitsi yksi ongelma… se kortti kun voi hukkua.

Mutta ei hätää, nimittäin kun kaikki nuo kortin ominaisuudet ovat tehtävissä riisinjyvän kokoiseen moduuliin, joka on todella kätevä asentaa ihon alle. Käteen asennettuna se oma käsi on sitten kotiavain, autonavain, ajokortti, passi, pankkikortti, luottokortti, etukortti, jäsenkortti, pääsylippu maksettuihin tilaisuuksiin, … TÄYSIN kopioimaton ja ehdottoman varma.

Epämiellyttävä asentaa ? Kaikkea muuta. Niitä on jo kokeiltu; asennus tapahtuu esim. terveydenhoitajan vastaanotolla, paikallispuudutustakaan ei tarvita koska se on yhtä kivuton tai ”vähäkipuinen” kuin verinäytteen ottaminenkin.

Tätä varmennusasiaa hallinnoimaan tarvitaan vain yksi maailmanlaajuisesti asiaa hallitseva organisaatio, joka ei tietenkään ole mikään yksi kaupparyhmittymä, vaan aivan puolueeton taho. Ja kun kaupoilta yhteiskunta kieltää omat maksukortit, on jokaisella samanlainen siru kätevästi oikeassa kädessä.

Mikä tässä ajatuskulussa olisi mielestäsi sellaista ettei se voisi toteutua – tai miksi kuluttajat tätä vastustaisivat – sehän tuo kuluttajille selkeästi pelkkää etua.

… ja se on toteutettavissa tämän päivän teknologialla, tämän päivän lukulaitteilla, joka puolella maailmaa.

Mutta todennäköisyys jonkinlaisen maksuväline/mielenhallintaimplantin pakkoistutuksille on olematon. Scifiä.

Niin… ja valitettavasti, jos joku olisi vaikka 2005 sanonut, että todennäköisyys sille että euroa tukeaksemme joudumme heittämään satoja miljardeja aivan kankkulan kaivoon yhden korruptoituneen ja hallinnoltaan mädän euromaan tukemiseen, on olematon. 2005 ei kukaan olisi edes vakavasti uskonut mahdollisuuteen että yksi euromaista joutuisi eroamaan eurosta.

Olisi siitäkin sanottu ”scifiä”. Ja siitä on vain 10 vuotta.

Kyse onkin siitä, ettei mitään pakkoa tule.

En minäkään mihinkään pakkoon usko. Kuten kuvailin, tuo ehkä ensin yksi kaikenkattava ”master kortti” on suoranainen helpotus ihmisille, ja se otetaan vastaan avosylin. Sitten tulee tuo ”master kortin” kopiointiongelma fyysisenä erillisenä korttina, jolloin se tietysti päätetään toteuttaa puhtaasti NFC:llä (eli Near Field Communication). Silloin korttia ei yksinkertaisesti voi kopioida.

Sen hukkaaminen on ainoa ongelma, ja kädessä olevaa siruahan ei kukaan voi hukata.

En pyri esittämään mitään ainoaa mahdollista skenaariota, mutta halusin alun perinkin kommentoida vain sitä, kun puhuit NFC-siruista ”menneen talven lumina” – minä näen sen ”tulevan talven lumiksi” – koska se teknologia on harpannut kovaa eteenpäin ja sen käyttö yleistyy koko ajan – aivan toisin kuin jokin iiristunnistus. Ja käteen sijoitettava siru on täysin yhtä varma kuin iiristunnistus.

Käteen sijoitettavan sirun äärimmäinen varmuus perustuu siihen, että kuten ollaan jo tutkittu ja havaittu – sydänäänet ovat jokaisella hyvin erilaiset. Näin, sirua aktivoitaessa kirjataan myös sirun mittaamista sydänäänistä biologinen varmenne, joten sirun tai käden irrottaminen tai sirun sijoittaminen toiseen ihmiseen ei toimi.

BUENO… Kivuton, halpa, haluttava, täysin varma… kuka enää haluaa edes ajatella jotakin iiristunnistusta joka ei ratkaise yhtään mitään ? – sillä se on vasta tunnistustapa ilman mitään helpotusta nykykuluttajalle.”


Jarmo huomauttaa väliin: Hallitukset ja demokratiat eivät ole vakaita järjestelmiä eikä varsinkaan valmiita vesittämään vanhoja arvojaan, sehän on nähty. Se mikä oli ennen rikoksena kiellettyä, niin nykyään siihen kannustetaan ja sen tekemisen kritisoiminen on jo/pian rangaistava teko. Moni arvaa mihin viitataan.

Eräs globaali sellainen järjestelmäkin jo on, jota parasta aikaa me kaikki käytämme tässä ja nyt. Internet. Eli jos identifiointi ulkoistetaan tällaiselle globaalille ”internet” järjestelmälle ja annetaan sille kaikki maailman rahahallinto, niin hommahan on jo siinä. Ei yhdenkään hallituksen tarvitse irtisanoutua, eikä liittyä mihinkään erityiseen mukaan, vaan yksi yksinkertainen sopimus identifioinnista ja varainsiirrosta ulkoistuu globaalille yritykselle.


Exap: ”On kuitenkin vaikea sanoa mikä tuollaisen järjestelmän takana olisi, mutta sillä on todella laajat yhteiskunnalliset edut, joten en usko että yksikään hallitus sitä vastustaa. On kuitenkin oma kysymyksensä miten se järjestelmä muodostettaisiin.

Laittomat maahansaapujat – no, sen sijaan että laitetaan ”käsi Raamatulle”, skannataan mitä kädessä oleva siru sanoo. Jos ei ole sirua, on laiton maassaolija.

Väärennetyt passit / terrorismiuhka – no, maahan ei pääse ilman sirua. Koeta siinä sitten kiertää se asia, ei auta meikkaus 🙂

Korruptio ja harmaa talous – no, sirun kautta hoituu maksuliikenne, joten pimeästä työstä sitten annetaan palkaksi… televisio ?

Huumeet – milläpä aiot maksaa ? Oravannahoilla ?

Autovarkaudet – no koetapa saada se sirukäynnistyksellä oleva auto sitten varastettua – kun avainta ei enää ole.

Miksi ihmeessä yksikään valtio vastustaisi tätä hienoa systeemiä ? En näe, että nyt olisi yhtään ”potentiaalista” organisaatiota joka voisi hallinnoida tätä, mutta toisaalta – ei siihen aivan mitään eriskummallista tarvita että sellainen vuodessa-kahdessa asiaa hallinnoimaan laitetaan.


Eli kyseessä ei ole mikään valtio, eikä liittouma, vaan puhtaasti henkilöllisyyttä tarkistava erillinen tietotoimisto, joka on valtuutettu antamaan oikeuden myyntiin ja ostoon systeemin sisällä. Rahat ovat edelleen jokaisen maan pankeissa, josta siirto lähtee tililtä toiselle mutta tämä hallinto päättää kuka saa ja mitä. Tähän siis sisältyy KAIKKI, matkustelu, passit, puhelimet, eläkkeet, firmat ja jopa valtiot. Se pitää kaikkia lankoja käsissään ja olennainen pointti siinä on se että KAIKKI TÄMÄ ON VAPAAEHTOISTA, aivan kuten Raamattu asian ilmaisee. Sen on oltava vapaaehtoista, muuten se ei ole uskottavaa Raamatun muun ilmoituksen kanssa. Jokainen joka pikkusenkaan miettii, ettet voi tehdä mitään ilman tuota sirua, niin panee ajattelemaan elämistä kuin viidakossa, tai nauttia yhteiskunnan palveluista kuin ennenkin.

Suuri BabylonMinä ajattelin että jos minulla olisi tuon kaltainen yritys ja maailman talous olisi epävakaa, niin minne sen yhtiön perustaisin? Sen pitää olla teknisesti huippu, ei jälkeenjäänyt maa. Sen pitää olla taloudellisesti erityisen vahva ja sillä pitää olla erityisen hyvä puolustus. Maita ei ole monta ja yksi on nimenomaan sellainen joka voi saada nimensä uudelleen Suuri-Babylon. Lisäksi kun ajatellaan mitä portto edustaa, niin sehän on Kristinuskon kyljessä kasvanut Islam 600 jKr. muutaman ihmisen toimesta siksi mikä se on nyt Sharia lakeineen kaikkineen. Lisäksi tuo Dubai sijaitsee siellä samassa paikassa keskellä Islamin sydäntä ja sen äärisiivet ovat Pyhien verellä todellakin tahrittu ISIS:n ym toimesta ja sen päällä on Jumalaa pilkkaavia nimiä. Homma alkaa olla paketissa.

Raamatun ilmoituksen perusteella voimme uskoa että peto asettuu rantaviivalle, eli tuo yritys todennäköisimmin perustetaan juuri Lähi-Idän maihin, Levantti alueen läheisyyteen, joten Saudi Arabia ja sen Emiirikunnan liittouman maat olisivat rantaviivalla. Dubai on muutenkin jo valmiiksi Persianlahden rantaviivalla. Yhtiön osakkaat ovat todennäköisesti jo valittu ja yhtiö perustettu. En yhtään ihmettelisi jos yhden osakkaan nimi on Rockefeller ja toisen Gates jne. eivät kuninkaita mutta saavat hallita pedon kanssa yhden hetken KUIN KUNINKAAT Islamilaisessa maassa, kunnes tulee noutaja.

 

Takaisin etusivulle

 
 
11.5.2015
 

Hieman taas näyttää siltä että pedon nimi muodostuu jälleen Osaman ympärille

Osama bin Laden 2015Amerikkalainen Pulitzer-palkittu toimittaja-legenda väittää, että presidentti Barack Obama valehteli terroristijohtajan piilopaikkaan tehdystä iskusta.

Virallisen totuuden mukaan Yhdysvallat löysi Osama bin Ladenin tämän kuriirin avulla Pakistanin Abbottabadista pitkän jäljittämisen jälkeen, tarkkaili piilopaikkaa kuukausia varmistaakseen terroristijohtajan henkilöllisyyden ja teki sen jälkeen erikoisjoukoilla iskun kertomatta etukäteen mitään Pakistanin viranomaisille. Bin Ladenin ruumis upotettiin myöhemmin mereen islamilaisten hautajaisrituaalien jälkeen. Näin ainakin presidentti Barack Obama kertoi amerikkalaisille toukokuussa 2011.

Nyt toimittajalegenda Seymour Hersh väittää, että kaikki edellämainittu on valhetta. Hersh perustaa väitteensä tietoihin, joita hän sanoo saaneensa korkea-arvoiselta hallinnon tiedusteluviranomaiselta. London Review of Books -julkaisuun kirjoittamassaan artikkelissa Hersh sanoo keskustelleensa asiasta myös muiden lähteiden kanssa.

Hershin väitteisiin on toistaiseksi suhtauduttu Yhdysvalloissa varovaisesti lähteiden epämääräisyyden vuoksi, eikä Valkoinen talo ole kommentoinut asiaa. Artikkelista on kuitenkin uutisoitu laajasti, koska Hersh, 78, on Pulitzer-palkittu arvostettu tutkiva journalisti ja kirjailija.


Jarmo jatkaa: Näin siis lehti kirjoittaa, joten vaikutusvaltainen taho jos näin väittää, niin asia ei ole tuulesta temmattu. Ei Pulizer palkittu henkilö lähde hörhöilemään, vaan käyttää varmasti kaikkia olemassaolevia järkeviä työvälineitä todellisen totuuden selvittämiseen, ennen kuin julkaisee ääneen väitteen, joka vahingoittaa USA:n hallitusta näin vakavasti.

Osama bin Ladenin osakkeet pedon nousuun sen kun vaan nousevat, nimittäin nyt tälle Raamatun ilmoittamalle profetialle ”ikäänkuin kuollut” saadaan todellakin sanansa mittainen merkitys. Osama on kuin kuollut ja miekan haavahan nimenomaan oli sen päässä. Häntähän ammuttiin päähän, näin vaitetään.

Nyt lisäksi vanhat muutkin merkit tuovat merkityksen, kuten pieni valta, JOO ja kadonnut, JOO, sitten tämä on laiton, JOO eli etsintäkuulutettu lainsuojaton ja on ikäänkuin kuollut joka virkosi, JOO, tai siis ei ainakaan ihan vielä. Pidättäjän on poistuttava, eli morsian lähtee rukoilemasta, silloin ilmestyy tuo laiton, joka korottaa itsensä aina jumaluuteen saakka.

Loput pedon tunnusmerkit ovat oikea silmä on sokeutunut ja toinen käsi kuivettunut.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |