Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
20.7.2015
 

Harri Veijonen puhuu sivustollaan antikristuksesta ja sen tunnistamisesta

Heinäkuun 20. 2015

KAIKKI NÄKEVÄT PIAN ANTIKRISTUKSEN, MUTTEIVÄT NÄE KUITENKAAN

Ilm 17:8 kyllä sanoo, että he näkevät pedon, että se on ollut eikä sitä enää ole, mutta se on tuleva. Tarkoittaa sitä, että yhdet ja samat ihmiset näkevät pedon poistumisen vallasta ja hänen paluunsa takaisin valtaan. On kuitenkin niin, että luonnollinen ihminen ei tahdo uskoa, että näkemänsä peto on peto. He eivät tunnista Antikristusta, mutta näkevät hänen paluunsakin joka tapauksessa. Lukijoillani on etuoikeus tunnistaa viimeinen suuri Antikristus ja hänen paluunsa onhan siitä niin paljon ollut puhetta. Mutta pimeimmän maailman mukaan Antikristuksen tulo on hyvä asia. Ja tuohan Gorba näennäisrauhan tullessaan. HV

Linkki sivustolle.


Harrin kompastuskiveksi muodostuu ironisesti kaksi erityistä seikkaa. Hän peräänkuuluttaa ettei ihmiset tule tunnistamaan antikristusta. Hän kompastuu jo niihin molempiin kahteen sanaan ”eivät tunnista” ja ”antikristusta”, koska hän on jo ensimmäisenä itse se joka ei tule sitä tunnistamaan, koska etsii antikristusta. Elikkä hän törmää siihen lauseeseen antikristuksesta, jota ei tule koskaan olemaan lihallisessa muodossa ja sen todistaa Raamatun sana jo pelkästään lukemalla se ajatuksella. Harri tuijottaa tiukasti Venäjälle ja Gorbaan eikä tajua että Raamatun mukaan antikristus on henki, joka on ollut yhtä kauan kuin syntikin ja niitä henkiä on monta, eli niitä on paljon ja joka paikassa. Antikristuksen hengen tunnistaa siitä ettei se tunnusta isää eikä poikaa, joten kaikki ateismista aina Jehoviin saakka, ovat antikristuksen hengessä. PISTE!
Sen sijaan Harrikin tarkoittaa petoa mutta kumma kyllä ei yksikään näistä julistajista koskaan puhu väärästä profeetasta joka on yhtä samaa henkeä kuin peto itse. Peto nousee merestä, joka tarkoittaa pakanakansoista nousemista ja väärä profeetta nousee maasta, eli Israelin alueelta. Nämä kaksistaan muodostavat vanhan lohikäärmeen hengessä yhdessä kaksikon, joka tekee sen pedon kuvan jota on kumarrettava. Nämä toimivat yhdessä Lähi-idän alueella ja hallitsevat jossain kohtaa varmaan kaikkia Levantti alueen maita. Muistakaa mitä Johanneksen ilmestyksen 17. luvussa puhutaan ”niistä kuninkaista”. Ne kymmenen eivät ole saaneet koskaan kuninkuutta, eivätkä saa sellaista, vaan saavat hallita kuin kuninkaat yhdessä pedon kanssa. Ne siis eivät ole maita, eivätkä hallitsijoita, koska heillä ei koskaan edes ollut kuninkuutta. Eikä Peto tule hallitsemaan koskaan koko maapalloa ja sen valtioita, koska peto ei sodi itseään vastaan ja Raamattu profetoi että sotaa tulee olemaan loppuun saakka.

Lukekaa Raamattua, älkääkä uskoko vanhoihin kliseisiin, loppuun palaneisiin pinttyneisiin kommentteihin ja Hollywood tyylisiin lopunajan kuvauksiin, Illuminaatteihin ja ylimaallisiin salaiittoihin. Ne ovat vain jumalattomuutta ja vievät harhaan. Eskatologia tulee olemaan paljon arkisempi juttu ensialkuun, joka vähitellen saa yliluonnollisempia ja suurempia mittapuita ympärilleen, päätyen kammottaviin katastrofeihin ja yliluonnollisiin ilmiöihin. Ensialkuun astuu esiin Jumalan omat säkkipukuiset todistajat, jotka tekevät suurenmoisen työn sekä varoittamaan pedosta, että tulemaan Jumalan luo. He tekevät suuria ihmeitä ensialkuun. Olkaa avoimia Hengessä kuulemaan mitä se teille puhuu. Eskatologia tulee olemaan vielä suuri yllätys monille.

 

Takaisin