Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
11.7.2015
 

Tässä tulee pedon merkille ja sen hallinnolle hyvinkin varteenotettava teoria

ALUSTUS: Johanneksen ilemstyksessä luvussa 12 kerrotaan kuinka Mikael soti saatanaa ja sen joukkoja vastaan Taivaassa ja nuo heitettiin ulos maan päälle, jonka jälkeen vaimo (Israel) piilotettiin pitkäksi aikaa (1260päivää) kunnes se pääsi Kolumbuksen laivoissa Amerikkaan.
Peto ihmetteli minne vaimo katosi mutta lähti sitten metsästämään Kristittyjä.

Ajatusrakennelma sisältää ensin kaksi merkittävää asiaa: mikä on maa ja mikä on meri?

Nämä kaksi seikkaa ovat symbolisia ja erityisen tärkeitä kun tulkitaan Raamatun sanomaa lopunajoista, erityisesti kun katsotaan mistä eri pedot nousevat.

Aluksi pitää ymmärtää mitä tarkoitetaan termeillä maa, Pyhä maa ja meri. Aloitetaan sanalla Levantti, joka tarkoittaa maantieteellisesti aluetta joka on Egyptin, Arabian pohjoisosien, Vähän-Aasian, sekä Turkin välissä. Nykyisistä valtioista siihen kuuluvat Jordania, Israel ja Libanon sekä Syyria, Puolikas Irakia ja Saudiarabian pohjoisosat. Tätä aluetta kutsutaan maaksi, kun sen sijaan Pyhä maa on Jerusalemin, eli Israelin maa alue, Galileasta, Samariaan, Länsiranta, aina Juudeaan saakka.

Kun sitten taas mereksi kutsutaan kaikkia alueita Levantin ulkopuolelta aina maan ääriin saakka. Ranta-alueena voidaan pitää niiden alueiden yhtymäkohtia, johon tuo merestä nouseva ensimmäinen peto ensin asettuu.

Lue tarkkaan:

Joh.ilm. 13. luku

Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: ”Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?”

Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta. Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat. Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot. Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta.

Jos kenellä on korva, hän kuulkoon. Jos kuka vankeuteen vie, niin hän itse vankeuteen joutuu; jos kuka miekalla tappaa, hänet pitää miekalla tapettaman. Tässä on pyhien kärsivällisyys ja usko.Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme. Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.

Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.


Maa ja meriOlettaisin että oikealla olevan kuvan reuna-alueita voimme kutsua rantakaistaleeksi, jonne peto jää hetkeksi. Tuolla alueellahan on erittäin vahva Sharia laki voimassa ja muutenkin paljon sellaista uskonnollista väkivaltaa muslimien toimesta, jota tavallinen kristitty ei voi ymmärtää.

Nyt siis katsotaan mitä nuo kymmenen ilmestyskirjan kuningasta voisivat tarkoittaa:

Joh.ilm. 17:1-13 Ja tuli yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli ne seitsemän maljaa, ja puhui minulle sanoen: ”Tule, minä näytän sinulle sen suuren porton tuomion, joka istuu paljojen vetten päällä, hänen, jonka kanssa maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet ja jonka haureuden viinistä maan asukkaat ovat juopuneet”. Ja hän vei minut hengessä erämaahan. Siellä minä näin naisen istuvan helakanpunaisen pedon selässä; peto oli täynnä pilkkaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea. Ja nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä ja piti kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia. Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: ”Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti”. Ja minä näin sen naisen olevan juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajain verestä; ja nähdessäni hänet minä suuresti ihmettelin. Ja enkeli sanoi minulle: ”Miksi ihmettelet? Minä sanon sinulle tuon naisen salaisuuden ja tuon pedon salaisuuden, joka häntä kantaa ja jolla on seitsemän päätä ja kymmenen sarvea. Peto, jonka sinä näit, on ollut, eikä sitä enää ole, mutta se on nouseva syvyydestä ja menevä kadotukseen; ja ne maan päällä asuvaiset, joiden nimet eivät ole kirjoitetut elämän kirjaan, hamasta maailman perustamisesta, ihmettelevät, kun he näkevät pedon, että se on ollut eikä sitä enää ole, mutta se on tuleva.

Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu; ne ovat myös seitsemän kuningasta; heistä on viisi kaatunut, yksi on, viimeinen ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, pitää hänen vähän aikaa pysymän. Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen. Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa. Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle.

Tiedän että Raamatun tekstejä ei tule tarkkaan luettua tämän tyyppisistä jutuista koska moni olettaa tuntevansa ne tekstit jo. Tämä aiheuttaa ongelman, koska Raamattua tulisi avata uudelleen joka kerta. Eli haluankin nyt lähteä purkamaan tuota tekstiä.

Johannes näki tämän koko ilmestyskirjan näyn noin 96 vuotta jKr. joten Rooma oli silloin vallassa vielä tukevasti ja Tiitus oli jo tuhonnut Jerusalemin ja sen toisen temppelin.

Johannekselle vihjaistaan jo salaisuus mikä tuo suuri Babylon on, joka on ollut mutta jota ei ole enää mutta on tuleva itse uudelleen kahdeksantena takasin valtaan. Lisäksi portto on Pyhien verestä yltä päältä ryvettynyt ja pilkkaavia nimiä on sen ruumis. Lisäksi se ratsastaa pedolla.
No ensinnäkin näitä Israelin maan hallintoja oli viisi ennen Johanneksen näkyä, johon totean jakeesta 10 jossa sanotaan, ”viisi on kaatunut ja yksi on”. Nämä viisi olivat Mooseksen aikaan vielä (1.) Kanaanien hallinto jälkeen -3300 eKr. ja sitten vallan ottivat (2.) Israelilaiset ja valitsivat kuninkaakseen Saulin. Sen jälkeen Jeremian aikaan tuli (3.) Babylonian pakkosiirtolaisuus jota seurasi (4.) Persian hallinta. Sitten vähän ennen Roomaa tuli (5.) Helleenit. Kun nämä oli laskettu yhteen, siellä kummittelee kolmantena ollut Babylonia, kuningas joka oli jo kaatunut. Sitten jatkuu jae 10 ”yksi on” joka tarkoittaa tietenkin sitä mikä Johanneksen aikaan hallitsi, eli Rooma. Näin ollen Rooma ei tule kysymykseen kun puhutaan pedosta. Lisäksi kun katsotaan miksi ilmestyskirja käyttää sanaa suuri Babylon, jos sillä ei ole merkitystä suhteessa edelliseen vanhaan Babyloniin. Nämä on näitä Loogisen Jumalan vihjailuita. Babylon siis tulee nousemaan vielä ja mikä sen tekee, se on vielä hämärän peitossa.

Sitten kun puhutaan valtavasti ns. ”kymmenvaltioliitosta” niin voin huomauttaa että Raamattu tyrmää tämän mahdottomuutena. Katsos mitä lukee jakeessa 12 ”kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta”. Ne eivät siis yksikään ole entuudestaan kuninkaita, eli minkään hallitsijoita, vaan ”mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa” eli saavat siis hallita kuin kuninkaat, yhden hetken pedon kanssa. Nämä kymmenen voivat siis olla ketkä tahansa, eivätkä ne ole valtioita tai valtioliittoja.

Nyt vasta päästään varsinaiseen asiaan kiinni

Kreikan konkurssi

Lähdetään liikkeelle toteamuksesta, miksi mm. Kreikka ja monet muut kärsivät talousongelmista? Koska kaikissa maissa harrastetaan rikollisuutta, harmaata taloutta, huumausainekauppaa, korruptiota ja kaikkea mahdollista veronkiertoa.

Kaikki maat siis menettävät valtavia summia joka päivä pelkästään siksi koska jokaisella maalla on käteistä kaupanvälineenä. Mikään ei kuitenkaan muutu miksikään ilman totaalista talousmaailman luhistumista ja sitten siitä kurimuksesta nousevan ilosanomaa julistavan pelastavan enkelin ilmoitusta, että meillä on ratkaisu kaikkiin ongelmiin.

Tämä ratkaisu ei ole se että yksikään valtio luovuttaisi itsemääräämisoikutta, siihen ei ole koskaan yksikään valtio ole vapaaehtoisesti alkanut, miksi siis nyt alkaisi? Jokainen hallitus ja kansalainen haluaa päättää itse asioistaan. Maathan ”hyvänen aika” sotivat viimeiseen mieheen jotta saavat säilyttää itsenäisyytensä. Kyse ei siis ole vallasta, vaan puhtaasta ansasta, jos suoraan sanotaan, kuin Troijan hevonen.

Peto ei siis tule olemaan valtio, vaan lähinnä vaaraton turvallisuusalan palveleva yritys kuten Internetkin on. Kukaan ei tiedä edes mikä on Internetin takana oleva yhtiö, joten tämä toimisi samalla tavalla selkiemme takaa.

Eli jos rahaliitot kaatuvat, FED, IMF, EMU, Venäjä/Kiinan oma, sekä Aasian, Arabimaiden ja Etelä-Amerikan rahaliitot. Kaikki menevät nurin, se jättää kammottavan aukon globaaliin kaupankäyntiin, jonka joku voisi korjata koska tekniikka olisi jo olemassa. Setelipainokoneita ei enää tarvita, puhumattakaan kolikkopuristimista, niitäkään ei enää tarvittaisi. Vain erilaisten omaisuuksien arvo putoaisi, osakkeita vaappuisi ja kaatuisi sekä monen elämä päättyisi lähinnä konkurssiin mutta kaupankäynti ei saa loppua. Kansainvälinen kauppa on jatkuttava jotenkin ja töitä on tehtävä, palkkaa on ansaittava ja veroja on maksettava edelleen oman maan hallinnolle mutta ilman entisiä ongelmia.

Nyt tuon esille erään uskovan ammattilaisen, joka onnistui kertomaan minulle puuttuvat palaset ja avaamaan silmäni oikein todella näkemään miksi tämä on niin ovela juoni. Veli kulkee nimimerkillä ”exadventistiparka” netissä ja liitän tähän hänen kommenttejaan.

Uskova nimim. ”Exap” vastaa ateistin kysymykseen

Ateisti: ”Te sitten ette usko:) Ihon alle implantoitavat sirut ovat jo menneen talven lumia. Kasvojen- ja iiriksentunnistustekniikat ovat varmempia, halvempia ja ennen kaikkea helpompia, koska ihmiseen ei tarvitse asentaa mitään. Ja harva alkaa repimään silmiään päästään.

VASTAUS koottu useammasta: ”Halpoja ja kuluttajankin saatavissa olevia välineitä ovat myös 4k-kamerat ja projektorit, joten ei ole teknisesti mikään ongelma kuvata puoli maailmaa missä milloinkin silmiään räpyttelemässä ja sitten projisoida kuvia lukijan eteen…
Iiriksen tunnistustahan ei yleisesti ole helppo saada läpi kuluttajille – se on epämukavaa.

Jos nyt ajatellaan minunkin lompakkoa, jossa on yhtä sun toista etukorttia poikineen – bonuksia, plussia, pinssejä, firman kortteja, omia kortteja, kirjastokortteja, …– niin uskotko oikeasti että joka kioski alkaisi investoimaan omiin iiriksentunnistusjärjestelmiin – ja että kuluttajat siihen rumbaan lähtisivät mukaan ?

Minua on itseäni oikein kypsyttänyt kyllä tuo korttirumba jossa joutuu elämään, ja sen helpotus olisi täysin mahdollinen toteuttaa jo tänä päivänä. Jos kerran meillä on pankkikorteissamme jo lähimaksamisominaisuus, miksei voisi olla niin että olisi yksi kortti, vaikka pankkikortti, johon voi sitten lisäillä ominaisuuksia.

Tällöin tuohon YHTEEN korttiin voi halutessaan liittää eri kaupparyhmien maksukortti- alekortti- ,jäsenkortti- yms. edut, jotka sitten automaattisesti tulevat kassalla luettua lähilukulaitteella.

Siitä askel eteenpäin on saman kortin ominaisuuksiin vielä ajokortti, kelakortti, vaikka kalakorttikin – joten menee minne vain, ei tarvita kuin tuo yksi lähiluettava kortti. Silloin olisi vain yksi PIN-koodi, joka varmistaa nostajan aitouden aivan yhtä hyvin kuin nykyinenkin.
Nyt meillä olisi sitten yksi kortti jonka varmasti lähes KAIKKI kuluttajat HALUAVAT ! Mitään lisäinvestointia nykyisiin lukijoihin ei tarvita.

Tällainen kortti olisi helpotus jokaisen suomalaisen elämään. Ja silloin olisi vain yksi PIN koodi muistettavana – tietysti tätähän voi lisäksi varmentaa kortin perinteisellä sirulla jossa on biometrisen tunnistuksen mahdollistava ominaisuus aivan kuin passeissa olevassa sirussa nykyään.

No siis – ei kun siihen korttiin sitten naamakuva passin tapaan ja sirut kommunikoimaan lukijan kanssa lähilukijassa – ja homma on valmis.

Ai mutta – vielä unohtui auton ja kodin avaimet… nekin menevät tietysti samanlaisella lukulaitteella.

Kuka kuluttaja ei toivottaisi tällaista järjestelmää tervetulleeksi ??? Ja sen hinta on aivan peanuts – kortin hinta ei ole edes useita euroja, ja lukulaitteet eivät sarjatuotantona maksa nekään oikein mitään… niin, paitsi yksi ongelma… se kortti kun voi hukkua.

Mutta ei hätää, nimittäin kun kaikki nuo kortin ominaisuudet ovat tehtävissä riisinjyvän kokoiseen moduuliin, joka on todella kätevä asentaa ihon alle. Käteen asennettuna se oma käsi on sitten kotiavain, autonavain, ajokortti, passi, pankkikortti, luottokortti, etukortti, jäsenkortti, pääsylippu maksettuihin tilaisuuksiin, … TÄYSIN kopioimaton ja ehdottoman varma.

Epämiellyttävä asentaa ? Kaikkea muuta. Niitä on jo kokeiltu; asennus tapahtuu esim. terveydenhoitajan vastaanotolla, paikallispuudutustakaan ei tarvita koska se on yhtä kivuton tai ”vähäkipuinen” kuin verinäytteen ottaminenkin.

Tätä varmennusasiaa hallinnoimaan tarvitaan vain yksi maailmanlaajuisesti asiaa hallitseva organisaatio, joka ei tietenkään ole mikään yksi kaupparyhmittymä, vaan aivan puolueeton taho. Ja kun kaupoilta yhteiskunta kieltää omat maksukortit, on jokaisella samanlainen siru kätevästi oikeassa kädessä.

Mikä tässä ajatuskulussa olisi mielestäsi sellaista ettei se voisi toteutua – tai miksi kuluttajat tätä vastustaisivat – sehän tuo kuluttajille selkeästi pelkkää etua.

… ja se on toteutettavissa tämän päivän teknologialla, tämän päivän lukulaitteilla, joka puolella maailmaa.

Mutta todennäköisyys jonkinlaisen maksuväline/mielenhallintaimplantin pakkoistutuksille on olematon. Scifiä.

Niin… ja valitettavasti, jos joku olisi vaikka 2005 sanonut, että todennäköisyys sille että euroa tukeaksemme joudumme heittämään satoja miljardeja aivan kankkulan kaivoon yhden korruptoituneen ja hallinnoltaan mädän euromaan tukemiseen, on olematon. 2005 ei kukaan olisi edes vakavasti uskonut mahdollisuuteen että yksi euromaista joutuisi eroamaan eurosta.

Olisi siitäkin sanottu ”scifiä”. Ja siitä on vain 10 vuotta.

Kyse onkin siitä, ettei mitään pakkoa tule.

En minäkään mihinkään pakkoon usko. Kuten kuvailin, tuo ehkä ensin yksi kaikenkattava ”master kortti” on suoranainen helpotus ihmisille, ja se otetaan vastaan avosylin. Sitten tulee tuo ”master kortin” kopiointiongelma fyysisenä erillisenä korttina, jolloin se tietysti päätetään toteuttaa puhtaasti NFC:llä (eli Near Field Communication). Silloin korttia ei yksinkertaisesti voi kopioida.

Sen hukkaaminen on ainoa ongelma, ja kädessä olevaa siruahan ei kukaan voi hukata.

En pyri esittämään mitään ainoaa mahdollista skenaariota, mutta halusin alun perinkin kommentoida vain sitä, kun puhuit NFC-siruista ”menneen talven lumina” – minä näen sen ”tulevan talven lumiksi” – koska se teknologia on harpannut kovaa eteenpäin ja sen käyttö yleistyy koko ajan – aivan toisin kuin jokin iiristunnistus. Ja käteen sijoitettava siru on täysin yhtä varma kuin iiristunnistus.

Käteen sijoitettavan sirun äärimmäinen varmuus perustuu siihen, että kuten ollaan jo tutkittu ja havaittu – sydänäänet ovat jokaisella hyvin erilaiset. Näin, sirua aktivoitaessa kirjataan myös sirun mittaamista sydänäänistä biologinen varmenne, joten sirun tai käden irrottaminen tai sirun sijoittaminen toiseen ihmiseen ei toimi.

BUENO… Kivuton, halpa, haluttava, täysin varma… kuka enää haluaa edes ajatella jotakin iiristunnistusta joka ei ratkaise yhtään mitään ? – sillä se on vasta tunnistustapa ilman mitään helpotusta nykykuluttajalle.”


Jarmo huomauttaa väliin: Hallitukset ja demokratiat eivät ole vakaita järjestelmiä eikä varsinkaan valmiita vesittämään vanhoja arvojaan, sehän on nähty. Se mikä oli ennen rikoksena kiellettyä, niin nykyään siihen kannustetaan ja sen tekemisen kritisoiminen on jo/pian rangaistava teko. Moni arvaa mihin viitataan.

Eräs globaali sellainen järjestelmäkin jo on, jota parasta aikaa me kaikki käytämme tässä ja nyt. Internet. Eli jos identifiointi ulkoistetaan tällaiselle globaalille ”internet” järjestelmälle ja annetaan sille kaikki maailman rahahallinto, niin hommahan on jo siinä. Ei yhdenkään hallituksen tarvitse irtisanoutua, eikä liittyä mihinkään erityiseen mukaan, vaan yksi yksinkertainen sopimus identifioinnista ja varainsiirrosta ulkoistuu globaalille yritykselle.


Exap: ”On kuitenkin vaikea sanoa mikä tuollaisen järjestelmän takana olisi, mutta sillä on todella laajat yhteiskunnalliset edut, joten en usko että yksikään hallitus sitä vastustaa. On kuitenkin oma kysymyksensä miten se järjestelmä muodostettaisiin.

Laittomat maahansaapujat – no, sen sijaan että laitetaan ”käsi Raamatulle”, skannataan mitä kädessä oleva siru sanoo. Jos ei ole sirua, on laiton maassaolija.

Väärennetyt passit / terrorismiuhka – no, maahan ei pääse ilman sirua. Koeta siinä sitten kiertää se asia, ei auta meikkaus 🙂

Korruptio ja harmaa talous – no, sirun kautta hoituu maksuliikenne, joten pimeästä työstä sitten annetaan palkaksi… televisio ?

Huumeet – milläpä aiot maksaa ? Oravannahoilla ?

Autovarkaudet – no koetapa saada se sirukäynnistyksellä oleva auto sitten varastettua – kun avainta ei enää ole.

Miksi ihmeessä yksikään valtio vastustaisi tätä hienoa systeemiä ? En näe, että nyt olisi yhtään ”potentiaalista” organisaatiota joka voisi hallinnoida tätä, mutta toisaalta – ei siihen aivan mitään eriskummallista tarvita että sellainen vuodessa-kahdessa asiaa hallinnoimaan laitetaan.


Eli kyseessä ei ole mikään valtio, eikä liittouma, vaan puhtaasti henkilöllisyyttä tarkistava erillinen tietotoimisto, joka on valtuutettu antamaan oikeuden myyntiin ja ostoon systeemin sisällä. Rahat ovat edelleen jokaisen maan pankeissa, josta siirto lähtee tililtä toiselle mutta tämä hallinto päättää kuka saa ja mitä. Tähän siis sisältyy KAIKKI, matkustelu, passit, puhelimet, eläkkeet, firmat ja jopa valtiot. Se pitää kaikkia lankoja käsissään ja olennainen pointti siinä on se että KAIKKI TÄMÄ ON VAPAAEHTOISTA, aivan kuten Raamattu asian ilmaisee. Sen on oltava vapaaehtoista, muuten se ei ole uskottavaa Raamatun muun ilmoituksen kanssa. Jokainen joka pikkusenkaan miettii, ettet voi tehdä mitään ilman tuota sirua, niin panee ajattelemaan elämistä kuin viidakossa, tai nauttia yhteiskunnan palveluista kuin ennenkin.

Suuri BabylonMinä ajattelin että jos minulla olisi tuon kaltainen yritys ja maailman talous olisi epävakaa, niin minne sen yhtiön perustaisin? Sen pitää olla teknisesti huippu, ei jälkeenjäänyt maa. Sen pitää olla taloudellisesti erityisen vahva ja sillä pitää olla erityisen hyvä puolustus. Maita ei ole monta ja yksi on nimenomaan sellainen joka voi saada nimensä uudelleen Suuri-Babylon. Lisäksi kun ajatellaan mitä portto edustaa, niin sehän on Kristinuskon kyljessä kasvanut Islam 600 jKr. muutaman ihmisen toimesta siksi mikä se on nyt Sharia lakeineen kaikkineen. Lisäksi tuo Dubai sijaitsee siellä samassa paikassa keskellä Islamin sydäntä ja sen äärisiivet ovat Pyhien verellä todellakin tahrittu ISIS:n ym toimesta ja sen päällä on Jumalaa pilkkaavia nimiä. Homma alkaa olla paketissa.

Raamatun ilmoituksen perusteella voimme uskoa että peto asettuu rantaviivalle, eli tuo yritys todennäköisimmin perustetaan juuri Lähi-Idän maihin, Levantti alueen läheisyyteen, joten Saudi Arabia ja sen Emiirikunnan liittouman maat olisivat rantaviivalla. Dubai on muutenkin jo valmiiksi Persianlahden rantaviivalla. Yhtiön osakkaat ovat todennäköisesti jo valittu ja yhtiö perustettu. En yhtään ihmettelisi jos yhden osakkaan nimi on Rockefeller ja toisen Gates jne. eivät kuninkaita mutta saavat hallita pedon kanssa yhden hetken KUIN KUNINKAAT Islamilaisessa maassa, kunnes tulee noutaja.

 

Takaisin