Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
11.5.2015
 

Hieman taas näyttää siltä että pedon nimi muodostuu jälleen Osaman ympärille

Osama bin Laden 2015Amerikkalainen Pulitzer-palkittu toimittaja-legenda väittää, että presidentti Barack Obama valehteli terroristijohtajan piilopaikkaan tehdystä iskusta.

Virallisen totuuden mukaan Yhdysvallat löysi Osama bin Ladenin tämän kuriirin avulla Pakistanin Abbottabadista pitkän jäljittämisen jälkeen, tarkkaili piilopaikkaa kuukausia varmistaakseen terroristijohtajan henkilöllisyyden ja teki sen jälkeen erikoisjoukoilla iskun kertomatta etukäteen mitään Pakistanin viranomaisille. Bin Ladenin ruumis upotettiin myöhemmin mereen islamilaisten hautajaisrituaalien jälkeen. Näin ainakin presidentti Barack Obama kertoi amerikkalaisille toukokuussa 2011.

Nyt toimittajalegenda Seymour Hersh väittää, että kaikki edellämainittu on valhetta. Hersh perustaa väitteensä tietoihin, joita hän sanoo saaneensa korkea-arvoiselta hallinnon tiedusteluviranomaiselta. London Review of Books -julkaisuun kirjoittamassaan artikkelissa Hersh sanoo keskustelleensa asiasta myös muiden lähteiden kanssa.

Hershin väitteisiin on toistaiseksi suhtauduttu Yhdysvalloissa varovaisesti lähteiden epämääräisyyden vuoksi, eikä Valkoinen talo ole kommentoinut asiaa. Artikkelista on kuitenkin uutisoitu laajasti, koska Hersh, 78, on Pulitzer-palkittu arvostettu tutkiva journalisti ja kirjailija.


Jarmo jatkaa: Näin siis lehti kirjoittaa, joten vaikutusvaltainen taho jos näin väittää, niin asia ei ole tuulesta temmattu. Ei Pulizer palkittu henkilö lähde hörhöilemään, vaan käyttää varmasti kaikkia olemassaolevia järkeviä työvälineitä todellisen totuuden selvittämiseen, ennen kuin julkaisee ääneen väitteen, joka vahingoittaa USA:n hallitusta näin vakavasti.

Osama bin Ladenin osakkeet pedon nousuun sen kun vaan nousevat, nimittäin nyt tälle Raamatun ilmoittamalle profetialle ”ikäänkuin kuollut” saadaan todellakin sanansa mittainen merkitys. Osama on kuin kuollut ja miekan haavahan nimenomaan oli sen päässä. Häntähän ammuttiin päähän, näin vaitetään.

Nyt lisäksi vanhat muutkin merkit tuovat merkityksen, kuten pieni valta, JOO ja kadonnut, JOO, sitten tämä on laiton, JOO eli etsintäkuulutettu lainsuojaton ja on ikäänkuin kuollut joka virkosi, JOO, tai siis ei ainakaan ihan vielä. Pidättäjän on poistuttava, eli morsian lähtee rukoilemasta, silloin ilmestyy tuo laiton, joka korottaa itsensä aina jumaluuteen saakka.

Loput pedon tunnusmerkit ovat oikea silmä on sokeutunut ja toinen käsi kuivettunut.

 

Takaisin