Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
10.9.2015
 

Sain tällaisen mailin Jari veljeltä tänään

Breaking Israel News

Adam Aliyahu Berkowitz vakuuttaa, että P5+1 maiden ja Iranin välinen Wienin sopimus tulee jouduttamaan islamin mahdin, messiaan, tuloa. Islamin opetuksen mukaan hän tulee selvittämään kaaosta, johon maailma on ajautunut. Hän ilmestyy Damaskoksen Suuren Moskeijan valkoisessa tornissa mukanaan Jeesus, josta tulee hänen sotapäällikkönsä väärä-uskoisten voittamiseksi, antikristuksen surmaamiseksi ja Jerusalemin valloittamiseksi, josta tulee hänen maailmanvaltansa pääkaupunki.

Egyptissä oli tapahtunut vallankumous. 11. helmikuuta 2011 ja siitä ”arabikeväästä” se kaikki alkaa…


al-Assad maanpakoonEgyptistä se alkoi, kuten ennustukset ovat jo sanoneetkin ja siitä se levisi naapurimaahan Libyaan. Assadin ajojahti on ollut käynnissä niistä alkuajoista saakka. Syyrian presidentti Bashar- al-Assad olisi sitten se kolmas sarvi, jonka peto työntää edestään ilmestyessään.

En ole ennen kuullut tuota Mahdin ennustusta tuolla tavalla että sen ilmestymisen paikkakin tiedetään ennakkoon ja että Jeesus olisi tämän mukana, eli tulkitsen että se on se ilmestyskirjan väärä profeetta ja tämä Mahdi on se peto. Keitä nämä ihmiset sitten ovatkaan, niin sen vielä näemme, mutta emme me, vaan jotkut, sillä pidättäjä olemme me ja me poistumme ennen pedon ilmestystä. Näin minä olen Raamattua siltä osin tulkinnut.

 

Takaisin