Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
4.9.2015
 

Pieni sarvi työntää edestään kolme sarvea

Assad syrjäytetäänLehti:

Syyriaan sekä islamistisiin liikkeisiin perehtynyt Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Wolfgang Mühlbergermuistuttaa, että Isis on vain yksi pelureista Syyriassa jo maaliskuusta 2011 lähtien riehuneessa sisällissodassa.

– Isis on erittäin ilkeä ja väkivaltainen järjestö, ja sen propagandakoneisto on tehokas, mutta Syyrian hallitus on ainakin yhtä brutaali, jos ei paljon brutaalimpi kuin Isis, Mühlberger sanoo.

– Enemmistö sodassa kuolleista yli 200 000 ihmisestä on siviileitä, jotka on tapettu Syyrian hallituksen toimesta, kun hallituksen joukot ovat pommittaneet kaupunkeja, sairaaloita ja julkisia alueita tekemättä eroa siviilien ja sotilaiden välillä, Mühlberger jatkaa.

Daniel 7:7-8 Sen jälkeen minä näin yöllisessä näyssäni, ja katso, oli neljäs peto, kauhea, hirmuinen ja ylen väkevä; sillä oli suuret rautaiset hampaat, ja se söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa. Se oli erilainen kuin kaikki edelliset pedot, ja sillä oli kymmenen sarvea. Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellisistä sarvista reväistiin pois sen edestä. Ja katso, sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät, ja suu, joka herjaten puhui.

Vuonna 2011 kirjoitin näin, koska näin silloin että nämä pidättelevät radikalistista Islamia.

 

 

Takaisin