Sarah Hoffmanin v. 1979 saama näky USAn lopusta Sarah Hoffman teki itsemurhan v. 1979. Hän sai kuitenkin tulla takaisin jatkamaan elämäänsä, mutta sitä ennen Sarahille näytettiin maailmanloppu.

Sarah näki avaruudesta käsin koko maapallon ja alkoi erottaa yksittäisiä maita. Näin hän kertoo:

”Katsoin Lähi-itää ja näin ohjuksen lentävän Libyasta Israeliin. Tiesin, että ohjus oli oikeastaan Iranista, mutta iranilaiset olivat piilottaneet ohjuksen Libyaan. Kyseessä oli ydinpommi. Näin suuren sienipilven kohoavan Israelissa. Sen jälkeen alkoi ohjuksia lentää maasta toiseen kaikkialla maailmassa. Näin myös, että osa ydinräjähdyksistä tuli maassa olevien pommien kautta.

Sitten katseeni siirtyi Pohjois-Amerikkaan. Katsoin USAn itärannikolle ja sen jälkeen New Yorkiin. Näin muutamien korkeiden rakennusten romahtavan maahan. Kaikkialla oli savua, pölyä ja rojua (WTC:n kaksoistornien tuhoutuminen v. 2001? On huomattavaa, että Sarah sai näkynsä v. 1979). Kysyin mielessäni, aiheuttiko maanjäristys noiden rakennusten luhistumisen, mutta koin, että kyse ei ollut maanjäristyksestä. En tiedä, mikä sai nuo korkeat rakennukset romahtamaan (me tiedämme, että kyseessä oli lentokoneet, ja jos uskoo salaliittoteorioihin, niin kyseessä oli sen lisäksi rakennuksiin etukäteen asetetut pommit).

Tämän jälkeen koin, että koko talous oli kaatunut. Ei ollut kaupankäyntiä, ei ostamista eikä myymistä eikä kenelläkään ollut rahaa.

Sitten näin, että ihmiset tulivat sairaiksi ja kuolivat. Sairaita ihmisiä oli erityisesti neljässä kaupungissa, New Yorkissa, Los Angelesissa, San Franciscossa ja Salt Lake Cityssä. Kaksi erilaista tautia vaivasi ihmisiä. Toinen sairaus alkoi valkoisten rakkuloiden ilmestymisestä käsiin ja kasvoihin. Monet kuolivat vuorokauden sisällä. Toiset ihmiset saivat jonkinlaisen influenssaviruksen ja heidän nenästään, suustaan, silmistään ja korvistaan alkoi vuotaa verta. He kuolivat vielä nopeammin kuin rakkulatautiin sairastuneet ihmiset. Kaiken kaikkiaan nämä kaksi tautia iskivät satoihin tuhansiin ihmisiin.

Nämä sairaudet levisivät pienten Yhdysvaltoihin tuotujen purkkien avulla, jotka vain jätettiin jonnekin, missä oli paljon ihmisiä koolla. Ihmiset saivat niistä tartunnan tajuamatta edes sitä.

Ihmiset alkoivat paeta saastuneista kaupungeista maaseudulle, koska kaupungeissa oli täysi kaaos eikä normaali yhteiskunta enää toiminut. Kaupungeissa ei ollut myöskään enää sähköä. En tiedä syytä siihen (ehkä EMP eli vihollisten aiheuttama elektromagneettinen pulssi, joka on lamauttanut kaiken sähkönjakelun). Kaikkialla oli autoja, jotka tukkivat kaikki tiet, joten useimmat ihmiset joutuivat kävelemään. Sitten taudit alkoivat levitä myös näiden alkuperäisten kaupunkien ulkopuolelle.

Kun ihmiset pakenivat kaupungeista, rikolliset jengit hyökkäsivät heidän kimppuunsa ja alkoivat tappaa heitä. Tautien riivaamissa kaupungeissa oli täydellinen sekasorto, ryöstelyä, mellakointia, murhia eli kaiken luhistuminen. Monista ihmisistä tuli täysin hulluja. Koin, että tässä vaiheessa sähköt olivat menneet pois koko maasta eikä mikään enää toiminut. Mitkään viestintävälineet eivät enää toimineet: ei ollut radiota eikä tv:tä.

Sitten näin, että samat taudit, jotka aiheuttivat kaaosta USAssa, vaivasivat myös israelilaisia.

Sen jälkeen näin, miten Yhdysvalloissa oli epätavallisen pitkä talvi, joka kesti kesään asti. Kaikki hämmästyivät sellaista talvea, joka vain lisäsi nälänhätää, mikä oli jo vallinnut muutaman vuoden ajan myrskyjen, kuivuuden ja tulvien ja muiden vitsausten takia.

Pitkää talvea seuraavana vuotena kaikki alkoi mennä alaspäin hyvin nopeasti. Vaikeudet vain kasaantuivat toistensa päälle ilman mitään taukoja.

Pitkän talven aikana ja sen jälkeen taudit levisivät kaikkialle ja muuttuivat yhä vaarallisemmiksi. Talous oli täysin romahtanut ja sähköä ei ollut missään. Kaikkialla Yhdysvalloissa vallitsi täydellinen kaaos ja anarkia. Hallitusta ei enää ollut, vain kaiken sortuminen. Missään ei ollut ruokaa. Näin ihmisten etsivän ruokaa ja sen, miten he olivat paniikissa, kun ruokaa ei ollut mistään löydettävissä. Näin miten ihmiset kaivoivat maata syödäkseen matoja, koska he olivat niin nälkäisiä.

Tulin myös tietoiseksi siitä, että vettä oli hyvin vähän ja että melkein kaikki vesi oli saastunutta, joten jos ihminen joi sitä, niin hän sairastuisi ja kuolisi. Kuitenkin monet ihmiset joivat vettä, vaikka tiesivät kuolevansa, koska he olivat niin janoisia.

Jotkut ihmiset tulivat täysin hulluiksi ja he alkoivat ryöstää, raiskata ja tappaa ihmisiä joko tappamisen itsensä takia tai saadakseen ryöstösaalista. He olivat kauhistuttavan eläimellisiä ja täysin ilman itsehillintää, kun he teurastivat ihmisiä.

Ihmiset joutuivat pelon ja vihan valtaan. Sukulaissuhteilla tai rakkauden siteillä ei ollut enää merkitystä. Oli kyse vain eloonjäämisestä. Aviomiehet tappoivat vaimojaan ja lapsiaan saadakseen ruokaa tai vettä. Äidit surmasivat lapsiaan. Kaikki oli sanoinkuvaamattoman kauheaa.

Ilma oli täynnä savua, koska monet rakennukset ja kaupungit paloivat ilman että kukaan olisi yrittänyt sammuttaa tulipaloja. Kun katsoin kaaoksen, tuhon ja savun näkymää, huomasin, että eri puolilla Yhdysvaltoja oli pieniä valopesäkkeitä. Arvioin, että niitä oli noin 20 tai 30. Useimmat valosaarekkeet olivat USAn länsiosassa, vain kolme tai neljä olivat idässä.

Nämä valopaikat tuntuivat loistavan pimeyden läpi. Ihmettelin, mitä ne oikein olivat.

Sitten näin ihmisiä, jotka olivat kokoontuneet yhteen. He olivat polvillaan ja rukoilivat. Valo loisti näistä ihmisistä. Ymmärsin, että valo kuvasi heidän hyvyyttään ja rakkauttaan. He olivat tulleet yhteen turvallisuuden takia, koska he välittivät enemmän toisistaan kuin itsestään. Joissakin näistä ryhmistä oli vain sata ihmistä, mutta toisissa oli useampia tuhansia ihmisiä.

Tajusin, että useimmat näistä valon kaupungeista oli perustettu juuri ennen tautiepidemian puhkeamista ja että ne olivat hyvin organisoituja. Tuli vaikutelma, että jotkut ihmiset olivat tienneet, mitä oli tulossa, ja he olivat valmistautuneet sitä varten. En nähnyt, ketkä olivat organisoijia, mutta näin monien ihmisten yrittävän päästä noihin valon paikkoihin mukanaan vain se, minkä he voivat kantaa.

Näissä valon kaupungeissa oli ruokaa ja sitä jaettiin kaikille uusille tulijoille. Paikassa vallitsi rauha ja turvallisuus. Ihmiset elivät kaikenlaisissa teltoissa. Huomasin, että rikollisjengit jättivät nämä ryhmät rauhaan, ja ne keskittyivät helpompien eli suojaamattomien kohteiden ryöstämiseen. Rikolliset saalistivat myös niitä ihmisiä, jotka yrittivät tulla näihin valon kaupunkeihin turvaan. Monilla valon kaupungin ihmisillä oli aseita itsepuolustusta varten, joten jengit jättivät heidät rauhaan eivätkä ne halunneet yrittääkään tulla valon kaupungin asukkaita vastaan.

Sitten ymmärsin, että nämä valon kaupungit oli tarkoitettu olemaan vain lyhyen aikaa, ja sen jälkeen niissä olevat ihmiset alkoivat siirtyä muualle, vuorille ja korkeille paikoille.

Sitten näin ydinohjuksia, jotka iskivät USAn eri kaupunkeihin ja sienipilviä näkyi kaikkialla Yhdysvalloissa. Osa niistä tuli Venäjältä ja osa oli sellaisia ydinpommeja, jotka olivat jo valmiina Amerikassa, autoihin piilotettuina. Näin erityisesti, miten ydinpommit iskivät Los Angelesiin, Las Vegasiin ja New Yorkiin. Myös pohjoisosa Salt Lake Citystä koki pienen ydiniskun.

Näin pimeydessä myös miljoonia pieniä ja kuumia, noin golfpallon kokoisia tulipalloja, jotka sytyttivät tulipaloja kaikkialla.

Sitten näin miten Venäjän armeijan joukot tunkeutuivat Yhdysvaltoihin, lähinnä itärannikolle. Näin myös, miten kiinalaiset joukot nousivat maihin länsirannikolla, lähellä Los Angelesia. Vielä elossa olevat amerikkalaiset alkoivat taistella venäläisiä ja kiinalaisia vastaan. En nähnyt missään USAn armeijaa.

Tätä ydinasesotaa käytiin samanaikaisesti kaikkialla maailmassa. Sota ei kuitenkaan kestänyt kauan aikaa, ja lopulta venäläiset ja kiinalaiset hävisivät sodan. En tiedä kuitenkaan tarkalleen miten.

Kun kaikki tuntui olevan pahimmillaan, niin lännestä käsin, Idahon ja Wyomingin tienoilta, alkoivat pitkän talven jälkeen suuret maanjäristykset, jotka levisivät kaikkialle maahan. Näin voimakkaan maanjäristyksen iskevän Utahiin ja sitten Kaliforniaan, erityisesti Los Angelesiin ja San Franciscoon.

Nämä maanjäristykset saivat aikaan tulivuorenpurkauksia kaikkialla USAn länsirannikolla. Tulivuoret sylkivät suunnattomia määriä tuhkaa ja savua ilmaan, joten ilma muuttui hyvin pimeäksi ja likaiseksi. Aurinko tuli yhä pimeämmäksi savun ja tuhkan takia, jota alkoi sataa kaikkialle.

Sen jälkeen näin valtavien vesiaaltojen pyyhkivän USAn länsirannikon yli. Los Angeles huuhtoutui pois lähes kokonaan. Samaa tapahtui rannikkokaupungeissa kaikkialla maailmassa.

Sitten näin, miten Salt Lake City tuhoutui lähes kokonaan, kun maajäristysten aikaansaamasta suuresta maanhalkeamasta tulvi kaupunkiin lähes seitsemän metrin korkuisia aaltoja. Vain muutamia rakennuksia jäi jäljelle.

Eri kaupungeissa oli suurta hävitystä. Useimmat rakennukset olivat tuhoutuneet ja kaikkialla oli soraläjiä. Vaikka erilaiset luonnonkatastrofit olivat surmanneet paljon ihmisiä, niin silti suurin osa ihmisistä kuoli rikollisjengien väkivallan takia ja sen takia että ihmiset alkoivat tappaa toisiaan.

Aikaisemmin mainitun kauhean talven jälkeen eloonjääneet alkoivat kerätä kuolleita suuriin pinoihin polttaakseen ruumiit. Haju oli hirveä.

Sitten näin suunnattoman suuren maanjäristyksen keskellä Yhdysvaltoja. Maanjäristys halkaisi USAn kahtia kilometrien leveydeltä Missisippi-joen kohdalta. Sitten Meksikon lahden vettä alkoi tulvia sisään aina Suurille järville asti, jotka eivät enää olleetkaan järviä, vaan niistä oli tullut osa sisämerta.

Sitten näin kaikkialla maailmassa valtavia maanjäristyksiä, jotka aiheuttivat veden tulvimista maa-alueille joka puolella maailmaa.

Tämän jälkeen näin, miten hyvin voimakas tuuli alkoi puhaltaa maan päällä. Tuulen iskiessä ihmiset menivät luoliin ja kallion koloihin turvaa etsimään. Tuuli oli hirmuinen ja se puhalsi tieltään puut ja kaiken pois. Tuuli oli voimakkaampi kuin mikään hurrikaani tai pyörremyrsky.

Tuuli vei kaiken mennessään.

Ymmärsin, että tämän tuulen ja maailmanlaajuisen maanjäristyksen aiheutti jollain tavoin jokin suunnattoman suuri planeetan kaltainen kohde, joka oli tullut hyvin lähelle maata, ja sen kautta aiheuttanut häiriötä kaikkeen. Koin, että tämä tapahtuisi lähellä kaiken loppua.

Olin sitten takaisin avaruudessa katsoen koko maapalloa etäisyyden päästä. Näin valtavan suuren tulipallon, joka oli kaksi tai kolme kertaa maapalloa suurempi, lähestyvän maata. Tulipallo oli äärimmäisen kirkkaanpunaisen-kultainen väriltään ja se nielaisi koko maapallon. Koin, että kyseessä oli Raamatun ilmoittama maan palaminen. Ymmärsin, että juuri vähää ennen tätä maan palamista Jeesus oli ilmestynyt maan ihmisille, eivätkä nuo edellä kerrotut hyvät ihmiset olleet enää maan päällä. Maan päällä oli enää vain vähän pahoja ihmisiä, jotka olivat selviytyneet aikaisemmista hävityksistä, mutta heitä ei ollut enää monia jäljellä.