Pelastussanoma

 



 
 
16.10.2021
 

Kaksi hypoteettista skenaariota Danielin ennustuksista

Danielin pedot: Oletetaan Danielin neljästä pedosta niin, että USA, Venäjä ja EU ovat varsin hyviä ja luontevia petovaltoja kolmeksi ensimmäiseksi. No sitten… ilmestyskirjassa puhutaan lohikäärmeestä ja me tiedämme Kiinan olevan lohikäärmeen symbolillaan noussut tuhkasta ja koko maa on todella ihmetellyt sen nousua ja sen voimaa. Kiinasta on noussut toisen maailmansodan heittopussin asemasta maailman ykkösmahtimaa ja mihin se on vielä menossa?

Kiinassa on vielä se puoli, joka myös Danielin ennustuksessa näkyy, että siinä on osia kaikista kolmesta edellisestä pedosta. Kiina on vahvasti mennyt niin USA:n, Venäjän, kuin EU:nkin selkiin, johtaen sieltä selästä näitä kaikkia kolmea ikäänkuin salaa. Lisäksi Kiina on kopioinut kaikilta mailta osia itseensä. Kiina on vakoilu ja tuotekopioinnini mestari. Kiinalla tulee olemaan vielä lopuksi taipumus polkea alleen kaikki muut, koska siellähän ei ihmisoikeuksia juuri tunneta.

Kymmenen sarvea: Pedolla on siis kymmenen sarvea, joiden väliin nousi aluksi vähäpätöinen pieni sarvi, joka työnsi kolme muuta edestään. Oletetaan siis, että Islam on tuo peto ja sen sarvia ovat mm. Al Qaida, ISIS, Hamas, Fatah, Hizbollah, Boko Harum jne. islamistiset järjestöt. Nuo ovat siis ne sarvet ja yksi oli aluksi vähäpätöinen, ISIS, joka sai kuolinhaavan ja parani. Nyt se on työntämässä syrjään ensimmäistä muuta sarvea, Al Qaidaa… Olemmeko siis näkemässä ISIS:n olevan se. Noh, tämä tarvitsee vielä laittomuuden ihmisen tähän soppaan.

ISIS ja Al Qaida joka tapauksessa nyt ottaa yhteen aika kovaa Afganistanissa ja siksi aloitin kirjoittaa.

Hassua on vielä sekin, että on petohenkivalta, petomaa ja petoihminen. Tämä sekottaa monia kyllä pahasti, jos ja kun puhutaan vaikkapa miekanhaavasta, joka parani. Miekanhaava voi olla maassa, kuten Kiina, joka toisen maailmansodan aikana sai miekanhaavan ja lähes kuoli siihen mutta nousi. Samoin ihminen voi saada miekanhaavan ja ikäänkuin kuolla siihen. Henkivallat sen sijaan ei voi saada miekanhaavaa, se sentään hiukan selkeyttää tätä.

No mutta tässä lauantaipäiväksi hieman pohdittavaa.

 

Takaisin etusivulle

 
 
11.10.2021
 

Koronapassin täytyy olla pedon merkin ensi askel

Jos joku pidempään juttujani seuraillut muistaa, niin näin jo vuosia sitten unen junasta, jossa lipuntarkastus tehtiin kännykällä kunkin istumapaikan kohdalla olevaan lukijaan. Mikäli sinulla ei ollut jotain älykännykkää, jouduit käymään lukemassa lipun konduktöörien osastolla. Junassa ei siis liikkunut varsinaisesti enää lipuntarkastajia, koska se ilmeisesti tehtiin jo asemalla jotenkin. Sitten siellä konduktööriosastolta sä saatoit ostaa sim kortin, joka asetettiin lukijaan ja sillä tavalla luettiin matkustusoikeus.

En itsekään muista tarkkaan unta, mutta kun katsot vasemmalle, niin huomaat mistä on kysymys. Profetaalinen uneni taisi olla osuvampi kuin osasin odottaa.

Nyt jo ulkomailta tulleissa uutisissa kerrottiin koronapassista sellaista, että pian se vaaditaan työpaikoillekin. Kun näin tapahtuu, niin yksi osa pedon merkistä on jo täysin selitetty. Et voi ostaa, etkä myydä. Työnteko on myymistä. Se on ollut sitä ammoisista ajoista saakka. Työpanosta vaihdetaan rahaan, on yhtä kuin myymistä.

Sitten kun lähdetään pedon merkkiä lukemaan kädestä tai otsasta, niin katsokaa kuinka nätisti tuossakin kuvassa luetaan jo kädestä. Nyt puuttuu enää siis OIKEA käsi ja OTSA.

No mihin tarvitaan oikeaa kättä lukulaiteeseen, miksei vasenta? Onhan vasenkätisiä sentään. No uskon, että lukulaitteista on kyse ja lähinnä niiden lukunopeudesta ja teknisistä ongelmista lukijoissa, sekä hyvin pian niiden sukottavuudesta toimivana ratkaisuna. Arvatkaa minkälaisia riitoja lukulaitteilla tulee, kun joku ei pääse vaikka kaikki on kunnossa jne.

Kun sitten huomataan aivan tämän talven aikana, ettei nuo kännykät auta koronaongelmiin laisinkaan, koska pian joku keksii netissä myytäviä ”kräkättyjä” koronapasseja á 20€/kpl ja taas kukaan ei voi kontrolloida kuka on kuka ja mikä, niin silloin niitä on yksinkertaisesti pakko alkaa sijoittaa kirurgisin menetelmin ihon alle. Moraaliset esteet on jo aikaisemmin valmiiksi poistettu lakisääteisesti, jäljelle jää enää oma vapaaehtoisuus, joka myytiin jo tuossa taannoin kansalle monen poliitikon suusta, ”tämä on täysin vapaaehtoinen”, MUTTA… sillä ehdolla, että haluatko elää yhteiskunnassa vapaasti, vai et? Siitähän pedon merkistä juuri on kyse, joten ihon alle sijoitetut sirut ovat tulleet kuin varkain osaksi arkea.

Tässä kohtaa lukulaitteet joudutaan sijoittamaan tietyllä tavalla ja se tehdään tietenkin jommalle kummalle puolelle. Luonnollisesti oikealle puolelle… ja jos en väärin veikkaa, niin sijoitus tehdään niin, että kättä nostetaan jonnekin olkapään korkeudelle ja luetaan jostain laitteesta.

Sitten myöhemmin kun kuljetaan erilaisista ovista ja porteista esimerkiksi matkalaukutakädessä ja siinä syntyy kauheita ruuhkia ja jonoja, niin on kaikille paljon helpompi sijoittaa siru otsaan. En usko, että tässä lukijan sijoittamisessa on mistään ruumiinlämpöasiasta kyse, kuten joskus asiaa spekuloitiin, vaan aivan yksinkertaisesti vain ergonomiasta.

Olemme siis tulossa selvästi suoraan pedon aikaan tai ainakin sitä edeltävään lyhyeen jaksoon, koska tässä kohtaa kaikki on jo valmista. Tervetuloa Herra Jeesus noutamaan morsian kotiin!

 

Takaisin etusivulle

 
 
11.10.2021
 

Tehtiin Klasun kanssa ohjelma

https://www.youtube.com/watch?v=QaR1d61emEo&t=219s

Yksi tärkeä asia jäi kokonaan kertomatta tähän: Nimittäin, vuonna 1899 siionistit pitivät ensimmäisen ison kokouksen koskien Pyhää maataan ja siinä kokouksessa nuo päättivät että he pala palalta, tontti tontilta ostavat sen ajan benduiineilta oman maansa takaisin ja niin he alkoivat tekemään sitä. Sitten vuonna 1917 joulukuun 6. päivä Suomi julistaa itsenäisyytensä ja heti perään 8.12. Allenby hyökkää Ottomaanien kimppuun nykyisen Israeli alueella ja vapauttaa sen 23.12. ja luovuttaa maan juutalaisille. Täsmälleen sama yhteenkuuluvuus jälleen kerran.

 

Takaisin etusivulle

 
 
9.10.2021
 

Yhdeksännellä hetkellä Spede huusi kovaan ääneen – minä lähden, ”911 ALERT!”

Tässä ikäänkuin vahingossa tuli vastaan eräs video, jonka liitän alle. Siis olen sanonut monesti, että Suomi on maailman profeetta, joka ennustaa miten muulle maailmalle pian käy. Tämä ilmenee siinäkin, että maamme itsenäistyi vain pari päivää Jerusalemin vapautusta ennen, joulukuun alussa 1917 kun Allenby valtasi sen pitkään hallinneilta turkkilaisilta ja antoi sen sitten juutalaisille.

Katsotaan siis mitä tapahtui tässä profetiassa, kun superviihdyttäjä Spede Pertti Pasanen kuolee. Spede oli maamme viihdytysmestari aina syksyyn 2001 saakka.

Keväällä 1948 hän sai todistukseensa viisi nelosta ja jäi luokalleen koska oli pääasiassa rakennellut omatekoista skootteria löytö-osista, ”keksijäpelle” kun oli. Mielenkiintoinen KEVÄT uran alulle, tuo VUOSI 1948 joka on Israelin itsenäistymisen vuosi ja kevät. Löydät kysymättäkin yhyskohdan mutta mitä on viisi nelosta? joku ottaa selvää.

Speden muutettua 50-luvulla Helsinkiin ja oltuaan kymmenisen vuotta erilaisissa elokuva- ja radioprojekteissa, hän teki läpimurron viihdyttäjänä vuonna 1964 elokuvallaan X-Paroni, josta alkoi pitkä ura suomalaisessa viihdekulttuurissa historian suurimpana kansan naurattajana.

Spede täytti vuonna 2000 profetaalisen määreluvun, 70 vuotta, joka osaltaan kertoo jo yhdestä aikakaudesta. Spede kyllä tiesi kuolemansa tulevan pian, joka näkyi mm. siinä, ettei hän 2001 kesällä enää itse tehnyt mitään fyysisiä lajeja Speden Spelit tv sarjassa, vaan Saija, joka oli hänen apurinsa. Spede siis selvästi tiesi tilanteensa muttei silti suostunut lääkäriin. Samasta syystä, vain muutamaa kuukautta ennen kuolemaansa, hän teki päätöksen myydä Spede yhtiöt.

Pimeys siis vääjäämättä laskeutui koomikkolegendan harteille kesällä 2001 ja tuo huikea ura päättyi Pertin osalta ”yhdeksännellä hetkellä” tai sen vaiheilla, jolloin hän aamupäivällä 7.9.2001 ja vain jonkun tunnin aikaisemmin hän ehti allekirjoittaa yhtiönsä myynnin paperit kun sydänkohtaus aiheutti hänen kuolemansa golfkentällä. Siihen päättyi legendan elämä.

Melkoinen aikakausi siis, jos se käännettäsiin profetomaan suomalaisena profetiana maailman naurun loppua vain neljä päivää myöhemmin 9.11.2001 WTC iskut käänsivät koko maailman päälaelleen.

Samalla tavalla, aivan kuten maamme itsenäistyi 1917 joulukuun alussa ja Israel oli palannut vain päiviä myöhemmin. Joten voinkin tähän tuoda hyvin Matteus 27:45-46 sanat:

Mutta kuudennesta hetkestä alkaen tuli pimeys yli kaiken maan, ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen. Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: ”Eeli, Eeli, lama sabaktani?” Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?

Siihen päättyi nauru ja alkoi aivan uusi aika, kuten hyvin tiedämme, miten maailma muuttu 2001 syksyllä, eikä se ole entiselleen palannut enää sen jälkeen. Aika tuli täyteen.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
26.9.2021
 

Ylhäältä tullut varoitussanoma ”Moonwalk”

Sain tänään autoa ajaessani pään sisälle näyn Michael Jacksonin Moonwalk kävelystä. Sitten ymmärsin vielä, että sanomani oli tarkoitettu lähettää Rauno Helpille, joten lähetin hänelle heti tekstiviestin ja sain pian vastauksen.

Amen! Niinhän tuo on totta maailman henkisten, pyhittymättömien kristittyjen kohdalla. Nyt kuuluu Jumalan kutsu pyhitys elämään! Heb.12:14. Ps.4:4 RK käännös ja Ps.4:3 NKJV. Ja sitten 2.Kor.6:14-18. Ilm.18:1-5. Ja 2.Kor.11:2. Jeesus siunauksin. Rauno Helppi

Haluan silti jakaa tämän täällä pelastussanomassa, vaikka tämä koko sanoma on jäljellejääneitä varten ja tämä sanoma ei ole heitä varten niinkään, koska se on silloin jo myöhäistä. Mutta silti. Nyt on lusteen sidonnan aika.

Michael Jacksonhan oli ilmeisen likainen ihminen pikkupoikien seksuaalisista ahdisteluista epäiltynä, joka ei koskaan jäänyt oikeastaan kiinni ja maksoi itselleen aina vapauden ja näennäisen puhtauden. Eikä kukaan hänen kuoltuaan tohtinut enää hänen mainettaan lähteä tahraamaankaan, koska… kaksi tukevaa syytä: hän kuului mustaan afroamerikkalaiseen rotuun ja toisekseen, hän oli niin kuuluisa ja hänellä oli niin paljon faneja, että he olisivat nostaneet sellaisen metelin, että kenelläkään ei ollut kanttia lähteä kokeilemaan.

Moonwalk oli kuitenkin Michaelin tavaramerkki ja se oli yksi asia, joka teki hänestä niin suuren tähden.

Mutta tämä maailan halaaminen ja Moonwalkin kautta sen villitseminen ja kiihottaminen, on tässä se ensimmäinen asia, vaikkakin tärkein tulee tässä. Moonwalkissa on rintamasuunta eteenpäin mutta askelet johatavat taakse päin. Siis kaikille näyttää selvästi, että kävelet eteenpäin, vaikka käveletkin taaksepäin, joka askeleella.

Tässä tulee tämä hengellinen sanoma. Ei jokainen, joka sanoo minulle: ’Herra, Herra!’, pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon. Siksi tämä sanoma!

Tämä on nimenomaan Matteus 7. luvun sanomaa ja ilmestyskirjan 3. luvun Laodikean seurakunnalle tarkoitettua sanomaa. Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä palava; oi, jospa olisit kylmä tai palava! Mutta nyt, koska olet penseä, etkä ole palava etkä kylmä, olen minä oksentava sinut suustani ulos. Älkää nukkuko, vaan valvokaa!

Seurakunnasta suuri osa haluaa näyttää, kuinka he kävelevät rintamasuunta kohti päämäärää, taivaskotia, Jumalan luo mutta joka askeleella he pitävät yllä ”showta” kuin Michael Jackson ja matkaavat joka askeleella kohti kadotustuomioita. He vihkivät ihmisiä sateenkaarikirkoissaan, pitävät ensitreffejä alttarilla papin edessä ja kuuntelevat Black Metal musiikkia joulukirkoissaan, nimellä Raskasta Joulua, jossa soittavat saatanallista musiikkia satanistien säestämänä. He näyttävät Jumalisuuden ulkokuoren mutta ovat luopuneet uskostaan ja kavunneet pedon selkään, kunnes peto on näyttänyt todelliset kasvonsa ja repii tämän porton selästään, heittää maahan, raastaa alastomaksi ja repii lopuksi hengiltä.

Älkäämme siis pitäkö showta yllä, leikkikö jonglööriä ja koristelko itseänne rihkamalla. Tehkää kuten Rauno Helppi sanoi txt viestissään. Nyt kuuluu Jumalan kutsu pyhitys elämään!

 

Takaisin etusivulle

 
 
24.9.2021
 

Toinen pasuuna – tulessa palava vuori mereen

Se on ilmastyskirjan 8. luvun alussa, kun tämä tulessa palava vuori heitetään mereen ja kolmasosa meressä elävistä kuoli ja kolmasosa laivoista. No jos La Palma on se vuori ja Atlanti se meri, niin kaikki kalat Atlantilla kuolee ja kaikki sen laivat uppoaa. Se olisi varmaan kolmannes koko määrästä.

Tätä pitää edeltää ensin aikas lailla paljon asioita. Ensinnäkin viidennen sinetin tarkoittama morsiamen ylösotto, sitten heti perään kuudennen sinetin avaaminen, joka tarkoittaa ahdistuksen aikojen alkamista.

Tämän jälkeen menee neljä enkeliä maan neljälle kulmalle pitämään kiinni sodan tuulista, jonka jälkeen enkelit alkavat merkitsemään häävieraita sinetillä. Sinettien merkitsemisen jälkeen ilmestyy tuo monipäinen luku yllättäen Taivaaseen joka tulee suuresta ahdistuksesta. Alkaa hääjuhla!

Sitten näiden asioiden ja tapahtumien jälkeen vasta avataan seitsemäs sinetti ja alkaa puolen hetken äänettömyys Taivaassa jota seuraa Jumalan vihan aika pasuuna ja malja toisensa jälkeen. Pasuunoiden ja maljojen ero on siinä, että pasuunavitsaus koskettaa 1/3 osaa kohteesta ja malja vie sen aina loppuun.

Ensimmäinen pasuuna on ilmaan, helle, aurinko polttaa kaiken ja 1/3 osaa maan vihreästä palaa.

Vasta toinen pasuuna on siis tämä tulessa palava vuori… joten jos tämä La Palma nyt on, niin aika pitkään pitää vuoren vielä purkautua, jos meinaa niin kauan vielä sylkeä laavaa, kunnes vajoaa mereen ja laivat hukkuu ja kalat kuolee.

No aika näyttää, aika näyttää… eipäs hätäillä. Jumala voi mitä tahansa.

 

Takaisin etusivulle

 
 
22.9.2021
 

USA:n ja Venäjän asevoimien johtajat tapasivat

Vantaalla tapahtui tänään huippukokous, joka järjestettiin salassa julkisuudelta ja vasta viime hetkellä asia paljastui.

Kukaan ei tiedä mistä puhuttiin mutta koska puhutaan asevoimien ylipäälliköistä, niin poliittiset päätökset ovat jo tehty taustalle valmiiksi, on enää asevoimien johtajien käytännön toteutussopimukset jäljellä.

Kuulostaa Ribbentrop tyyppiseltä sopimukselta! Kyseessä on mitä ilmeisimmin äärimmäisen ilkeä petos ja jumalaton sopimus.

Toinen asia, joka tässä nousi mieleeni, oli siinä että jumalattomat tekevät jumalattomien töitä ja Jeesuksen omat tekevät Jeesukselle tuottavia töitä. Tämä viisaus toimii tässäkin!

Presidentti Trumpin oli poistuttava, vaikka voittikin vaalit, jotta jumalattomuus saisi tehdä työnsä päätökseen. Laittomuuden tulee saada valta, jotta tapahtuu se, mitä me kaikki rukoilemme.

Jos me aina vain rukoilemme Suomelle ja maailmalle menestystä ja onnea, niin Jumalan tahto jää tapahtumatta.

Se mikä kirjoitettu on, sen mukaan minä rukoilen asioiden pikaisesti etenevän, jotta Jeesuksen paluun tuleminen ei enää viipyisi, eikä siirtyisi. ”Abraham, lakkaa sinä jo rukoilemasta jo valmiiksi tuomitulle kansalle jatkoaikaa”. Anna tuhon enkelien tulla, jotta vihdoin tapahtuisi se, mikä ennustettu on ja maailma vihdoinkin puhdistuisi ja lopullisesti. Jeesus Kristus tulkoon, ottakoon ja astukoon maailman näkyväksi Herraksi ja Kuninkaaksi.

 

Takaisin etusivulle

 
 
20.9.2021
 

La Palma saaren tulivuoren tsunamivaara

Saari on tämän näköinen ja siinä näkyy erinomaisen hyvin edellinen romahdus jo valmiiksi, joka on tapahtunut mitä ilmeisimmin vedenpaisumuksen yhteydessä tai sitten ehkä myöhemmin Abrahamin aikaan, kun saaret ja mantereet siirtyivät. Kukaan ei tiedä tarkkaan. Nykyinen purkaus on tuossa alempana keskellä, jossa näette noita kuplia paljon vuoren huipulla. Tuo ylempi, korkein huippu on jossain 2300 m korkeudessa ja alempana oleva sijaitsee jossain 1700 metriä meren pinnan yllä. Elikkä hurjasti siinä on maata, jota sortua, jos se sortuu mereen.

Tuossa yllä on punainen pallonuoli osoitin, joka on alakuvassa näkyvä tuore korkea kraateri. Siinä oli edellinen 1971 vuonna tapahtunut purkauskohta terävänä ja tuoreen näköisenä 50 vuotta sitten.

Alla oleva kuva on siis ilmakuva, josta näkyy hyvin mittasyhteet ja missä kohtaa saarta sijainti on. Huomatkaa myös kuinka jyrkkä alastulo maa-aineksella on, kun se tuolta lähtee romahtamaan.

Seuraavassa näette videon, jossa on mm. animoituja pätkiä skenaarioista ja selitystä tapahtumalle:

 

Takaisin etusivulle

 
 
19.9.2021
 

Neljä ratsastajaa joita seuraa tuonela

Ei tee eroa, onko joku marttyyri vai ei, samaan paikkaan päädytään, kun Herrasi on Jeesus Kristus!

Ei tee eroa, oletko ollut kuinka hyvä tai paha, tuonela korjaa, jos sinulla ei ole Jeesusta Kirstusta!

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |