Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
26.9.2021
 

Ylhäältä tullut varoitussanoma ”Moonwalk”

Sain tänään autoa ajaessani pään sisälle näyn Michael Jacksonin Moonwalk kävelystä. Sitten ymmärsin vielä, että sanomani oli tarkoitettu lähettää Rauno Helpille, joten lähetin hänelle heti tekstiviestin ja sain pian vastauksen.

Amen! Niinhän tuo on totta maailman henkisten, pyhittymättömien kristittyjen kohdalla. Nyt kuuluu Jumalan kutsu pyhitys elämään! Heb.12:14. Ps.4:4 RK käännös ja Ps.4:3 NKJV. Ja sitten 2.Kor.6:14-18. Ilm.18:1-5. Ja 2.Kor.11:2. Jeesus siunauksin. Rauno Helppi

Haluan silti jakaa tämän täällä pelastussanomassa, vaikka tämä koko sanoma on jäljellejääneitä varten ja tämä sanoma ei ole heitä varten niinkään, koska se on silloin jo myöhäistä. Mutta silti. Nyt on lusteen sidonnan aika.

Michael Jacksonhan oli ilmeisen likainen ihminen pikkupoikien seksuaalisista ahdisteluista epäiltynä, joka ei koskaan jäänyt oikeastaan kiinni ja maksoi itselleen aina vapauden ja näennäisen puhtauden. Eikä kukaan hänen kuoltuaan tohtinut enää hänen mainettaan lähteä tahraamaankaan, koska… kaksi tukevaa syytä: hän kuului mustaan afroamerikkalaiseen rotuun ja toisekseen, hän oli niin kuuluisa ja hänellä oli niin paljon faneja, että he olisivat nostaneet sellaisen metelin, että kenelläkään ei ollut kanttia lähteä kokeilemaan.

Moonwalk oli kuitenkin Michaelin tavaramerkki ja se oli yksi asia, joka teki hänestä niin suuren tähden.

Mutta tämä maailan halaaminen ja Moonwalkin kautta sen villitseminen ja kiihottaminen, on tässä se ensimmäinen asia, vaikkakin tärkein tulee tässä. Moonwalkissa on rintamasuunta eteenpäin mutta askelet johatavat taakse päin. Siis kaikille näyttää selvästi, että kävelet eteenpäin, vaikka käveletkin taaksepäin, joka askeleella.

Tässä tulee tämä hengellinen sanoma. Ei jokainen, joka sanoo minulle: ’Herra, Herra!’, pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon. Siksi tämä sanoma!

Tämä on nimenomaan Matteus 7. luvun sanomaa ja ilmestyskirjan 3. luvun Laodikean seurakunnalle tarkoitettua sanomaa. Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä palava; oi, jospa olisit kylmä tai palava! Mutta nyt, koska olet penseä, etkä ole palava etkä kylmä, olen minä oksentava sinut suustani ulos. Älkää nukkuko, vaan valvokaa!

Seurakunnasta suuri osa haluaa näyttää, kuinka he kävelevät rintamasuunta kohti päämäärää, taivaskotia, Jumalan luo mutta joka askeleella he pitävät yllä ”showta” kuin Michael Jackson ja matkaavat joka askeleella kohti kadotustuomioita. He vihkivät ihmisiä sateenkaarikirkoissaan, pitävät ensitreffejä alttarilla papin edessä ja kuuntelevat Black Metal musiikkia joulukirkoissaan, nimellä Raskasta Joulua, jossa soittavat saatanallista musiikkia satanistien säestämänä. He näyttävät Jumalisuuden ulkokuoren mutta ovat luopuneet uskostaan ja kavunneet pedon selkään, kunnes peto on näyttänyt todelliset kasvonsa ja repii tämän porton selästään, heittää maahan, raastaa alastomaksi ja repii lopuksi hengiltä.

Älkäämme siis pitäkö showta yllä, leikkikö jonglööriä ja koristelko itseänne rihkamalla. Tehkää kuten Rauno Helppi sanoi txt viestissään. Nyt kuuluu Jumalan kutsu pyhitys elämään!

 

Takaisin