Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
11.10.2021
 

Koronapassin täytyy olla pedon merkin ensi askel

Jos joku pidempään juttujani seuraillut muistaa, niin näin jo vuosia sitten unen junasta, jossa lipuntarkastus tehtiin kännykällä kunkin istumapaikan kohdalla olevaan lukijaan. Mikäli sinulla ei ollut jotain älykännykkää, jouduit käymään lukemassa lipun konduktöörien osastolla. Junassa ei siis liikkunut varsinaisesti enää lipuntarkastajia, koska se ilmeisesti tehtiin jo asemalla jotenkin. Sitten siellä konduktööriosastolta sä saatoit ostaa sim kortin, joka asetettiin lukijaan ja sillä tavalla luettiin matkustusoikeus.

En itsekään muista tarkkaan unta, mutta kun katsot vasemmalle, niin huomaat mistä on kysymys. Profetaalinen uneni taisi olla osuvampi kuin osasin odottaa.

Nyt jo ulkomailta tulleissa uutisissa kerrottiin koronapassista sellaista, että pian se vaaditaan työpaikoillekin. Kun näin tapahtuu, niin yksi osa pedon merkistä on jo täysin selitetty. Et voi ostaa, etkä myydä. Työnteko on myymistä. Se on ollut sitä ammoisista ajoista saakka. Työpanosta vaihdetaan rahaan, on yhtä kuin myymistä.

Sitten kun lähdetään pedon merkkiä lukemaan kädestä tai otsasta, niin katsokaa kuinka nätisti tuossakin kuvassa luetaan jo kädestä. Nyt puuttuu enää siis OIKEA käsi ja OTSA.

No mihin tarvitaan oikeaa kättä lukulaiteeseen, miksei vasenta? Onhan vasenkätisiä sentään. No uskon, että lukulaitteista on kyse ja lähinnä niiden lukunopeudesta ja teknisistä ongelmista lukijoissa, sekä hyvin pian niiden sukottavuudesta toimivana ratkaisuna. Arvatkaa minkälaisia riitoja lukulaitteilla tulee, kun joku ei pääse vaikka kaikki on kunnossa jne.

Kun sitten huomataan aivan tämän talven aikana, ettei nuo kännykät auta koronaongelmiin laisinkaan, koska pian joku keksii netissä myytäviä ”kräkättyjä” koronapasseja á 20€/kpl ja taas kukaan ei voi kontrolloida kuka on kuka ja mikä, niin silloin niitä on yksinkertaisesti pakko alkaa sijoittaa kirurgisin menetelmin ihon alle. Moraaliset esteet on jo aikaisemmin valmiiksi poistettu lakisääteisesti, jäljelle jää enää oma vapaaehtoisuus, joka myytiin jo tuossa taannoin kansalle monen poliitikon suusta, ”tämä on täysin vapaaehtoinen”, MUTTA… sillä ehdolla, että haluatko elää yhteiskunnassa vapaasti, vai et? Siitähän pedon merkistä juuri on kyse, joten ihon alle sijoitetut sirut ovat tulleet kuin varkain osaksi arkea.

Tässä kohtaa lukulaitteet joudutaan sijoittamaan tietyllä tavalla ja se tehdään tietenkin jommalle kummalle puolelle. Luonnollisesti oikealle puolelle… ja jos en väärin veikkaa, niin sijoitus tehdään niin, että kättä nostetaan jonnekin olkapään korkeudelle ja luetaan jostain laitteesta.

Sitten myöhemmin kun kuljetaan erilaisista ovista ja porteista esimerkiksi matkalaukutakädessä ja siinä syntyy kauheita ruuhkia ja jonoja, niin on kaikille paljon helpompi sijoittaa siru otsaan. En usko, että tässä lukijan sijoittamisessa on mistään ruumiinlämpöasiasta kyse, kuten joskus asiaa spekuloitiin, vaan aivan yksinkertaisesti vain ergonomiasta.

Olemme siis tulossa selvästi suoraan pedon aikaan tai ainakin sitä edeltävään lyhyeen jaksoon, koska tässä kohtaa kaikki on jo valmista. Tervetuloa Herra Jeesus noutamaan morsian kotiin!

 

Takaisin