Pelastussanoma

 



 
 
22.11.2021
 

Henry Sumuvuori hoksasi yhteyden 1968 profetiaan

Henry laittoi minulle viestin juuri äsken, että kuinka Valko-Venäjä kohtelee pakolaisia ja sen yhteyden norjalaisnaisen 1968 profetiaan, kun Jumalan mitta täyttyy.

Aikaisemminhan itsekin mietin kuumeisesti, että tämä profetian kohta on perin outo ja liekkö sitten vajavaisuuttaan, koska 1968 ei osattu käsittää pakolaisuutta siten, kuin se nyt ymmärretään. Siihen aikaan kaikki maastaan pakenevat pakeni todellakin hädässä tai työn perässä. Ei ollut elintasopakolaisuutta varsinaisesti, vaan jos maassa ei ollut tarpeeksi töitä ja muualla oli runsaasti hyvällä palkalla, niin sen verran sitä voi kutsua elintasopakolaisuudeksi.

Mutta aina kun mennään työn perässä, niin muuttoliikenne on terveellä pohjalla. Mutta elintasopakolaisuus tänä päivänä on kiinni hövelistä sosiaalitoimesta, jota nämä surffarit käyttävät hyödykseen. Mehän siis olemme käytännössä levittäneet punaista mattoa pakolaisten eteen.

Mutta nyt tilanne on kääntynyt aivan kuten profetiat kirjoittavat. Heitä ei ota kukaan vastaan, eikä kukaan heitä halua ja että heitä kohdellaan huonommin kuin karjaa, kuin juutalaisia 1930 luvun Saksassa.

Näin Henry laittoi viestiä:

MITEN VALKOVENÄJÄ KOHTELEE PAKOLAISIA?

”Puolaan päässeet siirtolaiset kertovat, mitä Valko-Venäjän puolella todella tapahtui
”Meillä ei ollut vettä, ei ruokaa, ei mitään.”

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008420576.html

NORJALAISEN NAISEN NÄKY VUODELTA 1968

”… Kansaa köyhistä maista virtaa Eurooppaan. He tulevat myös Skandinaviaan ja Norjaan. Kansa ei pidä siitä, että he ovat täällä ja tulevat olemaan kovia heitä kohtaan. Heitä tullaan kohtelemaan yhä enemmän kuin juutalaisia ennen sotaa. Silloin meidän syntimme mitta on täyttynyt. Tämä tapahtuu aivan ennen Jeesuksen paluuta – ja ennen kuin kolmas maailmansota syttyy.

Siitä tulee lyhyt sota. Kaikki, mitä olen sodasta kokenut, on vain lastenleikkiä verrattuna tähän. Se alkaa tavallisena sotana, mutta se tulee leviämään ja se päättyy atomipommeihin. Ilma tulee saastumaan niin, ettei sitä voi hengittää, ja tämä kohtaa monta maanosaa. Amerikka, Japani, Australia – rikkaat maat. Vesi tulee pilaantumaan. Emme voi viljellä maata siellä. He, jotka ovat jäljellä rikkaissa maissa yrittävät paeta köyhimpiin maihin, jotka eivät ole vahingoittuneet. Siellä heitä kohdellaan niin kuin me kohtelemme heitä täällä, eivätkä ole halukkaita ottamaan meitä vastaan.. ”

Koko profetia on luettavissa täällä:

https://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Norjalaisen%20naisen%20naky%20vuodelta%201968.htm

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
21.11.2021
 

Koko ihmiskunta kulkee synnin häpeä kasvoillaan

Ei ole millään tavalla sattumaa, että koko Adam ja Eeva, elikkä koko ihmiskunta kulkee maskit päässä. Vain siellä täällä on ihmisiä, jotka eivät kulje. Mitä tämä meille voi kertoa?

Kun Adam ja Eeva lankesivat, heille muodostui suuri häpeä ja he huomasivat olevansa alasti. He piiloutuivat puutarhaan Jumalan silmistä ja kun katomme Raamattua, niin aina häpeä, kasvojen peittäminen ja piiloutuminen seuraa syntiä.

Synti on saanut mittapuunsa aivan täpösen täyteen ja se näkyy nyt ihmiskunnassa siten, että koko maailma on pannut maskit naamalleen häpeänsä merkiksi. Synnin mitta on täyttynyt ja on tullut häpeän aika.

Hesekiel 7: 17-19 Kaikki kädet herpoavat, kaikki polvet käyvät veltoiksi kuin vesi. He kääriytyvät säkkeihin, heidät peittää vavistus, kaikilla kasvoilla on häpeä, ja kaikki päät ovat paljaiksi ajellut. Hopeansa he viskaavat kaduille, ja heidän kultansa tulee heille saastaksi. Heidän kultansa ja hopeansa eivät voi heitä pelastaa Herran vihan päivänä, eivät he sillä nälkäänsä tyydytä eivätkä vatsaansa täytä; sillä siitä tuli heille kompastus syntiin.

On tullut aika laittaa pedon merkki ihmisiin: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/te-vapaaehtoisille-on-asennettu-talla-viikolla-mikrosiruja-helsingissa-tukholmassa-sirun-on-saanut-jo-500-ihmista/8294866?fbclid=IwAR343y-9qP7vniWtQHqui5Kigtqyca1YUhi6Xm80bEV3bSuC0Po_f02wNss#gs.h5jevw

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
11.11.2021
 

Henry osti kellon Itiksestä

Eilen törmäsin Henry veljen videoon, jossa tämä kertoo, kuinka on ostanut jo vuosia sitten kellon Helsingin Itäkeskuksesta. Hän esittelee kuittejaan, joissa oli noin 10 vuotta sitten noiden ostojen päivämäärät mutta yksi kellokuitti hämmästytti, se oli päivätty lähitulevaisuuteemme 15.4.2022 joka on kalenterissamme hyvin hämmentävässä kohdassa.

Kellon ostaminen on suoraan vertauskuvaa ajankulkuun ja tässä tapauksessa tämä on selvästi profetiaa. Ai miksi? No koska hän osti sen jo kymmenkunta vuotta sitten, eikä olisi huomannut kuittia ikinä, ellei häntä oltaisi siihen kehotettu ja kaikenlisäksi miksi juuri nyt? Miksei esim. 5 vuotta sitten? Eikä hän olisi edes tehnyt videota koko aiheesta aiemmin. Myös siksi, ettei hän itse videota kuvatessa edes hoksannut, että se tosiaan on ensi kevään pääsiäisen aatto, jota kutsumme yleisesti pitkäperjantaiksi… ja jonka jälkeen heti perään sunnuntaina alkaa omerin laskenta.

Kaiken lisäksi kellonaika oli 12:44 joka on ylittänyt raamatullisen kuudennen hetken 44 minuutilla ja kun muistamme Raamatusta ristinkuoleman hetket, mitä tapahtui ennen kun Jeesus antoi henkensä:

Matteus 27:45-46 Mutta kuudennesta hetkestä alkaen tuli pimeys yli kaiken maan, ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen. Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: ”Eeli, Eeli, lama sabaktani?” Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?

Ja kun palataan tuohon aikaan 12:44 niin tuo 44 on kuin edellinen jae jaetta 45 ennen ja tämä 45 tapahtuu juuri tuosta. Tästä on huikea oma profetia aiheesta mutta menee vaan niin henkilökohtaiseksi, että vain lähimmät ystävät tunnistaa mitä tarkoitan. Onko tämä 15.4. perjantai siis kuudennen hetken alkamisen hetki, kun alkaa maailma pimetä. Nyt minun on pakko hämmästellä itsekin, että niin tämä taitaa mennä.

Jumala siis näyttää Henryn kellokuitin kautta meille, että aika on tuossa on tärkeä päivämäärä, jonka jälkeen… No sitähän emme tiedä, varmuutta ainakaan vielä mutta takuulla sen jälkeen piankin.

Henryn kanavan voit löytää tuosta: https://www.youtube.com/channel/UCCpQhhV3VjYBuCSp4MmDamA

 

Takaisin etusivulle

 
 
7.11.2021
 

Klasun kanssa tehtiin toinen video profetaalisuudesta

https://www.youtube.com/watch?v=2B1NF_dVks8

Lisäys 8.11. iltana: Erikoinen tieto tuli tässä tänään kun kommentoija sanoin, että ”muuten suomi täytti samana päivänä 100 v, kun Trump siirsi usan suurlähetyksen Jerusalemiin”. Suomihan tuossa itsenäistymisensä hetkellä 1917 ennakoi Jerusalemin vapautusta ja kuuden päivän sodan ajan lippumme liehuivat rinnakain jne. ja tämä asia tuli vielä tähän jonon jatkeeksi. Enkä usko, että tämä kuulkaa tähän päättyy, voidaan olla siitä ihan varmoja.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
23.10.2021
 

Hilkulla ollaan, että Venäjä tekee omat ”taikansa”

Ensin Brysseliin ja sitten Ruotsiin ja Suomeen… voisko tätä sanoa sillä selkokielellä, ettei tarvitse suomentaa, eikä tarvitse arvailla, mistä on kysymys? Eiköhän tämä asia ala olla aika selvää kauraa, mistä kana pissii nyt tällä kertaa.

Nato hakee Ruotsin ja Suomen kuherruskuukaudelle ja tekee selvät sävelet meille. Voitte olla varmoja, että Venäjä ei jää katselemaan vierestä, kuten joutui aikoinaan tekemään, kun Baltian maat rynnisti heti Natoon, kun siihen tilaisuus avautui, eikä Venäjä ollut enää vahva, halukas ja puolustuskykyinen. Se oli silloin ja nyt on nyt!

 

Takaisin etusivulle

 
 
20.10.2021
 

Pimentäisikö tulivuorten purkaukset auringon ja kuun?

Mietin taas sitä ilmestyskirjan auringin ja kuun vereksi muuttimista, että jos kaikki tulivuoret purkautuu yhtäaikaa, kuten on vähän ennusteltu, niin sehän voisi tehdä sen ilmiön, jota Raamatussa monin paikoin on puhuttu. Aurinko menee mustaksi ja kuu vereksi. Tokikaan aurinko tuskin nyt ihan mustaksi muuttuu ja siitähän on siellä selitetty hieman tarkemmin, muuttuu kuin säkkikankaaksi. Aika valoton siis. Niinhän Sakarja 14 luvussa asiaa kuvaillaan.

Aikaisemmin vahvimpia teorioita olisi olleet meterorisade, kun miljoonat pienet kivet hakkaa läpi ilmakehän, niin se muuttaisi nuo hetkeksi, muttei pysyvästi, eikä pidemmäksi aikaa ainakaan.

Sen sijaan jos joku keksisi räjäyttää kuussa jotain tai ampua sitä jotenkin jollain ydinaseella, niin sellainenhan saattaisi tehdä arvaamatonta jälkeä muttei sekään aurinkoa miksikään muuttaisi.

Niinpä, meidän pitää pysytellä vain valveilla tämänkin suhteen ja seurata. Spekuloida saa ja pitääkin, koska se pitää mielen virkeänä.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |