Pelastussanoma

  
 

Takaisin etusivulle

 
 
19.7.2021
 

George Floyd muistomerkki tuhoutui täysin salaman iskusta

Ohiossa oli pystytetty valtava seinän kokoinen muistomonumentti George Floydille, joka oli siis poliisin kiinniottotilanteessa joutunut virkavallan koviin otteisiin.

Floydhan oli pitkän rikosrekisterin omaava narkomaani, väkivaltainen taparikollinen ja tapahtumahetkellä tämä oli vielä niin kovien aineiden vaikutuksessa, että hänen ei voisi edes olla enää hengissä siinä tilanteessa. Patologitkin todistivat tämän. Mutta koska kukaan ei uskaltanut panna vastaan, kun tehtiin oikeusmurha virkaa tehnyttä poliisia vastaan ja nostettiin syyte, niin oikeus tuomitsi tämän lopulta murhana.

Poliisia työssään ei yksinkertaisesti mitenkään voisi edes tuomita murhasta, koska hän tekee vain työtään ja murhan tunnusmerkki on selkeä harkittu tahallisuus.

Kaiken lisäksi BLM aate ei saa aikaan mitään muuta kuin pahuutta, murhia, ryöstöjä, pahoinpitelyitä, raiskauksia ja rasismia valkoista väestöä kohtaan.

Jumala itse puuttui Ohiossa ja näytti kaikille mitä mieltä Hän itse on tästä mieltä:

https://eu.usatoday.com/story/news/nation/2021/07/14/george-floyd-mural-toledo-crumbles-after-possible-lightning-strike/7963155002/

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
11.7.2021
 

Hups, vallan meinasi unohtua huomiselle yks asia

Huomenna on siis se yhden tavan laskenta päätöksessään, elikkä jos omerin laskenta tulkitaan niin, että ensin lasketaan pääsiäissapatin jälkeisestä päivästä seitsemän viikkoa… ja sitten 50 päivää, niin se osuu tänä vuonna huomiselle 12.7. maanantaille. Huomenna voi siis odottaa tämän kaavan mukaisesti myös ylösottoa mahdolliseksi ja kun Olav Rodgen näyssä puhutaan kellon olevan sillä hetkellä Norjassa 9 aikaan aamulla, niin se on meillä siis 10 aamulla. Näin!

 

Takaisin etusivulle

 
 
2.7.2021
 

Aika monta asiaa pyörii ympärillämme

Kyllä näyttää siltä, että apokalyptiset ajat ovat ihan ovella. Ei olisi arvannut 2014 vielä mitä kaikkea tämä tuo tullessaan ja mihin tämä voisi vielä kehittyä. Esimerkiksi nuo valtavat helteet mitkää tuolla USA:n ja Canadan rannikoilla jyllää, alueilla, jotka ovat tunnetusti vapaamielisiä liberaalipolitiikkaa harrastavia demokraattisten alueita. Jumalan vitsaus osuu siis suoraan sinne mihin pitääkin, Suomi ei jää siitä paitsi. Maamme on niin liberalisoitunut, että se on sallinut homoliitot ja abortit aikaa sitten ja hyljännyt kaiken, minkä se Jumalalta oppi sotien aikana. Tämä maa kaivaa siis verta nenästään, samoin koko Euroopan alue, jotka ovat tähän lähteneet.

Entäpä siis Korona, josta on paljon puhuttu. Toin meille videon tänne, jossa on profetiaa jo vuodelta 2014 koronasta, nimellä oikein mainittuna. Kaiken huipuksi tämä henkilö sanoo videolla syyt ja tarkoitusperät, mihin tämä johtaa ja miksi sen on tarkoitus mennä näin.

Maailman eliitti haluaa perustaa maailman uudelleen, kuin jumala konsanaan ja saada se kokonaan muutamien yritysten haltuun. Kymmensarvinen peto syntyy.

Me puhuimme tästä jo vuosia sitten, ettei kymmensarvinen peto voisi syntyä maista, vaan yhdistyksistä tai yrityksista. Niinpä tuo jälkimmäinen vaihtoehto taisi osua oikeaan.

Tulee kymmenen yrityksen liitto, jotka yksin omistaa kaiken mitä maailmassa on.

Valtiot jäävät olemaan mutta todellinen johto on siirtynyt jo vuosia sitten globaaleille yrityksille, jotka ovat paisuneet suuremmiksi kuin edes käsitämme.

Korona on siis se väline, jolla aletaan ihmisiä harventaa ja siksi liitto näyttää erityisen saatanalliselta.

Juttelin tuossa aamulla kahden ihmisen kanssa, joille kummallekin on istutettu foliohattua päähän. He ovat hyljeksittyjä jopa omissa perheissään, koska he eivät usko koronan olevan muuta kuin suuri petos ja pahempi kuin mikään koskaan aiemmin. Ihmisiä tulee pian kuolemaan kuin kärpäsiä veritulppiin.

Juttelimme myös siitä, että urheilijat, varsinkin huipputasolla, ovat olleet oikein loistava koekenttä erilaisiin rokotevalmisteisiin. Heille on helppo syöttää tiettyjä aineita heidän sitä käsittämättä dopingpelon vuoksi. Siitä syystä nuoria ihmisiä kuolee sydänperäisiin ongelmiin.

Nyt hiljattain on käynyt niin, että mm. British Airways rokotti pilottinsa tässä vuoden mittaan ja nyt näiden pilottien keskuudessa on käynyt niin, että heistä rokotetuista kuusi on jo kuollut veritulppaan sydämessä. Ilmakehässä kehomme laajenee ja mehän tiedämme että pitkillä lennoilla veritulppariski nousee todella paljon. Nyt on käynyt niin, että British Airways etsii rokottamattomia pilotteja pitkille lennoille. Homma siis karkaa just kohta käsistä…

USA:ssa puolestaan 4. heinäkuuta lähestyy ja siellä paineet kasvaa. New Yorkissakin huomattiin, että heidän presidentin vaalien äänestysprosentti oli 110% kun se normaalisti on sen 70% kuten muissakin länsimaissa. Se selittää jo paljon. Amerikka on aivan tuhon kynnyksellä, kestääkö se enää yhtäkään kuukautta, saati kuukausia.

Israelin on myös todella aivan pakko reagoida suurella voimalla Iranin edesottamuksiin. Siellä Hamas lähettelee jatkuvasti erilaisia Iranin niille toimittamia tuhovälineitä, droneja ja muita ohjattavia raketteja. IDF on jo reagoinut voimalla sekä Syyriassa että Libanonissa, josta näitä ohjuksia on ammuskeltu.

Mietinkin siis lähinnä sitä, että ollaanko astumassa nyt apokalyptiseen aikaan, vai meneekö tämä vielä pahemmaksi? Vaikeaa kuvitella, että menisi enää tästä pelottavampaan suuntaan, ellei sitten Venäjä tässä ala uhkailla Suomen olemassaoloa ja EU:a oikeen kunnolla. Onhan siellä Mustalla Merelläkin ainekset suurempaankin konfliktiin.

Itse näen asiaa yleensä aina Raamatun valossa ja haluaisin aina liittää ensimmäisenä juuri Jumalan sanan toimivuuden, etenkin, kun kyse on äärimmäisen suurista ja vakavista asioista. Tiettyjen parametrien on toimittava, jotta apokalyptiset ajat voivat alkaa. Tosin osa niistä on meille melko tulkinnanvaraisia ja vaikeaselkoisia.

Ensinnäkin jo siksi, koska itse näen tempauksien määränä kaksi kappaletta. Ensimmäinen morsiamen tempaus kuin ”varas yöllä” ja kuin ”kaksi miestä makasi sängyllä toinen otetaan ja toinen jätetään”, hiljaa ja varkain.

Toinen tempaus taas olisi se häävieraiden tempaus, johon kuuluu neitsyiden vertaus, jossa viisi viisasta ja viisi tyhmää menivät tien varteen odottamaan hääparia, jotta hekin pääsisivät hääjuhlaan… jne. Mutta yösydännä kuului huuto, ”ylkä tulee”, jolloin he alkoivat laittaa lamppujaan kuntoon. Siis varashan ei tietenkään pihalla pidä meteliä tullessaan, eikä varas anna kenenkään herätä käytyään talossa. Huuto siis ei ole ”varas tulee” huuto, vaan ”ylkä tulee” hyvin selvästi ja näkyvällä tavalla, johon ihmiset heräävät, että nyt se tulee.

Tempauksia on siis kaksi ja se tekee meille morsiamen tempauksen profetoimisen lähes mahdottomaksi, vaikkakin Aamos 3:7 selvästi sanoo, ettei Herra tee mitään, ellei ensin ilmoita siitä palvelijoilleen profeetoille. Niinpä kyllä monikin sen päivän takuulla tulee ennakkoon tietämään. Mutta onko se hetki nyt, se on tällä hetkellä hyvin vaikeaa määritellä.

Tule Herra Jeesus, tämä tuska ja odottaminen alkaa olla minulle ainakin jo yliajalla ja reilusti.

 

Takaisin etusivulle

 
 
30.6.2021
 

Kädestä suuhun

Tuntuuko sinusta hyvä sisar tai veli, että elämäsi on mahdotonta ja kaikki mikä tulee, se menee saman tien, eikä elämällesi kerry mitään maan päällä? Onko tuttua?! ON!

Älä silti huoli, koska Raamattu ei opeta keräämään sen enempää mammonaa, kuin rakentamaan mitään edes hätävaralle. Raamattu sanoo varsin suorasanaisesti monilla esimerkeillä, kuinka Herra itse pitää meistä huolen, älkääkä mitään täällä itsellenne rakentako. Autuas on se, joka turvaa vain Herraan!

Tunnetko siis turhaan huonoa omaatuntoa, koska et ole selvästikään yhteiskuntakelvollinen, koska sinulla on tilin saldo aina plus miinus paikkeilla. Koskaan ei mitään jää, eikä mihinkään pysty edes pientäkään säästämään. Katsos kun Jumala sanoi jo Moosekselle, että se ruoka minkä hän antaa, se ei pitkään säily. Mannaa he saivat Taivaasta ja kun he sitä varastoivat, niin se oli heti pian jo pilalla. Mutta he saivat joka päivä annoksensa elintarpeisiinsa.

No mitä pahaa sitten on rakentaa taloja ja säästää vaikkapa moottoripyörään? No ei sinänsä äkkipäältä mitään mutta sepäs siinä on, että säästätkö sinä itsellesi turhuutta, jos voit antaa sen niille, joilla mitään ei ole. Se pikkuhiljuaa nävertää sisimpääsi ja paaduttaa sydämen luulemaan, että Jumala on antanut sinulle tämän kaiken, siunaa sinua mammonalla koska olet niin hyvä ihminen. Alat kuuntelemaan lihasi halua ja empatiasi katoaa.

Nyt kun itse olen saanut maistaa kumpaakin elämänlaatua, niin osaan ymmärtää kumpaakin tietä varsiin hyvin. Lihamme alkaa valehdella hyvin mielellään meille, että me ansaitsemme jotain, kuten vanhassa testamentissa oli joillain juutalaisilla osana olla rikas koska oli tehnyt Jumalan tahdon. Me emme elä enää vanhassa liitossa, vaan armon liitossa. Me emme ansaitse teoillamme mitään muuta kuin kuoleman ja saamme olla todella nöyrää tyttöä ja poikaa, koska meille on annettu armo. Armossa me olemme jo kaiken saaneet, joten mammonaa ja kesäautoja emme todellakaan enää sen päälle ansaitse.

Kerätkäämme kaikki mammona Taivaaseen ja eläkäämme hyvällä omalla tunnolla kädestä suuhun pieninä palasina, älkäkäämme mitään jättäkö tähteelle. Eläkäämme joka päivä, niin kuin se olisi viimeisemme, tiedostaen, että Jumalamme näkee ja tietää tilanteemme. Laskut on maksettava, vuokrat on hoidettava ja ruokaa on ostettava. Mutta älkäämme elatuksestamme murehtiko.

Eräänä jouluaaton aattona minulla näytti tulevan todella kuiva Joulu. Tililläni ei ollut enää mitään ja ei ollut ruokaakaan kaapissa, kuin juuri sen verran, etten nälkään kuolisi. Sitten soi ovikello jota soitti silloinen vuokraisäntäni vaimoineen, jotka olivat tunnetusti aina kitsaita, kuin mitkä roopeankat. He tiesivät tilanteeni, koska olin sen heille kertonut. Siinä he seisoivat minun ovella viiden ison ruokakassin kanssa toivottelemassa hyvää Joulua. Siinä oli kaikkea paljon enemmän kuin osasin kuvitellakaan itse ostaa, vaikka olis edes ollu rahaa millä ostaa.

Se Joulu jäi niin hyvin mieleen, kuinka Jumala hoitaa jopa raharikkaan paatuneen ja ahneen sydämen kautta omilleen yltäkyllin. Jumala oli heitä koskettanut erikoisella tavalla.

Älkäämme siis murehtiko elannostamme, vaan eletään kädestä suuhun, kuten teemmekin.

-jarmo-

 

Takaisin etusivulle

 
 
29.6.2021
 

Ensimmäiset pasunat iskee

Kuten huomaatte, alla olevassa kuvassa tällä hetkellä on kuin ensimmäisen pasunan kaltainen tilanne ja kenelle osoitettu? Huomaatte varmaan, että kyse on kolmanneksesta maata ja nimenomaan demokraattisille valtioille annettu vitsaus ja repuplikaaninen ja ns. raamattualue on vitsauksen ulkopuolella.

No mitäs sitten siellä ilmestyskirjassa taas lukikaan? Ensimmäinen pasuuna osoittaa vitsauksensa ilmaan. Meillä on jo ollut uutisia jättirakeista jne. ja nyt sitten nämä helteet: Ilm. 8:7 Ja ensimmäinen enkeli puhalsi pasunaan; niin tuli rakeita ja tulta, verellä sekoitettuja, ja ne heitettiin maan päälle; ja kolmas osa maata paloi, ja kolmas osa puita paloi, ja kaikki vihanta ruoho paloi.

Jumalaton ja moraalitoin USA on saanut valtavat helteet osakseen ja kuten huomaatte, niin nimenomaan HLBT suvaitsevainen Massaschuhettesin alue, Boston koillisessa Amerikassa ja samoin luoteisessa Washingtonin osavaltio, elikkä Seatle/Portlandin BLM myönteinen alue on pahoin helteiden vankina. Tässä voisi ylösottoakin odotella, jos tämä tästä vielä pahenee.

Toinen pasunahan on suunnattu meriin ja kolmas maahan ja vesilähteisiin. Haluan huomauttaa vielä, että nämä pasuunat koskettavat 1/3 osaa maata, merta ja ilmaa mutta kun maljoja aletaan kaataa, niin ne menevät ns. ”pohjanmaan kautta” elikkä ne lasketaan täytenä. Tämän eron voit itsekin lukea Raamatusta ja samalla todeta että siellä on samassa järjestyksessa maljat, ensin ilmasto, eli helle, sitten tulee malja mereen ja lopuksi malja maahan, jokiin ja vesilähteisiin. Voi siis hyvin olla, että tämä on alkua… edellyttää nyt tietenkin morsiamen lähtöä ensin, sekä Israelin rauhaa ja pedon ilmestymistä. Petokin on niin merkillinen asia, ettei sitä noin vain monikaan osaa edes bongata, ennen kuin se itse julistaa jumaluuttaan keskellä Jerusalemia. Sitten vasta viimeisestkin tajuaa, kuka ja mikä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
28.6.2021
 

Klasulta jälleen jymyuutispätkää USA:sta

Moni ajattelee, että no nyt nää on jo niin paksua, ettei tätä voi pitää mitenkään totena. Noh, siis kun katsotaan millaisen kuvan maailma olisi saanut USA:sta, jos se olisi iskenyt heti vaalien jälkeen Martial Law:n päälle, niin me näkisimme vain epämääräisen sotkun ja kaaoksen Yhdysvalloissa, jonka hallinto on ajautunut mahdottomaan tilanteeseen. Sellainen olisi monille maille kuin avoin peli aloittaa mitä tahansa sotia.

Trump on siis ollut äärimmäisen viisas, kun se vei asian Pentagoniin ja esitti sen minkä näki ja koki. Heillä oli aikaa suunnitella ja aalto aallolta viedä asioita eteenpäin rauhanomaisesti, hakematta äärimailta turhia äkkipikaisia reaktioita.

Elikkä tässä syy- suhde seuraukset ovat hyvin ymmärrettävissä ja ettei sotaoikeutta voida käydä USA:n maaperällä, koska FBI ja se oikeuslaitos ovat mädänneet ja odottamassa pääsyään samoihin oikeussaleihin muiden maanpettureiden kanssa ja kohtaamaan ankarimmat tuomiot mitä voi kukaan saada. Kuolemantuomioita niistä jaetaan, kun on kyse maanpetturuudesta. Ei siinä anneta armoa, oli se sitten Bill Clinton tai Barack Obama. Laki on ehdoton.

 

Takaisin etusivulle

 
 
22.6.2021
 

Iskeekö Israel nyt?

Jos iskee, niin se tarkoittaisi meidän lähtöä pikakyydillä ja lopun ajan viimeisten päivien starttia.

Täydelliseen muutokseen on nyt kaksi syytä, kummankin maan johtaja on vaihtunut keskenään äärilaidoille. Iran on saanut Israelin suhteen äärimmäisen radikaalin presidentin ja Israel taas oikeistoradikaalin pääminiisterin, joka on vielä IDF:n entinen erikoisjoukkojen upseeri. Kakku on siis täysin valmis sikäli!

https://breakingdefense.com/2021/06/israeli-defense-minister-orders-force-ready-for-iran-ops/

 

Takaisin etusivulle

 
 
22.6.2021
 

Juhannus juhlavideo 2021

Eletään kohtuudella ja nuhteessa kukin rajoissamme ja tahoillamme. Juhlinta on säädetty meille kullekin omalla tavallamme. Toisille niin ja toisille näin, samoin kuin avioliitossakin, kaikille se ei ole suotu soveltuvaksi. Siksi ei pidä toinen toistaan tuomita, koska me emme ole itse sitä päättäneet, kuka ja kuinka.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |