Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
24.9.2021
 

Toinen pasuuna – tulessa palava vuori mereen

Se on ilmastyskirjan 8. luvun alussa, kun tämä tulessa palava vuori heitetään mereen ja kolmasosa meressä elävistä kuoli ja kolmasosa laivoista. No jos La Palma on se vuori ja Atlanti se meri, niin kaikki kalat Atlantilla kuolee ja kaikki sen laivat uppoaa. Se olisi varmaan kolmannes koko määrästä.

Tätä pitää edeltää ensin aikas lailla paljon asioita. Ensinnäkin viidennen sinetin tarkoittama morsiamen ylösotto, sitten heti perään kuudennen sinetin avaaminen, joka tarkoittaa ahdistuksen aikojen alkamista.

Tämän jälkeen menee neljä enkeliä maan neljälle kulmalle pitämään kiinni sodan tuulista, jonka jälkeen enkelit alkavat merkitsemään häävieraita sinetillä. Sinettien merkitsemisen jälkeen ilmestyy tuo monipäinen luku yllättäen Taivaaseen joka tulee suuresta ahdistuksesta. Alkaa hääjuhla!

Sitten näiden asioiden ja tapahtumien jälkeen vasta avataan seitsemäs sinetti ja alkaa puolen hetken äänettömyys Taivaassa jota seuraa Jumalan vihan aika pasuuna ja malja toisensa jälkeen. Pasuunoiden ja maljojen ero on siinä, että pasuunavitsaus koskettaa 1/3 osaa kohteesta ja malja vie sen aina loppuun.

Ensimmäinen pasuuna on ilmaan, helle, aurinko polttaa kaiken ja 1/3 osaa maan vihreästä palaa.

Vasta toinen pasuuna on siis tämä tulessa palava vuori… joten jos tämä La Palma nyt on, niin aika pitkään pitää vuoren vielä purkautua, jos meinaa niin kauan vielä sylkeä laavaa, kunnes vajoaa mereen ja laivat hukkuu ja kalat kuolee.

No aika näyttää, aika näyttää… eipäs hätäillä. Jumala voi mitä tahansa.

 

Takaisin