Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
9.10.2021
 

Yhdeksännellä hetkellä Spede huusi kovaan ääneen – minä lähden, ”911 ALERT!”

Tässä ikäänkuin vahingossa tuli vastaan eräs video, jonka liitän alle. Siis olen sanonut monesti, että Suomi on maailman profeetta, joka ennustaa miten muulle maailmalle pian käy. Tämä ilmenee siinäkin, että maamme itsenäistyi vain pari päivää Jerusalemin vapautusta ennen, joulukuun alussa 1917 kun Allenby valtasi sen pitkään hallinneilta turkkilaisilta ja antoi sen sitten juutalaisille.

Katsotaan siis mitä tapahtui tässä profetiassa, kun superviihdyttäjä Spede Pertti Pasanen kuolee. Spede oli maamme viihdytysmestari aina syksyyn 2001 saakka.

Keväällä 1948 hän sai todistukseensa viisi nelosta ja jäi luokalleen koska oli pääasiassa rakennellut omatekoista skootteria löytö-osista, ”keksijäpelle” kun oli. Mielenkiintoinen KEVÄT uran alulle, tuo VUOSI 1948 joka on Israelin itsenäistymisen vuosi ja kevät. Löydät kysymättäkin yhyskohdan mutta mitä on viisi nelosta? joku ottaa selvää.

Speden muutettua 50-luvulla Helsinkiin ja oltuaan kymmenisen vuotta erilaisissa elokuva- ja radioprojekteissa, hän teki läpimurron viihdyttäjänä vuonna 1964 elokuvallaan X-Paroni, josta alkoi pitkä ura suomalaisessa viihdekulttuurissa historian suurimpana kansan naurattajana.

Spede täytti vuonna 2000 profetaalisen määreluvun, 70 vuotta, joka osaltaan kertoo jo yhdestä aikakaudesta. Spede kyllä tiesi kuolemansa tulevan pian, joka näkyi mm. siinä, ettei hän 2001 kesällä enää itse tehnyt mitään fyysisiä lajeja Speden Spelit tv sarjassa, vaan Saija, joka oli hänen apurinsa. Spede siis selvästi tiesi tilanteensa muttei silti suostunut lääkäriin. Samasta syystä, vain muutamaa kuukautta ennen kuolemaansa, hän teki päätöksen myydä Spede yhtiöt.

Pimeys siis vääjäämättä laskeutui koomikkolegendan harteille kesällä 2001 ja tuo huikea ura päättyi Pertin osalta ”yhdeksännellä hetkellä” tai sen vaiheilla, jolloin hän aamupäivällä 7.9.2001 ja vain jonkun tunnin aikaisemmin hän ehti allekirjoittaa yhtiönsä myynnin paperit kun sydänkohtaus aiheutti hänen kuolemansa golfkentällä. Siihen päättyi legendan elämä.

Melkoinen aikakausi siis, jos se käännettäsiin profetomaan suomalaisena profetiana maailman naurun loppua vain neljä päivää myöhemmin 9.11.2001 WTC iskut käänsivät koko maailman päälaelleen.

Samalla tavalla, aivan kuten maamme itsenäistyi 1917 joulukuun alussa ja Israel oli palannut vain päiviä myöhemmin. Joten voinkin tähän tuoda hyvin Matteus 27:45-46 sanat:

Mutta kuudennesta hetkestä alkaen tuli pimeys yli kaiken maan, ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen. Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: ”Eeli, Eeli, lama sabaktani?” Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?

Siihen päättyi nauru ja alkoi aivan uusi aika, kuten hyvin tiedämme, miten maailma muuttu 2001 syksyllä, eikä se ole entiselleen palannut enää sen jälkeen. Aika tuli täyteen.

 

Takaisin