Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
22.9.2021
 

USA:n ja Venäjän asevoimien johtajat tapasivat

Vantaalla tapahtui tänään huippukokous, joka järjestettiin salassa julkisuudelta ja vasta viime hetkellä asia paljastui.

Kukaan ei tiedä mistä puhuttiin mutta koska puhutaan asevoimien ylipäälliköistä, niin poliittiset päätökset ovat jo tehty taustalle valmiiksi, on enää asevoimien johtajien käytännön toteutussopimukset jäljellä.

Kuulostaa Ribbentrop tyyppiseltä sopimukselta! Kyseessä on mitä ilmeisimmin äärimmäisen ilkeä petos ja jumalaton sopimus.

Toinen asia, joka tässä nousi mieleeni, oli siinä että jumalattomat tekevät jumalattomien töitä ja Jeesuksen omat tekevät Jeesukselle tuottavia töitä. Tämä viisaus toimii tässäkin!

Presidentti Trumpin oli poistuttava, vaikka voittikin vaalit, jotta jumalattomuus saisi tehdä työnsä päätökseen. Laittomuuden tulee saada valta, jotta tapahtuu se, mitä me kaikki rukoilemme.

Jos me aina vain rukoilemme Suomelle ja maailmalle menestystä ja onnea, niin Jumalan tahto jää tapahtumatta.

Se mikä kirjoitettu on, sen mukaan minä rukoilen asioiden pikaisesti etenevän, jotta Jeesuksen paluun tuleminen ei enää viipyisi, eikä siirtyisi. ”Abraham, lakkaa sinä jo rukoilemasta jo valmiiksi tuomitulle kansalle jatkoaikaa”. Anna tuhon enkelien tulla, jotta vihdoin tapahtuisi se, mikä ennustettu on ja maailma vihdoinkin puhdistuisi ja lopullisesti. Jeesus Kristus tulkoon, ottakoon ja astukoon maailman näkyväksi Herraksi ja Kuninkaaksi.

 

Takaisin