Pelastussanoma

  
 

Takaisin etusivulle

 
 
2.9.2016
 

Miksi muslimien on vihattava juutalaisia?

Nonie Darwish:

Jokin aika sitten Pakistanin uskonnollinen johtaja Pirzada Muhammad Raza Saqib Mustafai sanoi: ’Sitten kun juutalaiset on hävitetty…rauhan aurinko alkaa nousta koko maailmaan’. Samaa saarnaa eivät toista vain uskonoppineet vaan myös poliitikot Iranissa, Saudi-Arabiassa, Egyptissä, jne. Se ei ole vain Ahmedinijadin ajatus, vaan koko islamilaisen teologian perusta, että rauha tulee maailmaan vasta kun juutalaiset on hävitetty maan päältä. Kuitenkin vain harvat länsimaiset toimittajat ovat huolestuneita tällaisesta retoriikasta tai välittävät tuoda julkisuuteen tämän islamin kauhean pimeän puolen, joka on pakkomielteinen juutalaisviha.

En usko että tarvitsee olla käyttäytymistieteen tai ryhmäajattelun asiantuntija ymmärtääkseen islamilaisen juutalaisvihan patologian. Meidän kaikkien on aika paljastaa juutalaisiin kohdistuva vihamielisyys. Olemme sen velkaa ihmisyydelle ja totuudelle.

Uskova muslimi ei ymmärrä että sellainen viha on epäsopivaa ja epäpyhää maailmanuskonnolle ja että islamin uskottavuus murenee tämän vihan takia. Muslimin ei ole luvallista tutkiskella itseään tai kyseenalaistaa tätä vihaa. Muslimit puolustelevat juutalaisvihaa väittämällä, että juutalaiset pettivät Muhammadin ja näin ansaitsevat tällaisen kohtelun. Silloin kun itse olin vielä muslimi, uskoin että tämä yksipuolinen islamin kertoma tarina oli riittävä perustelu oikeuttamaan islamilaisten johtajien murhat, terrorin, valheet ja propagandan juutalaisia vastaan. Tavalliselle muslimille jatkuva juutalaisten kiroaminen moskeijoissa tuntuu normaalilta ja jopa pyhältä!

Kun olin tehnyt paljon ajatustyötä, analyysiä, tutkimusta ja kirjoittamista, ymmärsin että juutalaisviha on olennainen perusta islamilaisessa uskonopissa ja muslimit eivät tunnu pääsevän siitä mitenkään eroon. Islam pelkää juutalaisia ja islamin vihollinen numero yksi ovat juutalaiset – tämä on totuus, jota täytyy suojella hinnalla millä hyvänsä. Sillä ei ole väliä kuinka monta muslimimiestä, -naista tai -lasta kuolee, kun islamin mainetta suojellaan. Tärkein muslimien velvollisuus on suojella islamin ja Muhammadin mainetta. Mutta miksi uskonto aiheuttaa tällaista kärsimystä seuraajilleen? Syy on tämä:

Kun Muhammad aloitteli missiotaan levittää islamia, hänen tavoitteenaan oli luoda aidosti arabialainen uskonto, jonka luojana oli arabialainen profeetta, jonka arvot ja kulttuuri olivat arabialaisia. Saadakseen uskottavuutta hän liitti sen kahteen abrahamilaiseen uskontoon, juutalaisuuteen ja kristinuskoon. Hän odotti arabiassa olevien juutalaisten heimojen julistavan hänet Messiaaksi tuoden hänelle legimiteetin arabien keskuudessa ja erityisesti oman mekkalaisen heimonsa, Quraishin, keskuudessa. Koska hänen oma heimonsa torjui hänet ja pilkkasi häntä, Muhammad etsi hyväksyntää juutalaisilta, joita hän kutsui Kirjan kansaksi. Mutta juutalaisten käännyttäminen oli se osa käsikirjoitusta, josta Muhammadin oli selviydyttävä, jotta Mekkalaiset huomaisivat olleensa väärässä torjuessaan hänet.

Tämä oli yksi niistä syistä miksi Muhammad päätti muuttaa Medinaan, kaupunkiin jossa asui pääasiassa juutalaisia ja joitakin köyhiä arabeja. Juutalaiset sallivat Muhammadin asettua kaupunkiin. Alussa mekkalainen Koraani oli täynnä myönnytyksiä juutalaisille, jotka olivat saaneet ”johdatuksen ja valkeuden” (5:44) ja jotka ”oli asetettu muiden kansojen edelle” (45:16). Mutta kun juutalaiset torjuivat lepyttelyn ja kieltäytyivät kääntymästä islamiin, Muhammad raivostui. Koraanin sanoma muuttui rakkaudesta uhkailuihin ja lopulta puhtaaksi vihaksi, kirouksiksi ja käskyiksi tappaa juutalaiset. Juutalaisten torjunta aiheutti Muhammadille sietämättömän pakkomielteen.

Juutalaiset eivät ainoastaan torjuneet häntä, vaan hän myös kadehti syvästi heidän vaurauttaan. Arabian juutalaiset heimot ansaitsivat elantonsa laillisilla ja menestyvillä liiketoimilla, mutta Muhammad ansaitsi elantonsa ja vaurautensa sodankäynnillä hyökäten arabiheimoja – joskus myös omaa heimoaan – vastaan ottaen heidän omaisuutensa ja ryöstelemällä karavaaneja. Se ei näyttänyt hyvältä miehelle, joka väitti olevansa Jumalan profeetta. Pelkkä juutalaisten olemassaolo sai Muhammadin näytttämään huonolta ja se johti Muhammadin tekemään sanoinkuvaamattoman teurastuksen. 600-900 miestä mestattiin yhdestä heimosta ja naiset ja lapset otettiin orjiksi. Muhammad sai valita ensin kauneimmat naiset seksiorjikseen. Kaikki nämä tunteettomat juutalaisten surmaamiset on tarkasti dokumentoitu islamilaisiin kirjoituksiin Muhammadin elämästä – ei suinkaan häpeällisinä asioina, vaan oikeutettuina tekoina pahoja ihmisiä vastaan.

Muhammad ei päässyt yli kokemastaan vihasta, nöyryytyksestä ja torjutuksi tulemisesta ’Kirjan kansan’ taholta ja hautoi synkkää piinaansa ja pakkomiellettään siitä, että juutalaisia oli vielä elossa. Kuolinvuoteellaan hän antoi muslimeille tehtäväksi tappaa juutalaisia missä hyvänsä he heitä löytävät, mistä tuli ”pyhä käsky”, jota muslimit eivät voi hylätä. Muslimit jotka kirjoittivat sharia-lakia, ymmärsivät että Muhammad oli äärimmäisen herkkä arvostelulle ja siksi Muhammadin arvostelusta tuli islamin pahin rikos, jota ei anneta anteeksi vaikka arvostelija katuisi tekoaan. Muhammadin sanoma kuolinvuoteellaan seuraajilleen ei ollut levittää pyhyyttä, rauhaa, hyvyyttä ja kohdella lähimmäistään kuten itseään, vaan jatkaa juutalaisten tappamista ja kansanmurhaa.

Näin tappamisesta tuli pyhä toimitus, jolla osoitettiin tottelevaisuutta Muhammadille ja itselleen Allahille. Muhammad kuvaili itsensä juutalaisten uhriksi, ja muslimien täytyy kostaa hänen puolestaan tuomiopäivään asti. Kaikesta arabien rahasta ja vallasta huolimatta muslimit edelleen tekeytyvät uhreiksi. Shariaan on myös kirjattu laiksi, että jokaisen muslimin tulee puolustaa Muhammadin kunniaa ja islamia verellään ja se sallii monien muiden käskyjen rikkomisen, jos se on tarpeen islamin ja Muhammadin puolustamiseksi. Näin muslimit kantavat suurta taakkaa, pyhää taakkaa, puolustaakseen Muhammadia verellään ja heidän on silloin luvallista tappaa, valehdella, pettää, panetella jne.

Muhammadin on täytynyt tuntea syvää ja äärimmäistä häpeää siitä, mitä hän oli tehnyt juutalaisille ja siksi oli löydettävä erittäin hyvä syy, jolla kansanmurha voitaisiin perustella. Käskemällä muslimeja jatkamaan kansanmurhaa puolestaan jopa kuolemansa jälkeen, hän laajensi häpeän koskemaan kaikkia muslimeja ja islamia itseäänkin. Kaikki muslimit komennettiin seuraamaan Muhammadin esimerkkiä ja jahtaamaan juutalaisia mihin hyvänsä he menivätkään. Sata vuotta Muhammadin kuoleman jälkeen arabit valloittivat Jerusalemin ja rakensivat al-Aqsa-moskeijan juutalaisten temppelin raunioille, juutalaisten pyhimpään paikkaan. Muslimit ajattelivat hävittävänsä juutalaisten muistonkin.

Muhammadin tekemästä Arabien juutalaisten kansanmurhasta tuli synkkä häpeäpilkku islamin historiassa ja se aiheuttaa muslimeissa tänäkin päivänä häpeää, kateutta ja vihaa. Muhammadin ja muslimien silmissä pelkkä juutalaisten olemassaolo, puhumattakaan juutalaisvaltiosta, halventaa islamia ja saa Muhammadin näyttämään enemmänkin massamurhaajalta kuin profeetalta. Jos muslimit tekisivät rauhan juutalaisten kanssa ja myöntäisivät heidän olevan ihmisiä, jotka ansaitsevat samat oikeudet kuin ketä tahansa muukin, sillä olisi tuhoava vaikutus siihen miten muslimit kokevat uskontonsa, historiansa ja profeettansa teot.

Islamilla on paha eksintentiaalinen ongelma. Haluamattaan juutalaiset joutuivat keskelle islamin dilemmaa. Islamin on oikeutettava kansanmurha juutalaisia vastaan. Muhammadilla ja muslimeilla on kaksi vaihtoehtoa: joko juutalaiset ovat pahoja ali-ihmisiä, apinoita, sikoja ja Allahin vihollisia, tai Muhammad oli kansanmurhan toimeenpannut sotaherra eikä hän sovi Jumalan profeetaksi – valinta joka tietäisi islamin loppua.

Silloin ja tänään Muhammad ja muslimit valitsivat ensimmäisen maailmankuvan ja määräsivät vihjauksenkin toisesta maailmankuvasta ankarasti rangaistavaksi. Juutalaisten on pysyttävä ikuisesti islamin pahoina vihollisina, muutoin islam menettää oikeutuksensa. Kolmatta vaihtoehtoa estää islamin ytimen romahtaminen ei ole; joko Muhammad oli paha tai juutalaiset olivat pahoja. Jokainen yritys antaa anteeksi, antaa ihmisarvo juutalaisille tai elää rauhassa heidän kanssaan katsotaan petokseksi islamia vastaan. Kuinka muslimit voisivat antaa juutalaisille anteeksi ja sen jälkeen mennä moskeijaan lukemaan profeettansa sanoja, jotka käskevät heitä tappamaan juutalaisia missä hyvänsä heitä tapaavatkaan? Se ei onnistu, jos haluaa pysyä muslimina.

Tämä on se syy, miksi islamin vihollinen numero yksi on ja tulee olemaan totuus.

 

Takaisin etusivulle

 
 
19.8.2016
 

Katsokaa mikä Suomen kansa oli suhteessa Israelin kansaan!!

Aivan samat asiat olivat Mooseksen riesana.

Juuri kun Jumlaa oli näyttänyt kaikki suuret ihmeet ja siirtänyt koko meren heidän edestään ja hukuttanut koko Egyptin armeijan sinne. Silti:

Napina Jumalaa vastaan

Mutta  ne  miehet,  jotka olivat  olleet  Kaalebin  kanssa  Kaanaanin  maassa sanoivat: ”Emme me kykene käymään sen kansan kimppuun, sillä se on meitä voimakkaampi.”

Näin sanoessaan he saattoivat Kaananin maan pahaan huutoon israelilaisten keskuudessa. He sanoivat vielä: ”Se maa, jota olemme kierrelleet ja vakoilleet, on maa, joka syö omat asukkaansa; ja kaikki kansa, jota me siellä näimme, oli kookasta väkeä. Näimmepä siellä jättiläisiäkin, Anakin jättiläisheimon jälkeläisiä, ja me olimme mielestämme kuin heinäsirkkoja; sellaisia me heistäkin olimme.”

Epäuskon ja ihmisvoimaan luottamisen seuraukset olivat katastrofaalisia, sillä tämän seurauksena Israelin kansa alkoi parkua ja huutaa sekä kansa itki koko seuraavan yön. Kaikki israelilaiset alkoivat napista Moosesta ja Aaronia vastaan. Koko kansa valitti Moosekselle ja Aaronille: ”Jospa olisimme kuolleet Egyptin maahan tai tähän erämaahan! Jospa olisimme kuolleet!  Ja miksi viekään Herra meitä tuohon maahan, jossa me kaadumme miekkaan ja vaimomme ja lapsemme joutuvat vihollisen saaliiksi! Eikö meidän olisi parempi palata Egyptiin?” Ja he puhuivat toinen toiselleen: ”Valitkaamme johtaja ja palatkaamme Egyptiin.”

 

Takaisin etusivulle

 
 
18.8.2016
 

Intouduin eileisestä puhelinkeskustelusta lapsuuden ystävän kanssa politisoimaan

Teema: Maan koko puolue- ja ammattiliitto, sekä sen vakuutusjärjestelmä uusiksi

Puhuin eilen ateistiystäväni kanssa, joka murehti mätää hallintoamme ja pohdimme kun meidän nuoruudessamme oli sentään vielä aitoa toisistamme välittämistä. Nyt ei enää ajatella kuin kolmea asiaa, itseä, rahaa ja itseä. Kaikki mikä alkaa hyvällä, päättyy pahalla tämän saman kaavan kautta. Tämä ystävänihän aina innolla puhuu korruptoituneesta kirkosta, johon luulee aina minut saavan syyttämään Jumalaa mutta minä aina sanon että kirkot ovat mätiä, me tiedämme sen.

Muistelimme 1600 luvun kirkkoja ja sitä niiden ahneuden hulluutta kun anekaupat kukoistivat ja Jumalan pelosta tehtiin ehtymätön rahasampo.

Sitten muistelimme miten tämä päättyi 1700 luvun Ranskassa. Giljotiiniin.

Kannattaisi siis Sipilän ja Nalle Wahlroosin pitää kravatista kiinni ja höllentää ahneutensa mittaa. Mutta kun kaikkihan ei ole enää korjattavissa ja siksi me menemme syöksykierteessä suohon.

Kirkkommekin oli jokaisen uskonpuhdistuksen jälkeen hieno kultainen pää, kunnes se sai hopeiset olkapäät, vaskisen vatsan, pronssiset lanteet ja reidet, sekä lopulta rautaiset ja saviset jalat. Lopulta se meni murskaksi omaan suuruuteensa. Näin kävi myös Suomen hienoille järjestelmille, joita se alkoi luomaan heti sotakorvaukset maksettuaan. Voi kun ne olivat koko maailman ylpeys, päättyen Nokiaan, kasinotalouteen ja Panamaan.

Minä  siis ehdottaisin hypoteettisesti seuraavaa, joka ajaisi monta sisäänsä mädännyttä suurta paisetta Suomesta. Huomautan kuitenkin että tämä on vain oma hypoteesi, enkä siis ole alkamassa politiikkaan millään tavalla. Olen vaan vanhana yrittäjänä pannut merkille paljon erilaisia pointteja yhteiskunnassa.

No tässä tulee kymmenkohtainen lista ongelmista ja niiden ratkaisemismalleista. Nämä koskevat erityisesti niitä asioita joista tulee Suomen suurimmat summat, jotka ovat kehitetty hyvän asian edestä mutta ovat sitten mädänneet ahneuden ja hyväksikäyttötilaisuuden tultua:

Mutta ensin pitää päästä ulos EU:sta

1. Kaikki nykyiset yhdistys- ym. -pohjaiset ammattiliitot nurin ja näiden henkilöstö sekä muu koneisto saisi valita puolueen, jonka alle he sitten menisivät. Sekä kaikki ammattiliitot valtion koneiston hallinnollisiksi, osaksi yhteiskuntaa. Eikä kukaan saa perustaa ammattiliittoja, kuin rekisteröidyt puolueet. Mikäli haluaa olla liiton jäsen, niin se on valittava hallinnon puolueen ajamien asioiden pohjalta. Liittoon ei tarvitse mennä, kuten ei nytkään.

2. Yksikään ammattiliitto ei saisi omistaa mitään, kuten tänä päivänä niiden johtajilla on järkyttävät edut ja nuo ammattiliitot omistavat kokonaisia asuinalueita, suuria firmoja, konserneja ja osakkeita ympäri maailmaa. Ne imevät yhteiskunnasta jokaisen liikkuvan euron Korruptio ja veronkierto kukoistaa selkiemme takana, visusti liittojen ovien ja kabinettien pimeissä nurkissa.

Eduskunnan puoluetukien pitää rahoittaa ammattiliittoa sen jäsenten määrän perusteella, joten se ei kasva yli äyräiden. Näin säilyy ammattiliittojen alkuperäinen tarkoitus, eikä se enää rahoita sen johtajistoa, muuta koneistoa, eikä laajenna bisneksiä minnekään.

3. Kunkin ammattiliiton henkilökunnan valitsee puolue sisältä käsin ja eduskunta maksaa sille palkan puoluetuista. Valtion tilintarkastajat valvovat.

4. Presidentin alle luodaan ihan uusi järjestelmä, joka on tilivelvollinen vain eduskunnalle ja presidentille. Sille asetetaan velvoitteeksi valtion tilintarkastus, kaikkien valtion virkamiesten ja puolueiden valvontakoneisto. Se voisi hyvin olla nykyinen Suojelupoliisi, jonka tehtävä laajenisi kaikkien valtiomme ministeriöiden ja virkamiestemme yläpuolelle, kuten sisäministeriön ja etenkin myös poliisihallituksen tarkastuksiin saakka, aina poliisiylijohtajaa myöden, joka olisi ns. ”sisäinen tutkinta”. Ei enää Jari Aarnioita ym. pälkähästä pääseviä rattijuoppo komisaareja tai tuppeen sahattuja ministerin lautakasoja. Tätä koneistoa siis valvoisi vain eduskunta ja presidentti, jolle se olisi tilivelvollinen. Mikään mahti Suomessa ei saisi olla estämässä tämän koneiston prosessoivaa tutkintaa. Sen pelko jo yksin pitää olla ennaltaehkäisevällä tavalla vaikuttava tekijä.

5. Kaikki lakisääteiset vakuutusjärjestelmät kaikki pois vakuutusyhtiöiltä, puolueiden ammattiliittojen alaisuuteen, jota valvotaan suoraan Presidentin alaisuudessa toimivan valvontayksikön kautta. Näin poistuu jättimäinen lakiin perustuva pientuloisten hyväksikäyttö, Yelin tuoma pakkopulla pienyrittäjälle, jonka maksamat eläkemaksut ovat järjettömän kohtuuttomia, eivätkä koskaan palaudu yrittäjän eläkekäyttöön, vaan vakuutusyhtiön palatsien kustantamiseen jossain päin maailmaa. Niin poistuu myös korruptio ja varojemme yltiöpäinen siirto Cayman saarille ja Panamaan.

Samoin tapaturma- ja sairauseläke vakuutusten korvausvelvollisuuksien tarkastus ja korvausten maksuunpanomääräys täytyy saada pois vakuutusyhtiön ostetuilta lääkäreiltä, puolueettomiksi valtion lääkäreiden vastuulle, joiden taustalla olisi jälleen kontrolli, koska rahalla saa ja hevosella pääsee. Siellä liikkuu liian suuret summat, pysyäkseen kaikilta osin itsekseen oikeudenmukaisena. Vakuutusyhtiöillä, toisin sanoen on tänä päivänä aivan liian paljon valtaa, joka ulottuu aina virastoihin saakka. Nämä lonkerot on voitava katkaista.

6. Kansaneläkelaitos ja ministeriöt säilytettäisiin ennallaan mutta niiden virkamiehiä pitää Presidentin alla olevan valvontakoneiston valvoa, eikä ministeriö itse kukkona kaalimaalla.

7. Perustetaan valtion alainen puolue, joka kulkee nimellä Kansanpuolue tms. joka ajaa pelkästään virkamiesten, valtiontyöntekijöiden, työttömien, opiskelijoiden ja eläkeläisten asiaa. Sinne valitaan eduskuntaryhmä, kuten muihinkin puolueisiin ja sen ammattiliitot olisivat julkisen hallinnon virkamiesliitot, opetus- ja terveydenhuollon liitto kaikki samassa paketissa. Todella iso ja voimakas eduskunnassa. Sivuuttaa varmasti SDP:n kokonaan ja tätä valvoo samalla tavalla Presidentin vastuun alla oleva virkamiesten valvontakoneisto.

8. Eduskunta valvoo taas presidentin hallintoa

9. Ministeriöt jaetaan pääministerin johdolla, kuten ennenkin

10. Pankkijärjestelmän valvonta Suomen pankin alle, jota valvoo jälleen Presidentin hallinnon valvontaryhmä, jota valvoo eduskunta.

LISÄKSI: Kaikille pk-yrittäjille pakollinen 4 viikon kesäloma, jonka aikana valtion viranomaiset ottavat yritysjohdon haltuun ja tekevät tilintarkastukset ja seuraavan vuoden verosuunnitelman. Antavat lisäksi mahdollisia ohjeita yrittäjälle seuraaviin siirtoihin. Vuosittaisen kesäloma-ajankohdan määrää valtion virkamiehet yrittäjän toiveet huomioiden.

Arvonlisävero lasketaan yleisesti 17%:n mutta elintarvikkeet, ravintolaruoka, yksityiset terveyspalvelut ja maan sisäiset kulkuvälineet 5%:n alv veroon. Näin saadaan työnteko , työmatkat ja muut siihen liittyvät asiat mahdollisimman joustavaksi ja edulliseksi.

Jos joku kysyy, mistä nämä myönnytykset rahoitetaan, niin sanon vaan että Suomen työstä on erilaisin petoksin rahastettu jo kymmeniä vuosia muka hyvään tarkoitukseen eläkerahastoista  ay- ja työmarkkinarahastoiden kautta. Nuo summat ovat kymmeniä miljardeja, joilla rahoitettaisiin mitä tahansa Suomessa. Kontrolliyhteiskunta ei saa painottua kansalaisiin, vaan virkamiehiin ja hallintoon.

MUTTA! Mikään edellämainittu ei toteudu, eikä mikään muukaan hieno suunnitelma.

Maailma syöksyy omahyväisenä ja ahneena hamaan loppuunsa. Mutta kun Jeesus tulee, hallitukset kaatuvat ja valvontakoneistoa ei tarvita, koska Jeesus valvoo yhdessä Pyhiensä kanssa koko maailman oikeudenmukaisuutta. Me tulemme olemaan Kristuksen pappeja ja tuomareita, eli Hänen luonnollista ja oikeudenmukaista hallintokoneistoa.

Se maailmanaika tulee olemaan sellainen ettei kukaan tee työtä, josta toinen saa siitä hyödyn. Jos rikos tapahtuu, se tullaan tietämään jo sitä suunniteltaessa ja rikoksen tekijä joutuu vastuuseen. Jeesus lukee Henkensä kautta jokaisen pienimmätkin ajatukset. Kuulostaa 100% kontrollisyhteiskunnalta. Mutta ota huomioon, että sitä se toki on jo tänäkin päivänä ja ollut maailman luomisesta saakka, sillä erolla että Jeesus ei huutele tekojasi, vaan ne jokainen tekosi ja sanasi tullaan merkitsemään kirjoihin ja kanssiin viimeistä tuomiota varten. Siksi on hyvä olla Jeesuksen veren suojassa!

 

Takaisin etusivulle

 
 
17.8.2016
 

Ylösotto ei ole sidoksissa tähän, mutta nyt puhutaan SIITÄ rauhasta!

Nyt en enää puhu Israelin rauhasta, koska olen huomannut että kun koko muu maailma katsoo ja tuijottaa yhteen aisaan, jää vieressä olevat asiat huomiotta.

Elikkä mitä jos emme puhukaan Israelin rauhasta vaan jostain muusta:

Danile 9:24-27 Seitsemänkymmentä viikkoa on säädetty sinun kansallesi ja pyhälle kaupungillesi; silloin luopumus päättyy, ja synti sinetillä lukitaan, ja pahat teot sovitetaan, ja iankaikkinen vanhurskaus tuodaan, ja näky ja profeetta sinetillä vahvistetaan, ja kaikkeinpyhin voidellaan. Ja tiedä ja käsitä: siitä ajasta, jolloin tuli se sana, että Jerusalem on jälleen rakennettava, voideltuun, ruhtinaaseen, asti, on kuluva seitsemän vuosiviikkoa; ja kuusikymmentäkaksi vuosiviikkoa, niin se jälleen rakennetaan toreinensa ja vallihautoinensa, mutta keskellä ahtaita aikoja. Ja kuudenkymmenen kahden vuosiviikon mentyä tuhotaan voideltu, eikä häneltä jää ketään. Ja kaupungin ja pyhäkön hävittää hyökkäävän ruhtinaan väki, mutta hän itse saa loppunsa tulvassa. Ja loppuun asti on oleva sota: hävitys on säädetty. Ja hän tekee liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi, ja puoleksi vuosiviikoksi hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin; ja hävittäjä tulee kauhistuksen siivillä. Tämä loppuu vasta, kun säädetty tuomio vuodatetaan hävittäjän ylitse.”

Elikkä kenen rauhasta onkaan kysymys? Alueellisesta rauhasta, Lähi-idän rauhasta, kuten vanha kansa puhuu. Levatti alueen rauhasta.

Dan. 8:25 Ja hänen oveluutensa tähden onnistuu petos hänen kädessään. Hän hautoo suuria sydämessään, ja keskellä rauhaa hän tuottaa turmion monille. Ruhtinasten ruhtinastakin vastaan hän nousee, mutta ilman ihmiskättä hänet muserretaan.

Rauha on 7-vuotinen, sen tiedämme ja se rikotaan sen puolessa välissä.

1. Tess. 5:3 Kun he sanovat: ”Nyt on rauha, ei hätää mitään”, silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.

Matteus 24:15-21 Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa-joka tämän lukee, se tarkatkoon- silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille; joka on katolla, älköön astuko alas noutamaan, mitä hänen huoneessansa on, ja joka on pellolla, älköön palatko takaisin noutamaan vaippaansa. Voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä! Mutta rukoilkaa, ettei teidän pakonne tapahtuisi talvella eikä sapattina. Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule

Daniel 12:10-12 Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät. Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää. Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää.

Nuo Daniel 12:10 luvun jakeet tarkoittavat kahta ylösottoa ”monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan”. Elikkä siinä oli morsian ja häävieraat, jotka tulessa koeteltiin ja saapuvat sitten Joh.ilm. 7. luvun mukaan sinne kun pakanakansojen täysi luku tuli sisälle suuresta ahdistuksesta ja olivat pesseet vaatteensa karitsan verellä.

Nuo 7-vuotiset ajat voidaan laskea ennalta Tisha be Av 9. päivän vuoksi. Sehän kulkee tarkalleen joka vuosi ajallaan ja siitä voidaan päätellä paljon. Esimerkiksi se että juutalaiset ovat tahallaan siirtäneet Tiha be Av 9. pois sapatin kohdalta 10. päivän kohdalle, jonka vuoksi meille tulee sapattiongelma. Ei nämä päivät Jumalan silmissä ole muuta kuin Israelin kansan huijausyritys.

Olen merkannut nyt nuo päivät jossa on tuo Matteus 24:15-20 mainittu sapattiongelma ja kuten huomaat, niin tuossa on keskiviikkona 29.7.2020 mahdollisuus ja sitten mielenkiintoinen päivä la 17.7.2021 jolloin tuo Tisha be Av 9. alkaa heti sapatin päätyttyä. Nämä päivät lasketaan siis tasan 1290 päivän päässä 7-vuotisen rauhan puolessa välissä.

Tish’a B’Av alkaa:
La, 21.7.2018 klo 18:00 -> (10. Av, 5778) SAPATTIONGELMA
La, 10.8.2019 klo 18:00 -> (10. Av, 5779) SAPATTIONGELMA
Ke, 29.7.2020 klo 18:00 -> (9. Av, 5780)
La, 17.7.2021 klo 18:00 -> (9. Av, 5781) EI SAPATTIONGELMAA
La, 06.8.2022 klo 18:00 -> (10. Av, 5782) SAPATTIONGELMA
Ke, 26.7.2023 klo 18:00 -> (9. Av, 5783)
Ma, 12.8.2024 klo 18:00 -> (9. Av, 5784)

Tämä tarkoittaisi vasta koko ensi vuoden loputtua rauhaa tammikuussa 5.1.2018 +1290 pv =Tish’a B’Av Su 18.07.2021 +1290 pv = 28.1.2025 olisi Jeesuksen näkyvän paluun laskettu aika.

Mutta morsian voi silti lähteä Omerina 2017, eikä se ole sidottu tähän laskentaan mitenkään.

Lopuksi on kuitenkin sanottava, että tämä rauha voi silti tulla myös tulevana tammikuuna 17.1.2017 ja siitä laskettuna +1290 pv on Tish’a B’Av To 30.07.2020 ja siitä taas se +1290 pv olisi Jeesuksen paluun laskennallinen päivä 10.2.2024.

 

Takaisin etusivulle

 
 
12.8.2016
 

Pedon nousussa ja ilmestymisessä on nyt ilmennyt merkittävä yhtälö

Moni profetia alkaa saada uusia ulottuvuuksia ja täyttymyksensä. Nimittäin tämä Turkin tapahtuma muuttaa tilanteen perin erilaiseksi, mikä se oli vuosikymmenet.

Venäjäähän normaalisti kutsutaan Googiksi mutta kun alun perin juuri Turkki on ollut se varsinainen Goog, jonka kautta venäläiset ovat saaneet juurensa. Kielen ja uskontonsa he ovat perineet kreikkalaisilta.

Hesekiel 38 saa nyt täyttymyksensä, koska perusrunko joka yhdessä hyökkää aikanaan Israeliin, koostuu (Roos ja Toogarma) Venäjästä, Turkista, Iranista, (Kuus ja Puut) Etiopiasta, Sudanista ja Syyriasta. Nämä yhdessä!

Vielä muutama kuukausi sitten ajattelin että Venäjän on jotenkin vallotettava Turkki, mikäli se mielii sen kanssa liittoutua. Mutta yhtäkkiä kaikki kävi muutamassa tunnissa päälaelleen. Nyt Turkki on selvästi työntämässä natoa ja USA:aa ulos maasta ja ottamassa avosylin Venäjän vastaan.

Profetia kuuluu että Jeesus saapuu pilviin, kun venäläiset saapuvat Konstantinopoliin, elikkä siis Istanbuliin. Tämä voisi tapahtua varmaankin nyt ihan milloin tahansa, jos Turkki niin haluaa.

Vilna Gaonin sanoma 1700-luvulla

Kun kuulette, että Venäjän joukot valtaavat Krimin, tietäkäätte, että messiaaninen aika on alkanut ja hänen askeleensa alkavat kuulua. Sitten kun kuulette, että Venäjän joukot ovat saavuttaneet Konstantinopolin, teidän on
syytä laittaa yllenne sapattivaatteet, koska se tarkoittaa, että Messias tulee millä hetkellä hyvänsä.

Sitten se toinen merkillepantava seikka, Syyrian tilanne, jossa Venäjällä on vahva rooli jo nyt, kuten olla pitää. Siellä ei enää Assadia haluta, mikäli mielitään rauha tehdä, joten Venäjä kääntää kelkan heti kun Assadille löytyy sellainen johtaja tilalle, joka miellyttäisi kaikkia osapuolia. TÄMÄ ON SE PEDON PAIKKA, nimittäin Islamin Mahdin ennustetaan ilmestyvän juuri siellä pohjoisessa Syyriassa pikkukaupungissa Dabiqssa. Tarkemmin sen kaupungin tornissa, josta huudetaan rukouksia.

Pieni sarvi työntää edestään kolme kuningasta, joista yksi on ainakin sitten tämä Assad. Ovatko muut Arabikevään jo syrjäyttämiä hallitsijoita, kuten Gaddafi ja Mubarag? Ken tietää!

 

Takaisin etusivulle

 
 
11.7.2016
 

Mitähän luulette tämän tutkineen? Ei ainakaan valkoselkätikan pesimäalueita

Vaikka olenkin tosiammattilaisten silmin melkein diletantti näissä puolustus- ja ilmapuolustuksellisissa asioissa, niin olen kuitenkin ilmapuolustuksessa palvellut reserviläinen, joten kyllä minukin jotain pitäisi ilmapuolustuksesta ymmärtää.

Kyseessä on joka tapauksessa Suomen ja Viron raja-alueet, joista kone tekee ainakin tarkan topograafisen kuvan sekä laskee rajalta kohta kohdalta kaikkien puolustus- ja ja hyökkäysaseiden käyttövalmiuden, iskukyvyn ja rektioajat, Naton suunnilta suhteessa Pietariin ja Moskovaan.

Tämä laskelma vahvistaa melkoisella varmuudella sen että venäjä tulee tarvitsemaan yhden tukikohdan kokoisen maa-alueen Suomen Lapin länsirajalta ja jostain Kolarin korkeudelta. Siellä suunnalla Norjassa toimii Naton joukot vahvasti.

 

Takaisin etusivulle

 
 
9.7.2016
 

Niilo Ylivainion näkyä 1956 tulkitaan jälleen

Olen tämän selittänyt ennenkin mutta tulee taas ajankohtaiseksi. Miettikää aluksi Matteus 7. luvun viljankorjuutapahtumaa. Siinähän ei selitelty useampaa tilannetta jossa olisi vilja näyttänyt kypsältä. Mutta siinäpä tehtiinkin jotain siihen liittyvää. Siinä sidottiin luste kimppuihin ensin, eli penseät, eli Laodikean seurakunta.

Mikäli Jumalalla olisi tarvetta sanoa että se tapahtuma tulee kaikille uskovillekin ”PAM” yhtäkkiä ja lopullisesti, niin ei tarvittaisi vartiointia, eikä näitä kaikkia muita odottamiseen liittyviä vertauskuvia. Ne tarvitaan ymmärtämään ettei viljankorjuu ole yksiselitteinen asia.

Tämä kaikki nimittäin liittyy juuri sukupolvien mittaiseen odottamiseen, jonka Niilo on saanut kuvaamaan ”kuin filmi katoaa” häipyy unholaan. Tässä näyssä siis kerrotaan jo melkein suoraan että asiaan kuuluu ennustella ja pettyä kuolemaansa saakka, kunnes tulee se neljäs kerta. Eikä Niilonkaan näky tullut 1700 luvulla, jolla olisi ollut syy tähän, vaan oltiin odotettu jo kauan aikaa Jeesusta, jo toista sukupolvea sitten 1850 luvulta ja vasta neljännellä….

Mennäänpä sitten tähän näkyyn:

Niilo Yli-Vainion näky v.1956

1. Näin suunnilleen hehtaarin kokoisen viljavainion. Seisoin sen reunassa. Minulla oli halu ruveta sitä leikkaamaan, mutta vainio oli vihreä. Kuva katosi niin kuin filmi katoaa.

2. Sitten ilmestyi sama vainio taas. Nyt se näytti kypsältä, mutta kun katsoin sitä, siinä oli ohdakkeita ja juolaa. Taaskin minulla oli tunne, että pitäisi ruveta leikkaamaan. Mutta tämäkin kuva katosi.

3. Sitten tuli kolmas kerta. Pelto oli muuttunut kullankeltaiseksi. Sellaiseksi kuin pellon pitää leikkuuaikana olla. Taas kuva katosi…

4. …ja tuli sitten neljännen kerran. Tuuli nousi, idästä, toi synkkiä pilviä, isoja lonkoja, ne laskeutuivat alaspäin. Minulle tuli tunne, että tulossa on hirmumyrsky.

Juuri silloin lähtivät vanhanaikaiset vankkurit liikkeelle. Tuli miehiä, jotka nostivat hirmuisella kiireellä lyhteitä vankkureille, leikattua viljaa, pilvien alla, tuulessa, mustien pilvien alla. Siihen päättyi näky.

Jarmo jatkaa: Elikkä tässä näyssä vihjeenä on hyvin paljon asiaa, kuten vaikka että vilja jo näyttää siltä että sen voisi leikata, vaan ei kuitenkaan. Edelleen tuntuu jo siltä se jo pitää leikata, vaan ei sitten kuitenkaan, vaan vasta kun tuuli nousee idästä ja näyttää että nyt tulee hirmumyrsky, kuten tänä päivänä jo ääneenkin, kuten ex. Neuvostoliiton presidentti ”Gorba” jo tänään puhui kuumasta sodasta.

Kun hetki vielä odotellaan, niin Venäjä tekee vaatimuksen meille luovuttaa alueita Lapissa, josta alkaa vääntö joka johtaa konfliktiin nimenomaan Lapissa ja Rajajoosepissa tai Näätämössä. Ehkä jopa molemmissa.

Senkin odotan tapahtuvan että jotkut alkavat kysellä sitä kuuluisaa öljyä, onko teillä antaa, kun minulla ei ole.

 

Takaisin etusivulle

 
 
5.7.2016
 

Venäjän punainen viiva

Tässä tulee vakavaa tosiasiaa lähitulevaisuuden pyrkimyksistämme. Me olemme kovasti jo länsimielinen ja ennen kaikkea vakaan itsenäisyytemme ja koskemattomuutemme sokaisemia, aivan samalla tavalla kuin AY-liikkeet ja sen työntekijät niiden suojissa. Kun maailman talous romahtaa, romahtaa myös palkat ja kaikki AY-sopimukset lakkaavat yksinkertaisesti olemasta. Samoin käy kaikkien näiden itsenäisyyksiemme ja sitoutumattomuuksiemme kanssa, ne muuttuvat kuin ilmaksi jota ei enää ole kuin rajana kartalla.

Minä olen muistaakseni jo 2007 havainnut, kylläkin ihan helpon yhtälön. Ei se ole mitään profetiaa, vaan pelkkää selkeää päättelyä miten Venäjä tulee hoitamaan puolustustaan.

Se tarvitsee Norjan Natoa vastaan pohjoisen Suomen ja lapin vinosti vanhasta Venäjän Pyhtään rajalta ylös Ouluun ja siitä aina Kilpisjärvelle.

Samoin Venäjä tarvitsee maat Valkovenäjän ja Ukrainan, Krimin ja Georgian puskurikseen. Tämä on melkoisen selvää puolustus-strategiaa puolustaa Pietaria ja Moskovaa kaikilta suunnilta.

Kuva piirrokseni vuodelta 2007.

En vaan silloin hoksannut ajatella että Venäjällähän on Kalingradissa peräti kolme valtavaa tukikohtaa, jolla se voi valvoa koko keskistä EU aluetta, joten se ei välttämättä enää Euroopan suhteen tarvitse kuin valmiuden Urainassa. Sehän on ottanut palan jo Georgiaa ja Ukrainaa, joten jäljellä on enää isoin pala mutta kivuliain meille, eli suurin osa Suomea.

 

Takaisin etusivulle

 
 
2.7.2016
 

Osuva pilapiirros on varmasti myös profetiaa

Tämä pilakuva osuu oikeastaan erinomaisesti pedon ideologian syy- ja seuraus akseliin.

Ensin peto yritti saada kaikki alueet haltuunsa, (ilm. 7.) mutta sitten kävi pedolle köpelösti ja se saa kuolinhaavan.

Peto ei kuitenkaan kuole, vaan herää henkiin ja se saa laittomuuden ihmisen johtajakseen, joka on ovela juonissan ja viisas ratkaisuissan. Se tajuaa että Israel on liian voimakas edes yhdessä kaikille Arabimaille, joten se kehittää rauhansuunnitelman seitsemäksi vuodeksi.

Tuon rauhan aikana se kehittää yliluonnollisella tavalla kaikki Levant alueen maat alaisuuteensa kymmenen muun järjestön kanssa yhdessä, kukistaen siinä rytäkässä kolme valtiota, eli kuningasta.

Kohta tämän jälkeen se julistautuu yksinvaltiaaksi Levantilla ja lopulta se julistaa itsensä Jumalaksi, jonka seurauksena se välittömästi iskee Israeliin 1290 päivää sen itsensä aikaan saamasta rauhasta alueella!

Tätä puolestaan seuraa Israelin ydinhyökkäys arabimaita vastaan, jolloin mm. Damaskos katoaa lopullisesti kartalta. Syttyy lyhyt ydinsota koko maailmassa ja moni maa luhistuu. Syntyy pakolaisuutta, jota ennen ei olla nähty jne, koko maa on saastunut.

Tätä seuraa se että koko maailma asettuu vihaisena Israelia vastaan koska se aloitti jne. aletaan lähestyä Harmageddonia. Tämän jälkeen Jeesus tulee 1290 päivän kuluttua ja perustaa tuhatvuotiskauden sitten vasta 1335 päivän kohdalla sodittuaan ensin jne. kerättyään omansa suojiinsa.

Saattaa olla että moni nyt miettii, että meniköhän nyt sanan vastaiseksi mutta luulenpa että ei, koska minua on kaivertanut tämä rauhansopimus jo kauan sellaisena teoriana, jossa on selvästikin pieniä outoja aukkoja.

Lisäksi siitäkin on tehty sellainen pakkomielle, enkä ole saanut juuri tämän vanhastaan kuullun Israelin rauhan sanoman varmuutta mistään, onko edes sellaista varsinaisesti luvassakaan. Mielestäni Israeli ei saa välttämättä rauhaa ennen kuin Jeesus sen tekee, joten näistä sanoista vakuudeksi raamatunlause, ”ja sota on oleva loppuun saakka”.

Elikkä keiden kesken se se rauha oikeastaan loppujenlopuksi tehdään? Toki siinä voisi hyvin olla mukana Israel, en väitä ja varmaan onkin. Mutta kun he sanovat, ”rauha rauha, ei mitään hätää, niin silloin heidät kohtaa turmio”. Tämä lause ei ole oikeen mitenkään sopusoinnussa kuultuu Israelin rauhaan, vaan pikemminkin tähän ISIS-rauhaan, jonka seurauksena peto nousee jota juuri ennen edeltää äkkiarvaamaton turmio, morsiamen ylösotto ja kuuden sinetti, jossa kaikki maan asukkaat pelkäävät koska Jumalan viha on syttymässä.

Olen siis taipuvainen uskomaan että ISIS kun on kukistettu, morsiamen ylösotto on tapahtunut ja sitten peto nousee esiin, joka sitten puheillaan saa aikaan koko Levan alueelle rauhan, johon osallistuu myös yhtenä Israel. Tässä en näe epäraamatullisuuttakaan, päin vastoin, se antaa pedolle sen raamtullisen enusteen täyttymyksen. Mutta pian tätä seuraa turmio kuudennen sinetin muodossa. Näin nuo perofetiat saisivat hyvän linjan.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |