Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
11.7.2016
 

Mitähän luulette tämän tutkineen? Ei ainakaan valkoselkätikan pesimäalueita

Vaikka olenkin tosiammattilaisten silmin melkein diletantti näissä puolustus- ja ilmapuolustuksellisissa asioissa, niin olen kuitenkin ilmapuolustuksessa palvellut reserviläinen, joten kyllä minukin jotain pitäisi ilmapuolustuksesta ymmärtää.

Kyseessä on joka tapauksessa Suomen ja Viron raja-alueet, joista kone tekee ainakin tarkan topograafisen kuvan sekä laskee rajalta kohta kohdalta kaikkien puolustus- ja ja hyökkäysaseiden käyttövalmiuden, iskukyvyn ja rektioajat, Naton suunnilta suhteessa Pietariin ja Moskovaan.

Tämä laskelma vahvistaa melkoisella varmuudella sen että venäjä tulee tarvitsemaan yhden tukikohdan kokoisen maa-alueen Suomen Lapin länsirajalta ja jostain Kolarin korkeudelta. Siellä suunnalla Norjassa toimii Naton joukot vahvasti.

 

Takaisin