Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
5.7.2016
 

Venäjän punainen viiva

Tässä tulee vakavaa tosiasiaa lähitulevaisuuden pyrkimyksistämme. Me olemme kovasti jo länsimielinen ja ennen kaikkea vakaan itsenäisyytemme ja koskemattomuutemme sokaisemia, aivan samalla tavalla kuin AY-liikkeet ja sen työntekijät niiden suojissa. Kun maailman talous romahtaa, romahtaa myös palkat ja kaikki AY-sopimukset lakkaavat yksinkertaisesti olemasta. Samoin käy kaikkien näiden itsenäisyyksiemme ja sitoutumattomuuksiemme kanssa, ne muuttuvat kuin ilmaksi jota ei enää ole kuin rajana kartalla.

Minä olen muistaakseni jo 2007 havainnut, kylläkin ihan helpon yhtälön. Ei se ole mitään profetiaa, vaan pelkkää selkeää päättelyä miten Venäjä tulee hoitamaan puolustustaan.

Se tarvitsee Norjan Natoa vastaan pohjoisen Suomen ja lapin vinosti vanhasta Venäjän Pyhtään rajalta ylös Ouluun ja siitä aina Kilpisjärvelle.

Samoin Venäjä tarvitsee maat Valkovenäjän ja Ukrainan, Krimin ja Georgian puskurikseen. Tämä on melkoisen selvää puolustus-strategiaa puolustaa Pietaria ja Moskovaa kaikilta suunnilta.

Kuva piirrokseni vuodelta 2007.

En vaan silloin hoksannut ajatella että Venäjällähän on Kalingradissa peräti kolme valtavaa tukikohtaa, jolla se voi valvoa koko keskistä EU aluetta, joten se ei välttämättä enää Euroopan suhteen tarvitse kuin valmiuden Urainassa. Sehän on ottanut palan jo Georgiaa ja Ukrainaa, joten jäljellä on enää isoin pala mutta kivuliain meille, eli suurin osa Suomea.

 

Takaisin