Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
12.8.2016
 

Pedon nousussa ja ilmestymisessä on nyt ilmennyt merkittävä yhtälö

Moni profetia alkaa saada uusia ulottuvuuksia ja täyttymyksensä. Nimittäin tämä Turkin tapahtuma muuttaa tilanteen perin erilaiseksi, mikä se oli vuosikymmenet.

Venäjäähän normaalisti kutsutaan Googiksi mutta kun alun perin juuri Turkki on ollut se varsinainen Goog, jonka kautta venäläiset ovat saaneet juurensa. Kielen ja uskontonsa he ovat perineet kreikkalaisilta.

Hesekiel 38 saa nyt täyttymyksensä, koska perusrunko joka yhdessä hyökkää aikanaan Israeliin, koostuu (Roos ja Toogarma) Venäjästä, Turkista, Iranista, (Kuus ja Puut) Etiopiasta, Sudanista ja Syyriasta. Nämä yhdessä!

Vielä muutama kuukausi sitten ajattelin että Venäjän on jotenkin vallotettava Turkki, mikäli se mielii sen kanssa liittoutua. Mutta yhtäkkiä kaikki kävi muutamassa tunnissa päälaelleen. Nyt Turkki on selvästi työntämässä natoa ja USA:aa ulos maasta ja ottamassa avosylin Venäjän vastaan.

Profetia kuuluu että Jeesus saapuu pilviin, kun venäläiset saapuvat Konstantinopoliin, elikkä siis Istanbuliin. Tämä voisi tapahtua varmaankin nyt ihan milloin tahansa, jos Turkki niin haluaa.

Vilna Gaonin sanoma 1700-luvulla

Kun kuulette, että Venäjän joukot valtaavat Krimin, tietäkäätte, että messiaaninen aika on alkanut ja hänen askeleensa alkavat kuulua. Sitten kun kuulette, että Venäjän joukot ovat saavuttaneet Konstantinopolin, teidän on
syytä laittaa yllenne sapattivaatteet, koska se tarkoittaa, että Messias tulee millä hetkellä hyvänsä.

Sitten se toinen merkillepantava seikka, Syyrian tilanne, jossa Venäjällä on vahva rooli jo nyt, kuten olla pitää. Siellä ei enää Assadia haluta, mikäli mielitään rauha tehdä, joten Venäjä kääntää kelkan heti kun Assadille löytyy sellainen johtaja tilalle, joka miellyttäisi kaikkia osapuolia. TÄMÄ ON SE PEDON PAIKKA, nimittäin Islamin Mahdin ennustetaan ilmestyvän juuri siellä pohjoisessa Syyriassa pikkukaupungissa Dabiqssa. Tarkemmin sen kaupungin tornissa, josta huudetaan rukouksia.

Pieni sarvi työntää edestään kolme kuningasta, joista yksi on ainakin sitten tämä Assad. Ovatko muut Arabikevään jo syrjäyttämiä hallitsijoita, kuten Gaddafi ja Mubarag? Ken tietää!

 

Takaisin