Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
9.7.2016
 

Niilo Ylivainion näkyä 1956 tulkitaan jälleen

Olen tämän selittänyt ennenkin mutta tulee taas ajankohtaiseksi. Miettikää aluksi Matteus 7. luvun viljankorjuutapahtumaa. Siinähän ei selitelty useampaa tilannetta jossa olisi vilja näyttänyt kypsältä. Mutta siinäpä tehtiinkin jotain siihen liittyvää. Siinä sidottiin luste kimppuihin ensin, eli penseät, eli Laodikean seurakunta.

Mikäli Jumalalla olisi tarvetta sanoa että se tapahtuma tulee kaikille uskovillekin ”PAM” yhtäkkiä ja lopullisesti, niin ei tarvittaisi vartiointia, eikä näitä kaikkia muita odottamiseen liittyviä vertauskuvia. Ne tarvitaan ymmärtämään ettei viljankorjuu ole yksiselitteinen asia.

Tämä kaikki nimittäin liittyy juuri sukupolvien mittaiseen odottamiseen, jonka Niilo on saanut kuvaamaan ”kuin filmi katoaa” häipyy unholaan. Tässä näyssä siis kerrotaan jo melkein suoraan että asiaan kuuluu ennustella ja pettyä kuolemaansa saakka, kunnes tulee se neljäs kerta. Eikä Niilonkaan näky tullut 1700 luvulla, jolla olisi ollut syy tähän, vaan oltiin odotettu jo kauan aikaa Jeesusta, jo toista sukupolvea sitten 1850 luvulta ja vasta neljännellä….

Mennäänpä sitten tähän näkyyn:

Niilo Yli-Vainion näky v.1956

1. Näin suunnilleen hehtaarin kokoisen viljavainion. Seisoin sen reunassa. Minulla oli halu ruveta sitä leikkaamaan, mutta vainio oli vihreä. Kuva katosi niin kuin filmi katoaa.

2. Sitten ilmestyi sama vainio taas. Nyt se näytti kypsältä, mutta kun katsoin sitä, siinä oli ohdakkeita ja juolaa. Taaskin minulla oli tunne, että pitäisi ruveta leikkaamaan. Mutta tämäkin kuva katosi.

3. Sitten tuli kolmas kerta. Pelto oli muuttunut kullankeltaiseksi. Sellaiseksi kuin pellon pitää leikkuuaikana olla. Taas kuva katosi…

4. …ja tuli sitten neljännen kerran. Tuuli nousi, idästä, toi synkkiä pilviä, isoja lonkoja, ne laskeutuivat alaspäin. Minulle tuli tunne, että tulossa on hirmumyrsky.

Juuri silloin lähtivät vanhanaikaiset vankkurit liikkeelle. Tuli miehiä, jotka nostivat hirmuisella kiireellä lyhteitä vankkureille, leikattua viljaa, pilvien alla, tuulessa, mustien pilvien alla. Siihen päättyi näky.

Jarmo jatkaa: Elikkä tässä näyssä vihjeenä on hyvin paljon asiaa, kuten vaikka että vilja jo näyttää siltä että sen voisi leikata, vaan ei kuitenkaan. Edelleen tuntuu jo siltä se jo pitää leikata, vaan ei sitten kuitenkaan, vaan vasta kun tuuli nousee idästä ja näyttää että nyt tulee hirmumyrsky, kuten tänä päivänä jo ääneenkin, kuten ex. Neuvostoliiton presidentti ”Gorba” jo tänään puhui kuumasta sodasta.

Kun hetki vielä odotellaan, niin Venäjä tekee vaatimuksen meille luovuttaa alueita Lapissa, josta alkaa vääntö joka johtaa konfliktiin nimenomaan Lapissa ja Rajajoosepissa tai Näätämössä. Ehkä jopa molemmissa.

Senkin odotan tapahtuvan että jotkut alkavat kysellä sitä kuuluisaa öljyä, onko teillä antaa, kun minulla ei ole.

 

Takaisin