Pelastussanoma

 

Israelin rauha 
 
2.7.2016
 

Osuva pilapiirros on varmasti myös profetiaa

Tämä pilakuva osuu oikeastaan erinomaisesti pedon ideologian syy- ja seuraus akseliin.

Ensin peto yritti saada kaikki alueet haltuunsa, (ilm. 7.) mutta sitten kävi pedolle köpelösti ja se saa kuolinhaavan.

Peto ei kuitenkaan kuole, vaan herää henkiin ja se saa laittomuuden ihmisen johtajakseen, joka on ovela juonissan ja viisas ratkaisuissan. Se tajuaa että Israel on liian voimakas edes yhdessä kaikille Arabimaille, joten se kehittää rauhansuunnitelman seitsemäksi vuodeksi.

Tuon rauhan aikana se kehittää yliluonnollisella tavalla kaikki Levant alueen maat alaisuuteensa kymmenen muun järjestön kanssa yhdessä, kukistaen siinä rytäkässä kolme valtiota, eli kuningasta.

Kohta tämän jälkeen se julistautuu yksinvaltiaaksi Levantilla ja lopulta se julistaa itsensä Jumalaksi, jonka seurauksena se välittömästi iskee Israeliin 1290 päivää sen itsensä aikaan saamasta rauhasta alueella!

Tätä puolestaan seuraa Israelin ydinhyökkäys arabimaita vastaan, jolloin mm. Damaskos katoaa lopullisesti kartalta. Syttyy lyhyt ydinsota koko maailmassa ja moni maa luhistuu. Syntyy pakolaisuutta, jota ennen ei olla nähty jne, koko maa on saastunut.

Tätä seuraa se että koko maailma asettuu vihaisena Israelia vastaan koska se aloitti jne. aletaan lähestyä Harmageddonia. Tämän jälkeen Jeesus tulee 1290 päivän kuluttua ja perustaa tuhatvuotiskauden sitten vasta 1335 päivän kohdalla sodittuaan ensin jne. kerättyään omansa suojiinsa.

Saattaa olla että moni nyt miettii, että meniköhän nyt sanan vastaiseksi mutta luulenpa että ei, koska minua on kaivertanut tämä rauhansopimus jo kauan sellaisena teoriana, jossa on selvästikin pieniä outoja aukkoja.

Lisäksi siitäkin on tehty sellainen pakkomielle, enkä ole saanut juuri tämän vanhastaan kuullun Israelin rauhan sanoman varmuutta mistään, onko edes sellaista varsinaisesti luvassakaan. Mielestäni Israeli ei saa välttämättä rauhaa ennen kuin Jeesus sen tekee, joten näistä sanoista vakuudeksi raamatunlause, ”ja sota on oleva loppuun saakka”.

Elikkä keiden kesken se se rauha oikeastaan loppujenlopuksi tehdään? Toki siinä voisi hyvin olla mukana Israel, en väitä ja varmaan onkin. Mutta kun he sanovat, ”rauha rauha, ei mitään hätää, niin silloin heidät kohtaa turmio”. Tämä lause ei ole oikeen mitenkään sopusoinnussa kuultuu Israelin rauhaan, vaan pikemminkin tähän ISIS-rauhaan, jonka seurauksena peto nousee jota juuri ennen edeltää äkkiarvaamaton turmio, morsiamen ylösotto ja kuuden sinetti, jossa kaikki maan asukkaat pelkäävät koska Jumalan viha on syttymässä.

Olen siis taipuvainen uskomaan että ISIS kun on kukistettu, morsiamen ylösotto on tapahtunut ja sitten peto nousee esiin, joka sitten puheillaan saa aikaan koko Levan alueelle rauhan, johon osallistuu myös yhtenä Israel. Tässä en näe epäraamatullisuuttakaan, päin vastoin, se antaa pedolle sen raamtullisen enusteen täyttymyksen. Mutta pian tätä seuraa turmio kuudennen sinetin muodossa. Näin nuo perofetiat saisivat hyvän linjan.

 

Takaisin