Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
18.8.2016
 

Intouduin eileisestä puhelinkeskustelusta lapsuuden ystävän kanssa politisoimaan

Teema: Maan koko puolue- ja ammattiliitto, sekä sen vakuutusjärjestelmä uusiksi

Puhuin eilen ateistiystäväni kanssa, joka murehti mätää hallintoamme ja pohdimme kun meidän nuoruudessamme oli sentään vielä aitoa toisistamme välittämistä. Nyt ei enää ajatella kuin kolmea asiaa, itseä, rahaa ja itseä. Kaikki mikä alkaa hyvällä, päättyy pahalla tämän saman kaavan kautta. Tämä ystävänihän aina innolla puhuu korruptoituneesta kirkosta, johon luulee aina minut saavan syyttämään Jumalaa mutta minä aina sanon että kirkot ovat mätiä, me tiedämme sen.

Muistelimme 1600 luvun kirkkoja ja sitä niiden ahneuden hulluutta kun anekaupat kukoistivat ja Jumalan pelosta tehtiin ehtymätön rahasampo.

Sitten muistelimme miten tämä päättyi 1700 luvun Ranskassa. Giljotiiniin.

Kannattaisi siis Sipilän ja Nalle Wahlroosin pitää kravatista kiinni ja höllentää ahneutensa mittaa. Mutta kun kaikkihan ei ole enää korjattavissa ja siksi me menemme syöksykierteessä suohon.

Kirkkommekin oli jokaisen uskonpuhdistuksen jälkeen hieno kultainen pää, kunnes se sai hopeiset olkapäät, vaskisen vatsan, pronssiset lanteet ja reidet, sekä lopulta rautaiset ja saviset jalat. Lopulta se meni murskaksi omaan suuruuteensa. Näin kävi myös Suomen hienoille järjestelmille, joita se alkoi luomaan heti sotakorvaukset maksettuaan. Voi kun ne olivat koko maailman ylpeys, päättyen Nokiaan, kasinotalouteen ja Panamaan.

Minä siis ehdottaisin hypoteettisesti seuraavaa, joka ajaisi monta sisäänsä mädännyttä suurta paisetta Suomesta. Huomautan kuitenkin että tämä on vain oma hypoteesi, enkä siis ole alkamassa politiikkaan millään tavalla. Olen vaan vanhana yrittäjänä pannut merkille paljon erilaisia pointteja yhteiskunnassa.

No tässä tulee kymmenkohtainen lista ongelmista ja niiden ratkaisemismalleista. Nämä koskevat erityisesti niitä asioita joista tulee Suomen suurimmat summat, jotka ovat kehitetty hyvän asian edestä mutta ovat sitten mädänneet ahneuden ja hyväksikäyttötilaisuuden tultua:

Mutta ensin pitää päästä ulos EU:sta

1. Kaikki nykyiset yhdistys- ym. -pohjaiset ammattiliitot nurin ja näiden henkilöstö sekä muu koneisto saisi valita puolueen, jonka alle he sitten menisivät. Sekä kaikki ammattiliitot valtion koneiston hallinnollisiksi, osaksi yhteiskuntaa. Eikä kukaan saa perustaa ammattiliittoja, kuin rekisteröidyt puolueet. Mikäli haluaa olla liiton jäsen, niin se on valittava hallinnon puolueen ajamien asioiden pohjalta. Liittoon ei tarvitse mennä, kuten ei nytkään.

2. Yksikään ammattiliitto ei saisi omistaa mitään, kuten tänä päivänä niiden johtajilla on järkyttävät edut ja nuo ammattiliitot omistavat kokonaisia asuinalueita, suuria firmoja, konserneja ja osakkeita ympäri maailmaa. Ne imevät yhteiskunnasta jokaisen liikkuvan euron Korruptio ja veronkierto kukoistaa selkiemme takana, visusti liittojen ovien ja kabinettien pimeissä nurkissa.

Eduskunnan puoluetukien pitää rahoittaa ammattiliittoa sen jäsenten määrän perusteella, joten se ei kasva yli äyräiden. Näin säilyy ammattiliittojen alkuperäinen tarkoitus, eikä se enää rahoita sen johtajistoa, muuta koneistoa, eikä laajenna bisneksiä minnekään.

3. Kunkin ammattiliiton henkilökunnan valitsee puolue sisältä käsin ja eduskunta maksaa sille palkan puoluetuista. Valtion tilintarkastajat valvovat.

4. Presidentin alle luodaan ihan uusi järjestelmä, joka on tilivelvollinen vain eduskunnalle ja presidentille. Sille asetetaan velvoitteeksi valtion tilintarkastus, kaikkien valtion virkamiesten ja puolueiden valvontakoneisto. Se voisi hyvin olla nykyinen Suojelupoliisi, jonka tehtävä laajenisi kaikkien valtiomme ministeriöiden ja virkamiestemme yläpuolelle, kuten sisäministeriön ja etenkin myös poliisihallituksen tarkastuksiin saakka, aina poliisiylijohtajaa myöden, joka olisi ns. ”sisäinen tutkinta”. Ei enää Jari Aarnioita ym. pälkähästä pääseviä rattijuoppo komisaareja tai tuppeen sahattuja ministerin lautakasoja. Tätä koneistoa siis valvoisi vain eduskunta ja presidentti, jolle se olisi tilivelvollinen. Mikään mahti Suomessa ei saisi olla estämässä tämän koneiston prosessoivaa tutkintaa. Sen pelko jo yksin pitää olla ennaltaehkäisevällä tavalla vaikuttava tekijä.

5. Kaikki lakisääteiset vakuutusjärjestelmät kaikki pois vakuutusyhtiöiltä, puolueiden ammattiliittojen alaisuuteen, jota valvotaan suoraan Presidentin alaisuudessa toimivan valvontayksikön kautta. Näin poistuu jättimäinen lakiin perustuva pientuloisten hyväksikäyttö, Yelin tuoma pakkopulla pienyrittäjälle, jonka maksamat eläkemaksut ovat järjettömän kohtuuttomia, eivätkä koskaan palaudu yrittäjän eläkekäyttöön, vaan vakuutusyhtiön palatsien kustantamiseen jossain päin maailmaa. Niin poistuu myös korruptio ja varojemme yltiöpäinen siirto Cayman saarille ja Panamaan.

Samoin tapaturma- ja sairauseläke vakuutusten korvausvelvollisuuksien tarkastus ja korvausten maksuunpanomääräys täytyy saada pois vakuutusyhtiön ostetuilta lääkäreiltä, puolueettomiksi valtion lääkäreiden vastuulle, joiden taustalla olisi jälleen kontrolli, koska rahalla saa ja hevosella pääsee. Siellä liikkuu liian suuret summat, pysyäkseen kaikilta osin itsekseen oikeudenmukaisena. Vakuutusyhtiöillä, toisin sanoen on tänä päivänä aivan liian paljon valtaa, joka ulottuu aina virastoihin saakka. Nämä lonkerot on voitava katkaista.

6. Kansaneläkelaitos ja ministeriöt säilytettäisiin ennallaan mutta niiden virkamiehiä pitää Presidentin alla olevan valvontakoneiston valvoa, eikä ministeriö itse kukkona kaalimaalla.

7. Perustetaan valtion alainen puolue, joka kulkee nimellä Kansanpuolue tms. joka ajaa pelkästään virkamiesten, valtiontyöntekijöiden, työttömien, opiskelijoiden ja eläkeläisten asiaa. Sinne valitaan eduskuntaryhmä, kuten muihinkin puolueisiin ja sen ammattiliitot olisivat julkisen hallinnon virkamiesliitot, opetus- ja terveydenhuollon liitto kaikki samassa paketissa. Todella iso ja voimakas eduskunnassa. Sivuuttaa varmasti SDP:n kokonaan ja tätä valvoo samalla tavalla Presidentin vastuun alla oleva virkamiesten valvontakoneisto.

8. Eduskunta valvoo taas presidentin hallintoa

9. Ministeriöt jaetaan pääministerin johdolla, kuten ennenkin

10. Pankkijärjestelmän valvonta Suomen pankin alle, jota valvoo jälleen Presidentin hallinnon valvontaryhmä, jota valvoo eduskunta.

LISÄKSI: Kaikille pk-yrittäjille pakollinen 4 viikon kesäloma, jonka aikana valtion viranomaiset ottavat yritysjohdon haltuun ja tekevät tilintarkastukset ja seuraavan vuoden verosuunnitelman. Antavat lisäksi mahdollisia ohjeita yrittäjälle seuraaviin siirtoihin. Vuosittaisen kesäloma-ajankohdan määrää valtion virkamiehet yrittäjän toiveet huomioiden.

Arvonlisävero lasketaan yleisesti 17%:n mutta elintarvikkeet, ravintolaruoka, yksityiset terveyspalvelut ja maan sisäiset kulkuvälineet 5%:n alv veroon. Näin saadaan työnteko , työmatkat ja muut siihen liittyvät asiat mahdollisimman joustavaksi ja edulliseksi.

Jos joku kysyy, mistä nämä myönnytykset rahoitetaan, niin sanon vaan että Suomen työstä on erilaisin petoksin rahastettu jo kymmeniä vuosia muka hyvään tarkoitukseen eläkerahastoista ay- ja työmarkkinarahastoiden kautta. Nuo summat ovat kymmeniä miljardeja, joilla rahoitettaisiin mitä tahansa Suomessa. Kontrolliyhteiskunta ei saa painottua kansalaisiin, vaan virkamiehiin ja hallintoon.

MUTTA! Mikään edellämainittu ei toteudu, eikä mikään muukaan hieno suunnitelma.

Maailma syöksyy omahyväisenä ja ahneena hamaan loppuunsa. Mutta kun Jeesus tulee, hallitukset kaatuvat ja valvontakoneistoa ei tarvita, koska Jeesus valvoo yhdessä Pyhiensä kanssa koko maailman oikeudenmukaisuutta. Me tulemme olemaan Kristuksen pappeja ja tuomareita, eli Hänen luonnollista ja oikeudenmukaista hallintokoneistoa.

Se maailmanaika tulee olemaan sellainen ettei kukaan tee työtä, josta toinen saa siitä hyödyn. Jos rikos tapahtuu, se tullaan tietämään jo sitä suunniteltaessa ja rikoksen tekijä joutuu vastuuseen. Jeesus lukee Henkensä kautta jokaisen pienimmätkin ajatukset. Kuulostaa 100% kontrollisyhteiskunnalta. Mutta ota huomioon, että sitä se toki on jo tänäkin päivänä ja ollut maailman luomisesta saakka, sillä erolla että Jeesus ei huutele tekojasi, vaan ne jokainen tekosi ja sanasi tullaan merkitsemään kirjoihin ja kanssiin viimeistä tuomiota varten. Siksi on hyvä olla Jeesuksen veren suojassa!

 

Takaisin