23.1.2017

Tarvitseeko rauhansopimuksen tulla ihan päivälleen? Raamattu ei sano sitä suoraan.

Raamatussa ei tietääkseni olla puhuttu rauhansopimuksesta, vaan rauhasta alueella, "jolla on puoliväli" joka siis rikotaan sen ollessa puolessa välissä. Tämän rauhan pituutta ei tietääkseni ole mainittu missään päivälleen, vaan laskennallisesti. Elikkä Danielin kirjassa 12. luvussa kerrotaan päivälleen sen jälkimmäinen puolikas. JOTEN.... se on 7-vuotinen.

TÄLLÄ HETKELLÄ LÄHI-IDÄN RAUHAA TEHDÄÄN ASTANASSA = synonyymi sanalle saatana, satan, santa = astana. Paikka on muutenkin varsinainen pimeä maailmankolkka joka on Illuminatien uskonnollinen pyhättö ja auringonpalvojien kohde. Siellä tällä hetkellä soravataan tätä rauhaa, eikä missään ole mainittu, että rauha pitäisi olla päivälleen 17.1. jotta se osuu päivälleen taas Tisha be Av kuun yhdeksänteen. Mutta siitä taas pitää mennä päivälleen eteenpäin 1290 päivää, joten rauhan on oltava 7-vuotinen joka tapauksessa, joten sikäli sen täytyy olla ennalta tehty rauhansopimus.

Tein alle kaavan ja asiaa valaisevat raamatunpaikat:
Keskellä rauhaa


16.12.2016

Kun he sanovat rauha, rauha, ei mitään hätää...

Rauha rauha
YKSI KUUKAUSI AIKAA: Nyt kumisee jo rauhankellot molemmilla ISIS rintamilla, kun Syyrian rauhasta jo puhutaan ääneen ja Boko Haramkin väitetään jo kukistuneen.
Alle olen havainnollistanut mistä laskelmasta on kysymys ja kaikille pitäisi kaiketi olla selvä että Israelin Temppelinhävityksen päivä, Tisha be Av 9. on heille suuri onnettomuuksien päivä. Tämä selviää jo pelkästään lukemalla vaikka Wikipediasta mikä on Tisha be Av ja mitä Israelin kansalle on aina tapahtunut tuona surun päivänä.
No mutta Matteus 24:15-20, Daniel 9:27 ja Daniel 12:11 puolestaan kertovat miksi minä lasken tämän näin.
Suomeksi: Koko rauhan aika pitäisi kestää 7 vuotta, joka katkaistaan sen puolessa välissä, jolloin ahdistuksen ajat vaihtuvat Jumalan vihaksi. Eli silloin kun näette hävityksen kauhistuksen seisovan pyhällä paikalla, siitä on oleva 1290 päivää Jeesuksen näkyvään paluuseen, jota edeltää siis tuo sama 1290 päivää, jonka eteenne olen laskenut kalenteriin.
Raamattu on siis ilmoittanut kokonaisajan 7 vuotta ja lopun 1290 päivää mistä ja miksi. No, siitä on helppo päätellä ettei tuo Israelille tapahtuva päivä VOI KERTAKAIKKIAAN OLLA MUU KUIN TISHA BE AV 9.

No tämäkin on samanlainen laskenta kuin Omer, eli jokavuotinen periaatteessa mutta sillä erolla ettei tämän rauhan täyttyminen ole ylösoton päivä ja siksi me tulemme näkemään sen... mikäli jos rauha tosiaan tehdään 17.1.2017 Syyrian alueella, johon Israel komeasti osallistuu ja siinä sisällytetään sen kanssa solmittu 7-vuotinen sopimus. Siitä tiedämme varmuudella että nyt se alkaa.
Tishabeav2020
Tisha be Av 9. voi olla jokavuotinen vähennyslasku, mutta sillä erolla ettei sen vähennyslaskennan aloituspäivä, eli käänteisesti määränpää, tässä esimerkkitapauksessa 30.7.2020 ei saa osua sapatille, elikkä lauantaipäivälle. Se tuo vuosi siis ei voisi koskaan olla. Se sotii Matteus 24:15-20 vastaan, koska moni on rukoillut ettei tuo kyseinen päivä osuisi sapatille. Talvelle se ei voikaan osua, koksa Tisha be Av on aina keskikesällä.

Tisha be Av päivän voit katsoe ennakkoon tuolta:
http://www.timeanddate.com/calendar/?year=2016&country=34


28.11.2016


Rauha rauha, ei mitään hätää - sitten katoaa morsian

Nyt kannattaa alkaa tarkkailla jo ennakoivasti Lähi-idän tilannetta. Siellä sota on kääntynyt liittouman voitoksi ja ISIS saa "kuolinhaavan". Alueellinen rauha voisi tulla nyt alkuvuonna tammikuuna 17.1.2017 ja jos sellainen tulee, niin meillä on hyvä syy uskoa että tässä se laskelma sitten on:
Lähi-idän rauha alkaisi siis 17.1.2017 ja siitä laskettuna +1290 pv on Tish'a B'Av To 30.07.2020 jolloin "hävityksen kauhistus asetetaan" ja rauha rikotaan. Israeliin hyökkää kaikki arabimaat ja saavat niskaansa Israelin ydinkeskityksen. Silloin katoaa Damaskos maailman kartalta ja siitä hetkestä alkaa Jumalan vihan maljojen kaataminen mutta samalla myös suuri sadonkorjuu, jolloin tänne jääneet, elikkä häävieraat pääsevät myös pois. Siitä on siis vielä +1290 pv Jeesuksen näkyvään paluuseen, jonka laskennallinen päivä 10.2.2024. Siitä tosin on vielä 45 päivää, jolloin vasta täyttyy Danielin 12. luvun 1335 päivää hävityksen kauhistuksesta. Silloin Jeesus vasta perustaa tuhatvuotisen valtakunnan. Tuo väliaika menee Jerusalemin piirittäjien pois karkottamiseen, mutta toisaalta myös uskovien kokoamiseen. Maaplaneettamme elvytys saa alkaa.


4.10.2016

Alla oleva Jerusalemin yllä oleva pilvimuodostelma on mitä ilmeisimmin kuvamanipulaatio
Ilkeämielinen ja klikki-tarkoitushakuinen filmi, jolla ei ole todellisuuspohjaa. Tämä siitä syystä
että jos tällainen olisi, niin sen olisi kaikki tiedoitusvälineet jo julkaiseet. Kysyinm tätä asiaa
luotettavalta asiantuntijalta, joka sai minut vakuuttuneeksi, ettei video ole aito.

Mutta sitten minulla on toinen mietelmä, jota olen puntaroinut. Kun Raamatussa lukee kuinka
kaikki kansat kääntyvät Israelia vastaan. Miksi näin todella käy? Se selittyy sillä että ensin
heti ylösoton jälkeen Israel hyökkää järein asein Iranin ydinvoimaloita vastaan ja aiheuttaa
siinä hurjan määrän sivullisia uhreja, saaden koko arabimaat sitä vastaan.
Tämä kuitenkin auheuttaa sen että seitsemäs sinetti avataan ja ne neljä enkeliä menevät
pitämään maan neljälle kulmalle kiinni sodan tuulia, kunnes koko pakanakansat ovat merkitty.
Sitten nämä vapautetaan ja arabit hyökkäävät Israeliin täydellä voimalla ja silloin Israel
käyttää ydinaseitaan ja hävittää suurimman osan naapurimaistaan tuhkaksi, jossa kuolee
kymmeniä miljoonia vain minuuteissa.

Tämä on se mikä saa kaikki maat vihaisiksi Israelille ja silloin ne kokoaa 200 milj. päisen
armeijan Harmageddonin sotaan, jonka Jeesus sitten pysäyttää tulemuksellaan.


3.10.2016

KATSOKAA MITÄ TAPAHTUI ISRAELIN YLLÄ KUN VUOSI VAIHTUI SIELLÄEi siis mitään sattumaa, vaan suuri merkki taivaalla ja pasuunansoiton päivänä!
Tämä ennakoi jotain valtavaa muutosta heidän uudelle vuodelle. Joku aika on päättynyt ja
joku uusi aika on alkanut.

Mutta yksi asia on varmaa, tiedotusvälineet eivät halua kertoa näistä. Luulisi jo jonkun
hälytyskellojen soivan ja tajuavan ettei kyse ole mistään sattumasta, vaan ihan muusta.14.9.2016

Israelin rauha vai alueellinen rauha?

Tossa on väännetty vuosia ja vuosia Israelin rauhaa palestiinasta. Minulle on enemmän ja enemmän nyt alkanut Hengessäni tuntumaan sille, ettei kyse ole Israelin rauhasta, kun puhutaan sanoin "he sanovat rauha rauha, ei mitään hätää ja sitten yhtäkkiä heidät yllättää turmio".
Tämä lause voi olla hyvinkin tarkoitettu Lähi-idän rauhaa, etenkin Syyrian, sen kapinallisten, USA:n, Venäjän, Turkin, Iranin, Irakin ja monen muun alueella aktiivisesti sotivan GLOBAALIA rauhaa, johon ikäänkuin pakotetaan kaikki mukaan, niin myös Palestiina ja Hamas.
Tämän rauhan pituudeksi ilmoitetaan se seitsemän vuotta ja se rikotaan sen puolivälissä.

Mutta se turmio joka seuraa tätä rauhaa, ei olekaan Israelin rauhan rikkoutuminen, eikä ydinsota, koska Johanneksen ilmestyksessä sen seitsemäs sinetti sanoo, että neljä enkeliä menee maan neljälle kulmalle ja näin yksikään sodan tulli ei syty, ennekuin pakanakansat ovat kaikki merkitty Jumalan sinetillä.
Mutta joku turmio heidät yllättää ja se yllätys on ns. kuudes sinetti ja ensimmäiinen pasuuna. Ne ovat meteoriittikuuro, maailman suurin maanjäristys ja rakeet jotka tulevat kivisateen ja veren sekaisena, elikkä tappavaa raekuuroa, kiviä kondensoituneen jään seassa. Tämä sataa alas taivaalta ja rikkoo samalla otsonin, jota seuraa auringon paahde, joka polttaa kolmanneksen maan vihreästä.
Kuudes sietti myös sanoo että se on niin pelottava tapahtuma että kaikki maan kuninkaat, rikkaat ja köyhät parkuvat jne. jne.

Ja mitä tätä ennen luvattiin ilmestyskirjassa vain hieman aiemmin? Siellä sanotaan että "minä pelastan sinut hädän hetkestä, joka on käyvä yli koko maan piirin". Morsian temmataan pois!


2.9.2016

Miksi muslimien on vihattava juutalaisia?

Nonie Darwish:
Jokin aika sitten Pakistanin uskonnollinen johtaja Pirzada Muhammad Raza Saqib Mustafai sanoi: 'Sitten kun juutalaiset on hävitetty...rauhan aurinko alkaa nousta koko maailmaan'. Samaa saarnaa eivät toista vain uskonoppineet vaan myös poliitikot Iranissa, Saudi-Arabiassa, Egyptissä, jne. Se ei ole vain Ahmedinijadin ajatus, vaan koko islamilaisen teologian perusta, että rauha tulee maailmaan vasta kun juutalaiset on hävitetty maan päältä. Kuitenkin vain harvat länsimaiset toimittajat ovat huolestuneita tällaisesta retoriikasta tai välittävät tuoda julkisuuteen tämän islamin kauhean pimeän puolen, joka on pakkomielteinen juutalaisviha.

En usko että tarvitsee olla käyttäytymistieteen tai ryhmäajattelun asiantuntija ymmärtääkseen islamilaisen juutalaisvihan patologian. Meidän kaikkien on aika paljastaa juutalaisiin kohdistuva vihamielisyys. Olemme sen velkaa ihmisyydelle ja totuudelle.

Uskova muslimi ei ymmärrä että sellainen viha on epäsopivaa ja epäpyhää maailmanuskonnolle ja että islamin uskottavuus murenee tämän vihan takia. Muslimin ei ole luvallista tutkiskella itseään tai kyseenalaistaa tätä vihaa. Muslimit puolustelevat juutalaisvihaa väittämällä, että juutalaiset pettivät Muhammadin ja näin ansaitsevat tällaisen kohtelun. Silloin kun itse olin vielä muslimi, uskoin että tämä yksipuolinen islamin kertoma tarina oli riittävä perustelu oikeuttamaan islamilaisten johtajien murhat, terrorin, valheet ja propagandan juutalaisia vastaan. Tavalliselle muslimille jatkuva juutalaisten kiroaminen moskeijoissa tuntuu normaalilta ja jopa pyhältä!

Kun olin tehnyt paljon ajatustyötä, analyysiä, tutkimusta ja kirjoittamista, ymmärsin että juutalaisviha on olennainen perusta islamilaisessa uskonopissa ja muslimit eivät tunnu pääsevän siitä mitenkään eroon. Islam pelkää juutalaisia ja islamin vihollinen numero yksi ovat juutalaiset - tämä on totuus, jota täytyy suojella hinnalla millä hyvänsä. Sillä ei ole väliä kuinka monta muslimimiestä, -naista tai -lasta kuolee, kun islamin mainetta suojellaan. Tärkein muslimien velvollisuus on suojella islamin ja Muhammadin mainetta. Mutta miksi uskonto aiheuttaa tällaista kärsimystä seuraajilleen? Syy on tämä:

Kun Muhammad aloitteli missiotaan levittää islamia, hänen tavoitteenaan oli luoda aidosti arabialainen uskonto, jonka luojana oli arabialainen profeetta, jonka arvot ja kulttuuri olivat arabialaisia. Saadakseen uskottavuutta hän liitti sen kahteen abrahamilaiseen uskontoon, juutalaisuuteen ja kristinuskoon. Hän odotti arabiassa olevien juutalaisten heimojen julistavan hänet Messiaaksi tuoden hänelle legimiteetin arabien keskuudessa ja erityisesti oman mekkalaisen heimonsa, Quraishin, keskuudessa. Koska hänen oma heimonsa torjui hänet ja pilkkasi häntä, Muhammad etsi hyväksyntää juutalaisilta, joita hän kutsui Kirjan kansaksi. Mutta juutalaisten käännyttäminen oli se osa käsikirjoitusta, josta Muhammadin oli selviydyttävä, jotta Mekkalaiset huomaisivat olleensa väärässä torjuessaan hänet.

Tämä oli yksi niistä syistä miksi Muhammad päätti muuttaa Medinaan, kaupunkiin jossa asui pääasiassa juutalaisia ja joitakin köyhiä arabeja. Juutalaiset sallivat Muhammadin asettua kaupunkiin. Alussa mekkalainen Koraani oli täynnä myönnytyksiä juutalaisille, jotka olivat saaneet "johdatuksen ja valkeuden" (5:44) ja jotka "oli asetettu muiden kansojen edelle" (45:16). Mutta kun juutalaiset torjuivat lepyttelyn ja kieltäytyivät kääntymästä islamiin, Muhammad raivostui. Koraanin sanoma muuttui rakkaudesta uhkailuihin ja lopulta puhtaaksi vihaksi, kirouksiksi ja käskyiksi tappaa juutalaiset. Juutalaisten torjunta aiheutti Muhammadille sietämättömän pakkomielteen.

Juutalaiset eivät ainoastaan torjuneet häntä, vaan hän myös kadehti syvästi heidän vaurauttaan. Arabian juutalaiset heimot ansaitsivat elantonsa laillisilla ja menestyvillä liiketoimilla, mutta Muhammad ansaitsi elantonsa ja vaurautensa sodankäynnillä hyökäten arabiheimoja - joskus myös omaa heimoaan - vastaan ottaen heidän omaisuutensa ja ryöstelemällä karavaaneja. Se ei näyttänyt hyvältä miehelle, joka väitti olevansa Jumalan profeetta. Pelkkä juutalaisten olemassaolo sai Muhammadin näytttämään huonolta ja se johti Muhammadin tekemään sanoinkuvaamattoman teurastuksen. 600-900 miestä mestattiin yhdestä heimosta ja naiset ja lapset otettiin orjiksi. Muhammad sai valita ensin kauneimmat naiset seksiorjikseen. Kaikki nämä tunteettomat juutalaisten surmaamiset on tarkasti dokumentoitu islamilaisiin kirjoituksiin Muhammadin elämästä - ei suinkaan häpeällisinä asioina, vaan oikeutettuina tekoina pahoja ihmisiä vastaan.

 

Muhammad ei päässyt yli kokemastaan vihasta, nöyryytyksestä ja torjutuksi tulemisesta 'Kirjan kansan' taholta ja hautoi synkkää piinaansa ja pakkomiellettään siitä, että juutalaisia oli vielä elossa. Kuolinvuoteellaan hän antoi muslimeille tehtäväksi tappaa juutalaisia missä hyvänsä he heitä löytävät, mistä tuli "pyhä käsky", jota muslimit eivät voi hylätä. Muslimit jotka kirjoittivat sharia-lakia, ymmärsivät että Muhammad oli äärimmäisen herkkä arvostelulle ja siksi Muhammadin arvostelusta tuli islamin pahin rikos, jota ei anneta anteeksi vaikka arvostelija katuisi tekoaan. Muhammadin sanoma kuolinvuoteellaan seuraajilleen ei ollut levittää pyhyyttä, rauhaa, hyvyyttä ja kohdella lähimmäistään kuten itseään, vaan jatkaa juutalaisten tappamista ja kansanmurhaa.

Näin tappamisesta tuli pyhä toimitus, jolla osoitettiin tottelevaisuutta Muhammadille ja itselleen Allahille. Muhammad kuvaili itsensä juutalaisten uhriksi, ja muslimien täytyy kostaa hänen puolestaan tuomiopäivään asti. Kaikesta arabien rahasta ja vallasta huolimatta muslimit edelleen tekeytyvät uhreiksi. Shariaan on myös kirjattu laiksi, että jokaisen muslimin tulee puolustaa Muhammadin kunniaa ja islamia verellään ja se sallii monien muiden käskyjen rikkomisen, jos se on tarpeen islamin ja Muhammadin puolustamiseksi. Näin muslimit kantavat suurta taakkaa, pyhää taakkaa, puolustaakseen Muhammadia verellään ja heidän on silloin luvallista tappaa, valehdella, pettää, panetella jne.

Muhammadin on täytynyt tuntea syvää ja äärimmäistä häpeää siitä, mitä hän oli tehnyt juutalaisille ja siksi oli löydettävä erittäin hyvä syy, jolla kansanmurha voitaisiin perustella. Käskemällä muslimeja jatkamaan kansanmurhaa puolestaan jopa kuolemansa jälkeen, hän laajensi häpeän koskemaan kaikkia muslimeja ja islamia itseäänkin. Kaikki muslimit komennettiin seuraamaan Muhammadin esimerkkiä ja jahtaamaan juutalaisia mihin hyvänsä he menivätkään. Sata vuotta Muhammadin kuoleman jälkeen arabit valloittivat Jerusalemin ja rakensivat al-Aqsa-moskeijan juutalaisten temppelin raunioille, juutalaisten pyhimpään paikkaan. Muslimit ajattelivat hävittävänsä juutalaisten muistonkin.

Muhammadin tekemästä Arabien juutalaisten kansanmurhasta tuli synkkä häpeäpilkku islamin historiassa ja se aiheuttaa muslimeissa tänäkin päivänä häpeää, kateutta ja vihaa. Muhammadin ja muslimien silmissä pelkkä juutalaisten olemassaolo, puhumattakaan juutalaisvaltiosta, halventaa islamia ja saa Muhammadin näyttämään enemmänkin massamurhaajalta kuin profeetalta. Jos muslimit tekisivät rauhan juutalaisten kanssa ja myöntäisivät heidän olevan ihmisiä, jotka ansaitsevat samat oikeudet kuin ketä tahansa muukin, sillä olisi tuhoava vaikutus siihen miten muslimit kokevat uskontonsa, historiansa ja profeettansa teot.

Islamilla on paha eksintentiaalinen ongelma. Haluamattaan juutalaiset joutuivat keskelle islamin dilemmaa. Islamin on oikeutettava kansanmurha juutalaisia vastaan. Muhammadilla ja muslimeilla on kaksi vaihtoehtoa: joko juutalaiset ovat pahoja ali-ihmisiä, apinoita, sikoja ja Allahin vihollisia, tai Muhammad oli kansanmurhan toimeenpannut sotaherra eikä hän sovi Jumalan profeetaksi - valinta joka tietäisi islamin loppua.

Silloin ja tänään Muhammad ja muslimit valitsivat ensimmäisen maailmankuvan ja määräsivät vihjauksenkin toisesta maailmankuvasta ankarasti rangaistavaksi. Juutalaisten on pysyttävä ikuisesti islamin pahoina vihollisina, muutoin islam menettää oikeutuksensa. Kolmatta vaihtoehtoa estää islamin ytimen romahtaminen ei ole; joko Muhammad oli paha tai juutalaiset olivat pahoja. Jokainen yritys antaa anteeksi, antaa ihmisarvo juutalaisille tai elää rauhassa heidän kanssaan katsotaan petokseksi islamia vastaan. Kuinka muslimit voisivat antaa juutalaisille anteeksi ja sen jälkeen mennä moskeijaan lukemaan profeettansa sanoja, jotka käskevät heitä tappamaan juutalaisia missä hyvänsä heitä tapaavatkaan? Se ei onnistu, jos haluaa pysyä muslimina.

Tämä on se syy, miksi islamin vihollinen numero yksi on ja tulee olemaan totuus. Jos totuus paljastaa islamin oikeudet19.8.2016

Katsokaa mikä Suomen kansa oli suhteessa Israelin kansaan!!

Suomen kansa pettyi
Aivan samat asiat olivat Mooseksen riesana.

Juuri kun Jumlaa oli näyttänyt kaikki suuret ihmeet ja siirtänyt koko meren heidän edestään ja hukuttanut koko Egyptin armeijan sinne. Silti:

Napina Jumalaa vastaan
 
Mutta  ne  miehet,  jotka olivat  olleet  Kaalebin  kanssa  Kaanaanin  maassa sanoivat:
” Emme me kykene käymään sen kansan kimppuun, sillä se on meitä voimakkaampi.”
Näin sanoessaan he saattoivat Kaananin maan pahaan huutoon israelilaisten keskuudessa. He sanoivat vielä: ” Se maa, jota olemme kierrelleet ja vakoilleet, on maa, joka syö omat asukkaansa; ja kaikki kansa, jota me siellä näimme, oli kookasta väkeä. Näimmepä siellä jättiläisiäkin, Anakin jättiläisheimon jälkeläisiä, ja me olimme mielestämme kuin heinäsirkkoja; sellaisia me heistäkin olimme .”
Epäuskon ja ihmisvoimaan luottamisen seuraukset olivat katastrofaalisia, sillä tämän seurauksena Israelin kansa alkoi parkua ja huutaa sekä kansa itki koko seuraavan yön. Kaikki israelilaiset alkoivat napista Moosesta ja Aaronia vastaan. Koko kansa valitti Moosekselle ja Aaronille: ”Jospa olisimme kuolleet Egyptin maahan tai tähän erämaahan! Jospa olisimme kuolleet!  Ja miksi viekään Herra meitä tuohon maahan, jossa me kaadumme miekkaan ja vaimomme ja lapsemme joutuvat vihollisen saaliiksi! Eikö meidän olisi parempi palata Egyptiin?" Ja he puhuivat toinen toiselleen: "Valitkaamme johtaja ja palatkaamme Egyptiin.”17.8.2016

Ylösotto ei ole sidoksissa tähän, mutta nyt puhutaan SIITÄ rauhasta!

Nyt en enää puhu Israelin rauhasta, koska olen huomannut että kun koko muu maailma katsoo ja tuijottaa yhteen aisaan, jää vieressä olevat asiat huomiotta.

Elikkä mitä jos emme puhukaan Israelin rauhasta vaan jostain muusta:

Danile 9:24-27 Seitsemänkymmentä viikkoa on säädetty sinun kansallesi ja pyhälle kaupungillesi; silloin luopumus päättyy, ja synti sinetillä lukitaan, ja pahat teot sovitetaan, ja iankaikkinen vanhurskaus tuodaan, ja näky ja profeetta sinetillä vahvistetaan, ja kaikkeinpyhin voidellaan. Ja tiedä ja käsitä: siitä ajasta, jolloin tuli se sana, että Jerusalem on jälleen rakennettava, voideltuun, ruhtinaaseen, asti, on kuluva seitsemän vuosiviikkoa; ja kuusikymmentäkaksi vuosiviikkoa, niin se jälleen rakennetaan toreinensa ja vallihautoinensa, mutta keskellä ahtaita aikoja. Ja kuudenkymmenen kahden vuosiviikon mentyä tuhotaan voideltu, eikä häneltä jää ketään. Ja kaupungin ja pyhäkön hävittää hyökkäävän ruhtinaan väki, mutta hän itse saa loppunsa tulvassa. Ja loppuun asti on oleva sota: hävitys on säädetty. Ja hän tekee liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi, ja puoleksi vuosiviikoksi hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin; ja hävittäjä tulee kauhistuksen siivillä. Tämä loppuu vasta, kun säädetty tuomio vuodatetaan hävittäjän ylitse."

Elikkä kenen rauhasta onkaan kysymys? Alueellisesta rauhasta, Lähi-idän rauhasta, kuten vanha kansa puhuu. Levatti alueen rauhasta.

Dan. 8:25     Ja hänen oveluutensa tähden onnistuu petos hänen kädessään. Hän hautoo suuria sydämessään, ja keskellä rauhaa hän tuottaa turmion monille. Ruhtinasten ruhtinastakin vastaan hän nousee, mutta ilman ihmiskättä hänet muserretaan.

Rauha on 7-vuotinen, sen tiedämme ja se rikotaan sen puolessa välissä.

1. Tess. 5:3 Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.

Matteus 24:15-21 Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa-joka tämän lukee, se tarkatkoon- silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille; joka on katolla, älköön astuko alas noutamaan, mitä hänen huoneessansa on, ja joka on pellolla, älköön palatko takaisin noutamaan vaippaansa. Voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä! Mutta rukoilkaa, ettei teidän pakonne tapahtuisi talvella eikä sapattina. Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule

Daniel 12:10-12 Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät. Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää. Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää.

Nuo Daniel 12:10 luvun jakeet tarkoittavat kahta ylösottoa "monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan". Elikkä siinä oli morsian ja häävieraat, jotka tulessa koeteltiin ja saapuvat sitten Joh.ilm. 7. luvun mukaan sinne kun pakanakansojen täysi luku tuli sisälle suuresta ahdistuksesta ja olivat pesseet vaatteensa karitsan verellä.

Nuo 7-vuotiset ajat voidaan laskea ennalta Tisha be Av 9. päivän vuoksi. Sehän kulkee tarkalleen joka vuosi ajallaan ja siitä voidaan päätellä paljon. Esimerkiksi se että juutalaiset ovat tahallaan siirtäneet Tiha be Av 9. pois sapatin kohdalta 10. päivän kohdalle, jonka vuoksi meille tulee sapattiongelma. Ei nämä päivät Jumalan silmissä ole muuta kuin Israelin kansan huijausyritys.

Olen merkannut nyt nuo päivät jossa on tuo Matteus 24:15-20 mainittu sapattiongelma ja kuten huomaat, niin tuossa on keskiviikkona 29.7.2020 mahdollisuus ja sitten mielenkiintoinen päivä la 17.7.2021 jolloin tuo Tisha be Av 9. alkaa heti sapatin päätyttyä. Nämä päivät lasketaan siis tasan 1290 päivän päässä 7-vuotisen rauhan puolessa välissä.

Tish'a B'Av alkaa:
La, 21.7.2018 klo 18:00 -> (10. Av, 5778) SAPATTIONGELMA
La, 10.8.2019 klo 18:00 -> (10. Av, 5779) SAPATTIONGELMA
Ke, 29.7.2020 klo 18:00 -> (9. Av, 5780)
La, 17.7.2021 klo 18:00 -> (9. Av, 5781) EI SAPATTIONGELMAA
La, 06.8.2022 klo 18:00 -> (10. Av, 5782) SAPATTIONGELMA
Ke, 26.7.2023 klo 18:00 -> (9. Av, 5783)
Ma, 12.8.2024 klo 18:00 -> (9. Av, 5784)

Tämä tarkoittaisi vasta koko ensi vuoden loputtua rauhaa tammikuussa 5.1.2018 +1290 pv =Tish'a B'Av Su 18.07.2021 +1290 pv = 28.1.2025 olisi Jeesuksen näkyvän paluun laskettu aika.

Mutta morsian voi silti lähteä Omerina 2017, eikä se ole sidottu tähän laskentaan mitenkään.

Lopuksi on kuitenkin sanottava, että tämä rauha voi silti tulla myös tulevana tammikuuna 17.1.2017 ja siitä laskettuna +1290 pv on Tish'a B'Av To 30.07.2020 ja siitä taas se +1290 pv olisi Jeesuksen paluun laskennallinen päivä 10.2.2024.2.7.2016

Osuva pilapiirros on varmasti myös profetiaa

ISIS targets Tämä pilakuva osuu oikeastaan erinomaisesti pedon ideologian syy- ja seuraus akseliin.
Ensin peto yritti saada kaikki alueet haltuunsa, (ilm. 7.) mutta sitten kävi pedolle köpelösti ja se saa kuolinhaavan.
Peto ei kuitenkaan kuole, vaan herää henkiin ja se saa laittomuuden ihmisen johtajakseen, joka on ovela juonissan ja viisas ratkaisuissan. Se tajuaa että Israel on liian voimakas edes yhdessä kaikille Arabimaille, joten se kehittää rauhansuunnitelman seitsemäksi vuodeksi.
TUon rauhan aikana se kehittää yliluonnollisella tavalla kaikki Levant alueen maat alaisuuteensa kymmenen muun järjestön kanssa yhdessä, kukistaen siinä rytäkässä kolme valtiota, eli kuningasta. 
Kohta tämän jälkeen se julistautuu yksinvaltiaaksi Levantilla ja lopulta se julistaa itsensä Jumalaksi, jonka seurauksena se välittömästi iskee Israeliin 1290 päivää sen itsensä aikaan saamasta rauhasta alueella!
Tätä puolestaan seuraa Israelin ydinhyökkäys arabimaita vastaan, jolloin mm. Damaskos katoaa lopullisesti kartalta. Syttyy lyhyt ydinsota koko maailmassa ja moni maa luhistuu. Syntyy pakolaisuutta, jota ennen ei olla nähty jne, koko maa on saastunut.
Tätä seuraa se että koko maailma asettuu vihaisena Israelia vastaan koska se aloitti jne. aletaan lähestyä Harmageddonia.
Tämän jälkeen Jeesus tulee 1290 päivän kuluttua ja perustaa tuhatvuotiskauden sitten vasta 1335 päivän kohdalla sodittuaan ensin jne. kerättyään omansa suojiinsa.

Saattaa olla että moni nyt miettii, että meniköhän nyt sanan vastaiseksi mutta luulenpa että ei, koska minua on kaivertanut tämä rauhansopimus jo kauan sellaisena teoriana, jossa on selvästikin pieniä outoja aukkoja.
Lisäksi siitäkin on tehty sellainen pakkomielle, enkä ole saanut juuri tämän vanhastaan kuullun Israelin rauhan sanoman varmuutta mistään, onko edes sellaista varsinaisesti luvassakaan. Mielestäni Israeli ei saa välttämättä rauhaa ennen kuin Jeesus sen tekee, joten näistä sanoista vakuudeksi raamatunlause, "ja sota on oleva loppuun saakka".

Elikkä keiden kesken se se rauha oikeastaan loppujenlopuksi tehdään? Toki siinä voisi hyvin olla mukana Israel, en väitä ja varmaan onkin. Mutta kun he sanovat, "rauha rauha, ei mitään hätää, niin silloin heidät kohtaa turmio". Tämä lause ei ole oikeen mitenkään sopusoinnussa kuultuu Israelin rauhaan, vaan pikemminkin tähän ISIS-rauhaan, jonka seurauksena peto nousee jota juuri ennen edeltää äkkiarvaamaton turmio, morsiamen ylösotto ja kuuden sinetti, jossa kaikki maan asukkaat pelkäävät koska Jumalan viha on syttymässä.

Olen siis taipuvainen uskomaan että ISIS kun on kukistettu, morsiamen ylösotto on tapahtunut ja sitten peto nousee esiin, joka sitten puheillaan saa aikaan koko Levan alueelle rauhan, johon osallistuu myös yhtenä Israel. Tässä en näe epäraamatullisuuttakaan, päin vastoin, se antaa pedolle sen raamtullisen enusteen täyttymyksen. Mutta pian tätä seuraa turmio kuudennen sinetin muodossa. Näin nuo perofetiat saisivat hyvän linjan.


3.6.2016

Nyt tulee kovaa uutista - (oikeana Jeesksen Taivaasen astumisen päivänä) kuten olettaa sopii

Ulkomailla puhuvat tästä rauhankokouksesta paljon, muttei meillä Suomessa. Näyttää kuitenkin hyvältä ja ehkä jotain tuodaan julki. Esimerkiksi odottaisin sellaista uutista että pidetään siirtymäaika ja rauhansopimus allekirjoitettaisiin 29.1.2017 jos kaikki menee siihen saakka hyvin. Tämä menettely voisi täyttää tämän tosiasian että puolessa välissä rauhaa, se rikotaan ja siitä on oleva 1290 päivää Jeesuksen näkyvään paluuseen. Matteus 24:15-20 mukaan kun Tisha be Av kuun 9. päivä joka täytyy olla jokin muu kuin sapatti, on tuolloin keskiviikko vuonna 2020. Silloin rauha rikotaan ja hävityksen kauhistus julistaa itsensä jumaluuteen saakka.
 
Linkki rauhankokouksesta
 
https://www.youtube.com/watch?v=gHhd3zUdE0Q25.3.2016

Israelin rauha?

Tässä tulee väkisinkin nyt sellainen tunne, että onko meillä käsillä kaksi rauhaa? Ensinnäkin kun sanotaan että he huutavat että on rauha, eikä mitään hätää, niin heidät yhtäkkiä kohtaakin turmio. Ketkä sanovat ja mistä sanovat?
Herää siis kysymys onko pakanakansoilla oma rauhansa, joka tulee hädän tehtken kynnyksellä, elikkä kesäkuun puolivälissä? Syyrian rauhana, koska sekin on "Israelin vuoria" ja ennenkaikkea levanttialuetta, eli luvattua maata.
Eli jos Israelin ja Arabimaitten rauha tulee 29.1.2017 ja rikkoutuu sitten Tisha be Av 9 vuonna 2020, niin tämä rauha taas ei ole sidottuna mihinkään, vaan nuo Paavalin sanat.
1. Tess. 5:3 Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.
Tulee tempaus ja hädän hetki...

Lisäys: siis tosiaan, ei voi sanoa rauha rauha ja sitten, jos se "sitte" tulee etukäteen. En tiedä osasinko ilmaista asian mutta selitän uudelleen:
Eli heidän pitää kovaan ääneen nyt alkaa metelöidä Lähi-idässä rauhasta, pitää valtavia palkitsemistilaisuuksia ja juhlallisuuksia siellä, jossa kättelevät vihamiehet toisiaan.... SITTEN alkaa sen hetki josta Paavai puhuu. Temapus.


29.11.2015

Palestiinan prinssi Oulussa - YLE-uutiset

Palestiinan prinssi Oulussa

21.7.2015

Tuli aikamoinen ongelma vastaan rauhansopimuksen laskennassa

Tish'a B'Av alkaa:
 
Sat, 25.7.2015 auringonlaskun (10. Av, 5775) SAPATTIONGELMA
Sat, 13.8.2016 auringonlaskun (10. Av, 5776) SAPATTIONGELMA
Mon, 31.7.2017 auringonlaskun (9 Av, 5777)
Sat, 21.7.2018 auringonlaskun (10. Av, 5778) SAPATTIONGELMA
Sat, 10.8.2019 auringonlaskun (10. Av, 5779) SAPATTIONGELMA
Ke, 29.7.2020 auringonlaskun (9 Av, 5780)
Sat, 17.7.2021 auringonlaskun (9 Av, 5781)
Sat, 6.8.2022 auringonlaskun (10. Av, 5782) SAPATTIONGELMA
Wed, 26.7.2023 auringonlaskun (9 Av, 5783)
 
Matteus 24:15-20 Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa-joka tämän lukee, se tarkatkoon- silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille; joka on katolla, älköön astuko alas noutamaan, mitä hänen huoneessansa on, ja joka on pellolla, älköön palatko takaisin noutamaan vaippaansa. Voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä! Mutta rukoilkaa, ettei teidän pakonne tapahtuisi talvella eikä sapattina.
 
Israelin pako ja temppelin häväistys tapahtuvat molemmat tuolloin, joten rauhan rikkoutumisen päivä ei voi olla mikään muu kuin Israelin temppelinhävityspäivä Tisha be Av, joka on joka vuosi ennalta juutalaisessa kalenterissa.
Lisäksi tuossa Matteuksen jakeissa lukee että rukoilkaa ettei se tapahtuisi talvella eikä sapattina. No se on selvä vihje ettei se siis voi tapahtua kumpanakaan, koska moni on sitä rukoillut heidän puolestaan ja Tisha be Av on aina kesällä.

Markus 11:23-24 Totisesti minä sanon teille: jos joku sanoisi tälle vuorelle: 'Kohoa ja heittäydy mereen', eikä epäilisi sydämessään, vaan uskoisi sen tapahtuvan, minkä hän sanoo, niin se hänelle tapahtuisi. Sentähden minä sanon teille: kaikki, mitä te rukoilette ja anotte, uskokaa saaneenne, niin se on teille tuleva.

Nämähän rajoittavat siis joka vuosi meidät kykenemään laskemaan Israelin rauhan, koska me tiedämme että rauhasta 1290 päivän kohdalla se rikotaan. Mutta tästä alkaa toinen 1290 päivän laskeminen, eli se toine 3,5 vuotisjakso, jonka tunnemme Jumalan vihan ajaksi.

Daniel 12:8-9 Ja minä kuulin, mutta en ymmärtänyt, ja minä sanoin: "Herrani, mikä on oleva näitten päätös?" Niin hän sanoi: "Mene, Daniel, sillä ne sanat pysyvät lukittuina ja sinetöityinä lopun aikaan asti.

Daniel 12:11-12 Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää. Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää. Sanon että siitä on se määrä Hesekiel 47 luvun alkuun.

Ongelmamme on nyt siinä että Tisha be Av 9. on Jumalan säätämä kansallinen onnettomuuden päivä, joten juutalaiset ovat itse sitä muutelleet alkavaksi sapattia väistellen. Jos siis Tisha be Av 9. alkaa perjantai-iltana, niin se tarkoittaa että se on sapattina, joka se ei voi olla sinä vuonna kun Israelin rauha rikkoutuu. Tämä poistaa Israelin rauhan asettamisen vuosia, koska niitä on neljä mahdotonta hetkeä viidessä vuodessa, 2015-2016 ja 2018-2019, joten vain 2017 ja 2020 ovat ne joissa Matteus 24:15-20 voi toteutua.

Tämä yhtälö vie valitettavasti myös ylösoton mahdollisuuden pois tältä vuodelta, koska 1290 päivää pitää vähentää keskiviikosta 29.7.2020 jolloin rauha voidaan solmia siinä tapauksessa vasta 17.1.2017. Tämä tekee ylösoton vasta Omeriksi 2016 ensi kevääseen, joka takaa Tisha be Av 9. päivän keskiviikoksi, eikä sapatiksi.

Silti sekään ei ole poissuljettua että ylösotto tulee toistavuotta ennen rauhaa. Ylösoton ja rauhan välille ei ole määrättyä aikaa. Vain luopumus tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy ja sen ilmestymisenkin kanssa on vähän niin ja näin, koska pidättäjä on seurakunta ja ennen laittoman ilmestymistä, pidättäjä on otettu pois.

2. Tess. 2:3-12 Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala. Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille?
Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy.
Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

Se että mitä tarkoittaa jälleen "se päivä" mistä nyt Paavali puhuu, niin se päivä on jälleen se Herran päivä ja juuri siitä koetuksen hetkestä meidät poistetaan. Eli ylöstempauksen päivä ei ole raamatullisesti yhtään sen merkittävämpi päivä kuin oli Hanokin poisottamisen päivä. Hän vain katosi ja sen jälkeen Nooa alkoi tehdä arkkiaan.

Markku mailaa klo 18:00

Ei ehkä olekaan ongelmaa tänä vuonna, koska kuu viivästyi!!! Uuden kuun sirppi näkyi perjantaina 17.7. klo 19.57.
 
On Friday July 17, 2015 the new moon was sighted from Israel. The moon was sighted from Jerusalem at 7:57 pm by Sonja Vangronsvelt,
 
Eka päivä on silloin lauantaina 18.7. ja 9.av alkaa 26.7. sunnuntaina, eli juutalaisten ekana arkipäivänä.
 
http://us8.campaign-archive1.com/?u=3436769de447cbed81ad724ed&id=5d975a328e&e=4b61886dac
 

Jarmo jatkaa: Siis joo, eli tämä 1-2 päivän siirtymäilmiö voi käydä vuosina 2018-2019 muttei enää 2020 koska silloin kuun ilmestyminen ei ole keskiviikkona enää ongelma, onko Tisha be Av 9. tiistai tai torstai, koska pääasia on ettei se osu launataille. Eli lopputulos on se että edelleen jokainen vuosi voi olla se vuosi.
 

25.1.2015

Vuoden 2015 eskatologinen laskelma
Daniel 9:27 on varmaan eräs lopunaikojen kiistellyimpiä kohtia, Daniel 12:12 ohella. Minä annan selityksen sille sillä omalla hengessäni saamalla sanomalla, jonka juuri olen saanut:
Alustan asiaa sillä, että Jeesus sanoi ettei puhu mitään, ilman ettei käytä veratauskuvia.
Ruokauhri on yhtäkuin morsian ja teurasuhri on yhtäkuin häävieraat. Tämä kokonaisuus löytyy kolmannesta Mooseksen kirjasta 23. luvusta, jossa nämä ruoka ja teurasuhri käydään läpi.

Ruokauhri on kahdesta kymmenyksestä lestyistä jauhoista happamena leivottu kakku, eli valmis syötävä tuote ja kuvastaa morsianta erinomaisesti. Teurasuhri taas on ahdistuksesta itsensä pelastaneet. Ilm. 7:13-14 Ja yksi vanhimmista puhui minulle ja sanoi: "Keitä ovat nämä pitkiin valkeihin vaatteisiin puetut, ja mistä he ovat tulleet?" Ja minä sanoin hänelle: "Herrani, sinä tiedät sen". Ja hän sanoi minulle: "Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.  Raamattu sanoo että menkää ja ostakaa minulta kultaa, tulessa puhdistettua ja että he pelastuvat ikäänuin tulen läpi. Samoin kuin morsian otetaan pois, silloin viini jo tuoksuaa. Laulujen laulu 2:10-13 ja Joh.ilm. 14:19-20 Viini poljetaan kaupungin ulkopuolella ja tuo kaupunkihan on Pyhä Jerusalem, joka vielä sijaitsee Taivaassa.

Daniel 9:27
Ja hän tekee liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi, ja puoleksi vuosiviikoksi hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin; ja hävittäjä tulee kauhistuksen siivillä. Tämä loppuu vasta, kun säädetty tuomio vuodatetaan hävittäjän ylitse."

Daniel 9:27 tarkoittaa siis pakanakansojen ajan päättymistä, joka puolestaan tarkoittaa että kaikki pakanakansojen täysi luku on vihdoin sisälle tullut, niin morsian/ruokauhri, kuin häävieraat/teurasuhrikin. Silloin alkaa Israelin kansan vuoro, Jaakobin ahdistus, julistaa evankeliumi loppuun omien rajojensa sisällä.

Israel ei siis tee mitään kolmatta temppeliä, vaan kolmas temppeli on Jeesus Kristus itse. Johan hän itsekin sanoi että aikoo rakentaa temppelin kolmessa päivässä. Ei sitä juutalaiset tee, vaan Kristus itse.


6.1.2015

Mitä sanoo vanhan rabbin, Ben Samuelin profetia?

Vuonna 2008 Israel juhli 60. vuottaan valtiona. 14.5.1948 Israelista tuli itsenäinen. Rabbi Judah Ben Samuel eli Saksassa ja ennen kuolemaansa vuonna 1217 hän profetoi, että turkkilaiset valtaavat Jerusalemin ja pitävät sitä vallassaan 8 riemuvuotta. Raamatullinen riemuvuosi tarkoittaa 50 vuotta. 50 kertaa 8 on 400 vuotta. 
Sen jälkeen, Ben Samuelin mukaan, Jerusalem olisi ei-kenenkään maa yhden riemuvuoden ajan. Kymmenentenä riemuvuotena Jerusalem palautuisi juutalaisille ja silloin alkaisivat Messiaaniset lopun ajat.
Judah Ben Samuel
Nämä toteutuivat 300 vuotta Ben Samuelin kuoleman jälkeen. Hän ei olisi voinut perustaa profetiaansa ajan merkkeihin, vaan ainoastaan Raamatun tutkimiseensa. 3. Moos. 25:n mukaan kansa yhdistyy riemuvuonna eli 50. vuotena. Siksi riemuvuodella on tärkeä rooli Israelin historiassa.
ässä tapauksessa riemuvuosi alkoi häviöllä, kun Ottomaanien kuningaskunta valloitti Jerusalemin vuonna 1517. Vuonna 1917 turkkilaisten valtakausi päättyi eli tasan 8 riemuvuotta myöhemmin. Jerusalem oli ei-kenenkään maa brittien mandaatin mukaan vuosina 1917-1947 ja Jordanian sopimuksen perusteella 1947-1967 eli yhteensä 50 vuotta, riemuvuoden verran. Kuuden päivän sodan aikana vuonna 1967 Israel valtasi Jerusalemin Jordanialta ja kaupunki palautui juutalaisille melkein 2000 vuoden maanpakolaisuuden jälkeen. Aivan kuten Ben Samuel oli profetoinut. 

Koska Israelin rauhaa ei vielä edes ole ja elämme jo vuotta 2015 niin Jerusalem on ilmeisesti jaettava vuonna 2017. Rauha 
17.1.2017 +1290 päivää on Tish'a B'Av, torstaina 30.07.2020 ja siitä (Daniel 12:10-12) +1290 päivää voidaan laskea Jeesuksen näkyvä paluu vasta 10.2.2024

Tämän 17.1.2017 jälkeen tämän profetian mukaan alkavat siten Messiaaniset lopun ajat, jolloin tulee kuluneeksi 50 vuotta Jerusalemin vapautumisesta eli se lienee tärkeä vuosi Israelille. Tällöin on kulunut myös 70 vuotta Israelin perustamisesta ja Daniel 9:n mukaan luku 70 on täyttymisen luku.
Myös Abraham lähti synnyinseudultaan kohti Jumalan osoittamaa luvattua maata täytettyään 70 vuotta.

Mutta mikään näistä päivistä ei osoita morsiamen ylösoton päivää... Ja vielä Harri Veijoselle tiedoksi, että voisit lukea paremmin eskatologiani käsityksen, ettet julkaisisi väärää tietoa pelastussanoman seurannasta.
Älkää vetäkö sellaisia johtopäätöksiä jotka pohjautuvat ripeisiin olettamuksiin "eka vilkaisulla", vaan lukekaa tarkasti mitä sanon täällä. Harri nyt vaan taas kertoo sivustollaan että minä pidän ylösoton päivää 9.1.2015 pelkästään vilkaisemalla alla olevasta kuvasta mitä ehkä olin sanonut. Tuo päivähän on ensi perjantai ja siitä kun laskettaisiin eteenpäin 1290 päivää, saavutaan Tisha be Av kuun 9. päivään vuonna 2018, joka on temppelinhävityksen muistopäivä. Tällä laskennalla ei voida määrittää mitään muuta kuin se, milloin Israelin rauha toteutuu muttei sitä, minä vuonna ja minä odotan joka vuosi tiettjä päiviä, eikä sen kummempaa, elämä jatkuu, joudumme siis jatkamaan täällä kun päivämäärä umpeutuu ja siinä kaikki.

Minä uskon Omerin laskentaan morsiamen ylösottopäiväksi ja suureksi sadonkorjuuksi uskon sen että kun hävityksen kauhistus asetetaan Israelin temppeliin, mikä se sitten onkin, siitä kuluu 45 päivää jolloin se tapahtuu. Voi tapahtua aiemminkin, kuten 10 päivää mutta lähellä ollaan silloin.

Mutta tuo 9.1.2015 päivä on ohi perjantaina, joten rauhaa ei tehdä sillä tavalla että poks, se on siinä, vaan siitä sovitaan, kuten Veijonenkin sen asian ilmaisee. Sinne Jerusalemiin kutsutaan kaikki arabikansojen johtajat ja siitä tulee hieno tilaisuus joka nähdään suorana joka maassa. Sellainen ei tule ensi perjantaina, joten siksikin toin tuon Ben Samuelin ennustuksen. Minä uskon siihen mihin olen aina pitäytynyt, eli odotan seuraavaa tilaisuutta, joka on vasta vuoden päästä, sen sijaan keväällä voisi olla jälleen ylösoton päivän odotus ilmassa, joten sillä mennään.

15.12.2014

Seuratkaa tilannetta, nimittäin jos tämä "rauha" tehtäisiin nyt alkuvuonna, niin...

Israelin rauha

23.9.2014

Danielin 1335 päivää osuu osuvasti Esterin Purim Susaniin, Adar II:n vuonna 2022

Haluan tuoda ensiksi esille laskutavan ja Raamatun ilmoittaman hetken jonka kaikki tuntevat. Eli se hetki kun "hävityksen kauhistus asetetaan" joka mm. lukee:
 
Matteus 24:15-20 Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa-joka tämän lukee, se tarkatkoon- silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille; joka on katolla, älköön astuko alas noutamaan, mitä hänen huoneessansa on, ja joka on pellolla, älköön palatko takaisin noutamaan vaippaansa. Voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä! Mutta rukoilkaa, ettei teidän pakonne tapahtuisi talvella eikä sapattina.
 
Israelin pako ja temppelin häväistys tapahtuvat molemmat tuolloin, joten se päivä ei voi olla mikään muu kuin Israelin temppelinhävityspäivä Tisha be Av, joka on joka vuosi ennalta juutalaisessa kalenterissa.
Lisäksi tuossa Matteuksen jakeissa lukee että rukoilkaa ettei se tapahtuisi talvella eikä sapattina. No se on selvä vihje ettei se siis voi tapahtua kumpanakaan, koska moni on sitä rukoillut heidän puolestaan ja Tisha be Av on aina kesällä.
 
Nämähän rajoittavat siis joka vuosi meidät kykenemään laskemaan Israelin rauhan, koska me tiedämme että rauhasta 1290 päivän kohdalla se rikotaan. Mutta tästä alkaa toinen 1290 päivän laskeminen, eli se toine 3,5 vuotisjakso, jonka tunnemme Jumalan vihan ajaksi.

Daniel 12:8-9 Ja minä kuulin, mutta en ymmärtänyt, ja minä sanoin: "Herrani, mikä on oleva näitten päätös?" Niin hän sanoi: "Mene, Daniel, sillä ne sanat pysyvät lukittuina ja sinetöityinä lopun aikaan asti.

Israelin rauha 09.01.2015 +1290pv on sunnuntai 22.7.2018 Tisha B'Av +1290pv = 1.2.2022

Daniel 12:11-12 Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää. Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää.

Jos Jeesus tulee 1.2.2022 niin siitä 45 päivää on sama kuin hävityksen kauhistuksesta 1335 päivää, joka osuu suoraan Purim Susaniin, Adar II:lle eli 18.3.2022

1. rauha? 9.1.2015 +1290 pv = Tish'a B'Av Su 22.07.2018 +1290 pv = 1.2.2022 +45 pv 18.3.2022

Laitan tähän vielä päivämääriä alkaen -1290 päivää mahdollisesta rauhan rikkomisen päivästä juutalaiskalenterin mukaan ja lisään loppuun vielä toiset +1290 päivää, joka olisi laskennallisetsi Jeesuksen näkyvän paluun päivä Danielin antamien päivien mukaan.

1. rauha? 9.1.2015 +1290 pv =Tish'a B'Av Su 22.07.2018 +1290 pv = 1.2.2022

2. rauha? 29.1.2016 +1290 pv =Tish'a B'Av Su 11.08.2019 +1290 pv = 21.2.2023
3. rauha? 17.1.2017 +1290 pv =Tish'a B'Av To 30.07.2020 +1290 pv = 10.2.2024
4. rauha? 5.1.2018 +1290 pv =Tish'a B'Av Su 18.07.2021 +1290 pv = 28.1.2025
5. rauha? 25.1.2019 +1290 pv =Tish'a B'Av Su 07.08.2022 +1290 pv = 17.2.2026
 
Näistähän me emme voi päätellä mitään ylösottopäivää silmälläpitäen.

14.7.2014

Nokialais Olli tulkitsi Danielia perin mielenkiintoisella tavalla ja kysyin voida julkaista

Alla kirjeenvaihto ja profetian tulkintaa:

Kirjeenvaihtoa Nokialais Ollin ja Jarmon välillä koskien Totuudenkirjan 
(Dan. 11) tulkintaa nykyään

Nokialais Olli kirjoitti 13. heinäkuuta 2014 klo 18:54
 
Nikkaroin tuossa äsken huikean profetiatulkinnan Totuudenkirjasta kotisivuilleni. Tämä on mielenkiintoista nyt kun Israel hyökkää Gazassa.

http://files.kotisivukone.com/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/israel_egypti_gaza_totuudenkirjassa_dan._11.pdf
T: Olli
 
 
Jarmo vastasi 13.7.2014 10:15 PM
 
Olli, toi on sen verran vakuuttava että saanko julkaista sen 1:1 kuten olet sen tuossa esittänyt sinun nimellä alkup. lähteenä ??
 
 
Olli vastasi Jarmolle 14.7.2014 16:16
 
Voit julkaista aivan vapaasti. Haluan kuitenkin sanoa että tuo ei ole ainoa tulkinta Totuudenkirjasta, vaan se on moniselitteinen profetiapläjäys. Ylipäätään Pohjan kuninkaaksi käy mahtivaltiot joilla on merkittävä sotahistoria tietyn aikajakson puitteissa. Olenhan tuohon soveltanut mm. Neuvostoliitto/Venäjää, Ranskaa, Saksaa, Yhdysvaltoja/Britanniaa ja Antikristuksen Unionia. Siitä voidaan lukea epäsuorasti esim. Napoleonin sodat, Krimin sota, 1. ja 2. maailmansota ja tietenkin 3. maailmansota ja vaivanajan sodat Harmagedoniin asti (jakeet 21-45). Jerusalemin temppelin häpäisykin Antikristuksen toimesta siinä sanotaan, Dan. 11:31
 
31. Hänen lähettämänsä sotajoukot nousevat ja häväisevät pyhäkön linnoituksineen, poistavat jokapäiväisen uhrin ja asettavat sinne hävityksen kauhistuksen. 
 
Vrt. Dan. 12:11-12 ja Matt. 24:15
 
11. Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää. 
12. Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää. 
 
15. Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa - joka tämän lukee, se tarkatkoon - 
 
Nämä Totuudenkirjan (Dan. 11) jakeet 21-45 kuuluvat varsinaisesti viimeisiin aikoihin, Antikristuksen päiviin, ja antavat lisäinformaatiota muihin Danielin kirjan profetioihin “pienestä sarvesta” eli “kelvottomasta” (Dan. 11:21), joka on Antikristus. Antikristuksen esitäyttymys oli Syyrian hallitsija Antiokhos IV Epifanes, joka sorti juutalaisia ja häpäisi Jerusalemin temppelin 160-luvulla eKr. Tämän hallitsijan sotia ja makkabealaiskapinaa Totuudenkirja kuvaa aika tarkasti (on todistettu). Raamatun profetioilla on siis aina esitäyttymyksensä ja kenraaliharjoitus vähän ennen ensi-iltaa eli lopputäyttymystä. Olisiko nyt kenraaliharjoitusvaihe?! Joka tapauksessa vähän askarreltavaa lopunajan kristityille ja kyllä se totuus sieltä vähitellen löytyy. Mahtaa jumalattomia ärsyttää kun Raamatun lehdiltä voidaan lukea suoraan tulevat merkittävät sodat, kuten myös menneet. Pohjan kuningas oli alunperin muinainen Syyrian valtakunta joka kävi sotia etelämpänä olevien Egyptin ja Israelin kanssa (Etelän kuningas). Nyt Israelia sen voimakkaan armeijansa vuoksi voidaan kutsua myöskin Pohjan kuninkaaksi Egyptiin ja Gazaan nähden. Se onkin mielenkiintoista kun jakeet ovat näin monitulkintaisia.
 
Olen kirjoittanut tällaisenkin jutun Totuudenkirjan jakeista koskien Amerikan Yhdysvaltoja ja sen viime sotia:

http://files.kotisivukone.com/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/kirje_nokialaiselta_--_somalia_ja_totuuden_kirja.pdf
 (kirjeeni Pasi Toivoselle v. 2007)
 
Jos Jarmo julkaiset, niin liitä myös tämä sähköposti mukaan.
 
T: Olli
 
 
Olli jatkoi edelleen 14.7.2014 17:07
 
Danielille annettu näky Totuudenkirjasta on vissiin aika tärkeä kun Persian valtakunnan enkeliruhtinas esti rukousvastauksen saapumista 21 päivää (enkeli Gabriel toi vastauksen). Tässä Dan. 10 jakeet, jotka edeltävät Totuudenkirjaa (Dan. 11). Dan. 10 jakeessa 14 sanotaan että näky koskee päivien loppua.
 
9. Ja minä kuulin hänen sanainsa äänen; ja kuullessani hänen sanainsa äänen minä vaivuin horroksiin kasvoilleni, kasvot maata vasten. 
10. Ja katso, käsi kosketti minua ja ravisti minut hereille, polvieni ja kätteni varaan. 
11. Ja hän sanoi minulle: "Daniel, sinä otollinen mies, ota vaari niistä sanoista, jotka minä sinulle puhun, ja nouse seisomaan, sillä minut on nyt lähetetty sinun tykösi". Ja hänen puhuessansa minulle tämän sanan minä nousin vavisten. 
12. Ja hän sanoi minulle: "Älä pelkää, Daniel, sillä ensimmäisestä päivästä asti, jona sinä taivutit sydämesi ymmärrykseen ja nöyryyteen Jumalasi edessä, ovat sinun sanasi tulleet kuulluiksi; ja sinun sanojesi tähden minä olen tullut. 
13. Persian valtakunnan enkeliruhtinas seisoi vastustamassa minua kaksikymmentäyksi päivää, mutta katso, Miikael, yksi ensimmäisistä enkeliruhtinaista, tuli minun avukseni, sillä minä olin jäänyt yksin sinne, Persian kuningasten tykö. 
14. Ja minä tulin opettamaan sinulle, mitä on tapahtuva sinun kansallesi päivien lopulla; sillä vielä tämäkin näky koskee niitä päiviä." 
15. Ja hänen näitä minulle puhuessansa minä käänsin kasvoni maahan päin ja olin ääneti. 
16. Ja katso, olento, ihmislasten muotoinen, kosketti minun huuliani; silloin minä avasin suuni ja puhuin ja sanoin edessäni seisovalle: "Herrani, nähdessäni näyn valtasi minut tuska, ja minulta meni kaikki voima. 
17. Ja kuinka voi herrani palvelija, tällainen kuin minä, puhutella sellaista, kuin minun herrani on? Sillä siitä asti ei minussa ole voimaa, tuskin enää henkeäkään." 
18. Silloin kosketti minua jälleen se ihmisen muotoinen ja vahvisti minua. 
19. Ja hän sanoi: "Älä pelkää, sinä otollinen mies, rauha olkoon sinulle. Vahvistu! Vahvistu!" Ja hänen puhuessaan minulle minä vahvistuin ja sanoin: "Puhukoon herrani, sillä sinä olet minua vahvistanut". 
20. Ja hän sanoi: "Tiedätkö, mitä varten minä olen tullut sinun tykösi? Nyt minä käyn jälleen sotimaan Persian enkeliruhtinasta vastaan, ja kun minä olen päässyt hänestä, niin katso: tulee Jaavanin enkeliruhtinas. 
21. Mutta minä ilmoitan sinulle, mitä on kirjoitettuna totuuden kirjassa. Eikä ole ketään muuta vahvistamassa minua heitä vastaan paitsi teidän enkeliruhtinaanne Miikael.
 
Se on joku taivaallinen kirja Jumalan tykönä. Hän tietää kaiken tulevan.
 
T: Olli


29.6.2014

Jerusalem ja Galilea = Jeesus VS. Gaaza = Barabbas - kumman Israel valitsee?

Israel valtaa Gaazan Lehti: Israel harkitsee valtaavansa Gazan uudelleen lopettaakseen palestiinalaisten rakettitulen. Palestiinalaisten rakettitulitus saa Israelin johdon harkitsemaan Gazan alueen valtaamista. Väkivaltaisuudet Lähi-idässä ovat kiihtyneet kesäkuussa.
 
Sefanja 2:1-7 Menkää itseenne, kootkaa ajatuksenne, te häpeämätön kansa, ennenkuin neuvopäätös on synnyttänyt-päivä kiitää pois kuin akanat-ennenkuin teidän päällenne tulee Herran vihan hehku, ennenkuin teidän päällenne tulee Herran vihan päivä.
Etsikää Herraa, kaikki maan nöyrät, te, 
jotka pidätte hänen oikeutensa. Etsikää vanhurskautta, etsikää nöyryyttä; ehkä te saatte suojan Herran vihan päivänä. Sillä Gassa on oleva hyljätty ja Askelon autio, Asdod ajetaan pois keskipäivällä, ja Ekron hävitetään.
Voi meren rannikon asukkaita, kreettien kansaa! Herran sana on teitä vastaan, Kanaan, filistealaisten maa; ja minä hävitän sinut asujattomaksi. Ja meren rannikko on oleva laitumina, joilla on paimenten vesikuoppia ja lammastarhoja. Ja rannikko joutuu Juudan heimon jäännökselle. Siellä he laiduntavat; Askelonin huoneisiin he asettuvat makaamaan illoin. Sillä Herra, heidän Jumalansa, on pitävä heistä huolen ja kääntävä heidän kohtalonsa.
 
Olen vuosia jo miettinyt mikä oli Barabbaan tarkoitus kun hänet vaihdettiin Jeesukseen ja olen tästä tehnyt varmaan jo useampaankin kertaan juttua, että jossain kohtaa Jeesus = Jerusalem vaihdetaan ryöväriin/ roistoon/ murhaajaan/ terroristiin, eli Barabbas = Gaza.
Israel neuvottelee ja ehkä pitää jopa Kneississä äänestyksenkin kuvaavasti, kuten pidettiin Jeesuksesta ja ihmiset huusivat Barabbasta. He luovuttavat Jerusalemin Pyhät paikat ja ottavat Gazan saadakseen loppumaan terrorismin.


28.6.2014

Israelin rauhan laskemisesta sain väärää tietoa Tisha Be Av päivämäärästä

Laskin uudelleen ja etsin viralliset heberealaisen kalenterin, jossa uudet päivämäärät, jonka perusteella jokainen voi laskea päivämäärälaskurin avulla nämä ajankohdat.

Tisha be´av - väärää tietoa (linkki)Kansanlähetyksen sivustolta
9.12.2014 + 1290 pv ---> 21.6.2018 ----> 1290 pv = 1.1.2022 VÄÄRIN!!!
 
UUSI LASKELMA:
Israelin rauha 09.01.2015 +1290pv on sunnuntai 22.7.2018 Tisha B'Av +1290pv = 1.2.2022
 
Tish'a B'Av alkaa Diaspora on:
Mon, 04 elokuu 2014
Sat, 25 heinäkuu 2015
Sat, 13 elokuu 2016
Mon, 31 heinäkuu 2017
Sat, 21 heinäkuu 2018
Sat, 10 elokuu 2019
Wed, 29 heinäkuu 2020
Sat, 17 heinäkuu 2021
Sat, 06 elokuu 2022
auringon laskiessa
auringon laskiessa
auringon laskiessa
auringon laskiessa
auringon laskiessa
auringon laskiessa
auringon laskiessa
auringon laskiessa
auringon laskiessa
(9. Av, 5774)
(10. Av, 5775)
(10. Av, 5776)
(9. Av, 5777)
(10. Av, 5778)
(10. Av, 5779)
(9. Av, 5780)
(9. Av, 5781)
(10. Av, 5782)
Tiistai 5.8.2014
Sunnuntai 26.7.2015
Sunnuntai 14.8.2016
Tiistai 1.8.2017
Sunnuntai 22.7.2018
Sunnuntai 11.8.2019
Torstai 30.7.2020
Sunnuntai 18.7.2021
Sunnuntai 7.8.2022

20.6.2014

Näyttääkö Ukraina tässä valtaapitävänä separatisteille esimerkkiä 7 vuoden rauhasta? 

Poroshenko ja 7 päivän rauha Miten Israel tulee 7 vuoden rauhansa tekemään?
Onko tämä ehdotus profetoiva esikuva Israelin rauhasta. Mikäli tänään astuu yksipuolisena rauhana 7 päivän rauha ja separatistit hyväksyy sen, niin mikäli rauha katkaistaan kolmen päivän jälkeen huomisesta alkaen separatistien toimesta, niin profetia näyttäisi silloin olevan aito Jumalan ilmoitus.

Hallituksen joukkoja koskeva viikon mittainen tulitauko astuu voimaan Itä-Ukrainassa myöhemmin tänään, sanoo Ukrainan presidentin Petro Poroshenko.

Poroshenko ilmoitti tulitauon alkamisesta Donetskin alueelle suuntautuvan vierailunsa aikana tänään. Hän vierailee levottomalla alueella ensi kerran sen jälkeen, kun hän astui presidentin virkaan 7. kesäkuuta.

13.6.2014

Hieman kuin "nyt on rauha, rauha, ei mitään hätää" - tämäkö on h-hetki?

Anarkisti antaa ruusun poliisille 2014 Poliisin mukaan Kokoomuksen puoluekokoukseen liittynyt mielenosoitus on päättynyt. Mielenosoittajista osa poistui Sibeliustalolta tilausbussien kyydissä ja loput jalan. Mielenosoittajia oli paikalla odotettua vähemmän, noin parikymmentä. Tapahtuma sujui poliisin näkökulmasta rauhallisesti.
Lehtikuvan kuvaaja nappasi kuvan, jossa naamioitunut mies jakoi kukkia hymyilevälle poliisille.
 
Hieman ristiriitainen tilanne mutta yhtäkaikki, olen jo vuonna 2006 profetoinut että Suomi tulee näyttämään esimerkillään maailmalle 
tulevaa. Tässä on hyvä esimerkki tulevasta rauhasta, jolla veriviholliset, "anarkisti ja poliisi" ovat "sovussa ystäviä". Aivan kuin kissan ja koiran "valhesopu", kuin palestiinalainen ojentamassa ruusua IDF:n raskaasti varustetulle sotilaalle. Meneekö maailmanrauha nyt juuri kalkkiviivoilla poikki? "yllättäen heitä kohtaa tuho".


8.6.2014

Tässä on ensimmäinen tosiasia, joka johtaa varmaan liittoon saatanan kanssa

Paavi, Peres ja Abbas 2014 Kauhutilaisuus Jumalalle:

Paavi isännöi harvinaista rukoushetkeä Vatikaanissa – Israelin ja palestiinalaisten presidentit mukana
Paavi sanoo toivovansa, että tapaamisesta alkaa uusi matka kohti Lähi-idän rauhaa.
 
Paavi Franciscus isännöi Vatikaanissa harvinaislaatuista kohtaamista Israelin ja palestiinalaishallinnon presidenttien kesken.
Israelin presidentti Shimon Peres ja palestiinalaishallinnon presidentti Mahmud 
Abbas osallistuvat rukoushetkeen Vatikaanin puutarhassa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun katolisen kirkon keskiössä lausutaan myös juutalaisten ja muslimien rukouksia.
Paavi on painottanut, ettei tapaamisessa ei ole tarkoitus puhua politiikkaa.
Vierailun toivotaan liennyttävän viime kuussa kariutuneita Lähi-idän rauhanneuvotteluja. Israelissa neuvotteluvaltaa käyttävä pääministeri Benjamin Netanjahu ei osallistu kohtaamiseen.


2.3.2014

Obama Wants to Set a Date for Peace Agreement Tomorrow
 
http://youtu.be/u0tY-4B4KOo
 
KONEKÄÄNNÖSTÄ:
 
Obama tapaa Netanyahun Washington huomenna 3. maaliskuuta painostaa Netanyahun suostumaan ja asettamaanpäivämäärän allekirjoittamisestarauhansopimuksen .
 
Transcript :
Löysin tämän artikkelin ja minulla on hyviä uutisia . Rauhansopimus on aikeissa allekirjoittaa ja minulla ontunne, että tämä sota alkaa nyt Venäjän kanssaUkraina ontuomion alkamisen tälle rauhansopimusta . Niin lähellä se kaikki on . Tuomionsopimusta voidaan jo alkaa , se tarkoittaa, että olemme menossa kotiin näillä minuuteilla . Artikkelin nimi on :
Obama painostaa Israelia " Voimakkaasti ' yli Framework Palestiinalaishallinnon lähteet sanovat Yhdysvaltain presidentti aikoo soveltaa kovia paineita Netanjahun ja Abbasin .
Ennen suunniteltua Maanantai Yhdysvaltain presidentti Barack Obama ja pääministeri Netanjahu , palestiinalaishallinnon lähteet ovat kertoneet arabiankielinen kansainvälinen sanomalehti al - Sharq al - Awsat että " tällä kertaa , Obama puuttua voimakkaasti ja suoraan , ja se painaa Netanjahun ja [ PA puheenjohtaja Mahmoud ] Abbas , jotta he suostuvatpuitesopimuksen . "
Näiden lähteiden mukaan ,puitesopimus määrittää, ettäpääkaupunkiPalestiinan valtio on Itä- Jerusalem , ja vastineeksi tulee olemaan Palestiinan myönnytyksiä muissa asioissa , kuten rajojen ja pakolaiset .
Mukaanliitteetpuitesopimuksen , yhteinen Israelin ja Palestiinan valiokunnat keskustelevat kysymyksistä, jotka liittyvät rajat, pakolaiset , juutalaisia ​​yhteisöjä ja vettä . Palestiinalaiset puolestaan ​​, sinnikkäästi hylkäsitarjouksen tunnustamaan Israelinjuutalaisena valtiona .
Palestiinan lähteet lisäsi, että " jos Obama onnistuu vakuuttamaan Netanjahun ja Abbasin suostumaan myönnytyksiinpuitesopimuksesta , hän ilmoittaapäivämäärän allekirjoitustilaisuudessa Washington, jossa itse osallistuu henkilökohtaisesti . "
Josneuvottelut epäonnistuvat ,palestiinalaiset aikovat toimia yksipuolisesti saavuttaa tunnustustavaltion kansainvälisissä instituutioissa .
http://www.israelnationalnews.com/New ...
Tämä kokous huomenna välillä Obama ja Netanjahu on erittäin merkittävä, koska Se voisi olla Obaman viimeinen laukaus vakuuttava Netanjahun koska jos hän epäonnistuupalestiinalaisten toimii unilaterlly . Jos Obama onnistuu huomenna , hän anounce välittömästipäivämääränallekirjoittamisestapuitesopimuksen . Obama soveltaa suoraan painetta Netanyahu , makaa se kaiken peliin . Ei epäilystäkään , hän kertoo Netanjahun että hänen on hänen kanssaan samaa mieltä tai on suoraan tekemisissäpalestiinalaisten Tästä eteenpäin . Koska tämä paine , voisi hyvinkin ollaasettamassa määräajassa huomenna, kunallekirjoittamisen tämän puitesopimuksen tulee. Jatempauksesta voisi hyvin tapahtua ennen tätä päivämäärää . Olemme niin lähellä nyt kotiin ! Pitää katsella ja pitää katselin . Ja kuten aina minä teidät ajan tasalla siitä, mitä tapahtuu . Jumala siunatkoon !


11.1.2014

ARIEL SHARON KUOLLUT - Liitteeksi profetia Arelin kuolemasta - JEESUS TULEE!!!

Ariel Sharon kuollut 11.1.2014 Sharon oli koomassa vuodesta 2006 lähtien saatuaan aivoverenvuodon. 
Sharon sai aivoverenvuodon täsmälleen samalla tavalla kuin nyt kuoli, eli se oli 4.1.2006 ja pian myöhemmin 6.1. toinen pahempi verenvuoto ja muutaman päivän päästä todettiin vegetaaniseksi, eli lähes toivottomaksi toipumaan. 
Nyt tavallaan sama tapahtui tasan 8 vuotta myöhemmin. 
2.1. hänen tilansa heikkeni ja sama uudelleen parin päivän päästä ja sitten meni monta päivää, kunnes kuoli. Sairaalan mukaan Sharon kuoli lauantaina iltapäivällä. Sharon oli kuollessaan 85-vuotias.
Sharon palveli pitkään Israelin armeijassa ja yleni sen riveissä kenraaliksi. Hän osallistui Israelin itsenäisyyssotaan vuonna 1948 jalkaväkikomppanian komentajana ja komensi kenraalimajurina kuuden päivän sodassa ja Jom Kippurissa asevoimien komentajana.
Hän nousi Israelin pääministeriksi oikeistolaisen Likud-puolueen jäsenenä vuonna 2001 pidetyissä vaaleissa.
On myös merkillepantavaa se, että Helsinki ei ole saanut lumipeitettä ennen kuin Ariel Sharon kuoli ja vasta tämän jälkeen heti iltapäivällä alkoi tulla lunta. Tämä vaikutti poikkeukselliselta, joten sanon sen nyt.

Voimakas vihje koskien Jeesuksen paluun ajankohtaa
By: Jim Bramlett
Kääntänyt Samuel Korhonen
Rakkaat ystävät:

Useimmat teistä varmaan muistatte kunnioitetun rabbin Israelissa, joka kuoli 4 vuotta sitten 108 vuoden iässä ja ennen kuolemaansa sanoi, että Messias oli ilmestynyt hänelle ja paljastanut nimensä.

Rabbi kirjoitti nimen ylös, mutta pyysi, että se paljastettaisiin vasta vuoden kuluttua hänen kuolemastaan. Hänen pyyntöään noudattaen hänen kirjoittamansa nimi paljastettiin vuonna 2007 olevan YEHOSHUA, eli YESHUA, heprealaiset sanat, jotka kreikaksi kirjoitettuna antavat Iesous, eli suomeksi Jeesus. 

Tämän olisi pitänyt olla koko sivun uutisotsikoiden aihe kaikkialla maailmassa! Ei kuitenkaan ole yllätys, että hämmästyttävä uutinen sai mediassa niukalti huomiota, luultavasti siksi, koska Jumalan ilmestykset ovat vain niitä varten, joilla "on korvat kuulla." Useimmat eivät haluaisi kuulla sitä. Juutalaiset viranomaiset näyttivät kieltävän, että Messiaan nimi olisi Jeesus. Hän ei sopinut heidän odotuksiinsa 2000 vuotta sitten eikä hän edelleen sovi heille tänäkään päivänä. 

Uusi 4:48-minuutin video pastori Carl Gallup'ilta paljastaa yksityiskohtia tarinasta, jonka olin hukannut tai unohtanut. Tulet huomaamaan, että se on hyvin mielenkiintoinen. Se löytyy osoitteesta: http://www.youtube.com/watch?v=eATJ4PRX ... re=channel

Oh, melkein unohdin. Mikä oli se vihje Jeesuksen paluusta?

Rabbi sanoi, että Messias paljasti hänelle palaavansa kohta Ariel Sharonin kuoleman jälkeen! Kummallisen ajoituksen myötä minä vain yhtenä päivänä muistin, että Ariel Sharon on ollut koomassa ja kasvia muistuttavassa tilassa tammikuusta 2006, mutta on edelleen elossa ja minulle valkeni, että tähän omituiseen tilanteeseen täytyy sisältyä jokin profeetallinen merkitys. Tämän täytyy olla se! Jos rabbi kuuli oikein Herralta, niin Sharonin kuolema on oleva tärkeä profeetallinen ajan merkki. Tähän perustuen, kun kuulet Sharonin kuolemasta, valmistaudu kohtaamaan Herra, koska Hän on silloin ovella!

Jarmo jatkaa: "HÄN ON SILLOIN OVELLA" !!!! Paljonko on vielä aikaa kun Hän on ovella?
Tuo on tuttu lause Raamatusta, jossa silloinkin Herra oli jo ihan oven edessä.
Vaikka odotankin Jeesusta joka päivä, heti nyt, illemmalla, yöllä, aamulla, huomenna päiväseltä tai vaikka ylihuomenna edes ja vaikka viikon päästä, se ei muuta sitä tosiasiaa, että ylösottotapahtuma ei voisi vielä siirtyä kevääseen Omerin laskennan päähän. Jos ajatellaan vaikka vuoden mittakaavassa, niin Arielin kuoleman jälkeen tosiaankin, pian Jeesus tuli, siihen ei menisi enää viisi kuin kuukautta. Sehän on tosi lyhyt aika... ja pilkkaajatkin, ateistit ja uskovatkin, ehtisivät kaikki monesti vielä nauramaan Ariel Sharon profetialle.

Tosin toivon tietsyti että tuo paljon puhuttu 13.1. tai 14.1. menisi vielä oikein ja pääsisimme vihdoin pois.
Mutta nyt ei auta paljon muuta kuin taas odottaa. Monena iltana olen vain todennut että tuli ilta ja tuli uusi aamu vain tullakseen taas uusi ilta ja uusi aamu... Päivät menee niin nopeasti nykyään, etten itsekään ymmärrä miksi. HYVÄ! ...koska haluan että se päivä tulisi PIAN!


20.12.2013

Rukoilkaa, ettei pakonne sattuisi talvella, eikä sapattina - oletko rukoillut tätä?

Ylösottopäivä on saanut uskovien keskuudessa niin suuret mittasuhteet, että sitä verrataan milloin mihinkin, jopa siihen päivään, kun taivaat ja maa katoavat ja alkuaineetkin sulavat. Herran päivä sekin toki on, mutta paljon suurempi Herran päivä on Jeesuksen näkyvä paluu ja kaikkein eniten Jumalan laariin sataa viljaa keskellä pahojen aikojen, 1335 päivän kohdalla rauhasta. Kovin moni siis pitää ylösottopäivää sinä kaikkein tärkeimpänä. Toki se minulle ja sinullekin varmaan tärkein on, sehän on meidän vapautuksemme päivä, mutta siitä päivästä vasta alkaa varsinainen viljankorjuu, eikä tätä maailmaa ole perustettu vain tätä tulevaa 7 vuotista aikaa varten. Ylösottopäivä on vasta "heilutuslyhde" promille koko sadosta.
Kukaan ei kuitenkaan tunnu millään kykenevän laskemaan, eikä ennustamaan ylösottopäivää, joskaan sen ei ole väliäkään, koska sen jälkeen kaikki alkaa, eikä sen päivän ennustaneen tyypin tarvitse tuskin tänne jäädä katselemaan. Jääköön siis päivä odottamaan itseään!
Sen sijaan Matteus 24:15-20 Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa-joka tämän lukee, se tarkatkoon- silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille; joka on katolla, älköön astuko alas noutamaan, mitä hänen huoneessansa on, ja joka on pellolla, älköön palatko takaisin noutamaan vaippaansa. Voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä! Mutta rukoilkaa, ettei teidän pakonne tapahtuisi talvella eikä sapattina.
Tuo on se hetki joka tapahtuu rauhan puolessa välissä 1290 päivän kohdalla, joka taas on kolme vuotta ja kuusi kuukautta. Eli sen voimme heti laskea, ettei se päivä ole talvella, joten voimme samalla laskea Israelin rauhanteon vuodenajan. Sen on pakko olla talvi, syystalvi tai vevättalvi. Jumala ei nimittäin tee rukoilijoita vastaan, varsinkaan jos itse on pyytänyt juuri tätä rukoilemaan. Oma äitinikin on rukoillut tuota asiaa.
Matteus 24:15-20
Ilmestyskirjassa viidennen sinetinauetessa siellä olevat sielut alkoivat käydä levottomiksi ja he kyselivät että koska sinä alat oikein töihin. Heille annettiin valkoiset pitkät vaipat ja käskettiin olla levollisia ja odottaa vielä hetki. Nuo valkoiset pitkät vaipat ovat taivasruumis, eli viides sinetti on pakko rinnastaa kuolleiden ylösnousemukseen. Sitten heille sanottiin vielä että odottaisivat kunnes heidän kanssapalvelijoiden luku olisi täysi, jotka ovat surmattu Kristuksen tähden. Sillä viitataan tähän vaivanaikaan, joka päättyy 1335 päivän kohdalla ilmestyskirjassa lauseeseen. Johanneksen ilmestys 7:13-14 Ja yksi vanhimmista puhui minulle ja sanoi: "Keitä ovat nämä pitkiin valkeihin vaatteisiin puetut, ja mistä he ovat tulleet?" Ja minä sanoin hänelle: "Herrani, sinä tiedät sen". Ja hän sanoi minulle: "Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.
He ovat jäljelle jääneet, kun morsian oli otettu pois, eli heilutuslyhde ja tämä on suuri sato.

Kuudennen sinetin avautuessa taas ilmestyskirjan luvusta 6:12-17 Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi, ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa, ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?" josta alkoi ihan selvästi vihan ja ahdistuksen ajat.

Tätä ennen ylösotto on siis jo tapahtunut, kuin varkain!!!!


Ilmestyskirja 3:
10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.

1. Tessalonikalaiskirje 5:1-11 Mutta aikakausista ja määrähetkistä ei teille, veljet, ole tarvis kirjoittaa; sillä itse te varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä. Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon. Mutta te, veljet, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää teidät niinkuin varas; sillä kaikki te olette valkeuden lapsia ja päivän lapsia; me emme ole yön emmekä pimeyden lapsia. Älkäämme siis nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit. Sillä ne, jotka nukkuvat, ne yöllä nukkuvat, ja jotka juovat itsensä juovuksiin, ne yöllä juovuksissa ovat. Mutta me, jotka olemme päivän lapsia, olkaamme raittiit, ja olkoon pukunamme uskon ja rakkauden haarniska ja kypärinämme pelastuksen toivo. Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan, vaan saamaan pelastuksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, joka on kuollut meidän edestämme, että me, valvoimmepa tai nukuimme, eläisimme yhdessä hänen kanssaan. Sentähden kehoittakaa toisianne ja rakentakaa toinen toistanne, niinkuin teettekin.

Ymmärtäköön ken ymmärtää ja ottakoon kukin sen minkä hyväksi katsoo.


15.12.2013

Rauhaa valmistellaan - Markku veli mailaa:

Israel uutisissa Kellyn sanotaan sanoneen, että ollaan tosi lähellä sopimusta.
 
http://www.tv7.fi/vod/player/?program=32386
 
-Markku


26.11.2013

Israel Update kertoo merkittävän uutisen Israelin rauhasta

USA:n määrittelemä Iranille annettavasta 6 kuukauden testiajasta päättyy tahallisesti tai tahattomasti toukokuun puolivälin maissa, mikä on myös Israelin ja PA/PLO:n välisille rauhan-keskusteluille annetun aikajanan päätösaika. Silloin pitäisi maailman kuuden mahtivaltion ja Iranin välinen lopullinen sopimus olla valmis allekirjoitettavaksi, kuten myös Israelin ja PA/PLO:n välinen rauhansopimus, jolla vuosikymmenet suhteita ja kehitystä häirinneet erimielisyydet voitaisiin haudata lopullisesti. Lieneekö tämä se vahva liitto, josta Israelin muinaiset profeetat ilmoittivat? Näiden yhteensopivuus antaa vahvan perustan olettaa näin.
”Ja hän vahvistaa liiton monien kanssa yhden viikon ajaksi, ja keskellä viikkoa hän saa (cause) uhritoimitukset ja uhraamisen lopetetuksi, ja kauhistusten yleisyyden vuoksi hän autioittaa sen (Temppelin tai Temppelivuoren) aivan sen (viikon) loppuun saakka, kunnes se, mikä on säädetty, vuodatetaan tuhoajan yli”. (Daniel 9:27, englantilaisen käännöksen mukaan)

http://www.jpost.com/Iranian-Threat/News/Obama-defends-Iran-nuclear-agreement-pans-tough-talk-of-deals-critics-33300531.8.2013

Suomi ja Israel ovat kaksi Jumalan valitsemaa kansaa, ne tulevat yhdeksi Golgatan kautta

Suomi ja Israel liput

26.6.2013

Tyhjennetäänkö Gaza rauhan varmistamiseksi??

Gavriel Eskel 26.6.2013
 
KESKUSTELU Mahmoud Abbasin halusta tavata pääministeri Netanyahu USA:n ulkoministeri John Kerryn vierailun aikana on muuttunut omituiseksi juupas eipäs väittelyksi jokaisen kolumnistin ja analyytikon keksiessä mielestään parhaita selityksiä, miksi tämä ilman valtuuksia toimiva PA:n presidentiksi tituleerattu puheenjohtaja ei ole halukas puristamaan Israelin pääministeri Netanyahun kättä Kerryn todistaessa hymyillen voitonvarmaa hymyään. Kerry tulee ohjelmansa mukaan Israeliin huomenna, jolloin nähdään, toteutuuko hänen ensimmäinen toiveensa, niin pienen pieni edistysaskel kuin se lieneekin.
INN:n julkaisemassa artikkelissa Elad Benari tarkastelee edellä mainittua kysymystä tullen ratkaisuun, että Abbasilla on uusi aloite esitettävänä YK:ssa, ja sen viimeistelemiseksi hän tarvitsee lisäaikaa vitkastellen selkeän vastauksensa antamiseksi.
Nimeämätön israelilainen virkailija kertoo TV-2:n uutislähetyksessä, että Abbas on antautunut ja suostunut tapaamaan Netanyahun, mutta vain hyvin rajoitetun ajan puitteissa voidakseen testata hänen todellisen halukkuutensa sopimukseen pääsemiseksi.
MAARIV-uutislehti kertoi tiistaina, että Netanyahu on suostunut vapauttamaan muutamia terroristeja Israelin vankiloista ja taivuttaa hallituksen julistamaan virallisen rakennuskiellon Juudean ja Samarian juutalaisyhteisöihin – mikä ei tietenkään koskisi arabien rakentamista.
Lehti kertoi, että Abbas olisi vastapainoksi suostunut poistamaan vaatimuksensa 1949 aselepolinjojen mukaisista rajoista ja luonnospiirroksesta rajalinjoista ehtona neuvotteluille.


Jarmo jatkaa:

No niin, lähentymistä on tapahtunut palestiinalaisten osalta, jos nuo rajat eivät ole enää sanelupolitiikkaa. Arabeille ei ole Gazassa käsittääkseni mitään pyhää, joten sen he joutavat luovuttamaan Israelille ja kun se kaistale on ollut taas Israelille kuin kivi kengässä.
Toisaalta tässä tulee jo aiemminkin tuomani vertaus Israelilaisten huutovalinnasta Pilatuksen edessä, jossa seisoi Jeesus ja Barabbas. Israel huusi yhteen ääneen "Barabbas, Barabbas" !!!
Gaza kuvastaa maailman historian puitteissa ryöväriä ja rikollista, murhaajaa, väkivaltaa sekä valheita, Barabbasta. Kun taas Jerusalem, Pyhä Kaupunki on Jumalan silmäterä, Jeesus Kristus.
Israelin kansa vaihtaa Gazan terroristimaan Pyhään Kaupunkiin Jerusalemiin ja he jättävät Gazan asumattomaksi, kuten Raamattu on profetoinut. Gazasta ei enää ammuskella yhtään ainoaa rakettia Israelin puolelle, eikä rakennella tunneleita Egyptiin. Tämä tuo Israelille rauhanomaisen turvallisuuden tunteen, jossa kansa voisi hyvinkin iloita yhteen ääneen, ei enää raketteja Gazasta, nyt on rauha.
Tästä vaihtokaupasta Jumala suuttuu Israelille, kuten suuttui aikoinaan Jeesuksen osalta Barabbaan valinnassa.


30.8.2012

Kaikki kansat kääntyvät Israelia vastaan ja ne jotka sinne hyökkäävät, repivät itsensä siinä


Professori Franklin Lamb on ottanut analysoidakseen Yhdysvaltain tiedustelupalvelujen vielä julkaisemattoman yhteisraportin 'Valmistautuminen Israelin jälkeiseen aikaan Lähi-Idässä'. Analyysi päättelee, että Yhdysvaltain intressit ovat törmäyskurssilla siionistisen Israelin kanssa.

Lähde: Information Clearinghouse
Toimittaja: Riikka Söyring
30.8.2012, Verkkomedia.org

USA:n tiedusteluraportti: 'Valmistautuminen Israelin jälkeiseen aikaan Lähi-idässä'

Kansainvälisen lain professori, Haagin kansainvälisen oikeustuomioistuimen entinen jäsen, kirjailija, tutkija ja Yhdysvaltain kongressin alahuoneen entinen lainopillinen neuvonantaja Franklin Lamb on ottanut analysoidakseen Yhdysvaltain tiedustelupalvelujen vielä julkaisemattoman yhteisraportin "Valmistautuminen Israelin jälkeiseen aikaan Lähi-Idässä" ("Preparing for a post Israel Middle East").

Kyseinen raportti on 82 sivua pitkä, ja sen valmisteluun on osallistunut US Intelligence Community (USIC) eli 16 amerikkalaista tiedustelupalvelua, mukaan lukien laivaston, ilmavoimien, maajoukkojen, rannikkovartioston, puolustustiedustelun sekä energiaministeriön ja valtiovarainministeriön osastot samoin kuin huumausaineiden torjunnasta ja kotimaan turvallisuudesta vastaavat virastot kuin myös CIA ja FBI.

USIC:n vuotuinen budjetti on 70 miljardia dollaria.

82-sivuinen analyysi päättelee, että Yhdysvaltain kansalliset intressit ovat loppupeleissä "törmäyskurssilla siionistisen Israelin kanssa", tiedottaa Lamb.

Lamb kirjoittaa: "(Raportin) kirjoittajat päättelevät, että Israel on nykyisin suurin uhka Yhdysvaltain kansallisille intresseille, koska sen luonne ja toiminta estävät normaalit suhteet Yhdysvaltain, arabien ja muslimimaiden välillä, sekä yhä enenevässä määrin myös kansainvälisen yhteisön kanssa."

Raportissa esitetään muun muassa:

*       Israelia, ottaen huomioon sen nykyisen brutaalin miehityspolitiikan ja sotainnon, ei voida pelastaa yhtään enempää kuin Etelä-Afrikkaa voitiin pelastaa; niinkin myöhään kuin 1987 Israel oli ainoa "läntinen kansa", joka ylläpiti diplomaattisia suhteita Etelä-Afrikkaan; Israel oli myös viimeinen valtio, joka liittyi kansainväliseen boikottiin Etelä-Afrikkaa vastaan ennen kuin hallitus romahti

*       Israelin johto, joka lisääntyvässä määrin tukee 700 000 laitonta siirtolaista miehitetyllä Länsirannalla, ei ole enää kosketuksissa Lähi-Idän poliittisten, sotilaallisten ja taloudellisten realiteettien kanssa

*       Likud -koalitiohallitukseen vaikuttaa suuresti siirtolaisten poliittinen ja taloudellinen vaikutusvalta, mistä seuraa enenevä määrä sisäpoliittisia vaikeuksia mihin Yhdysvaltain hallituksen ei tulisi ottaa osaa eikä ole hyvä, että Yhdysvallat yhdistetään tilanteeseen

*       Arabikevät ja islamilainen herääminen on suuressa määrin vapauttanut enemmistön 1,2 miljardista arabista ottamaan kantaa siihen, mitä suuri enemmistö pitää Palestiinan laittomana, moraalittomana ja kestämättömänä, eurooppalaisena miehityksenä

*       Arabi- ja muslimivoimien nopeasti laajeneva vaikutusvalta alueella samalla kun Yhdysvaltain vaikutusvalta murenee; Yhdysvaltain sitoutuminen sotaintoiseen, sortavaan Israeliin on muuttumassa mahdottomaksi puolustaa samalla kun se rajoittaa Yhdysvaltain toimintakykyä tai mahdollisuuksia normalisoida suhteitaan alueen 57:n islamilaisen maan kanssa

*       Israelin röyhkeä sekaantuminen Yhdysvaltain sisäisiin asioihin vakoilun ja laittomien asekuljetusten kautta. Tämä sisältää yli 60:n "etujärjestön" sekä niiden noin 7 500 amerikkalaisen hallintoviranomaisen tukemisen, jotka täyttävät Israelin käskyjä sekä pyrkivät dominoimaan mediaa ja Yhdysvaltain hallinnon eri aloja, mitä sekaantumista ei enää tulisi sietää

*       Yhdysvaltain hallituksella ei enää ole taloudellisia resursseja eikä yleisön tukea Israelin rahoituksen jatkamiselle. Yli kolme biljoonaa dollaria suorana sekä epäsuorana tukena on mennyt amerikkalaisilta veronmaksajilta Israelille aina vuodesta 1967; tätä vastustavat enenevästi veronmaksajat, jotka eivät hyväksy Yhdysvaltain sotilaallista läsnäoloa ja asioihin sekaantumista Lähi-Idässä. Julkinen mielipide ei enää hyväksy sitä, mikä nähdään Yhdysvaltain Israelin puolesta käyminä laittomina sotina. Tämän mielipiteen jakavat amerikkalaisten kanssa enenevästi myös eurooppalaiset, aasialaiset ja kansainvälinen yleisö

*       Israelin rotuerottelumiehityksen infrastruktuuri todistaa laillistetusta syrjinnästä sekä lisääntyvästä erottelevasta ja epätasa-arvoisesta oikeusjärjestelmästä, eikä sitä pidä enää suoraan tai epäsuorasti tukea tai rahoittaa amerikkalaisten veronmaksajien kukkarosta eikä Yhdysvaltain hallituksen tule teeskennellä, kuin mitään ei olisi vialla

*       Israel on epäonnistunut valtio; se ei ole demokratia. Yhdysvaltain taloudellinen ja poliittinen tuki ei pysty peittämään tätä tosiasiaa, eikä se myöskään estä Israelia luisumasta kansainväliseksi paaria-valtioksi

*       Israelin hallitus on hyväksynyt juutalaisten siirtolaisten/uudisasukkaiden Länsirannalla yhä enenevästi osoittaman hillittömän ja väkivaltaisen rasismin siinä määrin, että siitä itsestään on tullut (rasismin) suojelija ja kumppani

*       Yhdysvaltain juutalaisyhteisön ja Israelin siionistihallituksen välillä on yhä syvenevä kuilu. Yhdysvaltain juutalaisyhteisö vastustaa siionismia ja Israelin toimintatapoja, mukaan lukien palestiinalaisten tappaminen ja sorto Israelin miehityksen alla. Israelin toiminta rikkoo törkeästi sekä Yhdysvaltain lakeja että kansainvälisiä lakeja, ja herättää kysymyksiä Yhdysvaltain juutalaisyhteisön sisällä siitä, eikö amerikkalaisilla olisi velvollisuus suojella (R2P) miehityksen alla kärsiviä viattomia siviilejä

*       Israelin apartheid-hallituksen vastustus kasvaa kansainvälisesti, eikä sitä enää voida synkronisoida Yhdysvaltain väitettyjen humanitaaristen arvojen kanssa tai Yhdysvaltain odotusten kanssa niiden bilateraalisten suhteiden osalta, joita sillä on Yhdistyneiden kansakuntien (YK) 193 jäsenmaan kanssa

Luonnostelma päättyy sanoihin, joissa todetaan tarve välttää sotkeutumasta sellaisiin liittolaissuhteisiin, jotka vieroittavat suurimman osan maailmaa Yhdysvalloista sekä tuomitsevat tavalliset amerikkalaiset kestämään seuraukset, kirjoittaa professori Lamb.

Lamb mainitsee myös, että "kiinnostavaa kyllä, raportti mainitsee Iranin esimerkkinä maasta ja kansasta, joiden kanssa amerikkalaisilla on paljon yhteistä" ja että "raportti korostaa Yhdysvaltain tarvetta korjata suhteitaan arabien ja muslimimaiden kanssa" mukaan lukien häivelennokkien käytön tarkastelu.

Toimittajan kommentti:

Otin Lambin tekstin raportoitavakseni, koska siinä kerrotaan monta miettimisen arvoista asiaa, suoraan ja epäsuorasti. Mukaan lukien se, että juutalaiset eivät ole homogeeninen yhteisö, jossa kaikilla on samat arvot ja mielipiteet - yhtään sen enempää kuin suomalaiset ovat homogeeninen yhteisö, jossa kaikilla on samat arvot ja mielipiteet.

Yleistäminen ja kollektiivin syyllistäminen vievät usein harhaan.

Alleviivattakoon, että Israelin sisällä ei suinkaan vallitse yksimielisyys hallituksen linjan oikeuksellisuudesta tai siunauksellisuudesta. Tästä esimerkkinä muun muassa Israelin armeijan sotaveteraanien Breaking The Silence-järjestö.

Prof. Lambin artikkeli on julkaistu myös Foreign Policy Journalissa.30.1.2012

KYLLÄ TÄMÄ ON JUMALALLE VIIMEISTÄ EDELLINEN PISRA, vain maanluovutus puuttuu!

Homokaupunki

Ei ihan ensimmäiseksi tulisi mieleen kaupunki Lähi-idässä, mutta näin kuulemma on. Maailman parhaaksi gaykaupungiksi on valittu Isrealin Tel Aviv.

Tel Aviv äänestettiin maailman parhaaksi gay-kaupungiksi ennen esimerkiksi New Yorkia ja Lontoota lentoyhtiö American Airlinesin ja www.gaycities.com -sivuston järjestämässä kilpailussa.

Tel Aviv toi voiton kotiin 43 prosentilla äänistä. Toiseksi tullut New York sai äänistä ainoastaan 14%. Tel Avivissa, joka on tunnettu avoimesta asenteestaan HBT-liikettä kohtaan (homoseksuaalit, biseksuaalit ja transvestiitit), järjestetään joka vuosi gay-festivaali ja muita tapahtumia, jotka houkuttelevat monia HBT-turisteja koko maailmasta.

Vuoden 2012 Gay Pride -festivaali järjestetään 8. kesäkuuta 2012 ja festivaalille odotetaan yli 100 000 vierailijaa. Viime vuonna Tel Avivin festivaalilla vieraili 5 000 turistia mm. Britetistä, Yhdysvalloista, Saksasta, Hollannista ja Pohjoismaista.
American Airlinesin kotisivuilla vierailleita on viimeisen kuukauden aikana pyydetty äänestämään suosituinta gay-kaupunkia. Äänestys sisälsi kategoriat paras yöelämä, paras ruoka, hienoimmat rannat ja hauskin gay-paraati.
Tulos osoittaa, että Tel Avivin ja New Yorkin jälkeen Toronto sai äänestyksessä 7 prosenttia äänistä, San Paulo 6%, Madrid ja Lontoo 5% ja New Orleans yhdessä Mexiko Cityn kanssa 4%.

2.11.2011

Kosovon kohtu ja Israelin rauha - samanlaiset (Israel > USA) kuin Kosovo > Venäjä

Kosovon kohtu Gavriel Eskel kirjoittaa tänään:

ISRAEL aloittaa varovaisesti uhkaustensa toteuttamisen katkoa velvoitteitaan ja suhteitaan PA:n kanssa siksi, että se vastoin varoituksia ja Oslon ja muita solmimiaan sopimuksia jatkaa hakemuksiaan YK:ssa ja sen elimissä. Tämänkertaisten toimenpiteiden sysäyksenä toimi UNESCO:n päätös hyväksyä PA sen täysjäseneksi, vaikka ymmärtääkseni YK:n sääntöjen mukaan vain valtioilla on sellainen oikeus. Tämä täytyykin nähdä osaksi PA:n johdon toimintaa, joka toistuvasti rikkoo sääntöjä ja sopimuksia luottaen siihen, että maailman silmissä lempilapsen asemaan hyväksytty Palestiinan Auktoriteetti ja sen ilman valtuuksia toimiva ”presidentti ilman valtiota” Mahmoud Abbas kuitenkin saavat anteeksi ja rahahanat PA:n pohjattomaan säkkiin pysyvät auki. USA toteutti oman uhkauksensa välittömästi – UNESCO:n myönteisen päätöksen PA:n hyväksymisestä sen täysjäseneksi tultua julkiseksi – jäädyttää järjestölle myöntämänsä avustukset, 22 % sen
vuosibudjetista. Kanada sanoi myös jäädyttävänsä UNESCO:lle tarkoitetun avustuksensa nostamisen.

Wikipedia: Kosovo on kiistanalainen alue Balkanilla. Kosovo julistautui itsenäiseksi Serbiasta nimellä Kosovon tasavalta, mutta Serbia pitää sitä edelleen autonomisena maakuntanaan. Kosovon itsenäisyyden on kuitenkin tunnustanut 85 YK:n jäsenvaltiota, mukaan lukien Suomi.

Itsenäiseksi julistautuminen

Serbia oli valmis antamaan Kosovolle rajoitetun itsehallinnon, mutta Kosovon hallitus hyväksyi vain täyden itsenäisyyden.
Neuvottelut asiasta kariutuivat joulukuussa 2007, ja Kosovo julistautui itsenäiseksi 17. helmikuuta 2008. Kaikki paikalla olleet 109 albaaniparlamenttiedustajaa kannattivat itsenäisyyttä. Istunnosta puuttui kymmenen edustajaa mukaan lukien kaikki serbiedustajat. Serbia ilmoitti, ettei koskaan tule hyväksymään Kosovon itsenäisyyttä. Venäjä pyysi YK:n turvallisuusneuvostoa kokoontumaan asian vuoksi. YK:n pääsihteeri Ban Ki-moon ilmoitti 18. helmikuuta 2008, että YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselma 1244 pysyy voimassa ja sitä pyritään toteuttamaan kehittyvien olosuhteiden valossa.

YK:n Kansainvälinen tuomioistuin päätti heinäkuussa 2010, että Kosovon itsenäisyysjulistus ei rikkonut kansainvälisiä lakeja. Tuomioistuin käsitteli asian Serbian aloitteesta. Päätös ei kuitenkaan ole sitova, vaan ainoastaan neuvoa-antava. Serbian presidentin Boris Tadićin mukaan päätös ei muuta Serbian suhtautumista Kosovoon. Sen sijaan Kosovon presidentin Fatmir Sejdiun mielestä se poistaa loputkin epäilyt Kosovon itsenäisyydestä. Sejdiu erosi virastaan syyskuussa 2010, kun perustuslakituomioistuin oli ilmoittanut, että Sejdiu oli rikkonut perustuslakia vastaan. Hän oli toiminut presidenttiytensä aikana myös LDK-puolueen johtajana.

Mitä ilmeisimmin Kosovo oli, kuten joskus jo sanoin, symbolinen kohtu "synnytystuska".

20.5.2011

Obama suututti Israelin ja sen Jumalan - VOI USA PARKAA minkä menit tekemään!!!

Obama suututti Israelin
Torstai 19.5.2011 klo 22.02

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama sanoi torstaina ensimmäistä kertaa julkisesti, että tulevan palestiinalaisvaltion pitäisi perustua vuoden 1967 rajoihin.

Osapuolten pitäisi kuitenkin sopia myös muista aluemyönnytyksistä.
Israel vastustaa tätä jyrkästi. Pääministeri Benjamin Netanjahu toisti torstai-iltana, että Israelia ei pidä vaatia vetäytymään kuuden päivän sotaa edeltäville rajoille. Netanjahun mukaan rajojen taakse jäisi merkittäviä israelilaisia asuinalueita.

Obama ja Netanjahu tapaavat perjantaina Washingtonissa.

18.10.2010

Toimisiko Gaza Barabbaan roolissa, onhan Jerusalem myös Jeesuksen vertauskuva?

Gazahan on kuin Israelin rikollinen, Barabbas, joka käy murhaamassa silloin tällöin israelilaisia. Koko maa haluaisi pyyhkäistä Gazan pois päiviltä, mutta rauhanneuvottelut palestiinalaisten kanssa estävät sen. Sitä paitsi Hamas on jatkuvassa tukkanuotassa Abbasin johtaman Fatahin kanssa, eikä näin ollen hekään katso hyvällä Gazan olemassaoloa kaikkine terroriryhmineen. Eli Gaza on iso ongelma ja Raamattu puolestaan on kertonut Gazan kohtalon. Se taas on Raamatun arvostajalle faktatieto, eikä mikään vaihtoehto. Raamattu siis sanoo että päivien ollessa lopullaan, Gaza jää autioksi jossa vain laiduneläimet laiduntavat. Missä siis ihmiset? Gazalle saattaa käydä se rooli, jossa maan arvo käy samalla tavalla kuin aikoinaan Jeesuksen arvolle. Gaza on arvokkaampi kuin Jerusalem. Mieluummin tyhjennetään Gaza ihmisistä ja siirretään ne Länsirannalle, kuin säilytettään Jerusalem, Juudea, Samaria ja Galilea, Jeesuksen maat. Kansa haluaa Gazan vapautettavan ja myyvät sillä hinnalla Jeesuksen. Olettaa siis sopii, että pian alkaa neuvottelut ongelman ratkaisemiseksi. Operaatio Gaza.

11.10.2010

Monta pientä uutta asiaa... Israel jakaa maailmaa, Jeesus/Krist. jakaa maailmaa jne...

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu tarjoutui jäädyttämään uudelleen Jordanin länsirannan siirtokuntien rakentamisen, jos palestiinalaiset tunnustavat Israelin juutalaisten kotimaaksi. Palestiinalaiset torjuivat heti Netanyahun ehdotuksen.
Umpikuja lisäsi epäilyjä, että osapuolet voisivat jatkaa syyskuun alussa uudelleen alkaneita rauhanneuvottelja. Neuvottelut katkesivat kolmen tapaamisen jälkeen, kun Israelin hallitus ei suostunut jatkamaan siirtokuntien väliaikaista rakentamiskieltoa.

- Jos palestiinalaisjohtajat vakuuttavat omalle kansalleen yksiselitteisesti, että he tunnustavat Israelin juutalaisten kotimaaksi, Israelin hallitus on valmis jatkamaan rakennuskieltoa, sanoi Netanjahu. Hän luonnehti ehdotusta luottamusta lisääväksi askeleeksi, joka lisäisi israelilaisten luottamusta palestiinalaisia kohtaan.
Palestiinalaisten presidentin Mahmud Abbasin edustaja sanoi, että kaikki Israelin siirtokunnat miehitetyllä länsirannalla ovat laittomia ja rakentaminen on lopetettava neuvottelujen vastineeksi.
- Valtion juutalaisuudella ei ole asian kanssa mitään tekemistä. Palestiinalaiset ovat jo tunnustaneet Israelin ja sen pitäisi riittää, edustaja sanoi.
Netanjahu teki aloitteensa kolme päivää sen jälkeen, kun Arabiliitto ja palestiinalaiset olivat antaneet Yhdysvalloille kuukauden lisäaikaa, jotta se suostuttelisi Israelin päättämään uudesta rakennuskiellosta.

Israelin maa on lupaus... valaehtoinen lupaus, sama kuin Jeesuksen ristin kuolema. Hän ei halunnut mistään maailman hinnasta tehdä toisin kuin teki. Silti koko sen ajan oma väki yritti kieltää häntä menemästä ja puolustivat viimeiseen mieheen, OMAA PELASTUSOIKEUTTA. Eikö olekin kummaa? Sen sijaan ei koska ihan samaa tekevät tämän maailman asukkaat. He tekevät kaikkensa, jotta maailman valta ei pääsisi päätepisteeseensä ja Jeesus ei tulisi koskaan.
Katsos kun Jari lähetti erään linkin, missä Iran markkinoi Kristityin voimin Iranin juutalaisten hyvinvointia. Tulee mieleen lähinnä Josif Mengele, joka tarjosi suklaata kaasutettaville, jotta nämä rauhallisesti kävelisivät kammioon, jonne pudotettaisiin kohta ilmanvaihtokanavista Zyklon-B tappavaa myrkkykaasua. Kyse on
Jean Rossin kirjoituksesta: Alkuperäinen lähde:
http://www.counterpunch.org/whitney08182010.html josta Jean Ross ammentaa eksytystä. Totta kai saatana tahtoo juutalaisten muutavan minne ikinä muualle vaan, kunhan he eivät kokoonnu Raamatun kirjoitusten ja ennustusten mukaisesti takaisin Pyhään maahan. Ei saatanakaan tyhmä ole, joten älkäämme mekään olko tyhmiä ja luulko että Iranin presidentti pitää juutalaisia siellä "herran kukkarossa" hellässä huomassa, vailla murhetta. Sanon vaan, että koko juttu on pelkkää kulissia, jolla säilytetään tietty saatanan tahto ja suunnitelma.
On näitä uskovia sitten pilvin pimein, joita saatan on vienyt kuin pässiä narussa.

2.9.2010

Peli käyntiin jälleen... rauhaa tässä rakennetaan ja sitähän me myös rukoilemme

Odotettu Lähi-idän rauhantapaaminen alkoi
YLE - julkaistu tänään klo 17:26, päivitetty tänään klo 18:59

Lähes kahteen vuoteen ensimmäi-set suorat rauhanneuvottelut Israelin ja palestiinalaisten välillä ovat alkaneet Washingtonissa. Yhdysvaltain ulkoministeriössä käytäviin neuvotteluihin osallistuvat Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu ja palestiinalaisten presidentti Mahmoud Abbas.
Neuvottelut avannut Yhdysvaltain ulkoministeri Hillary Clinton sanoi, etä neuvottelujen osapuolet ovat ottaneet tärkeän askeleen. Clintonin mukaan presidentti Barack Obaman hallinto on sitoutunut löytämään

ratkaisun Lähi-Idän kriisiin vuoden kuluessa. Tärkein työ päämäärän saavuttamiseksi kuuluu Netanjahulle ja Abbasille, Clinton korosti.
Neuvottelut ovat ensimmäiset vastaavat joulukuun 2008 jälkeen. Neuvottelujen onnistumiseksi olisi löydettävä ratkaisuja erittäin pitkiin ja vaikeisiin kiistoihin mm. Jerusalemin asemasta, palestiinalaisten paluusta kotiseuduilleen ja israelaissiirtokuntien kohtalosta.

Netanjahu: Molempien on tehtävä uhrauksia
Oikeistolainen Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu korosti avauspuheessaan, että hän on halukas myönnytyksiin rauhan aikaansaamiseksi. Hän korosti, että kun puhutaan palestiinalaisten oikeudesta omaan valtioon, myös palestiinalaisten on tunnustettava Israel juutalaisena valtiona.
Mahmoud Abbas puolestaan vaati Israelia lopettamaan palestiinalaisten asuttaman Gazan saarron. Hän vaati myös Israelia lopettamaan kaikkien siirtokuntien rakentamisen. Abbasin mukaan rauhansopimuksen aikaansaaminen vuoden sisällä on mahdollisuuksien rajoissa.

Obama kehottaa osapuolia tarttumaan tilaisuuteen
Yhdysvaltain presidentti Barack Obama vetosi neuvottelujen alla molempiin osapuoliin.
-Tätä mahdollisuutta ei tule ehkä vähään aikaan uudellee, Obama sanoi ja lupasi kaiken tukensa neuvotteluille.

27.7.2010

Israelista paljastui tuhansia vuosia vanha laki
julkaistu eilen klo 19:28, päivitetty eilen klo 21:39

Israelilaisarkeologit ovat löytäneet jäännöksiä lakikokoelmasta, jonka arvellaan olevan yhtä vanha kuin vanhin tunnettu lakikokoelma Hammurabin laki.

Noin 3 700 vuotta vanhojen jäännösten uskotaan antavan uutta tietoa muinaisessa Babyloniassa kirjoitetun Hammurabin lain ja Raamatun lain yhteyksistä.
Akkadin nuolenpääkirjoituksella laadituista teksteistä on toistaiseksi tulkittu sanat ”isäntä” ja ”orja” sekä sanoja, jotka viittaavat ruumiinosiin.
Tekstin tarkkaa alkuperää ei ole pystytty määrittelemään. Se paljastui Jerusalemin yliopiston kaivauksissa.

1.7.2010

Teille ei anneta muuta merkkiä kuin Joonaan merkki - Pedon sisästä vapautuminen

Israel vapauttaisi tuhat vankia siepatusta sotilaastaan Julkaistu 01.07.2010 18:58 (päivitetty 19:00)

Israel on valmis vaihtamaan siepatun israelilaissotilaan tuhanteen palestiinalaisvankiin, sanoo pääministeri Benjamin Netanjahu. Äärijärjestö Hamas sieppasi sotilaan neljä vuotta sitten.

Pääministeri muistutti puheessaan kuitenkin, ettei sotilaan vapauttamiseksi voida vapauttaa ketä tahansa.

Siepatun sotilaan vanhemmat aloittivat sunnuntaina yhdessä tukijoidensa kanssa marssin Jerusalemiin. He aikovat olla pääministerin kanslian ulkopuolella kunnes heidän poikansa palaa.

 

Täytyy sanoa että väkisinkin tulee mieleen merkki, jonka Jeesus lupasi. Te tähyilette

taivaalle ja toivotte jotain merkkiä. On päivän selvää että me olemme se paha avionrikkoja sukupolvi, jolle ei anneta muuta merkkiä kuin Joonaan merkki. Tässäkö se nyt on?

24.5.2010

Gavriel Eskel kirjoittaa tänään (Israel update)

HUHUJA SODISTA. Iranin puolivirallinen uutistoimisto Fars kertoi äskettäin, että Israelin helikopterit ovat laskeutuneet Saudi Arabian maaperälle Tabukin lentokentälle. Uutisen mukaan useita siviililentoja peruttiin 18. ja 19.06. päivien aikana ilman selitystä.
Fars kutsuu tapahtumia Tabukin kentällä ”epäilyttäväksi sionistisen hallituksen sotilaalliseksi toiminnaksi Saudi Arabiassa”. Uutistoimisto sanoo saneensa tietoja siviilimatkustajilta, jotka joutuivat odottelemaan koneittensa lähtöä siirtojen vuoksi.

LONTOOSSA ilmestyvä lehti the Times julkaisi runsas viikko sitten artikkelin, jonka mukaan Saudi Arabia olisi antanut luvan IAF:n koneille käyttää sen ilmatilaa pommituslennoillaan Iraniin. Saudiviranomaiset kiistivät lehden tiedot ehdottomasti virheellisinä, eikä Israelin taholta haluttu kommentoida asiaa.
TURKKI, jonka alueella IAF:n koneet ovat suorittaneet harjoituksiaan, kielsi israelilaisten koneitten lennot sen ilmatilassa. Israelin ilmatila on liian pieni tehokkaitten harjoitusten järjestämiseksi, minkä johdosta se etsii Euroopasta uusia harjoitusmahdollisuuksia. Yhtenä mahdollisuutena pommituslennoille Iraniin esitetään Georgiaa, mikä lyhentäisi lentomatkaa Israelista Iranin alueelle ja takaisin.

VIIKONVAIHTEEN aikana uutiset kertoivat 11 amerikkalaisen sota-aluksen kulkeneen Suezin kanavan kautta Punaisellemerelle matkallaan Persianlahdelle. Mukana oli yksi israelilainen sota-alus, kertovat silminnäkijät. Egyptin turvallisuusmiehet varmistivat alusten matkan Suezin kautta miehittäen sen molemmat rannat ja sulkien kanavan muulta liikenteeltä.
Egyptin opposition parlamentaarikot varoittivat Egyptin hallitusta työskentelemästä islamin vihollisten kanssa eikä toistamaan virhettä, jonka se teki salliessaan sotalaivojen kauttakulun, kertoo Al-Quds. http://www.haaretz.com/print-edition/news/report-iaf-helicopters-unload-equipment-meant-for-attacking-a-muslim-state-at-saudi-airport-1.297942

19.4.2010

No nyt tämä alkaa kuulostaa jo rauhankellojen kuminalta ja niin toisaalta pitäisikin

Barak: Israelin miehityksen päätyttävä
julkaistu tänään klo 10:30, päivitetty tänään klo 12:15


Kenraalimajuri Ido Nehoshtan esittelee puolustusministeri Ehud Barakille
F-16-hävittäjää Ramat Davidin lentotukikohdassa
Kuva: Ariel Hermoni / Israelin puolustusvoimat / EPA

Israelin puolustusministeri Ehud Barak sanoo, että Lähi-idän konfliktin voi ratkaista vain antamalla palestiinalaisten hallita itseään. Barakin mukaan Israelin on myönnettävä, ettei maailma tule sietämään sen vuosikymmeniä jatkuvaa hallintoa palestiinalaisalueilla.
Barak sanoi kaatuneiden muistopäivän haastattelussa Israelin radiossa, että Israel on riittävän voimakas voidakseen sallia kahden valtion ratkaisun. Jos ratkaisu ei onnistu, maailma tietää, ettei se ole Israelin syy, Barak sanoi.
Barak piti myös Israelin ja Yhdysvaltain suhteiden viilenemistä vahingollisena maalleen. Puolustusministerin mukaan Israel

voi kohentaa tilannetta ryhtymällä ajamaan rauhanaloitetta, jossa otetaan huomioon kaikki Israelin ja palestiinalaisten suurimmat kiistakysymykset.
Yritykset käynnistää uudelleen rauhanneuvottelut Israelin ja palestiinalaisten välille ovat kilpistyneet Israelin päätökseen laajentaa juutalaissiirtokuntia Itä-Jerusalemissa. Myös Israelin ja Yhdysvaltain suhteet ovat olleet sen takia alamaissa.
Helmikuussa Barak herätti huomiota sanomalla, että Israelista on vaarassa tulla apartheid-valtio, jos rauhansopimusta palestiinalaisten kanssa ei saada aikaan. Vertausta pidettiin epätavallisena kielenkäyttönä Israelin johdolta.
Maanantain haastattelussa puolustusministeri sanoi myös, ettei Iran ole välitön uhka Israelin olemassaololle. Hän totesi kuitenkin Iranin mahdollisen ydinaseen olevan uhka koko alueelle ja varoitti varustelukierteestä Lähi-idässä. Myös Israelin presidentti Shimon Peres varoitti muistopäivän puheessaan maailmaa aliarvioimasta Iranin ydinohjelman uhkaa.

AP, YLE Uutiset

Siis minä kysyn nyt! ISTUUKO "JUUDAS" TÄSSÄ HÄVITTÄJÄSSÄ ?? Juudea, Galilea ja Jerusalem edustavat tässä vertauksessa Jeesusta, jonka yksi niistä kahdestatoista kavaltaa.

30.3.2010

Alkavatko he silti kumminkin rakentaa sitä temppeliä??? (Jouko Pihon sivustolla)


Jerusalemin bussien mainokset Kolmannen
temppelin rakentamisesta.

Jerusalem Postin uutinen bussimainoksista, joissa kutsutaan Kolmannen temppelin rakentamiseen

Jerusalem Post kirjoittaa tänään 29.3.2010 busseista, joissa on ulkomainoksia, joissa kutsutaan Kolmannen temppelin rakentamiseen. Kampanjan takana on ryhmä nimeltä ”Our Land of Israel” (Maamme Israel), jonka johtajia ovat rabbi Shalom Dov Volpo ja aktivisti Baruch Marzel.
Mainoksissa on teksti: ”Rakennettakoon Pyhä temppeli nopeasti ja meidän aikanamme."
Bussien reitti kulkee tarkoituksellisesti Itä-Jerusalemin arabilähiöiden kautta.

Julisteissa on uuden temppelin kuva, mutta Kalliomoskeijaa ja Al-Aksa –moskeijaa ei kuvassa näy. Marzel totesi: ”Me edustamme totuutta kaikkien edessä ja sanomme ääneen sen, minkä jokainen juutalainen uskoo, että Kolmas temppeli tulee rakentaa välittömästi Temppelivuorelle, jossa ei pidä olla mitään moskeijaa." Volpo lisäsi: ”Arabit ja presidentti Obama tietävät, että Temppelivuorelle tullaan rakentamaan juutalainen temppeli siellä olevien väliaikaisten rakennusten tilalle.”

23.3.2010

Luopumuksen konkretia, luopumus Jerusalemista? jos Israelia pidetään kaiken merkkinä

Tämän aamun lehtiotsikossa todettiin:

Israel ei hyväksy Yhdysvaltain kritiikkiä
 
julkaistu tänään klo 05:51, päivitetty tänään klo 05:53

Yhdysvalloissa vieraileva Israelin pääministerin Benjamin Netanyahun sanoi puheessaan, ettei Jerusalem ole siirtokunta vaan Israelin pääkaupunki. Aiemmin maanantaina ulkoministeri Hillary Clinton arvosteli Israelia siirtokuntien laajentamista Itä-Jerusalemissa.
Ulkoministeri Clinton totesi keskustelussaan Netanyahun kanssa, että Israelin asutuspolitiikka Itä-Jerusalemissa ja Länsirannalla vaarantaa Lähi-idän rauhanneuvottelut. Israelin pääministeri kuitenkin sivutti perustelun.
- Kaikki tietävät - amerikkalaiset, eurooppalaiset, israelilaiset erityisesti ja palestiinalaiset - kaikki tietävät, että nämä (Jerusalemin) asuinalueet ovat osa Israelia kaikissa rauhan ratkaisuissa. Siksi niiden rakentaminen ei mitenkään sulje pois mahdollista kahden valtion ratkaisua, Netanyahu
sanoi puheessan yleisölle.
Netanyahu ja Clinton keskustelivat keskenään sekä pitivät puheensa maanantaina vaikutusvaltaisen juutalaisjärjestö AIPAC:in kokouksessa Washingtonissa.
Netanyahun on määrä tavata tänään tiistaina Yhdysvaltain presidentti Barack Obama. Netanyahu aloitti maanantaina kolmipäiväisen vierailunsa, jonka on tarkoitus parantaa maiden viilenneitä suhteita.
Palestiinalaiset toivovat Itä-Jerusalemista palestiinalaisvaltion pääkaupunkia. Israel miehitti Itä-Jerusalemin ja Länsirannan vuonna 1967.

Minua ainakin on jo kauan mietityttänyt luopumuksen syvin olemus, enkä ole saanut ns. sielunrauhaa ajatukselle, että mikä/mitä se on. Onko siis Jerusalem luopumuksen konkreettinen merkki? Onhan Israelin Pyhä kansa ja sen Pyhä kaupunki koko Jumalan kansan ja Taivasten valtakunnankin maallinen symboli.
Muuta luopumustahan on ollut kaikilla muilla saroilla jo pitkään, vuosia ja vuosikymmeniä. Jospa äärioikeiston, Netanjahun puolueen luopuminen Pyhästä maasta on luopumuksen päätepiste, jonka jälkeen peto ilmestyy, kuten Paavali kertoo kirjeessään tessalonikalaisille.

21.2.2010

Lopunaikojen tapahtuma-aikataulun arvio Riemuvuosijaksoina http://www.reinosav.net/riemuvuosi-50.htm

Esipuhe: Pastori F. M. Riley tuo esiin mm. ajatuksen riemuvuosijaksojen merkittävyydestä arvioitaessa Jumalan valtakunnan/Jeesuksen paluun ajankohtaa. Mainittakoon lisäksi, että kalervo Syväntö esitti tämän samansisältöisen arvion riemuvuosijaksojen toteutumisesta Jumalan aikatauluissa RV-lehdessä muutama kuukausi sitten, mainiten jopa Seurakunnan Tempauksen tapahtuvan syksyllä 2010.
Riley tuo lisäksi esiin asiaan liittyviä toteutuneita/(toteutuvia) Rabbien ennustuksia.


Kuinka pian...?

Helmikuu 12, 2010
"Opeta meitä laskemaan päivämme oikein, että me saisimme viisaan sydämen." Psalmi 90:12

Rakas veli, EN tiedä onko Uuden Testamentin uskovien tempaus sovitettava juutalaisen kalenterin pyhiin päiviin, sillä Herran uusitestamentillinen seurakunta on etupäässä pakanayhteisö.
Herran seurakunta ei ole juutalainen ja siksi on mahdollista, ettei seurakunnan ole mukauduttava juutalaisiin pyhiin päiviin. Tuo kysymys riippuu kuitenkin Herrasta. Voi olla, että seurakunnan todella on mukauduttava niihin! Tulemme pian näkemään! Jos on määrätty, että profetiat koskien Herran seurakuntaa toteutuvat juutalaisten pyhien päivien mukaan, niin minusta näyttää, että kaikki ennustettu, mikä johtaa seurakunnan tempaukseen on tulossa yhteen kuin käsi hanskaan.

 Veli, Herra Jeesus Kristus ratsasti Jerusalemiin aasin selässä 10. päivänä Abib-kuuta [Nisan] lähes 2000 vuotta sitten Messiaana ilmestymisensä täsmällisessä täyttymyksessä Daniel 9:25 ennustuksen mukaan tuoden Danielin 69 viikkoa täyttymykseen täsmälleen tuona päivänä. Neljä päivää myöhemmin Hänet ristiinnaulittiin [tuhottiin] jakeen Daniel 9:26 alkuosan suorassa täyttymyksessä. Herra itse vahvisti tämän totuuden kolme kertaa Luukkaan 19. luvun jakeissa 40, 42 ja 44. Koska tiedän kuinka tarkka Herra on kaikkialla innoitetussa Sanassaan, niin en näe mitään raamatullista syytä, miksi Danielin 70. viikko ei voisi alkaa siitä, missä 69. viikko päättyi -- niiden välissä vain on 2000 ARMON vuotta. Jos asioiden pitäisi olla näin [?], niin Ahdistuksen aika [Danielin 70. viikko] alkaa juutalaisen kalenterin Abib-kuun 11. päivänä, joka tänä vuonna alkaa auringon laskiessa Israelissa maaliskuun 25. päivänä. Siis tämä päivämäärä häämöttää horisontissa ilmeisenä "mahdollisuutena."

On hyvin merkittävää, että juutalaiset alkoivat viime marraskuussa rakentaa alttaria täsmällisten Raamatun antamien ohjeiden mukaan. Tuo alttari on nyt valmis! Tammikuun 12. päivänä KorbanPesach.org, Sanhedrinin komitea Jerusalemissa, lähetti kutsun juutalaisille kaikkialla maailmassa tulla Jerusalemiin Pääsiäisenä tänä vuonna uudelleen perustamaan todellista ja kirjaimellista Pääsiäiskaritsan uhria. He suunnittelevat ostaa riittävästi lampaita, niin että jokainen osallistuva juutalainen voi saada osansa Pääsiäiskaritsan lihasta, kuten täsmällisesti on määritelty 2.Moos. luvussa 12. He odottavat tänä vuonna vähintään miljoonan juutalaisen tulevan Jerusalemiin viettämään Pääsiäistä, joka tapahtuu maaliskuun 29-30. päivinä. (Rabbiininen päivämäärä)

Muista, että Pietari jakeissa Apt. 2:17-21 puhuessaan juutalaisille Jerusalemissa helluntaipäivänä [Apt. 2:5; 2:14; 2:22; 2:36; 2:39 (alkuosa)] ja lainatessaan Joelin profetiaa sanoi selvästi: "Minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, ja nuorukaisenne näkyjä näkevät, ja vanhuksenne unia uneksuvat.... " Sekä tässä käytetty konteksti, että sanoitus, tekevät selväksi, että tämä ilmoitus puhuu juutalaisista. Tätä ei voi kiistää kukaan, joka ymmärtää lauseiden kieliopillisen rakenteen ja jolla on todellinen halu "oikein jakaa Sanan totuutta" (2. Tim. 2:15).

Se sanoo selvästi, että näinä "viimeisinä päivinä" juutalaisille annettaisiin profetioita, he näkisivät näkyjä ja uneksuisivat unia. Olen tietoinen, että tänä päivänä monet väittävät saaneensa näitä "lahjoja," mutta on hyvin ilmeistä, että toiset ovat saaneet ja toiset eivät. Kohta 1.Joh. 4:1-3 on edelleen Raamatussa! Kuitenkin kun törmään tänä päivänä juutalaiseen, joka väittää saaneensa profetian tai näyn tai unen, minä kiinnitän hiukan enemmän huomiota hänen väitteeseensä kuin vastaavaan väitteeseen pakanalta. Pyytämättä anteeksi keneltäkään!

Sitten tämän Pietarin antaman innoitetun profetian valossa minä luulen, että on on hyvin merkittävää, että:

Vuonna 1217 juutalainen rabbi Judah Ben Samuel profetoi, että Turkin Ottomaanit tulisivat hallitsemaan Jerusalemin pyhää kaupunkia kahdeksan riemuvuoden ajan. 3.Moos. 25:8-13 mukaan riemuvuosi on 50 vuoden jakso. Kahdeksan riemuvuotta on siis 400 vuotta. Ja kuinka kävikään, 300 vuotta myöhemmin vuonna 1517 Turkin ottomaanit valtasivat Jerusalemin kaupungin ja hallitsivat sitä seuraavat 400 vuotta. Liittoutuneet joukot kenraali George Allenby'n johdolla ajoivat heidät lopulta vuonna 1917 ulos kaupungista ja pyhältä maalta. Rabbin profetia 400 vuodesta toteutui täsmälleen ja vuodelleen.  

Sama Rabbi oli myös profetoinut, että yhdeksännen riemuvuoden aikana Jerusalem olisi "ei kenenkään maata." Tämä toteutui täsmälleen vuosina 1917-1967 johtuen siitä tosiasiasta, että Kansainliitto asetti pyhän maan Brittiläisen Mandaatin alaiseksi, eikä se "kuulunut" millekään valtiolle. Vielä Israelin itsenäisyyssodan jälkeen vuosina 1948-1949 Jerusalem oli edelleen jaettu maakaistalla, joka meni suoraan kaupungin sydämen läpi Jordanian hallitessa kaupungin itäistä osaa ja Israelin läntistä. Tuon maakaistan katsottiin olevan ja sitä jopa kutsuttiin nimellä "ei kenenkään maa" sekä israelilaisten että jordanialaisten taholta. Jokainen tuolle kaistalle astuva ammuttiin. Elin tuon ajan ja muistan hyvin raportit sanomalehdissä ja TV:ssä koskien Jerusalemin jakoa. Vasta kuuden päivän sodassa vuonna 1967 Israelin armeija valloitti pyhän maan koko länsirannan ja koko Jerusalemin kaupunki siirtyi takaisin Israelin omistukseen. Siten jälleen kerran tämän Rabbin 750 vuotta aikaisemmin antama profetia toteutui kirjaimelleen.

Eikä siinä vielä kaikki. Sama Rabbi profetoi myös, että kymmenennen riemuvuoden aikana Jerusalem olisi juutalaisten hallinnassa ja messiaaniset "lopunajat" alkaisivat. Kymmenes riemuvuosi alkoi vuonna 1967 ja päättyy vuonna 2017. Rabbin profetia on toteutunut kirjaimelleen tähän päivään saakka. Ei siis ole mitään raamatullista syytä uskoa, ettei se voisi jatkaa toteutumistaan täsmälleen, kuten se annettiin, aina seitsenvuotisen Ahdistuksen loppuun vuonna 2017. Silloin tämä merkitsee, että Uuden Testamentin uskovien ennen ahdistusta tapahtuva ylösnousemus tapahtuu tänä vuonna, 2010 ja että Israelin Messias ja Vapahtaja palaa ja perustaa Millenniuminsa vuonna 2017 jälleen toteuttaen tämän Rabbin profetian kirjaimelleen.  

Tässä ei kuitenkaan ole vielä koko profeetallinen kuva. Kahdeksannellatoista vuosisadalla [1700-luvulla] rabbi Vilna Gaon profetoi, että Hurva'n synagooga Jerusalemissa, luultavasti mahtavin juutalainen synagooga koko maailmassa, tuhottaisiin ja jälleenrakennettaisiin kaksi kertaa, tuhottaisiin vielä kerran ja rakennettaisiin kolmannen kerran. Hän ennusti, että kun se jälleenrakennettaisiin kolmannen kerran, niin silloin alkaisi [kolmannen...?] juutalaisen Temppelin rakentaminen.

Muslimit tuhosivat Hurva'n synagoogan kohta, kun se oli rakennettu. Sata vuotta myöhemmin se rakennettiin toisen kerran. Sitten Jordanian armeija tuhosi sen toisen kerran Israelin itsenäisyyssodan aikana 1948-1949. Se oli raunioina aina vuoteen 2001! Tuona vuonna Israelin hallitus ja juutalaiset Israelissa alkoivat rakentaa sitä jälleen. Tässä on kiehtova suhde Raamatun lopunajan profetiaan:

Hurva'n synagooga on juuri valmistunut ja on tarkoitus vihkiä ja virallisesti avata isossa seremoniassa Jerusalemissa maaliskuun 15. päivänä 2010. On merkittävää, että Jerusalemin Juutalainen Rabbinaatti on jo ilmoittanut, että suunnitelmat juutalaisen temppelin jälleenrakentamiseksi esitetään Israelin valtiolle ja juutalaiselle kansalle maaliskuun 16. päivänä 2010.  Rabbin profetia toteutuu jälleen!

Herramme tulemus kansalleen on aivan ovella! Lue Ilm. 3:8.

Rakas veli ja rakkaat lukijat, ihmisten on aika VALMISTAUTUA LÄHTÖÖN TAI TÄNNE JÄÄMISEEN! Lue Joh. 3:3-7, 3:16, 3:36, 5:24, 14:6, Apt. 4:12, 16:30-31, ja Room. 10:8-13. TEE SE TÄNÄÄN! Huomenna voi olla myöhäistä! Siis paina pääsi ja sydämesi Herran edessä ja pyydä Herraa Jeesusta Kristusta tulemaan sydämeesi ja antamaan sinulle tosi parannus ja pelastamaan sinut, puhdistamaan sinut ja tekemään sinusta yksi Hänen lapsistaan. AINOA mahdollisuus kenellekään koskaan tulla "katsotuksi arvolliseksi" on omistaa "Kristuksen vanhurskaus," joka luetaan sinulle. Vertaa kohtia Luukas 21:36 ja 20:35-36 ja lue sitten huolellisesti Room. 4:1-25.

Rakas veli, toivon, että tämä vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle lisää hengellistä näkökykyä.

Suurin siunaukseni on saada olla Herran käytössä jakamassa Hänen Sanaansa Hänen kansalleen ja kadotetuille, jotka etsivät Häntä pelastukseksi. Pidä minua rukouksissasi. Jumalan siunausta sinulle.

Pastori F. M. Riley

18.2.2010

Rakas Markku muistutti minua Giladista maililla ja tosiaan...

Hei Jarmo!

Perjantaina 19.2. on kulunut 1335 päivää Giladin vangitsemisesta... onko vartiovuoro nyt päättymässä!?...no molemmat tietysti uskomme niin, mutta vahvistaako Gilad tämän tällä viikolla... tämä on kysymys, jonka haluaisi toteutuvan!

-Markku

Niinpä, olisiko yllätysvapautus jo huomenna, vai jätetäänkö tämä profeetallinen merkkipaalu pois Jumalan antamista aikajanoista.
Emmehän me tiedä tosiaan mitä suunnitelmia Jumalalla on. Sen me tosin tiedämme, että meille ei jätetä kuin Joonaan merkki. Se onkin Giladissa mielenkiintoista koska suuri petokala edustaa Hamasin hirviötä ja Giladin vangitsijaa kolmeksi päiväksi ja kolmeksi yöksi 1335 vrk joka täyttyisi huomenna. Danielin sanathan ovat autuas joka saavuttaa 1335, viittaa myös vangitsemiseen, häkkiin, jossa häävieraatkin odottavat tuon 1335 päivää jne.
Onhan Joonan merkki silti olemassa, vaikka Gilad ei vapautuisi, vain Danielin 1335 päivää ei enää päde tässä kohtaa, jos Gilad ei vapaudu. Eli jos ja kun Gilad aikanaan vapautuu, alkaa Joonan ja Niiniven herätys, jonka kansa kuulee hallitsijoita myöden. TÄMÄ ON SE POINTTI, eikä mikään epäoleellinen juttu. Gilad vois olla hyvin Joonaan merkki meille Israelin rauhan syntymisestä.
Pilkkaajat ja "pilkanriemuiset", ns. vahingoniloiset

naureskelevat partaansa, jos huomenna Gilad jää edelleen luolaansa. Raamattu puhuu myös tästä eli autuas on se joka tutkii. Sen sijaan se joka päivät ja yöt miettii toiselle pahaa ja kiusaa, se on Jumalan silmissä "voi sitä, joka..."
Eli kunnioittakaa ja olkaa iloisia että joku valvoo ja tutkii, odottaa ja unelmoi Jeesuksen tulemisesta. Odottaa tempaamista ja iloitsee ja rauhasta, Taivaan kodista, jossa väsynyt matkaaja vihdoin saa levätä pilkkaajien ja halveksijoiden jälkeen.

19.1.2010

Hyvin tärkeä merkkipaalu - katsotaan vaan nyt rauhassa loppuun nämä...

Israelin hallitus ensi kertaa Berliinissä
julkaistu eilen klo 22:20, päivitetty eilen klo 22:36

Israelin keskeiset ministerit saapuivat maanantaina ensi kertaa vierailulle Berliiniin, entiseen natsihallinnon keskukseen. Saksan hallituksen kanssa järjestetty erityinen yhteisistunto korosti maiden vankkaa yhteyttä kuusi vuosikymmentä holokaustin jälkeen.

Natsit surmasivat noin kuusi miljoonaa juutalaista holokaustissa eli juutalaisten joukkotuhossa toisen maailmansodan aikana. Vierailun keskiössä ei kuitenkaan ollut menneisyys vaan mahdollinen tuleva uhka: ydinaseistautunut Iran.
Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu ja Saksan liittokansleri Angela Merkel varoittivat tapaamisen jälkeen Iranin kohtaavan uusia sanktioita, jos se ei muuta ydinohjelmansa kurssia.
Netanjahu käytti tilaisuutta hyväkseen korostaakseen Iranin aiheuttaman uhkan painavuutta.
- Me tiedämme lähihistoriasta, että omia ihmisiään tyrannisoivat hallinnot tyrannisoivat maailmaa, hän sanoi.


Merkel sanoi, että hänen maansa tukee kovempia Iranin-vastaisia sanktioita, jos Iran ei rajoita ydinohjelmaansa.
- Olemme aina tarjonneet Iranille järkevää ja läpinäkyvää yhteistyötä. Valitettavasti Iran ei ole tähän mennessä ilmaissut minkäänlaista halua yhteistyöhön. Se tarkoittaa, että meidän on enenevässä määrin harkittava sanktioiden tarpeellisuutta, Merkel sanoi.
Vierailun symbolista merkitystä alleviivasi käynti holokaustin muistomerkillä.
- On historiallinen hetki tulla tänne 65 vuotta holokaustin jälkeen Israelin pääministerinä ja itsenäisen juutalaisvaltion ministeridelegaation johtajana, Netanjahu sanoi.

5.1.2010

Odottaa ja taitaa sitten myös saavuttaa sen 1335 päivää

Taitaa käydä niin, ettei Gilad pääse ihan huomenna vapaaksi, joten odotetaan että hän saavuttaa Danielin ajoissa 1335 päivää, joka on joskus 19.-20.2. paikkeilla. En ole laskenut tarkasti mutta sinne päin se menisi sillä laskukaavalla.
Tärkeintä tässä on Raamatun monisäikeinen tulkinta, jolla me saamme olla autuaana tutkimassa, koska jos et tutki, niin sinä ikään kuin näivetyt odottamiseen ja pahimmassa tapauksessa nukahdat. Tästä syystä minä itse koen olevani armolahjoissani tukemassa ja vahvistamassa Uskovaa Jumalaan kansaa, veljiä ja sisaria, eikä minulla ole paljon sanottavaa jumalattomille. Sen sijaan nimenomaan penseälle seurakunnalle pelastussanoma on kokonaan tehty armoksi ja lohduksi. Se jää tänne kun minä ja muutama muu lähdemme.

27.12.2009

Tänään Gilad Shaltin on ollut Hamasin vankina 1280 päivää - enää kymmenen jäljellä?

21.12.2009

Gavriel Eskel kirjoittaa Israel Update sivustolla - vartiovuoro 1290 päivää lähestyy loppua

MAANANTAI 21.12.09
1. PIENOISKABINETTI, josta käytetään myös nimitystä turvallisuuskabinetti, jossa on 7 kovaa päättäjäministeriä, kokoontui eilen ainakin 3 kertaa käsittelemään Gilad Shaltin asiaa, ja kokoontunee taas tänään. Kiire asian ympärillä johtunee siitä, että Israelissa työmatkalla ollut Egyptin tiedusteluministeri Omar Suleiman on tuonut Egyptin terveiset, joissa kerrotaan maan olevan kurkkuaan myöten täynnä koko asiaa. Siellä halutaan tuo asia pois päiväjärjestyksestä rassaamasta muutenkin täyttä aikataulua. Lisäksi Egypti lienee pahoittanut mielensä siitä, että Hamas halusi Saksan välittäjäksi Egyptin asemesta, ja toiseksi Hamasin ja Fatahin väliset sovintoneuvottelut laahaavat nekin kuukaudesta toiseen ilman tulosta. Hamasin tarkka-ampujien kerrotaan tähtäilevän egyptiläisiä työntekijöitä Gazan ja Siinain rajan pinnassa niiden asentaessa pitkiä teräslaattoja maahan salakuljetustunnelien rakentamisen estämiseksi. Suurimmat eli ns. strategiset tunnelit rakennetaan kuitenkin 60 metrin syvyyteen, jonne teräslaatat tuskin ulottuvat. Näiden kautta salakuljettajat tuovat pitkiä ohjuksia ja jopa auto oli matkalla Siinailta Gazaan.
2. GILAD SHALITIN vanhemmat kävivät eilen viemässä hyvin tunnepitoisen kirjeen pääministerille, jossa he rukoilevat: ”Me vetoamme teihin viimeisen minuutin avunhuudolla – olkaa niin armollinen ja pelastakaa poikamme, pelastakaa Gilad.” Pääministeri Netanyahu tavannee Giladin vanhemmat vielä kerran ennen hallituksen maanantaiaamun täysistuntoa. Gilad Shalit on ollut Hamasin vankina tänään 1274 päivää, jonka aikana hän tuskin o nähnyt päivänvaloa. Terroristeilla ei ole tapana ulkoiluttaa vankejaan, kuten Israelin pidättämät ja eripituisiin rangaistuksiin tuomitut saavat tehdä ilman poikkeuksia.
Eri lähteitten mukaan Israel ei ole vielä pystynyt sopimaan 10-50 palestiinalaisvangin vapauttamisesta, mukana Al-Ukaz saudilehden mukaan Fatahin Marwan Barghouti, PFLP:n Ahmed Saadat, Hamasin massamurhaaja Hassan Yusef Ramallahista, sekä Fatahin Abdallah Barghouti, Abbas Al-sayed ja Ibrahim
Hamed. Naisterroristeista mukana ovat Ahlam Tamimi, joka johti Sparro-kahvilan terrori-iskua ja Amna Muna, joka vietteli juutalaispojan Ramallahiin, jossa hänet murhattiin. (INN)
Vankienvaihtoon on noussut yksi juutalainen äiti, joka oli naimisissa väkivaltaisen Gazan palestiinalaisen kanssa. Hänellä on kuusi lasta tämän miehen kanssa, joka sai surmansa Gazan cast lead operaatiossa. Lasten äiti Galit Popok pääsi pakoon kolmen lapsensa kanssa, mutta kolme jäi Gazaan hänen miehensä Rami al-Gedran isän Mahmoud al-Gedran huostaan. Lasten äiti Galit pyytää, että hänen lapsensa liitetään vapautettavien joukkoon.
Galit Popok oli 16-vuotias Venäjän siirtolainen, kun laittomasti Israelissa työskentelevä Rami tutustui häneen väittäen olevansa juutalainen, ja lopulta vei hänet Gazaan.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/135104

Kulunut on siis 1274 päivää 1290:stä.
Alan olla itse aika vakuuttunut jo siitä, että Gilad Shaltin on lopunaikojen merkkinä ihan kärkipäässä. Tänään viimeksi juttelin kahden tyttäreni kanssa käydessämme miniristeilyllä Turku-Tukholma-Turku, että kuinka vähän maailmaa seuraava voi nähdä Taivastenvaltakunnan merkkejä. Jos seuraat tätä maailmaa, näet vain maailman, etkä havaitse Taivasten valtakunnan kallisarvoisia merkkejä.
Laittomuuskaan ei ole mitään laittomuutta tämän maailman kumartajalle, vaan jotain "ihanaa suvaitsevaisuutta", sallimusta, josta kaikki tulee "niin hyvälle mielelle", eksytykseen.
Eräs huomaamaton seikka on minun omia höpinöitäni taannoin, jolloin totesin oikeusturvamme suhteessa rikoksiin olevan vaakalaudalla. Pienet rikokset kun jäävät tutkimatta ja poliisikin kehottaa ihmisiä "vastuunkantoon" jotta eivät tulisi rikollisten uhreiksi. Maailmassa ei saa enää antaa luottamusta. Poliisi jopa rikosilmoitusta jättäessä asettuu kuin rikoksen tekijän puolelle, sanomalla että "itsehän menit lankaan, joten kyllä sinun pitää kantaa myös sellainen vastuu tullessasi huijatuksi". Niinpä! Hyväksy tämä, hyväksy maailma herraksesi.
Tänään uutisissa kerrottiin siitä mitä maalailin jo kuukausia sitten seinälle. Oikeudessa ei enää ehditä käsitellä rikoksia, vaan ne vanhenevat tutkinnan puutteessa. Rikoshan vanhenee viidessä vuodessa, joten ongelma on siis juuri täyttänyt viisi vuotta, eikä parempaan ole luvassa muutosta. Näin laittomuus on saanut jo kolmannenkin vallan, henkinen, vertauskuvallinen ja konkreettinen.
Gilad Shalit on tärkeässä roolissa nyt, koska uskon pelastussanoman mukaisen kolmen vartiovuoron koostuvan juuri tällä tavalla Joonan merkein. Jeesushan sanoi, että "te paha avionrikkoja sukupolvi odotatte merkkiä". Se tarkoittaa tätä viimeistä elossa olevaa sukupolvea, eli tätä avion rikkovaa ja pahaa sukupolvea. Heille ei anneta kuin Joonan merkki. Joona oli vankina valaan vatsassa 3 päivää. No, ei Gilad ole kolme päivää ollut, vaan se on tuo 3,5 vuotta pitkä ajanjakso, kuten monet profetiat ovat kertoneet noin kymmenestä vuodesta, jotka jaksottuvat kolmeen kolmen ja puolen vuoden sykliin. Gilad on siis ensimmäisen vartiovuoron päättymisen merkki. Niitä aikoja en uskalla sen enempää arvailla, olenhan niin monta kertaa käräyttänyt kieleni liian kuumaan sanaan, mutta ne ajat ovat siitäkin huolimatta olemassa. Raamattukin puhuu äänettömyydestä, joka kestää puoli hetkeä. 

2.12.2009

Kuukalenteri Gilad Shalitin, Israelin rauhaa ja yhdeksännen hetken lopun seurantaa varten

Tammikuun viides tulee kuluneeksi 1290 päivää Giladin vangitsemises-ta Hamasin toimesta 25.6.2006.
Pimeyttä kestää hamaan 11.3.2010 yhdeksänteen hetkeen saakka, jossa sanassakin on jo sana "hama" viitteenä mahdolliseen yhteyteen Hamas järjestöön.
Perjantaina 19.2. on kulunut 1335 päivää Giladin vangitsemisesta.
Se mitä nämä tarkoittavat, on parempi varmaan että seuraamme.
Sana, "hama" tarkoittaa loppuun, eli perille saakka. Raamattu on moniulotteinen kirja, kuten varmaan on käynyt ilmi, eikä sanat ole aina yksiselitteisiä. Siksi yksittäisen kielen kielikuva kertoo aivan oman tarinansa, jota toinen kieli ei tee samasta käännöksestä. Englannin kieli on varmaan se kaikkein vähiten profetoiva kieli, jossa ei ole vivahteita profetiaan.

Matteus 27 alkuosa jakeeseen 45 asti:
Lue tämä seuraavalla tavalla vertauskuvallisesti rukouksessa ja hengessä ajatellen:
1. Jeesus on Jerusalem, joka on Jerusalem Pyhänä Israelin pääkaupunkina, erottamattomassa olomuodossaan.
2. Juudas on juutalainen kavaltaja, joka tekee salaisen sopimuksen Jerusalemin luovuttamisesta
3. Pilatus on YK, EU, USA ja Venäjä ym. maailmanneuvosto
4. Sotilaat ovat kansainväliset joukot
5. Barabbas on rikollinen valheellinen rauhansopimus (Osama bin Laden?)
6. Ryövärit ovat Islamistiset liikkeet 10 pedon päätä
7.
Ylipapisto on Israelin hallinto ja johto

Mutta aamun koittaessa kaikki ylipapit ja kansan vanhimmat pitivät neuvoa Jeesusta vastaan tappaaksensa hänet; ja he sitoivat hänet ja veivät pois ja antoivat hänet maaherran, Pilatuksen, käsiin.

 Kun Juudas, hänen kavaltajansa, näki, että hänet oli tuomittu, silloin hän katui ja toi takaisin ne kolmekymmentä hopearahaa ylipapeille ja vanhimmille ja sanoi: "Minä tein synnin, kun kavalsin viattoman veren". Mutta he sanoivat: "Mitä se meihin koskee? Katso itse eteesi."

Ja hän viskasi hopearahat temppeliin, lähti sieltä, meni pois ja hirttäytyi.

Niin ylipapit ottivat hopearahat ja sanoivat: "Ei ole luvallista panna näitä temppelirahastoon, koska ne ovat veren hinta". Ja neuvoteltuaan he ostivat niillä savenvalajan pellon muukalaisten hautausmaaksi. Sentähden sitä peltoa vielä tänäkin päivänä kutsutaan Veripelloksi.

Silloin kävi toteen, mikä on puhuttu profeetta Jeremiaan kautta, joka sanoo: "Ja he ottivat ne kolmekymmentä hopearahaa, hinnan siitä arvioidusta miehestä, jonka he olivat israelilaisten puolesta arvioineet, ja antoivat ne savenvalajan pellosta, niinkuin Herra oli minun kauttani käskenyt".

Mutta Jeesus seisoi maaherran edessä. Ja maaherra kysyi häneltä sanoen: "Oletko sinä juutalaisten kuningas?" Niin Jeesus sanoi: "Sinäpä sen sanot". Ja kun ylipapit ja vanhimmat häntä syyttivät, ei hän mitään vastannut. Silloin Pilatus sanoi hänelle: "Etkö kuule, kuinka paljon he todistavat sinua vastaan?" Mutta hän ei vastannut yhteenkään hänen kysymykseensä, niin että maaherra suuresti ihmetteli.

Oli tapana, että maaherra juhlan aikana päästi kansalle yhden vangin irti, kenenkä he tahtoivat. Ja heillä oli silloin kuuluisa vanki, jota sanottiin Barabbaaksi. Kun he nyt olivat koolla, sanoi Pilatus heille: "Kummanko tahdotte, että minä teille päästän, Barabbaanko vai Jeesuksen, jota sanotaan Kristukseksi?" Sillä hän tiesi, että he kateudesta olivat antaneet hänet hänen käsiinsä.

Mutta kun hän istui tuomarinistuimella, lähetti hänen vaimonsa hänelle sanan: "Älä puutu siihen vanhurskaaseen mieheen, sillä minä olen tänä yönä unessa paljon kärsinyt hänen tähtensä". Mutta ylipapit ja vanhimmat yllyttivät kansaa anomaan Barabbasta, mutta surmauttamaan Jeesuksen. Ja maaherra puhui heille ja sanoi: "Kummanko näistä kahdesta tahdotte, että minä teille päästän?" Niin he sanoivat: "Barabbaan". Pilatus sanoi heille: "Mitä minun sitten on tehtävä Jeesukselle, jota sanotaan Kristukseksi?" He sanoivat kaikki: "Ristiinnaulittakoon!" Niin maaherra sanoi: "Mitä pahaa hän sitten on tehnyt?" Mutta he huusivat vielä kovemmin sanoen: "Ristiinnaulittakoon!" Ja kun Pilatus näki, ettei mikään auttanut, vaan että meteli yhä yltyi, otti hän vettä ja pesi kätensä kansan nähden ja sanoi: "Viaton olen minä tämän miehen vereen. Katsokaa itse eteenne."

Niin kaikki kansa vastasi ja sanoi: "Tulkoon hänen verensä meidän päällemme ja meidän lastemme päälle". Silloin hän päästi heille Barabbaan, mutta Jeesuksen hän ruoskitti ja luovutti ristiinnaulittavaksi. Silloin maaherran sotamiehet veivät Jeesuksen mukanaan palatsiin ja keräsivät hänen ympärilleen koko sotilasjoukon. Ja he riisuivat hänet ja panivat hänen päällensä tulipunaisen vaipan ja väänsivät orjantappuroista kruunun, panivat sen hänen päähänsä ja ruovon hänen oikeaan käteensä, polvistuivat hänen eteensä ja pilkkasivat häntä ja sanoivat: "Terve, juutalaisten kuningas!" Ja he sylkivät häntä, ottivat ruovon ja löivät häntä päähän. Ja kun he olivat häntä pilkanneet, riisuivat he häneltä vaipan, pukivat hänet hänen omiin vaatteisiinsa ja veivät hänet pois ristiinnaulittavaksi.

Ja matkalla he tapasivat kyreneläisen miehen, jonka nimi oli Simon. Hänet he pakottivat kantamaan hänen ristiänsä.

Ja tultuaan paikalle, jota sanotaan Golgataksi-se on: pääkallon paikaksi- he tarjosivat hänelle juotavaksi katkeralla nesteellä sekoitettua viiniä; mutta maistettuaan hän ei tahtonut sitä juoda. Ja kun he olivat hänet ristiinnaulinneet, jakoivat he keskenään hänen vaatteensa heittäen niistä arpaa.

Sitten he istuutuivat ja vartioivat häntä siellä. Ja he olivat panneet hänen päänsä yläpuolelle hänen syynsä julki, näin kirjoitettuna: "Tämä on Jeesus, juutalaisten kuningas".

Silloin ristiinnaulittiin hänen kanssansa kaksi ryöväriä, toinen oikealle ja toinen vasemmalle puolelle. Ja ne, jotka kulkivat ohitse, herjasivat häntä, nyökyttivät päätänsä ja sanoivat: "Sinä, joka hajotat maahan temppelin ja kolmessa päivässä sen rakennat, auta itseäsi, jos olet Jumalan Poika, ja astu alas ristiltä". Samoin ylipapit ja kirjanoppineet ja vanhimmat pilkkasivat häntä ja sanoivat: "Muita hän on auttanut, itseään ei voi auttaa. Onhan hän Israelin kuningas; astukoon nyt alas ristiltä, niin me uskomme häneen. Hän on luottanut Jumalaan; vapahtakoon nyt Jumala hänet, jos on häneen mielistynyt; sillä hän on sanonut: 'Minä olen Jumalan Poika'." Ja samalla tavalla herjasivat häntä ryöväritkin, jotka olivat ristiinnaulitut hänen kanssansa.

30.11.2009

Useisiin eri militanttiryhmiin kuuluneet palestiinalaistaistelijat kidnappasivat Shalitin aikaisin
sunnuntaiaamuna 25. kesäkuuta 2006 ja tänään siitä on kulunut 1254 päivää...

Mikäli säkkipukuiset todistajien vertausta voisi laskea tässä ajassa vertailemalla tapahtumia
suhteessa ylösottoon, niin sehän tarkoittaisi 1260 päivän kohdassa 6.12. itsenäisyyspäiväämme.
Säkkipukuiset todistajat tapetaan kadulle ja he nousevat kolmantena päivänä ylös Taivaaseen.

26.11.2009

Suunta näyttää jatkuvan odotetulla tavalla

Gavriel Eskel jatkaa tänään TORSTAI 26.11.09

1. GILAD SHALIT ei päässyt vielä vapaaksi huomenna eikä ilmeisesti moneen päivään, mikäli Hamasin edustajien lausuntoihin on uskomista. Uskottiin, että vankienvaihto olisi toteutettu muslimien loman Id al-Adhan aikana, mikä olisi sopinut juhlistamaan juhlaa ja taannut runsaat vastaanottoseremoniat, mutta nyt operaatio näyttää siirtyvän nelipäiväisen juhla-ajan jälkeen. Ilmeisesti toiveet olivat korkealla Gazassa, koska pääministeri Ismail Hanieyh peruutti Mekkan pyhiinvaellusmatkansa ollakseen paikalla ottamassa vastaan vapautettuja palestiinalaisia. Se olisi ollut suuri propagandatilaisuus.
Hamasin taholta kerrotaan, ettei Israel suostunut vapauttamaan neljää palestiinalaista johtajaa, Hasan Salameh, Abbas al-Sayyed, Ibrahim Hamed ja Abdallah Barghouti. Lisäksi listalla oli kaksi nimeä, Fatah Tanzim-johtaja Marwan Barghouti ja PFLP:n johtaja Ahmad Sa´adat, joiden päästämisestä vapaaksi Israel vielä epäröi.
Hamasin edustaja kieltää, että neuvottelut olisivat epäonnistuneet, hän mieluummin tunnustaa, että on vielä useita möykkyjä tiellä, jotka täytyy poistaa ennen sopimusta. (JP)

Eli mitä ilmeisimmin Gilandista tulee mainitsemani kuudennesta hetkestä yhdeksänteen panttivankisymboli, kuten morsiankin tuntee olevansa panttivankina täällä, odottaen että Jeesus lähettäisi enkelit vapauttamaan meidät. Israelin rauhaa on sen jälkeen toiset 1290 päivää, jolloin pakanainajat päättyvät ja tänne jäävän seurakunnan ahdistusta 1335 päivää.
Eli Gilad Shalitin on mitä ilmeisemmin vielä 40 päivää vankina, eli laskinko oikein? 5.1.2010 voisi rauhankellot alkaa soimaan ja 1290 päivää olisi silloin täynnä.

25.11.2009

Onko Gilad Shalitin Israelin valheellisen rauhan esikuva? "panttivanki"

Gavriel Eskel 25.11.2009

1. TOIVEET Gilad Shalitin vapauttamisesta ovat nousseet eilisestä. Hamasin pääministeri Ismail Haniyeh peruutti pyhiinvaellusmatkansa Mekkaan viime minuutilla, minkä uskotaan ennustavan vankienvaihtosopimuksen valmistumista. Hamasin neuvottelijoita lensi Damaskokseen, jossa Khaled Mashaal antaa lopullisen tuomionsa siitä. Mashaal on ollut kaiken aikaa kaikkein haluton luopumaan arvokkaasta panttivangistaan vastoin Gazan johtajia, joille Shalitin vankeus alkaa olla enemmän rasite kuin hyöty.
Hamasin neuvottelijat Mahmoud Zahar, Khlil al-Haya ja Nizar Awadallah, jotka neuvottelivat eilen saksalaisen välittäjän kanssa Kairossa, palaavat Damaskoksesta Kairoon tällä viikolla jatkoneuvotteluja varten, kertovat JP:n kolumnistit Kh A Toameh,Y Katz ja T Lazarof.
Hamasin edustaja Muhammad Nazzal Damaskoksessa esitti vielä tiistaina joitain varauksia vapautettavista palestiinalaisvangeista, joilla on pitkät vankeustuomiot.
Hamasin kanta Damaskoksessa näyttää olevan: Jos Israel toimii joustavasti, operaatio etenee joutuisasti, mutta ellei näin tapahdu, se jatkuu loputtomiin.
Pääministeri Netanyahu kutsunee turvallisuuskabinettinsa kokoon lähi aikoina keskustelemaan vaihto-operaatiosta. Hän kehotti eilen panemaan ”jäitä hattuun”, sillä sopimus ei ole suinkaan vielä valmis, ja lisäksi palestiinalaisvankien nimien julkistaminen voi tuoda uusia vaatimuksia ja valituksia oikeuslaitoksiin.
Gilad Shalit oli eilen viettänyt 1248 päivää Hamasin panttivankina tuntemattomassa paikassa ja olosuhteissa, mutta hänen videoesityksenä syyskuussa oli propagandavoitto Hamasille.

Tämä alkaa kuulostamaan ja näyttämään siltä että Shalitinista tulee Israelin rauhanajan vankeuden

symboli, siihen hetkeen kun Egypti katkaisee rauhan ja aloittaa sodan Israelia vastaan perässään koko muu maailma, jolloin Israel jää täysin yksin. (Matteus 24:15-18.)
Juuri nyt on kulunut Giladin vangitsemisesta (panttivanki) 1249 päivää ja tästä olisi vielä 41 päivää merkittävään lukuun 1290 päivää, joka on rauhanajan päivien luku.
Gilad toimisi tämän perusteella esikuvana Israelin "panttivankina" muiden painostuksen alla. Pantti on tietysti Jerusalemin luovutus Palestiinalle ja sen vaakakupin toisessa päässä on rauha Hamasin ja muiden äärijärjestöjen kanssa. Tarvitaan nyt vain Juudaksen työ, joka luultavimmin on jo tehty. Ei Juudas Jeesuksenkaan aikana tehnyt muuta kuin katosi ehtoolliselta kavaltamaan. Ei se tapahtunut kellot kaulassa, vaan selän takana. KATSOTAAN...?

16.10.2009

Temppelivuori pakanain tallattavana lähes toiseen ylösottoon saakka

Paljon puhutaan siitä, että Israel rakentaisi kolmannen temppelinsä ja alkaisi uhrata. Temppelin rakentaminen tarvitsee sen Pyhän maan, jonne temppeli rakennettaisiin. Niinpä meillä on sana siitä asiasta luettavissa Raamatun lehdillä: Luukas 21:22-24 Sillä ne ovat koston päiviä, että kaikki täyttyisi, mikä kirjoitettu on. Voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä! Sillä suuri hätä on oleva maan päällä ja viha tätä kansaa vastaan; ja he kaatuvat miekan terään, heidät viedään vangeiksi kaikkien kansojen sekaan, ja Jerusalem on oleva pakanain tallattavana, kunnes pakanain ajat täyttyvät. Mitä ovat siis pakanain ajat ja milloin ne täyttyvät?

Lopunajat koostuvat kolmesta 3,5 vuoden aikajaksoista, seitsemän vuoden rauhasta, joka rikotaan puolessa välissä. Sekä lisäksi viimeisestä puolikkaasta ajasta Sakarja 14. kun Jeesus saapuu maan päälle. Ensin on "yksi aika" odotuksen aika, jossa pimeys laskeutuu maan päälle. Sitten on ahdistuksen aika ja sitten vihan aika "kaksi aikaa", jossa Israelin rauha rikotaan, jolloin ahdistus muuttuu vihan ajaksi. Lopuksi Jeesuksen paluu, "puoliaikaa" ja siirtymävaihe tuhatvuotiskaudelle. Daniel 12:7
Yhden ylösoton teoriaan uskoville minä sanon, että miten kukaan voi sanoa että "nyt on rauha eikä mitään hätää", jos samalla sanotaan että hätä on suuri ja voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä. Kaikki ovat ristiriidassa, niin yhden Jeesuksen näkyvän paluun, kuin vain yhden ylösoton kanssa. Vain pelastussanoman mukaisessa järjestyksessä asiat ja sen tapahtumat saavat harmonian ja sulautuvat asioiden kulkuun myös aikajanalla.
Pakanainajat päättyvät siis 1290 päivää Israelin rauhasta, jota seuraa jäljellejääneiden pakanoiden/kristittyjen, ei juutalaisten ylösotto, ns. suuri sadonkorjuu, eli häävieraiden haku. Mitkä häät ne sellaiset on, joissa ei olisi morsianta? tai sellaiset joissa ei olisi häävieraita?

Myös säkkipukuiset todistajat kertovat merkkinä aikajanalle heidän paikkansa suhteessa pakanainaikojen aikojen päättymiseen. Esimerkiksi ensimmäinen  "VOI" malja, pedon merkki, on viisi kuukautta pituudeltaan, joka alkaa ennen pakanainaikojen päätöstä. Tämän jälkeen tulee toinen voi huuto, joka on myös kuudes pasuuna, eli syvälle vihan aikaan mennään, kun säkkipukuiset todistajat kuolevat.

Johanneksen ilmestys 11:1-14 Ja minulle annettiin sauvan kaltainen ruoko ja sanottiin: "Nouse ja mittaa Jumalan temppeli ja alttari ja ne, jotka siinä kumartaen rukoilevat. Mutta temppelin ulkopuolella oleva esikartano erota pois, äläkä sitä mittaa, sillä se on annettu pakanakansoille; ja he tallaavat pyhää kaupunkia neljäkymmentäkaksi kuukautta. Ja minä annan kahdelle todistajalleni toimeksi säkkipukuihin puettuina profetoida tuhannen kahdensadan kuudenkymmenen päivän ajan." Nämä ovat ne kaksi öljypuuta ja ne kaksi lampunjalkaa, jotka seisovat maan Herran edessä. Ja jos joku tahtoo heitä vahingoittaa, lähtee tuli heidän suustaan ja kuluttaa heidän vihollisensa; ja jos joku tahtoo heitä vahingoittaa, on hän saava surmansa sillä tavalla. Heillä on valta sulkea taivas, niin ettei sadetta tule heidän profetoimisensa päivinä, ja heillä on valta muuttaa vedet vereksi ja lyödä maata kaikkinaisilla vitsauksilla, niin usein kuin tahtovat. Ja kun he ovat lopettaneet todistamisensa, on peto, se, joka nousee syvyydestä, käyvä sotaa heitä vastaan ja voittava heidät ja tappava heidät. Ja heidän ruumiinsa viruvat sen suuren kaupungin kadulla, jota hengellisesti puhuen kutsutaan Sodomaksi ja Egyptiksi ja jossa myös heidän Herransa ristiinnaulittiin. Ja ihmiset eri kansoista ja sukukunnista ja kielistä ja kansanheimoista näkevät heidän ruumiinsa kolme ja puoli päivää, eivätkä salli, että heidän ruumiinsa pannaan hautaan. Ja ne, jotka maan päällä asuvat, iloitsevat heidän kohtalostaan ja riemuitsevat ja lähettävät lahjoja toisilleen; sillä nämä kaksi profeettaa olivat vaivanneet niitä, jotka maan päällä asuvat. Ja niiden kolmen ja puolen päivän kuluttua meni heihin Jumalasta elämän henki, ja he nousivat jaloilleen, ja suuri pelko valtasi ne, jotka näkivät heidät. Ja he kuulivat suuren äänen taivaasta sanovan heille: "Nouskaa tänne!" Niin he nousivat taivaaseen pilvessä, ja heidän vihollisensa näkivät heidät. Ja sillä hetkellä tapahtui suuri maanjäristys, ja kymmenes osa kaupunkia kukistui, ja maanjäristyksessä sai surmansa seitsemäntuhatta henkeä, ja muut peljästyivät ja antoivat taivaan Jumalalle kunnian. Toinen "voi!" on mennyt; katso, kolmas "voi!" tulee pian.

27.9.2009

Huomenna on Jom Kippur - sovituspäivä

3. Mooseksen kirja 23:27-31 "Tämän seitsemännen kuun kymmenentenä päivänä on sovituspäivä; pitäkää silloin pyhä kokous, kurittakaa itseänne paastolla ja tuokaa Herralle uhri. Älkää toimittako yhtäkään askaretta sinä päivänä, sillä se on sovituspäivä, jolloin teille toimitetaan sovitus Herran, teidän Jumalanne, edessä. Sillä jokainen, joka ei sinä päivänä kurita itseänsä paastolla, hävitettäköön kansastansa. Ja jokaisen, joka sinä päivänä toimittaa jotakin askaretta, minä hävitän hänen kansastansa. Älkää silloin yhtäkään askaretta toimittako. Se olkoon teille ikuinen säädös sukupolvesta sukupolveen, missä asuttekin.

Olen itse lukemattomia kertoja sekoittanut tämän, kun olen puhunut 2. Mooseksen kirjan 23. luvusta (puuhakalenteri) ja sen kummallisesta ylösottoihin liittyvästä yhtälöstä, niin minä olen puhunut ja sekoittanut sen monesti 3. Moos. 23. lukuun. Kun olen näitä verrannut keskenään, olen huomannut myös sen, että näissä on huomattavan suuria yhteenkuuluvuuksia ja tarkemmin ajateltuna ne molemmat puhuvat samasta asiasta mutta eri näkökulmasta. Molemmathan ovat vertauskuvia jostain ja ovat juutalaisten uhrimenoja ja juhlapyhiä. Merkillepantavaa on se, että vain Jom Kippur kestää vain yhden ainoan päivän.
Kun 2. Moos. 23:15-17 puhuu kahdesta kakusta, jotka ovat happamina leivottu, niin tässä puhutaan siitä toisesta kakusta ja sovituspäivästä. Sovitushan on sellainen tilanne, jossa tapahtuu monta asiaa ja kaikki eri osapuolille. Karjaeläimet, metsäneläimet ja pedot saavat kaikki osansa ja osuutensa. Huomasin siis vasta tänään, että huominen voisi olla yhdeksännen hetken ylösottopäivä jopa. Se ei poissulje mahdollisuutta Raamatun valossa.    

21.9.2009

Israelin kavalluksen hetki tunnistetaan hopeasta

Job 27:16-17 Jos hän kokoaa hopeata kuin multaa ja kasaa vaatteita kuin savea, kasatkoon: vanhurskas pukee ne päällensä, ja viaton perii hopean.

Multa ja savi viittaa peltoon, maahan. Vanhurskas viittaa morsiameen ja viaton sekä Jeesukseen että Israeliin, joka joutuu ristille Jeesuksen tilalle Jaakobin ahdistuksen ajassa.

…vetivät veljet Joosefin ylös kaivosta; ja he myivät Joosefin kahdestakymmenestä hopeasekelistä ismaelilaisille.

Omat veljet ovat veljensä kavaltaneet ja ismaelilaisethan ovat

tälläkin hetkellä iranilaisia ja irakilaisia, syyrialaisia, jordanialaisia, afgaaneja ja tarkoittaa hyvin ihan kaikkia muitakin arabeja, heitä kaikkia Lähi-idän alueella asuvia Abrahamin kautta sukulaisuudessa olevia veljeskansoja. Israel on nytkin kaivossa, jossa veljet häntä pitävät.

Matteus 27:3-8
Kun Juudas, hänen kavaltajansa, näki, että hänet oli tuomittu, silloin hän katui ja toi takaisin ne kolmekymmentä hopearahaa ylipapeille ja vanhimmille ja sanoi: "Minä tein synnin, kun kavalsin viattoman veren". Mutta he sanoivat: "Mitä se meihin koskee? Katso itse eteesi." Ja hän viskasi hopearahat temppeliin, lähti sieltä, meni pois ja hirttäytyi. Niin ylipapit ottivat hopearahat ja sanoivat: "Ei ole luvallista panna näitä temppelirahastoon, koska ne ovat veren hinta". Ja neuvoteltuaan he ostivat niillä savenvalajan pellon muukalaisten hautausmaaksi. Sentähden sitä peltoa vielä tänäkin päivänä kutsutaan Veripelloksi.

Viite: kavallus, jonka lopputulos on muukalaisten hautausmaa, Harmageddon. Hopean ilmentyminen täytyy tulla rauhanprosessiin ihan alusta alkaen, esim. hopeinen juhlaraha painetaan jonkin muun maan toimesta Israelin hyväksi/kunniaksi tms. myönnytykseksi.
Kun katsotaan vanhaa Jobin kirjaa, niin jo siellä nähdään tämä sama vaatteista ja hopeasta kasattu veripelto. Vaatehan on monenlainen, hyvässä ja pahassa. Se on ulkoinen olemus. Viittaan esim. Ilmestyskirjan viidenteen sinettiin, jossa pyhinä kuolleille annettiin pitkät lumivalkeat vaipat, eli taivasruumis. Vanhurskas perii valkeat vaatteet ja ristillä riippuva Jumalan oma kansa Israel perii hopean. Viittaan pelastussanoman keskeisimpään Raamatun kohtaan Matteus 27:45-59 joka on kolmannen tason vertaus tämän maailmanajan lopusta.

26.8.2009

Kun sinä mietit mitä Israel merkitsee meille, niin ota huomioon että Israel on Jumalan kansa.
Huomaat itsesi testaamisessa, että jos katsot uutisointia ja luet Israelista, niin näetkö sinä
Israelin hyvässä vai pahassa? Niinpä. Se on paradoksi, mutta jos et ole Israelin puolella olet
sitä vastaan ja sen vihollinen. Muista se, että kun sydämesi iloitsee Israelista, niin Pyhä Henki
asuu silloin sydämessäsi. Älä usko turhiin ajatuksiisi, vaan usko siihen mitä Raamattu sanoo.

16.8.2009

Raamatun paikka (Matteus 13:18-43) luste kootaan kimppuihin ennen elonleikkuuta

Matteus 13:18-43 kolme vertausta kylväjästä ja Jeesuksen oma selitys.

Vertaus 1. Kuulkaa siis te vertaus kylväjästä: Kun joku kuulee valtakunnan sanan eikä ymmärrä, niin tulee paha ja tempaa pois sen, mikä hänen sydämeensä kylvettiin. Tämä on se, mikä kylvettiin tien oheen. Mikä kallioperälle kylvettiin, on se, joka kuulee sanan ja heti ottaa sen ilolla vastaan; mutta hänellä ei ole juurta itsessään, vaan hän kestää ainoastaan jonkun aikaa, ja kun tulee ahdistus tai vaino sanan tähden, niin hän heti lankeaa pois. Mikä taas orjantappuroihin kylvettiin, on se, joka kuulee sanan, mutta tämän maailman huoli ja rikkauden viettelys tukahuttavat sanan, ja hän jää hedelmättömäksi. Mutta mikä hyvään maahan kylvettiin, on se, joka kuulee sanan ja ymmärtää sen ja myös tuottaa hedelmän ja tekee, mikä sata jyvää, mikä kuusikymmentä, mikä kolmekymmentä."


Vertaus 2.
Toisen vertauksen hän puhui heille sanoen: "Taivasten valtakunta on verrattava mieheen, joka kylvi hyvän siemenen peltoonsa. Mutta ihmisten nukkuessa hänen vihamiehensä tuli ja kylvi lustetta nisun sekaan ja meni pois. Ja kun laiho kasvoi ja teki hedelmää, silloin lustekin tuli näkyviin. Niin perheenisännän palvelijat tulivat ja sanoivat hänelle: 'Herra, etkö kylvänyt peltoosi hyvää siementä? Mistä siihen sitten on tullut lustetta?' Hän sanoi heille: 'Sen on vihamies tehnyt'. Niin palvelijat sanoivat hänelle: 'Tahdotko, että menemme ja kokoamme sen?' Mutta hän sanoi: 'En, ettette lustetta kootessanne nyhtäisi sen mukana

nisuakin. Antakaa molempain kasvaa yhdessä elonleikkuuseen asti; ja elonaikana minä sanon leikkuumiehille: Kootkaa ensin luste ja sitokaa se kimppuihin poltettavaksi, mutta nisu korjatkaa minun aittaani.'"

Vertaus 3. Vielä toisen vertauksen hän puhui heille sanoen: "Taivasten valtakunta on sinapinsiemenen kaltainen, jonka mies otti ja kylvi peltoonsa. Se on kaikista siemenistä pienin, mutta kun se on kasvanut, on se suurin vihanneskasveista ja tulee puuksi, niin että taivaan linnut tulevat ja tekevät pesänsä sen oksille." Taas toisen vertauksen hän puhui heille: "Taivasten valtakunta on hapatuksen kaltainen, jonka nainen otti ja sekoitti kolmeen vakalliseen jauhoja, kunnes kaikki happani". Tämän kaiken Jeesus puhui kansalle vertauksilla, ja ilman vertausta hän ei puhunut heille mitään; että kävisi toteen, mikä on puhuttu profeetan kautta, joka sanoo: "Minä avaan suuni vertauksiin, minä tuon ilmi sen, mikä on ollut salassa maailman perustamisesta asti".

Selitys: Sitten hän laski luotaan kansanjoukot ja meni asuntoonsa. Ja hänen opetuslapsensa tulivat hänen tykönsä ja sanoivat: "Selitä meille vertaus pellon lusteesta". Niin hän vastasi ja sanoi: "Hyvän siemenen kylväjä on Ihmisen Poika. Pelto on maailma; hyvä siemen ovat valtakunnan lapset, mutta lusteet ovat pahan lapset. Vihamies, joka ne kylvi, on perkele; elonaika on maailman loppu, ja leikkuumiehet ovat enkelit. Niinkuin lusteet kootaan ja tulessa poltetaan, niin on tapahtuva maailman lopussa. Ihmisen Poika lähettää enkelinsä, ja he kokoavat hänen valtakunnastaan kaikki, jotka ovat pahennukseksi ja jotka tekevät laittomuutta, ja heittävät heidät tuliseen pätsiin; siellä on oleva itku ja hammasten kiristys. Silloin vanhurskaat loistavat Isänsä valtakunnassa niinkuin aurinko. Jolla on korvat, se kuulkoon.

Jumalan suunnitelmissa ihmiset joutuvat käymään samoja asioita pienemmässä mittakaavassa läpi kuin suuret kansatkin. Samoin perheet ja suvut käyvät samanlaisia asioita läpi. Tämä on jo pelkästään suuri todistus Jumalan suuresta suunnitelmasta ja sen toteutuksesta.
Luste on eräs hyvä esimerkki Israelin ympärillä, kun kotkat kokoontuvat raadon ympärille suurina kimppuina ja vain Israel on siitä kaikesta pelastuva. Samalla tavalla ihmiset keskenään läpikäyvät juuri tällä hetkellä tuota kimppuihin sitomista. Suuret auttajatkin ovat kääntyneet sortajien puolelle ja pieni nöyrä kristitty jää yhä enemmän yksin ja yhä toivottomampi on hänen tulevaisuutensa näkymät. Pieni kristitty on yksin, mutta puhdasta nisua sisällään. Ahdistus on tällä hetkellä pienen kristityn sydämessä valtava, koska tuntuu ettei mistään löydy lohtua ja että Jumalakin olisi tämän hylännyt. Totuus on että Jumala ei koskaan tätä hylkää, vaan tulee pelastamaan hädän hetkestä.
Täsmälleen saman kokee Israel kun ympärille kootaan kimppuihin paholaisen kylvämät vihan täyttämät kansat ja myös ne luotettavimmatkin liittolaiset. Israel on synnistä täysin läpikypsä tunnustamaan syntinsä, aivan samoin kuin morsian, joka erottuu lusteesta samasta syystä. Nöyrä katumus ja syntisyytensä täysi tunnustus. Niin samalla tavalla Israelia valmistellaan syntisyytensä tunnustamiseen Jumalan edessä ja pian sen jälkeen se huutaa kuin yhdestä suusta "tule Herra, sinä voideltu
ja Henki ja morsian sanovat: "Tule!" Ja joka kuulee, sanokoon: "Tule!" Näin tulee Israel myös huutamaan avukseen Jeesusta Kristusta ja tunnustaa tekonsa häpeän ja anoo Jumalalta armoa, jonka se tulee myös saamaan.
USA, Englanti ja moni muukin länsimaa on ollut Israelille suuri tukija, jotka kaikki sidotaan juuri parasta aikaa arkkivihollisten kanssa samaan kimppuun. Niin käy myös morsiamen, eli
nöyrtyneen Jaakobin, pettäjäsukupolven, joiden entiset luotetut suuret tukijat ja auttajatkin, äidit, isät, siskot ja veljet ovat yhtäkkiä sidottuina kaikkien vihollisten kanssa kimppuihin morsianta vastaan. Tämä kammottava totuus ahdistaa morsianta suunnattomasti ja siksi kaikki näyttää niin kovin lohduttomalta. Tilanne on selvästi käynyt päälle ja nostakaa silti väsyneet päänne, sillä vapautuksenne hetki on nyt hyvin, hyvin lähellä.

3.8.2009

Oletko kuullut Mashlowin perustarvehierarkiasta? >Lue PDF<

Mashlow teki ihmisen perustarvehierarkian kaavan, jolla voitiin visuaalisesti näyttää miten ihminen seisoo perustarpeiltaan omilla jaloillaan. Mielestäni tätä samaa kaavaa voi käyttää Israelin ja Palestiinan rauhan syntymisen peruskivinä.
Katsos tässä...
Rauha voi syntyä ilman kaikkia perustarpeita, mutta pysyvää rauhaa sillä ei saavuteta ilman kaikkia tarpeita. Huomaa tarpeiden pakollisuus ja omaehtoisuus. Mikäli 
tarpeet pakotetaan pitkin hampain ilman sydäntä, niin rauhaan päästään kyllä. Mutta tuo rauha on näennäinen, eikä missään nimessä pysyvä ratkaisu. Rauhanomainen yhteiselo voidaan saavuttaa kuten Mashlowin kaavassa punaiset palkit on piirretty. Mutta pysyvään pidempiaikaiseen yhteiseloon vaaditaan jo itseltäänkin jotain, sen lisäksi että tunnetasolla ollaan saavutettu jokin iso merkkipaalu. Vertaa itsesi tuntemuksia Venäjään ja Ruotsiin. Kumpaan luotat kumppanina enemmän, siinä sinulla on vastaus tähänkin kysymykseen. Vasta luottamus toiseen osapuoleen turvaa tulevaisuutta.
Alla olevat punaiset laatikot ovat perus, perus kamaa... Mitään ei voi tapahtua, elleivät kaksi osapuolta molemmat hyväksy toisen olemassaoloa. Sehän on lähtökohta kaikelle alulle. Sitten tulevat turvallisuusmääritteet, jotka yhdessä laaditaan sopiviksi molemmille. Tässä Israel on vahvoilla koska hehän hallitsevat nytkin koko aluetta ja tämän seikan Israel melkein jo tulee sanelemaan. Kolmas on diplomaattiset suhteet, jossa taas palestiinalaiset ovat vahvoilla ja etenkin sen ääriainekset, joiden on hyväksyttävä ensimmäinen punainen palkki, jotta viimeinen punainen palkki saadaan ryhtiin. Tässä tilanteessa rauha voidaan saavuttaa, vaikka vain keinotekoinen ja heiveröinen sellainen.
Lopuksi me Kristitythän tiedämme, että tämä rauha tulee olemaan kavallus ja petos.

31.7.2009

Juutalainen kalenteri avaa laskutoimituksia lopunajasta >>KALENTERI<<

26.7.2009

Israelin isku Iraniin ja Sarah Hoffamnin näyn tuki tapahtumaketjulle

Israel update, Gavriel Eskel tänään sunnuntaina 26.07.09

1. JOS ISRAEL hyökkää Irania vastaan, Iran tulee vastaamaan siihen ohjuksillaan, jotka yltävät kaikkialle Israelissa, sanoi vallankumousarmeijan päällikkö Mohammed Ali Jafari. ”Jos sionistinen hallitus hyökkää Iraniin, tulemme ilman muuta iskemään sen ydinlaitoksiin. Ohjuskapasiteettimme asettaa koko sionistisen hallituksen alueen Iranin hyökkäyksen kohteeksi.” Jafari lisäsi lauantaina puheessaan, jonka Reuters välitti Iranista, ettei Iran ole peloissaan Israelin uhkauksista. Hän piti sitä lännen propagandapelotteena maataan vastaan.
HIZBULLAHIN pääsihteeri sheikki Hassan Nasrallah puolestaan lupasi, että jos Israel iskee uudelleen järjestön päämajaa vastaan Dahiyan lähiössä Beirutissa, Hizbullah tulee vastaamaan siihen iskemällä Tel Aviviin. Hän puhui tilaisuudessa, joka oli järjestetty maassa vieraileville libanonilaisille pakolaisille. Puheen välitti Libanonin TV-kanava Al-Jadid. Israel tuhosi Hizbullahin päämajan Dahiyassa 2006 Libanonin kakkossodan aikana.
Nasrallah arvioi puheessaan, että suotuisin aika Israelin Iraniin suuntautuvalle iskulle on tämän syksyn ja ensi kevään välinen aika. (WND)

 
2. USA:N ULKOMINISTERI Hillary Clinton lupaili puheessaan Thaimaassa viime viikolla, että jos Iran rakentaa itselleen ydinaseen, USA tulee suojaamaan Persianlahden maat omalla ydinvarjollaan ja mahdollisesti avustamaan niiden puolustusjärjestelmien rakentamisessa. Tämä lausunto ymmärrettiin siten, että USA on hyväksynyt Iranin ydinaseen eikä näe edes tarvetta sen estämiseen. Lausunto herätti kiivaita vastalauseita varsinkin Israelissa. Clinton korjaili lausuntoaan pian sen jälkeen vakuuttamalla, ettei USA:n politiikka Iranin ydinsuunnitelmaa kohtaan ole muuttunut, eli USA ei hyväksy Iranin ydinasetta.
 

Sarah Hoffmanin näky 1979

 

”Katsoin Lähi-itää ja näin ohjuksen lentävän Libyasta Israeliin. Tiesin, että ohjus oli oikeastaan Iranista, mutta iranilaiset olivat piilottaneet ohjuksen Libyaan. Kyseessä oli ydinpommi. Näin suuren sienipilven kohoavan Israelissa. Sen jälkeen alkoi ohjuksia lentää maasta toiseen kaikkialla maailmassa. Näin myös, että osa ydinräjähdyksistä tuli maassa olevien pommien kautta.

 

Sitten katseeni siirtyi Pohjois-Amerikkaan. Katsoin USA:n itärannikolle ja sen jälkeen New Yorkiin. Näin muutamien korkeiden rakennusten romahtavan maahan. Kaikkialla oli savua, pölyä ja rojua. Kysyin mielessäni, aiheuttiko maanjäristys noiden rakennusten luhistumisen, mutta koin, että kyse ei ollut maanjäristyksestä. En tiedä, mikä sai nuo korkeat rakennukset romahtamaan. 

Tämän jälkeen koin, että koko talous oli kaatunut. Ei ollut kaupankäyntiä, ei ostamista eikä myymistä eikä kenelläkään ollut rahaa. 

Sitten näin, että ihmiset tulivat sairaiksi ja kuolivat. Sairaita ihmisiä oli erityisesti neljässä kaupungissa, New Yorkissa, Los Angelesissa, San Franciscossa ja Salt Lake Cityssä. Kaksi erilaista tautia vaivasi ihmisiä. Toinen sairaus alkoi valkoisten rakkuloiden ilmestymisestä käsiin ja kasvoihin. Monet kuolivat vuorokauden sisällä. Toiset ihmiset saivat jonkinlaisen influenssaviruksen ja heidän nenästään, suustaan, silmistään ja korvistaan alkoi vuotaa verta. He kuolivat vielä nopeammin kuin rakkulatautiin sairastuneet ihmiset. Kaiken kaikkiaan nämä kaksi tautia iskivät satoihin tuhansiin ihmisiin.

Gavriel Eskel kuvailee nykytilannetta, joka johtaa väistämättä ennemmin tai myöhemmin, mieluummin ennemmin Israelin iskuun Iranin ydinlaitoksia vastaan, joka on samalla avoin sodanjulistus Iranille. Tämä on raamatunvastainen lähtökohta, koska Israeliin on tultava rauha. Lisäksi Sarah Hoffamnin näky liittyy oleellisesti Eskelin näkymään. Hoffmanin näyn alkuosa pomppii ajasta toiseen ja palaa taas takaisin jatkaen sitten järjestyksessä asioiden etenemisessä. Hoffman kuvaa maailman ydinsodan alun ja Israelin rauhan rikkoutumisen hetken kuvatessaan Libanonista laukaistua ydinohjusta. Sitten Hoffman palaa selvästi WTC tornien putoamiseen ja sen jälkeen vasta nykytilanteeseen. Tässä on järjestys ja se tarkoitti sitä, että koko 3-4 vuoden mittainen ajanjakso puuttui välistä, joka on ns. antikristuksen eksytyksen aikaa, jolloin Israel elää sovussa palestiinalaisten kanssa. Egyptistä käsin rauha rikkoutuu ja sen jälkeen alkaa sota.
Nyt tilanne taas on kummallinen, kun katsoo Gavriel Eskelin kuvaamaa tilannetta. Tämä on lähtölaukaus rauhan syntymiselle, koska Israelin tehtävä on valmistaa tie lopullisesti idästä tuleville kuninkaille, tuhoamalla Iran. Tie on valmis Pakistanin pohjoisosista tuleville sotapäälliköille. Sen tekivät valmiiksi USA:n sotavoimat ja vain Iran on jäänyt jäljelle.

Kun Israel iskee, niin suurmaat kuten USA ja Venäjä ovat jo neuvotelleet jo valmiiksi mitä sitten tehdään, jotta kansalaiset luulevat kunkin maan olevan tosissaan omista mielipiteistä. Nämä suurvallat uhkaavat maailmansodan alkamisella toisiaan, jotta kansalaiset käyttäytyisivät halutulla tavalla. Venäläisten tulee luulla, että sen hallitus haluaa suojella Irania ja USA taas haluaa näyttää omille kansalaisilleen kuinka he puolustavat Israelia. Päinvastoin, molemmat pelaavat pelinsä antikristuksen tulolle.
Kun Iran on hoidettu, rauha saa syntyä kunhan ensin otetaan morsian kotiin, pois pidättämästä pedon ilmestymistä.

23.7.2009

Pakanain/kristittyjen 70 vuosiviikkoa alkoi 6.6.1523 ja viimeinen vuosiviikko alkoi 1964 +3v
kuuden päivän sota +49 vuotta = 2016 joka puolestaan oli Israelin viimeinen vuosiviikko.

Roomalaiskirje 11:25-27 Sillä minä en tahdo, veljet-ettette olisi oman viisautenne varassa-pitää teitä tietämättöminä tästä salaisuudesta, että Israelia on osaksi kohdannut paatumus-hamaan siihen asti, kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut, ja niin kaikki Israel on pelastuva, niinkuin kirjoitettu on: "Siionista on tuleva pelastaja, hän poistaa jumalattoman menon Jaakobista. Ja tämä on oleva minun liittoni heidän kanssaan, kun minä otan pois heidän syntinsä."
Pakanain täysi luku on se suuri sadonkorjuu, jonka jälkeen ei jää Jeesuksen opettaman viljankorjuun jälkeen kuin köyhälle kulkumiehelle jäännös pellon reunoille. Pakanain täysi luku, eli toinen ylösotto on se sama hetki jolloin Luopumus päättyy, jonka Jesaja ilmoitti Israelin kansalle varsin ikävällä tavalla.

Jesaja 6:9-13
Niin hän sanoi: "Mene ja sano tälle kansalle: 'Kuulemalla kuulkaa, älkääkä ymmärtäkö, näkemällä nähkää, älkääkä käsittäkö'. Paaduta tämän kansan sydän, koveta sen korvat, sokaise sen silmät, ettei se näkisi silmillään, ei kuulisi korvillaan, ei ymmärtäisi sydämellään eikä kääntyisi ja parannetuksi tulisi." Mutta minä sanoin: "Kuinka kauaksi aikaa, Herra?" Hän vastasi: "Siihen asti, kunnes kaupungit tulevat autioiksi, asumattomiksi, ja talot tyhjiksi ihmisistä ja pellot on hävitetty erämaaksi; kunnes Herra on karkoittanut ihmiset kauas ja suuri autius tullut keskelle maata. Ja jos siellä on jäljellä kymmenes osa, niin hävitetään vielä sekin. Mutta niinkuin tammesta ja rautatammesta jää kaadettaessa kanto, niin siitäkin: se kanto on pyhä siemen."
Kun pakanain ajat päättyvät, alkaa Israelin Jaakobin ahdistuksen ajat ja silloin synti sovitetaan ja sinetillä lukitaan. Israelin silmät avataan ja sen kivisydän särjetään.

Niinpä edelleen Matteus 27:45-46 kertoo hyvin selvästi Jeesuksen itsensä lausumin sanoin, Eeli eeli lama sabaktani. Tämä tapahtui yhdeksännellä hetkellä, kolmen hetken pimeyden jälkeen.

16.7.2009

Israel update tänään:

BRITANNIAN Times-lehti kertoo israelilaisiin lähteisiin viitaten, että Israelin laivaston liikkeet Välimereltä Punaisellemerelle on otettava vakavasti, sillä Israel valmistautuu hyökkäykseen Iranin ydinvoimaloita vastaan. Muutaman viimeisen viikon aikana kaksi Israelin ohjusvenettä ja sukellusvene kulki Suezin kanavan kautta Punaisellemerelle ja takaisin aivan ilmeisesti Egyptin hallituksen tieten ja luvalla. Israelin viranomaiset vakuuttavat liikkeitten tarkoituksena olevan vakuuttaa Iranille, että Israel on vakavissaan valmistautuessaan monimutkaiseen operaatioon Irania vastaan. Arabihallitukset väheksyvät tietoja selittäen, että kysymys on sittenkin vain harjoituksista. Israelin viranomaiset puolestaan toteavat, että alusten liikkeet tehdään julkisesti eikä salaillen, sillä niiden tarkoituksena on tehdä selväksi Iranille, ettei Israel hyväksy sen ydinaseita.
Saksalaisen lehden antamien tietojen mukaan Iran saa ensimmäisen ydinpomminsa valmiiksi puolen vuoden kuluessa, mutta Saksan virallinen taho kieltää uutisen todenperäisyyden. Laivaston ohella Israelin ilmavoimat ovat harjoitelleet pitkän matkan lentoja ulottaen niitä Gibraltarille saakka. Lisäksi Israelin ja USA:n yhteiset ohjustentorjunta-kokeet USA:n rannikon edustalla osoittavat päätöksenteon lähestyvän.

8.7.2009

Monet asiat kohtaavat pian, eikä yksin tämä Hal Lidseyn juttu ainoana, vaan kaikki muukin

Pihon sivusto: Hal Lindseyn artikkeli "Hyökkääkö Israel Iraniin?" (Suomentanut: Samuel Korhonen)

Monet tekijät ovat nyt tulossa yhteen ja osoittavat, että Israel on nyt pitkän prosessin tuloksena hyökkäämässä Iranin ydinrikastuslaitoksia vastaan.  

Ensiksi: Presidentti Obaman suunnitelma vetää Iran läheiseen yhteistyöhön auttamaan Yhdysvaltoja perustamaan vakaat hallitukset Irakiin ja Afganistaniin ja hillitsemään terroritekoja alueella on selvästi

murskattu. Jos koskaan oli toivoa tuon suunnitelman toimimisesta, niin Ajatollat ja Ahmadinejad ovat selvästi hyljänneet sen murskatessaan kansalaisten suositun kapinan vilpillisen presidentinvaalin vuoksi. Jos Obamalla olikaan suunnitelmaa pakottaa Iran luopumaan päätäpahkaisesta ydinaseen tavoittelustaan, niin Iranin nykyjohto on selvästi hyljännyt sen. Obaman hallinto on osoittanut toimettomuudellaan Iranin ja Pohjois-Korean räikeitä YK:n varoitusten loukkauksia vastaan, ettei sillä ole mitään aikomusta ottaa käyttöön ainoaa jäljellä olevaa vaihtoehtoa – sotilaallista toimintaa.

Toiseksi: Tämän valossa Saudi-Arabian ja Egyptin johtajat tunnustavat nyt, että Yhdysvalloilla ei ole suunnitelmaa Iranin ydinaseohjelman pysäyttämiseksi. Yhdessä muiden Lähi-Idän islamilaisten öljymaiden kanssa he tiedostavat, että heidän tulevaisuutensa on suuressa vaarassa, jos Iran saa ydinaseen ja siitä tulee johtava muslimivalta maailmassa. Eräs entinen Israelin tiedustelun tutkimusjohtaja sanoi: ”Saudit ovat hyvin huolissaan Iranin ydinaseen vuoksi, jopa enemmän kuin israelilaiset.”
Näyttää siis, että saudit ja egyptiläiset ovat omaksuneet Muhammedin strategisen periaatteen – “viholliseni vihollinen on ystäväni!”
Viitaten vuotoon ‘diplomaattisesta lähteestä’ London Sunday Times raportoi, että saudiviranomaiset ovat sopineet salaisissa neuvotteluissa Mossadin johtajan Meir Daganin kanssa olla näkemättä israelilaisia koneita, jos ne sattuisivat lentämään kuningaskunnan yli hyökätäkseen Iranilaisia ydinlaitoksia vastaan. 
Kaikki muslimien Israelia koskeva salainen yhteisymmärrys edellyttää, että heillä julkisuudessa on aina päällä “kieltokanta.”  Niinpä heti, kun Sunday Times raportoi tästä vuodosta, saudit ja egyptiläiset kiistivät sen, kuten arvata saattoi.

Kolmanneksi: Eräs tekijä, joka osoittaa, että Israelin hyökkäys Iraniin on lähellä, paljastui heinäkuun 3. päivänä. DEBKAfile julkaisi erikoisraportin israelilaisen Delfiini-luokan sukellusveneen siirrosta Välimereltä Intian Valtamerelle Suezin kanavan kautta. Tämä tehtiin ilmeisesti, että se voisi osallistua merisotamanöövereihin Eilatin-Punaisenmeren alueella. Tämä sukellusvene pystyy laukaisemaan pitkälle kehitettyjä ydinaseistettuja risteilyohjuksia torpedoputkiensa läpi. Se on välttämätön kyky jokaisessa tulevassa hyökkäyksessä Iranin ydinlaitoksia vastaan. Se ei voisi laukaista ei ainoastaan toista iskua, vaan sitä voitaisiin käyttää myös poimimaan alasammuttuja israelilaisia lentäjiä. Tämän sukellusveneen siirto Suezin kanavan läpi edellytti egyptiläisten hyväksymistä. Ja taas kerran Egypti kiisti mitään sellaista tapahtuneen, vaikka on olemassa jopa kuvia sukellusveneestä, joka kulkee kanavan läpi.

Neljänneksi: Huomiota herättävästä varapresidentti Joseph Bidenin haastattelussa, jonka suoritti ABC:n George Stephanoupolos, voi päätellä, että Israelille on sähkötetty kaikessa hiljaisuudessa ”vihreää valoa,” että Yhdysvallat ei puutu mihinkään tulevaan hyökkäykseen Iranin ydinlaitoksia vastaan. Haastattelun aikana herra Biden sanoi: ”Katsokaas, Israel voi itse päättää – sehän on itsenäinen valtio --  mikä on heidän etunsa mukaista ja mitä päättävät tehdä suhteessa Iraniin ja kehen tahansa.”

Viidenneksi: Tärkein tekijä minusta on, että monien “viimeisten päivien” jälleensyntynyttä Israelin valtiota koskevien Raamatun profetioiden mukaan sitä ei voida tuhota. Messias palaa toivottomasti piiritetylle Israelin valtiolle ja pelastaa sen ihmeellisesti. Sitten Hän ottaa Israelin uskovan jäännöksen ja muuttaa tuon valtion maanpäällisen taivaan valtakunnan keskukseksi tuhannen vuoden ajaksi. Jos Iran saa ydinaseita, kuten on raportoitu toisessa artikkelissa tässä raportissa, niin se voisi tuhota ja tuhoaisikin Israelin muutamassa sekunnissa.

Niinpä uskon, että kaikkien uudestisyntyneiden uskovien on nyt aika rukoilla Jumalan kansan puolesta. Minä uskon, että Israelin kauan odotettu isku Iraniin on lähellä. Se ei kuitenkaan tule tapahtumaan ilman kallista hintaa. Iranilla on kyky iskeä kaikkialle Israeliin valtavalla määrällä ballistisia ohjuksia, jotka aiheuttavat monia uhreja. On kauheaa ajatella, mutta Israel tietää, että jos he viivyttelevät siihen saakka, että Iran saa ydinaseen, niin uhreja tulee suunnattomasti enemmän. Niinpä Israelin, kun sen koko olemassaolo on jälleen kerran pelissä, täytyy toimia yksin itsensä puolesta. Ja maailma seisoo vieressä eikä tarjoa mitään apua. Seisokaamme heidän rinnallaan rukoillen heidän Jumalaansa.
 
Kartta on helppo työkalu esittää joitain asioita hypoteettisesti. Esimerkiksi nyt Hamasin ja Fatahin, Libanonin, Syyrian, Jordanian, sekä Egyptin, että Saudiarabian maantieteellinen sijainti kartalla. Katsele rauhassa karttaa ja kysy itseltäsi että haluaisitko vaikka palestiinalaisena Gazassa seisoskellessasi, että Iran "latasee koko mestan sileeks" ydinaseella? Haluaisitko asua silloin Jordaniassa, Syyriassa tai vaikkapa Libanonissa? Tästä syystä on melko selvää, että vaikka vihollinen, eli Israel on yhteinen, niin sitä ei voi tehdä siten, eli siis sopimuksia ollaan tehty kaikkien osapuolten kesken kulissien varmoissa suojissa yhdeltäkään tiedotusvälineeltä. Sekä Hamasille, että Fatahille Iranista tulikin pahin mahdollinen vihollinen, jos se saisi ydinaseen käsiinsä.
On siis selvää, että ennen pitkää tämä on tehtävä väistämättä, joka tarkoittaa iskua edeltävää poliittista loputtomalta tuntuvaa vääntöä, sekä iskun jälkeistä poliittista sekasortoa, jotta kaikki rivit saataisiin järjestykseen uuden maailmanvallan tulolle. Rauhan kellojen tulolle.
Kaikki ennen tätä iskua edeltäneet kuviot on oltava hiottuna loppuun saakka ja kaikki näyttäisi ennakolta sopivan nyt kaikille. Putin tapasi Obaman ja ohjuskilpi jätetään rakentamatta jos Israel saa tuhota Iranin aikeet. Kaikki on sovittu valmiiksi, G8 maiden päätöstä myöden jättää Iranin asia syksylle ja jopa iskun jälkeinen sekasorto ilman suurta sotaa ydinasein jne. on ennakkoon sovittu. Tämä kaikki siksi koska jokaisen maan kanta on omansa ja jokaisen maan kansalaisten ja kansan on myös toteltava profetioita, eli käännyttävä lopulta Israelia vastaan... ja niin tulee myös käymään. Silloin Jumala puuttuu todella peliin ja suuri enkeliruhtinas Mikael nousee Jumalan kansan suojaksi.

6.7.2009

Temppeli vai pyhäkkö?

JUHANI KUOSMANEN USKOO KOLMANTEEN TEMPPELIIN

Ristin Voitossa nro 27 1.7.2009 Juhani Kuosmanen kirjoittaa otsikolla Vanhan testamentin ennustuksia ei saa typistää.
"Dan 11:45-12:2 kuvaa tiettyä lopun aikaa. Silloin itsensä korottanut kuningas pystyttää telttansa meren ja pyhäkön ihanan vuoren välille, Israel pelastuu kansana ja tapahtuu monien - ei kuitenkaan kaikkien - ylösnousemus. Pyhäkkö on siis valmiina Jerusalemissa. .. Tämä temppeli täytyy tulla rakennetuksi ennen Antikristuksen valtaa ja Israelin ahdistusta."

Artikkeli/väite löytyy Harri Veijosen sivuilta

Sana pyhäkkö tarkoittaa eri asiaa kuin temppeli. Hieman samalla tavalla kuin jotkut selittävät olevansa universumin parhaita profeettoja ja Jumalan suuria valittuja. Toiset taas ovat armosta päässeet osalliseksi johonkin. Temppeli on suuri ja mahtava, ihmisen tekemä ja pyhäkkö on pieni ja vaatimaton, usein myös siirrettävä, kuten Israelin pyhäköt ovat olleet. Kuvassa vasemmalla oleva pyhäkkö on ortodoksinen pyhäkkö, pieni ja vaatimaton.
Eräs näkyuneni kertoi selvästi niin, että minulle näytettiin kirkon pohja, kivetetty laatta, kuin pohja jossa joskus muinoin oli sijainnut kirkko. Sitten minulle sanottiin, että tähän asettuu Iivana Julma. Lisäksi painokkaasti lisättiin, kuin nyrkillä pöytään ponneksi, että vaikka muut sanoisivat mitä, niin se on Iivana Julma.
Oman näkemykseni mukaan ilmestyskirjan väärä profeetta asettuu tekemään näitä kauhistuksen tekojaan tuohon pyhäkköön, tai ainakin Pyhälle paikalle, joka olisi sitten Iivana Julma. Tämä kyseinen henkilö siis viittaa venäläiseen taustaan ja ortodoksisuuteen sekä lisäksi Tsaariuteen, joka oli nimenomaan ensimmäinen Tsaari, Iivana Julma. Tsaarit taas polveutuvat kreikkalaisroomalaisesta kulttuurista, joka tarkoittaa kuningasten kuningasta, eli kahden vallan kuningasta. Tsaari hallitsi kansaa sekä poliittisella että uskonnollisella tavalla, josta nämä kuninkuudet tulevat.
Lisäksi, koska pyhäkkö kuvaa itseasiassa Jeesusta Kristusta, jolla ei ollut minne päänsä kallistaisi. Hänellä ei ollut sijaa minne asettua levolle. Temppelit taas kuvaavat Jumalaa, vahvuutta ja ikuisuutta, Jumalan kahta liittoa ihmisen kanssa, mutta ne eivät kestäneet ihmisten käsissä. Vanha liitto Aadamin ajoilta johti Jumalan Nooalle antamaan armonliittoon, vanhaan temppeliin joka johti orjuuteen ja pakkosiirtoon. Uusi temppeli kuvasi lakiliittoa Mooseksen kanssa, joka ei sekään kestänyt, mutta se johti uuteen aikaan, joka keskeytti kaiken uhrimenotarpeen. Meidän ei siis enää tarvitse uhrata, joten temppelikin olisi tarpeeton ja niin on pyhäkkökin. Tärkeintä nyt oli tässä se, että kun kutsumme pyhäkköä ja temppeliä oikein, meidän tulee tietää kumpi on kumpi.

4.7.2009

Israel, länsimaat ja ihmishengen arvo - sama asia, elämä ja elämän arvo

Venäjä hermostui natsivertailusta Etyj-kokouksessa julkaistu tänään klo 16:59

Etyj-edustajiston päätöslauselma suututti Venäjän edustajat perjantaina Vilnassa. Lauselma rinnasti natsi-Saksan ja Venäjän roolit toisessa maailmansodassa.

Lauselman mukaan natsi-Saksa ja Stalinin Neuvostoliitto aiheuttivat koko Euroopan laajuisen kansanmurhan. Venäjä yritti kaataa lauselman ennen äänestystä, mutta epäonnistui. Päätöslauselmassa ehdotetaan yhteistä muistopäivää natsismin ja stalinismin uhreille. Edustajiston 385:sta jäsenestä vain kahdeksan äänesti lauselmaa vastaan.
Välittömästi äänestyksen jälkeen Venäjän edustajat marssivat ulos kokoussalista.
- Ne, jotka rinnastavat natsismin ja stalinismin toisiinsa, unohtavat, että Stalinin-aikainen Neuvostoliitto uhrasi eniten vapauttaakseen Euroopan fasismin kynsistä,

Venäjän edustaja Aleksander Kozlovsky sanoi Kommersant-lehdelle. Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestön Etyjin kokous pidettiin Liettuan pääkaupungissa Vilnassa. Päätöslauselma kiristi Etyjin ja Venäjän jo ennestään viileitä välejä.

Lyhyt kommentti: Mitä venäjä teki toisen maailmansodan aikana? se tapatti (muka uhrasi) kaikki "ei venäläiset", eli ukrainalaiset ja baltit, ”koska ne eivät kunnioittaneet elämää eikä Jumalaa, elämän antajaa”. Tähän on pakko verrata Israelin ja Kristittyjen länsimaiden tekemät päätökset. Me emme uhraa ihmisiä, vaan pelastamme niitä viimeiseen saakka. Esimerkkinä olkoon Israelin korpraali Gilad Shalitin kaappaus, josta Hamas oli tarjonnut 1300 taistelijaansa ja Israel hyväksyi vaihdon. Sitten Hamas vaati vielä enemmän sotilaitaan vapautettavan, joka pysäytti neuvottelut. Samaan aikaan tiedämme Cast Lead hyökkäyksen Gazaan aiheuttaneen 1300 gazalaisen hengen ja vain 13 israelilaissotilasta. Suhde säilyy samana, Israelille yksi sotilas on arvokkaampi kuin tuhat vihollisvankia ja he ovat valmiita vaihtamaan yhden korpraalin 1300 sotilasvangista. Tämä laskee meidän ymmärtävän miksi meille länsimaissa elämä painaa paljon.
Meidän kammottava totuutemme paljastuukin ihan muun elämän tuhoamisella, aborteilla.

16.6.2009

Jotta Jumalan viha voisi syttyä, on Israelin tehtävä yhteinen päätös - luovuttaa maa

Gavriel Eskel kirjoittaa: PÄÄMINISTERI Netanyahun puhe näyttää saaneen varsin positiivisen vastaanoton Israelissa, jopa Likudin oikean äärilaidan ministerien keskuudessa. Eri tavalla ajattelevia johtaa Benny Begin, mutta hänkin pusersi ajatuksensa muotoon: ”On siellä elementtejä, joista ajattelen eri tavalla, mutta puheen sisältö kokonaisuudessaan on hyväksyttävissä”. Begin sanoo vastustavansa itsenäistä valtiota palestiinalaisille, koska se joka tapauksessa tulee aseistautumaan riippumatta siitä, mistä sovitaan. Begin on varmaan oikeassa, kun tarkkailee PA:n johdon tapaa jättää huomiotta kaikki aiemmat sopimukset.

Eli kaikki puolueet ovat hyväksyneet maan luovuttamisen periaatteena. Vain tällä on merkitystä, eikä muulla. Kaikki muu on enää kosmetiikkaa, joka johtaa sopimukseen.

15.6.2009

Peruskivi on murrettu Israelin oikeiston puolelta - Israel hyväksyy Palestiinan perustamisen

Israelin pääministeri lateli rauhan ehtoja päivitetty tänään klo 08:09

Pääministeri Benjamin Netanjahu on ensimmäistä kertaa sanonut hyväksyvänsä palestiinalaisvaltion tietyin ehdoin. Palestiinalaiset torjuivat hänen ehtonsa tuoreeltaan.

Netanjahu kehotti palestiinalaisia neuvottelupöytään uudestaan. Hän sanoi olevansa valmis tapaamaan arabijohtajia milloin tahansa. Hän painotti, että rauhanneuvottelujen pitää tapahtua ilman ennakkoehtoja.

Hän kuitenkin asetti itse lukuisan joukon ehtoja. -Palestiinalaisten täytyy tunnustaa Israel juutalaisvaltiona, eikä palestiinalaisten pakolaisongelmaa voida ratkaista Israelin rajojen sisällä. Jerusalemin pitää pysyä yhtenäisenä Israelin pääkaupunkina, hän vaati. Netanjahu antoi ymmärtää, että hän voisi hyväksyä itsenäisen palestiinalaisvaltion, mikäli saa takeet siitä, ettei sillä ole armeijaa. Hän vielä vaati, että palestiinalaishallinnon on kukistettava Gazan aluetta hallussaan pitävä Hamas-järjestö. Palestiinalaisten presidentti Mahmud Abbas arvosteli puhetta tuoreeltaan. - Netanjahun näkemykset eivät johda rauhanomaiseen ratkaisuun Lähi-idässä, sanoi Abbasin tiedottaja. Erityisen ankarasti hän arvosteli Netanjahun näkemystä pakolaiskysymykseen. Netanjahun puhetta odotettiin etukäteen tärkeänä linjanvetona. Israelin pääministeriin on kohdistunut kasvavaa painetta Lähi-idän rauhanprosessin aloittamiseen uudestaan. Yhdysvaltain presidentti Barack Obama on toistanut useaan kertaan Yhdysvaltain kannan, että Lähi-idän rauhan on perustuttava kahden valtion periaatteeseen. Kesäkuun alussa Obama sanoi, että israelilaisten siirtokuntien rakentamisen Länsi-rannalle on loputtava.

Yhdysvallat tyytyväinen Netanjahun puheeseen julkaistu eilen klo 23:00, päivitetty eilen klo 23:03

Valkoinen talo otti tyytyväisenä vastaan Israelin pääministerin kannan kahden valtion ratkaisuun Lähi-idässä. Washingtonin tulkinnan mukaan Netanjahu tukee palestiinalaisvaltion synnyttämistä.
-Barack Obaman hallinto pitää Netanjahun puhetta tärkeänä askeleena kohti Lähi-idän rauhaa, sanoi Valkoisen talon tiedottaja Robert Gibbs. Presidentti Obama on sitoutunut kahden valtion ratkaisuun, ja hän on tyytyväinen siihen, että Israelin pääministeri tukee samaa tavoitetta. Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu piti sunnuntaina tärkeän ulkopoliittisen linjapuheen. Hän sanoi ensimmäistä kertaa voivansa mahdollisesti hyväksyä palestiinalaisvaltion synnyttämisen Israelin valtion rinnalle. Netanjahu kuitenkin asetti kahden valtion ratkaisulle ison joukon ehtoja, jotka palestiinalaisten johto torjui heti.

21.5.2009

ISRAEL TAIPUU PAINOSTUKSEN ALLE JA ALOITTAA RAUHAN PAKOTETTUNA SIIHEN

Israel update, Gavriel Eskel kirjoitti blokissaan näin:

KESKIVIIKKO 20.05.09
PÄÄMINISTERI Benyamin Netanyahun Washingtonin matka ja neuvottelut presidentti Barack Obaman kanssa ovat herättäneet Israelissa kovin vastakohtaisia reaktioita eri tahoilla.
Pyrin seuraavassa analysoimaan näitä ja laatimaan yhtenäistä arviota niistä.
Eräs entinen vaikuttaja, joka kertoo osallistuneensa useisiin samantapaisiin tilanteisiin, kertoo havaintonaan, että Netanyahu oli mediatilaisuudessa neuvottelujen jälkeen kasvoiltaan harmaa eikä Obamakaan näyttänyt olevan mielissään keskusteluista. Kovista yrityksistä huolimatta näyttää maailmalle positiivista kuvaa ja pyrkiä säilyttämään henkinen tasapaino TV-kameroiden ristitulessa paljastui tosiasia, että neuvottelut epäonnistuivat, jos niiden tarkoituksena oli rakentaa yhteinen politiikka, jota yhdessä toteutetaan.(JP)

Tämän jälkeen ystäväni Markku lähetti tänä aamuna Kalevalehden tämän aamun jutun, jota varmaan pian ruoditaan lisää, koska aihe on todella jäätävä. Se kristitty penseä maailma joutuu näkemään ennustuksen toteutuvan. Tulossa on seitsemän vuoden

rauha, josta Raamattu ennusti. Saattaa olla että moni ei tajua tässäkään vaiheessa että jollain rauhalla olisi jotain merkitystä, mutta kun katsotte kokonaisuutta, niin mahdottomasta tuli mahdollinen.

KALEVA 21.5. Netanjahu valmis neuvotteluihin Syyrian kanssa
Israel on valmis laajoihin rauhanneuvotteluihin palestiinalaisten, Syyrian sekä muiden arabimaiden kanssa. Pääministeri Benjamin Netanjahun mukaan neuvottelut voivat alkaa heti ja ilman ennakkoehtoja.
Yhdysvalloista palannut Netanjahu kuitenkin muistutti, että mahdollisen rauhansopimuksen pitää vastata myös Israelin turvallisuustarpeisiin. Neuvottelupöytään mahdollisesti tulevilta arabimailta Netanjahu toivoi konkreettisia myönnytyksiä heti alkajaisiksi. Presidentti Barack Obaman odotetaan esittelevän aloitteen laajoista Lähi-itä-neuvotteluista, kun hän matkustaa alueelle kesäkuussa.
Israelin puolustusministeri Ehud Barak puolestaan vakuutti Israelin purkavan tarvittaessa vaikka väkisin juutalaisten laittomat asumukset Länsirannan palestiinalaisalueelta. Uhka ei koske varsinaisia siirtokuntia, jotka ovat Israelin mukaan laillisia mutta kansainvälisen oikeuden vastaisia.

Sitä minä ainakin hiljaa mielessäni odottelen, että väläyteltäisiin ilmaan seitsemän vuoden mittaista rauhansopimusta. Tämä laukaisisi ilmoille Kristityn maailman herätyksen.

9.5.2009

Israel taipuu aivan pian, tavalla tai toisella tämän kaiken pakon edessä

Gavriel Eskel blogissaan:

PERJANTAI 08.05.09
1. RAUHANTEKEMINEN tänne rannoille rauhattomille tiivistyy kaiken aikaa. Lähes joka päivä saa lukea uusista aloitteista tai suunnitelmista, milloin minkin ryhmän tai valtion ja liiton aloittamina. Tänään kvartetin Israelin lähettiläs Tony Blair kertoo luodattuaan pääministeri Netanyahun sielunelämän tämän hetkistä tilannetta tulleensa siihen hätkähdyttävään havaintoon, että tuo oikeistolaisena ja etukäteen epäonnistumaan tuomittu ”Bibi” taitaakin olla se oikea mies, joka tekee rauhan, eli hän on ”rauhantekijä”. Tätä rauhantekijän manttelia on sovitettu myös USA:n presidentti Obaman harteille: Hän on se tuleva, jopa messiaaksi nostettu.

Onhan tämä koko Lähi-Idän rauha kaikkein ylivoimaisin ja tavoitelluin rauhanprojekti koko maailmassa. Jokainen maa ja poliitikko haluaisi nimensä näkyviin kun Israel tekee Palestiinan kanssa rauhan. Silloin juhlakellot soi ja maailma riemuitsee ja Jumalan viha syttyy...

Sen minä vaan sanon, että tähän rauhaan liittyy hopealahja, joka on hyvin muodollinen, joltain jollekin, joka tullaan uutisoimaan. Lisäksi rauha on seitsenvuotinen sopimus.

17.4.2009

Gavriel Eskel kirjoittaa tänään (Israel update)

PERJANTAI 17.04.09
1. USA:N erikoislähettiläs George Mitchell, joka raportoi suoraan Obamalle, kertoi eilen keskusteltuaan pääministeri Benyamin Netanyahun kanssa, että USA haluaa kaksi valtiota Jordanjoen ja Välimeren välille. Hän lisää tähän presidentti Bushin aikoinaan keksimän haaveellisen lisäyksen, miten nämä kaksi kansaa sitten eläisivät rauhassa ja turvallisina rinnakkain. Mitäpä tuohon voi lisätä kuin mitä profeetta Jeremia sanoi kuultuaan väärän profeetta Hananjan ennustavan rauhanajan koittavan ylivoimaisen vihollisen kolkutellessa jo Jerusalemin portteja ennen lopullista kuristusotettaan kaupungista ja sen tuhoamista: ”Amen. Niin Herra tehköön. Täyttäköön Herra sinun sanasi, jotka olet ennustanut ja palauttakoon Herran Temppelin astiat ja kaikki pakkosiirtolaiset Baabelista tähän paikkaan”. (Jer.28:6)
Mutta Hananjan sana ei tullut Jumalalta, vaan hänen oman sielunsa voimasta.
Kas tässä Mitchellin sanoma Israelille keskusteltuaan ulkoministeri Avigdor Liebermanin kanssa: ”Toistin ulkoministerille, että USA:n politiikka pitää parempana – Israelin ja palestiinalaisten välistä konfliktia koskien – kahden valtion ratkaisua, joka mahdollistaa Palestiinan valtion elävän rauhassa Israelin juutalaisen valtion rinnalla, ja että me odotamme saavuttavamme kaikenkattavan rauhan koko alueella.”

Mitäs tähän enää muuta voi sanoa. Pakkorauha ja koko maailman viha Israelia kohtaan alkaa.

12.4.2009

Israelin uusi pääministeri sai puhelun palestiinalaisilta
julkaistu tänään klo 17:19

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu ja palestiinalaisten presidentti Mahmud Abbas ovat käyneet ensimmäisen keskustelun sen jälkeen kun Netanjahu aloitti pääministerinä viime kuussa. Aloite puhelinkeskusteluun tuli Abbasilta.

Keskustelun aikana Netanjahu sanoi toivovansa läheistä yhteistyötä, jotta rauhanneuvottelut etenisivät. Netanjahu on toistuvasti kertonut rauhan Israelin kanssa olevan mahdollinen, mutta ajatusta palestiinalaisten omasta valtiosta hän ei kannata.
Palestiinalaisten presidentti Abbas on sanonut, ettei neuvotteluiden jatkamiselle ole syytä niin kauan kuin Netanjahu ei taivu kahden valtion mallin puolelle.
Abbasin on määrä matkustaa Washingtoniin loppukuusta neuvottelemaan Lähi-idän rauhanprosessista

Verkkaisesti etenee, mutta etenee VARMASTI ja mikä on vielä Jumalan tahdon mukaista, se on ääriainesten hyväksyntä. Hamas ja Israelin oikeisto, joiden on rauha nimenomaan hyväksyttävä ehtoineen ja tunnustuksineen. Tai oikeammin Jumalan tahdon mukaisuushan ei ole maan jakaminen, ihan päin vastoin, mutta Jumala odottaa näiden ääriainesten hyväksynnän, joka sitten sytyttää Jumalan vihan, koska Israel antoi pois Jumalan sille luvanneen Pyhän maan.

1.4.2009

Siunatkaa ja rukoilkaa Gavriel Eskelin puolesta http://israelupdate.achlak.net/

Israelin uusi ulkoministeri sanoutui irti rauhanneuvotteluista
julkaistu tänään klo 17:12, päivitetty tänään klo 18:37

Israelin tuore ulkoministeri Avigdor Lieberman on ensi töikseen ravistellut Lähi-idän rauhanneuvotteluita. Lieberman totesi keskiviikkona, etteivät Annapolisin rauhanneuvotteluiden päämäärät sido Israelia. Palestiinalaisten presidentti Mahmoud Abbas on vaatinut Yhdysvaltoja reagoimaan Liebermanin lausuntoon.
Avigdor Lieberman sanoi Jerusalemissa puheessaan, etteivät vuoden 2007 rauhanneuvotteluiden sopimukset päde, sillä Israelin hallitus ja parlamentti eivät ole ratifioineet sopimusta. Annapolisissa Yhdysvaltain johdolla pidetyssä kokouksessa Israelin ja palestiinalaisten edustajat sopivat rauhanneuvotteluiden päälinjoista, tavoitteena palestiinalaisvaltion perustaminen.
Liebermanin ensimmäiseen puheeseen ulkoministerinä on reagoitu voimakkaasti. Palestiinalaisten presidentti Mahmoud Abbas vaatii Yhdysvaltoja ottamaan selvän kannan Liebermanin lausuntoa vastaan. Myös Liebermanin edeltäjä Tzipi Livni paheksui lausuntoa.
Äärioikeistolaisen Israel Kotimme -puolueen Avigdor Lieberman on tunnettu arabivastaisista lausunnoistaan. Hän vaatii uskollisuustestiä Israelin arabikansalaisilta ja hänen puheitaan on kutsuttu rasistisiksi. Liebermania vastaan on myös nostettu useita rikossyytteitä ja häntä epäillään muun muassa lahjonnasta, petoksesta ja rahanpesusta.
Vielä eilen tiistaina Israelissa kiersi huhu, että jos Lieberman joutuu syytteeseen ja siten pois ulkoministerin paikalta, ottaa Likud-puolue ministerin paikan.

Eli pakkorauha on tulossa...

7.3.2009

Israel, Israel, lohduttakaa tuota Jumalan Rakasta kansaa ja rukoilkaa sen puolesta

Israel-mielenosoitus käynnissä Malmössa
Julkaistu 07.03.2009 07:20 (päivitetty 14:39)

Malmössä on parhaillaan käynnissä Israelin vastainen mielenosoitus. Noin 6000 mielenosoittajaa on marssimassa kohden tennishallia, jossa pelataan Ruotsin ja Israelin välinen tennisturnaus. Mielenilmaus on tähän asti sujunut rauhallisesti. Suuri joukko poliiseja valvoo marssia. Paikallispoliisien avuksi on saatu myös Tukholmasta mellakkajoukkoja. Mielenosoitusten järjestäjät arvostelevat Israelin toimia Gazassa ja palestiinalaisten kohtelua. Myös uusnatsit ovat uhanneet tulla paikalle. Turnaus pelataan tyhjille katsomoille väkivaltaisuuksien pelossa.


Näin pitkälle olemme menneet Israelin vihassa. Lopulta kaikki maailman kansat viimeistä kansaa myöden vihaavat Israelia. Israel jää täysin yksin. >kuuntele: Pyhä Kaupunki MP3<

1.3.2009

Pedon merkki kun näkyy taivaalla - Israel on tehnyt liiton

Tämä merkki kun ilmestyy taivaalle, silloin tiedämme saatanallisen liiton syntyneen Israeliin.

Tämä merkki on mahdoton yhtälö, käytännössä, koska Venus ei voi mennä kuun eteen. Sen sijaan tämä merkki on mahdollista mikäli tähti, eli nainen/uskova muslimi, entinen alamainen ottaakin herruuden. Jospa muslimi itse ottaakin paikan kuun, eli antikristuksen yläpuolella, eli edessä. Se on siis täysin symbolinen kokonaisuus.

Tähän yhtälöön kun liitetään, että tänä keväänä ja alkukesästä, sekä kuu että Venus ja Mars, ottavat jopa päällekkäisiä asetelmia maahan nähden, joka tarkoittaa juuri tuota merkkiä taivaalla.

22.2.2009

Israel pyyteli anteeksi Jeesus-vitsejä
julkaistu tänään klo 12:25, päivitetty tänään klo 13:03

Israelin pääministeri Ehud Olmert on pyydellyt anteeksi israelilaisen sketsiohjelman Vatikaanissa aiheuttamaa mielipahaa. Israelissa esitetyssä tv-show'ssa mm. pilkattiin käsitystä, että Maria oli neitsyt ja kyseenalaistettiin Jeesuksen kävely vetten päällä.

Vatikaani julkisti perjantaina lausunnon, jossa Israelissa yksityisellä kanava 10:llä esitettyä ohjelmaa pidettiin rahvaanomaisena ja suvaitsemattomana.
Israelin hallituksen tiedottajan Mark Regevin mukaan pääministeri Olmert on sanonut hallituksensa jäsenille, että komedia oli osin syvässä ristiriidassa juutalaisen Israelin ja kristillisen maailman hyvien suhteiden kanssa.
Tv-hupailussa otettiin sarkastisesti kantaa siihen, että Vatikaani jokin aika sitten kumosi juutalaisten kansanmurhaa vähätelleen piispan kirkonkirouksen. Argentiinassa toimineen piispa Richard Williamsonin kirkonkirous liittyi opillisiin kiistoihin. Hänet on karkotettu Argentiinasta.
Myös israelilaisen tv-show'n tekijät ovat pahoitelleet sitä, että Vatikaanissa on loukkaannuttu.

Tämä maailma on suhteellisen tietämätön mitä tämä tarkoittaa. Israel on Jumalan silmäteräkansa ja se ei ole huono, mutta kaikkein uppiniskaisin. Muistaakseni Jesajassa kerrotaan, kuinka Jumala ottaa Israelilta pois uskon ja paaduttaa sen sydämen, niin ettei se näe, eikä kuule. Tämä näkyy hyvin nykyaikana kun ihmiset nukkuvat. Jopa Uskossa olevat ihmiset nukkuvat ja siirtävät Jeesuksen tulemista kauas eteenpäin, eivätkä haluaisi että hän tulisi vaikka huomenna. Minä haluaisin että Jeesus tulisi jo tänään.

Israelissa on nyt alkanut Jumalan Henki kulkea ja käännyttää ihmisiä. Tämä on vasta alkua, mutta kuulin uutisen, että jopa 30-50 rabbia olisi jo kääntynyt uskomaan Jeesukseen Kristukseen. Tapahtui jopa niin, että eräässä tilaisuudessa, jossa oli ollut näitä kääntyneitä rabbeja, oli yksi rabbi, jolle ei ollut tullut vielä herätystä. Tämä rabbi sai siinä hetkessä näyn, jossa Jeesus itse alkoi puhutella tuota rabbia ja niin hänkin kääntyi, koska näki kaiken totena. Israel herää kun ahdistus on suurimmillaan, vaan ei ihan vielä. Tämä on vasta alkua. Israelin lopullinen kääntyminen tulee tapahtumaan yhdestä suusta. Tule sinä Messias Herran nimeen.

13.2.2009

Tässä sitä edetään ja aivan oikein, Egyptin johdolla - me odotamme 7 vuoden rauhaa

Egypti: Hamas ja Israel sopineet tulitauon ehdoista
julkaistu tänään klo 12:26, päivitetty tänään klo 13:38

Islamistinen Hamas-järjestö on hyväksynyt Gazan kaistaletta koskevan tulitaukosopimuk-sen, kertoo Egyptin uutistoimisto MENA. Uutistoimiston mukaan tulitauko kestäisi 18 kk.

Hamas haluaa hyvitykseksi tulitauon solmimisesta rajanylityspaikat auki Israeliin. Uutistoimisto väitti myös, että muslimijärjestö ja Israel myös vaihtaisivat sotavankeja. Hamas kieltää tiedon.
Israelin hallitus ei ole kommentoinut tulitaukoa. Egyptiläisen uutistoimiston mukaan tulitauosta ilmoitetaan kuitenkin seuraavan kahden vuorokauden kuluessa sen jälkeen, kun Egypti on keskustellut vielä Israelin ja muiden palestiinalaisryhmien kanssa.
Egypti on yrittänyt sovitella Israelin ja Hamasin välille tulitaukoa sen jälkeen, kun parikymmentä päivää kestänyt sota Gazan kaistaleella loppui. Sota loppui 18. tammikuuta, kun Israel ja Hamas julistivat tahoillaan yksipuoliset tulitauot. Pienemmät yhteenotot ovat kuitenkin jatkuneet alueella.

1.2.2009

Iranin ydinaseohjelma aisoihin Egyptin toimesta, sota ja tempaus perään?

On hyvin mielenkiintoista nähdä, ”piankin?” kuinka Iran riisutaan ydinasehankkeestaan. Vaakalaudalla on aika suuret panokset, eikä Egypti ole osaton tässä. USA, Venäjä, EU ja YK haluavat keinolla millä tahansa Lähi-idän rauhan ja se vaatii Hamasin, Syyrian, Hizbollahin ja Iranin lopettavan Israelin terrorisoinnin. Se ei lopeta muslimien pyhää sotaa, mutta se keskeyttäisi aktiivisen vihamielisyyden Israelia vastaan.
Se mitä tulee tapahtumaan, niin senhän kertoi jo Hesekiel ja Daniel aikoinaan, kun he sanoivat etelän kuninkaan nousevan lopunaikana pohjoista vastaan. Se nähdään siis pian. Tämän pitää minun mielestäni

tapahtua ennen ylösottoa ja sen jälkeen aseet vaikenee hiljalleen, kun antikristus saa aikaan rauhan.
Niilo Ylivainio näki Herran ilmoituksena aikanaan, että kun suuret öljytankkerit lakkaavat saapumasta Euroopan satamiin, Jeesus tulee. Tämän olettaisin olevan tempaus, koska mm. Johanneksen ilmestys kertoi kaikkien laivojen hukkuneen jossain vaiheessa varsinaista Jumalan vihan aikaa, joten yhtään alusta ei merillä enää seilaisi tuolloin ja tuskin öljytankkeritkaan kuljettaisi mitään merillä. Se aika ennen Jeesuksen näkyvää paluuta on kaiken infrastruktuurin tuhoutumisen jälkeistä aikaa, jolloin ydinpommit ja muut ovat
tehneet maailmasta kelvottoman paikan asua. Ilmaakaan ei enää kunnolla voi hengittää ja maa ei enää tuota juuri mitään.
Antikristus, mikä tämä sitten lieneekin, Osama Bin Laden nousee esiin juuri oikealla hetkellä ja tämä lakkauttaa muslimien keskinäisen vihanpidon. Ei siis ole ollenkaan ihme, jos maailma ihastuu mieheen nimeltä Osama Bin Laden, joka ennen oli lainsuojaton ja kaikkien vihaama, sekä koko maailman etsityin rikollinen. Kaikki vihaa George Bushia, joka vihasi eniten juuri tätä, syyttäen Osamaa nimenomaan WTC iskuista ja muista USA:n ex hallituksen itsensä tekemistä attentaateista, jotta saataisiin syy mennä Irakiin, niinpä Osama Bin Ladenista tuli USA:n paras syntipukki "for ever", joka antoi USA:lle syyn iskeä Saddam Husseinin öljyihin ja saattaa loppuun isäpappa Bushin aloittama Desert Storm, joka jäi hivenen kesken.

26.1.2009

Hamas lupaa yhden vuoden mittaisen tulitauon tietyin ehdoin

Israel vaatii vähintään kymmenen vuoden mittaista rauhansopimusta

Egypti välittäjänä esittää kymmenen vuoden mittaista rauhansopimusta

Me tiedämme, että siitä tulee seitsemän vuoden sopimus, joka rikotaan sen puolessa välissä

19.1.2009

Ei voi muuta sanoa kuin "...että on nuo muslimit sitten kerta kaikkiaan laskutaidottomia"

Iranin presidentti onnittelee Hamasia "voitosta"
julkaistu tänään klo 09:55, päivitetty tänään klo 10:07

Iranin presidentti Mahmud Ahmadinejad onnittelee Hamasia "voitosta" sodassa Israelia vastaan, kertoo iranilainen uutistoimisto IRNA. Puhelussa Hamasin maanpaossa elävälle johtajalle Khaled Meshaalille Ahmadinejad sanoi Hamasin pitkäjänteisyyden tekevän voitosta täydellisen.

Ahmadinejadin mukaan islamilaisten valtioiden pitäisi painostaa Israelia vetäytymään kokonaan Gazasta ja avaamaan sen rajat. Ahmadinejad kehottaa islamisteja myös katkaisemaan suhteet Israelin siionistiseen hallitukseen ja sen tukijoihin. Myös Hamasin johtaja Ismail Hanya on sanonut sodan olleen suuri voitto Hamasille. Israelin joukot aloittivat maanantaina vetäytymisen Gazasta.

Israelin ja Hamasin 22 päivää kestäneessä sodassa kerrotaan kuolleen yli 1 300 palestiinalaista. Israelin uhriluvuksi on ilmoitettu 13.

Katsokaa hyvät ihmiset 1 Israelilainen kohdennettuna 100 palestiinalaista. MIKÄ VOITTO?

Aikanaan oli sanonta, että 1 suomalainen vastaa 10 ryssää. Olen kertonut tämän suhteen joskus ennenkin jutuissani, en vaan jaksa muistaa milloin. Kyllä se löytyy jos etsii sivuilta. Kertomukseni sisältö oli juuri tämä sama suhde: 1 Israelilainen 10 suomalaista 100 muslimia. Suomen pahaksi onneksi ryssiä tulee kohta ainakin sata meidän yhtä vastaan.
 

Gazassa miljardien vahingot


 

 

Israelin kolme viikkoa jatkuneet hyökkäyksistä on aiheutunut lähes kahden miljardin dollarin eli noin 1,5 miljardin euron vahingot Gazassa, palestiinalaislähteet arvioivat. Aiemmin länsidiplomaatit laskivat vahinkojen arvoksi noin 1,2 miljardia euroa.
Israelin ilmaiskut vahingoittivat palestiinalais-selvityksen mukaan joka seitsemättä taloa Gazassa. Erityisen raskaasti sota on syönyt Gazan talouselämää, joka on supistunut taisteluiden takia yli 85 prosenttia, selvitys kertoo.

Saudi-Arabialta miljardi dollaria jälleenrakennukseen
Gazan toipumisen tueksi on ilmoittautunut Saudi-Arabia, joka on luvannut lahjoittaa jälleenrakennukseen miljardi dollaria eli noin 750 miljoonaa euroa.
Saudi-Arabian kuningas Abdullah kertoi asiasta maanantaina Kuwaitissa, minne arabimaat ovat kokoontuneet keskustelemaan alueen taloudellisesta tulevaisuudesta.

Dollari on juurikin loistava valuutta antaa Gazaan, jos haluaa kullalla pinnoitetun lyijyn näyttämään kullalta. Dollarin arvo on nimellistetty, koska se on sidottu öljyyn ja USA:n painokoneet jauhaa lisää dollareita koko maailman täydeltä, niin kauan kunnes se romahtaa ja jopa jeni jää sen taa nollien määrässä. Mahtaa siis Hamas olla tyytyväinen kun wc paperi ei lopu ainakaan vähään aikaan ja saa pyyhkiä oikein vihaamaansa USA:n ylpeyteen takapuoltaan.

13.1.2009

Suomen media käyttää jatkuvasti lasten kärsimyksiä hyväksi propagandasodassaan
Israelia vastaan, joka on sanoinkuvaamattoman häpeällistä ja halpamaista

Lisäksi Suomen mediat sommit-televat tässä näkyvän artikkelin kaltaisella tavalla kuvakielen, joka antaa vaikutuksen Israelin sotilai-den jopa nauttivan ja ylpeilevän palestiinalaislapsien kärsimyksistä. Tämä on äärimmäisen halpamaista toimintaa jota johtaa saatana enkeleineen ja henkivaltoineen. Suomi on tällä hetkellä paljon monia muita maita synkempi paik-ka, koska juuri täällä hyväksytään kaikki jumalattomuus. Täällä Suomessa sallitaan pahuutta laidasta laitaan ja lailla jopa vahvistetaan se. Ei ne jotkut jenkit väärässä olleet koulusurmiemme pohjalta tehdyssä päättelyssään, että Suomi on kirottu maa. Täällä on hylätty Raamattu ja sen ikiai-kaiset ihanteemme, joita toisessa maailmansodassa käytettiin vielä-pä Suomen lain yläpuolella. Me olemme täällä luopuneet kaikesta hyvästä ja paha on tullut tilalle.

Jos vielä menemme tuohon Israel aiheeseen, jossa Suomi puolustaa saatanallisia arvoja Jumalan kansaa vastaan, löydämme monta muutakin epäkohtaa, jota Suomen media vääristää. Esimerkiksi Suomen ulkomaanapua saanut klinikka olisi Israelin tuhoama. Suomen media hehkuttaa heti innolla syytellen Israelia sen tuhosta. Miksiköhän klinikka sitten oli tyhjä, koska uhreja ei tullut? Jaa että, klinikka siis tyhjä kun sitä eniten tarvittaisiin? No

varmaan siksi, koska Hamas piti klinikkaa tyhjillään ja miinoittamalla sen samoin kuin lukemattomat muut kohteet, jotka räjähtävät pienimmästäkin kivensirun osumasta. Hamas siis räjäytti tuon klinikan. Eihän miinoitettuun klinikkaan kukaan voi mennä.
Suomalaiset mediat ovat Israelia vastaan luonnostaan, koska ovat saatanan käskyläisiä.

Jumala tulee ihan pian rankaisemaan Suomea ja sen jumalatonta kansaa, joka luulee olevansa sivistynyt, hyväntahtoinen, puolueeton, tasa-arvoistettu ja moderni länsimaa. Edellä mainitsemassani lauseessa oli sana moderni, jota Suomi ehkä ainoastaan on. Ei Suomi ole edes länsimaa, jos tarkkoja ollaan. Me olemme pohjoismaata ja syvällä synnissä takertuneena paskaan, aivan aivan kuten minä pienenä, kun olin varmaan jotain kolme tai sinnepäin. Minulla oli tullut kakka housuun ja haisin tosi pahalle, jopa niin että sitä sontaa tuli lahkeesta ulos. Setäni sanoi minulle, että "no hyh, hyh, onko Jarmolla tullut kakka housuun". Minä vastaan, kirkkain silmin että "ei oo mittää". Setä kysyy uudelleen ja Jarmo vastaa taas "ei oo mittää". Lahkeesta valuu kakkaa ja haju on karmea, mutta tunnustaakaan ei vaan millään voinut.

Paljon puhuttava kuva löytyi Pihon sivuilta - Hamas: "kenenkään elämä ei ohita kunniaani"

Israelilainen sotilas on lasten edessä puolustaen elämää. Palestiinalainen sotilas piiloutuu lasten taakse ja on valmis uhraamaan ihmiskilpenä käytetyt lapset kuolemaan, koska ääri-islamistit ihannoivat kuolemaa yli kaiken. SAATANAN AJATUKSIA!

1.12.2008 hama yhdeksäs hetki?

Jos Matteus 27:45 voi tulkita nyt näin, niin rauhaa aletaan rakentaa jo huomenna


Kuva: EPA/Abed Rahim Khatib

Israel saattaa harkita kahden vuorokauden taukoa pommituksiin
julkaistu tänään klo 02:31, päivitetty tänään klo 06:45

Israel saattaa harkita suostuvansa kahden vuorokauden mittaiseen aselepoon Gazan pommituksissa. Tänä aikana punnittaisiin, malttaako Hamas-järjestö lopettaa raketti-iskunsa Israelin puolelle.

Jos Raamatun sanat pitävät paikkaansa, kuten ne minulle poloiselle annettiin ristiksi kantaa. Jos nuo sanat pitävät paikkaansa, niin Israeliin laskeutui pimeys

kuudennesta hetkestä vuonna 2006, jolloin alkoi Libanonin ja Hamasin välillä Israelin kesällinen sota, joka loppui syyskuussa, jota odotin kovasti olevan se yhdeksäs hetki, vaan eipä ollut. Sitä levottomuutta on siis kestänyt jo hamaan yhdeksänteen hetkeen saakka. Se hetki on nyt ja sana HAMAAN viittaa jopa Hamasiin aivan luonnollisella tavalla ja tähän sopii, kuin nenä päähän Inarissa tapahtunut korvan irtileikkaaminen, joka kuvastaa Getsemanessa tapahtunutta episodia heti kavalluksen jälkeen. Se on enemmän kuin selvää, ollakseen jotain muuta. Tämä jännittää minua enemmän kuin ketään muuta, koska sain tämän sanoman jo kesällä 2006 ja nyt sitä viimein ollaan katsomassa livenä.
Yksi asia on vielä vaihtoehtona jäljellä, nimittäin raamatullinen vuodenvaihde alkaa vasta 26.3.2009 kohdalla, joten sekin voisi vielä olla se "hama yhdeksäs hetki". Sittenpä loppuukin jo selitykset tältä osin.

30.12.2008

Matteus 27:45
Mutta kuudennesta hetkestä alkaen tuli pimeys yli kaiken maan,
ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen.

Tässä jakeessa käy ilmi jopa sana Hamas, joka tarkoittaisi tätä hetkeä
ja Hamas järjestön lopullista loppua ja uuden rauhan ajan alkua.
2006 keväästä 2009 kevääseen.

27.12.2008

Lisätty klo 16:30

Israelin ilmavoimat on tehnyt lauantaina päivällä rajun ohjusiskujen sarjan Gazan palestiinalaisalueelle Hamas-järjestön kohteisiin.
Palestiinalaisten sairaalalähteiden mukaan iskuissa on kuollut jopa 155 ihmistä. Arviolta 200 ihmistä on haavoittunut.
Minä olen sitä mieltä, että kaikki naapurimaat on nyt voideltu. Kaikki tuomitsevat rauhan puolesta. Nämä on sovittua puhetta, kuten jo aiemmin sanoin.

>>> aamulla

Palestiinalaislapsia kuoli kranaatti-iskussa Gazassa
IL 26.12.2008 21:58

Kaksi palestiinalaista lasta sai perjantaina surmansa kranaatti-iskussa Gazan pohjoisosassa. Kranaatit olivat ilmeisesti palestiinalaistaistelijoiden ampumia, ja niiden oli tarkoitus osua Israelin puolelle. Surmansa saaneet tytöt olivat 5- ja 12-vuotiaita. Kranaatit osuivat heidän kotitaloonsa Beit Lahijassa. Israelin armeija sanoi, ettei se ollut tulittanut Pohjois-Gazan aluetta. Israelin johto varoitti torstaina palestiinalaisia jatkamasta rakettihyökkäyksiään. Israelin mukaan kyseessä on viimeinen varoitus ennen hyökkäystä Gazaan. Varoituksesta huolimatta Etelä-Israeliin iskeytyi jälleen perjantaina useita raketteja ja kranaatteja.

Israel update: OLMERT sanoi torstaina arabialaisen satelliittikanavan Al-Arabiya haastattelussa näin: ”Sanon teille viimeisellä minuutilla, lopettakaa se. Lopettakaa se, Gazan asukkaat, te voitte lopettaa sen. Tiedän miten hartaasti te haluatte nousta aamuisin ylös rauhassa, viedä lapsenne lastentarhoihin tai kouluun, kuten me teemme, kuten ihmiset Sderotissa ja Netivotissa haluavat tehdä.” OLMERT pyrki vakuuttamaan puheessaan, ettei Hamas ole vain Israelin vaan myös Gazan asukkaitten vihollinen. ”En usko, että tämä on islamin henki. Hamas, joka ei edusta islamin henkeä, tekee tämän vastoin islamin henkeä. Haluamme elää hyvinä naapureina Gazan kanssa. Emme halua vahingoittaa teitä, emmekä anna teidän kärsiä nälkää tai lääkkeitten puutetta. Emme halua taistella Palestiinan kansan kanssa, mutta emme salli Hamasin vahingoittavan lapsiamme.” Pääministerin kansliasta selvitetään, että Al-Arabiya oli jo kauan pyytänyt saada lupaa haastatella Olmertia, ja nyt aika katsottiin sopivaksi. Aikana, jolloin juutalaiset kaikkialla muistelevat, miten makkabilaiset nousivat hellenististä kulttuuria vastaan, karkottivat sen edustajat ja puhdistivat Temppelin, jonka he olivat häväisseet. Kuin tämän ihmeen vakuutena vain yhdeksi päiväksi jäänyttä pyhää öljyä riitti kahdeksaksi päiväksi, kunnes voitiin valmistaa uutta rituaalisesti valmistettua, puhdasta öljyä.

Tämä kaikki on tärkeää ja arvokasta meille kristityille. Se tarkoittaa pikaista rauhaa ja poispääsyä.

25.12.2008

Ja sinähän se vähiten mistään ymmärrät, ateistitkin tietää profetoidun asian paremmin

Silti minulla on ollut jo monta päivää sellainen tunne että Israel saa luvan Arabimailta pistää Hamas kylmäksi ja sitten alkaa rauha.

16.12.2008

Kaikilla on nyt tosi kova kiire rakentaa rauha...

YK:n turvallisuusneuvosto pyrkii kohti Lähi-idän rauhaa
julkaistu tänään klo 20:42
 

YK:n turvallisuusneuvosto tukee päätöslauselmallaan Lähi-idän rauhanprosessia. Neuvosto äänesti tänään Yhdysvaltojen ja Venäjän muotoilemasta julistuksesta.

Päätöslauselman on tarkoitus vauhdittaa Lähi-idän rauhanprosessia ertityisesti nyt, kun Israelin vaalit lähestyvät. Se hyväksyttiin tänään tiistaina äänin 14-0. Neuvoston ainoa arabimaa Libya pidättäytyi äänestyksestä. Maanantaina Lähi-idän kvartetti vaati Israelia ja palestiinalaisia nopeuttamaan neuvotteluja Lähi-idän konfliktin ratkaisemiseksi. Yhdysvaltain, Venäjän, Euroopan unionin ja YK:n muodostaman kvartetin mukaan viime vuonna Annapolisissa järjestetyn rauhankokouksen päätöksiä ei voida perua.
 

Lähi-idän kvartetti vaatii Israelilta ja palestiinalaisilta ripeyttä
julkaistu tänään klo 01:41, päivitetty tänään klo 07:24

Lähi-idän kvartetti vaatii Israelia ja palestiinalaisia nopeuttamaan neuvotteluja Lähi-idän konfliktin ratkaisemiseksi. Yhdysvaltain, Venäjän, Euroopan unionin ja YK:n muodostaman kvartetin mukaan viime vuonna Annapolisissa järjestetyn rauhankokouksen päätöksiä ei voida perua.

Annapolisin oli tarkoitus olla lähtölaukaus Palestiinan valtion muodostamiseksi Israelin rinnalle. Kvartetin antamassa lausunnossa todetaan, että tähän tavoitteeseen on päästävä mahdollisimman nopeasti.
Kvartetti ilmaisi huolensa siitä, että Israel on rajoittanut entisestään liikkumista Gazan palestiinalaisalueille. Tiesulkujen lisääminen vähentää gazalaisten mahdollisuuksia saada käsiinsä perushyödykkeitä, humanitaarista apua sekä viranomaisille kuuluvia varoja.

Israel rajoitti Gazaan vietävän humanitaarisen avun ja muiden tuotteiden määrää, kun sitä vastaan tehdyt raketti-iskut lisääntyivät marraskuussa.
Kvartetti tuomitsi lausunnossaan myös palestiinalaisten puolisotilaallisten järjestöjen hyökkäykset Israelia vastaan. Kvartetin mukaan palestiinalaisten tulee jatkaa turvallisuuspalvelunsa uudistamista ja kitkeä terrorismi.
Lausunnossa Israelia vaaditaan myös keskeyttämään palestiinalaisalueiden uudisasuttaminen ja vastaamaan alueilla asuvien israelilaisten ääriliikkeiden aiheuttamaan uhkaan.

4.12.2008

Äärijuutalaisia häädettiin talosta Länsirannalla
Julkaistu 04.12.2008, klo 15.50

Israelin joukot poistivat siirtokuntalaiset kiistellystä rakennuksesta Länsirannalla. Israelin turvallisuujoukot tekivät torstaina yllätyshyökkäyksen juutalaissiirtokuntalaisten asuttamaan taloon Hebronin kaupungissa.

Joukot raahasivat yli 200 siirtokuntalaista ulos talosta, jota nämä väittävät omakseen. Heille on annettu useita häätömääräyksiä. Nelikerroksisen talon tyhjentäminen ei sujunut ilman väkivaltaa. Siirtokuntalaiset heittelivat israelilaispoliiseja kivillä ja kananmunilla. Yhteenotoissa loukkaantui poliisin mukaan toistakymmentä ihmistä. Hebronin sydämessä, noin 170 000 palestiinalaisen keskellä asuu noin 600 äärijuutalaista, jotka pitävät aluetta omanaan.

Tämä toimenpide ei voi olla vaikuttamatta ratkaisevalla tavalla palestiinalaisiin. Israel kääntyi omia kansalaisia vastaan ensimmäisen kerran minun tiedostamallani ja näkemälläni tavalla. Tämän täytyy johtaa johonkin tapahtumaketjuun rauhan aikaansaamiseksi, koska tässä on vedetty selvästi jo linjasuunta. Rauha kehittyy äärimmäisen hitaasti, mutta uskon ainakin itse henkilökohtaisesti sen tulevan hyvin nopeasti, kun se lopulta konkreettisena tulee.

20.11.2008

Merkittävä merkkipaalu rauhan prosessissa - haetaan rauhalle kansan tukea

Palestiinalaiset mainostavat rauhanehdotusta lehtimainoksilla
Julkaistu 20.11.2008, klo 20.28

Palestiinan vapautusjärjestö PLO on ottanut käyttöön ennen näkemättömät rauhanteon keinot. Presidentti Mahmud Abbasin järjestö julkaisi neljässä suurimmassa israelilaislehdessä koko sivun mainokset rauhanaloitteesta, jonka arabimaat esittivät ensimmäistä kertaa jo vuonna 2002.

Hepreankielisissä mainoksissa kuvattiin rauhansuunnitelman keskeisiä kohtia. Tähän mennessä Arabiliiton aloite ei ole Israelia juuri innostanut. Viisikymmentäseitsemän arabi- ja islamilaista maata solmivat diplomaattiset kontaktit ja normaalit suhteet Israeliin vastineena rauhansopimuksesta ja miehityksen päättymisestä, mainoksissa sanottiin. Kuvituksena oli rinnakkain asetetut Palestiinan ja Israelin liput. Mainoksia painettiin myös arabiaksi kolmessa palestiinalaislehdessä. Israelin ulkoministeri Tzipi Livni kommentoi mainoksia viileästi, vaikka totesikin suhtautuvansa arabien rauhansuunnitelmaan "myönteisesti". Siihen tarvitaan Livnin mukaan kuitenkin muun muassa palestiinalaispakolaisia ja Jerusalemin asemaa koskevia muutoksia. Arabimaailman on ymmärrettävä, ettei rauhanehdotuksia voi tarjota sanomalla "ota tai jätä", Livni sanoi. Arabiliiton ehdotus tarjoaa Israelille rauhaa ja normaaleja suhteita, jos Israel vetäytyy vuonna 1967 valtaamiltaan alueilta Länsirannalta, Gazasta, Itä-Jerusalemista ja Golanin kukkuloilta. Suunnitelmassa vaaditaan myös "oikeudenmukaista ratkaisua" miljoonille palestiinalaisille, jotka menettivät kotinsa ja maansa israelin perustamisen vuoksi vuonna 1948. Käytännössä sopimus pakottaisi Israelin purkamaan siirtokunnat, joissa tällä hetkellä asuu satojatuhansia juutalaisia.

Olen edelleen sitä mieltä, että rauhan ei tarvitse tapahtua ennen ylösottoa, mutta pedon ilmestyminen ilmeisesti kyllä. Muistakaa, etten minä pidä itseäni kovinkaan profeettana, tai ehkä leikkikaluprofeettana. Eikä Jumala viisaudessaan anna yhdelle ihmiselle kaikkea, vaan kaikki me olemme osana tätä kaikkea. Niinpä minun osuuteni oli ja on, pelastussanoma, eikä muuta, ellei muuta anneta. Jos annetaan niin ottakaa se, jos se minulle on annettu :) ei se minusta tee sen ihmeellisempää, kuin nöyrän Herramme Jeesuksen Kristuksen palvelijan. Ilman Jeesusta olisin varmaan joku juoppohullu joka todistelisi jatkuvasti itselleen olevansa vielä kykenevä kivitöihin, maatöihin ja voimalajiurheiluun.

4.11.2008

Niin, Rakkaat Uskon veljet ja sisaret, Israelin rauha on meille tietoinen lähtölaukaus.
Tästä samasta syystä meitä kehotetaan rukoilemaan Israelin rauhaa, vaikka se on petosta.
Tästä samasta syystä Jeesusta odottava odottaa nimenomaan Jeesusta, eikä pahoja aikoja.

Lähi-idän johtajat odottavat rauhantyötä USA:n voittajalta
Julkaistu 04.11.2008, klo 20.56

Palestiinalaisten presidentti Mahmud Abbas toivoo, että Yhdysvaltain tuleva presidentti edistäisi Lähi-idän rauhanprosessia. Abbas antoi lausunnon tiistaina vierailullaan Unkarissa. 

Toivon, että uusi presidentti onnistuu paremmin pyrkimyksissään saavuttaa rauha Lähi-itään. Odotamme uuden presidentin tuovan muutoksen ja toivomme, että se tuo meille rauhan, lausui Abbas tavattuaan Unkarin parlamentin puhemiehen Budapestissä. Abbas vakuutti, että palestiinalaiset tulevat tekemään yhteistyötä uuden presidentin kanssa huolimatta siitä kumpi ehdokkaista voittaa. Kaksipäiväisen vierailun päätteeksi Abbas tapaa huomenna Unkarin presidentin Laszo Solyomin. Myös Israelin väistyvä pääministeri Ehud Olmert on tiistaina ilmaissut, että uusi presidentti tulee tekemään hyvää rauhanneuvotteluille. Tunnen sekä Obaman että McCainin, ja kummallakin heistä on edellytykset luoda hyvät suhteet Israelin kanssa, totesi Olmert.

18.10.2008

Onko kukaan nähnyt Jerusalemia karttana näin, koska siellä on Daavidin tähti ja lohikäärme.
Ja jos oikein tarkkoja ollaan, niin Getsemanen puutarhasta tulee kireä lieka, jolla lohikäärme on
kiinni. Se on syönyt jo osan Daavidin tähden sakaroista ja nälkä on kova.

7.10.2008

Randomi veikkaus: kaiken kaikkiaan kymmenen virkamiestä tulee palestiinalaishallitukseen?

Hamas Egyptiin neuvottelemaan valtakiistasta
Julkaistu 07.10.2008, klo 22.41

Egypti yrittää toimia välittäjänä palestiinalaisten verisessä valtakiistassa. Ääri-islamilaisen Hamas-järjestön edustajat saapuvat keskiviikkona Kairoon neuvottelemaan palestiinalaisten väliaikaishallituksen muodostamisesta sekä erityisesti Gazan alueen turvallisuusjoukkojen uudelleenjärjestelyistä.

Presidentti Mahmoud Abbasin johtaman Fatah-järjestön edustajat ovat jo aiemmin tavanneet egyptiläisiä neuvottelijoita. Egypti on ehdottanut, että palestiinalaisalueille muodostettaisiin virkamieshallitus, joka järjestäisi parlamentti- ja presidenttivaalit. Hamasin johtamat Gazan turvallisuusjoukot organisoitaisiin myös egyptiläisten valvonnassa uudelleen. Hamas, joka valtasi Gazan kaistaleen valvontaansa kesäkuussa 2007, on vastustanut ehdotuksia ja ehdottanut niiden sijaan Hamasin ja Fatahin yhteishallitusta. Aiemmat yritykset muodostaa sellainen ovat kuitenkin kariutuneet. Fatah on hyväksynyt Egyptin ehdotukset. Menemme Kairoon aidossa pyrkimyksessä päästä sopimukseen, mutta ei mihin hintaan tahansa, sanoi Hamasin johtajiin lukeutuva Mahmoud al-Zahar. Jos sopimusta ei synny, Arabiliitto ottaa selkeän kannan sitä osapuolta vastaan, joka neuvottelut kariuttaa, varoitti Fatahin neuvotteludelegaatioon kuuluva Azzam al-Ahmad. Presidentti Abbasin on määrä lauantaina vierailla Syyriassa, jossa Hamasin korkein johtaja Khaled Meshaal elää maanpaossa. Myös Syyria sanoo haluavansa sovitella palestiinalaisten valtakiistassa.

Johanneksen ilmestys 17:9-13 Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu; ne ovat myös seitsemän kuningasta; heistä on viisi kaatunut, yksi on, viimeinen ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, pitää hänen vähän aikaa pysymän. Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen. Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa. Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle.

6.10.2008

Israelin Livni varoittaa rauhanneuvottelujen venymisestä
Julkaistu 06.10.2008, klo 01.50

Israelin uusi pääministeri Tzipi Livni varoitti sunnuntaina pitämässään puheessa ajan käyvän vähiin Israelin ja palestiinalaisten väliseltä rauhansopimukselta. Livnin mukaan ääriryhmät voimistuvat neuvottelujen venyessä. 

Ensimmäisessä ulkopoliittisessa puheessaan sitten hänen valintansa Israelin uuden hallituksen kokoajaksi Livni painotti, että Israelin on edistettävä rauhanneuvotteluja, koska niiden paikallaan polkemisellakin on omat vaaransa. Israel ja palestiinalaiset sopivat rauhanneuvottelujen aloittamisesta ja rauhansopimuksen aikaansaamisesta tammikuuhun 2009 mennessä viime marraskuussa. Edistys on jäänyt vähäiseksi ja kumpikin osapuoli on esittänyt epäilynsä tavoitteiden toteutumiseen.

Tämä tietää aina varmaa tositapahtumaa, mikäli se yhtäkkiä syntyy; RAUHA, Israelin rauha! Se on siinä sitten ja sitten se kaikki alkaa. Tämä on se luvattu ennustus, joka on ihan varmaa, jos jonkun pitää olla ihan varmaa, niin tämä sitä kyllä on.
Rauha tulee Matteus 27:45 mukaan niin, että pimeyttä kestää hamaan yhdeksänteen hetkeen saakka. Noita hetkiä on nyt sitten kolme, kolmen kuukauden välein, eli kuusi kuukautta. Juutalaisten oma yhdeksäs hetki on jo mennyt, joka oli 29.9. ja seuraava on länsimaalainen 31.12. ja sitten raamatullinen 26.3. eli on monta mahdollista hetkeä. No joka tapauksessa rauhaa tehdään nyt kiireellä ja se on pääasia. Vaikka tuo rauha onkin valheellinen, niin sekin on etappi, joka avaa pikatietä Jeesuksen valtakaudelle.

17.9.2008

Antisemitismi leviää Euroopassa
Julkaistu 17.09.2008, klo 21.59

Antisemitismi eli juutalaisviha on lisääntynyt Euroopassa. Jopa 46 prosenttia kyselytutkimukseen vastanneista espanjalaisista kertoi suhtautuvansa negatiivisesti juutalaisiin. Myös Venäjällä ja Puolassa joka kolmas vastaaja suhtautui kielteisesti juutalaisiin.
Mielipidetutkimuksen toteutti amerikkalainen Pew-tutkimuskeskus. Tutkimukseen osallistui vastaajia 24 maasta. Tukholman yliopiston uskontotutkija Christer Hedin pitää tutkimustulosta yllättävänä. Hedinin mukaan juutalaiset ovat usein hyvin integroituneet yhteiskuntaan. Venäjä on on maa, jossa perinteinen kristinusko on värittyy isänmaallisuuteen ja kristinusko ymmärretään osana kansallista perintöä, Hedin pohtii Svenska Dagbladet -lehden haastattelussa. Pew-tutkimuksesta selviää, että juutalaisiin kielteisesti suhtautuvat vastaajat suhtautuvat usein kielteisesti myös muiden uskontojen edustajiin. Ranska on tutkimuksen mukaan Euroopan maista maallistunein. Vain joka kymmenes ranskalainen kertoo, että uskonnolla on keskeinen merkitys heidän päivittäisessä elämässä.

Naahum 2:1-6 Hajottaja hyökkää sinua vastaan! Vartioitse varustuksia, tähystä tietä, vahvista vyötäiset, kokoa kaikki voimasi. Sillä Herra saattaa entiselleen Jaakobin korkeuden niinkuin myös Israelin korkeuden, sillä ryöstäjät ovat niitä ryöstäneet ja turmelleet niiden viiniköynnökset. Hänen sankariensa kilvet ovat punaiset, urhot purppurapukuiset, sotavaunut säihkyvät teräksen tulta hänen varustautumispäivänänsä, ja kypressikeihäät heiluvat. Sotavaunut karkaavat hurjasti kaduilla, syöksyvät sekaisin toreilla; ne ovat nähdä kuin tulenliekit, ne kiitävät kuin salamat. Hän muistaa ylhäisensä. Ne tulevat niin, että kaatuilevat, kiiruhtavat sen muurille. Mutta suojakatos on pantu kuntoon. Virranpuoleiset portit on aukaistu, palatsi menehtyy pelkoon.

Kaikki kansat kääntyvät sinua vastaan Israel ja silloin käytetään aseita, joita kuvaa Naahumkin, vaikkei sitä oikein itse ymmärtänyt.

15.9.2008

Käärme eksytti ensin Eevan virheeseen - Vanha lohikäärme palaa, Suomineito teki virheen ensin, Israel perässä

Livni vahvoilla Olmertin seuraajaksi Israelissa
Julkaistu 15.09.2008, klo 22.10 (päivitetty 15.09.2008, klo 22.11)


Kuva: EPA / Jim Hollander

Tzipi Livni puolueensa tilaisuudessa 14. syyskuuta.

Israelin ulkoministeri Tzipi Livni on vahvoilla valtaapitävän keskustalaisen Kadima-puolueen uudeksi johtajaksi. Livnillä on mielipidetiedustelun mukaan 20 prosentin johto lähimpään kilpailijaansa entiseen puolustusministeriin Shaul Mofaziin.

Livniä tuki kyselyssä 48 prosenttia kyselyssä haastatelluista puolueen jäsenistä. Kadiman puheenjohtajavaali järjestetään kymmenen päivän kuluttua. Kadiman puheenjohtaja ja pääministeri Ehud Olmert ilmoitti kesällä jättävänsä paikkansa lahjussyytösten takia. Israelin lakien mukaan Olmert jatkaa kuitenkin toimitusministeriön johdossa niin kauan kunnes Kadima-puolueen uusi johtaja on saanut muodostettua uuden hallituksen. Mikäli uutta hallitusta ei kuitenkaan 42 päivän kuluessa saada aikaan, pidetään maassa uudet vaalit kolmen kuukauden kuluttua.


Ei tämä ole sovinismiä, kaukana, hyvin kaukana sovinismistä, se on vain Jumalan sanaa... nainen ei saa missään tapauksessa johtaa. Se on vertaus meistä, ihmisistä suhteessa Jeesukseen. Ihminen ei saa johtaa, koska se vie ihmisen eroon Jumalasta. Jeesus vain voi johtaa ja silloin me kuljemme Jumalan virran mukana. Kun me ihmiset lopulta vaellamme Jumalan virrassa, menettävät nämä sukupuolierot merkityksensä, Rakkaudessa. Niin ne nytkin tekisivät, jos vain antaisimme Jeesuksen johtaa meitä. Me itse teemme elämästämme sovinsmia ja feminismiä, ei Jeesus meidän halua olla kumpaakaan. Kaiken huippuna moni feministi luulee, ettei feminismi ole sovinismin käänteinen puoli, vaan pitävät feminismiä muka hyvänä ja kehittävänä asiana. Mutta se on vain valhe, siinä missä mikä tahansa muukin kansanryhmää korottava aate ja lopulta halveksuu niitä, jotka eivät kannata samaa aatetta. 

25.8.2008

Satoja palestiinalaisia vapaaksi Israelin vankiloista
Julkaistu 25.08.2008, klo 10.18 (päivitetty 25.08.2008, klo 11.34)

Israel on maanantaina vapauttanut miltei 200 palestiinalaista vankia. Israel ilmoitti jo viime viikolla päästävänsä joukon vapauteen hyväntahdon eleenä palestiinalaisten presidentille Mahmud Abbasille. Presidentti on toistuvasti vaatinut Israelia vapauttamaan noin 10 000 palestiinalaista, joita pidetään israelilaisissa vankiloissa.

Vapauttaminen tapahtuu samaan aikaan, kun Yhdysvaltain ulkoministeri Condoleezza Rice ja Ranskan ulkoministeri Bernard Kouchner saapuvat neuvottelemaan Lähi-idän rauhanprosessista. Vapautuvien vankien joukossa on Israelin hallituslähteiden mukaan myös henkilöitä, jotka ovat osallistuneet tappaviin iskuihin Israelia vastaan 1970-luvulla. Israel on yleensä pitänyt kiinni periaatteesta olla vapauttamatta kuolettaviin iskuihin osallistuneita palestiinalaisia. Pääministeri Ehud Olmertin päätöstä voidaan myös pitää keinona tukea Abbasia, jonka Fatah-puolue käy valtakamppailua kovempaa linjaa edustavan Hamas-liikkeen kanssa.

Ei mitään dramaattista uutta, mutta kun maailma silti nukkuu. Raamatun selvästi ilmoittamat asiat tapahtuvat silmiemme edessä ja koko maailma on sokea kuin myyrä. Israel tekee rauhaa ja tulee näin saavuttamaan sen melko pian ja Georgian sota pani alkuun Googin sodan. En tiedä mitä sanoa ja kommentoida maailman silmistä, mutta kuin että se on sokea kuin myyrä.

14.8.2008

On se niin ihmeellistä, ettei kukaan kiinnitä huomiota, että Raamatun ennustukset toteutuvat kirjaimelleen silmien edessä

Syyria ja Libanon ovat päättäneet jatkaa raja-alueensa virallista määrittelyä. Pyrkiminen pysyvän rajan määrittämiseen oli kaksi päivää jatkuneen presidenttitapaamisen tulos. Neuvottelijat kuitenkin huomauttivat, ettei rajaa voi määrittää Shebaan alueen kohdalla ennen kuin Israel vetää sieltä joukkonsa.

Israel katsoo Shebaan alueen kuuluvan Golanin kukkuloihin, jotka Israel miehitti vuonna 1967. Syyria ja Libanon pitävät aluetta osana Etelä-Libanonia. Syyrian presidentti Bashar al-Assad ja Libanonin presidentti Michel Suleiman sopivat eilen diplomaattisuhteiden perustamisesta. Syyrian ja Libanonin välinen raja on ollut epäselvä siitä lähtien kun maat itsenäistyivät Ranskan hallinnasta 1943. Syyrian ja Libanonin välit ovat olleet kireät sen jälkeen kun Libanonin pääministeri Rafik Hariri murhattiin vuonna 2005. Libanonissa monet pitävät Syyriaa murhan takana. Suhteiden vakauttaminen Syyriaan on ollut yksi Libanonin uuden hallituksen päätavoitteista.


Johtuisikohan kaikki siitä, että maailma taitaa nukkua sikeää untaan, eikä sitä herätä mikään, ennen kuin tapahtuu jotain perin merkillistä. Kaikki muuttuu ja tänne jäävät joutuvat suureen häpeään, koska ovat osoittautuneet perin tyhmiksi, alkuhämmennyksen jälkeen. Aluksi moni ajattelee, että Jumala on kyllä nyt erehtynyt, mutta kun alkaa Pyhä Henki laskeutua ihmisten ylle, alkaa heille valjeta karmea totuus omasta itsestä ja sen oman minuutensa tilasta. Tilalle tulee hirvittävä häpeä ja suuri ahdistus.

1.8.2008

Jukos-johtaja tuomittu vankeuteen murhista Venäjällä
Julkaistu 01.08.2008, klo 17.51

Venäläinen oikeusistuin on tuominnut Jukos-yhtiön entisen johtajan elinkautiseen vankeuteen viiden palkkamurhan tilaamisesta. Murhista tuomittu Leonid Nevzlin oli nyttemmin hajotetun Jukosin pääjohtajan Mihail Hodorkovskin läheinen liikekumppani.

Oikeuden mukaan 1990-luvun lopulla tehtyjen surmien uhrit olivat virkamiehiä ja Nevzlinin kilpailijoita liiketoiminnassa.
Leonid Nevzlin on asunut maanpaossa Israelissa vuodesta 2003 lähtien, eikä hän ollut läsnä oikeudenkäynnissä. Nevzlin on kiistänyt syytteet ja sanonut Kremlin sanelleen oikeudenkäynnin tuloksen.
Syyttäjän mukaan Nevzlin saattaa joutua istumaan elinkautisensa Israelissa Venäjän ja Israelin välisen sopimuksen nojalla.

Jaahas; ja nyt tuli vakava uhka, eli monen summan selitys, miksi Venäjä aikoo hyökätä aikanaan Israeliin. Se tapahtuu 1290 rauhan päivän jälkeen, juuri ennen ydinsotia. Siellä Venäjä tulee repimään pahasti itsensä ja Suomi vapautuu. Israel uhraa tavallaan itsensä meidän suomalaisten puolesta, ottamalla pedon vihan täydellä laidalla itseensä.

30.7.2008

Olmert aikoo erota kahden kuukauden kuluessa
Julkaistu 30.07.2008, klo 20.25 (päivitetty 30.07.2008, klo 20.28)

Ehud Olmert
Kuva: EPA / Yossi Zamir

Israelin pääministeri Ehud Olmert on ilmoittanut jättävänsä sekä puolueensa puheenjohtajan että pääministerin tehtävät. Olmert aikoo erota kahden kuukauden kuluessa.

Olmert ilmoitti asiasta yllättäen keskiviikkona Jerusalemissa. Olmert ei aio enää pyrkiä Kadima-puolueen johtoon syyskuun 17. päivä käytävissä puoluevaaleissa. Uutistoimisto Reutersin mukaan hän myös eroaa pääministerin virastaan heti, kun uusi puoluejohtaja on valittu. Olmertin työväenpuolue on Israelin toiseksi suurin hallituspuolue.

TÄMÄ ALKAA TULLA KIIREELLISEKSI KAIKILLE OSAPUOLILLE!


Yksiselitteisesti tämä tarkoittaa sitä, että kaikki yrittävät päästä rauhansopimukseen ennen Olmertin eroa.

24.7.2008

Viimeinen varoitus tulevasta, lopullista varoituksen sanaa, kun Jeremian ennustus täyttyy,
valherauha syntyy, älytön kauhurauha - valheperheeseen syntyy älytön lapsi
(Hoosea 13:13)

Abbas pääsi punaiselle matolle Jerusalemissa
YLE uutiset 23.07.2008 21:43


Palestiinalaispresidentti Mahmoud Abbas on vieraillut israelilaisen virkaveljensä Shimon Peresin luona Jerusalemissa.
Vierailu Israelin presidentin virka-asuntoon oli Abbasin ensimmäinen. Häntä odottivat Jerusalemissa ensimmäistä kertaa myös punainen matto ja salkoon nostettu palestiinalaislippu.
Presidentit keskustelivat Lähi-idän rauhannäkymistä. Tapaamisen jälkeen Peres korosti, että kestävä rauha voidaan rakentaa vain keskinäiselle ymmärrykselle ja kulttuuriselle ja taloudelliselle kehitykselle.


Abbas puolestaan sanoi, ettei rauhan mahdollisuutta saa nyt päästää käsistä. Samalla hän kuitenkin korosti, että Israelin uudet siirtokunnat, tiesulut ja iskut Länsirannalle ovat edelleen esteitä rauhanneuvotteluille.

Jeremia 30:4-7 Ja nämä ovat ne sanat, jotka Herra on puhunut Israelista ja Juudasta. Näin sanoo Herra: "Pelon huudon me kuulemme: on hirmu, ei rauha! Kysykää ja katsokaa: synnyttääkö miehenpuoli? Miksi näen kaikkien miesten pitelevän käsin lanteitansa synnyttäväisten tavalla, ja miksi ovat kaikki kasvot käyneet valjuiksi? Voi! Suuri on se päivä, ei ole sen kaltaista. Se on Jaakobille ahdistuksen aika, mutta hän on pelastuva siitä.

Jeremialta varoituksen sana, kun mies synnyttää ja Israel tekee valheellista rauhaa Jumalan vihollisten kanssa. Profetiassa on mutakin, kuten homous, joka kuvaillaan kaikkien miesten pitävän kiinni lanteistaan kuin homoseksuaalit. Lisäksi kasvot ovat käyneet valjuiksi, viittaa selvästi goottimuotiin tai saatananpalvontaan.
 

Lapsen synnyttänyt mies esittelee tyttärensä!
MTV3 uutiset 23.07.2008 19:56

Kolme viikkoa sitten maailmaa kohahduttanut Thomas Beatie esittelee sinisilmäisen esikoislapsensa People-lehdelle. Pregnant Man -nimellä ympäri maailmaa tunnettu mies kehuu tyttärensä Susan Julietten olevan helppo hoidettava ja fiksu! Kesäkuun 29. päivä tehtiin historiaa, kun ensi kertaa maailmassa mies synnytti. Beatie, 34, on transsukupuolinen. Mies tuli raskaaksi keinohedelmöityksellä.
Naisena syntynyt Beatie poistatti rintansa ja virallisti sukupuolenvaihdoksensa, mutta ei poistattanut naisen sukupuolielimiään, jotta joskus voisi hankkia lapsia.


– Hän on niin ihana, en voi lakata tuijottamasta häntä, Beatie hehkuttaa lehdessä tytärtään. Thomas ja Nancy-vaimo ovat ihmeissään edelleen perheenlisäyksestään, ja niin ovat kyllä kaikki muutkin. Synnytys kesti 40 tuntia ja Nancy oli tukemassa puolisoaan koko ajan. Thomas voi hyvin synnytyksen jäljiltä.
– Olen nyt jopa laihempi kuin silloin kun tulin raskaaksi eikä minulle tullut edes raskausarpia, mies kertoo.
Parin työnjako lastenhoidossa on selvä: Nancy imettää, hänelle on tuotettu maidon nousu rintoihin hormoneilla ja rintapumpun käytöllä, ja Thomas pitää seuraa vaimolleen tv:n ääressä.

5.7.2008

Iran pitää kiinni ydinohjelmastaan
Julkaistu 05.07.2008, klo 11.25 (päivitetty 05.07.2008, klo 11.54)

Iranin kanta maan ydinohjelmaa koskevassa kansainvälisessä kiistassa on pysynyt muuttumattomana. Iran sanoo yhä olevansa valmis neuvotteluihin ulkovaltojen kanssa, mutta ei aio lopettaa kiisteltyä uraanin rikastamista.

Iranin hallituksen tiedottaja Gholamhossein Elham sanoi viikoittaisessa tiedotustilaisuudessa, että Iran ei luovu oikeuksistaan ydinkiistassa. Kyseessä olivat ensimmäiset iranilaiskommentit sen jälkeen, kun Iran toimitti perjantaina vastauksen kuuden maan ehdotukseen, jolla Irania kannustetaan luopumaan ydinohjelmastaan. EU:n ulkopoliittisen edustajan Javier Solanan edustaja ilmoitti Solanan saaneen Iranin vastauksen illalla. Vastauksen sisällöstä ei annettu tietoa. Britannia, Kiina, Ranska, Saksa, Venäjä ja Yhdysvallat esittivät kannustinpakettinsa Iranille kesäkuun puolivälissä. Ehdotukseen kuuluu taloudellisia kannustimia ja teknologiasiirtoja. Vastineeksi Iranille esitetään uraanin rikastamisesta luopumista. Ulkovallat arvelevat Iranin tavoittelevan ydinasetta. Iran on sanonut ydinohjelmansa tähtäävän energiantuotantoon.

Tämä tietää vain kahta vaihtoehtoa ja ne ovat joko USA:n isku tai Israelin isku Iraniin. Mitään muuta vaihtoehtoa ei enää jää.
Nyt kun Israel tekee rauhaa, on USA:n pakko jäädä toimijan asemaan, eli USA ISKEE! Isku tapahtuu niin pian kuin sen tekeminen on vaan mahdollista, koska Iran ei saa varautua. Toiseksi, mikään ei estä enää, joten parempi tehdä se niin heti kuin mahdollista.

29.6.2008

Kolme raja-asemaa auki Gazassa
Julkaistu 29.06.2008, klo 09.51

Israel on avannut sunnuntaina aamulla uudelleen kolme Gazan vastaista raja-asemaansa.
Israel sulki rajan keskiviikkona palestiinalaississien ammuttua raketin Israelin alueelle. Perjantaina Israel salli kuitenkin polttoaineen kuljetuksen Gazan ainoalle sähköä tuottavalle voimalaitokselle. Rajan avaaminen on osa Israelin ja Gazaa hallitsevan Hamasin välistä aseleposopimusta, joka tuli voimaan juhannuksen alla. Hamas on luvannut estää vastaisuudessa raketti-iskut Israeliin.

Onhan tämä jo täysi klisee puhua, että no nyt se rauha tulee oikeasti, mutta kyllä tämä nyt oikeasti näyttää siltä. Hamas teki liiton nimenomaan noiden petomaiden kanssa ja on täysin selvää, ettei tämä ole rehellistä peliä. Taustalla on Egypti, Syyria, Jordania ja monet muuta. Kaikkien hartain toive on ajaa Israel mereen ja sitä ne tulee runsaan neljän vuoden kuluttua yrittämään. Vuonna 2009 oletettavasti keväällä heti tehdään suuri rauhanjuhla, jossa todetaan vihanpito päättyneeksi lopullisesti. Israel huutaa: ”nyt on rauha, rauha, ei mitään hätää”. Siitä laskuri alkaa laskemaan 1290 päivää jonka jälkeen peto numero yksi hyökkää aluksi Israelin eteläosiin, Egyptistä käsin, käyttäen tavanomaisia aseita ja keinoja. Tämä päättyy globaaliin ydinsotaan.

Danielin ajat:
Pimeys laskeutuu = aika (kuudennesta hetkestä yhdeksänteen) 2006-2009
Rauhaa 1290 päivää = kaksi aikaa (1. osa) 2009-2012
Sotaa
(vihan maljat) 1290 päivää = kaksi aikaa (2. lyhennetty osa) 2012-2015
Jeesus tulee, sotii  ja korjaa = puoli aikaa 2015-1017
(arvaus)

Vuosi 2013 tulee olemaan hirvittävin vuosi minkä ihmiskunta on historiansa aikana koskaan kokenut.

25.6.2008

Israelin hallitukselle lisäaikaa
Julkaistu 25.06.2008, klo 09.10 (päivitetty 25.06.2008, klo 10.11)
 

Israel välttää hallituksen hajoamisen ja ennenaikaiset vaalit pääministeri Ehud Olmertin päästyä sopuun työväenpuolueen kanssa.

Työväenpuolue on Olmertin keskustalaisen Kadima-puolueen hallituskumppani, mutta se kannatti oikeiston esitystä hallituksen hajottamisesta. Työväenpuolueen äänet olisivat parlamentin epäluottamuslauseäänestyksessä painaneet vaa'an Olmertin tappioksi. Olmert taivutteli työväenpuolueen luopumaan hankkeesta lupaamalla, että Kadima järjestää sisäisen äänestyksen hänen asemastaan syksyyn mennessä. Hallitusyhteistyö on rakoillut pahoin poliisin alettua tutkia, saiko Olmert aiemmissa viroissaan laittomasti rahaa yhdysvaltalaiselta liikemieheltä Morris Talanskylta. Käteisenä annetun rahatukon epäillään olleen yli 95 000 euron arvoinen. Olmertin mukaan Talansky tuki hänen vaalikampanjaansa täysin laillisesti.

Veitsi kurkulla käy mikä tahansa, joten Olmert ja Bush ovat saman tilanteen edessä. Pitäisi päästä positiivisessa mielessä historian kirjoille, eikä keinot ole enää silloin harkittuja. Olmert nielaisee syötin ja tekee petosrauhansopimuksen, jolla ei ole mitään tarkoitusta ollakaan mitenkään pitävä. Kun rauha allekirjoitetaan, siinä takana on Egypti, Syyria ja kaikki muutkin arabimaat yhdessä Hamasin kanssa, joten hedelmä on enemmän kuin mätä. Se on yksi peto seitsemästä, joka on itse kahdeksas, joita joskus vuonna 100 jKr kirjoitti Johannes Patmoksella. Viisi niistä oli kaatunut joista yksi niistä on tuleva. Rooma hallitsi silloin, joten se ei voi olla laskuissa. Danielin aikoihin oli Persia ja Babylon, joista molemmat se voisi hyvinkin olla, joten jompikumpi valtailmiö herää eloon uudelleen. Suurpersiastahan on jo puhuttu paljon. Muslimivaltaa, eli Ismaelin jälkeläisiä joka tapauksessa.

24.6.2008

Rakettihyökkäys Gazasta Israeliin horjuttaa tulitaukoa
Julkaistu 24.06.2008, klo 16.14 (päivitetty 24.06.2008, klo 16.29)

Kaksi Gazan alueelta ammuttua rakettia on iskeytynyt Sderotin rajakaupunkiin Etelä-Israeliin, kertoo Israelin poliisi.

Raketit eivät poliisin mukaan aiheuttaneet henkilövahinkoja. Rakettihyökkäys on ensimmäinen tulitauon aikana, jonka Israel ja Gazaa hallitseva Hamas-järjestö solmivat viime viikolla. Iskun tekijäksi on ilmoittautunut Islamilainen Jihad -järjestö.

Pääministeri Ehud Olmertin edustaja sanoi rakettihyökkäyksen rikkovan tulitaukosopimusta. Hallitus ei ole vielä ilmoittanut, millaisiin toimiin se ryhtyy iskun johdosta.

Israelin joukot ampuivat muutamaa tuntia aiemmin kaksi palestiinalaista Nablusin kaupungissa Länsirannalla. Länsiranta ei ole kuitenkaan mukana tulitaukosopimuksessa.

 


Jumala on järjestänyt tilanteen hassunkuriseksi. Me elävät hengelliset kristityt tiedämme, että Israelin rauhansopimus rikkoo Jumalan lupausta Israelin maasta, niin että Israel jakaa Pyhää maata, eikä Jumala näin ollen ole iloinen siitä. Me sen sijaan toivotamme Israelille rauhaa ja rukoilemme rauhaa Israeliin, joka puolestaan vapauttaa meidät täältä. Hyvin loogista. Lisäksi kaikki tiedämme yhteen ääneen, että kun Israel iloitsee rauhasta, silloin heidät kohtaa turmio. Niinpä, koska me tiedämme tämän ristiriitaisen tilanteen, jopa niin hyvin, että tunnemme miten Taivastenvaltakunnan säännöt toimivat. Jumala kun kurittaa, hän Rakastaa ja kun sinä olet rikas, oletkin köyhistä köyhin. Eli mitä tekevät ne ihmiset, jotka eivät seuraa Jeesusta Kristusta? He iloitsevat jokaisesta Israelin rauhansopimuksen rikkomista suuntaavasta Palestiinan tai Israelin teosta, joka vain sotkisi rauhan. Eli meille fokus on rauha, ei se sopimus ja noille jumalattomille se on sopimus, eikä varsinainen rauha.
Toivottavasti selitin ajatuksen edes jotenkin ymmärrettävästi, koska kyse on Taivastenvaltakunnan laeista ja ymmärryksestä, eikä se toimi lähellekään samalla kaavalla kuin omamme maan päällä.

19.6.2008

Torstai, perjantai, sapatti ja sunnuntaina Rafahin raja-asema auki... ??

Välittäjänä toimivan egyptiläisviranomaisen mukaan Israel sallii raja-asemien avaamisen humanitaarisen avustuksen saamiseksi Gazaan, jos tilanne pysyy rauhallisena kolme päivää.

18.6.2008

Gazan tulitauko alkaa torstaina
Julkaistu 18.06.2008, klo 08.19 (päivitetty 18.06.2008, klo 09.01)

Israelin pääministeri Ehud Olmert
Kuva: Reuters-TV

Israelin pääministeri Ehud Olmertin kerrotaan hyväksyneen tulitauon.

Israel on vahvistanut hyväksyneensä tulitauon palestiinalaisjärjestö Hamasin kanssa Gazassa. Israelin puolustusministeriön edustajan mukaan tulitauon on tarkoitus alkaa torstaina aamukuudelta paikallista aikaa.

Hamas ja välittäjänä toiminut Egypti kertoivat sopimuksesta tiistaina, mutta Israel ei heti vahvistanut kantaansa. Israelin radion mukaan pääministeri Ehud Olmert ja puolustusministeri Ehud Barak päättivät asiasta sen jälkeen, kun puolustusministeriön edustaja oli tavannut egyptiläisvirkamiehiä Kairossa. Tulitauon on määrä lopettaa kuukausia jatkuneet taistelut Gazaa hallitsevien islamistien ja Israelin välillä. Egyptiläisviranomaiset kertoivat tiistaina, että Israel sallii raja-asemien avaamisen humanitaarisen avustuksen saamiseksi Gazaan, jos tilanne pysyy rauhallisena kolme päivää. Israel myös harkitsee Gazan Egyptin-vastaisen raja-aseman avaamista. Kesäkuussa 2007 suljettu Rafahin asema oli Gazan 1,4 miljoonan

asukkaan pääasiallinen kulkureitti. Neuvottelujen kulmakiviä ovat olleet myös asekuljetukset Egyptistä Gazaan ja palestiinalaisten sieppaamien israelilaissotilaiden kohtalo. Sopimuksen on määrä kestää kuusi kuukautta, ja se saatetaan ulottaa myös Länsirannalle. Tulitaukoa on hierottu egyptiläisvoimin jo kuukausia, mutta sen pelättiin kaatuvan tiistaina tapahtuneisiin Israelin ilmaiskuihin. Hamasin edustaja Sami Abu Zuhri sanoi tiistaina järjestön aikovan sitoutua tulitauon alkamisaikaan. Hamas on kuitenkin ilmoittanut reagoivansa mahdolliseen väkivaltaan vastaiskuin.

Kaikkiaan monta häkellyttävän profeetallista elementtiä, kuten Egypti, kolme päivää ja kuusi kuukautta.

Johanneksen ilmestys 8:1-2 Ja kun Karitsa avasi seitsemännen sinetin, tuli taivaassa äänettömyys, jota kesti noin puoli hetkeä. Ja minä näin ne seitsemän enkeliä, jotka seisoivat Jumalan edessä, ja heille annettiin seitsemän pasunaa.
Johanneksen ilmestys 8:6
Ja ne seitsemän enkeliä, joilla oli ne seitsemän pasunaa, hankkiutuivat puhaltamaan pasunoihin.

Tätä kohtaa on vähän vaikeaa selittää, koska tähän kohtaan liittyy niin paljon Raamatunjakeita profetioina. Sen voin sanoa, että tähän liittyy viides sinetti, kuudes sinetti ja tämä seitsemäskin, sekä käskyhuuto, "leikkaa maa". Tästä alkaa myös ensimmäinen pasuuna.

Daniel 11:15-17 Ja Pohjan kuningas hyökkää ja luo vallin ja valloittaa varustetun kaupungin. (GAZA) Eivät kestä Etelän käsivarret, ei sen valioväki, ei ole sillä voimaa seisoa vastaan. Ja hän, joka hyökkää sitä vastaan, tekee, mitä tahtoo, eikä kukaan voi seisoa häntä vastaan. Hän asettuu Ihanaan maahan, ja hävitys tulee hänen kätensä kautta. Ja nyt hän aikoo hyökätä valtakuntansa koko voimalla; mutta sopimus on hänellä mielessä, ja hän saa sen aikaan. Hän antaa hänelle yhden tyttäristään, tälle turmioksi. Mutta siitä ei tule pysyväistä eikä ole hänelle etua.

Hamas yritti ja uhosi aivan kuten Daniel kuvaa sitä luvussa 11 mutta nyt se tietää, että maltillinen tapa, kuten Abbasilla tuo tuloksen, jossa voi laittaa rivit kunnolla kuntoon. Hamasilla ei ole aikomustakaan antautua ja tehdä todellista rauhaa, vaan Egyptin ja sen taustajoukkojen kautta tehdä petos. Hamas tiesi että pikkuhiljaa Israel hävittää kaikki sotilaat, eikä loppua tulisi hyödyttömästä raketinampumisesta, jossa kerran kolmessa kuukaudessa saadaan israelilainen hengiltä ja lähes joka raketinlaukaisun jälkeen Hamasin jäsen kuolee tai haavoittuu. Sellainen sota ei yksinkertaisesti hyödytä Hamasia. Nyt Hamas liittoutuu ja kun idästä saapuu samanmielinen, mutta miljoonapäinen suunnattoman voimakas joukkio kaikista maista, Al Qaida ja sen johtaja, Osama Bin Laden, silloin rauha rikotaan lopullisesti.

17.6.2008

Gazan tulitauko alkanee torstaina
Julkaistu 17.06.2008, klo 16.17 (päivitetty 17.06.2008, klo 18.33)

Israelin ja Hamas-järjestön välisen tulitauon on määrä alkaa torstaina, kertoo egyptiläinen uutistoimisto. Tulitauon pitäisi lopettaa sotatoimet Israelin ja Hamasin vallassa olevan Gazan kaistaleen välillä.

Nimettömänä pysytelleen egyptiläisviranomaisen mukaan tulitauon on määrä alkaa torstaiaamuna kuudelta paikallista aikaa. Tämä on Hamasin ja Israelin välisen sopimuksen ensimmäinen askel. Hamas on aiemmin ilmoittanut sitoutuvansa tulitaukoon, jos Israel tekee samoin. "Aiomme sitoutua Egyptin ilmoittamaan alkamisaikaan", Hamasin puhemies Sami Abu Zuhri sanoi tiistaina. Hamas on kuitenkin ilmoittanut reagoivansa mahdolliseen väkivaltaan vastaiskuin. Egyptiläisviranomaisen mukaan Israel sallii raja-asemien avaamisen humanitaarisen avustuksen saamiseksi Gazaan, jos tilanne pysyy rauhallisena kolme päivää. Israel myös harkitsee Gazan Egyptin-vastaisen raja-aseman avaamista. Kesäkuussa 2007 suljettu Rafahin asema oli Gazan 1,4 miljoonan asukkaan pääasiallinen kulkureitti. Israelin hallituksen edustaja Mark Regev ei ole vahvistanut eikä kiistänyt sopimuksen syntyä. "Nyt teot ovat tärkeitä, eivät sanat", Regev sanoi tiistaina.

Tulitaukoa hierottu egyptiläisvoimin jo kuukausia

Neuvottelujen kulmakiviä ovat olleet myös asekuljetukset Egyptistä Gazaan ja palestiinalaisten sieppaamien israelilaissotilaiden kohtalo. Tulitaukoa on hierottu egyptiläisvoimin jo kuukausia, mutta sen pelättiin kaatuvan tiistaina tapahtuneisiin Israelin ilmaiskuihin. Sopimuksen on määrä kestää kuusi kuukautta, ja se saatetaan ulottaa myös Länsirannalle. Israel on ilmoittanut sitoutuvansa tulitaukoon, mutta olevansa valmis maahyökkäykseen, jos sopimus raukeaa. Israelin tiedustelututkintaa johtava kenraali Jossi Baidatz kutsui sopimusta tiistaina "väliaikaiseksi ja hauraaksi".

Psalmit 122:6 Toivottakaa rauhaa Jerusalemille, menestykööt ne, jotka sinua rakastavat.

Daniel 11:15-17 Ja Pohjan kuningas hyökkää ja luo vallin ja valloittaa varustetun kaupungin. (GAZA) Eivät kestä Etelän käsivarret, ei sen valioväki, ei ole sillä voimaa seisoa vastaan. Ja hän, joka hyökkää sitä vastaan, tekee, mitä tahtoo, eikä kukaan voi seisoa häntä vastaan. Hän asettuu Ihanaan maahan, ja hävitys tulee hänen kätensä kautta. Ja nyt hän aikoo hyökätä valtakuntansa koko voimalla; mutta sopimus on hänellä mielessä, ja hän saa sen aikaan. Hän antaa hänelle yhden tyttäristään, tälle turmioksi. Mutta siitä ei tule pysyväistä eikä ole hänelle etua.

4.6.2008

Olmert: Iranin ydinohjelma lopetettava keinolla millä hyvänsä
Julkaistu 04.06.2008, klo 05.17 (päivitetty 04.06.2008, klo 08.47)

Ehud Olmert
Kuva: EPA / JAMIE ROSE

Taitaa pian tapahtua... Iranin ydinase on valmis muutamassa kuukaudessa ja sitähän ei jää Israel odottamaan vaan...

Israelin pääministeri Ehud Olmert katsoo, että Iranin ydinohjelma täytyy saada loppumaan keinolla millä hyvänsä. Olmertin mukaan kansainvälisellä yhteisöllä on velvollisuus ja vastuu tehdä selväksi Iranille tarvittaessa kovin keinoin, että mikäli maa jatkaa ydinaseen kehittelyä, seuraukset ovat tuhoisat.
Olmert vaatii, että YK:n tulisi jakaa pakotteita myös maille, jotka tekevät yhteistyötä Iranin kanssa. Irania vastaan on jo asetettu pakotteita - mm. ydinmateriaalien maahanvientikielto - kun se ei ole länsimaiden pyynnöistä huolimatta lopettanut uraanin rikastamista. Olmert puhui Yhdysvalloissa Washingtonissa Israelia tukevalle lobbausryhmälle. Mm. Yhdysvallat syyttää Irania ydinaseen kehittelystä rauhanomaiseksi väitetyn ydinohjelmansa suojissa. Israelin ja Iranin välit ovat kireät. Viimeksi tiistaina Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejad uhosi YK:n elintarvikejärjestön FAO:n ruokakriisikokouksessa Roomassa, että Israel "lakkaa olemasta jopa ilman Iranin myötävaikutusta".

18.5.2008

Abbas uhkaa erota rauhanratkaisun viipyessä
Julkaistu 18.05.2008, klo 18.07

Palestiinalaisten presidentti Mahmoud Abbas uhkaa erota virastaan, ellei rauhanratkaisua Israelin kanssa saavuteta lähimmän puolen vuoden aikana.

Asiasta kertoi israelilainen kansanedustaja Yossi Beilin, joka tapasi Abbasin Egyptin Sharm el-Sheikissä pidetyssä kokouksessa. Beilinin mukaan Abbas perusteli uhkaustaan sillä, että hän ilman sopua Israelin kanssa hän kokee työnsä merkityksettömäksi. Vuonna 2005 presidentiksi valittu Abbas muistutti, ettei hän pyrkinyt virkaan viran vuoksi vaan suorittamaan tehtävää, Beilin sanoi. Yossi Beilin on yksi vuonna 1993 solmitun Oslon rauhansopimuksen pääarkkitehdeistä ja pysyvän rauhanratkaisun vahva kannattaja. Hän osallistui Sharm el-Sheikissä päättyneeseen Maailman talousfoorumiin, jossa Yhdysvaltain presidentti George Bush ilmoitti edelleen tavoitteekseen tuoda sopu Lähi-itään virkakautensa loppuun mennessä. Muodolliset rauhantapaamiset Israelin ja palestiinalaisten välillä pääsivät pitkän tauon jälkeen jatkumaan joulukuussa, mutta hyvin vähän konkreettista on kerrottu julkisuuteen. Yhdysvaltain ulkoministeri Condoleezza Rice kertoi kuitenkin sunnuntaina, että osapuolten edustajat neuvottelevat parasta aikaakin vakavasti kaikista rauhanratkaisun ydinkysymyksistä. Rice sanoi lisäksi, että keskusteluja ollaan tulevina kuukausina vielä tiivistämässä.

 

Israelin poliisi kuulustelee Olmertia toistamiseen korruptioepäilyistä
Julkaistu 18.05.2008, klo 18.13

Israelin poliisi aikoo kuulustella maan pääministeriä Ehud Olmertia toistamiseen häneen kohdistuneiden korruptioepäilysten vuoksi.

Poliisi on toimittanut virallisen kuulustelupyynnön Olmertin asianajajille ja odottaa vastausta pääministerille sopivasta kuulusteluajasta ja -paikasta, kertoi poliisin edustaja sunnuntaina. Olmertin edustajat eivät ole kommentoineet asiaa. Olmertia kuulusteltiin ensimmäisen kerran toukokuun alussa rahoista, joita hän oli saanut newyorkilaiselta rahoittajalta Morris Talanskylta. Alkuviikolla poliisin petosyksikkö tutki Jerusalemin kaupungintalon ja takavarikoi asiakirjoja, jotka liittyvät Olmertin kymmenenvuotiskauteen Jerusalemin pormestarina. Myös kauppa- ja teollisuusministeriö, jonka johdossa Olmert on ollut, tutkittiin. Olmert on myöntänyt saaneensa rahaa amerikkalaiselta liikemieheltä. Olmertin mukaan hän on saanut rahat kampanjointiin, eikä niihin sisälly vääryyksiä. Olmert on myös sanonut eroavansa, mikäli häntä vastaan nostetaan syyte. Hän on selvinnyt syytteittä useista aiemmista korruptiotutkimuksista.


Molemmilla johtajilla veitsi kurkulla. Hyvältä näyttää! Molemmat tekevät pakon edessä hätiköityjä päätöksiä ja ikään kuin pakkorauhansopimuksen, jossa ohjeet ja ehdot rauhalle antavat ihan jotkut muut kuin he itse. Juuri niin !!!

14.5.2008

Olmert: Rauhansopimus jo tänä vuonna
Julkaistu 14.05.2008, klo 21.44

Israelin pääministerin Ehud Olmertin mukaan rauhanneuvottelut palestiinalaisten presidentin Mahmoud Abbasin kanssa edistyvät. Olmert toivoi, että rauhansopimus voidaan allekirjoittaa tämän vuoden aikana.

Olmert esitti arvionsa Jerusalemissa tilaisuudessa, missä oli läsnä muun muassa Yhdysvaltain presidentti George Bush. Bush on Israelissa kolmen päivän vierailulla osallistuakseen Israelin valtion perustamisen 60-vuotisjuhlallisuuksiin. Yhdysvaltain tukemat rauhanneuvottelut aloitettiin uudelleen viime marraskuussa.

OOHHOH! Onpa paljon sanottu, mutta en pane vastaan...

3.5.2008

Israel juhlii 60 vuottaan apeissa tunnelmissa
Julkaistu 29.04.2008, klo 20.52 (päivitetty 29.04.2008, klo 21.13)


Kuva: EPA
 
Israel täyttää toukokuun 8. päivä 60 vuotta. Juhlallisuudet on päätetty pitää vaatimattomina, osin kustannussyistä, osin yleisen mielialan vuoksi. Paljon on muuttunut 90-luvun lopun 50-vuotisjuhlallisuuksista, ja yleisten arvioiden mukaan ainakin rauhanpyrkimyksissä huonompaan suuntaan.

Jeesus kuoli Ristillä ilmeisimmin vuonna 30 ja ennusti Jerusalemin tuhoutuvan. Se tapahtuikin tasan 40 vuoden kuluttua hänen Taivaaseen nousemisestaan. Tästä alkoi myös lähetyskäsky ja Israelin kansan hajotus muiden kansojen joukkoon, kunnes lopunaika lähestyy ja Israel palaa Jeesuksen ennustamalla tavalla takaisin maahansa, rakentaen muurit ja torit sekä linnakkeet uuteen loistoonsa. Mutta se ei saa Pyhää paikkaa itselleen, vaan se on pakanakansojen tallattavana, eli kyseessä on Itä-Jerusalem, sekä Galilean

maat. Näin on ennustettu ja kun se sopii rauhasta Palestiinan kanssa, jakaa Pyhän maansa noille pakanoille, tulee loppu.

1800-luvun alussa Palestiinan alueella asui noin 300 000 ihmistä, joista 90 prosenttia oli arabimuslimeja. Juutalaisia oli tuolloin arviolta 7 000-10 000. Tällä hetkellä Israelin valtion reilusta seitsemästä miljoonasta asukkaasta 78 prosenttia on juutalaisia, 17 prosenttia arabeja ja loput eri vähemmistöjä.
Juutalainen siirtolaisuus alkoi Palestiinaan vuonna 1881. Siirtolaisuus jaetaan viiteen muuttoaaltoon. Näistä kaksi ensimmäistä olivat ennen ensimmäistä maailmansotaa. Suurin osa varhaisiin muuttoaaltoihin osallistuneista juutalaisista saapui Venäjältä, jossa heitä vainottiin. Kolmanteen muuttoaaltoon lasketaan vuodet 1919-1923. Tuolloinkin valtaosa alueella saapuneista tuli Venäjältä. Juutalaisten määrä nousi jo lähelle 100 000:ta. Neljäs muuttoaalto oli maailmansotien välillä vuosina 1924-1929. Tuolloin Palestiinaan saapui 82 000 juutalaista muun muassa Puolasta ja Unkarista. Viidenteen muuttoliikkeeseen vaikuttivat toista maailmansotaa edeltävät ja sen aikaiset juutalaisvainot. Vuosina 1929-1939 alueella muutti 250 000 juutalaista pääasiassa Itä-Euroopasta. Vuonna 1940 juutalaisten määrä Palestiinassa ylitti 450 000. Toisen maailmansodan jälkeen muuttoliike Itä-Euroopasta jatkui vilkkaana. Myös Lähi-idän arabivaltioiden juutalaisia saapui maahan. Vuosien 1948-1950 aikana puoli miljoonaa juutalaista matkasi Israeliin.
Vilkkaan muuttoaallon synnytti myöhemmin myös Neuvostoliiton hajoaminen, jonka seurauksena miljoona juutalaista on muuttanut Israeliin.
Nyt Israel tekee rauhaa ja joutuu luopumaan sekä Jerusalemin itä osista, että koko Juudean, Samarian ja Galilean maasta. Jumalan viha siis syttyy ja loppu tulee 100%:n varmuudella, eikä sitä kukaan voi pysäyttää. hmm ja seurakunta kuorsaa...

24.4.2008

Palestiinalaislähde: Hamas hyväksymässä aselevon Gazaan
Julkaistu 24.04.2008, klo 17.44 (päivitetty 24.04.2008, klo 17.59)

Hamasille uskollisia joukkoja Hamas aikoo tehdä Israelin kanssa aselevon Gazassa. Asiasta kertoo rauhanneuvotteluja läheltä seurannut nimettönä pysyttelevä palestiinalaisviranomainen. Palestiinalaislähteen mukaan Hamas ilmoittaa asiasta egyptiläisille välittäjäosapuolille vielä tänään torstaina.

Aselevon on tarkoitus laajeta Gazan kaistaleelta Länsirannalle. Hamas suostuisi palestiinalaislähteen mukaan aselevon ulottamiseen Länsirannalle etukäteen tarkasti määriteltävän aikataulun mukaisesti. Hamas on aiemmin vaatinut aselevon saamista Gazaan ja Länsirannalle samanaikaisesti. Nimettömän lähteen mukaan aselevon onnistuminen riippuu siitä, avaako Israel Gazan rajanylityspaikat ja pysäyttääkö se sotilastoimet Hamaksen hallitsemalla alueella.

Rauhaa tehdään...

Syyria: Israel valmis luopumaan Golanin kukkuloista
Julkaistu 24.04.2008, klo 04.22 (päivitetty 24.04.2008, klo 07.51)

Kaksi poikaa Golanin kukkulalla
Kuva: Atef Safadi / EPA

Israel on valmis palauttamaan Syyrialle Golanin kukkulat vastineeksi rauhasta, väittää Syyrian hallituksen ministeri.
Syyrian siirtolaisministerin Buthaina Shaaban mukaan Israelin pääministeri Ehud Olmert on lähettänyt Turkin pääministerin Recep Tayyip Erdoganin välityksellä Syyrian presidentille Bashar Assadille viestin, jossa Israel sanoo olevansa valmis rauhaan sekä palauttamaan Syyrialle vuonna 1967 valtaamansa Golanin kukkulat. Olmertin esikunta ei ole suostunut kommentoimaan väitettä. Olmert sanoi viime viikolla lehtihaastatteluissa pyrkivänsä rauhaan Syyrian kanssa. Lisäksi hän paljasti valmistelevansa "merkittävää siirtoa" rauhan saavuttamiseksi. Israel valtasi Golanin kukkulat Syyrialta vuonna 1967 kuuden päivän sodassa ja liitti alueen yksipuolisesti itseensä vuonna 1981. Edelliset maiden väliset rauhanneuvottelut kariutuivat vuonna 2000 kiistaan siitä, missä määrin Israelin pitäisi vetäytyä Golanin kukkuloilta.
 

Nyt on tilanne siinä pisteessä ett rauhalle on oikeat perusteet. Hassua on se, että koko kristitty maailma tuijottaa koko ajan ajan merkkiä nimeltä temppelin rakentaminen. Tuo koko juttu ei ole Raamatun kanssa yhtä, koska ei Raamattu kerro kolmannen temppelin rakennuksesta mitään. Kolmas temppeli tulee Taivaasta. Ilmestysmajoja sen sijaan tehdään ja tullaan tekemään, koska niitähän oli jatkuvasti kaikkina aikoina ennen ja jälkeen temppeleiden. Israelin suurin ongelma onkin siinä että miten vihkiä temppeli, koska täysin puhdasta eläintä ei tahdo löytyä rituaaliin ja se pitäisi ilmeisesti geenimanipuloida eläväksi eläimeksi. Ymmärräthän sinä itsekin mitä sellainen tarkoittaa Jumalan silmin ajateltuna muutenkin. Jeesus on täydellinen uhri ja uhraaminen loppui vuonna n. 35 jKr.

22.4.2008

Israelin vakooja pidätetty Yhdysvalloissa
Julkaistu 22.04.2008, klo 18.45 (päivitetty 22.04.2008, klo 20.15)

Yhdysvalloissa on pidätetty amerikkalaismies syytettynä vakoilusta Israelin hyväksi.
Yhdysvaltain oikeusministeriön mukaan hän on luovuttanut Israelille salassapidettäviä tietoja ydinaseista, suihkuhävittäjistä ja ilmatorjuntaohjusjärjestelmistä. Vakoilu on tapahtunut 1980-luvulla. Syytetty on amerikanjuutalainen, joka oli töissä maavoimien teknisessä keskuksessa New Jerseyssä. Yhdysvaltain liittovaltionpoliisin FBI:n kuulusteluissa hän on myöntänyt vakoilun ja sanonut halunneensa auttaa Israelia. Mies vei salaisia asiapapereita työpaikaltaan kotiinsa, missä Israelin lähetystön työntekijä valokuvasi ne. Papereissa oli salaisia tietoja muun muassa amerikkalaisen F-15 hävittäjän vientiversiosta, jota oli myyty kolmanteen maahan, mahdollisesti Lähi-Itään. Vakooja välitti myös tietoja amerikkalaisesta Patriot-ohjustentorjuntaohjuksesta. Israel on sittemmin rakentanut oman torjuntaohjusjärjestelmän, jota se sanoo Patriotia paremmaksi. Edellisen kerran Yhdysvalloissa paljastui vakoilutapaus Israelin hyväksi vuonna 2004. Tuolloin Yhdysvaltain puolustusministeriön Pentagonin virkamies vuoti Israelille tietoja Yhdysvaltain Iran-politiikasta. Israel on Yhdysvaltain tärkein liittolainen Lähi-Idässä, ja siksi sitä koskevat vakoilutapaukset ovat erityisen kiusallisia. Tunnetuin Yhdysvalloissa tuomittu Israelin vakooja on Jonathan Pollard, Yhdysvaltain laivaston tiedusteluvirkailija, joka sai elinkautisen 1980-luvun lopulla. Pollardin yhdysmies oli sama henkilö, jolle nyt pidätetty luovutti tietoja. Israelin ulkoministeriön tiedottaja sanoi, ettei heillä ole enempää tietoa pidätyksestä.

Tämäkin pelkästään kertoo siitä tosiasiasta, että USA joka on ollut veriliittolainen, kääntää Obama "Ahmedin" seurauksena selkänsä sille ja sitten tapahtuu Jumalan vihan käänne myös suoraan USA:n maaperään, mm. Yellowstone purkautuu. Sanalla sanoen kaikki, eli KAIKKI MAAT kääntyvät Israelia vastaan. Hirvittävä yhtälö. Mitä mahdollisuuksia sillä on? Noh, kerron niille jotka eivät tiedä: Israel hakkaisi kaikki kertaa miljoona muuta kansaa, koska Jumala sotii sen kanssa...

21.4.2008

Carter: Hamas voisi hyväksyä Lähi-idän rauhan
Julkaistu 21.04.2008, klo 11.34

Entinen Yhdysvaltain presidentti Jimmy Carter pitää Lähi-idän rauhanmahdollisuuksien kannalta ongelmallisena, että Yhdysvallat ja Israel eivät suostu neuvottelemaan islamilaisen Hamas-liikkeen kanssa.

Hänen mukaansa Hamas on valmis hyväksymään Israelin olemassaolon eikä estäisi palestiinalaisten presidentin Mahmud Abbasin pyrkimyksiä sopia rauhasta Israelin kanssa. Carter kertoi näkemyksistään maanantaina Jerusalemissa. Hän tapasi viime viikolla Hamasin korkeinta johtoa Syyriassa. Carterin mukaan Hamas on kertonut voivansa hyväksyä Israelin kanssa neuvoteltavan rauhansopimuksen, jos palestiinalaiset antavat sille tukensa kansanäänestyksessä. Carter arvioi puheessaan, että Israelin ja palestiinalaisten rauhanponnistelut ovat taantuneet viime syksyisen rauhankonferenssin jälkeen.

Hamas siis hyväksyisi Israelin... jos !!!?? Jää nähtäväksi miten ja missä yhteydessä. Tapahtuiko petos jo, vai vasta alku sille?

19.4.2008

Jimmy Carter tapasi Hamas-johtajan
Julkaistu 18.04.2008, klo 18.03 (päivitetty 18.04.2008, klo 18.43)

Jimmy Carter
Kuva: Reuters-TV

Entinen Yhdysvaltain presidentti Jimmy Carter on aloittanut kiistellyt keskustelut Hamasin ylimmän johtajan Khaled Meshaalin kanssa Syyrian pääkaupungissa Damaskoksessa. Keskustelujen odotetaan keskittyvän siihen, miten Hamas saataisiin mukaan Israelin ja palestiinalaisten välisiin rauhanponnisteluihin. Carterin odotetaan myös ottavan esiin Hamasin kaksi vuotta sitten kaappaaman israelilaissotilaan Gilad Shalitin kohtalon. Hamas-johtaja Khaled Meshaal asuu Syyriassa maanpaossa. Israel on suhtautunut kielteisesti Carterin suunnitelmiin neuvotella Meshaalin kanssa ja esti Lähi-itää kiertäneeltä Carterilta aiemmin pääsyn Gazan kaistalle. Israelin johtavat poliitikot eivät myöskään ole suostuneet tapaamaan Carteria.


Israel ja USA arvostelevat neuvotteluja

Myös Yhdysvallat on arvostellut Carterin neuvotteluhaluja. Carter tapasi aiemmin perjantaina Syyrian presidentin Bashar al-Assadin. Israelissa Carterin suostui tapaamaan vain presidentti Shimon Peres. Carterin tapaamisesta kieltäytynyt Israelin pääministeri Ehud Olmert on perustellut päätöstään sillä, että tapaaminen olisi näyttänyt neuvottelulta Hamasin kanssa, mikä on vastoin Israelin hallituksen linjaa. Israelin hyvinvointiministeri Yitzak Hertzog syytti Carteria maailman brutaaleimpiin kuuluvan terroristiryhmän poliittisesta tunnustamisesta. Toinen Israelin hallituksen ministeri Eli Yishai on kuitenkin tarjoutunut tapaamaan Hamasin johtoa neuvotellakseen vangitun sotilaan Gilad Shalitin vapauttamisesta. On kuitenkin epävarmaa, sallitaanko Yishain tavata Meshaalia tai muita Hamas-johtajia.

Sympatiaa palestiinalaisille

Palestiinalaisten asiantuntijoiden mukaan Carterin neuvottelut Meshaalin kanssa voivat osaltaan murtaa Yhdysvaltain ja Israelin pyrkimystä eristää Gazan kaistaa hallinnoiva Hamas. Lähi-idän kiertueellaan Carter on osoittanut sympatiaa palestiinalaisia kohtaan ja kutsunut Gazan kaistan eristämistä rikokseksi. Kun Israel esti Carterin pääsyn Gazan Hamas-johtajien luokse, Carter tapasi näitä Egyptissä. Jimmy Carter oli välittäjä Israelin ja Egyptin rauhansopimuksessa presidenttikaudellaan 1979. Syyrian baathistien johtama hallitus on tarjonnut vuosia turvapaikan Khaled Meshaalille ja muille palestiinalaisalueilta paenneille radikaaleille Hamas-johtajille. Siitä huolimatta al-Assadin dynastian hallinnoima Syyria pyrkii kovalla kädellä vaimentamaan omat islamistiryhmänsä. Syyrian vankiloissa istuu arviolta 3 000 islamistia.

Raamattu sanoo, että kaikki kansat, siis KAIKKI, kääntyvät Israelia vastaan. Tässä on esimakua siitä, kuinka helposti läheisinkin ystävä, joka on syönyt samasta lautasesta, kääntyy kopeasti tätä vastaan. Mietitäänpä vielä siinä valossa, että Obama "Mohammed" Barack on USA:n presidentti, Israelia vastaan on hyökätty ensimmäisen kerran ja se on torjuttu rankoin toimin. Kun vielä hommaan liitetään pari petollista juonta, niin Israelin toimet näyttävät aivan toisenlaiselta, kuin ne olivat, jolloin Obaman kaltainen hallitusmies ei epäröi kääntää takkiaan. Jos rauha on kerran petos, niin mikä sitten on sodanjulistus.

12.4.2008

Katsokaa näiden profeettojen yhteenkuuluvuutta jo lukujen numeroissa ja jakeissa. Tämä on Israelin kansan turmio ja nousu takaisin iloon Herrassa.

Ennen Kristusta:
Jesaja 6:10
Paaduta tämän kansan sydän, koveta sen korvat, sokaise sen silmät, ettei se näkisi silmillään, ei kuulisi korvillaan, ei ymmärtäisi sydämellään eikä kääntyisi ja parannetuksi tulisi."
 

Lupaus ja Paavalin kuvaus jälkeen Kristuksen:

Roomalaiskirje 11:24-26
Sillä jos sinä olet leikattu luonnollisesta metsäöljypuusta ja vasten luontoa oksastettu jaloon öljypuuhun, kuinka paljoa ennemmin nämä luonnolliset oksat tulevat oksastettaviksi omaan öljypuuhunsa! Sillä minä en tahdo, veljet ettette olisi oman viisautenne varassa pitää teitä tietämättöminä tästä salaisuudesta, että Israelia on osaksi kohdannut paatumus hamaan siihen asti, kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut, ja niin kaikki Israel on pelastuva, niinkuin kirjoitettu on: "Siionista on tuleva pelastaja, hän poistaa jumalattoman menon Jaakobista.

Armon ja rukouksen henki tulee toisen ylösoton jälkeen.


Ihan pian tapahtuvaa:
Sakarja 12:10
Ja minä vuodatan Daavidin suvun päälle ja Jerusalemin asukasten päälle armon ja rukouksen hengen. He katsovat minuun, jonka he ovat lävistäneet. Ja he valittavat häntä, niinkuin valitetaan ainokaista, murehtivat häntä katkerasti, niinkuin murehditaan katkerasti esikoista.

Jumala varjelkoon Pyhää kansaansa ja me rukoilemme sen puolesta!

18.3.2008

Merkel: Saksa sitoutunut Israelin turvallisuuteen (varsinainen skorpionin lupaus)
Julkaistu 18.03.2008, klo 18.03 (päivitetty 18.03.2008, klo 18.23)

Angela Merkel
Kuva: Reuters-TV

Israelissa vieraileva Saksan liittokansleri Angela Merkel on korostanut Saksan sitoutumista Israelin turvallisuuteen.

Israelin parlamentissa Knessetissä pitämässään puheessa Merkel sanoi Saksan pitävän tarkoin silmällä Iranin ydinohjelmaa. Merkelin mukaan Iranin käsissä oleva ydinase olisi vakava uhka koko Lähi-idälle. Palestiinalaisongelma pitäisi Merkelin mielestä ratkaista kahden erillisen valtion periaatteella. Merkel on saanut Israelin johdolta korostetun ystävällisen vastaanoton, mutta tavalliset israelilaiset eivät ole osoittaneet eritystä kiinnostusta Saksan liittokanslerin vierailuun.

Missä haaska, sinne kotkat kokoontuvat...
Nyt alkaa näyttää jo petokselta, koska Saksa on eräs niistä maista, joka repivät Israelissa itsensä todella pahoin, eikä heistä jää kuin armoa huutavat rippeet jäljelle. Olen nähnyt unen tuon tapahtuman alkumetreiltä ja Tukholman profetiassa on siitä loppu.

Uni meni jotenkin näin:
Näin Israelin ympäröimän suuren kentän, jossa oli sotilaita ikäänkuin valmistautumassa suureen hyökkäykseen sitä vastaan ja kuulin puheensorinaa. Puheen tunnistin heti saksankieliseksi.
Kun katselin sotilaita, jotka istuivat, seisoivat, puhdistivat aseitaan ja valmistelivat hyökkäystä, näin kun oikealta liihottelee henkiolento sotilaiden lävitse, noin puoli metriä heidän yläpuolellaan, niin että hengen alaraajat ikäänkuin katosivat ja yläruumis näkyi selkeämpänä. Hengen asu oli vanha saksalaisupseerin asu. Tunnistin siinä toisen maailmansodan aikaisia leikkauksia ja merkkejä. Henki oli kalju päälaeltaan ja hänellä oli hyvin voimakkaat leukaperät ja jykevä sotilaan pää. Hänen ilmeensä kuvasti suurta riemua, mutta riemu oli verenhimoista ja hengen ilmeestä kuvasti odotus. Tai pikemminkin malttamattomuus saada nähdä kun hyökkäys alkaisi. Hengen katse oli luotuna koko ajan sotilaiden yli, aivan kuin hän haluaisi ylpeillä sotilaittensa paljoudella ja ylivoimalla. Henki lipui hitaasti oikealta vasemmalle ja sitten uni päättyi. Se oli aika lyhyt mutta hyvin puhutteleva ja vahva. Tämä uni on nähty joskus elokuussa 2006.

10.3.2008

Ei tee temppeliä, ei uhraa, eikä myöskään usko!

Monet puhuvat, kuuluisat etunenässä, että juutalaiset rakentavat temppelin ja alkavat uhrata, sitten tulee rauha. Samaan aikaan "joku" ilmestyy ja sitten vasta on ylösotto. Ihmiset kokevat sen jälkeen kuolemaa, mitä hirvittävimmillä tavoilla ja voivat vain kuolemansa kautta Jeesuksen tunnustaen lunastaa taivaspaikan. Tämä on julma, armoton ja yleinen käsitys, vaikka sen "jonkun" ilmestyminen onkin sikäli kyllä täysin totta ja välttämätön, ennen ylösottoa. Minulla on kuitenkin muilta osin toinen käsitys asiasta.
Jeesus sanoi aikoinaan, että vaikka hän herättäisi kaikki profeetat uudelleen eloon, ei uskoa tulisi niille, jotka eivät vielä usko. Uskohan tulee Jumalalta, eikä meistä, niinpä ne, jotka uskovat nyt, uskoisivat vielä enemmän jos Jeesus olisi profeetat herättänyt eloon ja edelleen ne, jotka eivät silloin uskoneet, eivät uskoisi senkään jälkeen. Niinpä profeettojen herättäminen olisi ollut täysin tarpeetonta kärsimystä heille. Siksi mm. Lasaruksen herättäminen eloon, oli pelkästään Lasarukselle tuskaa ja muille iloa. En minäkään kuolemani jälkeen haluaisi enää tänne takaisin. Jeesus kertoi tuonkin kaiken meille juutalaisten kautta ja samalla heille, juutalaisille itselleen todistuksena siitä, että he hänet erityisasemapaikalta hylkäsivät. Niinpä juutalaiset eivät usko nyt, eivätkä huomenna, vaan vasta kun he ovat selkä seinää vasten ajettuna, kuten he olivat monta kertaa aiemminkin olleet mm. kun heitä myrkkykäärmeet piinasivat erämaassa. Juutalaiset eivät ala mistään päähänpistosta rakentaa temppeliään, vaan elävät niin kuin nytkin.
Eivät juutalaiset aloita uhraamistakaan, koska heiltä on viety usko. Jokapäiväinen uhri on Jeesus Kristus itse ja on sitä siihen saakka kunnes pakanakansojen luku on täysi ja sisään tullut. Siis miksi sekin asia sanotaan juuri tuolla lauserakenteella, mikäli kaikki tulevat kerralla. Siis juutalaisusko ei tule, ennen kuin pakanakansojen luku taivaassa on täysi. Tämä on Jumalan säätämä osa juutalaisille koska he hänen viinitarhansa perillisen tappoivat ja hylkäsivät. Usko tulee juutalaisille vasta kun on sen aika, vihan aikojen lopussa  ja sitten Jeesus tulee heti, eikä viivyttele, sotii Israelin kansan edestä ja mädättää vihollisten silmät ja kielen suuhun heidän vielä seistessään ase kädessään. Mahtaa olla ikävä olo kiinalais- venäläis- ja vaikka mm. pakistanilaispojilla silloin.

7.3.2008

22.2.2008

Israel pidätti militanttijohtajan Länsirannalla. Hyvä niin, Halleluja Israel. pakko laittaa vielä toinen ylistys Herralle Pyhä Kaupunki. oman rakkaan äitini laulamana -70 luvulta.

10.2.2008

Helsinki-prosessi pohjustaa uskontokuntien ja kansalaisjärjestöjen yhteistyötä Lähi-idässä
Julkaistu 10.02.2008, klo 13.53

Suomen ja Tansanian hallitusten luotsaama kansainvälinen yhteistyöverkosto Helsinki-prosessi pyrkii edesauttamaan Lähi-idän alueen poliittisten ja uskonnollisten toimijoiden yhteistyön lisäämistä.

Parhaillaan meneillään ovat Lähi-idän uskonnollisen neuvoston perustamiseen liittyvät keskustelut ensi kuun alkuun mennessä. Mukana on tutkijoita, kansalaisjärjestöjä ja uskonnollisia yhteisöjä muun muassa arabimaista, palestiinalaisalueilta, Israelista ja Turkista.
Helsinki-prosessin lähettiläs Ilari Rantakari kertoo, että keskustelujen ja yhteistyön taustalla on kansainvälinen järjestö World Conference Religions for Peace, joka yrittää tuoda yhteen uskonnollistaustaisia toimijoita. Uutta neuvostoa valmistellaan osin Helsinki-prosessin pohjustamana ja Jordanian prinssi Hassanin henkilökohtaisen mielenkiinnon virittelemänä.


Tämän porukan kokoamassa kyhäelmässä on se Juudas kavaltaja mukana, se on ihan varma juttu.
Liitto tehdään saatanan kanssa israelilaisten hyväksymänä. Mielenkiintoiseksi tekee se että projektin nimi on HELL... siis Helsinki-prosessi. Olen puhunut jo aiemmin siitä, kuinka Suomi on merkityksellisessä asemassa aina kun puhutaan maailman tilanteesta tällä tasolla. Lisäksi prinssi Husseinin mukaan kuuluminen on merkittävä seikka. Tähän juttuun sisältyy lisäksi Rooman Klubi, joka on keskeisessä osassa koko prosessia ja myös täydellinen symboli Jeesuksen ajoista tulevaisuudelle.

22.1.2008

Hamas-johtaja: Rakettituli ei lopu ennen miehityksen loppua
Julkaistu 22.01.2008, klo 20.57
 
Palestiinalaiset ääriliikkeet aikovat jatkaa rakettien ampumista Israelin puolelle niin kauan, kun maa jatkaa hyökkäystään Gazassa ja Länsirannalla, palestiinalaisen ääriliike Hamasin johtaja sanoo.

Syyriassa asuva Hamas-johtaja Khaled Meshaal sanoo rakettitulen ja muunkin vastarinnan loppuvan jos Israel lopettaa palestiinalaisten maiden miehityksen. Hamasin johto on tarjonnut Israelille pitkää tulitaukoa vastineeksi elinkelpoisesta palestiinalaisvaltiosta maan miehittämälle Länsirannalle ja Gazan kaistaleelle. Islamilainen ääriliike ei kuitenkaan suostu tunnustamaan Israelin valtiota muodollisesti. Hamasin perustamiskirja vuodelta 1988 vaatii edelleen Israelin tuhoa.
 
Jahas ja kuinkahan pitkästä tulitauosta on kysymys? 7 vuoden, veikkaan. Olisikohan nyt pienen kaupanteon paikka, perustamiskirjaa muutetaan ja tunnustetaan Israel, muodollisesti Israelin luovuttamia maita vastaan. Oleellisimmat alueet Gazan lisäksi ovat Jerusalem ja Jordanjoen länsiranta.

Luukas 21:24 ja he kaatuvat miekan terään, heidät viedään vangeiksi kaikkien kansojen sekaan, ja Jerusalem on oleva pakanain tallattavana, kunnes pakanain ajat täyttyvät.

Mitä siis ovat pakanain ajat ja niiden päätös? Ne ovat koko maailmanhistorian suurimman julistuksen viimeistä aikaa ja päättyvät yksinkertaisesti säkkipukuisten todistajien kuolemaan ja siitä noin 43 päivää. Oletan että hekin sanovat hiljaa kuolemansa hetkellä: ”se on täytetty”. Sen jälkeen heidän ylösnousemukseensa ja sen jälkeiseen aikaan, noin 40 päivää siitä eteenpäin. Miksikö minä näin päättelen? Koska ajat täsmäävät, Pyhä maa annetaan palestiinalaisille, eikä Israel rakenna temppeliään, eikä sen koommin uhraa. Uhri joka poistetaan noissa säkkipukuisissa miehissä, on Jeesus Kristus, kunnes hän palaa toisen kerran, aivan kuten silloin kun hän lähti 40 päivää jälkeen. Pyhä maa on ollut pakanain tallattavana siitä asti kun Tiitus sen hävitti ja niin tulee myös olemaan, siihen päivään asti, kunnes hävityksen kauhistus asetetaan. Siihen päättyvät pakanain ajat ja ylienkeli Mikael nousee Israelin kansan suojaksi, alkavat Israelin kansan ajat.

Miten sitten näin suuri julistus kuin maailmanhistorian suurin, voi alkaa keskellä näin helvetillisen jumalatonta maailmantilaa? Se on ensimmäinen ylösotto kun morsian lähtee, jolloin kylmettynyt ja kova seurakunta jää, mutta ymmärtää myös jääneensä. He valjastuvat ja herättävät maailman Uskoon, pelastavat monet sielut. Tässä on ymmärrys, en vain tiedä ymmärrätkö, vai enkö osaa ilmaista. Tiedän ja tunnen kuinka Jumalan suuren puimatantereen salaisuus on näissä sanoissa.

16.1.2008

Israelin hallituspohja kaventui TÄLLÄ POHJALLA ISRAEL TEKEE RAUHAN
Julkaistu 16.01.2008, klo 11.41

Ehud Olmert
Kuva: Reuters

Israelin hallituspohja on kaventunut. Kovan linjan oikeistolaisen puolueen johtaja, strategisten asiain ministeri Avigdor Lieberman jätti eroanomuksensa aamulla pääministeri Ehud Olmertille.

Libermanin ero on vastalause Olmertin palestiinalais-politiikalle. Liberman ei hyväksynyt neuvottelujen aloittamista palestiinalaisten kanssa rauhansopimuksen ydinasioista eli Palestiinan valtion rajoista, Jerusalemin asemasta ja pakolaisten paluusta. Libermanin Kotimme Israel-puolueella on parlamentissa 11 paikkaa.


Heidän tukensa menettämisen jälkeen Olmertin hallituksen takana on enemmistö eli 67 Knessetin 120:sta kansanedustajasta. Israel ja palestiinalaiset aloittivat maanantaina tärkeimmät rauhanneuvottelut
seitsemään vuoteen. Yhdysvalloissa viime marraskuussa pidetyn lähi-idän kokouksen jälkeen. Presidentti George Bushin patistamina Israelin ja Palestiinalaisten johtajat pyrkivät neuvottelutulokseen Bushin presidenttikauden loppuun mennessä eli vuoden kuluessa.

Seitsemän vuotta on Herra kerännyt viljaa aittoihinsa ja nyt alkaa maailmanvallan muutos, rauhanprosessi, sekä ihmiskunnan nykyhistorian suurin uutinen, jossa lööpit hehkuttavat: "ihmisiä kadonnut yhtenä päivänä sankoin joukoin ympäri maailmaa". Kaikkien kadonneiden ihmisten yhteinen ominaisuus on ollut "uskovaishörhön" maine, eli siis Hengessä uskovat ovat kadonneet. He ovat olleet niitä, joita eivät nkts. kirkkohallitukset sekä muut kirkon sisäpiirityypit koskaan hyväksyneet, vaan halveksivat heitä. He olivat fanaattisia "hörhöjä", jotka eivät sulautuneet kirkon uuteen, moderniin sekaiseen massaan, joka halusi hyväksyä niin homovihkimisen, naispappeuden kuten monet muutkin uudet mieltymykset ns. hyvään elämään. He olivat syntisiksi itsensä tunnustavia vajavaisia ihmisiä, jotka pyysivät armoa joka ikinen päivä, koska se oli ainoa tapa pelastua.

14.1.2008

Israel ja palestiinalaiset paneutuvat rauhanprosessin ydinkysymyksiin
Julkaistu 14.01.2008, klo 09.14 (päivitetty 14.01.2008, klo 12.09)

Jerusalemin temppelivuori
Kuva: Pertti Aherva / YLE

Jerusalemin temppelivuori

Israel ja palestiinalaiset ovat alkaneet neuvotella rauhanprosessin ydinkysymyksistä. Maanantaina alkaneissa neuvotteluissa ovat esillä kiperimmät kysymykset eli Jerusalemin asema, Palestiinan valtion rajat ja palestiinalaispakolaisten kohtalo.

Jälleen askelen lähempänä rauhaa... mutta minkälaista rauhaa?

Hassua kun tyttäreni, joka on lukion ekalla, tekee uskonnon tunnilla kotitehtäväkseen nettipäivyriä, joka liittyisi uskonnolliseen nettiseurantaan. Hän valitsi yllätyksekseni Israelin rauhan ja Raamatun ennustukset. Hän soitti minulle ja kysyi neuvoa. Kävimme yhdessä läpi Raamatun ennustusten keskeisimmät osat ja juutalaisten historian kulku aivan Jeesuksen ajoilta saakka. Nyt odotellaan vain rauhaa, joka laukaisee Matteus 24 ennustuksen, sekä monet muut, jotka kertovat viimeisestä vihan ajasta.

Lisäksi on määrä keskustella juutalaissiirtokunnista Länsirannalla, vesivarantojen jakamisesta sekä turvallisuuskysymyksistä. Keskusteluja johtavat palestiinalaisten entinen pääministeri Ahmed Qurei sekä Israelin ulkoministeri Tzipi Livni. Sunnuntaina Ramallahissa Länsirannalla puhunut palestiinalaisten presidentti Mahmoud Abbas sanoi, että jos neuvotteluissa päästään yksimielisyyteen näistä aiheista, se tarkoittaa että lopullinen rauhansopimus on varma. Abbas lisäsi, että molempien osapuolten on myös pantava täytäntöön vuonna 2003 niin sanotussa tiekartassa sovittuja asioita. Tiekartta edellyttää muun muassa, että israelilaisten on keskeytettävä juutalaissiirtokuntien rakentaminen ja palestiinalaisten on lopetettava väkivaltaisuudet. Kumpikaan osapuoli ei ole tähän mennessä toteuttanut tiekartan sopimuksia. Yhdysvaltain presidentti George Bush vieraili viime viikolla Israelissa ja palestiinalaisalueilla. Bush tapasi molempia osapuolia ja kertoi olevansa toiveikas, että rauhansopimus saadaan allekirjoitettua tämän vuoden aikana. Maanantain vastaisena yönä kolme palestiinalaistaistelijaa kuoli Israelin iskussa Gazaan. Israelin ilmavoimien ohjus osui miehiä kuljettaneeseen autoon Gazan kaupungin lähistöllä. Israelin armeijan mukaan isku oli suunnattu Israeliin hyökkääviä palestiinalaismilitantteja vastaan.

10.1.2008

Bush: Lähi-itään rauha vuoden sisällä
Julkaistu 10.01.2008, klo 11.58

Presidentti George Bush
Kuva: ILPOOL

Yhdysvaltain presidentti George Bush uskoo, että Israelin ja palestiinalaisten välille solmitaan rauhansopimus vielä hänen presidenttikautensa aikana. Bushin valtakautta on jäljellä noin vuosi. Bush on parhaillaan kolmipäiväisellä Lähi-idän vierailulla.

Mielenkiintoisia aikoja eletään, hyvin mielenkiintoisia. Jeesus tulee "pilvissä vastaan" kuin varas yöllä, eli jos varas tulee, hän tulee yllättäen ja se ei tarkoita myöhään, vaan aikaisin. Siksi koko kristillinen maailma ajattelee, että rauhansopimus syntyy ja sitten... VÄÄRIN. Jeesus tulee jopa paljon ennen tuon sopimuksen lopullista tekoa ja sen allekirjoitustilaisuutta. Luopumus on jo tapahtunut, vain pedon ilmestyminen puuttuu.

Bush sanoi lehdistötilaisuudessa uskovansa Palestiinan valtion syntymiseen. Tämä vaatii Bushin mukaan tosin runsaasti ulkomaiden tukea. Bush varoitti Israelia, ettei sen pitäisi haitata palestiinalaisten turvallisuusvoimien kehitystä. Bushin isäntänä Länsirannalla toimiva palestiinalaisten presidentti Mahmud Abbas sanoi Bushin vierailun tuovan toivon todellisen rauhanratkaisun saamisesta. Abbas painotti, että Israelin on toteutettava oma osuutensa rauhansuunnitelmasta.

9.1.2008

Kristitty maailma liittää Jeesuksen toisen tulemisen Israelin rauhan syntymiseen
Matteus 24:1-2
Ja Jeesus lähti ulos pyhäköstä ja meni pois; ja hänen opetuslapsensa tulivat hänen tykönsä näyttämään hänelle pyhäkön rakennuksia. Niin hän vastasi ja sanoi heille: "Ettekö näe näitä kaikkia? Totisesti minä sanon teille: tähän ei ole jäävä kiveä kiven päälle, maahan jaottamatta." Ja kun hän istui Öljymäellä, tulivat opetuslapset erikseen hänen tykönsä ja sanoivat: "Sano meille: milloin se tapahtuu, ja mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki?"

Jeesus julisti Israelissa kolme vuotta ja lopuksi kiroaa viikunapuun, koska se ei ottanut häntä omakseen, vaan ristiinnaulitsi hänet. Lopussa on viite tulevaisuudesta ja armo.
Luukas 13:6-9
Ja hän puhui tämän vertauksen: "Eräällä miehellä oli viikunapuu istutettuna viinitarhassaan; ja hän tuli etsimään hedelmää siitä, mutta ei löytänyt. Niin hän sanoi viinitarhurille: 'Katso, kolmena vuotena minä olen käynyt etsimässä hedelmää tästä viikunapuusta, mutta en ole löytänyt. Hakkaa se pois; mitä varten se vielä maata laihduttaa?' Mutta tämä vastasi ja sanoi hänelle: 'Herra, anna sen olla vielä tämä vuosi; sillä aikaa minä kuokin ja lannoitan maan sen ympäriltä. Ehkä se ensi vuonna tekee hedelmää; mutta jos ei, niin hakkaa se pois'."

Rooman Kenraali Tiitus hävitti Jerusalemin vuonna 70 jKr aivan kuten Jeesus oli ennustanut
Markus 11:13-21
Ja kun hän kaukaa näki viikunapuun, jossa oli lehtiä, meni hän katsomaan, löytäisikö ehkä jotakin siitä; mutta tultuaan sen luo hän ei löytänyt muuta kuin lehtiä. Sillä silloin ei ollut viikunain aika. Niin hän puhui ja sanoi sille: "Älköön ikinä enää kukaan sinusta hedelmää syökö". Ja hänen opetuslapsensa kuulivat sen. Ja he tulivat Jerusalemiin. Ja hän meni pyhäkköön ja rupesi ajamaan ulos niitä, jotka myivät ja ostivat pyhäkössä, ja kaatoi kumoon rahanvaihtajain pöydät ja kyyhkysten myyjäin istuimet, eikä sallinut kenenkään kantaa mitään astiaa pyhäkön kautta. Ja hän opetti ja sanoi heille: "Eikö ole kirjoitettu: 'Minun huoneeni on kutsuttava kaikkien kansojen rukoushuoneeksi'? Mutta te olette tehneet siitä ryövärien luolan." Ja ylipapit ja kirjanoppineet kuulivat sen ja miettivät, kuinka saisivat hänet surmatuksi; sillä he pelkäsivät häntä, koska kaikki kansa oli hämmästyksissään hänen opetuksestansa. Illan tultua he menivät kaupungin ulkopuolelle. Ja kun he varhain aamulla kulkivat ohi, näkivät he viikunapuun kuivettuneen juuria myöten. Silloin Pietari muisti Jeesuksen sanat ja sanoi hänelle: "Rabbi, katso, viikunapuu, jonka sinä kirosit, on kuivettunut".

Israelin kansa, vaimo joka synnytti Jeesuksen, pakeni erämaahan ja sota syttyi taivaassa:
Johanneksen ilmestys 12:1-8
Ja näkyi suuri merkki taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleenä kaksitoista tähteä. Hän oli raskaana ja huusi synnytyskivuissaan, ja hänen oli vaikea synnyttää. Ja näkyi toinen merkki taivaassa, ja katso: suuri, tulipunainen lohikäärme, jolla oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea, ja sen päissä seitsemän kruunua; ja sen pyrstö pyyhkäisi pois kolmannen osan taivaan tähtiä ja heitti ne maan päälle. Ja lohikäärme seisoi synnyttämäisillään olevan vaimon edessä nielläkseen hänen lapsensa, kun hän sen synnyttäisi. Ja hän synnytti poikalapsen, joka on kaitseva kaikkia pakanakansoja rautaisella valtikalla; ja hänen lapsensa temmattiin Jumalan tykö ja hänen valtaistuimensa tykö. Ja vaimo pakeni erämaahan, jossa hänellä oli Jumalan valmistama paikka, että häntä elätettäisiin siellä tuhat kaksisataa kuusikymmentä päivää. Ja syttyi sota taivaassa: Miikael ja hänen enkelinsä sotivat lohikäärmettä vastaan; ja lohikäärme ja hänen enkelinsä sotivat, mutta eivät voittaneet, eikä heillä enää ollut sijaa taivaassa.

Kahteen kertaan samoin sanoin vahvistetaan ennustus viikunapuun virkoamisesta eloon.
Matt. 24:32
  Mutta oppikaa viikunapuusta vertaus: Kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat, niin te tiedätte, että kesä on lähellä.
Mark. 13:28
 Mutta oppikaa viikunapuusta vertaus: Kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat, niin te tiedätte, että kesä on lähellä. 

Vuonna 1912 Englannin armeijan Kenraali Allenby valtaa Jerusalemin ja luovuttaa sen juutalaisille. Toisen maailmansodan loputtua 1946 muuttaa 70 th. juutalaista Israeliin. Vuonna 1947 löytyvät Kuolleen meren kirjakääröt, joissa oli profeetan ennustus Israelin kansalle sen luvatusta maasta. Vuonna 1948 Israel itsenäistyy ja samana vuonna samoihin aikoihin maanjäristys Turkissa korkealla ylhäällä, Araratin vuorella paljastuu Nooan arkiksi tunnistetun laivanhylyn. Nämä kaikki todistavat ennustusten voimaa ja totuutta. 

Siitä asti Israel on sotinut alueellaan, joten Kristitty maailma rukoilee sinne rauhaa.
Matteus 24:6-8
Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua.

Vain Israelin rauha palestiinalaisten kanssa on toteutumatta ja silloin tulee loppu, joka ei ole huono asia, koska se on uuden aamun tuloa.
1. Tessalonikalaiskirje 5:3
Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.

Kun Israelin kansalle tulee loppu, eivätkä he pääse pakoon, on Jeesus itse heidät pelastava, näkyvällä paluullaan kulkemalla kaupunkiin Kultaisesta portista Jerusalemin itäpuolelta.

Päivä ja Kello

Otsikko

 Palvelu

09.01.2008 01:42

Israel aikoo sulkea Länsirannan Bushin vierailun ajaksi

Uutiset

07.01.2008 13:55

Gazassa ankara energiapula

Uutiset

05.01.2008 13:45

Israel aikoo karsia luvattomia siirtokuntia

Uutiset

05.01.2008 13:44

Israel jatkoi yöllä iskuja Gazaan

Uutiset

04.01.2008 16:51

Israelin pääministeri ja Jordanian kuningas tapaavat

Uutiset

04.01.2008 11:33

Israelin armeija on kiihdyttänyt iskujaan Gazan palestiinalaisalueelle

Uutiset

03.01.2008 12:59

Egypti päästi Hamas-johtajat rajan läpi Gazaan

Uutiset

31.12.2007 15:13

EU-avuksi merkityissä säkeissä räjähdysaineita Länsirannalla

Uutiset

28.12.2007 16:02

Lähi-idän johtajat kiistelivät siirtokunnista

Uutiset

27.12.2007 12:52

Israel ja Egypti sovittelevat välejään

Uutiset

26.12.2007 18:18

Israel puolusti rypälepommien käyttöä

Uutiset

26.12.2007 18:18

Lähi-idän neuvotteluissa ei sopua

Uutiset

25.12.2007 21:45

Israelin pääministeri torjuu Hamasin aselepoehdotuksen

Uutiset

25.12.2007 20:48

Israel jatkaa Länsirannan rakennushankkeitaan

Uutiset

25.12.2007 13:59

YK:n budjetin hyväksyntä vaati äänestyksen

Uutiset

24.12.2007 21:57

Israel ja palestiinalaiset jatkavat rauhanneuvotteluja

Uutiset

21.12.2007 14:37

Israelin pääministerille bunkkeri ydiniskujen varalta

Uutiset

21.12.2007 14:37

Lähi-idässä jälleen levotonta

Uutiset

20.12.2007 12:00

Hamas vetosi Israeliin tulitauon saamiseksi

Uutiset

19.12.2007 16:11

Israelin ilmaisku surmasi Jihad-komentajan

Uutiset

19.12.2007 16:11

Abbas: Siirtokuntien laajentaminen este rauhanneuvotteluille

Uutiset

18.12.2007 17:03

Palestiinalaisille luvattiin rahaa Pariisissa

Uutiset

18.12.2007 17:03

Lähi-idän kvartetti arvostelee Israelia siirtokuntien rakentamisesta

Uutiset

18.12.2007 10:13

Palestiinalaiset saamassa tuntuvasti talousapua

Uutiset

17.12.2007 16:41

Israel ja Hamas ottivat yhteen Gazassa

Uutiset

14.12.2007 11:17

Punainen Risti ja Maailmanpankki moittivat Israelia

Uutiset

14.12.2007 11:15

Pohjois-Korea aseistanut Hizbollahia ja tamilitiikereitä?

Uutiset

13.12.2007 09:53

Ikivanha Raamatun pala kiinnostaa Jerusalemissa

Uutiset

06.12.2007 13:43

Bush Lähi-itään tammikuussa

Uutiset

05.12.2007 14:18

Bush: Iran yhä uhka

Uutiset

04.12.2007 06:25

Israel vapautti palestiinalaisvankeja

 Uutiset

03.12.2007 15:16

Lehti: Israel tuhosi Syyriassa ydinasetehtaan?

Uutiset

03.12.2007 15:16

Gazalaiset pääsivät Egyptiin ensi kertaa kuukausiin

Uutiset

02.12.2007 13:36

USA veti Lähi-itä-lausuman takaisin YK:ssa

Uutiset

30.11.2007 12:51

Israel surmasi Hamasin jäseniä

Uutiset

28.11.2007 10:27

Lähi-idän konfliktin osapuolet sopivat rauhanneuvotteluiden aloittamisesta

Uutiset

27.11.2007 07:09

Syyria osallistuu Lähi-idän rauhankokoukseen

Uutiset

27.11.2007 07:09

Bush suhtautuu toiveikkaasti Lähi-idän rauhanmahdollisuuksiin

Uutiset

22.11.2007 13:32

Kanerva: Suomi pyrkii toimeliaisuuteen Lähi-idän politiikassa

Uutiset

03.11.2007 17:58

Palestiinalaisten presidentti tapasi Hamas-johtajia pitkästä aikaa

Uutiset

01.11.2007 14:17

Putin puolusti Venäjän oikeutta asevientiin

Uutiset

31.10.2007 19:48

Israel surmasi neljä palestiinalaista ilmaiskussa

Uutiset

31.10.2007 15:42

Palestiinalaiset haluavat takarajan oman valtion perustamiselle

Uutiset

31.10.2007 14:59

Israel harkitsee vielä sähkönjakelun rajoittamista

Uutiset

30.10.2007 14:42

Israelin Gazaan kohdistuvia energiarajoituksia arvostellaan

Uutiset

29.10.2007 17:14

Israel aloittaa Gazaa koskevat rajoitukset sunnuntaina

Uutiset

28.10.2007 19:04

Israel vähensi Gazan polttoainetoimituksia

Uutiset

27.10.2007 17:15

Olmert: Israel ei aiheuta humanitääristä kriisiä Gazaan

Uutiset

26.10.2007 17:33

Israel kiristää Gazan sähkönsaantia

Uutiset

25.10.2007 15:02

Gazan rajalla jälleen yhteenotto

Uutiset

23.10.2007 18:22

Ihmisoikeusjärjestöt huolissaan Gazan sairaista

Uutiset

17.10.2007 17:13

Al-Jazeera: USA:lta karkasi Patriot-ohjus

Uutiset

15.10.2007 14:33

NYT: Israelin isku Syyriassa kohdistui ydinreaktoriin

Uutiset

12.10.2007 09:54

YK:n Myanmar-julkilausuma lähes valmis

Uutiset

12.10.2007 09:54

Fatah ei valmis neuvottelemaan Hamasin kanssa

Uutiset

10.10.2007 17:01

Enemmistö israelilaisista Jerusalemin jakoa vastaan

Uutiset

09.10.2007 18:27

Olmert kehui Abbasin rauhanpyrkimyksiä

Uutiset

26.09.2007 17:48

Israelilaispankki katkaisee yhteytensä Gazaan

Uutiset

25.09.2007 16:35

Lähi-idän kvartetilta tuki rauhaneuvotteluille

Uutiset

24.09.2007 10:42

Lehti: Israelin kommandot hankkivat todisteita Syyrian ydinhankkeista

Uutiset

1.1.2008

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA -> vaikkakin uusi 2008 vuosi alkaakin vasta 1.4.2008
Liekö se 1.4. sekään ihan tarkka aika, mutta sinne päin ainakin, eli me eletään Nooan ajan ja Raamatullista syksyä nyt. Jeesuskin syntyi syksyllä.

31.12.2007

Abbas valmis antamaan Hamasille mahdollisuuden
Julkaistu 31.12.2007, klo 18.40

Palestiinan presidentti Mahmoud Abbas on sanonut olevansa valmis "kääntämään uuden sivun" Hamasin kanssa, mikäli järjestö luopuu vallastaan Gazan kaistaleella.
- Pyydän vallan kaapanneita ihmisiä kääntämään uuden sivun, Abbas sanoi Fatah-järjestönsä tapaamisessa maanantaina. Abbasin mukaan yhdenkään puolueen ei pitäisi syrjäyttää toista. Presidentti sanoi myös, ettei vallankaappaus tai sotilaallinen etulyöntiasema saisi kuulua sanastoon, vaan dialogin pitäisi vallita palestiinalaisten välillä. Abbas sanoi kuitenkin, ettei Hamasin kanssa keskustella ennen kuin järjestö luovuttaa valtansa Gazassa.

Tätähän tässä ollaan odotettu. 19.12. Hamas vetosi Israeliin tulitauon aikaansaamiseksi. Tähän ei suostuttu ehdoitta ja ehdot olivat rankat: "tunnustakaa Israel". Petos tapahtuu pian kulissien takana, jossa nämä kolme yhdessä tekevät liiton, tai miten vaan, kahdestaan, eli Palestiina ja Israel (Hamas, Fatah ja Israel). Liitossa on siis välittäjä, enkä yhtään hämmästy, jos siihen liittyy hopeassa mitattava kauppa. Se voisi olla vaikka jokin hopeainen symboli. Ihan mikä tahansa hopeinen, jonka israelilainen pettäjä saa. Antajankaan ei tarvitse olla Palestiinan edustaja, ehkäpä YK, tai jokin muu. Tuosta sen tunnistaa, joka tapauksessa, mikäli oikein ymmärsin Raamatussa tapahtuvan petoksen symbolin.

30.12.2007

EU-avuksi merkityissä säkeissä räjähdysaineita Länsirannalla
Julkaistu 30.12.2007, klo 02.16

Israelin armeija kertoo takavarikoineensa räjähteisiin käytettävää kemikaalia, jota oli yritetty kuljettaa Gazaan EU:n humanitaariseksi avuksi merkityissä säkeissä.

Israelin armeija ja tiedustelupalvelu löysivät Länsirannalla pysäytetystä kuorma-autosta 6,5 tonnia kaliumnitraattia. Kemikaali oli pakattu säkkeihin, joiden olisi merkintöjen perusteella pitänyt sisältää EU:n avustussokeria Hamasin hallitsemalle Gazan kaistaleelle. Kaliumnitraattia käytetään lannoitteena mutta sitä voidaan käyttää myös räjähteiden ja kotitekoisten rakettien valmistamiseen, joten Israel on kieltänyt aineen viennin palestiinalaisalueille Länsirannalle ja Gazan kaistaleelle.

Ollaan melkoisessa tilanteessa, johon on pakko pian syntyä järkevä ratkaisu ja se tulee olemaan petos. Ei Hamas luovuta vihaansa pois, vaan suostuu tekemään "rauhan", jolla ei ole pitkät jäljet, 1290 päivää ja siihen se loppuu. Petokseen tarvitaan vain kaksi osapuolta ja välittäjä Israelista. Kaikki menee ajallaan, mitään asiaa ei tule puuttumaan, vaan kaikki toteutuu, täsmälleen, kuten Raamattu sen kertoo. Ei asioita tarvitse värittää, vaan kohdata ne sieltä sellaisenaan, Pyhän Hengen välittämänä ja suoristavana ketjuna taivaallista informaatiota. Täytyy enneminkin pysyä erossa sellaisesta inhimillisestä asiasta kuin totuttu ja luotettu, faktaksi muuttunut olettamus, johon tuijotetaan sokeasti, jolloin ei huomata totuutta, joka onkin koko ajan ollut jopa ihan päällimmäisenä sokeassa kulmassa näkökenttää.

19.12.2007

Hamas vetosi Israeliin tulitauon saamiseksi
Julkaistu 19.12.2007, klo 17.20 (päivitetty 19.12.2007, klo 20.26)

Hania Ismail
Kuva: Reuters-TV
 

Palestiinalaisjohto on vedonnut Israeliin, jotta se lopettaisi hyökkäykset Gazaan ja purkaisi Gazaa vastaan asetetut pakotteet. Hamasia edustava pääministeri Ismail Hania teki harvinaisen vetoomuksensa israelilaisen TV-kanavan puhelinhaastattelussa eilen. Hania sanoi olevansa turhautunut yrityksiin saada Israel suostumaan tulitaukoon.
Gazan edellinen tulitauko rikkoutui toukokuussa. Sen jälkeen palestiinalaistaistelijat ovat ampuneet raketteja Israelin puolelle. Israel on vastannut ilmaiskuin Gazan alueelle. Hanian vetoomus tuli verisen päivän jälkeen. Eilen Israelin hyökkäyksissä kuoli 12 palestiinalaistaistelijaa, heidän joukossaan myös korkea-arvoinen komentaja. Hanian mukaan Israelin iskut ovat pilanneet palestiinalaisjohdon yritykset saada raketti-iskut loppumaan. Suurimman osan raketti-iskuista on tehnyt Islamilainen Jihad -niminen ääriryhmä. Israelin pääministeri Ehud Olmert pysyi kuitenkin tiukkana. Hän vakuutti, ettei sota ole vielä ohi, vaan Israel jatkaa terroristijärjestöjen johtajien jahtaamista.

Kun kelkka kääntyy, se kääntyy jyrkästi. Petoksen tekee 1/12 Juudas, joka saa palkkion. Tästä tulee olemaan kysymys, kun Ismael kääntää kelkan. Palkan maksaja ei suinkaan ole mikään Hamas, muista islamisteista puhumattakaan, vaan palkan maksaja on joko USA, EU tai jopa Venäjä. Se voi olla myös jokin maanalainen järjestö, kuten vapaamuurarit, Rooman klubi tai jokin sellainen. Palkan saaja, pettäjä on joku korkea-arvoinen talouspoliittinen henkilö, jolla on paljon valtaa Israelin keskuudessa ja sen hallituksessa.

17.12.2007

Palestiinalaisille luvattiin rahaa Pariisissa
Julkaistu 17.12.2007, klo 18.54 (päivitetty 17.12.2007, klo 22.21)

Pariisissa koolla olleet kansainväliset lahjoittajat ovat luvanneet talousvaikeuksista kärsivälle palestiinalaishallinnolle 7,4 miljardia dollaria eli noin 5,1 miljardia euroa kolmen vuoden ajalle.

Kokouksen tavoitteena oli kerätä 5,6 miljardia dollaria. Kokoon saatiin 7,4 miljardia, mikä ei ole lainkaan huono saavutus, Ranskan ulkoministeri Bernard Kouchner kehui. - Todellinen voittaja oli Palestiinan valtio ja sen pääministeri Salam Fayyad, Kouchner sanoi. Suurimmat avustussummat lupasivat Euroopan unioni ja Yhdysvallat. EU lupasi avustaa palestiinalaishallintoa ensi vuonna 650 miljoonalla dollarilla eli noin 450 miljoonalla eurolla. Pariisissa pidetty kokous oli jatkoa viime kuussa Annapolisissa Yhdysvalloissa pidetylle Lähi-Idän rauhankokoukselle, jonka tavoitteena on itsenäisen palestiinalaisvaltion muodostaminen ensi vuoden loppuun mennessä. Yhdysvaltain ulkoministerin Condoleezza Rice varoitti aiemmin, että maanantaina alkanut palestiinalaisalueiden kehittämistä käsittelevä kansainvälinen kokous on viimeinen yritys välttää palestiinalaishallituksen konkurssi.

Hamas pitää kokousta sodanjulistuksena
Länsimaat toivovat rahallisen avun tukevan presidentti Abbasin Fatah-puoluetta, joka kamppailee vallasta islamistisen Hamasin kanssa. Gazan kaistaletta hallitseva Hamas on ilmoittanut pitävänsä kokousta sodanjulistuksena. Avustuspaketti ottaa virallisesti huomioon Gazan epätoivoisen taloudellisen tilanteen, mutta suurimman osan avustuksista uskotaan päätyvän Fatahin hallinnoimalle Länsirannalle. Maailmanpankki on patistanut Israelia purkamaan tiesulut miehitetyllä Länsirannalla palestiinalaisille tarkoitetun talousavun perille menon varmistamiseksi. Maailmanpankki on varoittanut, että lisäraha ei pelasta palestiinalaisten taloutta, ellei Israel helpota palestiinalaisille ja näiden tuotteille asettamiaan liikkumisrajoituksia. Israel puolustaa tiesulkujen olemassoloa turvallisuussyillä. Virallisesti Israelin ja palestiinalaisten rauhanneuvottelut alkoivat viime viikolla, mutta esteitä rauhansopimuksen tiellä on paljon. Islamistijärjestö Hamas otti vallan kesäkuussa Gazan alueella ja Israel on sen jälkeen kiristänyt sotilaallista ja taloudellista kuristusotettaan alueesta. Myös Israelin päätös laajentaa siirtokuntiaan Jerusalemin lähestöllä ärsyttää palestiinalaisia.

Ihan saman tekevää, mitä Isamel - Hamas nyt puhuu, koska joku sellainen, jolla on oikeasti vanhan saatanan ja käärmeen mieli, antikristuksen henki, hän tekee pian heille ehdotuksen, joka kuulostaa niin hyvältä, että Hamaskin myöntyy rauhaan. Niinpä poistuu tämän asian pidättäjä, jonka jälkeen poistuu vielä seurakunta rukoillen pidättämästä maailman vallan siirtymistä kokonaan saatanalle.

7.12.2007

Elämme hyvin mielenkiintoisia maailmanhistorian vaiheita.
Uskomattomalta tuntunut ennustus toteutuu, kun vuonna 1946 muuttaa 70 000 juutalaista Israeliin...
Tästä alkaa 40 vuoden erämaavaellus ja 40 päivän tulva...

Hesekiel 47
3 Mennessänsä itää kohti mies, mittanuora kädessään, mittasi tuhat kyynärää ja antoi minun käydä veden poikki: vettä oli nilkkoihin asti. (1.)
4 Sitten hän mittasi tuhat ja antoi minun käydä veden poikki: vettä oli polviin asti. (2.) Sitten hän mittasi tuhat ja antoi minun käydä poikki: vettä oli lanteisiin asti. (3.)
5 Sitten hän mittasi tuhat: tuli virta, jonka poikki minä en voinut käydä, sillä vesi nousi uimavedeksi, virraksi, josta ei voinut käydä poikki. (4.)
6 Niin hän kysyi minulta: "Oletko nähnyt, ihmislapsi?" ja kuljetti minua ja toi takaisin pitkin virran rantaa.
7 Mutta kun minä tulin takaisin, niin katso: virran rannalla kasvoi hyvin paljon puita molemmilla puolin.
Niilo Ylivainio 1956: Näin suunnilleen hehtaarin kokoisen viljavainion. Seisoin sen reunassa. Minulla oli halu ruveta sitä leikkaamaan, mutta vainio oli vihreä. Kuva katosi niin kuin filmi katoaa. (1.) Sitten ilmestyi sama vainio taas. Nyt se näytti kypsältä, mutta kun katsoin sitä, siinä oli ohdakkeita ja juolaa. Taaskin minulla oli tunne, että pitäisi ruveta leikkaamaan. Mutta tämäkin kuva katosi. (2.) Sitten tuli kolmas kerta. Pelto oli muuttunut kullankeltaiseksi. Sellaiseksi kuin pellon pitää leikkuuaikana olla. (3.) Taas kuva katosi ja tuli sitten neljännen kerran. Tuuli nousi, idästä, toi synkkiä pilviä, isoja lonkoja, ne laskeutuivat alaspäin. Minulle tuli tunne, että tulossa on hirmumyrsky. (4.) Juuri silloin lähtivät vanhanaikaiset vankkurit liikkeelle. Tuli miehiä, jotka nostivat hirmuisella kiireellä lyhteitä vankkureille, leikattua viljaa, pilvien alla, tuulessa, mustien pilvien alla. Siihen päättyi näky.

Palataan takasin ennen tulvaa, eli aikaan ennen messiaanisia juutalaisia, kylmän sodan lopulle, liennytysaikojen alkuun...
(norjalaisnaisen kuvaus 1968)

(1.)... vuonna 1986 Nooa päästää ensimmäisen kyyhkyn... Reykjavikin rauhankokous, jonka jälkeen Gorbatsov alkoi lähettää juutalaisia kotiin Israeliin.

Kyyhkynen ei löydä sijaa maan päältä,
ei rauhaa, eikä messiaanisia juutalaisia.
Kyyhky palaa arkkiin....

(2.) Kuluu 7 vuotta 1993 Nooa päästää taas kyyhkyn, joka, joka merkitsee Bill Clintonin aikaansaamaa, rauhanaloitetta, jolloin tulvassa hukkuneet, edesmenneet johtajat jo kättelivät.

(3.) 7 vuotta on kulunut, vuonna 2000 kyyhky palaa, tuo suussaan rauhanviestin, sekä ilmoituksen messiaanisista juutalaisista Israelissa. Mutta palaa silti arkkiin koska ei löydä sijaa maan päällä.

Tästä alkaa arkin lastaaminen, käänteisellä tavalla, kuin Nooan aikoina. Samalla tavalla kuin ennen, Nooa lastasi arkin. Arkkia lastataan 7 päivää, jonka jälkeen Jumalan käsi sulkee oven, Nooan kalenterin 2007 (4.) ja meidän omana vuonna 2008 = (30.3.2008)


 Kyyhky löytää nyt rauhan maan päältä ja lisäksi on paljon messiaanisia juutalaisia.

Joka ikinen tapahtuma, tapahtui meidän kalenterissa syksyllä, elonkorjuun aikaan, josta on kevääseen, eli Nooan vuodenvaihteeseen "puoli hetkeä".
Lopulta kyyhky löytää maasta sijansa eikä siis palaa enää arkkiin.
Arkin ovi sulkeutuu ja lopun voit arvata...
"Avaa Herra meille ovi". VS: "Keitä te olette, menkää pois, sillä minä en tunne teitä".

6.12.2007

Suomi –Israel yhteenkuuluvuus
Leo Meller 2005 

Aikoinaan mm. Sakari Topelius sanoi: ”olemme kuin toinen Jumalan suosikkikansa Israelin jälkeen” ja Gustaf Johansson sanoi: ”olemme osa kadonnutta Israelia”.
Olen usein maininnut suomalaisista puheen ollen että olemmeko kadonnutta Isaskarin sukukuntaa (Israelin jälkeläisiä). Joskus jopa Luterilaisen kirkon papit sanovat että suomalaisilla on geenejä Israelin verenperinnöstä.
Miksi kaksi näin pientä kansaa kaukana toisistaan voivat olla toistensa kanssa kovin samanlaisia ja niin sanomattoman haavoittuvaisia, mutta silti niin merkittäviä. Kuten Wilkerson sanoi: ”koko idässä odotetaan aina mitä suomessa tapahtuu, ennen kuin tekevät mitään”.

Ajattelehan kahta lippua Suomi ja Israel. Sitten kun ajatellaan vanhoja papin asuja jolloin heidät puettiin koko valkoiseen ja Kasukka oli sininen. Sininen ja Valkoinen on Jumalan papin väri. Kun katselet alkuperäistä rukousviittaa, sekin on väriltään valkoinen ja sininen. Skandinaaviset maat seurasivat Tanskan lipun muotoja joka täytti hiljattain tuhat vuotta. Kun Suomi alkoi valmistella omaa lippuaan, niin siihen monen kokeilun jälkeen valittiin lopulta valkoisella pohjalla sininen risti, johon keskelle upotettiin pyhä tunnus, keltainen jalopeura. Suomella oli lippu vuosikymmeniä ennen kuin syntyi valtio nimeltä Israel. Israelin lipussa on kaksi valkoista linjaa ylhäällä ja alhaalla. Ylempi tarkoittaa pohjoista Israelia ja alempi eteläistä Juudaa, niiden keskellä on kilpi, Daavidin kilpi. Kun yhdistetään nämä liput pistämällä ne päällekkäin, sinulla on Jumalan papin värit, Israelin kuningaskunta ja Juuda, jotka yhdistyvät ristillä ja Daavidin kilven keskellä on Juudan jalopeura. Siinä on koko Raamattu.
Muistatteko sotaa 1967 jolloin Jerusalem vapautettiin? Juutalaiset vapauttivat sen kuudessa päivässä. Pääosin Israelilaiset ovat Juudan sukukunnista mutta kaikki Israelilaiset eivät silti ole Juudan maakunnasta, samalla tavalla kuin kaikki suomalaiset eivät ole savolaisia. Israelin asia ei siis ole yksin Israelin asia vaan koko maailman kristittyjen asia.
Kun tuo kuuden päivän sota käytiin ja se päivä jolloin tuo sota alkoi, Israelissa kaikkien merkittävien rakennusten saloissa liehui kahden maan liput. Toinen lippu oli Israelin lippu ja toisessa oli sininen risti, jossa oli keltainen jalopeura keskellä, se oli Suomen lippu. Koska mies Turusta, Rafael Paasio vieraili niinä tunteina kun kuuden päivän sota alkoi. Paasio lennätettiin pois maasta mutta kukaan ei ehtinyt laskea niitä Suomen lippuja ennen kuin sota oli loppunut ja Jerusalem vapautettu. Suomen lippu oli Kristuksen symbolina kun Israel voitti vihollisensa ja vapautti pyhän kaupungin, Jerusalemin.

Leo Meller 2005

...Jumala suojelee uutta kansaansa, eikä anna Suomen tehdä liittoa saatanan kanssa.
Älä saata meitä kiusaukseen ja päästä meidät pahasta".
Vaikka Venäjä on se paha, jota Jumala käyttää, estäessään sen liiton. Kun Jumala armahtaa, se ei todellakaan tarkoita sitä, että hyvinvointimme kasvaa entisestään, vaan juuri se onkin se pahempi paha, eli päin vastoin. Suomi kuolee pian, saadakseen lopulta elää taas... oppia uudelleen rukoilemaan, kiittämään ja Ylistämään Jumalaansa, jälleen molemmin käsivarsin, sekä Siunaamaan maailmaa.

Kuuntele: Sibelius Finlandia - Shalom Jerusalem

5.12.2007

Bush Lähi-itään tammikuussa
Julkaistu 05.12.2007, klo 01.54 (päivitetty 05.12.2007, klo 03.49)

1993 Jäykkää...

2007 Herkkää...

Vielä pieni ponnistus ja se syntyy, pää näkyy jo.

Yhdysvaltain presidentti George Bush aikoo matkustaa Lähi-itään tammikuun alussa, Valkoisen talon edustaja vahvisti myöhään tiistaina. Matkan kohdemaita ei vielä kerrottu.
Jo aiemmin tiistaina israelilaiset medialähteet kertoivat presidentti Bushin matkustavan ensimmäiselle virkamatkalleen Israeliin tammikuussa 2008. Edellinen Israelissa vieraillut Yhdysvaltain presidentti on Bushin edeltäjänä Bill Clinton vuonna 1998. Bush on aiemmin vieraillut Lähi-idässä vuonna 2003, jolloin hän tapasi Yhdysvaltain arabiliittolaisia Egyptin Sharm el-Sheikhissä ja osallistui Jordanian Aqabassa Israelin entisen pääministerin Ariel Sharonin ja Palestiinan silloisen pääministerin Mahmoud Abbasin tapaamiseen. Yhdysvaltain Annapolisissa marraskuussa järjestetyssä Lähi-itä-kokouksessa Israel ja palestiinalaiset sopivat käynnistävänsä rauhanneuvottelut uudelleen. Maat pyrkivät sopimukseen Palestiinan valtion perustamisesta vuoden 2008 loppuun mennessä. Annapolisin 44 maan kokouksen jälkeen Bush vakuutti maiden johtajille Yhdysvaltain ottavan aktiivisen roolin Lähi-idän rauhanneuvotteluissa.

3.12.2007

Israel vapauttaa palestiinalaisvankeja
Julkaistu 03.12.2007, klo 08.23

Israel on alkanut vapauttaa palestiinalaisvankeja hyväntahdon eleenä palestiinalaisten presidentille Mahmud Abbasille. Israelilaisten viranomaisten mukaan yli 400 palestiinalaista kuljetetaan linja-autoilla Länsirannalle ja Gazan kaistaleelle.
Israelin vankiloissa on tuhansia palestiinalaisia. Heidän vapauttamisensa on palestiinalaisten keskeisiä vaatimuksia. Palestiinalaishallinto oli vaatinut 2 000 vangin vapauttamista, mihin Israel ei kuitenkaan suostunut. Israel on vapauttanut nyt kolmessa erässä noin 770 palestiinalaista heinäkuusta lähtien. Vapauttamalla vankeja Israel haluaa vahvistaa palestiinalaisten presidentin Mahmud Abbasin asemaa kamppailussa islamistijärjestö Hamasia vastaan. Viime viikolla Israel ja palestiinalaishallinto ilmoittivat aloittavansa rauhanneuvottelut rauhansopimuksen solmimiseksi ensi vuoden aikana.

Rauha syntyy petoksen kautta. Petos täytyy tulla Hamasin toimesta, jossa on mukana kaikki Israelin viholliset. Rauha tulee olemaan pelkkää bluffia, joka sitten rikotaan, kun on kulunut kolme ja puoli vuotta. Mikään ei silti Raamatussa pakota Israelilaisia uhraamaan, eikä sen koommin rakentamaan temppeliä, koska se temppeli, johon "hävityksen kauhistus" tullaan asettamaan, pystytetään kolmessa päivässä ja se on pelkkä teltta. "He asettavat Pyhälle paikalle hävityksen kauhistuksen" sanoo Sanassa. Pyhälle paikalle ei ole sama asia kuin Pyhään paikkaan. Lopuksi minun on uskottava omaan näkyyni, jossa Iivana Julma asettuu kirkon pohjan päälle, eikä suinkaan kirkon sisälle. Pohjan päällä näyssä olivat pelkät kivetykset ja ikäänkuin nurkkamerkintäpaalut, jotka eivät suinkaan ole rakennuksen seiniä. Eli siis, koko Temppeliä ei tulla rakentamaan ensimmäisen kolmen ja puolen vuoden aikana ja sitä paitsi, uskon että koska taivaasta laskeutuu Uusi Jerusalem, se ei laskeudu minkään vanhan päälle, olevinaan neljäs temppeli. EI, vaan siinä on kolme porttia ja Temppeleitä on ollut jo kaksi, eli kolmas on tulossa. Lisäksi Israel ei usko mihinkään muuhun kuin itseensä, kunnes tulee heidän ahdistuksen aikojen vuoro, niinpä se ei tule aloittamaan uhrejakaan. Ruokauhrin ja teurasuhrin lopetus tarkoittavat säkkipukuisten todistajien tappamista. En tarkoita mitään lopettamista tappamalla vaan leipää ja viiniä, jotka silloin loppuvat, kun toinen ylösotto on tapahtunut. Vasta lopussa Israelin kansa huutaa Herran nimeä. Näistä monista syistä johtuen Herramme pääsee tulemaan kuin varas, koska moni odottaa asioita, joita ei koskaan tule tapahtumaan.

JATKUU 30.11.2007 AIEMMAT KIRJOITUKSET >>