7.4.2017

Kolmas sarvi väistyy pedon edestä

Assad kolmas

Ensin Mubarak, sitten Gaddaf ja vihdoin ja viimein Assad = kolme sarvea pedon edestä


22.3.2017

Miten kaikki maat ja kansat voivat kumartaa petoa, kuten Raamattu sanoo?

Kumartaa petoa
Ilmestyskirjan peto muodostuu siis ainakin Islamista. Se on nyt melkoisen selvää ainakin. Ja yksi sen päistä, jota oli kuoliaaksi haavoitettu, joka on melkoisella varmuudella ISIS joka saa juuri nyt sen kuolinhaavan. Mutta se toipuu ja nousee niin että koko maa seuraa ihmetellen tuon pedon nousua.
Samalla Islamiin ilmestyy tämä laittomuuden ihminen jota ensimmäiseksi pedoksi myös kutsutaan ja sama ilmestyskirjan profetia sopii näihin molempiin, sekä ISIS:n että tähän petoon, joka nousee merestä, elikkä ei Levant alueelta (luvattu maa), vaan jostain kauempaa. Pohdin sitä Astanaa mahdollisena paikkana siellä Kazakstanissa.
Menemme nyt sitten siihen raamatunlauseeseen.
Joh.ilm. 13:1-9 Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan.
Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?"
Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta. Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat.
Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot. Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta. Jos kenellä on korva, hän kuulkoon.

No niin, lähdetääs hiukan perkaamaan tätä ihan aluksi otsikon mukaan, miten kaikki kansat voivat kumartaa petoa. Selitys löytyy islamilaisesta invaasiosta koko maailmassa. Islam on levinnyt kaikkeen maailmaan, jopa meille Suomeen jossa tällaista ei ole ennen ollut. Kyseessä on siis Islamin uskon levittäytymisestä kaikkiin kieliin ja maihin. Se selittyy sitten helposti, miksi kaikki kumartavat petoa, koska nyt ne kumartavat Mekkaa mutta kun peto ilmestyy ja ilmoittaa olevansa suuri Allah, niin siinä kohtaa Mekka lakkaa olemasta ja ko. toinen peto joka nousee maasta, siis Levanttialueelta, saa kaikki nämä kansat kumartamaan petoa ja sen kuvaa, jonka nämä tekevät.

Tällä tavalla toteutuu tämä ongelmallinen raamatunlause.

Elikkä siis, ensimmäinen peto nousee merestä, joka tarkoittaa että se PÄÄPETO jota vastaan kukaan ei pysty sotimaankaan, nousee jostain maasta joka on ilmeisesti sekä Venäjän että myös Kiinan suojeluksessa, Kazakstan.

Aikoinaanhan 2006 loppukesästä minä näin vahvan uninäyn. Minulle näytettiin kirkon pohja jossa ei vielä ollut seiniä, vaan vasta pohjakivetykset ja kulmaliput mihin seinät tulevat. Sitten minulle sanottiin että tähän "asettuu Iivana Julma" ja sitten toistettiin vielä voimakkaasti että "ja vaikka muut sanoisivat mitä tahansa, se on Iivana Julma".
Tämä profetia kannattaa pitää mielessä ja miettiä kun aika tulee että mikä merkitys sillä on. Nimittäin Venäjä liittyy ensimmäisen pedon nousuun vahvasti, jo siksikin että ilmestyskirjassa lukee lause että "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?" Se ei ole vähän sanottu, jos Natokaan ei voi sotia sitä vastaan.
Sitten kun huomaatte että jälleen Raamatussa seisoo muuten tarpeeton lause, ilman morsiamen ylösottoa: " Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat." Elikkä peto pilkkaa temmattuja, jotka asuvat Taivaassa. Nämä ovat juuri temmattu ja tuoreessa muistissa, kaikkien tiedossa. Tämä peto siis pilkkaa kadonneita Pyhiä jotka asuvat jo siinä kohtaa Taivaassa. Arvata vaan saattaa mitä pilkkasanoja tämä tulee käyttämään.

Sitten pedolle annettiin valta käydä sotaa kaikkia Pyhiä vastaan ja voittaa heidät. Kyseessä on siis tempauksen jälkeen niistä jotka ottivat sanasta vaarin, etsivät öljyn lamppuihinsa ja jäävät odottamaan mitä seuraavaksi tapahtuu. heistä tulee Pyhiä, koska toinen tempaus on vielä edessäpäin ja vain ensimmäisessä ylösnousemuksessa oleville ei toisella kuolemalla ole valtaa, joten heitä kutsutaan Pyhiksi, kuten ilmestyskirja tässä tekeekin. Ensimmäinen ylösnousemushan alkoi jo kauan ennen Nooaa, Hanokin ylösnousemuksella, sitten Elian ja sitten Jeesuksen aikaan nousi jo paljon ihmisiä. Morsiamen tempaus kuuluu Pyhien ylösnousemukseen samoin häävieraiden ylösnousemus on ensimmäinen. Se jälkeen en ole minä ainakaan löytänyt enempää ylösnousemuksia. Sen sijaan olen löytänyt lauseen joka tukee tätä toista, elikkä vain ensimmäisessä ylösnousemuksessa osansa saaneihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, niin tämä katkeaa ennen Jeesuksen näkyvää paluuta, koska siinä puolestaan sanotaan että kun Jeesus tulee, annetaan jokaiselle ansionsa mukaan. Tarkoittaa että he pelastuvat jotka huutavat vain Herran nimeä mutta heihin toisella kuolemalla on valta, eikä kukaan kykene synnittömyyteen, joten jokaisen palkka tulee olemaan kuolla, nimittäin tuhatvuotiskaudella ei ole vielä kuolemattomuus voimassa. Jesaja 65 sanotaan että nuorin kuolee 200-vuotiaana ja synnin kiroukseen joutuu satavuotiaana. Näihin lopullinen tuomio on vasta se ratkaiseva tuomio. Siellä tosin sanotaan myös että sinä aikana voi Pyhittyä, joka taas tarkoittaa kuolemattomuuden voimaantuloa.

No sitten sille pedolle annettiin maan päällä asuvaisia vastaan ja voittavan heidät. Muslimien invaasio on ollut koko ajan käynnissä ja pian niitä on joka paikassa niin paljon että ne saavat yhä enemmän ja enemmän valtaa. Ne ovat monissa maissa jo aivan lähellä sitä pistettä että saavat siellä täyden vallan.
 
Mutta sitten jos mennään vielä siihen toiseen petoon, joka nousee maasta, elikkä Levanttialueelta Israelin ympäristömaista ja Syyrian pohjoisosassa on tämä pieni kaupunki jossa on sellainen torni johon Mohammdin tai tämän heidän messiaan on tarkoitus ilmestyä.
No jos ajatellaan asiaa tarkemmin, niin nythän Islamissa on Allah, joka on heidän Jumalansa ja tällä on profeetta, Mohammed... siis peto yksi Allah ja peto kaksi, Mohammed joka on heidän messias.
Katsokaas miten kuvaavasti siellä kerrotaan toisesta pedosta kun otat sanomani ensin vertaukseksi rinnalle:

Joh.ilm 13:11-15 Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme. Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.

Jätin kuvauksesta tahallaan pois pedon merkin, jottei se alkaisi hämätä liikaa meitä. Sen merkin kohdalla voimme ottaa hiukan takapakkia, koska se voi olla muutakin kuin ihonalainen siru, koska se voi toimia vain paikallisesti sillä alueella. Mene ja tiedä?


Yhteissummana pidän hyvänä ymmärtää, ettei nämä kaksi petoa ole keskenään kuin paita ja peppu rinnakkain, vaan toinen peto toimii Israelin ympäristömaissa ja ensimmäinen peto siellä kaukana, kunnes se saapuu sitten viiemin Israeliin ja julistaa itsensä Jumalaksi, jonka jälkeen nämä pedot toimivat enemmän yhdessä.

 
No mutta punnitkaa sanani ja pitäkää mikä hyvää on.


9.3.2017

ISIS johtajan pedon tunnismerkistö on myös lähes täyttynyt

Abu
Sekä Osama bin Laden että tämä Abu Bakr al-Baghdad ovat äärimmäisen lähellä pedon todellisten tunnusmerkistöjen täyttäjinä, eikä sellasten "suuri ja mahtava antikristus, musta tuntuu hyvältä vaihtoehdolta-tyyppi" joita kaikki nämä Obamat, Putinit ja Gorbatsovit ym. Trumpit edustavat.
Näillä kahdella pikkujohtajalla on molemmilla ollut pieni valta, toisella Al Qaida ja toisella ISIS, sekä molempia voidaan kutsua nimellä laiton, molemmat ovat lainsuojattomia ja kansainvälisesti etsintäkuulutettuja ja siis myös kadonneita, jotka voivat ilmestyä. Kukaan ei voi ilmestyä jos on jo julkisesti esillä, joten Raamattu ei ole tässäkään kohtaa mikään sellainen joka ontuu sanoissaan, vaan ihminen on sellainen ontuva joka keksii omiaan.
Tämän Abun ja Osaman suurin ja ainoa ero on kuolettava miekanhaava päässä. Abulla ei tiettävästi ole sellaista, eikä häntä ole tiettävästi julistettu kuolleeksi. Osama bin Ladenia kyllä ammuttiin päähän, ainakin kuvissa ja kuinka ollakaan, myös Raamattu antaa vihjeen tässä samassa asiassa "ikäänkuin" Joh.ilm. 13:3 Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Peto on siis ilmiselvästi Islam ja yksi sen päistä on tämä laittomuuden ihminen, josta niin paljon puhutaan. Olisi myös aika luontevaa että petoa tullaan kumartamaan. Sehän on islamilainen tapa kumartaa Mekkaan mutta kun tämä laittomuuden ihminen julistaakin olevansa jumala ja pakottaa kansan kumartamaan tätä tai sen kuvaa, niin yhtälö onkin yhtäkkiä käsinkosketeltavan valmis.

Mitä tämä ikäänkuin kuoliaaksi haavoitettu tarkoittaa?
Ja myös herää kysymys mitä nämä kolme edellistä petoa oikein olivat, jos ISIS oli se neljäs hirmuinen, joka selvästi on polkenut kaiken alleen. Olivatko nämä edelliset kolme Al Qaida, Hizbullah ja Hamas? Vai onko parempia ehdotuksia? Miettiköön kukin sitä, minä en ainakaan välitä tämän enempää.


7.3.2017

Tuossa toissayönä näin unta että profetiat alkavat toteutua

Näin toissayönä sellaista unta että yhtäkkiä profetiat joita oli julkaistu ja monia joita oli haukuttu väärinä, alkoivatkin toteutua kirjaimelleen. Näin kuinka moni tajusi vasta kun profetia täyttyi kuinka tarkasti se profetia oli loppujenlopuksi ilmoitettu. Kaikki olivat ihmeissään tästä seikasta ja pelkäsivät.
Sitten yhtäkkiä taivaanrantaan tuli venäläinen hävittäjälaivue ja kuulin huudon, no nyt ne tulee. Koneet lensivät päältämme yli.

Moni asia on niin liipasimella että pian näiden asioiden on melkeinpä alettava vyöryä. Homoliittoja on alettu tehdä jatkuvasti, Trumpin asemasta puhutaan jo todella vakavaan sävyyn, jonka erottaminen nostaisi koko maan sisällisodan partaalle. Siellä on toinenkin puoli joka ei kyllä sietäisi sen erottamista, vaan alkaisi kauhea mielenosoitusten aalto.

ISIS alueet ovat kohta vallattu ja saadaan piste sodalle, joka saisi aikaan rauhan levant alueelle, joka olisi se mistä puhutaan Daniel 9:27 ja Matteus 24:15-17 jakeissa. Kevät näyttää... ja Omeriin on enää 90 päivää.


Mutta tuosta pedon esilletulemisesta vielä voisin veikkailla että Astana paikkana voisi olla melkoisen hyvä sille. Tuo uni minkä sain on myös merkittvässä asemassa, koska siinä oli jotain sellaista joka antoi uskoa että vanhat profetiat, jotka ovat jo niinkuin unohdettu ja tyrmätty väärinä, tulevatkin yllätykseksi monille täydellisesti toteutuneena esille. Tämä valaa jonkilaista liekkiä vielä jopa Osama bin Ladeninkin perään, jota ei ole varsinaisesti koskaan todistettu kuolleeksi. Siitä on vain pelkkiä valokuvia ja USA:n virallinen lausunto todistajineen, joka on hyvin kyseenalainen. Esimerkiksi miksi tuosta joukosta joka kävi tämän surmatyön suorittamassa, ei ole elossa montaakaan ja kuollieta on mennyt hiukan hämärästi pois. Se herättää yhtä paljon kysymyksiä kuin nämä lukuisat Putinin diplomaattien kuolemat.
Täytyy muistaa vielä että Osamaa ammuttiin päähän. Pedolla on kuolinhaava juuri päässä!
Lisäksi kolmen tärkeimmän merkin joukossa on tämä sekka että sillä oli pieni valta. KYLLÄ! Ja sitten se että hän on ollut kadonnut. Kukaan ei voi ilmestyä, ellei ensin katoa jonnekin.

Osamassa on kaikki pedon tunnusmerkit kirjaimellisesti ja täydellisinä.


18.1.2017

Olli "Nokialainen" puhuu että Trump olisi antikristus

Minä olen tunnetusti hyvin analyyttinen, enkä halua antaa Raamatussa mitään mennä ohi korvien ja käytännön analyysin, vaan haluan ymmärtää ettei Raamattua ole ensinnäkään tehty pelkän ihmisen toimesta, vaan korkeamman voiman, Jumalan ohjaamana, joka ei sinne anna mennä mitä tahansa turhaa. Siksi minä tarkastelen Raamattua erittäin suurin suurennuslasein.
Antikristuksen tunnusmerkit tosiaan täytyy täyttyä! Ei kuka tahansa voi olla se mistä puhutaan Joh.ilm. 13. luvussa ja pitää muistaa että näitä ei ole vain yksi, vaan kaksikko, väärä profeetta ja peto, jota antikristukseksi kutsutaan. (vaikka minusta antikristus on väärä termi edellenkin käyttää ko. henkilöstä).
Olli siis puhuu että Donald Trump olisi antikristus. Okei, no ensinnäkään antiksistuksella pitää olla kuolinhaava ja pieni valta historiassa ja koko maa seuraa tämän kuolinhaavan paranemista. Tässähän riittää sitten Trumpille skenaariota.

Amerikan presidentti, eikä yhdenkään maan korkeinta johtoa voida kutsua hyvällä mielelläkään pieneksi vallaksi, joten aina jos joku nimitetään ministeriksi tai miksikä tahansa tässä kategoriassa, hän ei todellakaan ole antikristus, eikä sellaiseksi muutu. Sama koskee maailman suurimpien yrittysten ja vaikutusvaltaisimpien henkilöiden luetteloa, jossa Putin oli viimeksi ykkönen ja Trump valitettavasti kakkonen, joten vaikeaa on Trumpista enää tehdä ns. "pienen vallan omannutta henkilöä".


12.8.2016

Pedon nousussa ja ilmestymisessä on nyt ilmennyt merkittävä yhtälö

Moni profetia alkaa saada uusia ulottuvuuksia ja täyttymyksensä. Nimittäin tämä Turkin tapahtuma muuttaa tilanteen perin erilaiseksi, mikä se oli vuosikymmenet.
Venäjäähän normaalisti kutsutaan Googiksi mutta kun alun perin juuri Turkki on ollut se varsinainen Goog, jonka kautta venäläiset ovat saaneet juurensa. Kielen ja uskontonsa he ovat perineet kreikkalaisilta.
Hesekiel 38 saa nyt täyttymyksensä, koska perusrunko joka yhdessä hyökkää aikanaan Israeliin, koostuu (Roos ja Toogarma) Venäjästä, Turkista, Iranista, (Kuus ja Puut) Etiopiasta, Sudanista ja Syyriasta. Nämä yhdessä!
Vielä muutama kuukausi sitten ajattelin että Venäjän on jotenkin vallotettava Turkki, mikäli se mielii sen kanssa liittoutua. Mutta yhtäkkiä kaikki kävi muutamassa tunnissa päälaelleen. Nyt Turkki on selvästi työntämässä natoa ja USA:aa ulos maasta ja ottamassa avosylin Venäjän vastaan.
Profetia kuuluu että Jeesus saapuu pilviin, kun venäläiset saapuvat Konstantinopoliin, elikkä siis Istanbuliin. Tämä voisi tapahtua varmaankin nyt ihan milloin tahansa, jos Turkki niin haluaa.

Vilna Gaonin sanoma 1700-luvulla:
Kun kuulette, että Venäjän joukot valtaavat Krimin, tietäkäätte, että messiaaninen aika on alkanut ja hänen askeleensa alkavat kuulua. Sitten kun kuulette, että Venäjän joukot ovat saavuttaneet Konstantinopolin, teidän on
syytä laittaa yllenne sapattivaatteet, koska se tarkoittaa, että Messias tulee millä hetkellä hyvänsä.

 
Sitten se toinen merkillepantava seikka, Syyrian tilanne, jossa Venäjällä on vahva rooli jo nyt, kuten olla pitää. Siellä ei enää Assadia haluta, mikäli mielitään rauha tehdä, joten Venäjä kääntää kelkan heti kun Assadille löytyy sellainen johtaja tilalle, joka miellyttäisi kaikkia osapuolia. TÄMÄ ON SE PEDON PAIKKA, nimittäin Islamin Mahdin ennustetaan ilmestyvän juuri siellä pohjoisessa Syyriassa pikkukaupungissa Dabiqssa. Tarkemmin sen kaupungin tornissa, josta huudetaan rukouksia.
Pieni sarvi työntää edestään kolme kuningasta, joista yksi on ainakin sitten tämä Assad. Ovatko muut Arabikevään jo syrjäyttämiä hallitsijoita, kuten Gaddafi ja Mubarag? Ken tietää!
14.6.2016

Uusi Osama bin Laden

Osama bin Laden
Tässä miehessä täyttyi juuri nyt lähes 1:1 samat merkit kuin Osama bin Ladenissa, joka on ainakin minun mielestäni ollut vahvin ennakkosuosikki pedoksi Pyhälle paikalle. Nyt tässä häntä ei enää tarvitse edes kaivaa haudan takaa esille, mutta yksi mikä tältä puuttuu, on päässä oleva kuolettava haava. Se on pedon merkittävin merkki ja se on Osamalla edelleen ja tällä se sitten jää nähtäväksi. Mutta nämä olemassa olevat merkit ja esitutkinta on kyllä jo melko mittava pedoksi ehdolle.... tai miksi tämä kiiltokuvamaailma sitä nyt haluaa "mediaseksikkäästi" kutsua, antikristus. En vaan tiedä koska tämä maailma tajuaa lukea Raamatusta, mitä tuo suussa sulava sana antikristus merkitsee. Se Raamatun antikristus, eli antikristuksen henki ei kuitenkaan ole sama henkilö, jota Paavali kutsuu laittomuuden ihmiseksi, jossa toki on mm. antikristuksen henki vaikuttamassa. Ilmestyskirjan lopussahan sanotaan että "peto ja väärä profeetta" eikä antikristus ja väärä profeetta.
Antikristuksestahan nimenomaan Johannes puhui ja sama henkilö kirjoitti ilmestyskirjan, joten ei hän sekoile näiden termien kanssa tuossa asiassa. Antikristuksen henki on Kristus vastainen henki, saatanan henki ja peto on laittomuuden IHMINEN.
Antikristus ei tule lihaksi, vaan on edelleen henkiolento, joita on paljon. Tämä toki tulee näyttäytymään selkeästi laittomuuden ihmisessä, jota sitten ilmestyskirjassa pedoksi myös kutsutaan. Hänessä vaikuttaa myös antikristillisyyden henki, joka vastustaa Jeesusta, kuten toisaalta tietenkin kaikki saatanan valtojen henget.

Mutta tässä miehessä saattaa olla vielä ilmestyessään nuo kaikki merkit. Olkaa tarkkana!


11.4.2016

Voiko järjestö ISIS kadota, jotta se voisi sitten "ilmestyä"?

Olen aina ollut loogisen ajattelun puolestapuhuja. Minulle ei kelpaa koskaan puolivillaiset selitykset, joita moni suoltaa Raamatun tulkinnassa ja vetoamalla sitten kun joutuu selittelemään, aina Jumalan viisauteen. Raamattu on ihmistä varten kirjoitettu, eikä Jumalaa varten, joten ihmisten siis ehdottomasti pitää Raamattuun kirjoitettu asia myös loogisesti ymmärtää.

Tästä lähtökuopasta minä haluan katsoa näitä kaikkia ennustettuja tapahtumia ja symbolisestikin kirjoitettuja profetioita. Nämä jakeet ja sanat eivät saa muodostaa mitään ylitsepääsemätöntä tiedettä, vaan ne on oltava avattavissa ainakin rukouksessa.
Eli jos Raamattu antaa selviä vihjeitä pedon ulkoisesta habituksesta ja ennen kaikkea siitä, mikä erottaa minkäkin elementin. Monikaan ei näe asioita siten että kun Raamatusta on koottuna erilaisa viittauksia jostain, niin se ei välttämättä olekaan sama kuin jossain joka on yleisetsi luultu sen tarkoittavan samaa asiaa. Eli ei välttämättä osata kohdistaa kuvauksia oikeisiin elementteihin.
Esimerkiksi henkilö, ryhmä tai tunnistettava joukko ja kansa, ovat kaikki erilaisia elemettejä. Sitten tulee vielä henkimaailma, enkelimaailma ja se "the thing" maailma jota kutsutaan ufoilmiöksi. Nämä saattavat tuoda lisää mausteita tunnistaa mistä on milloinkin kyse.
Nyt on jo sen verran paljon eroteltavaa, että tämä meneekin hankalaksi, koska on Danielin pedot, ja ilmestyskirjan pedot, seitsenpäiset pedot ja sen selässä vielä se kuuluisa päihtynyt portto. Sitten on yksittäisiä asioita, kuten ainakin peto, lohikäärme ja väärä profeetta. Nämä yksittäiset asiat voi nähdä siitä että niille on kuvattu olevan selvästi lihallinen ruumis, koska ne heitettiin lopussa tuliseen järveen.
 
Asiaan siis jo!
Nyt kun puhutaan pedosta, jolla oli kymmenen sarvea ,joista kolme reväistiin se yhden edestä, niin kyse on melkoisella varmuudella Islamista, jolla on monia päitä ja sarvia, eli johtajia. Nämä sarvet voivat olla myös haaraorganisaatioita, kuten ISIS.
Elikkä siis, voisiko ISIS olla nyt se katoava peto? Mielestäni ei voi, koska se kadonnut täytyy olla kadonnut ihmislihassa... ilmestyäkseen.
Jos ISIS tuhotaan ja oletetaan että se saa miekanhaavan päähänsä, niin pään vielä ymmärtää, että se pää oli Syyriassa ja se tuhotaan mutta sitten sen täytyy ilmestyä ja koko maa seurasi ihmetellen pedon nousua. Tämän sanoman täytyy täyttyä loogisesti, eikä sillä tavoin puolivillaisesti sinnepäin. Ihmisten täytyy huomata että OHHOH, tuossahan kävi juuri niin kuin Ilmestyskirjassa se sanottiin.
Elikkä sanan täytyy toteutua, ollakseen Jumalan antama näkysanoma Johannekselle tai Danielille.
 
Osama bin Laden on edelleen mysteerimies ja täyttäisi täydellisesti jo päähän ammutun kuolinhaavankin osalta laukauksen muodossa, joka ammuttiin toukokuun 5. päivä vuonna 2011 Afganistanissa ja ruumis vain pudotettiin ilman todisteita valtamereen. Mies siis kadotettiin totaalisesti, eikä siitä kukaan osaa sanoa varmaa miten asia oikein on mennyt.
Elikkä jos Osama vaikka olisi tämä lihassa tuleva Islamistien suuri johtaja, joka korottaa itsensä Allahiksi saakka, niin kyllä se tekisi ISIS:llekin vielä tilaa nousta uudelleen ja pedon nousua varmasti seuraisi koko maailma.
 
Tähän tuskin saamme varmuutta, ennekuin nämä asiat alkavat tapahtua!


25.3.2016

Islam saatanan uskonto

Kun nämä terroriteot tapahtuvat, niin koko muu islamistinen maailma sanoutuu julkisuudessa irti näistä tapahtumista ja tuomitsevat maltillisesti ne. Tarkoitan maltillisuudella sitä, etteivät he syytä muslimiveljeä teoista, vaan sanoutuvat vain irti tästä. Tässä on siis iso sydämen asian ero.
Uskallan väittää ihan vanhalla Jeesuksen opeilla, hedelmistä te tunnette... että nämä kaikki islamistit tuntevat sydämessään hyvänolon tunnetta kun nämä terroriteot tapahtuvat ja hihittävät itsekseen asialla.
Istuin silloin aikoinaan eräässä pitseriassa pian WTC torni-iskun jälkeen ja huomasin kun takahuoneessa kaksi "random" Lähi-idän kaveria katseli tv:stä Al Jazeera kanavaa, jossa käsiteltiin ko. 9.11.2001 terroritekoa. Huomasin heidän eleistään, puheenparresta ja hyväntuulisuudestaan että he nautiskelivat tapahtumalla. Islamilainen on siis aina saman hengen johtama, eikä tee eroa muslimin ja toisen muslimin välillä näissä peruskysymyksissä. Koraani käskee tappaa kaikki vääräuskoiset, elleivät nämä käänny Islamiin. Tämä on rasistisin ja häikäilemättömin uskonto minkä tiedän.
 
Nyt kun meillä on käsillä nämä terroriteot, joista länsimainen muka maltillinen Islam on irtisanoutunut, niin heidän tekonsa ja yrityksensä näyttää todellista uskonnollista luonnettaan ei anna mitään merkkejä siitä että väittämänsä irtisanoutuminen pitäisi mitenkään paikkansa.
Jos he olisivat esimerkiksi huolissaan omasta hyvinvoinnistaan, niin he olisivat jo vaikuttaneet kaikkialla maailmassa näihin väkivaltaisiin Islamin haaroihin. He olisivat lähettäneet omia lähetyssaarnaajiaan tuonne kriisialueille kertomaan väkivallan mahdottomuudesta ja he olisivat yrittäneet kaikin keinoin saada pelastettua lapsisotilaita ja itsemurhapommittajiksi itsensä ympäripuhuttuja omalla Islaminjohtoisella tavallaan. Vaan ei... nämä eivät ole tehneet asialle mitään, eivät edes lentolehtisiä pudota ISIS:n alueelle, jossa he horjuttaisivat mm. marttyyriksi aikovien käsitystä kuoleman jälkeisestä valheesta, joka heille on syötetty itsemurhaiskun seurauksena.
Länsimäinen maltillinen Islam saisi paljon aikaan pelkästään tahtomalla sitä. Mutta kun heillä on sama herra, mikä on itsemurhapommittajilla ja ISIS:n kätyreillä, niin lopputuloshan näkyy kammottavan mätinä, piikikkäinä ja kitkerinä hedelminä.


24.3.2016

Islamin yhden pään kuolinhaavan syntyminen


Kuolinhaava
Ilm. 13:3 Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa.

Eipä ole eikaakaan kun rauhaa aletaan rakentaa morsiamen poistuttua, kun kuolinhaava paranee ja koko maa... tarkoittaa tuota Levanttialuetta, eli luvatun maan rajoja, sen reunamille asettuu "rantahietikolle" peto ja kuolinhaava alkaa parantua. Sitten koko maa saa ihmetellä kun tämä peto nousee ja kurottautuu aina taivaisiin saakka, jos kykenisi.
Joka tapauksessa se saa rauhan aikana hirmuisen vallan, jolla se sitten iskee kun aika on kypsä.
Kaikki muut maat keskittyvät oman maansa ongelmien ratkomiseen ja poliittisiin rahankuvioihinsa. Näin ollen peto, siis tuo islamistinen äärisiipi saa rauhassa kehittyä.


7.12.2015

Enpä kauheesti ihmettelis jos islamistisen valtion nimeksi annettaisiin Babylon

Babylon
IS-tänään: Julki vuotaneet Isisin salaiset suunnitelmat paljastavat terroristiryhmän tarkat kaavailut perustaa Islamilainen valtio.
Isisin sisäiseen käyttöön laadittu ohjeisto kertoo, miten järjestö aikoo luoda Syyriaan ja Irakiin valtion, jolla olisi keskushallinto, valtiovarainministeriö sekä taloussuunnitelma, jotta valtio toimisi omavaraisesti, uutisoi The Guardian.
24-sivuisessa ohjeistossa on suunnitelmat luoda kansainvälisiä suhteita, toimintavalmiita propagandaoperaatiota sekä keskitetty öljy- ja kaasutalous.
Islamilaisen valtionhallinnon perusteet -niminen ohjeisto paljastaa, ettei Isis tavoittele yksinomaan väkivaltaista terrorismia, vaan kaavailee toimivaa yhteiskuntaa terveys-, koulutus-, 
liike-elämä-, viestintä- ja työpaikkalaitoksineen.
Heinä- ja lokakuun välille 2014 päivätty ohje neuvoo myös rakentamaan Isisin taistelijoille koulutuskeskuksia. Vetaraanitaistelijoille suositellaan vuosittaisia täydennyskoulutuksia uusimpien aseiden ja taistelukeinojen käyttämiseen.
Ohjeistus paljastaa myös suunnitelmat kouluttaa ja värvätä lapsia Isisin riveihin.
Guardian kertoo saaneensa ohjeistuksen haltuunsa Isisin kanssa bisnestä tekevän miehen kautta.
Taistelua Isisin edeltäjäjärjestöä ISIä vastaan Irakissa johtanut yhdysvaltalainen kenraali Stanley McChrystal suosittelee ohjeistukseen tutustumista.
– Se on todellakin ainutlaatuinen ja kiehtova. Jokaisen, etenkin lännen poliitikkojen pitäisi lukea se.
– Jos lännessä Isis nähdään vain stereotyyppisena porukkana psykopaattisia tappajia, niin me aliarvioimme vakavasti heidät, varoittaa McCrystal.
 
Timo Myllyniemi


2.12.2015

Koko maailma yhdessä koontuu sinne missä raato on - pedon raato

IL - Kamerun vapautti 900 panttivankia, surmasi 100 Boko Haramin taistelijaa

Kamerunin joukot ovat tappaneet yli sata nigerialaisen ääri-islamistijärjestön Boko Haramin taistelijaa. Viime viikolla tehdyssä operaatiossa vapautettiin lisäksi lähes 900 panttivankia. Asiasta tiedottivat sekä armeija että puolustusministeriö.
Puolustusministeri Josep Beti Assomo kertoi valtakunnallisella radiokanavalla, että erikoisoperaatio toteutettiin Nigerian rajaseudulla 26.-28. päivä marraskuuta. Assomo kuvaili taisteluja "siivousoperaatioksi". Lisäksi joukot takavarikoivat Assomon mukaan suuren määrän ammuksia, aseita ja "Isisin lippuja".

Boko Haram
Koko maailma on yhtenä miehenä menossa lopettamaan ISIS ja sen kaikki kymmenen päätä, jotka eivät vielä olleet saaneet kuninkuutta. Mutta kuinka käy, peto nujerretaan kyllä ja se käy äkkiä... mutta yhtäkaikki, koko maa tulee seuraamaan ihmetellen pedon nousua tuhkasta ja kuinka sille on ilmestynyt uusi/vanha karismaattinen johtaja jolla tuntuu olevan jotain perin yliluonnollista hallussaan.
 
Johanneken ilmestys 13 luku:
 
ENSIMMÄINEN PETO
1-9 Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?" Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta. Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat. Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot. Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta. Jos kenellä on korva, hän kuulkoon.
 
10 Jos kuka vankeuteen vie, niin hän itse vankeuteen joutuu; jos kuka miekalla tappaa, hänet pitää miekalla tapettaman. Tässä on pyhien kärsivällisyys ja usko.
 
TOINEN PETO
11-17 Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme. Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.
 
18 Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.


22.11.2015

Palestiinalainen evankelista ymmärtää saman minkä olen täällä julistanut - Islam on peto

Peto Islamista
Video: mpg4 (400mb)

Lisään tähän vielä erään kommenttini joka tuli mieleeni, että Mahdi ja "Jeesus" ovat yhdessä Islamin näkemys lopunajan merkkihenkilöistä. Näiden kahden on ennustettu yhdessä Islamin profetioiden mukaan ilmestyä siinä jossain Syyrialaisessa tornissa, jonka jälkeen nämä yhdessä taistelevat pahoja juutalaisia vastaan ja voittavat heidät. Näissä kahdessa Islamin ennustuksen henkilöissä heijastuu selvästi Johanneksen ilmestyksen 13. luvun mukainen "peto ja väärä profeetta" kaksikko, joissa antikristus on eräs hyvin vahva osa-alue.


30.10.2015

Nimimerkki "exapa" ajatuksia ihonalaisesta mamukortista

Tässä taas yksi pieni askel ihmiskunnalle, mutta ensisijaisesti sellainen kohti pedon valtakuntaa. Kaikki käteisen käyttö pitää saada pois. Se on johdantoa tietysti sirulle, joka voidaan kätevästi asentaa myös vastaanottokeskuksen terveydenhuollon yhteydessä. Kuten artikkeli toteaa, ”Onhan se aika hassu tilanne, että käteisrahaa tällä tavalla vielä joudutaan käyttämään”.
Onhan se nyt ihan hassua, sillä toinen artikkelissa esiin tuleva asia onkin:
"Ongelma tällä hetkellä on, että tuhansilla oleskeluluvan saaneilla ei ole riittäviä henkilöpapereita pankkitilin avaamiseksi."
No mikähän siis olisi se ultimate-ratkaisu, jolla voitaisiin sekä todistaa henkilöllisyys, että käyttää maksuvälineenä tuo kömpelön käteisen rahan sijaan ? No, ehkä joku keksii sellaisenkin tässä lähitulevaisuudessa...
 
http://www.hs.fi/politiikka/a1446008445378
 
”Prepaid-korttia on suunniteltu jo parin vuoden ajan. Olemme kilpailuttaneet kortin toimittajaehdokkaita ja olemme edenneet seulontavaiheeseen”, selvittää maahanmuuttoviraston vastaanottoyksikön johtaja Jorma Kuuluvainen.
Korttia on myös tarkoitus kokeilla kymmenessä vastaanottokeskuksessa.
Kuuluvainen toivoo, että kortti olisi käytössä ensi vuoden alkupuolella.
”Onhan se aika hassu tilanne, että käteisrahaa tällä tavalla vielä joudutaan käyttämään”, Kuuluvainen lisää.


26.10.2015

Suuren Babylonin poliisivoimien mainosvideo - pedon merkkiä vailla valmis

Abu Dhabi - Suuri Babylon
Abu Dhabin poliisivoimien mainospätkä on kuin suoraan videopelistä.
Yhdistyneiden arabiemiirikuntien sisäministeriö on julkaissut YouTube-kanavallaan Abu Dhabin poliisivoimien toimintaa ja huipputeknisiä välineitä esittelevän lyhytelokuvan.
Noin kuuden minuutin mittainen video pitää sisällään nopeita urheiluautoja, helikopterin, huikeaa teknologiaa kasvojentunnistuksineen sekä liudan poliisiautoja. 
Kun superautolla ajelevan öljysheikin kaasujalka alkaa painamaan liikaa, tarvitaan poliisiltakin hieman normikalustoa 
tehokkaampia kulkuneuvoja. Video huipentuukin Nissan GT-R -poliisiauton ja Ferrari 458 Italian kaksintaisteluun. Tuotannossa ei selvästikään ole rahaa säästelty. Hollywood-tasoinen lopputulos tuo mieleen Need for Speed -kaahailupelit. Mutta kaikesta tästä huolimatta, tämä on totta ja tähän ei enää tarvita kuin ihonalainen siru ja kaikki muu on jo valmiina. Kasvojentunnistusteknologiaa käytetään avuksi todisteena ja identifiointi sirun kautta.
Kukaan ei pääse enää pakoon petoa ja sen tällaista koneistoa.


24.10.2015

Vihjeitä ilmestyskirjan pedon henkilöllisyyden selvittämiselle

Antikristuksen määritelmä - antikristus on henki, ei liha. Sellainen joka kieltää Jeesuksen Kristuksen Jumalan poikana on antikristus!

1. Johanneksen kirje 4:14-15 Ja me olemme nähneet ja todistamme, että Isä on lähettänyt Poikansa maailman Vapahtajaksi. Joka tunnustaa, että Jeesus on Jumalan Poika, hänessä Jumala pysyy, ja hän Jumalassa.

1. Johanneksen kirje 2:22 Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan.

Putin ei kiellä Jeesusta, samoin kuin Obama, päin vastoin!
Älkää edelleenkään puhuko antikristuksesta, vaan pedosta ja väärästä profeetasta. Koko maailmaa vaivaa mediaseksikäs sana, antikristus, joka on "VASTAKRISTUS". Ei Raamattu lupaa mitään vastakristusta tulevaksi missään kohtaa, vaan peto joka korottaa itsensä jumaluuteen asti ja tälle apuri/kätyri joka tekee ne ihmeet, jolla petoa pannaan kumartamaan, väärä profeetta.
On siis kaksi lopunajan pahuuden merkkihenkilöä, jotka Raamattu on profetoinut, eikä mitään antikristusta.

Sitten kun vielä pedosta puhutaan että sillä oli pieni valta! Hetkinen... eihän yhdenkään maan päämiestä koskaan voisi kutsua että sillä oli pieni valta. Pieni valta tarkoittaa jonkin pienen järjestön johtajuutta tai isomman alijohtajuutta. Vai mitä?!
Venäjän presidentillä on maailman toiseksi suurin valta, ellei sitten jopa suurin. Pedon tunnusmerkki on Raamatun mukaan että peto on kuitenkin lihaa ja verta:

Dan. 7:7-8 Sen jälkeen minä näin yöllisessä näyssäni, ja katso, oli neljäs peto, kauhea, hirmuinen ja ylen väkevä; sillä oli suuret rautaiset hampaat, ja se söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa. Se oli erilainen kuin kaikki edelliset pedot, ja sillä oli kymmenen sarvea. Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellisistä sarvista reväistiin pois sen edestä. Ja katso, sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät, ja suu, joka herjaten puhui.


Dan. 7:11 Minä katselin, ja silloin, niiden herjaavien sanojen tähden, joita sarvi puhui, minun katsellessani peto tapettiin, ja sen ruumis hävitettiin ja heitettiin tuleen palamaan.


Dan. 8:9 Ja yhdestä niistä puhkesi esiin sarvi, alussa vähäpätöinen. Se kasvoi suuresti etelään päin ja itään päin ja Ihanaan maahan päin.


Dan. 11:21 Ja hänen sijaansa nousee kelvoton, joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa. Hän tulee keskellä rauhaa ja anastaa juonilla kuninkuuden.


Ilm. 17:12 Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa.


Peto on siis yksi noista sarvista ja vähäpätöisempi kuin muut, koska se puhkesi muiden isompien sarvien välistä, joten tuo lopullinen peto on todellakin vähäpätöinen alussa.
Ilmestyskirjan petoa on siis turha hakea maailman merkkihenkilöistä.


27.9.2015

Koipoin Verkkouutisen jutun sellaisenaan, koska se kertoo asiasta varsin hyvin

Maailmanlopun jouduttajat: miksi ISIS taisteli kaikin voimin syrjäisestä 3 000 asukkaan kylästä?

Damaskoksen torni
Will McCants on kirjoittanut uutuusteoksen The ISIS Apocalypse. Siinä kerrotaan islamilaisen valtion, ISIS-järjestön, maailmasta ja sen julistaman tuomiopäivän taustoista. McCants on käynyt läpi myös lännessä ennen tuntemattomia arabiankielisiä lähteitä.
Islamilainen valtio taistelee tuomiopäivää edistääkseen ja jouduttaakseen. Maailmanlopun ja paratiisin kerrotaan tulevan juuri nyt, ei joskus tulevaisuudessa.
ISIS:n ideologian yksi länsimaisittain uskomaton piirre on, että järjestö odottaa lopun aikojen moniin vaiheisiin kuuluvaksi 
myös Jeesuksen paluuta. Samaan aikaan järjestö katkoo päitä kristinuskon Jeesuksen seuraajilta. ISIS pohjaa toimensa ennustukseen, jossa heidän vain profeettana pitämänsä Jeesus palaa taistelemaan uskottomia vastaan - muslimien rinnalla.
ISIS:n mielestä palaava Jeesus vie muslimit sotaan juutalaisia vastaan, jotka taistelevat antikristuksen puolesta. Jeesus "murskaa krusifiksin, tappaa siat, poistaa suojeluveron ja saa hyvinvoinnin virtaamaan kunnes kukaan ei tarvitse enempää", islamilaisen valtion emiirin profetiassa todetaan.
Kun ISIS helmikuussa 2015 mestasi 14 oransseihin vankipukuihin puettua Egyptin kristittyä, kertoi juontajan ääni videolla, että maailma katsoo tätä osana sotaa, joka kestää, kunnes Jeesus laskeutuu taivaasta.
Antikristuksen tullessa ISIS uskoo Jeesuksen laskeutuvan valkoiseen minareettiin Damaskoksesta itään.
Helmikuussa 2013 ISIS:n puhemies julisti, että he eivät laske "tätä lippua, ennen kuin esitämme sen Jeesukselle, Marian pojalle, ja viimeinen meistä taistelee Pettäjää (antikristusta) vastaan".
McCantsin mukaan ISIS välttelee huolellisesti puhumasta ennustuksesta, jonka mukaan antikristus ilmestyy Shamin eli Syyrian ja Irakin väliselle alueelle. Islamilainen valtio sijaitsee juuri siellä.
Kirjan mukaan Lähi-idän arabikevät sai monet muslimit uskomaan, että maailmanloppu on lähellä. Mielikuvituksen sanotaan kiihtyneen mielenosoituksista vuosikymmeniä jatkuneen pysyvän tilan jälkeen. Tuolloin vuonna 2012 kyselyssä puolet muslimeista uskoi, että muslimien pelastaja Mahdi ilmestyy minä päivänä hyvänsä.

Mustan lipun merkitys

Syyria on ennustuksissa tuomiopäivän viimeisten taistelujen paikka. Syyrian väkivaltaisuuksien sanotaan tehneen tuomiopäivän tulkinnoista vaikeita vastustaa.
ISIS halusi alusta asti olla enemmän kuin valtio. Sen lipussa on profeetan sinetti. Lipun musta väri sisältää merkittävää lopun ajan symboliikkaa. ISIS:n mukaan lippu ei symboloi vain Irakin hallitusta ja kalifaattia, vaan on tulossa olevien viimeisten päivien lopullisen taistelun airut.
Musta lippu liittyy Mahdiin, jonka odotetaan tulevan viimeisiin taisteluihin uskottomia vastaan.
ISIS perustettiin aikanaan kiireellä, koska järjestön johtava tuomari sanoi Mahdin tulevan vuoden sisällä. Kalifaatin piti olla pystyssä viimeisiä taisteluja varten.
Alkuvaiheen johtajista Abu Ayyub al-Masri oli Irakin al-Qaidan johtajan, välitöntä tuomiopäivää julistaneen al-Zarqawin seuraaja. Al-Masri oli onneton johtaja, mutta myös hän julisti Mahdin tulevan minä päivänä hyvänsä.
Al-Masri sanoi heidän olevan armeija, joka antaa Mahdille mustan lipun. ISIS:n johtajat todella uskoivat heidän olevan oikea valtio, ryhtyivät sotaan myös Irakin al-Qaidaa vastaan ja alkoivat kohdella kaikkia vastustajiaan brutaalisti.
Masrin ja Abu Umar al-Baghdadin tultua tapetuiksi tilanne oli uusi. Johtoon nousi Abu Bakr al-Baghdadi. Nyt ISIS sanoo hänen olevan yksi oikeamielisistä kalifeista, joka hallitsee ennen maailmanloppua.

Daqibin tärkeys

Välittömän maailmanlopun ennustusten mentyä pieleen ISIS ei enää puhu niin paljon Mahdista vaan sanoo antavansa lippunsa palaavalle Jeesukselle.
Ensimmäiset kalifit onnistuivat lähes tuhoamaan ISIS:n, kun Mahdin paluuseen uskoneet miehet toimivat vailla ajatusta huomisesta. Nykyään todetaan vain ryhmän kalifeja tietävän, koska Mahdi tulee. Hänen sanotaan voivan olla kuka tahansa.
Huomio on siirretty kalifaatin, valtion rakentamiseen. Messiaaninen odotus on viilennyt, mutta apokalyptinen retoriikka kuitenkin vain kovenee. Se on esillä kaikkialla järjestön toimissa.
Tuomiopäivästä ja lopun ajoista puhuminen on kirjan mukaan ulkomaisille taistelijoille tärkein syy tulla ISIS:iin. He haluavat tulla viimeisen taistelun paikoille. Sisällissodat alueella antavat lisää uskottavuutta.
Syyrian pohjoisosassa sijaitseva Dabiq oli kesällä 2014 kiivaiden taistelujen kohde, jonka valtaamiseen ISIS laittoi kaikkensa. Vain 3 000 asukkaan syrjäinen kylä on kuitenkin sotilaallisesti aivan merkityksetön.
Tapahtumien syynä on Dabiqin asema islamin ennustuksissa: tuomiopäivä tulee, kun muslimit voittavat Rooman al-Amaqissa tai Dabiqissa. Dabiq on islamille samaa kuin Armageddon kristinuskossa. ISIS on nimennyt myös lehtensä Dabiqiksi.
Kun USA alkoi harkita sotatoimia ISIS:iä vastaan, kannattajat pitivät kirjaa "Rooman" koalitioon liittyneistä maista. "30 valtiota puuttuu 80:sta, jotka kokoontuvat Daqibiin ja aloittavat taistelun", eräs kannattaja twiittasi uskomuksen. "Ristiretki päättyy Daqibiin".


21.9.2015

Danielin kirjan lopusta kolmannen ja laajan tason hengellinen veratus - tulkintaa

(olen merkinnyt värillä viittaukset ilmestykirjan ja Danielin välillä, jossa tarkoitetaan samaa)

Johanneksen ilmestys 12:1-10 Ja näkyi suuri merkki taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleenä kaksitoista tähteä.
Hän oli raskaana ja huusi synnytyskivuissaan, ja hänen oli vaikea synnyttää.
Ja näkyi toinen merkki taivaassa, ja katso: suuri, tulipunainen lohikäärme, jolla oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea, ja sen päissä seitsemän kruunua; ja sen pyrstö pyyhkäisi pois kolmannen osan taivaan tähtiä ja heitti ne maan päälle. Ja lohikäärme seisoi synnyttämäisillään olevan vaimon edessä nielläkseen hänen lapsensa, kun hän sen synnyttäisi. Ja hän synnytti poikalapsen, joka on kaitseva kaikkia pakanakansoja rautaisella valtikalla; ja hänen lapsensa temmattiin Jumalan tykö ja hänen valtaistuimensa tykö. Ja vaimo pakeni erämaahan, jossa hänellä oli Jumalan valmistama paikka, että häntä elätettäisiin siellä tuhat kaksisataa kuusikymmentä päivää.
Ja syttyi sota taivaassa: Miikael ja hänen enkelinsä sotivat lohikäärmettä vastaan; ja lohikäärme ja hänen enkelinsä sotivat, mutta eivät voittaneet, eikä heillä enää ollut sijaa taivaassa. Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa.
Ja minä kuulin suuren äänen taivaassa sanovan: "Nyt on tullut pelastus ja voima ja meidän Jumalamme valtakunta ja hänen Voideltunsa valta, sillä meidän veljiemme syyttäjä, joka yöt ja päivät syytti heitä meidän Jumalamme edessä, on heitetty ulos.

Daniel 12 luku
1-4 Siihen aikaan nousee Miikael, se suuri enkeliruhtinas, joka seisoo sinun kansasi lasten suojana. Ja se on oleva ahdistuksen aika, jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kuin kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti. Mutta siihen aikaan pelastetaan sinun kansasi, kaikki, jotka kirjaan kirjoitetut ovat. Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen. Ja taidolliset loistavat, niinkuin taivaanvahvuus loistaa, ja ne, jotka monta vanhurskauteen saattavat, niinkuin tähdet, aina ja iankaikkisesti. Mutta sinä, Daniel, lukitse nämä sanat ja sinetöi tämä kirja lopun aikaan asti. Monet sitä tutkivat, ja ymmärrys lisääntyy.

5-9 Ja minä, Daniel, näin, ja katso, siellä seisoi kaksi muuta, toinen virran tällä rannalla, toinen virran tuolla rannalla. Ja toinen sanoi pellavapukuiselle miehelle, joka oli virran vetten yläpuolella: "Kuinka kauan on vielä näitten ihmeellisten asiain loppuun?" Ja minä kuuntelin pellavapukuista miestä, joka oli virran vetten yläpuolella, ja hän nosti oikean ja vasemman kätensä taivasta kohti ja vannoi hänen kauttansa, joka elää iankaikkisesti: "Siihen on vielä aika, kaksi aikaa ja puoli aikaa. Ja kun pyhän kansan yhden osan hajotus on loppunut, silloin nämä kaikki täyttyvät." Ja minä kuulin, mutta en ymmärtänyt, ja minä sanoin: "Herrani, mikä on oleva näitten päätös?" Niin hän sanoi: "Mene, Daniel, sillä ne sanat pysyvät lukittuina ja sinetöityinä lopun aikaan asti. Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät.

11-13 Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää. Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää. Mutta sinä, mene, siksi kunnes loppu tulee; ja lepää, ja nouse osaasi päivien lopussa."

Matteus 24:15-20 Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa-joka tämän lukee, se tarkatkoon- silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille; joka on katolla, älköön astuko alas noutamaan, mitä hänen huoneessansa on, ja joka on pellolla, älköön palatko takaisin noutamaan vaippaansa. Voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä! Mutta rukoilkaa, ettei teidän pakonne tapahtuisi talvella eikä sapattina.

Kaikki hävityksen kauhistus viittaa selvästi Islamiin ja sen temppeliin Kalliomoskeijaan, koska Islamin pahuus näkyy jo niin saatanallisena ettei sitä voi enää muuksi muuttaa.

Kalliomoskeija
Pidetään nuo yllä olevat raamatunpaikat ikään kuin kirjanmerkkeinä, joihin palataan aina kun halutaan poimia sieltä jotain merkittävää.
En halua kuulostaa miltään kaikkitietävältä, koska me kukaan emme ole sellainen. Tyylini kirjoittaa vaan saattaa joskus kuulostaa että pidän itseäni muita parempana tai kaikkitietävänä. Olen kuullut tällaista puhuttavan joissain piireissä koska olen aika peräänantamaton ja se tekee minusta yhdellä tavalla vain vahvan persoonan. Todellisessa elämässä, jos minut joku tuntee, hän tietää että teen kompromisseja asioista joista sellaisia voi tehdä, osaan sanoa olleeni väärässä, osaan pyytää anteeksi, perua puheeni ja olla vaikkapa ihan hiljaa ja kuunnella muita. Harva vaan tuntee minut ja elää netistä saamiensa olettamustensa varassa.

Ja nyt minun on pakko muistuttaa että kun tätä lähden perkaamaan, niin sanon että Raamatun profetioista löytyy aina kolme tasoa, ruumiillinen, henkinen ja sielullinen taso. Ihan sama kuin on Isä, poika ja Pyhä Henki ja ihan samoin kun on ihmisellä ruumis, henki ja sielu. Raamatun profetioissa on ruumiillisen tason konkretia, sitten siellä on vertasukuvallinen, eli näkymätön konkretia ja lopuksi hengellinen joka ei ole konkreettinen. Profetioissa on myös muita alueita, kuten suppea henkilöllinen tai perhekohtainen, sitten laajempi kansallinen ja sitten koko luomakuntaa koskettava. Myös ajallisesti Raamatun profetiat ovat melkoisia taipumaan. Eli profetia voi merkitä samassakin lauseessa muutamasta päivästä aina luomakunnan alkupäiviin saakka, joten profetiat ovat erityisen vaikeita tulkita ilman Pyhää Henkeä. Kerroksien avaamiseen tarvitaan hengen voimaa.
 
Daniel 12:11 sanotaan että siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää, muttei sano mihin se on. Uskon että Daniel panttasi sitä koska tässä koko luvussa on kahdesti sanottu että tämä pysyy suljettuna lopun aikaan asti. Tämä 1290 päivän päätös on niin kamala että Matteus 24 luvussa 15. jakeesta eteenpäin kuvaa sitä. Minun mielestäni se nyt on vaan ehdottomasti vain yksi ja sama, ISLAM.
Ensin huomioidaan että Jeesus kun nousi ylös Taivaaseen, siellä syttyi sota jota johti suuri enkeliruhtinas Mikael, joka jäi sitten juutalaisen kansan suojaksi elikkä vaimon suojaksi joka pantiin erämaahan piiloon 1260 vuodeksi.
Jokapäiväinen uhrimme, Jeesus Kristus poistui ja Daniel kuvaa kaikkea sitä aikaa sanaparilla "siitä ajasta..." joka oli aikavälillä kun Jeesus nousi, siihen kun Islam syntyi 600-luvulla ja hävityksen kauhistus seisoi Pyhällä paikalla jo vuonna 689 jälkeen. Tätä ajanjaksoa Daniel tarkoitti puhuessa "siitä ajasta".
Danielillehan enkeli jakoi henkilökohtaisesti ajanjaksot siten että kaikki tapahtuu kun ensin on yksi aika, Daniel-Jeesus, sitten kaksi aikaa, Jeesus-Islam, ja toinen aika, Islamin aika 687-689:stä lopunaikaan 1947 ja siitä vielä se puoli aikaa sitten 1947:stä aina Jeesuksen näkyvään paluuseen.

Näin äkkiseltään kun palaan tuohon yhtälöön että sota syttyi Taivaassa, jota johti Mikael ja sen jälkeen saatana heitettiin alas. Kuinka kauan tämä sota meidän ajassamme saattoi kestää, koska tämän mukaan Israelin kansan suojelu alkoi vasta vuonna 687 ja sitä ennen saatana olisi täytynyt heittää maan päälle. Noh, Jumalan kello on varsin outo meille, joten en osaa sanoa.
Joka tapauksessa Kalliomoskeija päätettiin rakentaa 687 mutta kivi kiveltä se alkoi kohota vasta vuosina 689 ja valmistui vuoteen 691 jKr.
 
Vuodesta 687 kun Kalliomoskeijasta tehdään aikomus +1260=1947 jolloin aikomus Israelin valtiosta päätettiin perustaa YK:n lauselmalla ja saman vuonna löytyivät Kuolleen meren kirjakääröt, joissa oli ennustukset Israelin uudelleen syntymisestä.
 
Vuodesta 689 kun Kalliomoskeijaa alettiin konkreettisesti rakentaa +1260=1949 jolloin Israelin valtiota alettiin rakentaa konkreettisesti muuriin ja vallihautohin, torneihin ja toreihin asti, kuten Raamattu asian ilmoittaa.
 
Vuodesta 689 kun lisätään Danielin merkityksellä asiaa mainitsematon luku 1290pv/vuotta, se osuu ERITYISEN TÄREKÄÄN VUOTEEN 1979 jolloin Ajatollah Khomein aloitti tämän pahuuden laittomuuden ihmisenä ja suurena ensimmäisenä Imaamina, eli uskonnollisena johtajana "ilmestymällä" Iraniin maanpaosta olleena Ranskassa. Siitä hetkestä alkoi ääri-islamistinen vallannousu kaikissa Lähi-Idän maissa.
Iran 1979 ja 2013
Ääri-islamistinen vallankumous lähtee siis Iranista vuonna 1979 Saahin syrjäyttämisen seurauksena.

Ruhollah Mousavi syntyi Khomeinin kaupungissa vuonna 1902. Hänen isänsä Seyyed Ahmad Musavi Hindi oli muuttanut Iraniin Uttar Pradeshista, Intiasta vuonna 1834 paetakseen Brittiläistä valtaa. Khomeini nimettiin ajatollaiksi 1950-luvulla.

Hänet karkotettiin šaahi Mohammad Reza Pahlavin hallinnon vastaisten lausuntojensa vuoksi Iranista vuonna 1964. Khomeini asui maanpaossa 14 vuotta, aluksi Najafissa, Irakissa, joka on šiialaisten pyhä kaupunki, kunnes hän muutti Bursaan, Turkkiin, jossa hän asui väliaikaisesti ennen muuttoaan takaisin Irakiin. Vuonna 1978 Irakin silloinen varapresidentti Saddam Hussein karkotti hänet maasta. Khomeini yritti matkustaa Kuwaitiin, mutta päätyi Neauphle-le-Château'n, Pariisin esikaupunkiin. Hän saapui Ranskaan luultavasti pelkällä turistiviisumilla eikä anonut turvapaikkaa.
Hän palasi Iraniin alkuvuodesta 1979, kun šaahi oli lähtenyt maasta. Hän ei halunnut palata ennen kuin šaahi olisi lähtenyt. Palattuaan kotimaahansa hän nousi maassa valtaan runsaan kuukauden kuluttua.
Hallitusaikanaan Khomeinista tuli laajan henkilökultin keskipiste. Vallankumoukseen osallistuneet vapaamieliset muslimit kokivat, että tiukkoja islamilaisia lakeja kannattanut papisto oli pettänyt heille annetut lupaukset kansanvallasta ja ihmisoikeuksista. Khomeini kuoli vuonna 1989.
 
Kuvissa: Khomeini laskeutumassa lentokoneesta palattuaan Teheraniin vuonna 1979 ja heti tultuaan valtaan Khomeini määräsi, että Iranissa otetaan käyttöön tiukat islamilaiset lait. Naiset menettivät monia oikeuksiaan ja islamilaiset pukeutumissäännökset kirjattiin lakiin.


Tähän asti on siis tultu... Kalliomoskeijan valmistusvuoteen lisättynä Danielin ja Johanneksen ilmestyksessä samaan profetiaan sisällytettävät kaksi lukua osuvat hämmästyttäviin merkkipaaluihin, 1947 ja 1979 vuosille.
 
Enää jää Danielin kirjassa luku 1335 päivää tähteelle. Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää. Mitä se tarkoittaa, on tietenkin Luukas 12:35-36 kun Herra palaa häistään, kuka jaksaa odottaa kupeet vyötettyinä ja
saavuttaa 1335 päivää. Elikkä tämä viittaa viimeiseen odotukseen suuren ahdistuksen jälkeiseen aikaan, nimenomaan Matteus 24:15-20 kohdan jälkeiseen aikaan jossa hävityksen kauhistus seisoo Pyhällä paikalla. Tämä ei siis ole se sama hävityksen kauhistus, koska se vertaus on konkretia ja tämä mistä puhun on vähintäänkin hengellinen.

Somalia 80 luvulla

Matteus varoittaa että rukoilkaa ettei se päivä ole sapatti, jolloin te pakenette, joten kun Israelin rauha rikotaan, niin se ei voi olla mikään muu kuin temppelin hävityksen päivä.
Tisha be Av alkaa lauantaina 21.7.2018 auringonlaskun aikaan (10. Av, 5778) joka tarkoittaa että tuossa on sapattiongelma. Av 9. on oikea temppelinhävityspäivä ja se osuu 20.7.2018 alkavaksi joka on perjantai-ilta ja siirtyessään heti sapatiksi Tisha be Av päivään. Se ei voi olla oikein, joten rauhaa ei voida tehdä myöskään tulevana tammikuuna. Rauha voidaan solmia vasta runsaan vuoden kuluttua 17.1.2017 ja siitä ku lasketaan +1290 pv jolloin Tish'a B'Av osuu torstaille 30.07.2020 ja siitä vielä toiset +1290 pv vihanaika, jolloin mennään 10.2.2024 jossa olisi Jeesuksen näkyvän paluun päivä tämän laskukaavan mukaan.
Nyt jos tuosta 2024:stä vähennetään 1335 pv/vuotta saadaan vuosi 689 jolloin hävityksen kauhistus seisoo fyysisesti ensimmäistä päivää Pyhällä paikalla.
Afganistan 1972 ja 2012


10.9.2015

Sain tällaisen mailin Jari veljeltä tänään:

Breaking Israel News

Adam Aliyahu Berkowitz vakuuttaa, että P5+1 maiden ja Iranin välinen Wienin sopimus tulee jouduttamaan islamin mahdin, messiaan, tuloa. Islamin opetuksen mukaan hän tulee selvittämään kaaosta, johon maailma on ajautunut. Hän ilmestyy Damaskoksen Suuren Moskeijan valkoisessa tornissa mukanaan Jeesus, josta tulee hänen sotapäällikkönsä väärä-uskoisten voittamiseksi, antikristuksen surmaamiseksi ja Jerusalemin valloittamiseksi, josta tulee hänen maailmanvaltansa pääkaupunki.

Egyptissä oli tapahtunut vallankumous. 11. helmikuuta 2011 ja siitä "arabikeväästä" se kaikki alkaa...

al-Assad maanpakoon
Egyptistä se alkoi, kuten ennustukset ovat jo sanoneetkin ja siitä se levisi naapurimaahan Libyaan. Assadin ajojahti on ollut käynnissä niistä alkuajoista saakka. Syyrian presidentti Bashar- al-Assad olisi sitten se kolmas sarvi, jonka peto työntää edestään ilmestyessään.
En ole ennen kuullut tuota Mahdin ennustusta tuolla tavalla että sen ilmestymisen paikkakin tiedetään ennakkoon ja että Jeesus olisi tämän mukana, eli tulkitsen että se on se ilmestyskirjan väärä profeetta ja tämä Mahdi on se peto. Keitä nämä ihmiset sitten ovatkaan, niin sen vielä näemme, mutta emme me, vaan jotkut, sillä pidättäjä olemme me ja me poistumme ennen pedon ilmestystä. Näin minä olen Raamattua siltä osin tulkinnut.


4.9.2015

Pieni sarvi työntää edestään kolme sarvea

Assad syrjäytetään
Lehti: Syyriaan sekä islamistisiin liikkeisiin perehtynyt Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Wolfgang Mühlbergermuistuttaa, että Isis on vain yksi pelureista Syyriassa jo maaliskuusta 2011 lähtien riehuneessa sisällissodassa.
- Isis on erittäin ilkeä ja väkivaltainen järjestö, ja sen propagandakoneisto on tehokas, mutta Syyrian hallitus on ainakin yhtä brutaali, jos ei paljon brutaalimpi kuin Isis, Mühlberger sanoo.
- Enemmistö sodassa kuolleista yli 200 000 ihmisestä on siviileitä, jotka on tapettu Syyrian hallituksen toimesta, kun hallituksen joukot ovat pommittaneet
kaupunkeja, sairaaloita ja julkisia alueita tekemättä eroa siviilien ja sotilaiden välillä, Mühlberger jatkaa.

Daniel 7:7-8 Sen jälkeen minä näin yöllisessä näyssäni, ja katso, oli neljäs peto, kauhea, hirmuinen ja ylen väkevä; sillä oli suuret rautaiset hampaat, ja se söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa. Se oli erilainen kuin kaikki edelliset pedot, ja sillä oli kymmenen sarvea. Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellisistä sarvista reväistiin pois sen edestä. Ja katso, sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät, ja suu, joka herjaten puhui.

Vuonna 2011 kirjoitin näin, koska näin silloin että nämä pidättelevät radikalistista Islamia:

24.10.2011

Nyt niitä on mennyt kaksi, yhtä viimeistä odotellaan

Kolme sarvea

"
jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton".
Voi siis olla, että ensin tulee ylösotto, koska pidättäjän on poistuttava ja sitten vasta kolmas sarvi kaatuu pedon edestä ja silloin vasta peto ilmestyy. Näin minä olettaisin sen menevän.


1.9.2015

Karhun sikiöstä käärme - uni viime yönä

Sain viime yönä kummallisen näyn unitilassa aamuyön tunteina, jolloin olen usein saanut juuri profetiaa. Olen saanut profetiaa joko juuri nukahtamassa tai kohta heräämässä.

Minulle näytettiin karhun sikiö, josta pitäisi alkaa kehittyä karhu. Sillä oli iso suu jo sen siinä näkemässäni kehitysvaiheessa ja muuten sitä peitti sellainen limainen karvoitus.

Minulle kerrottiin että jos tätä ruokkii normaalisti, siitä tulee oikea karhu ja se syntyy karhuksi mutta jos sen annetaan kuolla, jonka jälkeen sitä kastellaan varoen ja tietyllä tavalla hoitaen kuin puutarhaa, siitä syntyy käärme.

Tällainen uni minulle annettiin. Jokainen saa koetella tietysti.


30.8.2015

Daniel 12 luku, joka voidaan jakaa kolmeen selkeään erilliseen ilmoituksen:
 
1-4 Siihen aikaan nousee Miikael, se suuri enkeliruhtinas, joka seisoo sinun kansasi lasten suojana. Ja se on oleva ahdistuksen aika, jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kuin kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti. Mutta siihen aikaan pelastetaan sinun kansasi, kaikki, jotka kirjaan kirjoitetut ovat. Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen. Ja taidolliset loistavat, niinkuin taivaanvahvuus loistaa, ja ne, jotka monta vanhurskauteen saattavat, niinkuin tähdet, aina ja iankaikkisesti. Mutta sinä, Daniel, lukitse nämä sanat ja sinetöi tämä kirja lopun aikaan asti. Monet sitä tutkivat, ja ymmärrys lisääntyy.
 
5-9 Ja minä, Daniel, näin, ja katso, siellä seisoi kaksi muuta, toinen virran tällä rannalla, toinen virran tuolla rannalla. Ja toinen sanoi pellavapukuiselle miehelle, joka oli virran vetten yläpuolella: "Kuinka kauan on vielä näitten ihmeellisten asiain loppuun?" Ja minä kuuntelin pellavapukuista miestä, joka oli virran vetten yläpuolella, ja hän nosti oikean ja vasemman kätensä taivasta kohti ja vannoi hänen kauttansa, joka elää iankaikkisesti: "Siihen on vielä aika, kaksi aikaa ja puoli aikaa. Ja kun pyhän kansan yhden osan hajotus on loppunut, silloin nämä kaikki täyttyvät." Ja minä kuulin, mutta en ymmärtänyt, ja minä sanoin: "Herrani, mikä on oleva näitten päätös?" Niin hän sanoi: "Mene, Daniel, sillä ne sanat pysyvät lukittuina ja sinetöityinä lopun aikaan asti.
 
10-13 Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät. Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää. Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää. Mutta sinä, mene, siksi kunnes loppu tulee; ja lepää, ja nouse osaasi päivien lopussa."
 
Annetaan nyt hävityksen kauhistukselle aluksi nimi, jotta voimme spekuloida oikeilla nimillä, eli "Mekka, Kaaban temppeli ja Islam" olisi se kokonaisuus. Jokapäiväinen uhri tarkoittaa Jeesusta Kristusta ja luopumushan siis tarkoittaa Kristuksesta luopumista ja jonkin muun ottamista sen tilalle. Näin syntyy uskonto Islam ja portto, pedon selkään joka on islamistit, aluksi alkuperäiset leijonan näköinen, Shiiat, jolle annettiin ihmisen sydän ja nostettiin kahdelle jalalle. Sitten pahat Sunnit ja myöhemmin pahemmat Al Qaida ja lopuksi kaikkein pahimmat ISIS joka murskaa kaiken alleen.
 
Isaac Newton tutki oman aikansa 1900 luvun taitteen näkökulmasta näitä kolmea suurta profeetallista ajanjaksoa joista Daniel puhuu luvussa (Dan.12:7, 11-12).  - 1260, 1290, ja 1335 "päivää" jotka Newton ymmärtänee tarkoitetun vuosia. Hän ymmärsi myös että tässä profetiassa puhuttiin Raamatun vuoden 360 päivinä, kuin se oli Nooan päivinä. 
Newton laskenta määräytyy 1290 päivää vuodesta 609 jKr. joka oli oman aikansa subjektiivinen näkemys. Mitä tapahtui kyseisenä päivänä, jolloin alkoi lähtölaskenta? Kauhistuttava, massiivinen luopumus, mutta vasta vuotta myöhemmin vuodesta 610 alkaen. Elikkä kristillisessä ympäristössä syntynyt ja siinä kasvatettu Muhammad alkoi saada ilmestyksiä luolassa, joista koottiin hänen kuolemansa jälkeen Koraani. Noiden luolakertomusten todenperäisyyttä on muuteltu ja karsittu ja lisätty. Niistä on monia tarinoita, kuten se että Gabriel kertoi Muhammedille miten Jumala loi ihmisen. Gabrielin kerrottiin sanoneen että Jumala loi ihmisen kuolleen verestä. Tämä jo häpäisee koko ihmisen olemassaolon. Toinen versio on että Jumala oli luonut ihmisen sikiöstä. Herää kysymys minkä sikiöstä? Mutta tämä vastaus antoi universaalimman selityksen jatkaa näitä valheita.
 
Muhammad siis syntyi vuoden 570 tienoilla Mekassa, nykyisen Saudi-Arabian alueella, jossa sijaitsee edelleen kuuluisa Kaaban temppeli. Koraanin mukaan Kaaban rakensivat Ibrahim (Abraham) ja hänen poikansa Ismael, eli Abrahamin juutalaiset sukujuuret. Mutteivät kuitenkaan Jaakobin, eli Israelin ja täytyy vielä muistaa että mm. Hishamin kirjan Profeetta Muhammadin elämäkerta mukaan Muhammad noudatti "isämme Abrahamin uskontoa"
 
Muohammed ja Islam oli siis luopumuksen esikuva. Muhammad saarnasi islaminuskoa aluksi Mekassa, mutta vuonna 622 hän siirtyi läheiseen Medinan kaupunkiin. Medinassa Muhammadista tuli niin uskonnollinen, sotilaallinen kuin poliittinenkin johtaja. Monivuotinen sota Mekkaa vastaan päättyi kaupungin valloitukseen vuonna 630. Paljon myöhemmin tuo Kaaban temppelin historia sai valheellisen ajattoman historian, jonka mukaan tuo temppeli on ollut siellä aina. Mutta yksi asia oli silloin varmaa, Danielin 7. luvun ensimmäinen peto oli silloin noussut rantahietikolle. Siksi tuo 1. peto taitaa olla Shiia muslimi, joka oli alkuperäisten Koraanien mukaan paljon maltillisempi kuin myöhempi Sunni ja Sharia lain käännösversio.

Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, (vuosi 610) on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää.
 
Newtonin laskeman Danielin profetian ajanjakson 1290 vuotta päättyi vuonna 1900, jolloin sionistit olivat muodostaneet ensimmäisen kansainvälisen instituution sionismi-konferenssissa Sveitsissä 1899. Konferenssin tarkoitus oli auttaa juutalaisia ​​siirtymään takaisin kotimaahansa Israeliin. Joten 1900 on erittäin merkittävä vuosiluku ja ajankohta historiassa, joka antaa sekä Islamille että Israelille profetaalisesti raamatulliset mittasuhteet. Oma mielipiteeni on jo vuosia olut se että Matteuksen 24 luvun jakeet 6-8 ovat nimenomaan kohdennettu vuodelle 1900 ja sen jälkeisille vuosille, koska lennätin oli keksitty, kuulette "sanomia sodista" ja "kansakunnat sotivat kansakuntia vastaan" tarkoittaa maailmansotia, jotka tiedotettiin myöhemmin sanomina lehdissä ja sähköisissä välineissä, kuten radiossa, samoin kuin siinä yhteydessä mainitut maanjäristykset. Matteus kirjoittaa siihen loppuun "mutta kaikki tämä on vasta synnytystuskien alkua".
 
Sitten: Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää, jolloin päästään vuodesta 610 vuoteen 1945, jolloin natsihirmuvalta päättyi ja juutalaisten jäännös jäi jäljelle.
 
Newtonin mukaan 1335 päivän ennustuksen hän sanoi päättyvän vuonna 1944 jKr. muttei tiennyt vielä tulevaisuuteen. Eli 1290 [1899] + 45 vuotta = 1944
 
Kuitenkin toisen maailmansodan seurauksena 1945 jälkeen juutalaisille on syntynyt oma kotimaa. Juutalaisvaltion hyväksyttiin vuonna 1947 YK, ja aloitti vuonna 1948. Tuolloin oli Tetrad verikuut, samoin 1967 sama.
 
Tämän jälkeen saadaan Jeesuksen oma ennustus, tuo sukupolvi ei poistu, kun kaikki loppu on tapahtuva. Nyt on taivaalla tulossa Tetrad verikuun viimeinen kuunpimennys, joka näkyy Israelissa ns. "superkuu" ilmiönä, joka tarkoittaa että kuu on kiertokulullaan lähimpänä maata ja näkyy siis paljon isompana.
Tämä verikuu aloittaa lehtimajanjuhlan 28.9.2015 ja lehtimajanjuhla puolestaan on 7-päiväinen ja symbolisoi Israelin kansan lepoa maailman melskeestä Jumalan luona, eli ylösoton jälkeistä aikaa siellä minkä Jeesus lähti tekemään noustuaan Taivaaseen. Lähden tekemään teille sijaa!

Tässä pari muuta Newtonin laskelmaa ja ajatelmaa:

Isaac Newton kehitti modernin fysiikan ja matematiikan 21 vuoden ikään mennessä käytännössä tyhjästä ja häntä pidetäänkin maailman viisaimpana tiedemiehenä. Hän oli myös harras kristitty ja uskoi Raamattuun sekä tutki profetioita sekä erityisesti Danielin ja Ilmestyskirjan aikamääreitä. Hän ennusti myös, että Israelin valtio palaisi kartalle sekä Jerusalemin tulemisen heidän pääkaupungikseen, joka tapahtuikin 1967. Hän sanoi, että loppuun asti olisi aikaa 7 x 7 eli 49 heprealaista vuotta Jerusalemin valtaamisesta, joka meneekin päivälleen Jom Kippuriin 2016.
 
Toisen laskelman lopusta hän laski 1260 vuotta eteenpäin kirkkovaltion perustamisesta vuonna 800, päätyen vuoteen 2060. Sittemmin on selvinnyt, että katolisen kirkkovaltion alkoi jo vuonna 756, jolloin sama laskelma päätyykin jo vuoteen 2016.


12.8.2015

Otetaan järki käteen ja katsotaan mikä voisi olla ilmestyksirjan portto

Ilmestyksirjan portto
Tässä kuvaus tuosta pedosta ja siitä mitä tulee tapahtumaan:
Joh.ilm. 13:1-9 Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut 
sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?" Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta. Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat. Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot. Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta. Jos kenellä on korva, hän kuulkoon.

Petovaltio nimeltä ISIS on siis noussut merestä, eli muualta kuin Israelin Levantti alueelta mutta on asettunut Syyriaan, eli Levanttialueen reunamille, eli rantahietikolle. Tähän asti siis täysin raamatullisesti mennyt kirjaimelleen.

Tässä sitten kuvaus tuosta portosta pedon selässä ja siitä mitä tulee tapahtumaan:
Joh.ilm. 17 koko luku:
1-2 Ja tuli yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli ne seitsemän maljaa, ja puhui minulle sanoen: "Tule, minä näytän sinulle sen suuren porton tuomion, joka istuu paljojen vetten päällä, hänen, jonka kanssa maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet ja jonka haureuden viinistä maan asukkaat ovat juopuneet".
Eli istuu paljojen vetten päällä, siis lähes kaikkien kansojen yllä on tämä portto ja kun mennään tarkastelemaan porton naishahmoa, niin sieltä paljastuu että nainen on kristillisen uskonnon vertauskuvallinen muoto ja portto taas langennut sellainen.

3-6 Ja hän vei minut hengessä erämaahan. Siellä minä näin naisen istuvan helakanpunaisen pedon selässä; peto oli täynnä pilkkaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea. Ja nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä ja piti kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia. Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti". Ja minä näin sen naisen olevan juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajain verestä; ja nähdessäni hänet minä suuresti ihmettelin.
On siis juovuksissa pyhien verestä ja ennen kaikkea Jeesuksen todistajain verestä, ekä pilkkaa käskyjä ja on haureellinen ja rietas. Kuitenkin kyseessä on Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistusten äiti. Maan porttojen? Eli kuningas Salomon antoi porttovaimojensa tehdä maahansa kauhistuksien kuvia, portto palvoo toista herraa, Baalia, jolla on juuret Babylonissa.

7-8 Ja enkeli sanoi minulle: "Miksi ihmettelet? Minä sanon sinulle tuon naisen salaisuuden ja tuon pedon salaisuuden, joka häntä kantaa ja jolla on seitsemän päätä ja kymmenen sarvea. Peto, jonka sinä näit, on ollut, eikä sitä enää ole, mutta se on nouseva syvyydestä ja menevä kadotukseen; ja ne maan päällä asuvaiset, joiden nimet eivät ole kirjoitetut elämän kirjaan, hamasta maailman perustamisesta, ihmettelevät, kun he näkevät pedon, että se on ollut eikä sitä enää ole, mutta se on tuleva.

Enkeli sanoi että miksi ihmettelet. Emme siis tarvitse ihmetellä, vaan näemme sen jo tässä ja nyt mitä katselemme. Baal on siis saatana, vanha lohikäärme, jota nämä islamistit palvovat. Turhaa siinä on ihmetellä, koska enekeli näin asian sanoo. Se portto on siis ISLAM.

9-14 Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu; ne ovat myös seitsemän kuningasta; heistä on viisi kaatunut, yksi on, viimeinen ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, pitää hänen vähän aikaa pysymän. Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen. Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa. Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle. He sotivat Karitsaa vastaan, mutta Karitsa on voittava heidät, sillä hän on herrain Herra ja kuningasten Kuningas; ja kutsutut ja valitut ja uskolliset voittavat hänen kanssansa."

Seitsemän vuorta tarkoittaa maita joissa porttokirkko Islam istuu, joiden lukumäärä seitsemän ei tarkoita kronologista lukua, vaan vertauskuvallista. Eli jos on kymmenen kuningasta, jota eivät vielä ole saaneet kunikuutta, niin he eivät siis nyt ole kunikaita, vaan hallitsevat pedon kanssa yhdessä kuin kuninkaat. He siis eivät koskaan saa oikeaa kuninkuutta.

15-18 Ja hän sanoi minulle: "Vedet, jotka sinä näit, tuolla, missä portto istuu, ovat kansoja ja väkijoukkoja ja kansanheimoja ja kieliä. Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ja peto, ne vihaavat porttoa ja riisuvat hänet paljaaksi ja alastomaksi ja syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tulessa. Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät. Ja nainen, jonka sinä näit, on se suuri kaupunki, jolla on maan kuninkaitten kuninkuus."

Elikkäs, jakeessa 15 tulee jo selville mitä nuo meret tarkoittavat. Islam on jo kaikkialla, aivan jokaisessa maassa ympäri maailman. Mutta oleellisin asia on se että PETO VIHAA PORTTOA.

Sitten asiaan: Saatana vihaa koko ihmiskuntaa, joten ennen kaikkea Islam on sille käsikassara, jolla se voi tuhota kristillisyyden, silti vihaamalla sitä syvästi, koska se on vanhurskaan Abrahamin orjattaren lapsi Ismael. TOTTAKAI.... SIKSI.
Luulenpa että saatana pitää kaikkein eniten kaukoidänuskonnoista, buddhalaisuus, hindulaisuus ja muut siellä olevat monijumaliset uskonnot, koska siellä se ei ole pannut niitä kuin vasta viime aikoina tekemään jatkuvasti julmuuksia. Niissä kun on saatanan hengille puuhaa saada olla palvottuina yötä päivää kuin jumalat.
Mutta Islam on kristillisyydestä kasvanut erilleen portoksi. Sen voi jokainen ymmärtää siitä, kuinka lähelle Koraani on kirjoitettua Raamattua. Koraani on kuin Raamattu mutta varsin saatanallinen väännös siitä, eli lähes kaikki hyvä muutettu pahaksi. Portto siis, joka on alkanut palvoa vierasta herraa.
Porton Islamin kädet ovat yltympärinsä Jeesuksen todistajien veren tahrimat ja lapsiprostituiduista seksiorjuuksiin riettaita lauseita ja pilkkaa koko ruumis, juovuksissa Pyhien verestä, eli sokeasti toimien jatkaa julmuuksiaan ympäri maailmaa.

Lopuksi kun nämä kymmenen "kuningasta", islamistiset johtaja henkilöt saavat yhden hetken olla yhdessä, niin sitten peto astuu vallan kahvaan ja tilanne muuttuu. Liaa ja verta oleva henkilöitynyt laittomuuden ihminen, ilmestyskirjan "peto" repii porton kappaleiksi, eli repii Islamin uskon kappaleiksi ja määrää kaikki palvomaan itseään Jumalana. Tätä edeltää lihallistuneen "väärän profeetan" joka nousi maasta, eli Israelin alueelta, tekemään ne ihmeteot ja voimalliset muut seikat, josta ilmestyskirja on kertonnut.
Lopuksi peto asettuu Herran temppeliin ja käskee kaikkien kumartaa vain häntä ja pyyhkäisee Allahit ja muut kilpailevat jumalat ja profeetta Muhammedit jalustaltaan, ellei profeetta Muhammed ole itse jostain ilmestynyt ko. "väärän profeetan" asussa. Järkeenkäypää!!!11.8.2015

Yhä todennäköisemmältä näyttää se mikä on neljäs peto ja mikä on sen tuleva johtaja

Danielin neljäs peto, ylen hirmuinen
Näin kirjoittaa BBC:n toimittaja ja Isisiä tutkinut Andrew Hoskentuoreessa Empire of Fear: Inside the Islamic State -kirjassaan. Kirjan pohjana on Isisin vuonna 1996, terrorijärjestön perustamisen alkuaikoina tehty seitsenportainen suunnitelma. Yhtenä suunnitelman kammottavana osana on kartta, josta käy ilmi Isisin tavoittelevan Euroopan valloitusta aina Kreikkaa, Andalusiaa ja Balkania myöten.
Terrorijärjestön yhtenä tavoitteena on saada näissä maissa voimaan islamilainen sharia-laki.
Idässä Isisin havittelemat alueet ulottuisivat aina Kiinaan asti ja luonnollisesti kaikki Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan maat olisivat Isisin hallussa.

Daniel 7:7-8 Sen jälkeen minä näin yöllisessä näyssäni, ja katso, oli neljäs peto, kauhea, hirmuinen ja ylen väkevä; sillä oli suuret rautaiset hampaat, ja se söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa. Se oli erilainen kuin kaikki edelliset pedot, ja sillä oli kymmenen sarvea. Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellisistä sarvista reväistiin pois sen edestä. Ja katso, sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät, ja suu, joka herjaten puhui.

Joh.ilm. 17:
9-13 Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu; ne ovat myös seitsemän kuningasta; heistä on viisi kaatunut, yksi on, viimeinen ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, pitää hänen vähän aikaa pysymän. Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen. Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa. Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle.


29.7.2015


Nyt mennään jo TOSI LÄHELLE pedon tunnusmerkistöä (HS juttu)

Pedon tunnusmerkitö täyttyy
FBI:n rekonstruktio valokuvaksi miltä Taleban-johtaja
Mullah Omar mahdollisesti näyttäisi.Kuva: FBI
Toisen silmänsä Afganistanin sisällissodassa menettänyt mullah Omar perusti Taleban-liikkeen Afganistanissa vuonna 1994.

Pedon tunnusmerkit:
1. Hänellä on ollut pieni valta (ei suuri valta)
2. Hän täytyy olla kadonnut (ilmestyäkseen)
3. Hänellä on ikäänkuin kuolinhaava päässä
4. Hän virkosi eloon (ikäänkuin kuolleista nousu)
5. Hänen oikea silmänsä on sokea
6. Hänen käsivarsi on surkastunut ja kuiva

Tässä miehessä on siis nyt yksi tunnusmerkki enemmän kuin kenelläkään koskaan ennen tätä.

Lehti kirjoittaa:

Lähde: Talebanin perustanut mullah Muhammad Omar on kuollut
ULKOMAAT 29.7.2015
 
Talebanin johtaja mullah Muhammad Omar on kuollut, kertoo Britannian yleisradioyhtiö BBC.
BBC:n mukaan Afganistanin hallitus- ja tiedustelulähteet ovat saaneet selville, että Omarin kuolemasta on kulunut kahdesta kolmeen vuotta. Yksityiskohdista ei ole vielä kerrottu.
Talebanin edustaja on kertonut BBC:lle, että järjestö kommentoi asiaa myöhemmin.
Omarin tarkkaa ikää ei tiedetä, mutta hänen on arvioitu olevan noin 55-vuotias. Hänen väitetystä kuolemastaan on uutisoitu aiemminkin, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun tieto tulee korkealta taholta Afganistanin hallituksesta.


20.7.2015

Harri Veijonen puhuu sivustollaan antikristuksesta ja sen tunnistamisesta

Heinäkuun 20. 2015
KAIKKI NÄKEVÄT PIAN ANTIKRISTUKSEN, MUTTEIVÄT NÄE KUITENKAAN
Ilm 17:8 kyllä sanoo, että he näkevät pedon, että se on ollut eikä sitä enää ole, mutta se on tuleva. Tarkoittaa sitä, että yhdet ja samat ihmiset näkevät pedon poistumisen vallasta ja hänen paluunsa takaisin valtaan. On kuitenkin niin, että luonnollinen ihminen ei tahdo uskoa, että näkemänsä peto on peto. He eivät tunnista Antikristusta, mutta näkevät hänen paluunsakin joka tapauksessa. Lukijoillani on etuoikeus tunnistaa viimeinen suuri Antikristus ja hänen paluunsa onhan siitä niin paljon ollut puhetta. Mutta pimeimmän maailman mukaan Antikristuksen tulo on hyvä asia. Ja tuohan Gorba näennäisrauhan tullessaan. HV

Harrin kompastuskiveksi muodostuu ironisesti kaksi erityistä seikkaa. Hän peräänkuuluttaa ettei ihmiset tule tunnistamaan antikristusta. Hän kompastuu jo niihin molempiin kahteen sanaan "eivät tunnista" ja "antikristusta", koska hän on jo ensimmäisenä itse se joka ei tule sitä tunnistamaan, koska etsii antikristusta. Elikkä hän törmää siihen lauseeseen antikristuksesta, jota ei tule koskaan olemaan lihallisessa muodossa ja sen todistaa Raamatun sana jo pelkästään lukemalla se ajatuksella. Harri tuijottaa tiukasti Venäjälle ja Gorbaan eikä tajua että Raamatun mukaan antikristus on henki, joka on ollut yhtä kauan kuin syntikin ja niitä henkiä on monta, eli niitä on paljon ja joka paikassa. Antikristuksen hengen tunnistaa siitä ettei se tunnusta isää eikä poikaa, joten kaikki ateismista aina Jehoviin saakka, ovat antikristuksen hengessä. PISTE!
Sen sijaan Harrikin tarkoittaa petoa mutta kumma kyllä ei yksikään näistä julistajista koskaan puhu väärästä profeetasta joka on yhtä samaa henkeä kuin peto itse. Peto nousee merestä, joka tarkoittaa pakanakansoista nousemista ja väärä profeetta nousee maasta, eli Israelin alueelta. Nämä kaksistaan muodostavat vanhan lohikäärmeen hengessä yhdessä kaksikon, joka tekee sen pedon kuvan jota on kumarrettava. Nämä toimivat yhdessä Lähi-idän alueella ja hallitsevat jossain kohtaa varmaan kaikkia Levantti alueen maita. Muistakaa mitä Johanneksen ilmestyksen 17. luvussa puhutaan "niistä kuninkaista". Ne kymmenen eivät ole saaneet koskaan kuninkuutta, eivätkä saa sellaista, vaan saavat hallita kuin kuninkaat yhdessä pedon kanssa. Ne siis eivät ole maita, eivätkä hallitsijoita, koska heillä ei koskaan edes ollut kuninkuutta. Eikä Peto tule hallitsemaan koskaan koko maapalloa ja sen valtioita, koska peto ei sodi itseään vastaan ja Raamattu profetoi että sotaa tulee olemaan loppuun saakka.

Lukekaa Raamattua, älkääkä uskoko vanhoihin kliseisiin, loppuun palaneisiin pinttyneisiin kommentteihin ja Hollywood tyylisiin lopunajan kuvauksiin, Illuminaatteihin ja ylimaallisiin salaiittoihin. Ne ovat vain jumalattomuutta ja vievät harhaan. Eskatologia tulee olemaan paljon arkisempi juttu ensialkuun, joka vähitellen saa yliluonnollisempia ja suurempia mittapuita ympärilleen, päätyen kammottaviin katastrofeihin ja yliluonnollisiin ilmiöihin. Ensialkuun astuu esiin Jumalan omat säkkipukuiset todistajat, jotka tekevät suurenmoisen työn sekä varoittamaan pedosta, että tulemaan Jumalan luo. He tekevät suuria ihmeitä ensialkuun. Olkaa avoimia Hengessä kuulemaan mitä se teille puhuu. Eskatologia tulee olemaan vielä suuri yllätys monille.


11.7.2015


Tässä tulee pedon merkille ja sen hallinnolle hyvinkin varteenotettava teoria

ALUSTUS: Johanneksen ilemstyksessä luvussa 12 kerrotaan kuinka Mikael soti saatanaa ja sen joukkoja vastaan Taivaassa ja nuo heitettiin ulos maan päälle, jonka jälkeen vaimo (Israel) piilotettiin pitkäksi aikaa (1260päivää) kunnes se pääsi Kolumbuksen laivoissa Amerikkaan.
Peto ihmetteli minne vaimo katosi mutta lähti sitten metsästämään Kristittyjä.
Ajatusrakennelma sisältää ensin kaksi merkittävää asiaa: mikä on maa ja mikä on meri?
Nämä kaksi seikkaa ovat symbolisia ja erityisen tärkeitä kun tulkitaan Raamatun sanomaa lopunajoista, erityisesti kun katsotaan mistä eri pedot nousevat.
Aluksi pitää ymmärtää mitä tarkoitetaan termeillä maa, Pyhä maa ja meri. Aloitetaan sanalla Levantti, joka tarkoittaa maantieteellisesti aluetta joka on Egyptin, Arabian pohjoisosien, Vähän-Aasian, sekä Turkin välissä. Nykyisistä valtioista siihen kuuluvat Jordania, Israel ja Libanon sekä Syyria, Puolikas Irakia ja Saudiarabian pohjoisosat. Tätä aluetta kutsutaan maaksi, kun sen sijaan Pyhä maa on Jerusalemin, eli Israelin maa alue, Galileasta, Samariaan, Länsiranta, aina Juudeaan saakka.
Kun sitten taas mereksi kutsutaan kaikkia alueita Levantin ulkopuolelta aina maan ääriin saakka. Ranta-alueena voidaan pitää niiden alueiden yhtymäkohtia, johon tuo merestä nouseva ensimmäinen peto ensin asettuu.

Lue tarkkaan: Joh.ilm. 13. luku Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?"
Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta. Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat. Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot. Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta.
Jos kenellä on korva, hän kuulkoon. Jos kuka vankeuteen vie, niin hän itse vankeuteen joutuu; jos kuka miekalla tappaa, hänet pitää miekalla tapettaman. Tässä on pyhien kärsivällisyys ja usko.
Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme. Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.
Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.
Maa ja meri
Olettaisin että oikealla olevan kuvan reuna-alueita voimme kutsua rantakaistaleeksi, jonne peto jää hetkeksi. Tuolla alueellahan on erittäin vahva Sharia laki voimassa ja muutenkin paljon sellaista uskonnollista väkivaltaa muslimien toimesta, jota tavallinen kristitty ei voi ymmärtää.
Nyt siis katsotaan mitä nuo kymmenen ilmestyskirjan kuningasta voisivat tarkoittaa:

Joh.ilm. 17:1-13
Ja tuli yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli ne seitsemän maljaa, ja puhui minulle sanoen: "Tule, minä näytän sinulle sen suuren porton tuomion, joka istuu paljojen vetten päällä, hänen, jonka kanssa maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet ja jonka haureuden viinistä maan asukkaat ovat juopuneet". Ja hän vei minut hengessä erämaahan. Siellä minä näin naisen istuvan helakanpunaisen pedon selässä; peto oli täynnä pilkkaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea. Ja nainen oli puettu purppuraan ja 
helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä ja piti kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia. Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti". Ja minä näin sen naisen olevan juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajain verestä; ja nähdessäni hänet minä suuresti ihmettelin. Ja enkeli sanoi minulle: "Miksi ihmettelet? Minä sanon sinulle tuon naisen salaisuuden ja tuon pedon salaisuuden, joka häntä kantaa ja jolla on seitsemän päätä ja kymmenen sarvea. Peto, jonka sinä näit, on ollut, eikä sitä enää ole, mutta se on nouseva syvyydestä ja menevä kadotukseen; ja ne maan päällä asuvaiset, joiden nimet eivät ole kirjoitetut elämän kirjaan, hamasta maailman perustamisesta, ihmettelevät, kun he näkevät pedon, että se on ollut eikä sitä enää ole, mutta se on tuleva.
Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu; ne ovat myös seitsemän kuningasta; heistä on viisi kaatunut, yksi on, viimeinen ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, pitää hänen vähän aikaa pysymän. Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen. Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa. Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle.

Tiedän että Raamatun tekstejä ei tule tarkkaan luettua tämän tyyppisistä jutuista koska moni olettaa tuntevansa ne tekstit jo. Tämä aiheuttaa ongelman, koska Raamattua tulisi avata uudelleen joka kerta. Eli haluankin nyt lähteä purkamaan tuota tekstiä.
Johannes näki tämän koko ilmestyskirjan näyn noin 96 vuotta jKr. joten Rooma oli silloin vallassa vielä tukevasti ja Tiitus oli jo tuhonnut Jerusalemin ja sen toisen temppelin.
Johannekselle vihjaistaan jo salaisuus mikä tuo suuri Babylon on, joka on ollut mutta jota ei ole enää mutta on tuleva itse uudelleen kahdeksantena takasin valtaan. Lisäksi portto on Pyhien verestä yltä päältä ryvettynyt ja pilkkaavia nimiä on sen ruumis. Lisäksi se ratsastaa pedolla.
No ensinnäkin näitä Israelin maan hallintoja oli viisi ennen Johanneksen näkyä, johon totean jakeesta 10 jossa sanotaan, "viisi on kaatunut ja yksi on". Nämä viisi olivat Mooseksen aikaan vielä (1.) Kanaanien hallinto jälkeen -3300 eKr. ja sitten vallan ottivat (2.) Israelilaiset ja valitsivat kuninkaakseen Saulin. Sen jälkeen Jeremian aikaan tuli (3.) Babylonian pakkosiirtolaisuus jota seurasi (4.) Persian hallinta. Sitten vähän ennen Roomaa tuli (5.) Helleenit. Kun nämä oli laskettu yhteen, siellä kummittelee kolmantena ollut Babylonia, kuningas joka oli jo kaatunut. Sitten jatkuu jae 10 "yksi on" joka tarkoittaa tietenkin sitä mikä Johanneksen aikaan hallitsi, eli Rooma. Näin ollen Rooma ei tule kysymykseen kun puhutaan pedosta. Lisäksi kun katsotaan miksi ilmestyskirja käyttää sanaa suuri Babylon, jos sillä ei ole merkitystä suhteessa edelliseen vanhaan Babyloniin. Nämä on näitä Loogisen Jumalan vihjailuita. Babylon siis tulee nousemaan vielä ja mikä sen tekee, se on vielä hämärän peitossa.
 
Sitten kun puhutaan valtavasti ns. "kymmenvaltioliitosta" niin voin huomauttaa että Raamattu tyrmää tämän mahdottomuutena. Katsos mitä lukee jakeessa 12 "kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta". Ne eivät siis yksikään ole entuudestaan kuninkaita, eli minkään hallitsijoita, vaan "mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa" eli saavat siis hallita kuin kuninkaat, yhden hetken pedon kanssa. Nämä kymmenen voivat siis olla ketkä tahansa, eivätkä ne ole valtioita tai valtioliittoja.

Nyt vasta päästään varsinaiseen asiaan kiinni:
Kreikan konkurssi
Lähdetään liikkeelle toteamuksesta, miksi mm. Kreikka ja monet muut kärsivät talousongelmista? Koska kaikissa maissa harrastetaan rikollisuutta, harmaata taloutta, huumausainekauppaa, korruptiota ja kaikkea mahdollista veronkiertoa.
Kaikki maat siis menettävät valtavia summia joka päivä pelkästään siksi koska jokaisella maalla on käteistä kaupanvälineenä. Mikään ei kuitenkaan muutu miksikään ilman totaalista talousmaailman luhistumista ja sitten siitä kurimuksesta nousevan ilosanomaa julistavan pelastavan enkelin ilmoitusta, että meillä on ratkaisu kaikkiin ongelmiin.
Tämä ratkaisu ei ole se että yksikään valtio luovuttaisi itsemääräämisoikutta, siihen ei ole koskaan yksikään valtio ole vapaaehtoisesti alkanut, miksi siis nyt alkaisi? Jokainen hallitus ja kansalainen haluaa päättää itse asioistaan. Maathan "hyvänen aika" sotivat viimeiseen mieheen jotta saavat säilyttää itsenäisyytensä. Kyse ei siis ole vallasta, vaan puhtaasta ansasta, jos suoraan sanotaan, kuin Troijan hevonen.
Peto ei siis tule olemaan valtio, vaan lähinnä vaaraton turvallisuusalan palveleva yritys kuten Internetkin on. Kukaan ei tiedä edes mikä on Internetin takana oleva yhtiö, joten tämä toimisi samalla tavalla selkiemme takaa.
Eli jos rahaliitot kaatuvat, FED, IMF, EMU, Venäjä/Kiinan oma, sekä Aasian, Arabimaiden ja Etelä-Amerikan rahaliitot. Kaikki menevät nurin, se jättää kammottavan aukon globaaliin kaupankäyntiin, jonka joku voisi korjata koska tekniikka olisi jo olemassa. Setelipainokoneita ei enää tarvita, puhumattakaan kolikkopuristimista, niitäkään ei enää tarvittaisi. Vain erilaisten omaisuuksien arvo putoaisi, osakkeita vaappuisi ja kaatuisi sekä monen elämä päättyisi lähinnä konkurssiin mutta kaupankäynti ei saa loppua. Kansainvälinen kauppa on jatkuttava jotenkin ja töitä on tehtävä, palkkaa on ansaittava ja veroja on maksettava edelleen oman maan hallinnolle mutta ilman entisiä ongelmia.
 
Nyt tuon esille erään uskovan ammattilaisen, joka onnistui kertomaan minulle puuttuvat palaset ja avaamaan silmäni oikein todella näkemään miksi tämä on niin ovela juoni. Veli kulkee nimimerkillä "exadventistiparka" netissä ja liitän tähän hänen kommenttejaan.

Uskova nimim. "Exap" vastaa ateistin kysymykseen:

Ateisti: "Te sitten ette usko:) Ihon alle implantoitavat sirut ovat jo menneen talven lumia. Kasvojen- ja iiriksentunnistustekniikat ovat varmempia, halvempia ja ennen kaikkea helpompia, koska ihmiseen ei tarvitse asentaa mitään. Ja harva alkaa repimään silmiään päästään."

VASTAUS koottu useammasta: Halpoja ja kuluttajankin saatavissa olevia välineitä ovat myös 4k-kamerat ja projektorit, joten ei ole teknisesti mikään ongelma kuvata puoli maailmaa missä milloinkin silmiään räpyttelemässä ja sitten projisoida kuvia lukijan eteen...
Iiriksen tunnistustahan ei yleisesti ole helppo saada läpi kuluttajille - se on epämukavaa.
Jos nyt ajatellaan minunkin lompakkoa, jossa on yhtä sun toista etukorttia poikineen - bonuksia, plussia, pinssejä, firman kortteja, omia kortteja, kirjastokortteja, ... - niin uskotko oikeasti että joka kioski alkaisi investoimaan omiin iiriksentunnistusjärjestelmiin - ja että kuluttajat siihen rumbaan lähtisivät mukaan ?
 
Minua on itseäni oikein kypsyttänyt kyllä tuo korttirumba jossa joutuu elämään, ja sen helpotus olisi täysin mahdollinen toteuttaa jo tänä päivänä. Jos kerran meillä on pankkikorteissamme jo lähimaksamisominaisuus, miksei voisi olla niin että olisi yksi kortti, vaikka pankkikortti, johon voi sitten lisäillä ominaisuuksia.
Tällöin tuohon YHTEEN korttiin voi halutessaan liittää eri kaupparyhmien maksukortti- alekortti- ,jäsenkortti- yms. edut, jotka sitten automaattisesti tulevat kassalla luettua lähilukulaitteella.
Siitä askel eteenpäin on saman kortin ominaisuuksiin vielä ajokortti, kelakortti, vaikka kalakorttikin - joten menee minne vain, ei tarvita kuin tuo yksi lähiluettava kortti. Silloin olisi vain yksi PIN-koodi, joka varmistaa nostajan aitouden aivan yhtä hyvin kuin nykyinenkin.
Nyt meillä olisi sitten yksi kortti jonka varmasti lähes KAIKKI kuluttajat HALUAVAT ! Mitään lisäinvestointia nykyisiin lukijoihin ei tarvita.
Tällainen kortti olisi helpotus jokaisen suomalaisen elämään. Ja silloin olisi vain yksi PIN koodi muistettavana - tietysti tätähän voi lisäksi varmentaa kortin perinteisellä sirulla jossa on biometrisen tunnistuksen mahdollistava ominaisuus aivan kuin passeissa olevassa sirussa nykyään.
No siis - ei kun siihen korttiin sitten naamakuva passin tapaan ja sirut kommunikoimaan lukijan kanssa lähilukijassa - ja homma on valmis.
Ai mutta - vielä unohtui auton ja kodin avaimet... nekin menevät tietysti samanlaisella lukulaitteella.
Kuka kuluttaja ei toivottaisi tällaista järjestelmää tervetulleeksi ??? Ja sen hinta on aivan peanuts - kortin hinta ei ole edes useita euroja, ja lukulaitteet eivät sarjatuotantona maksa nekään oikein mitään... niin, paitsi yksi ongelma... se kortti kun voi hukkua.
Mutta ei hätää, nimittäin kun kaikki nuo kortin ominaisuudet ovat tehtävissä riisinjyvän kokoiseen moduuliin, joka on todella kätevä asentaa ihon alle. Käteen asennettuna se oma käsi on sitten kotiavain, autonavain, ajokortti, passi, pankkikortti, luottokortti, etukortti, jäsenkortti, pääsylippu maksettuihin tilaisuuksiin, ... TÄYSIN kopioimaton ja ehdottoman varma.
Epämiellyttävä asentaa ? Kaikkea muuta. Niitä on jo kokeiltu; asennus tapahtuu esim. terveydenhoitajan vastaanotolla, paikallispuudutustakaan ei tarvita koska se on yhtä kivuton tai "vähäkipuinen" kuin verinäytteen ottaminenkin.
Tätä varmennusasiaa hallinnoimaan tarvitaan vain yksi maailmanlaajuisesti asiaa hallitseva organisaatio, joka ei tietenkään ole mikään yksi kaupparyhmittymä, vaan aivan puolueeton taho. Ja kun kaupoilta yhteiskunta kieltää omat maksukortit, on jokaisella samanlainen siru kätevästi oikeassa kädessä.
Mikä tässä ajatuskulussa olisi mielestäsi sellaista ettei se voisi toteutua - tai miksi kuluttajat tätä vastustaisivat - sehän tuo kuluttajille selkeästi pelkkää etua.
... ja se on toteutettavissa tämän päivän teknologialla, tämän päivän lukulaitteilla, joka puolella maailmaa.
 
" mutta todennäköisyys jonkinlaisen maksuväline/mielenhallintaimplantin pakkoistutuksille on olematon. Scifiä."
Niin... ja valitettavasti, jos joku olisi vaikka 2005 sanonut, että todennäköisyys sille että euroa tukeaksemme joudumme heittämään satoja miljardeja aivan kankkulan kaivoon yhden korruptoituneen ja hallinnoltaan mädän euromaan tukemiseen, on olematon. 2005 ei kukaan olisi edes vakavasti uskonut mahdollisuuteen että yksi euromaista joutuisi eroamaan eurosta.
Olisi siitäkin sanottu "scifiä". Ja siitä on vain 10 vuotta.
"Kyse onkin siitä, ettei mitään pakkoa tule."
En minäkään mihinkään pakkoon usko. Kuten kuvailin, tuo ehkä ensin yksi kaikenkattava "master kortti" on suoranainen helpotus ihmisille, ja se otetaan vastaan avosylin. Sitten tulee tuo "master kortin" kopiointiongelma fyysisenä erillisenä korttina, jolloin se tietysti päätetään toteuttaa puhtaasti NFC:llä (eli Near Field Communication). Silloin korttia ei yksinkertaisesti voi kopioida.
Sen hukkaaminen on ainoa ongelma, ja kädessä olevaa siruahan ei kukaan voi hukata.
En pyri esittämään mitään ainoaa mahdollista skenaariota, mutta halusin alun perinkin kommentoida vain sitä, kun puhuit NFC-siruista "menneen talven lumina" - minä näen sen "tulevan talven lumiksi" - koska se teknologia on harpannut kovaa eteenpäin ja sen käyttö yleistyy koko ajan - aivan toisin kuin jokin iiristunnistus. Ja käteen sijoitettava siru on täysin yhtä varma kuin iiristunnistus.
Käteen sijoitettavan sirun äärimmäinen varmuus perustuu siihen, että kuten ollaan jo tutkittu ja havaittu - sydänäänet ovat jokaisella hyvin erilaiset. Näin, sirua aktivoitaessa kirjataan myös sirun mittaamista sydänäänistä biologinen varmenne, joten sirun tai käden irrottaminen tai sirun sijoittaminen toiseen ihmiseen ei toimi.
BUENO... Kivuton, halpa, haluttava, täysin varma... kuka enää haluaa edes ajatella jotakin iiristunnistusta joka ei ratkaise yhtään mitään ? - sillä se on vasta tunnistustapa ilman mitään helpotusta nykykuluttajalle.
 
Jarmo huomauttaa väliin: Hallitukset ja demokratiat eivät ole vakaita järjestelmiä eikä varsinkaan valmiita vesittämään vanhoja arvojaan, sehän on nähty. Se mikä oli ennen rikoksena kiellettyä, niin nykyään siihen kannustetaan ja sen tekemisen kritisoiminen on jo/pian rangaistava teko. Moni arvaa mihin viitataan.
Eräs globaali sellainen järjestelmäkin jo on, jota parasta aikaa me kaikki käytämme tässä ja nyt. Internet. Eli jos identifiointi ulkoistetaan tällaiselle globaalille "internet" järjestelmälle ja annetaan sille kaikki maailman rahahallinto, niin hommahan on jo siinä. Ei yhdenkään hallituksen tarvitse irtisanoutua, eikä liittyä mihinkään erityiseen mukaan, vaan yksi yksinkertainen sopimus identifioinnista ja varainsiirrosta ulkoistuu globaalille yritykselle.

 
Exap: On kuitenkin vaikea sanoa mikä tuollaisen järjestelmän takana olisi, mutta sillä on todella laajat yhteiskunnalliset edut, joten en usko että yksikään hallitus sitä vastustaa. On kuitenkin oma kysymyksensä miten se järjestelmä muodostettaisiin.
Laittomat maahansaapujat - no, sen sijaan että laitetaan "käsi Raamatulle", skannataan mitä kädessä oleva siru sanoo. Jos ei ole sirua, on laiton maassaolija.
Väärennetyt passit / terrorismiuhka - no, maahan ei pääse ilman sirua. Koeta siinä sitten kiertää se asia, ei auta meikkaus :)
Korruptio ja harmaa talous - no, sirun kautta hoituu maksuliikenne, joten pimeästä työstä sitten annetaan palkaksi... televisio ?
Huumeet - milläpä aiot maksaa ? Oravannahoilla ?
Autovarkaudet - no koetapa saada se sirukäynnistyksellä oleva auto sitten varastettua - kun avainta ei enää ole.
Miksi ihmeessä yksikään valtio vastustaisi tätä hienoa systeemiä ? En näe, että nyt olisi yhtään "potentiaalista" organisaatiota joka voisi hallinnoida tätä, mutta toisaalta - ei siihen aivan mitään eriskummallista tarvita että sellainen vuodessa-kahdessa asiaa hallinnoimaan laitetaan.

Eli kyseessä ei ole mikään valtio, eikä liittouma, vaan puhtaasti henkilöllisyyttä tarkistava erillinen tietotoimisto, joka on valtuutettu antamaan oikeuden myyntiin ja ostoon systeemin sisällä. Rahat ovat edelleen jokaisen maan pankeissa, josta siirto lähtee tililtä toiselle mutta tämä hallinto päättää kuka saa ja mitä. Tähän siis sisältyy KAIKKI, matkustelu, passit, puhelimet, eläkkeet, firmat ja jopa valtiot. Se pitää kaikkia lankoja käsissään ja olennainen pointti siinä on se että KAIKKI TÄMÄ ON VAPAAEHTOISTA, aivan kuten Raamattu asian ilmaisee. Sen on oltava vapaaehtoista, muuten se ei ole uskottavaa Raamatun muun ilmoituksen kanssa. Jokainen joka pikkusenkaan miettii, ettet voi tehdä mitään ilman tuota sirua, niin panee ajattelemaan elämistä kuin viidakossa, tai nauttia yhteiskunnan palveluista kuin ennenkin.
Suuri Babylon
Minä ajattelin että jos minulla olisi tuon kaltainen yritys ja maailman talous olisi epävakaa, niin minne sen yhtiön perustaisin? Sen pitää olla teknisesti huippu, ei jälkeenjäänyt maa. Sen pitää olla taloudellisesti erityisen vahva ja sillä pitää olla erityisen hyvä puolustus. Maita ei ole monta ja yksi on nimenomaan sellainen joka voi saada nimensä uudelleen Suuri-Babylon. Lisäksi kun ajatellaan mitä portto edustaa, niin sehän on Kristinuskon kyljessä kasvanut Islam 600 jKr. muutaman ihmisen toimesta siksi mikä se on nyt Sharia lakeineen kaikkineen. Lisäksi tuo Dubai sijaitsee siellä samassa paikassa keskellä Islamin sydäntä 
ja sen äärisiivet ovat Pyhien verellä todellakin tahrittu ISIS:n ym toimesta ja sen päällä on Jumalaa pilkkaavia nimiä. Homma alkaa olla paketissa.

Raamatun ilmoituksen perusteella voimme uskoa että peto asettuu rantaviivalle, eli tuo yritys todennäköisimmin perustetaan juuri Lähi-Idän maihin, Levantti alueen läheisyyteen, joten Saudi Arabia ja sen Emiirikunnan liittouman maat  olisivat rantaviivalla. Dubai on muutenkin jo valmiiksi Persianlahden rantaviivalla. Yhtiön osakkaat ovat todennäköisesti jo valittu ja yhtiö perustettu. En yhtään ihmettelisi jos yhden osakkaan nimi on Rockefeller ja toisen Gates jne. eivät kuninkaita mutta saavat hallita pedon kanssa yhden hetken KUIN KUNINKAAT Islamilaisessa maassa, kunnes tulee noutaja.11.5.2015

Hieman taas näyttää siltä että pedon nimi muodostuu jälleen Osaman ympärille

Osama bin Laden 2015
Amerikkalainen Pulitzer-palkittu toimittajalegenda väittää, että presidentti Barack Obama valehteli terroristijohtajan piilopaikkaan tehdystä iskusta.

Virallisen totuuden mukaan Yhdysvallat löysi Osama bin Ladenin tämän kuriirin avulla Pakistanin Abbottabadista pitkän jäljittämisen jälkeen, tarkkaili piilopaikkaa kuukausia varmistaakseen terroristijohtajan henkilöllisyyden ja teki sen jälkeen erikoisjoukoilla iskun kertomatta etukäteen mitään Pakistanin viranomaisille. Bin Ladenin ruumis upotettiin myöhemmin mereen islamilaisten hautajaisrituaalien jälkeen. 
Näin ainakin presidentti Barack Obama kertoi amerikkalaisille toukokuussa 2011.
Nyt toimittajalegenda Seymour Hersh väittää, että kaikki edellämainittu on valhetta. 
Hersh perustaa väitteensä tietoihin, joita hän sanoo saaneensa korkea-arvoiselta hallinnon tiedusteluviranomaiselta. 
London Review of Books-julkaisuun kirjoittamassaan artikkelissa Hersh sanoo keskustelleensa asiasta myös muiden lähteiden kanssa. 
Hershin väitteisiin on toistaiseksi suhtauduttu Yhdysvalloissa varovaisesti lähteiden epämääräisyyden vuoksi, eikä Valkoinen talo ole kommentoinut asiaa. Artikkelista on kuitenkin uutisoitu laajasti, koska Hersh, 78, on Pulitzer-palkittu arvostettu tutkiva journalisti ja kirjailija.

Jarmo jatkaa: Näin siis lehti kirjoittaa, joten vaikutusvaltainen taho jos näin väittää, niin asia ei ole tuulesta temmattu. Ei Pulizer palkittu henkilö lähde hörhöilemään, vaan käyttää varmasti kaikkia olemassaolevia järkeviä työvälineitä todellisen totuuden selvittämiseen, ennen kuin julkaisee ääneen väitteen, joka vahingoittaa USA:n hallitusta näin vakavasti.
Osama bin Ladenin osakkeet pedon nousuun sen kun vaan nousevat, nimittäin nyt tälle Raamatun ilmoittamalle profetialle "ikäänkuin kuollut" saadaan todellakin sanansa mittainen merkitys. Osama on kuin kuollut ja miekan haavahan nimenomaan oli sen päässä. Häntähän ammuttiin päähän, näin vaitetään.
Nyt lisäksi vanhat muutkin merkit tuovat merkityksen, kuten pieni valta, JOO ja kadonnut, JOO, sitten tämä on laiton, JOO eli etsintäkuulutettu lainsuojaton ja on ikäänkuin kuollut joka virkosi, JOO, tai siis ei ainakaan ihan vielä. Pidättäjän on poistuttava, eli morsian lähtee rukoilemasta, silloin ilmestyy tuo laiton, joka korottaa itsensä aina jumaluuteen saakka.
Loput pedon tunnusmerkit ovat oikea silmä on sokeutunut ja toinen käsi kuivettunut.


21.4.2015

Tämä on merkittävä tieto edelleen - Isis johtaja täyttäisi pian pedon tunnusmerkit

Isis-järjestön johtaja Abu Bakr al-Baghdadi, on haavoittunut vakavasti ilmaiskussa Irakin länsiosissa. Asiasta kertoo Guardian.
Pedon tunnusmerkit
Yhdysvaltain johtama isku tapahtui lähteen mukaan jo maaliskuussa. Guardianin irakilaisen neuvonantajan sekä länsimaisen diplomaatin mukaan iskun tarkka päivä oli 18.3, ja paikkana oli al-Baaj lähellä Syyrian rajaa. Länsimaisen diplomaatin mukaan iskussa kuoli kolme miestä.
Tietolähde kertoo, että Baghdadin vammat olivat aluksi hengenvaarallisia, mutta hän on sitten toipunut hitaasti. Toistaiseksi hän ei ole kuitenkaan palannut järjestön operatiiviseen johtoon.
Isisin muut johtajat kokoontuivat iskun jälkeen jo suunnittelemaan uuden johtajan valintaa. Baghdadin kerrottiin haavoittuneet aiemmin kin, viime marras- ja joulukuussa. Tosin kumpaakaan näistä tiedoista ei ole 
saatu vahvistettua. Guardianin tietojen mukaan Baghdadi on oleskellut viime vuosina erityisen paljon al-Baajin, sillä Yhdysvallat ei partioi alueella säännöllisesti. Kaupunkin sijaitsee 200 metriä länteen Mosulista, Isisin "pääkaupungissa", jonka järjestö valtasi Irakilta.

Jarmo jatkaa: Tämä on merkittävä juttu, sillä vaikka olen ollut sillä kannalla, ettei Osama bin Laden ole kuollut, vaan hän on "ikäänkuin kuollut" sanoo Raamattu, niin tämä uusi Isis johtaja saattaisi (ehkä) pian täyttää nuo tunnusmerkit. Hänet pitäisi todeta kuolleeksi ja sitten vasta, kuten Osama... on ehdolla ns. AK:n virkaan.
Eihän Raamattu ole vajavainen kirja, vaan Jumalan sanaa, joten jos siellä lukee että ikäänkuin kuollut, niin se ei tarkoita että joku olisi silloin täysin kuollut muttei se tarkoita myöskään sitä että tämä olisi vain haavoittunut vakavasti kuolematta. "Ikäänkuin", termi tarkoittaa vertauksellisuutta ja Jumala ei viisaudessaan anna Raamatun valehdella näitä tärkeitä lauseita. Toisin sanoen, tämänkin Isis johtajan täytyy edelleen täyttää täydellisesti pedon tunnusmerkit ja siksi minua naurattaa kaikenlaiset väittämät antikristuksista, joilla ei ole minkäänlaista raamatullista pohjaa, edes sen vertaa että ne olisivat kadonneet tai niillä olisi ollut jokin pieni valta, jotka ovat selkeitä pedon tunnusmerkkejä. Ei Venäjän tai USA:n presidenttiä voi huonolla huumorillakaan kutsua pienen vallan omaaviksi henkilöiksi. Heillä kummallakin on koko maailman suurimmat salkut käsissään, joilla on suurin vaikutusvalta mitä voisi kuvitella, eikä pieni, kuten Raamattu sanoo.


10.4.2015

Kieltäkää nimi antikristus ja tunnustakaa nimi Jeesus Kristus
 
Sain tänään kovan kehotuksen sanoa kaikille että kieltäkää nimi antikristus, koska sen nimen tunnustaminen liittyy luopumukseen Jeesuksesta. En tarkoita että kehotan olla uskomatta helvettiin ja uskoa vain taivaaseen, vaan kieltämään nimi antikristus. Sama niin etten minä kehota vain uskomaan Jumalaan ja kieltämään saatana, vaan kieltämään nimi antikristus.
 
Minusta termin antikristus voisi kristillisissä piireissä lihallisena henkilönä lopettaa. Sen jo todistaa edellisessä koosteessa olevat jakeet. Kyse on pedosta ja väärästä profeetasta, jotka saavat lihallisena vallan. Mutteivät nekään saa täyttä valtaa koko maailmassa, vaan siinä maassa minkä Jumala kutsuu maaksi, eli Israelin koko alue, jonka Jumala on sille luvannut. Eikös se ole jotain 2300x2300km halkaisijalta. Jos olisi joku AK joka saisi täyden vallan, niin voin kysyä sinulta, ketä vastaan sitten soditaan, jos on loppuun asti sotia olevan, kuten Raamattu selvästi ilmoittaa. Sanassa sanotaan varsin selvästi ettei saatana sodi itseään vastaan, vaan tietää että silloin tulee oman valtakunnan loppu. Siellä lopussahan kun viimeinen malja lasketaan, se lasketaan nimenomaan saatanan valtaistuimelle, joka tarkoittaa että he pureskelevat kielensä rikki tuskissaan. Siinä vaiheessa jotain tapahtuu saatanan hallinnossa.
 
Kiinnittäkää siis katseenne Israeliin ja sen ns. Jumalan lupaamaan alueeseen, joka joistain kartoistakin voi tarkistaa. Sitä kutsutaan maaksi ja pakanakansoja kutsutaan mereksi. Tästä lähtökohdista luetaan ilmestyskirjan 13. lukua jakeesta yksi alkaen:
Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua....>>> Ensimmäinen peto siis nousee pakanakansojen seasta!
Sitten toinen peto (väärä profeetta) jakeesta 11-13 jne...
Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme. Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden....>>>
Toinen peto on väärä profeetta joka siis nousee "siitä maasta minkä Jumala lupasi" eli siltä alueelta jota kutsutaan luvatuksi maaksi. Ilmeisimmin Abrahamin jälkeläinen ainakin.
 
Kieltäkää nimi antikristus! Tunnustakaa nimi Jeesus Kristus, Jumalan poikana ja hylätkää ajatuksena koko nimi antikristus. Tästä pelonsekaisesta imagosta on olemassa hyvä ja tuttu esimerkki, jonka henkivallat hyvin heissä ovat osanneet luoda. Tämä sama pelonsekaista karismaa käyttää nimenomaan nimi antikristus. Eli siis oletteko törmänneet sellaiseen ilmiöön että kaupungilla kuulee jonkun olevan Helvetin Enkeli? Miettikääs minkälaista mainetta ja arvostusta tällainen henkilö saa, josta sanotaan että "se on täysjäsen Helvetin Enkeleissä ja sillon kun ne tulee, niin kellän ei oo enää sillon kivaa". Funtsatkaa sitä efektivaikutelmaa, joka on yllättävästi sama kuin antikristuksella. Emmehän me halua tunnustaa koko antikristusta, vaan kiellämme tämän saastaisena nimenä, emmekä pidä sitä pelonsekaisen kunnioituksen nimenä.
Siksi kehotan kaikkia muuttamaan millimetrin tuota käsitystä saatanan ideologiasta. Sitä ei kannata ihannoida eikä korottaa antikristuksia, vaan sieltä on tulossa pelkää valhetta ja murhaa ja kaikkea mikä pahuus vaan voi pitää sisällään. Tunnustetaan oikeaa Jeesusta Kristusta ja hänen väriään lumivalkeaa karistan veressä pestyä sinistä väriä.


23.3.2015

Pakko myöntää eräs asiayhteysvirhe, jota olen toistellut - kun kerran hoksasin viimein

Antikristuksesta puhuukin Paavali Johannekselle, eikä Johannes. Olen näköjään itse joutunut  jostain kumman syystä sokeana esimerkkiasemaan siitä mistä olen puhunut ja varoittanut muita. Olen kuunnellut jotakuta, en edes muista... ja olettanut sen pohjalta jotain ja alkanut opettaa väärin tarkistamatta taustaa. Olen siis samaan hengenvetoon aina varoittanut muita tästä ilmiöstä ja itse teen siinä samoin väärin. Siteeraan Jaakobin kirjettä jossa tämä varoittaa "älkää olko vain sanan kuulijoita, pettäen itsenne, vaan olkaa myös sen tekijöitä". Tässä sitä nähdään kuinka tyhmä sitä saattaa vuosikausia olla, kun aivan yksinkertaisissa perusasioissa ei jaksa tarkistaa niiden taustoja vaikka se olisi ollut alle minuutin homma, vaan opettaa itse väärin omaksumaansa väärää. Sitä tuntee itsensä niin tolloksi.
Siis nämähän ovat tietenkin kaikki Paavalin kirjeitä Johannekselle ja Paavali puhuu pedosta tessalonikkalaisille sanoin "laiton", eikä käytä termiä "antikristus" ollenkaan. Tämä nyt tietysti vaan parantaa alkuperäistä näkemystäni ns. antikristuksen olemuksesta mikä se on, koska Paavalihan nimenomaan kertoo paljon ko. tulevasta laittomuuden ihmisestä, jonka nykymaailma on nimennyt antikristukseksi ja keksinyt sille kaikenmaailman hurjia skenaarioita koko maailmanherruudesta illuminateineen jne. hurjine salaliittoteorioineen. Todellisuus on kuitenkin niin, että Jumala katsoo Lähi-Itään ja sen tapahtumiin. Lisäksi jos maailma saisi yhden yksinvaltiaan niin kuka sotii ja ketä vastaan? Koska sota on oleva loppuun asti.

 
1. Joh. 2:15-19 Älkää rakastako maailmaa älkääkä sitä, mikä maailmassa on. Jos joku maailmaa rakastaa, niin Isän rakkaus ei ole hänessä. Sillä kaikki, mikä maailmassa on, lihan himo, silmäin pyyntö ja elämän korskeus, se ei ole Isästä, vaan maailmasta. Ja maailma katoaa ja sen himo; mutta joka tekee Jumalan tahdon, se pysyy iankaikkisesti. Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika. Meistä he ovat lähteneet, mutta he eivät olleet yhtä meidän kanssamme; sillä jos he olisivat olleet yhtä meidän kanssamme, niin he olisivat meidän kanssamme pysyneet; mutta heissä oli tuleva ilmi, että kaikki eivät ole yhtä meidän kanssamme.
 
1. Joh. 2:20-26 Teillä on voitelu Pyhältä, ja kaikilla teillä on tieto. En minä ole kirjoittanut teille sentähden, ettette totuutta tiedä, vaan sentähden, että te tiedätte sen ja ettei mikään valhe ole totuudesta. Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan. Kuka ikinä kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään. Joka tunnustaa Pojan, hänellä on myös Isä. Minkä te olette alusta asti kuulleet, se pysyköön teissä. Jos teissä pysyy se, minkä olette alusta asti kuulleet, niin tekin pysytte Pojassa ja Isässä. Ja tämä on se lupaus, minkä hän on meille luvannut: iankaikkinen elämä. Tämän minä olen kirjoittanut teille niistä, jotka teitä eksyttävät.
 
1. Joh. 4:1-8 Rakkaani, älkää jokaista henkeä uskoko, vaan koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta; sillä monta väärää profeettaa on lähtenyt maailmaan. Tästä te tunnette Jumalan Hengen: jokainen henki, joka tunnustaa Jeesuksen Kristukseksi, lihaan tulleeksi, on Jumalasta; ja yksikään henki, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta; se on antikristuksen henki, jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on jo nyt maailmassa. Lapsukaiset, te olette Jumalasta ja olette voittaneet heidät; sillä hän, joka teissä on, on suurempi kuin se, joka on maailmassa. He ovat maailmasta; sentähden he puhuvat, niinkuin maailma puhuu, ja maailma kuulee heitä. Me olemme Jumalasta. Joka tuntee Jumalan, se kuulee meitä; joka ei ole Jumalasta, se ei kuule meitä. Siitä me tunnemme totuuden hengen ja eksytyksen hengen. Rakkaani, rakastakaamme toinen toistamme, sillä rakkaus on Jumalasta; ja jokainen, joka rakastaa, on Jumalasta syntynyt ja tuntee Jumalan. Joka ei rakasta, se ei tunne Jumalaa, sillä Jumala on rakkaus.
 
2. Joh.kirje 1 (koko luku)
1 Vanhin valitulle rouvalle ja hänen lapsillensa, joita minä totuudessa rakastan-enkä ainoastaan minä, vaan myös kaikki, jotka ovat tulleet totuuden tuntemaan-
2 totuuden tähden, joka meissä pysyy ja on oleva meidän kanssamme iankaikkisesti.
3 Armo, laupeus ja rauha Isältä Jumalalta ja Jeesukselta Kristukselta, Isän Pojalta, on oleva meidän kanssamme, totuudessa ja rakkaudessa.
4 Minua on suuresti ilahuttanut, että olen lastesi joukossa havainnut olevan niitä, jotka totuudessa vaeltavat sen käskyn mukaan, jonka me olemme saaneet Isältä.
5 Ja nyt, rouva, minulla on sinulle pyyntö, ei niinkuin kirjoittaisin sinulle uuden käskyn, vaan minä kirjoitan sen, joka meillä alusta asti on ollut: että meidän tulee rakastaa toinen toistamme.
6 Ja tämä on rakkaus, että me vaellamme hänen käskyjensä mukaan. Tämä on käsky, että teidän, niinkuin olette alusta kuulleet, tulee siinä vaeltaa.
7 Sillä monta villitsijää on lähtenyt maailmaan, jotka eivät tunnusta Jeesusta Kristukseksi, joka oli lihaan tuleva; tämä tämmöinen on villitsijä ja antikristus.
8 Ottakaa vaari itsestänne, ettette menetä sitä, minkä me olemme työllämme aikaansaaneet, vaan että saatte täyden palkan.
9 Kuka ikinä menee edemmäksi eikä pysy Kristuksen opissa, hänellä ei ole Jumalaa; joka siinä opissa pysyy, hänellä on sekä Isä että Poika.
10 Jos joku tulee teidän luoksenne eikä tuo mukanaan tätä oppia, niin älkää ottako häntä huoneeseenne älkääkä sanoko häntä tervetulleeksi;
11 sillä joka sanoo hänet tervetulleeksi, joutuu osalliseksi hänen pahoihin tekoihinsa.
12 Minulla olisi paljon kirjoittamista teille, mutta en tahdo tehdä sitä paperilla ja musteella; vaan toivon pääseväni teidän tykönne ja saavani puhutella teitä suullisesti, että meidän ilomme olisi täydellinen.
13 Valitun sisaresi lapset lähettävät sinulle tervehdyksen.


13.3.2015

Nyt on Vladimir Putin kadonnut - miksi?

Hänellä ei ole kylläkään pedon täyttä tunnusmerkistöä, koska pieni valta ei ole Venäjän federaation presidentin virka, vaan se on jo alun perinkin suuri valta. Aiemmissa lehtileikkeissä on sanottu, että Putinilla olisi maailmassa suurin vaikutusvalta. Edes USA:n presidentillä ei ole niin paljon sanavaltaa, kuin hänellä, joten mielestäni on aika turhaa etsiä Venäjän presidenteistä antikristusta.


21.12.2014

Voisiko Harri Veijonen olla ainakin puoliksi oikeassa?

Veijonen on profetoinut jo toistakymmentä vuotta että Gorba tulee takaisin ja hän on se tuleva antikristus.
Asia ei ole minun mielestäni läheskään niin yksinkertainen, eikä edes sinne päinkään sellainen kuin yleisesti luullaan. Mutta tilanne on nyt se mistä Veijonen on puhunut, kaikki kunnia hänen näkemykselleen tässä kohtaa.
Guardian lehden mukaan yksi asia ratkaisee pitkälti sen, tuleeko Venäjälle palatsivallankumous. Presidentti Putin pysyy vallassa vain, jos Venäjän rikas valtaeliitti pysyy hänen tukenaan. Tämän edellytyksenä puolestaan on, etteivät venäläismiljardöörien miljardit hupene liikaa ruplan kurssin ja öljyn hinnan romahdettua.
Artikkelissa tosin huomautetaan, että juuri nyt Putinille ei ole tarjolla riittävän vahvaa vastaehdokasta. Teoriassa Putin voisi säilyä vallassa vuoteen 2024 asti ja lakikin se sallii kun sitä muutettiin Putinin ensimmäisen valtakauden jälkeen kun Dimitri Medvedev oli sen yhden kauden verran marionetti presidenttinä.
Minä tulkitsen yksiselitteisesti niin ettei ole edes oikein että Kristityn pitää uskoa antikristukseen ja tämän ilmestymiseen. Se ei ole oikein! Kristityn pitää uskoa vain ja ainoastaan Jeesukseen Kristukseen vapahtajaamme. Eikö tämä ole ihan luonnollista? Se takia meidän ei pidä myöskään odottaa ahdistuksen aikoja tai vihanaikoja, vaan Jeesuksen lupaamaa vapautuksen päivää vihasta ja ahdistuksesta tempauksen muodossa. Meidän ei pidä luottaa säilykepurkkeihin, eikä vesi ja polttoainevarastoihin, vaan pelastukseen Jeesuksessa Kristuksessa. Siitä samasta syystä meidän ei pidä odottaa antikristusta, koska sellaista ei tule.
Antikristus on henkiolento, joka mainitaan Raamatussa vain Johanneksen kirjassa. Sitä kuvaillaan niin että niitä on monta ja niitä on aina ollut, sekä että se on antikristus, joka kieltää Jeesuksen Kristuksen. Thats it! Näillä sanoilla valtuutan itseni kehottamaan sinua olemaan uskomatta koko antikristukseen.
Raamattu kertoo että peto, laittomuuden ihminen ilmestyy kun morsian, pidättäjä otetaan pois. Sekin peto tulee olemaan Lähi-Idässä oleva johtaja, joka saa niistä maista siellä täyden vallan, eli Syyria, Jordania, Libanon, Egypti, Libya, Iran, Irak jne. Arabimaat. Israel jää niiden keskelle yksin ja kun USA putoaa polvilleen Venäjän välisten yhteenottojen seurauksena, tulee Israelille todella epätoivoinen tilanne. Silloin alkaa Jaakobin ahdistus.
Sen sijaan mitä tulee Gorbatsoviin, niin uskon ettei hän enää nouse mihinkään johtotehtävään. Hän on liian vanha, mutta siellä on kauheita miehiä takuulla nousemassa Vladimir Putinin selkään ja ne eivät Suomea, Skandinavian rajoja tai EU:a kumartele. Niissä voisi Googin sota helposti syttyä ensi kesän aikana.
Sitten vielä muistutan pedon tunnusmerkistä sen että NE ON OLTAVA, peto ei voi syntyä ellei se noudata Raamatun ilmoitusta. Sen on oltava sellainen kuin sen Raamattu kuvailee. Sillä on oltava kuolinhaava, joka parantuu ja sen on oltava kadoksissa ilmestyäkseen jne.


9.11.2014

Tässä meillä on eräänlainen mahdollisuus pedon syntymiseen muttei bin Ladenista, vaan tästä miehestä?

peto Lehtiotsikot huutaa että onko ISIS johtaja kuollut? Eli tässä kohtaa tämä mies saattaa saada pedon tunnusmerkit.

Lehti:
Irakissa viranomaiset selvittävät tietoja, joiden mukaan ääri-islamilaisen Isis-järjestön johtaja olisi kuollut Yhdysvaltain johtaman liittouman ilmaiskussa.
Epävirallisten tietojen mukaan Abu Bakr al-Baghdadi olisi saanut surmansa tai haavoittunut vaikeasti Mosulin lähellä tehdyssä iskussa.
Yhdysvaltain asevoimat on vahvistanut liittouman iskeneen eilen Isisin johtajien kokousta vastaan. Asevoimien edustajan mukaan ei ole kuitenkaan varmuutta siitä, oliko al-Baghdadi kohteessa. 
Daniel 7:8 Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellisistä sarvista reväistiin pois sen edestä. Ja katso, sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät, ja suu, joka herjaten puhui.

"
jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton". Voi siis olla, että ensin tulee ylösotto, koska pidättäjän on poistuttava ja sitten vasta ilmestyy.

Miehellähän on ollut pieni valta jo... Nyt kadonnut tietenkin ja toipuu... MISTÄ? ...kuolettavat päävammat ja oikea silmä sokeutunut, käsi surkastunut ja koko maa ihmettelee pedon nousua. No, ISIS järjestön nousua koko maa on tosiaankin ihmetellyt, eli sekin on toteutunut. Koko järjestöä voi kohdata "kuolinisku" ja se nousee siitä, jolloin koko maa ihmettelee.

Tämmösiä ajatuksia tuli tänään aiheesta.


7.9.2014

ISIS muuttaa nimensä ja siitä nousee pieni sarvi

ISIS-terroristijärjestö (Irakin ja Syyrian islamilainen valtio, Islamic State in Iraq and Syria) muuttaa koko ajan muotoaan noustessaan. Nyt se on muuttunut ISIL-järjestöksi (Islamic State of Iraq and the Levant) Levantin määritelmä on epätarkka, mutta sen rajoina pidetään yleensä Taurusvuoria pohjoisessa, Eufrat-jokea koillisessa, Arabian autiomaita kaakossa ja Siinain niemimaata lounaassa sekä Välimerta lännessä.
 
Johanneksen ilmestyksessä 17. luvussa mainitaan jakeissa 9-13 Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu; ne ovat myös seitsemän kuningasta; heistä on viisi kaatunut, yksi on, viimeinen ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, pitää hänen vähän aikaa pysymän. Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen.
Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa. Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle.
ISIL suuri Babylon Ja Danielin pedoista neljännellä on nimenomaan nuo 10 sarvea, jotka Johannes näkee näyssään, eli kyseessä on neljäs peto.
 
Aikanaan Babyloniaa hallitsi Nebukatnesar joka oli järjestysnumerolta kolmas, joka hallitsi Israelia myös. Johanneshan saa näyn ollessaan roomalaisten vankeudessa ja oli kulunut peräti jo 30 vuotta Jerusalemin hävityksestä, joten seuraa tarkasti mitä nämä Johanneksen näyn sanat tarkoittavat.
 
" heistä on viisi kaatunut, yksi on, viimeinen ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, pitää hänen vähän aikaa pysymän. Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen"
 
Katsotaan hieman ymmärrettävämmin, eletään siis vuotta 100 jKr. jossa yksi noista seitsemästä on vallassa. Viisi on siis kaatunut (Kanaanit, Israelin kuninkaat, Babylonia, Perisa ja Helleenit) "yksi on" eli Johanneksen aikainen (Rooma). Sitten Johannes näkee että viimeinen ei ole vielä tullut mutta kun tulee, hän on vähän aikaa pysyvä, eli Rooman jälkeen turkkilaiset, joita ristiretkeläiset välillä koitti valloittaa.
Tässä oli siis kaikki seitsemän, eli 
Johanneshan sanoo heti alussa että yksi on ja viimeinen ei ole vielä tullut mutta on yksi noista kaatuneista, eli supistaa mahdollisuudet noihin viiteen. Kaksi jää siis pois, eli Turkki ja Rooma. Jäljelle jääneistä voidaan vielä laskea pois Israel, koska sehän hallitsee nyt aluetta, joten jää vielä neljä, josta Kanaanit eivät enää nouse, koska ne ovat ennen Moosesta ja Joosuaa luvattuun maahan asettunut kansa. Tosin väitetään että Abraham olisi jo silloin ammoin uhrannut Pyhällä Paikalla poikaansa Iisakia, joten hän olisi asuttanut jo silloin aluetta.
Noh, mutta jäljelle ei jää kuin kaksi, Persia ja Babylonia, joten ei ole kauhean vaikeaa arvata, jos ilmestyskirjan sivuilla lukee että "kukistunut olet sinä suuri Babylon" eli ISIL:stä nousee "pieni sarvi" ja se kaataa edestään kolme kuningasta muuttaa vielä nimekseen Babylon.

6.7.2014

Kyllähän tässä väkisinkin tulee mieleen että ilmestyikö tässä kuitenkin nyt se laiton ?

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288710777707.html

2. Tessalonikalaiskirje 2:1-12 Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet, ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä. Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala. Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille? Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

5.7.2014

Ensimmäinen "limestymiseksi" kutsuttava ex. johtaja - pedon viranhalijan ehdokkaaksi

Kalifiksi julistautunut Abu Bakr al-Baghdadi muslimeille: Totelkaa minua Kalifiksi julistautunut Abu Bakr al-Baghdadi muslimeille: Totelkaa minua
Ääri-islamilainen sunnijärjestö ISIS ja sen johtaja julistivat viikko sitten sunnuntaina perustaneensa islamilaisen kalifaatin Syyrian ja Irakin alueelle.
Kalifiksi julistautunut Abu Bakr al-Baghdadi on julkaissut videon, jolla hän käskee kaikkien muslimien totella häntä. Al-Baghdadi on julkaissut videon sosiaalisessa mediassa lauantaina.
– Minä olen wali [johtaja], joka johtaa teitä, vaikka en olekaan teistä paras. Jos näette, että olen oikeassa, auttakaa minua, Al-Baghdadi sanoo.
– Jos näette, että olen väärässä, neuvokaa minua ja johdattakaa minut oikealle tielle ja totelkaa minua niin kauan, kun minä tottelen Jumalaa teissä.
Video on ilmeisesti kuvattu Al-Baghdadin eilen perjantaina Mosulin kaupungissa Irakissa pitämässä saarnassa. ISIS on vallannut kaupungin.
Al-Baghdadi on nähty julkisuudessa aniharvoin, ja hänestä on otettu vain pari valokuvaa. Uutistoimistojen mukaan videolla esiintyvän Al-Baghdadin henkilöllisyyttä ei ole voitu täysin varmistaa.
Ääri-islamilainen sunnijärjestö ISIS ja sen johtaja julistivat viikko sitten sunnuntaina perustaneensa islamilaisen kalifaatin Syyrian ja Irakin alueelle. Kalifaatti on vanha hallintojärjestelmä, josta luovuttiin, kun Osmanien valtakunta kukistui vuonna 1924. Kalifit olivat islaminuskoisten yhteisön johtajia.

Ei tämäkään tyyppi täytä kuin muutamalta osin pedon tunnusmerkit. Mutta jos tämä kohta yritetään salamurhata päähän osumalla jossa tämän käsi myös vaurioituu jne. kun hän sitten virkoaa toinen silmä sokeana, niin sitten hännen pitää vielä työntää edestään kolme muuta kuningasta... no se ei liene iso juttu enää edellisten jälkeen. Sitten tämä kyllä kantaisi vahvasti pedon esikuvan viittaa. Mutta morsiamen piti olla silti vielä pois ennen tämmöistä' tyyppiä. Kaveri siis täyttäisi entisen pienen vallan kuvauksen ja on ilmestynyt, koska tämä tyyppi on piilotellut naamion takaa johtajuuttaan. Sen voisi laskea ns. ilmestymiseksi.

Loppupeleissä olen edelleen Osama bin Ladenin takana. Hänellä olisi todennäköisesti jo vuoden 2002 keväältä jo nuo ko. vammat, eikä mikään kumma jos USA olisi kaikkia taas kusettanut ja lavastanut Osaman kuoleman.


8.2.2014

Tänään Henki puhui minulle sanoin, uskotko sinä antikristukseen, sanoin että EN USKO!

Pyydän nyt sinua ja kysynkin siis nyt sinulta, uskotko sinä antikristukseen? ÄLÄ USKO!!!
Sain tämän tänään hyvin luonnollisesti miettiessäni oikeaa ja väärää ja ketä meidän tulee odottaa. Meidän ei pidä edes ajatella antikristuksia, vaan tuijottaa silmä kovana Jeesukseen Krsitukseen ja hänen laupeisiin kasvoihinsa, joissa on pelastus. Tämä on luounnollista oikeastaan Kristityn elämää, olla uskomatta antikristukseen ja uskoa Jeesukseen Kristukseen. Huomasin että tämä liittyy sanoihin, seuraa totuutta ja huomaat että totuus seuraa sinua.

5.2.2014

Tässä on eräs mahdollisuus kolmen kuninkaan poistumiselle pienen sarven edestä

Kymmenen kuningasta
Pointtina on se, että nämä "kuninkaat" olivat vakiinnuttaneet valtansa diktaattorimaiseen asemaansa. He olivat olleet vallassaan kauemmin kuin mm. Suomen presidentti Urho Kekkonen, joka on omalla valtakauden pituudellaan Suomen ennätys.
Toinen pointtini on se, etten usko näiden ilmestyskirjassa olevien vertauskuvien olevan koko maailman mittakaavassa olevia asioita, vaan ainostaan Lähi-idän maat, joita pääosin on helppo laskea nuo kymmenen, vaikkei luku 10 tarkoita pelkästään numeerista summaa, vaan kuninkuutta sekin. Luku 10 on vallan luku.
Sitten kun lähdemme taas spekuloimaan "kuka se on" ? ...voidaan heti heittää kysymys, mikä? Eli mikä se? Raamattu mainitsee sanan antikristus vain neljästi ja kolme niistä jopa samassa  jakeessa ja yksi luvussa, sekä se viimeinenkin samassa kirjassa, enkä tarkoita sanalla, "kirja" Raamattua, vaan Johanneksen evankeliumi nimellä kulkevaa kirjaa. Yksikään muu ei ole puhunut antikristuksesta mitään ja Johanneskin puhui että niitä on ollut ja kaikki jotka kieltävät Isän ja Pojan, ovat antikristuksia, eli julistavat antikristillistä sanomaa.
Sen sijaan jopa Johannes itse, ilmestyksessään puhuu vain pedosta ja väärästä profeetasta. Tästä samasta olen paasannut jo vuosikausia, mutta teen sen vielä. Eli meillä on tulossa peto, jonka kuva tullaan tekemään, joka korottaa itsensä jumaluuteen saakka. Hänen adjutanttinsa on väärä profeetta nimellä Raamatussa kulkeva henkilö, joka tekee nuo suuret ihmeet ja saa tulenkin lankeamaan taivaalta.
Peto on siis lihallisen muodon saanut "se jokin" tai "kuolleista" esiin tullut Osama bin Laden, kukaan ei sitä voi tietää. Osamahan on Saudi-Arabiasta kotoisin ja kuvannollisesti noiden muiden välissä. Sarvi työntyy muiden välistä, jolla on ollut pieni valta ja se miekan haava parani.
Raamattu on antanut vihjeen ja montakin sellaista, kuten sen, että tällä on ollut jo pieni valta ja tämän on täytynyt kadota ilmestyäkseen ja hänellä on oltava "kuolinhaava" ikäänkuin kuolinhaava päässä. Toisaalla hänellä on vain vasen silmä enää jäljellä ja toinen käsi on kuivettunut. Noh, kun näitä Raamatun kertomia vihjeitä kun ynnäilee yhteen, ei montaa nimeä jää ja avaruusoliokin poistuu mahdollisuuksien joukosta.
 
Älkäämme siis odottako mitään antikristuksia, vaan odottakaa Jeesusta Kristusta!


31.12.2012

Osma bin Laden on edelleen pedon henkilökuvan ykkösvaihtoehto

Johanneksen ilmestys 13:1-9 Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?" Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta. Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat. Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot. Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta. Jos kenellä on korva, hän kuulkoon.
Osma Yli 20 Osama Bin Laden -iskuun osallistuneista sotilaista saanut surmansa

Before Its News laskee yhteen, että yli 20 väitettyyn Osama Bin Ladenin surmaiskuun osallistuneista erikoisjoukkojen sotilaista on sittemmin saanut surmansa. Viimeisenä uhrina on itsemurhaan kuollut komentaja Job W. Price, joka todettiin kuolleeksi 22.12. Afganistanissa. Erikoista on, että yli 20 huippukoulutettua sotilasta, joiden kerrotaan osallistuneen Osama Bin Laden -iskuun Pakistanissa - tapahtumaan, josta ei ole esitetty ainoatakaan uskottavaa todistetta, että Osama Bin Laden olisi todella ollut iskun kohteena - on menehtynyt erilaisissa yhteyksissä pian iskun jälkeen.

On melkoisen ihmeellistä että koulutetut ja luotetut miehet kuolevat omituisesti, ellei kyse ole jostain salaliittoteoriasta. He "tappoivat" miehen jota koko maailma etsi vuosikymmenet, eikä yhtään konkreettista todistetta Osaman olemassaolosta edes ole, puhumattakaan hänen kuolemastaan ja sitten nämä sotilaat vielä kuolevat yksitellen.
Uskon vahvasti edelleen, että Osama bin Laden on se henkilö, joka vielä ilmestyttyään ottaa
asemansa ja lopulta kaiken vallan Lähi-idän alueella kaikista Arabimaista ja yhdistää ne yhdeksi rintamaksi Israelia vastaan. Tämä mies kokoaa miljoonapäisen armeijan kaikista Arabikansoista ja hyökkää Israeliin.
Uskon myös että ihmiset ovat tehneet ns. antikristuksesta jonkinlaisen myyttisen hahmon, joka ottaa koko maailmasta täyden vallan. Näin ei mielestäni kyllä ole, koska sen jo Raamattukin toteaa, että jos peto riitaantuu itsensä kanssa, niin siitä tulee loppu nopeasti. Ei peto joka on saanut kaiken vallan ala taistella itsensä kanssa. Siksi idän ja lännen on oltava edelleen olemassa ja tämä antikristus, mikä sitten lieneekin, saa vallan vain Lähi-idän alueella ja Israelissa sitten myöhemmin asetuttuaan Jumalaksi Jumalan temppeliin.
Siellä ne seitsemän päätä, sarvea ja ne kymmenen kuningasta ovat. Katsokaa ja näkekää!

13.10.2012

Pyramidin huippu löytyi Mars planeetalta (täydellinen symboli)

Marsin kivi Curiosity-mönkijä on löytänyt ennennäkemättömän syväkiven Marsin pinnalta.

Mars-planeettaa tutkiva Curiosity on löytänyt kiven, jonka koostumus on erilainen kuin aiempien tutkimusten perusteella oli odotettu. Jalkapallon kokoinen kivi nimettiin Jake Matijeviciksi tai lyhyemmin Jakeksi.

Kivi on kemialliselta koostumukseltaan erittäin samankaltainen kuin Maan vulkaanisilta alueilta harvoin löydetty, mutta hyvin tunnettu syväkivityyppi, Edward Stolper Caltech-yliopistosta kertoo.
Maassa vastaavat kivet syntyvät prosesseissa maankuoren alapuolella, kun vesipitoinen magma kiteytyy. Tutkijoiden mukaan on vielä liian aikaista päätellä, onko Marsissa tapahtunut samanlainen prosessi, sillä kivi on ensimmäinen laatuaan planeetalta löydetty.
US Dollar pyramidi Jarmo:
Jos alkaisin lähemmin tutkimaan pedon syntymäpäivää, niin Jouluaattoyö, 25.12. olisi juuri oikeanlainen sellainen. Onhan tuo lanseerattu kaikella valheen voimalla jo Jeesuksen syntymäpäiväksi, jo ihan virallisestikin, vaikka kristikunta tietää sen olevan olleen jo lehtimajajuhlan paikkeilla syyskuussa.
Lisäksi kun etsitään vielä Joulupukin symboliikkaa jonka värikin on punainen ja englannin kielinen nimikin on Santa - Satan. Myös koko nykyajan Joulu on keksitty vasta 1900 luvulla.
Lisäksi vanha suomalainen perinnetaru kertoo joulupukin olevan paha riivaaja tai peikko tms. joka oli väkivaltainen jne. jolla peloteltiin lapsia "kun paha pukki tulee". Lisäksi koko pukki sana (symbolieläin) viittaa paholaiseen. Pukki näkyy okkultisissa symboleissa hyvin usein käyrine sarveineen ja kaksihaaraisine sorkkineen.
Mitä tulee sitten pyramidin muotoiseen kiveen ja Dollarissa olevaan puuttuvaan osaan suhteessa Marsiin, niin Mars on miehen symboli ja Venus naisen. Venus on vaalea ja näkyy taivaalla hyvin kirkkaana kuun vieressä ja kuu heijastaa Jumalan valoa kuvastaen Jeesuksen osuutta valon antajana. Aurinko on Jumalan polttava symboli, jota ei voi katsoa vahingoittamatta itseään, vaan kuuta voi, joka heijastaa samaa valoa, jota pimeässä yössä voimme katsella. Yö=maallinen vaelluksemme.
Mies (Mars) puolestaan kuvastaa omavoimaista päätöksen tekijää ja nainen (Venus) nöyryyttä ja miehensä (kuu) edessä alistuvaa morsianta.
Ei siis ole ihme että pyramidin huippu löytyy juuri Marsista. 
Voi siis olla että näet pedon synnyn 25.12. tuossa jo parin kuukauden kuluttua.

28.9.2012

Islamin Mahdi & "Kristus" - TULOSSA??? (peto ja antirkistus)

Iltalehti 27.9.2012

Iranin presidentti Mahmud Ahmadinejad syytti länsimaita jatkuvasta uhkailusta YK:n yleiskokouksessa keskiviikkona. Puheessaan presidentti käsitteli myös uskontoa.
Presidentin mukaan uhkailun avulla länsi yritettää saada kansakunnat taipumaan tahtoonsa.
- Sivistymättömät sionistit uhkailevat maatamme, mikä on tästä selkeä esimerkki, presidentti paasasi.
Tiukasta retoriikastaan huolimatta Ahmadinejad puhui korrektimmin kuin aikaisempina vuosina.

Iranin presidentti päätti puheensa uskonnolliseen sävyyn. Hän sanoi aistivansa, että islamin kahdestoista imaami Muhammad Al-Mahdi palaisi pian maan päälle Jeesuksen kanssa. Messiaiden paluu tulee Ahmadinejadin mukaan olemaan hyväksi koko ihmiskunnalle.
Ahmadinejad puhui New Yorkissa keskiviikkona kello 18 Suomen aikaan. Yhdysvallat boikoi puhetta. Israelin edustajia salissa ei ollut juutalaisen vapaapäivän takia.
Puheen takia YK:n päämajan edustalle oli kerääntynyt tuhatpäinen mielenosoittajien joukko. Mukana oli presidentin vastustajien lisäksi ydinvoiman vastustajia ja Israelin puolustajia.
Ennen kokousta Ahmadinejad ehti tuttuun tapaan provosoida Israelia ja Yhdysvaltoja. Hän sanoi lehdistötilaisuudessa tiistaina, ettei ole huolissaan Israelin uhkauksista tehdä sotilasiskuja Iranin ydinlaitoksiin.- Emme ota sionistien uhkauksia vakavasti, Ahmadinejad sanoi.
Hän jatkoi toteamalla, ettei Israelilla ole historiallisia juuria Lähi-idässä, ja että valtio tulisi tuhoutumaan.
Sekä Israelin että Yhdysvaltojen edustajat tuomitsivat Ahmadinejadin puheet suoralta kädeltä.
- Presidentti Ahmadinejadin kommentit ovat iljettäviä, loukkaavia ja pöyristyttäviä, Valkoisen talon edustaja Tommy Vietor sanoi.
Turvaneuvosto koolla ydinohjelman takiaYK:n turvallisuusneuvosto kokoontuu torstaina keskustelemaan, miten edetä Iranin ydinohjelmasta käytävissä neuvotteluissa. Kokouksessa ovat läsnä turvallisuusneuvoston pysyvien jäsenvaltioiden sekä Saksan edustajat.
Ahmadinejadin mukaan kiista sen ydinvoimaohjelmasta on ennen kaikkea Iranin ja Yhdysvaltain välinen.
- Olemme valmiita dialogiin Yhdysvaltojen kanssa saadaksemme ongelmaan lopullisen ratkaisun. Ehtona ovat molemminpuolinen kunnioitus ja suoruus, Ahmadinejad sanoi.
Ahmadinejad puhui YK:n yleiskokouksessa viimeistä kertaa. Iraniin valitaan uusi presidentti ensi vuonna. 

Gavriel Eskel - Islamin messias

LÄNSIMAINEN DIPLOMATIA on tottunut terminologiassaan välttämään uskonnollisesti painotettuja sanontoja, koska länsimaissa ei pidetä sopivana tunnustaa uskoaan avoimesti.
Tässä suhteessa itämaiset diplomaatit ja valtionjohtajat ovat olleet pikantti poikkeus säännöstä, koska he eivät häpeile käyttää heidän yhteisössään yleisiä uskonnollisia sanontoja.
IRANIN PRESIDENTTI Mahmoud Ahmadinejad on monien mielestä järkyttävä poikkeus tästäkin, sillä hän ei tyydy vain tunnustautumaan Allahin palvelijaksi, vaan kehottaa muitakin valtionjohtajia omaksumaan hänen edustamansa ”ainoa oikean uskonnon”, Islamin. Hän myös kertoo avoimesti valmistelevansa islamin odottaman ”vapauttajan” tuloa lähi aikoina. – Pyrin tässä esityksessä kertomaan, miten tutkijat suhtautuvat tähän islamin messiaan odotukseen.
Esitykseni perustuu suurelta osin http://www.joels-trumpet.com kirjoituksiin sekä moniin muihinkin lähteisiin, niiden mukana Joel Richardsonin tutkimus: Will Islam be our Future.

MUSLIMIEN lopun ajan odotuksiin liittyy saumattomasti kolme henkilöhahmoa, jotka toimivat maailmassa samaan aikaan.
ISLAMIN MESSIAS on nimeltään Mahdi, arabiaksi Al-Mahdi, opastettu. Muitakin nimiä käytetään:
Shahib Al-Zaman, ajan valtias
Al-Mahdi al-Muntadhar, opastettu ja odotettu.
ISLAMIN JEESUS, arabiaksi Isa Al-Maseeh. (Käytän hänestä arabialaista muotoa Isa.)
ISLAMIN ANTI-KRISTUS, arabiaksi Al-Dajjal.

MUSLIMIT odottavan odotetun messiaansa, oikein opastetun vapauttajan, tulevan silloin, kun maailma elää suurissa vaikeuksissa. Muslimit pitävät hänen tuloaan ”tärkeimpänä merkkinä”.
ISLAMIN OPPINEET selittävät, että heidän odottamansa Mahdi on hyväksytty oppi sekä sunnien että shia-muslimien keskuudessa; eikä vain muslimien, vaan koko ihmiskunnan.
MUSLIMIT opettavat mahdista seuraavaa:
- Hän on odotusten kohde, johon kaikki inhimillisyys keskittyy.
- Hän on yleismaailmallinen, tarkoitettu kaikille kansoille.
- Hän kuuluu Muhammedin tyttären Fatiman perillisiin.
- Hän on paavin tapainen, edustaen Allahia maan päällä.
- Hän tulee uudistamaan sosiaalisen oikeudenmukaisuuden maailmassa.
- Hän on sekä muslimien että ei-muslimien hallitsija.
- Hän taistelee vihollisiaan vastaan ja eliminoi pahuuden ja korruption maailmasta.
- Hänen hallituksensa on lopullinen kalifikunta maan päällä.
- Hän johtaa vallankumousta maailmassa, joko rauhallisen käännyttämisen tai pyhien sotien (jihad) kautta.
- Hän tulee olemaan voittoisa ja alistaa kaikki muut uskonnot.

MUSLIMIT VAROITTAVAT, että kun näet mustien lippujen tulevan idästä, Khorasanin alueelta Iranissa, muslimit ovat aloittaneet valloituksensa Mahdin johdolla. Musta lippu, Al-Raya, oli Muhammedin sotalippu; valkoinen lippu, Al-Liwaa, on hallituksen tunnus.
Mahdin armeija tulee jatkamaan voittoisaa taisteluaan, kunnes se saavuttaa ”pyhän talon”, Baitul Magdes, joka tarkoittaa Kalliomoskeijaa Jerusalemissa, ja pystyttää sinne lippunsa.
JERUSALEM TULEE olemaan lopullisen kalifikunnan, Islamin hallinnon, pääkaupunki, ja sitä johtaa Imam al-Mahdi.
MUSLIMIT tulevat valloittamaan Israelin ja teloittamaan juutalaiset siten, että vain mitätön luku heistä jää jäljelle. Silloin jopa kivet ja puut huutavat muslimille: Takanani piileskelee juutalainen, tule ja tapa hänet.
MAHDI OMAA yliluonnollisia voimia, halliten vuodenaikoja, tuulta ja sadetta, joitten ansiosta hän saa sadon moninkertaistumaan levittäen onnellisuutta kaikkialle. Hänellä on valtava omaisuus, josta hän jakaa kaikille sitä haluaville.

MAHDI TULEE tekemään seitsenvuotisen sopimuksen ”Rooman” (tarkoittaa länsivaltoja, kristittyjä) kanssa, ja välittäjänä rauhansopimuksessa toimii Aaronin sukua oleva juutalainen (Haurat Haroon, kunnioitettu Aron).
Mahdi tulee hallitsemaan 7 vuotta, joittenkin muslimioppineitten mukaan 8-9 vuotta. Hän tulee jakamaan omaisuuden tasapuolisesti ja hallitsee kansaa profeettansa opetuksen (sunna) mukaan vakiinnuttaessaan Islamin maan päälle.
Hän ratsasta valkoisella hevosella.
Hän löytää väärentämättömän Tora-rullan Antiokiasta, ja tuo sen Tiberiasta löydetyssä liitonarkissa Jerusalemiin.
Hänen uskotaan kuolevan seitsenvuotisen hallitusaikansa jälkeen.

MUSLIMIEN odotus Mahdin tuloon perustuu uskoon, että 1000-luvulla kadonnut kuudes Fatima-dynastian kalifi palaa maailmaan.
TARIQU I-DAKIM, jota kutsuttiin nimellä Amr al-Lah, hallitsija Allahin käskystä, syntyi Egyptissä vuonna 985. Hänet valittiin kalifiksi isänsä kalifi Abu Manzur Nizer Al-Dazizin jälkeen vuonna 996. Hän oli silloin 11-vuotias. Hän hallitsi kalifikuntaansa vuosina 996-1021.
Kalifi I-Dakim lähti v. 1021 aasillaan ratsastaen rukoilemaan Muqattan vuorille ilman henkivartijoita. Hänen veren tahrima aasinsa löydettiin vuorilta, mutta kalifia ei löydetty koskaan. Hänen sisarensa uskotaan antaneen salamurhaajille tehtäväksi surmata kalifi, koska hän ei hyväksynyt veljensä tapaa hallita, minkä hän epäili vaarantavan Fatiman dynastian.
Muslimit uskovat, että Allah otti kalifi Tariqu I-Dakimin luokseen ja palauttaa hänet hallitsemaan muslimeja lopullisessa kalifikunnassa.

TOISEKSI TÄRKEIN MERKKI Islamin messias-odotuksessa on Jeesus Kristus. (Käytän hänestä epäselvyyden välttämiseksi tässä kirjoituksessa arabialaista muotoa Isa)
ISA ilmestyy salaperäisesti Damaskoksen itäpuolella sijaitsevan Umayyad moskeijan valkoisessa Jeesus minareetissa.
ISLAMIN MAHDI on silloin armeijansa kanssa valmistautumassa rukoustilaisuuteen ennen taistelua. Isan tullessa Mahdi tarjoaa hänelle rukousten johtamista, mutta tämä kieltäytyy todeten, että paikalla on siihen arvokkaampi. Hän antaa Mahdin johtaa rukousta ja rukoilee itse toisten joukossa alistuen näin Mahdin alaisuuteen.
Muslimien opetuksen mukaan Isa tekee pyhiinvaellusmatkan (hajj) Mekkaan, ja käy Muhammadin haudalla, joka tervehtii häntä haudasta.
ISA tulee olemaan Mahdin armeijan komentaja, joka johtaa muslimiarmeijan Jerusalemiin.
MUSLIMIT OPETTAVAT, että kristittyjen palvoma Jeesus Kristus tuli maailmaan Allahin halpana palvelijana ja muslimina. Hän ei kuollut ristillä, vaan laskeutui sieltä alas, ja Allah otti hänet luokseen taivaaseen palauttaakseen hänet maan päälle ennen Mahdin aloittamaa rukousta.
Isa tulee vakuuttamaan kristityt, ettei hän ole Jumalan poika, ja saa kristityt seuraamaan itseään. Isa tulee tuomiopäivänä todistamaan niitä vastaan, jotka hylkäävät hänet.
MUSLIMIEN OPETUKSEN MUKAAN Isa tulee särkemään ristit, tappamaan sian, lopettamaan jizyah-veron sekä surmaamaan antikristuksen ja hänen seuraajansa.
Ristien särkeminen tarkoittanee taistelua kristittyjä kirkkoja vastaan. Sian tappaminen tarkoittanee uskon puhdistamista, koska sikaa pidetään saastaisena.
Jizyah-veron lopettaminen tarkoittanee sitä, että muslimit eivät enää halua suojeltavia eri uskontojen kannattajia (dhimmi) Mahdin kalifikuntaan. Tässä toteutuu Muhammedin alkuperäinen taisteluhuuto: käänny tai kuole.
MUSLIMIEN ISA, jota he kutsuvat ”Marian pojaksi”, toimii Mahdin kalifikunnan valtionhoitajana ja pääministerinä sekä profeettana, mutta sen todellinen hallitsija on al-Mahdi, oikein opastettu.
MUSLIMIEN ISA johtaa taistelua antikristusta ja hänen seuraajiaan vastaan, jotka muslimi-oppineitten mukaan ovat pääasiassa juutalaisia, mutta myös joukko naisia on liittynyt heihin.
Koska Jeesus Kristus teki voimatekoja maailmassa, muslimit opettavat, että Isa voi myös tehdä niitä tullessaan takaisin.

KOLMAS MUSLIMIEN lopunaikojen merkkihenkilöistä on Al-Maseeh (messias) Ad-Dajjal, (valehtelija, petturi). Hänestä on kirjoitettu ja opetettu runsaasti, mutta hänen henkilökuvansa on epämääräinen. Häntä pidetään maailman hallitsijana, ja hänellä on voima tehdä voimatekoja kuten parantaa sairaita asettamalla kätensä heidän päälleen. Koska tällä ”petturilla” on valta, muslimeja varoitetaan rakastamasta maailmaa, ettei heidän sydämensä kiintyisi häneen.
Dajjal on muslimien opetuksen mukaan väärä messias ja antikristus (Massih ad-Dajjal), jonka seuraaminen johtaa helvettiin.
LOPULLISESSA TAISTELUSSA Isa tulee surmaamaan ad-Dajjalin ja hänen seuraajansa, jotka ovat juutalaisia (ja kristittyjä) sekä naisia, jotka ilman opetusta ovat helpommin vieteltäviä kuin miehet, kuten muslimit opettavat.
EDELLINEN KIRJOITUS perustuu suurelta osin Joel Richardsonin tutkimukseen: ”Will Islam be our Future.” Englannin kieltä taitaville suosittelen tutustumista hänen kirjoituksiinsa.

JOHTOPÄÄTÖKSIÄ EDELLISEN POHJALTA.
EDELLÄ ESITETYT muslimien opetukset oudolla tavalla muistuttavat Raamatun ilmoituksia lopun aikojen tapahtumista. Monet kohdat niissä ovat kuin suoraa lainausta Raamatusta, mutta vieraassa ja käänteisessä merkityksessä.
KRISTITTYJEN odottama Messias, Jeesus Nasaretilainen, Kristus, on muslimiopetusten mukaan petturi ja valehtelija, joka on väärentänyt alkuperäistä Jumalan ilmoitusta. Jeesus Kristus ei muslimien mukaan ole Jumalan ainoa Poika, Isästä syntynyt. (Vrt. 1.Joh.2:21-23)
Muslimien mielestä suurin synti, jota he kutsuvat nimellä Shirk, on väite, ettei Allah eläisi täydellisessä yksinäisyydessä, vaan että hänellä olisi poika.
Tämä on pahempi synti kuin murha tai mikään muu synti. Tämä lause on kirjoitettu Jerusalemin Kalliomoskeijan seinään: Allahilla ei ole poikaa.
MATTEUS KIRJOITTAA: ”Sillä teidät annetaan vaivaan ja teitä tapetaan ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi Minun nimeni tähden. Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toinen toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan. Ja monta väärää profeettaa nousee ja he eksyttävät monia. Ja sen tähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus. Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.” (Mt.24:9-13)
”Jos joku sanoo teille, täällä on Kristus, tai tuolla, niin älkää uskoko. Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.” (Mt.24:23-24)
APOSTOLI PAAVALI varoittaa myös ”väkevästä eksytyksestä, jonka Jumala lähettää niille, jotka eivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen voidakseen pelastua, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät uskoneet totuutta, vaan mielistyivät vääryyteen.” (2.Tess.2:1-12)
MUHAMMED SANOI, että hän on profeettojen sinetty, viimeinen eikä hänen jälkeensä tule toista.
Hän kertoi saaneensa sanomansa suoraan Allahilta enkelin välityksellä. Siksi hän vaatii sille ehdotonta hyväksymistä. Sitä ei voi muuttaa eikä sitä vastaan voi väittää, hän opetti. Muslimien
”koraanipiireissä” , rukouspiireissä, opetellaan ulkoa koraanin säkeitä, mutta siitä ei keskustella eikä sitä pyritä tulkitsemaan, kuten raamattupiireissä on tapana luettaessa Raamatun tekstiä. Vain siihen erikoisesti hyväksytyt muslimioppineet, sheikit, saavat tulkita Muhammedin opetuksia ja antaa sen perusteella muslimeja sitovia uskonnollisia päätöksiä. Saudi Arabian kuningas Saud kiteytti tämän näin: ”Muhamettilaisuudessa ei ole kysymyksiä, vain vastauksia.”
MUHAMMEDIN SAADESSA ilmoituksiaan hänen kerrotaan joutuneen eräänlaiseen transsitilaan, jossa hänen oli pakko ottaa vastaan hänelle annettua sanomaa. Monet tutkijat, kuten myös Joel Richardson, näkevät, että Muhammed joutui silloin henkivallan sitomaksi siten, ettei hänellä ollut mahdollisuutta omaan harkintaan.
RAAMATUN ILMOITUKSET annettiin siihen valituille siten, että he voivat Hengen inspiroimina kertoa saamastaan ilmoituksesta. Paavali kirjoittaa Timoteukselle näin:
”Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina monet luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja valheenpuhujien ulkokultaisuuden vaikutuksesta, joiden omatunto on poltinraudalla merkitty.” (1.Tim.4:1-2)
”Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä annettu, jossa meidän tulisi pelastuman.” (Apt.4:12) Tämä ei anna tilaa muslimien odottamalle messiaalle.

OLISI MIELENKIINTOISTA yrittää selvittää, ovatko jotkut näistä muslimien aikojen lopun merkkihenkilöistä jo maailmassa, ja keitä he mahdollisesti olisivat. Tässä on kuitenkin vaara alkaa seurata joitakin johtajia ja unohtaa muut. Raamatun ilmoituksen mukaan tämä ”laiton, laittomuuden ihminen” ilmoitetaan aikanaan, vasta sitten, kun aika on kypsä. (2.Tess.2:1-12)
(Lisää aiheesta websivulla http://www.israelupdate.achlak.net , ”Israel Valinkauhassa”, ”Arabian juutalaiset”; ”Petovalta; Antikristuksen valtakunta”)3.8.2012

Alueelle on tilausta ennennäkemättömän vahvalle ja karismaattiselle "rauhantuojalle" !!!

Rauhaanjohtajaa tarvitaan


30.7.2012


Kolmas sarvi poistuu pedon edestä ja silloin peto tulee esiin.

Kyse ei enää ole josko, vaan milloin presidentti Bashar al-Assadin hallinto kaatuu.
Näin kommentoi Syyrian tilannetta Yhdysvaltojen puolustusministeri Leon Panetta,
joka aloitti viisipäiväisen vierailunsa Lähi-itään...

kirjoitti ylinnä olevaa otsikkoa lukuunnottamatta Uusi Suomi tänään.

8.2.2012


Mikään ei pelasta Assadia Mubarakcin ja Gaddafin kohtalolta
- Bashar Assadin joukot surmasivat keskiviikon aikana jo 47 siviiliä Homsin kaupungin Ishaat lähiössä ja lähestyen Bab Amro aluetta maan keskiosassa. Tällä alueella armeijan tykistö ja panssarit ovat surmanneet ainakin 150 ihmistä. Assadin pahin pelko lienee, että ellei hän saa kapinaliikettä aisoihin ajoissa, mikään ei pelasta häntä Mubarakin ja Gaddafin kohtalolta.
http://www.jpost.com/MiddleEast/Article.aspx?id=256956

Daniel 7:24-26 Ja ne kymmenen sarvea ovat kymmenen kuningasta, jotka nousevat siitä valtakunnasta. Ja heidän jälkeensä nousee eräs muu, ja hän on erilainen kuin edelliset, ja hän kukistaa kolme kuningasta. Hän puhuu sanoja Korkeinta vastaan ja hävittää Korkeimman pyhiä. Hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain, ja ne annetaan hänen käteensä ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi. Sitten oikeus istuu tuomiolle, ja hänen valtansa otetaan pois ja hävitetään ja tuhotaan loppuun asti.

12.11.2011


Ja nyt sitten alkaa tosissaan lähteä se kolmas sarvi/kuningas pedon edestä
Haluan muistuttaa, että nämä kolme, Egypti, Libanon ja Syyria, ovat kaikki Raamatullisia maita.

Daniel 7:8
Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellisistä sarvista reväistiin pois sen edestä. Ja katso, sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät, ja suu, joka herjaten puhui.


Syyria erotettiin Arabiliitosta
MTV3 - Julkaistu 12.11.2011 15:18 

Arabiliitto on päättänyt erottaa Syyrian toistaiseksi jäsenyydestään. Arabimaiden ulkoministerit päättivät asiasta kokouksessaan Egyptin Kairossa.Lisäksi liitto kehottaa jäsenmaitaan vetämään lähettiläänsä pois Damaskoksesta.Arabiliitto aikoo myös määrätä taloudellisia ja poliittisia pakotteita Syyriaa vastaan, kertovat kokouslähteet.Arabimaat aikovat aloittaa keskustelut Syyrian opposition kanssa.

24.10.2011

Nyt niitä on mennyt kaksi, yhtä viimeistä odotellaan
Kolme sarvea
"jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton".
Voi siis olla, että ensin tulee ylösotto, koska pidättäjän on poistuttava ja sitten vasta kolmas sarvi kaatuu pedon edestä ja silloin vasta peto ilmestyy. Näin minä olettaisin sen menevän.

 

8.10.2011

Kolme pitää väistyä pedoin edeltä... Mubarac, Gaddafi ja kolmas.. sitten peto ilmestyy

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011100814537445_ul.shtml

22.8.2011

 

Diktatuurit vaihtuu demokratiaan, antikristilliseen tasa-arvoon joka kontrolloi kaikkea
Nyt odotamme vain Syyriaa ja kolmas sarvi on väistynyt pedon edestä - Mubarak, Gaddafi ja... Sitten ilmestyy peto, joka nousee, kuten ilmestyskirja kertoo, "koko maa hämmästelee sitä" Sen piti olla kuollut, sen päässä on kuolinhaava ja se virkoaa eloon. Sen käsi on surkastunut, kuivunut, sen oikea silmä on sokea ja se nousee eloon, asettuu meren hiekalle ja koko maa ihmetellen seuraa pedon nousua. 

 

21.5.2011

 

Titanicin kapteenin sikarilaatikoista löytyi kummallinen yhtälö jota aloin tutkia - Oih, voih!

 

Oheisessa rasiassa on White Star Line -risteily-yhtiön tunnus ja Titanicin kapteenin Edward John Smithin nimikirjaimet. Laatikko on suunniteltu 40 havannalaista sikaria varten ja valkea tähti on "valon tuoja" Lusifer.
Laivan kapteenihan upposi mereen ja näin ollen kun vertaan tämän maailman tulevaan äärimuslimi kapteeniin, niin hänetkin toki upotettiin mereen, josta hän nousisi rantaan.
Sikarin tuntijat tietävät sikareiden tarkoituk-sen ja rituaaliset tavat. Sikari on aina palkinto itseltä itselle hienostotyyliin. Sikaria ei pol-teta ansiotyöstä palkkiona vaan jonkin ratsas-tus, tai vaikka golf-kierroksen päätteeksi, eli se on äärimmäisen itsekeskeinen ökykliimaksi.
Tuo neljänkymmenen sikarin laatikon löytymi-
nen on aika iso juttu, joka kuvastaa Raamatun mukaan odotuksen ja valmistautumisen aikaa. Jeesus antoi esimerkin omaa valmistautumistaan omaan työhönsä olemalla elämäntyönsä edeltävät 40 päivää erämaassa. Osaman lupauksessa on 40 tyhjän läpi-itsekkään lupauksen tyhjä laatikko (oliko liian kaukaa haettu?). Joka tapauksessa Jeesuskin vain ilmestyi silloin kuin tyhjästä 40 erämaapäivänsä jälkeen ja ensitöikseen saapui joen varteen, jossa Johannes kastoi ja Jumalan henki tunnusti poikansa. Luultavasti saatankin tunnustaa samalla tavalla omansa.
Tuossa edellisessä jutussani mainitsinkin Paavalin lauseen Raamatussa: "
jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton". Mikä tai ketkä ovat se pidättäjä? Elossa olevat vai kuolleet pyhät?

Nyt kun me tiedämme Osaman surmaamisen päivän, joka on 1.5.2011 niin siitä on äärimmäisen helppoa laskea pedon ilmestymispäivä. Se osuisi tällä laskukaavalla 9.5. kohtaan.
Nyt on vain sellainen kummallinen yhtälö, että jos ylösotto olisi tosiaan 13.6. niin nämä luvut eivät yksikään täsmäisi toistensa kanssa alkuunkaan. Tarkoitan että jos seurakunta joutuu olemaan 3.6. alkaen ahdistuksessa ja muutamia heitetään vankiloihin jne. niin mikä on 3.6. vai eikö 3. Mooseksen kirjan 23:15-17 profetia pidäkään paikkansa. Se olisi perin outoa! Ainoa mikä voi olla selityksenä tälle, on taas Paavalin sanat Tessalonikalaisille, että "ette te suinkaan ehdi ennen heitä, jotka ovat poisnukkuneet" Siinä on selitys tietysti taas vaikka mille.

Sen sijaan Laulujen laulu 2:10-13 täytyy pitää paikkansa, joten silloin kaikki alkukesä käy.
Eikä tämä sivusto ennusta mitään erityistä päivää, vaan kertoo mikä voisi olla mahdollista tutkimalla ja ymmärtämällä. Sen sijaan tämän sivuston tärkein juttu on Jumalan armollisen pelastussanoman julistus sen jälkeen niille, jota tänne jäävät kun ylösotto on tapahtunut. Mielestäni moni kavahtaa liikaa jos joku kertoo päivistä tai ajoista. Tutkikaa ja ottakaa!

 

20.5.2011

 

Termistöä myöden alkaa löytyä pohjaa pedon ilmestymiselle

 

Daniel 7:8 Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellisistä sarvista reväistiin pois sen edestä. Ja katso, sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät, ja suu, joka herjaten puhui.

Obama: Arabimaiden johtajien kaatuminen ei jää tähän Julkaistu MTV3 19.05.2011 19:56


Obaman 19.5. linjapuheet politiikasta Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa.

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama arvioi, että arabimaissa kaatuu vielä lisää johtajia Egyptin ja Tunisian esimerkin mukaisesti. Hän on pitänyt tänään linjapuheen politiikastaan Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa.

- Kansa on noussut vaatimaan perusoikeuk-siaan. Kaksi johtajaa on syrjäytetty, ja lisää on tulossa, Obama ennusti.

Presidentti puolusti kansainvälisen liittouman toimia Libyassa. Hänen mukaansa Libyassa olisi kuollut tuhansia ihmisiä, ellei liittouma olisi puuttunut tilanteeseen. Syyrian presidenttiä Bashar al-Assadia Obama kehotti väistymään tai suostumaan demokratiaan. Hän vaati al-Assadia myös lopettamaan hyökkäykset mielenosoittajia vastaan.

Obama viittasi puheessaan myös Osama bin Ladenin surmaamiseen. Hän sanoi, että bin Laden oli massamurhaaja, ei marttyyri.

Nyt jos katsomme kokonaiskuvaa, niin meillä on käsissämme valmis skenaario.
Osama virkosi eloon ja kaksi edestä reväisty pois.

Johanneksen ilmestys 13:11-14 Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme. Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi.

 

Eräs asia joka vielä mietityttää, on 2. Tessalonikalaiskirje 2:3-12 Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.

Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille? Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.

Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

Siksi minä olen monesti miettinyt, että ilmestyykö tuo laiton ensin vai jälkeen ylösoton?

 

10.5.2011

 

Omasta mielestäni Osaman löytämistä, USA:n iskua, hänen kuolemaa ja näitä uusia julki

tuotuja videoita nyt esitellään auliisti, voidaan hyvin myös pitää hänen "ilmestymisenään"

Ilman muuta hänen kuolleista nouseminen täytyy myös tapahtua, kuinkas muuten... rannalle?

On olemassa mahdollisuus mitata ahdistusten ajan alkaminen Osaman oikeasta ilmestymisestä.

Ilmestyskirjassa mainitaan kuinka me joutuisimme olemaan 10 päivää ahdistuksessa. Tuo aika

on mitattavissa pedon ilmestyspäivästä. Jos ylösotto tapahtuu 13.6. niin 3.6. peto ilmestyisi?

 

5.5.2011

 

Kun nyt Osama on "kuollut"... ?? USA upotti mereen! (kuvassa 2008 rantautunut kummajainen USA:ssa)

 

Johanneksen ilmestys 13

Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: "Kuka

on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?" Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta. Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat. Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot. Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta. Jos kenellä on korva, hän kuulkoon. Jos kuka vankeuteen vie, niin hän itse vankeuteen joutuu; jos kuka miekalla tappaa, hänet pitää miekalla tapettaman. Tässä on pyhien kärsivällisyys ja usko. Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme. Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.

 

24.2.2011

 

Onko Osama bin Laden sittenkin kaiken takana? Pieni sarvi!?

 

MTV3 juttu: (linkki)

Libyan johtaja Muammar Gaddafi piti iltapäivällä uuden tv-puheen. Puhe tuli puhelinlinjan kautta muun muassa Al-Jazeera tv-kanavalta. Puheen alussa Gaddafi muistutti, että kaduilla protestoivat ihmiset, jotka eivät osaa kantaa vastuuta.

- Kaduilla ei näy perheen isiä tai niitä, jotka haluavat huolehtia perheestään. Ihmiset joilla on aivot, eivät osallistu protesteihin.

Gaddafi myös väittää, että kaduilla protestoivat ihmiset ovat huumeiden vallassa, eivätkä he ymmärrä mitä he tekevät.

- He antavat lapsille pillereitä, joista tulee hallusinaatioita, Gaddafi sanoi. Pitäkää huolta lapsistanne!

Gaddafin puhe polveili eri aiheisiin. Noin kymmenen minuutin jälkeen hän vertasi itseään Britannian kuningattareen.

- Minusta on tullut Elisabetin tavoin symbolinen johtaja.

Hän myös syytti Al Qaida johtaja Osama Bin Ladenia kansansa manipuloinnista häntä vastaan

TV:n kautta jaettu puhelinmonologi päättyi yllättäen noin 15 minuutin jälkeen.


Niin, kyllä minulla on jo kesästä 2007 saakka ollut sellainen vahva käsitys ettei ensimmäinen ilmestyvä, kadonnut, laiton, pienen vallan (Al Qaidan johtajuus) omannut peto voi olla muu kuin Osama bin Laden. Vieläpä ihmisen silmät ja suu, joka herjaten puhuu ääninauhoilla.
Nythän jos profetia alkaa hahmottua, niin Mubarak ja Gaddafi ovat ne kaksi sarvea, jotka Osama syrjäyttää edestään ilmestyksensä edeltä. Eli kun Gaddafi kaatuu, Osama astuu esiin.

 

23.2.2011

 

Onko peto nyt juuri työntämässä edestään kahta sarvea, Egyptin Mubarak ja Libyan Gaddafi?

 

16.12.2010

 

Peto syntyy synnytystuskista ja pilkasta

 

Johanneksen ilmestys 17:7-11 Ja enkeli sanoi minulle: "Miksi ihmettelet? Minä sanon sinulle tuon naisen salaisuuden ja tuon pedon salaisuuden, joka häntä kantaa ja jolla on seitsemän päätä ja kymmenen sarvea. Peto, jonka sinä näit, on ollut, eikä sitä enää ole, mutta se on nouseva syvyydestä ja menevä kadotukseen; ja ne maan päällä asuvaiset, joiden nimet eivät ole kirjoitetut elämän kirjaan, hamasta maailman perustamisesta, ihmettelevät, kun he näkevät pedon, että se on ollut eikä sitä enää ole, mutta se on tuleva. Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu; ne ovat myös seitsemän kuningasta; heistä on viisi kaatunut, yksi on, viimeinen ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, pitää hänen vähän aikaa pysymän. Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen.

Kaikki kansat ja kaksi suurinta uskontoa, kristityt ja muslimit ovat kestävyytensä äärirajoilla, koska ne eivät tahdo sulautua muiden uskontojen, elämän katsomusten ja maailman tahdon kanssa yhdeksi. Niissä molemmissa on havaittu kestämätön ääripää, joka aiheuttaa jatkuvasti monenlaista harmia. Toinen ääripää on aidot Jumalan lapset, jotka Rakastavat Jeesusta Kristusta kaikesta sydämestään, eivätkä hyväksy kirkon luopumusta, eikä sen enempää muslimeita, kuin mitään muutakaan New Age tai vastaavia uskontoja. He ovat Jumalan lapsena vanhoillisia, eli siis ääriainesta.
Toinen on se mainitsemani muslimien ääriaines, jotka pommittavat viattomia ja hakkaavat raajoja irti, hakkaavat ja kivittävät naisia. He ovat myös omaa, mutta saatanallista ääriainesta, eli vanhoillisia.
Maailman täytyy kyllästyä katselemaan näitä ääriaineksia ja niiden edesottamuksia. Maailman on saavutettava päätepiste, jossa muslimit kyllästyvät omaan ääriainekseensa ja kristityt taas omaansa. Täytyy löytää siis melkoinen "velho" mieheksi, joka nämä kaikki yhdistää. Näin syntyy peto, nro 1. Petokin on moniulotteinen, eli henkilö ja myös valta.
Viime päivinä varsinkin on puhuttu hyvin paljon tietysti Joulusta, mutta tänä joulunodotuksen aikana on puhuttu hyvin erikoisella tavalla Joulusta ja sen traditioista. Joulupukista on tehty teologista tutkimusta ja todettu pukin olleen aikoinaan punainen paholainen, jolle piti jättää herkkuja jotta se leppyisi ja kuinka ollakaan nimi Santa on käännettynä myös satan.
 Joulupukista on juuri valmistunut elokuva, joka kuvaakin Joulupukin olevan läpipaha lasten hakkaaja ja väkivaltainen demooni. Onko tämä sattumaa?
 Nyt on julkaistu hyvin monta joulunvastaista laulua, jotka ovat sanoitukseltaan lähes K18 kamaa, joissa toivotetaan pahaa joulua ja onnetonta uutta vuotta. Lieneekö sattumaa?
 Lisäksi Rytkösen Olli teki loka- marraskuun vaihteessa mielenkiintoisia laskelmia ja ajatelmia saatanan ja Jeesuksen samankaltaisuudesta. He ovat molemmat valontuojia, kointähtiä ja Jumalan vanhimpia poikia, joilla ei ole syntymäpäivää, koska kalenterimme ei tunne sellaista käsitettä. Kumpikaan ei myöskään juhli syntymäänsä, vain Jeesus käski muistella kuolemansa päivää, Pääsiäistä ja saatanahan ei ole voinut merkkauttaa mitään päivää erikseen, koska vain Jeesus on käynyt ihmisenä maan päällä.
 Sen sijaan saatana on keksinyt jo ammoin vanhojen roomalaisten kautta Jeesukselle syntymäjuhlapäivän kuin saadakseen pilkata tämän syntymä joka vuosi järjestämällä valhejoulun. Jeesushan syntyi todellisuudessa joskus syyskuun loppupuolella. Saatana teki Joulusta valon juhlan jo 350 jKr. jota juhlittiin 25.12. vuoden pimeimpänä päivänä, tietysti. Kuin vitsinä. Tämä traditio jäi voimaan ja 99% maailmasta luulee edelleen että Jeesus todellakin syntyi tuona päivänä.
 Minä muistan lapsuudestani kun hyvin kaukaa viisas isoisäni ei koskaan juhlinut Joulua, kun me lapset odotimme innoissamme Joulupukkia. Vanha ukki vain istui sänkynsä reunalla ja luki Raamattua, kun muut juhlivat Joulua. Tämä on jäänyt hyvin pysyvästi mieleeni.
 Joulupäivä 25.12. siis liittyy auringonpalvontaan, eli saatanan palvontaan, käytännössä. Näin ollen en kovin paljoa ihmettelisi, jos se ko. merkkihenkilö, joka muuttaa maailman ääriliikehdinnän ja ilmestyisi juurikin ensi Jouluna. Se tarkoittaa sitä että morsian on otettava sen jälkeen kohta pois. Morsian joutuu olemaan ahdistuksessa vain ne 10 päivää, mistä se sitten lasketaankin, kuka tietää?

 

12.10.2010

 

Kummaa, kun just tästä puhuin eilen. Lue MTV3 juttu

 

USA:n ex-upseeri: Ufot näyttäytyvät huomenna meille 12.10.2010 11:32

Huomenna 13. lokakuuta ufot tulevat näyttäytymään meille maan asukkaille muutaman tunnin
ajaksi. Mies kertoo neljä kuukautta siiten tehdyssä videohaastattelussa, että näyttäytyminen
tulee tapahtumaan maapallomme suurien kaupunkien asukkaille.

 

Mielenkiintoista nähdä mitä se sitten tuo tullessaan, vai mitään?

 

11.10.2010

 

On tullut esille jo aika paljon erilaisia spekulaatioita antikristuksesta

 

Varsinkin se, että jokin UFO tulisi ja laskeutuisi maan päälle jonkinlaisessa ihmismuodossa kertomaan maan päällä oleville salaisuuden, miten eletään rauhassa, taloudellisesti, ympäristöystävällisesti ja muutenkin yhteiskunnallisesti sosiaalisessa hyvinvoinnissa. No tietenkin "bull shit", sen koko aate, vaan katastrofi koko maailmalle. Mutta näinhän oletetaan, koska onhan kyse suuresta eksytyksestä, jonka moni, suurin osa nielee. Mutta onko UFO alussa ilmestyessään vähäpätöinen? Enhän minä tietenkään tiedä, onko niin ja tuleeko niin tapahtumaan kaikki juuri niin. Sen sijaan minä mittaan aina
sanalla kaikkea, ainakin omaa teoriaani. Luulen että minäkin olen nähnyt paljon ns. ei Jumalasta olevia unia ja näkyjä. Henget osaavat näyttää ja matkia Pyhän Hengen työtä meissä ja me erehdymme luulemaan. En minä silti ole mikään väärä profeetta. Näin se on ja siksi meidän on oltava vain oikeita nöyriä, säkkipukuisia. Maailma sen sijaan vaan puhuu nöyryydestä, olematta sitä ja se tekee maailmasta entistäkin valheellisemman. Maailma kykenee valehtelemaan jopa heikkoutensa tunnustuksen, tunnustamatta silti alkuunkaan heikkouttaan. Yhteiskuntamme rattaat ovat niin ravassa ja saastassa, ettemme kykene alkuunkaan erottamaan enää mikä on totta ja mikä ei.
Morsiamen roolikin on enää vain hiljaa kammiossaan rukoilla ja maata ikävöiden ylkäänsä.
Lisäksi nyt on tullut aika paljastaa kasvoja. Meille on paljastettu Pohjois-Korean uuden hallitsijan kasvot, hän on näyttäytynyt julkisuudessa "ilmestynyt". Maailmassa ei ole montaa ihmistä, jotka voivat ilmestyä ja siksi muistutan vielä "HÄN ON ALUSSA PIENI SARVI JA VÄHÄPÄTÖINEN"... "HÄNELLÄ ON OLLUT PIENI VALTA". Tämän täytyy täyttyä, äläkä siksi luule hänen olevan UFO:sta tullut vähäpätöinen olento, jolla jo ollut pieni valta. Ei se täyty UFO ajatuksella, vaan maan päällä jo eläneellä olennolla, joita ei ole monta. Entäpä se kuolinhaava, olisiko ufolla ollut kuolinhaava jonka parannuttua tämä virkosi eloon. Voi olla... Area 51? Mutta käytännössä kumminkin, ei Pohjois-Korean uudella hallitsijalla ole ollut kuolemaa koskettanut haava, eikä tällä ole liioin ollut edes pientä valtaa. Vähäpätöinen hän toki saattaa olla.
Ajatteles kumminkin kun yksi maailmassa oleva henkilö täyttää kaikki edellä mainitut vaatimukset. Hänellä oli pieni valta, hän kärsi kuoleman kosketuksen, häntä luullaan jopa kuolleeksi, hänellä on suu joka nauhoittein pilkkaa koko ajan Jumalaa ja Israelia. Hänellä on ihmisen silmät, joita UFO:lla tuskin on. Hänellä on kaikki edellytykset täyttää ensimmäisen pedon tunnusmerkistöt. Osama bin Laden. En minä tosin tiedä mitä hän lopulta saavuttaa kaiken saavuttamisensa mutta sen tiedän että jos saatana hänelle lahjoittaa kaiken voimansa, niin se ei ole vähän ja lisäksi jos Jumalakin sen sallii ja sallii voittaa myös Pyhät, jotka saavat yhden hetken menestyksen. Se hetki on heti alussa, kun tämä iljetys on ilmestynyt, siihen kun se saa täyden vallan 2300 päiväksi.

 

1.10.2010

 

Osama bin Laden muuttuu "hyvikseksi", kuten pitikin ja ilmestyy suurena sankarina

 

Bin Ladenilla huoli luonnonkatastrofien uhreista? julkaistu tänään klo 14:07

Terroriverkosto al-Qaida on julkaissut uuden äänitallenteen, jolla puhuvaa miestä väitetään terroristijohtaja Osama bin Ladeniksi. Tallenteessa bin Ladeniksi sanottu mies arvostelee muslimimaiden hallituksia siitä, että ne käyttävät enemmän rahaa asevarusteluun kuin kansalaisten auttamiseen.

Mies esittää nauhalla erityisen avustusjärjestön perustamista auttamaan luonnonkatastrofeista ja sodista kärsiviä muslimeja.

Viesti on samansuuntainen kuin monien al-Qaidan johtohahmojen viime aikoina esittämät. He ovat moittineet Pakistanin hallitusta epäonnistumisesta tulvista kärsivien ihmisten auttamisessa. Tulvissa kuoli satoja ihmisiä ja noin kahdeksan miljoonan arvioidaan menettäneen kotinsa.

Osama bin Ladeniksi esitelty mies ilmaisee tallenteessa myös huolensa siitä, että ilmastonmuutos aiheuttaa enemmän uhreja kuin sodat.

Ääriryhmien käyttämällä internetsivulla julkaistu bin Laden -tallenne on ensimmäinen viime maaliskuun jälkeen ilmestynyt. Tallenteen aitoutta ei ole varmistettu.

Tallenteen kesto on noin 11 minuuttia. Ääniviestiin liittyy video, jossa näytetään valokuvia bin Ladenista ja luonnononnettomuuksista.

 

16.9.2010

 

Ajatuksia tulevasta petovallasta muiden kommenttien innoittamana

 

Otan esimerkin, Jouko Piho eilen kirjoitti näin valtavan lähelle minunkin ajatuksiani:

 

Kirjoitus viimeisestä petovallasta

Netmissionissa joku kirjoitti, että Sid Roth on sitä mieltä, että Ilmestyskirjan viimeinen petovalta tulee olemaan islamilainen maailmanvalta. Ja kuulemma Petteri Haipolakin olisi samoilla linjoilla.

En pidä itse islamilaista petovaltaa viimeisenä Antikristuksen petovaltana.
Islam on kyllä leviämässä aggressiivisen maahanmuuton, suuremman syntyvyyden ja nykyajan kansainvaellusten kautta, ja sen militantti radikaalisiipi yrittää väkivaltaisestikin levittää islamia ympäri maailmaa, mutta islamin voittokulku tulee katkeamaan jossain vaiheessa, koska Antikristus ei halua, että Allahia palvotaan ja Muhammedia kunnioitetaan, vaan että kaikki palvonta tulee Antikristukselle ja hänen kauttaan Saatanalle.
Perustan käsitykseni myös seuraavaan Ilmestyskirjan kohtaan: "Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä."
Lopunajan peto on siis joku tai jokin, joka oli ollut jo olemassa ennen Johanneksen aikaa, kun puhutaan pedosta, joka on ollut. Kyse ei siis voi olla islamista, joka syntyi vasta yli 500 vuotta Johanneksen kuoleman jälkeen. Samalla käy ilmi, että kyseessä ei voi olla Rooman valtakunta, koska Johannes kirjoittaa, että sitä petoa ei enää ole Johanneksen elinaikana, jolloin Rooman valtakunta oli vallassa.
Pedon täytyy siis olla jonkin ennen Roomaa olleen petovallan uudestisyntyvä edustaja. Vaihtoehtoja ei ole kovin monia. Ne ovat: Babylon, Meedo-Persia ja Aleksanteri Suuren Kreikka. Uskon, että kyseessä on Kreikka ja varsinkin Syyria, joka oli yksi neljästä osasta, kun Makedonian maailmanvalta hajosi neljään osaan Aleksanteri Suuren kuoltua.
Odotan Antikristuksen nousevan siis Syyriasta. Mutta sen jälkeen Antikristus valloittaa joko diplomatialla tai sodilla yhä uusia alueita valtansa alle niin, että lopulta maailmassa on yksi maailmanvaltio, joka on jakautunut 10 osa-alueeseen (Ilmestyskirjan 10 kuningasta), kuten Euroopan unioni, Pohjois-Amerikan unioni, Aasian unioni jne.

Pihon ajatukset olivat ihan ok. mutta tuo muslimivalta tulee uskontona kuin kaupantekijäisiksi. Muslimiuskonto on aivan kuten Pihokin sanoi, perustettu vasta 500 vuotta Johanneksen jälkeen, eikä siis ole ollutkaan ennen olemassa. Ei olekaan kyse siitä uskonnosta, vaan vallasta, jotka yhdistyvät. Esimerkiksi Kreikkalaisroomalainen Venäjän kirkko ja ateistinen Kiina saattavat hyvinkin helposti yhdistää voimansa jos USA hyökkää Iranin ydinlaitoksia vastaan. Nämä muodostaisivat pian voiman, jollaista ei ole ennen ollut, mutta tekisi siitä Suurpersian, eli Babylonin. Raamattu puhuu myös vanhasta lohikäärmeestä, jolla viitataan saatanaan, mutta me tiedämme aivan hyvin, että sitä voisi verrata myös Kiinaan.
Nyt kun tätä kaikkea vertaa ihmisiin ilmestyskirjassa, niin ainoa oli lohikäärme, jota ei voi tappaa, eli Kiina ja saatana. Sen valta sen sijaan otettiin pois. Oli vain peto ja väärä profeetta, jotka Jeesus sanansa henkäyksellä tappoi. Nämä kaksi vain ovat siis ihmisiä petovallan valtakahvassa. Väärä profeetta voi hyvinkin tulla Venäjän kirkosta ja peto muslimien sotapäälliköstä, vaikka Osama bin Ladenista. Kiina vain antaa tukensa ja apunsa, koska heillähän on rahavalta puolustettavana ja öljy tulee taas Persiasta. Venäjällä on omat suuret rahavaltansa lähteet ja sen on helppo yhdistyä. Näin tulee pian ne kymmenen kuningasta, jotka antavat valtansa pedolle. KUNNES... peto saakin täyden vallan ja kaikki maan ihmiset ihmettelevät pedon nousua. Muslimiuskonnolla ei ollut loppujen lopuksi mitään merkitystä, oli vain pedon kumartaminen ja Islamia käytettiin keppihevosena siihen. Tämä on minun näkemys.

 

11.8.2010

 

Pyrkivät muuttamaan ajan ja lain - valtaa 1 aika, 2 aikaa ja ½ aikaa - täysi valta 2300 pv

 

Daniel 7:19-26 Senjälkeen minä tahdoin saada varmuuden neljännestä pedosta, joka oli erilainen kuin kaikki muut ja ylen hirmuinen; jolla oli rautaiset hampaat ja vaskiset kynnet, joka söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa; sekä pedon pään kymmenestä sarvesta ynnä siitä sarvesta, joka puhkesi ja jonka edestä kolme putosi; jolla sarvella oli silmät ja herjauksia puhuva suu ja joka näytti suuremmalta kuin ne muut; se sarvi, jonka minä näin sotivan pyhiä vastaan ja voittavan heidät, siihen asti kunnes Vanhaikäinen tuli ja oikeus annettiin Korkeimman pyhille ja aika joutui ja pyhät saivat omaksensa valtakunnan.

Hän vastasi näin: "Neljäs peto on neljäs valtakunta, joka syntyy maan päälle, erilainen kuin kaikki muut valtakunnat. Se syö kaiken maan ja tallaa ja murskaa sen.

Ja ne kymmenen sarvea ovat kymmenen kuningasta, jotka nousevat siitä valtakunnasta. Ja heidän jälkeensä nousee eräs muu, ja hän on erilainen kuin edelliset, ja hän kukistaa kolme kuningasta. Hän puhuu sanoja Korkeinta vastaan ja hävittää Korkeimman pyhiä. Hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain, ja ne annetaan hänen käteensä ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi. Sitten oikeus istuu tuomiolle, ja hänen valtansa otetaan pois ja hävitetään ja tuhotaan loppuun asti.

Mekkaan maailman toiseksi korkein rakennus

julkaistu tänään klo 09:37, päivitetty tänään klo 10:04

Kuva rakennusvaiheesta kesäkuun puolivälistä 2010

Mekkaan on noussut uusi muslimimaailman kiintopiste, kun valtava kellotorni otetaan koekäyttöön. 590 metriä korkea kellotorni on maailman toiseksi korkein rakennus Dubain Burj Khalifa -pilvenpiirtäjän jälkeen.
 

Rakennuksen neljään eri ilmansuuntaan katsovat kellotaulut ovat maailman suurimmat. kellotaulut ovat halkaisijaltaan 46 metriä, eli ne lyövät laudalta esimerkiksi Lontoon kuuluisan Big Benin yli viisinkertaisesti.

Viidesti päivässä kelloon ilmestyy 21 000 lampulla valaistu muslimien rukouskutsu, joka näkyy 30 kilometrin päähän. Juhlapäivinä tornista voidaan suunnata taivaalle 16 mahtavaa valokiilaa.

Kellotornin ohella rakennuskompleksiin kuuluu kuusi 46 - 48 -kerroksista kerrostaloa, joissa on Mekkaan tuleville matkalaisille ja pyhiinvaeltajille 3 000 hotellihuonetta. Rakennuksissa on myös

luksushuoneistoja, 5-kerroksinen ostoskeskus, kokoustiloja sekä valtavia rukoushuoneita, kertoo ruotsalainen uutistoimisto TT.
Rakennus ei ole vielä valmis. Vasta yksi neljästä kellotornista otetaan tänään keskiviikkona ramadanin alkamisen kunniaksi koekäyttöön.

Massiivisen kellotornin rakentaminen sai alkunsa, kun kaksi vuotta sitten Qatarin pääkaupungissa Dohassa järjestetyssä muslimikonferessissa päätettiin, että Mekan on korvattava Greenwichin meridiaani maailman keskipisteenä.

Saudi-Arabian uskonnollisten lahjoitusten ministeriön mukaan rakennus on maksanut 615 miljoonaa euroa. Sen ovat suunnitelleet saksalaiset ja sveitsiläiset arkkitehdit. Rakennusyhtiönä toimi Saudi Binladen Group.
 

Johanneksen ilmestys 13:1-18 Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa.

Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?" Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta. Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat. Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot. Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta.

Jos kenellä on korva, hän kuulkoon.

Jos kuka vankeuteen vie, niin hän itse vankeuteen joutuu; jos kuka miekalla tappaa, hänet pitää miekalla tapettaman. Tässä on pyhien kärsivällisyys ja usko. Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme. Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.

Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.

 

5.5.2010

 

Jos tämä pitää paikkansa, niin Osaman ilmestyminen on enää päivien kysymys

 

Moni ajattelee että Osama on liian vihattu ja liian etsitty negatiivisessa mielessä. Silti Raamattuun on kirjoitettu Paavalin kynästä, että sitten ilmestyy tuo laiton, joka korottaa itsensä aina Jumaluuteen saakka. Laiton tarkoittaa laittomuuden ihmistä, jolla ei ole lain suojaa, uskottavaa lainmukaista asemaa yhteiskunnassamme. Roistovaltio on nimenomaan laittomien ihmisten lepokoti,
josta tämän kaltaiset ihmishirviöt voivat oikeissa olosuhteissa piilotella ja monen suunnitellun asian seurauksena saada suunnattoman vallan selkämme takana, vaikka emme itse sitä vielä miellä. Vasta ilmestyttyään tällainen karismaatti, kuin Osama saattaa saada suunnattoman vallan, kunhan suurvallat pääsevät Israelista sopimukseen ja Israel hyväksyy sopimuksen.
Sen kaiken jälkeen Osamalla ei ole vihollisia... then what? Hänestä tulee palvottu messias.

 

19.4.2010

 

USA:n oma peto Leavenworthista Morgan Kanen, liittovaltion sheriffin päämajasta

 

Eräs ystävä osasi oivallisesti yhdistää vanhan norjalaisen pokkarikirjasarjan hahmon, Morgan Kanen tähän Jouko Pihon julkaisemaan raporttiin USA:n armeijalta Leavenworthista:
 

14.4.2010 USAn armeijan raportti, jonka mukaan kristityt ovat uhka ulkopolitiikalle (linkki)

Chuck Baldwin kirjoitti 14.4.2010 Mike Claydonin toimittamassa Apostasy Alertissa USAn armeijan raportista, jonka mukaan kristityt ovat uhka ulkopolitiikalle. Erikoistutkielman on tehnyt majuri Brian L. Stuckert The School of Advanced Military Studies -koulusta, joka sijaitsee Kansasin Leavenworthissa.

Laitan oheen englanninkielisen uutisen asiasta. Lyhyesti suomeksi tiivistettynä Stuckert on sitä mieltä, että Jeesuksen kirjaimelliseen takaisintuloon uskovat kristityt ovat vaarallinen uhka ja vihollinen USAn hallinnolle ja ulkopolitiikalle, joten uskovia tulee pitää silmällä ja kontrolloida ja heistä tulee varoittaa. Raportissa on myös ajatus siitä, että sotilasjohtajien tulisi ryhtyä joihinkin toimenpiteisiin, jotta Jeesuksen paluuseen uskovien kristittyjen vaikutusta voitaisiin vähentää.

Aika hurjaa tekstiä, mutta toisaalta selvää ajankuvaa. Kaikkialla maailmassa, myös USAssa, ajetaan voimakkaasti yhtä maailmanvaltaa, joten kaikki ne, jotka puhuvatkin Kristuksen maailmanvallasta, koetaan uhkana. Näin Raamatun Sana lopunajan uskovien vainoista alkaa toteutua.

 

Morgan Kane 
 

Morgan Kane on norjalaisen kirjailijan Louis Mastersonin (oik. Kjell Hallbing) luoma kuvitteellinen western-kirjallisuuden henkilöhahmo. Kaiken kaikkiaan teoksia julkaistiin 83 vuosien 1966 ja 1985 välisenä aikana. Morgan Kane itse on Texas Ranger, myöhemmin liittovaltion šeriffi.

 

• Syntynyt: Syksyllä 1855, päivämäärä tuntematon, jossakin Santa Fen tien varrella

• Pituus: 192 cm

• Paino: n. 75 Kg

• Tukka: Tumma, juova harmaata oikeassa ohimossa

• Silmät: Savunharmaat

• Erityisiä tuntomerkkejä: Tähden muotoinen arpi oikeassa kämmenselässä. Oikean käden nimetön halvaantunut, nahkatupella kiinni keskisormessa.

• Henkilökoht. omin.ja heikkouksia: Vetää 1/5 sekunnissa. Heikkouksia naiset ja uhkapeli. Hermostunut, sulkeutunut, psykopaattisia piirteitä


Morgan Kaneahan kutsuttiin kylmäveriseksi ja tunteettomaksi "tappaja Kaneksi" joka silti toimi valtion luvalla sisällissodan jälkeen, kun lakia ei oikein vielä ollut. Liittovaltio antoi silloin sheriffeilleen vallan tappaa tarvittaessa. Siihen aikaan ilmestyivät "Wanted" julisteet rakennusten seiniin, jossa luki "elävänä tai kuolleena". Tuohon aikaan myös palkkionmetsästäjät saivat hakea lainsuojattomat ja hehän eivät vaivautuneet hakemaan niitä elävänä, vaan tappoivat mieluummin, koska ruumiit olivat helpompia kuskata, mikäli matka ei ollut pitkä ja ruumiit alkaisivat haista. Aivan samalla tavalla taitaa USA:n valtio antaa luvan toimia piankin taas uudelleen, kun kristikunnasta tulee valtion vihollisia, lainsuojattomia.

 

11.4.2010

 

Peto nousee maasta ja toinen merestä, joka puhuu lohikäärmeen tavoin

 

Tämä koko ajatus on veljeni Markun ajatuksia jossa on paljon sanomaa ja siksi kerron sen. Hänhän päätteli tuossa taannoin Haitin maanjäristystä ja sen koko saaren karttaa petokalaksi, joka syö kuin Joonan aikanaan. Nyt hän löysi Kirgisiasta ja sen kartasta täsmälleen samankaltaisen kuvan, kuin olisi sama kartta, toinen maalla ja toinen meressä.
Ensimmäinen katastrofi on luonnon aikaansaama, jonka peto nousee merestä. Toinen peto nousee pian myöhemmin maasta, joka on ihmisten aikaansaama kauhujen vitsaus. Samalla tavalla nämä petojen henkilöitymät ilmestyvät vuorotellen mutta täytyy muistaa, että meri kuvastaa normaalisti aina ihmisten keskuudesta tullutta. Kuten Danielin kirjan neljä petoa nousivat kukin merestä. Haitin katastrofi siis tapahtui maanjäristyksenä, meressä, joten en
ainakaan minä uskalla tämän enempää lähestyä tulkitsemaan tätä maa ja meri asiaa, koska kaikenlisäksi Raamatun vertauskuvat ja Taivastenvaltakunnan säännöt poikkeavat kuin yö ja päivä omistamme. Mooseksellekin käärme sauvannokassa kuvastaa Jeesusta, näin ollen en puhu tästäkään tämän enempää, aika näyttää tai tutkija tulkitsee.
Sen sijaan Markun mailissa oli vielä koko Raamatun kauhistuttavimpiin lukuihin kuuluvaan kohtaan, johon tuo voisi liittyä. Se on ilmestyskirja 13. luku jae 1 ja 11 (lue miel. kokonaan):
 

13:1 Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä.

13:11 Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme.
 

Kiinalaisnainen sai sarvet päähänsä, kuin karitsan sarvet. Kiina taas kuvastaa lohikäärmettä ja on hyvin vanha kansakunta kansojen joukossa.
Jos joku puhuu kuin lohikäärme, niin olisiko tuo joku sitten kiinankielinen?
Täytyy taas muistuttaa, että kyse on siitä toisesta pedosta, joka nousee maasta... ensimmäinen petohan on jo silloin ilmestynyt ja kokoamassa voimiaan. Sillä ensimmäisellä pedolla on kymmenen sarvea ja seitsemän päätä. Kymmenen hallittavaa valtaa ja seitsemän päättäjää, eli heistä kolmella ei ole
ilmeisesti päätäntävaltaa, vaan nuo seitsemän päätä käyttävät niiden päätäntävallan. Kuitenkin noiden sarvien päissä on kymmenen kruunua, joten niillä kaikilla ei ole kuitenkaan päätäntävaltaa, vaikka kruunu merkitsee itsevaltiutta. He ovat osa petoa ja kumartavat sitä, eli ei ole vaikea myöskään päätellä, että heidän johtajansa ovat ne seitsemän pedon päätä. Jos minulta kysytään omaa mielipidettäni, niin tulkitsen ensimmäisen pedon muslimeiksi ja toisen
pedon tulkitsisin kiinalaiseksi, johon kuuluu pakotettuna paljon muutakin.
Kuten jo sanoin, niin Kiinan vanha symboli on ollut kautta aikojen ja historian lohikäärme ja lohikäärmeen puhe voisi olla Kiinaa.
Eli siis loppusilausta vaille mietelmä on valmis ja skenaario huipentuu kun ensin peto numero yksi astuu esiin piilostaan, tuo laiton joka korottaa itsensä aina jumaluuteen saakka. Pian myöhemmin nousee toinen peto, väärä profeetta joka käyttää ensimmäisen pedon valtaa ja villitsee ihmeteoillaan ja kaikella pahuuden voimalla ihmiset kumartamaan
petoa ja sen merkkiä. Peto ja sen hallinnon alkulähteet tulevat olemaan joka tapauksessa idässä, eikä lännessä. Pedon kahleet sidotaan ihmisiin alkaen idästä. Peto lähtee sen jälkeen valtansa saatuaan, eli edellyttää USA:n talouden lopullista romahtamista ja Googin aloittaman sodan syttymistä, kohti Israelin Pyhää maata.

 

1.4.2010

 

Näin Pääsiäisen aikaan puhutaan paljon myös Torinon käärinliinoista

 

Daniel 8:9 Ja yhdestä niistä puhkesi esiin sarvi, alussa vähäpätöinen. Se kasvoi suuresti etelään päin ja itään päin ja Ihanaan maahan päin.
 

2. Tessalonikalaiskirje 2:6-10 Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.

Pidättäjä on morsian ja huomaatko kuinka hämmästyttävän samannäköiset ovat näiden kahden messiaan piirteet. Toinen on Jumalan poika, vapahtaja ja Rakkauden ruhtinas, jonka veri on koko maailman voimakkainta alkuainetta.
Toinen messias on saatanan poika, islamistisen maailman ruhtinas, eksyttäjä, valehtelija ja murhaaja, joka pilkkapuheillaan ja ihmeteoillaan villitsee maailman vihaamaan kristittyjä.
Tämä mies on aluksi laiton ja laittomaksi Jumalan edessä jääkin. Hänellä on vähäpätöinen ja pieni valta maailmassa mutta ilmestyttyään tämä saa mammuttimaiset mittasuhteet valheillaan ja julkisuudellaan esiintyen suurena marttyyrina, jonka USA ja Israel olivat yhdessä hänet ajaneet maan alle vuosikymmeneksi. Pian koko muslimimaailma kumartaa häntä etelästä pohjoiseen ja aina USA:sta Kiinaan saakka ylt´ympäri koko maailman ja heidän luku on 666.

 

10.3.2010

 

Pedon ilmestyminen on nyt TODELLA lähellä

 

101-vuotiaalle kasvaa sarvet

IL 10.03.2010 08:31

101-vuotias kiinalaisnainen, Zhang Ruifang, havaitsi otsassaan viime vuonna kyhmyn. Nyt kyhmy on kasvanut jo kuuden senttimetrin mittaiseksi sarveksi.
- Emme kiinnittäneet asiaan silloin sen enempää huomiota. Nyt olemme huomanneet, että äitini otsalle olisi tulossa myös toinen sarvi toiselle puolelle otsaa, kertoo Ruifangin nuorin poika Zhang Guozheng.
Ruifang asuu maaseudulla eikä hänellä ole varaa sairaalahoitoon, mutta perhe vakuuttaa, että sarvista ei ole hänelle mitään haittaa.
Ruifangilla on seitsemän lasta. Kuusi poikaa ja yksi tyttö sekä hänellä on useita lapsenlapsia.

 

27.1.2010

 

Monet etiäiset ovat jo saapuneet - Avatar upotti Titanicin kuudessa viikossa

 

Maagisen miljardin dollarin rajan rikkonut Avatar rikkoo lisää ennätyksiä.

Avatāra, joka hindulaisuutena tarkoittaa ”hän joka laskeutuu”. James Cameron on nyt tehnyt kaksi kaikkien aikojen eniten myyneintä elokuvaa ja molemmat viimeisimmistä ovat olleet kassamenestys ennätys. Mistä on siis oikein kysymys, jos Cameron teki kaksi elokuvaa, Titanic 1998 ja Avatar 2009 eli yhdennellätoista hetkellä Titanicista. Morsian lähtee yhdeksännellä hetkellä, tai sen vaihtuessa ja maailma huutaa "eeli, eeli lama sabaktani". Jumalani, miksi minut hylkäsit?

Kuudessa viikossa uppoaa Titanic, eli milloin alkoi tuo kuuden viikon laskenta? 1967?

1967 +6 viikkoa = 2009 ja jos Titanic on jo alkanut upota, niin yksi viikko on enää jäljellä. Raamattu puhuu selvästi yhdestä vuosiviikosta ja puolesta vuosiviikosta, jossa rauha rikotaan. Olemme siis erityisen lähellä tapahtumien näkyvää alkua. 

Ajatelkaas sitäkin, että jos Jeesus kutsui kaikki opetuslapset mukaansa Getsemaneen, ennen kuin ihmisen poika tuomitaan, niin sehän on suora vertaus lopunaikaan. Miksi ihmeessä vertauskuva opetuslasten nukkumisesta olisi edes olemassa, koska Jeesus vertasi nukkumista lopunaikana penseyteen hiipumiseen. Jeesus kutsui kolme opetuslastaan lähimmikseen mukaansa ja hekin nukahtelivat. Opetuslapsista siis 3/12 on morsian.
Avatar on silti muutakin kuin pelkkä elokuva: avatar, käyttäjän valitsema visuaalinen hahmo tai profiilikuva. Eli avatar on henkimaailman johtajuutta.
Katsohan minkä mailin sain Jarilta. Minulle entuudestaan outo linkki:
 

Tiukkaa tekstiä Raamatusta

Oikeastaan minulla ei ole mitään erityisen syvällistä sanottavaa tällä kertaa, vaikka ehkä pitäisi (kuulostaa siltä kuin pitäisin kaikkea kirjoittamaani kovinkin syvällisenä). Tämä postaus ei myöskään liity mihinkään aiemmin kirjoittamaani.
Lukiessani kuitenkin tänä aamuna (oikein alkukielellä) Johanneksen ensimmäistä kirjettä uudesta testamentista jäin vain pohtimaan oheista ei-niin-pluralistista jaeparia:
Kuka sitten on valehtelija, ellei se, joka kieltää Jeesuksen olevan Kristus [i.e. messias]? Sellainen ihminen on antikristus, niin Isän kuin Pojan kieltäjä. Joka kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään, mutta joka tunnustaa Pojan hänellä on myös Isä.
(1 Joh. 2:22-23) Aika tiukkaa tekstiä. Varmasti jakaa mielipiteitä. Jeesuksen suhteen ei ole mitään "kolmatta" vaihtoehtoa. Olet joko hänen puolellaan tai häntä vastaan. Jos kieltää Jeesuksen - siis sen että Hän on Jumalan lähettämä messias - ei ole yhteyttä Jumalaan. Tämä on aika johdonmukaisesti uuden testamentin opetus, jossa kaikki mitä Jumala ihmiselle antaa tulee Kristuksen kautta ja tähden.
Tämä on tietysti (uskonto) poliittisesti tavattoman epäkorrektia tekstiä, mutta minkäs teet.
 

Tekstissä käy varsin selvästi oma ymmärrykseni, joka on tukenani Raamatun kautta jäänyt selvänä käsityksenä, ettei antikristus ole henkilö, vaan vain yksi henki, joita ihmismuodossa sen kumartajia on paljon. Peräti valtavasti ja heitä on niin paljon ettei sanoin voi kertoa.
On olemassa ihan eri asia lopunaikojen pahiksista, henkilöistä, peto ja väärä profeetta. Laittomuuden ihminen ja hänen profeettansa, joka tekee ihmetekoja pedon silmien edessä ja joka tekee pedosta kuvan, jota kaikkien on kumarrettava kuoleman uhalla ja sen merkin. jne...

Muistakaa myös tapa ajatella, jos Jeesus sanoi, että minun sanani eivät koskaan kuole. Se tarkoittaa myös opetusta. Eli jos maailmaa hallitsee yksi henkilö globaalisti, antikristus, niin sotia ei syty koskaan. Jeesus sanoi, että saatanalla on myös oma hallinto ja jos saatana alkaa itsensä kanssa taistelemaan, niin sen valtakunta hajoaa. Antikristuksella ei ole täyttä valtaa, vaan sen täysi valta tulee vain saatanalta ja paikallinen valta sijaitsee vain Raamatullisilla alueilla, Pyhillä paikoilla ja alueilla. Koko muu maailma on erivakaassa asemasodassa, jossa rauha on vain nimellistä valhetta, kunnes koko maailma syttyy suureen paloon.

 

16.1.2010

 

Osama kuvamanipulaatio Smyrnassa syntyneen karitsan naaman päälle

 

Osamaa jahdataan kuvamanipulaation avulla

julkaistu eilen klo 17:38
 

Yhdysvallat yrittää saada Osama bin Ladenin kiinni uusien kuvamanipulaatioiden avulla. USA:n ulkoministeriön Rewards for Justice -sivustolla esitetään, miltä Osama nyt saattaa näyttää.

Kuvissa Osama bin Ladenia on vanhennettu reippaalla kädellä. Toisessa kuvamanipulaatiossa Osaman parta on muutettu harmaaksi, toisessa kuvassa hän on ilman partaa.

Etsintäkuulutuksessa Osaman tuntomerkeiksi luetellaan muun muassa 193 - 198 senttimetrin pituus, 71 kilon paino, täysparta, viikset ja kävelykeppi. Osama bin Ladenia koskevista tiedoista on tarjolla enimmillään 25

miljoonan dollarin eli yli 17 miljoonan euron palkkio.

Vuonna 1984 aloitetun Rewards for Justice -ohjelman avulla ulkoministeriö yrittää saada kiinni terroristeja. Tiedoista on vuosien mittaan maksettu jo yli 80 miljoonaa dollaria yli 50:lle ihmiselle. Palkkio on maksettu muun muassa Saddam Husseinin poikien Uday ja Qusay Husseinin löytymiseen johtaneista tiedoista.
http://test.rewardsforjustice.net/index.cfm?page=bin_laden&language=english

 

No emmätiiä, sano Kimi Räikkönen, mutta Osaman kuva liimattuna karitsan kuvan päälle, sopii kuin valettuna aivan alahuulta ja silmänpuhkeamista myöden. Vain hieman päätä pitäisi kääntää kameraan päin, mutta muuten kuolinhaavakin on päässä oikealla paikalla, jos ajattelee vammaa josta meni näkö oikeasta silmästä. Lisäksi vasen käsi on surkastunut, jota tässä ei näy. Leuan muoto ja sen vahvuus on Osamalla aina ollut parran alla piilossa ja nyt se taas paljastuisi karitsan naamassa tosi hyvin?
Lisäksi Osama on todella pitkä ja todella laiha "luikku". Tuli mieleeni, kuin Morgan Kane joskus lapsena... hmm. nuorena tuli luettuani lännenkirjoja, jossa tälläkin oli vammautunut raajan osa, veltto nimetön sormi, joka oli teipattuna keskisormeen kiinni. Tähdenmuotoinen arpi (pedon merkki) kämmenselässä. Tämäkin liittovaltion puolilaiton "lainvalvoja" oli tunnevammautunut mieli ja kyyninen tappaja ilman vähäisimmässäkään määrin sääliä tai tunteita.
Ajatusleikkiä vaan joten myös nämäkin, kuten moni muukin ovat tärkeitä huomioita, lisänä hänen taannoiseen paimensauvoineen ja mustine ratsuineen esiintymiseen dokumentissa.

 

Markun avustuksella huomasin että pedon syntymiseen liittyy ihan omat taivaan merkit

 

Auringonsirppi. En ollut aiemmin ajattelutkaan että juuri tällainen auringonpimennyshän on nimenomaan kuvaa kaikkein parhaiten Is-lamia ja sen Mahdia, messiasta. Tämähän korottaa itsensä Juma-laksi. Lisäksi tämä eilen tapahtunut auringonpi-mennys oli äärimmäisen harvinainen, koska se tapahtuu vain kerran noin tuhannessa vuo-dessa.
Lisäksi jos maailma jaetaan kahteentoista siivuun siten että
Jerusalem on keskipisteenä, niin tämä auringonpimennyt viistää juuri kultaisen portin alueen halki. Myöhemmin kesällä 11.7.2010 tulee toinen, täydellinen auringonpimennys, joka osuu taas maantieteellisesti alueelle, jonka Tuomas veli kerran laski, eli pedon syntymäpaikka on Jerusalemin koordinaattien vastakohta, joka kartalla menee juuri tuohon kohtaan, missä täydellinen auringonpimennys kesällä olisi. Eli jos Jerusalemin vastakkaiset koordinaatit laittaa maapallolla GPS asetuksiin, niin Google Earth vie sinut juuri siihen kohtaan maapalloa, jossa ei maata näy ollenkaan. Petohan nousee merestä ja asettuu rannan hiekalle. Islamin symbolissa tähti kuvastaa syntymätähteä, pedon syntymisen hetkeä, niinpä ihmiskasvoinen karitsa yhdessä tämän kaltaisen auringonpimennyksen kanssa, kuvastaa pedon syntymän ajankohtaa erittäin hyvin. Syntyykö/ilmestyykö peto siis lähiaikoina ja aloittaa valtapelinsä 11.7.2010 eli tasan kuusi kuukautta merkistä? Morsian otetaan ennen sitä jo pois, se on selvää.

Tästä keväästä tulee monin verroin mielenkiintoisempi kuin viime keväästä, jossa olin erityisen varma jo lähdöstämme, josta tuli kuitenkin vain haave ja toive, joka ei toteutunut vielä.

 

15.1.2010

 

Ihmiskasvoinen karitsa syntyi Raamatullisessa Smyrnassa (Joh. ilm. 7 seurakuntaa)

 

Ystäväni Markku käänsi negatiiviksi kuvan ja hän löysi monia yksityiskohtia, mm. sen että karistan syntymäpaikka on eräs alkuseurakunnista. Päävamma näkyy negatiivissa kuvassa paremmin. Lisäksi kuvassa suu alkoi jopa nauramaan pilkallisesti ja ainakin vasemmalla puolella näkyy sarven alku.
 

Johanneksen ilmestys 2:8-11

Ja Smyrnan seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo ensimmäinen ja viimeinen, joka kuoli ja virkosi elämään:

Minä tiedän sinun ahdistuksesi ja köyhyytesi-sinä olet kuitenkin rikas-ja mitä pilkkaa sinä kärsit niiltä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan ovat saatanan synagooga. Älä pelkää sitä, mitä tulet kärsimään. Katso, perkele on heittävä muutamia teistä vankeuteen, että teidät pantaisiin koetukselle, ja teidän on oltava

ahdistuksessa kymmenen päivää. Ole uskollinen kuolemaan asti, niin minä annan sinulle elämän kruunun.

Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo. Sitä, joka voittaa, ei toinen kuolema vahingoita.'

Mietittävää tässä taas on monelle, mitä tämäkin voisi tarkoittaa. Minulle kuva ja Hengen puhe Smyrnasta kertoo joitain pikkuasioita. Esimerkiksi jakeissa viitataan kuolleeseen, joka virkosi elämään. Jakeissa viitataan ahdistuksen aikaan, jossa joudumme olemaan 10 päivää, joka saattaa merkitä sitä, että pidättäjä otetaan pois ensin, eli Pyhinä kuolleet. Sitten tänne jäävä morsian otetaan pois kymmenen päivän kuluttua siitä. 

 

14.1.2010

 

Pedon syntyminen, ihmisen kasvoissa, karitsan vaatteissa - kuolleena syntynyt

 

Turkissa syntyi ihmiskasvoinen karitsa

IL - Torstai 14.1.2010 klo 14.03

 

Kuolleena syntyneellä karitsalla oli samantapaiset silmät, huulet ja nenä kuin ihmisellä.

Karitsa syntyi keisarileikkauksella Izmirissa Turkissa. Eläinlääkäri Erhan Elibol järkyttyi huomatessaan kuolleena syntyneen karitsan kasvot.

- Olen nähnyt lehmien ja lampaiden mutaatiota aiemminkin. Mutta kun näin tämän karitsan, en ollut uskoa silmiäni, Elibol sanoi Pravdassa.

Eläinlääkärien mukaan karitsan ihmiskasvoisuus johtunee siitä, että karitsa on saanut kohdussa liikaa A-vitamiinia emonsa istukan kautta.


Pedon syntyminen on siis vain hetken kysymys. Tässäkin tapahtumassa on kaikki pedon syntymän symboliset merkit olemassa. Nuo kasvot jopa hymyilevät tunteettomasti. Kuvassa olevan karitsan päässä on ihan selvästi jokin vamma, "kuolinhaava" ja sen puolen oikea silmä on myös vaurioituneen näköinen. Kasvot ovat pitkänomaiset ja kapeahkot, jossa leuka ja huuli on aika hallitsevat.

 

19.12.2009

 

Simpson koodin uskomattomalta kuulostava tapa ilmoittaa mitä tapahtuu

 

http://www.youtube.com/watch?v=BtwQnm65eSU

 

Eräs veli lähetti tämän linkin ja minulle heräsi ajatus, että ilmestyykö Illuminatien puuttuva linkki, pyramidin huippu 25.12.2009 kuten he ovat ennustaneet omissa laskennallisissa kaavoissaan tapahtuvan vuonna 2009 puolella.
Siinä tapauksessa elokuva, painajainen ennen Joulua toteutuu, koska seurakunta otetaan pois tuon tapahtuman alta, ennen Joulua. Joh.ilm. 3:10 jossa Jeesus lupaa pelastaa omansa, jotka häneen luottavat koko sielustaan ja täydestä sydämestä. Ei ole mitään puolikkaita, vajaita eikä täydellisesti näyteltyjä suhteita Jeesukseen Kristukseen. On vain aitoja ja täysiä luottamuksia, joka erottaa Laodikean seurakunnasta pelastuvan Filadelfian seurakunnan.
Kun tämä (seurakunta) pidättäjä on poistettu, ilmestyy heti tuo laiton, joka korottaa itsensä aina Jumaluuteen saakka. 2. Tess. 2:7-10
Siksi laittomuus on yksi aikamme merkkejä, joita vain harva ja vain valittu kykenee erottamaan tässä

ajassa, jossa sallimuksia sallitaan vyöryn tavalla, koska kaikki haluaa yhtenä kuorona sallia synnin tulla koteihimme, kirkkoihimme jopa jäädäkseen sydämiimme. Tämä laittomuuden salaisuus on sallimuksen salaisuus suoraan Sodomasta ja Gomorrasta jossa Raamattu kertoo yksiselitteisesti mitä se on.
Mitä sitten tapahtuu 25.12.2009 on se että syntyihän Kristus Jeesuskin tuona samana päivänä ja täytyyhän antikristuksenkin saada voida syntyä tuona samana päivänä ollakseen "se oikea".
Elokuvassa "Painajainen ennen Joulua" eräs pitkä, luihu pelottava Halloween-hahmo haluaa Joulupukiksi Joulupukin paikalle ja saa näin joulusta painajaisen. Sama pätee antikristuksen tulemisessa Kristuksen pakalle koko maailmassa elävien Jumalan lasten kauhuksi, Laodikean heränneen seurakunnan kauhuksi. Tästä alkaa ahdistus, jonka kaltaista ei koskaan ole ollut.


4.12.2009

 

Bin Laden nähty Afganistanissa

Perjantai 4.12.2009 klo 09.44


Osama Bin Laden piti vuonna 2001 useita puheita tv:n välityksellä. (AP)

Pakistanissa pidätettynä oleva Taleban-kapinallinen väittää Osama bin Ladenin olleen alkuvuodesta Afganistanissa.

Kapinallisen antamia tietoja ei kuitenkaan voida vahvistaa, mutta ne selvitettäneen perusteellisesti.

Pidätetty väittää tavanneensa al-Qaidan johtajan useita kertoja ennen syyskuun 2001 terrori-iskuja ja törmänneensä luotettavaan kontaktiinsa, joka kertoi Osama bin Ladenin olleen

Afganistanin rajaseudulla tämän vuoden tammi- ja helmikuussa.

- Tapasin tämän ystäväni tammi-helmikuussa. Hän sanoi tavanneensa sheikki Osaman ja voivansa järjestää minulle tapaamisen hänen kanssaan, pidätetty kertoo BBC:n mukaan.

Pidätetyn mukaan yhteyshenkilö kuuluu Mehsud-heimoon, jonka jäsenet järjestävät ulkomailla toimiville al-Qaidan jäsenille tapaamisia bin Ladenin kanssa.

 

Aika on jo hyvin lähellä... koska ja kun tämä ilmestyy, niin maailma on saanut elävän legendan, jonka muslimimaailma korottaa jumaluuteen saakka palvoen ja ylistäen... yäk!

 

29.11.2009 (tänään amerikkalaisittain 2009-11-29)

 

En tiedä kuka tämän on laatinut, mutta minä putosin kyllä penkiltä... (ystäväni Jari mailasi)
 

Kysy historian opettajalta jos hän voi selittää seuraavan...
 

Uskomatonta USA:ssa!
Abraham Lincoln valittiin kongressiin vuonna 1846 
John F. Kennedy valittiin kongressiin vuonna 1946 
  
Abraham Lincoln valittiin Presidentiksi vuonna 1860 
John F. Kennedy valittiin Presidentiksi vuonna 1960 
  

Kummatkin Presidentit taistelivat kansalaisoikeuksien puolesta ja kummankin vaimot menettivät lapsen asuessaan Valkoisessa Talossa 
  
Kummatkin Presidentit ammuttiin perjantaina.   
Kumpaakin Presidenttiä ammuttiin päähän 
  
Nyt asia muuttuu vielä ihmeellisemmäksi: 

Lincoln'in sihteerin nimi oli Kennedy 
Kennedy'n sihteerin nimi oli Lincoln 
 

Kummankin Presidentin murhasivat henkilöt jotka olivat kotoisin etelävaltioista  
 
Kummankin Presidentin seuraaja tuli etelävaltioista ja oli nimeltään Johnson 
  
Andrew Johnson joka seurasi Lincoln'ia oli syntynyt 1808   
Lyndon B. Johnson joka seurasi Kennedy'ä oli syntynyt 1908 

 

John Wilkes Booth joka murhasi Lincoln'in oli syntynyt 1839 
Lee Harvey Oswald joka murhasi Kennedy'n oli syntynyt 1939 Kummallakin murhaajalla oli kolme nimeä
Kummankin murhaajan nimissä on yhteensä 15 kirjainta 
  
Pidä nyt kiinni ettet putoa tuolilta!
LINCOLN murhattiin teatterissa nimeltä "FORD" Kennedy murhattiin FORD'in valmistamassa autossa merkkiä LINCOLN 

Lincoln murhattiin teatterissa ja murhaaja juoksi piiloon tavarataloon. 
Kennedy murhattiin autossa ja hänen murhaaja juoksi piiloon teatteriin 
  
Sekä Booth että Oswald murhattiin ennen oikeudenkäynnin alkua 

Miksi tapahtui näin? Halusiko Jumala näyttää, että hän ohjaa historian kulkua? 
 

1) Taita uusi $20 dollarin seteli...
2) Taita se uudelleen tarkasti kuvan osoittamalla tavalla 
3) Taita toinenkin sivu tarkalleen kuvan osoittamalla tavalla 
4) Käännä seteli 
 
Näin taivuttamalla 20 dollarin seteli yksinkertaisella geometrisellä tavalla, tulee  kuva katastrofista esiin ja kuva on kaikissa 20 dollarin seteleissä!!!! 

Tämä ei vielä riitä, mitä näit setelin toisella puolella ennekuin käänsit sen? 

Ensiksi siinä oli: Pentagon liekeissä... 
Seuraavaksi Kaksoistornit liekeissä 

JA KATSO TÄTÄ !!! 

 

 

Näytetäänkö kolmea satunnaista katastrofia 20 dollarin setelissä? 
  
Katasrofi 1 (Pentagon) 
Katastrofi 2 ( Kaksoistornit - Twin Towers) 
Katastrofi 3 (Osama)??? 
  
Laita myöskin merkille että: 
9 + 11 =  $ 20 !!! 
9/11 = syyskuun yhdestoista on päivä kun 
Kaksoistorneihin ja Pentagoniin hyökättiin 
Onko tämä vain sattuma????? 
  
Sinä päätät, usko tai et, mutta tämä on 
historian tunti, jonka tulemme aina 
muistamaan!


Oma loppukaneetti tasan sadan vuoden kummajaisesta: Titanic = maailma

Rakennusnumero  401
Tilattu
             heinäkuussa 1908       (kyse on tuhon tilaamisesta) PERUUTTAMATON LUOPUMUS ON TAPAHTUNUT
Kölinlasku
      22. maaliskuuta 1909  (Kölinlasku tarkoittaa rungon valmistumista) 26.3.2009 alkoi raamatullinen yhdeksäs hetki.
Vesillelasku
    31. toukokuuta 1911
Luovutus
         2. maaliskuuta 1912
Kohtalo
            Upposi Pohjois-Atlantilla (41°44′N 049°57′W) 15. huhtikuuta 1912

Maailma saa keväällä 2012 sen minkä tilasi kesällä 2008 (toimitusaika 1335 päivää)
Huhtikuun 15. on sama luku kuin murhaajien nimien kirjainten lukumäärä.

Osama bin Laden = 13 kirjainta = Johanneksen ilmestys 13 luku:
 

Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?" Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta. Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat. Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot. Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta. Jos kenellä on korva, hän kuulkoon. Jos kuka vankeuteen vie, niin hän itse vankeuteen joutuu; jos kuka miekalla tappaa, hänet pitää miekalla tapettaman. Tässä on pyhien kärsivällisyys ja usko. Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme. Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.

21.11.2009

Tänään tuli kuluneeksi tasan 8 vuotta Osama bin Ladenin katoamisesta, tosin en kaipaa...

 

10.11.2009

 

Pedon ilmestymisen enteitä...

 


Ystäväni Markku löysi kalenterin, jossa lapsi on piirtänyt kuvan punaisesta olennosta ja lumiukosta. Googlella on samanlainen hahmo maskottina sivuston tutulla logolla. Merkitseekö tämä tosiaan sitä, että peto ilmestyy tässä kuussa. Osama bin Laden katosi 21.11.2001 ja siitä tulee kuluneeksi nyt pian tasan kahdeksan vuotta, joka on myös merkittävä luku, 8. Luvulle kahdeksan on lukuisia merkityksiä, mm. Raamatun paikkoja.

Johanneksen ilmestys 17:11 Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen.

 

19.10.2009

 

Israel update tänään:

 

Iranin ylin kaitsija Ali Khamenei ei ole enää koomassa eikä kuollutkaan, kuten todettiin hänen ottaessaan vastaan Senegalin presidentin Abdoulaye Waden Teheranissa sunnuntaina. Iran syyttää sunnuntaina sattuneesta terrori-iskusta, joissa kuusi korkeaa vallankumouskaartin komentaa kuoli, sekä Yhdysvaltoja että Englantia, jotka molemmat ovat kieltäneet syytökset. Mosadia ei syytetty tällä kertaa. (JP)

 

15.10.2009

 

Iranin korkeimman hengellisen johtaja kuolema johtaa uuden johtajan, Mahdin tulemiseen

 

Israel nationals news väittää Ali Khamenein kuolleen. Tämä uutinen on todella merkillepantava. Lehti väittää Khamenin vaipuneen koomaan viime maanantaina ja kuolleen ilmeisesti myöhemmin.
Iranin uskonnollisella johtajalla on presidenttiäkin suurempi valta ja se ulottuu kaikkialle muslimimaissa. Jos Iranin uskonnollinen johtaja nyt todella on kuollut, niin nyt avautuu uusi aika koko islamistiselle maailmalle, koska he odottavat Mahdin saapumista. Herääkin kysymys, onko tämä yksi niistä kolmesta sarvesta, jonka peto työntää edestään? Vai jopa viimeinen? Onhan sarven kuvattu nousevan välistä, pienenä.
Mahdi (arab. ‏مهدي‎, Mihdī, myös Mehdi; "Johtaja") on islamilaisessa perinteessä odotettu "Vapahtaja", "Messias". Mahdin
odotetaan perustavan maanpäälle todellisen islamilaisen yhteiskunnan ennen ylösnousemusta. Tulkinta Mahdista vaihtelee šiiojen ja sunnien välillä. Yleensä Mahdi on samaistettu šiialaisuuteen ja erityisesti 12-šiialaisuuden "kätkeytyneeseen imaamiin", ja šiialaisuudessa Mahdilla onkin tärkeämpi asema.

Siioista ja sunneista riippumatta Mahdi heidät yhdistää yhdeksi uskonnoksi, koska kun tuo suuri ja palvottava saa vallan, kestää siitä noin 9 kuukautta niin peto saa kaiken vallan. Kiina antaa pedolle valtansa koska kaikkeen liittyy vain se, kuka omistaa öljyn. Niinpä moni repeytyneen Euroopan maa antaa pedolle vallan, USA hajoaa myös ennen sitä kappaleiksi, jossa myös tapahtuu vaiheittainen vallan antaminen/siirtyminen pedolle. Muslimit saavat lähes tulkoon koko maailman haltuunsa ja silloin: "Jumala todellakin, Kristittyjä siunatkoon ja varjelkoon". Venäjällä on tässä kohtaa mustan hevosen rooli, joka on kaksijakoinen. Venäjä suojelee Kristittyjä vainoilta koska Googilla on toinen päämäärä ja omat intressinsä, maakaasu ja omat luonnonvarat. Siksi sitä kutsutaan Googin sodaksi, jossa on mukana mm. Saksa ja skandinaavit. Hesekiel 38 Kaikki maailman sotajoukot lopulta kokoontuvat Harmageddonin laaksoon.

 

12.10.2009

 

Sama mieli - sama tahto

 

Osama tappoi lapsensa lemmikit

12.10.2009 13:01
 

 

Terroristijohtaja Osama bin Ladenin perhe on kertonut erikoisesta elämästään. Bin Ladenin poika Omar ja ensimmäinen vaimo Najwa ovat kirjoittaneet kirjan elämästään terroristijohtajan kanssa, kertoo Iltalehti verkkosivuillaan.

Kirjassa kerrotaan muun muassa, että Najwa meni 15-vuotiaana naimisiin Osaman kanssa. Osama oli tuolloin 17-vuotias. Pari sai yhdessä kaikkiaan 11 lasta. Kirjassa kerrotaan, että edes häissä ei saanut nauraa. Omar-pojan leikkikalut puolestaan tuhottiin välittömästi ja lisäksi lemmikit tapettiin terroristi-isän testatessa uusia aseita. Iltasatuja ei lapsille kerrottu, vaan heille puhuttiin itsemurhaiskujen tekemisestä.

Najwa ja Omar bin Laden eivät ole tavanneet Osamaa syyskuun 2001 iskujen.

Karmeaa luettavaa, vaikkei se toisaalta yllätä, päin vastoin koska sehän vaan täydentää henkilökuvaa pedon noususta. Laittomuuden ihminen nostaa itsensä palvottavaksi ja haluaa olla Jumalan asemassa Jumalan temppelissä. Hän nostaa

itsensä aina taivaisiin asti ja pitää itseään kaikkena mitä palvottavana voi pitää.
Merkillisintä tässä on se, että saatana on kuitenkin kaiken takana ja siksi tämä palvottavaksi itsensä nostava haluaa tietämättään myös parodioida Jumalan tekoja. Saatana siis selän takana haluaa tehdä Jumalan teoista päinvastaista pilkkaa, mikä oli Jumalalle pyhää, kuten tappaa, tapattaa oma poikansa. Antaa pojan itse tuottaa itselleen marttyyrikuolema turhasta.

 
Onko tuttua? "Deja vue" Tsaari - kuninkaiden kuningas
 

Iivana IV eli Iivana Julma 1530-1584 oli Venäjän ensimmäinen tsaari (keisari). Alkukielisessä nimityksessä Ivan Groznyi (ven. Иван Грозный) sana groznyi ei tarkoita julmaa, vaan toisaalta enemmänkin "ankaraa", pelonsekaista kunnioitusta herättävää, toisaalta suurta, suurenmoista.

Iivana Julma oli kaksijakoisesti erittäin uskonnollinen mutta myös erittäin väkivaltainen henkilö, joka otti Euroopan hallitsijoihin verrattuna poikkeuksellisen omakätisesti osaa mielikuvitusrikkaisiin kidutuksiin ja joukkosurmiin, joiden syynä oli lähinnä hänen oma vainoharhaisuutensa. Hän näki vihollisia ja salaliittoja kaikkialla. Iän karttuessa hänelle ei riittänyt enää yksittäisten kohdehenkilöiden kiduttaminen kuoliaaksi, vaan mahdollisesti koko suku, lapset, naiset, rakennukset, kotieläimet, palvelijat ja lähitienoon talonpojat tuhottiin. Eräässä testamentin versiossa hän piti itseään maailman syntisimpänä ihmisenä.

1581 Iivanan väitetään raivokohtauksen saatuaan surmanneen oman poikansa Ivanin päähän osuneella kepin huitaisulla.


Niinpä Rakkaat lukijani, ei tätä tarvitse ihmetellä, koska antikristuksen henkihän se on tässä kaikkien silmien edessä tunnistettavissa kaikkien muiden henkien joukosta. Yksi ja sama henki, joka on ollut olemassa yhtä kauan kuin saatana itsekin. Tämä henki vaeltaa maata ja kiertää sitä levottomana tietäen että loppu tulee ja tuomio on pantu vireille ja aikaa on vain vähän.

 

18.8.2009

 

Mahdin, Islamin messiaan eli pedon, pahan paimenen tulo

 

WND raportoi 17.8.2009, että Iranin Ajatolla Khamenei kutsui 16.8.2009 kaikkia maailman muslimikansoja yhdistymään sotilaallisesti reaktiona siihen, että Islamin messiaanisen pelastajan, Mahdin, tuleminen on hyvin lähellä. Kutsu kohdistettiin erityisesti Turkille, Irakille, Libanonille, Pakistanille ja Afganistanille, jotta nuo maat valmistautuisivat yhdessä Iranin kanssa Mahdin pikaiseen tuloon.
Nyt tapahtuvan yhdistymisen tarkoitus on taistella Israelia ja USAta vastaan, koska nuo maat nähdään suurimpina esteinä Mahdin ja sitä seuraavan islamilaisen "oikeudenmukaisuuden" tulemukselle.
Iranissa pidettiin hiljattain viides vuosittainen Mahdismi-konferenssi Qomin kaupungissa, josta shiiamuslimit uskovat Mahdin ilmestyvän.
Lähinnä shiiamuslimit ovat tähän asti uskoneet Mahdiin, mutta viime vuosina eli islamilaisen vallankumouksen jälkeen v. 1979 ja Mahmoud Ahmadinejadin presidentiksi
valitsemisen jälkeen v. 2005 Mahdismi saanut dramaattisesti yhä enemmän poliittista sävyä ja siitä on
tullut merkittävä poliittinen filosofia Iranissa. Nyt Mahdismia käytetään keskenään kiistelevien islamilaisten ryhmien yhdistämiseen ja se on saamassa laajaa kannatusta yli lahkorajojen.
Nyt on myös selvää, että Mahdismi ei ole vain presidentti Ahmadinejadin lempiajatus, vaan idean puolesta puhuu myös Iranin korkein hengellinen auktoriteetti Ajatolla Khamenei.
USAssa Joel Richardson (salanimi) on kirjoittanut kirjan "The Islamic Antichrist", jossa hän tekee oletuksen, että islamin Mahdi on sama henkilö kuin Raamatun ilmoittama Antikristus. Olen samaa mieltä. Olen kuitenkin siinä eri mieltä Richardsonin kanssa, että islamin valtakausi historiassa ei ole se Raamatussa ilmoitettu imperiumi, joka oli aikoinaan ja on nouseva jälleen lopunaikana siten, että sen keskuudesta nousee Antikristus. Ilmestyskirjan kirjoittamisen aikaan tämä valtakunta oli nimittäin jo hävinnyt eikä islam ollut siinä vaiheessa vielä edes syntynyt. Uskon, että tuleva Antikristus nousee Aleksanteri Suuren jälkeisen Syyrian (josta nousi jo Antiokus Epifanes) alueelta, mutta tämä maailmanhallitsija voi hyvinkin olla maltillinen muslimi, joka pystyy yhdistämään suuren osaa maailmaa yhden uskonnon ja yhden maailmanhallituksen alle.

Mahdi (arab. ‏مهدي‎, Mihdī, myös Mehdi; "Johtaja") on islamilaisessa perinteessä odotettu "Vapahtaja", "Messias". Mahdin odotetaan perustavan maanpäälle todellisen islamilaisen yhteiskunnan ennen ylösnousemusta. Tulkinta Mahdista vaihtelee šiiojen ja sunnien välillä. Yleensä Mahdi on samaistettu šiialaisuuteen ja erityisesti 12-šiialaisuuden "kätkeytyneeseen imaamiin", ja šiialaisuudessa Mahdilla onkin tärkeämpi asema.

Kirjoituksessa nähdään este pedon tulemukselle. Niinhän se on... sekä peto että rauha voivat tulla vasta kun este on poistettu. Morsian on otettu pois maan päältä. Pidättäjä on poistunut.

Toisaalta kirjoituksessa on hyvin erilaisia näkemyksiä mutta kunnia kaikelle, se on hyvä että niitä on. Niinpä jos kunnioittaa toisten näkemyksiä, voi omiaankin pitää kunnioitettavina.
Noihin loppupuheenvuoroihin minä sanon, kukistunut, kukistunut olet sinä suuri Babylon.

 

1.8.2009

 

Putin sukelsi maailman syvimmän järven pohjaan (MTV3)

Julkaistu 01.08.2009 11:19 (päivitetty 13:24)

 

Venäjän pääministeri Vladimir Putin voi lisätä jälleen yhden uroteon pitkälle listalleen, kun hän sukelsi maailman syvimmän järven pohjaan.

Aivan omin avuin Putin ei Baikaljärven pohjaan päätynyt, vaan matkasi sinne piensukellusveneen kyydissä. Venäjän valtiollinen televisiokanava näytti kuvaa, kun Putin puki ylleen sinisen suojapuvun ja kiipesi sitten Mir-1 -sukellusalukseen.

- Sukellus sujuu täydellisesti. Näkyvyys on täydellinen valojen avulla, kuvaili pääministeri matkaansa 1400 metrin syvyyteen. Uutistoimisto Interfaxin mukaan

Putin puhui venäläistoimittajilla tilaisuutta varten tehdyn radioyhteyden avulla.

Sukelluksen tarkoituksena oli tutkia järven kaasuvarantoja. Baikalin veden sameus yllätti kuitenkin Putinin.

- Vesi on tietenkin puhdasta ekologiselta näkökannalta, mutta se on oikea planktonkeitos. Niin minä sitä ainakin nimittäisin, Putin totesi.

Baikaljärvi sijaitsee Itä-Siperian eteläosassa lähellä Mongolian rajaa. Järven syvin kohta on 1 637 metriä, mikä tekee siitä maailman syvimmän järven. Se on myös tilavuudeltaan suurin makean veden järvi.

Tämä seuraava, mitä aion kertoa, saattaa kuulostaa äkkipäältä hyvinkin lapselliselta, mutta Raamatun valossa silti mahdolliselta. Merten syvyyksissä on henkimaailmojen vankilat, kirjoitin aiheesta jo viime kesänä kun Baikalin pohjalle sukellettiin ensimmäisen kerran. Lisäksi ihmisen veri on henkimaailman asuinsija, eli henget ovat kuin tarttuva virus.
Tämä Putinin sukellus sen sijaan saattaa olla avainasemassa ja sen me näemme heti lähitulevaisuudessa, olinko oikeassa. Jos olen, niin henget ovat päässeet Putiniin tuon järven syvyyksistä ja ottavat vallan hänessä. Mikäli Putinin toiminta tulee muuttumaan ja ehkä käytöskin, niin silloin voimme olla aika varmoja, että hän toi Baikalin pohjasta "örkkejä" ylös. Täytyy aina vaan muistaa, ettei mikään tapahdu ilman Jumalan sallimusta.

 

30.7.2009

 

Viissatanen kuin Osama bin Laden - kukaan ei ole nähnyt, mutta kaikki siitä puhuvat

 

http://www.taloussanomat.fi/raha/2009/07/30/minne-500-euron-setelit-menevat/200917295/139?pos=0

 

18.7.2009

 

Paavalin 1. kirje Tessalonikalaisille 5 luku

 

Mutta aikakausista ja määrähetkistä ei teille, veljet, ole tarvis kirjoittaa; sillä itse te varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä.

 

Tässä Paavali taas toteaa tuhannen kuudensadan vakomitan päähän, että aikakausista ja määrähetkistä ei ole tarvis kirjoitta. Mutta se sukupolvi on nyt tällä hetkellä olemassa, joka näkee Herran paluun. Siksi nyt on aika puhua Herran päivästä, joka tulee kuin varas. Herran päiviä on kahdenlaista, eli se päivä joka on hänen näkyvän tulemuksensa päivä ja sitten toinen Herran päivä on se, jota voidaan kuvata viimeisen seitsemän vuoden päiväksi, joka alkaa eräänä aamuna yhdessä hetkessä, kuin varas.

 

Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.

 

Tässä Paavali puhuu Israelin rauhasta ja sen rikkoutumisen äkillisestä voimasta, joka murskaa kaksi kolmasosaa Israelin kansasta.

 

Mutta te, veljet, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää teidät niinkuin varas; sillä kaikki te olette valkeuden lapsia ja päivän lapsia; me emme ole yön emmekä pimeyden lapsia.

 

Paavali muistuttaa että vaikka varas tulee varkain, se ei suinkaan yllätä Jumalan omia.

 

Älkäämme siis nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit. Sillä ne, jotka nukkuvat, ne yöllä nukkuvat, ja jotka juovat itsensä juovuksiin, ne yöllä juovuksissa ovat. Mutta me, jotka olemme päivän lapsia, olkaamme raittiit, ja olkoon pukunamme uskon ja rakkauden haarniska ja kypärinämme pelastuksen toivo.

 

Valvominen tarkoittaa alituista päivittäistä yhteydenpitoa Herramme Jeesuksen Kristuksen kanssa. Raittius on taas hänen sanansa puhtaudessa pysymistä tässä saastuvassa uskontojen sallimusten sekamelskassa. Raittius ei tee kompromisseja, jossa sallitaan kaikki aina naispappeudesta alkaen homo- ja lesboliittojen siunaamisiin, puhumattakaan kirurgisesti leikkaamalla sukupuoltaan vaihtavasta kirkkoherrasta. Näiden asioiden hyväksyntä ja sallimus on juopumista. Samoin ekumeeninen toiminta, jossa haetaan kompromisseja epäjumalten palvonnan ja vaikka muslimien kanssa. Juopumus on siis Raamatun sanan hylkäämistä ja jotain muuta tilalle ottamista, kuten New Age, tms. menestysteologia jne.

 

Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan, vaan saamaan pelastuksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, joka on kuollut meidän edestämme, että me, valvoimmepa tai nukuimme, eläisimme yhdessä hänen kanssaan.

 

Tämä lause on kahdella tavalla ja kahdelle seurakunnalle sanottu. Sen voisi sanoa näinkin, että teitä kaikkia ei ole määrätty ahdistukseen, eikä suurinta osaa teistä vihaankaan. Näin siksi koska ahdistuksen aika on eri asia kuin vihan aika. Paavali sanoo ne yhdessä sanassa joka on ihan hyvä asia, koska niin se on täydellistä. Jumalan viha silti syttyy vasta ahdistuksen aikana, joten Paavalin sanat ovat silti täysin totta. Hän ei vähättele eikä hän liioittele. Israel tekee liiton saatanan kanssa petettynä siihen kuin Eeva konsanaan ja siten syntyy rauha. Tuolloin ahdistuksen aika on jo alkanut. Vasta kun Jumalan viha syttyy, päättyy pakanain ajat. (Room. 11.) Sitten alkaa Jaakobin ahdistus, eli Jumalan vihan aika.

 

Sentähden kehoittakaa toisianne ja rakentakaa toinen toistanne, niinkuin teettekin.

 

Paavali kehottaa ja toteaa. Hyvä niin…

 

Mutta me pyydämme teitä, veljet, antamaan tunnustuksenne niille, jotka tekevät työtä teidän keskuudessanne ja ovat teidän johtajanne Herrassa ja neuvovat teitä, sekä pitämään heitä erinomaisen rakkaina heidän työnsä tähden.

 

Antakaa sananjulistajille työrauha, älkääkä heitä haukkuko ja arvostelko. Se ei rakenna ketään, eikä mitään. Herran työ etenee vain julistamalla sitä.

 

Eläkää rauhassa keskenänne. Me kehoitamme teitä, veljet: nuhdelkaa kurittomia, rohkaiskaa alakuloisia, holhotkaa heikkoja, olkaa pitkämieliset kaikkia kohtaan. Katsokaa, ettei kukaan kosta kenellekään pahaa pahalla, vaan pyrkikää aina tekemään hyvää toinen toisellenne ja kaikille. Olkaa aina iloiset. Rukoilkaa lakkaamatta. Kiittäkää joka tilassa. Sillä se on Jumalan tahto teihin nähden Kristuksessa Jeesuksessa.

 

Paljon hyviä kehotuksen sanoja, joita kannattaa vaalia tosissaan, eikä vain pinnallisesti. Liian moni näkee itsensä kriitikkona, muttei ole valmis tekemään itse Herran työtä. Tehkää siis kukin kutsumuksenne mukaan työtä positiivisessa hengessä ja jättäkää solvaaminen kokonaan pois. Nuhtelukin on tapahduttava hyvässä ja rakentavassa hengessä. Kyllä jokainen rangaistuksensa saa tavalla tai toisella, ei meidän tarvitse olla pyöveleitä.

 

Henkeä älkää sammuttako, profetoimista älkää halveksuko, mutta koetelkaa kaikki, pitäkää se, mikä hyvää on; karttakaa kaikenkaltaista pahaa.

 

Profetoimista älkää koskaan halveksuko!!!

 

Mutta itse rauhan Jumala pyhittäköön teidät kokonansa, ja säilyköön koko teidän henkenne ja sielunne ja ruumiinne nuhteettomana meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen. Hän, joka teitä kutsuu, on uskollinen, ja hän on sen myös tekevä. Veljet, rukoilkaa meidän edestämme. Tervehtikää kaikkia veljiä pyhällä suunannolla. Minä vannotan teitä Herran kautta, että luetatte tämän kirjeen kaikille veljille. Meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen armo olkoon teidän kanssanne.

 

15.7.2009

 

Paavalin 2. kirje Tessalonikalaisille 2 luku

 

2. Tessalonikalaiskirje 2:1-12
Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet, ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä. Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla.

 

Tähän asti Paavali puhui varoittavaan sävyyn eksytyksestä minkä tahansa ilmoituksen muodossa, vaikka tämän minun, eli pelastussanoman. Mutta tutki henki ensin koska huomaa mitä Paavali oikeastaan tarkoitti eksytyksellä: ”niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää”. Paavali lisää vielä että ” ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä”. Mikä on siis Herran päivä? Se päivä ei tule ennen kuin luopumus on tapahtunut, peto ilmestynyt, aurinko mustunut, kuu muuttunut vereksi. Herran päivä ei siis ole lähestulkoonkaan vielä käsillä. Huomaa se!


Paavali jatkaa… 2. Tessalonikalaiskirje 2:1-12

Sillä se päivä ei tule, (Herran päivä) ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala. Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille? Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy.

 

Herran päivä on siis kaukana edessä päin, vaan ei niinkään kaukana siltikään, vain 7 vuotta.
Mutta no niin, nyt päästiin asiaan, eli pidättäjään… Se on morsian, joka lähtee kahdessa osassa, ensin kuolleet, seitsemän täyttä viikkoa pääsiäissapatin jälkeisestä päivästä, eli 31.5.2009 ja sitten 50 päivän kuluttua siitä, elossa olevat.

 

Paavali jatkaa vielä… 2. Tessalonikalaiskirje 2:1-12
Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

 

Tuon laittomuuden ihmisen yksi osuus on Israelin valheellisen rauhan aikaansaannos, oman etunsa ajamiseen. Hänestä tehdään suuri sankari.


8.7.2009

http://www.youtube.com/watch?v=lnzTs66780g

Merkillinen linkki - Pyhältä paikalta tasan 666.00 merimailia Mekkaan. Lisäksi ensimmäinen  petohan nousee juuri merestä. Meri kuvastaan valtavaa synnin määrää maailmassa jossa 2/3 osaa on merta, eli toisin sanoen syvyyttä, jolla kuvataan saatanan maailmaa.
Kristittyjen osuus maailmassa on 33,3 % joten muut ovat 66,6 % väestöstä, eli 2/3 osaa.
Toinen peto nousee maasta, eli vähän kuin Juudas, joka söi Jeesuksen kanssa samasta astiasta. Eli tällä on kristillinen tausta, joka kääntyi ahneuden kautta pois Jumalasta.

 

2.7.2009

 

Kolmiyhteinen saatana - baal

 

(Wikipedia) Baal, hepr. ”herra, hallitsija”, länsiseemiläisten kansojen korkein jumala, jumalten kuningas. Mytologian mukaan Baal oli viljan jumalan Dagonin ja Ašeran poika, ja hänestä tuli pääjumala sankaritekojensa vuoksi. Tämä tieto on löytynyt Ugaritista savitaulusarjasta. Baalista käytettiin myös nimeä Ras Šamra. Baalilla oli yhteys tasapainoon ja hedelmällisyyteen. Yhden tarinan mukaan Baal valitaan jumalten kuninkaaksi siksi, että asettui vastustamaan kaaosta, jota meren ja jokien vedet symboloivat. Baal voitti vedet ja asetti ne paikoilleen. Uhka oli pelottanut Elin, ylijumalan neuvoston, jumalia, minkä vuoksi he valitsivat Baalin ikuiseksi kuninkaaksi ja sai ikuisen hallitusvallan.

Jokaisella paikkakunnalla oli oma baalinsa, joka erosi toisista nimeen lisätyn paikannimen tai paikallisen jumalan erityisten ominaisuuksien perusteella.. Sikemissä palvottiin "Liiton Baalia", Baal-Berit [1], filistealaiset taas palvoivat "Kärpäs-Baalia", Baal-Zebub ("Beelsebub"). Melkart oli Tyyroksen kaupungin baal, Kemoš mooabilaisten jne. Nämä baalit olivat 

hedelmällisyyden jumalia. "Taivaan Baal" antoi sadetta. Baal-Hamman oli auringon jumala. Kanaanin maalla israelilaisten Jahven palvelu syrjäytti baalin palvonnan pyhät paikat, kulttitavat ja jumaluuskäsitteet.

Monet karthagolaiset nimet viittaavat Baaliin, esimerkiksi Hannibal ja Hasdrubal. Lisäksi nykyään käytetään symboleina tribaal symboliikkaa, joka viittaa orjuuteen ja tribaal taas kolmiyhteiseen saatanaan.
Saatana haluaa olla tämän maailman jumala, eikä se halua alistua Jumalan tahdon alle. Saatana tietää varsin hyvin ettei se kykene koskaan Jumalan rinnalle, koska hän ymmärtää varsin hyvin että Jumala loi myös saatanan itsensäkin. Näin ollen saatana tietää ettei hän kykene muuta kuin vastustamaan Jumalaa tietyn ajan ja lopullinen kohtalo on ikuinen kuolema ja kadotus. Saatana tietää siis tämän kaiken, eikä se varmasti poistu hänen mielestä.
Saatana koettaa siis koko aikaisesti hallita kuninkuudella tätä maailmaa koska Jumalan armo riittää saatanalle niin kauan kuin saatanan aika on päätöksessään, eli ne kuusi päivää, jonka jälkeen seitsemäs vankeudessa. Sen jälkeen niistä päivistä ei tiedä kuin yksin isä, ei edes poika, joka lunasti saatanan nenän edestä koko ihmiskunnan 1/3 osuuden.
Monella ihmisellä on ikuinen merkki, saatanan omaisuuden merkki kehossaan, tribaal. He kuuluvat saatanalle ja helvetille. Tosin moni sellainen on kääntynyt uskoon ja onnistunut voittamaan Kristuksen avulla saatanan ja murtamaan saatanan kahleet. Halleluja!

 

19.6.2009

 

Älkää Rakkaat Kristityt kuunnelko iänikuisia iskostettuja kliseitä, vaan lukekaa Raamattua

 

Johanneksen ilmestys 12 luku

Ja näkyi suuri merkki taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleenä kaksitoista tähteä. Hän oli raskaana ja huusi synnytyskivuissaan, ja hänen oli vaikea synnyttää. Ja näkyi toinen merkki taivaassa, ja katso: suuri, tulipunainen lohikäärme, jolla oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea, ja sen päissä seitsemän kruunua; ja sen pyrstö pyyhkäisi pois kolmannen osan taivaan tähtiä ja heitti ne maan päälle. Ja lohikäärme seisoi synnyttämäisillään olevan vaimon edessä nielläkseen hänen lapsensa, kun hän sen synnyttäisi. Ja hän synnytti poikalapsen, joka on kaitseva kaikkia pakanakansoja rautaisella valtikalla; ja hänen lapsensa temmattiin Jumalan tykö ja hänen valtaistuimensa tykö. Ja vaimo pakeni erämaahan, jossa hänellä oli Jumalan valmistama paikka, että häntä elätettäisiin siellä tuhat kaksisataa kuusikymmentä päivää. Ja syttyi sota taivaassa: Miikael ja hänen enkelinsä sotivat lohikäärmettä vastaan; ja lohikäärme ja hänen enkelinsä sotivat, mutta eivät voittaneet, eikä heillä enää ollut sijaa taivaassa. Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko

maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa. Ja minä kuulin suuren äänen taivaassa sanovan: "Nyt on tullut pelastus ja voima ja meidän Jumalamme valtakunta ja hänen Voideltunsa valta, sillä meidän veljiemme syyttäjä, joka yöt ja päivät syytti heitä meidän Jumalamme edessä, on heitetty ulos. Ja he ovat voittaneet hänet Karitsan veren kautta ja todistuksensa sanan kautta, eivätkä ole henkeänsä rakastaneet, vaan olleet alttiit kuolemaan asti. Sentähden riemuitkaa, taivaat, ja te, jotka niissä asutte! Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!" Ja kun lohikäärme näki olevansa heitetty maan päälle, ajoi hän takaa sitä vaimoa, joka oli poikalapsen synnyttänyt. Mutta vaimolle annettiin sen suuren kotkan kaksi siipeä hänen lentääksensä erämaahan sille paikalleen, jossa häntä elätetään aika ja kaksi aikaa ja puoli aikaa poissa käärmeen näkyvistä. Ja käärme syöksi kidastansa vaimon jälkeen vettä niinkuin virran, saattaakseen hänet virran vietäväksi. Mutta maa auttoi vaimoa: maa avasi suunsa ja nieli virran, jonka lohikäärme oli syössyt kidastansa. Ja lohikäärme vihastui vaimoon ja lähti käymään sotaa muita hänen jälkeläisiänsä vastaan, jotka pitävät Jumalan käskyt ja joilla on Jeesuksen todistus.

Johanneksen ilmestys 13 luku
Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan

pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?" Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta. Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat. Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot. Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta. Jos kenellä on korva, hän kuulkoon. Jos kuka vankeuteen vie, niin hän itse vankeuteen joutuu; jos kuka miekalla tappaa, hänet pitää miekalla tapettaman. Tässä on pyhien kärsivällisyys ja usko.
Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme. Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.
 

Johanneksen ilmestys 19:20-21 Ja peto otettiin kiinni, ja

sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa. Ja ne muut saivat surmansa hevosen selässä istuvan miekasta, joka lähti hänen suustaan; ja kaikki linnut tulivat ravituiksi heidän lihastansa.

Katsokaa eri lähestymistapoja, nähkää tilanne muutenkin kuin vanhojen tapojen kautta, jotka ovat iskostuneet mieliinne pysyvästi. Lopunaikoja ei tarvitse pelätä, jos teidän Herranne on Jeesus Kristus. Ei meidän tarvitse kantaa huolta elimme tai vaikka kuolimme, koska jos elämme, me elämme Kristuksen kunniaksi ja jos kuolemme, me kuolemme hänen kunniakseen. Se taas mitä tulee antikristukseen, ei meidän tarvitse välittää. Lukekaa Raamattua ja katsokaa mitä se meille asioista sanoo. Vain Johannes puhuu antikristuksesta, eikä hänkään ole sitä tuonut lihalliseksi, vaan hengelliseksi olennoksi. Eksytys tulee antikristuksen hengen kautta mutta älkää yliluonnollistako mitään lihaa, koska se voima jonka antikristuksen henki antaa, on perkeleestä ja lohikäärmeen vallasta tullutta. Sen valta ulottuu voittamaan meidät, mutta se ei voita koskaan Jeesusta Kristusta, vaan se pelkää kuollakseen jo tuota nimeäkin.
 

2. Tessalonikalaiskirje 2:5-12 Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille? Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

 

Tuo poistettu pidättäjä on mitä ilmeisimmin morsian, koska varas tulee kuin varas yöllä, eikä kellot soiden ilmoitellen etukäteen. Olisi tietysti mielenkiintoista tietää mitä Paavali oli Tessalonikassa sanonut tuosta tälle seurakunnalle. Moni odottaa antikristusta merkkinä, joka on hullunkurista koska ei sitä saa kristityn odottaa, eikä Jeesus anna omilleen sellaista joutua odottaa. Joku on jopa keksinyt morsiamen tunnistusehdoksi, tunnistaa antikristus. Kauhistus! Me odotamme Jeesusta Kristusta, emmekä antikristusta, emmekä liioin pahoja päiviäkään. Ainoa terveellä pohjalla oleva esimerkki tulee sydämestäsi. Jos ehtona on odottaa jotain kamalaa, se ei voi koskaan olla Jumalasta. Kun me odotamme pelastusta, Jeesusta Kristusta niin se on ainoa oikea tapa odottaa. Ei pelastussuunnitelmaan kuulu odottaa ja tunnistaa antikristuksia, eikä odottaa sotaa, hävitystä ja pedon merkkejä. Kun odottaa Jeesusta Kristusta, se tie on morsiamen tie, johon ei kuuluu vääryys ja tämän maailman kauheudet, sidokset ja velvoitteet. Puhumattakaan että seurata antikristuksen tuloa. Tämä palsta, "pedon nousua seurataan" ei myöskään ole oikein, mutta ilman tätä, en kirjoittelisi tästä aiheesta.

 

14.6.2009

 

Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää

 

Al Aksan moskeijalla on ollut aina perin juurin toinen tarkoitus, mitä sen kilpikuva edustaa. Se rakennettiin jo vuonna 647 ja sen koko alkuperäinen tarkoitus on ollut herjata juutalaisia läsnäolollaan. Herjaaminen pelkästään jo siksi koska se on rakennettu juutalaisten historialliselle pyhälle paikalle, temppelivuorelle, jossa juutalaisten temppelit ovat sijainneet. Koraani ei edes mainitse Jerusalemia, joka todistaa al-Aqsan olevan mitätön paikka muslimiuskonnossa, mutta saatanalle tärkein, koska se on Pyhällä paikalla ja saatana tietää sen. Samalla sen tehtävä on ollut herjata kristittyjä, sillä temppelivuorella seisovan Al Aqsa moskeijan kupoliin on kirjoitettu arabialaiset sanat, jota merkitsevät suomeksi: "Allahilla ei ole poikaa." Lauseet eivät ole Allahin kunniaksi kuten muslimien lausahdus "Allah on suurin", vaan lause on tarkoitettu herjaksi kristityille, koska se kieltää Jeesuksen."  Kyse on siis hävityksen iljetyksestä ja antikristillisyydestä, joka on Kristuksen vastustaja.

 

1. Joh. 2:22 Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan.

 

Daniel 12:8-13 Ja minä kuulin, mutta en ymmärtänyt, ja minä sanoin: "Herrani, mikä on oleva näitten päätös?" Niin hän sanoi: "Mene, Daniel, sillä ne sanat pysyvät lukittuina ja sinetöityinä lopun aikaan asti. Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät. Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää. Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää. Mutta sinä, mene, siksi kunnes loppu tulee; ja lepää, ja nouse osaasi päivien lopussa."

 

>>>Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan = Vuosi n. 30 jKr. (Jeesus astuu taiv.)

Luukas 24:50-51 Sitten hän vei heidät pois, lähes Betaniaan asti, ja nosti kätensä ja siunasi heidät. Ja tapahtui, että hän siunatessaan heitä erkani heistä, ja hänet otettiin ylös taivaaseen.

 

>>>ja hävityksen kauhistus asetetaan = Vuosi 674 jKr.

al Aqsa moskeija on rakennettu vuonna 674 Jerusalemin temppelin paikalle.

 

>>>on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää = Vuosi 1964 jKr.

Vuodesta 1964 alkaa pakanain aikojen viimeinen 7-vuotisviikko 7x7 = 49 vuotta joka on 2013

Roomalaiskirje 11:25-26 Sillä minä en tahdo, veljet-ettette olisi oman viisautenne varassa-pitää teitä tietämättöminä tästä salaisuudesta, että Israelia on osaksi kohdannut paatumus-hamaan siihen asti, kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut, ja niin kaikki Israel on pelastuva, niinkuin kirjoitettu on: "Siionista on tuleva pelastaja, hän poistaa jumalattoman menon Jaakobista.

Daniel 9:24 Seitsemänkymmentä viikkoa on säädetty sinun kansallesi ja pyhälle kaupungillesi; silloin luopumus päättyy, ja synti sinetillä lukitaan, ja pahat teot sovitetaan, ja iankaikkinen vanhurskaus tuodaan, ja näky ja profeetta sinetillä vahvistetaan, ja kaikkeinpyhin voidellaan.

 

Vuodesta 2013 jos vähennetään 490 vuotta (70 vuosiviikkoa) päädytään vuoteen 1523, jolloin tapahtui seuraavaa: 6.6.1523 Kustaa Vaasa valittiin Ruotsin kuninkaaksi, mikä merkitsi Kalmarin unionin loppua virallisestikin. Tärkein muutos, jonka Kustaa Vaasa toteutti, oli uskonpuhdistus vuonna 1527. Valtio sai kirkon omaisuuden, mikä olennaisesti helpotti valtion toimintaa. Lisäksi Pietari Särkilahti palasi Saksasta Suomeen ja käynnisti Martti Lutherin opin levittämisen Suomessa. Aamen ja halleluja Jeesus Kristus!

 

>>>Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää
= Vuosi 2009 jKr. (al Aqsa seisoi Pyhällä paikalla jo vuonna 674 + 1335 = 2009)

 

12.6. klo 14:30

 

Skenaario/ajatusleikki Osama bin Ladenin parodiasta laittoman, Barabbaan muodossa

 

Entäpä jos... !!! Barabbas/Osama = laiton
Entäpä jos hakatun ja haavoitetun Jeesuksen tuomiokäytäntö Pilatuksen edessä toteutuu myös tässäkin? Entäpä jos Osama bin Laden saadaankin ihan pian kiinni ja alkaa samanlainen tuomio kuin oli Jeesuksen kanssa ja tuomio on jälleen Barabbaalle vapauttava ja Pyhä maa, Jerusalem, Juudea ja Galilea olisivat tässä Jeesus. Barabbas muistuttaa hyvin paljon Osama bin Ladenia, joka oli aikanaan myös julkisvallalta piilossa toimiva terroristi. Jospa tässäkin mallissa viedään myös syytön teloitettavaksi ja Osama armahdetaan kansan vaatimusten, koko muslimimaiden painostuksesta ja heidän huutojensa vuoksi kaikista syytteistä ja vapautetaan vapaana miehenä lähtemään taas johtamaan omaa petolaumaansa.
Tämänlainen olisi hyvinkin mahdollista toteutua, koska Obama on taustalla vaikuttamassa ja kansa vaatisi Osama bin Ladenin vapautusta Lähi-idän rauhaa vastaan ja Hamas ja muut luopuisivat väkivallasta ja tunnustaisivat Israelin valtion. Tämän suuruista tarjousta ei kukaan jättäisi käyttämättä, joka johtaisi Palestiinan valtion syntyyn. Lähi-idän rauhan saavuttaminen vangittua Osamaa vastaan, olisi melkoinen saavutus länneltä ja kaiken hintansa väärtti. Näin Osamasta tulisi suuri mies, jota tämä jo tietysti onkin, mutta tällä kertaa ei enää laiton vaan vapaa kuin Barabbas jälleen kokoamaan omaa petolaumaansa ja joukkojaan Israelia vastaan.

Vaakakupissa kaksi poikaa: Bar-Abbas = isän poika --- Jeesus Kristus = Isän Poika

Ajatuksia ja nimispekulaatiota:
Barack Hussein Obama ja Mahmud Abbas = pojan isä (bar=poika) ja (Abba=isä
Isän poika = Jerusalem ---- Osama bin Laden = Barabbas ----> Palestiina (Abbasin poika)
Obama ja Biden - Osama bin Laden = petovalta ja ihminen/laiton/peto

 

12.6.2009

 

Alkaako bin Ladenin viimeinen metsästys, joka johtaa tämä esiin tuloon haavoittuneena?

 

CIA uskoo bin Ladenin lymyilevän Pakistanissa

julkaistu tänään klo 09:23
 

Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA uskoo, että al-Qaida-terroristiverkoston johtaja Osama bin Laden on edelleen piilosilla Pakistanissa. CIA olettaa, että bin Laden piilottelee maan luoteisosan heimoalueilla.

CIA:n johtaja Leon Panetta korosti torstaina Yhdysvaltain kongressissa pitämässään puheessa, että bin Ladenin löytäminen on edelleen yksi CIA:n tärkeimmistä tehtävistä. Panetta sanoi, että CIA on lisännyt Pakistanissa toimivien virkailijoidensa ja paikallisten tiedonantajiensa määriä. Pakistan on kuitenkin tyrmännyt

CIA:n tiedot. Presidentti Asif Ai Zardarin tiedottaja sanoi, että Pakistan haluaa nähdä, mitä todisteita CIA:lla on väitteilleen.

Yhdysvallat on metsästänyt bin Ladenia vajaat kahdeksan vuotta syyskuun 11. päivän terrori-iskuista asti.

Johanneksen ilmestyksen 13 luvun lopussa lukee näin: "se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi". Kaikesta päätellen tämä tarkoittaa samaa laitonta kuin tämä Paavalin kirjoitus:
2. Tessalonikalaiskirje 2:6-10 Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
Mutta täytyy muistaa, että petomaa on samojen vertausten sisällä ja tämä erehdyttää monia luulemaan yhdestä maailmanvaltiaasta. Olen sanonut monesti ennenkin, että vetoan Raamatun todistukseen ja tässä tulemme yhtälöön, jossa kolmas maailmansota ei voisi edes syttyä, jos maailmassa olisi vain yksi hallitsija.

Markus 3:23-26
Niin hän kutsui heidät luoksensa ja sanoi heille vertauksilla: "Kuinka saatana voi ajaa ulos saatanan? Ja jos jokin valtakunta riitautuu itsensä kanssa, ei se valtakunta voi pysyä pystyssä. Ja jos jokin talo riitautuu itsensä kanssa, ei se talo voi pysyä pystyssä. Ja jos saatana nousee itseänsä vastaan ja riitautuu itsensä kanssa, ei hän voi pysyä, vaan hänen loppunsa on tullut.

Tästä nimenomaisesta syystä maailmaa tulevat hallitsemaan neljä petoa, joista yksi ja viimeinen on se hirmuisin, jota vastaan kukaan ei voisi sotia. Siinä viimeisessä pedossa on kaikista muista pedoista osia, joten siellä ollaan lähellä jo Markus 3:23-26 luvun mukaista tilannetta. Vain Israel on enää näitä kaikkia muita vastaan ja siitä syttyy ydinsota, jonka Israel aloittaa, joskin Egypti rikkoi rauhan ja kaikki ahdistivat Israelin nurkkaan. Tästä tilanteesta Israel joutuu käyttämään ydinasetta, joka tappaa miljoonia sen naapurimaista.

 

>>>JATKUU>>>