Taivaallinen näky 15.04.1999

 

Tämä sanoma on tarkoitettu torstai-iltojen vastuunkantajille.

 

Ajaessani 15.04.1999 kotiini Tottijärvelle torstai-illasta, ilta oli pilvinen. Vain yksi tähti näkyi yöllisellä taivaalla, ja tie oli kuiva. Kääntyessäni kotitielle näin pohjoisella taivaalla kahdeksan pilaria, jotka olivat vihreitä. Kello oli noin 22.35. Seitsemän pilaria oli suoria ja varsin korkeita. Ne ylettyivät taivaan rannalta ylös korkeuksiin. Pilarit olivat kookkaita, ja niiden välillä oli pimeys. Kahdeksas pilari oli lyhyt, melkein puolta lyhyempi kuin muut. Ajattelin, että onpa hyvin erikoiset revontulet. Ne olivat kuin pystysuorat pilarit. Kotona vaimo sanoi, että nyt siellä kumminkin sataa. osiaankin, ulkona oli alkanut sataa.

Aamulla muistuivat revontulipilarit mieleeni. Ihmettelin itsekin vielä näkyä. Mieleeni muistui myös profeetta Jesajan taivaallinen näky Jeesuksesta. Päivän askareita tehdessäni rupesin rukoilemaan Herraa ja kysyin, oliko näky taivaallinen vai olivatko ne olleet aivan tavalliset revontulet. Silloin Jumalan Pyhä Henki alkoi antaa ymmärtää, että näky oli taivaallinen. Pieni pilari kuvaa tämän vuosituhannen viimeisintä vuotta, seitsemän ensi vuosituhannen seitsemää ensimmäistä vuotta. Henki jatkoi: Tällä ajalla minä rakennan seurakuntani, en rakenna luterilaista enkä helluntailaista enkä mitään muutakaan maanpäällistä seurakuntaa, vaan oman seurakuntani, jonka tulen ottamaan pois maan päältä, sillä minä tulen pian. Tämä on oleva se seurakunta, jonka minä olen itse valinnut, ja johonka minä vieläkin kutsun ja valitsen kaikki ne, jotka minua etsivät ja avuksi huutavat. Herran Pyhä Henki puhui edelleen: Tehkää parannus. pyhittäytykää (tarkoittaa: pyytäkää anteeksi ja antakaa anteeksi niille, jotka teitä vihaavat ja vainoavat). Tulkaa minun kaltaisekseni ja uskokaa veren evankeliumi. Sitten Henki sanoi kaksi kertaa: - Olkaa raittiit. Silloin kysyin tyhmänä: - Viinastako. Ei, vaan olkaa raittiit. Ne jotka ymmärtävät, ymmärtävät, sillä minun sanani asuu heissä ja se on heille ilmoitettu. - Olkaa raittiit, Henki jatkoi. - Te rukoilette ja pyydätte minua lähettämään teille uudestisyntymättömiä. Älkää te niitä murehtiko, minä kutsun ja minä lähetän ne, jotka etsikkoajastaan ottavat vaarin, kun minä sen heille annan. Minä olen asettanut teille miehen. Veljen, joka minun Poikani voimassa ja Golgatan sovitustyön kautta tuo heidät minun Poikani eteen, ne, jotka minä olen itse valinnut. Minä Jeesus Kristus annan heille siinä voimassa, jonka minulle on minun Isäni antanut, taivaassa ja maan päällä heidän kaikki syntinsä anteeksi Pyhän nimeni ja sovintovereni voimalla, ja otan heidät kaikki omikseni. Ja minä pidän heistä huolen, kun he lähtevät kulkemaan sitä tietä, joka on Pyhään kirjaan kirjoitettu. Vielä minä sanon teille: - Älkää ottako mitään vierasta iestä eikä mitään, mikä on ihmisen tekemää ja jota ei ole kirjoitettu pyhään kirjaan. Pitäkää vain se, mikä hyvää on. Älkääkä unohtako omaa seurakunnan kokoustanne. Kun te tämän teette ja pidätte, niin palkkanne on oleva suuri, sillä minä tu1en pian. Seuratkaa ajan merkkejä, te tulette näkemään suuria näkyjä ja merkkejä. Tulee tapahtumaan voimallisia tekoja, ja minä olen niissä mukana teidän kanssanne. Amen!

 

Sitten minulle näytettiin valkoinen paperi, jossa oli erilaisia Pyhän Hengen tilaisuuksia. Henki kysyi minulta: Mihin he ovat laittaneet minun Poikani? Kysy heiltä!

 

 

 

 

Näkyyn liittyviä raamatun kohtia:

 

Hab. 2:3 – Sillä näky odottaa vielä aikaansa, mutta se rientää määränsä päähän, eikä se petä. Jos se viipyy, odota sitä. Sillä varmasti se toteutuu, eikä se myöhästy.

 

Lue Matt. 24:3-8

 

Hepr. 10:37 - Sillä vähän, aivan vähän aikaa vielä, niin tulee Hän, joka tuleva on, eikä viivyttele.

 

Hepr. 13:13 - Niin menkäämme siis hänen tykönsä, ulkopuolelle leirin, hänen pilkkaansa kantaen.

 

Lue lopuksi Ilm. 20:6!

 

Reijo Ojaniemi