Pelastussanoma

 



 
 
1.3.2010
 

Se on siis alkanut… Jouko Pihon sivuilla oleellisen huomattava profetia

Ehkä joku voi tästä vanhasta Tsaari Nikolai II aikaisesta kuvasta päätellä, mihin kohtaan Suomineitoa peto-Goog iskee aivan ensiksi. Huomaat varmaan lakisymboliikan ja kartan neidon kehossa.


Profetia Suomelle:

Markku Koivusen saamana 22.12.2009 n. klo. 05.00 aamulla Salossa

Näin sanoo Herra, Herra: ”Älkää pelätkö, nyt on pimein hetki yöstä. Paholainen on jo päästetty valloilleen, mutta älkää te nukkuko. Herätkää Suomen uskovat ja huutakaa Herran puoleen, sillä nyt se tulee. Kaaos tulee teidän maahanne, sillä te ette ole kuulleet minun profeettojani, vaan olette hylänneet heidät, ettekä ole nöyrtyneet parannukseen. Mutta on vielä joitakin uskollisia veljiä ja sisaria, joiden alttarilla palaa tuli. Teidän ihana maanne on tullut tiensä päähän ja armoa ei enää anneta tälle kansalle, vaan teidän täytyy kulkea koettelemuksien läpi kunnes te ymmärrätte, että Korkein Jumala hallitsee ihmisten valtakuntaa. Ja Hän antaa vallan sille kenelle Hän hyväksi näkee. Minä olen antanut teille monta hyvää vuotta, sanoo Herra, siunaukset tälle maalle. Älkää enää kehuko olevanne viisaita Suomen päättäjät, sillä pian, aivan pian, kohtaa viha ja häpeä teidän päätänne, sillä te olette häpäisseet köyhän, ettekä ole armoa tunteneet. Niin en minäkään armoa tunne teitä kohtaan, vaan te tulette niittämään sitä hedelmää, jonka te olette kylväneet. Tuomion aika on tullut.

Mutta minun kansani, valittuni, nostakaa päänne ja katselkaa vainioita, kuinka ne ovat vaalenneet leikattaviksi. Saarnatkaa Sanaa ja kootkaa minun kallis viljani aittoihin. Pimeyden keskelläkin Minä teitä suojelen, ja Minun Henkeni valo murtautuu esiin teissä ja teidän kauttanne, siksi älkää pelätkö. Sillä teidän rukouksiinne vastataan ja te saatte tuntea, kokea ja elää todeksi, että Hän, joka valtaistuimella istuu, huolehtii teistä ja teidän tarpeistanne eikä teitä hylkää. Siksi nöyrtykää Herran, Herran edessä, että Hän teidät ajallansa korottaisi. Ja olkaa valmiit vastaamaan jokaiselle, joka teiltä kysyy sen tien perustusta, joka pantu on. Ja ottakaa vastaan Hengen miekka ja pelastuksen kypärä tehdäksenne sen, mihin Jumala teitä kutsuu taistellen uskon kilpi vasemmassa kädessä ja puettuina Kristuksen lahjavanhurskauteen, jaloissanne alttius rauhan evankeliumille ja vyötettyinä Jumalan Sanan totuudella. Tämä on teidän tehtävänne minun lampaani, minun karitsani. Rakastakaa toinen toistanne minun rakkaudellani ja puhtaasta sydämestä, niin Minä tulen ja sytytän tuleni. Ja niin te taas tulette näkemään, että Minä totisesti elän, ettekä te joudu häpeään minun kansani ja minun valittuni.


Minun täytyy ainakin uskoa edelleen Hamaan yhdeksänteen hetkeen laskeutuvaa pimeyttä, sen hetken 15.3.2010 olevan keskiyön hetki. Sen jälkeen alkaa vasta tapahtua, mm. Jeesus huutaa ristillä, ”eeli, eeli lama sabaktani”. 3. Mooses 23:15-17 voisi hyvin toteutua, koska silloin hänelle käsketään tuoda kaksi kakkua, leivottuna happamena lestyistä jauhoista. Morsian.

 

Takaisin etusivulle

 
 
23.2.2010
 

Tarja Halonen ihmettelee!!!

WOW, Tarja ihmettelee!

Ihmettelisiköhän Tarja jos hän näkisi henkimaailman, joka on koko ajan kyynelehtinyt Suomen puolesta, jolla hän on itse ajanut seksuaalista ”tasa-arvoa” ja ”tasa-arvoa”. Hän on sanalla sanoen järkyttävästi hukassa kaikessa mihin koskee.

Taannoin hän halusi esiintyä Kiira Korven kanssa samassa kuvassa, koska se edusti häntä hienosti, sekä piilo L****a, joka ei ole virkansa takia tullut kaapista ulos, että myös naiivina johtajana.

Suomen Hallitus on läpi mätä. Eduskunnasta yli 100% on omasta mielestään yli 100%:sti oikeassa ja silti Jumala rankaisee ja eduskunnasta vain murto-osa on samaa mieltä toistensa kanssa. Tässä kohtaa kannattaa jokaisen miettiä, mihin alkaa.

Jos Suomen maa ei tutki enää rikoksia henkilökunnan puutteesta, se näkee lasten edun olevan viedä lapsi pois, mieluummin kuin antaa se isälle. Suomen valtiovalta pistää terveet ihmiset mielisairaalaan, jos ne ovat haitaksi. Suomi ei ole enää demokratia, vaan etädiktatuuri.

 

Takaisin etusivulle

 
 
27.1.2010
 

Monet etiäiset ovat jo saapuneet

Avatar upotti Titanicin kuudessa viikossa

Avatāra, joka hindulaisuutena tarkoittaa ”hän joka laskeutuu”. James Cameron on nyt tehnyt kaksi kaikkien aikojen eniten myyneintä elokuvaa ja molemmat viimeisimmistä ovat olleet kassamenestys ennätys. Mistä on siis oikein kysymys, jos Cameron teki kaksi elokuvaa, Titanic 1998 ja Avatar 2009 eli yhdennellätoista hetkellä Titanicista. Morsian lähtee yhdeksännellä hetkellä, tai sen vaihtuessa ja maailma huutaa ”eeli, eeli lama sabaktani”. Jumalani, miksi minut hylkäsit?

Kuudessa viikossa uppoaa Titanic, eli milloin alkoi tuo kuuden viikon laskenta? 1967?

1967 +6 viikkoa = 2009 ja jos Titanic on jo alkanut upota, niin yksi viikko on enää jäljellä. Raamattu puhuu selvästi yhdestä vuosiviikosta ja puolesta vuosiviikosta, jossa rauha rikotaan. Olemme siis erityisen lähellä tapahtumien näkyvää alkua. Ajatelkaas sitäkin, että jos Jeesus kutsui kaikki opetuslapset mukaansa Getsemaneen, ennen kuin ihmisen poika tuomitaan, niin sehän on suora vertaus lopunaikaan. Miksi ihmeessä vertauskuva opetuslasten nukkumisesta olisi edes olemassa, koska Jeesus vertasi nukkumista lopunaikana penseyteen hiipumiseen. Jeesus kutsui kolme opetuslastaan lähimmikseen mukaansa ja hekin nukahtelivat. Opetuslapsista siis 3/12 on morsian.

Avatar on silti muutakin kuin pelkkä elokuva: avatar, käyttäjän valitsema visuaalinen hahmo tai profiilikuva. Eli avatar on henkimaailman johtajuutta.

Katsohan minkä mailin sain Jarilta. Minulle entuudestaan outo linkki:

Tiukkaa tekstiä Raamatusta

Oikeastaan minulla ei ole mitään erityisen syvällistä sanottavaa tällä kertaa, vaikka ehkä pitäisi (kuulostaa siltä kuin pitäisin kaikkea kirjoittamaani kovinkin syvällisenä). Tämä postaus ei myöskään liity mihinkään aiemmin kirjoittamaani.

Lukiessani kuitenkin tänä aamuna (oikein alkukielellä) Johanneksen ensimmäistä kirjettä uudesta testamentista jäin vain pohtimaan oheista ei-niin-pluralistista jaeparia:

Kuka sitten on valehtelija, ellei se, joka kieltää Jeesuksen olevan Kristus [i.e. messias]? Sellainen ihminen on antikristus, niin Isän kuin Pojan kieltäjä. Joka kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään, mutta joka tunnustaa Pojan hänellä on myös Isä.

(1 Joh. 2:22-23) Aika tiukkaa tekstiä. Varmasti jakaa mielipiteitä. Jeesuksen suhteen ei ole mitään ”kolmatta” vaihtoehtoa. Olet joko hänen puolellaan tai häntä vastaan. Jos kieltää Jeesuksen – siis sen että Hän on Jumalan lähettämä messias – ei ole yhteyttä Jumalaan. Tämä on aika johdonmukaisesti uuden testamentin opetus, jossa kaikki mitä Jumala ihmiselle antaa tulee Kristuksen kautta ja tähden.

Tämä on tietysti (uskonto) poliittisesti tavattoman epäkorrektia tekstiä, mutta minkäs teet.

Tekstissä käy varsin selvästi oma ymmärrykseni, joka on tukenani Raamatun kautta jäänyt selvänä käsityksenä, ettei antikristus ole henkilö, vaan vain yksi henki, joita ihmismuodossa sen kumartajia on paljon. Peräti valtavasti ja heitä on niin paljon ettei sanoin voi kertoa.

On olemassa ihan eri asia lopunaikojen pahiksista, henkilöistä, peto ja väärä profeetta. Laittomuuden ihminen ja hänen profeettansa, joka tekee ihmetekoja pedon silmien edessä ja joka tekee pedosta kuvan, jota kaikkien on kumarrettava kuoleman uhalla ja sen merkin. jne…

Muistakaa myös tapa ajatella, jos Jeesus sanoi, että minun sanani eivät koskaan kuole. Se tarkoittaa myös opetusta. Eli jos maailmaa hallitsee yksi henkilö globaalisti, antikristus, niin sotia ei syty koskaan. Jeesus sanoi, että saatanalla on myös oma hallinto ja jos saatana alkaa itsensä kanssa taistelemaan, niin sen valtakunta hajoaa. Antikristuksella ei ole täyttä valtaa, vaan sen täysi valta tulee vain saatanalta ja paikallinen valta sijaitsee vain Raamatullisilla alueilla, Pyhillä paikoilla ja alueilla. Koko muu maailma on erivakaassa asemasodassa, jossa rauha on vain nimellistä valhetta, kunnes koko maailma syttyy suureen paloon.

 

Takaisin etusivulle

 
 
16.1.2010
 

Osama kuvamanipulaatio Smyrnassa syntyneen karitsan naaman päälle

Osamaa jahdataan kuvamanipulaation avulla

julkaistu eilen klo 17:38

Yhdysvallat yrittää saada Osama bin Ladenin kiinni uusien kuvamanipulaatioiden avulla. USA:n ulkoministeriön Rewards for Justice -sivustolla esitetään, miltä Osama nyt saattaa näyttää.

Kuvissa Osama bin Ladenia on vanhennettu reippaalla kädellä. Toisessa kuvamanipulaatiossa Osaman parta on muutettu harmaaksi, toisessa kuvassa hän on ilman partaa.

Etsintäkuulutuksessa Osaman tuntomerkeiksi luetellaan muun muassa 193 – 198 senttimetrin pituus, 71 kilon paino, täysparta, viikset ja kävelykeppi. Osama bin Ladenia koskevista tiedoista on tarjolla enimmillään 25 miljoonan dollarin eli yli 17 miljoonan euron palkkio.

Vuonna 1984 aloitetun Rewards for Justice -ohjelman avulla ulkoministeriö yrittää saada kiinni terroristeja. Tiedoista on vuosien mittaan maksettu jo yli 80 miljoonaa dollaria yli 50:lle ihmiselle. Palkkio on maksettu muun muassa Saddam Husseinin poikien Uday ja Qusay Husseinin löytymiseen johtaneista tiedoista.


No emmätiiä, sano Kimi Räikkönen, mutta Osaman kuva liimattuna karitsan kuvan päälle, sopii kuin valettuna aivan alahuulta ja silmänpuhkeamista myöden. Vain hieman päätä pitäisi kääntää kameraan päin, mutta muuten kuolinhaavakin on päässä oikealla paikalla, jos ajattelee vammaa josta meni näkö oikeasta silmästä. Lisäksi vasen käsi on surkastunut, jota tässä ei näy. Leuan muoto ja sen vahvuus on Osamalla aina ollut parran alla piilossa ja nyt se taas paljastuisi karitsan naamassa tosi hyvin?
Lisäksi Osama on todella pitkä ja todella laiha ”luikku”. Tuli mieleeni, kuin Morgan Kane joskus lapsena… hmm. nuorena tuli luettuani lännenkirjoja, jossa tälläkin oli vammautunut raajan osa, veltto nimetön sormi, joka oli teipattuna keskisormeen kiinni. Tähdenmuotoinen arpi (pedon merkki) kämmenselässä. Tämäkin liittovaltion puolilaiton ”lainvalvoja” oli tunnevammautunut mieli ja kyyninen tappaja ilman vähäisimmässäkään määrin sääliä tai tunteita.
Ajatusleikkiä vaan joten myös nämäkin, kuten moni muukin ovat tärkeitä huomioita, lisänä hänen taannoiseen paimensauvoineen ja mustine ratsuineen esiintymiseen dokumentissa.

Markun avustuksella huomasin että pedon syntymiseen liittyy ihan omat taivaan merkit:

Auringonsirppi. En ollut aiemmin ajattelutkaan että juuri tällainen auringonpimennyshän on nimenomaan kuvaa kaikkein parhaiten Is-lamia ja sen Mahdia, messiasta. Tämähän korottaa itsensä Juma-laksi. Lisäksi tämä eilen tapahtunut auringonpi-mennys oli äärimmäisen harvinainen, koska se tapahtuu vain kerran noin tuhannessa vuodessa.

Lisäksi jos maailma jaetaan kahteentoista siivuun siten että Jerusalem on keskipisteenä, niin tämä auringonpimennyt viistää juuri kultaisen portin alueen halki. Myöhemmin kesällä 11.7.2010 tulee toinen, täydellinen auringonpimennys, joka osuu taas maantieteellisesti alueelle, jonka Tuomas veli kerran laski, eli pedon syntymäpaikka on Jerusalemin koordinaattien vastakohta, joka kartalla menee juuri tuohon kohtaan, missä täydellinen auringonpimennys kesällä olisi. Eli jos Jerusalemin vastakkaiset koordinaatit laittaa maapallolla GPS asetuksiin, niin Google Earth vie sinut juuri siihen kohtaan maapalloa, jossa ei maata näy ollenkaan. Petohan nousee merestä ja asettuu rannan hiekalle. Islamin symbolissa tähti kuvastaa syntymätähteä, pedon syntymisen hetkeä, niinpä ihmiskasvoinen karitsa yhdessä tämän kaltaisen auringonpimennyksen kanssa, kuvastaa pedon syntymän ajankohtaa erittäin hyvin. Syntyykö/ilmestyykö peto siis lähiaikoina ja aloittaa valtapelinsä 11.7.2010 eli tasan kuusi kuukautta merkistä? Morsian otetaan ennen sitä jo pois, se on selvää.

Tästä keväästä tulee monin verroin mielenkiintoisempi kuin viime keväästä, jossa olin erityisen varma jo lähdöstämme, josta tuli kuitenkin vain haave ja toive, joka ei toteutunut vielä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
15.1.2010
 

Ihmiskasvoinen karitsa syntyi Raamatullisessa Smyrnassa (Joh. ilm. 7 seurakuntaa)

Ystäväni Markku käänsi negatiiviksi kuvan ja hän löysi monia yksityiskohtia, mm. sen että karistan syntymäpaikka on eräs alkuseurakunnista. Päävamma näkyy negatiivissa kuvassa paremmin. Lisäksi kuvassa suu alkoi jopa nauramaan pilkallisesti ja ainakin vasemmalla puolella näkyy sarven alku.

Johanneksen ilmestys 2:8-11 Ja Smyrnan seurakunnan enkelille kirjoita: ’Näin sanoo ensimmäinen ja viimeinen, joka kuoli ja virkosi elämään: Minä tiedän sinun ahdistuksesi ja köyhyytesi-sinä olet kuitenkin rikas-ja mitä pilkkaa sinä kärsit niiltä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan ovat saatanan synagooga. Älä pelkää sitä, mitä tulet kärsimään. Katso, perkele on heittävä muutamia teistä vankeuteen, että teidät pantaisiin koetukselle, ja teidän on oltava ahdistuksessa kymmenen päivää. Ole uskollinen kuolemaan asti, niin minä annan sinulle elämän kruunun. Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo. Sitä, joka voittaa, ei toinen kuolema vahingoita.

Mietittävää tässä taas on monelle, mitä tämäkin voisi tarkoittaa. Minulle kuva ja Hengen puhe Smyrnasta kertoo joitain pikkuasioita. Esimerkiksi jakeissa viitataan kuolleeseen, joka virkosi elämään. Jakeissa viitataan ahdistuksen aikaan, jossa joudumme olemaan 10 päivää, joka saattaa merkitä sitä, että pidättäjä otetaan pois ensin, eli Pyhinä kuolleet. Sitten tänne jäävä morsian otetaan pois kymmenen päivän kuluttua siitä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
14.1.2010
 

Pedon syntyminen, ihmisen kasvoissa, karitsan vaatteissa – kuolleena syntynyt

Turkissa syntyi ihmiskasvoinen karitsa

IL – Torstai 14.1.2010 klo 14.03

Kuolleena syntyneellä karitsalla oli samantapaiset silmät, huulet ja nenä kuin ihmisellä.

Karitsa syntyi keisarileikkauksella Izmirissa Turkissa. Eläinlääkäri Erhan Elibol järkyttyi huomatessaan kuolleena syntyneen karitsan kasvot.

– Olen nähnyt lehmien ja lampaiden mutaatiota aiemminkin. Mutta kun näin tämän karitsan, en ollut uskoa silmiäni, Elibol sanoi Pravdassa.

Eläinlääkärien mukaan karitsan ihmiskasvoisuus johtunee siitä, että karitsa on saanut kohdussa liikaa A-vitamiinia emonsa istukan kautta.


Pedon syntyminen on siis vain hetken kysymys. Tässäkin tapahtumassa on kaikki pedon syntymän symboliset merkit olemassa. Nuo kasvot jopa hymyilevät tunteettomasti. Kuvassa olevan karitsan päässä on ihan selvästi jokin vamma, ”kuolinhaava” ja sen puolen oikea silmä on myös vaurioituneen näköinen. Kasvot ovat pitkänomaiset ja kapeahkot, jossa leuka ja huuli on aika hallitsevat.

 

Takaisin etusivulle

 
 
2.1.2010
 

Uudenvuoden pahe Suomen kansalle (ei kiihotusta herättävä, vaan päin vastoin sapiskaa tulee)

Suomen kansa, eduskunta, hallitus ja valtion kirkko on rikkonut vuoden 2009 aikana kaikki Jumalan lain säädökset alusta loppuun saakka, viimeisimpänä säädöksenä lepopäivän romuttaminen lopullisesti. Adventistit ovat toitottaneet kurkku käheänä että juuri lepopäivä on se tärkein lopunajan juttu. He ovat varmaan oikeassa, koska lepopäivän viettäminen ja lain voimalla sen viimeinenkin romutus tehtiin juuri ennen vuoden vaihdetta. Se on luopumuksen täyttyminen, eli viimeinen lukko. Kaupat ovat nyt auki 7 vrk viikossa.

Kaikesta on luovuttu ja perimmäisimmätkin ihanteet ovat saaneet roskalaatikon viimeiseksi sijakseen ennen Jumalan vihan syttymistä roihuunsa. Voi Suomi parkaa kun valitushuudot kuuluvat korviini, katumuksen valitukset kun ihmiset kävelevät ympäriinsä verestävin silmin ja tyhjin vatsoin kuin juutalaiset keskitysleirillä noin 70 vuotta sitten. Heitä piinasivat alituisen nälän ja janon lisäksi taudit ja syöpäläiset. Koko ajan piti lisäksi pelätä henkensä puolesta vaikka vaikka se kuolemakin olisi vain pelkästään armo tuskan keskellä.

Jumalan hylkääminen on vakava synti ja hylkäämisestä jokainen saa oman osansa tavallaan.

Kulutusjuhlat ja sokea itsekkyys kaikessa elämänasenteessa on toinen rangaistus kansalle köyhyytenä, puutteena ja nälänhätänä kun suomalainen saa taas tuntea mitä keripukki oli toisen maailmansodan aikana.

Irstas elämä saa kokea oman vitsauksensa sairauksissa ja mielenvikaisuutena. Jumalan sanan ja sananjulistajien pilkkaajat saavat kokea häpeää, jollaista ei kukaan ole vielä kokenut. He saavat osakseen vihaa ja vainoa.

Rahanahneet joutuvat toteamaan kauhukseen, etteivät he voi syödä kultaansa, timanttejaan, korujaan, kellojaan ja osakkeitansa. He eivät voi juoda pankkitilejään, obligaatioita, eikä omaisuuttaan joka on käynyt yllättäen täysin arvottomaksi. Heillä on jopa hyödyttömiä ja arvottomaksi käyneitä autoja, joita kaikki vihjaavat jo muutenkin, joissa ei ole edes bensaa.
Vain Jumalan puoleen kääntyneet selviävät tästä kurimuksesta ja heitä Jumala ruokkii, antaa vettä ja turvaa. Älä siis mieti hetkeäkään tämän maailman turvallisuuden takaajien perään, vaan käänny heti Jumalan puoleen kun tajuat sen kaiken alkavan tapahtua itärajan takaa.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |