Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
16.1.2010
 

Osama kuvamanipulaatio Smyrnassa syntyneen karitsan naaman päälle

Osamaa jahdataan kuvamanipulaation avulla

julkaistu eilen klo 17:38

Yhdysvallat yrittää saada Osama bin Ladenin kiinni uusien kuvamanipulaatioiden avulla. USA:n ulkoministeriön Rewards for Justice -sivustolla esitetään, miltä Osama nyt saattaa näyttää.

Kuvissa Osama bin Ladenia on vanhennettu reippaalla kädellä. Toisessa kuvamanipulaatiossa Osaman parta on muutettu harmaaksi, toisessa kuvassa hän on ilman partaa.

Etsintäkuulutuksessa Osaman tuntomerkeiksi luetellaan muun muassa 193 – 198 senttimetrin pituus, 71 kilon paino, täysparta, viikset ja kävelykeppi. Osama bin Ladenia koskevista tiedoista on tarjolla enimmillään 25 miljoonan dollarin eli yli 17 miljoonan euron palkkio.

Vuonna 1984 aloitetun Rewards for Justice -ohjelman avulla ulkoministeriö yrittää saada kiinni terroristeja. Tiedoista on vuosien mittaan maksettu jo yli 80 miljoonaa dollaria yli 50:lle ihmiselle. Palkkio on maksettu muun muassa Saddam Husseinin poikien Uday ja Qusay Husseinin löytymiseen johtaneista tiedoista.


No emmätiiä, sano Kimi Räikkönen, mutta Osaman kuva liimattuna karitsan kuvan päälle, sopii kuin valettuna aivan alahuulta ja silmänpuhkeamista myöden. Vain hieman päätä pitäisi kääntää kameraan päin, mutta muuten kuolinhaavakin on päässä oikealla paikalla, jos ajattelee vammaa josta meni näkö oikeasta silmästä. Lisäksi vasen käsi on surkastunut, jota tässä ei näy. Leuan muoto ja sen vahvuus on Osamalla aina ollut parran alla piilossa ja nyt se taas paljastuisi karitsan naamassa tosi hyvin?
Lisäksi Osama on todella pitkä ja todella laiha ”luikku”. Tuli mieleeni, kuin Morgan Kane joskus lapsena… hmm. nuorena tuli luettuani lännenkirjoja, jossa tälläkin oli vammautunut raajan osa, veltto nimetön sormi, joka oli teipattuna keskisormeen kiinni. Tähdenmuotoinen arpi (pedon merkki) kämmenselässä. Tämäkin liittovaltion puolilaiton ”lainvalvoja” oli tunnevammautunut mieli ja kyyninen tappaja ilman vähäisimmässäkään määrin sääliä tai tunteita.
Ajatusleikkiä vaan joten myös nämäkin, kuten moni muukin ovat tärkeitä huomioita, lisänä hänen taannoiseen paimensauvoineen ja mustine ratsuineen esiintymiseen dokumentissa.

Markun avustuksella huomasin että pedon syntymiseen liittyy ihan omat taivaan merkit:

Auringonsirppi. En ollut aiemmin ajattelutkaan että juuri tällainen auringonpimennyshän on nimenomaan kuvaa kaikkein parhaiten Is-lamia ja sen Mahdia, messiasta. Tämähän korottaa itsensä Juma-laksi. Lisäksi tämä eilen tapahtunut auringonpi-mennys oli äärimmäisen harvinainen, koska se tapahtuu vain kerran noin tuhannessa vuodessa.

Lisäksi jos maailma jaetaan kahteentoista siivuun siten että Jerusalem on keskipisteenä, niin tämä auringonpimennyt viistää juuri kultaisen portin alueen halki. Myöhemmin kesällä 11.7.2010 tulee toinen, täydellinen auringonpimennys, joka osuu taas maantieteellisesti alueelle, jonka Tuomas veli kerran laski, eli pedon syntymäpaikka on Jerusalemin koordinaattien vastakohta, joka kartalla menee juuri tuohon kohtaan, missä täydellinen auringonpimennys kesällä olisi. Eli jos Jerusalemin vastakkaiset koordinaatit laittaa maapallolla GPS asetuksiin, niin Google Earth vie sinut juuri siihen kohtaan maapalloa, jossa ei maata näy ollenkaan. Petohan nousee merestä ja asettuu rannan hiekalle. Islamin symbolissa tähti kuvastaa syntymätähteä, pedon syntymisen hetkeä, niinpä ihmiskasvoinen karitsa yhdessä tämän kaltaisen auringonpimennyksen kanssa, kuvastaa pedon syntymän ajankohtaa erittäin hyvin. Syntyykö/ilmestyykö peto siis lähiaikoina ja aloittaa valtapelinsä 11.7.2010 eli tasan kuusi kuukautta merkistä? Morsian otetaan ennen sitä jo pois, se on selvää.

Tästä keväästä tulee monin verroin mielenkiintoisempi kuin viime keväästä, jossa olin erityisen varma jo lähdöstämme, josta tuli kuitenkin vain haave ja toive, joka ei toteutunut vielä.

 

Takaisin